Prihlásiť sa Prihlásiť sa | Registrácia Nová registrácia
Rescue Online | Sereď Online | SOL archív | Reportér 24

Najhoršia je mlčiaca väčšina
Označenie inzercie
Sereď Online

ISSN 1337-8481   Dnes je 19. 3. 2020, meniny oslavuje: , zajtra
RSS Export článkov
Top panel
Vrazda novinára a jeho priatelky nesmie zostat zabudnuta
Označenie inzercie
Wifina - internetove pripojenie pre verejnost
Označenie inzercie
RubrikyRubriky
FOTO
Označenie inzercie
ŠKOLA DEMOKRACIE
Označenie inzercie
EXPEDICIA BALKAN 2014
Označenie inzercie
Sherlock Holmes
Označenie inzercie
Lekáreň
Údaje o lekárskej službe na dnešný deň nie sú dostupné.

Kino Nova
Múzeum Sereď
Farnosť Sereď
Označenie inzercie
Historické fotografie
Sereď
Označenie inzercie
Linky
Videá

Prípad samospráva Šoporňa nedovolíme zahrať do autu!

Juraj KuklaDátum19. 05. 2012 11:22:47Témaobec Šoporňa
666

Vypočul som si obe nahrávky v tomto prípade samospráva verzus starosta Šoporňa, kde účinkuje aj ZOMOS. Toto je môj názor:

V prvom rade klobúk dolu pred pánom redaktorom, jeho odborným a objektívnym vystupovaním. Najradšej by som ho uvítal aj u nás v Brunovciach, kde má porušovanie zákona oveľa "hulvátskejší" a primitívnejší charakter, súčasná starostka narába s financiami daňových poplatníkov úplne bez schválenia poslancov, rozpočet za r. 2011 si menila svojvoľne, poslanci sú neinformovaní, dones márne núti poslancov na „zlatú mrežu“ , schváliť jej nezákonné zmeny rozpočtu za r. 2011 a samozrejme dodnes nemáme ani nový rozpočet obce! O hlavnom kontrolórovi škoda hovoriť. Nezákonnosti tu majú 22 ročnú hlbokú tradíciu a odbornosť poslancov sa vôbec nedá porovnávať s odbornosťou poslancov v Šoporni. (viď. www.brunovce.otvorene.sk)

Môj názor na stav v Šoporni podľa toho čo som videl:

Poslanci sú tu odborne zdatní, čo je svetlá výnimka v tomto neofeudálnom štáte a nemôžu sa zmieriť s nezákonným konaním pomýleného „pána grófa starostu“, ktorý podľa mňa predvádza názorne trestný čin obmedzovanie cudzích práv poslancov a zneužívania právomoci verejného činiteľa v priamom prenose pred televíznou kamerou. Starosta má ako som videl len troch prívržencov poslancov, ktorým jeho konanie už tiež lezie hore krkom, len sa to boja verejne povedať a hrajú ešte divadlo.

Hlavná kontrolórka p. Verešová je ozajstná kontrolórka, odborne zdatná, chce to robiť dobre, čo je v takzvaných samosprávach najmä v obciach na Slovensku úplne "protizákonné". Kontrolór tu býva spravidla spriahnutý panák zo starostom, je to "nekontrolór". Slúži na maskovanie rôznych špinavých kšeftov, podvodov starostu s verejnými financiami daňových poplatníkov s dotáciami od štátu, Europskej únie a na ohlupovanie verejnosti, že je všetko OK že máme v samospráve kontrolu, že všetko je v poriadku a navrhnutý rozpočet je vždy údajne vyrovnaný len vždy chýbajú peniaze, dokonca u nás starostka neplatí ani odvody za zamestnancov !?

Starosta v Šoporni vystupoval ako arogantný, tvrdohlavý človek, ktorý verejne ignoruje zákony, poslancov a to dokonca aj keď mu zákon poslanec OZ prečítal. Čiže verejne v priamom prenose pred kamerou odmietal ústavný a právny systém tohto štátu, základné práva a slobody a toto nie je možné v právnom štáte nepostihnúť.

