Prihlásiť sa Prihlásiť sa | Registrácia Nová registrácia
Rescue Online | Sereď Online | SOL archív | Reportér 24

Najhoršia je mlčiaca väčšina
Označenie inzercie
Sereď Online

ISSN 1337-8481   Dnes je 18. 3. 2020, meniny oslavuje: , zajtra
RSS Export článkov
Top panel
Vrazda novinára a jeho priatelky nesmie zostat zabudnuta
Označenie inzercie
Wifina - internetove pripojenie pre verejnost
Označenie inzercie
RubrikyRubriky
FOTO
Označenie inzercie
INFOSLOBODA Transparentnosť v samospráve
Označenie inzercie
EXPEDICIA BALKAN 2014
Označenie inzercie
Sherlock Holmes
Označenie inzercie
Lekáreň
Údaje o lekárskej službe na dnešný deň nie sú dostupné.

Kino Nova
Múzeum Sereď
Farnosť Sereď
Označenie inzercie
Historické fotografie
Sereď
Označenie inzercie
Linky
Videá

Priechod pre chodcov na ul. M.R. Štefánika

Iveta TóthováDátum02. 03. 2013 13:44:30TémaMestský úrad
24

Ľ.Veselický, zástupca primátora | V našich zemepisných šírkach, nebolo zvykom, tak ako v niektorých iných krajinách,  počkať, kým si chodci vyšliapu chodníčky a potom ich povrch upraviť. Architekti nakreslili, stavbári postavili.  Ľudia  po takto vyhotovených chodníkoch chodili, alebo si chodníčky urobili tade, kade im to vyhovovalo.  Prax preto nie vždy kopírovala predstavy architektov a vyšliapané cestičky rýchlo ukázali, v čom sa odborne vzdelaní od skutočných potrieb chodcov odchýlili. Toto bol aj prípad  neoficiálneho chodníka a priechodu k tzv. Hokejke od konca budovy závodu Hubert na ulici M.R.Štefánika. Desiatky rokov takto trvajúci stav zmenila akcia, ktorá  nepatrila k tým finančne náročnejším.  K bezpečnosti chodcov ale výrazne prispela. Zámková dlažba a bezbarierový profil  umožňujú od vybudovania v druhej polovici roka 2011 pohodlný a dopravnými značkami vyznačený priechod.

 

zdroj: mesto Sereď


Fotogaléria k článku:

24
Autor: Ľ.Veselický
24
Autor: Ľ.Veselický
24
Autor: Ľ.Veselický


Komentáre k článku:

Komentovať môžu:
registrovaní menom
registrovaní nickom
›VŠETCI‹
Deathman666 | 24-03-2013 03:19:44
KEDY UŽ KONEČNE SPRAVIA KRUHOVÝ OBJAZD NA MIESTO TEJ BLBEJ KRIŽOVATKY?!!!
Makoty | 05-03-2013 07:47:19
Ale kto navrhol prechod na odbočke Železničnej a A.Hlinku priamo v križovatke a v zákrute to bol fakt umelec...
Robo Horvath | 04-03-2013 22:53:46
No a napriklad prerabka obrubnikov na bezbarierove na prechodoch pre chodcov na Cukrovarskej by mohla byt praca pre MsU a nie boha.
toto neni praca vasho Majkoboha | 03-03-2013 22:53:40
KOMENTÁR PORUŠIL PRAVIDLÁ DISKUSIE
Príspevok svojim obsahom bol v rozpore s pravidlami diskusie, prípadne porušoval legislatívu platnú v SR a EÚ. Administrátorom portálu bol vymenený za tento oznam a uložený do archívu.
Pre Renca | 03-03-2013 22:13:10
Renco, zamysli sa nad sebou. Ako je možné, že chodíš na SoL len 10 x denne???
Spamätaj sa! Malo by to byť aspoň 10 x za hodinu, inak to môže byť tiež považované za prešľap.
anonym | 03-03-2013 21:50:40
preslapov je viac jak dost,dlho by sme tu pisali.
pre Renca | 03-03-2013 21:31:12
daj tie preslapy, vypis ich sem

