Prihlásiť sa Prihlásiť sa | Registrácia Nová registrácia
Rescue Online | Sereď Online | SOL archív | Reportér 24

Najhoršia je mlčiaca väčšina
Označenie inzercie
Sereď Online

ISSN 1337-8481   Dnes je 18. 3. 2020, meniny oslavuje: , zajtra
RSS Export článkov
Top panel
Vrazda novinára a jeho priatelky nesmie zostat zabudnuta
Označenie inzercie
Wifina - internetove pripojenie pre verejnost
Označenie inzercie
RubrikyRubriky
FOTO
Označenie inzercie
INFOSLOBODA Transparentnosť v samospráve
Označenie inzercie
EXPEDICIA BALKAN 2014
Označenie inzercie
Sherlock Holmes
Označenie inzercie
Lekáreň
Údaje o lekárskej službe na dnešný deň nie sú dostupné.

Kino Nova
Múzeum Sereď
Farnosť Sereď
Označenie inzercie
Historické fotografie
Sereď
Označenie inzercie
Linky
Videá

Prvý ročník Zóny bez peňazí

24

Nezisková organizácia Mladá Sereď už niekoľko týždňov vopred avizovala plán, usporiadať v Seredi 18. mája ZÓNU BEZ PEŇAZÍ.  Ide o akciu, ktorá podporuje myšlenku z času na čas prestať riešiť peňažnú hodnotu vecí a pomáhať jeden druhému. Veď každý má doma veci, ktoré už nepotrebuje a môže ich darovať. Na druhej strane stačí na určené miesto prísť a zobrať si zdarma to, čo Vám urobí radosť. V Seredi je to len prvý ročník ale mladí ľudia sa do akcie pustili s veľkou chuťou. No ako sami povedali, ľudia nie sú zvyknutí na takýto druh kolovania tovaru. Mali ostych, ale to už k našej náture patrí. No ostych tu nie je na mieste. Veď  v bezpeňažnej zóne sa neplatí peniazmi. Každý je nastavení na darovanie, pretože chce niekomu urobiť radosť. Ak Vás táto informácia zaujala, ešte stále máte možnosť ( do 18:00 hod. )  ísť na Námestie Slobody, poprípade tam niečo zobrať alebo naopak vziať.


 


Fotogaléria k článku:

24
Autor: Iveta Tóthová
24
Autor: Iveta Tóthová
24
Autor: Iveta Tóthová

Zobraziť všetky fotografie
24
Autor: Iveta Tóthová
24
Autor: Iveta Tóthová
24
Autor: Iveta Tóthová

24
Autor: Iveta Tóthová
24
Autor: Iveta Tóthová
24
Autor: Iveta Tóthová

24
Autor: Iveta Tóthová
24
Autor: Iveta Tóthová
24
Autor: Iveta Tóthová

24
Autor: Iveta Tóthová
24
Autor: Iveta Tóthová
24
Autor: Iveta Tóthová

24
Autor: Iveta Tóthová
24
Autor: Iveta Tóthová

Skryť všetky fotografie

Komentáre k článku:

Komentovať môžu:
registrovaní menom
registrovaní nickom
›VŠETCI‹
Peta | 21-05-2013 16:20:07
Nechápem komentáre niektorých ludí, že o čo im vlastne ide :) Zbytočne to tu kazí dobrý článok a super akciu. Ale aj takí musia byť :)
Robo Horvath :) | 20-05-2013 22:39:45
No jasne,v tomto meste to funguje tak ze ak si niekto slusne napise svoj nazor tak je hned idiot. Uz som zazil take časy, ze kto nieje s nami je proti nam. Asi to v niekom od SZM cez KSC ostalo az doteraz.
Občan | 20-05-2013 22:25:34
Určite sa prídeme pozrieť aj nabudúce. Dobre , že mladí v Seredi začali , len nech sa nenechajú odradiť príspevkami od idiotov ako je Horváth . Ešte takých v živote bude...
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 20-05-2013 11:41:12
Iveta Tóthová | 20-05-2013 11:36:38 | - Ivetka, viem o tom, no odvtedy sa v OZ udialo vela zaujimavych veci. OZ sa jasne identifikovalo - co je dobre a ani tam sa vyvoj nezastavil.
Registrovaný Iveta Tóthová Iveta Tóthová | 20-05-2013 11:36:38
Miloško, na túto tému sme predsa natočili diskusnú reláciu :

