Prihlásiť sa Prihlásiť sa | Registrácia Nová registrácia
Rescue Online | Sereď Online | SOL archív | Reportér 24

Najhoršia je mlčiaca väčšina
Označenie inzercie
Sereď Online

ISSN 1337-8481   Dnes je 18. 3. 2020, meniny oslavuje: , zajtra
RSS Export článkov
Top panel
Vrazda novinára a jeho priatelky nesmie zostat zabudnuta
Označenie inzercie
Wifina - internetove pripojenie pre verejnost
Označenie inzercie
RubrikyRubriky
FOTO
Označenie inzercie
INFOSLOBODA Transparentnosť v samospráve
Označenie inzercie
EXPEDICIA BALKAN 2014
Označenie inzercie
Sherlock Holmes
Označenie inzercie
Lekáreň
Údaje o lekárskej službe na dnešný deň nie sú dostupné.

Kino Nova
Múzeum Sereď
Farnosť Sereď
Označenie inzercie
Historické fotografie
Sereď
Označenie inzercie
Linky
Videá

Prvé odhady volebných výsledkov sú úplne nečakané

Miloš MajkoDátum05. 03. 2016 22:55:41TémaAktuálne témy

Prvé odhady volebných výsledkov zverejnené už minútu po  22. hodine, sú pre mnohých nielen politikov, ale aj voličov prekvapivé. A to píšem jemne. Výrazný pokles pre  SMER-SD a naopak nečakaný nárast pre  SAS a OĽANO, ale aj nečakaný pokles pre  SIEŤ a KDH. Prekvapením je strana M.Kotlebu, ktorá by podľa zverejnených odhadov bránu NR SR prekročiť mala. 

Pozor však, ide o prvé odhady, ktoré určite budú možno výrazne odlišné od oficiálnych výsledkov známych až po kompletnom sčítaní hlasov.


Komentáre k článku:

Komentovať môžu:
registrovaní menom
registrovaní nickom
›VŠETCI‹
habemus imperium | 13-03-2016 18:57:38
všimli ste si biely dym nad Súmračnou a ten rachot? To pohlavárom Smeru padali kamene zo srdca že ohrozené hody nekončia.
Dovidenia v lepších časoch.
Milý volič, klamú ťa aj po voľbách | 13-03-2016 18:46:15
Lucia Nicholsonová:
Len pár dní po voľbách sa ku mne sprostredkovane dostala informácia od člena širšieho predsedníctva Smeru, že Fico má všetko premyslené, dohodnutí sú SNS a Sieť vo vláde, s tichou podporou Mostu.
Toto všetko sa uvarilo už počas prvého rokovania širšieho predsedníctva Smeru hneď po voľbách, to znamená, že ingrediencie museli byť pripravené dávno predtým.

Na tom predsedníctve Smeru to vraj vrelo, to preto bol Fico na následnej tlačovke taký zničený. Podľa toho, čo hovorí ten zdroj zvnútra, Don Pavol mal nekontrolovane kričať na šéfa, že vláda za žiadnych okolností nesmie skončiť v rukách pravičiarov, lebo všetci pôjdu do basy. Vraj bolo na ňom vidieť nefalšovaný strach a hystériu. Šéf mu údajne vykričal naspäť, že nemali tak okato kradnúť.
nicholsonova.blog.sme.sk/c/407896/mily-volic-klamu-ta-aj-po-volbach.html
P.S.Tak ako sa bude teraz kradnúť,to ste ešte nezažili,táto vláda vznikne výlučne za účelom kradnutia,keby som bol mladší,tak práve by som balil kufre,táto Krajinka je odsúdená na zánik...
Seredan | 13-03-2016 18:21:26
Fico najvacsi boss alfasamec ktory dokazal nemozne. Pravicu presvedcil a donutil podriadit sa mu a pekne po kolenach dosli za nim. Aj Sulik by siel ale nikto ho nezavolal :)
Seredan | 13-03-2016 17:56:46
Politicke mrtvoli su hlavne kreaturi typu Hrusvsky,Figel,Bugar pri takych sa smerackej hranatej spine kradne,este aj do diskusii hranaty chodi len mrtvolami,kazdy normalny by ho v diskusii znemoznil.
anonym | 13-03-2016 10:01:36 Budeme mat vládu národnej zrady! | 13-03-2016 16:57:33
tak toto je určite 100% pravda.
Zradca | 13-03-2016 16:52:23
Prochádzku som volil dvakrát - za prezidenta a teraz.
Nech mi všetci čo ste chceli zmenu (aj ja) odpustia.
Občan | 13-03-2016 15:46:24
Podľa toho, čo vyplýva z definícií pravice a ľavice a výsledkov volieb si mnohí myslia, že vyhrala pravica , čo však je veľmi relatívne, nakoľko zaradenie strany na základe len jej vyhlásenia, že je ľavicová alebo pravicová je nesprávne. Pravicový je určite Sulík, tie dve národné strany sú asi hybrid 50-50, Kotleba je kresťanský, národný a sociálny, Smer a Sieť ťažko povedať...
Seredan | 13-03-2016 13:53:34
matovica sa ludia presytia a bulvar preberie Kollar a LSNS. matovic nema co ponuknut okrem tancovaniaa nosenia tricka a hlaskou to FICO. Uz sa aj ludom co ho volili z unoval a pochopili ze ten clovek je vazne chory
naopak | 13-03-2016 12:54:36
Matovič to čo a ako robí prezentoval už pred voľbami a aj tak dostal hlasy. Ja naopak vidí zreteľnú politickú mrtvolu Világiho dinosaura Bugára a novodobého Judáša Prochádzku.
Seredan | 13-03-2016 12:13:47
Matovic je politicka mrtvola. S nim nikto nikdy nepojde do vlady ci uz teraz alebo v buducnosti. On svojou osobou potopil aj svojich ludi na kandidatke. Oni uz teraz sa chytaju za hlavu ze akeho blba maju na cele
gulak | 13-03-2016 11:37:29
Je fajn,ze zacinaju politicke fsefty..aspon sa jasne ukaze spinavy charakter niektorych politickych dinosaurov..a je zaujimave ze teraz Smeru nebude vadit zlepenc..hlavna vec,ze v nom bude figurovat..
anonym | 13-03-2016 10:38:10
Bolo že to radosti, keď to po voľbách vyzeralo na zmenu. Práve v tejto fáze je najväčší priestor na obchody, dohadovanie kšeftov, korupciu. Preto sme každý deň konfrontovaní inou alternatívou zostavenia kabinetu. Už týždeň majú politiky voličov na háku, predvolebné sľuby sú spláchnuté v hajzli a teraz je príležitosť niečo si vydupať, dohodnúť a vykšeftovať. Politici týmto ďakujú svojim naivným voličom, ktorí ich svojimi hlasmi dotiahli až sem. To im stačí, viac vás nepotrebujú. Tu už ide o nich, nie o vás. Ako voliči máte do najbližších volieb voľno, nepýtajte sa a nechcite od politikov nič. Už ste nezaujímaví.

