Prihlásiť sa Prihlásiť sa | Registrácia Nová registrácia
Rescue Online | Sereď Online | SOL archív | Reportér 24

Najhoršia je mlčiaca väčšina
Označenie inzercie
Sereď Online

ISSN 1337-8481   Dnes je 18. 3. 2020, meniny oslavuje: , zajtra
RSS Export článkov
Top panel
Vrazda novinára a jeho priatelky nesmie zostat zabudnuta
Označenie inzercie
Wifina - internetove pripojenie pre verejnost
Označenie inzercie
RubrikyRubriky
FOTO
Označenie inzercie
INFOSLOBODA Transparentnosť v samospráve
Označenie inzercie
EXPEDICIA BALKAN 2014
Označenie inzercie
Sherlock Holmes
Označenie inzercie
Lekáreň
Údaje o lekárskej službe na dnešný deň nie sú dostupné.

Kino Nova
Múzeum Sereď
Farnosť Sereď
Označenie inzercie
Historické fotografie
Sereď
Označenie inzercie
Linky
Videá

RegioJet znížil ceny cestovných lístkov vo vlakoch medzi Bratislavou a Prahou. Po novom stoja v triede STANDARD iba € 12,30

159

RegioJet |MM| Za prvé tri týždne prevádzky prepravili žlté expresy RegioJetu na linke medzi Bratislavou, Záhorím a Českou republikou už 16 tisíc cestujúcich.

Prevádzka novej vlakovej linky RegioJetu na trase Bratislava - Brno - Praha je úspešná. Potvrdzujú to prvé čísla RegioJetu, ktorý na tejto trase prepravil so svojimi žltými expresmi už približne 16 tisíc cestujúcich.

Štart novej linky splnil naše očakávania. Ľudia si na nového dopravcu postupne zvykajú, získavame nových pravidelných cestujúcich a už teraz jazdievajú niektoré naše vlaky vypredané do posledného miesta,“ hovorí Radim JANČURA, majiteľ spoločnosti RegioJet.

RegioJet výrazne znížil ceny lístkov. Cestujúci zaplatia po novom aj o 20% menej

S cieľom motivovať čo najviac cestujúcich vyskúšať si nové spojenie expresmi RegioJet z Bratislavy do Prahy znížil žltý dopravca ceny lístkov vo všetkých vlakových spojoch medzi Bratislavou a Prahou. Ceny klesli v mnohých prípadoch aj o 20%.

Najlacnejšie pocestujú zákazníci triedou STANDARD, v ktorej po novom zaplatia iba € 12,50 a to v každom spoji počas týždňa. Ceny tu klesli až o 12%. Ešte výhodnejšie ceny získajú cestujúci so zákazníckym kontom Kreditový lístok - po novom zaplatia len € 12,30. Napriek tomu, že sa jedná o medzinárodnú linku, RegioJet sa rozhodol ponúknuť zľavu aj študentom s ISIC preukazmi, ktorí s ním môžu cestovať za ceny už od € 11,10.Trieda STANDARD zahŕňa napríklad cestovanie vozňom Astra s dotykovými monitormi v opierkach sedadiel, alebo aj v Detskom kupé so špeciálne zariadenou herňou s hračkami a malým kinom. V cene lístka je automaticky aj miestenka, nápoje zadarmo či pripojenie na internet.

 

Najvýraznejšie zníženie cien je však v prvej triede - t.j. vo vozňovej triede RELAX, kde klesli ceny až o 20%. Lístky do týchto vozňov stoja po novom len € 14,20, študenti zaplatia iba € 12,80.Cenový rozdiel medzi 1. a 2. vozňovou triedou je teda minimálny. Nízkymi cenami sa snaží RegioJet prilákať viac klientov aj do prémiových vozňových tried, ktoré ponúkajú ešte väčšie pohodlie a viac komfortu. Vo vozňoch triedy RELAX nájdu cestujúci masívne kožené kreslá s dostatkom priestoru na nohy.

 

Lístok do BUSINESS triedy stojí € 21,30.V tejto triede je k dispozícii priestranné kupé len pre 4 osoby so sedadlami potiahnutými kožou.

 

RegioJet vidí v prevádzke vlakov na linke z Bratislavy cez Brno do Prahy vysoký potenciál, a preto pripravujeme zavedenie ďalších nových spojov na tejto trase. V súčasnosti jazdia žlté vlaky z Bratislavy do Prahy 2x denne v každom smere, v budúcnosti by však mohli premávať v niekoľkohodinových intervaloch.

