Prihlásiť sa Prihlásiť sa | Registrácia Nová registrácia
Rescue Online | Sereď Online | SOL archív | Reportér 24

Najhoršia je mlčiaca väčšina
Označenie inzercie
Sereď Online

ISSN 1337-8481   Dnes je 18. 3. 2020, meniny oslavuje: , zajtra
RSS Export článkov
Top panel
Vrazda novinára a jeho priatelky nesmie zostat zabudnuta
Označenie inzercie
Wifina - internetove pripojenie pre verejnost
Označenie inzercie
RubrikyRubriky
FOTO
Označenie inzercie
INFOSLOBODA Transparentnosť v samospráve
Označenie inzercie
EXPEDICIA BALKAN 2014
Označenie inzercie
Sherlock Holmes
Označenie inzercie
Lekáreň
Údaje o lekárskej službe na dnešný deň nie sú dostupné.

Kino Nova
Múzeum Sereď
Farnosť Sereď
Označenie inzercie
Historické fotografie
Sereď
Označenie inzercie
Linky
Videá

Robert Mistrík odstupuje zo zápasu o prezidentské kreslo v prospech Zuzany Čaputovej.

Miloš MajkoDátum26. 02. 2019 11:33:56TémaAktuálne témy
Robert Mistrík
Do prezidentskej kampane som vstupoval s čistými úmyslami. Mojou ambíciou bolo, aby Slovensko malo slušného a rozumného prezidenta, ktorý bude stáť na strane pravdy a bude pomáhať občanom v mnohých dôležitých oblastiach. Keď som 17. novembra povedal, že nastal čas spojiť sily, povedal som to z viacerých dôvodov:

Povedal som to preto, lebo som bol - a stále som - presvedčený, že už do prvého kola má ísť jeden demokratický kandidát s čo najširšou podporou, aby sme prezidentský úrad neprenechali kandidátovi Smeru alebo Mečiarovmu človeku. Som totiž presvedčený, že stále nemáme luxus, aby sme v druhom kole vyberali medzi dvomi dobrými kandidátmi a stále reálne hrozí, že budeme musieť vyberať medzi dvomi zlými. Toto som mal vždy na pamäti v mojej kampani a myslím na to aj v tejto chvíli.

Druhý, rovnako podstatný dôvod bol, že som chcel predísť tomu, aby sa demokratickí kandidáti medzi sebou niekoľko mesiacov okopávali, aby sa prehlbovali zákopy medzi tábormi priaznivcov, aby do tejto voľby zasiahli emócie, ktoré môžu byť aj úprimné, ale veľmi kontraproduktívne. Tohto som sa po celý čas držal, na svojich súperov z demokratického tábora som neútočil a vyzýval som k takémuto prístupu aj mojich priaznivcov. Vždy som sa správal a vždy sa budem správať slušne: je to moja kantovská maxima, ktorá je mojim morálnym imperatívom, aj keď sa to v našej spoločnosti veľmi nenosí.

Od začiatku som hovoril, že sa zachovám zodpovedne a nikdy som toto vyhlásenie nemusel korigovať. Dal som svoje slovo - a moje slovo platí. Preto dnes, po zrelej a nie ľahkej úvahe, ale po zvážení všetkých mne dostupných informácii, chcem oznámiť, že z prezidentských volieb odstupujem. Podľa prieskumov, ktoré budú zverejnené v najbližších dňoch, a ktoré budú hovoriť jasnou rečou, nastal čas urobiť tento krok.

Chcem sa poďakovať za podporu všetkým priaznivcom a podporovateľom - v prvom rade mojej manželke Zuzane a celej mojej rodine, mojim kolegom z tímu, dobrovoľníkom po celom Slovensku a aj politickým stranám, ktoré mi vyjadrili podporu. A samozrejme obrovská vďaka patrí všetkým vám, ľuďom, ktorých oslovila moja ponuka nezávislého, nadstraníckeho prezidenta, ktorý háji demokratické hodnoty, slobodu a spravodlivosť. Ešte raz všetkým úprimne ďakujem.

To spájanie síl, o ktorom som hovoril 17. novembra, chcem dnes pretaviť do obsahu: preto dnes vyjadrujem nahlas, verejne a jednoznačne podporu pani Zuzane Čaputovej. Zároveň chcem poprosiť vás, svojich priaznivcov, aby ste aj vy zvážili podporu Zuzane Čaputovej. Teraz už nejde len o nás dvoch, nejde o viac alebo menej významné rozdiely medzi nami: ide o Slovensko, ide doslova o budúcnosť nás všetkých.

Nikdy mi nešlo o osobné ambície. Vždy som mal na pamäti osud Slovenska a verím, že aj toto moje gesto prispeje k tak potrebnej a zásadnej spoločenskej zmene. História ukazuje, že veľké pozitívne zmeny sa u nás diali vtedy, keď sa demokratické sily spojili. Bolo to tak v roku 1989, v toku 1998 a verím, že tomu bude tak aj v roku 2019. V týchto voľbách ide o veľa, do prezidentského úradu nesmieme pustiť predĺženú ruku Roberta Fica ani Vladimíra Mečiara.

Verím v lepšie Slovensko. Sme na dobrej ceste - ide sa ďalej. 🤞


Komentáre k článku:

Komentovať môžu:
registrovaní menom
registrovaní nickom
›VŠETCI‹
Cepenan | 09-03-2019 17:57:35
Pre pravdu taky ako ja maju i a ysilon vies kde?Jaj kotlebu volia len somary ako ja:))) no pochval sa co robis ty inteligent:)))
gulak | 09-03-2019 13:57:18
Seredská voličská základne,nie je nič nové na Slovensku,tam,kde sa rozhoduje o peniazoch tam sú napchaní bývalí boľševici,alebo ich úspešní nasledovatelia..bývalí SZM-áci
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 09-03-2019 10:52:29
Sered bola a je ZIAL zvacsa Meciarovska a nasledne SMER-ovska. Vychadza to z historie - Kubac, Niklovka (z celej vybalej CSSR prisli zpravidla jednoduchi ludia a pod.) - takze vycsina komunisti a ti, ktori sa na loajalite k strane viezli po cely zivot. Nasledne HZDS pretransformovane v podstane do SMERu.

Je zaujimave, ze dnes sa uz mnohi ani vo volbach k SMERu NEhlasili - uz im staci len volne plavat v zumpe ktoru tu za 10 rokov urobili, tazit z NEfungovania systemu, korupcie, verejneho schvalovania porusovania zakonov a dokonca NEZAKONNE konanie konkretnych ludi na funkciach aj dodatocne akoze "legalizovat!!".