http://www.seredonline.sk/clanky/mladi-ludia-a-spolocnost-v-ktorej-zijeme-diskusia-1/
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 20-05-2013 10:53:32
Peter Sabo | 19-05-2013 17:38:33 | - zdruzenie mladych je vyborny napad. Mozno by bolo dobre urobit rozhovor na temu - ako vzniklo, kto ho vymyslel, rozbehol a pripadne ake su dlasie plany OZ.
Anton Dúbravec | 20-05-2013 10:13:53
Tak ako napisal Peter, akciu organizovalo zdruzenie Mladá Sereď, nie mesto. Ani to nebol napad nikoho z mesta. Jedna sa o akciu ktora ma celoslovensky charakter a my sme sa rozhodli ju priniest aj sem. Dakujeme za podporu a tesim sa na vsetkych, ktori sa v sobotu z akehokolvek dovodu nemohli zucastnit, aj ked mali zaujem. O dalsich akciach budete lepsie informovani. Avsak treba pripomenut, ze nasa komunikacia prebieha najma prostrednictvom nasej stranky na FB, pripadne mailom oz.mladasered@gmail.com .
sawubona | 20-05-2013 08:58:22
Pre Peter Sabo: ďakujem za objasnenie, prajem veľa síl a úspechov vo vašej ďalšej činnosti.
Jaroslav Matejička ml. | 20-05-2013 01:16:36
Ja si myslím, že tej doby sa ešte dožijeme. Pomaly, ale isto.
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 19-05-2013 23:52:44
Jaroslav Matejička ml. | 19-05-2013 23:35:26 | - toto technicky vyriesene je davno.

Nie je vsak v zaujme SOL, aby bola anonymna diskusia obmedzena, ci dokonca uplne zablokovana.

Poviem to inak. Ak zatvorim oci neznamena to, ze zmiznem...

Nechcem zatvarat oci pred inymi nazormi. A nechcite to ani Vy. Zatvorenim oci sa nazory - ani tie uplne blbe - nezmenia, nezmiznu, ale zostanu a budu sa kumulovat. Som za diskusiu, za argumentaciu a tam kde je rozumna diskusia a su akceptovane argumenty, je viditelny posun vpred.

Je to cesta ovela tazsia ako obmedzovanie nazorov inych, no trvacnejsia.

Pan Matejicka, ja si dobu ktora nazory obmedzovala a za nazory trestala pamatam. Skuste sa na nu spytat svojich rodicov, starych rodicov ci pripadne si nieco o tej dobe nastudovat. Mozno Vam to pomoze zmenit nazor. ;-)
Jaroslav Matejička ml. | 19-05-2013 23:35:26
Pán Majko, už by ste mohli konečne spraviť to aby do diskusií pod článkami mohli prispievať iba registrovaní ľudia, pod svojimi vlastnými menami a nebolo by tu toľko hlúpych príspevkov, lebo keď už niekto píše pod svojím menom, dá si aspoň pozor na to aby nepísal úplné hlúposti, ako napríklad pán Horváth, keď už má niekto toľko "skvelých" nápadov, nemal by sa za ne hanbiť.
Registrovaný Peter Sabo Peter Sabo | 19-05-2013 17:38:33
Rad by som odpovedal na niektore polozene otazky.
Najprv by som vsetkych ubezpecil, ze pokracovanie Zony bez penazi bude a budeme o nom v dostatocnom predstihu informovat a posnazime sa pripominat to ludom este viac aby sa nas stretlo viac. :)
@sawubona: Akcia prebieha velmi jednoducho. Bud veci len prinesiete a nechate na mieste s tym, ze ich uz "nechcete vidiet". Bud si ich niekto zoberie alebo skoncia na zbernom dvore. Ak chcete veci vymenit tak ich prinesiete a kludne mozete veci inym zucastnenym ponukat, ak s nikym nevymenite jednoducho si veci mozete zobrat a skusit stastie inokedy.
Jedinym pravidlom je nepouzit peniaze. :)