 

Z Bratislavy do Brna a Prahy vlakmi a autobusmi RegioJet až 11x denne

 

Vlaky do Prahy vychádzajú z Bratislavy 2x denne a to o 05:45 ráno a poobede o 15:26. Pri zavádzaní ranného spoja bral RegioJet do úvahy aj požiadavky obchodných cestujúcich, ktorí sa do Prahy potrebovali dostať ešte pred 10. hodinou ráno. Tento spoj využívajú vo veľkom aj turisti smerujúci do českej metropoly. Najviac ich cestovalo v adventnom období na vianočné trhy.

 

Okrem hlavnej stanice obsluhujú vlaky aj stanicu Bratislava Nové Mesto, ktorá sa nachádza vo východnej časti hlavného mesta.

 

Mimo vlakov prevádzkuje RegioJet medzi Slovenskom a Českou republikou naďalej hustú sieť autobusových spojov. Žlté autobusy premávajú z bratislavskej autobusovej stanice do Brna a Prahy až 9x denne a vďaka vhodne nastavenému cestovnému poriadku ich môžu využiť cestujúci skoro ráno, cez deň, ale aj neskoro v noci. Ani po zavedení vlakov neplánuje RegioJet žiadnu redukciu týchto autobusových spojov, nakoľko si nekonkurujú, ale ponuku vlakov naopak vhodne dopĺňajú.

 

Vlaky a autobusy RegioJetu tak spoločne spájajú Bratislavu, Brno a Prahu až 11x denne v oboch smeroch.

 

Cestovné lístky sa dajú zakúpiť online na webovej stránke dopravcu www.regiojet.sk alebo na každej pobočke RegioJetu a STUDENT AGENCY na Slovensku či v Českej republike.

 

RegioJet priniesol na linku medzi Bratislavou a Prahou nové služby

 

Na linku medzi Bratislavou a Prahou priniesli vlaky RegioJetu celkom nové služby. Tie už môžu cestujúci poznať z jeho ostatných liniek. Od stevardiek a stevardov si môžu zadarmo objednať taliansku kávu Illy v neobmedzenom množstve a ďalšie nápoje, rovnako cestujúcim rozdajú fľašku vody a noviny. Cestujúci oceňujú aj vysokokvalitné Wi-Fi pripojenie na internet, ktoré využíva približne 20 dátových kariet a technológiu, ktorá kombinuje príjem signálu od štyroch rôznych operátorov súčasne. Vďaka tomu je v celej trase zabezpečené pripojenie v najvyššej kvalite a stabilite.

 

Žltý dopravca nasadil na túto trasu aj vozne Astra, ktoré na mieru pre RegioJet navrhol svetoznámy architekt Patrik KOTAS. V opierkach sedadiel majú zabudované dotykové obrazovky, ktoré cestujúcim ponúkajú možnosť sledovania filmov, počúvania hudby, hrania hier alebo surfovania po internete. K obrazovkám si môžu cestujúci pripojiť slúchadlá, ktoré si zadarmo požičajú u stevardky.

Vo vlakoch je radený aj špeciálny vozeň s priestrannou detskou herňou pre deti do 6 rokov s množstvom hračiek, omaľovaniek, detským časopisom a malým kinom, kde sa deťom premietajú obľúbené rozprávky ako napr. Krtko.

 

Informácie o RegioJete

 

RegioJet je najväčší súkromný železničný dopravca v strednej Európe. Na vlastné komerčné riziko prevádzkuje vlakové expresy z Bratislavy do Košíc a z Bratislavy do Prahy. Taktiež linky z Košíc a z Martina cez Ostravu do Prahy a ďalšie linky v rámci Českej republiky. Okrem toho vypravuje vlaky aj na štátom dotovanej regionálnej linke z Bratislavy do Dunajskej Stredy a Komárna.

RegioJet prevádzkuje aj autobusy a to na linke z Bratislavy do Nitry a Banskej Bystrice, z Bratislavy cez letisko Schwechat do Viedne, z Bratislavy do Budapešti a z Bratislavy do Brna a Prahy. Ďalšie autobusové spoje prevádzkuje RegioJet v rámci Českej republiky a do zahraničných metropol.

Medzinárodná sieť vlakov a autobusov RegioJet prepraví ročne okolo 16 miliónov cestujúcich, pričom ich počet každým rokom výrazne stúpa.

V spolupráci s partnerskými dopravcami spustila spoločnosť nedávno spoločný projekt siete nadväzných autobusových spojov na východe Slovenska, ktoré navážajúa odvážajú cestujúcich k a od žltých vlakov do / z Bratislavy a Prahy.