Sme v neskutocnom bahne a bez zapojenia sa minimalne desiatok normalnych ludi s jeho odpratavanim uspesni nebudeme a nase deti zdedia krajinu a mesto kde sa nedomozu prava a ovladat ich zivoty budu generacie zmrdov taziacich z ukradnutych rodinnych majetkov slusnym ludom dokonca po desatrocia dozadu.

Ano, aj tieto volby mozu priniest zmenu. Netvrdim, ze ju prinesu v tak velkom rozsahu, ako by sa to dnes ziadalo.

Krok za krokom.

Aj v meste pred 6 rokmi nebolo vela ludi, ktori hovorili pravdu o veciach verejnych, aj ked to bolelo, stalo vela penazi a energie a kedy pre pravdu isli skutocne proti vsetkym...
Teším sa, že mám koho voliť. | 09-03-2019 10:20:07
Som rád, že z pomedzi kandidátov na prezidenta si viem a mám koho vybrať a nemusím vybrať menšie zlo. To sa mi málokedy vo volbách stáva. Budem voliť Čaputovú.

Ale nezazlievam...uvedomujem si, že pre okolie mesta je typickým predstaviteľom,charakteristickým zástupcom väčšiny a vhodným kandidátom chamradin, našťastie tomu tak nie je v ostatných oblastiach slovenska.
Pravda | 09-03-2019 09:20:57
Pre Čepenana
Kotleba je najlepsi kandidat pre takych ako si ty
Takych co pisu v slovese pozri na konci tvrde y
už sa tu cítim ako Tommi Robinson aj jeho chcú vymazať | 08-03-2019 22:40:34
Pre pána: Vlado | 08-03-2019 11:18:05
Prosím Vás skúste si spätne kliknúť na Váš link, nuž bohužiaľ som sa nedozvedel absolútne nič nové zo SME len samé titulky správ. Ono je dobré ak sa odvolávate na tieto
protislovenské zdroje. Ak máte trocha času tak si skúste vygúgliť ako vznikli a kto ich zastrešoval financoval pri vzniku a kto ich zastrešuje teraz!!! Ak ste trochu inteligentný tak to sem vložte, ale prosím v zdrojovej stabilite.
Inak stačí požiadať, mám to zazdrojované.

A ešte pre: anonym | 08-03-2019 11:38:49
Pýtate sa otázkou:
Prečo žiadne noviny nenapíšu ako to bolo v skutočnosti so skládkou v Pezinku?
Nuž pýtam sa protiotázkou: Prečo by mali??? keď je ICH PRODUKT!!!
ale ešte niečo, skúste iné zdroje ako mainstreamové (teda správy uverejňované v hlavnom prúde teda Goebbelsovské, tisckrát opakovaná lož sa stáva pravdou)
Ak na ničo narazíte skúste sem dať hodnotovoverý link.
Obyvatel | 08-03-2019 21:58:28
Harabin je zatial najrozumnejsia volba
anonym | 08-03-2019 11:38:49
Prečo žiadne noviny nenapíšu ako to bolo v skutočnosti so skládkou v Pezinku?
Vlado | 08-03-2019 11:18:05
ĽSNS - strana plná ľudí s kriminálnou minulosťou, podporovaná časťou katolíckeho farárstva a ruskou ambasádou.

Toto človek nevymyslí.

Čítajte viac: https://domov.sme.sk#ixzz5hZW4pWwr
buducnost? | 08-03-2019 08:55:22
Presne takto sa rozsieva vidina demokracie a vplyvu USA. Naleju peniaze do svojho konika cez ktoreho chcu riadit krajinu
už sa tu cítim ako Tommi Robinson aj jeho chcú vymazať | 08-03-2019 00:19:27
Pre buducnost | 07-03-2019 20:43:33
A ešte na niečo som si spomenul, na výročnú správu VIA JURIS z 2016:
https://viaiuris.sk/wp-content/uploads/2017/09/vyrocna-sprava-2016.pdf

Sú tam platby napríklad:

Open Society Foundations 50 633,39 € 21,03%
sorošova nadácia


Veľvyslanectvo USA 11 053,00 € 4,59%

a tak dále a tak dále a tak dále
nuž nevedel som že text pesničky z rozPRÁVky bude tak nadčasový:
Jménem pana krále vítá vás, zdraví vás Atakdále. Atakdále, to jsem já, Atakdále, to jsem já, já jsem svého pana krále druhé já. Já jsem svého pana krále druhé já, Atakdále.
Každým jeho pomyšlením, z funkce do funkce se měním, z lazebníka do lékáře, z felčara do podkoního, z podkoního přes písaře, rovnou zas do komořího, z komořího natotata pasu koně, hříbata. V roli kastelána k službám do rána zpívám s ním, pláču s ním, pláču s ním, zpívám s ním, ve funkci kumpána do rána sedím s ním u džbána. Se mnou se radí, se mnou se vadí, někdy mě uhodí a pak mě pohladí. Suše a krátce, každého vládce, suše a krátce, každého vládce, jsem jeho hlavní rádce.
Atakdále, Atakdále, Atakdále, Atakdále, Atakdále, slavné moje renomé je Atakdále, Atakdále jméno mé.
Anonym | 07-03-2019 23:15:57
Len skoda, ze ziadne media nenapisu ako to s tou skladkou naozaj bolo.
už sa tu cítim ako Tommi Robinson aj jeho chcú vymazať | 07-03-2019 23:04:06
Pre buducnost | 07-03-2019 20:43:33

Ďakujem samozrejme toto video som zachytil, ale ono to má aj ďalší rozmer. Ak títo Goldmanovci nemajú krištáľovú guľu
tak majú aspoň veľmi dobré nosy na vyhľadávanie marionet.
Harrison Ngau Laing (Malajzia) je environmentalista bojujúci proti odlesňovaniu. Po zisku Goldmanovej environmentálnej ceny (1990) vložil tie peniaze do kampane a stal sa poslancom malajzijského parlamentu.

Juan Mayr Maldonado (Kolumbia) je fotograf a environmentalista, ktorý sa po zisku Goldmanovej environmentálnej ceny (1993) stal ministrom životného prostredia Kolumbie.

Laila Iskander (Egypt) je podnikateľka a pedagogička. Po zisku Goldmanovej environmentálnej ceny (1994) sa stala ministerkou životného prostredia.

Luis Macas (Ekvádor) je antropológ a lingvista. Po zisku Goldmanovej environmentálnej ceny (1994) sa stal poslancom, ministrom poľnohospodárstva a v roku 2006 kandidoval na prezidenta.

Noah Idechong (Palau) je environmentalista a aktivista. Po zisku Goldmanovej environmentálnej ceny (1995) sa stal poslancom parlamentu.

Marina Silva (Brazília) je environmentalistka. Po zisku Goldmanovej environmentálnej ceny (1996) sa stala ministerkou a až trikrát kandidovala na prezidentku Brazílie.



