Prihlásiť sa Prihlásiť sa | Registrácia Nová registrácia
Rescue Online | Sereď Online | SOL archív | Reportér 24

Najhoršia je mlčiaca väčšina
Označenie inzercie
Sereď Online

ISSN 1337-8481   Dnes je 18. 3. 2020, meniny oslavuje: , zajtra
RSS Export článkov
Top panel
Vrazda novinára a jeho priatelky nesmie zostat zabudnuta
Označenie inzercie
Wifina - internetove pripojenie pre verejnost
Označenie inzercie
RubrikyRubriky
FOTO
Označenie inzercie
ŠKOLA DEMOKRACIE
Označenie inzercie
EXPEDICIA BALKAN 2014
Označenie inzercie
Sherlock Holmes
Označenie inzercie
Lekáreň
Údaje o lekárskej službe na dnešný deň nie sú dostupné.

Kino Nova
Múzeum Sereď
Farnosť Sereď
Označenie inzercie
Historické fotografie
Sereď
Označenie inzercie
Linky
Videá

Priama demokracia a imigrácia z pohľadu Tomia Okamuru

Miloš MajkoDátum20. 08. 2015 12:28:21TémaAktuálne témy
200

Téma zle funkčného politického systému z pohľadu väčšiny občanov a imigrácie je aj v našej krajine čím ďalej tým závažnejšou. Ako v priamej demokracii, po ktorej volá stále viac občanov, tak imigrácii sme sa venovali v materiáloch. Záujem o tému prvú a odpor voči druhej spôsobuje najmä neschopnosť tzv. štandardných politických strán riešiť otázky bežného života väčšiny obyvateľov.

Práve na tému priamej demorkacie ako politického systému, tak problémom s imigráciou sme sa pred niekoľkými dňami v Prahe na Václavskom námestí rozprávali s 1. predsedom
hnutia Sloboda a priama demokracia v Českej republike Tomiom Okamurom.

Rozhovor v plnom znení prinášame vo videu.


Video k článku:


Komentáre k článku:

Komentovať môžu:
registrovaní menom
registrovaní nickom
›VŠETCI‹
A ešte niečo | 31-08-2015 00:03:02
http://freebeacon.com/national-security/pentagon-not-targeting-islamic-state-training-camps/
Tomio Okamura II | 30-08-2015 23:43:16
https://www.facebook.com/tomio.cz/videos/1069585966385551/
"na plnu hubu" | 27-08-2015 23:39:34
Nemecka TV, slovenske titulky:

http://maximilian-media.gloria.tv/mf/mediafile-g2y85xL7zg6-1.mp4?upstream=bonifacius-media.gloria.tv%2ff&sum=vg3PFzguVvrLRK95qFKIVQ&due=1440763200
judas | 27-08-2015 23:14:56
prepichnut kazdy jeden cln,ti su hodny akurat ako zranica pre ryby.
Pre Daniel | 27-08-2015 21:24:28
Prosim ta co to tu meles,ty hrdina.
Peter pre argument | 27-08-2015 20:37:17
Prepec ale\'co s slepy a hluchy?Nepozeraj len nase tendencne tv a pozri aj nejake linky na nete!To co predvadza Merkelova je na mile vzdialene pani zeleznej lady z anglicka a na milimetre vzdialene tomu sasovmu rozkroku z USA!Toto je cele riadene z USA a uz o tom hovoria aj vysokopostaveni cesky generali a amikom je sumafiuk nejaka Syria alebo ine africke staty kde su nabozenske nepokoje!Do takej vojny sa oni nepustia,uz sa raz popalili ale EU znicia takymto exodusom\'akoze utecencov!A to nevravim o tom ako sa cesi nasilu tlacia do zadku amikom!Merkelova je\'len ....nic!
daniel | 27-08-2015 19:27:29
Pre Daniel,je pekné že ani ty ich tu nechceš. Tu ide o to,že ja a iba zopár nás tu má tú odvahu napísať čo si myslí. Ja nebudem držať hubu ako väčšina slovákov,preto to aj v našej krajine vyzerá tak ako to vyzerá.
Na prd !
Všade samý zbabelec. Slováci si tu nechali 1000.rokov trieskať po hlavách od maďarov,teraz sa boja neprispôsobivých cigánov a zajtra to budú privandrovalci z Afriky a Sýrie.
Pozerám dokumentárne filmy a vidím že v Afrike celý život len bojujú a zarobia akurát tak 1.euro denne. Kde vzali drahé oblečenie čo majú na sebe,drahé mobily a tisíce euráčov na prevoz? Niekto to riadi to je jasné.
Táto lúza sa teraz rozlezie po Európe bez rešpektu a akýchkoľvek pravidiel. Už onedlho sa budú dožadovať svojho náboženstva,jejich ženy budú nosiť na hlavách tie čierne handry v ktorých vyzerajú ako zakuklená nočná mora. Fuj !
A tento debilný štát im ešte za štátne(teda z našich daní) postaví aj mešity !
To nie sú študovaní a civilizovaní ľudia ktorí kedysi od nás utekali na západ. To je len spodina,ešte horšia ako tí naši zlí cigáni. Nechcú tu normálne žiť,nemajú návyky,nemajú zábrany ani žiadnu morálku. Len budú otŕčať ruky : dajte nám! Pomôžte nám ! Ale to tu už poznáme !
A kde majú doklady ? Prečo ich zahodili ? Nech sa skúsi niekto od nás len tak vybrať do sveta bez dokladov ! A tí hlupáci,Taliansky a Grécky pohraničníci keď ich už nájdu na mori,prečo ich neodvezú na Africký breh ? Prečo ich vozia sem ?
Pre Daniel | 27-08-2015 17:03:48
Daj nejaky navrh, sme pravny stat,lebo nie?Co s nimi? Len fantazirujes.Take pubertacke zvasty,ako ich dostanes von?Ako zamedzis aby prisli a predtym,ked zacnes zase kecat o nejakych tvrdych opatreniach a nejakych tvojich krvelacnych planoch,tak pozri sa este raz na zaciatok mojho prispevku.Sme pravny stat !!A kazdy jeden clovek,co tu prejavi aspon trochu zmysel pre realitu,je hned napadany.Co sii myslis,ze my ich tu chceme?
argument | 27-08-2015 16:45:06
No ,Peter to je argument s tou Merkel,nieco tak hlupeho som uz davno nepocul!
Peter | 27-08-2015 15:04:51
Vystahovalectvo ako ho spominas do Ameriky za pracou bolo vitane a osidlovanie americkeho kontinentu bielym obyvatelstvom bolo odmenovane pridelenim pody!Toto co sa deje v europe je organzovana invazia niekym riadena a hlavne platena!Keby Merkelova nepochadzala z vychodneho bloku tak cela politika nemecka ide inym smerom!Ono sa jej to raz vrati a to v blizkej dobe!
daniel | 27-08-2015 13:40:48
Pre pána čo sa volá pre Tomas a pre Tomáša. Aj ja vás mám rád. Ľudí ako vy beriem s rezervou. Tie vaše humanistické názory sú scestné. História dá za pravdu mne a nie babrákom ako ste vy !
pre Tomas | 27-08-2015 13:04:13
