Prihlásiť sa Prihlásiť sa | Registrácia Nová registrácia
Rescue Online | Sereď Online | SOL archív | Reportér 24

Najhoršia je mlčiaca väčšina
Označenie inzercie
Sereď Online

ISSN 1337-8481   Dnes je 18. 3. 2020, meniny oslavuje: , zajtra
RSS Export článkov
Top panel
Vrazda novinára a jeho priatelky nesmie zostat zabudnuta
Označenie inzercie
Wifina - internetove pripojenie pre verejnost
Označenie inzercie
RubrikyRubriky
FOTO
Označenie inzercie
INFOSLOBODA Transparentnosť v samospráve
Označenie inzercie
EXPEDICIA BALKAN 2014
Označenie inzercie
Sherlock Holmes
Označenie inzercie
Lekáreň
Údaje o lekárskej službe na dnešný deň nie sú dostupné.

Kino Nova
Múzeum Sereď
Farnosť Sereď
Označenie inzercie
Historické fotografie
Sereď
Označenie inzercie
Linky
Videá

"pribuda fotiek a komentarov o nefungujucom osvetleni" - konštatuje poslanec MsZ Hanus

Aj tento postreh poslanca  MsZ  Michala Hanusa je žial pravdivý. Skutočne ani po viac ako pol roku verejné osvetlenie nefunguje tak, ako by sa na investíciu za viac ako 20 miliónov Sk patrilo. (Sk uvádzam znovu úmyselne, aby si bežný občan lepšie uvedomil, o aké peniaze sa vlastne jedná)  Populistických vyjadrení na túto tému od kompetentných bolo viac - dočkáme sa však konečne funkčného verejného osvetlenia v nešom meste?

Na FB stale viac a viac pribuda fotiek a komentarov o nefungujucom osvetleni. V minulosti Fandlyho, Namestie Sl., Jesenskeho, Vonkajsi rad, teraz zasa Jesenskeho, Pazitna, Sulekovska. Ludia si uz z toho utahuju. Jedna vec je kupit nove auto, lebo stare vela zerie a stale sa kazi, druha vec je mat to nove ktore zerie menej, ale kazi sa, mozno nie tak ako stare, ale kazi. Budem to tolerovat? Co s takym autom? Cena obrovska, az podla mojho nazoru prehnana a poruchovost na nove uzasna. Pytam sa, preco? Kde sa stala chyba?


Komentáre k článku:

