Prihlásiť sa Prihlásiť sa | Registrácia Nová registrácia
Rescue Online | Sereď Online | SOL archív | Reportér 24

Najhoršia je mlčiaca väčšina
Označenie inzercie
Sereď Online

ISSN 1337-8481   Dnes je 19. 3. 2020, meniny oslavuje: , zajtra
RSS Export článkov
Top panel
Vrazda novinára a jeho priatelky nesmie zostat zabudnuta
Označenie inzercie
Wifina - internetove pripojenie pre verejnost
Označenie inzercie
RubrikyRubriky
FOTO
Označenie inzercie
INFOSLOBODA Transparentnosť v samospráve
Označenie inzercie
EXPEDICIA BALKAN 2014
Označenie inzercie
Sherlock Holmes
Označenie inzercie
Lekáreň
Údaje o lekárskej službe na dnešný deň nie sú dostupné.

Kino Nova
Múzeum Sereď
Farnosť Sereď
Označenie inzercie
Historické fotografie
Sereď
Označenie inzercie
Linky
Videá

ŠKF Sereď - MFK Vrbové 2:0 (1:0)

Igor LehockýDátum07. 04. 2013 20:54:08TémaFutbal
24

Tohtoročná jar na Slovensku dáva zabrať nielen bežnému človeku, ale aj III.lige Keno 10 vo futbale lebo z piatich naplánovaných kôl sa dnes konečne odohralo tretie, naviac sereďania si doma pred vlastnými fanúšikmi zahrali po dlhých piatich mesiacoch. V 20tom kole teda do Serede dnes prišlo Vrbové, ktoré sa z 18. bodmi motá v priebežnej tabulke na predposlednom mieste, preto sa oprávnene očakávalo že ŠKF Sereď ( v červenom) splní úlohu papierového favorita a v zápase 20.kola od 15.30 hod. zaboduje naplno. Slnko prerážalo riedke oblaky, teplota sa hýbala okolo 7. stupňov C ale fúkal veľmi nepríjemný ľadový vietor a prvý polčas hrali domáci aj proti vetru.

Už v 3.minute Pecho unikol po ľavej strane po prihrávke od Gála, vnikol až do šestnástky ale jeho center do prava do päťky brankár hostí Rýzek chytil, ale v ďalších minútach sa hostia snažili čo to vyrobiť okolo šestnástky brankára Hrdinu a po dvoch rohových kopoch okolo 5.minuty aj ohrozili bránu ŠKF po strele z vnútra šestnástky. Na druhej strane v 6.minute kopali dva krát rohový kop aj domáci ale centre Kasaja ostali nevyužité. V 11.minute si Pecho pýtal penaltu keď s loptou vnikol až do malého vápna v ľavo kde po zákrokoch hostí išiel k zemi ale hlavný rozhodca Sedlár ukazoval nič sa nestalo a Pechovi dohováral, nutno dodať že asi oprávnene. V 16.minute sa pokúšal ohroziť strelou Hrdinu aj hosťujúci Sumer ale po teči lopta skončila na rohu. Hostia ho nezúžitkovali a v rýchlom brejku domáci zahrozili v trojici ale o loptu ešte pred šestnástkou prišli. O prvý strelecký pokus sa domáci pokúsili v 19.minute, ale Šupákovi strelu Rýzek chytil. V dobrej šanci sa ako prvý ocitli domáci keď Pecho dostal pekne loptu od Gála v 24.minute, ale sám vo vnútri šestnástky sa s loptou zamotal a bolo po šanci. V 27 minute domáci na dva krát z rohu nič nevymysleli, za to rýchly protiútok hostí stredom musel riešiť vybehnutím až na hranicu šestnástky Hrdina, inak by Hornák s Piršelom možno menili skóre ale domáci brankár to urobil veľmi dobre a nakoniec faulovali hostia. V 30.minute v ľavo od šestnástky MFK Gál vhodil z autu loptu pre Kasaja, ten si ju nikým neatakovaný pustil do vnútra šestnástky a jeho prudká prízemná strela skončila v dolnom ľavom rohu  za chrbátom Rýzeka - 1:0. V 34.minute po rohu ŠKF pekne zakončoval Pecho z vnútra šestnástky v ľavo, ale jeho strelu Rýzek boxoval a nožnice Frťalu už úspešné neboli. V závere prvého polčasu v 45.minute prvú žltú kartu uvidel hosťujúci Lackovič za faul na Šupáka a to bolo v prvom polčase všetko.