@Robo Horvath :)
Neviem co Vas vedie k tomu, ze akciu prezentujeme ako "velku" ci ako "akciu roka". Tato akcia patrila k tym mensim a relativne jednoduchsim. Neznamena to vsak, ze tym nedokazeme niekomu pomoct ci ho potesit. Takisto neviem ako viete, ze sme na akci dali par nohavic a knizku, kde ste okolo akcie len prechadzali pricom akcia trvala 6 hodin. Verte, ze sa toho rozdalo ovela viac a kludne ste sa mohli zastavit osobne, mozno by zaujalo nieco aj Vas.
Uz uplne nechapem vetu o umelej mestskej propagande. Akcia bola organizovana OZ Mlada Sered, DK zapozical stoly a lavice, mesto akciu povolilo. O akcii informovala Iveta Tothova takze naozaj nerozumiem o akej "mestskej propagande" sa tu hovori.
K vyuzitiu nasho volneho casu by som sa Vas spytal ci si myslite, ze sme cas vyuzili horsie ako tisice ludi, ktori sedeli doma a neurobili pre ostatnych nic.
Co sa tyka malovania stien, prosim ozvite sa nam na mailovu adresu oz.mladasered@gmail.com, ktore steny su podla Vas najviac znehodnotene a pokusime sa preverit situaciu ci bude mozne tieto steny natriet pripadne inak skulturnit, budeme samozrejem radi ak nam pridete pomoct!

Prajem prijemny zvysok vikendu!
1 apríl_? | 19-05-2013 16:27:51
SOL VYTVáRA PRIESTOR NA šíRENIE NáZOROV KAžDéHIO čLOVEKA?
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 19-05-2013 15:27:06
Robo Horvath :) | 19-05-2013 12:23:40 | - uz niekolko krat som verejne vyhlasil a trvam na tom - podpora SOL zo strany vedenia mesta nie je rozhodujucim momentom v pohlade media na veci negativne ci pozitivne v meste.

SOL je mediom nezavislym a takym zostane. Venujeme sa rovnocenne vsetkym akciam, o ktorych vieme a na ktore najdeme vlastny cas a vlastne financie venovat sa im. Nic nie je zadarmo a teda aj my musime rozlisovat, kedy si co mozeme dovolit zaplatit.

Co sa tyka Tebou spomenuteho, je hanbou vedenia mesta a poslancov MsZ, ze dlhodobo z nasich spolocnych penazi financuju media, ktore sa sirokej verejnosti venuju minimalne, zato su poplatne jednostrannej propagacii vylucne pozitiv v konani samospravy.

Tvrdim, ze kto robi, ten aj pokazi. Vy, Ty, oni, ja ci ktokolvek z nas. Je vsak dlhodobou snahou niektorych volenych funkcionarov medzi obcanmi navodit atmosferu dokonalosti, neomylnosti a nenahraditelnosti a to nie je dobre.

Dobra praca sa nenanucuje, predava sa sama. Ked vysledky pozitivneho nezbada obcan sam, tak ziadnou propagandou ho nik neoblbne - teda dufam. ;-)

SOL sa dlhodobo venuje podporovaniu individualizmu kazdeho cloveka, vytvara priestor na sirenie nazorov kazdeho cloveka, propaguje charitu, venuje sa prevencii a maximalne objektivne mapuje dianie v meste a regione.

SOL je v celoslovenskych strukturach medii zapisane ako medium s vyznamnym kreditom a sledovanostou medzi regionalnymi mediami pravidelne najvacsou.