anonym | 13-03-2016 10:01:36
Budeme mat vládu národnej zrady!
Realista | 13-03-2016 08:46:35
Niektore pravicove strany maju k politickym stranam velmi daleko.Su to vatsinou,az na male vynimky,SRocky,bez clenskej zakladne,taketo takzvane politicke sily ,sa nemozu nikdy presadit,lebo bez zakladne nemaju nad sebou ziadnu kontrolu a program si volia od volieb k volbam,prebiehaju s jedneho zoskupenia do druheho alebo zakladaju si stale a stale nove zoskupenia.Je, a bolo by pravdepodobne,ze by sa pravicovy pletenec prave k voli tomu rozpadol,vladne krizy,to nie je ziadna sranda,preto si ja osobne myslim ze strana SNS,jednala zodpovedne.Len, aby to nebolo pri uradnickej vlade tak,ze ich budu niektori urazeni poslanci z jesitnosti blokovat.
naopak | 13-03-2016 08:28:09
všetko je zrazu naopak a pravicoví voliči spolu s voličmi odporu voči establišmentu si budú na zmenu vlády počkať.
A hlavné slovo bude mať nakoniec Prochádzka, voličov ktorého mi bude ľúto najviac, pretože to mala byť stredopravicová alternatíva.
Tak si musím počkať aj ja. Pretože som ho volil. Ja debil.....
Občan | 13-03-2016 07:54:39
KDH to istí zo zadnej pozície a keď bude zle vyrazí do boja. V Okrese Galanta a v Seredi prednostne sa výsledok blíži k 0. A vedúci KDH KURBEL ostáva na svojom poste ako líder.Voľby vždy ukázali pokles a oni ešte nemajú ani toľko sebareflexie aby títo páprdovia odišli a nechali sa nahradiť mladými.
Páboh ochraňuj a zlé preč. V Seredi za roky vedenia politikom Kurbelom KDH má až jedného poslanca t.j. jeho výsosť Pavla Kurbela v mestskom parlamente. V rokoch 90 tich to boli koľkí? Pán poslanec , hádam sa občan mesta fandiaci pravici opýta Kam Ste Vy Osobne KDH v Seredi dotiahli.
Počet hlasov v týchto parlamentných voľbách je Vaše Osobné Vysvedčenie.
Zlyhanie KDH ako strany v celej šírke .
Ak by ste mali aspoň za necht chochmesu a sebakritiky, odídete po takomto fiasku v Seredi domov a prenecháte svoju funkciu mladším Pomohlo by to KDH ale to chce vnútornú silu.

glossa | 13-03-2016 03:55:33
Pravica je plna kriklunov,smotankovych debilov,po moci tuziacich alkoholikov,aj tak dopadli,chvalabohu
Seredan | 12-03-2016 22:34:33
SAS a OLANO co mali na 99 percent tvorit vladu a Sulik uz mal pripravenu rec na inauguraciu zrazu dostali SACH MAT. Sulik si to prehral sam svojou nevyzretostou a velkohubym spravanim. Olano bol od zaciatku cierny pasazier v pravici. Keby nebolo Matovica tak mozno je to aj solidna strana ale takto je to len strana na pobavenie zbohatlika ktory miluje viac seba ako tych ludi v strane.
Danko | 12-03-2016 21:42:39
otočil ihneď po vyhlásení výsledkov. Veril som mu, veď z jeho úst znelo jasne, že chce zmenu, odhaliť zlodejov a iné svine. AKo sa ukázalo mýlil som sa . Strašne. Asi patrí medzi nich. Rýchlo predčasné voľby. A SNS skončí ako SDKÚ. Teraz tým smradom už nikto neuverí.
Danko je zlodej? | 12-03-2016 20:29:52
Danko, ktorý robí hrubé čiary za minulosťou, by zrejme rád zabudol aj na tú svoju. Napriek veku je totiž jeden z privatizérov z obdobia Mečiarovej privatizácie! Lesostav Revúca privatizoval ešte ako študent VŠ, spolu so svojou rodinou!!! Za pár rokov išiel podnik do konkurzu a zamestnanci na ulicu. Dnes tento človek bez hanby ide sľubovať nové pracovné miesta.Prečo sa to nevisiela každý deň v mediach ????
naopak | 12-03-2016 19:07:30
seredan - pridávam sa k faktom v príspevku pod tebou. SNS pochovala zmenu a zaradila sa k slotovej rozkrádačskej SNS. Vivat Kotleba - dúfam, že práve on podrží pravicovú vládu zmeny - sú to predsa pravicoví extrémisti.
seredan | 12-03-2016 15:17:50
a cudujes sa mu ? SNS ma cez 6tisic clenov. A taky Matovic 4ch a to len rozdaval tricka na namestiach a krical to FICO. To nieje politik ale bulvarista. Kto zaruci ze Matovic jedneho dna v parlamente nezacne utocit na na vlastych ked to uz robi aj teraz ? Ten clovek sa udrzi na vysleni len ked bude robit skandaly a bude na seba upozornovat. On keby mal robit len politiku tak za par mesiacov by o nom nikto nevedel.
A co taky Kollar ? Standardna strana s Pitovcami a jeho haremom. Tiez na urovni Matovica.

