Prihlásiť sa Prihlásiť sa | Registrácia Nová registrácia
Rescue Online | Sereď Online | SOL archív | Reportér 24

Najhoršia je mlčiaca väčšina
Označenie inzercie
Sereď Online

ISSN 1337-8481   Dnes je 18. 3. 2020, meniny oslavuje: , zajtra
RSS Export článkov
Top panel
Vrazda novinára a jeho priatelky nesmie zostat zabudnuta
Označenie inzercie
Wifina - internetove pripojenie pre verejnost
Označenie inzercie
RubrikyRubriky
FOTO
Označenie inzercie
INFOSLOBODA Transparentnosť v samospráve
Označenie inzercie
EXPEDICIA BALKAN 2014
Označenie inzercie
Sherlock Holmes
Označenie inzercie
Lekáreň
Údaje o lekárskej službe na dnešný deň nie sú dostupné.

Kino Nova
Múzeum Sereď
Farnosť Sereď
Označenie inzercie
Historické fotografie
Sereď
Označenie inzercie
Linky
Videá

Rekonštrukcia pošty pokračuje

Iveta TóthováDátum28. 01. 2014 16:14:13TémaIné
24

V septembri 2013 sme priniesli informáciu o chystaných rekonštrukčných prácach na budove Slovenskej pošty v Seredi. Včera do článku pribudli nové diskusné príspevky, čo nás inšpirovalo k osloveniu hovorkyne Slovenskej pošty p. Stanislavy Pondelovej. Položili sme jej otázku ako pokračujú rekonštrukčné práce, čo zahŕňajú a kedy sa plánuje ich ukončenie. Odpoveď Vám prinášame:

Mesto Sereď vydalo na rekonštrukciu predmetnej pošty stavebné povolenie 9. decembra 2013, právoplatnosť nadobudlo 7. januára 2014. Po tomto termíne začala Slovenská
pošta s rekonštrukciu budovy, pričom stavebné práce pokračujú podľa schváleného harmonogramu. Rekonštrukcia budovy bude dokončená v 4 kvartáli 2014 po vydaní príslušných kolaudačných rozhodnutí. Stavebné práce zahŕňajú rekonštrukciu a modernizáciu poštovej haly pre zvýšenie komfortu klientov, rekonštrukciu zázemia, zateplenie fasády a úpravu dvora. Súčasťou opráv bude aj bezbariérový prístup od Pekárenskej ulice.




 


Komentáre k článku:

Komentovať môžu:
registrovaní menom
registrovaní nickom
›VŠETCI‹
Jozef | 10-06-2014 20:41:57
Vidis, Peter, nasyp sviniam perly, oondia Ti dvor.
Mimochodom, uz som si viac krat vsimol, ze tu ma hafo ludi problemy s pisanym textom.
Pre "nich": s "y" a nie s "i".
To len tak, pri vareni....
Pred diletanta... | 10-06-2014 20:07:11
Neviem vôbec o čo ti ide, ale skús čétať s porozumením...
Tá pani v Kaufe sa sice snažila, ale nikde som ju neospevoval ako včekičku, vkladáš mi do úst niečo čo som nenapísal..
Ja doma nemam centrálu a nemajú ju ani na pošte v Seredi, ale preto som napísal, že malo byť radšej viac pracovníčiek v Kauflande, kde na pošte 1 nevedeli nič spraviť...!!!
To isté mi povedala aj pani za priehradkou v Kaufe, ale že ich žiadosti vrchnosť nevyhovela a on ako taká na vec nemala ďalší dosah...
Ja som tu kritizoval postupy pošty ako také, naprô v poradí už 4 prerábka za posledných 15 rokov ale zase ďalšia nič neriešiaca, blbé postupy, málo pracovníčok (o ich platoch nebudem ani písať) ktoré za tú ich plácu tak aj robia presne do výšky mzdy...
Nikde som tiež nepísal, že tam chcem ísť pracovať ani že by som to vytrhol a preto som napísal, že dokiaľ nebude pošta sprivatizovaná, tak sa tam nič nezmení, ani keď to budú prerábať každý rok 2x ....
Pán Peter | 10-06-2014 16:32:53
Ja sa ti aj divím, že sa snažíš niečo napísať, ale je to úplne zbytočné. Ospevuješ tu pani na kaufladskej pošte. Je to pekné, že pracovala, ako včelička. Čo si sa jej nespýtal kde je druhá - (jej kolegyňa)? Tá tam mala byť!!!! A na starej pošte, keď nemali elektriku, tak je úplne normálne, že stroje či počítače nepôjdu. Možno si neuvedomuješ, že doma pri výpadku elektriky tiež nič nezmôžeš. Či? Máš centrálu? Frčíš na nej ďalej? No oni asi nemajú ale skús im navrhnuť nech si zabezpečia. A ešte jeden nápad. Skús sa zamestnať na pošte. Verím, že keď tam budeš ty, tak už medzi dverami budeš vybavovať klientov.
Peter | 10-06-2014 10:47:17
dnes ráno absolutne absurdná siutiáci na oboch poštách. nebudem sa ani vyjadrovat k prerábke pretože za pol roka čo dokzala urobiť, by inde spravili do mesiaca. A nebudem sa ani vyjdarovať k tomu, že načo taka prerábka, kde tam aj tak sedia dve ženy, ktorým to moc nejde čaká sa pri každom okienku 20 minut presne ako dovtedy. Sám sa zamýšľam nad tým, načo bolo tie 4 rekonštruckie pošty za posledných 15 rokov, ked sa tam na vybavovaní vei aj tak ni nezmenilo...?