Komentovať môžu:
registrovaní menom
registrovaní nickom
›VŠETCI‹
Lolo | 29-11-2017 20:15:33
Veď aj Horvatovci tu majú trvalý pobyt ale ich nezaujíma to čo sa tu deje.
florian | 29-11-2017 19:40:55
korycanskemu msu zakupil silnu baterku,ked pojde domov aby si papulu nerozbil.
nika | 29-11-2017 17:20:41
byva tam poslanec Koricansky ten co ho nazvali liftboy ktory nevie ani hlasovat
Registrovaný Marek Sladký Marek Sladký | 29-11-2017 16:50:03
dnes je voľné pokračovanie komédie zvanej verejné osvetlenie na Garbiarskej ulici. Je síce pravda, že bude koniec roka ale poprosil by som aby na odmeny šetrili ináč ako niekoľkodňovým vypnutím verejného osvetlenia na tejto ulici. Alebo tu nebýva nijaký pán poslanec čo by si to všimol? Alebo nedajbože sa čaká na niečo horšie?
nika | 28-11-2017 19:46:40
uz druhy den garbiarska ulica v uplnej tme kto sa bude zodpovedat ked sa niekomu nieco stane uz o piatej bola tma a deti isli zo skoly
Roman | 21-08-2016 04:41:34
Fuj ,hanba za to ze si niekto vykonava svoju pracu za ktoru dostava plat este aj odmena kontrolorke .Ta ma malo ,ved spusta ludi zarobi za cely mesiac len tych 340 eu a podotykam ze odvadza kvalitnu pracu.A o odmene mozu iba snivat.Pani poslanci ze vam nie je hanba.Tie peniaze sa daju pouzit upne inak,ved v nasom meste chybaju vsade.
Pre zodpovednost | 16-08-2016 15:29:14
Ja to chapem.
pre:pre zodpovednost | 16-08-2016 13:39:27
Máte pravdu, že by malo byť v inom článku a preto v mojom príspevku bolo na začiatku, \"že by sa to mohlo zdať od veci\".Ale napriek tomu si myslím, že by bolo načase, aby sa od zodpovedných pracovníkov vyžadovala zodpovednosť za vykonanú prácu. Tak sa u nás robí, že sa podpíše preberajúci protokol, preplatí sa faktúra a hotovo. Viac sa o to nikto nezaujíma. Všetko je v poriadku a nič na mieste.
Pre zodpovednost | 16-08-2016 12:03:51
Na zaciatku \"nadavali\" na volbu kontrolora 3 poslanci, ktori hovorili o rozporuplnom bode v podmienkach pre uchadzacov. Kurbel, Hanus a M. Irsak. Na volbe sa tusim ani Hanus ani Irsak nezucastnili a odisli z miestnosti. Pred koncom roka jeden z tychto poslancov navrhol pre kontrolorku 4 cifernu odmenu ktoru aj nakoniec dostala. Ten isty poslanec navrhol aj pausalne zvysenie mesacneho platu, ktore poslanci aj odsuhlasili. Ale to by malo byt asi v inom clanku.
Realita | 16-08-2016 06:41:08
je taka, ze si viacero ludi neuvedomuje,co vsetko sa moze na sidlisku po tme stat. Mame tam auta, chodia tadial nase deti,... V Seredskych Novinkach tusim minuky rok pisali, ze vypadky osvetlenia su opodstatnene, lebo sa stale na osvetleni pracovalo. Ale uz sa na nom nerobi a toto by uz nemalo vypadavat. Som zvedavy, komu co najskor v tme zmizne a komu sa co stane.
zodpovednosť | 15-08-2016 23:09:01
Možno, že sa to bude zdať od veci, keď vyjadrím svoj názor a to na odmeny. Pred nedávnom sme sa dozvedeli, že pani kontolórke na návrh poslancov sa budú mesačne vyplácať odmeny za dobre vykonanú prácu 340 €. Tento problém nepatrí do jej náplne práce? Ak áno, tak toto je dobre vykonaná práca? Keď sa za dobre vykonanú prácu /čo je povinnosť a za čo dostáva plat/ odmeny, myslím si, že ten, kto takto nevydarenú prácu odviedol, mal dostať postih krátením mzdy na niekoľko mesiacov. Všetko sa prehliada a život ide ďalej. Veď z ich vrecka to nejde.
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 15-08-2016 22:54:09
Peter | 15-08-2016 18:12:07 | - opacne, ja som si isty, ze sa chapeme uplne dokonale...
martina | 15-08-2016 21:56:09
ked vy o tme, tak prave teraz namestie slobody + garbiarska zahalene do tmy. nuz, dnes tu mozu merat hladinu svetelneho smogu
Registrovaný Michal  Hanus Michal Hanus | 15-08-2016 20:17:43
V prvom rade chcem upozorniť na fakt, že text som nepublikoval ja, ale bol prevzatý z môjho FB statusu. \"čo vidíte na tejto fotke? Ano, presne tak. Tmu na Jesenského ulici.\" \"Nám. Slobody a Garbiarska tradične po tme\". \"Nové LED lampy a furt to nesvieti.\" \"Aj na Šulekovskej tma jak v rohu\". \"A u nás na Pažitnej to bliká jak disco\". Tieto texty aj spolu s fotkami boli dôvodom môjho statusu. Čo sa týka článku, nerieši skutočne mňa, ani každoročnú zbierku pre DD, ale rieši verejné osvetlenie. Vážená pani dôchodkyňa. Čo som spravil protizákonné? Čo s tým má môj nadriadený? Tým, že som si ako poslanec plnil svoje povinnosti a staral som sa o dianie v meste? Je x prípadov, kedy boli nahlásené poruchy na verejnom osvetlení a nefungovali celé sídliská. Skúste sa spýtať obyvateľov Fándlyho, Vonkajšieho radu, Garbiarskej, Jesenského, Nam. Slobody... V minulosti, keď sa osvetlenie kazilo, tak sme počuli, že: \"Verím tomu, že keď budú práce ukončené, ľudia budú spokojní....\" Myslím, že boli ukončené v novembri minulého roka. Čo som spravil pre osvetlenie? Z mojej pozície som mohol len poukázať na určité kroky, ktoré boli podľa mňa nesprávne. Veľakrát som nahlasoval poruchu, dotazoval som sa na ich odstránenie, poukázal som na zmluvu, na sankcie, ktoré môžeme udeliť spoločnosti, ktorá má osvetlenie v nájme... Žiaľ, viac ako poslanec nedokážem. Vážená pani dôchodkyňa, možno v časoch Vašej mladosti ste si svoj názor na veci, ktoré Vám boli proti srsti nemohli povedať, teraz je to žiaľ, či chvála Bohu, iné. Ja sa za svoj nehanbím a stojím si za ním.
Peter | 15-08-2016 18:12:07
No nič,asi sme sa nepochopili,alebo nechceli pochopiť.Chápem.
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 15-08-2016 17:31:08
Peter | 15-08-2016 14:36:57 | - z daleka neviem o vsetkom ako prvy. Keby som vsak aj vedel, tak:

- nie som plateny za servis vedeniu mesta a mestu Sered
- nie som voleny zastupca obcanov, ktoremu ZAKON UKLADA POVINNOST informovat o svojej cinnosti obcanov
- neskladal som obcanom slub a tak nemam voci nim (na rozdiel od PRIMATORA, VICEPRIMATORA A POSLANCOV MSZ) ani ziadne moralne zavazky a zavazky vyplyvajuce z VEREJNEHO PRISLUBU

Takze si dalej budem robit to, co chcem, co uznam za vhodne, pripadne za spravne.
Peter | 15-08-2016 14:36:57
Pán Majko,viete o všetkom ako prvý,viete čo sa chystá a bude chystať,tak nebolo by rozumnejšie informovať občanov vopred čo a ako?Nie po funuse ako sa hovorí a potom tu rozdúchať nenávistnú debatu a poukazovať čo si zasa niekto dovolil na úkor občanov.To máte pravdu,že bežný občan nemá ani šajnu čo a ako a vyzerá to tak ako by ste to zneužíval,alebo využíval zároveň aj vy a nie len volení zástupcovia mesta.
práca | 15-08-2016 11:45:22
Niekomu chceli dať zarobiť i na úkor kvality a prospechu občana. Ten je druhoradý. Žiaľ, tak sa to robí v celej našej spoločnosti.
Anonym | 12-08-2016 15:47:56
Firma Venimex má zmluvu na 10 rokov na prevádzku lamp. Mne osobne sa ledky vôbec nepáčia ako svetlo.svieti to na prd. ja opravujem pouličné lampy a radšej odporúčam výbojky ako ledky. Na vybojkach raz za 5-10 ROKOV vymenite len žiarovku a svieti zas ďalších pár rokov.
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 12-08-2016 14:25:52
Z uvedeneho v niektorych komentaroch vidiet, ze bezni ludia nemaju ani len sajnu, kto, co a ako v samosprave moze ovplyvnovat, kto z volenych zastupcov ze za co zodpovedny a v akom postaveni voci samosprave a uradnikom je obcan.

A prave tuto neznalost kompetentni radi a casto vyuzivaju a zneuzivaju vo svoj prospech.

