Prihlásiť sa Prihlásiť sa | Registrácia Nová registrácia
Rescue Online | Sereď Online | SOL archív | Reportér 24

Najhoršia je mlčiaca väčšina
Označenie inzercie
Sereď Online

ISSN 1337-8481   Dnes je 18. 3. 2020, meniny oslavuje: , zajtra
RSS Export článkov
Top panel
Vrazda novinára a jeho priatelky nesmie zostat zabudnuta
Označenie inzercie
Wifina - internetove pripojenie pre verejnost
Označenie inzercie
RubrikyRubriky
FOTO
Označenie inzercie
INFOSLOBODA Transparentnosť v samospráve
Označenie inzercie
EXPEDICIA BALKAN 2014
Označenie inzercie
Sherlock Holmes
Označenie inzercie
Lekáreň
Údaje o lekárskej službe na dnešný deň nie sú dostupné.

Kino Nova
Múzeum Sereď
Farnosť Sereď
Označenie inzercie
Historické fotografie
Sereď
Označenie inzercie
Linky
Videá

Prvá 50.- Eurová odmena odovzdaná

Miloš MajkoDátum24. 02. 2012 20:31:41TémaBezpečné mesto

Sereď  |    Iba pred niekoľkými týždňami  sme v uverejnenom článku oznámili  ochotu darcov  niekoľkých 50.- Euroviek  povzbudiť  občanov v upozorňovaní na kriminalitu - vandalstvo a sprayerstvo v meste. Iniciatíva nezostala bez povšimnutia a  "prvá lastovička priletela".  Najkôr  e-mailom zaslané fotografie a textové podklady týkajúce sa konkrétnych sprayerov - tých, ktorí svojimi čmáranicami poškodzujú majetok iných a následne telefonický kontakt. Podklady zaslané elektronickou poštou sme preposlali na  OO PZ v Seredi, odkiaľ sme dostali odpoveď, že sú relevantnými podkladmi k začatiu vyšetrovania trestného činu poškodzovania cudzej veci sprayovaním. 

Slovo sa patrí dodržať a tak sme dnes v popoludňajších hodinách z obálky  uloženej na  MP prevzali  50 Eur a večer sme ich odovzdali mladíkovi, ktorý v e-maili do redakcie  mimo iné napísal:

"Už ma títo ľudia úprimne nasrali,ako všade čarbú a znehodnocujú náš majetok (pamätám si pár rokov dozadu,ako niekto načarbal na kostol anarchiu) a už bolo toho všetkého dosť."

Sme radi, že najmä mladí ľudia si začínajú uvedomovať zodpovednosť najmä za budúcnosť svoju vlastnú. Uvedomujú si, že mesto v ktorom žijú a žiť chcú si formujú z veľkej časti oni samotní. Veríme, že tento prípad nebude posledný a iba ďalšia prax ukáže, ako sa nastavený systém osvedčí.

O výsledkoch vyšetrovania  budeme čitateľov informovať.

Materiály týkajúce sa predmetnej problematiky publikované na  SOL:

http://www.seredonline.sk/clanky/dalsie-vytvory-sprayerov-ktorych-odhalenie-moze-niekomu-priniest-odmenu/

http://www.seredonline.sk/clanky/peniaze-od-sponzora-sa-rozrastli-odmena-caka-na-adresata-viete-kto-sprayovanim-poskodzuje-spolocny-majetok/

http://www.seredonline.sk/clanky/vyberame-z-redakcnej-posty-umenie-pud-alebo-debilita/

 

 


Komentáre k článku:

