Prihlásiť sa Prihlásiť sa | Registrácia Nová registrácia
Rescue Online | Sereď Online | SOL archív | Reportér 24

Najhoršia je mlčiaca väčšina
Označenie inzercie
Sereď Online

ISSN 1337-8481   Dnes je 18. 3. 2020, meniny oslavuje: , zajtra
RSS Export článkov
Top panel
Vrazda novinára a jeho priatelky nesmie zostat zabudnuta
Označenie inzercie
Wifina - internetove pripojenie pre verejnost
Označenie inzercie
RubrikyRubriky
FOTO
Označenie inzercie
INFOSLOBODA Transparentnosť v samospráve
Označenie inzercie
EXPEDICIA BALKAN 2014
Označenie inzercie
Sherlock Holmes
Označenie inzercie
Lekáreň
Údaje o lekárskej službe na dnešný deň nie sú dostupné.

Kino Nova
Múzeum Sereď
Farnosť Sereď
Označenie inzercie
Historické fotografie
Sereď
Označenie inzercie
Linky
Videá

Pud sebezáchovy....

Miloš MajkoDátum16. 03. 2010 18:18:12TémaUdalosti v meste
 Drahomir Radek Horvath

Foto: DRH
V pokračovaní série blogov pána Drahomira Radka Horvatha dnes uverejňujeme niečo, čo sa reálne stalo a nad čím je nutné zamyslenie. Každého z nás. Posúdte sami... - - - Včera se u nás v Děčíně hrál nějaký fotbalový zápas. Český ligový team hrál s německým. Policejní manévry a spousta německých fanoušků v ulicích. Já poklidně s manželkou zastavuji před hypermarketem a celý natěšený na lákavé ceny vcházím do prodejny, Lenka jde rovně pro pečivo a Já s dcerou v nákupním vozíku vlevo směrem k masným výrobkům.... Tesco, jako vždy plné vášnivých kupujících namlsaných slevovým náboženstvím.Vtom několik metrů za mnou slyším oslavný chorál v německém jazyce. Jak v blbém, klišovitém akčním filmu všichni nakupující mizí a v uličce jsem sám s dcerkou v košíku. Hlas sílí a já rozeznávám melodii "dojčland, dojčland...". Kouknu na dcerku a její strnulí pohled a rychle uvažuji...Prchnout?.....Mozek říká utíkej! Vem holku do náruče a běž! Srdce říká, ani náhodou! Nikdo tě nedonutí brát nohy na ramena. Vjíždím poklidně do sekce sportovního náčiní a zastavuji u hokejek. Rychle uvažuji nad výhodou dlouhé hole, která bude útočníka držet na distanc a svojí masivní čepelí odradí případné ataky. Zároveň přemýšlím o dětské holi se kterou bude manipulace snadnější. Široko daleko ani noha, hlasy a řev se přibližují a dcera na mě hledí, oči vytřeštěné.....Dřevěnou zbraň mám na dosah a poslouchám ten tvrdý a hystoricky sprofanovaný jazyk.....čekám na slova jako"švarce"....."cikojne"......Nejsem ochoten uhybat rozvášněnému davu. Nebudu svojí holčičce předvádět slabost. Táta je tvé věčné útočiště. Táta je ta zeď přes kterou nic zlého nemůže projít a ublížit ti. Takže milí fanoušci....jeden strkanec do zad....jedna slza na tváři Vanessky a vymaluji s vámi tuhle uličku na červeno. Hlava nehlava, rozmlátím o vás všechnu tu dřevěnou výstroj ...... Cítím jejich dech nasáklí výpary z českých piv a v tom spoza regálu vybíhá městský policista...neochvějně sám proti všem zřejmě, jelikož posili nikde nevidím. Zdravím ho čau Venco, jelikož se známe od malička a on odpovídá na pozdrav, aniž by spomalil krok směrem k davu. Neotáčím se, neřeším, jelikož cítím, že situace je v dobrých rukou toho muže zákona. Z myšlenek mě vytrhne dětský hlas .Tatínku, koukej, boby. Miláčku a jooo a jakou barvu mají ty boby? Červenou jako jahůdka, tati. Šikula!!!! To byli bubáci tatínku. Né, bubák přeci bydlí u nás ve sklepě, tam co je ta tma. Již se opět soustředím na nákup nezbytných potravin, ale říkám si že krizové a vypjaté situace v nás vykrystalizují v zajímavé pocity a pudy. Pud sebezáchovy pracuje u každého jinak..... Potencionální nebezpečí evokuje různé pocity a reakce jsou proto nepředvídatelné. Jistě vím, že nezalezu nikdy před ničím, ale všemu se pokusím čelit s bradou hrdě vztyčenou........Žádá si tok mích myšlenek psychoanalízu? Možná ano..... Drahomir Radek Horvath Blog uverejnený so súhlasom jeho autora.