Samospráva na Slovensku je podľa mňa založená prevažne na jedinej veci a to je dostať sa hoc akým spôsobom za miestneho diktátora, získať nepísanú trestnú imunitu a hlavne kráľovský plat starostu. Preto sa na toto jediné „remeslo“ ktoré nevyžaduje nič, vedomosti, vzdelanie, charakter, hrnú aj hlupáci a dobrodruhovia a tak to aj potom vyzerá. Štátu tento stav vyhovuje, určite všetci viete pre čo, pre nekontrolovateľné malé práčky peňazí, kde sa ešte stále v pohode dá kradnúť. Štát sa tvári , že to je demokracia .

Na plat starostovi poslanci v Šoporni zákonne siahli, lebo neplnil to čo má a koná ako som videl aj z tohto zasadania úplne svojvoľne, protiprávne a poslancov úplne ignoruje. Dali mu základný no i tak kráľovský plat, na dnešné pomery občanov (mali by ste ho občanom zverejniť) a kontrolórka mala skontrolovať či uznesenie obecného zastupiteľstva v tejto veci aj rešpektuje. Mám obavu, že nie. Reakcia, on jej dal protizákonnú výpoveď a verím, že toto ho bude stáť veľa a stane sa precedensom pre podobných.

Podľa mňa tu ide o ukážku vyššieho stupňa rafinovanej zvrhlosti v takzvanej samospráve – samovláde, ktorá sa tu aj pomocou jednej organizácie a dvoj stoličkových starostov vyprofilovala za 22 rokov do obludných rozmerov. Pod zámienku demokracie vládne podanému ľudu kasta novodobých grófov s obrovskými nekontrolovateľnými kompetenciami, stavebných úradov, výbercov miestnych daní podľa vlastného kľúča od podaných, atď. ktoré si stále zväčšujú .

V menších obciach je to ešte oveľa, oveľa horšie, primitívnejšie, hulvátskejšie! Ľudia sú zúfalí. Aj úplný hlupák, ktorý vychodil len miestnu krčmu a zvolili si ho krčmovníci, lebo ich je viac, má tie isté kompetencie ako primátor s dvoma vysokými školami a za pomoci trestnej imunity, ktorú mu poskytujú orgány nečinné v trestnom konaní aj s tichým posvätením všetkých doterajších vád, môže robiť peklo zo života, prenasledovať zastrašovať exekuovať múdrym a zodpovedných občanov, ktorí odmietnu financovať svojimi daňami jeho trestnú činnosť. Na druhej strane mu táto moc slúži na kupovanie voliteľnosti.

Obyčajne takáto veci verejných diktátorov obcí končia tak, že nejaký priblblý, alebo kúpený „nezávislý“ vyšetrovatelík PZ napíše uznesenie, že žiadny trestný čin sa nestal, alebo skutok nie je trestným činom, kradol a porušoval zákon vraj neúmyselne, alebo keď je ťarcha dôkazov priveľká, premlčí trestnú zodpovednosť za jednoznačne dokázaný trestný čin. Potom zločinca ktorý spôsobil obrovské pokuty, dražbu obecného majetku rozkrádanie verejných financií vytiahnu z kriminálu a vyššie stupne prokuratúry vec posvätia na večné veky a poprenasledujú podateĺov podnetov. (Viď. npr. Brunovce, ukradnutie urbárstva, falšovanie verejných listín, vyplácanie neschválených odmien .... Tu je síce starosta už Okresným súdom po 22 rokoch odsúdený, no po pohrebe s krížom do dôchodku a ešte sa odvoláva.)

V Šoporni ako som videl sú poslanci zdatní, sú to ozajstní poslanci, verím že veci dotiahnu, budeme im pomáhať a tento prípad neskončí ďalším vymývaním mozgov občanom celého štátu!

