Prihlásiť sa Prihlásiť sa | Registrácia Nová registrácia
Rescue Online | Sereď Online | SOL archív | Reportér 24

Najhoršia je mlčiaca väčšina
Označenie inzercie
Sereď Online

ISSN 1337-8481   Dnes je 18. 3. 2020, meniny oslavuje: , zajtra
RSS Export článkov
Top panel
Vrazda novinára a jeho priatelky nesmie zostat zabudnuta
Označenie inzercie
Wifina - internetove pripojenie pre verejnost
Označenie inzercie
RubrikyRubriky
FOTO
Označenie inzercie
ŠKOLA DEMOKRACIE
Označenie inzercie
EXPEDICIA BALKAN 2014
Označenie inzercie
Sherlock Holmes
Označenie inzercie
Lekáreň
Údaje o lekárskej službe na dnešný deň nie sú dostupné.

Kino Nova
Múzeum Sereď
Farnosť Sereď
Označenie inzercie
Historické fotografie
Sereď
Označenie inzercie
Linky
Videá

Seredské slávnosti 2014 - pozvánka

Iveta TóthováDátum15. 08. 2014 13:56:39TémaDom kultúry
24
Pozývame Vás 6. septembra 2014 do parku kaštieľa od 10. hodiny na bohatý kultúrny program s podtitulom Dobývanie Šintavského hradu.

Priložené súbory k článku:



Komentáre k článku:

Komentovať môžu:
registrovaní menom
registrovaní nickom
›VŠETCI‹
Peter pre p.Cavojsky | 04-09-2014 12:34:55
Nechcem polemizovat,ci je vstupne adekvatne alebo nie,ale problem je uz pri vlastnom zavedeni vstupneho!Uz nazov Seredske slavnosti evokuje dojem,ze mesto Sered poriada pri nejakej prilezitosti nejake slavnosti pre obcanov mesta!Ako sekcia,ktora sa stara o kulturu v meste mate z rozpoctu urcite financie,ktore mozete minut na taketo spolocenske akcie a tie peniaze su od obyvatelov mesta!Dva krat zaplatit jedno podujatie sa mi nezda od Vas ako prilis profesionalne a sluzba obcanom!Nejedna sa o nejaky koncert alebo divadelne predstavenie komercneho charakteru !Ak nie su financie,treba poziadat podnikatelske subjekty,ktore maju v meste milionove zakazky na sponzorovanie skupin co budu vystupovat na slavnostiach a organizacia a vsetko ostatne je vo vasej rezii a za to ste plateny!Ci?Nie vyska ale uz samotne zavedenie vstupneho je neseriozne voci obyvayelom !Pripomina mi to vtip z nedavnej minulosti,ci majiyel fiirmy znizil zamesynancom plat v dosledku krizy aon ze uz zaviedol vstupne do fabriky!
Robo Horvath | 04-09-2014 11:44:57
Ved ludia si to tu v tomto meste celozivotne platia v podobe dani a poplatkov. A to nie je malo. Tak mesto to moze ak chce pre obyvatelov nieco robit tak zmenežovat ze aby ste netahali dalsie peniaze este od obyvatelov. Ak to neviete tak to nerobte a ak nato nemate tak robte len to na co mate. Verte ze obyvatelia co toto vsetko celozivotne a stale platia si to zasluzia zadarmo.
Jozef | 03-09-2014 22:39:12
p.Cavojsky, mne nejde, ak ste si vsimol o tie 2Ecka. Ale su v Seredi ludia, ktori bohuzial tych 8-10 E nedaju pre celu familiu.
A nebojte sa, ze by ludia, ktori na takuto akciu pridu hoci aj z tretieho okresu a bude sa im to pacit, nebudu Sered velebit za super den, ktory u nas preziju.
Mame v Seredi isteho zastu. pardon poslanca, ktory tu na SOL vidi len kritiku. Ale vdaka tomuto mediu sa ludia vsade dozvedaju aj o takychto super akciach, ktore teraz chystate.(vlastna skusenost)
A este jeden postreh. Tuto akciu chystate pre seredanov. Ti cezpolni budu len bonus pre nas.
Či?
Čavojský DK Sereď | 03-09-2014 22:22:18
Verte,p. Jozef že je to veľmi zložité, technicky náročné a zrejme i neetické selektovať občanov zo Seredi od tých čo v mieste konania festivalu dane neplatia. Výsledkom a prínosom je počet návštevníkov, ktorí sa do mesta vrátia možno o rok a budú šíriť dobré meno o Seredi.
Jozef | 03-09-2014 21:27:41
p.Cavojsky, ale to nikto nespochybnuje. Za tieto akcie su ludia "mestu"vdacni.
Ale tak nejako to beru, aspon teda ja, ze to mesto vracia aspon nieco z toho co si platime.
Nie len fotbalistom, ci "sokolom", ale vsetkym.
Pretoze, tak ako tu bolo uz viackrat spomenute, toto mesto zije vdaka daniam svojich obyvatelov.
A za tieto chceme nieco spat.
A verte, ze to nie je len umely travnik, akebo nova Sokolovna, resp. tenisove centrum.
A pre niekoho, kto by chcel monitorovat ci mam pravdu - monitoruj Kubko
Ja len tolko..
dochodca | 03-09-2014 21:26:45
musime aj mi platit
Čaojský DK Sereď | 03-09-2014 21:14:26
