Prihlásiť sa Prihlásiť sa | Registrácia Nová registrácia
Rescue Online | Sereď Online | SOL archív | Reportér 24

Najhoršia je mlčiaca väčšina
Označenie inzercie
Sereď Online

ISSN 1337-8481   Dnes je 18. 3. 2020, meniny oslavuje: , zajtra
RSS Export článkov
Top panel
Vrazda novinára a jeho priatelky nesmie zostat zabudnuta
Označenie inzercie
Wifina - internetove pripojenie pre verejnost
Označenie inzercie
RubrikyRubriky
FOTO
Označenie inzercie
ŠKOLA DEMOKRACIE
Označenie inzercie
EXPEDICIA BALKAN 2014
Označenie inzercie
Sherlock Holmes
Označenie inzercie
Lekáreň
Údaje o lekárskej službe na dnešný deň nie sú dostupné.

Kino Nova
Múzeum Sereď
Farnosť Sereď
Označenie inzercie
Historické fotografie
Sereď
Označenie inzercie
Linky
Videá

Primátorom mesta Sereď sa opäť stal Martin Tomčányi : AKTUALIZÁCIA - uverejnené mená nových poslancov MsZ

24

Primátorom mesta Sereď sa na nasledujúce volebné obdobie opäť stal  doterajší primátor  Martin Tomčányi.

Občania ho podporili počtom 3 797 hlasov.  Jeho protikandidát Jaroslav Troják získal 564 hlasov.

Účasť voličov bola    31,45 %

 

Martinovi Tomčányimu k zvoleniu do funkcie blahoželáme !

---

Do MsZ bolo zvolených týchto 19 poslancov:

ostatné informácie a ďalšie poradia kandidátov nájdete v priloženom pdf

 


Priložené súbory k článku:



Fotogaléria k článku:

24
Autor:
24
Autor: Iveta Tóthová

Komentáre k článku:

Komentovať môžu:
registrovaní menom
registrovaní nickom
›VŠETCI‹
Daniel | 22-02-2015 02:09:31
Neviem, tiež sa pýtam ako Vy.Odkaz na článok od p.Majka je univerzálny pre novodobé Slovensko. B preto znamená Sereď.
ivan | 21-02-2015 10:11:12
Daniel | 20-02-2015 16:31:04
..a o čom by malo byť to B? Keď vieš, tak napíš.
takto prehnilo Slovensko | 20-02-2015 21:38:09

Manželka poslanca neprešla výberovým konaním
Vydané včera Autor: Tomáš Holúbek
Zdieľať Zdieľať na Diskusia (7) Nahlásiť chybu Tlač

Aké skúsenosti z marketingu a cestovného ruchu má poslancova manželka, mesto nevysvetlilo.

ZLATÉ MORAVCE. Nedávno sme vás informovali o prepojení skupiny poslancov na mesto. Najmenej u piatich zo sedemnástich poslancov sme zistili, že ich príbuzní alebo dokonca oni sami sú platení z mestských peňazí.

Pätica poslancov má príbuzných pozamestnávaných na mestskom úrade alebo v mestských podnikoch. Podľa kritikov vyvoláva takéto prepojenie na mesto otázniky v skutočnej nezávislosti poslancov.
Napojení na mestské peniaze

Najviac pozornosti pútajú prípady poslancov, ktorí sa priamo alebo nepriamo napojili na mestské peniaze až po voľbách. Sú dvaja - poslanec za mestskú časť Chyzerovce Jozef Paluška a poslankyňa Klaudia Ivanovičová.

Paluškova manželka Eva sa zamestnankyňou mestského úradu stala 12. januára, iba desať dní po tom, čo jej manžel Jozef zložil poslanecký sľub. V minulom volebnom období poslancom nebol.

Palušková začala pracovať na referáte cestovného ruchu a marketingu. Mesto na túto pracovnú pozíciu nevypísalo výberové konanie. Zákon mu to ani neprikazuje.

Transparency International Slovensko ale upozorňuje, že ak chce byť samospráva transparentná, výberové konania by mala robiť aj na referentov. Práve výberové konania sú podľa Transparency International spôsobom, ako podozrenia z rodinkárstva rozptýliť.

"Výberové konania by mali byť vypisované aj na miesta referentov, na internetovej stránke by mali byť zverejnené údaje o členoch výberových komisií a ich prípadných konfliktoch záujmov, zverejnené by mali byť aj zápisnice z výberových konaní s údajmi o ich priebehu," povedal Michal Piško z Transparency International Slovensko.
Ako sa poslancova manželka o práci dozvedela?

Právnička radnice a súčasne hovorkyňa mesta Mária Vozárová informovala, že o prijatí Paluškovej rozhodol prednosta radnice Miroslav Šlosár. Toho v januári do čela mestského úradu postavila primátorka Serafína Ostrihoňová.

Zaujímali sme sa, prečo mesto vybralo práve Paluškovú a aj o to, akým spôsobom sa o voľnej pracovnej pozícii dozvedela.

Prednosta tvrdí, že Paluškovú vybral spomedzi štyroch adeptov, pričom dvaja z nich boli zo Zlatých Moraviec a dvaja z okolitých obcí. "Po vybratí som sa s pani Paluškovou skontaktoval a spravil som s ňou ešte osobný pohovor," hovorí prednosta Miroslav Šlosár.

Neodpovedal ale na otázku, akým spôsobom sa potenciálni uchádzači o tento post dozvedeli o voľnej pozícii na referáte marketingu a cestovného ruchu. Šlosár nevysvetlil ani to, kde, kedy a na ako dlho informáciu o voľnom pracovnom mieste zverejnili.
Aké má poslancova manželka skúsenosti?

Otázniky vyvstávajú aj v súvislosti s Paluškovej skúsenosťami v oblasti cestovného ruchu a marketingu. Ľudia v meste o Eve Paluškovej hovoria ako o "skvelej matematikárke", ďalší tvrdia, že pracovala na škole v meste "s projektmi".

Samotná Palušková sa k svojim predpokladom na prácu v oblasti cestovného ruchu a marketingu nevyjadrila.

"Kvalifikačným predpokladom na vykonávanie pracovných činností na uvedenom pracovnom mieste je vysokoškolské vzdelanie prvého stupňa," povedala Vozárová. Palušková má titul magisterka, čo je vysokoškolské vzdelanie druhého stupňa, a teda vyššie, ako sa požaduje.

Titul však nehovorí nič o skúsenostiach v oblasti, v ktorej Palušková začala pracovať. "Má pracovné skúsenosti pri realizácii projektov," reagoval prednosta. Akých projektov, to nespresnil.
Ivanovičovej vyriešená dilema

Aj prípad ďalšej poslankyne priamo napojenej na mesto púta pozornosť. Po voľbách začala Klaudia Ivanovičová pracovať na Mestskom stredisku kultúry a športu. Dokiaľ nenašla prácu v mestskom stredisku, pracovala ako zástupkyňa v mestskej škôlke.

Po voľbách však riešila Ivanovičová dilemu. Aby sa vyhla konfliktu záujmov, musela sa vzdať buď práce v škôlke alebo získaného kresla mestskej poslankyne. Lenže presne v období, keď Ivanovičová riešila túto dilemu, dostala pracovnú ponuku zo strediska. To je príspevkovou organizáciou mesta, Ivanovičová teda bez porušenia zákona môže pracovať v mestskom stredisku a súčasne robiť poslankyňu mesta. To by sa v mestskej škôlke nedalo.

"Zákon naozaj vylučuje iba súbeh poslaneckej funkcie a funkcie štatutára takejto spoločnosti. Ak by však mesto prijímalo cez otvorené výberové konania aj referentov, mohla sa táto poslankyňa účinnejšie brániť pochopiteľným otázkam, či jej prijatie do pracovného pomeru nesúvisí iba s jej poslaneckým mandátom a protekciou zo strany predstaviteľov mesta," vyhlásil Michal Piško z Transparency International Slovensko.

Ivanovičová aj Paluška popreli, že by ich prepojenie na mesto nejakým spôsobom malo ovplyvniť pri ich pôsobení v kresle mestských poslancov. Paluška "vôbec nerozumie" ako mohol ovplyvniť uzatváranie pracovných pomerov na meste. Ivanovičová vysvetlila, že "bola oslovená" riaditeľkou strediska, kde sa uvoľnilo miesto, a tak ponuku prijala.

Čítajte viac: http://nitra.sme.sk/c/7645225/manzelka-poslanca-nepresla-vyberovym-konanim.html#ixzz3SJsf7Onr
toto hovorí samo za seba | 20-02-2015 16:50:48
Účasť voličov bola 31,45 %. Neviem, koľko percent z týchto hlasov získal pán primátor. Ale opäť sa potvrdzuje jedna vec. Totálny nezáujem ľudí o miestnu politiku. A to zvolení veľmi dobre vedia. Z toho pramení ich arogancia a všetko čo s tým súvisí. Škoda že nemá 25 rokov. Ani sekundu by som tu nezostal. Premenené na drobné, 30 percentná menšina rozhoduje o zbytku , teda 70 percentách. Hanba.
Daniel | 20-02-2015 16:31:04
Pán Majko, prosím povedať B
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 20-02-2015 08:38:27
https://dennikn.sk/53455/mestske-obecne-trafiky-su-uz-podelene/
Peter Klokner | 23-11-2014 23:09:47
Super debata...Iba ako bývalý seredčan som podľahol zvedavosti a pozrel výsledky volieb.... A potom som ešte naďabil na článok o garážach od odborníčky naslovo vzatej....kurňa na čom to tam fičíte :-) :-) :-)
O 4 roky máte šancu na reparát a to ako sa upratujú nomenklatúrne kádre a samozvaní LenOni môžete okopírovať tu v Hlohovci.

