Prihlásiť sa Prihlásiť sa | Registrácia Nová registrácia
Rescue Online | Sereď Online | SOL archív | Reportér 24

Najhoršia je mlčiaca väčšina
Označenie inzercie
Sereď Online

ISSN 1337-8481   Dnes je 18. 3. 2020, meniny oslavuje: , zajtra
RSS Export článkov
Top panel
Vrazda novinára a jeho priatelky nesmie zostat zabudnuta
Označenie inzercie
Wifina - internetove pripojenie pre verejnost
Označenie inzercie
RubrikyRubriky
FOTO
Označenie inzercie
INFOSLOBODA Transparentnosť v samospráve
Označenie inzercie
EXPEDICIA BALKAN 2014
Označenie inzercie
Sherlock Holmes
Označenie inzercie
Lekáreň
Údaje o lekárskej službe na dnešný deň nie sú dostupné.

Kino Nova
Múzeum Sereď
Farnosť Sereď
Označenie inzercie
Historické fotografie
Sereď
Označenie inzercie
Linky
Videá

RegioJet plánuje od decembra jazdiť medzi Bratislavou a Košicami čo tri hodiny, začal už s prípravami

159

RegioJet  |MM|  Spoločnosť RegioJet pred niekoľkými dňami zažiadala o pridelenie kapacít pre grafikon vlakovej dopravy na nasledujúci rok 2016, ktorý vstúpi do platnosti od decembra tohto roku. RegioJet plánuje od decembra na trase z Bratislavy do Košíc a späť so svojimi vlakmi InterCity jazdiť až čo tri hodiny. Okrem toho bude RegioJetaj naďalej prevádzkovať medzinárodné spoje medzi Slovenskom a Českom a kapacitu sme, samozrejme, požiadali aj pre naše regionálne vlake na linke z Bratislavy cez Dunajskú Dtredu do Komárna.     

"RegioJet plánuje v budúcom roku jazdiť so svojimi vlakmi InterCity na trase medzi Bratislavou a Košicami v trojhodinových intervaloch. Kvôli zabazepečeniu prevádzky na tejto trase sme už začali s vybavovavním ďalších vozňov a lokomotív a chystáme masívny nábor nových zamestnancov – najmä rušňovodičov, technických zamestnancov a palubného personálu," hovorí Radim Jančura, majiteľ spoločnosti RegioJet.

 

RegioJet tak plánuje v porovnaní s rýchlikmi ZSSK, ktoré jazdia v dvojhodinových intervaloch, jazdiť v trojhodinovom takte. Zhustením spojov zároveň vykryje prázdne miesta v grafikone po zrušených vlakoch IC ZSSK.


Cieľom RegioJetu je neustály a dlhodobý rozvoj služieb a profesionálneho servisu pre slovenských cestujúcich, zvyšovanie počtu zamestnancov a úspešné podnikanie, ktoré sa stretne s pozitívnou odozvou klientov. Preto sa rozhodol navýšiť počet spojov a zároveň zahájiť nábor nových zamestnancov. V tomto roku plánuje RegioJet na Slovensku vytvoriť desiatky nových pracovných miest.

 

Naďalej si však myslíme, že štát svojou politikou RegioJet diskriminuje a rovnako tak aj sociálne skupiny cestujúcich, ktorým sa rozhodol preplácať cestovné iba v rýchlikoch ZSSK. Preto budeme tieto kompenzácie po štáte aj naďalej požadovať, pokiaľ nedôjde ku kompromisu. Študenti i seniori by mali mať taktiež právo vybrať si, s ktorým dopravcom chcú na železnici cestovať. Štát to nebude stáť ani o cent naviac, naopak, výrazne by ušetril, keďže RegioJetu by stačili oproti štátnej spoločnosti polovičné kompenzácie – druhú polovicu by sme zaplatili z vlastného vrecka,“dodáva Radim Jančura.

 

RegioJet má veľký záujem o dlhodobé skvalitňovanie servisu pre slovenských cestujúcich, stopercentné zľavy pre sociálne skupiny, ktoré kompenzuje vláda iba štátnemu prepravcovi v rýchlikoch, však absolútne rozbili trhové prostredie. V konečnom dôsledku môže na takéto nezodpovedné rozhodnutia štátu najviac doplatiť cestujúca verejnosť.