Ale k veci:Prídem ráno na pošru kde sedeli dve ženy + jedna na poštovej banke (uvery, požičky). Nešla im elektrina, plánovaná odstávka elektriny. Nič nevedeli prijať okrem obyčajne pošty listov... Všetko ako dobierky, baliky a pod šikovali do na poštu do Kauflandu.
Tak čuduj sa svte sedela len jedna pani a rada až pri vchodových dverách (na tych na poštu ale do Kaufladnu!!!!!).
Absurdistan dovedený do dokonalej podoby. Pani sa ešte všetkým ospravedlnovala, že aj napriek tomu, že sa vedelo o dostávke, tak ani jednu pracovníčku nepreradili na ten den do Kaufu..!!!!!! Managment pošty alá celá republika... Dokiaľ ju neodporedaju do sukromných rúk, tak to takto aj dlho zostane.
PS: Na morgo poslednych veci ohladne pošty, čo publikoval p Hlina možem povedať len jedno, že ešte aj tá jediná pani za priehradkou ponukala na predaj všetkých žreby a losy (jedna staršia pani, čo si vybrla práve dôchodok sa nechala ukecať a potom 10 min vyberala nejaký žreb... viete si predstaviť čo tam ľudia robili...).
Robo Horvath :) | 24-05-2014 14:24:02
Mne to je jedno ja len ze uz teraz je tam cele to okolie a ulica na parkovanie narvano a pred uradom detto. Ale uz je to hotovo a uz je to udelano a aj ked nahovno ale je to OK.
Aspon sa obyvatelia viac prejdu ked pôjdu na poštu platit tie zvýšené dane z nehnutelnstí:)
UPS z USA | 24-05-2014 13:21:40
Cela seredska posta je len o protekcnych zamestnancoch,rodinkarstve a protezantoch.
Hlavne ta prdel co sedi raz v kauflande a potom na hlavnej poste tak na tu nemam slov. Velebnosti z J and T
jdu blejt.
martina | 24-05-2014 11:51:49
ten drive in by sa mi docela pacil, len aby som nemusela k okienkam. inac celkom dobra rampa a to v case, ked som dokocikovala :o)
uz tam mam skoro dva tyzdne zasielku knih, booooze a tak sa mi tam nechce ist.
pre Robo Horváth | 24-05-2014 10:58:45
Podľa mňa celá slovenská pošta stojí za veľké h...o!V to sa asi zhodneme väčšina,ale to je iná téma!Oni nebudujú novú budovu ale opravujú starú a tá tam bola skôr ako tie prevádzky čo spomínaš!Budovy pôšt sú poväčšinou staršie ako vek piatich diskutérov do kopy a ked sa stavali parkovacie miesta neboli potrebné!Nemáš pándy argument aby si kritizoval parkovanie pri pošte,čo ani nebola nosná téma diskusie!Tí čo si tam pravidelne chodia pre sociálne dávky tým pešia chôdza nezaškodí a dôchodky už má drvivá väčšina na účty!To je dobre že tam nie je parkovisko,aj tak je tam vždy plno aj ked ľudia musia prejsť kúsok peši!
haha | 24-05-2014 00:35:29
Pravdepodobne by to chcelo spravit sirsiu rampu a spravit okienko na styl drive-in fastfoodov, aby poniektori ani nemuseli vystupovat z auta!
Robo Horvath :( | 24-05-2014 00:35:18
No mne osobne to az tak nevadi ja tam moc nechodim ale parkovisko pred MsU bude narváno a starsi obyvatelia co pôjdu na urad hold mate smolu parkujte az pred gymnáziom lebo uz aj pred Jednotou je plno. Zaujimave ze ak niekto robi prevadzku tak uz mesto bez parkovneho miesta ani nechce dovolit prevadzku alebo musia podnikatelia platit za parkovisko pre ich prevadzku a tu kde chodi denne naozaj kvantum ludi to nie je potrebne. A potom ludia co pojdu na postu budu parkovat pred ich prevadzkou alebo obchodom. Cele spatne.
pre Horvátha | 23-05-2014 20:11:23
Existuje téma, ktorú by si neofrflal? Dám návrh aby pred poštou čo najbližšie ku vchodu vyčlenili parkovacie miesto iba pre teba. Ty chodíš autom asi aj na záchod.
pre Robo Horváth | 23-05-2014 14:27:05