SNS spravila spravne rozhodnutie presne take ake oakavali jeho volici. Tak ako SAS nejde do vlady so SMEROm tak SNS hadam nepojde do vlady s MAtovicom a Kollarom ?
konstatovanie | 12-03-2016 15:00:55
bohužiaľ veľký národniari sa zas priklonili k zlodejom - len ukázali, že tá strana sa nezmenila, iba ju vedie niekto iný...
Stabilitu si Danko vysvetľuje ako stabilné spôsoby kradnutia. Má program, kde chce znížiť dane, odvody, zastaviť korupciu, rozkrádanie a klientelizmus a on si naivný myslí, že toto so Smerom, ktorý tu 10 rokov presne toto robil dokáže? Ale ja osobne sa tiez priklanam k predcasnym volbam. Lebo SNS u mna stratila doveru.
Realita | 12-03-2016 13:59:24
Tak a Sulik dohral :D Chudak Sulino uz bol pripraveny na korunovaciu a dnes mu pan Danko zrusil cely ceremonial.
Vyborne :D Ta pravica nieze dostava na prdel ale ona je este aj ponizena :D
smer a schranky | 12-03-2016 13:31:18
Minister Juraj Draxler (nominant Smeru) zaplatí 2,7 milióna eur za priestory na bratislavských Kramároch pre Štátny inštitút odborného vzdelávania schránkovej firme Sirap Holding z Nikózie.

Ako píše Trend, nehnuteľnosť patrí eseročke Stromová offices z Bratislavy, ktorej jediným vlastníkom je firma Sirap Holding z Cypru.
No a smer by mal bojovat proti schrankam??? Vsak by dosli o zdroje...
anonym | 11-03-2016 19:05:50
KDH dalo svojim volicom slub, ze po volbach nepojde do vlady so Smerom. Tento slub bol definitivne splneny na druhy den po volbach pri vyhlaseni oficialnych vysledkov.
onanym | 07-03-2016 14:45:09
Tak tak gulak. Ide o to, ze EU urobila dost pozitivneho pre kopu ludi... Vystupit z EU nie je riesenie. Kazdy chce byt \"Svajciarskom\", ale nato by sa poriadne musela zmenit mentalita tohto nadora, teda naroda...
gulak | 07-03-2016 14:36:03
Vystupiť z EU...to je asi blbosť..nakoľko sme malý štát..vždy musíme byť v nejakom spolku..a každý spolok nás bude mať v paži..europskí poslanci..to je spolok nadutých,navonaných pánkov,zdá sa,že sú odtrhnutí od reality..už rok skoro každý deň rokujú o invázii moslimských migrantov a skutek utek..invázia pokračuje dalej..ale tých europoslancov to neserie..ved napr. po 10 ročnom posobení v europarlamente..dôchodok 9000 eur mesačne..ak sa do europarlamentu dostane ako 48 ročný..môžte ísť do dôchodku..ako 50 ročný..Vaš dôchodok bude pravdepodobne okolo 1600eur mesačne..
onanym | 07-03-2016 13:25:36
Kotleba je fasista, o tom potom. Ale \"tradicne\" strany si zato mozu same. Ich program, chovanie sa k volicom bolo az tragicke. Za posledne 4 roky komunikovali minimalne, co Kotleba vyuzil a ziskal hlasy. Je to smutne, ale volby su prejav demokracie. Co sme si zvolili, tak holt mame... Len na veci ako Holokaust, SNP a podobne nesmieme zabudnut.
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 07-03-2016 00:12:05
aaaaaa | 06-03-2016 23:43:48 | - z coho vychadzate, ze plot trvale riesi problem?

Je to len uvaha, alebo otestovane skusenostou z EU. Porovnavanie s Mexiko-USA hranicou alebo Izraelom-Palestinou je scestne. Bol som pri tych muroch - ide o nieco uplne ine...

Hranicu je mozne ochranit JEDINE na vstupe do Senghenskeho priestoru, alebo uz potom nie.

Ked su uz mihranti v EU je len otazkou, komu zostane Cierny Peter.

A vyhraju krajiny, ktore budu mat pripravenu legislativu, na zaklade ktorej si budu mat objektivne moznost vybrat z ponuky.

Ako som uz napisal - to co nezvlada EU, Slovensko nezvladne. Ploty su dobre na smerovanie toku migrantov a na kratkodobe regulovanie mnozstva. Nie su dlhodobym riesenim.