Juraj Kukla člen správnej rady ZOMOS

 

 


Komentáre k článku:

Komentovať môžu:
registrovaní menom
registrovaní nickom
›VŠETCI‹
pre Marián | 22-06-2012 06:11:53
Správna trefa.
Len JA JA JA.....a dlho nič. A potom Vy.....
Kika | 21-06-2012 13:08:32
Nikto nevie ako prebieha kontrola???????????
pre občan | 21-06-2012 11:30:56
Ja si myslím, že to sú len fámy veď on sám nemôže odvolávať.
Alebo že by mal až takú právomoc?
Možno aj veď ON A ZÁKON...............
Marián | 21-06-2012 09:13:45
A na OZ bude monológ - len JA, JA, JA a vy všetci ste Ho..., alebo ako od Fidela?
občan | 21-06-2012 07:43:41
ze vraj plánuje zvolať obecné zastupiteľstvo na budúci týžden, tak uvidime-
pre anonym | 21-06-2012 07:19:03
No vidím že on sa nezastaví pred ničím. Stále objednáva a vôbec mu neprekáža že tam má NKU.
Alebo sa chce vsunúť do jeho mesačného míňania aby to nevyzeralo tak okato, že keď tam je kontrola tak nič v máji nepotrebujú. Už má podchytenú aj kontrolu?
Keď som bola v obchode tak som ho videla rozprávať s nejakou pani, ale nevyzeral smutný. Skôr sa stále smial.
Ale nakoniec veď to je jeden chrapúň.
anonym | 20-06-2012 22:53:59
por.č. fa 308/2012 firma Econit fa.č. OF058/12 suma 820,16 eur, odborné konzultácie. Toto je skutočne nehorázna drzosť, takéto peniaze sa platia za nič. Pani Kováčová robila výplaty 4.6. sama a začo si táto firma účtuje, veď pracovníčky program IS SAMO musia ovládať za takú dobu lepšie ako očenáš.
Asi na celom Slovensku nie je obecný úrad, ktorý by platil účtovnú firmu, v Šoporni sa aj takto plytvá s peniazmi.

Kedy bude zvolané zastupiteľstvo?

Vie niekto o priebehu alebo výsledku kontroly NKÚ?

Ďakujem za odpoveď.
Marián | 20-06-2012 22:37:04
Už len čakám, kedy sa objaví faktúra za dodanie klimatizácie.