PS : ja co poznam inteligenciu tak o tejto stranke bud nevedia alebo sem nechodia, zvycajne inteligencia cita veci co ju niekam posunu nie bulvar ci diskusie o prechodoch pre chodcov.
smiechoty | 03-03-2013 20:18:42
KOMENTÁR PORUŠIL PRAVIDLÁ DISKUSIE
Príspevok svojim obsahom bol v rozpore s pravidlami diskusie, prípadne porušoval legislatívu platnú v SR a EÚ. Administrátorom portálu bol vymenený za tento oznam a uložený do archívu.
bbbb | 03-03-2013 20:11:15
Milan napíš už konečne niečo konkrétne čo je na SOL a nie je to pravda.
Milan | 03-03-2013 19:47:51
Ja na SOL nechodím 10x za deň, ale iba občas. A to čo tu čítam ma znechucuje.Samé negatívne veci,negatívny obraz mesta,tragédie,nič pozitívne, hoci toho pozitívneho je v našom meste veľa. Klobúk dolu pred vedením mesta a poslancami, čo sa im podarilo za posledné 2 roky. Konečne môžem byť hrdý na naše mesto a som rád, že sa tu niečo pozitívne deje.
Anonym | 03-03-2013 18:45:12
Veď o prechode sa hovorilo ešte keď bol primátorom Lehota.Prechod je dobrý mal byť dávno.
Renca | 03-03-2013 16:35:41
Denne aspoň 10 x chodíme na SoL aj s rodinou a to isté v práci.V Seredi máme niečo na čo si ľudia už tak zvzkli že to považujú za samozrejmosť.Zopár slušných ľudí tu permanentne poukazuje na prešľsapy funkcionárov.Začínam mať pocit že sú naši "predstavený" veľmi nervózny zo SoL a pravdy ktorú tu čítajú.Vidím stále viac podpísaných ľudí.V Seredi sa inteligencia prebúdza.Vďaka SoL.Držíme palce
lacna predvolebna polievocka pochybnej kvality | 03-03-2013 16:31:10
Pan Veselicky bol to napad p. Majka alebo to nebol? Pretoze ja som o tom cital prvy krat tu a potom sa to az realizovalo - link na clanok je platny. Neverim ze by p. Majko reagoval aj v diskusii pod SN pod vlastnym menom tak ze by klamal. Na rozdiel od Vasich tvrdeni o poziadavke na retarder od obcana ktory to spochybnil.
Drahuš Ujlaky | 03-03-2013 16:07:11
Pokial si dobre pamätam tak potrebu daneho prechodu som po prvy krat zachytil tu na SOL. A mam pocit ze tato investicia bola vyvolana prave na tento podnet v SOL. Ale je mozne ze to mal niekto na meste v hlave skôr len nas obyvatelov nemal potrebu o tom informovat tak ako kopu dalsich investicii. Mozno na stretnutiach mesta o tom obyvatelia informovani boli len co z toho ked tam skoro nikto nechodi. A prave tu je a mohlo byt SOL pre obyvatelov prinosom online zaznamom. A cudujem sa ze to mesto nechce vyuzit. A namiesto toho sa tu zacina akysi medialny boj a peralerne tvorenie informacneho bloku. Vie vôbec niekto jasne a presne vycislit kolko tento krok mesto stoji a ci to je efektne pre mesto az v takomto rozsahu?
Priznam sa ze som bol zo zaciatku sa pozriet na stretnutiach vedenia a obyvatelov. Pokial tam niekto aj nieco povedal tak tam bola nervozna atmosfera,emocie a zvyseny hlas,kde ak niekto aj nieco chcel povedat tak skratka ani nebol zaujem ho nechat dopovedat. Takze po takomto dojme som usudil ze uz tieto stretnutie nemusim a skoda zabiteho casu.
Ale ved tie video zaznamy hovoria o niecom. A to je absencia pocuvania ineho nazoru.
Ale k veci. Je dobre ze sa to zrealizovalo a ludia tam môzu bezpecnejsie prechadzat. No ked uz sa to robilo mohlo sa tam dat aj to osvetlenie nad ten prechod lebo vo vecernom sychravom pocasi je tam ten zodrany prechod slabsie vidiet.
Občan | 03-03-2013 15:56:47
Kauza jak sviňa. Niekto skonštatuje a napíše o prechode info. A niekto to okopčí a hneď v diskusii musí vystúpiť a popisovať jak on to rozbehol. Hlavné že prechod je. P. Majko , nenafukujte to a tiež nepíšte ako keby Vám a len Vám na Seredi záležalo. A že Veselický sa pričinil o veľa dobrých vecí v Seredi je nepopierateľné.
Skúste transparentne,objektívne a nie pyšne a samoľúbo.
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 03-03-2013 11:55:55
Alfa | 03-03-2013 11:40:42 | - Vas prispevok si vyzaduje hlbsi rozbor, no nedelne krasne pocasie mi nestoji za to, stravit cas pri pocitaci. Takze nanejaku tu honinku - dobru chut a prijemne nedelne trosku slnecn popoludnie...
Alfa | 03-03-2013 11:40:42
Pan Majko :
Mazanie prispevkov - stale su mazane prispevky a po nich zostava text, ze prispevky porusili pravidla. Dodnes tieto pravidla neboli zverejnene, uprimne je mi jasne, ze su to Vase noviny a Vy rozhodujete co sa zmaze a co nie ale ked uz tak casto pouzivate slovo demokracia, bolo by vhodne uverejnit tie "zahadne" pravidla, ktore ste videl asi len vy.
Pan Majko k minulosti, velmi dobre si to pamatam, velmi dobre si pamatam ako ste branili Luba aj vy. Ale jednoducho uz ho prestalo bavit to , ze ho anonymni pisalkovia obvinuju, utocia nanho a to takmer vzdy bez overenych informacii ci faktov. Pan Majko mozno nie je kazdy ako vy, ze mu tieto masochisticke sposoby asi imponuju. Lubo sa rozhodol slobodne a podla mna logicky. Denno denne vysvetlovat skupine ludi, ze to co pisu su obycajne nezmysly a kazdy den, stale dokoola, to uprimne by nebavilo ani mna. A najhorise je to, ze tyto ludia si nepriznaju pravdu, oni chcu len utocit. A uprimne nechem aby toto robil zastupca priamtora. Chcem aby komunikoval tak aby bola komunikacia efektivna, vecna, priama a prospesna. To co sa deje v diskusiach na SoL je bohuzial nemoderovany utok stadoveho typu, ktoremu sa neubrani sebelepsi diskuter, ak je jednoducho sam, teda mozno by sa ubranil keby ma cely den na to aby sedel pred PC a vypisoval, niektory sa mozno taky najdu.
Pan Majko, prepacte, ale rozdelovat diskusiu s Vami a s mediom. Kto je to medium? Kolko ma toto medium aktivnych autorov? Kolko ludi sem prispieva mienkotvornymi clankami? Dvaja? Traja? Pan Majko v tomto mediu chyba pluralita nazorov, vyvazenost ale to samozrejme nemozem od Vas ziadat, toto medium je totiz sukromne.
Co sa tyka preberania materialov, nech sa paci pan Majko preberajte ale nezabudajte na to, ze mozno ini obcania nebudu suhlasit s tym, ze akasi stranka si nadhana kliky (a predava reklamu)tym, ze kopiruje clanky media ktore platia oni.