Obcan | 23-11-2014 21:14:37
občan | 23-11-2014 12:55:37

Kedze nepoznam osobne nikoho zo zucastnenych sporu ale napriek tomu sa to tu spamuje,skuste napisat to o co Vas poziadal admin tejto stranky-teda to v com konkretne ten p.Kurbel pise nepravdu a v com ho Majko obhajuje.
Myslim ze Vam to napisal dost zrozumitelne a jasne a takisto ako slovak ovladate jazyk a otazku ste iste pochopil.
Dalej predpokladam ze na zaklade Vasej odpovedi zareaguju aj dotycni pani a ukaze sa kde je ta pravda,lebo takto len naozaj utocite bez toho aby ste povedal nieco konkretne.
A nemusim podotykat ze obvinujete ako anonym plne identifikovane osoby.
Este raz vdaka za odpoved a naslednu reakciu na nu dotycnych panov.
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 23-11-2014 15:17:58
Miloš Majko | 23-11-2014 13:05:20 | - ako obycajne, ziadne argumenty. Samy spam.

Takze priatelu, od tohto momentu budu vsetkymi adminmi Tvoje prispevky posudzovane ako spam.
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 23-11-2014 13:05:20
občan | 23-11-2014 12:55:37 | - skuste okrem nezmyslov napisat:

- v com konkretne - jedinu vetu - obhajujem Kurbela

- a prosim, skuste uz konecne odpovedat na to, co sa Vas pytam dva tyzdne. Opakujete stale to iste - este chvilu a zacnem Vas povazovat za spam. Napsite jediny raz - ake nepravdy Kurbel konkretne napisal a v com ho obhajujem.
občan | 23-11-2014 12:55:37
Pǎn Majko,vy musíte za každú cenu Kurbela obhajovať aj tie volebné noviny lebo ste toho súčasťou. A 4 roky teda 48 mesiacov keď vam platí reklamu na Zlaté pastilky v tychto novinach tak musíte. ;-)
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 23-11-2014 12:24:52
občan | 23-11-2014 10:13:32 | - stale omielate to iste - teraz tam chybal Sokol a cirkev. ;-)

Skuste napisat aspo jediny raz - ake nepravdy konkretne Kurbel napisal.

Vsetci sme na to zvedavi viac, ako co nam prinesie Jezisko...
Milan | 23-11-2014 11:59:34
pre rodič | 23-11-2014 09:30:22
Nemusíte robiť na nikoho bububu.Prečo?Lebo si niekto dovolí napísať pravdu?I keď súhlasím, v Seredi je to tabu a neskutočná nehoráznosť niekoho konfrontovať so skutočným stavom.Mňa by zaujímalo, aká je prac. náplň p.Kyselého.Čo má na starosti?Je platený z našich daní, tak prosím, čakám na odpoveď.
občan | 23-11-2014 10:13:32
Tomčáni 3797 87 %
Trojak 564. 13 %
Po takomto výsledku je úplne jasné že tie intrigy a nepravdy sa otočili proti tým ktorí ich po Seredi aj v kostole aj vo volebných novinách KDH šírili.

Kto čim bojuje,tým zhynie.
Rodič | 23-11-2014 09:41:08
Ak sa Vám to zdá nepochopiteľné asi Vám treba nanovo prečítať názov web stránky. Seredonline. Teraz je to zrozumiteľnejšie? Ak nie je mi ľúto ,lebo inak to vysvetliť nejde. Primátorovi sa určite napíše aj na jeho mail i možno inak. Neviem čo Vás tak pobúrilo, ale väčšinou to býva pravda. Čo sa týka zášte a zatrpknutosti asi nemáte deti čo túto školu navštevujú, tak Vás sa to "netýka" a preto hľadáte pomyselné hranice ešte aj s výstrahou. Hranice čoho? Toho čo je reálne a prípadne dokázateľné? A k čakaniu na vyjadrenie: Vy už ste sa vyjadril /vyjadrila/ :) tak to by aj stačilo. Zbytok nechajte na tých druhých a nepíšte skôr o výsledku podľa "Vaších pocitov".
pre rodič | 23-11-2014 09:30:22
Vážená pani, to čo ste sa dozvedela je jedna vec, ale napísať to verejne, je druhá. Viete svoje tvrdenia aj preukázať, keďže ste ich verejne napísali? Ja sa Kyselého nechcem zastávať, tiež ho nemusím, ale ak na Vás podá žalobu za Vami zverejnené slová, asi sa trocha zapotíte. Držím palce.
pre rodic | 23-11-2014 07:40:44
To co sem pisete sa mi zda nepochopitelne.Pokial mate otazky a poziadavku na primátora mesta,preco to piste sem , Ved on ma priamy email na seba,ma verejne zverejnene cislo,kde mu mozete zavolat.Naozaj cakate ,ze sa vam k tomuto bude vyjadrovat tu na seredonline?Mam pocit,ze niektorí uz neviete co so sebou.Lahko sa vam ociernuje,ked mate moznost anonymne,len treba dat pozor,aby to neprekrocilo nejaku pomyselnu hranicu.Z vasich riadkov citim zást a zatrpknutost a nie nejaky zaujem nieco seriozne riesit.
Rodič | 23-11-2014 06:15:57
Ďakujem p.Majko za obšírnejšie vysvetlenie. To ma len utvrdzuje ,že p.Kyselý je jeden bezstavovec - bez chrbtovej kosti, ale s konexiami, ktoré získal za roky na MzS.Inak som sa tiež dozvedela,že z každej práce ho vyhodili, väčšinou za finančné podvody! Preto vraj je veľa ľudom zaviazaný za pomoc a vyplatenie dlžôb. Tak tomu ide veľmi dobre aj naďalej ako "Hubertovému" ekonómovi./ Inak by ani tú školu nemal, len palety sektu to dokázali./ :) Preto opäť prosím rodičov žiakov ZŠ - Komenského: angažujme sa do zrušenia tohto vytvoreného - nepotrebného miesta pre presne danú osobu - aby mohol splácať dlžoby! Lebo teraz už ako ex poslanec ťažšie presadí čo nasľuboval na oplatu. Nech nám aspoň deti neokráda o nemalú čiastku za nič. Nech je to tak, ako všade na Slovenských školách. Pán primátor čo vy mienite urobiť v ďalších rokoch /dúfam že týždňoch/ s týmto umelo vytvoreným miestom? Dosadíte tam zas niekoho komu ste nejak zaviazaný, alebo Kyselý má do dôchodku rentu z financií školy? Ukážte, že ozaj vediete mesto a takéto praktiky sú Vám cudzie.Alebo opäť bez odpovede , veď to prejde ja už primátor som?
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 22-11-2014 22:30:44
v RTV krea | 22-11-2014 16:15:32 | - a pritom by stacilo tak malo - aby sa dospely chlap kandidujuci na post primatora mesta ako male decko nevyhybal debate na temy tykajuce sa vacsiny obcanov mesta a natrel by to konecne tomu zlemu a neprajnickemu Kurbelovi...
Pavol Kurbel | 22-11-2014 22:21:47
Prepáčte, ale nie som to ja komu prihára. Prihára niekomu inému a ten začína byť nervózny.
Peter | 22-11-2014 16:20:35
Ja som mal skôr na mysli, to, že by sa mohli tymto sposobom nahlasovat (omnoho rychlejšie a efektivnejšie) problemy a pod. pripadne nejake navrhy na zlepšeni a tak...
v RTV krea | 22-11-2014 16:15:32
No vidieť tam že asi pánovi Kurbelovi prihára a očividne to zle znáša. Kon
pre Slaďaka | 22-11-2014 15:56:45
Prečo by mali novozvolenému primátorovi gratulovať na stránke , keď môžu poslať SMS na jeho známy telefón alebo mail. Čo tu riešite pán Sladký je mimo misu .
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 22-11-2014 12:39:24
Rodič | 22-11-2014 12:14:02 | - poslenc Kysely v predchadzajucu volebnu noc verejne o vtedy novozvolenom primatorovi Tomcanyim na pode MsU VEREJNE vyhlasil, ze je zlodej, 20 rokov sa nabaloval na meste a napriek tomu vyhovoval do partie a bola pre neho vytvorena pozicia na ZS Komenskeho.

Pocas volebneho obdobia mal pan poslanec zadrzany vodicsky preukaz zato, ze ho policia zastavila ked riadil osobne motorove vozidlo pod vplyvom alkoholu.
Nikto nic neriesil - sice nemohol soferovat ani mopeda, no rozhodovat o milionoch a nasej buducnosti rozhodovat mohol.

To je o nasom meste a chuti vladnut za kazdu cenu...
Rodič | 22-11-2014 12:14:02
Čítala som peknú spomienku na o chvíľu /našťastie/ už ex-poslanca Kyselého od p. Majka, ale nie je to len spomienka! Verila som, že zapadne prachom - omyl.Už máme po voľbách a ten starý uj síce doposlancoval, ale nedávno som sa dozvedela, ako sa mýlime. Myslíme si, že od mesta už peniaze brať nebude? OMYL ! Stále zostáva nepotrebným zamestnancom, bez pracovnej náplne a vedomostí na ZŠ -Komenského, kde berie cez 10.000 ročne! Tým teda našim deťom túto sumu odčerpáva už skoro druhý rok. Ako a kto ho tam dostal a vytvoril toto fiktívne miesto? Vážený rodičia, čo ak by sme spojili sily a spoločne podpisovou ,prípadne inou formou toto nepotrebné miesto žiadali zrušiť? Začať cez našich zástupcov rodičov v rade školy,/ktorých by som hneď aj poprosila o angažovanosť sa v tomto probléme/, vedenie školy ,prípadne až po primátora.Za takéto peniaze môžu mať naše deti ročne 10 tisíc na iné, im osožné akcie a nie len zbierať po omrvinkách /napríklad rodičovským zberom papiera/ v osobnom voľne.Teraz s vedomím ,že ani 200x opakovaný taky zber nepokryje jeho ročný príjem. Vedel by niekto, možno z poslancov :) diskutovať aj o tomto vymyslenom-nepotrebnom mieste a krásnom plate, pri schvaľovaní rozpočtu na poslednom zasadnutí v decembri? Veď na celom Slovensku niečo takéto na školách nejestvuje. Prečo iba v Seredi?
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 22-11-2014 11:59:01
Peter | 22-11-2014 08:09:55 | - "Odkaz pre starostu" bol zavedeny ovela neskor, ako sme otazky pre poslancov a primatora zaviedli my.