chcel som len možno pripomenúť obsah toho celodenného programu vo vzťahu k cene vstupného. No zároveň sa nedá nepovedať o verejných neplatených podujatiach v tomto roku : Florafest, májové slávnosti Seredské hudobné korzo v štyri augustové nedele, Bažant kinematograf - 4 x hraný film na NS, hudobné, divadelné a tanečné programy počas trojdňového jarmoku,vianočné trhy... za krátke obdobie tak : Fragile, Vidiek, Laco Deczi, Zuzana Smatanová, Ine Kafe, Chinaski, Cigánski Diabli.......
anonym | 03-09-2014 21:07:44
Ľudia každú dobrú snahu a dobrý úmysel ofrflete. Dnes už nič nie je zadarmo.Toľko učinkujúcich tiež dosť stojí. Keby sa jednalo len o stravné a občerstvenie pre nich. Myslím si, že koho zaujíma Sereď a kultúrne dianie v nej, nájde a tých 2 eur. Veď pol hodinové posedenie pri pive, alebo káve, tiež nie je zadarmo. Možno zrovna toľko - 2 €.
anonym | 03-09-2014 21:01:27
Napríklad len tá celovečerná divadelná komédia stojí v ich divadle 9 €...
Jozef | 03-09-2014 20:25:22
p.Cavojsky, dnes, ci vcera? zasadala komisia, ktora rozhodovala o navyseni dotacie pre TK a HK. Tieto prachy spolu s fa. za petang by napr. zaplatili Bludnych rytierov.
A takto by sa dalo pocitat na viacero "atrakcii".
Pre Vas je mozno 2 eurove vstupne prepytujem "trt", ale pre niekoho, kto ma tri deti starsie ako 12 rokov, je to napr. maso na tri obedy.
A to si este napr.telefony.... platia sami.
Či?
Čavojský DK Sereď | 03-09-2014 20:04:42
Rozkrútilo sa koleso debaty o opodstatnenosti vyberania vstupného, prepytujem 2 eurá. Budem kvantifikovať /okrem estetického rozmeru/ čo môže návštevník v nasledujúcu sobotu zažiť : dve detské bábkové predstavenia, jednu celovečernú divadelnú komédiu, veľký stredoveký turnaj v plnej zbroji, imitáciu bitky husitských a uhorských vojsk, môže ochutnať kuchyňu podľa stovky rokov starých receptov, uvidieť množstvo remeselníkov, pozrieť si orientálne tanečnice a fakíra, zúčastniť sa lukostreľby, prehliadky palných zbraní, obdivovať sokoliarske umenie, v renesančnom bastióne kaštieľa „koštovať vínka práve sa rodiaceho seredsko-hlohoveckého vinárskeho paktu, detičky sa môžu zabaviť s Mama klubom......... . Trocha prozaickejšie – prítomná bude protipožiarna hliadka, stan prvej pomoci, prenosné toalety a pekne upravený park – to všetko pre pohodlie a bezpečnosť návštevníkov nielen zo Seredi ale aj širokého okolia. Taktiež sa nedá nahnať do areálu desiatky predajcov za vysoké vstupne, uprednostnil som remeselníkov a hand made výrobcov pre dotvorenie koloritu. Mýtnici v dobových kostýmoch privítajú deti do 12 rokov bezplatne a určite sa ľudsky zachovajú k návštevníkom s obmedzeniami na akýkoľvek spôsob. Na záver možno stojí za komparáciu podobné projekty na červenom kameni či beckove, teda cena vstupného a ponúkaný program. Počet návštevníkov radí tento historický festival nielen žánrovo k zopár tým najväčším na Slovensku – tu u nás v SEREDI.
Vladimír Herega | 02-09-2014 14:35:15
pre anonym | 02-09-2014 14:17:28
Veru bolo by dobre bolo keby naše dane boli využité v prvom rade pre pre potreby občanov - všetkých, nie len určitých skupín.
anonym | 02-09-2014 14:17:28
Vsetko zadarmo,neplatit dane atd.Dobre by bolo.
Robo Horvath :) | 02-09-2014 14:15:01
Toto bol moj prvy prispevok pod clanko a vidim ze otvara oci coraz viac obyvatelom, co je dobre.

