Prihlásiť sa Prihlásiť sa | Registrácia Nová registrácia
Rescue Online | Sereď Online | SOL archív | Reportér 24

Najhoršia je mlčiaca väčšina
Označenie inzercie
Sereď Online

ISSN 1337-8481   Dnes je 18. 3. 2020, meniny oslavuje: , zajtra
RSS Export článkov
Top panel
Vrazda novinára a jeho priatelky nesmie zostat zabudnuta
Označenie inzercie
Wifina - internetove pripojenie pre verejnost
Označenie inzercie
RubrikyRubriky
FOTO
Označenie inzercie
INFOSLOBODA Transparentnosť v samospráve
Označenie inzercie
EXPEDICIA BALKAN 2014
Označenie inzercie
Sherlock Holmes
Označenie inzercie
Lekáreň
Údaje o lekárskej službe na dnešný deň nie sú dostupné.

Kino Nova
Múzeum Sereď
Farnosť Sereď
Označenie inzercie
Historické fotografie
Sereď
Označenie inzercie
Linky
Videá

S úctou a pokorou prosíme o finančnú pomoc pre Sereďčana

redakcia SOLDátum30. 05. 2019 20:20:30TémaIné
417 zdroj: www.ludialudom.sk

Prosime dobrych ludi o financnu pomoc na pokrytie beznych nakladov pre tazko choreho Pavla,otca malej Vanesky (1.5).

Palino syn,brat,otec (27)r, mladý chalan plný života,elánu,žijúci v skromnych podmienkach u mamy,sa snažil vytvoriť láskyplný domov pre svoju dcerku Vanesku (1.5). Tvrdo pracoval na stavbách,do prace dával všetko, hlavne svoje srdce.

S bolesťami brucha na pohotovosti,bol vo februári hospitalizovaný a následne hned rano prevezeny do NOU v BA na Klenovu. Tam mu oznamili tu najhorsiu spravu.po vsetkych vysetreniach jeho diagnoza znela ALL. ( akutna lymfoblastova leukemia). Tieto tvrde slova ho polozili a kruta rana osudu priamo pod pas,mu zabranila o moznost pracovat a zabezpecit potreby rodiny.

Palino je bojovnik nevzdava sa a prekracuje svoje limity aj ked je to tazke.

ZDRAVIE JE PREDPOKLADOM VSETKEHO...

Cieľ výzvy

Mama,sestra a priatelia sme sa rozhodli ho v tazkych chvilach podporit a uverejnujeme vyzvu na NADEJ pre Palina,aby si mohol v case svojej choroby a nelahkej liecby kupit lieky,vitaminy,jedlo a podtrebne veci.

 

Autor výzvy

 
 
 
zdroj: www.ludialudom.sk

 

- - -

Poznámka redakcie:

Nejedná sa o projekt, ktorý by bol vyvolaný, kontrolovaný, alebo iným spôsobom monitorovaný médiom, ale o snahu nezištne pomôcť občanovi v núdzi, bez poznania a vyhodnocovania ďalších prípadných súvislostí.

Pomoc na stránke uvedenej v prelinku je dobrovoľná a každý musí zvážiť svoj osobný postoj k takejto forme pomoci.


Komentáre k článku:

Komentovať môžu:
registrovaní menom
registrovaní nickom
›VŠETCI‹
Fetak | 27-06-2019 21:34:00
Nic mu netreba v zivote nikdy nic nerobil.v zivote nikde nerobil.aj v Novom case same klamstva.ako to niekto mohol aj povedat.je to fetacky narkoman.
Nikto... | 06-06-2019 18:48:48
Nikto nikoho nesudi,ale ked sa napise A,malo by sa napisat aj B.
Pohoda | 06-06-2019 17:30:41
Iba Boh sudit bude Raz kazdeho znas....
Až teraz | 04-06-2019 06:53:21
Nemôžem si pomôcť, ale tiež sa veľmi nestotožňujem s touto prosbou o pomoc. Nieje to o neľudskosti, nepochopení - práve naopak. Len som toho názoru, že človek ktorý vo svojom živote porobil veľa zlého, správal sa k ľudom, tak ako sa správal a celkovo žil taký život, aký žil tu zrazu prosí o pochopenie a pomoc ? Je pravda, ochorieť môže každý z nás, ale práve preto je potrebné si uvedomiť, že byť pokorný a skromný treba byť celý život a nie až keď nám "prihára"...to už môže byť neskoro. To už potom ľudia zvažujú kto si tú pomoc zaslúži...a nečudujem sa im. Je to ako s klamárom - oklame,1-2x-3x no nikto mu už potom viac neuverí...
Sereď_anonym | 03-06-2019 18:17:49
skôr ako ludia prispejú, možno by si mali prečítať názory tých, ktorí ho poznajú ...ano, možno to možme nazývať minulosťou, ale možno sa najde potrebnejši darca, ktorý si pomoc zaslúží ..Palo neuprekazal ani raz pred ochorením že bych chcel volačo zmeniť.., samozrejme toto mu nikdo neprial, ani ja neprajem nikomu nic zle..ale ako sa tomu hovori - karma? je mi naozaj ĺúto jeho rodiny a prosím neberte to ako útok, len je to troška k zamyslenie, pekný deň
Ale ved... | 03-06-2019 17:56:39
Ale ved Palo netrpi stratou pamate,takze on toto vsetko vie.To nie su pre neho ziadne nove informacie.
Nikto mu nepraje,aby ako ste to napisali?s****l.To tu vy zbytocne kalite vodu a umelo dramatizujete diskusiu.V celej diskusii mu ludia praju uzdravenie.
Pravda aj tak skor,ci neskor vyjde najavo.
Pre pravda | 03-06-2019 17:16:47
Vy by ste sa mali uvedomiť, pretože všetko to je o psychike ak si to Palo náhodou číta tak je pekne v prdeli z toho a môže sa mu o dosť zhoršiť zdravotný stav, ale taký ľudia co nemali smrtelne chorých v rodine alebo si tým neprešli oni sami tak nemajú ani len šajnu.. jasne feťák ten aj skapať môže podľa vás nie? Sa už zbadajte k***ti!!!! Primitivizmus čistý toto!!!
Pravda | 03-06-2019 05:17:58
Nikto sem nenapisal nic urazajuce,ani hanlive,ale pravdu.Pravdaze rodine sa to nepaci,tak ten,co napise pravdu hned zavidi.:(
Pre sestra | 03-06-2019 00:22:14
Drzime vam palce vsetko dobre dopadne budem sa modlit za vas budte silny!!! A ty palino nevsimaj si zakomplexovanych degesov a chudery drz sa brasko
Pre prosba | 03-06-2019 00:19:35
Je mi luto niektorych ludi aky su zakomplexovany nech je minulost aka kolvek toto nemaju pravo sudit!!! Kazdy ma nejaku minulost ten kto je nevinny nech sa ohlasi!!!!!
Rozum sa mi pozastavil | 03-06-2019 00:17:29
Ľudia vám tu j**e? To ozaj zavidite človeku ze sa mu robi zbierka?? Ste ubohy trapny neprajem vam nic zle boh chran ale zamyslite sa nad sebou !!! Kazdy sme porobili chyby kazdy sme si presli svojim netreba sudit cloveka tu ide o zivot spametajte sa!!!!!
Prosba | 02-06-2019 23:42:49
Mohli by ste prosím zrušiť komentovanie k tomuto článku? Nemôžem čítať ako sa ľudia dokážu chovať k smrteľne chorému človeku... áno Palino bol aký bol, ale ľudia nebuďte takýto zlý nikdy neviete kedy sa dostanete do takejto situácie Vy sami (nikomu to neprajem, ani len najväčšiemu nepriateľovi) a potom možno práve Vy budete zúfalo prosiť o pomoc... ide o život kto chce prispieť prispeje, kto nie tak nie.... zamyslite sa trošku nad sebou...
Pre RePre sestra | 02-06-2019 22:03:37
Na ine ochorenie (astma) doplacam aj ja viac penazi.Ale na toto onkologicke ochorenie nie.Vsetko to hradi poistovna.Ze by to bolo tym,ze mi uhradzaju celu liecbu,pretoze nemam voci nim dlh na poistovni?Alebo?Tak mi prosim napiste,za ktore onkologicke lieky tolko doplacate.