Mate problem - nas primator a nasi poslanci sa cistia byt tak vysoko vyvoleni, ze oni obcanom a volicom neodpovedaju. Dokonca ani pre dolmabi nie.
Peter | 22-11-2014 08:09:55
Celkom zaujimavu aplikaciu na Android som našiel. Volá sa "odkaz pre starostu". Tu je link:
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.softec.android.ops

Aplikácia Odkazprestarostu slúži na nahlasovanie problémov vo Vašom okolí. Problémy nahlásené vo vybraných mestách sú komunikované priamo so zodpovednou samosprávou a ich riešenie je možné sledovať prostredníctvom aplikácie, ako aj na našom portáli www.odkazprestarostu.sk.
Od spustenia projektu v roku 2010 bolo samosprávam nahlásených vyše 2000 problémov, z ktorých sa viac ako 700 podarilo vyriešiť a v ďalších dosiahnuť apoň čiastočné zlepšenie.
Pomožte nám skrášliť naše mestá a nahláste podnet z Vášho okolia!
Projekt odkazprestarostu je v súčasnosti možné využívať v týchto mestách a obciach*:
- Bratislava
- Banská Bystrica
- Prešov
- Nitra
- Žilina
- Trnava
- Trenčín
- Prievidza
- Spišská Nová Ves
- Šaľa
- Kežmarok
- Svidník
- Dobšiná
- Vinodol
- Babín

Nebolo by zlé aj tu také niečo zaviesť...
serediak | 21-11-2014 11:14:26
na tv krea bolo, ze primator dal trestne oznamenie na kurbela, lebo ze zavadzal v predvolebnych novinach. dost sa potil kurbel co bolo vidno z tej reportaze, uvidime ako to dopadne. nech pravda zvitazi.
Marek Sladký | 21-11-2014 09:20:15
Anonym si jasný. Ak by ti to IQ dovolilo, tak mi vysvetli niečo o tom prepade. Som na tom na čom som bol a o nič som neprišiel. Ale to je už na teba asi vela keďže si frajer len ako anonym. Mimochodom ako by si vo voľbách obstál ty? Keď to skusis, tak mi potom povedz vysledok mudrlant.
anonym | 20-11-2014 19:53:01
ten prepad na celej ciare mareka sladkeho hovori za vsetko,agent s teplou vodou ze serede
Pre seredanka | 20-11-2014 17:10:43
Veru aj ja dufam ze Horvatova uz nebude kontrolorkou mesta,uz jej stacilo,nech ide konecne robit poriadnu robotu za normalny plat obcana .
Registrovaný Marek Sladký Marek Sladký | 20-11-2014 08:24:48
Všetky anonymne ohlasy sa hanbia za gratulacie, lebo staronový primátor pred 24 hodinami dal podakovanie do SN a nikto mu nepogratuloval pod vlastnym menom. :)
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 17-11-2014 19:30:01
j.r.nem. | 17-11-2014 18:59:21 | - som rad, ze som mohol prezentovat svoj nazor.
j.r.nem. | 17-11-2014 18:59:21
Pre Majka,to som rad,ze ste mi dal lekciu z demokracie.
seredanka | 17-11-2014 18:55:06
ma to tam dobre zabezpecene aby mala vianoce take ako vlani. a volici ,chodte do kelu. 4roky mi zas bude fajn
anonym | 17-11-2014 18:25:31
Ale kto jej bude do mestského zastupiteľstva predkladať odmenu, keď sa tam jej osobní predkladatelia (Kyselý a Kalinai)nedostali.
seredanka | 17-11-2014 18:03:40
prosim vas,ked sa stal Bystrik Horvat poslancom, dufame vsetci Seredania ze jeho manzelka uz nebude zastavat funkciu kontrolorky! to by bol pani na mestskom urade uz naozaj vysmech do tc´vare ludom ktori Vas volili.
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 17-11-2014 14:30:05
nerozumiem | 17-11-2014 14:22:10 | - tak to uz v demokracii byva. Su ti, ktori rozumeju a vedia a aj ti, ktori nerozumeju a nevedia.

A tak to ma byt.

Vo vztahu k danym prispevkom je dolezite, ze rozumiem a viem ja.
A preto viem, o com je rec...
nerozumiem | 17-11-2014 14:22:10
Pre nas je Pseudonym to iste ako anonym,pretoze na veci SA nicht nemeni.Ja neviem kto je Robo Horvath,a ani neviem kto je anonym,takze neviem o com je TU rec.
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 17-11-2014 12:51:33
pre "Horvátha" | 17-11-2014 00:49:09 | - napisali ste destaitky prispevkov - anonymne. Robo Horvath ma 5 rokov stale aspon ten isty pseudonym - nemate ziadne moralne zabrany kritizovat ho za to, ze sa pod svoje prispevky nepodpisuje svojim menom?

Vidite, toto - tento pristup je presne to, co tu mame 4 roky...
pre "Horvátha" | 17-11-2014 00:49:09
Ty blbeček to voliči vedeli o Martinovi všetko aj predtým.
A ak robil niečo protizákonné tak vieme, že Kurbel už podal trestné oznámenie. Keď vieš o niečom Ty, tak podaj aj Ty a uvidíme ako to dopadne.
Ľudia ho opäť zvolili a aj z oveľa väčším počtom hlasov, tak má silný mandát občanov Serede. Demokracia je aj o tom, že sa rešpektuje vôľa väčšiny, to Ty nedokážeš. Tí čo neboli voliť to majú v paži, tak to je ich problém. A Tebe keď je z toho zle choď sa vyzvracať, alebo nabudúce voľby postav lepšieho protikandidáta, alebo choď ukáž sa Ty koľkí budú voliť Teba.

A ty máš čo najmenej poučovať anonymných gratulantov, že sa nepodpísali, oni sa na nič nehrajú a neskrývajú sa sa cudzie meno.
Robo Horvath | 16-11-2014 23:59:46
pre 16-11-2014 23:37:55
kludne sa odbavuj na mne. Nech ma aj 5000 hlasov ja mu k tomu gratulujem ale nic to nemeni na realite co som napisal.
Nervozita horvátha | 16-11-2014 23:37:55
No vidno že ožíva zlosť horvátha a tomčáni je pre teba jako červené súkno pre býka. Tomčáni dostal mandát od 3796 voličov, Troják od 563 voličov .
Otázka znie či aj takýto anonymný trotel má mandát z ústavu. Ak máte, vopred sa ospravedlňujem, pretože aj blbček ako vy má právo voliť.
Robo Horvath | 16-11-2014 23:06:46
občan | 16-11-2014 17:04:14 napisal si
"Za Martinom sú výsledky a za Trojákom ?"
Porovnavas nieco co sa porovnavat neda. Martin je asi od prevratu v samosprave a Trojak nie tak nechapem ocom tu tocis. Ako nezastavam si Trojaka lebo ja ho v podstate ani nepoznam, ale zato napis nam prosim ta co take prevratne a zasluzne urobil Martin pocas asi 25 rokov co je tam ale nie za peniaze mesta teda nas obyvatelov, ale za svoje.
Este raz opakujem,, za svoje,, teda nie mestske peniaze nas obyvatelov. Este aj podnika v mestskom a za smiesnu dohodnutu cenu najmu co sa za tie roky da tiez chapat ako strata pre mesto. Kedze jeho investicia v najme skoro ziadna a interier uz môže pomenovat že ,,retro AB,,
Opravte ma niekto prosim vas ak sa mylim.
Ako nemam nic osobne proti Martinovi ale realita skratka nepusti.
pre Obcan | 16-11-2014 22:19:11
Vo vela veci plne s tebou suhlasim a stotoznujem a tiez viem ze ziadne hrable nerabu od seba ale som toho nazoru ze je to momentalne ta najlepsia volba ktora je a verim ze to bude lepsie a ku prospechu ludi a dotiahnu sa do uspesneho konca este tie veci voci ktorym si mal vyhrady ale moj nazor na to je ten ze tu je vidiet vysledky ked to porovnavam s predchadzajucimi primátormi a to mi nemoze nikdo vyvratit.
Pre dochodca | 16-11-2014 22:01:11
No dufajme,ze toto volebne obdobie uz nebude kontrolorka,je mozne aby zaroven jej muz bol poslancom,ved to moze byt len v Seredi
vvvv | 16-11-2014 20:55:28
už by sa mohol začať riešiť aj ten skatepark
Fero | 16-11-2014 20:15:03
Lenže ten trnavský už roky maká a nič za to nemá, aj so svojou družinou. Ľudia vidia, ale v Seredi? Ak niekto aj maká, nevieme o ňom, žiaľ. Pani kontrolórka tiež "maká", len vidia ba vyvolení. My ju poznáme
Fero | 16-11-2014 20:11:48
Čo čakať od vojakov
Andy | 16-11-2014 20:09:51
Keď nie je nič iné
Andy | 16-11-2014 20:08:31
Môžete "blejt", ale žiaľ len nad Sereďou a slepcami.
Andy | 16-11-2014 20:05:44
Naučte sa pravopis
Andy | 16-11-2014 20:04:46
Kontrolorka si to zaslúži a aj potrebuje - na nové, dlhšie sukne.
Júlia | 16-11-2014 20:01:55
Fakt myslíte, že Seredi je nejaký poslanec , nedajbože primátor, ktorý myslí na ľudí? Obdivujem Vašu vieru a optimizmus. Za každým ich činom, akože prospešným, je ich provízia.
Júlia | 16-11-2014 19:57:35
Akože pre Seredčanov? A kto teda volil? Je fakt, že Tomčáni
nie je terno, ale už v tom vie chodiť, aby svojím blízkym nahral, tak , ako treba. Vedia, prečo ho volili.
Jozef | 16-11-2014 19:49:30
Zvolenym gratulujem.