Komentovať môžu:
registrovaní menom
registrovaní nickom
›VŠETCI‹
pre anonym | 31-03-2012 18:42:29
Chudáčikovia majú problémy... hm... tak mali čmárať doma v obývačke a nemuseli mať problémy na polícii...
anonym | 31-03-2012 17:40:52
Kamarati maju koli tejto vasej odmene problemy na policii len koli tomu, ze namalovali s temperovymi farbami obrazok vo vnutry miestneho amfiteatra. Dufam, ze typek co ich udal sa s tymi 50 eurami aj zadrhne lebo tiez by sa malo rozlisovat, ze ci niekto kresli po domoch, garazach a cinziakoch a ked niekto kresli nieco na mieste, ktore obyvaju bezdomovci a fetaci. Zakon je ale zakon, ale niektory ludia by predali aj svoju mamku za peniaze.
seredan1 | 28-02-2012 14:49:19
moj tip: odmenu za upozornenie na trestnu cinnost by mohli znasat pachatelia.
anonym | 27-02-2012 01:24:37
pre: anonym | 24-02-2012 21:13:38
ked mas na mysli kamila p. ta:k som ho viel dnes v kauflande asi si bol nakupit za odmenu :D´´
Robo Horvath | 25-02-2012 21:48:00
Som rád že sa dvíha povedomie obyvateľov nad týmto problémom v našom meste a presne to bolo cieľom. Dúfam že to naštartuje určité pozitívum.
Pavol Kurbel | 25-02-2012 21:21:42
Pre Káder
Ja som hovoril o sprejeroch, ktorí postriekajú hocičo a hocikde. Ak to v Blave povolili, nič proti tomu. Nereagoval som na ten link, nakoľko som si ho ani nepozrel.
Marián | 25-02-2012 20:23:21
Nuž teda, ak sa niečo rieši, začne sa z neuveriteľného úplne iného uhla pohľadu. Tak ako niektoré komentáre v tejto diskusii. Miloš, máš pravdu, že je zanedbaná výchova už od rodiny, potom škola, kolektív,... Ale chcem vo všeobecnosti naznačiť niečo iné. Ak mal môj syn vyložene "chlapské, dospelácke, neuveriteľne fantasmagorické riešenia", vždy som mu povedal: Predstav si, že toto, čo si urobil, by ti urobil tvoj syn. Ako by si to riešil? A zostal s problémom, pri ktorom zmenil názor. Nie som staromódny, žijem s dobou. Ale medzi ľuďmi sa vytráca slušnosť, poctivosť, jeden druhého skôr ako by mu pomohol, tak ho radšej utopí. Vytrácajú sa logické myslenia, zásady slušnosti. A niekto ide riešiť či pán Majko počas vedenia vozidla telefonoval? Áno, je to priestupok. Ale väčšina z vás je arogantná a nevšímavá k svojmu okoliu, snaha upozorniť nejakého zasrana, aby nerobil zle, vaša benevolencia je horšia?! Tak sa nesťažujte, že v Seredi, a nie len tam je horšie, že je nebezpečné chodiť po uliciach a podobne. Je potrebné upozorniť na nedostatky. A nevyhovárajte sa na fízlov, či už štátnych, alebo mestských že nič nerobia. Ak dostanú podnet, musia ho riešiť. Od toho sú v deň či noc v práci.
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 25-02-2012 19:53:54
Onon | 25-02-2012 18:59:07 | - srdecna vdaka. Verte, ze nie som sam a rozumnych ludi je v meste vela. Len sa akosi este malo zapajaju do realizacie toho, co nepochybne chcu pre svoje deti. Ale ich cas pride. Pri zakladani novin pred 4 rokmi sme boli v podstate traja. Dnes su nas desiatky - uz take "mensie" stovky. Ako som povedal, kazdy podla svojich moznosti a schopnosti. Spolu dokazeme vela. Len sa netreba hanbit a bat vyjst z anonymity. Komunikacia je dolezita a skutocne ruca mury medzi ludmi...
Onon | 25-02-2012 18:59:07
Pan Majko.