Albena Simeonova (Bulharsko) je environmentálna aktivistka. Po zisku Goldmanovej environmentálnej ceny (1996) sa stala podpredsedníčkou Bulharskej strany zelených.

Alexander Nikitin (Rusko) bol dôstojníkom, bezpečnostným inšpektorom a environmentalistom. Po zisku Goldmanovej environmentálnej ceny (1996) bol nádejným opozičným lídrom.

Rudolf Amenga-Etego (Ghana) je právnik a environmentalista. Po zisku Goldmanovej environmentálnej ceny (2004) sa stal poslancom parlamentu a politickým lídrom.

Jean-Baptiste Chavannes (Haiti) je farmár a líder hnutia farmárov. Po zisku Goldmanovej environmentálnej ceny (2005) v roku 2015 kandidoval na prezidenta Haiti.

Jevgenija Čirikova (Rusko) je environmentalistka. Po zisku Goldmanovej environmentálnej ceny (2012) za získané peniaze urobila protivládnu kampaň a stala sa prominentnou disidentkou.

Nohra Padilla (Kolumbia) je environmentalistka, venuje sa problematike odpadu. Po zisku Goldmanovej environmentálnej ceny (2013) sa začala venovať aj politike, je prezidentkou globálnej aliancie spracovateľov odpadu.



Myint Zaw (Mjanmarsko) je žurnalista a aktivista. Po zisku Goldmanovej environmentálnej ceny (2015) sa stal zástupcom ministra pre energetiku.

Zuzana Čaputová (Slovensko) je právnička. Po zisku Goldmanovej environmentálnej ceny (2016) kandiduje na prezidentku Slovenskej republiky.

Správne, uhádli ste. Dá sa konštatovať, že komisia udeľujúca Goldmanovu environmentálnu cenu má geniálny talent na rozpoznanie budúcich politických talentov, z ktorých sa po zisku tohto ocenenia zväčša stanú demokratickí politickí lídri v krajinách, kde demokracia musí bojovať so zlom. Väčšina z nich zakladá nejaké organizácie alebo verejne vystupuje z pozície autority, ale nemalá časť z nich to dotiahne ďaleko aj v politike.
buducnost | 07-03-2019 20:43:33
https://www.mojevideo.sk/video/2f28d/zuzka_fajci_kare_za_dolare.html
už sa tu cítim ako Tommi Robinson aj jeho chcú vymazať | 05-03-2019 00:25:52
Pre: buducnost | 03-03-2019 13:48:59
Rozohodili ste tu množstvo tém v zhustenej podobe.
Každá téma je je na siahodlhú diskusiu.
Bolo by zaujímavé viesť dialóg v v týchto intenciách s použitím zdrojov na jednotlivé témy.
Vložil Hanto
Mudrlant | 04-03-2019 17:24:54
A keby Šefčovič nemá smerácke tričko, tak čo by si o ňom vedel povedať?
Jozef | 04-03-2019 08:32:21
vidis, nechapes a napriek tomu do toho kecas.
nechapem | 04-03-2019 06:30:38
Kto je to tá Čaputová ??? Veď pred troma mesiacmi o nej nikto nevedel a odrazu nám bude riadiť štát ? To sme ale dopadli keď rozhoduje politické tričko o kvalite odbornosti ...
potecha | 03-03-2019 23:00:40
Chvalabohu,ze uz plati volebne moratorium,lebo dnes by uz mala CAPATA v prieskumoch 125 percent a SEFCOVIC by nemal ani desat...
gulak | 03-03-2019 21:32:40
Je to hnus,ako Smeráci začali utočiť na Čaputovú,pričom Šefčovič,chodí na smerácke oslavy MDŽ a neustále opakuje,že je nezávislý kandidat a so Smerom nemá nič spoločné,čo je to za kandidáta,ktorý nemá odvahu to verejne priznať..
buducnost | 03-03-2019 13:48:59
ludia momentalny blahobyt je len preto ze sa vyvinuli technologie vieme lacno a rychlo vyrobit kopu veci ci dokonca aj v sociku by bol narast vyroby....no je to len nez dojdu zdroje voda, ropa..alebo nez bude vo velkom robototizacia

problem celeho sveta je ze bohatsvo je rozdelene medzi par mocnych a ti ovplyvnuju lobovanim politiku
politika by mala riesit dlhodobym planovanim problemy aby sa zabranilo suchu, ekolog. problemom, vojnam, atd....je toho vela
osn nezabranilo ani jednej vojne
amerika rozdel a panuj dobyjaju vojnovo a ekonomicky ostatne krajiny nepravom
rusko raz im dojde trpezlivost tolko propagandy proti nim ....
ludia viacej citajte nie len Denik N
ludia ked sa nezmenite a pojdete vsetci ako stado rovnakym smerom len za peniazmi katastrofa bude neodvratna.....