Robo Horvath | 15-08-2014 22:58:28
V minulom roku bolo vstupne tusim 1euro tento rok uz 2eura?
To je o 100% viac. Na buduci rok to bude uz 4eura?
Treba za kazdu cenu obyvatelov sklbat? To sa neda pre obyvatelov aspon raz do roka zariadit inak?
Ze by ste tam pustili viac stankov s obcerstvenim a z ich poplatkov nieco zatiahnut? Ved obyvatelia uz zaplatili dost co sa uz vrazilo do toho parku,amfiku,kastiela,cesty a podobne co nechal niekto zdevastovat.
Peter | 02-09-2014 11:13:01
Podla zdraveho sedliackeho rozumu,takato akcia by nemala byt v ziadnom pripade ziskova pre mesto!Idealne by bolo vyrovnany rozpocet!Prijem od stankarov,vydaj ucinkujucim.Ak dopredu vedeli ze budu v strate ,tak taku sluzbu obcanom ani nemali robit aby si to obcania zaplatili dva krat!Pri takychto akciach by mesto nemalo pozerat na zisk ak uz nieco take poriada!!Mame zaplatenu sluzbu obcanom od mesta a platit si jueste raz a tvarit sa ze aspon sa nieco deje v meste a je to v poriadku to nie je koser podla mna!Chodim na taketo akcie ak su po okoli aj inde vyberaju vstupne,,aebo dobrovolne vstupne,aj vstup zadarmo zalezi kto to organizuje!Nie je to len u nas.DOBROVOLNY PRISPEVOK na obnovu parku alebo kastiela by bolo fer!
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 02-09-2014 00:18:25
Jednoznacne, verejny zaujem by mal byt prioritou. Ide o verejne financne zdroje, hovorime o meste, o volenych zastupcoch obcanov a ich sluzbe obcanom. Samotnymi obcanmi objednanej a predplatenej sluzbe. Nie je to teda o tom, ci poslanci chcu alebo nie. Sluzit obcanom a presadzovat verejne zaujmy nad osobnymi je ich povinnostou.

Nic viac a nic menej.

Vladimír Herega | 01-09-2014 23:01:49
pre Obyvateľ | 01-09-2014 21:47:02
Len škoda, že tí blbí lidi sa toľko hanbia za svoje mená, že sa nedokážu ani len predstaviť.Ale asi vedia prečo.Áno, verím, že akcia to bude dobrá, len škoda, že vo väčšine miest je vstup na takéto akcie zdarma.Ako tomu bolo aj na historických dňoch v Hlohovci.A program bol tiež dobrý.
Robo Horvath :( | 01-09-2014 22:48:30
V Prešove dosli na to ze neustale nalievat peniaze do futbalu nema zmysel je to bezodná jama a strata penazi za ktore by sa dalo pre obyvatelov spravit nieco ovela uzitocnejsieho.
Ale tu to este chvilu potrva az sa niekto spameta.