Ale možno najprv Inforea dodá ventilátory a nakoľko budú nepostačujúce, tak dodá klimatizáciu a zmluva o nájme bude na 10 rokov. A ľaľa, zasa niekto zarobí. Alebo nie, pán starosta?
pre faktúry | 20-06-2012 22:12:06
a zase zarábajú tí istí, infoera asi nemá mesačnú tržbu, tak si ju kompenzuje, aj tak sa dá
pre faktúry | 20-06-2012 20:13:09
No pekné...
Faktúry | 20-06-2012 17:01:34
Dnes na starostovej web.stránke zverejnili nové faktúry a tradične je tam pár takých, ktoré sú zaručene v "prospech občana Šoporne" alebo mám taký pocit z toho horúceho počasia?
Maria | 23-05-2012 23:41:42
Erika možno by bolo dobré, rozmnožiť list pána Kuklu a dať do schránok tým čo nemajú internet, aby vedeli o názore ZOMOSu. Prispejem na papier a s distribúciou do schránok.
Registrovaný Erika Ščípová Erika Ščípová | 23-05-2012 21:44:22
ved sa treba ozvať, ale ked si ludia nechajú diktovať a nikto neotvorí ústa, tak sa nedivte. Je to v ludoch, a na prekonaní akéhosi strachu z nadriadenosti. .
pre šopornianska 12 | 23-05-2012 19:49:29
No to potom bude aj tak vyzerať.
šopornianska 12 | 23-05-2012 19:31:41
do organizačného výboru poslednej šopornianskej 12 boli vyberaní ľudia čo sú lojálni so súčasným starostom a nie tí ľudia , ktorí ju organizovali už niekoľko rokov resp. od začiatku a boli jej zakladateľmi.
Registrovaný Erika Ščípová Erika Ščípová | 23-05-2012 18:44:23
rekonštrukciu ZS vybavil bývalý starosta, ale zásluhy si pred volbami prisvojil Vlček, teraz má sancu ukázať čo dokáze, zatial za rok dokázal len peniaze minúť, predražené zakázky, faktúry, nezmyselné poradenské činnosti,a pod.
dôchodca | 22-05-2012 23:42:07
tak pokial som bol na zastupiteľstve rekonštrukcia ZŠ ak si dobre pametám asi za 29 alebo 30mil Sk,ihrisko na škole s umelou trávou to v poslednej dobe a môj názor je že veľa fám sa vytvorilo
pre dôchodcu | 22-05-2012 23:10:50
neprezrádzaj, asi dostal podmienky bývalý starosta, alebo krajča, tak aby bol pokoj tak sa toho vzdal, ved už na šoporniansku 12 nemohol bývalý figurovať v jej výbore lebo by sa to nekonalo, tak niet sa čomu čudovať, ja už sa nečudujem v tejto dedine ničomu,hotové kocúrkovo
pre aaaa | 22-05-2012 23:05:36
škola, aj to si pripisoval ja ako učiteľ, ja ako riaditeľ, ja ako starosta!!!!!!
aaaa | 22-05-2012 22:39:27
žiadna davová psychóza, to je skutočnosť! Stačí sa pozrieť po okolitých obciach čo sa spravilo, uveď mi 1 príklad úspešného čerpania eurofondov pre obec, lebo ja taký neviem.
dôchodca | 22-05-2012 22:28:52
aaaa-neviem podľa čoho hodnotíš činnosť či nečinnosť. Sem tam som sa zúčastnil zastupiteľstva a určite neišlo o nečinnosť. To sa len nabudila taká davová psychóza zámerne a ako to sledujem,že tí čo ju navodili tak to už oľutovali aj verejne.A podstata je taká,že bývalý starosta nemá strach chodiť po dedine aj podebatovať s ľudmi.Mňa osobne mrzí.že sa vzdal aj práce v ŠK,len nechce povedať prečo-určite tam bol dôvod,že sa musel,lebo čo som sa rozprával na ihrisku-stále im pomáha hlavne s papiermi potichu bez funkcie.
aaaa | 22-05-2012 22:12:26