zakony sluzia len na ochranu mocnym a korporacii
tony pre je mi to jedno | 03-03-2019 12:36:59
napriklad ten plyn mas z vychodu ktory ti ohrieva tvoju cmarovu rit,ak by ti v dome mrzlo ako by si pouzival najnovsi iphone?dobry politik by mal obchodovat na vychod aj na zapad a nie bezdovodne utocit na krajinu ktora nevyvolava vojny.z toho zapadu tu mas aj kokain aj heroin,aj super o-potraviny aj montazne linky pre otrokov.aj ja mam rad demokraciu,ale aka je vo svajciarsku,zaiadne vazalstvo k bruselu ktory riadi alkoholik,alebo neoliberalne usa kde musime kupovat drahe zbrane,prikivovat roznym vojnovym stvacom a nemocnice sa rozpadaju,ako vidim uz to aj matovic zacal chapat.
nejaku pracku, televiziu, .. | 03-03-2019 12:25:47
sme mohli vyrabat vo VLASNYCH! slovenskych podnikoch a nie v nejakych rakosnickych...
Tak mi napis, co mas cisto slovenske.
Si iny? Vobec si neuvedomujes gumovanie slovenska?!
Cepenan | 03-03-2019 11:37:47
Kotleba je najlepsi kandidat.pozry te si jeho vystupenie na ta3.Len problem je ze slovensko je tak rozpredane ze mi z eu nemozeme vystupit lebo zapad by nas zozral...Toto je kapitalizmus a zbytocne sa tu ludia hadate...toto sme si vystrngali tak teraz neplacme lebo kazdi sa musi postarat sam o seba.Stat na nas sere
Pre je mi to jedno | 03-03-2019 11:35:45
"Zapredali západu" ,ste absolútne primitívnu id.....to
A škoda času sa s Vami baviť.Povedz mi len,akú vec máš teda doma z východu?Zigulika? Lebo nejakú Rusku televiziu?práčku? vysávač? mobil,lebo čo vlastne.Len pindate *****iny,a vôbec si neuvedomujes,čo vlastne.
Pre Tony | 03-03-2019 10:29:17
Presne,len či tá kravička vôbec bude.Uz si není taký múdry ako obvykle,daj nejaký argument
je mi jedno kto | 03-03-2019 10:29:05
bude prezident. Len nech to nie je buzerant ci lezba, alebo nejaky zaslepeny proeuropan, ktory nas uplne zapreda zapadu. Potom Slovensko a slovaci - zbohom.
Potom som zvedavy, ako sa bude halo snazit za 300e!
Anonym | 03-03-2019 09:37:05
Čaputova je Kiska v sukni. A to ze Mistrik odstupil v jej prospech je sice pekne gesto, ale iba naoko. Je to sucast hry, ktora vam otvori oci po volbach. Akoze niekto da zo svojich na kampan pol miliona eur a len tak si odstupi. Ha ha, ale ak vam to staci.
Focuscz | 03-03-2019 09:29:13
Podľa českej agentúry má Caputova 105% podporu. Caputová prosí voličov aby zároveň s ňou krúžkovali zároveň Františka Mikloška na znak solidarity.
tony | 03-03-2019 08:18:09
neboj sa hallo,budes pekne kravicku past a pit biomliecko aspon ta v praci nechyti slak:)
Halo | 03-03-2019 07:24:08
Pre tých,ktorí hovoria,že Kotlebovcom záleží na Slovensku.Vacsiu skurvenu lož si už ani neviem predstaviť.To už ste ozaj stratili aj tento najmenší cit pre realitu?Za prvé,žiadny prezident(Slovenský),nemá možnosť len tak meniť zákony.Potom,už si vie niekto predstaviť,tu hororovú situáciu,po vystúpení z EU?Na každý import,export cla,Tisíce nezamestnaných,žiadny voľný pohyb,sebestačnosť Slovenská nikdy nebola a ani nikdy nebude.Politicky absolútne izolovaný atď.Ja tvrdím,že nie je všetko na Slovensku v poriadku,ale ešte nikdy sa na Slovensku nežilo lepšie.Tieto postkomunistické žvásty,sú absolútne neprijateľné Tiež si myslím,že ľudia na Slovensku nie sú hlúpi a vedia komu dajú svoj hlas.Je to vlastne jedno, len preboha žiadnym extrémistom,a to je jedno,či zľava,alebo správa.
obyvatel | 02-03-2019 19:55:02
ono je to tak v tomto skurvenom zapadnom systeme. Bud budes postupne ako štát vycucavany alebo zaduseny. Ekonomicky zničia kazdeho kto sa nepodvoli.
Vilo | 02-03-2019 18:51:08
Pozrime sa kam dostali taki ako Kotleba a Harabin to hrde Srbsko.Chodia robit za 300eur na Slovensko.To su este len hrdi srbski otroci ....su na smiech aj s kok@tlebom aj s chamradinom.
prečo?! | 02-03-2019 18:09:38
Sa bojite Kotlebu?
Lebo jemu ide vylucne o Slovensko? Aby sme zostali slovakmi a nie otrokmi? A ci sa chcete strkat niEkomU do riti, aj ked na vas prdi?
Vilo | 02-03-2019 17:35:16
idiotov sa bojme... nechcem žit ako u ich nezavislych slovanskych bratov..rusko, bielorusko, srbsko, ukrajina a podobna chudoba...toto nam davaju k@kotlebovci za vzor.
jajaj | 02-03-2019 16:12:54
ale sa tých kotlebovcov len bojíte vy slniečkarské ovce kto vám čo povie hned to zhltnete aj s navijakom
ujasni si | 02-03-2019 14:43:17
Kotleba kandidoval za primatora? :-D Jaj - jaj, kotleby su riadne vypatlane...
repre mudrlant | 02-03-2019 133714 | 02-03-2019 14:09:40
ty budes tiez zmanipulovany drogami od *****leblu alrbo albanske drogy od chamradina.
pre mudrlant | 02-03-2019 13:37:14
Kotlebo v B B nezvolili preto, lebo ostatní kandidáti sa vzdali v prospech Lutnera lebo vedeli,, že ak to neurobia, tak Kotleba bude mať znova šancu stať sa primátorom a tak ich voliči prešli na Lutnerovu stranu. skrátka tie voľby boli zmanipulované, tak ako teraz pri Caputovej, čo myslíte prečo sa asi Mistrík vzdal kandidatúry
Mudrlant | 02-03-2019 11:20:25
Ano, presne tak, všetci sú tupci, len vy ste lietadlo :D Prečo toho úžasného KOkotlebu nezvolili v BB kraji aj druhý krát po sebe? Veď splnil všetko, čo aj slúbil :D Jedine, že by nie :D Ale čo by človek čakal od *****ej slovače, ktorá si nechá od Fica 10 rokov srať na hlavu a ešte sa aj tvária, akí sú len múdri :D
obyvatel | 02-03-2019 10:37:42
pre Mudrlant | 01-03-2019 20:28:35 ty tupec a tu je dosledok takejto agendy https://ac24.cz/-/10lete-holcicce-chybi-v-detskem-komiksu-rodina-dvou-gay-tatinku-a-lesbickych-maminek?redirect=%2F
tony | 02-03-2019 10:00:43
jedine kotleba,dufam,ze coskoro zlodejom zo smeru a poloblaznom z opozice vykruti krk.
obyvatel | 02-03-2019 10:00:22
pre Mudrlant | 01-03-2019 20:28:35 tu mas agendu tvojej Caputovej https://www.mojevideo.sk/video/2f1f6/homosexualne_knizky_pre_ziakov_zs.html
Jedine Kotleba | 02-03-2019 09:03:15
Ja budem voliť Kotlebu on zatial jediný dokázal, že mu na Slovensku a Slovákoch naozaj záleží.
potecha | 01-03-2019 22:47:55
Ten trapny MATOVIC by najradsej aj TRUMPA vyzval na ferovku,tak ako kedysi vyzval KALINAKA.Skoda,ze to vtedy KALINAK neprijal,mohlo byt na svete o jedneho blazna menej...Nezabudnite ho volit do EUROPARLAMENTU,lebo ked nebude mat 50 000 kruzkou,tak nam utecie aj zo slovenskeho parlamentu a co by sme preboha bez neho robili a TA3,by nemala ziadny poriadny program...
Otec | 01-03-2019 21:32:21
Ten pocit Sulíka, Matoviča keď robíš denne tlačovky, vynakladáš nemalé peniaze do kampane a aj tak ťa predbehne Kotleba :D
Dve neschopné strany a ešte sa stále nájde pár zúfalcov v podobe 19 ročných čo ich podporujú
Mudrlant | 01-03-2019 20:28:35
Zlodejskú a zapredanú bandu dostane jedine zapredaný alebo zlodejský Harabin alebo Kotleba :D Keby tvoja hlúposť a obmedzenosť nie je taká smutná, tak sa aj pobavím..
obyvatel | 01-03-2019 17:53:18
Toto bude fiasko. Kotlebovci uz podla prieskumov je druha najsilnejsia strana za Smerom :))) Nakoniec bude predsa len Harabin alebo Kotleba v kresle. A tak to treba na tuto zlodejsku zapredanu bandu lebo inak sa to tu uz neda.
Vlado | 01-03-2019 16:19:59
Medzi ludmi musi byt obrovska nenavist voci Ficovi,ked ma Čaputová okolo 50 percent.
Nebezpečenstvo! | 01-03-2019 15:39:46
Bleskovo, Ševčovič 19%, Čaputova 18,5%, Harabín 15,2% a bude ešte inak!
Čaputovú nevoliť, nevoliť, a ešte raz nevoliť!
Treťosektorové zlo!
Humberto | 01-03-2019 14:50:54
ale sa tá pravica pekne rozsekala navzájom tak ako sa dalo čakať. Hlina odmieta Čapútovú a matovič útočí na Čapútovu že nie je krestanka
Asi takto... | 01-03-2019 14:13:52
...tarať tu dnes rozprávky starej matere o migrantoch, ani neviem či naších čo idú von či ukrajinských čo potrebujeme a idú sem alebo tu močkovať nezmysli o buzerantoch a dohovoroch, ktoré nás vobec netrápia dokážu len agentúrny zaplatený trol, to nedokáže len tak niekto ani držať v hlave to má CTR C a V a to len takto sem prídáva zopár IP-čiek, donemoty.