Pre Obyvateľ | 01-09-2014 21:47:02
udernik a este k tomu blbi udernik komentuj ale naco urazas
Obyvateľ | 01-09-2014 21:47:02
Pekná akcia to bude a výborný program. Ak vyjde počasie bude to krásny deň pre rodičov s deťmi , mladých aj starých.
Minulý rok to bolo velmi dobre pripravené.Uvidíme, či sa organizátori pochlapia aj tento rok. Park po rokoch chátrania ožíva a to je len a len dobre.
A že tu nejaký popletený Voloďa a Ivanuška spomína futbalistov, s tým nič neurobíte. Takmer pod každým článkom...
Blbí lidi taky lidi.
Ivan | 01-09-2014 21:34:40
@ pre Ivan | 01-09-2014 18:39:54: prečítaj si pozorne celý článok. Pre istotu pripomeniem: "Mládežníckeho futbalu v Prešove sa to nedotkne, pretože mesto má záujem podporiť mládežnícky futbal a vôbec mládežnícky šport"..."Čo sa týka dospelých, treba si uvedomiť, že je to profesionálny šport a mesto nemá kompetencie a ani peniaze, aby ho dotovalo." lebo v prešovskom MsZ zrejme nemajú takú silnú profutbalovú loby ako máme v Seredi, ale tiež tam majú zodpovedného primátora. Myslíš že tí pozbieranci zo širšieho aj bližšieho okolia, mnohí už za zenitom svojej výkonnosti, sem chodia hrať futbal a na tréningy len z lásky ku Seredi? Načo potom pýtal ŠKF dotáciu o.i. aj na úhradu cestovných nákladov cca 1500 € mesačne. A to nie je všetko! Milí Sereďania, takto odtekajú peniaze z mestskej kasy! A potom bez hamby si mesto vypýta vstupné 2 € za verejnú kultúrnu akciu.
Vladimír Herega | 01-09-2014 21:06:45
pre anonym | 01-09-2014 20:08:53
Vedenie mesta a jeho poslanci by mali mať v prvom rade záujem o to ako zlepšiť život občanov a chrániť ich práva a záujmy.Nie koľko ešte natlačiť do futbalu.I keď ako som to už spomínal, mesto je dobrá dojná krava.Bolo by veľmi zaujímavé, spýtať sa ľudí, či s tým súhlasia.
anonym | 01-09-2014 20:08:53
Je všeobecne známe, že kvalita futbalu závisí od peňazí. V Seredi bude závisieť aj od výsledku najbližších volieb do orgánov samosprávy obcí v novembri. Takže či sa aj naďalej bude hrať u nás táto súťaž môžu rozhodnúť voliči na jeseň.
pre Ivan | 01-09-2014 18:39:54
No a co akoze?Nie je jedine na slovensku!Preto je tam kde je na takej urovni ako Sered a Presov ma inu futbalovu historiu!Je to skor hanba a nie kladny prikladDaj link na safarenie s verejnymi peniazmi v Presove a dlzobami a kolko uverov maju aby mohli platit uroky predoslych uverov a nic tam nevybudovali!Kam dali. tie peniaze z uverov?
Ivan | 01-09-2014 18:30:56
Prešov je jedno veľké krajské mesto s bohatou futbalovou tradíciou sa k otázke dotovania futbalu v meste postavilo takto: http://presov.korzar.sme.sk/c/6844400/primator-presova-profesionalny-futbal-dotovat-nemienime.html#ixzz2Wse6c2Op
A ak sa nemýlim, tak Prešov hrá úrovňou takú istú súťaž ako Sereď.
Vladimír Herega | 01-09-2014 17:57:00
pre pre Vladimir Herega | 01-09-2014 17:19:09
Neviem či ste zakomplexovaný keď sa Vás to tak dotklo alebo možno sedíte za jedným stolom s tými čo odklepávajú spomínané dotácie.Neviem kde ste našli, že mi vadí investovanie do športu.Vôbec nie, práve naopak.No je dosť zarážajúce, že je to v takom ne-pomere.Kým iné rovnako úspešné športy a krúžky bojujú o každý cent iní si lusknú prstami a voilá, už sa to sype.
pre Vladimir Herega | 01-09-2014 17:19:09
Naco su peniaze v supliku,ked mesto sa rozpada a zarasta burinou?Na alibisticke vyhovorky ako vedel setrit!A nemiesajte vsade ten futbal,uz je to trapne a vobec Vam to nepomoze pred volbami!Treba si najst aspon nejaku malicku kauzicku a tu rozvadzat do nebies a nie futbal!Este som nepocul ,aby nejaky primator strati hlasy kvoli investovaniu do sportu!Ine mesta,vacsie,krajske maju takle dlhy a problemy,ze nemaju ani na elektriku na nocne osvetlenie a pod.Uvery riesia uvermi to tu preco nepisete?Bodaj by bolo vstupne pre dospelych 20 eur,aspon by sa tam nemotal kazdy zakomplexovany Lojzik,ale len ten kto chce podporit taketo akcie!Velky demokrati a chceli by ste bez trocha hanby komunisticke vymozenosti!Nie je Vam to trocha trapne?
Vladimír Herega | 01-09-2014 15:47:33
pre obcan | 19-08-2014 14:48:14
Máte pravdu, po bývalom primátorovi ostalo v kase viac než dosť peňazí ako aj projektov, ktorými sa teraz pýšia páni radní, i keď proti viacerým v minulosti zdvíhali ruky.Lenže všetko má svoje dno a keďže sa u nás síce na oko hospodári bez dlhu, časom nás dobehnú výhodné prenájmy mestského majetku.A ďalšia vec, ktorá ide dosť na ťarchu rozpočtu je financovanie našej bundesligy, pretože v takom rozsahu si to nedovolí nijaké mesto dokonca ani krajské.Ale ľahšie je spraviť si dojnú kravu z mesta než nájsť sponzorov, ktorí by niekomu pozerali cez plece.
Kométa | 31-08-2014 22:38:28
Ešte k tej cene vstupného... ja som za. Vyselektuje to ľudí, ktorí tam naozaj chcú ísť (za účelom samotného programu a nie len preto, že je to zadara, tak sa pristavím), ale zároveň je nastavené tak, aby bolo dostupné pre každého.
Kométa | 31-08-2014 22:26:32
Všetko o ženách? To bude normálne dlhotrvajúce predstavenie ako v klasickom divadle, alebo len dajaké skrátené scénky? Kto tam bude hrať? A kde presne sa bude hrať? Prosím podrobnejšie info. Ďakujem.
gulak | 19-08-2014 15:44:07
2-eurá nie sú veľké peniaze,ale vzhľadom na to,koľko mesto investovalo do nezmyselných činností-tak by to naozaj malo byť zadarmo...hlavná vec,že mesto malo dosť peňazí na vyplácanie vysokých koncoročných prémii..
obcan | 19-08-2014 14:48:14
aj mne sa zda vyberat vstupne na takuto akciu postavene na hlavu. Takyto program byva v kazdom meste zdarma pre obyvatelov. Nehovorim ze je to vela za vstupne, ale nepatri sa to. Ked tak malo byt dobrovolne a nech ludia daju kolko chcu. Ked sa dotovali nezmysli ako umely travnik, stadion, anfiteater mohlo sa aj toto. Az taka velka polozka by to nebola. A pokial viem po byvalom primatorovi zostalo na ucte mesta dost penazi, tak kam sa podeli vsetky? Uz tam je prazdnota?
anonym | 19-08-2014 07:40:26
Ako si vedel, ze mam na mysli teba? Ale aspon vies kedy ma trafena huska zagagat. 😃