Komentáre k článku:

Komentovať môžu:
›REGISTROVANÍ MENOM‹
registrovaní nickom
všetci
Drahomír Radek Horváth (autor) | 20-03-2010 09:04:01
for Marek Olša Ja jsem Rom jak poleno. :-) Moji předci patří k té hrstce původních českých prvorepublikových a trvale usidlených Romů, kteří přežily holokaust za 2WW. Čím dále na východ tak tím více kulturně morálních rozdílů. Ne každý Rom je z Luníku IX. a nebo z osady kolem Košic.....
seredan | 19-03-2010 18:51:17
lubo zobud sa. Tie dristy ze policajti si chcu len buchnut sa opakuju medzi vydretymi fanusikmi uz roky dookola. A nepouzivaj slusnych ludi ako obete policajnej brutality. To skorej primityvi v radoch fanusikov najprv daco vyprovokuju a potom sa cely posrany idu skovavat medzi ostatnych. A ak mi teraz povies ze to tak neni, tak potom pochybujem o tvojom rozume. Darmo sa zastavas zmrdov, oni su ty kvoli ktorym trpia ostatny ludia na stadionoch. A dristy o bojkotoch je len slabomyselna vyhovorka chorych mozgov. A o tej pyrotechnike ani nehovorim, co je na tom pekne ked daky kreten odpali svetlicu do hladiska oproti? To sa ti az tak lubi, alebo ked to hadzu po usporiadateloch? No poviem ti to musi byt fasa zabava. Ale len zabava pre chore mozgi.
Igor Lebiedzik | 19-03-2010 18:37:19
*yes* Radek. Príjemný víkend.
pre lubo | 19-03-2010 16:11:39
Ak ide o odpoveď na otázku ako by som sa zachoval, keby som bol na futbale s dcérkou, odpoveď je nasledovná: v tomto prípade ide o hypotetickú otázku, nakoľko s dcérkou by som na futbal medzi takých fandov nešiel. Neviem ako ti na ňu odpovedať. Ostatné otázky mali s danou témou asi pramálo spoločné, pretože nemám dôvod obhajovať konanie polície napr. v prípade čínskych demonštrantov. Hádam len tiežfanúšikovia nevytrhávajú sedadlá na štadiónoch preto, že policajti nezvládli "čínsku demonštráciu". Takejto silidarite zo strany fandov málokto uverí. Nespomínaj všeličo možné, ale skús vecne odpovedať na moje otázky. Neťahaj do toho žiadne iné verejné podujatia. Prečo sa nevedia chovať vo vlakoch a autobusoch? Pýtam sa to už tretíkrát a pevne dúfam, že dokážeš odpovedať presne na to.
lubo | 19-03-2010 15:45:51
presne je krasna a dotvara atmosferu...a ty si mi stale tou tvojou vecnou argumentaciou neodpovedal ani na jednu otazku. *yes* ja tebe prajem krajsi zbytok dňa a ešte krajší víkend.. ;-)
anonym | 19-03-2010 14:50:49
Ja o koze, ty o voze... Hlavne, že pyrotechnika je krásna. Len stále neviem prečo robia bordel vo vlakoch, rozbíjajú sklá na súperových autobusoch, prečo robia bordel aj na iných štadiónoch mimo Žiliny... Akurát som pochopil prečo stále napriek zákazu nosia na štadión pyrotechniku. Veď je krásna. Prajem ti príjemný zbytok dňa.
lubo | 19-03-2010 14:31:14
ja som nikdy neospravedlnoval vytrhavanie sedadiel ani, napadanie autobusov a hadzanie predmetov, toto odsudzujem a myslim, ze zdielam jeden nazor nato s tebou, ver tomu ale ze je rozdiel preo su tie sedadla vytrhavane, napriklad: v Ziline na finale pohara, policie bezdovodne napadla fanusikov na jednej strane tribuny, zacala striekat slzny plyn na deti, starcov, zeny proste na vsetkych a teraz mi povedz, keby ty ides s dcerkou na futbal a nejaky vymlety policajt nastrieka tvojmu decku slzny plyn s 10 cm rovno do ksichtu a to bola konska davka, co by si robil? urcite by si to riesil ako kultivovany clovek a najblizsiemu policajtovi povedal, ze chces podat trestne oznamenie na toho dotycneho policajta, ako by si to urobil? prekrocil