Nemam problem prispiet cloveku,ktory sa naozaj do svojej zlej financnej situacie nedostane svojou vinou.Ale chalan kaslal na buducnost a zil tak,ako zil.Bohuzial.Potom nema narok ani na plateny invalidny dochodok,ktory pri takejto dg. davaju bez problemov plny,cize nad 71%...
Ono sa to vsetko bohuzial odvija od toho,ci sa mlady clovek po skonceni skoly uchyti,zamestna sa,alebo na to kasle a robi blbiny.
RePre sestra | 02-06-2019 21:38:00
Ja som normálne zamestnaná pracujem celý život a keďže som na všetky platby sama tak z pn-ky by som to veru neutiahla.A že ste doplácali za celu dobu 10 eur tak to klobúk dole.Ja mám iné ochorenie a doplacam viac ako Vy.Neviem teda prečo ma tak veľa onkologických pacientov existenčné problémy.Urcite si to vymýšľajú lebo však Vy nedoplacate na lieky a vyzijete aj z pn-ky.A to Vám blahoželám.
Preco | 02-06-2019 21:18:27
Preco ma vlastne dlh na poistnom pre VSZP vo vyske 3500€?
Pre RePre sestra. | 02-06-2019 20:27:19
Pravdaze ze ked clovek pred ochorenim nepracuje,alebo pracuje len kratko,pretoze cely cas predtym prefetoval a prelanaril cely ten cas,tak nemoze ocakavat normalnu vysku pn,z ktorej by vyzil.A z coho by ju aj dostal???
A co sa tyka liecby,tak vsetko je hradene poistovnou,takze sa vyhovarat,ze peniaze pojdu na liecbu je klamstvo.Za cely cas rok a pol som doplacala na onkologicke lieky dokopy max.10€.Netreba citovo vydierat.Mimochodom mam rovnake ochorenie,ako dotycny,takze rozpravky na dobru noc si nechaj pre svoje deti.
RePre sestra | 02-06-2019 19:36:30
To že na liečbu nedoplacate Vy neznamená že niekedy to nie je inak.Dalsia vec je že keď je človek pn tak urcite ma dosť problém z toho vyžiť. Veľa onkologických pacientov je v takejto chvíli bez peňazí preto sa nečudujem že hľadajú pomoc.A navyše ak chce človek podporiť liečbu doplnkami tak väčšinou si to dovoliť nemôže.
Robo | 02-06-2019 18:09:14
V zivote vyjde cela pravda onom a teda ako sikanoval ostatnych, fetoval, kradol, sedel, alebo len emotivne riadky otom ako sa snazil uzivit rodinu, ako bolo pisane v novom case ? Skore uzdravnie, snad peniazky skoncia na liecbu.
Pre "sestra" | 02-06-2019 14:07:30
Neznasam citove vydieranie.Sama mam lymfaticku leukemiu a liecim sa uz rok a pol.Dostavam vsetky lieky,aj procedury co potrebujem bezplatne,doplatky su fakt minimalne,takze velmi dobre viem posudit,co taka liecba stoji pacienta.Tvojmu bratovi pravdaze prajem uzdravenie.Ale s komentom v zmysle-zabudnite co bolo,prispievajte,on sa zmenil nesuhlasim.Plne chapem komenty ludi,ktori ho poznaju a nemaju na neho najlepsi pohlad,kedze sa spraval tak,ako sa spraval.
Sestra | 01-06-2019 20:05:03
Dakujem vsetkym za vase povzbudive komentare. To mojmu bratovy iste pomoze ku uzdraveniu a po psychickej sy
Tranke nam vsetkym z rodiny. Vytahujete veci davno minule
Brat si odsedel,olutoval. Teraz je smrtelne chory. Davali mu mesiac zivota a on bojuje hlavne koli svojej.dcere. je uplne iny clovek. Tak preco posudzujete podla toho co bolo uz davno??? Nikomu neublizil
Okrem nam rodiny. My rodina sme odpustili,zabudli. Tak budte tak laskavy tie blbe reci si nechajte. V zivote vyjde clanok cela pravda o nom
My nic nezatajujeme. Nikoho nenutime mu.pomoct. ale odpustite si tie urazky. Ked je aky kolvek clovek.chory nevrazivost by mala ist bokom. Tak.budte vsetci zdravy.a neochorejte aby ste vy nemuseli byt odkazany na pomoc od inych. Lebo mat rakovinu je velmi lacna choroba. Sestra.
Pravda | 01-06-2019 18:51:53
Ospravedlnujem sa prepac Palko,je mi to luto,mozem ti dajak pomoct moje tel.0917228758 napis sms co potrebujes,odpust mi
Pravda | 01-06-2019 18:47:17
Ospravedlnujem sa je mi to luto,kazdy sa myli,prepac Palko
Ooooo | 01-06-2019 18:10:46
Vsak to je genitivny vytvor,,potrat,aj to je slabe slovo,skoda akurad tak jeho mami
Sranda | 01-06-2019 15:47:03