Do druhého polčasu hostia striedali Grivalského, ktorého nahradil Zsolnay a tentokrát oni museli prekonávať dosť silný protivietor, ale všetko im to sťažil s prehľadom hrajúci Penciak, ktorý v 48.minute využil moment že si ho s loptou nevšímal nikto s hostí a jeho prudká ľavačka asi z 22 m našla presne pravý dolný roh bezmocného Rýzeka a bolo 2:0 a radosť v hľadisku. V 50.minute mohol hneď hostí zaklincovať Gál, ale jeho strela z 9 m trafila priamo Rýzeka. Niekoľko krát sa Penciakovi podarilo pekne uvoľniť na pravom krídle ale centre do ľava ostali nevyužité, za to Pecho z ľava našiel presne hlavu Frťalu ktorého hlavička skončila v sieti v 60.minute ale postranný odmával ofsajd - škoda. Hostia druhý krát striedali v 65.minute, dole išiel Hornák, na ihrisko vybehol Kurinec a to isté v 66.minute urobil aj tréner domácich, keď dole išiel strelec gólu Kasaj ktorého striedal Szegedi. V 68.minute veľmi dobre hrajúci Penciak prešiel po pravom krídle s ľahkosťou cez dvoch hráčov hostí, jeho center presne v šestnástke našiel Gála, ktorý z voleja zakončoval tesne vedľa pravej žrde. Tento veľmi pekný moment diváci ocenili potleskom, tretí gól visel na vlásku. V 69.minute hosťujúci Mihok uvidel ďalšiu žltú za faul a v 70.minute hostia striedali tretí krát, dole išiel Andrisek a na trávnik vybehol Kuťka. V 77.minute striedali aj domáci, dole išiel za potlesku divákov Frťala na ihrisko vybehol Chalány. V 81.minute sa naskytla gólová šanca pre hostí, to keď stredom ihriska vnikal do šestnástky Kurinec, ktorému pri pokuse o strelu už vo vnútri šestnástky pred loptu vložil kopačku Pilát, Kurinec padol ako podťatý, Pilát videl žltú kartu a hlavný nariadil penaltu. Zvykne sa hovoriť že chudobnému aj z hrnca vykypí a tentokrát to potvrdil hosťujúci Sumer, keď z bieleho bodu oklamal nielen Hrdinu ale aj sám seba, lebo jeho penalta minula pravú žrď a skóre sa nemenilo. Naviac za postrannú čiaru odkríval faulovaný Kurinec ktorý už nebol schopný v hre pokračovať a nakoľko hostia už prestriedali troch hráčov, museli dohrávať v desiatich, čo bola samozrejme voda na mlyn pre bezstarostných domácich. V 83.minute išiel dole Pecho ktorého striedal Horváth a o minutu neskôr Tarek napol nervy domácich divákov keď si ako posledný v obrane nechal zobrať loptu Piršelom ktorý šprintoval sám do šestnástky ale jeho slabú strelu Hrdina v pohode chytil, čo bol pre neho jeden z mála zákrokov v druhom polčase. Druhú žltú kartu za faul uvidel v 87.minute Lackovič a zákonite musela nasledovať červená a tak hostia z Vrbového dohrávali v poli skoro ako sedem statočných, ale sereďania sa na posledné minuty akoby zľutovali nad osmičkou hostí a ich brankárom a tak sa skóre už nemenilo, aj keď Šupákova strela v 90.minute lízala ľavú žrď brány hostí.

Zápas napriek studenému počasiu sledovalo slušných 337 platiacich divákov, teda okolo 440 skutočne prítomných vrátane fan klubu ŠKF na hlavnej tribúne, ktorá po skončení zápasu potleskom poďakovala hráčom za predvedenú hru a výsledok. Impozantné vystúpenie ŠKF Sereď v jarnej časti v troch víťazných zápasoch, z toho dvoch na ihriskách súperov, by mohlo poslúžiť ako dobrá pozvánka na 21. kolo, ktoré sereďania odohrajú dňa 13.4.2013 od 15.30 hod. v Nových Zámkoch.

