Prihlásiť sa Prihlásiť sa | Registrácia Nová registrácia
Rescue Online | Sereď Online | SOL archív | Reportér 24

Najhoršia je mlčiaca väčšina
Označenie inzercie
Sereď Online

ISSN 1337-8481   Dnes je 18. 3. 2020, meniny oslavuje: , zajtra
RSS Export článkov
Top panel
Vrazda novinára a jeho priatelky nesmie zostat zabudnuta
Označenie inzercie
Wifina - internetove pripojenie pre verejnost
Označenie inzercie
RubrikyRubriky
FOTO
Označenie inzercie
INFOSLOBODA Transparentnosť v samospráve
Označenie inzercie
EXPEDICIA BALKAN 2014
Označenie inzercie
Sherlock Holmes
Označenie inzercie
Lekáreň
Údaje o lekárskej službe na dnešný deň nie sú dostupné.

Kino Nova
Múzeum Sereď
Farnosť Sereď
Označenie inzercie
Historické fotografie
Sereď
Označenie inzercie
Linky
Videá

Pri útoku na svoju osobu poslanec Macho hľadal pomoc na SOL. Macho už z funkcie starostu obce na úradnej tabuli obce útočí na to isté médium

Miloš MajkoDátum18. 12. 2016 15:16:17Témaobec Šoporňa
200

Písal sa rok 2012 a vtedy poslanec OZ Adrián Macho "bojoval" proti vtedajšiemu starostovi Milanovi Vlčekovi naozaj intenzívne a za použitia "všetkých zbraní". Písal a diskutoval takpovediac "ostošesť" a aj s tým najmenším problémom letel pred kameru média. Väčšinou vo večerných hodinách som neváhal pre očistenie mena poslanca Macha mediálny priestor  zdarma poskytnúť, natočiť video, odniesť ho na strih Ivetke Tóthovej, napísať článok... 

Medzi anonymnými listami ktoré pristali v mojej poštovej schránke bol aj ten, ktorý sme na základe žiadosti A.Macha uverejnili, aj keď môj názor bol opačný. Na výzvu sa totiž autor listu a informácií tvrdených o vtedy poslancovi Machovi neohlásil. Naša snaha bola nedávať priestor neovereným a takým informáciám, ktoré môžu významným spôsobom poškodiť konkrétnu osobu. 

Nakoniec na žiadost A.Macha predsa len vznikol tento  článok:

Anonymný list dotýkajúci sa Adriána Macha je nechutný - pokračuje zákulisný boj?
Miloš Majko   Dátum   01. 06. 2012 16:01:32   Témaobec Šoporňa | Zobrazení: 9337 ×

Šoporňa   /  Ďalší anonymný list mi  "pristal"   v poštovej schránke. Tentokrát svojim obsahom dotýkajúci sa priamo poslanca   OZ v Šoporni   Adriána Macha. Na našu výzvu uverejnenú pred niekoľkými hodinami nereagoval nik z autorov listu, preto sme dnes kontaktovali Adriána Macha a  poskytli mu priestor na vyjadrenie sa k obsahu listu.

Adrián Macho požiadal o jeho uverejnenie. Aj v tomto prípade napriek tomu že obsah listu považujeme za nemiestny až nechutný, zostávame nad vecou a pod článkom povoľujeme diskusiu. Čitatelia a obyvatelia obce  Šoporňa si môžu urobiť obraz z novinemi objektívne predložených podkladov sami.

http://www.seredonline.sk/clanky/anonymny-list-dotykajuci-sa-adriana-macha-je-nechutny-pokracuje-zakulisny-boj/

- - -

Uplynulo niekoľko rokov a Adrián Macho už z pozície starostu obce Šoporňa na úradnú tabuľu obce umiestnil svoju osobnú reakciu uverejnenú v diskusii na  SOL s osobnými invektívami na vlastníka média a video    https://www.youtube.com/watch?v=uMW1N-eDUno  od autora, ktorého verejné výroky o prakticky všetkých nielen ústavných činiteľoch tu a teraz komentovať naozaj nebudem.

Oznam Adriána Macha uverejnený na oficiálnej stránke obce - úradnej tabuli, medzi návrhmi VZN, či pri návrhu rozpočtu obce na rok 2017:

Reakcia na obvinenia na SOL

Miloš, ak máš problém so mnou, tak komunikuj so mnou. Tie klamstvá čo tu píšeš a dovolíš zverejňovať je odpornosť. Ak na tomto staviaš svoje médium, tak je to úbohé. Posledná vec, povedal si, že vypovedanie zmluvy zažaluješ, zverejníš fakty. Len zahmlievaš. Ak sa cítiš ukrivdený, tak konaj. To, že si sa dal dokopy s človekom čo ublížil veľa ľudom v obci, poudával aj čo sa nedalo a je ochotný urobiť čokoľvek pre seba na obohatenie, hovorí za všetko. Ja mám svedomie čisté.

Do dnešného dňa od ukončenia zmluvy ani raz si nepožiadal o stanovisko obce. Len očierňuješ Šoporňu a zverejňuješ neoverené veci. Toto je tvoja transparentnosť?

Zverejnil si neprávoplatné pokuty, ktoré som akože dostal. Výsledok - pokuty boli zrušené a Vlček s manželkou museli zaplatiť trovy konania. Toto si však nenapísal. Zverejňuješ neprávoplatný rozsudok zo školy a výmysly, že škola bude platiť. Blbosť. Počkaj si na právoplatnosť. Je zrejmé kto udáva obec a škodí jej, ale objektivita je z tvojej strany nulová.