barieru? v tom momente by si mal na sebe 20 pandurov ktori by ta bili kym by nevideli, ze si polomrtvy, ako mi ty vysvetlis ze policajti kopali do clovek co lezal nehybne na zemi? ze bili zeny? deti? ludi o barlach? ze kokot Posluch , s prepacenim ja toho cloveka inak neviem nazvat, rozostavil jednotky pred tribunu ked tam bol absolutny klud a nic sa nedialo? ziadne vytrznosti, dokonca ani nadavky? ako mi vysvetlis zasah proti chorvatskym fanusikom? mimochodom riesi to Haag a verim tomu ze zato kurevsky vela zaplatime, ako mi vysvetlis spacifikovanie cinskych demonstrantov? a je toho omnoho viac...nasa policia je maximalne neschopna a nekompetentna zvladat davy, ani to nevie...ono kolektivna vina bola za mojich este vojenskych cias velmi popularna ale kolektivna vina by sa nemala predsa ulpatnovat na obycajnych ludoch, je velmi jednoduche za nejakeho debila co hodi kamen vytrieskat 2000 ludi, sak logika policie.... a este k pyrotechnike...je to krasna vec, donedavna povolena a poviem ti len tolko, neni nadto ked sa choreo robi aj s pyrotechnikou, je to velmi krasne a neviem o pripade zeby sa niekomu nieco skrz pyrotechniky stalo, nechapem dovod jej zakazania...
lubo | 19-03-2010 14:12:55
tak si nejaky zeleny, to je jedno jaky kalinakov prisluhovac si. :D a ubezpecujem ta ze nekoktam, a zatial viem aj citat. ;-) Ty si ale chalan mylis hrusky s jablkami, ja tu hovorim o fanusikoch a o udalostiach fanusikovskej sceny a ty tu potis o tom, ze trnava vypadla do druhej ligy, no bolo aj take, chapes, panovi. P zrejme dosli ten rok peniaze. :D k tomu poslednemu odseku, zazil som aj pripad ked si policajt tal dole odznak a opasok, po par sekundach ho zachranovali kolegovia, takze nemyl si 15 rocnych faganov a vyrastkov co ked si daju jedno pivecko su silny s chuliganmi pre ktorich je to dajme tomu zivotny styl...
pre lubo | 19-03-2010 14:08:49
Ak si taký obhajca tiežfanúšikov, pokús sa mi vysvetliť, prečo aj trnavskí "fanúšikovia" počas zápasu vytrhávajú sedadlá na štadióne, prečo sa mlátia s inými fanúšikmi, prečo nosia na štadión pyrotechniku, prečo robia bordel vo vlakoch, prečo dokážu roztĺcť okno na autobuse súpera atď. Napíš nejaké racionálne argumenty a nie vety typu "bojkotujeme vedenie Spartaka". To nie je ospravedlnenie primitivizmu. Inak každé publikum si za svoju povesť môže samo. Pre trnavských tiežfanúšikov to platí zvlášť. Odpusti si, prosím, snahu o moje zosmiešňovanie, ale skús korektne reagovať na tie otázky. Ponúkam ti konštruktívny dialóg. Predpokladám, že máš nejaké rozumné argumenty po ruke, ktoré dokážu obhájiť konanie blbcov z radov fandov.
seredan | 19-03-2010 13:55:56
lubo si uplne vedla, ja som nepovedal ze som zeleznicny policajt, tvoja domyslavost ma az rozosmiala :-D :-D . A vies kolko koktakov som zazil v kanclikoch, co nevedia precitat ani to co pred chvilou sami napisali. Tak ale kazdy kanclik muzik sa brani :-P . A co sa tyka tych najvacsich udalosti, podla mna najvacsia udalost bola ked Trnava isla do druhej ligi, inde si byt nezasluzi. Nechcem ti nic hovorit, ale o tom co sa deje z pohladu policie pred, pri a po zapase moc toho nevies. Lepsie povedane vies len to co si sa dakde docital, alebo videl. A to je prilis malo aby si mohol danym veciam rozumiet. A co sa tyka toho tvojho posledneho odseku, si uplne vedla. Ber to tak, ze nejaky chudaci si vykrikuju blbosti, ale nato aby sa postavili ako chlap proti chlapovi su prilis posrany, takze zostava sa im skryvat len za slova a kamery.