ŽK - 3x hostia   1x domáci         ČK - 1x hostia

Zostavy: domáci - M.Hrdina - R.Tarek, F.Kinček, O.Penciak, M.Kasaj(66.min.R.Szegedi), M.Gál(K), M.Pecho(83.min.P.Horváth), R.Hulák, J.Pilát, M.Šupák, T.Frťala(77.min.I.Chalány)

              hostia - R.Rýzek - M.Mihok, L.Lackovič(87.min ČK), P.Herceg, T.Andrisák(K)(70.min.J.Kuťka), J.Piršel, M.Hornák(65.min.I.Kurinec), M.Grivalský(46.min.J.Zsolnay), T.Gažík, J.Sumer, D.Štora

Góly: 30.min. M.Kasaj, 48.min. O.Penciak

 


Fotogaléria k článku:

24
Autor: Igor Lehocký
24
Autor: Igor Lehocký
24
Autor: Igor Lehocký

Zobraziť všetky fotografie
24
Autor: Igor Lehocký
24
Autor: Igor Lehocký
24
Autor: Igor Lehocký

24
Autor: Igor Lehocký
24
Autor: Igor Lehocký
24
Autor: Igor Lehocký

24
Autor: Igor Lehocký
24
Autor: Igor Lehocký
24
Autor: Igor Lehocký

24
Autor: Igor Lehocký
24
Autor: Igor Lehocký
24
Autor: Igor Lehocký

24
Autor: Igor Lehocký
24
Autor: Igor Lehocký
24
Autor: Igor Lehocký

24
Autor: Igor Lehocký
24
Autor: Igor Lehocký
24
Autor: Igor Lehocký

24
Autor: Igor Lehocký
24
Autor: Igor Lehocký
24
Autor: Igor Lehocký

24
Autor: Igor Lehocký
24
Autor: Igor Lehocký
24
Autor: Igor Lehocký

24
Autor: Igor Lehocký
24
Autor: Igor Lehocký
24
Autor: Igor Lehocký

24
Autor: Igor Lehocký
24
Autor: Igor Lehocký
24
Autor: Igor Lehocký

24
Autor: Igor Lehocký
24
Autor: Igor Lehocký
24
Autor: Igor Lehocký


Skryť všetky fotografie

Komentáre k článku:

Komentovať môžu:
registrovaní menom
›REGISTROVANÍ NICKOM‹
všetci
Registrovaný David Sliž David Sliž | 11-04-2013 13:17:15
Presne tak ustrazit to nejde Marek neboj bude teplejsie a bude sa dat sledovat futbal aj z ineho miesta ako je pod tribunou
Registrovaný Filip Smatrala Filip Smatrala | 11-04-2013 11:13:24
to nie je mozne zaviest a ani ustrazit, to ako podla teba by mali behat policajti po tribune a pokutovat ludi za cigaretu pri futbale...a nemyslim si, ze by niekto naschval fukal na niekoho dym, dymi to bud na jednu alebo druhu stranu a na kazdej sa najde nejaky nefajciar :D
Registrovaný Marek Sladký Marek Sladký | 10-04-2013 22:28:06
na zastresenu tribunu by sa mali uplatnovat take pravidla ako na zastresenu zastavku, kde je zakaz fajcit. ved na dalsich 60% stadiona to je povolene (kedze nie je to zastresene). Alebo nech si zafajci, ale fukat ten dym na nefajciara? Ved tiez mu nechodime prdiet do nosa.
Registrovaný Filip Smatrala Filip Smatrala | 09-04-2013 14:16:49
čo sa týka obrany, tak hrali v tomto zložení prvýkrát. Roman Tarek nieje klasický stopér, hráva tam len teraz na jar a Filip Kinček je mladý chalan z Nitry, ktorý nastúpil prvýkrát v základe ale myslím že až na pár výnimiek si svoje uhrali. Ako už David písal, Kamil Vaško mal 4 ŽK a nastúpiť nemohol.
K tým cigaretám, zakázať fajčiť na otvorenom priestranstve kde chodí cez 400 ludí je blbosť...
Registrovaný Matej Huňady Matej Huňady | 09-04-2013 08:53:04
Marek.Nic v zlom,ale cigaretka,pivo,ciganska popripade klobaska a parky odjakziva patria k futbalu.Ked chces aby sa nefajcilo chod do divadla ;)
Registrovaný David Sliž David Sliž | 08-04-2013 20:59:45
Neistota stoperskej dvojice logicky vyustila pri neucasti piliera obrany K.Vaška.Marek ze sa fajčí na futbale to asi nezakaže nikto
Registrovaný Marek Sladký Marek Sladký | 08-04-2013 20:28:04
jediné čo sa mi nepáčilo je, že na tribúne sa veselo fajčilo a nevadilo im že fukajú ten dym na deti. Ja by som im tam zakázal fajčiť.
Registrovaný vladimir holecek vladimir holecek | 08-04-2013 06:32:18
Predvedeny vykon bol dobry mozno vytknut iba neistotu stoperskej dvojice

Pre pridávanie komentárov k článkom sa prihláste. Ak nemáte prihlasovacie meno a heslo, zaregistrujte sa tu.

