Prihlásiť sa Prihlásiť sa | Registrácia Nová registrácia
Rescue Online | Sereď Online | SOL archív | Reportér 24

Najhoršia je mlčiaca väčšina
Označenie inzercie
Sereď Online

ISSN 1337-8481   Dnes je 18. 3. 2020, meniny oslavuje: , zajtra
RSS Export článkov
Top panel
Vrazda novinára a jeho priatelky nesmie zostat zabudnuta
Označenie inzercie
Wifina - internetove pripojenie pre verejnost
Označenie inzercie
RubrikyRubriky
FOTO
Označenie inzercie
ŠKOLA DEMOKRACIE
Označenie inzercie
EXPEDICIA BALKAN 2014
Označenie inzercie
Sherlock Holmes
Označenie inzercie
Lekáreň
Údaje o lekárskej službe na dnešný deň nie sú dostupné.

Kino Nova
Múzeum Sereď
Farnosť Sereď
Označenie inzercie
Historické fotografie
Sereď
Označenie inzercie
Linky
Videá

Priame ohrozenie Guamu a Havaja Severnou Kóreou, nemusí skončiť iba hospodárskymi sankciami

Miloš MajkoDátum26. 03. 2013 11:55:29TémaAktuálne témy

Jedine za provokáciu  komunistického vedenia  Severnej Korei  sa dá nazvať namierenie svojich rakiet  na  USA a uvedenie armády do bojovej pohotovosti. Iba pred niekoľkými týždňami  to isté vedenie prerušilo horúcu linku medzi  Južnou a Severnou Kóreou a oznámilo svoju neakceptáciu formálneho prímeria  medzi týmito rozdelenými krajinami, čím v podstate predpovedalo súčasný stav. I keď sa môžeme domnievať, že sa vlastne nič nedeje, ohrozenie  Guamu a Havajských ostrovov môže skončiť už nielen ekonomickými a hospodárskymi sankciami voči  komunistickému režimu v Kórei.

To isté komunistické vedenie  Severnej Kórei  už po desaťročia spôsobuje, že krajina je v dlhodobej medzinárodnej izolácii a už viac krát sa ňou prehlan nemilosrdný hladomor. Obyvatelia  sú v podstate odkázaní na medzinárodnú humanitárnu pomoc a to napriek tomu, že jej predstavitelia žijú v blahobyte a namiesto postarania sa o obyvateľov , zbytočne robia silné ramená  na okolitý civilizovaný svet.


Komentáre k článku:

Komentovať môžu:
registrovaní menom
registrovaní nickom
›VŠETCI‹
re pre Peter | 27-03-2013 15:25:25
Samozrejme že USA sú hrozbou,tak isto aj Rusi,ale Irán je nevyspytateľný a sfanatizovaný a ten fanatizmus je oveľa väčšia hrozba ako rozdrapujúci sa američania!Ked som bol ja na vojne tak sme boli pripravení na všetko,ale ked sa malo naštartovať 5 vetriesok,tak štyri skolabovali hned v garáži!To isté platí aj o amíkoch,len plno propagandistických rečí a verím tomu,že Iránu sa boja,lebo ten je inak pripravený na úhlavného nepriateľa teda USA!
začne vojna? | 27-03-2013 14:47:03
SOUL - Severokórejské ozbrojené sily v stredu oznámili, že zrušili takzvanú horúcu linku, ktorá bola posledným prostriedkom využívaným na komunikáciu so znepriateleným Juhom.
Podľa vyjadrenia vysokého dôstojníka, ktorého citovali štátne médiá, ďalšie udržiavanie takéhoto spojenia "nie je potrebné v situácii, keď môže v každej chvíli vypuknúť vojna"
shelley | 26-03-2013 23:09:50
Skloňovanie slova Kórea: o kom o čom : o Kórei, ale : vedenie koho čoho : Severnej Kórey.
Severokórejský vodca Kim Čong-il | 26-03-2013 22:50:44
1. Podľa jeho biografie sa prvýkrát dotkol golfovej palice v roku 1994, na jedinom golfovom ihrisku, ktoré sa v KĽDR nachádza. Skóre mal vraj "celkom slušné". Celkom 11 jamiek vraj trafil prvou ranou. Spokojný so svojím výkonom obratom oznámil, že sa rozhodol s týmto športom skončiť.