lubo | 19-03-2010 13:15:10
:-D psychologia nie je tvoja silna stranka. *yes* 1. nevies dobre citat 2.Inak podla tvojho stylu vyjadrovania by som povedal ze sedis dakde v kancliku nevylucju sa tieto dve veci? porozmyslaj skor nez nieco napises *loony* a ktym udalostiam, bol som pri tych najvacsich udalostiach, ale mas pravdu uz sa aktivne nezucastnujem, preferujem uz len ultras aktivity a teba uz napadlo 50 chuliganov ked si bol sam? absolutne netusis o com je chuliganstvo ak sa to tak da nazvat, nikto na SVK scene nema zaujem sa tym niekde chvalit, hlavne ked 80 percent z chuliganov su monitorovany kriminalkou a to hlavne den pred, pocas a den po zapase, urcite vies ze su nato specialne urceny ludia, ci uz v TT, BA... ty z pozicie policajta to samozrejme vidis inak, ked niekto spochybnuje tvoju autoritu ako ochrancu zakona hlavne ked si v uniform a povie ti par stavnatych slov od srdca..ber to tak, ze mas psychotesty a na toto musis byt samozrejme pripravovany... ;-) ;-) ;-) ;-) :-O
seredan | 19-03-2010 12:39:31
pre lubo. Ja som tu nepisal o vedeny klubu, treba sa naucit poriadne citat. Alo mozno citat dobre nevies, tak ti to ulahcim, pisal som o fankluboch. A mal som na mysli aj ten stupidny trnavsky fanklub, ktory aj napriek zakazu pyrotechniky uschovaval na stadione vo svojich priestoroch mnozstvo dymovnic a svetlic. Darmo sa tu hras, aky su fanuskovci dobry, ako to len policia prehana. Preco ty tupci (chuligani) su silny len ked ich je 50 pokope. Ked idu sami po meste ani vediet o nich neni, vtedy sa nerobia majstri sveta. Tak prosimta uz mi tu nepis bludy co sa tyka futbalu. To ze si bol na niekolkych povedzme bezvyznamnych podujatiach nerobi z teba experta. Ak by bol naozaj seriozny zaujem zo strany futbaloveho zvazu riesit otazku chuliganstva, inak by to vypadalo. Len to by kluby prisli o prachy zo vstupneho a to zase nepripustia. Ich jalove reci ze sa od chuliganov distancuju mozu hovorit vies komu. Inak podla tvojho stylu vyjadrovania by som povedal ze sedis dakde v kancliku a o svete mimo neho moc nevies, aspom tak namna posobis, ale mozno sa mylim.
lubo | 19-03-2010 07:59:38
:-D :-D pre seredan, na futbal chodim 15 rokov, na kazdy vyjazd, na kazdy domaci zapas spartaka, bol som v bosne, bol som v grazi, bol som vo viedni, v ostrave, vsade mozne, ti policajne manevre su mnohokrat uplne zbytocne e neopodstatnene. jedine kde su potrebne taketo manevre su zapasy so slovanom, nikde inde!!! a bojkot mily zlaty je, neviem o akych prazdnych reciach to trepes, vedenie klubov s tym nic nema, odkedy sa chuligani pytaju nieco vedenia klubov? nedaj sa vysmiat. ;-) a odkedy sa vlastne fanusik pyta nieco vedenia klubu? :-D vacsiu sprostost som tu asi este necital. :-O :-O :-O ako znalec v tejto oblasti urcite vies, ze fanusikovia spartaka dlhodobo bojuju za odstupenie vedenia klubu, takisto bojkotmi napriklad minuli rok zo slovanom, ked nebol ziadny "kotel" atd, ale to ti urcite nemusim pripominat...nepis tu prosimta sprostosti ked do toho ale absoluuuutne nevidis...
Marek Olša | 18-03-2010 22:17:10
Pán Drahomir Radek Horvath nevyzerá ako róm. By som tipoval východné krajiny.
seredan | 18-03-2010 20:24:09