Pokracujeme v Skole demokracie...
54321 | 12-08-2016 13:02:36
Pre 12345 | 10-08-2016 16:54:18:
p. dôchodkyňa, váš príspevok si zaslúži odpovedať rovnako obšírne, ako ste to tu napísala práve vy. A to hlavne preto, aby ste aj naďalej nežila v omyloch. Tak pekne po poriadku:
- p. M. Hanus je poslancom MZ Sereď a jeho povinnosti vyplývajúce z tejto funkcie sú presne definované v zákone o obecnom zriadení č. 369/1990 a tiež v rokovacom poriadku MsZ. Medzi ne však celkom určite nepatrí organizačne a ani materiálne zabezpečovať rozhodnutia schválené zastupiteľstvom. Na to máme v Seredi štatutára , je ním p. primátor a organizačne p.prednosta MsÚ
- na kritizovanie diania v Seredi netreba nič vymýšľať. Stačí len chodiť po Seredi s otvorenými očami. Napokon, všade, aj v tej najlepšie fungujúcej samospráve je vždy čo vylepšovať alebo ak chcete, tak \"kritizovať\" Nič v zlom, to len pre vás na vysvetlenie
-O tom, či sa p. Hanus zasadaní MsZ riadne zúčastňuje, sa máte možnosť presvedčiť buď osobne, alebo z výpisu hlasovaní poslancov k jednotlivým bodom rokovania. Tam by ste sa aj dozvedela či a aké návrhy poslanec Hanus podáva a ako háji záujmy svojich voličov a nie záujmy napr. p. primátora. Ak by z vašej strany tak bolo, nemuselo by sa vo vás hromadiť toľko negatívnej energie, ako ste to predviedla práve vo svojom príspevku
- budem reagovať na vaše slová \"..a človek,ktorý si chce prečítať čo nové v Seredi lebo nikam nechodí,tak sa dočíta len osočovania urážok a vyhrážok\" Pani dôchodkyňa, ako píšete \"..človek nikam nechodí\" tak ako viete že je v Seredi všetko v poriadku? A ak chcete vedieť čo nové v Seredi, tak máte k dispozícii SN v tlačenej a aj elektronickej podobe. Ale hlavne v tých elektronických SN si ako anonym do nikoho nemôžete kopnúť, ako ste to spravila práve tu
Na záver, nič v zlom, ale byť neinformovaný prináša do mysle len zlé myšlienky a negatívnu energiu.
Prepáčte, že som sa nepodpísal, ale považujem za správne, diskutovať s vami ako rovný s rovným.
Pavol Kurbel | 12-08-2016 09:16:11
Kolega Hanus napísal len fakty. Ak by to fungovalo tak ako má, nemal by čo písať a všetci by sme boli spokojní. Takže nech tí, čo vybrali firmu a sú za osvetlenie zodpovední, dotiahnu veci do zdarného konca a bude po kritike. Povinnosťou Hanusa nie je behať s rebríkom a šrobovákom po meste, ale poukazovať na problémy a žiadať od vedenia mesta nápravu.
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 12-08-2016 09:11:30
Čo urobil preto HANUS? | 12-08-2016 07:13:00 | - napisal ste, citujem:

\"To už čo je keď poslanec sa sťažuje na osvetlenie za ktoré je taktiež zodpovedný? Čo urobil Hanus preto aby to tak nebolo? Kritizovať vie každý jeden :) Smiešny to chlapec :D\"