Nebudeme svoje zvyky menit, budeme sa iba prisposobovat vyvoju a reagovat na aktualne potreby sirokej verejnosti.
Robo Horvath :) | 19-05-2013 15:21:25
pre 19-05-2013 14:42:33
bozaj ma a to K si nechaj pre toho kto ta splodil
sawubona | 19-05-2013 14:44:48
Na túto akciu som sa doslovne tešila, ale život to chcel inak a nemohla som prísť. Mám doma dosť vecí, ktoré nepotrebujem a možno by sa im niekto potešil. Chcela by som vedieť, ako táto akcia prebieha?? Prídem, vyložím, čo som priniesla a čakám či si niekto niečo zoberie. Ak sa moje veci neminú čo s nimi? Mám si ich odniesť naspäť domov?
Dúfam, že sa milí dobrovoľníci ešte podujmete takúto akciu zorganizovať aj napriek neprajníkom.
pre Robo Horvath | 19-05-2013 14:42:33
ty si fakt osobnost s velkym K
Obcan | 19-05-2013 14:04:32
To ci tym zabijaju mladi ludia cas,alebo nie je myslim ich vec,tak nechapem preco to niekoho trapi.
Je to ich cas a ich rozhodnutie.
Na druhej strane je na ludoch ci tam pridu,alebo nie.
Zatial nemam (nastastie)osobne potrebu nieco takym sposobom ziskavat,ale nebudem ani odsudzovat niekoho kto tomu venuje svoj osobny cas,nikoho neobtazuje a nic to inych ludi nestoji.
Co sa tyka propagacie takychto akcii (ze maju byt organizovane mestom,ak som dobre pochopil a to mesto kasle na SOL) tak sa mi paci ze tymto sa ukazuje objektivnost SOL - nemaju problem kritizovat,ak je to namieste,ale nemaju ani problem pochvalit-aj keby to malo byt ,,mestske,,
Ako vravi klasik: A vo tom to je...
Dnes je velmi malo medii ktore nepochlebuju a su objektivne.
A radsej si precitm aj nieco s cim nemusim suhlasit,ako citat nieco kde mi budu tlacil len ,,karelaby,, do hlavy.
Robo Horvath :) | 19-05-2013 12:23:40
Prosim vas nerobte z tejto akcie o nicom akciu alebo cin roka. Dajte si dolu tie ruzove okuliare. Darovali ste tam bezdomovcom troje oprdene gate a dve knihy a robite tu tomu propagandu aka to bola super akcia. Za to ako sa mesto stavia voci SOL by som sem tuto umelu mestsku propagandu o akejsi super akcii a culom ruchu na betonovom malom parku ani nedaval.
Ale samozrejme vlastnej iniciative sa medze nekladu. Mozno pokial si to presuniete na sobotu doobeda na trznicu tak sa vam to trochu ujme. Ale ja v tom vidim len vas zabity cas a potencial. Akciou ca vam navrhujem by ste urcite spravili viac pre osvetu mladeze, rovesnikov a vzhlad mesta za co by vam boli obyvatelia vdacnejsi.
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 19-05-2013 11:50:46
Napad novy nie je, v podstate barter je znamy skor ako peniaze a funguje dodnes.

Taketo akcie su rozumne hlavne v sucasnej dobe, kedy si mnozstvo ludi nemoze dovolit kupit vela veci. Spolocnost je tlacena do spotreby a ta sa neda zvacsovat donekonecna.

Problemom mesta nie je nesikovnost jeho obyvatelov, ale v prvom rade neskutocna zavist, snaha niektorych ludi ukradnut kazdu dobru myslienku schopnu samostatnej existencie vo svoj prospech - ked nic ine, tak aspon jej okopirovanie.