Dnes verím že je jasné, že druhé kolo nebude, a neviem si predstaviť ako ide niekto k volbám zvoliť zástupcu strapatého Jana, a inej oligarchie, nebudem to tu vypisovať, alebo fašistu alebo toho chamradina,alebo iného sovietskeho generála, to je úplne na smiech a pod úroveň zafajčeného hostinca.

Takže trolovia, investor vám to už uhrádzať nebude a urobía vám čochvíla OFF.

A po týchto volbách bude jasné ako to bude po tých parlamentných. Takže ten ... bude prezident kapitálovych zdrojov zo SR v tej teplej krajine bezzmluvnej. Volba ústavných sudcov K.O., služby rozbité, národ na ulici, rožky zdraželi, hotovo...
Caputova 52% | 01-03-2019 13:45:12
Čaputovú by volilo 52,9 percenta opýtaných. Kseftovic16%,Chamradin11%
onanym | 01-03-2019 12:02:11
iné si ani nezaslúžime - no hura, uz len Sorosa sme tu nemali :D :D
onanym | 01-03-2019 11:59:25
Miloš Majko | 01-03-2019 07:33:28 - viete, ludia zijuci konspiraciami a siriacimi bludmi chcu o vsetkom diskutovat iba do momentu, kedy s nimi clovek nesuhlasi. V tom to otocia a utocia.. Normalka
iné si ani nezaslúžime | 01-03-2019 08:53:31
Sama Caputová sa netají tým, že do roku 2017 pôsobila v mimovládke a na nebezpečné pôsobenie týchto mimovládok už upozorňoval aj Ján Kuciak ale mi radšej zatvárame pred tým oči asi si ani iné nezaslúžime ako im slepo dôverovať nechať sebou manipulovať ako to urobila aj Ukrajina teraz sú tam nepokoje a zabíjanie nuž teraz nepotrebujeme ani Hitlera,aby sme zničili svoju krajinu urobíme to sami a to na slepú dôveru mimovládok a NATO pozrite sa na Irán Sýriu ako to tam vypadá kam vkročila noha NATO asi aj nám chýba táto seba deštrukcia národa - našej vlasti
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 01-03-2019 07:33:28
už sa tu cítim ako Tommi Robinson aj jeho chcú vymazať | 28-02-2019 23:29:18 | - diskusia sluzi na diskutovanie citatelov a volicov o kandidatoch, ich programe a v tomto pripade dokonca o geste jedneho z kandidatov voci kandidatovi druhemu v zaujme spajania sil vo volbach.

Ak mate zaujem vkladat videozaznamy konkretnych kandidatov s vlastnou reklamou, ich jednostranne zameranymi nazormi a verejnym ponizovanim protikandidatov, musite LEGALNE OBJEDNAT pre nich reklamny priestor a ZAPLATIT HO.

Je scestne vyzadovat od inych, aby platili to, co Vy mate zaujem presadit a propagovat.

Ak nepochopite toto vysvetlenie, poziadajte niekoho pedagogicky zdatnejsieho, aby Vam s tym pomohol.
už sa tu cítim ako Tommi Robinson aj jeho chcú vymazať | 28-02-2019 23:29:18
Toto je tá najsprávnejšia liberálna demokracia netreba diskutovať, treba mazať, zatvárať účty, zatvárať do väzenia.
A ak sa niekoho dotkne osteň pravdy ohluchne oslepne s krvavejú mu oči a využije všetku svoju úbohú moc aby potlačil pravdu. Ale to už dnes nestačí, preto že SVEDOMIE Človeka sa v dnešných časoch prebúdza a je čoraz nástojčivejšie. Je to o nás.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=4&v=r-eyapL0BZs
Pre onanym | 28-02-2019 18:08:50
Presne,suhlasim s Tebou,stale tu niekto vypisuje o imaginarnom nebezpeci,vazeni,ozaj zije tolko somarov na Slovensku?Ake istanbulske dohody,adoptacia deti homosexualmi atd,ved to je vsetko vec zakonov,kolko emigrantov zije na Slovensku atd,co s tym ma spolocne volba prezidenta,ako keby prezident robil zakon,uz sa to ozaj neda citat tieto voloviny.To je ja.k u "blbejch"Apropo istanbulska dohoda nie je nic ineho,ako ochrana zien pred tyranim,domacim nasilim a nasilim vobec
onanym | 28-02-2019 17:23:10
vivat slovakia | 28-02-2019 12:34:22 Darmo sa snazis, jelitám, ktoré ani o Istanbulskom dohovore nevedia ani prd, nic nevysvetlis. Su to len zmanipulovane ovecky vdaka konspiracnym bludom á la Harabin, ci LSNS... Tu nejde o to, nevolit Caputovu, tu je to o tom mat zdravy rozum. Ludia radsej budu volit zlo...
Čaputová | 28-02-2019 16:20:07
Na bilbordoch má Zasatavme zlo....
Ano zastavame zlo Istanbulského dohovoru, to čo predstavuje LGTB , adpocie detí pre homosexuálov a pedofilov, vraždy nenarodených detí potratmi, prijímanie migrantov atď ....
To jej jej program!
Na Fica už zabudnime, pozerajme viac dopredu!
Čaputovú nevoliť, nevoliť a ešte jedankrát nevoliť!
prieskum | 28-02-2019 13:57:06
Caputova 27% Kšeftovič 19% Mistrik 13% ... je rozhodnute a Fico na 90% do talianskej basy.
Odpoved | 28-02-2019 12:47:57
Prezident reprezentuje SVK vo svete. Pozri ako Kiska reprezentoval keď ho nikam nepozývali svetové veľmoci. Jediná jeho cesta bola cesta na Ukrajinu kde sa s Porošenkom objímali a pritom Porošenko je obzalovaný za vlastizradu.
Čaputová presadzuje verejne migráciu a homosexuálne manželstvá s nárokom na adopciu detí.
Sama tvrdí že ona aj po neúspechu bude pokračovať v politickej strane Progresívne Slovensko.
Každý kto uvažuje že dá hlas Čaputovej by si mal pozrieť program PS. Jasne tam majú v programe že podporujú migráciu na SVK !!!
vivat slovakia | 28-02-2019 12:34:22
ludia vy ste zosaleli?