2. Kim Čong-il bol veľký filmový nadšenec. Podľa všetkého disponoval kolekciou asi 20 000 videokaziet.

3. Ak mal Kim spomenúť svoje najobľúbenejšie filmové snímky, hovoril o filmoch Rambo, Godzilla alebo Piatok trinásteho.

4. Kim bol veľmi malý, meral len 157 centimetrov. Do topánok si dával vložky, aby vyzeral vyšší. Rovnako tak sa snažil mať vzdušný a vyšší účes, aby pôsobil o niekoľko centimetrov vyššie.

5. Bol podozrivý zo zabitia svojho mladšieho brata Kima Shu-ra, keď mal päť rokov. Jeho mladší brat sa utopil v rodinnom bazéniku. Toto tvrdenie nebolo nikdy dokázané.

6. Podľa jeho oficiálnych životopiscov bolo jeho narodenie v horách Baekdu predpovedané lastovičkou a predznamenané dvojitou dúhou a novými hviezdami na nebi.

7. Jeho biografia síce tvrdí, že sa narodil vo vojenskom tábore v horách Baekdu 16. februára 1942. Podľa sovietskych záznamov sa ale narodil o rok skôr v ruskej dedinke Viatskoe, kde bývali jeho rodičia v exile počas japonskej okupácie jeho krajiny.

8. Kim bol vo svojej krajine známy pod asi 50 menami a označeniami. Nechýbali medzi nimi mená ako Drahý veliteľ, Vrchný veliteľ, Náš otec, Generál či Generalissimo.

9. Kim mal osem, keď jeho matka zomrela pri pôrode. Aspoň teda podľa oficiálnej biografie. Pomerne často zaznieva názor, že v skutočnosti zomrela na následky strelných zranení.

10. Očakávalo sa, že jeho nástupcom bude najstarší syn Kim Jong-nam. Ten však upadol do nemilosti roku 2001, kedy bol zatknutý v Japonsku. Snažil sa vycestovať na falošný pas do Disneylandu.

11. Diktátor cestoval na štátnické návštevy súkromným vlakom. Toto rozhodnutie je pravdepodobne spojené s jeho fóbiou z lietania. Ten istý chorobný strach sužoval aj jeho otca.

12. Kim Čong-il dostal roku 1975 čestný titul "Hrdina demokratického ľudu Kórejskej republiky". Po siedmich rokoch mu bol udelený znovu, len tak pre istotu.

13. Pretože bol jeho otec Kim Ir-sen označený po svojej smrti v roku 1994 ako Večný prezident, Kim sa oficiálne nikdy nestal prezidentom KĽDR. To si vynahradzoval používaním mnohých iných titulov.

14. Počas troch rokov, ktoré strávil na univerzite, napísal viac ako 1500 kníh. Tvrdí to jeho životopis.

15. Kim vraj zložil šesť opier a stojí aj za tvorbou niekoľkých muzikálov.

16. "Milovaný veliteľ" po KĽDR rozšíril mýtus, že vie ovládať počasie svoju náladou.

17. Kim mal špeciálne pracovníčky, ktoré skúmali každé zrnko ryže, či spĺňa štandardy čo do dĺžky, váhy a farby.

18. Prinútil barmanky v reštauráciách turistami hojne navštevovaného Pchjongjangu, aby podstúpili plastické operácie. Dôvodom bolo vraj to, aby vyzerali viac "západne".

19. Ak niečo Kim Čong-il miloval, tak to bol luxusný koňak. Ročne vraj vypil archívne koňaky v celkovej hodnote asi 550-tisíc eur. V KĽDR je priemerný ročný príjem v prepočte asi 670 eur.