Normálne nekomentujem clanky, ktore uverejnujete. Precitam si, zasmejem sa nad primitivitou (vacsiny) komentujucich, precitam si vyhrazky faganov, ktori navyse kradnu a pod. Ale dnes mi to neda. Momentalne zijem v zahranici, ale kazdy den si otvorim tieto noviny a velmi rad sa poinformujem, co sa deje v mojom rodnom meste. Ale k teme. Velmi chvalim Vas komentar k clanku. A kompletne s Vami suhlasim. Bodaj by takych ludi ako ste vy bola plna Sered! Ti co to myslia ozaj vazne. Drzim palce Vam aj novinam.
Sjuzn | 25-02-2012 17:45:59
nie je grafity ako grafity..su take, kt. sa daju nazvat, ano, aj ako umenie...ale len v tom pripade, ak su na takom mieste, kde je to povolene alebo vhodne. A nie ako tie cmaranice, akoze \"tagy\". nejaky posahany pubertiak si mysli, ze ked sa podpise na barak, ze je macher...je to hnus a takych by som dala robit verejno-prospesne prace a pekne v reflexnom a nech ho vidia vsetci, nech sa hanbi zato, co spravil!!!
pre jana | 25-02-2012 16:07:17
a kto nevola pocas soferovania?? :D
káder | 25-02-2012 16:06:32
p. kurbel tie grafity v linku pod vasim prispevkom povolil magistrat Ba, aby sa prekryli tie carbanice ktore tam boli, preto ze cez MS v ladovom hokeji tadial prechadzalo mnozstvo ludi a bola to vizitka, ked ste tade isli tak viete ako to tam vyzeralo.
zial uz aj tieto su dnes znova posprejovane. takze pred tymito grafitky klobuk dole.
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 25-02-2012 13:28:37
Jano | 25-02-2012 13:18:48 | - Jano, verejne Vas teda ziadam, aby ste svoje poznatky bezodkladne odovzdali PZ. Ocakavam ze ak tak urobite, budem predvolany na dopravny inspektorat, kde budem vyrieseny prislusnou sankciou.
Najvhodnejsie by bolo, keby ste vsetky dopravne priestupky o ktorych mate vedomosti vzdy a za kazdych okolnosti na policiu nahlasili.
Jano | 25-02-2012 13:18:48
Pán Majko rozprávate tu o priestupkoch ale vy sám ich porušujete, tým že počas šoférovania vozidla voláte..... Už som vás viac krát videl ako ste jazdili a telefonovali.
nezmysel | 25-02-2012 13:11:38
Strašne ma zaujíma ako bude páchateľ potrestaný??
Nebol prichytený pri sprejovaní, ide len o výpoveď chlapca ktorý vie že niekedy niečo ten dotyčný posprejoval? Podľa mňa to je nezmysel vypisovať odmenu keď páchateľ nikdy nebude potrestaný.....podľa mňa by sa dalo efektívnejšie využiť tých 50e.
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 25-02-2012 12:43:24
Marián | 25-02-2012 12:34:36 | - pamatate si na clanok, v ktorom sme upozornili na snad 15 rocneho chlapca ktory sa naslopal tak, ze ho musela odviezt zachranka?
Vacsina diskutujucich sa nepozastavila nad tym, kto mu predal alkohol, preco sa s kamosmi naslopali do bezvedomia, kde boli jeho rodicia a pod., ale kritizovali kopu zvratkov ktora bola na publikovanej fotke. Vyjadrovali sa tak, ako keby som tam tu grcanicu vychrsol ja a nie ten sopliak.
Nezamyslali sa nad moralnostou chovania sa fagana, nad zakonnostou konania predavaca alkoholu, nad tym, co zanedbali rodicia, mozno babka s dedkom, mozno skola. Neodzudzovali ozrate 15 rocne prasa leziace na chodniku takmer mrtve, ale odsudzovali uverejnenu fotografiu so zvratkami !!
Toto je to, o com hovorim a toto je to, co je v nasej spolocnosti chore. Vacsina diskutujucich toho chlapca obhajovala !!