Fotogaléria k článku:

159
Autor: RegioJet
159
Autor: RegioJet
159
Autor: RegioJet


Komentáre k článku:

Komentovať môžu:
registrovaní menom
registrovaní nickom
›VŠETCI‹
no tak od 1.februára to Jančura balí | 03-01-2017 11:22:04
http://ekonomika.sme.sk/c/20424148/regiojet-odchadza-z-top-trate-vini-za-to-aj-danka.html?ref=trz

UPOZORNENIE: Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.

Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.

Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy. Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

Optik MORVAY AKCIA
Označenie inzercie
Reklamna plocha - bannerovy pruzok
Označenie inzercie
Pridať komentár
iLieky
Označenie inzercie
Reklamna plocha - bannerovy pruzok
Označenie inzercie
Reporteri
Označenie inzercie
Direct real Norea - REALITY
Označenie inzercie
Optik MORVAY
Označenie inzercie
Papiernictvo Kizze
Označenie inzercie
Begam Trnava
Označenie inzercie
Usporne vykurovanie
Označenie inzercie
LED ARENA
Označenie inzercie
Autopožičovňa Sereď
Označenie inzercie
Bezpecne mesto
Označenie inzercie
Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Sereď, Slovensko
Jasno
15°
C
72%
Východ 10 km/h
07:02
18:10

Štv

B

23°/12°

Pia

B

22°/9°

Sob

B

22°/9°

Vyhľadávanie
Posledné komentáre
Komentársmutok 11-02-2020 12:40:12:
Tragická dopravná nehoda medzi obcou Šintava a Šoporňa - AKTUALIZOVANÉ
KomentárPolícia Začala trestné stíhanie za zločin v kauze predaja rybníkov v P.Bystrici 08-10-2019 17:02:12:
Sereďskí rybári lovia opäť vo svojom revíri
KomentárPravda je len jedna 03-10-2019 17:26:08:
7. zasadnutie Obecného zastupiteľstva v Dolnej Strede dňa 3.júla 2019
Komentáranabela 26-09-2019 14:01:27:
Adrian Macho sa oficiálne ujal vedenia obce Šoporňa
KomentárSVD1 14-09-2019 20:22:21:
" V hudbe vyjadrujem svoje pocity "
Komentárveru 01-09-2019 17:42:35:
Z času na čas si zafajčil marihuanu, ktorú si sám dopestoval v dome vo Váhovciach
Komentárs.i.n. 30-08-2019 22:01:20:
Pripomeňme si hrdinov Slovenského národného povstania zo Serede
Komentáranonym 30-08-2019 19:54:00:
"Doteraz som sa nedožil výsledku zo strany MsU, poslancov MsZ v Seredi" - píše občan Serede
KomentárMiloš Majko 30-08-2019 12:57:35:
Prípad Jankovská nie je o stanovisku polície či právoplatnom rozsudku. Je o etike a morálke.
KomentárBlablablaha 29-08-2019 13:39:44:
Vláda schválila návrh nového zákona o občianskych preukazoch
Komentárivan 29-08-2019 11:08:33:
Seniorku v Trnave podvodníci nedostali. Legenda "vnuk".
Komentáruž pred 10 rokmi 29-08-2019 05:22:58:
Trnavská župa začína s rekonštrukciu Krajinského mosta v Piešťanoch a úseku cesty Podbranč - Myjava
Komentárteraz je 28-08-2019 08:18:20:
Obžalovanému starostovi Machovi pred prokurátorkou a sudcom do reči veľmi nebolo. Čo sa dozvieme na pojednávaní zajtra?
Komentárto nevymyslíš 27-08-2019 20:32:27:
Ministerka vnútra vymenovala nového prezidenta HaZZ
KomentárBaba Vanga 27-08-2019 17:15:31:
" Takže, aké riešenie sa núka, aby sme neprešľapovali na tej našej povestnej križovatke, kde nám zabíjajú štát ?" - píše Pavol Varga
Komentárpotecha 25-08-2019 13:41:57:
MFK Zvolen - ŠKF iClinic Sereď 0 : 2 (0 : 1)

Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Bottom panel

© SeredOnLine.sk všetky práva vyhradené. Obsah novín je chránený autorským zákonom č. 618/2003 Z.z. a medzinárodným právom.
Prepis , šírenie, či ďalšie kopírovanie tohto obsahu alebo jeho časti, a to akýmkoľvek spôsobom je bez predchádzajúceho súhlasu vydavateľa alebo autora článku zakázané.
Design: © Mgr. Matej Fraňo Logo a názov novín: © Miloš Majko
Noviny sú aktualizované priebežne.
Články uverejnené na SeredOnLine.sk neprechádzajú jazykovou korektúrou.
Redakcia a vydavateľ novín nezodpovedá za obsah autorov jednotlivých príspevkov. Redakcia a vydavateľ nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov a príspevky v diskusiách uverejnených v novinách.

Webdesign