20. Kim si potrpel aj na luxusný importovaný tovar. Miloval vraj čínskych delfínov, francúzskych pudlov, ale rovnako tak aj africké afrodiziaká. Čo sa týka gastronómie, obľúbil si vraj homáre, oslie mäso a drahé francúzske vína.
onanym | 26-03-2013 22:37:57
Martin Blasko - tie veci, co pisete su uplne bludy. To je vsetko
onanym | 26-03-2013 22:29:48
Martin Blasko - tie veci, co pisete su uplne bludy. To je vsetko
Pre demokrat | 26-03-2013 22:12:24
To čo píšeš máš z akých zdrojov? Bol si tam?Myslíš,že všetko čo nám médiá a tlač ponúka je pravda?Keď tomu veríš,je to Tvoja vec,nepodsúvaj to iným.
Registrovaný Martin Blasko Martin Blasko | 26-03-2013 22:07:04
A este nieco demokrat,ja sa za svoj nazor podpisem aj ked podla vas je to picovina.....zato vy pisete velke pravdy a mate sa problem podpisat pod nazor,....takze svoje uvahy ci sa mam alebo nemam podpisat si nehajte pre ovce ako vy,...:-D
Registrovaný Martin Blasko Martin Blasko | 26-03-2013 22:04:59
Dakujem za psychoanalizu,nemam co prehodnocovat,je to moj nazor.Vy mate svoj,ten meinstremovy,....pozerajte dalej TV markiza a citajte SME,....tam. pisu pravdu :-) Hladomor na ukrajine nebol a su na to dokazi,....pouzivajte aj rozum a zamyslite sa nad cislom 5 milionov obeti.Hladomor na ukrajine je rovnaka propaganda ako hladomor v korei,ako holokaust a ako aj tento clanok a ako aj to,ze v 89 bola nezna revolucia.Myslite si co chcete,neberiem vam vas nazor a ani pohlad,....ludom ako vy sa hovori ovce.Treba si pozret informacie aj s inych zdrojov ako meinstremu,....Aj holokaust je akoze oficialne uznany a predca ho vela historikov spochybnune. a dokonca vyvracia,...pekny den a dik za nazor :-D
demokrat | 26-03-2013 21:33:20
Pán Blasko, keď už verejne potíte p***viny, tak sa radšej ani nepodpisujte - raz to tu nájdu Vaše deti a čo si o Vás pomyslia?

1) Stalinov hladomor na Ukrajine je dokázateľný a uznaný aj ruskou stranou (neuznávajú iba genocídu), dokonca spochybňovanie hladomoru je na Ukrajine trestný čin.
2) Buďme radi, že je geopolitický líder USA a NATO, ktorého sme súčasťou, ako by to mal byť nejaký ruský vrah typu Stalina, arab presadzujúci silou šaríju alebo nejaký čínsky komunista či africký kontrarevolucionár.
3) Prosím vyjadrite sa k číslam. Prečo Severokórejci umierajú o takmer 15 rokov skôr. Tie isté gény, ten istý národ, tá istá krajina.. kvôli Sorosovi či USA? Nie, kvôli komunizmu a chudobe ktorú komunizmus priniesol.