Beta:
Povedzte mi ako ste prisli na to ze RR bude menit clanky, ci ich bude zatrhat?
RR nema vplyv na to ake clanky sa budu zverejnovat na internete, tam sa budu zverejnovat vsetky clanky ktore splnia pravidla ktore su na stranke SN zverejnene cize ziadna cenzura. RR vybera clanky ktore pojdu do tlaceneho vydania SN co je uplne logicke pretoze tlacene medium ma obmedzeny priestor.
K vymazavaniu prispevkov, staci len dodat tie pravidla, ktore spominam vyssie a nie je ziadny problem, ale eveidentne za 5 rokov nebolo schopne toto "medium" spisat par zakladnych pravidiel diskusie, no mazat prispevky , ktore porusuju neexistujuce pravidla to uz samozrejme je uplne koser.
Kde tvrdim, ze pan Majko zakazal zverejnit nejake clanky? Nikde, ale pan Majko bol rozhorceny ohladne toho, ze Lubo rozhoduje co pojde na internetove SN, pritom princip zverejnovania clankov v jednom aj druhom pripade je uplne rovnaky, v obidvoch pripadoch sme mohli verit len "slovu" ci uz MM alebo LV. Co sa tyka SN tak tam sa uz posunuli oproti SoL ovela dalej, maju totiz RR a ta v SoL chyba.
V predposlednom odstavci ste napisali peknu vetu: Musí predsa existovať rovnováha. Ano presne a ja suhlasim, preto v SN su clanky take ktore ukazuju aj krajsiu stranku mesta ked uz v SoL ukazujeme len tie nafuknute kauzy. No doteraz som tu pri ziadnej kauze nevidel od redaktorov nejake zhrnutie po "kauze", preco asi? Okrem toho kludne mozete poslat do SN aj clanok kriticky nikto Vam v tom nebrani. Spytajte sa napriklad pani Bohusovej ci jej clanky o Cervenom Krizi v Seredi neboli v SN zverjnene.
A to PS, prepacte asi ste nepochopili, ale davam Vam sancu, dajte mi prosim linku na pravidla diskusie v internetovom "mediu" SoL.
Dakujem za prianie a tiez Vam prajem uzitie si krasnych slnecnych lucov ktore nam dnes toto pocasie doprialo.
Beta | 03-03-2013 11:33:40
Občan | 03-03-2013 11:12:53, keby si čítal aj ten riadok napísaný drobným písmom a aj to, čo je napísané pod článkom: zdroj: Mesto Sereď, tak asi by si sa zastavil napísať to, čo si napísal. Alebo je Ti to jedno, len nech sa útočí?
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 03-03-2013 11:20:36
Občan | 03-03-2013 11:12:53 | - ved to, je viceprimator mesta a poslanec ;-)
Občan | 03-03-2013 11:12:53
Veselický je viceprimátor a aj osoba komunikujúca za mesto s médiami.
A že napíše článok na Seredské novinky ,niekto ho okopíruje do svojho média a otvorí anonymnú diskusiu ,a autora článku sa neopýta to je ČO. ?
Beta | 03-03-2013 10:53:00
Alfa | 03-03-2013 08:41:50, nemal by som problém pod tento príspevok uviezť svoje plné meno. Robím tak len preto, aby som sa Vám postavil na roveň. Cítim však potrebu k Vášmu komentáru vyjadriť niekoľko poznámok
- SN majú RR, ktorá bola kreovaná len pred niekoľkými dňami a celkom prirodzene, že nemohla v predchádzajúcom období do ničoho zasahovať
- Všetci, čo tu kritizujete SoL a diskusné príspevky v ňom akosi prehliadate, že články doň vkladajú aj iní prispievatelia ako M.M. A všetci sú neanonymní. Prehliadate, že tieto články nekoriguje žiadna RR a ani nerozhoduje o tom, čo bude alebo nebude vymazané. Zato výdatne obviňujete p.Majka z toho, že nedemokraticky vymazáva diskusné príspevky ktoré sa mu nehodia. Citujem: „ pokiaľ anonym útočí na niekoho, koho nemáte rad, tak ho necháte nech píše akékoľvek úbohosti a špinu....ale ako náhle napíše niečo o Vás, tak je vymazaný“ Mám obavy, že toto by ste nemohol(a) dokázať. Všetky tieto „vymazané“ príspevky sú neviditeľné len pred čitateľov, ale archivované sú. Takže máte možnosť si ich vyžiadať a zaslať na Vašu adresu a potom aj komentovať. A to myslím, by už bol vo Vašom prípade problém..! A aj dnes si môžete prečítať hromadu diskusných príspevkov, ktoré sú namierené voči osobe M.M. a nie sú vymazané! Takže?
- Napádate tu nedemokratický prístup majiteľa súkromných novín. Ku tomu jedna poznámka zdanlivo od veci. Nedávno na SoL bol zverejnený článok Eros&Amore – Viedeň, s obsahom ktorého sa nestotožňujem ani dnes. Dosť tvrdo som vzniesol (neverejne) svoje námietky voči tomu článku u M.M. Ale on sa snažil vysvetliť mi že je to v súlade s princípmi a pravidlami, ktoré sa v SoL dodržiavajú od ich vzniku a ktoré kreoval aj pán, ktorého tu obhajujete! Toľko ku Vašej poznámke ohľadne demokracie.
- Asi Vám nepostačuje, alebo skôr NEVYHOVUJE vysvetlenie, ako sa ku vybudovaniu toho prechodu dospelo. Podľa Vás by na tom mal zásluhu M.M. len ak by svoju myšlienku aj realizoval a to najradšej za vlastné, že?
- Ku Vašej poznámke o vyprodukovaných článkoch za posledné 3 mesiace: Ak by nebol dôvod kritizovať, neboli by ani kritické články. A tých len pozitívnych je v SN požehnane. Musí predsa existovať rovnováha. Inak by sme si predsa pekne narazili hubu!
P.S. za ukážkovú považujem Vašu vetu (citujem z nej) „ ..odmietol ďalej komunikovať v diskusii bez pravidiel, kde sa aj tak vymazávajú príspevky, ktoré porušujú tieto neexistujúce pravidlá...“ To mi tak trochu pripomína výrok istej mediálne známej členky Green Peace sl. Trubíniovej: „ no ja si ten televízor kľudne môžem pozrieť aj pri sviečke“
Želám Vám peknú predjarnú nedeľu.
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 03-03-2013 10:49:25
Alfa | 03-03-2013 08:41:50 | - v niektorych veciach s Vami suhlasim, no ste presne taky, ako ti ostatni anonymovia, ktorych kritizujete. V SN som kometnoval niekolkokrat - aj konkretne pri tomto clanku. Takze o mne to nieje.
Co sa tyka utokov na mna, zmazane je jenele 1% a to uplne nezmyselne nadavky. Tie skutocne utoky su tam a zostanu tam.
Dovolim si pripomenut, ze ja nie som voleny funkcionar plateny z verejnych zdrojov, takze nie som povinny zneis ziadne utoky a nie som povinny reagovat na ziadne otazky.

Je zaujimave, ze poukazovanie na veci, na ktore poukazalo asi 40 obcanov mesta, povazujete za utoky. Je zaujimave, ze komunikaciu s Lubom - on si ju vybral - povazujete za utoky. A je zaujimave, ze pisete o minulosti, ako keby ju vsetci citatelia SOL dobre neposnali.

Sam som stovky krat vyzyval diskutujucich, aby sa pytali aj dalsich poslancov, nielen LV. Aby neznemoznovali toho, kto ma komunikovat zaujem. Ze diskutujici nastolili atmosferu, kedy asi 15 poslancov si robi co chce a s obcanmi nekomunikuju, to je chyba diskutujuich, nie moja. Ja v jednom z dalsich clankov presne popisem to, ako poslanci komunikuju - so mnou. A s mediom, ktore v regione prehliadnutelne je asi tazko.