Verím, že ľudia vidia ako funguje obec, ako sa rozvíja a nedajú sa ovplyvniť takýmito klamstvami. Nie ty, ale ja som z teba sklamaný a zmenil som názor o tebe ako človeku a o tvojom charaktere. Začínam veriť negatívnej kritike na tvoju osobu, ľudom, ktorých si iba očiernil a ublížil. Však ako kandidát ŠTB to máš v sebe a ľahko si nájdeš podobného spojenca. Vrana k vrane sadá ....

Adrián Macho

Zverejnené: 01.12 2016
 
- - -
 
Komentovať tu a teraz obsah príspevku A.Macha nepovažujem za potrebné. Problémom je, že Adrian Macho až príliš skoro zabudol, čo o starostovi v danom čase písal ešte ako poslanec.
Uverejňujem ho preto, aby znovu len a zároveň AŽ čitateľ a občan mohol objektívne sám posúdiť, akým procesom zmien Adrian Macho nástupom do funkcie starostu obce prešiel.
 
Dnes už starosta obce Adrian Macho pravdepodobne nechce poznať rokmi overený a ním tak intenzívne využívaný systém média  SeredOnLine.sk - garancia rovnosti, transparentnosti a slobody slova. V médiu od jeho vzniku dodržujeme stanovené pravidlá, neobchádzame ich, nemeníme ich podľa toho, kto je pri moci, či kto sa k moci aj zneužitím média  dostať chce.
Tak ako mal možnosť v médiu uverejňovať svoje príspevky  vtedy a ešte stále registrovaný Adrian Macho, má ich možnosť uverejňovať aj  vtedy a aj dnes registrovaný Milan Vlček.  Ako médium neriešilo mocenské ambície vtedy, nerieši ich ani dnes.
 
Pravdou však je, že dnes sme už skúsenejší a "múdrejší" a to na základe zneužitia média  konkrétne Adriánom Machom.  Nie každý je však bez "chrbtovej kosti" a nie každý tak veľmi prahne po moci. Ale to je už iná téma pre iný článok...

Komentáre k článku:

Komentovať môžu:
registrovaní menom
registrovaní nickom
›VŠETCI‹
Deň matiek | 14-05-2017 19:16:20
Krásny program dnes pripravili pre mamičky a babičky deťúrence z materskej školy aj žiaci základnej školy. Klobúk dolu pred pani učiteľkami, ktoré deti pripravili.
Ďakujeme.
škola | 10-05-2017 21:46:47
Stránka školy- plán na máj- 9.mája-fotografovanie-triedny učitelia. Čo tam asi učia na slovenčine? Môžu toto zavesiť na stránku školy?
je to tak | 14-03-2017 17:40:20
Čo sa čudujete a čo čakáte od trtka petrasa či mača? Rovný rovného si hlada a oni farizeji sa teda našli v kostole,ako pomahaci a obecní podvodnici. Kedy vysvetlite predražene zbytočne právne služby 80 EUR na hodinu bez DPH? Kedy dáte do poriadku kanalizáciu kde ste robili machinácie pri verejnom obstarávaní? Či predražene zmanipulovane zákazky pre Mira Krajču? A dokedy bude prekvitať v dedine ba urade a v škole rodinkárstvo a vyplácanie obecných peňazí pre externých dalších načierno zamestnancov hoci ich je nadbytok aj na urade ? Kedy objasnite občanom opakovane zahraničné cesty do Nemecka,do Danska -ich prínos pre dedinu za tisíce EUR!.....??
Si gay?? | 14-03-2017 05:30:16
Či si Macho alebo machovec strčeny velmi hlboko-je jedno. Píšeš nalinajkované nezmysly a účelové klamstvá. Za cele roky ste nič nedokázali len hádžete na druhých špinu! A to už vieme ale že vidíš/vidíte v každom ženu ? Tak to je novinka. Ste teda klamári,zavislaci,a... gayovia?? A papier znesie všetko že? To je vaše heslo!
Na to musí byť verejný činiteľ? | 13-03-2017 21:19:42
Chodil som do školy a naučil som sa aj čítať.
Na rozdiel od teba čítam do poslednej bodky. Ak si nejaký riadok vynechala, tak skús prečítať komentár ešte raz.
Ty trúba, aby si sa nemusela namáhať a myšičky s pred očí odháňať, tak ti zopakujem len jednu vetu:

Je to v záverečnom účte za rok 2014, strana 34!
/soporna.sk/pdf.php?file=zaverecny-ucet-obce-soporna-2014/

Tam sú aj tie čísla, tak Na zdravie :)
Neboj sa, nepíše to Macho. Ty si s ním tak posadnutá, že Macho je všade tam, kam sa pozrieš? Tak odlož fľašku, aby si si nemyslela, že Macho je aj Džin.
Macho | 13-03-2017 20:31:14
Prisnilo sa ti ako predtým tisíckrát! Nezaťažuj nás ved nechceš reagovať na SOL. A ked chceš tak sa podpis ako verejný cinitel pod uvádzané údaje. Ved si to ty nie? Ako by si inak vedel take čísla? Dokazovať musíš ty vážený pane klamare!
Čisto typické | 13-03-2017 20:24:01
pre postihnutého, ktorý ukončí vety - ,,nóóó,, či ,,blabla,,.
Daj fakty! Myslím si, že nemáš žiadne. A ak máš, nevieš ich využiť? Hlavne že píšeš o pochutinách... Pochutinách koho?
Zaujímavé že nemáš fakta. Fakt o ,,rozkrádaní,, provizória je preukázateľný!
Zbytočne čeríš vodu aby bola kalná a zbytočne ti kypí žlč.
Fakty...
Tak si pripomenme | 13-03-2017 20:09:01
že Macho a spol 6 rokov osieraju,intrigujú,klamu,udávajú,atd atď. O číslach sa im sníva ako kolko berú pochutiny... psychopati vymletí koho idete presviedčať? Voliči vam neveria ani slovo ani riadok,blabla.
Tak si pripomeňme 2 | 13-03-2017 19:58:53
Stačí len počítať :)