Ak Ti je daleko peši od Jednoty,tak potom klobúk dolu pred Tvojou lenivosťou!To sa len tak nevidí!
a jaj | 23-05-2014 14:23:23
pošta oveľa väčšia v Trnave na trojičnom námestí nemá tiež parkovisko a problém? lenivci nech odstavia auto pred jednotu a nech sa prejdú.
Robo Horvath :( | 23-05-2014 13:11:34
Pošta je dost navstevovana a bez parkoviska tak to je sila.
Cele spatne a parkovanie ziadne. Kde budu parkovat ludia co pôjdu na poštu?
Milo | 02-02-2014 16:46:50
Ryba vždy smrdí od hlavy, a preto za to, aká je atmosféra na pošte, ako sa správajú pracovníčky pošty k ľuďom, ako ich vybavujú, či pracujú dostatočne rýchlo, je vo veľkej miere zodpovedné vedenie pošty, teda hlavne vedúca. Na mestskom úrade sa človek stretne s oveľa ochotnejším prístupom, rýchlym vybavením, a za to je zodpovedné vedenie mesta.
re pre presne,ale si trafený | 01-02-2014 17:35:55
a aj obmedzený!Alebo príbuzný zamestnankyne pošty!Ale to nie je problém len u nás!Je veľa pôšt na slovensku kde by mali najrsdšej len Poštovú banku a brali poplatky od ľudí čo tam majú účet!Kto toto dovolil!Prenajať priestor súkromnému subjektu nehovorím ale gro práce zamestnankýň pošty aby bola banka a bežný občan je len otrava a rušiteľ ,to sa mi zdá trocha od veci!
obcan | 01-02-2014 15:22:35
To s tymi zltymi listkami je pravda a dokonca pravidlo. Tyzden som bol doma a mal som dovolenku akurat bolo zle pocasie tak som cely tyzden nevytiahol paty z bytu. Som 100% presvedceny ze ziadna postarka nezazvonila len mi vhodila zlte listocky do schranky (boli 3 a kazdy den iny). Kazdy den som si ich isiel vytiahnut na postu ale na treti den som tam uz tiez krical.
pre ale si trafený | 01-02-2014 15:00:31
Ty ma bozaj vriť! Já obejdnávam z netu a nie od firmy tak čo mi má priniesť kuriér? Sa spamataj prosím ťa kto si vymýšľa? Ak objednávam zo stránky ako je bazoš a pod. tak prečo by mi mal balík priniesť kuriér? To nosia poštárky , tak radšej nekomentuj , lebo len sa strápnuješ. Ak ty objednávaš z nejakej firmy tak ano, vtedy ti to prinesie kurier. Ale ak si objednávaš od ľudí čo predávajú tovar z domu - isto ti to nepošlú po kurierovi ty .-.
pre presne,ale si trafený | 01-02-2014 07:50:02
Ja dostávam balíky pravidelne a nenosí mi ich poštárka. Vozí mi ich balíkár s pošty, takže si nevymýšlaj. Ja udávam firme kde si objednávam balíky aj svoje tel. číslo a ani raz som si nemusel ísť na poštu pre balík. Pekne ma vyzvali telefonom a vždy prišiel poštový kurier. Neviem o čom to tu točíte páni zaujímaví.
nazor | 31-01-2014 17:23:35
Posta v Kauflande bola donedavna v pohode. Ludi poobede malo,to 1 inkaso mesacne sa dalo bez problemov zvladnut. Ale v poslednom case som spozorovala, ze prebera zvyky svojej matky. Totiz, otvorene 2 okienka, pracuje len 1 prepazkova uradnicka a 2.tam bud nie je-hoci okienko je otvorene a okienko p.vexucej tiez ziva prazdnotou. Pred okienkami had, pozostavajuci z 10ks nervoznych obcanov. Skusenost z tohto tyzdna: kedze moje deti si objednavaju rozne serepeticky cez net, ktore sa v bublinkovej obalke do schranky nezmestia, musela som si tam so zltym listkom v ruke odstat rad v pondelok a aj vcera. Hoci syn je PN, cely den doma a keby aj spal, tak na zvonenie by regoval nas trhac, ktory zobudi aj mrtveho. Takze o tom, ze by sa pani postarka unuvala aspon zazvonit, nemoze byt ani reci. Dalsi detail: decka casto posielaju pohladnice do zahranicia v ramci nejakej hry. Uz viackrat mi referovali, ze prave p.veduca kartu ostempluje a len co prekrocia dvere, tak si ju so zaujmom cita. Ak to obec dokaze prelozit z aj.