činnosť, alebo skôr nečinnosť bývalého starostu umožnila tomuto indivíduu stať sa starostom obce, lebo ľudia chceli zmenu - samozrejme že netušili, že to bude k horšiemu
Registrovaný Erika Ščípová Erika Ščípová | 22-05-2012 21:22:07
v minulom volebnom období sa sporili peniaze na cisticku odpadových vôd, tak nerozprávajte ze sa nic nerobilo. ak chcete v obci niečo veľké urobiť, tak peniaze sa nemôžu mínať na iné veci, nakoniec to všetci poznáte z domácností, ak sa ide kupiť niečo drahšie, tak sa sporí, to je logické, ale to , že tie peniaze už nie sú , to je tiež pravda. Tam by ste mali zamerať vašu pozornosť,pozrieť si predražené faktúry, firmy, ktoré zarábajú neskutočné peniaze, a potom oddeliť zrno od pliev.
dôchodca | 22-05-2012 20:45:40
Tak ja myslím,že aj o minulosti by sa dalo hodne diskutovať,či sme stagnovali,to je vec pohľadu a možností čo vládna politika komu dovolila,ale to je už minulosť.Ja osobne som nemal pocit,že by bol býval proti občanom,alebože by bol niekomu robil prieky.Len terajšok je na zaplakanie a to je momentálne VELIKÝ problém našej obce.
pre dôchodcu | 22-05-2012 19:57:36
príde, ale už bude neskoro ....píšete, že dedina stagnovala, ale aspoň ľudia nemali problém otvorene hovoriť, teraz len každý kuká, kde sa objaví dotyčný a kde ho udá a stagnovať bude ešte viac, ved sme všade na smiech
pre dôchodcu | 22-05-2012 18:23:15
Príspevok je na jedničku, ale ľudia nejdú len na pekné reči, keď dedina stagnovala, predchádzajúci starosta o 8.00 ešte nebol na úrade a o 9.00 hod. už nebol, pretože už musel ísť ......., ľudia chceli zmenu, ale nie takúto ako robí terajší starosta, ktorý si myslí že obec je jeho súkromná firma. Božie mlyny melú pomaly, ale iste, na každého raz príde!!!!!!!
dôchodca | 22-05-2012 17:55:14
Erika-tak ten príspevok je presný a veľavravný,len ľudia idú na pekné reči,nesplniteľné sľuby a až keď majú už nôž tesne pri chrbáte si uvedomujú,že sa stala chyba-po funuse.
Registrovaný Erika Ščípová Erika Ščípová | 22-05-2012 17:24:23
pán Kukla,
som rada, že vás zaujíma osud obcí, v ktorých si niektorí jedinci myslia, že obec je ich súkromný podnik, že môžu rozhodovať o ich živote, názoroch a najhorsie na tom celom je to, že vyvolávajú v ľudoch strach.Obavy z niečoho , čo im vyššia moc môže spraviť z pozície sily a nátlaku. Toto je pre mna nepredstaviteľné a strašne úbohé, vidím vždy za tým človeka bez charakteru, zákerného a arogantného, ktorý nemá žiadnu úctu k človeku ako takému, žiadny rešpekt, myslím si že doby temna stredoveku už dávno pominuli, takže ľudia prebudte sa a nedajte sa manipulovať svojim strachom, nemáte sa totiž čoho báť, vždy je to len slaboch, ktorý vás pichá od chrbta.
LUZA | 20-05-2012 12:06:34
KOMENTÁR PORUŠIL PRAVIDLÁ DISKUSIE
Príspevok svojim obsahom bol v rozpore s pravidlami diskusie, prípadne porušoval legislatívu platnú v SR a EÚ. Administrátorom portálu bol vymenený za tento oznam a uložený do archívu.
Igor Lehocký | 20-05-2012 11:45:12