Fotogaléria k článku:

159
Autor: RegioJet
159
Autor: RegioJet
159
Autor: RegioJet


Komentáre k článku:

Komentovať môžu:
registrovaní menom
registrovaní nickom
›VŠETCI‹
anonym | 24-04-2015 16:14:25
pre pre realista | 24-04-2015 13:27:44:
Ja som uplne pokojny. Narozdiel od vas mam pre svoje tvrdenia aj dokazy. Kedze Jancura spolufinancuje v Cechach Nadacny fond proti korupcii a pokial viem, tak nieco podobne maju v plane aj spolu s nadaciou Zastavme korupciu a Alinaciou Fairplay aj u nas. Ale urcite su to len PR aktvity, aby mohol potajomky korumpovat, vsakze :)

Realista | 24-04-2015 14:52:55

Zatial som RJ cestoval vyse 20 jazd a zatial len jedna meskala cca 30minut. Ostatne cesty sme bud prisli na cas, alebo mali meskanie max. 5 minut. Pred prichodom RJ som cestoval vyradne IC ZSSK a tiez sme vacsinou isli nacas, ale tiez sme mali viacere meskanie. Hlavne vecerne IC skoro vzdy meskalo a taktiez som zazil riesenie krizovych situacii a to nieje o politickych nominantoch v BA.
Co sa tyka komfortu sedenia, tak asi mam iny zadok, lebo po 5 hodinach v IC ZSSK v Bmpeer je to ako za trest. V regiojete je sedenie podla mna pohodlnejsie a hlavne viac pristoru, len mi nevyhovuju kozene sedadla. Pre niekoho prejav luxusu, ale ja to nemam rad. Vagony ZSSK maju na sirku 4 sedadla, RJ maju 3 a kedze ulicky su prakticky totozne, tak neviem, ako mozes tvrdit, ze tam to iste pohodlie.
O tom co pises co sa casto stava som bohuzial nezazil. Celu cestu vzdy bezim na wifi a mam pripojeny NB. Ale s tym som nemal problem ani v IC ZSSK.
O smrdlavosti myslim stav WC. Kedze ZSSK ich cistia na zaciatku a na konci trasy. V RJ po kazdej zastavke, cize kedykolvek ides na WC tak nemas natrieskny kos, smrad a minute papierove utierky. Ale to je problem logistiky ZSSK a nie toho, ze to WC za tu 5 hodinovu cestu pouzije mozno aj 100 ludi.
Co sa tyka bezpecnosti, tak je zaujimave, ze vela odporcov RJ operuju s tym vykolajenym vlakom v BA, ked sa to vsak o tyzden stalo v KE rychliku ZSSK, tak z zrazu to prestali pouzivat. Taktiez ten vlak co prebehol cervenu obl hned v novinach a pritom na zelezniciarskych portaloch bolo viacero prispevkov o tom, ze na tom istom mieste sa takych istych incidentov stalo uz niekolko, ale nikdy sa o otm nepisalo. Mozno preto, ze to nespravila konkurencia statneho monopolu, ktory ked nevie konkurovat sluzbami, tak sa snazi nejak inak. Je volny trh a kazdy moze pouzivat co chce. Roky som jazdil so ZSSK a teraz mi viac vyhovuje RJ, ale nebudem teraz jak dilino byt proti RJ len z nejakej zavisti nad tym milionarom z ciech co sa dosiel nabalit k nam.