Zial, zmeny su viditelne, iba su akesi pomale. Zijeme kratko na to, aby sme sa dockali realnych vysledkov. Mame vsak sancu aspon svoje deti naucit inemu zivotu a inemu mysleniu.
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 25-02-2012 12:35:08
geco | 25-02-2012 12:11:12 | - nemyslim si, ze sa u nas rodia deti ine, ako inde. Len vacsina ludi je ina. Mozno sklamana, uponahlana, nevsimava, mozno chudobna nielen duchom ale aj financne. Mnohi ludia maju naozaj problem realne prezit a tak si nevsimaju nic. V podstate neziju, iba prezivaju zo dna na den. Vidia okolo seba neskutocne vela nepravosti, tunelovania fondov, pridelovania zakaziek poslancom, kamaratom - zakazky mnohokrat dopadnu velmi zle a peniaze - miliony su vytunelovane. Skuste sa poobracat okolo seba a povyzvedat sa, kto pre spolocnost co kedy zadara urobil. Kto je ochotny nieco pre spolocne dobro a rozvijanie sa deti v pozitivnych veciach urobit. Pozrite sa na minule zastupitelstvo v Seredi - ako si na koniec nadelili odmeny a co pre ludi aj realne urobili. Pozrite sa na druhy prispevok v tejto diskusii. Pozrite sa na to, co si mnohi cigani dovoluju pred kauflandom, u lekara, na poste a sledujte, kolko ludi sa proti nepravostiam ozve. Sme ako ovce v stade, nielenze nas ini pravidelne oberaju o "kozuch", nechame si vymyvat modzgy predvolebnymi billboardami, reagujeme na hesla proti Madarom a ciganom... Ludia sa nechaju zmagorit a nepytaju sa, dokedy budu politici len kricat a namiesto realnej prace len kradnut. Sme vsetci v rovnakej zumpe - je jedno ci madari, cesi, greci alebo slovaci... -jasne ze hovorim o beznych ludoch.
Dnes uz takmer nemame strednu triedu. Mame niekolko neskutocne bohatych a chudobu.
Ludia su denne magoreni primitivnymi telenovelami, nacvicenymi reality show, za vzory nepovazuju ludi ktori svojou pracou a rozumom nieco dokazali. Obdivuju tych, ktori nakradli, vytunelovali, pripadne na niekolkotyzdnove vyslnie marketingovo povytahovanych hermafroditov z televizie.
Ludia malo cestuju a teda maju malo moznosti porovnavat. Dobre so zlym, hojnost a blahobyt s nedostatkom a chudobou. Stale vela ludi obdivuje v zahranici vybudovane a fungujuce nieco, co u nas sami likvidujeme - likviduje dokonca ten, kto zavidi inym.
Uz som to napisal, zijeme vo zvratenej spolocnosti a stale je medzi nami dost ludi, ktori v odbornom clanku namiesto
odborneho komentara (mozno iba svojho postrehu k teme) dokazu upozornit iba ak na preklep, ypsylon alebo pohlad redaktorky, ktory sa mu momentalne nepaci...