...a najhoršie na tom celom je to, že vždy sa nájde hŕstka "potkanov" v ľudskej koži, ktorá na úrade takémuto starostovi alebo primátorovi pomáha a za to, že spoločným konaním rujnujú rozpočet obce alebo mesta alebo rozkrádajú všetko čo sa dá, dostávajú mzdu. Toto sú skutočné vymoženosti demokracie na Slovensku.
Registrovaný Juraj Kukla Juraj Kukla | 20-05-2012 08:35:30
Prečítal som si komentáre. Hlavná otázka je čo s tým, ako na to. Ja sa ňou zaoberám už 22 rokov a vyskúšal som všetko. Sú viaceré riešenia. Jedni hovoria referendum, ďalší potrestať zavrieť zbojníkov do base, ďalší sankcie do zákona o obecnom zriadení aj pre novodobých grófov starostov, aby už takto konať nesmeli.
Dobre no všetky tieto riešenia sú ťažké z jedného dôvodu že: Toto nieje skutočný demokratický štát, kde aj politik nesie trestnú zodpovednosť za svoje podvodné konanie, toto je katastrofálny film „blbý a blbší“ a oranie na podanom ľude, daňových poplatníkoch. Ľudia si myslia že riešením je referendum. Niekde možno je, no nieje to riešenie plošné. Čo keď príde ďalší "dobrý starosta", hodíme ho do zhnitého samovládneho systému "samospráva bez mantinelov" a štát mu povie môžeš kradnúť koľko to dá, daj sem nejaké percentá zo zisku a od más máš zaručenú trestnú imunitu a keď budeš zlý nanajvýš ti dáme protest, no na ten sa môžeš vykašľať ? A šialené divadlo sa opakuje.
Okamžitým riešením sú podľa mňa Vaše nezvratné dôkazy, vedomosti o trestnom konaní resp. praktikách zvrhlej polície a prokuratúry a dohrnie vecí do konca. V konečnom dôsledku treba zavedenie mantinelov, zmena zákona o obecnom zriadení, no to bude až výsledkom takýchto riadne dohraných prípadov, lebo tomu sa nadradená lúza a dvojstoličkoví vladári zubami nechtami bránia, lebo teraz tu máme pre nich "demokratický systém"
Prvé zamietnutie nejakým priblblým vyšetrovatelíkom, je len prvý krok na odskúšanie Vás „nepriateľa“, či sa vyznáte v trestnom poriadku a trestnom zákone. U Vás vedomosti máte. Dôkazy máte perfektne zabezpečené aj s podpornými videami, na prekonanie skorumpovanej polície a prokuratúry.
Šoporňanka | 19-05-2012 22:45:34
Erika a nemyslíš si, že ten pravý čas už nastal??? však čo budeme čakať na čo??? lež našu dedinu tento magor nezruinuje???? Presne tak ako dokážeme držať pospolu pri hokeji, verím, že dokážeme držať väčšia časť dediny pospolu pri zhodení tohoto nášho diktátora :-) Takže poďme do toho.. však ľudia v dedine sú nabudení do boja proti svinstvám, ktoré stvára hlava dediny !!!!!
pre Eriku Ščípovú | 19-05-2012 20:30:27
Tešíme sa:)
Registrovaný Erika Ščípová Erika Ščípová | 19-05-2012 20:24:42
v pravý čas vám dáme vedieť.
Registrovaný Erika Ščípová Erika Ščípová | 19-05-2012 20:24:41
v pravý čas vám dáme vedieť.
pre súhlasím | 19-05-2012 20:09:43
Presne tak. A to čím skôr.
súhlasím | 19-05-2012 20:01:44
ale treba vyhlásiť referendum, ako inak máme zabojovať?
pre Eriku Ščípovú | 19-05-2012 19:58:25
Poďme nato zabojujeme!
Registrovaný Erika Ščípová Erika Ščípová | 19-05-2012 19:51:42
je úzasne, ako sa dokážeme zjednotit pri hokeji, keby sa táto energia preniesla aj ku nám a všetci sme zabojovali za spravodlivosť, zákonnosť a morálne hodnoty,
Marián | 19-05-2012 17:04:39
pre Šoporňanka | 19-05-2012 15:31:32