Robo Horvath :( | 18-08-2014 23:24:21
Pre anonym | 18-08-2014 19:35:01
Truba neodbavuj sa tu na mne ked nemienis napisat nieco k veci. To ze vedenie a aj poslanci nechali zdevastovat cely park aj vsetko co je v nom je skoda za niekolko milionov euro,to ti nevadi? A na mne sa tu odbavujes? Zodpovednost ziadna a pritom su tam skoro vsetko tie iste tvare. A teraz sa do toho musia nalievat znova nase peniaze. Za toto si to obyvatelia urcite zasluzia zadarmo. A tak ako som uz pisal da sa to zatiahnut zo zisku za stankarov. Popripade nech si aktivuju a zapoja udernikov mladej serede a nech vyberaju nieco na dané projekty v parku, ale na baze dobrovolneho prispevku. Za tolerantnost voci tejto skode na objektoch v parku si to obyvatelia zasluzia uplne zadarmo !!!
program | 18-08-2014 20:47:13
ja neviem myslíte že by sa našlo toľko penazí zo stánkov na zaplatenie všetkých účastníkov ? tento rok prídu niektorý až zo zvolena a benzín jedlo plus aj to vystúpenie niečo stojí..a nebudú to dvaja ľudia... je tam na 50 účinkujúcich a každy si to v tom horku riadne odmaká .
anonym | 18-08-2014 19:35:01
Ja súhlasím, len som chcel naznačiť, že vždy by sa našli pisálkovia typu H., ktorí by všetko spochybnili. A je úplne jedno ako by sa to financovalo.
Vladimír Herega | 18-08-2014 19:16:22
pre anonym | 18-08-2014 19:05:10
anonym | 18-08-2014 19:05:10
Vzhľadom nato, že by to prakticky zatiahlo mesto z príjmov za prenájom nestálo by to nikoho nič, možno niečo na pozvaných účastníkov ale účasť aj úspech by určite bol značný. A keď sa to tak vezme,doteraz ťahalo alebo ťahá mesto projekty, ktoré sa šplhajú do státisícových výšin, no osoh ani radosť z nich nemá toľko občanov.
anonym | 18-08-2014 19:05:10
Tým že sa to zaplatí z prenájmu ale znamená, že to zatiahne mesto. Inak by si tie príjmy za prenájom mohlo ponechať. Či?
Vladimír Herega | 18-08-2014 17:51:59
pre anonym | 18-08-2014 15:52:55
Nemusí to ťahať mesto, stačí dať rozumnú cenu za stánkové miesto a verte, že sa to v pohode zaplatí aj z tohto prenájmu.
V Hlohovci to bolo podobne.A verím, že každý sereďan, ktorí sa na slávnosti prišli pozrieť bude súhlasiť, že program bol naozaj skvelý a stánkov s občerstvením, suvenírmi atd bolo bohato.A návštevníkov ešte viac.
anonym | 18-08-2014 15:52:55
Dá sa to aj zadarmo, ale potom by zas večne nespokojní poukazovali na to, že to zaplatí mesto a nikoho sa nepýtali. A vraj mala byť najprv urobená anketa či občania súhlasia s tým, že to komplet zatiahne mesto. Tu nikdy nevyhoviete. :-)
Vladimír Herega | 18-08-2014 14:49:16
Ak bude vstupné nejak rozumne využité, napr. na nejaké práce alebo aspoň občerstvenie pre brigádnikov, ktorí pomáhajú pri oprave kaštieľa, nech je vstupné aj 5 eur. Ale je pravda, že čím bude vyššie, tým budú aj náročnejšie očakávania návštevníkov.I keď, dá sa to aj inak.Napr. v Hlohovci sa koncom júna konali historické dni v parku, kde bol naozaj skvelý program a vstup do areálu bol zadarmo.
Robo Horvath :) | 18-08-2014 10:17:23
Pre program | 18-08-2014 06:52:31
Prepacte, ale ked tu niekto verejne prezentuje to, ze keby a co by som ja povedal,alebo ma tu zacne urazat,tak sa proste inak niekedy neda.
onanym | 18-08-2014 09:41:38
ok. ked sme sa vyzurili na Horvathovi, tak by niekto mohol napisat, ako to dopadlo..
program | 18-08-2014 06:52:31
Pán horvat nemyslíte si že niekoho mozu vaše argumenty aj urážať?. Musíte byť taký hulvat?
Robo Horvath | 17-08-2014 13:08:25
Preco tu trepes ze keby to bolo zadara co by som ja povedal. Keby nebolo keby. Keby si nekakal tak by ta roztrhlo.
Ty si jasnovidec a uz aj vies ze co by som ja povedal? Pokial sa tam nebude niekto trapne zviditelnovat tak ako vsade, tak by to bolo uplne v poriadku.
pre Robo Horvath | 17-08-2014 12:21:33
ked ti je 2 eura za 12 hodinovy program sklbanie, tak potom neviem co by si uz chcel. minuly rok nebol ten program taky bohaty ak si dobre pamatam, keby to zas bolo lacnejsi tak tu budes kvakat ze to je predvolebna kampan ...
Robo Horvath | 17-08-2014 11:51:43
anonym | 17-08-2014 11:28:57
Ja som napisal realnu a podlozenu pravdu a dal som aj navrh na riesenie ale vidim ze ty mas v tom problem a reagujes, ale o nicom
anonym | 17-08-2014 11:28:57
Ty si prečítaj zas čo som napísal ja - účasť nie je povinná. To znamená, že nikto ťa nenúti tam ísť. Kto chce, ten 2 éčka zaplatí, kto nechce, ten tam nepôjde. A potom je tu ešte tretia možnosť, a to si ty, že to musí ofrflať.
Robo Horvath | 17-08-2014 11:07:59
:) akoze naco mam argumentovat na somarov co ma urazaju :)
ved ja som tu napisal realitu a to nepotrebuje dalsi argument a ked si to nepochopil tak si to precitaj este raz.