pre Miro Motyčák | 31-01-2014 15:40:58
No ono sa striedajú za okienkom,takže ani jedna tam nesedí od rána do večera!Pošta v Kauflande mala byť zriadená na odľahčenie a urýchlenie práce na hlavnej pošte!Ale žiadny z týchto atribútov nebadať!Ked otvorili okienka na pošte v Kauflande,zatvorili okienka na hlavnej pošte! Netreba aby sa cerili na ťudí od rána do večera , aby bolo aspoň trocha vidieť snahu,ale bohužiaľ!Ak dostanem zásielku do vlastných rúk tak ju aj chcm dostať do vlastných rúk a sú povinný mi ju doručiť nakoľko bola bolo vyinkasované za túto službu určité percento navyše ako bežný list!Tým to končí a neexistuje tu žiadna benevolencia!
presne | 31-01-2014 14:02:06
No mne niečo hovorte. Já tak isto často objednávam balíky, mám malé dieť a nechávam si balíky posielať domov - začo samozrejme musím priplatiť. A namiesto toho balíky mám z 5 zásielok osobne doručené možno dve a aj to len náhodou ak idem dolu so smeťami. Pani poštárka sa neunúva ísť hore,akože presne tak, zaplatím si ako keby nadštandart, ale aj tak musím ísť na poštu. Tak nech tú prácu nerobia. Ale vykecávať s babkami a vypalovať zobáky tak nato čas majú. A ked už musím ísť nle mi je už len z toho , že tammusím čakať a pri tom sa pozerať na paničky skisnuté! O to je to horšie teraz, pretože teraz sa s kočíkom hore ani nedostanem a ak by som sa tam aj vyštverala - nemám miesto tam stáť aj s kočíkom. Naša pošta to je jedna veľká katastrofa. Prerába sa - neviem načo zasa nejaká finta kam akože vrážame peniaze, ale pritom treba len vymeniť tie staré zakomplexované panie
Občan rozhoduje | 31-01-2014 09:25:43
Slovenskej pošte, obzvlášť sereďskej pobočke sa v dnešnej elektronickej dobe radšej vyhýbam oblúkom ...
Jupiter | 30-01-2014 23:56:06
Pre "Miro Motyčák | 30-01-2014 18:23:15" a "anonym | 30-01-2014 18:29:37"
Nejde o to či Vás zabije alebo nezabije počkať si na pošte, ak nájdete v schránke žltý listok aj napriek tomu, že ste boli doma. Problém vidím v tom, že odosielateľ zásielky zaplatil Slovenskej pošte za DORUČENIE NA UVEDENÚ ADRESU a nie za to, aby si ona zjednodušovala situáciu a "predvolávala" ľudí na vyzdvihnutie zákazky. V takomto prípade Slovenská pošta vyberie peniaze za niečo, čo nevykoná v plnom rozsahu. (Doručenie na adresu prijmateľa). Vedúci doručovateliek, príp. aj našej seredskej Pošty zase nevedia, alebo nechcú zjednať nápravu u svojich podriadených doručovateliek. Už len taká banalita, aby doručovatelky doručovali zásielky až na adresy (za čo sú platené) by výrazne pomohlo znížiť rady a preplnenosť našej pošty. Samozrejme aj mne sa to viackrát stalo, že si ma zbytočne predvolávali žltým lístkom...
Maria | 30-01-2014 21:33:27
Mas pravdu, občan. Všetky pracovnicky su tam zdute, pomalé a neochotne. Mne je to jedno ja chodím slečne Domcekovej. Je milá, ochotna a vždy usmiata. Ona vybaví desat ludi a kolegyne zatial dvoch. Mozu všetky prepustit, stačí, ked tam ostane len ona, robi rychlo.
obcan | 30-01-2014 20:06:50
naše panicky na poste si robia ako chcu,,,aj v potravinach robia s peniazmi,vzdy sa usmeju a pozdravia.na poste budu odute papule,ake su vycerpane,kazdy ma na vyber pre lepsiu pracu,,,tak nech sa paci mile,usmievave postove uradnicky prace je dost aj v pecivarniach pri pase,,,,,cest mladej Domcekovej