uvedomujete si ze ide o prezidentske volby a nie parlamentne? uvedomujete si ze keby caputova chcela adopcie deti homosexualmi nema to sancu presadit?

uvedomujete si ze ide len a len o to ci tu bude v nasej krajine saskovat ten cerveny kmer fico?

caputova je jedina zo sucasnych kandidatov so sancou do druheho kola kasne povedala ze fica nevymenuje za ustavneho sudcu

sami si polozte otazku ci bude lepsi ficov lokaj sefcovic, meciarov partak harabin alebo nacek kotleba, mimochodom kazdy co to taha verejne alebo potajmo so smerom
pravda | 28-02-2019 08:47:36
pravda bola odjakživa bolševická a sme naopak. Nuž novinárska objektivita je zadarmo a to sa nenosí
turbo | 28-02-2019 08:17:22
moze byt prezident aj Javier Ulundu Macumba, aj tak sme The democratic republic of Banana
Uz je to tu | 28-02-2019 00:00:00
najviac sa mi páči ako určitá skupina ľudí vypisuje už dnes že ich nová prezidentka zavedie homosexuálne manželstvá.
Asi najviac je z toho v tranze Stanke ktorý by sa rád s priateľom zobral v Bratislavskom kostole :D
toto by sa ťažko vysvetľévalo | 27-02-2019 23:29:11
KOMENTÁR PORUŠIL PRAVIDLÁ DISKUSIE
Príspevok svojim obsahom bol v rozpore s pravidlami diskusie, prípadne porušoval legislatívu platnú v SR a EÚ. Administrátorom portálu bol vymenený za tento oznam a uložený do archívu.
gulak | 27-02-2019 19:22:20
Dennik Pravda..už načisto okato kope za smeraka Šefčoviča..
onanym | 27-02-2019 18:04:17
seredan | 27-02-2019 15:40:00 - ty brdo. To je logika. Ked niekto povie, volte Caputovu, budu volit Caputovu. Ked niekto povie volte Kotlebu, budete volit Kotlebu? :D :D Teraz mi vysvetli, aky je v tom rozdiel? :D :D
ratafak plachta | 27-02-2019 17:58:17
Seredan, aké iné možnosti majú tí liberálne zmýšľajúci voliči, ak už im podľa teba niekto musel povedať aby volili Caputovu, lebo inak by na to neprišli?
Pre Seredan | 27-02-2019 17:27:36
Koho budeš voliť,to mi je fuk,ale aký si Ty premudrely a ostatný,s iným názorom,sú ovecky a hlupáci,tak to je priveľa.Si obyčajný Chl....mo
ratafak plachta | 27-02-2019 17:18:27
Kotleba myslí na záujmy Slovenska...:-D..to je dobrý vtip...ľudia skúste popremýšľať prečo si ho banskobystričania druhý krát nezvolili...tam sa už poučili,
Čaputová dlhé roky pôsobila v mimovlád | 27-02-2019 15:44:08
ako vidím túto stránku obsadili naivné deti z progresívneho slovenska takže bd si tiež nechám tlačiť kareláby do hlavy alebo mať vlastný rozum pret radšej odtiaľto odchádzam
seredan | 27-02-2019 15:40:00
Mistrik bol produktom Esetu a SaS. Kym vykukal len z bilboardov a clankov v dementnych mediach a nechodil do debat mal malicku sancu na uspech. Akonahle dakde otvoril hubu bol na smiech. Nevyrazny, bez nazorov, smiesny a hlavne neznali cohokolvek. Kazdy kto sa s nim stretol v debate mal vyhrane. Ten clovek nevedel zareagovat na nic. A posledny klinic do jeho pomyselnej rakvicky bol vyklad jeho multilulty :D. To uz aj Eset spozornel, aj Sas a aj Matovic. Tak bolo rozhodnute, Mistrik s kola von a pome podporovat druheho kona Caputku. Ale ani to neni vyhra. Uz len jej nazory su pre Slovakov su neprijatene. Ju budu volit povacsine homosexuali a ludia liberalneho zmyslania, ktory maju asi tolko rozumu ako ovecky v kosiari. Este teraz sa smejem na ludoch co si davali na FB prifilovky "Mistrik moj prezident" a v komentaroch s neho robili priam boha a bili sa do prs ako ho budu volit, len jeho a nikoho ineho. A teraz uz maju profilovky Caputova moja prezidenstka :D. No na smiech. Ako hovorim ovecky bez rozumu, dakto povedal volit Caputovu tak idu Caputovu. Rozhodnutia ich vlastneho rozumu rovná sa velka nula. Ak by im povedali ze maju volit Barta Simpsona tak budu volit jeho, taky su proste liberalny volici, ovce bez vlastneho nazoru.
Halo | 27-02-2019 15:15:39
Nech si každý vôli koho chce,od toho sú voľby,ale keď niekto napíše,že Kotlebovcom ide o Slovensko,tak to už ste ozaj padli na hlavu.
onanym | 27-02-2019 13:57:48
A co tym chcel basnik povedat? Cize, teraz sa budeme delit, kto ako vyzera a kto ako koho voli? Uz si len nasijeme hviezdy ako za Tisovho fasistickeho statu a budeme komplet.
Realita | 27-02-2019 13:42:30
https://komentare.sme.sk/c/22062792/preco-teda-nevitazi-kdh-ak-sme-taki-konzervativni.html