"V minulom roku bolo vstupne tusim 1euro tento rok uz 2eura?
To je o 100% viac. Na buduci rok to bude uz 4eura?
Treba za kazdu cenu obyvatelov sklbat? To sa neda pre obyvatelov aspon raz do roka zariadit inak?
Ze by ste tam pustili viac stankov s obcerstvenim a z ich poplatkov nieco zatiahnut? Ved obyvatelia uz zaplatili dost co sa uz vrazilo do toho parku,amfiku,kastiela,cesty a podobne co nechal niekto zdevastovat."

anonym | 17-08-2014 10:59:25
Aj Horváth má právo na názor. Napríklad keď nie sú argumenty, tak sa zmôže na "Bozajte ma v ri.ˇ udernici".
Vsetci | 16-08-2014 14:00:44
No konecne rozumna rec!
Robo Horvath :) | 16-08-2014 13:40:36
Bozajte ma v ri.ˇ udernici.
anonym | 16-08-2014 11:57:04
Horváth, účasť nie je povinná. Tým pádom tvoj príspevok vyznieva trápne. Dúfam, že tam nepôjdeš.
Peter pre Robo Horvath | 16-08-2014 11:54:43
Zacinas byt az neuveritelne trapny,neverim tomu ze si sam so sebou spokojny!Mne a vacsine diskuterov si ukradnuty,ae zacina mi byt luto tvojich blizkych.Blbi lidi,taky lidi,pan buh je ma stejne rad!
Horvatha tam nikto nevola | 16-08-2014 10:08:35
Tak nech ta netrapi vstupne idiotko
Robo Horvath | 15-08-2014 22:58:28
V minulom roku bolo vstupne tusim 1euro tento rok uz 2eura?
To je o 100% viac. Na buduci rok to bude uz 4eura?
Treba za kazdu cenu obyvatelov sklbat? To sa neda pre obyvatelov aspon raz do roka zariadit inak?
Ze by ste tam pustili viac stankov s obcerstvenim a z ich poplatkov nieco zatiahnut? Ved obyvatelia uz zaplatili dost co sa uz vrazilo do toho parku,amfiku,kastiela,cesty a podobne co nechal niekto zdevastovat.
jojo | 15-08-2014 20:54:10
Ten program vyzerá výborne.

k predošlému komentáru: ... viete pre koho je všetko somarina ?
Zmyjka | 15-08-2014 17:46:16
Somarina
onanym | 15-08-2014 16:03:29
Sice nemozem ist, ale verim ze pocasie bude super a kazdy sa ako tak zabavi.. Takychto akcii len viac a viac:)
Seeker | 15-08-2014 14:25:28
Super....

UPOZORNENIE: Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.

Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.

Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy. Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

Optik MORVAY AKCIA
Označenie inzercie
Reklamna plocha - bannerovy pruzok
Označenie inzercie
Pridať komentár
iLieky
Označenie inzercie
Reklamna plocha - bannerovy pruzok
Označenie inzercie
Reporteri
Označenie inzercie
Direct real Norea - REALITY
Označenie inzercie
Optik MORVAY
Označenie inzercie
Papiernictvo Kizze
Označenie inzercie
Begam Trnava
Označenie inzercie
Usporne vykurovanie
Označenie inzercie
LED ARENA
Označenie inzercie
Autopožičovňa Sereď
Označenie inzercie
Bezpecne mesto
Označenie inzercie
Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Sereď, Slovensko
Jasno
15°
C
72%
Východ 10 km/h
07:02
18:10

Štv

B

23°/12°

Pia

B

22°/9°

Sob

B

22°/9°

Vyhľadávanie
Posledné komentáre
Komentársmutok 11-02-2020 12:40:12:
Tragická dopravná nehoda medzi obcou Šintava a Šoporňa - AKTUALIZOVANÉ
KomentárPolícia Začala trestné stíhanie za zločin v kauze predaja rybníkov v P.Bystrici 08-10-2019 17:02:12:
Sereďskí rybári lovia opäť vo svojom revíri
KomentárPravda je len jedna 03-10-2019 17:26:08:
7. zasadnutie Obecného zastupiteľstva v Dolnej Strede dňa 3.júla 2019
Komentáranabela 26-09-2019 14:01:27:
Adrian Macho sa oficiálne ujal vedenia obce Šoporňa
KomentárSVD1 14-09-2019 20:22:21:
" V hudbe vyjadrujem svoje pocity "
Komentárveru 01-09-2019 17:42:35:
Z času na čas si zafajčil marihuanu, ktorú si sám dopestoval v dome vo Váhovciach
Komentárs.i.n. 30-08-2019 22:01:20:
Pripomeňme si hrdinov Slovenského národného povstania zo Serede
Komentáranonym 30-08-2019 19:54:00:
"Doteraz som sa nedožil výsledku zo strany MsU, poslancov MsZ v Seredi" - píše občan Serede
KomentárMiloš Majko 30-08-2019 12:57:35:
Prípad Jankovská nie je o stanovisku polície či právoplatnom rozsudku. Je o etike a morálke.
KomentárBlablablaha 29-08-2019 13:39:44:
Vláda schválila návrh nového zákona o občianskych preukazoch
Komentárivan 29-08-2019 11:08:33:
Seniorku v Trnave podvodníci nedostali. Legenda "vnuk".
Komentáruž pred 10 rokmi 29-08-2019 05:22:58:
Trnavská župa začína s rekonštrukciu Krajinského mosta v Piešťanoch a úseku cesty Podbranč - Myjava
Komentárteraz je 28-08-2019 08:18:20:
Obžalovanému starostovi Machovi pred prokurátorkou a sudcom do reči veľmi nebolo. Čo sa dozvieme na pojednávaní zajtra?
Komentárto nevymyslíš 27-08-2019 20:32:27:
Ministerka vnútra vymenovala nového prezidenta HaZZ
KomentárBaba Vanga 27-08-2019 17:15:31:
" Takže, aké riešenie sa núka, aby sme neprešľapovali na tej našej povestnej križovatke, kde nám zabíjajú štát ?" - píše Pavol Varga
Komentárpotecha 25-08-2019 13:41:57:
MFK Zvolen - ŠKF iClinic Sereď 0 : 2 (0 : 1)

Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Bottom panel

© SeredOnLine.sk všetky práva vyhradené. Obsah novín je chránený autorským zákonom č. 618/2003 Z.z. a medzinárodným právom.
Prepis , šírenie, či ďalšie kopírovanie tohto obsahu alebo jeho časti, a to akýmkoľvek spôsobom je bez predchádzajúceho súhlasu vydavateľa alebo autora článku zakázané.
Design: © Mgr. Matej Fraňo Logo a názov novín: © Miloš Majko
Noviny sú aktualizované priebežne.
Články uverejnené na SeredOnLine.sk neprechádzajú jazykovou korektúrou.
Redakcia a vydavateľ novín nezodpovedá za obsah autorov jednotlivých príspevkov. Redakcia a vydavateľ nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov a príspevky v diskusiách uverejnených v novinách.

Webdesign