Len ma tak napadlo, že niekomu náš starosta vyhovuje. A to vo veci, že s radosťou sa "nabaľuje" zaslepený tým, že ho právnik z toho vyseká a pritom právnik a iné firmy sa priživujú na jeho lakomosti a nevedomosti a keď obecnú kasu vyčistia a už nebude ani peňazí ani dedina, tak ho pekne krásne potopia. Veď právnik za to nemôže, že starosta si neplnil povinnosti zo zákona. A firmy robili len na základe zákazky od úradu /a kto je úrad? - starosta/. A že starosta je prostý ako kýbel, že mu to všetko nedôjde do jeho makovičky, to je už jeho problém. To, že On skončí, to mi je úplne jedno. Ale zle skončí celá dedina, tak to nie.
Igor Lehocký | 19-05-2012 16:45:37
Veľmi dobrý článok a výstižný. Toto je presný obraz toho, čo tu vzniklo za 22 rokov "demokracie". Len to má jednu zásadnú neznámu: problém je viditeľný a jasný, pomenovaný, ale akoby nebolo východiska a neexistuje zákonná páka, ako zastaviť človeka vo funkcii starostu v tomto štáte, aby sa splnila vôľa občanov obce. Je to neuveriteľné ale je to tak. Príkladov je niekoľko v tomto štáte a tí, ktorí sa na tomto stave podieľali tvorbou príslušných zákonov nie sú ochotní sa zaoberať jednotlivými skutočnosťami, ktoré sa dejú a možno ešte súčasný stav priklincujú vyhlásením, čo ste si zvolili to máte, v budúcich voľbách voľte inak a bezbrehé porušovanie zákonov nikomu nevadí. Taký je súčasný stav spoločnosti na Slovensku a určite medzi ľuďmi existujú ešte aj takí, ktorí povedia však to nevadí, hlavne že máme slobodu. Aj takí sú. Keď sa k tomu všetkému pridruží katastrofálna odborná úroveň policajtov, ktorí sa nehanbia si hovoriť orgán činný v trestnom konaní a pri prešetrovaní jednotlivých podaní vedia iba načúvať advokátom podozrivých, ktorých profesní kamaráti sedia na prokuratúrach a vraj zastupujú štát, čo z toho môže vzniknúť. Zástupcom štátu nevadí nespokojnosť obyvateľov obce, lebo je im bližší tichý klientelizmus a možno aj korupcia. A pokiaľ sa podarí človeka v postavení starostu ako obvineného postaviť pred súd, rýchlosť konania a nastavený proces konania na súdoch v SR je úplnou zárukou, že do konca volebného obdobia podvodníka funkcie zbaviť nedokážu. Tak ako ďalej?
Problém je pomenovaný už možno sto krát ale čo ďalej, keď v blízkom okolí niet vyššej inštitúcie, ktorej by zákony prikazovali tento stav zmeniť. Tragikomédia zvaná demokracia nedáva pre obyvateľov obcí riešenie možno aj preto, lebo v krajine podvodníkov a tunelárov to tak byť chce. A nezabúdať: v súlade so zákonom.
Šoporňanka | 19-05-2012 15:31:32
Plne súhlasím s p. Kuklom.. krásny názor na všetko to čo sa deje u nás... ale Erika musím povedať len jedno.. nášho p. starostu by už ani na psychiatrii neprijali.. lebo on už nepatrí tam.. ale rovno do blázninca...to je môj osobný názor.. veď keby bol normálny tak toto všetko nerobí.. alebo tam musí sedieť (možno niekto na neho tlačí a drží ho na tej stoličke pod vyhrážkami).. lebo inak by pravdepodobne veľmi zle dopadol !!!!!
pre p.Kuklu | 19-05-2012 15:28:50
vynikajúci postreh a článok, je dobre poznať názor niekoho nestranného a zároveň niekoho, kto vie o čom verejná správa je, lebo značná časť úradu ani nevie na čo tam je
Registrovaný Erika Ščípová Erika Ščípová | 19-05-2012 15:27:01
Pán Kukla, dakujem vám za vase stanovisko, nepochybujem o tom, že máte obrovské skúsenosti so samosprávami a hlavne pri stretávaní sa s arogantným, prehnane egoistickým prejavom niektorých starostov. Akoby funkcia starostu bola spojená s následnou zmenou psychického stavu jedinca, jeho nekontrolovateľným sociopatologickým správaním a velikášstvom,.Myslím si ,že keby sa tomuto problému seriozne venovali psychiatri, urcite by vedeli definovať nové klasifikovanie psychickej choroby.
uplne suhlasim | 19-05-2012 15:18:37
ale velmi sa obavam, ze Vlcakovi pravnici veci zariadia v jeho prospech, tak ako sa to deje doteraz - vid. vyjadrenia OP - mam pocit, ze tu pomoze jedine interna kontrola MV...Nech skontroluju na zaklade coho prokuratura dava take stanoviska ako dava.
pre p. Kuklu | 19-05-2012 12:59:31
Presne ste to popísal. A môžeme ďakovať ze máme takých poslancov podotýkam 7, ktorý sa snažia veci dať na správne miesto. Vďaka.