anonym | 30-01-2014 18:29:37
Miro presne tak, ľudia majú tendenciu kritizovať to čo sami nerobia. Oni sú všetci bezchybní a dokonalí. Tiež idem na poštu raz za rok a je mi jedno, že som tam 20 minút. Ľudia sa stresujú pre banálne veci.
Registrovaný Miro Motyčák Miro Motyčák | 30-01-2014 18:23:15
Tiez som to zazil, ze som bol doma a nikto nezvonil a nasiel si len zlty listok. Ale aby som kvoli tomu isiel vrieskat na pani za okienkom na poste, ktora s tym nema nic mi pride trochu cudne. Navyse tych 15 minut pockat na poste ma nezabije. Ale asi nemam taky nabity program, ako ta vacsina, ktora sa stale niekam ponahla a rozculuje ich uz len niekde pockat. Ale v podstate sa vsetci niekam ponahlaju, aby potom doma sedeli a cumeli na stupidne televizne bludy.
Velmi neviem, ako to na poste chodi, ale predpokladam, ze pani co robia pri prepazke maju na starosti aj ine veci, ako len sediet za okienkom a o tom ci su pri nom, alebo nie nerozhoduje akasi ich svojvola. Predpokladam, ze maju presne zadane, ktora kde kedy bude a akej cinnosti sa bude venovat. Ale mozno sa mylim.
A verim tomu, ze ani jeden z tych ludi co hucia na poste po nich, ako sa zasivaju a nic nerobia by si s nimi to ich nicnerobenie nevymenil. Verte, ze praca, ked sa denne stretate so stovkami ludi a kazdy na Vas huci, lebo mu zena nenavarila veceru, alebo sef vynadal nieje najjednoduchsia a osobne sa snazim nebyt tym "blbcom" co si svoju frustraciu z niekoho ineho prenasam na ludi, co za to nemozu. Nabuduce radsej zakricte na postarku, alebo si ju oddychte na dalsi den a opytajte sa jej preco nezvonila. :)
pre Miro Motyčák | 30-01-2014 15:50:50
V prvej časti článku absolútny súhlas s Vami a neznalosti kompetentne nekompetentných,ale v druhej to bolo asi len šťastie z dôvodu zriedkavého pobytu v meste a využívanie pošty!Poštárky vôbec nekontaktujú klienta či je doma a automaticky hádžu žlté lístky do schránky o uložení zásielky na pošte!Pracujem na smeny a veľa krát som zažil,že niečo očakávam a doobeda som doma a nakoniec vidím poštárku už odchádzať a v schránke iba lístok a klient nezastihnuteľný!Poraziť ma ide ,keby som to nezažil na vlastnej koži tak neuverím!Potom sa to všetko zíde vo večerných hodinách na pošte a nervozita ,stres,chaos !Sami sebe si robia zle a potom sa čudujú,že na nich niekto zvýši hlas ak je otvorené iba jedno okienko!
veru šťastie | 30-01-2014 08:27:06
Veru ste mal asi len šťastie. Nič nezmení na tom k že na pošte pani za prepáškami - majú stále čas. Ešte ani raz som nevidela v prevádzke všetky okienka, ani raz!! Ano ked si chodia ľudia pre dávky je to čistá katastrofa!!!!!!! Vedia ,že v tedy je tam ešte väčšie rušno a ani za toho boha neotvoria všetky okná. Načo? Šak oni tam aj tak musia sedieť do 17.30 , tak načo by sa ponáhľali? Ano je pravda že s peniazmi opatrne, ale prosím vás pekne, niektoré sú tam dlhšie ako omietky na stene, tak by mali mať tú zručnosť. No vlastne oni ja aj majú, len ju nechcú asi veľmi ukázať, aby ľudia od nich veľa neočakávali. Veru veru, to že sa prerába opäť, je až na počudovanie. Načo? Čo jej vlastne chýba okrem rýchlejšieho a ľudskejšieho prístupu? Zahlídajú na vás jak trupky - hlavne tie staršie, šuchcú sa, kecajú spolu, odbiehajú a najviac jedu mám ked prídem na radu a ona sa dvihne a odíde. Otrasné! Vymeniť tie brzdy a dať tam niekoho kto má chuť pracovať!!!
Registrovaný Miro Motyčák Miro Motyčák | 29-01-2014 21:24:27
Na budove posty mi prave ta "nedavna" rekonstrukcia prisla poskodenim budovy, ako celku. Je to funkcionalisticka budova z roku 1930 od jedneho z vyznamnejsich slovenskych architektov svojej doby.
http://sk.wikipedia.org/wiki/Ferdinand_Silberstein-Silvan