lubo tak teraz zacinam pochibovat ci si bol niekedy na futbale. Jako chces mi povedat, ze vytrznosti pred futbalom vobec neexistuju. Tie policajne manevre sa natacaju niekde v studiu a potom to vysielaju televizie :-D :-D . Ked si taky znalec futbalu, najsamvatsi dakedy ta vezmem pred zapasom na zeleznicnu stanicu pred prichodom fanusikov supera, alebo do bocnych ulic ku stadionu a mozes si urobit vlastny obraz ako je to s chuliganstvom na slovensku. A o bojkote chulioganov mi nerozpravaj, sam vies ze su to len prazdne keci. Stupidne vyjadrenia vedenia fanklubov, ktorimy chcu strasne ohurovat verejnu mienku.
lubo | 18-03-2010 09:01:00
pre Seredan: je vidiet ze sa futbalu a fanusikom, chuliganstvu absolutne nerozumiete a ste len dokrmovany mediami typu hnoj, kde su bombasticke titulky a reportaz o nicom, plna polopravd a vymyslov...inak by ste samozrejme davno vedeli, ze na reprezentacii je davno bojkot hlavnych skupin, trnava, slovan, BB, nitra, zilina, kosice atd...a zmier na reprezentaciu neplati uz dlhe roky, je to minimalne 10 rokov, kde keby sa stretnu chuligani trnavy a slovana by to nedpoadlo dobre, inak ako som tu uz pisal, chuligani sa radsej pobiju na luke mimo dosah, policie, ludi, medii atd ako by a mali byt na stadione... a v tescu? to som este nepocul o takom pripade ze futbalovi fanusikovia napadli niekoho v tescu...nedajte sa vysmiat, nasa liga je taka liga koli kulture stadionov a korupcii, nie koli fanusikom!
Ľubomír Veselický | 18-03-2010 08:44:17
Diskutujúcemu pod nickom "ja"! Autor doplnil podstatné. Oduševnenie nemeckých fanúšikov a vyspevovanie ich štátnej hymny pred medzinárodným futbalovým zápasom je v úplnom poriadku. Jej vyspevovanie v supermarkete je nenáležité a má iba jedno posolstvo. "Pozor na nás, ideme MY (nadľudia)!" Je tragické, keď príslušník z pohľadu nemeckých nacistov "menejcennej rasy" je tak opojený zdanlivou atmosférou dnešnej slobody, že nedokáže pochopiť, ako sa v tejto atmosfére darí neonacizmu. Odkaz pre členov fanklubu. Dnes mám dovolenku.
Drahomír Radek Horváth (autor) | 17-03-2010 21:01:04
Pánové nechtěl jsem být extra konkrétní, ale když nevíte jak Dresdenský fotbalový fanoušek vypadá tak věřte že naprostá většina z nich má na triku Rudolfa Hesse, což vypovídá spíše o ideologii než o sportovním nadšení. Ale i kdyby šlo jen o fiktivní blog a pouhou sondu do otcovy duše a psychyckého rozpoložení Roma tak by to také ledasčem vypovídalo. Skuste lidi občas nahlédnout trochu dál....to že psal Rom neznamená, že je to prvoplánové a jednoduché. Trochu soudnosti lidi :-)
ja | 17-03-2010 17:20:46
rozumiem, beriem respekt pred chuliganmi za normalnu prirodzenu vec = odchod, nie postavanie s dcerou a cakanie co bude, to nie je hrdinstvo je to nezodpovednost. co sa tyka fans je to ako hovoris, ale to plati vsade kde sa zide vela ludi, staci si pozriet seredsky jarmok. akurat atmosfera pri futbale casto strhne aj tych slusnejsich. k tvojmu pocudovaniu sa nad chovanim v ramci repre ta vec je uplne jednoducha vola sa zmier a musi byt dohodnuta, nie je to samozrejma vec, ze sa postavia fans na repre vedla seba, ono sa tu jedna o akusi nahradu vojen ked sa nad tym zamyslis je to stale to iste, tiez za stredoveku bojovali jednotlivy slachtici a ich armady proti sebe a pritom ked bola vojna museli stat pri svojom kralovi
seredan | 17-03-2010 17:06:44
ako aby na nezobral dakto nejako zle, nemam nic proti fanusikom, tym normalnym. tych ponapijanych kretenov co si myslia ze ked 50-ti skopu nejakeho chudaka na ulici tych neznasam.
seredan | 17-03-2010 17:04:28