My v globale vlastne menit nechcme nic. Chceme byt ovcami a to nielen stale pristrihovanymi, ale este aj kopanymi do zadku.
Marián | 25-02-2012 12:34:36
Prečo sa niektorí zasrani nevedia správať aspoň na verejnosti normálne? Doma sú milučkí, zlatučkí a otec či mať, by za nich ruky dali do ohňa. Ale len čo vyjde na ulicu a má tam kamoša, je z neho drzý, arogantný hajzel! Ak by sme zostali ľahostajní, tak nám nielenže naserú na hlavu, ale aj na chodníky a rohože pred dverami. No a tí, čo sa skrývajú za rôzny anonym, a iný nik, nech si uvedomia, že ak náhodou vyrastú a možno niektorí dostanú aj rozum, tak ich to za pár rokov bude tiež rozčuľovať, že im nejaký sprejer načmáral na dom "moderný obraz dejín".
geco | 25-02-2012 12:11:12
MM - to ma fakt vytaca, ked vidim fajciara kusok od smetneho kosa a ten vajgel hodi na zem...a hlavne v seredi, kde je asi najvacsi pocet smetnych kosov na hlavu na slovensku, my by sme mali byt najcistejsie mesto..rovnako grafiti, preco to v niektorych inych krajinach nemaju a u nas je kazdy barak pocmarany a nikto s tym nic nerobi? alebo vlaky vnutri znicene, roztrhane, vsade pocmarane...v zahranici take vlaky nevidim, u nas normalka, nikto s tym nic nerobi...preco maju inde poriadok a u nas robia zmrdi bordel??? som skepticky, neverim, ze to bude inac, ani vlastne neviem, co by sme mali urobit, aby sa to zmenilo...ono to bude zrejme hlavne vo vychove...a v tradiciach, asi sa slovaci uz rodia ako zmrdi a bordelari...
Pavol Kurbel | 25-02-2012 11:07:46
Odporúčal by som vám, aby ste si to umenie nechali naumelkovať na váš dom, či iný majetok. Veľmi rýchlo by ste prišiel na to, že sa nejedná o žiadne umenie, ale o obyčajné vandalstvo.
pre anonym 24-02-2012 21:13:38 | 25-02-2012 10:40:27
http://www.cas.sk/clanok/196595/hanba-bratislavy-ma-novu-tvar-na-podchode-sa-vyburili-grafitaci.html
pre anonym 24-02-2012 21:13:38 | 25-02-2012 10:39:45
mozno tieto grafity su umenie a nie tie vase sracky
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 25-02-2012 10:11:03
Bez poukazovania na pachatelov trestnej cinnosti a priestupkov a nasledne prirodzene riesenia tychto pachatelov PZ a MP, sa spolocnost dalej k civilizacii dostane asi tazko.
Zavidime inym, ako to u nich funguje. No a u nas to iste kritizujeme.
V Rakusku si nik nedovoli na zem odhodit vajgla a u nas kludne mimo smetiak vyhodi igelitku odpadu.
Zijeme v zvratenej spolocnosti preto, lebo ju tvorime a zvratenosti tolerujeme.
Vacsina ludi odsudzuje korupciu, no mnohi z nich zaroven odsudzuju institut agenta provokatera. A odsudzuju aj nahlasovanie korupcie.