ineko | 25-12-2016 20:29:08

zasa táraš debilko. Poďme počítať drobné :)
Skús hodnotiť záverečný účet za rok 2014.
O koľko bol prečerpaný?
Obec celkovo za rok 2014 prečerpala rozpočtové provizórium o 296.909,59€!!!
Je to v záverečnom účte za rok 2014, strana 34!
Tak sa ťa pýtam, kam a komu išli tieto peniaze? Na aký účel ich prečerpal?
Tak mi sem netrep nejaké ineko. Počítaj vlastnú kuchyňu. A ak vieš čítať a počítať, porovnaj si to s rokom 2015 :)
Potom mi napíš či za rok 2015 bola obec v mínuse a aká rezerva sa vytvorila. Potom zhodnoť, kto ako štatutár hospodáril, a kto si tvoril ,,budúcnosť,,
Ale cením si tvoju snahu neustále sámého seba presviedčať o pravde, pokore a čistote ľalie :)



Nalej si čistého vína. Stále piješ červené?
Tak si pripomeňme | 13-03-2017 19:51:37
napríklad komentár:

zničí sa sám | 20-12-2016 08:46:18
Starosta je v koncoch ked už nahovára ludi aby krivo svedčili proti jeho oponentom-kritikom. A za to im ponuka akože odpustenie dlžob. Nóóó..


Nezdá sa ti, Ty trúba, že ak by to bola pravda, tak by už OČTK dávno konali na podnet občanov? A ty by si bola v orgazme, že sa ti splnil sen?
Už niekoľko krát som ti tu písal, aby si nepísala o praktikách bývalého!
Jediné čo vieš dobre, tak len osierať. Pozri sa čo máš doma a pochopíš realitu. Za predpokladu, že máš čím chápať :)
postreh | 13-03-2017 13:22:17
Všimol som si že Machovci opakujú určite slova z posledných príspevkov. To robia iba psychopati a Macho. A to je totožné.
klidek | 13-03-2017 13:00:32
evidentne niekto neuzil prepisane lieky a velebi zlodeja s udavaca.
Ked niekomu staci vodicka, aby bol uneseny aky je uzasnym starostom, tak Vam zelam velmi vela zdraveho rozumu!
Neviem | 13-03-2017 11:04:50
či bude mat pán Vlček foto alebo ne,no pánovi Machovi nepomôže ani foto čerta u barana ani kúpené hlasy ve fazulke či v jeho vecierke hehehe. Pán Vlček si môže chodiť do Paty a Hajskeho kedy chce no pána Macha nechceme v Šoporni a nechcú ho udavača ani v Leopoldove. Hehe tak klídek!