Direct real Norea - REALITY
Označenie inzercie
Optik MORVAY
Označenie inzercie
Papiernictvo Kizze
Označenie inzercie
Begam Trnava
Označenie inzercie
Usporne vykurovanie
Označenie inzercie
LED ARENA
Označenie inzercie
Autopožičovňa Sereď
Označenie inzercie
Bezpecne mesto
Označenie inzercie
Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Sereď, Slovensko
Jasno
15°
C
72%
Východ 10 km/h
07:02
18:10

Štv

B

23°/12°

Pia

B

22°/9°

Sob

B

22°/9°

Vyhľadávanie
Posledné komentáre
Komentársmutok 11-02-2020 12:40:12:
Tragická dopravná nehoda medzi obcou Šintava a Šoporňa - AKTUALIZOVANÉ
KomentárPolícia Začala trestné stíhanie za zločin v kauze predaja rybníkov v P.Bystrici 08-10-2019 17:02:12:
Sereďskí rybári lovia opäť vo svojom revíri
KomentárPravda je len jedna 03-10-2019 17:26:08:
7. zasadnutie Obecného zastupiteľstva v Dolnej Strede dňa 3.júla 2019
Komentáranabela 26-09-2019 14:01:27:
Adrian Macho sa oficiálne ujal vedenia obce Šoporňa
KomentárSVD1 14-09-2019 20:22:21:
" V hudbe vyjadrujem svoje pocity "
Komentárveru 01-09-2019 17:42:35:
Z času na čas si zafajčil marihuanu, ktorú si sám dopestoval v dome vo Váhovciach
Komentárs.i.n. 30-08-2019 22:01:20:
Pripomeňme si hrdinov Slovenského národného povstania zo Serede
Komentáranonym 30-08-2019 19:54:00:
"Doteraz som sa nedožil výsledku zo strany MsU, poslancov MsZ v Seredi" - píše občan Serede
KomentárMiloš Majko 30-08-2019 12:57:35:
Prípad Jankovská nie je o stanovisku polície či právoplatnom rozsudku. Je o etike a morálke.
KomentárBlablablaha 29-08-2019 13:39:44:
Vláda schválila návrh nového zákona o občianskych preukazoch
Komentárivan 29-08-2019 11:08:33:
Seniorku v Trnave podvodníci nedostali. Legenda "vnuk".
Komentáruž pred 10 rokmi 29-08-2019 05:22:58:
Trnavská župa začína s rekonštrukciu Krajinského mosta v Piešťanoch a úseku cesty Podbranč - Myjava
Komentárteraz je 28-08-2019 08:18:20:
Obžalovanému starostovi Machovi pred prokurátorkou a sudcom do reči veľmi nebolo. Čo sa dozvieme na pojednávaní zajtra?
Komentárto nevymyslíš 27-08-2019 20:32:27:
Ministerka vnútra vymenovala nového prezidenta HaZZ
KomentárBaba Vanga 27-08-2019 17:15:31:
" Takže, aké riešenie sa núka, aby sme neprešľapovali na tej našej povestnej križovatke, kde nám zabíjajú štát ?" - píše Pavol Varga
Komentárpotecha 25-08-2019 13:41:57:
MFK Zvolen - ŠKF iClinic Sereď 0 : 2 (0 : 1)

Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Bottom panel

© SeredOnLine.sk všetky práva vyhradené. Obsah novín je chránený autorským zákonom č. 618/2003 Z.z. a medzinárodným právom.
Prepis , šírenie, či ďalšie kopírovanie tohto obsahu alebo jeho časti, a to akýmkoľvek spôsobom je bez predchádzajúceho súhlasu vydavateľa alebo autora článku zakázané.
Design: © Mgr. Matej Fraňo Logo a názov novín: © Miloš Majko
Noviny sú aktualizované priebežne.
Články uverejnené na SeredOnLine.sk neprechádzajú jazykovou korektúrou.
Redakcia a vydavateľ novín nezodpovedá za obsah autorov jednotlivých príspevkov. Redakcia a vydavateľ nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov a príspevky v diskusiách uverejnených v novinách.

Webdesign