Vsetci tu poukazujete na Pala aky bol a co robik? Preco vytahujete veci 10 rokov stare? Vy ste tu bez chyb? Nikdy ste sa nepotkli? Urcite vam narastla svetoziara na hlavami. Klobuk dolu pred vami.ja ho poznam osobne aj jeho sestru ,mamu,brata. A len pre info. Palo sa zmenil od kedy ma dceru,dostal rozum a normalne sa socializoval. Teraz ked je chory potrebuje pomoct a nikto nikoho nenuti. Pisete tu anonymne a do huby mu nikto nic nepovie.poviem vam len jedno. Nikomu z vas neprajem tak ochoriet a byt v nudzi.prajem vam prijemny den a kazdemu vela zdravia
Sered | 31-05-2019 19:44:28
On pracovity taško jeho mama starsia zena drela a robyla na neho ona zivilila mladeho a tu jeho krasavicu nadheru a on tahal jak duha od pracovitosti ma velmy daleko.
Nitra | 31-05-2019 19:42:09
Skoda reci
Pravda | 31-05-2019 19:28:40
Vsak ano,clovek sa moze zmenit,len otazka znie? ako!a tam zmena je len zvenka,ale zvnutra nic,kazdy ma sudit sam seba,a potom dal,ale ja ho poznam od malicka a no ziadna nadej
Hlúposť | 31-05-2019 18:43:13
Nech je človek aký chce, ale takto rozprávať o chorom mladom chalanovi? Ste normálny? Osobne ho nepoznám, ale dúfam že nebudete nikdy takto potrebovať pomôcť ako on pri fakt vážnej chorobe, lebo viete ako sa vraví - kto si bez viny, hoď kameňom...
Seredanka | 31-05-2019 12:44:15
Vsetci tu kydate na Pala aky bol a co.robil. preco nenapisete kolky ste ho v tej dobe vyuzili aby pre vas urobil to a to,zohnal to a to. Vzdy bol za kamaratov a rodinu.aj ked fetoval aj teraz ked je cisty. Ano podla krvnych vysledkov je cisty.nezastavam si ho. Ano narobil blbosti. Bol mlady sprosty,naivny,oplyvnitelny a podobne. Svoje chyby a blbost si odpykal,odsedel. Tak zacal s cistym stitom a preto ho teraz treba nechat zdochnut ako prasiveho psa??? Pytam sa. Len ma to zaujima. Ked bol grazel.kolki sa hlasili k nemu ze su kamosi. Fakt je ze uz tych takz kamosov nema.bohu vdaka pre neho. Nema ho kto stiahnut na dno. Ved nikto nas nenuti mu pomahat,prispievat. Tak serte na tie vase blbe reci a komentare. Rodina uz aj tak ma vela trapenia a verim ze citat taketo veci im moc neprospeje. Dakujem
Tvarme sa ze sme ludia
otec | 31-05-2019 08:37:08
hmm, len tak premyslam, kde je jeho manzelka/partnerka?
anin | 31-05-2019 08:19:26
ľudia spamätajte sa. Palo je vážne chorí a Vy tu rozoberáte jeho minulosť. Ľudia sa menia a tak isto sa zmenil aj on. Ja nikomu neprajem nič zlé len toľko keď vy raz budete potrebovat pomoc na liečbu alebo celkovo a každý vas bude odmietať skrz vašej minulosti sa zbadate. Pekný deň
obcan | 31-05-2019 08:05:41
Ja si "čírneho" Pala pamätám, že cca pred 9-10 rokmi chodil otravovať mladších chalanov že potrebuje si niekam zavolať len, a samozrejme dotyčným to strhlo aj cez 50 eur...
Paul | 31-05-2019 06:56:58
Človek, ktorý za svoj život spravil viac zlá ako dobra si nezaslúži pomoc, už vôbec nie finančnú. Moje tvrdenia vyplývaju zo svojho pohladu už od 14r, vtedy som Pala (Čírny Palo - prezývka) videl na ZŠ P.O.Hviezdoslava robiť slabším, mladším zle.. Od svojho odchodu zo základnej školy to s ním išlo dolu vodou, ako aj sami vidíte, že život plny drog, vykrádania, ponižovania slabších,.. a aby sme nezabudli na to zlatníctvo hore v Coop Jednote - Palo to asi robil na dojazdoch a namiesto lupu si odniesol na rukách želiezka keď ho našli v Jednote spat s plnym ruksakom zlata.
Skóre uzdravenie prajem.
Aaaaa | 30-05-2019 23:36:33
Blbe komentáre si nechajte... nech bol aký bil potrebuje pomoc život mu dal ranu bohužiaľ nato doplatil, ale potrebuje pomoc tak sa chovajte ako ľudia a majte srdce a rozum!!!
Pravda | 30-05-2019 21:35:35
A kde mas teraz tych fetackych kamosov???
Tana | 30-05-2019 21:33:53
Skore uzdravenie
Zivot | 30-05-2019 21:16:46
Takemuto sa skladat co si nevazil zivot a pol zivota fetoval a kradol a robil zle tak takemj treba sa skladat
Veru tak | 30-05-2019 20:53:11
Presne tu treba pomahat Drzim palce a prajem skore uzdravenie