Ale slovami M.Sidora
"Chcel by som verit ze sme si zvolili tych najlepsich." ?
To su slova cloveka, ktory "ich" za posledne styri roky spoznal.

Ale, ze by to bol az taky velky uspech pre Martina?
Ved z cca 14000 volicov ho volilo "len" 3 797.
seredan | 16-11-2014 19:43:42
tieto vysledky velke sklamanie pre seredanov.
Registrovaný Marek Sladký Marek Sladký | 16-11-2014 19:32:26
Volič nikde nie je napísane, že musí kandidovať len v tom obvode v ktorom býva. V tom prípade by museli prešetrovať aj iné mená z prvého obvodu okrem p. Kurbela.
Peter | 16-11-2014 18:41:55
Takym ludom vobec nejde o to ci kandiduje v prvom alebo desiatom obvode,ved im nejde o ludi ,ale aby nestratili kontakt s korytom!Vo svojom obvode by ho asi nikto uz nechcel!Tu je zivy priklad politickej absurdnosti ,intriganstva a spiny!
volic | 16-11-2014 18:23:25
Len jedno neviem pochopit ako mohly zaradit Pana Kurbela do prveho volebneho okrsku ked byva na Sportovej ulici malo by sa to presetrit dakujem
pre obcan | 16-11-2014 18:00:46
KDH!
Tin Tin | 16-11-2014 17:58:04
Robo presne a trefne napisane.
občan | 16-11-2014 17:04:14
Občania rozhodli koho chcú a koho nie. Rozdiel medzi oboma kandidátmi je priepastný. 3 233 hlasov hovorí za všetko.
Za Martinom sú výsledky a za Trojákom ?
obcan | 16-11-2014 16:46:37
Norbert A. | 16-11-2014 16:04:25
Rozkvet, budovanie, prosím vás s týmto kŕmte soplavé deti.Však bárs aká dedina v Rakúsku je lepšie vybavená než toto velkomesto.Ale škoda reči.Chytrým ludom to netreba vysvetlovať, tí vidia a zvyšok bude nadšený aj na Titanicu ked im to vrchnosť nakáže.
Obcan | 16-11-2014 16:42:33
Norbert A. | 16-11-2014 16:04:25

Ale ved nikto nevravel ze sa nic nespravilo,aspon som to teda neregistroval.
Problem je skor inde co ludi sere a na co sa tu poukazovalo.
V prvom rade to bolo o tej komunikacii,co aj majitel SOL skopiroval do clanku ako pred minulymi volbami sa ohanali primator a jeho zastupca komunikaciou a ta proste nenastala.
Hlavne vtedy ked mali vysvetlovat trebars to co tu publikoval p.Kurbel,pripadne aj ine otazky.
Komu ma obycajny clovek teda verit ? Lebo je jasne ze jeden z nich klame.
Ved to mohli vyvratit a zhodit autorov podobnych konspiracii,ale nespravili to.
Otazka je-preco ?
Ved mohli raz a navzdy zavriet hubu tym co ich podozrievaju ze nekonaju v prospech obcanov,mohli vyvratit a znemoznit kopec ludi svojimi argumentami ako to je s MBP,predajom a najmom budov...atd.
A za druhe.
Vedenie sa chvalilo pred volbami ze nikto nespravil pred nimi tolko co oni,s cim aj ja suhlasim,lebo ta snaha tam bola.
Lenze za aku cenu ?
Spravilo sa namestie,no namiesto pribudnutia zelene ostala a mozno este len ostane betonova plocha-vypilila sa lipova alej-bolo to treba ? Nie,nebolo,ale (podla mojho subjektivneho nazoru) ta alej zavadzala a clonila tak ze nebolo ,,veldielo,, vidiet z cesty a hlavne z busoveho namestia,takze by to tak nevyniklo. A nie ze boli tie stromy chore ! Chory bol ten clovek co o tom rozhodol a nechal to zlikvidovat !
Pritom sa dal spravit krasny kompromis namestie s alejou.
Dalsia blbost co sa spravila a mesto sa nou chvali je ta cyklotrasa.
Samotna myslienka je fajn a fandim jej,ale zase sa nieco robilo narychlo A ako to dopadlo ?
Jasne neboli prachy.
Ale preco sa to nespravilo na etapy a kvalitne ???
Preco na Kaskadach drzi asfalt roky rokuce a tu sa to zacalo po par mesiacoch rozpadavat ?
Kto to dozoroval,kto za mesto podpisal prevzatie ?
Ako by sa tvaril keby mu na dome trebars robili fasadu a ta by mu odpadla ?
Tiez by to neriesil a este vysmiaty vyplatil majstrov ?
Bude za to zodpovedny ?Bude mu to zosobnene ??
Naposledy amfik-slavnostne otvorenie a zaroven zatvorenie.
Naco to bolo dobre ?
Jasne bolo to naviazane na prachy z EU (tiez suhlasim) ale akurat pred volbami to tak krasne vyslo :-)
Co taka pohotovost ?
Nieje to smiesne ze sa odpreda poliklinika a ludia v meste pomaly vacsom ako okresne nemaju vecer kam ist ?
Ci kaslat na luzu ?
Uz pochopte ze ludom je jedno ci tam bude Janko,Jozko,Ferko,ide o to aby sa myslelo hlavne na ludi a nie na vedlajsie aktivity.
A hlavne ked uz sa mesto do niecoho pusti,aby to robilo PORIADNE.
Radsej menej a po etapach kazdy jeden projekt ako naraz a za par rokov je to v prdeli.
Len cas teraz ukaze ci sa zlepsi komunikacia a co sa spravi KVALITNE pre mesto.
Norbert A. | 16-11-2014 16:04:25
Ludia citam tu Vase komentáre k volbam vytahujete tu nejake veci na Martina ktorými sa ho snazite len ociernit koky z vas neprajnikou sa pozrelo dozadu za ery iných primatorov co oni urobili pre toto mesto ktory z nich bol taky ustretovy v problematike Serede a k obcanom. Sa pozrite co pre mesto spravil za jeho volebne obdobie ako nam mesto rozkvita a zveladuje sa co si myslite ze vsetko sa da naraz a teraz je vidiet mentalitu slovače ci niekdo robi prd pre mesto alebo sa nabaluje alebo vidiet vysledky vsedci su pre vas zly nie ze by ste taych ludi podpoovali ale nee vy len spinu viete vytahovat resp.uplne banality nikdo nie sme dokonaly ale o co robi a urobil Martin pre toto mesto a jeho obyvatelov tak to neurobil ziadny primator za celu eru Serede. Tak sa uvedomte a prestante hadzat polena pod nohy ludom ktory si to nezasluzia
Registrovaný Marek Sladký Marek Sladký | 16-11-2014 15:50:18
Robo Horvath | 16-11-2014 14:58:03 výstižne napísané.
Tzv. Horváthovi | 16-11-2014 15:34:31
A teraz daj tú O Červeney čyapočke alebo Ako Jaryk dostal víprask alebo Ako Občanya zle rozhodly.

Počúvajte, počúvajte vyzyonár Horváth sa objavuje na scéne . Taký cap čo ho ani doma neberú vážne.
Keď ho stretnete, usmievajte sa a nevšímajte si jeho priblblý výraz. Nehovorte s ním iba ho počúvajte a neoponujte. Vtedy sa vytoči do špirály a slintá. Vtedy treba volať 159.
Tin Tin | 16-11-2014 15:18:45
Stále čakám na vysvetlenie Tomčanyiho k MBP a stále nič tak ako nebolo podané vysvetlenie k odmenám kontrolorky a vy si pochvalujete ako dopadli volby.Toto je ubohosť.
pre robo horvat | 16-11-2014 15:10:54
....presne, uplne,vystizne....palec hore
Katastrofa si ty! | 16-11-2014 15:10:43
Robo Horvath. Krákaš tu jak chorá vrana. Už sa zmier s tým, že volby sú za nami a zvolený bol Martin.
Robo Horvath | 16-11-2014 14:58:03
Tomcanyi nenabral odvahu na slusnu komunikaciu nielen anonymnu ale ako sme videli aj neanonymnu teda priamu.
Jeho nazor na nediskutovat anonymne sa teda zmenil aj na nediskutovať priamo v diskusii s obyvatelmi co o to mali zaujem. Asi si to ani neuvedomujeme ale je to arogancia moci a ponizovanie ci opovrhovanie nad obyvatelstvom. Nie nad Majkom ale dost velkeho poctu obyvatelstva co tu citaju informacie o mestea jeho buducnosti.
Vysledok volieb je viacmenej kopanec a facka transparentnosti, nezavislej informovanosti a teda spravodlivejsej moznosti obyvatelov sa polupodielat na veciach verejnych teda somospravnych.
Vidim ze Tomcanyi tu ma vela gratulantov ale skoro nikto sa nepodpise svojim menom a priezviskom pod gratulaciu ktoru mu tu tak uprimne vyjadrujete, cize len anonymne.
Teraz neviem kedze Martin nema rad anonymov ze ci sa mu takouto anonymnou gratulaciou vysmievate alebo sa este aj pod gratulaciou bojite alebo hanbite podpisat a defakto ukazujete voci nemu takto len svoju faloš.
Nemate pocit ze ho vlastne urazate a opovrhujete nim?