Pán Blasko, ako otrok zo západného sveta môžte ísť kedykoľvek od Severnej Kórei, avšak ako "slobodný človek" zo Severnej Kórei sa nemôžete bez povolenia ani baviť z turistom. Prehodnoťte svoje myslenie, pretože ja Vás podľa Vašich vyjadrení považujem za nie príliš múdreho a hlavne duševne obmedzeného človeka.
Martin Blasko | 26-03-2013 19:19:28
Milos s tymto clankom to nemyslite vazne?????!!!Totalna propaganda!!!!!!!!Ta akoze provokacia podla vas bola vyprovokovana JuEsEj a jej ritolizacmi!!!!!!Severna korea ich upozornovala na to,lenze JuEsEj skusaju pokial mozu zajst a teraz vykrikuju ako ich zla korea chce napadnut.Nezabudajte ze S.Korea je suverenny stat,ma pravo na svoje jadrove programi a tak isto ma pravo na obranu!S.Korea by nemusela byt tam kde je,lenze JuEsEj toto vyhovuje,....teroristi uz lezu ludom na nervy,ZSSR neexistuje,nuz treba udrzat aspon strasiaka koreu.Ked chcete viest vojnu,musite najprv presvedcit a ziskat na svoju stranu obcanov,ak ich ziskate,tak tie vymydlene ovce mozete v ramci narodnej bezpecnosti zase pripravit o kusok slobody.Raz niekto povedal,.....kto vymeni slobodu za bezpecnost,nezasluzi si ani jedno ani druhe.A s tym hladomorom to je snad zart?Bol tam taky hladomor,ako bol na ukrajine,.....cize ziadny!Nehnevajte sa Milos,ale mam na to co je v clanku iny nazor.Najvetsie zlo je USA a teroristicka organizacia NATO,organizacie za ludske prava a vselijaky demokraticky aktivisti financovani Sorosom.Drzim palce korei,syrii a dalsim suverennym statom,ktory chrania svoju suverenitu a nechcu si nehat vyrabovat krajinu a zotrocin svojich obcanov,tak ako sa to stalo vo vychodnej europe.
pre Peter | 26-03-2013 18:46:02
Ako vieš, že Irán je hrozba pre svet? Vlastné bádanie, alebo informácie sionistických médií, alebo? Nemôže byť hrozba pre svet aj USA?
Peter | 26-03-2013 18:42:20
Mne to vychádza tak,že mladý Kim vie,že tento systém je neudržateľný a vyprovokuje nasilu konflikt,aby sa vina mohla zvaliť na niekoho iného ako na režim!Okúsil ako chutí normálny život za hranicami a nie je presvedčený ako tá hrstka prestarnutých generálov okolo neho!Amíci to v mene zjednotenia polostrova vybavia za Južnú Koreu Kimi dostane azyl,amíci lukratívne zákazky na obnovu krajiny,Kia na slovensku možno zvýši výrobu pre nový trh !Toto veľká vojna nebude,Irán to je hrozba pre svet a nie vyhladovaní panáčikovia ktorí ale musím dodať pochodujú ako jeden.To sa nám nikdy nezadarilo!
anonym | 26-03-2013 18:20:52
Amíci nás zasa kŕmia informáciami, ktoré sa časom ukážu ako vymyslené. Potom to však už bude jedno. Viď Irak. Svoju agresiu odôvodňovali prítomnosťou chemických zbraní, ktoré nenašli dodnes. Svoju misiu si splnili a o to išlo. Špinaví slobodomurári vo vláde USA vedome klamali a na základe toho klamstva zaútočili na Irak. Aby to všetko zaklincovali, tak poľovali na Saddáma a nakoniec ho zavraždili pod rúškom obnovy demokracie. V skutočnosti to bolo úkladná vražda s požehnaním vážených medzinárodných inštitúcií. Prečo dnes nikto neberie na zodpovednosť tých, ktorí vstúpili do cudzej krajiny na základe falošných dôkazov? Do Severnej Kórei čo idú hľadať tie slobodomurárske svine, ktorých riadi hŕstka ľudí ovládajúcich svet? Tu nejde o to či sa časom Južná a Severná Kórea spoja. Svet speje do štádia, keď bude ovládaný niekoľkými jednotlivcami, ktorí už teraz držia opraty pevne v rukách. Všetko čo sa vo svetovej politike deje je už len nástroj na upevnenie ich moci. Bildenberg, Rothschildovci a Rockefellerovci sú naša budúcnosť vážení. O demokracii nesnívajte, v ich réžii to nebude žiadna výhra. Len blbeček uverí tomu, že im ide o dobro ľudskej populácie. Trt. Asi viete málo o slobodomurároch.
seredan | 26-03-2013 18:17:13
pan Majko s tym vasim poslednym prispevkom plne suhlasim. To ze nadrziavate USA mi vyplynulo z prvej vety vasho clanku. Vyznelo mi to, ako by ste obhajoval kroky USA. Ale asi som to zle pochopil, to sa stava :).
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 26-03-2013 17:36:36
seredan | 26-03-2013 17:23:33 | - skuste byt konkretny v com v prispevku nadrziavam USA. Uviedol som fakty. Nic viac.
Zo svojich navstev v USA si dovolim povedat, ze dnes je vacsia "demokracia" u nas ako v USA. Je fakt, ze v Severnej Korei som este nebol - rad by som vsak isiel. Bol som vsak v inych krajinach, kde sa rezim este stale blizi k tomu nasmu z pred roka 1989.

Zial tendencia celosvetoveho vyvoja je k demokracii a zaroven k jej vyraznemu obmedzovaniu. Su nam denne uberane prava, pretoze dnes chce o zivote ludi rozhodovat kazde ho*no vylozene zo zeme na policu. Vid priklad uz spomenute podzakonne normy, ktore si vacsina volenych funkcionarov a predsavitelov obci upravuje tak, ako chce.