UPOZORNENIE: Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.

Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.

Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy. Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

Optik MORVAY AKCIA
Označenie inzercie
Reklamna plocha - bannerovy pruzok
Označenie inzercie
Pridať komentár
iLieky
Označenie inzercie
Reklamna plocha - bannerovy pruzok
Označenie inzercie
Reporteri
Označenie inzercie
Direct real Norea - REALITY
Označenie inzercie
Optik MORVAY
Označenie inzercie
Papiernictvo Kizze
Označenie inzercie
Begam Trnava
Označenie inzercie
Usporne vykurovanie
Označenie inzercie
LED ARENA
Označenie inzercie
Autopožičovňa Sereď
Označenie inzercie
Bezpecne mesto
Označenie inzercie
Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Sereď, Slovensko
Jasno
15°
C
72%
Východ 10 km/h
07:02
18:10

Štv

B

23°/12°

Pia

B

22°/9°

Sob

B

22°/9°

Vyhľadávanie
Posledné komentáre
Komentársmutok 11-02-2020 12:40:12:
Tragická dopravná nehoda medzi obcou Šintava a Šoporňa - AKTUALIZOVANÉ
KomentárPolícia Začala trestné stíhanie za zločin v kauze predaja rybníkov v P.Bystrici 08-10-2019 17:02:12:
Sereďskí rybári lovia opäť vo svojom revíri
KomentárPravda je len jedna 03-10-2019 17:26:08:
7. zasadnutie Obecného zastupiteľstva v Dolnej Strede dňa 3.júla 2019
Komentáranabela 26-09-2019 14:01:27:
Adrian Macho sa oficiálne ujal vedenia obce Šoporňa
KomentárSVD1 14-09-2019 20:22:21:
" V hudbe vyjadrujem svoje pocity "
Komentárveru 01-09-2019 17:42:35:
Z času na čas si zafajčil marihuanu, ktorú si sám dopestoval v dome vo Váhovciach
Komentárs.i.n. 30-08-2019 22:01:20:
Pripomeňme si hrdinov Slovenského národného povstania zo Serede
Komentáranonym 30-08-2019 19:54:00:
"Doteraz som sa nedožil výsledku zo strany MsU, poslancov MsZ v Seredi" - píše občan Serede
KomentárMiloš Majko 30-08-2019 12:57:35:
Prípad Jankovská nie je o stanovisku polície či právoplatnom rozsudku. Je o etike a morálke.
KomentárBlablablaha 29-08-2019 13:39:44:
Vláda schválila návrh nového zákona o občianskych preukazoch
Komentárivan 29-08-2019 11:08:33:
Seniorku v Trnave podvodníci nedostali. Legenda "vnuk".
Komentáruž pred 10 rokmi 29-08-2019 05:22:58:
Trnavská župa začína s rekonštrukciu Krajinského mosta v Piešťanoch a úseku cesty Podbranč - Myjava
Komentárteraz je 28-08-2019 08:18:20:
Obžalovanému starostovi Machovi pred prokurátorkou a sudcom do reči veľmi nebolo. Čo sa dozvieme na pojednávaní zajtra?
Komentárto nevymyslíš 27-08-2019 20:32:27:
Ministerka vnútra vymenovala nového prezidenta HaZZ
KomentárBaba Vanga 27-08-2019 17:15:31:
" Takže, aké riešenie sa núka, aby sme neprešľapovali na tej našej povestnej križovatke, kde nám zabíjajú štát ?" - píše Pavol Varga
Komentárpotecha 25-08-2019 13:41:57:
MFK Zvolen - ŠKF iClinic Sereď 0 : 2 (0 : 1)

Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Bottom panel

© SeredOnLine.sk všetky práva vyhradené. Obsah novín je chránený autorským zákonom č. 618/2003 Z.z. a medzinárodným právom.
Prepis , šírenie, či ďalšie kopírovanie tohto obsahu alebo jeho časti, a to akýmkoľvek spôsobom je bez predchádzajúceho súhlasu vydavateľa alebo autora článku zakázané.
Design: © Mgr. Matej Fraňo Logo a názov novín: © Miloš Majko
Noviny sú aktualizované priebežne.
Články uverejnené na SeredOnLine.sk neprechádzajú jazykovou korektúrou.
Redakcia a vydavateľ novín nezodpovedá za obsah autorov jednotlivých príspevkov. Redakcia a vydavateľ nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov a príspevky v diskusiách uverejnených v novinách.

Webdesign