5 rokov tvrdim, ze diskusia je odrazom spolocnosti. Pokial vsak spolocnost vnima sposob a styl fungovania media plateneho z verejnych zdrojov tak ako vnima, spolocnost si nemoze hovorit demokraticka. Proti anonymom ako clovek som stale - ja sa podpisujem pod nazory, mam za to, ze by sa mal kazdy. Ale noviny boli aj LV zalozene na prinipoch, ktore neopustime, i ked system diskusii stale vyvijame.

Nemam vyhrady proti braneniu sa Lubosa pred utokmi - mam vyhrady k zmene jeho komunikacie.

A co sa tyka preberania materialov z oficialnych zdrojov mesta Sered - na ich tvorbu sa kladam aj ja s rodinou a postupne budu uverejnene vsetky, ktore uzname za vhodne uverejnit.

Vzdy su zial veci, ktore vzhladom na naozaj korektne vztahy s Lubom Veselickym zostanu medzi nami, pretoze ich uverejnenie by bola vazna rana pod pas. A tu on dobre vie, ze odo mna nedostane.
pre Alfa | 03-03-2013 10:32:24
lepsie to uz ani neslo napisat
Alfa | 03-03-2013 08:41:50
Pan Majko, SN maju redakcnu radu a do dnesneho dna sa v internetovych SN objavili vsetky clanky , ktore boli v sulade s podmienkami na uverejnenie. Je jasne, ze pan Veselicky sa ako hovorca mesta snazi podat obcanom mesta aj ten kladny pohlad na to co sa v meste stalo ked sukromne a "nezavisle" medium posledneho pol roka pise iba o kauzach, ktore su neskutocne nafuknute alebo priamo vykonstruovane. To vsak aj Vam ako obcanovi mesta nebrani pisat clanky do SN, ktore budu zverejnene. Zarukou toho moze byt aj novokonstituovana RR v ktorej poznate osobne hned niekolko ludi.
Pan Majko je zaujimave ako sa pustate do Luba Veselickeho cloveka co si na strankach tohto media vytrpel najviac zo vsetkych poslancov mesta. Dlhe obdobie sa vytrvalo snazil ludom vysvetlovat ako to vlastne v regionalnej politike chodi, ze jeden poslanec ci primator sam toho zmeni velke h... Ze na to treba vacsinu, ktora bude uvazovat logicky a mudro. Aj tak sme si zvolili take MsZ ake sme si zvolili a do Luba sa stale kopalo a kopalo. A to, ze Lubo prestal akceptovat to mnozstvo anonymnych utokov a jednoducho odmietol dalej komunikovat v diskusii bez pravidiel, kde sa aj tak vymazavaju prispevky, ktore porusuju tieto neexistujuce pravidla mu nemozno zazlievat. Ved nech sa ktorykolvek clovek skusi s Lubom stretnut napisat mu mail, vzdy odpovie vzdy sa stretne. lubo totiz nema problem sa stretnut ci mailom alebo neanonymne vysvetlit podiskutovat problem maju ty, ktori tak radi anonymne vykrikuju a ked s aukazu fakty a pravda tak stiahnu chvost.
A pan Majko ja si zas pamatam to obdobie kedy ste aj vy bol proti anonymom, utocil ste na nich a snazil ste sa vysvetlovat, ze anonymne nezmenite nic.
Ale dnes? Pokial anonym utoci na niekoho koho nemate rad tak ho nechate nech pise akekolvek ubohosti a spinu (vid. priklad M.Salmik) ale ako nahle napise nieco na Vas tak je zmazany. Preco taky diametralne odlisny a nedemokraticky pristup? Uz si to konecne uvedomme, ze nie sme v komunizme aby sme anonymne bonozovali susedov. Strach z nazoru je bohuzial velmi zakerna vec a anonymne diskusie tento strach len podporuju, ale ved clovek sa aspon vyventiluje a citanost sa tiez udrzi.

Aj tento clanok sem bol pridany so zamerom rozprudit diskusiu. Lebo diskutovat s facebookym profilom na SN , to nie je ono vsak? To by nemohli k teme pridat svoje nazory fundovany anonymny prispievatelia.

Pan Majko, pozrite sa kolko clankov ste za posledne 3 mesiace vyprodukovali, kolko ste ich prebrali a skuste zamysliet kam smeruje tento Vas blog, pretoze z projektu, ktory by si zasluzil uznanie sa stava projekt, ktory je presnym opakom toho co chcel byt...
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 02-03-2013 23:09:50
Lubos, ale ja som nezascal s propagandou v mediu platenom z verejnych zdrojov. Ja pisem vsetky clanky aj prispevky v diskusii pod svojim menom a ja som svoj vztah k obcanom mesta ani poslancom MsZ nezmenil.

Pod tymto clankom som napisal jednoduchu poznamku a Ty aj vo svojom poslednom prispevku porovnavas veci, akoby sme boli obaja podnikatelia, obaja poslanci a nie realne. Lubos, obcan nie je na to, aby zhanal peniaze a realizoval priechody pre chodcov. Ja mam osobne skusenosti z mnohych rokov, kto aku taktiku k comu pouziva.

Ja som nekandidoval do verejnej funkcie a dufam ze uznas, ze moja povinnost odpovedat je diametralne ina, ako Tvoja povinnost odpovedat obcanovi.
Je minumalne nevhodne porovnavat listy, otazky ci odpovede obcana s ekvivalentom voleneho funkcionara. Spomen si sa svoje vyroky. Tie predsa nemaju nic spolocne so SOL - ide o Tvoje vyroky. Ide o vyroky a konanie, na zaklade ktoreho si ziskal stovky hlasov, ktore Ti doniesli funkciu a mzdu. Verim tomu, ze nik Ti nezzavidi ani jedno a ani druhe. Ja urcite nie. No volena funkcia zavazuje. Prinasa nielen vyhody, ale aj urcite zavazky voci volicom a to nie na hodinu po volbach, ale na cele volebne obdobie.

Nikto od Teba nechce viac, ako to co si sluboval a co si robil pred volbami. A zachovanie si tvare Luba Veselickeho, ktoreho sme vsetci poznali. Toho, ktory vidi nielen nedostatky, ale aj klady a opacne. Kto robi, ten aj pokazi.