Ale to by malo byt kazdemu jasne pri troche logickeho myslenia...
aaaaaa | 06-03-2016 23:43:48
verte ze Plot je moznost ! poztite sa na Izrael alebo mexicko-americke hranice. Tato migracia moze trvat aj 5 rokov a potom zrazu pride globalna katastrofa v afrike a cela europa sa z toho aj poserie.
Pokial Merkelova si ich pozvala domov tak to neznamena ze hned bude ich domov aj slovensko. My si mozme vybrat bude sa ohradime voci tomu alebo sa tu budeme hrat na zakony ktore Brusel zmietne zo stolu ako ucitel dietatu v prvom rocniku.

Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 06-03-2016 23:22:44
Nie Kotleba SR \"zachrani\" od migrantov, ale dobra legislativa. Ta uz mala byt davno hotova - namiesto propagandy a strasenia!

Vzdy je potrebne rozmyslat, nie nad dosledkami, ale pricinou.

Aj ked sa poserieme, NIKDY migrantov nezastavime ziadnym plotom, ani zbranami!! Pisal som o tom vela krat za nieco viac ako pol roka - najdite v archive.

Nakoniec aj tak nic ine nezostane, akurat bude neskoro...
majo | 06-03-2016 23:11:03
Mám 19 volil som pána Kotlebu, keď som to oznámil dedkovi, on ma skoro zabil čakanom! ...preboha ľudia, je to naša spoločná voľba, migranti ani nič nemôžu za \"prehru smeru\" ...hlas ľudu, hlas boží...chcelo to zmenu! Veď všetko len rozkradli a popredávali pente a spol. Toto bola najväčšia chyba! A Fico a jeho prívrženci stavili na dôchodcov, čo mu roky vychádzalo...ale tohoto je už dúfam koniec! Pána Kotlebu som zvolil na základe jeho ideií a podľa mňa nie su nacistické ani fašistické...je niečo na tom zlé že chce aby naši rómski spoluobčania pracovali? Aby Slovensko vystúpilo z NATO, ktoré ovláda USA? ...všetko okolo kotlebu a jeho strany sú len prehnané kecy...
pre: M.M | 06-03-2016 23:00:44
Migranti su vazna tema o ktora by mala byt prvorada.
To ze teraz ich tu nemame neznamena ze ich tu nebudeme mat zajtra. Kazdy stat v europe je pripraveny na mozne riesenia lebo ich vlady su zodpovedne na mozne riziko migrantov.
To len na svk sa ludia tvaria ze ich sa to netyka ved tu nikto nieje. To ma vlada potom zacat riesit opatrenia ked ich tu budeme mat na svk co moze byt z hodinu na hodinu ?
Pokial len jeden migrant ci uz znasilny alebo okradne slovenskeho obcana tak verte ze tychto Kotlebovcvov pribudne viacnasobne a potom az zacnu sa diat veci na politickej scene. To je hlavne riziko.

A pokial budu vo vlade strany ako OLANO, SAS, NOVA ktory maju u seba ludi co verejne prehlasuju ze migrantom treba pomahat a podporovat ich tak to sa este mozu na svk diat veci ktore len zas pomozu Smeru nahnat svoje ovecky do kosiara a zas bude jednofarebna vlada. Smer ma stale volicov len u SNS a najdu sa aj u Kotlebovcov a podla reakci tak aj u Kolara.
Jedna chyba vo vlade a zas sa vratia do Smeru.
A take OLANO len jedinu moznost byt vo vlade a to je len teraz lebo opakovat sa to uz nebude. Uz nebudu mat fica a okrem neho uz nemaju co ponuknut. Zhasla
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 06-03-2016 21:59:08
Uz len imigranti Vas tu vsetkych pozeru... ;-)