Pan Tomas,presne viem a chapem,coieto ste chcel povedat.Slovensko je pravny stat a nemoze jednoducho prijat duchaplne napady nejakych mudrcov.Je to momentalne skutocne velky problem,je to problem,ktory nahana ludom strach,siri nevolu a aj zlost.Rozumiem tomu,ale nic mi nepomoze,ked budem tento problem este viacej rozduchavat.Ti ludia su tu,teda ani nie na Slovensku,ale robotu s nimi maju druhi,nie Slovaci.Momentalne sa tomu neda zamedzit.Ale pevne verim,ze Nemecko,Francia a ostatne staty si s tym poradia a nejakym sposobom tento exodus utlmia.Bude to zase len o peniazoch.Balkanske staty dostanu miliardy,a budu si davat pozor,aby od nich nikto neutekal,a to je potom uz 40 procent menej utecencov.A este nieco,s panom Danielom sa bavit o takychto veciach nema ozaj cenu. Uz ta skutocnost,ze on povazuje slovo ;humanista: zleho uz hovori za vsetko.
tomáš | 27-08-2015 13:03:23
tak keď si taký čítaný, skús uviesť nejaké tvoje publikácie a taký Slováčisko ako ty, isto vie aj to, že na Slovensku píšeme galimatYáš ako galimatiáš. Tvoja gramatika je obrazom tvojho prehľadu a sčítanosti. Ale ja ťa preto neodsudzujem.
daniel | 27-08-2015 12:40:55
Tomáš bola iná doba a iné pomery. Veru škoda ti niečo písať. Stále si melieš svoje.Ale pravdu nemáš. Som dosť čítaný na to,aby som vedel o čom píšem. To ty máš v hlave galimatyáš.
tomáš | 27-08-2015 12:32:42
daniel ak ma pamäť neklame, tak niekde inde si mi napísal, že si debatu so mnou ukončil, ale dobre, u teba sa nedá spoliehať na slovo. A ak nepoznáš dejiny Slovákov vo svete tak sa nepúšťaj do debaty. Slovenské vysťahovalectvo začalo v 80rokoch 19.storočia a do roku 1919 žilo len na území USA 619 tisíc Slovákov (o iných národoch teraz pomlčím). Takže si môžeš spočítať v priemere koľko Slovákov bolo prijatých ročne len do Ameriky (nespomínam teraz slovenské masové vysťahovalectvo do ďalších krajín). Takže tvoja téza \"sem-tam niekto po troške\" ťa diskvalifikuje z akejkoľvek diskusie o tejto téme, pretože nie si dostatočne pripravený a tvoje bezduché táranie nemienim brať vážne.
daniel | 27-08-2015 11:48:57
Tomáš áno aj od nás sa utekelo na západ,ale iba sem-tam niekto,po troške. No toto je exodus. Za pár mesiacov státisíce a ešte ani zďaleka tomu nie je koniec. Keď si taký humanista,zober si ich zopár k sebe domov a nájdi im zamestnanie. Tu je dosť veľká chudoba,nepotrebujeme tu ďalších príživníkov. Máme dosť svojich cigánov.
tomáš | 27-08-2015 10:48:44
ako zvyčajne v podobných virtuálnych diskusiách kdekto má jasno, či utečencov prijímať, alebo neprijímať, ale ako zvyčajne málokto premýšľa, čo s nimi v oboch prípadoch ďalej. Tým, ktorým už pamäť vypovedala službu by som rád pripomenul, že celé minulé storočie z našej vlastnej krajiny utekali ľudia z najrôznejších dôvodov do sveta a ten svet ich vstrebal. Preto sa domnievam, že keď dnes zatvoríme dvere pred ľuďmi, čo sú v ohrození, vyradíme sa zo slušnej spoločnosti (alebo sme na slušnú spoločnosť nedorástli?). Argumenty ľudí, ktorí sa boja fanatikov a teroristov, sú isto oprávnené a rovnako ich zdieľam. Preto je správne brať ich vážne a urobiť všetko pre to, aby sa nenaplnili. Je však zarážajúce sledovať rôznych krikľúňov, ktorí sa živia nenávisťou, a ktorí cieľavedomo prikladajú polienka do ohňa. Zatiaľ nepredložili ani jeden rozumný návrh podmienok prisťahovalectva v novej situácii. Našou odpoveďou musí byť dobre integrovaný prisťahovalec. Dá sa to, len to chce nepodľahnúť zvodom radikálnych riešení.
Peter | 26-08-2015 17:16:39
Keby bola priama demokracia v celej EU,tak by bud bolo bsjo rovno,alebo by nebola EU alebo by nas niekolkodesiatok milionove mancafty prehlasovali a boli by sme jak se rika v riti!Dvaja sa medzi sebou nevedia dohodnut a nie dve desiatky!A aby som nezabudol,mimovladne organizacie financuju mecenasi a\'ti idu tvrdo za svojim cielom,aby si niekto nemyslel ze funguju z 2% darovanych dani!Ani nahodou.
gulak | 26-08-2015 16:58:50