Realista | 24-04-2015 14:52:55
Boze, takze podme poporiadku. Nikde som nevytahoval ZSSK ale ked chces okej. Nikde netvrdim ze v ZSSK je vsetko paradne a funguje ako ma, aj oni maju kopu problemov kotre sposobuje hlavne to ze taky kolos vedu politicky nominanti bez stipky citu pre realitu.
RJ som sa viezol a co mozem povedat ze RJ zlyhava v tom najzakladnejsom a to je doviezt cestujuceho nacas. To ze si dali samovrazedny cestovny poriadok a na otocenie supravy, nazbrojenie a pripravu maju pol hodinu im sposobuje kopu problemov. Ano na palube sa na Vas usmievaju, castokrat ale netusia (tak ako sa casto ludia stazuju aj v ZSSK) odpovedat na otazky ohladne meskani, preco meskame a pod. Maju kavu,caj zadarmo super, bez toho by som tu cestu neprezil. Komfort sedenia v pohode, tam je to absolutne to iste ako v ZSSK. Co sa tyka zastrciek, tak vdaka tomu ze maju stare rakuske vozne tak tie su neni usposobene na caste slovenske stahovacky/vypinacky a potom cely vozen vypina elektrinu kazdu chvilu, WiFi nenabieha, viac nejde ako ide a casto sa stane ze vypadne klima, v lete to bude zaujimave. Ale to najpodstatnejsie, a to je ze regiojet uz viackrat odriekol vlak kategorie IC, ZSSK sa za ovela dlhsie obdobie prevadzky IC vlakov nikdy nestalo aby bol vlak IC odrieknuty, ale ved preco nenechat cestujucich na stanici s odskodnym 20Euro a potom nech idu tym smradlavym ZSSK. Mimochodom chodim denne so ZSSK a za viac ako pol roka som zazil smradlave kupe raz preto lebo tam sedel pan co proste smrdel, takisto vacsina voznov je modernych klimatizovanych a so zasuvkami, samozrejme kde tu su este pouzite supravy so starsimi voznami ale urcite to nie je viac ako 25%, a WiFi v ZSSK osobakoch je lepsie ako WiFi v IC Regiojet.
To co ma ale desi je to ako regiojet pristupuje k bezpecnosti, lenze o tom sa s tebou nema zmysel ani bavit tebe staci zastrcka, usmev, kavaa to je vsetko...
pre pre realista | 24-04-2015 13:27:44
Zrejme mate chut polemizovat.Nikto tu nepopiera,ba naopak,ja si tiez myslim,ze konkurencia je vyborna vec,ide len o to,ze podnikatelovi J.chcete pribasnit nejaky boj proti korupcii atd,ale to je hlupost,je to byznis,a on sa tomu dobre rozumi,takze sa zase upokojte.
pre realista | 24-04-2015 12:35:10
Vazne jedinou prednostou RJ je velkohuby drzy majitel? Asi ste sa este neviezli RJ.
A ze neprinasaju nic pre samotnu podstatu cestu? Tak ty sa mozno chces vozit smradlavym spinavym vlakom, kde sa budes tlacit so studentmi co idu zadarmo a \"uzivat\" si tu pravu podstatu cesty. Nebyt RJ tak sa ani samotne ZSSK nezlepsuje a ide su tu svoju povinnu jazdu, kde je pre nich cestujuci len na obtiaz.
A podla teba, ked z linky BA-KE odide IC ZSSK, co sa asi po par mesiacoch aj realne stane, tak cena najlacnejsieho listku RJ stupne na vyse tych 25€ aka bola povodna cena IC ZSSK? Vazne si to myslis?
To, ze ked niekto zacina, tak nahodi vyhodnejsie ceny ako konkurencia je bezna podnikatelska prax v kazdej oblasti. Aby si to pripadni zaujemcovia vyskusali a vedeli si v buducnosti vybrat na zaklade ponukanych sluzieb aj za rovnaku cenu.
A pri neschopactve ZSSK to bude celkom jednoduche. Napriklad som mal ist do LM a som si povedal, ze sa nejaky usek chcem odviest Pendolinom. Problem, ze sa neda kupit listok cez net, iba na stanici a iba v urcitych staniciach a je tam vyssi priplatok ako za vsetky IC dokopy, ako keby ani nechceli, aby sa tymi ich vlakmi niekto vozil. Nonsens. A to iste ZSSK. Kupit si tam listok cez net a potom ho stornovat je vazne zazitok. Odporucam. Ta spolocnost funguje v dobe kamennej a nebyt prichodu RJ a LE tak by nedostali tu facku, aby sa prebrali a konecne si uvedomili, ze cestujuci nieje na obtiaz, ale zakaznik a tak sa k nemu aj chovali.