Ked citam a pocuvam to co pisete a hovorite, zacinam mat pocit, ze ak rano vyjde slnko, tak za to vdacime vedeniu mesta. Lubos, to nie je dobra taktika.

Informujeme ze informujeme - to je nazov mojho postrehu zalozeneho na prispevku RH - a je fakt jedno kto to je. Je dolezite to, co hovori. Preboha, ked si ludia nevsimnu klady sami, Ty si myslis, ze im ich natlciete do hlavy?

Pises:

"Naše polievočky sú teraz demokraticky, vyvážene a objektívne prihriate obidve." - zle a neskutocne zle!!

Lubos, my nesuperime. Nie sme na rovnakej startovacej ciare a nemame rovnake podmienky. Vy aj my piseme. Rozdiel vsak je v tom, preco a za koho peniaze. Vy si z nasich spolocnych penazi robite z podavanej informacie obcanovi vlastne PR. My sme obcania a neriesime ci mesto vedie jano alebo palo. Nam to je fuk. My chceme konecne za nase prachy spravodlivost, transparentnost, a spolurozhodovanie vsade tam, kde nam prinalezi nielen po stranke etickej a moralne, ale aj zo zakona.

Inak povedane, svoju vlastnou polievocku, si mozete prihrievat za svoje ;-)

Takze teda, nase polievocky nie su demokraticky vyvazene. A teraz -mas pravdu, spanok je dolezity. Nemusis byt hore spolu so mnou ;-)
Registrovaný Ľubomír Veselický Ľubomír Veselický | 02-03-2013 22:31:23
Odpovedám presne tak "konkrétne" ako konkrétne boli výhrady uverejnené v Otvorenom liste .. zo 17.11.2012. Z besedy k nemu uskutočnenej koncom decembra objektívne médium SOL neuverejnilo dodnes ani minútu záznamu. Z dva a pol hodinovej nahrávky nebolo asi čo vybrať. Netvrdím, že sme o tom priechode spolu nehovorili. Faktom bolo, je, a ostane, že nápad je iba prvá časť. Peniaze a realizácia nápadu časť druhá. Zámery mesta vysvetľujeme občanom niekoľkými cestami. Kto sa chce, ten sa dozvie. Kto nechce tvrdí, že na získavanie informácií nemá čas. Telefón, mail, internetové noviny, tlačené noviny, rozhlas, stretnutia s občanmi. Sereď nedávno v hodnotení úrovne informovanosti obsadila zo sto hodnotených miest Slovenska pätnáste miesto. Na paneloch i vo vyjadrení primátora mesta 16.2.2013 v kine Nova boli uvedené aj problémy, ktoré sme doteraz z rôznych príčin nevyriešili. Skládka luženca, znehodnotený areál bývalého autokempingu, večný problém kaštieľ, amfiteáter, rozpadajúci sa Milex na Bratislavskej, nedokončený projekt Meander. Kto drží bobríka mlčania? O tomto pravdaže v reportáži SOL nebolo ani slovo. Na vyvolanie senzácie stačil pán Dušan S. so svojim nezastrčeným USB kľúčom. Nekvalita vykonaných prác? Rastúca burina cez menšiu vrstvu asfaltovej hmoty na cyklotrase ošetrená 5-ročnou zárukou je svojim škodlivým následkom zanedbateľná v porovnaní so skutočnosťou, že trojkilometrový úsek budú môcť ľudia užívať bez obmedzení mnoho rokov. Reklamácia uplatnená bola, oprava vykonaná bude. Inak kvitujem Tvoj stále značný zmysel pre humor. To žobronenie za každučký anonymný hlas voliča ma pobavilo. Neviem síce či na toto tvrdenie existuje konkrétny dôkaz, ale ako všeobecné klišé, fakt dobré. A nepochybujem o tom, že nejeden Bobo Hornád s tým bude súhlasiť. Ozaj, nemohli by sme už túto prestrelku ukončiť? Šme še pobaveli, ľudia počítajú, pobavia sa tiež, a hádam už aj spinkať by bolo načim. Inak fajn pokec, nie?
zvedavý | 02-03-2013 22:05:29
p.Veselický, dobre si pamätéme ako ste kritizovali všetko, pokial ste nesedeli na vyhriatej stoličke mestského úradu.A pevne verím/nebyť teplého miestečka/ kritizovali by ste aj dnes.Hold-časy sa menia a ludia tiež.
p. Majko má dostatok usvečovacích dôkazov o Vašich príspevkoch.
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 02-03-2013 21:26:29
Ľubomír Veselický | 02-03-2013 21:10:04 | - Lubos, neodpovedal si podpisanemu obcanovi na otazky, ktore Ti polozil verejne vo vztahu k Tvojmu prispevku v tejto diskusii.
Ja len pripominam, ze su veci, ktore su vseobecne - ako si to napisal DNES Ty a su veci, ktore su konkretne a ktore si tak isto vnapisal Ty osobne, len o nejaky ten rocik skor- pred volbami - a tiez verejne...

Nic viac a nic menej. Tak, ako som Ti ja pripomenul, ze na potrebu toho priechodu pre chodcov som Ta osobne upozornil v Lavazze pri caffee a nasledne v novinach. No a tak isto nic viac a nic menej. Ako si na to reagoval? Staci preniest sa o nieco nizsie.
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 02-03-2013 21:21:37
Ľubomír Veselický | 02-03-2013 21:10:04 | - kto je zodpovedny a plateny za to, aby obcanom vysvetlil zamery vedenia mesta, ktorymi budu mozno na desatrocia ovplyvnene zivoty tisicov ludi?

Kto DOBROVOLNE kandidoval do verejnej funckie, SLUBOVAL komunikaciu s obcanmi, zobronil za kazducky ANONYMNY hlas volica, vyuzival ku komunikacii s volicmi aj SOL, robil vsetko pre svoje zvolenie do funkcie? To ta funkcia je taka strasna drina a je to snad take velmi odporna praca?

Kto iba po niekolkych tyzdnoch od volieb zacal postupne menit pohlad na potrebu a povinnosti komunikovat s obyvatelmi mesta, volicmi a tymi, ktori mu dali doveru? Kto pohrdol takmer vsetkym, co pred volbami povazoval za svate? Kto sa prisposobil (viac v e-maili z pred niekolkych mesiacov) a zabudol si uvedomovat zakladnu vec - kto robi, tomu sa aj nieco nepodari, ci dokonca aj nieco pokazi? A kto tvrdi a verejne za meniaze obcanov mesta prezentuje iba uspechy a o akomkolvek aj tom najmensom neuspechu mlci tak, ze si zasluzi Bobrika mlcania?