Mimovládne organizácie...na svoju činnosť mínajú okolo 80 percent z vybraných peňazí..pozrite si na you tube..necenzurované videá z Madarska,Srbska..na Slovensku sa naši politici tvária,že nič sa nedeje..ono to je zatiaľ fajn,ale ked sa začne diať..tak už bude neskoro...cigánska impotetná politika Talianska,či Grecka..voči vlne utečeneckých votrelcov..spôsobuje problémy skoro celej Europe..v Nemecku sa zatiaľ nachádza okolo 500 000 migrantov..z toho už Nemci identifikovali skoro 50 000 džihadistov..a aj ten mutant merkel sa tvári,ako keby tam utečenci išli na oktoberfest..
Registrovaný Oľga Radimáková Oľga Radimáková | 26-08-2015 13:30:09
Gulag, tak ja nemám strach, žeby boli problémy. Ved mimovládne organizácie vešajú po univerzitách transparenty, že vítajte imigranti, v masmédiách politici o ničom inom nehovoria, len ako im treba vychádzať v ústrety, o všetkých euoroposlancoch ktorý hlasovali za kvoty ani nehovoriac, a tie drísty v masmédiách, že potrebujeme imigrantov aby robili na naše dôchodky už ani nekomentujem, takže si myslím, že je ich psou povinnostou prichýliť ich v svojich príbytkoch, nech si ich nasťahujú domov, vôbec ma to netrápi. A tiež pán Chmelár povedali, že imigrantov potrebujeme, lebo na vysokých medzinárodných či vyslaneckých funkciách by to naši domorodí občania nezvládli , nakoľko sú po všetkých stránkach náročné. (počula som ho to hovoriť na vlastné uši len to neviem tak inteligentne po nom zopakovať ) :)
daniel | 26-08-2015 13:04:38
gulak palec hore !
gulak | 26-08-2015 12:57:43
No ten exodus Europy začína naberať na obrátkach..kde ste teraz seredskí vyznávači multikultúrnej Europy...myslím,že by ste mali ísť do Madarska a tam niekoľkým migrantským votrelcom..ponúknuť ubytovanie vo svojom byte,či dome..
Marek Baláž | 24-08-2015 14:44:21
Okamura hovorí jasne a pravdivo.....je potreba celosvetovo tlačiť na pôvodcov celosvetového napätia vo svete a to je Amerika a Európska Únia.
Priama demokracia je riešenie v celej EU.
onanym | 21-08-2015 19:45:31
EU si neuvedomuje, ze prerozdelenim NIC - VOBEC NIC nevyriesi. toto nie je o rasizme, toto je o realnom pohlade. Treba ich vratit tam, odkial prisli. Takyto trip nie je lacny. Sam nemam tolko prachov, aby to dal. Naco cakaju Merkelovci?
daniel | 21-08-2015 17:16:25
Dúfam že sa rýchlo otočia smerom naspäť do Afriky. A tí čo zostanú pokapú od zimy,lebo nikdy v živote mráz nezažili.
gulak | 21-08-2015 15:47:06
Nikto zatiaľ nevie,ako toto všetko skončí..teraz títo okupanti nocujú na uliciach,v parkoch..som zvedavý,čo nastane,ak príde zima..
onanym | 21-08-2015 14:37:11
gulak - to je pravda. Po tom, ako som si ho vypocul, je to pravda. Ono nechapem EU, naco ich chcu rozdelovat? Kvoli comu? Ved nech ich nalozia na lod a poslu nazad. Tito ludia nie su chudaci. Kto z nas ma na ucte tolko EUR, kolko oni zaplatili? Strach z nich nemam, pretoze viem, ze tu nechcu byt..
gulak | 21-08-2015 14:02:35
To nie su migranti..to su obycajni votrelci..
onanym | 21-08-2015 09:58:54
...ale da sa s nim suhlasit.
Juraj Kukla | 21-08-2015 09:29:12
Toto by mala vysielať TA3, RTVS ...... aby ľudia videli aj iné, ako do nich hustia regulované médiá. Aby si mohli urobiť svoj názor na to, čo sa okolo nich naozaj deje. Bohu žiaľ, redaktori musia vyberať len to \"čo im prejde\".
onanym | 21-08-2015 08:59:03
O imigrantoch, utecencoch a podobne ma poucovat nejaky skoro japonec s echt ceskym menom. Olga, co Vam vadi na panovi Smatanovi?
Jozef | 21-08-2015 08:30:50
si si isty s tym imigrantom?
Rodina jeho matky pochadza z Bystřice pod Hostýnem.
Paradoxy | 21-08-2015 08:01:09
Tomio Okamura, politik ktory chce bojovat proti korupcii a je vyluceny z vlastnej strany kvoli pochybnym financnym tokom, cestny podnikatel, ktory neskoro plati sudne trovy a nakoniec imigrant, ktory bojuje proti imigrantom...
Registrovaný Oľga Radimáková Oľga Radimáková | 20-08-2015 18:52:51
Do bodky súhlasím zo všetkým čo p. Okamura povedal. Škoda, že ho nejde naklonovať a nasadiť k nám, miesto tých \"Smatanovcov\" a jemu podobných.