Dodrziavanie zakonov a sloboda jednotlivca - to je cesta. Tak, aby stat a obce prostrednictvom predstavitelov do zivota obcanov a ich prav zasahovali co najmenej - idealne vobec. Ide zla doba, v ktorej si kazdy chce utrhnut co najviac. Ale to uz nie je pod tuto diskusiu.
seredan | 26-03-2013 17:25:39
a co sa tyka demokracie, je to vlada bohatych a privilegovanych a nie vlada ludu. Tak ako nevydrzal komunizmus nevydrzi ani demokracia. Je prilis skorumpovana.
seredan | 26-03-2013 17:23:33
pan Majko proti beznim ludom v amerike nic nemam. To su taky isty chudaci ako my.To ze ste bol a USA ako turista vam neberiem. A ako pisete vy sam, nema jedna krajina hrozit napadnutim raketami inej krajine. A to USA uz robi niekolko desatroci. Myslia si ze im sa nikto nemoze postavit. A je az smiesne ako posobi NATO a OSN. Su to len babky bez vlastneho nazoru v moci USA. Verte mi, ze ak by to malo daky zmysel osobne by som isiel na ambasadu USA a vyjadril svoje protesty :). Vy beriete moj prispevok ako utok na vasu osobu. Ale tak to vobec neni, len som podotkol ze vy v tomto spore nadrzate USA a Juznej Koreii a zo Severnej robite strasiaka. Ak by ste urobili anketu tak garantujem vam ze vacsina ludi by bola proti USA a nie proti Severnej Korei.
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 26-03-2013 15:11:27
seredan | 26-03-2013 14:58:20 | - napisal som niekde, to co tvrdite? Tvrdil som, ze je nieco najlepsie pre ludstvo? Pokial viem, napisal som iba, ze vyvoj nezastavime. A to historia pocas tisicov rokov dokazala. Mylim sa? A co sa tyka Cypru, precitajte si moj clanok, ktory som napisal v case, kedy sa pripravovalo hlasovanie na Cypre o zdanenei vkladov. Neviem kto ste Vy, no ubezpecujem Vas, ze ja som na vlastne oci v Bruseli videl masineriu ako v Europarlamente tak v komisii a mam na to svoj nazor. Neznamena to vsak, ze jedna krajina moze hrozit napadnutim raketami inej krajine. A co robia USA, prosim, na Hviezdoslavovom namesti je ambasada USA - tam vyjadrujte svoje protesty. Ja som v USA aspon 10 x bol ako turista. ;-)
seredan | 26-03-2013 14:58:20
pan Majko pisete ze komunisticky rezim nemoze vydrzat vecne. Dufam ze ani ta demokracia nevydrzi vecne. Ved pozrite sa na svoj vzor USA. Napadli, nicili a bezdovodne vrazdili. Priklad Libya a vrazda Kaddafiho, znicenie Afganistanu, znicenie Iraku a vrazda Sadama. USA je ten najvacsi agresor aky existuje. A ta vasa demokracia. Ved sa pozrite co sa deje v unii, a na cipre. Siahnutie na peniaze ludi, len preto aby sa mocenske skupiny dostali k peniazom a svojim nehoraznym ziskom. Toto je podla Vas to najlepsie pre ludstvo? Toto je ta demokracia? Ludia by sa mali spamatat a zvrhnut tento hnus co vladne vo svete.
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 26-03-2013 14:32:56
demokrat | 26-03-2013 14:14:56 | - trh rozhodne. Ani s Nemeckom sme si to desatrocia nevedeli predstavit.
Vyvoj nezastavime, len ho niektori ludia dokazu vyrazne spomalit. Vo svetovom, stanom i mestskom meradle. Vidime to denne na mnozstve situacii.

Komunisticky rezim nemoze vydrzat vecne. Uz ani Kuba nie je to co bolo, ani Bielorusko. O vsetkom rozhoduju peniaze a zial tie rozhodnu aj o buducnosti nas vsetkych.
demokrat | 26-03-2013 14:14:56
Zjednotenie Kóreí nie je možné. Demokratická a proamerická Južná Kórea je najväčším výrobcom lodí, obrazoviek a počítačových čipov na svete a piatym najväčším producentom áut. Severná komunistická proruská a pročínska Kórea dokáže vyprodukovať iba 5% z toho, čo Južná (rovnaký národ, rovnaké podmienky, rovnaké podnebie, rozdiel komunizmus/demokracia !!!).