To ta zlc ma byt upozornenie na nedostatky, neklavlitnu pracu vykonavanu za peniaze nas vsetkych, za nedodrzanie slubov o spravodlivom rodzelovani penazi medzi vsetky sportove kluby, za upozornenie na veci, ktore trapia vacsinu obyvatelov mesta?
Registrovaný Ľubomír Veselický Ľubomír Veselický | 02-03-2013 21:10:04
Vážená pani Tomášková! Neobhajujem vystúpenia kolegov sprevádzané zvýšenou intenzitou hlasu. Všetci sme ale ľudia a to, čo sa dialo na zastupiteľstve 26.2.2013 popoludní, to bola práve ukážka boja nevedomosti s poznaním. Poslanci mali v rukách analýzu, ktorá jasne hovorila, že je potrebné rýchlo robiť opatrenia a rodičia inšpirovaní jednostrannými informáciami prednášali pseudoargumenty na zachovanie niekoľkoročného degresívneho vývoja. Dobre si spomeňte, kto a čím spôsobil, že v jednej sekunde zo stoličiek vyleteli dvaja poslanci a prednosta. Pozrite si
záznam! Predsedníčka odborovej organizácie zasvätene vyhlásila, že vie akými cestami idú peniaze cez niekoľko stupňov na školy a každý si z toho balíka niečo nechá. Ak by sa také obvinenie týkalo Vás osobne reagovali by ste pokojne? Podstata – bohorovné klamstvo a obvinenie ostávajú zámerne nepovšimnuté. Všetci však (prepáčte za výraz) kvákajú o arogancii moci. Ak by sa takéto niečo stalo medzi chlapmi, tak si skúste domyslieť, ako by reagoval nespravodlivo obvinený. Naozaj si myslíte, že poslanci sú iba fackovací panáci, ktorí sú povinní strpieť akúkoľvek urážku alebo obvinenie. Toto všetko sa deje v dobe, kedy veľkí demokrati iba kritizujú, provokujú a poukazujú na reakcie poslancov, no zároveň tvrdia, že oni tieto funkcie robiť nechcú a nebudú. Teda asi takto. Nás všetkých treba odstreliť a potom čo? Prídu noví optimisti a narazia na starú vycvičenú gardu večnej opozície. Tá vo vedení mesta nebude. Ostane pekne vzadu a na chvíľu sa odmlčí. Lebo výsledok zmeny je na počiatku neistý. No v podstate je jej jedno, kto bude vládnuť oficiálne. Lebo ona vládnuť nechce. Stačí, že vás ovláda.
anonym | 02-03-2013 20:48:02
Ľubomír Veselický | 02-03-2013 19:48:22

Veľmi dobre napísané!
Jarmila Tomášková | 02-03-2013 20:18:32
p.Veselicky,v niecom s Vami suhlasim a v niecom rozhodne nie.Je to samozrejme uhol pohladu a s odstupom casu sa to da povedat aj inak...ci chlieb jes,toho piesen spievaj.co sa tyka SOL,ja osobne som velmi rada,ze tu nieco take mame.SOL nam prinasa informacie,reportaze zo vsetkeho co sa v Seredi deje a je to len dobre.Samozrejme,ze ani mne sa nepaci,ked vystupi anonym a prispevky su plne urazok a stupidnych slov.Ja mam vsak pocit,ze Vam prekaza/nemyslim Vam osobne/ale vseobecne poslancom,ze p.Majko poukazuje na chyby a preslapy,ktore sa deju.Pozrela som si par videii a posledne zastupitelstvo,kde p.poslanci vystupovali arogantne k obcanom,ma dost prekvapilo.Cim dalej,tym viac,davam p.Majkovi za pravdu.
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 02-03-2013 19:59:07
Ľubomír Veselický | 02-03-2013 19:48:22 | - Lubos, hovoris vo vseobecnosti - SOL. Mas na mysli clanky, diskusiu, mas na mysli konkretnych ludi? SOL je medium, v ktorom doteraz kazdy clanok bol podpisany autorom, pripadne tym, kto ho do systemu vlozil. Kazdy autor nesie plnu zodpovednost na svoj clanok.

Myslel si teda kokretne napriklad mna, ako autora clankov? Ak nie, koho? A ak ano, v com konkretne? Vies prosim uviest konkretne priklady?

V archive SOL sa nachadzaju Tvoje clanky a diskusne prispevky z doby pred volbami, po ktorych si Ty nastupil do funkcie - tam, ktorym smerom si sa pytal pred volbami a cakal si odpovede na svoje otazky. Tam, ktorym smerom si kritizoval a to slobodne s povolenou diskusiou.