Pokym nepochopite zaklad, nema zmysel zabijat cas nadstavbou.
Realita | 06-03-2016 21:28:06
Ironia je ze zidia ktori su prevazne v SAS a OLANO a mali zalusk na statne financie a media su zrazu v pozicii ze do vlady sa dostala ich nocna mora ktora bude denno denne im pripominat ich minulost a bude v nich vyvolavat strach. A k tomu nemaju ani istu vladu a asi aj skoncia v opozicii s fasistami. Takze dvojita preha vystriedala nocne zurky a tanecky :)
Matej Huňady | 06-03-2016 21:20:01
Imigranti sú kategória sama o sebe. Slovensko je v sračkách už oveľa dávnejšie. Korupcia je všade, úplne všade. To je veľký problém. Imigrantov stopneme tým,že obnovíme hranice a je pokoj. Prejdeš na čierno? Otočit a nakopat do riti. Vrátiš sa? Odstrelit. A bol by pokoj.
Peter | 06-03-2016 21:17:49
Netreba sa báť žiadneho Kotlebu.Teda apoň obyčajní ľudia sa nemusia báť,skôr ho podporovať,aby tým príživníkom v parlamente pozeral na prsty.To je zasa len mediálna bublina ,ktorá splasne ako pri župných voľbách.Ak by bola pravda to čo sa o ňom píše v novinách,tak by ho určite nevolili opäť a až do parlamentu.Je ich málo na veľkú politiku ale dosť na ustráženie tej parlamentnej čvargy.A všimol si niekto ,že Figeľ vytrel kocúra všetkým?On bol tak slizký a nevyspytateľný,že by sa dal do partie aj s Kotlebom ak by ho to dostalo do vlády a preto s ním všetci automaticky rátali.No prerátali sa.KDH je to najpozitívnejšie na týchto voľbách.
ja len toľko na margo Kotleba | 06-03-2016 21:03:11
Ak je Kotleba fašista a vodca ktorého by sme mali na slovo poslúchať, čo je Potom Brusel EU, ktorej slepo veríme a prikyvujeme ako tí za ohradou IÁ iá, veríme im na slovo lebo to je správne a my ich slepo poslúchame sme prinútení prijímať milióny imigrantov ktorí útočia na naše hranice a hoci pre naších občanov nemáme ubytovanie (musia žiť v drahých podnájmoch) naši ľudia žijú takpovediac z ruky do úst,ale my na príkaz EU musíme sem púšťať sem tisíce imigrantov ktorých tu musíme chovať starať sa im o zdravotnú starostlivosť a to všetko úplne zadarmo, že vraj z čistej lásky tak kto tu je vodca? koho musíme slepo poslúchať a prečo? Kto chce pre Slovensko záhubu? Kotleba ktorý je národovec či EU ktorá dopustila túto inváziu. tak kto sa komu klania?
Peter | 06-03-2016 20:39:50
Všetci sa chceli dostať do parlamentu,aké novoty zavedú,ako sa budeme mať lepšie ako vždy pred voľbami a zrazu problém nevídaný.Oni sa všetci do toho parlamentu aj dostali a to je ten problém.Teraz bude obdobie pravdy,ako im strašne záleží na občanoch!Inak mal som pravdu,Smer SNS,Kotleba toto sú tie prekvapenia ,za ktoré ste ma osočovali.Pre mňa žiadne prekvapenie ale len zákonité vyvrcholenie honu na čarodejnice teda Fica.
Matej Huňady | 06-03-2016 20:34:24
Ak by sa únia reštartla a začala by fungovať pre ľudí všetkých rovnako, nemám problém. Ale takto to pre Slovensko nemá nič. Teda pre obyčajného občana, ktorý chodí normálne do práce a netopi sa v peniazoch...
IgorLebiedzik | 06-03-2016 20:15:12
Tak neviem... Tí, ktorí už boli pred voľbami skalopevne presvedčení a chceli ešte nedávno zostavovať vládu a cítili sa ako pravicoví lídri, skončili (\"s pokorou\"...) na chvoste. Tí (\"mierne\" šokovaní, prekvapení a trošku porezaný/í od radosti), ktorí získali viac hlasov ako predpokladali, sebavedome už dnes \"za tepla\" prehlasujú (napriek tomu, že nedostali ešte mandát), že chcú zodpovedne zostaviť vládu a svojich voličov už nikdy nesklamú (ako v minulosti)... Pán s pestrým šálom sa z toho u/vysmieva a šokovaná \"zabetónovaná\" strana, ktorej chýbalo 0,6 % a naivne sa domnievala, že prekročí dvojciferné percento, tvrdo kritizuje cirkevnú vrchnosť... A mladí ľudia sú kritizovaní, že volili z trucu stranu p.B. a stranu p.K. Sympatický p. B. reálne pomenoval týchto (niektorých) supermanov, ktorí chcú, aby sa za všetkým predvolebným svinstvom urobila hrubá čiara a povedal im to priamo do ... očí. P.D vyslovil názor, že zodpovednosť voči občanom nie je na smiech a ani oslavy... \"Skokanov makačov\" a ambicióznych lídrov s \"divokým gorilým výrazom\" asi nie je potrebné ani spomenúť. Moje skúšky z psychológie sú mi na nič. Kto sa tu chová ako sociopat?
Slovensko je prenádherná krajina plná perfektných ľudí. Dnes to dokázal aj Svetový pohár v ZL v Jasnej! Bol to úžasný zážitok, za ktorý ďakujem... smile – emotikon
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 06-03-2016 20:14:05
Matej Huňady | 06-03-2016 20:04:04 | - Matej, EU je naozaj vymyslena skvelo. Znovu je to vsak na zasratych politikoch, ktori sa topia v milionoch a ludoch, ktori im to umoznili.

Nie je chyba v idei - ta je dokonala. Chyba je v prisposobeni si systemu tak, aby vynasal zopar vyvolenym. Teda, bol som v Bruseli v EK a EP a je ich tam asi 80 000. Vyborne platenych, s vyhodami, o ktorych sa nam nesniva.

Slovensko vsak z EU vystupit nemoze! Ak vystupi, skonci. NIK KTO HOVORI O VYSTUPENI, NEPOZNA ANI KROK \"B\", nieto celu abecedu. Kazdy tvrdi - nejako to zvladneme. Akurat takyto socialny experiment je pre par sto tisic ludi zijucich na Slovensku likvidaciou. A to vie aj Fico.

Lahko sa o tom hovori ludom, ktori nemaju prehlad v medzinarodnuých vztahoch, v prepojeni ekonomik a realne nemaju predstavu, co na Slovensku je este Slovenske...

EU je potrebne restartovat a vratit k povodnej idei - to je dnes jedina cesta. A ano, uznavam - potrva to dlho. Lebo ludia sa vybijaju na nezmysloch a neriesia podstatne veci.

Je to naozaj vazna vec, s ktorou sa nezartuje. Tak ako s ostatnou agendou Kotlebu - s tou uspeje ktorakolvek strana. Uvidite, co realne v NR SR spravi. Presne ako na VUC. Nic viac a nic menej. Legislativa a tvrda realita nepusti...
sered | 06-03-2016 20:11:44
Bez unie by to boli este vacsie sra.ky.
Matej Huňady | 06-03-2016 20:04:04
Ja ho neberiem ako vodcu, ako ste to nazval. Není som žiadny extrémny pravičiar.Som normálny chlap,ktorý má doma manželku, dieťa a chcem pre svoju rodinu lepšiu budúcnosť.. Brusel a únia to není určite. Ono to všetko vyzerá krásne,možno by aj bolo,ale toľkej korupcie a nenazranosti pánov v kravatách je to už moc. Únia je skvelo vymyslená \"firma\" lenže nie pre všetkých rovnako osožná.
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 06-03-2016 19:57:44
Matej Huňady | 06-03-2016 19:54:56 | - vidiet zlozite veci jednoducho oslobodzuje od myslenia.