UPOZORNENIE: Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.

Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.

Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy. Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

Optik MORVAY AKCIA
Označenie inzercie
Reklamna plocha - bannerovy pruzok
Označenie inzercie
Pridať komentár
iLieky
Označenie inzercie
Reklamna plocha - bannerovy pruzok
Označenie inzercie
Reporteri
Označenie inzercie
Direct real Norea - REALITY
Označenie inzercie
Optik MORVAY
Označenie inzercie
Papiernictvo Kizze
Označenie inzercie
Begam Trnava
Označenie inzercie
Usporne vykurovanie
Označenie inzercie
LED ARENA
Označenie inzercie
Autopožičovňa Sereď
Označenie inzercie
Bezpecne mesto
Označenie inzercie
Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Sereď, Slovensko
Jasno
15°
C
72%
Východ 10 km/h
07:02
18:10

Štv

B

23°/12°

Pia

B

22°/9°

Sob

B

22°/9°

Vyhľadávanie
Posledné komentáre
Komentársmutok 11-02-2020 12:40:12:
Tragická dopravná nehoda medzi obcou Šintava a Šoporňa - AKTUALIZOVANÉ
KomentárPolícia Začala trestné stíhanie za zločin v kauze predaja rybníkov v P.Bystrici 08-10-2019 17:02:12:
Sereďskí rybári lovia opäť vo svojom revíri
KomentárPravda je len jedna 03-10-2019 17:26:08:
7. zasadnutie Obecného zastupiteľstva v Dolnej Strede dňa 3.júla 2019
Komentáranabela 26-09-2019 14:01:27:
Adrian Macho sa oficiálne ujal vedenia obce Šoporňa
KomentárSVD1 14-09-2019 20:22:21:
" V hudbe vyjadrujem svoje pocity "
Komentárveru 01-09-2019 17:42:35:
Z času na čas si zafajčil marihuanu, ktorú si sám dopestoval v dome vo Váhovciach
Komentárs.i.n. 30-08-2019 22:01:20:
Pripomeňme si hrdinov Slovenského národného povstania zo Serede
Komentáranonym 30-08-2019 19:54:00:
"Doteraz som sa nedožil výsledku zo strany MsU, poslancov MsZ v Seredi" - píše občan Serede
KomentárMiloš Majko 30-08-2019 12:57:35:
Prípad Jankovská nie je o stanovisku polície či právoplatnom rozsudku. Je o etike a morálke.
KomentárBlablablaha 29-08-2019 13:39:44:
Vláda schválila návrh nového zákona o občianskych preukazoch
Komentárivan 29-08-2019 11:08:33:
Seniorku v Trnave podvodníci nedostali. Legenda "vnuk".
Komentáruž pred 10 rokmi 29-08-2019 05:22:58:
Trnavská župa začína s rekonštrukciu Krajinského mosta v Piešťanoch a úseku cesty Podbranč - Myjava
Komentárteraz je 28-08-2019 08:18:20:
Obžalovanému starostovi Machovi pred prokurátorkou a sudcom do reči veľmi nebolo. Čo sa dozvieme na pojednávaní zajtra?
Komentárto nevymyslíš 27-08-2019 20:32:27:
Ministerka vnútra vymenovala nového prezidenta HaZZ
KomentárBaba Vanga 27-08-2019 17:15:31:
" Takže, aké riešenie sa núka, aby sme neprešľapovali na tej našej povestnej križovatke, kde nám zabíjajú štát ?" - píše Pavol Varga
Komentárpotecha 25-08-2019 13:41:57:
MFK Zvolen - ŠKF iClinic Sereď 0 : 2 (0 : 1)

Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Bottom panel

© SeredOnLine.sk všetky práva vyhradené. Obsah novín je chránený autorským zákonom č. 618/2003 Z.z. a medzinárodným právom.
Prepis , šírenie, či ďalšie kopírovanie tohto obsahu alebo jeho časti, a to akýmkoľvek spôsobom je bez predchádzajúceho súhlasu vydavateľa alebo autora článku zakázané.
Design: © Mgr. Matej Fraňo Logo a názov novín: © Miloš Majko
Noviny sú aktualizované priebežne.
Články uverejnené na SeredOnLine.sk neprechádzajú jazykovou korektúrou.
Redakcia a vydavateľ novín nezodpovedá za obsah autorov jednotlivých príspevkov. Redakcia a vydavateľ nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov a príspevky v diskusiách uverejnených v novinách.

Webdesign