pre dakujeme | 13-03-2017 10:20:10
A hlavne nech si nezabudne pán Vlček znovu zaobstarať svoje fotografie v narozmernej velkosti a aspom tri autá čo mu ich budu zase rozvážať a otrčať po celej dedine,ba možu zájsť aj do Paty a do Hajského nech sa reprezentuje aj tam,ak by nevihral volby v Soporni možno si ho zvolia v rodnom Hájskom alebo aj v Pate takého užasného človeka!!!
Dakujeme | 13-03-2017 09:17:54
pán starosta Vlček za výbornú vodičku.Je zdravá a pomáha nám a vela dalsim. Pozdravujeme pre nás ste stále starosta a veríme že čoskoro budete znova aby sa vrátil do dediny úsmev a rozvoj. Terajšieho starostu Macha komentovať nebudeme.Ten sa znemožnil sám ked si kúpil voličov a oklamal nás!
pre Takto | 13-03-2017 08:13:05
Ty truba, uz si uvedom ze ,,starosta Vlcek,, NIE je starosta!
A to svedci o zaujatosti a chorobnej tuzbe....
Takto sa zhadzovat!
Takto | 13-03-2017 05:30:15
Nie je dôležité čo si myslite vy ako verejný činiteľ. Podstatná je vôľa obcanov voličov a my si vieme porovnať i bez vašich zaujatych komentárov proti starostovi Vlcekovi. Lebo už aj malé dieťa vie že kto ti hovorí ten to je-tomu sa to šikuje! A na vás na urade to padá ako ritka na šerbel. Urobte najskôr poriadok na urade aby tam boli odborníci a nie vaša rodina a kamaráti. Nedávajte predražene zákazky jednému podnikateľovi zo Šoporne a zbytočne nemíňajte milióny EUR na projekty do šuflíka-ešte ste nič nevybavili, ba obecného právnika za vaše chyby a intrigy.. no je toho dosť čo vam voliči vo volbach spočítajú tak sa nami neohanajte a neplujte na nás.
pre asi nerozmýšlaš | 12-03-2017 22:11:34
Musím pochváliť velmi výstižne napísané,ved presne tak to bolo a tak sa to aj všetko stalo ako ste to napísali presne tak to pán Vlček robil a pzor! ludia nezabudli čo robil!!!
asi nerozmýšľaš | 12-03-2017 19:45:36
a keď,tak asi prirodzením,môžeš tu vysvetliť v čom je skúsenejší,hádam len nie v tom ako ešte viac vybrakovať obecnú kasu ako nechcel ľudí pustiť do KD kde sa malo konať OZ alebo ako zmariť dve referendá to akože sa nič nestalo,prečo sa sústavne nechce postaviť pred súd čoho sa bojí keď je taký čistý.Ďalej vôbec nechápem v čom ho cúčastný starosta napáda to ako má nechať tak všetky jeho zlodejstvá a nechať ho tak nech si užíva nakradnuté peniaze a rehoce sa nám do očí?Podľa mňa je ešte stále málo dôrazný,tento zlodej mal byť dávno zavretý a exekvovaný,dúfajme,že sa toho dožijeme,úvahy o tom,že by kandidoval na starostu beriem ako výsmech a napľuvanie občanom do očí alebo je načisto blázon,zrejme tá druhá možnosť bude pravda.
porozmyslajte,rozmyslam | 11-03-2017 18:27:46
Niečo na tom bude.Vlcek je silnejší a skúsenejší ako predtým. Macho sa sám zamotal v nenávisti a v pomste Vlcekovi a jeho rodine či iným občanom-kritikom. Niekto tretí?....
re Taky trest | 11-03-2017 18:20:52
Niekto stále spomína len tých dvoch. Potom to vyzerá tak že Niekto má obavy aby o Niekom nezistili ešte viac? Ten Niekto pyká aj bez tých dvoch :)
porozmýšľajte | 11-03-2017 18:00:58
Verím tomu, že tie urážlivé a hanobiace články nepíše ani Vlček, dokonca ani Macho. Je to pravdepodobne niekto tretí, ktorý sa týmto spôsobom chce zbaviť dvoch najsilnejších súperov, aby už nekandidovali v najbližších voľbách. Skúste selektovať, kto by to mohol byť? Kto si tu vymýšľa a kto je z bývalých neschopných kandidátov schopných všetkého? Tak prosím, nereagujte na tieto nezmysly. Ja nepotrebujem, aby ma niekto nasilu o niečom presviedčal! Mne stačí prechádzka po dedine a vidím, zdôrazňujem vidím, ako sa na úrade robí a kam idú naše dane. Prajem pekný podvečer milí občania.
Taky trest | 11-03-2017 17:18:37
si vykoleduju zdochlinari Adrian a Marian aký želajú iným! Fuj!
Furt a stále | 11-03-2017 17:13:59
Toto je ešte slabý odvar.Uvidíš onedlho :)Udá aj svoj posledný mozgový závit.Nie som si istý či v PVC,PPR trubke nejaké závity sú.
psycho | 11-03-2017 16:58:08
Čo chce odmladi psychicky narušený a závislý Adrik Mačo kupovať na dialyze? Na čom ešte fičí tento nepodar?
samy si privolavate | 11-03-2017 16:39:53
to čo píšete. Zdravie i chorobu. Je to len vaša osobná tragédia a bezmocnosť. V podstate mi vás je ľúto Machovci.
pre ale ale... | 11-03-2017 16:30:53
Furt jej jebe a čím ďalej viac.
komu nie je | 11-03-2017 16:10:39
z hora dáno, na dialyze nekúpy.
Ale ale | 11-03-2017 15:53:03
aký amok doslova zúrivý príspevok.... a podstata vam milí Machovci unikla? Poslancovi a poslancovej rodine obecná zákazka?? Čo na to p.Ferenc? Kde sa podela transparentná samospráva? Na súkromnom pozemku Ferencovych oproti corgonu na Šalskej ulici kde obecní pracanti pílili stromy a upratovali za naše obecne peniaze? To je v poriadku? To sa páči 3/4 obcanov Šoporne? To ťažko. Ale myslet a ..... je rozdiel. A bez urážok vážení verejní činitelia Šoporne.
pre ruka ruku myje | 11-03-2017 14:22:53
Máš traktor? Pluh? Mala si potom rovnakú možnosť ako Ferenc, Koška, Masaryk,... Ale ty trúba budeš tu osierať?! Všetci robia za ,,Ďakujem,, len LenOn za peniaze. Veľký ON nerobil ani údržbu a peniaze prečerpal.
Zimná údržba je každý rok. Ak by nebola, utierala by si si hubu o nejaký iný problém?
Všímaj si aj to, že Javor robí aj rozhlas, kamery, internet,...Len TY trúba vidíš pohárik, nedopitú fľašku a biele myšky.
Čierne duše? To je praktika koho? Podľa seba súdiš iných?
A tankovanie troch áut? Áno, troch. Či si myslíš, že autobus tlačí 55 ľudí a nemá nádrž? Fiat jazdí na vodu? Trnka na elektrinu? Si trafená neskutočne presne. Minimálne 3/4 občanov obce vie komu o čo ide, ale vie aj to, kto by mal navštíviť odborného lekára.
Skús napísať, ako si bývalý nechal preplácať súkromné nákupy...
Skôr ako niečo napíšeš, dobre si rozmysli čo. Ak by si mala napísať pravdu, tak ťa skôr roztrhne od jedu, že obec funguje aj bez despotu. Či?
ruka ruku myje | 11-03-2017 13:54:22
Fakturky pre rodinu poslanca OZ lng.Mariana Fererenca za zimnú údržbu! Na to sú ferencovi odkázaní? Niekoľkokrát materiál pre OcU,aký? 1000 EUR sem 1000 EUR tam.....!! Internety na 10-tu,všetko Javor- úrad musí byt už za dva roky preinternetovany. To už nemá kto starostovi prepierat vyplácanie čiernych peňazí rodine a kamarátom a preplácanie pohonných hmôt na jeho tri autá?!
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 10-03-2017 21:56:56
Predchodca | 10-03-2017 20:56:26 | - budte konkretny. Kto a v com \"obvinuje a ktore bezbranne osoby falosne a krivo obvinuje\"?

Kazdy ma predsa svoje mano a priezvisko. Kazdy skutok musi byt pomenovatelny a teda verejne oznacitelny.