V com konkretne je poslanec Hanus v pripade obstarania osvetlenia a nasledne jeho castej nefunkcnosti, ci funkcnosti zlej taktiez zodpovedny?
nerieš Hanusa | 12-08-2016 07:50:42
Pre \"Čo urobil preto HANUS?\"
Hanus sa nebojí kritizovať kaziace sa osvetlenie za 20 milionov SK, tak rieš osvetlenie. Alebo sa podpíš pod svoj príspevok a rieš vo svojom mene Hanusa. Ale na to ty nemáš gule, však ???:
Čo urobil preto HANUS? | 12-08-2016 07:13:00
To už čo je keď poslanec sa sťažuje na osvetlenie za ktoré je taktiež zodpovedný? Čo urobil Hanus preto aby to tak nebolo? Kritizovať vie každý jeden :) Smiešny to chlapec :D
pre 12345 | 10-08-2016 21:11:16
Nie som si istý, ale váš príspevok mi pripadá tak, ako
keby ho písal sám M.T. alebo L.V. Celkom taký štýl písania. Ale ani jeden z nich ešte nie je dôchodca. Že by sa hanbili za svoje príspevky, alebo sa potrebujú zatajovať. Pán poslanec Hanus iba popísal skutkový stav. A to vám spomenutý dvaja páni nesmierne vadí?
pre 12345 | 10-08-2016 21:06:56
Ak ma pamäť neklame, uverejnený článok hovorí o pouličnom osvetlení a nie o p. Hanusovi. Vám vadí, že niekto takto vyjadrí svoju nespokojnosť s odvedenou prácou. Určite to nebola malá čiastka na to vynaložená. To máme držať hubu a krok, prikyvovať ako barany? Majú nadštandartné platy a tak treba aby odvádzali dobrú prácu, a nie aby so všetkym boli spokojní.
Pre čitateľ | 10-08-2016 19:44:21
Vidím že viete všetko,ale božiaľ vás sklamem.. Pán Hanus ten televízor kúpil z vyzbieraných peňazí,ktoré mu dali ľudia,ktorých oslovil a požiadal o pomoc a vy ste tam isto nebol kedže píšete to čo píšete..
Citatel | 10-08-2016 19:25:00
Pre 12345 - keďže ste dôchodkyňa, môžem konštatovať že vás trápi pamäť. Pán Hanus každý rok robí charitu pre detský domov. Minule im dal televízor. A s tým osvetlenim je to pravda. Svieti to na houby ale to vy nevidíte keďže o šiestej počítajú dôchodcov.
12345 | 10-08-2016 16:54:18
Prepáčte,chcem sa opýtať..Pán Hanus je poslanec ? To je ten pán Hanus čo je policajt ?Nič v zlom,ale chcela by som vedieť čo pre mesto okrem kritiky doteraz spravil? Kde niečo ako poslanec presadil/pravdaže okrem svojho prospechu v práci/pýtam sa preto,lebo sa mi zdá,ako keby bol spojený s pánom Majkom a dohadovali sa čo vymyslieť.. aby sme to tu v tej Seredi skritizovali a pošpinili.Títo dvaja páni nemôźu byť našinci,veď oni sú sami proti sebe.A myslím si,źe nemajú veľa kamarátov/skutočných kamarátov/.Mám už dôchodcovský vek,ale s toľkou zloby a negatívnej energie,ktorú tu stále čítam od týchto dvoch pánov,som sa ešte nestretla.Keď je pán Hanus poslanec prečo veci,ktoré dokáže vybaviť na úrade rieši cez súkromné média a odkazuje veci cez internet a pýta sa cez noviny.Čo nechodí na zasadania,alebo sa pripravuje na nejaký vyšší \"post\".Pochybujem,že jeho reakcie na internete nečítajú aj jeho nadriadení.Ale to už nechám na zamyslenie pre iných.Škoda len,že tieto internetové noviny sa dostali niekam inam,ako väčšina ľudí očakávala.Bohužiaľ,kritiky a negatívnych vecí okolo seba máme dosť a človek,ktorý si chce prečítať čo nové v Seredi lebo nikam nechodí,tak sa dočíta len osočovania urážok a vyhrážok..Kam sme to dospeli priatelia..Skúste porozmýšlať čo robíte..čo robíte prospešné pre mesto aj vy dvaja spomenutí priatelia..Začala by som napr.s uprataním si okolo vlastného domu a tým nemyslí,len ulicu..S pozdravom.
pre Michala | 10-08-2016 13:48:39
Ale aj keď nie je vypnuté, intenzita osvetlenia je na úrovni svätojanských mušiek. Veľký rozdiel nie je. Ale skutočne nemiena s tým nič robiť? Peniaze sa budú stále dávať iba futbalistom? Na nič iné neostáva, len ikasovať dane?
Michal | 10-08-2016 13:02:30
Ja mám podozrenie že to osvetlenie je vypínané účelovo!
nezaujem | 09-08-2016 12:27:50
Objednávateľ tohto osvetlenia nejaví záujem o odstránenie tejto chyby, lebo by si musel priznať chybu a možno by došlo aj k postihu. Stačilo by len znížiť sĺpy, aby bolo osvetlené to čo má. Čím nižšia intenzita osvetlenia, tým vyššie je umiestnené.Podľa čoho bolo výberové konanie - podľa ceny, alebo podľa známosti? Snád by bolo treba pozvať televíziu, aby videlo celé Slovensko ako sa v našom meste robí, že občan nič neznamená.
riešene | 09-08-2016 10:11:08
...tak sa tie stromy proste vyrúbu! V tom sme experti!
osvetlenie | 08-08-2016 11:25:04
O tomto probléme sa tu veľa popísalo, padlo nemálo kritiky. Ale našich predstavených to pramálo zaujíma. Vymenili osvetlenie a majú \"odfajknuté\". Ale ako je to urobené, to ich už nezaujíma. Veď tu na Dolnomajerskej ul., ako aj na Spádovej ul. osvelené sú vrcholce stromov a na chodníkoch tma. Okolo panel. domu D môžete použiť baterky alebo lampáše. Je to ulica, kade chodia ľudia na železničnú stanicu v skorých ranných hodinách. Krátia sa dni a my budeme žiť v tme ako krty.

UPOZORNENIE: Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.

Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.

Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy. Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

Optik MORVAY AKCIA
Označenie inzercie
Reklamna plocha - bannerovy pruzok
Označenie inzercie
Pridať komentár
iLieky
Označenie inzercie
Reklamna plocha - bannerovy pruzok
Označenie inzercie
Reporteri
Označenie inzercie
Direct real Norea - REALITY
Označenie inzercie
Optik MORVAY
Označenie inzercie
Papiernictvo Kizze
Označenie inzercie
Begam Trnava
Označenie inzercie
Usporne vykurovanie
Označenie inzercie
LED ARENA
Označenie inzercie
Autopožičovňa Sereď
Označenie inzercie
Bezpecne mesto
Označenie inzercie
Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Sereď, Slovensko
Jasno
15°
C
72%
Východ 10 km/h
07:02
18:10

Štv

B

23°/12°

Pia

B

22°/9°

Sob

B

22°/9°

Vyhľadávanie
Posledné komentáre
Komentársmutok 11-02-2020 12:40:12:
Tragická dopravná nehoda medzi obcou Šintava a Šoporňa - AKTUALIZOVANÉ
KomentárPolícia Začala trestné stíhanie za zločin v kauze predaja rybníkov v P.Bystrici 08-10-2019 17:02:12:
Sereďskí rybári lovia opäť vo svojom revíri
KomentárPravda je len jedna 03-10-2019 17:26:08:
7. zasadnutie Obecného zastupiteľstva v Dolnej Strede dňa 3.júla 2019
Komentáranabela 26-09-2019 14:01:27:
Adrian Macho sa oficiálne ujal vedenia obce Šoporňa
KomentárSVD1 14-09-2019 20:22:21:
" V hudbe vyjadrujem svoje pocity "
Komentárveru 01-09-2019 17:42:35:
Z času na čas si zafajčil marihuanu, ktorú si sám dopestoval v dome vo Váhovciach
Komentárs.i.n. 30-08-2019 22:01:20:
Pripomeňme si hrdinov Slovenského národného povstania zo Serede
Komentáranonym 30-08-2019 19:54:00:
"Doteraz som sa nedožil výsledku zo strany MsU, poslancov MsZ v Seredi" - píše občan Serede
KomentárMiloš Majko 30-08-2019 12:57:35:
Prípad Jankovská nie je o stanovisku polície či právoplatnom rozsudku. Je o etike a morálke.
KomentárBlablablaha 29-08-2019 13:39:44:
Vláda schválila návrh nového zákona o občianskych preukazoch
Komentárivan 29-08-2019 11:08:33:
Seniorku v Trnave podvodníci nedostali. Legenda "vnuk".
Komentáruž pred 10 rokmi 29-08-2019 05:22:58:
Trnavská župa začína s rekonštrukciu Krajinského mosta v Piešťanoch a úseku cesty Podbranč - Myjava
Komentárteraz je 28-08-2019 08:18:20:
Obžalovanému starostovi Machovi pred prokurátorkou a sudcom do reči veľmi nebolo. Čo sa dozvieme na pojednávaní zajtra?
Komentárto nevymyslíš 27-08-2019 20:32:27:
Ministerka vnútra vymenovala nového prezidenta HaZZ
KomentárBaba Vanga 27-08-2019 17:15:31:
" Takže, aké riešenie sa núka, aby sme neprešľapovali na tej našej povestnej križovatke, kde nám zabíjajú štát ?" - píše Pavol Varga
Komentárpotecha 25-08-2019 13:41:57:
MFK Zvolen - ŠKF iClinic Sereď 0 : 2 (0 : 1)

Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Bottom panel

© SeredOnLine.sk všetky práva vyhradené. Obsah novín je chránený autorským zákonom č. 618/2003 Z.z. a medzinárodným právom.
Prepis , šírenie, či ďalšie kopírovanie tohto obsahu alebo jeho časti, a to akýmkoľvek spôsobom je bez predchádzajúceho súhlasu vydavateľa alebo autora článku zakázané.
Design: © Mgr. Matej Fraňo Logo a názov novín: © Miloš Majko
Noviny sú aktualizované priebežne.
Články uverejnené na SeredOnLine.sk neprechádzajú jazykovou korektúrou.
Redakcia a vydavateľ novín nezodpovedá za obsah autorov jednotlivých príspevkov. Redakcia a vydavateľ nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov a príspevky v diskusiách uverejnených v novinách.

Webdesign