Faktom vsak je, ze demotivujuco moze posobit laxny az povrchny pristup organov cinnych v trestnom konani. Ale o tom neskôr a v inom materiali.
anonym | 25-02-2012 09:52:42
Tí čo tu píšete o bonzovaní a podobných nezmysloch pravdepodobne ešte žijete v ťažkom komunizme. Prečo vás vôbec napadne nazvať to bonzovaním? Nie je pre vás normálne, že ak viem o nejakom správaní, ktoré sa vymyká normálu, že to treba dať na vedomie príslušnej inštitúcii, orgánu a pod., ktorý to dotiahne do konca?

Pre anonym | 25-02-2012 01:40:01 - odmenami za bonzovanie sa nevyrieši samotné poškodzovanie fasád, ale vyrieši sa dolapenie toho chudáka, ktorý to robí. Ale ty asi takto nedokážeš rozmýšľať.
Pavol Kurbel | 25-02-2012 08:42:11
To, že sa našiel niekto, kto nabral odvahu a nahlásil protiprávne konanie je správne. Pre tých čo to odsudzujú sa pýtam, kde je hranica, kedy je to fuj a kedy je to správne?
Ak niekoho prepadnú, zbijú či zabujú je to v poriadku? Ak niekto počarbe vašu fasádu je to v poriadku? Ak však susedovu tak je to fuj?
anonym | 25-02-2012 01:40:01
myslite ze to odmenamy za bonzovanie vyriesite? Omyl.....vzdy to tu bolo a bude...mozte sa snazit ako chcete ttoho sa nezbavite..
Igor Lehocký | 24-02-2012 22:24:38
Odmena v akejkoľvek forme pre človeka, ktorý pomôže polícii vyšetriť a potrestať toho, kto napr.ničí cudzí majetok, je legálny prostriedok za občiansku vyspelosť, ktorý používa aj štát.
anonym | 24-02-2012 21:37:56
FUJ!!! | 24-02-2012 21:33:49 si myslis ze to urobi hocikto,tov by spravil iba taky ktoreho sa to tyka a to by mal okrem grafiti na krku aj ublizenie na zdravi myslis ze to budu riskovat?
FUJ!!! | 24-02-2012 21:33:49
Presne toto som predpokladal...,a zajtra sa tu budeme rozčuľovať nad tým, že Kamil, Fero alebo Jano má rozbitú hlavu. O tom to je.
Erich | 24-02-2012 21:33:26
Chlapec urobil dobrú vec, nech si peniaze užije. Toto nie je bonzovanie, toto je správna vec. Ale to každý zistí, až raz nájdete svoje auto, stenu alebo dom popísaný a z vlastného vrecka bude musieť platiť opravu.
umenie grafiti | 24-02-2012 21:33:12
Povazovali by ste grafiti za umenie, keby sa Vam objavilo na novej fasade domu?
anonym | 24-02-2012 21:33:07
FUJ!!! | 24-02-2012 21:25:31 ked sa nekomu strati pes to je tiez podla teba uplacanie?mesto vypisalo odmenu,lebo sa nieco sice nie stratilo ale znicilo a to mas to iste.dobre tak len nech daju po prstoch takym i mna by zaujimalo ktori idiot sprejoval anarch na kostol
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 24-02-2012 21:25:42
Ci to je nejaky Kamil, my nevieme - identita mladika nas nezaujima.

Odmenu sme nevypisali my, my sme ju iba odovzdali. Nic viacej a nic menej. Vypisal ju Robo Horvath a Martin Tomcanyi a na konkretny ucel.

Ak mate zaujem odmenit niekoho v suvislosti prevencie drogovej kriminality, urcite najdete sposob, ako sa nakontaktovat na tych, ktori Vasu uslachtilu aktivitu spropaguju a Vami venovanu odmenu odovzdaju tomu, kto si ju zasluzi.
FUJ!!! | 24-02-2012 21:25:31
Kam táto spoločnosť speje, verejne uplácať za bonzovanie, uvedomujete si kde môže toto skončiť, a to všetko len preto, že zodpovedné inštitúcie si dostatočne neplnia svoje zákonné povinnosti. Problém je plne v kompetencii polície nielen mestskej a OO-PZ. Operatívne zložky v miestnej pôsobnosti z Galanty, Trnavy majú k dispozícii zákonom určené finančné prostriedky na takúto činnosť. Divím sa tomu, že si niekto vôbec prišiel takto " zarobené " peniaze prevziať, to sme my slovač, len zarobiť akýmkoľvek spôsobom. Kde je občianska zodpovednosť poskytnúť tie isté podklady hoc i anonymne, bez toho, že by si nárokoval finančný prospech.
anonym | 24-02-2012 21:13:38
ved to je kamil ani ne terba ho vidiet do xichtu :-D pan majko nebolo by rozumnejšie takto vypisobat odmeny na drogovych dilerov a taku spodinu_?grafiti su podla mna umenie

UPOZORNENIE: Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.

Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.

Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy. Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

Optik MORVAY AKCIA
Označenie inzercie
Reklamna plocha - bannerovy pruzok
Označenie inzercie
Pridať komentár
iLieky
Označenie inzercie
Reklamna plocha - bannerovy pruzok
Označenie inzercie
Reporteri
Označenie inzercie
Direct real Norea - REALITY
Označenie inzercie
Optik MORVAY
Označenie inzercie
Papiernictvo Kizze
Označenie inzercie
Begam Trnava
Označenie inzercie
Usporne vykurovanie
Označenie inzercie
LED ARENA
Označenie inzercie
Autopožičovňa Sereď
Označenie inzercie
Bezpecne mesto
Označenie inzercie
Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Sereď, Slovensko
Jasno
15°
C
72%
Východ 10 km/h
07:02
18:10

Štv

B

23°/12°

Pia

B

22°/9°

Sob

B

22°/9°

Vyhľadávanie
Posledné komentáre
Komentársmutok 11-02-2020 12:40:12:
Tragická dopravná nehoda medzi obcou Šintava a Šoporňa - AKTUALIZOVANÉ
KomentárPolícia Začala trestné stíhanie za zločin v kauze predaja rybníkov v P.Bystrici 08-10-2019 17:02:12:
Sereďskí rybári lovia opäť vo svojom revíri
KomentárPravda je len jedna 03-10-2019 17:26:08:
7. zasadnutie Obecného zastupiteľstva v Dolnej Strede dňa 3.júla 2019
Komentáranabela 26-09-2019 14:01:27:
Adrian Macho sa oficiálne ujal vedenia obce Šoporňa
KomentárSVD1 14-09-2019 20:22:21:
" V hudbe vyjadrujem svoje pocity "
Komentárveru 01-09-2019 17:42:35:
Z času na čas si zafajčil marihuanu, ktorú si sám dopestoval v dome vo Váhovciach
Komentárs.i.n. 30-08-2019 22:01:20:
Pripomeňme si hrdinov Slovenského národného povstania zo Serede
Komentáranonym 30-08-2019 19:54:00:
"Doteraz som sa nedožil výsledku zo strany MsU, poslancov MsZ v Seredi" - píše občan Serede
KomentárMiloš Majko 30-08-2019 12:57:35:
Prípad Jankovská nie je o stanovisku polície či právoplatnom rozsudku. Je o etike a morálke.
KomentárBlablablaha 29-08-2019 13:39:44:
Vláda schválila návrh nového zákona o občianskych preukazoch
Komentárivan 29-08-2019 11:08:33:
Seniorku v Trnave podvodníci nedostali. Legenda "vnuk".
Komentáruž pred 10 rokmi 29-08-2019 05:22:58:
Trnavská župa začína s rekonštrukciu Krajinského mosta v Piešťanoch a úseku cesty Podbranč - Myjava
Komentárteraz je 28-08-2019 08:18:20:
Obžalovanému starostovi Machovi pred prokurátorkou a sudcom do reči veľmi nebolo. Čo sa dozvieme na pojednávaní zajtra?
Komentárto nevymyslíš 27-08-2019 20:32:27:
Ministerka vnútra vymenovala nového prezidenta HaZZ
KomentárBaba Vanga 27-08-2019 17:15:31:
" Takže, aké riešenie sa núka, aby sme neprešľapovali na tej našej povestnej križovatke, kde nám zabíjajú štát ?" - píše Pavol Varga
Komentárpotecha 25-08-2019 13:41:57:
MFK Zvolen - ŠKF iClinic Sereď 0 : 2 (0 : 1)

Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Bottom panel

© SeredOnLine.sk všetky práva vyhradené. Obsah novín je chránený autorským zákonom č. 618/2003 Z.z. a medzinárodným právom.
Prepis , šírenie, či ďalšie kopírovanie tohto obsahu alebo jeho časti, a to akýmkoľvek spôsobom je bez predchádzajúceho súhlasu vydavateľa alebo autora článku zakázané.
Design: © Mgr. Matej Fraňo Logo a názov novín: © Miloš Majko
Noviny sú aktualizované priebežne.
Články uverejnené na SeredOnLine.sk neprechádzajú jazykovou korektúrou.
Redakcia a vydavateľ novín nezodpovedá za obsah autorov jednotlivých príspevkov. Redakcia a vydavateľ nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov a príspevky v diskusiách uverejnených v novinách.

Webdesign