pre ja: ja som napisal ak by ho napadli aby sa branil. Nie aby ich len tak zacal mlatit hokejkou. Vidno ze ty a lubo ste velky futbalovy nadsenci. Tiez som sa stretol s fanusikmi roznych kategorii. Niektory slusny, mozno ako vy a ostatny ponapijany kreteni, ktory si chceli dokazovat jaky su frajeri. Staci sa pozriet na nasu ligu, ked hraju kluby ibu sa fanuskovci pozabijat, ked sa hra medzistatny zapas vsetci drzia spolu proti fanusikom z inej krajiny. Tu je vidiet ich privitimizmus. Pokial hraju ich kluby nevahaju ostatnym dlazobnou kockou hlavy porozbijat a tyzden nato spolu sedia na inom zapase. To su chore hlavy.
anonym | 17-03-2010 15:58:45
zijete, dychate, ale asi nemate tmavu plet
lubo | 17-03-2010 15:54:38
anonym ja som ju zazil aj v nemecku aj na slovensku, zijem, dycham, nehladal som hokejku...doporucujem zazit srbskych alebo polskych fanusikov, zgustli by ste si :D *loony*
iný pohľad | 17-03-2010 14:42:35
http://korzar.sme.sk/c/5288209/cestovanie-vlakom-pod-tatrami-sa-stava-riskantnym.html
anonym | 17-03-2010 14:37:16
kto niekedy zazil hordu nemeckych futbalovych fanusikov, vie o com je rec, horda agresivnych primitivov
lubo | 17-03-2010 14:11:26
Všetko dobré! Dúfam, že dcérka ten incident strávila v pohode. aky incident? ? ja stale nechapem co sa tam stalo, niekto Vas zbil, oplul? urazil? napadol fyzicky? psychicky? spatno na Vas kukol? spieval falosne?
lubo | 17-03-2010 14:02:36
ja 17-03-2010 13:55 *yes* *yes* *yes*
ja | 17-03-2010 13:55:13
previnili sa, su to totiz futbalovi fanusikovia, su z nemecka a dovolili si spievat svoju hymnu v obchode ... seredan, si si isty, ze bit sa s futbalovymi fanusikmi pred vlastnou dcerou s hokejkou je to spravne riesenie v tejto situacii ? moj nazor ... nezodpovedny otec a pan veselicky ta piesen je tak 200 rokov stara a je z nej v sucastnosti nemecka hymna
seredan | 17-03-2010 12:32:07
p. Lehotsky preco by sa mal na nich usmievat, a este im aj tlieskat? Pokial by ho chceli napadnut, tak ho napadnu aj keby im neviem ako tlieskal. Podla mna dobre spravil, ze hladal nieco cim by sa v pripade potreby mohol branit. Nehovorim ze by vyhral, ale tiez by rozdal zopar ran.
lubo | 17-03-2010 11:32:37
ako ti nemci boli agresivni? alebo cim sa previnili ze p. Horvath mal pocit ze musi pol tesca rozsekat hokejkou??
Igor Lehocky | 17-03-2010 10:48:22
Nie je čo závidieť, naozaj, celkom chápem p. Horvátha, ale možno by z jeho strany postačil aj jeden obyčajný úsmev a potlesk na adresu tých fanúšikov ako prejav porozumenia z ich náladou. Ano, to sa takto radí že. Nuž, tá druhá strana mince je tá horšia, asi za 95% neprispôsobivých z rovnakého etnika je tá averzia aj voči možno slušnému p. Horváthovi tiež pochopiteľná a zrejme z tohto faktu potom pramenil ten pocit v tom danom okamžiku. Ťažká téma a na dlhé hodiny.
Deril | 17-03-2010 08:15:14
To čo je za blbost toto
Ľubomír Veselický | 16-03-2010 21:38:09
Drahomir Radek Horvath! Kým som si neprečítal Váš článok z 24.1.2010, priznám sa, nebol som v obraze. Teraz už chápem Váš pohľad na tento hrbatý svet. Všetko dobré! Dúfam, že dcérka ten incident strávila v pohode.
Ľubomír Veselický | 16-03-2010 21:02:28
Nie že by mi chýbala predstavivosť, ale nemohol byť autor trochu konkrétnejší? Nedávno sme posielali stromy z Horehronia do Osla. Za trest museli niektorí počúvať aj ďalších 59 hitov. Ten song "Deutschlan, Deutschland úber alles" mi je povedomý, ale agitka na Eurovíziu to asi v tom Děčíne nebola.
lubo | 19-03-2010 08:01:06
a t tvojho pisania a trochu pravopisu usudzujem, ze budes zeleznicny policajt. :D