Volič/ka Čaputovej.
onanym | 27-02-2019 12:37:26
Volit Kotlebu, Harabina... Ste na hlavicku? V pripade Harabina ste zabudli na mafianske obdobie 90tych rokov?! Ci naivne myslite, ze Kotleba je nasa cesta? Tak potom sa nedivte, ze sme r*ť Europy...
vilo vilo | 27-02-2019 12:05:41
ak sa bojíš slovanských štátov, tak naozaj by si mal ísť voliť Čaputovú, bude to tu všetko krásne dúhové, budú nám tu vládnúť tí ktorí ani sami nevedia či sú muž alebo žena a nesmieme ani zabudnúť ani na tretie pohlavie, ktorí si o sebe myslia že sú pes alebo mačka super vyhliadka do budúcnosti, len kto bude pre nich plodiť deti, pretože každý normálny a zdravý človek z tejto stoky utečie je mi z takéhoto uvažovania fakt na vracanie
vilo | 27-02-2019 11:43:41
Takze ko kotleba nas dostane z nenavdenej Eu ,Nato a my sa pridame k nezavislym statom ako Srbsko,Bielorusko,Moldavsko,Ukrajina,Rusko ,už sa nemozem dockat tej prosperity.
dokedy sa necháme klamať? | 27-02-2019 08:07:28
Čaputová sa sama netají, že je za registrované partnerstvá, za adopcie detí pre homosexuálov, za migráciu tak potom čo dobré od takejto prezidentky nás môže čakať. Už to že Mistrík sa vzdal kandidatúry na prezidenta je očividné, že Čaputovú potrebujú ako prezidentku mimvládky, aby mohli naďalej ovládať parlament. Ja budem voliť toho a tú stranu ,ktorej najviac záleží na Slovensku a jeho obyvateľoch po celý čas sledujem videa na ktorých sa vyjadruje SaS, OĽANo, ktorým išlo len o odstránenie nepohodlných ľudí, ktorí im stoja v ceste aby sa dostali k moci, preto viac ako v parlamente šaškovali pred kamerami médií a keď podali nejaký návrh tak to bolo uzákoniť registrované partnérstvá, adopcie detí, homosexuálom, dokonca chceli uzákoniť tretie pohlavie, či vodenie psov do reštaurácií ak niekto chce voliť takýchto ľudí tak potom prepáčte mi to ale ak sa dostanú k moci takýto ľudia, tak Slovensko je odsúdené k sebedeštrukcii. Ja osobne budem voliť ľudí ktorí najviac bojujú za Slovensko a jeho obyvateľov a to bojujú v parlamente a nie na ulici ako politici ktorí sa ich najviac boja, lebo dobre vedia ak oni by sa dostali k moci tak potom sa môžu úplne rozlúčiť zo svojimi zlatými korytami áno sú to Kotllebovci, ktorým naozaj ide o Slovensko a nie iba o svoj prospech. Volím Kotlebu ako prezidenta
daniel | 27-02-2019 07:46:26
Jediný ktorý má záujem o Slovensko a jeho občanov je Marián. Síce pochybujem že vyhrá ale aj tak ho budem voliť. Názory ostatných sú mi ukradnuté.
Ostatní kandidáti sú iba poskoci Bruselu a sluhovia nosatých spoza veľkej mláky !
A teraz ma zožerte !
konečne | 26-02-2019 21:18:27
bud Mistrík alebo Čaputová. Tak Čaputová - dobrá volba.
anonym | 26-02-2019 21:16:04
Inak objavuje sa tu zaujímavé slovné spojenie demokratický kandidát. To je kto? Sú nejaké kritériá, aby sa tak niekto označoval? A čo ostatní? Tí sú nedemokratickí? Podľa článku existujú demokratickí kandidáti a potom kandidáti Smeru alebo Mečiarov človek. Zaujímavé kastovanie. Ja osobne z tých posledných menovaných voliť nebudem, ale asi má niekto potrebu sa vyvyšovať. Ale veď to je také demokratické. Hodné demokratického kandidáta.
dotaz | 26-02-2019 21:11:37
Ale koho voliť?" Jeden je za osemnásť, druhý bez dvoch za dvadsať." Čert, alebo diabol. To už je len zostava. Sám výkvet Slovenska.
potecha | 26-02-2019 21:08:45
CAPUTOVA by najlepsie urobila keby nasledovala MISTRIKA...KISKA rozputal od zaciatku konfrontacnu politiku,aj tak dopadol.CESI hovoria s certy nejsou hratky a na SLOVENSKU plati s FICOM nie su zarty.KISKA moze teraz,tak akurat pocitat v TATRACH kamziky a nie strkat sa do politiky,ved nema odvahu ani ist s FICOM do televiznej debaty...
anonym | 26-02-2019 17:58:57
Mňa by skôr zaujímalo kým bol dosadený a kto ho financoval. Pripadá mi ako taký slovenský Drahoš. Ale slúži mu ku cti, že splnil slovo. No nič, volím Chmelára. Prieskumy ma nezaujímajú ani sa nimi nenechám ovplyvniť.
pre nebezpecenstvo | 26-02-2019 17:30:51
Nemaj strach. Čaputovú odmieta od dnes už aj organizátor pochodu za rodinu a organizátor za život.
Bude to súboj kresťanských voličov VS liberálnych trangenderov.
Nebezpečenstvo! | 26-02-2019 16:29:42
Čaputová je absolútne neprijateľná pre Slovensko. Preukazateľne podporuje migráciu, registrované partnerstvá, adopcie detí pre homosexuálov , teda všetky zvrátenosti sveta.
tony | 26-02-2019 15:54:07
buchal sa do prs mis trik,ze vyhra volby,ze on je jediny,to su ojeby slnieckarov a to este ani nie su v prezidentskom kresle,fuj tie tahy maju od svojho podvodnika a ucitela sorosa.
pre onanym | 26-02-2019 15:53:13
pýtate sa či je lepší Ševčovič.Ja si myslím/a to aj na základe toho čo o ňom povedali ľudia z prostredia diplomacie/,že v medzinárodnej oblasti je lepší určite.V oblasti vnútorných záležitostí Slovenska by som sa asi prikláňal k Čaputovej/predsa len,jej práca ako aktivistka,boj so štátnou mocou a pod./
Názor na Ševčoviča od diplomatov:
Dvaja špičkoví slovenskí diplomati, ktorí pôsobili ako veľvyslanci počas ľavicových aj pravicových vlád, sa zhodli, že tromfy drží v ruke Maroš Šefčovič. V zahraničnej politike sa pohybuje už tri desaťročia, dotiahol to až na podpredsedu Európskej komisie. „Spomedzi prezidentských uchádzačov by mal najlepší zvuk vo svete,“ poznamenal pre Pravdu jeden z ambasádorov, ktorí nechceli byť menovaní, pretože im neprísluší verejne komentovať domácu politiku. „Vytvoril si skvelé kontakty na lídrov vplyvných krajín EÚ. Má otvorené dvere či do Berlína, alebo do Paríža, a tiež zvláda ťažké vyjednávania s predstaviteľmi Moskvy a Washingtonu,“ doplnil.
Kontakty a rešpekt, čo si Šefčovič vytvoril, sa nedajú vytvoriť za polrok alebo za rok, upozornil druhý z oslovených veľvyslancov.