Pocuvanie vodcu na slovo oslobodzuje od zodpovednosti.

Kombinacia oboch robi zivot znesitelnesi. Neznamena to vsak, ze obcan prezije dlhsie.

Chapem, ze sa v nazoroch na volbu toho ci onoho kandidata ci strany nezhodneme. Je demokracia a tak to musi byt. ;-)
Matej Huňady | 06-03-2016 19:54:56
Nikto nehovorí že to bude z roka na rok. Ja v únii nevidím budúcnosť. Británia odíde,Gréci sa vyhodia samy. Šengen aj tak časom padne. Lepšie je byť pripravený vopred, než neskoro.
anonym | 06-03-2016 19:42:59
pozeram
na vysledky podla okresov.

nie je opat cas vratit sa ku myslienke velkeho plota na urovni polomeru Ba - Senec?

malo by to niekolko vyhod, ostal by za nim topolcansky zochar so svojimi volicmi, magian a jeho bathtub boys, rovnako aj oravski katolibanci. o kosickych zlodejoch z nemocnic ani nehovoriac.
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 06-03-2016 19:39:03
Matej Huňady | 06-03-2016 19:36:41 | - sebestačnost uz neziskame nikdy. V glogalizovanom systeme a v situacii, kedy mnozstvo pody, lesov a prakticky ziadnu fabriku nevlastnime - fakt nikdy...
Matej Huňady | 06-03-2016 19:36:41
Ja hore podpísaní sa vôbec nehanbím za to,že som volil Kotlebu. Je to jeden človek, ktorý sa odhodlal vystúpiť proti tomuto systému. Nazývať ho fašistom a podobne kraviny je nezmysel. Je to národovec, ktorý chce získať Slovensku späť suverenitu a sebestačnosť. Teraz sme len panákmi Bruselu. A to ja a ďalších 200 000 tisíc jeho voličov teda nechceme.Z rozprávania rodičov a starých rodičov každý vie,že Slovensko bola špička poľnohospodárstva, zbrojneho priemyslu atď. Teraz nemáme nič. Že máme otvorené hranice??? A čo s toho,keď nemám za čo za tie hranice vycestovať!!! Týchto 8 % je len začiatok, ľudia postupne prídu k rozumu.
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 06-03-2016 17:56:37
gulak - Myslenie boli... ;-)
gulak | 06-03-2016 17:33:09
Kam dospel slovensky narod...sa mozme pozriet aj z ineho uhlu..po 4 rocnej vlade jednej strany,po ich X-kauzach..zase ich volilo skoro 30%..to je na blití..
Seredan | 06-03-2016 17:10:04
Jedno sa jasne ukazalo aka mozna vlada by mohla vzniknut s SAS a pevne dufam ze vznikne. Tolko zabavy co nam ona ponukne je na nezaplatenie. Ludia to musia vydiet na vlastne oci a potom zas pochopia ze to nema buducnost a zmenia svoj hlas. Aby normalny clovek volil OLANO, SME RODINA, Kotlebovcov je ukazka naroda kam dospel. Zrazu je pre SULIKA a MATOVICA dobra aj SNS a pocas relacie obaja lízali Dankovi prdel ze sa nestihali striedat.
Na a nas Budaj dopadol tak ze bude kazdy den sa stretavat s Kotlebom a spol a mozno budu aj vedla seba sediet v parlamente a po case sa aj s kamaratia.
gulak | 06-03-2016 17:07:38
Konecne skoncila vlada jednej strany...
koment | 06-03-2016 15:19:07
Jedno v tejto zapeklitej situacii je velmi prospesne: fici isiel z 1 134 280 hlasov v 2012 na 737 481. To je - 396 799. To aj bol moj predpoklad. Len je skoda, ze tie hlasy isli k nackovi. Ale asi aj to sa dalo prepovedat, lebo tito volici potrebuju vodcu, nie program. A je im jedno, ze je to zakomplexovany trtko...
seredan | 06-03-2016 15:04:14
konecne KDH-ci skoncili :D. Konecne ludia neboli len ovce. Ta strana nikdy nic normalne nespravila. Isli tam kam patria, na politicke smetisko. Dufam ze uz nikdy sa nevratia.
seredan | 06-03-2016 13:41:43
strasne sa smejem s tej opozicii :D STV bola zabava ich pocuvat ale na markize to je ciste psycho :D Uz se perou uz se perou:D
Volici tychto stran musia mat hlavu v piesku
sered | 06-03-2016 13:08:05
Hranaty asi dokradol
voľby už horšie ani dopadnúť nemohli | 06-03-2016 11:26:51
Tí ktorí nás mohli ešte chrániť pred inváziou imigrantov - imigrantov ktorí násilím útočia na naše hranice,imigrantov ktorí útočia na pohraničnú políciu, nikto nenazval fašistami, podľa väčšiny fašista je ten kto bráni Slovensko a ich obyvateľov. Nuž výborne zvolili ste si pánov podnikateľov,ktorí sa vyhrážali že začnú prepúšťať zamestnancov ak im premiér Fico zvýši minimálnu mzdu, zvolili ste si milionárov,ktorí sa cítili ukrivdení keď Fico zaviedol milionársku daň, zvolili ste si narkomanov a homosexuálov, ktorí sa tým ani netaja výborne teraz už zostáva všetko na našich zdravotných sestrách nech idú do ulíc,aby im zdvihli mzdy o 50%tak ako im to pred voľbami sľúbili,určite im to do 1 mesiaca splnia, veď pred voľbami tvrdili, že sa to dá len im verte hoci je otázne že všetky tie kaleráby čo vám pred voľbami tlačili do hláv, že ich aj splnia
postreh | 06-03-2016 10:26:17
pre konštatovanie a M.Majko:oficiálne výsledky sa zverejňujú po obdržaní zápisníc z okrskových volebných komisií.
Ak tam mali 0,4 %zápisníc tak to bolo oficiálne spočítané.