RJ nieje dokonaly, ale ked s nimi cestujem, tak mam pocit, ze som pre nich zakaznik, ktoreho chcu mat usmiateho a spokojneho.
Dalsi priklad. Pred asi rokom a pol som isiel ICckom. Mal som mal miesto so stolikom a zastrckou, lebo som chcel nieco robit na NB. Dostal som kupecko bez zasuvky. Ked som to povedal sprievodcovi, tak on ze a co ja s tym, zle Vam predali listok. Dovi dopo.
Podobny pripad sa mi stal v RJ, kde som si kupil listok do vagonu so stolikom a zasuvkou a bola tam iny vagon, ktory na poslednu chvilu vymenili. Reakcia, ked som to povedal tomu ich casnikovi? Bol za vlakveducim a opytali sa ma, ci si chcem presadnut do vyssej triedy, kde ten stolik je, alebo mi vratia polovicu cestovneho. A to je ten rozdiel.
pre pre realista | 24-04-2015 11:27:08
Velmi,velmi naivne a daleko vzdialene od reality.ked podnikatelovi ,takej velkosti,pripisujete take slachetny umysel.Jedna sa mu len o byznis,a jeho koncepcia je taka aka je.Co nie je samozrejme nic zleho.
realista | 24-04-2015 10:50:35
Takze Jancura je dobrodinec co nas chce vozit v lepsich a lacnych vlakoch? To fakt? Ja si myslim ze business model Jancuru je vzdy rovnaky (autobusy, vlaky ...) a to zdumpovat ceny urobit halo dat akoze komfort a sluzby navyse ktore aj tak na samotnu podstatu cestovania vplyv nemaju vytlacit konkurenciu a stat sa monopolom. Odporucam pozriet si bus linku Praha Liberec kde Jancura nemal problem jazdit za 1kc len aby polozil vsetkych naokolo a dnes cena o 30 kc vyssia ako ked na tej trase jazdili aj ini dopravcovia. Pri vlakoch to take jednoduche neni pretoze vlak aby bol ziskovy je velmi tazke a preto sa Jancura snazi ziskat statne dotacie aby tak sanoval svoj biznis. Pride mi to take ze vol zabudol ze bol telatom ked poukazuje na korupciu a sam sa dostal k trati 131 za velmi pochybnych okolnosti a nezabudajme aj na ine veci okolo tychto spojov ktore su RegioJetu odpustane alebo mu jednoznacne hraju do karat. To ale o com sa uz nesranduje je bezpecnost, dlho sa hovorilo o tom ze niektore vagony na IC Regiojet jazdia \"obute\" a dopravca s tym nic nerobi ale prasknuta poloos je podla mna uz silna kava, ak by sa to stalo niekde v piestanoch pri 140 kmh na rychlej vyhybke tak sme tu mohli mat Eschede ako vysite. Vadi mi to ze sa Jancura pasuje do pozicie toho co vie vsetko najlepsie, je najrychlejsi top podnikatel a pod. Pritom v skutocnosti su to len kecy a v mnohych veciach je znacne pozadu oproti tym ktorych kritizuje, jeho jedina prednost je to ze ma velku hubu a je drzy.
pre realista | 24-04-2015 10:33:28
Jancura je hlavne chlapik, co nepodnika pre co najvacsi zisk. A to je mozno pre vela nepochopitelne. Ved kto by robil taxisluzbu ktora by bola v strate len preto aby zdvihol uroven taxi v Prahe?
Na tie vozne som sa pytal na ich linke a odpovedali mi, ze zatial su v skusobnej prevadzke nasadzovane v Cechach, ale kedy sa dostanu aj k nam nevedia.
Kazdopadne to vyzera, ze mas RJ trochu v zuboch a neuvedomujes si zakladny fakt. To, ze su niektore ich divizie v strate, ale niektoré trate v strate im je zjavne jedno ked to vedia vykryt inymi diviziami a inymi tratami. A hlavne Jancura je chlapik co dokaze obetovat v ramci PR dost penazi len na to, aby poukazal na spinave praktiky samosprav a aj samotnej vlady.