Budte teda konkretny tak, ako som konkretny ja.
Predchodca | 10-03-2017 20:56:26
To v príspevku presne pomenoval. Ja len doplním že pokial sa kritika či už oprávnená alebo neoprávnená, jedna o majiteľa média tak je to urážka a príspevok sa maže, pokial sa jedna o terajšieho starostu je to v poriadku lebo je verejný činiteľ a čo tie nevinne a bezbranne osoby ktoré sa tu možno falošne a krivo obviňujú ?
osol s vidlami=zlá kombinácia | 10-03-2017 20:23:18
Mám otázku pre: smiešne | 10-03-2017 18:49:27- ,,verejny cinitel musí\". To myslíte až tak vážne! Vysvetlite mi, prečo terajší musí a predošlý nemusel. Prečo? Tri krát sme sa u neho objednali, vybavili si voľno na stretnutie a BUM.Bývalý nemusel. Stačilo poslať SMS, zavolať atď. Ešteže máme aj inštitúcie, kde sa to dalo vybaviť. Takže do Šoporne nikdy viac. A keď čítam tieto ,,zmysluplné\" príspevky, za ktoré by sa nemuseli hanbiť ani ožrani v minulom Kačabare, tak sme radi, že nebývame medzi toľkou nenávisťou a zlobou.
PS:Otvorenosť, kritickosť, adresnosť, serióznosť a nezávislosť. Tak stojí, o nás /rozmej SOL. Preto ma udivuje, že sám majiteľ internetových novín diskriminuje jednu stranu. Treba si pozrieť diskr. zákon v ktorom sa píše:Priama diskriminácia je konanie alebo opomenutie, pri ktorom sa s osobou zaobchádza menej priaznivo, ako sa zaobchádza, zaobchádzalo alebo by sa mohlo zaobchádzať s inou osobou v porovnateľnej situácii.



















nechajte ju | 10-03-2017 19:39:04
je vo vlastnom svete, vo vlastnej pravde a chorou hlavou. Ona pozná všetku pravdu svojho sveta, škoda, že nevníma skutočnú realitu.
smiešne | 10-03-2017 18:49:27
Je to že starosta a spol ako verejní činitelia niečo prikazujú alebo radia bežným občanom čo majú robit. Už vam to tu písali,že verejny cinitel musí, bežný občan môže no nemusí. Kto druhého súdi a viní tak sam bude súdený a vinný!
pre ku konkurencii | 10-03-2017 18:27:40
Co sa ukazuje? Ake velke klamstva? Preco neprisiel x-krát na pojdnavanie, aby ocistil svoje meno. Ved takto verejne priznava svoju vinu.
tešíme sa | 10-03-2017 18:00:37
Pravda sa derie na svetlo Božie. Vďaka za to. Dobre píšu občania a p.Majko. Že sa to nepáči starostovi a pár obecným pracovníkom? To sa nečudujeme.Ved sa chytili do vlastných pascí čo zákerne vymysleli.
Finito... | 10-03-2017 15:15:38
riadny uder po hlavicke. Pravda boli.Tvoj komentar o udavani je presne o vasich praktikach.rnJe piatok, mas uz volno a hodinu po fajronte si v deliriu?rnTak sa tesime na komentare a la debilito, finito :)
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 10-03-2017 14:08:13
Sa Vam cudujem... Urazky a ponizovanie. Kedy konecne zacnete byt vecni a budete sa venovat podstate problemu. Ten boj je a zostane TRANSPARENTNA SAMOSPRAVA. Teda pravidla, v ktorych bude vlastne uplne jedno, kto je pri moci. Nik si nebude mat moznost dovolit spravat sa ako gubernator a robit v obci za peniaze obcanov siroke ramena.
profesionáli?? | 10-03-2017 13:58:04
Pozeráš v tv pán Petráš a pán Macho? Či hovoríte obaja za seba o svojich volebných podvodoch a predvolebných intrigách a udávání cez klamstvá! Veru nezabudli sme že ste za Vlčeka udávali všetko každú jeho aktivitu aj to že dýchal aj to že krtko na jar a na jeseň ryl na cintore! To už bolo choré. A teraz sa točite v klamstvách ktoré ste sami vymysleli a cele Vám to prasklo! Tak hŕŕ prrtŕ ako by povedal vyslúžilý hrdina z večerného seriálu v tv. Ste vy dvojica Maroško a Adrik..?! Finito-končíte .
pre - ku konkurencii | 10-03-2017 13:43:36
Stačí si len pripomenúť, ako prebiehali voľby v obci a prečo o tom rozhodoval Ústavný súd.

Pre krátke pripomenutie len toľko, že niektorí členovia komisie /a to blízky príbuzní jedného z kandidátov/ zámerne podhadzovali hlasovacie lístky jednému kandidátovi za účelom väčšieho počtu hlasov a niektoré lístky a to konkrétne kandidáta Macha záhadne zmizli!

Prečo asi?

Potom kto mal veľký záujem zotrvať vo funkcii starostu aj za cenu podvodu?

Tak HOP a PŔŔ!
Vážení, stačí len vnímať, overovať fakty a myslieť!
Kto klame, kto zavádza a kto je schopný aj dva roky po voľbách neustále udávať obec, niektorých zamestnancov obce a čo je najhoršie a chrapúňske - aj občanov obce!
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 10-03-2017 13:12:02
Adrian si v prvom rade musi uvedomit, ze vzhladom na jeho spravanie sa a konanie pocas 3 rokov pred volbami, je jeho pozicia ovela tazsia, ako mal predchadzajuci starosta.

Staci prezerat archiv, citat a pripominat. A ludia si nazor na zavratnu premenu z hrdinu slobody slova na bojka pred mediom rychlo urobia.

Adrian musi pochopit, ze proti jeho sucasnym metodam riadenia obce je tu stale ucinna zbran iba nedavno tak vyrazne vyuzivana nim samotnym.