Z mojho pohladu je toto zlozenie pre nas obyvatelov kastrofa. Skoro jednostranne a stare zlozenie prinesie len zahmlievanie a jednostranne rozhodnutia v prospech niekoho tak ako tomu bolo doteraz. MsBP mala byt dostatocna ukazka pre nas obyvatelov kde sa v podstate rozhodlo o nas a bez nas.
Nakolko vyvazenejsie zlozenie nanastalo co by mohlo zarucovat aku taku kontrolu tak je to v háji a tak ani neocakavam ze by mohol nastat lahsi zivot v tomto meste pre nas obyvatelov.
Peniaze aj nadalej a este vo vecsom mnozstve nekontrolovane potecu do futbalu, basketbalu lebo to je prave to co robi za vase peniaze niekomu kampan,reklamu a prosperitu ale urcite nie financne lahsi zivot beznemu obyvatelastvu.
chápanie | 16-11-2014 14:51:21
Všetci chápu nervozitu úderníkov KDH,ktorí nevedia stroviť trpkú prehru.
Percentá zúčastnených v týchto komunálnych voľbách sú porovnateľné s voľbami predchádzajúcimi.
Ťazký debakel KDH ci tam majú len tak tak svojho vodcu a primátor za nich dostal koľko hlasov?
Vzhuru do bezvědomí.
A môžu robiť ľuďom radosťˇ a podľa skutkov by sme ich mali vždy poznať.
Tie noviny zabrali . Trojáka by mali navrhnúť na ocenenie skokan roka vzad,Cenu za reklamu by mohol dostať reklamný mág Pajko .
dochodca | 16-11-2014 14:29:59
pan primator pani kontrolorka horvatova tento rok zasa odmena 2000evr to bude mat vianoce a mi dochodci zasa nic uz konecne sa k tomu postavte ako primator seredi
Ivan | 16-11-2014 08:49:20 | 16-11-2014 14:24:38
Osobne
ma to mrzí najviac, súhlasim
anonym | 16-11-2014 14:05:06
Pán Kurbel, mal ste na mále, doťahoval sa na Vás Ing. Róbert Král, len rozdiel 15 hlasov vám pomohol,a už ste tam nemusel byť, myslím v MZ. Volebný obvod 1: Kurbel 338 hlasov, Král 323. Rozdiel malý, na budúce to už nemusí vyjsť. Treba sa zamyslieť nad sebou.
Pre Vilmu | 16-11-2014 13:47:46
Vazena sudruzka Vilma vacsina seredanov ignorovala komunalne volby v tomto zaprdenom meste , ucast volicov 31 percent vo volbach hovori o vsetkom.On ten tomcaniy je na tom horsie ako fico a jeho smer .
gulak | 16-11-2014 13:39:21
Takýto výsledok volieb sa dal predpokladať..po páde komoušov bola Sered silne HZDS..ked ich miláčik padol,tak hned prešli ku Smeru,zvlášt jeden poslanec je preborník v obracaní kabátov....som zvedavý,ked časom padne aj Smer..(ten tu nebude na večné časy,lebo aj Rusáci si mysleli,že tu budú na večné časy)..tak do akej strany,či hnutia sa zaregistrujú...časť práci komsomolci..
lubo | 16-11-2014 12:49:23
Trnava primator je nezavisly, poslanci 16 nezavislych, cca 13 koalicia sdku, kdh atd, 3 smer!! Sered? Jdu blejt
lubo | 16-11-2014 12:49:01
Trnava primator je nezavisly, poslanci 16 nezavislych, cca 13 koalicia sdku, kdh atd, 3 smer!! Sered? Jdu blejt
Milan | 16-11-2014 12:24:23
Kedy sa konečne Sereďanom otvoria oči? A prečo sa navážate napr. do p. Kurbela resp. p. Majka? Čo také spravili? Snaha na poukazovanie vecí, ktoré sa dejú za našimi chrbtami sa bohužiaľ necení.

A hovoriť pri takejto volebnej účasti o výhre p. Tomčányiho je dosť nepochopiteľné. Pri takomto obsadení si zase môže pani kontrolórka nabaliť vačky, zase môžme doplácať na určitú skupinu obyvateľstva a zase sa nebudú riešiť tie najpodstatnejšie veci, ale bude sa riešiť to, čo je záujmom určitej VPLYVNEJ skupiny!
vilma | 16-11-2014 12:07:21
Nečítam už komentáre na SOL, prečítala som si to len kvôli výsledkom a vidím, že v tom budem pokračovať naďalej. Jednoducho nečítať.
Martin vyhral a väčšina Serede sa teší, lebo je po ňom konečne vidieť robota. Nech si hovorí kto čo chce.
Blahoželáme, Martin! A väčšine Tvojho tímu!!!
Peter | 16-11-2014 12:01:22
Najsilnejsia lavicova strana Smer je spokojna s vysledkami,najsilnejsia pravicova strana KDH je spokojna s vysledkami volieb,tak kde je potom problem?Alebo pravica povazuje za uspech znizenie dlhodobeho 40 percentneho naskoku o jedno percento za uspech?To je kurevsky malo a uspokojuje iba tych co si svoje teple miestecka ustrazili a kaslat na ludi!
geco | 16-11-2014 12:01:19
za mimoriadne nizku ucast vo volbach moze hlavne absencia adekvatneho protikandidata na primatora...ved vysledok bol dopredu jasny, tak naco ist volit...a za 422 hlasmi pre p. Veselickeho nemoze podla mna nic ine, len stvava kampan na SOL, bolo by ovela rozumnejsie si ho vobec nevsimat a nepisat o nom...
pre P.Kurbela | 16-11-2014 12:00:41
Na celej čiare ma sklamalo KDH. Nebolo zo svojho radu schopné postaviť ani adekvátneho človeka ako protikandidáta primátora. Čo v tom je, že ani silne KDH-cke rodiny ako I.,K., sa dostali do mestského parlamentu, ale cez celkom iné strany a hnutia,že nešli pod plachtou KDH, že ho mnohí opúšťajú. Čo sa v KDH deje, vysvetlíte nám to.
Jupiter | 16-11-2014 11:58:51
pre "Miloš Majko | 16-11-2014 02:44:45"
Ďakujem, že si mi vysveltil, že sa mýlim.
SOL vlastne získalo kopec nových čitateľov, ktorí si uvedomujú, ake objektívne a nezaujaté informácie toto medium prináša, však?

V časopise Týždeň bol asi pred dvomi týždňami veľmi zaujímavý článok o rôzných druhoch klamstva, ale veľmi zaujímavá bola pasáž o sebaklame. Čítal si? Požičiam Ti ho keď chceš.
Pavol Kurbel | 16-11-2014 11:46:07
Ďakujem každému voličovi, ktorý mi odovzdal svoj hlas a verím, že vás svojou prácou nesklamem.
Michal Hanus | 16-11-2014 11:28:12
Ďakujem každému, kto sa zúčastnil volieb a ukázal tak, že mu na našom meste záleží. Ďakujem aj za hlasy ktoré som dostal a verím, že dôveru občanov nesklamem.
ex-obcan | 16-11-2014 11:12:54
pre: ex obcan | 16-11-2014 10:56:15
Veríme.A že nevybavil aj odškodnenie ludí ked vybavil výmenu potrubia.To sú mi veci.No dobre dobre, nechám vás tak, lebo rozprávky sú dobrá vec ale ked sa opakujú tak už nudia.Tak v sobotu v amfiku.
Hrko | 16-11-2014 11:04:08
Volby vyhrali pohrobkovia estebacko komunistickej mafie ktora tu vladla do roku 1989 . Dobre na tom je ze ich volilo iba 31 percent opravnenych volicov.
"Iba" clovek | 16-11-2014 11:00:54
K "vyhre" primatorovi gratulujem. To, co sa za posledne roky v meste udialo pod jeho vedenim je uctyhodne, nie je to vsak len jeho zasluha a praca, avsak praca celeho timu ludi!!! Za co im dakujeme.

Myslim si vsak, ze i pre pana primatora su podstatni vsetci obcania, nie jednotlivec zijuci v Seredi, nim sa nebude zapodievat, jeden hlas je pre neho hore dole a pokojnost jedneho z obcanov nie je pre nehoo dolezita. Bohuzial.

Pre Sered je vcelku dobrou volbou.
anonym | 16-11-2014 11:00:40
Taktika niektorých zaradiť sa do zlepenej koalície nevyšla. Keby išli ako nezávislí, s najväčšou pravdepodobnosťou by to bolo iné. Ale samozrejme je pohodlnejšie nechať sa nalákať do košiara ako si pozháňať potrebný počet podpisov na kandidatúru. A na tej pohodlnosti sa aj pohorelo. Môj názor. Nepomohli ani nové mená, ktoré nemajú za sebou kauzy. Ľudia si ich zaradili podľa toho ako sa zaradili oni. Postupne slovenský volič ukazuje, že stranícka príslušnosť ho v komunálnej politike nezaujíma.
ex-obcan | 16-11-2014 10:58:43
Párty bola a aj s ohňostrojom 😃 pozorovateľ
pre: ex obcan | 16-11-2014 10:56:15
p. Majko s vodou neurobil nič, ohodlal sa akurát tak dat trestné oznámenie na neznámeho páchateľa za neznámy trestny čin. a aky bol vysledok? ziadny!
vymenu vodovodného potrubia zabezpečil primátor s poslancami a šlo to aj bez reklamy :) tak sa zobud truhlik uz konečne!!!!
jana drábiková | 16-11-2014 10:53:36
Martin gratulujem,zaslúžil si si to.
káder | 16-11-2014 10:51:57
sered by si mala zobrat priklad zz tt kde vyhral mlady nezavysly aktivista a a nezavyslych je vacsina poslancov.Ako vyhra v seredi bola bola jasne ale ti poslanci.....zase ti isti ....no coment
marian sidor | 16-11-2014 10:47:23
Dakujem vsetkym volicom ktorí prisli k volbam.
Dakujem aj za hlasy ktore dali mne
a vazim si ich doveru.
Chcel by som verit ze sme si zvolili tych najlepsich.
Marian Sidor
ex-obcan | 16-11-2014 10:40:46
pre pozorovateľa | 16-11-2014 10:38:12
Párty na štadione už bola?
pre pozorovateľa | 16-11-2014 10:38:12
Úderka KDH funguje
Náš kandidát skončil druhý, nie je to geniálne a na popredných miestach sa umiestnili kandidáti našej koalície . Všetci úspešní kandidáti sa stretnú v miestnej kaviarni pri stole 2 v počte 1.
pre ex obcan | 16-11-2014 10:37:06
Dovidis akurat po ten chodnika myslis si aky si chytri!Apro po preco ex obcan?
ex-obcan | 16-11-2014 10:30:43
LenJa | 16-11-2014 08:30:35
Chodníky - za nami je chodník jak po bombardovaní a to po ňom denne prejdú stovky ľudí, amfik no super program v ňom bol včera, volal sa, že zalepili sme oči ovciam a tak sa tu pracuje s mladými, že kto môže stadeto prchne, lebo tu skapal pes.V napätí čakám o koľko sa zas zdvihnú poplatky a dane, a čo sa zas z našich daní bude fotbalistom platiť.Gratulujem k volbe, pri najbližšej tzv. poruche na vodovode nezabudnite s plačom otravovať Majka aby napísal zlým vodárom ked vás vrchnosť pošle do teplých krajín.
Pozorovatel | 16-11-2014 10:06:53
Dám to na pravú mieru. Aby Martin mal oponenta, tak niekto sa musel dať nahovoriť. Voľba padla na p. Trojaka a išiel tam s tým koľko hlasov odoberie Martinovi. Na to ako ho tu všetci bránite, tak 12% je dosť. Na vážneho konkurenta by sa musel hľadať väčší odborník, ktorý je známy aj v očiach verejnosti. V týchto voľbách išlo skôr o výmenu poslancov, čo pre Sered nič nerobia. Len dúfam, že mytolog ostane len ako poslanec lebo vo svojej doterajšej funkcii robí len hanbu.
Zväz vojakov SR | 16-11-2014 09:52:28
p. Tomčányi,

blahoželáme Vám k znovu zvoleniu do funkcie primátora mesta !