a preto zamrzi skor ta zlto hneda fasada a interier bez akeholvek pokusu o zachovanie toho funkcionalistickeho ducha. Aj ked predpoklam, ze ti co robili projekt na rekonstrukciu, toto ani netusili.

BTW k spravaniu pani za okienkom posty. Je pravda, ze nakolko sa v Seredi zdrzujem uz pomenej, tak je tych skusesnoti menej, tak nemozem to nejak generalizovat. Naposledy som tam bol 23.12. 2013. Prave v case obednej prestavky a tak neboli vsetky prepazky otvorene, lebo boli prave niektore zamestnankyne na obeda, co neskor ta pani vysvetlila. Zazil som vsak asi 3 ludi, co sa rozculovali nad tym a hulakali na celu halu, jak je to mozne a jake to je svinstvo, taktiez tam bola jedna pripita pani, ktora sa niekam velmi ponahlala a hulakala tam po nich, ze nema cely den na to stat na poste. Ked na mna prisiel rad, aby som si vybral doporuceny list, tak som pozdravil, usmial sa na nu, ona odzravila a usmiala sa na mna tiez, podakoval som, zazelal jej pekne sviatky a ona mne tiez. Tak som si nie celkom isty, ci sa len nespravaju, tak ako sa spravaju k nim, cize pokial tam po nich niekto zjape a potrebuje si vybijat svoju frustraciu, tak sa asi neovladnu a aj ked neprofesionalne mu to oplacaju rovnakym chovanim. Ale mozno som mal len stastie. :)
pošta | 29-01-2014 16:38:37
Kto tieto nezmysly vymýšľa? Každú chvíľu sa menia ministri,ktorí miesto toho aby zjednodušovali celý chod pôšt len komplikujú život ľudí a aj pracovníkov pôšt. K čomu je to, že kto je pri moci si stále vymýšľa nejaké zmeny. Raz to treba tak, príde druhý tak to treba onak. Plytvanie peňazmi a nervami ľudí. Začne sa konečne niekto chovať zodpovedne a profesionálne?
anonym | 29-01-2014 15:57:03
Gabika ma pravdu ja mam tie iste skusenosti s postou a jej pracovnickami,okrem tej mladej baby,ostatne sa tvaria ako majitelky posty a na klientoch im nezalezi
Jozef | 29-01-2014 13:21:02
a este by som rad vedel, ci sa SL. poste podarilo odkupit tu cast pozemku na Pekarskej odkial ma byt bezbarierovy vstup a ci mesto splni svoj slub, ze parkovisko pred MNV uvolni bez vyhradenia.
trapné | 29-01-2014 13:07:06
Aj tak je to smiešne - nedávno ju rekonštruovali tak načo zase? Nemajú kam prachy vrážať alebo čo? Ved jediné čo treba obnoviť na pošte je PERSONAL !!!!!!!!!!
pre Jozef | 29-01-2014 13:05:51
Súhlasím - já som na materskej a pre doporučené zásielky si aj tak musím prísť ! Som skoro celé dni doma , ale pani poštárka sa neunúva vyviesť zadok výťahom a podať mi to. Radšej si dolu zapáli cigaretku popri tom vypíše lístok a je fuč. Má vybavené 2v1. Pofajčené aj oznam hodí do schránky. A to nevravím ako mi raz stratili papier na peniaze - musela som čakať do konca mesiaca -či sa náhodou nenájde a až potom mi vypísali nový a vyplatili materskú !! Nesúdim ich až tak veľmi, chodiť v mraze,daždi ... ale ak zobrali tú prácu - treba ju robiť zodpovedne !!!!!! A tie na pošte no škoda rečí. Vykecávajú, odbiehajú - proste na všetko majú čas a my čakatelia môžme aj umret od smradu, čakania a podobne. Babičku pošle vedľa lebo ona končí,ide výmena , babička sa postaví do radu kde je 4 a čaka na novo - otrasnéééééé
Pre Jozef | 29-01-2014 11:30:14
Presne tak,ludia nemaju zariadene konto a vsetky penazne sluzby idu cez postu.
Jozef | 29-01-2014 11:26:18
ale to vsetko funguje aj tu.
Ved kurierske spolocnosti mame.
Horsie je to, ze posta vyplaca okrem ineho aj davky, co im berie cas a nam nervy.
Spusta ludi chodi s platbami na postu, co by mohli mat lacnejsie a jednoduchsie cez banky.