Ostatne je vsak na obcanoch. Na ich ochote opakovane sa nepoucit a nechat \"vyviest na povalu bez rebrika\"...
ku konkurencii | 10-03-2017 13:07:18
Nezabúdajme že ak sa bavíme o Machovi a Vlčekovi tak skoncili za sebou pred ostatnými. Ďalej pripomínam masívne hádzanie špiny na Vlčeka čo sa už teraz ukazuje aké velke klamstvá to boli a intrigy len aby sa Macho presadil. A my voliči aj machoví sú ovela múdrejší ako vtedy a nenaletime na plane sluby Macha a jeho rodiny a kamosov,čo chceli len to aby ich Macho zamestnal na urade a v škole -Kovalovych, Rosyoalovych,Galovych,Macha-otca atď atď a na ostatných sa vykaslal! A čo kúpené hlasy a ovplyvnovanie pri samotnej volbe na chodbe a v komisiách!!? To bolo do očí bijúce.Je toho dosť čo sa nezopakuje tak a poučili sme sa!
konkurencia | 10-03-2017 11:56:03
Ten, čo si myslel že nad Neho niet, podcenil konkurenciu a zdravý rozum našich občanov. Preto je jeden tam a druhý inde. Nerozhodol ani jeden ani druhý. Rozhodli voliči, tak sa s tým zmier.
Kto asi? | 10-03-2017 09:12:59
Adrian si musí zvyknúť na konkurenciu a nie čakať na to či je alebo nie je niekto OK!
tvrdá realita | 09-03-2017 19:42:22
Kto sa to na našom urade vytešoval predčasne??
panko | 09-03-2017 16:38:35
spinavy praktik sa chce vratit?
uz je ok?
z kola von | 09-03-2017 14:05:44
Tak veru ked Macho a spol vypadnú z uradu.? To bude iná liga ako liga majstrov!? Už sa tešíme že nebudú problémy ani zo smetami ani špinavými praktikami úradných pánkov a paniciek.
Aj jaj | 09-03-2017 11:14:00
Paríž SG vypadlo s Ligy majstrov aj zato môže Macho.
občianka | 08-03-2017 21:28:16
ludia ak máte rozum a aspon trochu slušnosti tak nereagujte a neodpisujte na tie hlupe výmysly čo tu píšu Vlčekovci a ich to unavý a prestanu ak maju nejaký rozum
občianka | 08-03-2017 21:19:53
čo máte stále s tými smeťami,ved to nie nič nové,ved nálepky sme mali už vlani bolo si treba ísť na obecný urad pre novu na tento rok nalepiť tak ako vlani a vec je vybavená,tak tu nepíšte tie bludy
12345 | 08-03-2017 20:42:45
a tiez to nie je dobre domyslene ze 3-4 clenna rodina ma tak isto 1 smetny kos ako 1 clovek.aj tomu beru tak isto ako nam.
12345 | 08-03-2017 20:37:43
Mozno to myslel s tymi nalepkami dobre ale je to nedomyslene.Stari ludia ani nevedia kam ich nalepit a ked ich daju do predu smetiaka za chvilu budu obuchane a zodrate a tym padom zas nevyriesene .
pre otazka... | 08-03-2017 17:52:35
Vidím,že máš prehľad,napíš konkrétne komu nevyviezli smeti čo mal zaplatené a mal novú nálepku, pre Teba by to nemal byť žiadný problém keď máš všetko tak zmapované OK.
otazka? | 08-03-2017 12:00:04
To normálne ten náš bachar nevyviezol ludom smeti? Teda zakázal? Aj tym čo zaplatili??
?????? | 08-03-2017 08:12:00
Mne je fakt jedno,kto je v Šoporňa starostom,ale keď si ten dotyčný,ktorý tu píše,každú minútu,že ho zvolia za starostu,tak potrebuje skutočne zdravotnú pomoc,a to myslím úplne vážne.Lebo takéto niečo nie je skutočne normálne.
ked sa platí | 08-03-2017 07:11:44
za smeti to je ako za tovar v obchode. Tak máte z uradu službu občanovi zabezpečiť a bez reči a urážok.ok? Ak to idiot starosta vie pochopiť!? Alebo potom mu to vysypať na dvor akebo pred úrad.
prejav | 08-03-2017 06:10:48
inteligenta ci debila?
Co tak vyviest smeti na zberny dvor?
hodit smeti starostovi do dvora | 08-03-2017 05:20:16
blaznovi idiotovi a zbadal by iné repete a silu voličov. Vždy bol na hlavu odmalička a teraz pod tlakom prasknutych káuz už nevie kde je sever a juh. Hlavne že Šopornani ho prekukli a zbadali koho volili za pár EUR či klobásky čo do nich nasilu pred poslednými volbami tlačil..
repete | 07-03-2017 23:05:00
pre Smeti! | 07-03-2017 14:41:54
celé zle | 07-03-2017 21:51:35