Btw skus sa na vsetky otazky opytat na ich info linke mailom. Urcite ti odpovedia na rozdiel od inych firiem. Aj ked je otazne ci stojis aj o odpovede alebo len mas chut si pofrflat na toho zleho Jancuru, ktory obetuje svoj zisk aby prepravil co najviac ludi za najnizsie ceny v lepsom komforte na aky tu dlhe roky boli zvyknuti.
Registrovaný Michal Pisarovic Michal Pisarovic | 24-04-2015 07:53:27
nezda sa mi to , zamyslite sa ved ani nezarobia na tom ze su taky lacny. le to logicke nie?
Realista | 24-04-2015 07:32:47
Student Agency ma mozno zisk ale vlaky (a ani autobusy) mu na Slovensku nezarabaju! Jancura si chce budovat imidz velkeho podnikatela ale povedzme si uprimne, bez statnych dotacii na trati 131 by tu uz davno ziadne vlaky nemal. Mimochodom sam Jancura kritizuje VUCky z klientelizmu ale asi zabudol v akej sutazi-nesutazi dostal trat 131, takisto zahadne sa pred jeho vstupom trat zrekonstruovala za statne peniaze. Mohol by sa pan Jancura vyjadrit aj k veciam ako nasadenie mensich jednotiek na trati 131, co sposobuje znacny diskomfort pre cestujucich uz od D.Stredy. Tiez by mohol konecne povedat pravdu o tom ci tieto jeho jednotky splnaju vsetky predpisy pozadovane na tratiach ZSR, kedze na inych strankach su dost zavazne informacie o tom ze jednotky nevedia zobrazit urcite navesti. Na IC vlakoch by nam zas pan Jancura mohol povedat kedy budu jazdit v kazdej suprave tak ako nam slubil vozne s obrazovkami, lebo od toho jedneho medializovaneho nejazdi uz ziadny iny. A co rusnovodic co prekracoval max. tratovu rychlost o 20km/h? Je uplne jasne, ze Jancura sa teraz zameriava na to aby vyhral tender na trati BA - BB a jazdil za dotacie lebo povedzme si uprimne, pri tych cenach a sluzbach co nastavil ziskovy moze byt jedine ak bude tahat 13 plnych vagonov 8 x denne.
PS.
K doveryhodnosti ale hlavne ako sa Jancura stavia k bezpecnsoti si moze spravit kazdy obraz sam v tejto sprave.
http://www.seredonline.sk/clanky/zsr-nezapricinili-vykolajenie-vlaku-na-hlavnej-stanici-v-bratislave/
Mozno by mohol pan Jancura zverejnit spravu z defektoskopie svojich restauracnych vagonov, tu uz totiz ide o zivoty ludi.
pre Michal Pisarovic | 23-04-2015 11:55:30 | 23-04-2015 23:08:24
Je to hlupost.
RJ je sucastou Student agency, ktora bola v minuly rok v zisku cez 150 milionov CZK. To, ze nova linka pri zahajeni prevadzky je v strate bola ocakavane a podla mna skor zvysia takt, aby konkurovali rychlikom a pokusia sa dostat na nejaku dotovanu trasu, aby vdaka statnej dotacii vykryli pripadne straty.
To, ze Jancura tvrdil, ze odidu bola podla len take jeho klasicke medialne poukazovanie na populitsticke kroky nasho pana premiera vo forme cestovania zadarmo.
gulak | 23-04-2015 14:00:51
A vraj v USA krachuje McDonalds
Registrovaný Michal Pisarovic Michal Pisarovic | 23-04-2015 11:55:30
Vraj sa ma RJ uplne zrusit lebo krachuju.
dado | 23-04-2015 11:14:21
co vas po nadpise ale konecne sa bude normalne kulturne cestovat ja som isiel snimi nie raz a neda sa to porovnat stymy smradlavymi voznamy co ponuka nasa zeleznica
pri poslednom litri vína... | 22-04-2015 23:59:06
https://www.youtube.com/watch?v=4Bdovl7vqvQ
pre anonym | 22-04-2015 23:18:37
Zjavne ho prekladal z cestiny niekto, komu cechizmy neprekazaju.
anonym | 22-04-2015 17:22:03
Zvláštny nadpis.