https://spravy.pravda.sk/prezidentske-volby-2019/clanok/503357-najlepsi-zvuk-vo-svete-by-malo-meno-sefcovic/?utm_source=pravda&utm_medium=hp-box-najcitanejsie&utm_campaign=shp_rightbox
onanym | 26-02-2019 15:30:56
Este jedna poznamka. Viete vôbec o com je Istanbulsky dohovor, alebo len citate shity zo Sputnika, ci Hlavných sprav? https://slovensko.hnonline.sk/1763592-zlo-z-turecka-alebo-ochrana-tyranych-zien-o-com-je-istanbulsky-dohovor
onanym | 26-02-2019 15:27:45
Icte niekam do kelu aj s Istanbulskym dohovorom. Dajte sem oficialne odkazy z jej kampane a bavme sa. Kokotleba ci Harabin nevyhraju. Ci Sefcovic a zloba zo Sumracnej su lepsi? Ak ano, potom sa nedivme, ze to tu vypada tak, ako vypada...
Ridina | 26-02-2019 12:57:27
Čaputová silno liberálna kandidátka. Transgender voliči môžu oslavovať že majú adekvátneho kandidáta.
Jozef | 26-02-2019 12:52:49
daj odkaz, kde to ma v programe.
Nebezpečenstvo! | 26-02-2019 12:46:14
Čaputová!
Na bilbordoch má Zasatavme zlo....
Ano zastavame zlo Istanbulského dohovoru, to čo predstavuje LGTB , adpocie detí pre homosexuálov a pedofilov, vraždy nenarodených detí potratmi ....
To jej jej program!
Nevoliť, nevoliť a ešte jedankrát nevoliť!

UPOZORNENIE: Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.

Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.

Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy. Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

Optik MORVAY AKCIA
Označenie inzercie
Reklamna plocha - bannerovy pruzok
Označenie inzercie
Pridať komentár
iLieky
Označenie inzercie
Reklamna plocha - bannerovy pruzok
Označenie inzercie
Reporteri
Označenie inzercie
Direct real Norea - REALITY
Označenie inzercie
Optik MORVAY
Označenie inzercie
Papiernictvo Kizze
Označenie inzercie
Begam Trnava
Označenie inzercie
Usporne vykurovanie
Označenie inzercie
LED ARENA
Označenie inzercie
Autopožičovňa Sereď
Označenie inzercie
Bezpecne mesto
Označenie inzercie
Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Sereď, Slovensko
Jasno
15°
C
72%
Východ 10 km/h
07:02
18:10

Štv

B

23°/12°

Pia

B

22°/9°

Sob

B

22°/9°

Vyhľadávanie
Posledné komentáre
Komentársmutok 11-02-2020 12:40:12:
Tragická dopravná nehoda medzi obcou Šintava a Šoporňa - AKTUALIZOVANÉ
KomentárPolícia Začala trestné stíhanie za zločin v kauze predaja rybníkov v P.Bystrici 08-10-2019 17:02:12:
Sereďskí rybári lovia opäť vo svojom revíri
KomentárPravda je len jedna 03-10-2019 17:26:08:
7. zasadnutie Obecného zastupiteľstva v Dolnej Strede dňa 3.júla 2019
Komentáranabela 26-09-2019 14:01:27:
Adrian Macho sa oficiálne ujal vedenia obce Šoporňa
KomentárSVD1 14-09-2019 20:22:21:
" V hudbe vyjadrujem svoje pocity "
Komentárveru 01-09-2019 17:42:35:
Z času na čas si zafajčil marihuanu, ktorú si sám dopestoval v dome vo Váhovciach
Komentárs.i.n. 30-08-2019 22:01:20:
Pripomeňme si hrdinov Slovenského národného povstania zo Serede
Komentáranonym 30-08-2019 19:54:00:
"Doteraz som sa nedožil výsledku zo strany MsU, poslancov MsZ v Seredi" - píše občan Serede
KomentárMiloš Majko 30-08-2019 12:57:35:
Prípad Jankovská nie je o stanovisku polície či právoplatnom rozsudku. Je o etike a morálke.
KomentárBlablablaha 29-08-2019 13:39:44:
Vláda schválila návrh nového zákona o občianskych preukazoch
Komentárivan 29-08-2019 11:08:33:
Seniorku v Trnave podvodníci nedostali. Legenda "vnuk".
Komentáruž pred 10 rokmi 29-08-2019 05:22:58:
Trnavská župa začína s rekonštrukciu Krajinského mosta v Piešťanoch a úseku cesty Podbranč - Myjava
Komentárteraz je 28-08-2019 08:18:20:
Obžalovanému starostovi Machovi pred prokurátorkou a sudcom do reči veľmi nebolo. Čo sa dozvieme na pojednávaní zajtra?
Komentárto nevymyslíš 27-08-2019 20:32:27:
Ministerka vnútra vymenovala nového prezidenta HaZZ
KomentárBaba Vanga 27-08-2019 17:15:31:
" Takže, aké riešenie sa núka, aby sme neprešľapovali na tej našej povestnej križovatke, kde nám zabíjajú štát ?" - píše Pavol Varga
Komentárpotecha 25-08-2019 13:41:57:
MFK Zvolen - ŠKF iClinic Sereď 0 : 2 (0 : 1)

Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Bottom panel

© SeredOnLine.sk všetky práva vyhradené. Obsah novín je chránený autorským zákonom č. 618/2003 Z.z. a medzinárodným právom.
Prepis , šírenie, či ďalšie kopírovanie tohto obsahu alebo jeho časti, a to akýmkoľvek spôsobom je bez predchádzajúceho súhlasu vydavateľa alebo autora článku zakázané.
Design: © Mgr. Matej Fraňo Logo a názov novín: © Miloš Majko
Noviny sú aktualizované priebežne.
Články uverejnené na SeredOnLine.sk neprechádzajú jazykovou korektúrou.
Redakcia a vydavateľ novín nezodpovedá za obsah autorov jednotlivých príspevkov. Redakcia a vydavateľ nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov a príspevky v diskusiách uverejnených v novinách.

Webdesign