Ten machoš sa vyhráža nám Šoporňanom ešte aj na nálepke na smeti. Odporúčam prečítať. Bachar sa nezapre..Patrí do kontajnera na smetisko politiky v dedine!
pre prešľapy... | 07-03-2017 21:49:18
Perfekt článok,tak to má vyzerať a nie vypisovať tu ako blázon,super.
prešľapy? | 07-03-2017 21:21:02
Obec platí právnika, aby chránila obec pred notorickým sťažovateľom, udavačom.
Za exekúcie si môže sám občan. Už aj debil by pochopil, že ak nezaplatíš, nezaplatíš ani po upomienke, nezaplatíš ani po výzve na exekúciu, nezaplatíš ani na výzvu exekútora,...že exekútor začne konať! Tak mi povedz, koľko krát je potrebné vyzvať Niekoho, aby zaplatil to, čo mu zo zákona vyplýva ako povinnosť?
Alebo, či šak načo? Sú to ,,machové,, VZN, tak nech platí macho? Jak u debilov! To ukazujete svoju malomyseľnosť verejne a pred celým slovenskom? Pekná reklama. A neberte to ako urážku.
Tak daj niečo rozumné, napríklad - koľko bolo podaných sťažností, že úrad terorizuje či šikanuje občanov - voličov?
Ešte neboli? Tak rýchlo niečo napíš...
Dokedy | 07-03-2017 19:20:56
bude starosta a jeho kamoši na urade terorizovať a šikanovať obcanov-voličov? Za neoprávnené exekucie,akože močenie na Rajčure, za nálepky na smetiakoch hoci riadne občania platia....?? Dokedy budeme platiť drahého právnika za starostove prešľapy a prokuratorske upozornenia? Dokedy budeme platiť rodinkárstvo na urade a v škole? Pán starosta toto nechceme!
zulu | 07-03-2017 19:10:44
cesty opravene a kde ten kusok za rajcuru a okolo bytovky pozri cesty budovatelska slnecna krasna a na vazine
Zavidis | 07-03-2017 18:58:51
Vlcekovi aj nos medzi očami hehe, lebo je lepší ako Macho! A hlavne bol a je pre ľudí. Pozdravujem.
pre netrep hluposti | 07-03-2017 18:48:13
Co vybavil Vlcek? Velke H * O * V * N * O . Teda pre obec, skolu,... Pre seba urcite celkom dost.
pre - netrep hluposti | 07-03-2017 18:30:33
Čože? Tak ešte raz! Čo urobil?
Niekto z nás je posunutý v časopriestore. Nedáva mi to zmysel. Predtým, lebo potom to sedí. Štyri roky je čierna diera. Vidíš myšičky? Či?
netrep hluposti | 07-03-2017 18:18:07
Hasičské auto vybavil Vlček,tak isto opravil cesty a viaceré napr. v Argentíne, Poštovú atď. Vybavil projekty na rozdiel od Macha ! Spravil chodníky okolo školy a kostola a podobne! Žiadne dlzoby nezanechal -to sú machove výmysly a intrigy aby zakryl svoje podvody a predražene faktúry pre rodinu a kamaratov. Takze do basy bachar a spol!
asi takto | 07-03-2017 17:35:59
Teba evidentne vytáča do nepríčetnosti,že dedina konečne začína fugovať tak ako má.Urad nakúpil techniku,opravil cesty,postavil predajne stánky na rajčure,vybavil hasičské auto,postavil novú garáž atď..Najzaujímavejšie na tom je,že obec to robí vo vlastnej réžii,bez úveru,tak mi vysvetli kam išli za toho zlodeja naše peniaze keď nič pre obec nespravil a ešte zanechal nezaplatené pohľadávky a prečerpaný rozpočet,upozorňujem,že obec bola v rozpočtovom provizoriu,tak tu netrep hlúposti ten kmín mal už dávno sedieť.
Bývalému bacharovi a policajtivi | 07-03-2017 15:25:44
Ked Vám chyba uniforma tak sa tam kludne vratte a nezaťazujte Šopornanov svojimi bachorkami a pomylenyni teóriami či by bolo keby bolo a tak podobne. Nemáte čo súdiť ani obviňovať a to je cele. Vy ste volení verejní činitelia-úradníci čo majú nám slúžiť a pomáhať! OK? A smeti? Zas pletiete to čo ste popletkovia vymysleli hoci všade na okolí to už dávno zrušili ! A ked sa pomýlite aj pravdu poviete-Ano rozhodujuce je aby občan za smeti zaplatil! -a to sa aj stalo a napriek tomu za zaplatené občan Šoporne nedostal danú službu! Takze ako ďalej takto pani z uradu?!
niekto obvinený ešte nie je odsúdený | 07-03-2017 14:49:10
- Obvinený je predpokladaný páchateľ trestného činu (do tej doby podozrivý) od momentu, keď je proti nemu vznesené obvinenie.