Je fajn, ze sa tejto iniciativy chytili mladi ludia a opakovanim akcie a zvysovanim jej uspechu mozno ubudne aj kritickych hlasov. Aj uspech tejto akcie vsak nezavisi az tak od jej organizatorov, ako od samotnych ludi.
anonym | 19-05-2013 11:26:58
Dúfam, že ďalší ročník nebude až o rok... Malo by to byť častejšie a nemuselo by sa to rátať na ročníky :-) Či?
monika | 19-05-2013 11:15:39
osobne som prisla na akciu, ludi nebolo vela, ale napad super. ked sa bude akcia opakovat, pride ich urcite viac. drzim palce pri organizovani podobnych akcii!
Alena Krivosudská | 19-05-2013 09:11:03
....priznám sa, zaregistrovala som túto akciu až ked bolo po nej, co ma dosť mrzí....myslím, že týmto mladým ľudom patrí obdiv ...nenechajte sa odradiť nikým a ničím, práveže naopak, podobných akcií nech v seredi pribúda...palec hore a držte sa!!!!!!!!!!!!!!!!!
Robo Horvath 1 | 18-05-2013 23:52:13
pre Anonym | 18-05-2013 23:32:21
No tak teraz mas uplnu pravdu. Nebyt terajsieho vedenia tak by sme si uzivali cyklotrasu uz o par rokov skor.
Anonym | 18-05-2013 23:32:21
Nevšímajte si zakomplexovaných jedincov typu Robo Horváth 1 , ktorí dokážu len kritizovať. Podobní Horváthovia brzdili toto mesto roky. Držíme Vám palce, akcia pekná, výborná myšlienka.
Denisa | 18-05-2013 23:25:15
krásna akcia, pravdu povediac, postrehla som pred 2mesiacmi na SOL, že sa bude konať, ale žiaľ som zabudla :( čo ma dosť mrzí. škoda, že takéto akcie a im podobné nie sú aj deň-dva na SOL opätovne avizované...ak aj sú na banneroch vedľa, tak to nečítam, pretože je tam 99% reklám, ktoré nesledujem, nezaujímajú ma...Doma mám toľko vecí, čo by možno potešili aj veľkých aj malých...koľká škoda :( chcem opakovanie :)))
Robo Horvath 1 | 18-05-2013 23:22:25
Moj nazor neberte ako kritiku. Isiel som tadial a nebolo tam ani nohy a preto konstatujem ze je to len zabity cas a vas potencial.
martina | 18-05-2013 22:30:20
skoda, ze som akciu nezachytila skor. mojim chalanom by hodil ten bledomodry mercedes :o) a mohla som sa aj ja zbavit kopy nevyuzitych veci.
anonym | 18-05-2013 22:06:14
Tieto akcie musia pokračovať, aby si ľudia na ne zvykli. Potom to bude super.
pekna akcia | 18-05-2013 21:52:40
Nedajte sa prosim, odradit ludmi, co v zivote nic uzitocne neurobili, ale zato sa dokazu vyjadrit ku vsetkemu a vsetko skritizovat... Vid R. Horvath...
Anton Dúbravec | 18-05-2013 20:19:29
Peter akcia sa bude určite opakovať takže budete mať možnosť svoje veci priniesť :) propagácia bola riešená plagátmi a online na FB. Čistenie mesta bude 18.6. opäť v spolupráci s Nadáciou Pontis a mestom Sereď. Tešíme sa na Vašu účasť.
Peter Vrabec | 18-05-2013 20:15:41
Bude sa aj tento rok robit nejaka akcia na cistenie velkeho parku ?
Peter Vrabec | 18-05-2013 20:12:53
nooo to je celkom peknee keby to male nejaku vacsiu reklamu aspon ani som nevedel ze nieco take tam je :D uz dlho sm tade ani nesiel . zevraj je tam zakaz ist na biku(aj ked viem ze mestskaci maju na haku) chodievma po hradzi :) ale urcite by sa par haraburd co uz nepouzivame doma naslo mozno aj tak za kontajner :D
Martin Tomcanyi ml. | 18-05-2013 19:46:30
Pane a boze. Normalne musim zareagovat na prispevok Roba Horvatha a to aj napriek faktu, ze sa snazim nevstupovat do podobnej diskusie, kde ja sa podpisem svojim menom a druha strana nie. Som clenom tejto organizacie. A aj podobny postoj ludi ,,ved je to len premhrany cas" sposobil to, v akom stave sa dnesna mladez nachadza. Naozaj nechapem, ako niekto moze odsudit podobnu myslienku. Zona bez penazi je akcia, ktora ma nie regionalny charakter, ale organizuju ju zdruzenia po celom Slovensku a urcite aj za nasimi hranicami :) Prosim...dnes sme tam stali od 10:00 do 18:00. Ludia sa tesili mnohym veciam, decka si vymienali rozne casopisy, farbicky, nalepky. Bezdomovci si prisli zobrat ciste veci. Ludi sice neprislo 200, ale to sme ani neocakavali. A s kludnym svedomim mozem napisat, ze keby aj pre 15 ludi tam mame byt cely den, tak by sme boli. Kriticky sa staviam k inym akciam, ktore sme mozno uplne nedotiahli, ale nie k Zone bez penazi. Robo, co sa tyka nejakeho natierania, brigady, upratovania, tak 18. juna spolu s Nadaciou Pontis a s mestom organizujeme velku brigadu a verte, ze natierat budeme. Pridte pomoct, potesime sa :)
Registrovaný Peter Sabo Peter Sabo | 18-05-2013 19:35:21
Pan Horvath v prvom rade dakujem za napad ktory navrhnem ostatnym clenom zdruzenia a mozno nas uvidite malovat aj steny. :)
Chcem len pripomenut, ze Mlada Sered za cca. rok existencie vykonala hned niekolko prospesnych akcii a to:
Malovanie laviciek a drevennych posedov v Zamockom parku v ramci akcie 3 Dni pre hrdinov,
Ucast na brigade v Zamockom parku organizovaneho nadaciou Pontis,
Predaj puncu a kolacikov na Vianocnych trhoch kde vytazok putoval OZ Pomocnicek, ktore podpurje chore male deti,
Organizacia hormadneho darovania krvi v spolupraci s NTS a
Malovanie autobusovych zastavok na ulici Cukrovarskej a ulici Dionyza Stura.