Len pre porovnanie dnes o 9:08 spočítaných 99,96%
pred štyrmi rokmi o 8:35 spočítaných 99,96% časový sklz 33 minút, ale treba si všimnúť počet zrátaných hlasov, ktorých je teraz omnoho viac.
seredan | 06-03-2016 09:59:19
Lud si zvolil Kotlebu treba to respektovat. to ze je fasista je normalne ved pokial by nebolo tak ho nevoli viac ako 209 717 obyvatelov. Slovensko vzdy stalo na strane fasistov tak sa historia opakuje.
Sulik proti bruselu, Kotleba proti bruselu to bude podivana
komentar | 06-03-2016 09:48:19
Voľby poslali do parlamentu fašistov. Zrazu je všetko ostatné druhoradé.
V tom šoku nám to možno nedochádza, ale to nie je len Kotleba. Priamo sa k tomu hlási aj SNS, ktorá pri mužíkovi s hitlerovskými fúzmi môže pôsobiť ako normálna strana. Nie je to prehnané: fašistov do parlamentu priviedol premiér Robert Fico a jeho Smer. Urobil to už v Banskej Bystrici a teraz to dokázal aj na celoštátnej úrovni. Reči o tom, že tvrdým postojom k utečencom vlastne preberá agendu extrémistom a nevpustí ich tak na prvú scénu, sú po včerajšku dokázateľné.
Bola to hlúposť, keď si v Smere vymysleli geniálny plán, ako vyhrať voľby. Štvanie proti utečencom, ktorí sa na Slovensku zatiaľ NEOBJAVILI, prinieslo iba jediný výsledok: objavili sa tu fašisti!
realista | 06-03-2016 08:03:27
Realita, Dufam,ze sa Kotlebova strana dostane do uplnej izolacie a co Vy tu bluznite o nejakom fyzickom nasili v parlamente,mali by ste menej chlastat.
anonym | 06-03-2016 07:59:19
Zlodejov zo smeru treba zosmiestnovat a zlodej Fico zachvilu moze len kurit a svietit.
Realita | 06-03-2016 07:22:00
Pan Kotleba si to jednoznacne zasluzil. Konecne pride na rad otazka a debata na slovensku o vystupeni z NATO ako vojnovom americkom stvacovi a to je uz vyhra ktora ma odpodstatnenie.
Som zvedavy ci Matovic alebo Hlina sa opovazia zosmiesnovat Kotlebu v parlamente lebo to uz nieje osoba s postavou galka a podobne. Tam uz Kotleba si nenecha brnkat na nervy a necudoval by som sa keby Matovic dostal po papuly :D Pan kotleba si tam dosadi svojich ludi ktori sa tam nebudu maznat.
Uz sa tesim ked budeme predsedat EU a Kotleba dojde za Junckerom a ukaze mu na STRAZ! A mozno na nemci aj daju viac eurofondov kedze Kotleba je v podstate to co vacsina nemcov zamlciava.
Smer sice menej percent ale pocitalo sa s tym. Len sa ich volici prerozdelili do inych stran.
Pravica totalne fiasko. medialny bum na jedno pouzitie matovic so sulikom ktorych medialna popularita je na jedno casove obdobie ktore bolo prave vcera za par mesiacov padne do zabudnutia. KDH,SIET, Most prave obvinuju tieto dve strany ze pocas kampane na nich hadzali spinu a takto do dopadlo.
Prochazka po tomto s Matovicom urcite nenastupi ale ma zmysel aby siel so smerom kde by mal moznost zas nazbierat pravicovych volicov.

Dokonca aj na fb pravicovi ludia nadavaju ze Sulik by sa mal stat premierom. Ten ktory sa ani nevie spravat a nikto ho nebere vazne. Drz balonik :D
seredan | 06-03-2016 07:16:54
Koooooonečne dostali ty KDHaci na pi..u a pan Kurbel môže prebehnuť k inemu válovu lebo tu už nebude čo žrať !!!!!😂😂😂😂😂😀
?otazka ? | 06-03-2016 06:31:04
Ja v tom nevidím fašizmus, ale otvorenie očí ,mnohým ľuďom. Kotlebu tiež nemusím, ale on jediný poukázal na to,(a nebál sa)že naša republika sa zaobíde bez nekvalitného úniového tovaru, Boli by sme si celkom sebestačný, keby satanášovci zvaný KDH na čele s Čarnokňažníkom-gurským nerozbombardovali naše kvalitné družstvá!Konečne niekto z dola a so sedliackym myslením a nie bielogoliersky kravatáči zastolomsedači
Peter | 06-03-2016 05:54:44
Nuž tí \"druhí\" predtým ako si pod sebou podpílili konár (ked SAS ako jedina hlasovala proti) takto isto nasadali novy systém do finančnej a danovej správy, ktorý tiež niekomu prihodili za par mld € a ten skolaboval na niekolko týždnov... Pamat máme krátku však...?
otazka | 06-03-2016 02:36:26
V com je to skvely vysledok? Skutocne nechapem, ze niekoho tesi, ze su fasisti v parlamente.
Vlado | 06-03-2016 02:09:27
Gratulujem strane ĽSNS k výbornému výsledku.Je to PARÁAAAAADA!!!!
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 06-03-2016 00:15:22
Statisticky urad uplne skolaboval... Asi potrebuju dalsiu miliardu Eur do IT ;-)))
konstatovanie | 06-03-2016 00:03:29
smeraci zariadili novy informacny system pre spracovanie volebnych vysledkov. Zaujimalo by ma, kolko to stalo, lebo je uzasny! O takomto case pri starom uz vzdy boli sparcovane vysledky aj na 70 % Teraz 0,4!!!! Katastrofa...
komentar | 05-03-2016 23:32:33
vysledky nie su az take necakane. Uplne mi vysiel tip na vysledok smeru, +- 1% mi vysla SAS, OLANO, KDH, SNS, MOST. Nevysla mi len SIET, kotleba a kollar