Zväz vojakov SR - klub Sereď
objektivita | 16-11-2014 09:52:10
Martin vyhral asi najpresvedčivejšim rozdielom v dejinách Serede. P. majko píšete zasa že to je ináč.
Tomčányi 3797. Troják 564.
87%. 13.
ako by skončili
Futbal 8:1
Basketbal 87: 13
Hádzaná 42: 6
Box. K. O.

Nazýva sa to ešte porážka, prehra , a ak ani po tomto neuznáte p. majko,p. kurbel a spol. čo vám sereďčania chceli odkázať,navštívte doktora Choholouška pekne po jednom a posledný nech zamkne dvere zvnútra.
V sporte vymenia po takomto výsledku trénera, v KDH hovoria o úspechu
viď voľby prezidenta Hrušovský s 3% bola správna voľba

Informácia pre voličov KDH a Zmeny zdola Sereď
Troják skončil na peknom druhom mieste ,Tomčáni bol predposledný





8
Helena | 16-11-2014 09:50:44
Gratulujem a verím ,že Martin je tenktorý sa hodí na funciu primátora
nizka ucast | 16-11-2014 09:49:13
Nizka ucast svedci o spokojnosti obyvatelov. Vysoka ucast byva tam, kde ludia chcu zmenu...
pre hlas | 16-11-2014 09:40:56
ako presvedcis niekohjo kto nechce volit ani ked tam bude pan Boh? Ked je to niekomu ukradnute, tak mu to je ukradnute... to nieje nechuť, to len nezodpovednost, tod vše. Keďze sa vedelo že Martin pravdepodobne vyhrá, skôr by som povedal že sú za ňeho. Keby chceli zemnu, idú voliť.
hlas | 16-11-2014 09:35:29
ja nohami suchat nemusim,neodsudzujem ani Martina,co je na tom ze chcem aby presvedcil viac ludi,tim len dokaze ze si to miesto pravom zasluzil.
pre hlas | 16-11-2014 09:22:13
Ty ovečka, a kto im bránil ísť voliť??? áno je primátorom Nás 30tich %, a iba my 30% môžeme kritizovať lebo SME BOLI VOLIŤ , tak tichučko, sklopiť uši a šúchať nohami
hlas | 16-11-2014 09:13:54
gratulujem,ste primator pre 31,45% ludi,ktory este maju chut volit.Ale co ti ostatni,ktori neveria,nevolia..mate dalsie volebne obdobie.skuste presvedcit aspon 80%ludi a to nepatri len vam pan primator,ale aj vam pani polanci.
stanislava | 16-11-2014 09:11:44
som sklamaná a znechutená z toho ako celé dopadlo....
Tibor Kurcius | 16-11-2014 08:55:47
Martin z celého srdca ti gratulujeme k staronovej funkcii primátora. Dúfam, že sa budeš aj naďalej obracať, tak ako doteraz a mesto bude napredovať stále viac a viac dopredu.
Tibor s rodinou.
Ivan | 16-11-2014 08:49:20
1) primátor bol chvalabohu dopredu jasný, kto mu nepraje je zaslepený intigán
2)poslanci väčšina čo som volil je tam, sú tam aj ľudia ktorý podporujú mladých takže super
3) aj tí ktorí podporujú futbal (nechápem Vás ovečky čo máte proti nemu) podľa Vás by bolo NAJ zrušiť ho úplne, uvažujte ktorý šport je na planéte najpopulárnejší
4) to už ozaj niekto ide hovoriť že KEBY išli viacerí voliť bolo by to inak? To už je aké zúfalstvo keď niekto toto vypotí
5) neskutočne sa teším že pánovi Majkovi ostali iba tieto noviny, môžete zase intrigovať 4 roky a chváliť svojimy NEZÁVYSLÍMY NOVINAMI :) Áno a jedinými :) (asi preto sem všetci chodia, stačila by konkurencia a padli by ste
6) Osobne gratulujem Daniele M, a škoda Norina

-SOM SPOKOJNÝ
návrh | 16-11-2014 08:31:19
Pán Majko, prosím Vás, nedalo by sa zaviesť pravidlo, ktoré by dovoľovalo uverejnenie príspevku, v ktorom prispievateľ uvádza meno ktoréhokoľvek obyvateľa mesta, iba ak aj on uvedie svoje meno? Momentálne čím neznalejší a omedzenejší,nevidiaci ďalej od svojho nosa, tým viac anonymne pľuje...
LenJa | 16-11-2014 08:30:35
Nezastavam si ani Tomcanyiho ani Majka ale dam jednu otazku. Majko to co mas s Tomcanyim osobne nas nikoho nezaujima. To ze si proti nemu tu vidi azda kazdy ktory aspon trochu zdravo premysla. A zoberme si to uz takto. Okrem tvojich internetovych novin si v tomto meste a tomuto mestu dal co? Tomcanyi zmenil pol Serede od amfiku po parky cez chodniky cesty co nedokazal doterajsi ziadny primator. A Martin pracuje s mladymi ludmi co predosli sa starali o seba a svoje penazenky. A takto dopadol vysledok.Staci sa pozriet a zbytocne sa bude niekto do niekoho obuvat ked lud vidi ine co tu pokom ostalo. Majko ty chces byt strasne velky novinarsky aktivista, len v poslednom case ti to nejak nevychadza. A nic nemam proti tebe len pisem svoj nazor na ktory som prisiel pocas citania tychto tvojich novin...
Peter | 16-11-2014 08:18:44
Halooo!Vitazstvo je len osobna vyhra toho ci onoho konkretneho cloveka!Este len teraz sa zacina etapa nas vsetkych a to doslednym sledovanim prace vsetkych co sme im dali hlas!Tak ze pre nas sa zacina teraz etapa ,kde sami mozeme ovplyvnit chod mesta a to dokladnou kontrolou vsetkeho a vsetkych a nie az pred dalsimi volbami vytahovat preslapy a zalovat,ohovarat,ako s,e sa presvedcili to nema sancu na uspech,ze pan posanec za KDH!Teraz sa tu prezentuju iba osobne sympatie ku konkretnym osobam,len aby sme im bezhlavo nedoberovali a nevykaslali sa na ich doslednu kontrolu!Pan Majko treba to zobrat od podlahy hned od zaiatku a slapat na paty vsetkym s vo vsetkom a naplnit zmysel nezavisleho media tak ako do teraz!Vsetci ostatny,chod mesta je v nasich rukach a nie Janka,Ferka Miska alebo niekoho ineho!Od klavesnice toho moc neurobime a treba sa zucastnovat vsetkych verejnych rokovani a pytat sa poslanca ktoremu smedali doveru!
toto ste volili.... | 16-11-2014 07:57:05
Ako zaujímavo sme postupovali pri tvorbe zmluvy o prenájme Mestského bytového podniku Sereď - MsBP.
Pavol Kurbel 09. 11. 2014 23:53:48 Poslanci MsZ


Zmluva o prenájme Mestského bytového podniku –MsBP, alebo ako sme prenajali rodinné striebro.
Pavol Kurbel 02. 11. 2014 23:11:18 Poslanci MsZ

ste si istí že keby | 16-11-2014 07:54:28
tí ľudia, ktorí neboli pri voľbách volili, tak nebudú voliť Tomčanyiho. Keby dostali relevantné informácie o jeho práci, tak by ho určite zvolili. Martin gratulujem.
seredcan | 16-11-2014 07:47:28
Vysledky podla ocakavania. Dufajme ze tomcanyi a team, spravia
este kopec roboty.
pan majko, skuste obcas spravit nejaky dobry skutok,
mozno zacnu seredcania mat na vas iny nazor.
porozmyslajte trosku nad zmenou myslenia, spravania,
ludi pritahuju pozitivny ludia, arogancia zial ludi odpudzuje.
volič | 16-11-2014 07:38:34
Blahoželám primátorovi a všetkým zvoleným poslancom. Verím, že budú pracovať spoločnými silami, nie vzájomnými invektívami, v prospech nás občanov, v prospech rozvoju mesta Sereď, v ktorom doteraz len občanov ubúda a nie pribúda. Vyhralo veľa nezávislých, čo je asi nový trend a KDH pohorelo aj s jeho tunajším šéfom pánom Kurbelom. Zbytočná boli jeho výstupy voči pracovníčke mesta.
obcan1 | 16-11-2014 05:50:44
dopadlo to super akurat cislo 9 tam nemuselo byt
je to dobre | 16-11-2014 03:40:59 | 16-11-2014 04:38:39
Bolo by idealne, keby tam nebol ten s číslom 9. To sa tam nikto nenašiel, že by mu dali viac hlasov?
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 16-11-2014 04:05:47
anonym | 16-11-2014 03:02:31 | - snad len poznamka - ja som skutocne volil ZMENU ZDOLA. Teda to, co je na tych poslednych stranach z mojho pera. Cestne slovo. A bude tomu tak vzdy. Lebo zmena zdola nie je pre mna strana, ale myslienka. Ta, ktora zmeni vsetko, co Vam vyhovuje. Treba vydrzat...
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 16-11-2014 04:01:09
anonym | 16-11-2014 03:02:31 | - zase manipulujes informacie.
Ja nemozem riesit uspech ci neuspech kandidatov, ktori kandiduju - ani neuspech Mariana Sidora.