Dost casto si objednavam veci na dobierku. Pokial mi ju doruci kurierska spol. je to bez problemov. Horsie je to ked zasielka ide postou.
Uz sa mi stalo aj to, ze zaplatenu zasielku som si nasiel na prahu dveri.
A o tom, ze si vacsinu zasielok musim vyzdvihnut na poste aj ked som v case dorucenia doma ani nehovorim.
nach je posta. | 29-01-2014 11:07:41
Okrem posielania balikov,aj to nie vzdy,a doporucenych listov,,aj to nie vzdy,v zapadnych krajinach postum uz nepotrebujete,dokonca napr.v Nemecku,je zu defacto zrusena.Namiesto nej,ulohu posty prevzali sukromne postove agentury,ktore su vacsinou v trafikach.
Obcan | 29-01-2014 11:04:09
Trocha pre odlahcenie temy,namiesto japonskej uradnicky si staci predstavit seredsku,ze potesene novymi priestormi po rekonstrukcii tiez zvysia vykon a hned je den krajsi :-)))

http://www.youtube.com/watch?v=1a1sGrUHhJA
Obcan | 29-01-2014 10:50:20
Ano,vadi mi ak musim stat v rade,preplnenej haly a hlavne vtedy ak tam je plno ,,spoluobcanov,, ktori maju samozrejme ako vzdy naponahlo,predpokladam ze vzdy nestihaju do prace :-)))
Zaroven viem ze je to praca s peniazmi,takze neocakavam extra rychlost,lebo iste nechcu nezrovnalost platit zo svojho.
To ze sa tam ,,premavaju,, s tym suhlasim,suhlasim aj s tym nizkym poctom okien,ale vsetko je to uz o spominanej organizacii a predpokladam ze na to tam maju neakeho veduceho pracovnika co by to mal zefektivnit.
Inak darmo rekonstruuju,ked nebude posun vpred.
tono | 29-01-2014 09:11:52
je to pravda co pise gabika suhlasim s nou,neochota,robia pomaly je to smutne.
geco | 29-01-2014 09:05:15
podla mna sa tie baby nemozu ponahlat, aby sa nemylili...to nie je praca pri pase...je to praca s peniazmi, rovnako je to aj v banke...ak sa ale vykecavaju medzi sebou, to uz je ina vec...zial, na slovensku uplne bezne...aj v obchode pri pokladni keca s kolegynou a potom sa cuduje, ze mi nevydala spravne
Gabika | 29-01-2014 08:57:34
nechcela som ale musím... úradníčky na pošte nie sú pomalé? jasné že sú, keď pri vybavovaní klienta sa majú čas medzi sebou rozprávať. hovorím stále z osobnej skúsenosti. je ich tam málo??? to nemyslíte vážne, ja keď tam som, tak tam vidím stále prechádzajúce sa úradníčky, ale hlavná vec, že tie okná neotvoria všetky ani za svet... sú nepríjemné, fakt, ja som zažila asi jednu jedinú príjemnú úradníčku na seredskej pošte, tú najmladšiu. výraz v tvári majú jak uštvané psy... z čoho? z tej strašne fyzicky namáhavej práce?? sakra, keď niekto pracuje s luďmi, čo je síce psychicky namáhavé, tak sa ale musí vedieť správať a keď to nevie, nech tú prácu nerobí. Pred pár dňami som bola hore a tá ignorácia od "tety za okienkom" bola nenormálna. a ďalej už radšej nepíšem...
Obcan | 29-01-2014 08:44:50
ivana | 29-01-2014 08:25:29

Nikto Vam nazor neberie.
Osobne si tiez nemyslim ze by boli pracovnicky ,,spomalene,, su tam stale tie iste,to znamena ze maju aj prax a malo by to byt rychle.
Preco tak nieje ?
Vsetko je to v organizacii prace.
Kedysi sa chodilo hore aj dole,potom ,,rozsirili,,priestor dole na taky isty pocet okien,ale OK,nemuselo sa ist hore.
Lenze pri tom pocte okien bolo otvorene 1 max. 2 okna.
Tak aky posun vpred ?
Aj teraz mozu rekonstruovat a zvysit pocet okien hoci aj na 10,co z toho ked budu otvorene zas len dve ?
Toto je problem a nie ze by tie zenske boli neschopnne.
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 29-01-2014 08:41:22
Ide o opravneny pohlad a pocit ludi, ktori stracaju pred prepazkami nervy. Druha strana moze veci vidiet inak, ba moze mat aj objektivne priciny na dany stav.

Vtedy je dolezite, aby sa vecuci pracovnik postavil na stranu duhu a objektivne si zistil, ci veci funguju normalne. Ak pride aj on na to, ze nefunguju - a ja neverim, ze vsetci ludia su blbi - je tam na to, aby zjednal napravu.
ivana | 29-01-2014 08:25:29
nechcem sa nikoho zastávať, ale hovoriť o pracovníčkach, že sú spomalené alebo neschopné - no neviem. pracujem podobne s ľudmi, ale môžem byť akokoľvek šikovná, vždy som odkázaná na techniku a keď musím pozapisovať milión vecí okolo jedného listu a potom čakať kým mi vytlačí potvrdenie a keď systém je pomalý tak sa to rýchlejšie určite nedá. ja si nemyslím, že by boli neschopné, len ich je málo a to nie je ich chyba... to tu bude kritizovať niekto, kto robí celý život za pásom, alebo podobnú robotu a nemusí nič nosiť v hlave a učiť sa stále nové veci ako si vrchnosť rozmyslí...
lobby | 28-01-2014 21:21:48
je pekne,ze sa pan korycansky vie ospravedlnit,ale ak by zrazil male dieta,argumentoval by sudcovi,bol som nepozorny,to sa moze stat aj vam pan sudca.
pošta | 28-01-2014 21:00:48
Ja osobne nevidím problém ani vo vedúcej a čiastočne ani v pracovníčkach, ale v systéme, ktoré si stále vymýšľa ministerstvo. Ako sa stále zvyšujú poplatky za služby, tým viac sa znižuje stav pracovníkov. Jedna pracovníčka musí robiť to, čo robilo viac pracovníčok. Napr. okrem preberania korešpodencie, musí preberať a vydávať balíky, robiť poštovú banku, vyplácať dôchodky...Vraj, musia byť ústretoví občanovi. Pán minister to nerobí, tak nevidí ako dlho tam ľudia čakajú. Tí pracovníci ťahajú za kratší koniec.
zvedavý | 28-01-2014 17:32:49
veď nie je problém v budove, ale pracovníčky sú neschopné a hlavne spomalené
anonym | 28-01-2014 17:32:41
seredan ty by si kazdeho vymienal do vsetkeho sa rozumies a podla tvojho stylu pisania reagujes snad na kazdu temu kde mozes niekoho ponizit alebo niekomu vynadat. Rad by som videl tvoj pracovny vykon, kdekolvek robis. Nebude to urcite ziadna slava ked mas taketo komplexy xD
seredan | 28-01-2014 17:28:35
vymenit veducu posty aj cely personal lebo to je tam katastrofa
janasc | 28-01-2014 17:00:37
neviem či občania túto rekonštrukciu vôbec prežijú, na pošte to momentálne funguje ako v blázninci...katastrofa a som zvedavá či tá rekonštrukcia za štátne peniaze zníži dobu čakania klientov, lebo to nás asi zaujíma najviac....