Napis teda, v com sa SOL zmenilo, kedze svoju zmenu si zasypany uspechmi akosi nepostrehol.
Registrovaný Ľubomír Veselický Ľubomír Veselický | 02-03-2013 19:48:22
Vlastnosti, ktoré som vkladal do vienka SOL som formuloval v presvedčení, že toto médium bude objektívne a spravodlivé. Netušil som, že je dláždim cestu projektu, ktorého cieľom je zmocniť sa mediálneho priestoru mesta a jeho okolia použitím všetkých prostriedkov tak, aby zabezpečili moc a peniaze. V priebehu tých piatich rokov sa z otvorenosti, ktorá mala hovoriť o činoch, stala otvorenosť pre anonymné urážanie a znevažovanie, ktorých autori okrem slín a žlče, čo šíria okolo seba, na nič konštruktívne a dobré nemajú. Adresnosť sa scvrkla iba na podpis autora článku. Z kritickosti, ktorá mala nazývať veci pravým menom ostal iba mechanizmus dávkovaného prednášania lží, dohadov a prekrúcaní, či zatajovaní súvisiacich faktov. Zo serióznosti ostala iba tá zodpovednosť podpísaných autorov. Vytrhávanie informácií z kontextu, neustále zveličovanie problémov, ktoré máme rovnako ako iné mestá, maľovanie obrazu Serede tesne pred hospodárskym kolapsom a neustále označovanie legitímne zvolených zástupcov obyvateľov ako lumpov, ktorí okrádajú svojich voličov a myslia iba na svoje vrecká. Samozrejme iba v náznakoch, dohadoch a bez priamych dôkazov. To je dnešná serióznosť SOL v širšom pohľade. Nezávislosť uverejňovania vlastných názorov zmutovala do nezávislosti tvrdohlavo ignorovať pozitívne fakty aj keby boli stokrát preukázané a ako jeden zo svojich mutantov rozvinula schopnosť vyvolať hystériu z každej udalosti, ktorá prináša zmenu. Bubnovanie na poplach, pripomínanie volieb, v ktorých nám to všetkým treba spočítať, to sú pracovné metódy dnešných SeredOnLine.sk. Agresia, provokácie ku konfrontáciám. V čí prospech? Aj na to by mali hľadať ľudia odpoveď.
Blokovanie mojich príspevkov na kladenie otázok iba osobám konkrétnym a identifikovateľným, to bol jediný spôsob mojej obrany. Nie je slabý ten, kto sa postaví čelom, ale ten, kto nie je schopný vystúpiť z tieňa vlastnej zbabelosti. Ak by výdobytkom demokracie mala byť natrvalo úroveň, ktorú dnes praktizuje SOL, tak slovo výdobytok bude musieť vo výkladovom slovníku pojmov zažiť veľmi vážnu zmenu. Nie som odkázaný na to, aby som veril tomu, čo tvrdím. Denne sa stretávam s obyvateľmi Serede a som schopný s nimi hovoriť o všetkých problémoch. Tvárou v tvár. To je slušné, seriózne a záväzné zároveň. Aj keď z pohľadu tých niekoľkých neznámych nedemokratické.
Je dobré, že môžem takto a prispieva to k čítanosti SOL. Pretože inak bieda. Uhorky budú až v júni.
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 02-03-2013 18:41:32
anonym | 02-03-2013 18:35:09 | - konkretizujte, v com a kto spochybnuje webovu stranku platenu z verejnych financnych zdrojov? Dakujem.
anonym | 02-03-2013 18:35:09
sranda, ze niekto kto spochybnuje neustale seredske novinky, odtial kopiruje clanky ako na beziacom pase a pravdepodobne bez dodrzania suhlasu autora, teda aspon beznej kazdodennej slusnosti ...
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 02-03-2013 17:45:27
Ľubomír Veselický | 02-03-2013 16:15:05 | - ci si reagoval na moju poznamku, posudi kazdy sam.
Napisal si vsak: "Nie, nejde o omyl ani novú dobu. Obyčajná právna finta. Článok je prevzatý z média mesta a uvedením zdroja. Ak by som ho vkladal ja, platí umožnenie diskusie iba registrovaným menom. Takto mohla I.Tóthová otvoriť diskusiu pre všetkých a ja voči tomu nebudem môcť namietať."

Zdoraznil by som vetu "Obyčajná právna finta." Nejde oz iadnu pravnu fintu. Ide o zakladny princip fungovania SOL, ktory sme zaviedli spolu - bol si jednym z tych, ktori boli pri ich vzniku. To len vtedy si mal ine nazory na demokraciu, na sluzbu plateneho voleneho zastupcu ludom, na sluzbu uradnika obcanom a na povinnost komunikovat veleneho funkcionara s volicom, ako teraz.

SOL svoje zvyky nemeni a menit neplanuje. S podmienkou blokovania diskusie pod clankami mesta som nesuhlasil a to, ze Tvoje prispevky su zablokovane (odizolovane od reakcii Tvojich volicov a obcanov mesta, ktori sa Ti skladaju aj na vyplatu) nie je vydobytkom demokracie ci odrazom sily mesta, ale slabosti tych, ktri nie su schopni reagovat na opravnene a legitimne otazky obcanov.

Priatelu, zamysli sa nad tym. SOL a jeho pohlad na sirenie informacii sa fakt nezmenili.

V zakladnej informacii "O nas" si Ty pred necelymi 5 rokmi napisal text, ktory je tam dodnes:

"Každý subjekt na mediálnom poli vznikol z konkrétnej príčiny, či podnetu. Tieto noviny nie sú výnimkou. Mohli byť vydávané pod záštitou oficiálnych mestských inštitúcií. Nestalo sa. A tak vznikli na báze neoficiálnej.

Nemajú ambíciu ihneď nahradiť klasické tlačové periodiká. Sú snahou o vytvorenie alternatívneho zdroja informácií pri maximálnom využití všetkých možností, ktoré internet ponúka. Teda flexibilitu, rýchlosť a najmä interaktivitu, ktorú tlačové média nikdy mať nebudú. Dostupnosť našich novín možno dnes označiť ako menej než polovičnú. Lenže kto z nás vie, koľko domácností bude mať prístup na internet o rok alebo o tri ? Do ich charakteru sme pri ich zrode vložili niekoľko vlastností. Otvorenosť, kritickosť, adresnosť, serióznosť a nezávislosť.

Otvorenosť znamená, že budeme mať záujem hovoriť aj o veciach, o ktorých by niektorí jednotlivci, či skupiny najradšej mlčali.

Kritickosť zaručuje, že zistené skutočnosti budú nazvané pravým menom.

Adresnosť ponúkame v tom, že každý z článkov, ktoré si tu prečítate bude mať podpísaného autora a zistené nedostatky budú adresované konkrétnym zodpovedným osobám.

Serióznosť je zabezpečená osobnou zodpovednosťou každého autora za celý obsah článku.

Nezávislosť vnímame ako možnosť uverejňovať vlastné názory bez ohľadu na názor tých, čo dnes a rozhodujú o veciach verejných a teda o nás samotných.

Tieto noviny chcú byť Vašimi novinami."