Pre pridávanie komentárov k článkom sa prihláste. Ak nemáte prihlasovacie meno a heslo, zaregistrujte sa tu.

Direct real Norea - REALITY
Označenie inzercie
Optik MORVAY
Označenie inzercie
Papiernictvo Kizze
Označenie inzercie
Begam Trnava
Označenie inzercie
Usporne vykurovanie
Označenie inzercie
LED ARENA
Označenie inzercie
Autopožičovňa Sereď
Označenie inzercie
Bezpecne mesto
Označenie inzercie
Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Sereď, Slovensko
Jasno
15°
C
72%
Východ 10 km/h
07:02
18:10

Štv

B

23°/12°

Pia

B

22°/9°

Sob

B

22°/9°

Vyhľadávanie
Posledné komentáre
Komentársmutok 11-02-2020 12:40:12:
Tragická dopravná nehoda medzi obcou Šintava a Šoporňa - AKTUALIZOVANÉ
KomentárPolícia Začala trestné stíhanie za zločin v kauze predaja rybníkov v P.Bystrici 08-10-2019 17:02:12:
Sereďskí rybári lovia opäť vo svojom revíri
KomentárPravda je len jedna 03-10-2019 17:26:08:
7. zasadnutie Obecného zastupiteľstva v Dolnej Strede dňa 3.júla 2019
Komentáranabela 26-09-2019 14:01:27:
Adrian Macho sa oficiálne ujal vedenia obce Šoporňa
KomentárSVD1 14-09-2019 20:22:21:
" V hudbe vyjadrujem svoje pocity "
Komentárveru 01-09-2019 17:42:35:
Z času na čas si zafajčil marihuanu, ktorú si sám dopestoval v dome vo Váhovciach
Komentárs.i.n. 30-08-2019 22:01:20:
Pripomeňme si hrdinov Slovenského národného povstania zo Serede
Komentáranonym 30-08-2019 19:54:00:
"Doteraz som sa nedožil výsledku zo strany MsU, poslancov MsZ v Seredi" - píše občan Serede
KomentárMiloš Majko 30-08-2019 12:57:35:
Prípad Jankovská nie je o stanovisku polície či právoplatnom rozsudku. Je o etike a morálke.
KomentárBlablablaha 29-08-2019 13:39:44:
Vláda schválila návrh nového zákona o občianskych preukazoch
Komentárivan 29-08-2019 11:08:33:
Seniorku v Trnave podvodníci nedostali. Legenda "vnuk".
Komentáruž pred 10 rokmi 29-08-2019 05:22:58:
Trnavská župa začína s rekonštrukciu Krajinského mosta v Piešťanoch a úseku cesty Podbranč - Myjava
Komentárteraz je 28-08-2019 08:18:20:
Obžalovanému starostovi Machovi pred prokurátorkou a sudcom do reči veľmi nebolo. Čo sa dozvieme na pojednávaní zajtra?
Komentárto nevymyslíš 27-08-2019 20:32:27:
Ministerka vnútra vymenovala nového prezidenta HaZZ
KomentárBaba Vanga 27-08-2019 17:15:31:
" Takže, aké riešenie sa núka, aby sme neprešľapovali na tej našej povestnej križovatke, kde nám zabíjajú štát ?" - píše Pavol Varga
Komentárpotecha 25-08-2019 13:41:57:
MFK Zvolen - ŠKF iClinic Sereď 0 : 2 (0 : 1)

Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Bottom panel

© SeredOnLine.sk všetky práva vyhradené. Obsah novín je chránený autorským zákonom č. 618/2003 Z.z. a medzinárodným právom.
Prepis , šírenie, či ďalšie kopírovanie tohto obsahu alebo jeho časti, a to akýmkoľvek spôsobom je bez predchádzajúceho súhlasu vydavateľa alebo autora článku zakázané.
Design: © Mgr. Matej Fraňo Logo a názov novín: © Miloš Majko
Noviny sú aktualizované priebežne.
Články uverejnené na SeredOnLine.sk neprechádzajú jazykovou korektúrou.
Redakcia a vydavateľ novín nezodpovedá za obsah autorov jednotlivých príspevkov. Redakcia a vydavateľ nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov a príspevky v diskusiách uverejnených v novinách.

Webdesign