UPOZORNENIE: Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.

Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.

Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy. Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

Optik MORVAY AKCIA
Označenie inzercie
Reklamna plocha - bannerovy pruzok
Označenie inzercie
Pridať komentár
iLieky
Označenie inzercie
Reklamna plocha - bannerovy pruzok
Označenie inzercie
Reporteri
Označenie inzercie
Direct real Norea - REALITY
Označenie inzercie
Optik MORVAY
Označenie inzercie
Papiernictvo Kizze
Označenie inzercie
Begam Trnava
Označenie inzercie
Usporne vykurovanie
Označenie inzercie
LED ARENA
Označenie inzercie
Autopožičovňa Sereď
Označenie inzercie
Bezpecne mesto
Označenie inzercie
Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Sereď, Slovensko
Jasno
15°
C
72%
Východ 10 km/h
07:02
18:10

Štv

B

23°/12°

Pia

B

22°/9°

Sob

B

22°/9°

Vyhľadávanie
Posledné komentáre
Komentársmutok 11-02-2020 12:40:12:
Tragická dopravná nehoda medzi obcou Šintava a Šoporňa - AKTUALIZOVANÉ
KomentárPolícia Začala trestné stíhanie za zločin v kauze predaja rybníkov v P.Bystrici 08-10-2019 17:02:12:
Sereďskí rybári lovia opäť vo svojom revíri
KomentárPravda je len jedna 03-10-2019 17:26:08:
7. zasadnutie Obecného zastupiteľstva v Dolnej Strede dňa 3.júla 2019
Komentáranabela 26-09-2019 14:01:27:
Adrian Macho sa oficiálne ujal vedenia obce Šoporňa
KomentárSVD1 14-09-2019 20:22:21:
" V hudbe vyjadrujem svoje pocity "
Komentárveru 01-09-2019 17:42:35:
Z času na čas si zafajčil marihuanu, ktorú si sám dopestoval v dome vo Váhovciach
Komentárs.i.n. 30-08-2019 22:01:20:
Pripomeňme si hrdinov Slovenského národného povstania zo Serede
Komentáranonym 30-08-2019 19:54:00:
"Doteraz som sa nedožil výsledku zo strany MsU, poslancov MsZ v Seredi" - píše občan Serede
KomentárMiloš Majko 30-08-2019 12:57:35:
Prípad Jankovská nie je o stanovisku polície či právoplatnom rozsudku. Je o etike a morálke.
KomentárBlablablaha 29-08-2019 13:39:44:
Vláda schválila návrh nového zákona o občianskych preukazoch
Komentárivan 29-08-2019 11:08:33:
Seniorku v Trnave podvodníci nedostali. Legenda "vnuk".
Komentáruž pred 10 rokmi 29-08-2019 05:22:58:
Trnavská župa začína s rekonštrukciu Krajinského mosta v Piešťanoch a úseku cesty Podbranč - Myjava
Komentárteraz je 28-08-2019 08:18:20:
Obžalovanému starostovi Machovi pred prokurátorkou a sudcom do reči veľmi nebolo. Čo sa dozvieme na pojednávaní zajtra?
Komentárto nevymyslíš 27-08-2019 20:32:27:
Ministerka vnútra vymenovala nového prezidenta HaZZ
KomentárBaba Vanga 27-08-2019 17:15:31:
" Takže, aké riešenie sa núka, aby sme neprešľapovali na tej našej povestnej križovatke, kde nám zabíjajú štát ?" - píše Pavol Varga
Komentárpotecha 25-08-2019 13:41:57:
MFK Zvolen - ŠKF iClinic Sereď 0 : 2 (0 : 1)

Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Bottom panel

© SeredOnLine.sk všetky práva vyhradené. Obsah novín je chránený autorským zákonom č. 618/2003 Z.z. a medzinárodným právom.
Prepis , šírenie, či ďalšie kopírovanie tohto obsahu alebo jeho časti, a to akýmkoľvek spôsobom je bez predchádzajúceho súhlasu vydavateľa alebo autora článku zakázané.
Design: © Mgr. Matej Fraňo Logo a názov novín: © Miloš Majko
Noviny sú aktualizované priebežne.
Články uverejnené na SeredOnLine.sk neprechádzajú jazykovou korektúrou.
Redakcia a vydavateľ novín nezodpovedá za obsah autorov jednotlivých príspevkov. Redakcia a vydavateľ nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov a príspevky v diskusiách uverejnených v novinách.

Webdesign