Kazdy je svojpravny a vie co robi, robil alebo neurobil.

Som rad, ze moje nazory dostali priestor v novinach tychto kandidatov. Nie su to vsak moje noviny. Ak by boli, napredu by bolo napisane SeredOnLine a nie volebne noviny.

Vysla taktika. To je vsetko. O ostatne sa postarali ludia svojou neucastou na volbach. Ale aj to je demokraticke a vsetci su nuteni respektovat vysledok volieb.

Na veci nie je zaujimave to, ze nepresli viaceri kandidati - mali male sance. Zaujimave je, z koho a coho ste mali strach.

A zaujimave bude sledovat nasledne obchodovanie a posuny na poslaneckych postoch. Ale o tom neskor.
je to dobre | 16-11-2014 03:40:59
nenavist a negativizmus dostali facku skoda ze sa babky kadhcky nezobudili a dotlacili tam tu karikaturu co nasirila najviac nenavisti ... zaluzil si stop a vy ostatni ste uz snad na to dosli ze tu to neznamena nic, to iste ako by ste si dali plagat do zahrady so zahradnym trpazlikom :P
anonym | 16-11-2014 03:02:31
Pán majko vy ste neprehral? A kto je na zadnej strane oboch výtlačkov volebných novín?
Nestačí že zo všetkých vami promovaných poslancov prešiel 1 ?
Že váš kandidát na primátora dostal o 3200 hlasov menej a vy píšete že vy ste neprehralii?
Vy že ste objektívni?
Táraj.
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 16-11-2014 02:44:45
Jupiter | 16-11-2014 01:42:18 | a
Jano | 16-11-2014 02:00:48 | - mylite sa.

Ja som nehral a SOL vyhralo. Znovu dokazalo, ze je jedine medium, kde ludia cakaju informacie a vedia, ze ich dostanu.

Preukazem neskor.

Ano, tak ako napisal niekto nizsie, vysledok bol pomerne jasny dopredu.
SOL je medium, ktore buduje archiv. A ten je znovu plnsi o mimoriadne cenne informacie a statistiky.

A mala poznamka - keby som ja sutazil, vyzeralo by to z mojej strany uplne inak. Nebolo by to o statistike. ;-)
Obcan | 16-11-2014 02:21:54
Pan anonym z uradu-posledne dni ste tu tvrdol dost casu,plusove body neake budu,tak co tak ist uz spat,ved aj zajtra je den ;-)
anonym | 16-11-2014 02:20:36
Pravdupovediac, tiež by som mal radosť z II. ligy, ak by som nebýval v danom meste a neplatili by ju aj z mojich daní.
Obcan | 16-11-2014 02:17:59
p.Majko nemal co prehrat,naopak,pri situacii ked bolo dopredu jasne ze pri jednom protikandidatovi bude staronovy primator na 99,9 % isiel s ,,kozou na trh,, a povedal verejne svoj nazor.
Za toto ma moj obdiv,chlap si ma stat za svojim slovom.
Dokonca umoznuje a plati ludom aby v jeho mediu sa donho teraz navazali bez toho ze by mazal komentare.
Inak ak ma anonym vedomosti o tom ze podaval nepravdive a vymyslene informacie v ,,protikampani,, moze to riesit s kompetentnymi organmi,lebo inak ide o ohovaranie.
A este co sa poslancov tyka-stari nemaju cim prekvapit,bude zaujimave sledovat tych par co sa tam dostali ako zabojuju za ludi a nie lobby.
anonym | 16-11-2014 02:17:02
A kde je Troják? Dostal aj s pánom Kurbelom a KDH strašný výprask. Tak im treba. Záškodníci. Ľudia im to zrátali.
ex-obcan | 16-11-2014 02:13:00
Druhá liga ako túžba celého regiónu?Fúha, silné tvrdenie.Poznám kopec ludí čo majú úplne iné túžby než predražený seredský futbal, ktorý nemá skoro nijakých seredských hráčov.
Jano | 16-11-2014 02:00:48
Pan Majko prehrali ste na plnej čiare aj stymi KDH posluhovčmi !!!!!
Štefan Hubinák | 16-11-2014 01:57:41
Srdčne blahoželám pán Tomčányi a pevne verím, že naďalej budete podporovať sereďský futbal.Ja ho celú sezónu fotím zdarma, bez nároku na odmenu. Toto bola túžba nášho celého regiónu, hrať aspoň II. ligu. Stalo sa a verím, že máme naviac. Štefan Hubinák, Pata.
obcan | 16-11-2014 01:52:21
pre Tupiter
Úspešný rozvoj to bude ale či aj pre ľudí?Tretina seredanov stojí za vedúcim, hlavne tých čo sú každú druhú nedelu na štadione.A kedyže to postupujeme do ligy majstrov?
Jupiter | 16-11-2014 01:46:43
Účasť nebola ktoviečo, ale pokiaľ si pamätám tak minulé voľby bola okolo 20% tak na seredské pomery to je pokrok. To budú asi tí vyburcovaní...
anonym | 16-11-2014 01:45:40
Základom úspechu je zvoliť správnu stratégiu v kampani. Tým je povedané všetko.
anonym | 16-11-2014 01:44:21
Mate pravdu, hnusna protikampan, nepravdive vymyslene informacie
Jupiter | 16-11-2014 01:42:18
pre "Miloš Majko | 16-11-2014 01:18:30"
Porazená a odmietnutá bola predovšetkým neobjektívna, štvavá a útočná kampaň SOL a kandidátov za KDH a Zmenu zdola. Mnohí sa vyburcovali a išli voliť na protest proti tomu. Mnoho hlasov ste nahnali primátorovi práve takýmto počínaním za čo Vám ďakujeme. Berieme to ako príspevok SOL k ďalšiemu úspešnému rozvoju nášho mesta v najbližšom volebnom období. Miloš ešte raz Ti ďakujem. O veľa hlasov pre nového primátora si sa zaslúžil takouto formou práve Ty.
Voliči si zachovali dostatok súdnosti a objektivity.
ex-obcan | 16-11-2014 01:31:31
Veselický 422 hlasov???? Tak tomu hovorím čierny humor.
anonym | 16-11-2014 01:29:47
Nechápem zvolenie niektorých poslancov. Jeden z nich, ktorý za 4 roky nepovedal nič, ale naozaj nič, obsadí "vrcholné priečky" v počte hlasov. Vidím, že aj predstavitelia niektorých lobistických skupín zostali. Vážení občania, vy si nič iné ani nezaslúžite. Dobre vám tak.
Obcan | 16-11-2014 01:21:42
Obcan | 16-11-2014 01:05:29
Myslim ze p.Majko nikoho neuraza a vlastne ma pravdu,ludia su zhnuseni a proste kaslu na to...
Teraz myslim celkovo ako to tu za stvrtstorocie na SVK vyzera a od toho sa odvija aj ucast-a teda to ze ludia volili cele roky a stale nic,proste ti obycajni sa maju stale horsie a horsie,preto ta rezignacia,co nahrava tym co sa tam pravidelne tocia u koryt-teraz vobec nenarazam na vysledky miestnych volieb,ale na celkovu situaciu v state.
Preto nic nepocut,len volte zmenu a potom zase zmenu... a stavim sa ze o 4r bude zase volte zmenu.
Nic stabilne,nic nadvazujuce,nic pre obcana.
Som tiez nazoru ze rozhodla ta ,,mlciaca vacsina,, no aj toho ze treba respektovat vysledky a ako som uz pisal,necakat nic od druhych a hlavne sa spoliehat na seba ;-)
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 16-11-2014 01:18:30
Obcan | 16-11-2014 01:05:29 | - preco zase pisete hluposti? Aka urazka? Ved to by som urazal aj sam seba.

Vas rozculuje uvedenie jednoducheho statistickeho udaju?

Je to pre mesto ako take tragedia. Tomuto sa presne hovori porazka.

Spomente si, co som iba nedavno napisal: tu nebudu vitazi a porazeni. Budu iba porazeni. A tak to je.