- - -

Lubos, je tam dodnes lebo je aktualny od zalozenia novin a napissal si ho Ty !!
a zase | 02-03-2013 17:20:53
si Majko zas mysli ze objavil vesmir.
kde by sme bez vasich uvah asi boli dnes v seredi? v tramtarii asi :D
keby Bata robil vsade chodniky tak by nestihal vyrabat cement do betonu...
Registrovaný Ľubomír Veselický Ľubomír Veselický | 02-03-2013 16:15:05
Nie, nejde o omyl ani novú dobu. Obyčajná právna finta. Článok je prevzatý z média mesta a uvedením zdroja. Ak by som ho vkladal ja, platí umožnenie diskusie iba registrovaným menom. Takto mohla I.Tóthová otvoriť diskusiu pre všetkých a ja voči tomu nebudem môcť namietať. Oslovil ma pán Majko a ja nemám dôvod neodpovedať mu. To neznamená, že budem reagovať na anonymné vstupy alebo nickom registrovaným. Reagujem teda na slová pána M.Majka.
V rozhodovaní tak ako v rozpočte samosprávy musí byť rovnováha medzi príjmami a výdavkami. Všetky rozhodnutia o investíciach sa musia pohybovať v hraniciach možného. Dobrých až vynikajúcich nápadov je medzi obyvateľmi oveľa viac, ako možností pokryť všetky požiadavky, lebo ako prezieraví hospodári musíme rátať aj s riešením havarijných stavov, či nižším prísunom podielových daní zo ŠR. Práve vďaka zodpovednému vynakladaniu výdavkov a šetrení sme v ostatných dvoch rokoch mohli uskutočniť 24 investičných akcií ukázaných verejnosti 16.2.2013. Priechod pre chodcov na ulici M.R.Štefánika bol iba jednou z nich. Užšiu súvislosť pochopia čitatelia SOL ak si na stránke mesta v Seredských novinkách kliknú na kategóriu Samospráva a štátna správa a prečítajú články "Takto sme hospodárili v rokoch 2011 a 2012" z 26.2.2013 a "Mýtus číslo desať "z 21.2.2013.
Dúfam, že tento diskusný príspevok nebude vymazaný. Naše polievočky sú teraz demokraticky, vyvážene a objektívne prihriate obidve.
Jozef | 02-03-2013 15:23:34
ty "brdo", ja cumim jak puk.
Vranovicovo svedomie, nas exkamarat bloger sa vratil na stranky, o ktorych majitel tvrdi, ze su demokraticke a nezavisle.
A diskutovat mozu vsetci.
Zeby nova doba?
Či?
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 02-03-2013 15:10:40
Pan viceprimator, mozno by pre uplnost podanej informacie o tomto konkretnom pripade bolo vhodne doplnit material o informacie, ktore predchadzali vybudovaniu tohto priechodu. Tahacik ponukam:

http://www.seredonline.sk/clanky/uz-bata-vedel-ako-a-kde-robit-chodniky/

UPOZORNENIE: Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.

Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.

Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy. Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

Optik MORVAY AKCIA
Označenie inzercie
Reklamna plocha - bannerovy pruzok
Označenie inzercie
Pridať komentár
iLieky
Označenie inzercie
Reklamna plocha - bannerovy pruzok
Označenie inzercie
Reporteri
Označenie inzercie
Direct real Norea - REALITY
Označenie inzercie
Optik MORVAY
Označenie inzercie
Papiernictvo Kizze
Označenie inzercie
Begam Trnava
Označenie inzercie
Usporne vykurovanie
Označenie inzercie
LED ARENA
Označenie inzercie
Autopožičovňa Sereď
Označenie inzercie
Bezpecne mesto
Označenie inzercie
Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Sereď, Slovensko
Jasno
15°
C
72%
Východ 10 km/h
07:02
18:10

Štv

B

23°/12°

Pia

B

22°/9°

Sob

B

22°/9°

Vyhľadávanie
Posledné komentáre
Komentársmutok 11-02-2020 12:40:12:
Tragická dopravná nehoda medzi obcou Šintava a Šoporňa - AKTUALIZOVANÉ
KomentárPolícia Začala trestné stíhanie za zločin v kauze predaja rybníkov v P.Bystrici 08-10-2019 17:02:12:
Sereďskí rybári lovia opäť vo svojom revíri
KomentárPravda je len jedna 03-10-2019 17:26:08:
7. zasadnutie Obecného zastupiteľstva v Dolnej Strede dňa 3.júla 2019
Komentáranabela 26-09-2019 14:01:27:
Adrian Macho sa oficiálne ujal vedenia obce Šoporňa
KomentárSVD1 14-09-2019 20:22:21:
" V hudbe vyjadrujem svoje pocity "
Komentárveru 01-09-2019 17:42:35:
Z času na čas si zafajčil marihuanu, ktorú si sám dopestoval v dome vo Váhovciach
Komentárs.i.n. 30-08-2019 22:01:20:
Pripomeňme si hrdinov Slovenského národného povstania zo Serede
Komentáranonym 30-08-2019 19:54:00:
"Doteraz som sa nedožil výsledku zo strany MsU, poslancov MsZ v Seredi" - píše občan Serede
KomentárMiloš Majko 30-08-2019 12:57:35:
Prípad Jankovská nie je o stanovisku polície či právoplatnom rozsudku. Je o etike a morálke.
KomentárBlablablaha 29-08-2019 13:39:44:
Vláda schválila návrh nového zákona o občianskych preukazoch
Komentárivan 29-08-2019 11:08:33:
Seniorku v Trnave podvodníci nedostali. Legenda "vnuk".
Komentáruž pred 10 rokmi 29-08-2019 05:22:58:
Trnavská župa začína s rekonštrukciu Krajinského mosta v Piešťanoch a úseku cesty Podbranč - Myjava
Komentárteraz je 28-08-2019 08:18:20:
Obžalovanému starostovi Machovi pred prokurátorkou a sudcom do reči veľmi nebolo. Čo sa dozvieme na pojednávaní zajtra?
Komentárto nevymyslíš 27-08-2019 20:32:27:
Ministerka vnútra vymenovala nového prezidenta HaZZ
KomentárBaba Vanga 27-08-2019 17:15:31:
" Takže, aké riešenie sa núka, aby sme neprešľapovali na tej našej povestnej križovatke, kde nám zabíjajú štát ?" - píše Pavol Varga
Komentárpotecha 25-08-2019 13:41:57:
MFK Zvolen - ŠKF iClinic Sereď 0 : 2 (0 : 1)

Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Bottom panel

© SeredOnLine.sk všetky práva vyhradené. Obsah novín je chránený autorským zákonom č. 618/2003 Z.z. a medzinárodným právom.
Prepis , šírenie, či ďalšie kopírovanie tohto obsahu alebo jeho časti, a to akýmkoľvek spôsobom je bez predchádzajúceho súhlasu vydavateľa alebo autora článku zakázané.
Design: © Mgr. Matej Fraňo Logo a názov novín: © Miloš Majko
Noviny sú aktualizované priebežne.
Články uverejnené na SeredOnLine.sk neprechádzajú jazykovou korektúrou.
Redakcia a vydavateľ novín nezodpovedá za obsah autorov jednotlivých príspevkov. Redakcia a vydavateľ nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov a príspevky v diskusiách uverejnených v novinách.

Webdesign