Samozrejme sa snazime posuvat dalej a pracovat na tom aby sme pomohli este viac a este viac zapojili ludi do verejneho zivota, preto aj Vas vyzyvam ak mate chut nieco zmenit kludne sa k nam pridajte, OZ Mlada Sered nema ziadne obmedzenia pre potencionalnych novych clenov, v pripade zaujmu nas kontaktujte na oz.mladasered@gmail.com.
Ak nemate odvahu, cas alebo chut s nami aktivne spolupracovat boli by sme radi pokial by ste nam venovali aspon 3 minuty Vasho casu na vyplnenie anonymneho dotaznika na tejto adrese:
https://docs.google.com/forms/d/1pCG5IrfpJrGpjjF5q-uEwjECUfmU9nRLiNqDscopkio/viewform?pli=1
Vopred vsetkym respondentom Dakujeme!

Verime, ze ak namiesto reci zacneme konat dostaneme sa dalej.

Chcel by som tiez tymto podakovat vsetkym zucastnenym na dnesnej akcii a verim, ze casom sa akcie stane este popularnejsia a ludia zacnu pomahat druhym (a aj sebe :) ) este viac. :)
filip | 18-05-2013 16:12:33
co keby si prestal kritizovat dobru akciu a partiu mladych ludi co sa snazia nieco urobit a kludne si mozes ist vypytat farby a zacat malovat...
Robo Horvath 1 | 18-05-2013 15:36:54
No neviem ci si od tohoto nieco slubujete, Asi to je len premrhany cas. Co takto zobrat od tatu mesta farby a prevalcovat postriekane mesto co vasi rovesnici postriekali. Asi by to bolo uzitocnejsie.

UPOZORNENIE: Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.

Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.

Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy. Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

Optik MORVAY AKCIA
Označenie inzercie
Reklamna plocha - bannerovy pruzok
Označenie inzercie
Pridať komentár
iLieky
Označenie inzercie
Reklamna plocha - bannerovy pruzok
Označenie inzercie
Reporteri
Označenie inzercie
Direct real Norea - REALITY
Označenie inzercie
Optik MORVAY
Označenie inzercie
Papiernictvo Kizze
Označenie inzercie
Begam Trnava
Označenie inzercie
Usporne vykurovanie
Označenie inzercie
LED ARENA
Označenie inzercie
Autopožičovňa Sereď
Označenie inzercie
Bezpecne mesto
Označenie inzercie
Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Sereď, Slovensko
Jasno
15°
C
72%
Východ 10 km/h
07:02
18:10

Štv

B

23°/12°

Pia

B

22°/9°

Sob

B

22°/9°

Vyhľadávanie
Posledné komentáre
Komentársmutok 11-02-2020 12:40:12:
Tragická dopravná nehoda medzi obcou Šintava a Šoporňa - AKTUALIZOVANÉ
KomentárPolícia Začala trestné stíhanie za zločin v kauze predaja rybníkov v P.Bystrici 08-10-2019 17:02:12:
Sereďskí rybári lovia opäť vo svojom revíri
KomentárPravda je len jedna 03-10-2019 17:26:08:
7. zasadnutie Obecného zastupiteľstva v Dolnej Strede dňa 3.júla 2019
Komentáranabela 26-09-2019 14:01:27:
Adrian Macho sa oficiálne ujal vedenia obce Šoporňa
KomentárSVD1 14-09-2019 20:22:21:
" V hudbe vyjadrujem svoje pocity "
Komentárveru 01-09-2019 17:42:35:
Z času na čas si zafajčil marihuanu, ktorú si sám dopestoval v dome vo Váhovciach
Komentárs.i.n. 30-08-2019 22:01:20:
Pripomeňme si hrdinov Slovenského národného povstania zo Serede
Komentáranonym 30-08-2019 19:54:00:
"Doteraz som sa nedožil výsledku zo strany MsU, poslancov MsZ v Seredi" - píše občan Serede
KomentárMiloš Majko 30-08-2019 12:57:35:
Prípad Jankovská nie je o stanovisku polície či právoplatnom rozsudku. Je o etike a morálke.
KomentárBlablablaha 29-08-2019 13:39:44:
Vláda schválila návrh nového zákona o občianskych preukazoch
Komentárivan 29-08-2019 11:08:33:
Seniorku v Trnave podvodníci nedostali. Legenda "vnuk".
Komentáruž pred 10 rokmi 29-08-2019 05:22:58:
Trnavská župa začína s rekonštrukciu Krajinského mosta v Piešťanoch a úseku cesty Podbranč - Myjava
Komentárteraz je 28-08-2019 08:18:20:
Obžalovanému starostovi Machovi pred prokurátorkou a sudcom do reči veľmi nebolo. Čo sa dozvieme na pojednávaní zajtra?
Komentárto nevymyslíš 27-08-2019 20:32:27:
Ministerka vnútra vymenovala nového prezidenta HaZZ
KomentárBaba Vanga 27-08-2019 17:15:31:
" Takže, aké riešenie sa núka, aby sme neprešľapovali na tej našej povestnej križovatke, kde nám zabíjajú štát ?" - píše Pavol Varga
Komentárpotecha 25-08-2019 13:41:57:
MFK Zvolen - ŠKF iClinic Sereď 0 : 2 (0 : 1)

Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Bottom panel

© SeredOnLine.sk všetky práva vyhradené. Obsah novín je chránený autorským zákonom č. 618/2003 Z.z. a medzinárodným právom.
Prepis , šírenie, či ďalšie kopírovanie tohto obsahu alebo jeho časti, a to akýmkoľvek spôsobom je bez predchádzajúceho súhlasu vydavateľa alebo autora článku zakázané.
Design: © Mgr. Matej Fraňo Logo a názov novín: © Miloš Majko
Noviny sú aktualizované priebežne.
Články uverejnené na SeredOnLine.sk neprechádzajú jazykovou korektúrou.
Redakcia a vydavateľ novín nezodpovedá za obsah autorov jednotlivých príspevkov. Redakcia a vydavateľ nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov a príspevky v diskusiách uverejnených v novinách.

Webdesign