UPOZORNENIE: Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.

Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.

Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy. Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

Optik MORVAY AKCIA
Označenie inzercie
Reklamna plocha - bannerovy pruzok
Označenie inzercie
Pridať komentár
iLieky
Označenie inzercie
Reklamna plocha - bannerovy pruzok
Označenie inzercie
Reporteri
Označenie inzercie
Direct real Norea - REALITY
Označenie inzercie
Optik MORVAY
Označenie inzercie
Papiernictvo Kizze
Označenie inzercie
Begam Trnava
Označenie inzercie
Usporne vykurovanie
Označenie inzercie
LED ARENA
Označenie inzercie
Autopožičovňa Sereď
Označenie inzercie
Bezpecne mesto
Označenie inzercie
Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Sereď, Slovensko
Jasno
15°
C
72%
Východ 10 km/h
07:02
18:10

Štv

B

23°/12°

Pia

B

22°/9°

Sob

B

22°/9°

Vyhľadávanie
Posledné komentáre
Komentársmutok 11-02-2020 12:40:12:
Tragická dopravná nehoda medzi obcou Šintava a Šoporňa - AKTUALIZOVANÉ
KomentárPolícia Začala trestné stíhanie za zločin v kauze predaja rybníkov v P.Bystrici 08-10-2019 17:02:12:
Sereďskí rybári lovia opäť vo svojom revíri
KomentárPravda je len jedna 03-10-2019 17:26:08:
7. zasadnutie Obecného zastupiteľstva v Dolnej Strede dňa 3.júla 2019
Komentáranabela 26-09-2019 14:01:27:
Adrian Macho sa oficiálne ujal vedenia obce Šoporňa
KomentárSVD1 14-09-2019 20:22:21:
" V hudbe vyjadrujem svoje pocity "
Komentárveru 01-09-2019 17:42:35:
Z času na čas si zafajčil marihuanu, ktorú si sám dopestoval v dome vo Váhovciach
Komentárs.i.n. 30-08-2019 22:01:20:
Pripomeňme si hrdinov Slovenského národného povstania zo Serede
Komentáranonym 30-08-2019 19:54:00:
"Doteraz som sa nedožil výsledku zo strany MsU, poslancov MsZ v Seredi" - píše občan Serede
KomentárMiloš Majko 30-08-2019 12:57:35:
Prípad Jankovská nie je o stanovisku polície či právoplatnom rozsudku. Je o etike a morálke.
KomentárBlablablaha 29-08-2019 13:39:44:
Vláda schválila návrh nového zákona o občianskych preukazoch
Komentárivan 29-08-2019 11:08:33:
Seniorku v Trnave podvodníci nedostali. Legenda "vnuk".
Komentáruž pred 10 rokmi 29-08-2019 05:22:58:
Trnavská župa začína s rekonštrukciu Krajinského mosta v Piešťanoch a úseku cesty Podbranč - Myjava
Komentárteraz je 28-08-2019 08:18:20:
Obžalovanému starostovi Machovi pred prokurátorkou a sudcom do reči veľmi nebolo. Čo sa dozvieme na pojednávaní zajtra?
Komentárto nevymyslíš 27-08-2019 20:32:27:
Ministerka vnútra vymenovala nového prezidenta HaZZ
KomentárBaba Vanga 27-08-2019 17:15:31:
" Takže, aké riešenie sa núka, aby sme neprešľapovali na tej našej povestnej križovatke, kde nám zabíjajú štát ?" - píše Pavol Varga
Komentárpotecha 25-08-2019 13:41:57:
MFK Zvolen - ŠKF iClinic Sereď 0 : 2 (0 : 1)

Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Bottom panel

© SeredOnLine.sk všetky práva vyhradené. Obsah novín je chránený autorským zákonom č. 618/2003 Z.z. a medzinárodným právom.
Prepis , šírenie, či ďalšie kopírovanie tohto obsahu alebo jeho časti, a to akýmkoľvek spôsobom je bez predchádzajúceho súhlasu vydavateľa alebo autora článku zakázané.
Design: © Mgr. Matej Fraňo Logo a názov novín: © Miloš Majko
Noviny sú aktualizované priebežne.
Články uverejnené na SeredOnLine.sk neprechádzajú jazykovou korektúrou.
Redakcia a vydavateľ novín nezodpovedá za obsah autorov jednotlivých príspevkov. Redakcia a vydavateľ nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov a príspevky v diskusiách uverejnených v novinách.

Webdesign