Zaujímavé sú aj demografické údaje v rámci jedného národa, jedného územia, rozdiel je iba v politickom zriadení:

Priemerná dĺžka života Juh 78,8 rokov / Sever 64,13 rokov
Rozpočet: Juh 244,3 mld USD / Sever 3,2 mld USD
Úroda ryže: Juh 4,92 mld t / Sever 1,92 mld t

Toto nie je o USA, vojnu začali komunisti s Rusmi a Číňanmi, ak by nezasiahli američania, dnes by zrejme Samsung alebo Kia neexistovali a aj veľa z nás by žilo tak, ako žijú severokórejčania - z misky ryže na deň.
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 26-03-2013 13:54:37
do pár rokov sa Severná a Južná Kórea zjednotia | 26-03-2013 13:44:45 | - k tomu smeruje vyvoj. Zial, kumonisticki lidri sa drzia aj cez mrtvoly - tam doslovne.

Situaciu vsak vyostruju a vyzera to naozaj na to, ze hraju vabank. Su osamoteni a dlhodobo narod drzat v izolacii nie je mozne.

Hmmmmm, ako cez kopirak...
do pár rokov sa Severná a Južná Kórea zjednotia | 26-03-2013 13:44:45
-zatiaľ tomu bráni mladý Kim a jeho družina,ale najpravdepodobnejší bude scenár zjednotenia bývalého východného a západného nemecka/ale najprv sa-ako to bolo aj v prípade nemcov-musia dohodnúť svetové veľmoci:Rusko,USA a teraz už aj Čína.Inak zjednotená Kórea bude do pár rokov v oblasti priemyslu,obchodu,vývoja jedným zo svetových lídrov.
Igor | 26-03-2013 12:51:34
ta chudobna severna korea ma metro a mrakodrapy. Jediny agresor ktory stupnuje napatie je USA. A ci je tam hladomor ? Tiez moc neverim tym tzv. americkym propagandistickym informaciam ktore den co den propaguju do sveta. To ze hladomor je v afrike, kambodzi to uz je Amikom jedno to neni podla nich dolezita informacia ktora by im nahravala.
No ale jedno je iste Americky kapitalizmus kolkonizuje aj posledne miesta na zemi
humanitarna pomoc | 26-03-2013 12:41:25
http://www.cynickaobluda.com/2013/03/znicenie-svetoveho-kapitalizmu-sa-odsuva.html
nevnucujte nazor | 26-03-2013 12:35:03
...ospravedlnujem sa.
Nie nevnucujte ale nepropagujte -)
Chcel som len "povedat", ze ked sa napise "A", nech sa povie aj "B".
Dakujem za pochopenie.
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 26-03-2013 12:27:38
nevnucujte nazor | 26-03-2013 12:23:56 | - prebehol som informacie - vojenske cvicenie neprebieha v teritorialnych vodach Severnej Korei, ale v medzinarodnych a tiez nie na uzemi komunistickej krajiny.

Tam, kde dve krajiny spolu geograficky susedia, je vzdy "blizko". Hlavne ked sa jedna o odlisne systemy zriadenia ci ideologie.

Nikdy by som si nedovolil nieco Vam vnucovat. Mozete prosim napisat, ake donucovacie prostriedky boli voci Vam pouzite, aby ste si precitali predmetny clanok?
Dakujem.
nevnucujte nazor | 26-03-2013 12:23:56
...pozabudol ste ale uviest, ze severna korea zmobilizovala armadu az potom, ako juzna korea zacala vojenske manevre spolocne s USA blizko pri spolocnych hraniciach. To je asi v poriadku - Juzna spolu s USA mozu, severna uz provokuje_???
Spominany hladomor a pomoc medz. organizacii - nam "vyspelejsim" statom tiez pomaha napr. EU.
Je to uplne to iste, len to inak nazyvame, presne tak, ako to niektore staty (politici, mozno nabozenstva) potrebuju!

UPOZORNENIE: Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.

Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.

Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy. Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

Optik MORVAY AKCIA
Označenie inzercie
Reklamna plocha - bannerovy pruzok
Označenie inzercie
Pridať komentár
iLieky
Označenie inzercie
Reklamna plocha - bannerovy pruzok
Označenie inzercie
Reporteri
Označenie inzercie
Direct real Norea - REALITY
Označenie inzercie
Optik MORVAY
Označenie inzercie
Papiernictvo Kizze
Označenie inzercie
Begam Trnava
Označenie inzercie
Usporne vykurovanie
Označenie inzercie
LED ARENA
Označenie inzercie
Autopožičovňa Sereď
Označenie inzercie
Bezpecne mesto
Označenie inzercie
Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Sereď, Slovensko
Jasno
15°
C
72%
Východ 10 km/h
07:02
18:10

Štv

B

23°/12°

Pia

B

22°/9°

Sob

B

22°/9°

Vyhľadávanie
Posledné komentáre
Komentársmutok 11-02-2020 12:40:12:
Tragická dopravná nehoda medzi obcou Šintava a Šoporňa - AKTUALIZOVANÉ
KomentárPolícia Začala trestné stíhanie za zločin v kauze predaja rybníkov v P.Bystrici 08-10-2019 17:02:12:
Sereďskí rybári lovia opäť vo svojom revíri
KomentárPravda je len jedna 03-10-2019 17:26:08:
7. zasadnutie Obecného zastupiteľstva v Dolnej Strede dňa 3.júla 2019
Komentáranabela 26-09-2019 14:01:27:
Adrian Macho sa oficiálne ujal vedenia obce Šoporňa
KomentárSVD1 14-09-2019 20:22:21:
" V hudbe vyjadrujem svoje pocity "
Komentárveru 01-09-2019 17:42:35:
Z času na čas si zafajčil marihuanu, ktorú si sám dopestoval v dome vo Váhovciach
Komentárs.i.n. 30-08-2019 22:01:20:
Pripomeňme si hrdinov Slovenského národného povstania zo Serede
Komentáranonym 30-08-2019 19:54:00:
"Doteraz som sa nedožil výsledku zo strany MsU, poslancov MsZ v Seredi" - píše občan Serede
KomentárMiloš Majko 30-08-2019 12:57:35:
Prípad Jankovská nie je o stanovisku polície či právoplatnom rozsudku. Je o etike a morálke.
KomentárBlablablaha 29-08-2019 13:39:44:
Vláda schválila návrh nového zákona o občianskych preukazoch
Komentárivan 29-08-2019 11:08:33:
Seniorku v Trnave podvodníci nedostali. Legenda "vnuk".
Komentáruž pred 10 rokmi 29-08-2019 05:22:58:
Trnavská župa začína s rekonštrukciu Krajinského mosta v Piešťanoch a úseku cesty Podbranč - Myjava
Komentárteraz je 28-08-2019 08:18:20:
Obžalovanému starostovi Machovi pred prokurátorkou a sudcom do reči veľmi nebolo. Čo sa dozvieme na pojednávaní zajtra?
Komentárto nevymyslíš 27-08-2019 20:32:27:
Ministerka vnútra vymenovala nového prezidenta HaZZ
KomentárBaba Vanga 27-08-2019 17:15:31:
" Takže, aké riešenie sa núka, aby sme neprešľapovali na tej našej povestnej križovatke, kde nám zabíjajú štát ?" - píše Pavol Varga
Komentárpotecha 25-08-2019 13:41:57:
MFK Zvolen - ŠKF iClinic Sereď 0 : 2 (0 : 1)

Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Bottom panel

© SeredOnLine.sk všetky práva vyhradené. Obsah novín je chránený autorským zákonom č. 618/2003 Z.z. a medzinárodným právom.
Prepis , šírenie, či ďalšie kopírovanie tohto obsahu alebo jeho časti, a to akýmkoľvek spôsobom je bez predchádzajúceho súhlasu vydavateľa alebo autora článku zakázané.
Design: © Mgr. Matej Fraňo Logo a názov novín: © Miloš Majko
Noviny sú aktualizované priebežne.
Články uverejnené na SeredOnLine.sk neprechádzajú jazykovou korektúrou.
Redakcia a vydavateľ novín nezodpovedá za obsah autorov jednotlivých príspevkov. Redakcia a vydavateľ nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov a príspevky v diskusiách uverejnených v novinách.

Webdesign