UPOZORNENIE: Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.

Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.

Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy. Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

Optik MORVAY AKCIA
Označenie inzercie
Reklamna plocha - bannerovy pruzok
Označenie inzercie
Pridať komentár
iLieky
Označenie inzercie
Reklamna plocha - bannerovy pruzok
Označenie inzercie
Reporteri
Označenie inzercie
Direct real Norea - REALITY
Označenie inzercie
Optik MORVAY
Označenie inzercie
Papiernictvo Kizze
Označenie inzercie
Begam Trnava
Označenie inzercie
Usporne vykurovanie
Označenie inzercie
LED ARENA
Označenie inzercie
Autopožičovňa Sereď
Označenie inzercie
Bezpecne mesto
Označenie inzercie
Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Sereď, Slovensko
Jasno
15°
C
72%
Východ 10 km/h
07:02
18:10

Štv

B

23°/12°

Pia

B

22°/9°

Sob

B

22°/9°

Vyhľadávanie
Posledné komentáre
Komentársmutok 11-02-2020 12:40:12:
Tragická dopravná nehoda medzi obcou Šintava a Šoporňa - AKTUALIZOVANÉ
KomentárPolícia Začala trestné stíhanie za zločin v kauze predaja rybníkov v P.Bystrici 08-10-2019 17:02:12:
Sereďskí rybári lovia opäť vo svojom revíri
KomentárPravda je len jedna 03-10-2019 17:26:08:
7. zasadnutie Obecného zastupiteľstva v Dolnej Strede dňa 3.júla 2019
Komentáranabela 26-09-2019 14:01:27:
Adrian Macho sa oficiálne ujal vedenia obce Šoporňa
KomentárSVD1 14-09-2019 20:22:21:
" V hudbe vyjadrujem svoje pocity "
Komentárveru 01-09-2019 17:42:35:
Z času na čas si zafajčil marihuanu, ktorú si sám dopestoval v dome vo Váhovciach
Komentárs.i.n. 30-08-2019 22:01:20:
Pripomeňme si hrdinov Slovenského národného povstania zo Serede
Komentáranonym 30-08-2019 19:54:00:
"Doteraz som sa nedožil výsledku zo strany MsU, poslancov MsZ v Seredi" - píše občan Serede
KomentárMiloš Majko 30-08-2019 12:57:35:
Prípad Jankovská nie je o stanovisku polície či právoplatnom rozsudku. Je o etike a morálke.
KomentárBlablablaha 29-08-2019 13:39:44:
Vláda schválila návrh nového zákona o občianskych preukazoch
Komentárivan 29-08-2019 11:08:33:
Seniorku v Trnave podvodníci nedostali. Legenda "vnuk".
Komentáruž pred 10 rokmi 29-08-2019 05:22:58:
Trnavská župa začína s rekonštrukciu Krajinského mosta v Piešťanoch a úseku cesty Podbranč - Myjava
Komentárteraz je 28-08-2019 08:18:20:
Obžalovanému starostovi Machovi pred prokurátorkou a sudcom do reči veľmi nebolo. Čo sa dozvieme na pojednávaní zajtra?
Komentárto nevymyslíš 27-08-2019 20:32:27:
Ministerka vnútra vymenovala nového prezidenta HaZZ
KomentárBaba Vanga 27-08-2019 17:15:31:
" Takže, aké riešenie sa núka, aby sme neprešľapovali na tej našej povestnej križovatke, kde nám zabíjajú štát ?" - píše Pavol Varga
Komentárpotecha 25-08-2019 13:41:57:
MFK Zvolen - ŠKF iClinic Sereď 0 : 2 (0 : 1)

Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Bottom panel

© SeredOnLine.sk všetky práva vyhradené. Obsah novín je chránený autorským zákonom č. 618/2003 Z.z. a medzinárodným právom.
Prepis , šírenie, či ďalšie kopírovanie tohto obsahu alebo jeho časti, a to akýmkoľvek spôsobom je bez predchádzajúceho súhlasu vydavateľa alebo autora článku zakázané.
Design: © Mgr. Matej Fraňo Logo a názov novín: © Miloš Majko
Noviny sú aktualizované priebežne.
Články uverejnené na SeredOnLine.sk neprechádzajú jazykovou korektúrou.
Redakcia a vydavateľ novín nezodpovedá za obsah autorov jednotlivých príspevkov. Redakcia a vydavateľ nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov a príspevky v diskusiách uverejnených v novinách.

Webdesign