Vitaztvo je o inom. Ale to je uz na rozmyslanie a myslenie zvykne sem tam aj boliet...
Obcan | 16-11-2014 01:06:43
spokojnost | 16-11-2014 00:26:12
No,ak ste spokojny s tym spravnym Smerom,tak to teda sa SVK daleko nepohlo,ale vlastne ano-uz v pondelok rano sa pohnu aspon tie vlaky zadarmo :-)))
Je smutne ze vacsinou ti co kandiduju a chcu sa tam udrzat,tak by sa spolcili aj s certom,o to viac sa mi paci ak niekto bojuje ako nezavisly a uchova si aspon svoju tvar.
Staci aby sa vymenila v parlamente garnitura a aj ti co od 89-ho boli v x stranach by bez najmensieho zavahania presli zase inam-ako je to s tym vetrom ? :-)
Co sa volieb tyka treba zobrat na vedomie vysledky a respektovat ich,dostali sa tam ludia ktorych si obyvatelia vybrali.
Osobne sa s tym nemusim stotoznovat,ale je demokracia,respektovat vysledky (a aj nazory) musi kazdy,no je aj dobre ze je tu to nenavidene SOL,kde pred volbami bolo krasne vidno ako stupli prispevky anonymov z uderky co sa bali o koryta-tym padom sa vlastne aj prezradili ze aj oni sleduju to podradne SOL :-)
Tak isto je smutne ze stuplo kopec vulgarit aj zo strany ,,opozicie,, teda je stale vidno ze naozaj o toho posledneho obcana ide len malokomu a to je naozaj smutne...
Podla vysledkov sa tam dostalo aj trocha novej krvi,tak bude zaujimave ako zabojuju za ludi co ich tam zvolili.
SOL bude slapat dalej a to je tiez dobre,hadam teraz uz trocha opadne politika (a tym padom aj negativa,utoky..atd)
Inak zivot je o niecom inom a hlavne sa treba spoliehat na seba a nie na neakeho poslanca mesta,parlamentu,lebo 25r je dokazom toho ze kazdy co sa tam dostal ci uz v nizsej alebo tej vyssej ,,politike,, zacal trpiet skor ci neskor vypadkami pamate :-))
petra | 16-11-2014 01:06:42
ta ucast ma dorazila....31,45 percent?
Obcan | 16-11-2014 01:05:29
Pan majko, neurazajte ludi ktori volit boli ! Nikto nikoho doma nedrzal...
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 16-11-2014 00:52:55
Znovu rozhodla "mlciaca vacsina". Mensiu volebnu ucast ako Sered maju uz len Horne Saliby...
Vladimír Herega | 16-11-2014 00:46:03
Ďakujem za každý zo 134 hlasov, ktoré som dostal.Napriek neúspechu sa pre mňa na rozdiel od tých, ktorí do poslednej sekundy tŕpli či si miestečka podržia, nič nemení.Ľudia si zvolili.A či dobre alebo zle, to ukáže čas.Ale snáď sa teraz dočkáme aj tej čistej vody a lacného tepla :-)Ešte raz veľká vďaka každému voličovi.
anonym | 16-11-2014 00:40:01
Pozorovatel, neznamena ze ked nemali fotky vycapene na seredonline,ze nemali predvolebnu kampan inde :D
Pozorovateľ | 16-11-2014 00:29:58
Takze, podľa nového trendu sa v Seredi už nerobí volebná kampaň kedže minimálne 90% poslancov žiadnu nemalo. Tak a teraz si nás kúpia všetkých. Panboh nás opatruj
spokojnost | 16-11-2014 00:26:12
Spokojnost ;) Sered prevazne Smer a Sns.
Vyhra je sladka :D a pirazenyn len tolko ze hahaha
Občan Serede | 16-11-2014 00:18:55
Blahoželám p. Primátor,veľa zdravia a energie do náročnej práce pre Sereďanov,ktorí si ani nenašli čas prísť voliť.Budu mať čas ale kritizovať aj na SOL.
obcan | 16-11-2014 00:18:48
Tak futbalisti si konečne vydýchli.Uf, to bol nervák, ale hurá, prašule zachránené.
hmhm | 16-11-2014 00:15:09
uz by mi aj ten pan v ciernom tricku-koseli aj chybal....dufam ze uz nepriberie ako v poslednom volebnom obdobi
Mirka | 16-11-2014 00:11:43
Gratulujem pán Tomčányi, prajem veľa úspechov.
pre majka | 16-11-2014 00:10:47
Gratulujem panovi primatorovi ktory ide za nas za obcanov serede .velke dakujeme za posledne 4 roky a dufame ze buduce budu tak uspesne ako minule.pan kurbel vy sa venujte merkury marketu a pan majko uprac si dvor..
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 16-11-2014 00:06:42
Pre Majka | 15-11-2014 23:59:40 | - skuste druhy pokus a to ospravedlnenie. Pripadne druha moznost - Vase tvrdenie budete mat moznost dokazat vysetrovatelovi.
Pre Kurbela | 16-11-2014 00:03:21
Ale Vas pan Kurbel vyfajčily občania mesta Seredi s tymto ste neratali !!!!!!!
Pre Majka | 15-11-2014 23:59:40
No a uz to tu mame a nepomohli ani Vase intrigarske estebace informacie na diskreditaciu pana Tomcanyiho
Milan | 15-11-2014 23:36:09
Dokončovať veci po predchádzajúcom primátorovi nie je zložité, veď uvidíme, čo pán primátor urobí v nasledujúcom období - dúfajme, že nezabudne ani na okrajové časti mesta!
OBČAN | 15-11-2014 23:34:39
SRDEČNE BLAHOŽELÁM...
Ivana | 15-11-2014 23:24:39
Srdečne gratulujeme!!!!
sered s.r.o. | 15-11-2014 23:22:26
Podla štatistiky bola účasť 31,45%.Žiadna sláva, uvidíme čo poslanci.
odpoveď | 15-11-2014 23:21:09
V Soporni vyhral Macho
Mato | 15-11-2014 23:16:45
Gratulujem. A poslancov nevieme?
dochodca | 15-11-2014 23:16:26
a kto je v soporny
pozorovateľ | 15-11-2014 23:13:56
Aj ja blahoželám
Michal | 15-11-2014 23:13:47
Gratulujem p. Tomcanyi je tu po vas vidiet kus roboty za co je vam Sered vdacna a verim ze budete dalej pokracovat vo svojej uspesnej praci.
Elena | 15-11-2014 23:11:56
Gratulujem pán Tomčányi že ste opäť primátorom a nech sa vám v ďalšom volebnom roku darilo ako doteraz
dôchodca | 15-11-2014 23:11:20
Martin aj Soporna blahozela.....u nas je zmena dufam,ze k lepsiemu.
Anonym | 15-11-2014 23:09:54
blahozelaaaam :D
Maja | 15-11-2014 23:09:04
Srdečne Blahoželám
mariana | 15-11-2014 23:06:19
blahozelám

UPOZORNENIE: Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.

Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.

Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy. Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

Optik MORVAY AKCIA
Označenie inzercie
Reklamna plocha - bannerovy pruzok
Označenie inzercie
Pridať komentár
iLieky
Označenie inzercie
Reklamna plocha - bannerovy pruzok
Označenie inzercie
Reporteri
Označenie inzercie
Direct real Norea - REALITY
Označenie inzercie
Optik MORVAY
Označenie inzercie
Papiernictvo Kizze
Označenie inzercie
Begam Trnava
Označenie inzercie
Usporne vykurovanie
Označenie inzercie
LED ARENA
Označenie inzercie
Autopožičovňa Sereď
Označenie inzercie
Bezpecne mesto
Označenie inzercie
Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Sereď, Slovensko
Jasno
15°
C
72%
Východ 10 km/h
07:02
18:10

Štv

B

23°/12°

Pia

B

22°/9°

Sob

B

22°/9°

Vyhľadávanie
Posledné komentáre
Komentársmutok 11-02-2020 12:40:12:
Tragická dopravná nehoda medzi obcou Šintava a Šoporňa - AKTUALIZOVANÉ
KomentárPolícia Začala trestné stíhanie za zločin v kauze predaja rybníkov v P.Bystrici 08-10-2019 17:02:12:
Sereďskí rybári lovia opäť vo svojom revíri
KomentárPravda je len jedna 03-10-2019 17:26:08:
7. zasadnutie Obecného zastupiteľstva v Dolnej Strede dňa 3.júla 2019
Komentáranabela 26-09-2019 14:01:27:
Adrian Macho sa oficiálne ujal vedenia obce Šoporňa
KomentárSVD1 14-09-2019 20:22:21:
" V hudbe vyjadrujem svoje pocity "
Komentárveru 01-09-2019 17:42:35:
Z času na čas si zafajčil marihuanu, ktorú si sám dopestoval v dome vo Váhovciach
Komentárs.i.n. 30-08-2019 22:01:20:
Pripomeňme si hrdinov Slovenského národného povstania zo Serede
Komentáranonym 30-08-2019 19:54:00:
"Doteraz som sa nedožil výsledku zo strany MsU, poslancov MsZ v Seredi" - píše občan Serede
KomentárMiloš Majko 30-08-2019 12:57:35:
Prípad Jankovská nie je o stanovisku polície či právoplatnom rozsudku. Je o etike a morálke.
KomentárBlablablaha 29-08-2019 13:39:44:
Vláda schválila návrh nového zákona o občianskych preukazoch
Komentárivan 29-08-2019 11:08:33:
Seniorku v Trnave podvodníci nedostali. Legenda "vnuk".
Komentáruž pred 10 rokmi 29-08-2019 05:22:58:
Trnavská župa začína s rekonštrukciu Krajinského mosta v Piešťanoch a úseku cesty Podbranč - Myjava
Komentárteraz je 28-08-2019 08:18:20:
Obžalovanému starostovi Machovi pred prokurátorkou a sudcom do reči veľmi nebolo. Čo sa dozvieme na pojednávaní zajtra?
Komentárto nevymyslíš 27-08-2019 20:32:27:
Ministerka vnútra vymenovala nového prezidenta HaZZ
KomentárBaba Vanga 27-08-2019 17:15:31:
" Takže, aké riešenie sa núka, aby sme neprešľapovali na tej našej povestnej križovatke, kde nám zabíjajú štát ?" - píše Pavol Varga
Komentárpotecha 25-08-2019 13:41:57:
MFK Zvolen - ŠKF iClinic Sereď 0 : 2 (0 : 1)

Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Bottom panel

© SeredOnLine.sk všetky práva vyhradené. Obsah novín je chránený autorským zákonom č. 618/2003 Z.z. a medzinárodným právom.
Prepis , šírenie, či ďalšie kopírovanie tohto obsahu alebo jeho časti, a to akýmkoľvek spôsobom je bez predchádzajúceho súhlasu vydavateľa alebo autora článku zakázané.
Design: © Mgr. Matej Fraňo Logo a názov novín: © Miloš Majko
Noviny sú aktualizované priebežne.
Články uverejnené na SeredOnLine.sk neprechádzajú jazykovou korektúrou.
Redakcia a vydavateľ novín nezodpovedá za obsah autorov jednotlivých príspevkov. Redakcia a vydavateľ nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov a príspevky v diskusiách uverejnených v novinách.

Webdesign