UPOZORNENIE: Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.

Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.

Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy. Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

Optik MORVAY AKCIA
Označenie inzercie
Reklamna plocha - bannerovy pruzok
Označenie inzercie
Pridať komentár
iLieky
Označenie inzercie
Reklamna plocha - bannerovy pruzok
Označenie inzercie
Reporteri
Označenie inzercie
Direct real Norea - REALITY
Označenie inzercie
Optik MORVAY
Označenie inzercie
Papiernictvo Kizze
Označenie inzercie
Begam Trnava
Označenie inzercie
Usporne vykurovanie
Označenie inzercie
LED ARENA
Označenie inzercie
Autopožičovňa Sereď
Označenie inzercie
Bezpecne mesto
Označenie inzercie
Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Sereď, Slovensko
Jasno
15°
C
72%
Východ 10 km/h
07:02
18:10

Štv

B

23°/12°

Pia

B

22°/9°

Sob

B

22°/9°

Vyhľadávanie
Posledné komentáre
Komentársmutok 11-02-2020 12:40:12:
Tragická dopravná nehoda medzi obcou Šintava a Šoporňa - AKTUALIZOVANÉ
KomentárPolícia Začala trestné stíhanie za zločin v kauze predaja rybníkov v P.Bystrici 08-10-2019 17:02:12:
Sereďskí rybári lovia opäť vo svojom revíri
KomentárPravda je len jedna 03-10-2019 17:26:08:
7. zasadnutie Obecného zastupiteľstva v Dolnej Strede dňa 3.júla 2019
Komentáranabela 26-09-2019 14:01:27:
Adrian Macho sa oficiálne ujal vedenia obce Šoporňa
KomentárSVD1 14-09-2019 20:22:21:
" V hudbe vyjadrujem svoje pocity "
Komentárveru 01-09-2019 17:42:35:
Z času na čas si zafajčil marihuanu, ktorú si sám dopestoval v dome vo Váhovciach
Komentárs.i.n. 30-08-2019 22:01:20:
Pripomeňme si hrdinov Slovenského národného povstania zo Serede
Komentáranonym 30-08-2019 19:54:00:
"Doteraz som sa nedožil výsledku zo strany MsU, poslancov MsZ v Seredi" - píše občan Serede
KomentárMiloš Majko 30-08-2019 12:57:35:
Prípad Jankovská nie je o stanovisku polície či právoplatnom rozsudku. Je o etike a morálke.
KomentárBlablablaha 29-08-2019 13:39:44:
Vláda schválila návrh nového zákona o občianskych preukazoch
Komentárivan 29-08-2019 11:08:33:
Seniorku v Trnave podvodníci nedostali. Legenda "vnuk".
Komentáruž pred 10 rokmi 29-08-2019 05:22:58:
Trnavská župa začína s rekonštrukciu Krajinského mosta v Piešťanoch a úseku cesty Podbranč - Myjava
Komentárteraz je 28-08-2019 08:18:20:
Obžalovanému starostovi Machovi pred prokurátorkou a sudcom do reči veľmi nebolo. Čo sa dozvieme na pojednávaní zajtra?
Komentárto nevymyslíš 27-08-2019 20:32:27:
Ministerka vnútra vymenovala nového prezidenta HaZZ
KomentárBaba Vanga 27-08-2019 17:15:31:
" Takže, aké riešenie sa núka, aby sme neprešľapovali na tej našej povestnej križovatke, kde nám zabíjajú štát ?" - píše Pavol Varga
Komentárpotecha 25-08-2019 13:41:57:
MFK Zvolen - ŠKF iClinic Sereď 0 : 2 (0 : 1)

Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Bottom panel

© SeredOnLine.sk všetky práva vyhradené. Obsah novín je chránený autorským zákonom č. 618/2003 Z.z. a medzinárodným právom.
Prepis , šírenie, či ďalšie kopírovanie tohto obsahu alebo jeho časti, a to akýmkoľvek spôsobom je bez predchádzajúceho súhlasu vydavateľa alebo autora článku zakázané.
Design: © Mgr. Matej Fraňo Logo a názov novín: © Miloš Majko
Noviny sú aktualizované priebežne.
Články uverejnené na SeredOnLine.sk neprechádzajú jazykovou korektúrou.
Redakcia a vydavateľ novín nezodpovedá za obsah autorov jednotlivých príspevkov. Redakcia a vydavateľ nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov a príspevky v diskusiách uverejnených v novinách.

Webdesign