- Po nariadení hlavného pojednávania sa obvinený označuje ako obžalovaný.

Prečo je potom obžalovaný? Preto, lebo sú skutočnosti nasvedčujúce tomu, že sa skutok stal? Ak sa nestal, bol by ,,oslobodený,,. Tak to neprekrúcaj.
pre Smeti! | 07-03-2017 14:41:54
Kedy pochopíte, že sa vyváža odpad LEN zo smetných nádob, na ktorých je nálepka na rok 2017 a boli uhradené platby?
Na rovinu a pochop konečne ten postup:
- nemáš zaplatené, nemáš nálepku, nemáš vyvezený odpad!
Všade to ľudia chápu. V Šoporni sú zaostalí, či?
Takže nálepka rozhoduje. Obec ani nikto iný nerobí prácu, za ktorú nemá zaplatené. Prečo by aj mali?
Zaplať a budeš mať vyvezené :)
novodobým inkvizitorom | 07-03-2017 13:23:00
poslancom a starostovi-nepleťte hrušky a jablka. Ked je niekto obvinený tak ešte nie je odsúdený. Môže to dopadnút úplne inak ako ste to vy ako vtedajsi poslanci OZ nafalsovali a nahrali,tak nepredbiehajte. A nevyplakavajte tu že je to niečo strašne, ved súdia sa politici, premiér,športovci,umelci,novinári.... hocikto z obcanov SR. Radšej si spytujte svedomie za falošne obvinenia čo vam podstrčil na OZ Macho aby sa pomstil bývalému. No nepomohlo mu to,práve naopak!
Smeti! | 07-03-2017 12:57:16
Platíme dokonca viac za vývoz smeti a dnes na pokyn starostu Macha nevyviezli smeti mnohym Sopornanom! To je drzosť voleneho úradníka ! Nálepky nie sú rozhodujuce milý pánko na urade! Škodíš vlastným občanom!
RE-,,ked obvinia bez dôkazu na základe klamstva,, | 07-03-2017 11:54:27
Na základe čoho bol obžalovaný? Vymyslel si to niekto? Vyšetrovateľ? Prokuratúra? Bez dôkazov? Bez dôkazov by to nešlo.
Za pravdu sa každý háda | 07-03-2017 07:28:14
Ked starosta Macho leje gyble špiny na bývalého starostu Vlčeka a iných obcanov a ustráchaní poslanci mu zdvihnú ruky bez toho aby si overili či sú machove tvrdenia pravdivé alebo nepravdivé? To sú bludy ale čo je horšie vtedy už hnusne ublížili človeku! -ked obvinia bez dôkazu na základe klamstva.A to sa sakra vráti a všetci čo takto nepravom súdili ako inkvizítori stredoveku ponesú zodpovednosť! Mali si overiť veci, žiadať od Macha všetky podklady či overiť si to u bývalého starostu a občanov.
bludy | 06-03-2017 21:05:34
všetci tu píšete bludy a voloviny,pametajte,ževšetky hrable k sebe hrabu,robil to Kiš,robil to Vlček a bude to robiť každý kto tam bude hoci aj Ty čo tu píšeš tie bludy je to prirodzená ludská vlastnosť a hotovo
poslancom | 06-03-2017 17:09:51
Odstúpiť a ospravedlniť sa voličom a bývalému starostovi Vlčekovi za všetky klamstvá a bludy čo ste odhlasovali!Starosta Macho si to zlizne osobitne-fuj! Takto ublížiť!
RW poslancovi,poslancom | 06-03-2017 15:17:21
Trafená hus zagagala...... tak rob/te volaco,načo tam sedíte a beriete plat/odmenu z našich dani? Ste v dedine na smiech tajtrlici.
RW - ryba smrdí | 06-03-2017 14:37:42
Ty máš opicu doma :)
V delíriu.
ryba smrdí | 06-03-2017 13:06:02
od hlavy. Že p.starosta? Iné bolo intrigovat a vymýšľať na bývalého a teraz sám končíte v žumpe lží a podvodov na čo došli Šopornani aj vaši verní. Len ste ich zneužili aby ste si mohli zamestnať rodinu otca,kamaratov a prihadzovat obecne zákazky kamarátom a kolegom z Leopoldova. A hanba poslancom že to neriešia a zdvíhajú ruky opice. To si tiež treba pametat k ďalším voľbám!-hlasy nedostanú a treba ich brat na zodpovednosť.
pre anonym | 06-03-2017 07:56:53
Samozrejme,ze zli ostavaju...
anonym | 06-03-2017 07:38:40
Kedy uz konecne odide zo skoly ucitel co bije deti ,bolo to slubou,ze ihned.Proste dobri odchadzaju a zli odchadzaju.
pre čo sa to deje v škole? | 05-03-2017 21:19:02
Zlé známky z náboženstva? To by bolo to najmenej...Ale známky na vysvedčení podľa toho, kto je rodičom žiaka, či sa pozná s riaditeľkou alebo nie? Učitelia sa striedajú ako na bežiacom páse.
Fakty | 05-03-2017 21:06:09
Obecným odišli nielen argumenty ale aj slová a voliči!
no konečne.... | 05-03-2017 20:33:30
Už som si myslel,že Ti došla invencia ale Tebe fest zadrbáva,nesklamala si, super len tak ďalej.
obecní podvodnici | 05-03-2017 14:47:45
Kovalku si to dobehlo. Kabrhelku s Machom cochvila!
Obecní podvodnici | 05-03-2017 12:59:53
sú zo strachu v strehu tu na SOL? Ved SOL ignorujú! Voličov tiež ignorujú! Len urážať každého nezabudli lebo nemajú argumenty a sú v slepej uličke v koncoch hehe.
PRE - čo sa to deje v škole? | 05-03-2017 12:54:20
Aha, ,,inteligent,, sa nám prebral z delíria :)
čo sa to deje v škole? | 05-03-2017 12:41:55
Učitelia z našej ZŠ utekajú ! Posledný príklad čavalka kolarova. Už nezvládla šikan Kabrhelovej! To iste sa deje vo viacerych triedach-šikana a zle známky z náboženstva!!!! Tutle sa to a raditelka sa vyhráža rodičom čo sa sťažujú. Starosta strka hlavu do piesku a nerieši to. Ďalšia starostova osoba od neho dosadená ekonómka kovalova zas porobili zmätky v účtovníctve a podvody ako v minulosti tiež v tejto škole či na polícii či u kolesara v štátnych majetkoch! Karma si ju dobehla už nestačí nohy roztahuvat a vraj dlhodobo maródi a vyhýba sa zodpovednosti! Či na to poslanci, starosta? Kryjete podvody v škole? Tak zodpovednosť si počká aj na vás!
Psy behaju | 02-03-2017 19:40:57
a ohrozujú deti a ostatných i na Hliníku a v Argentíne. To už neni sranda! Aby vás srandicky potom neprešli ked sa neco volakomu stane.
Hav hav | 02-03-2017 17:04:06
A behá tu aj jeden nevinný Vĺčok ktorého nevedia chytiť ani v Galante.
karháč... | 02-03-2017 16:45:33
Aké krásne písať a kritizovať po niekoľkých dňoch. A prečo ste to teda neoznámili? To je aj vaša povinnosť. Myslíte si, že budete krajší ak to teraz píšete ako novinku? Fakt veľmi ťažké to isté napísať obci, alebo zavolať na úrad.
pomýlené? | 02-03-2017 16:40:27
Ste neskutočná osoba, ktorá spochybní všetko a všetkých. Ste tak múdra, že Vás je škoda doma pred počítačom. Kadnidujte :)
Psy a hadice | 02-03-2017 15:07:14
Zle psyska behajú na karhaci a prirybarskom dome už niekolko dni. To na urade čakáte kým niekoho dohrýzli?!! Potom môžte vykladat zákon,už bude neskoro. Ešte by ma zaujimalo čo znamenajú tie hadice hasičské a iné z domov cez cestu a za násyp pri ceste? Čo tam vypustaju? Mocovku?
Takže fiktívna cesta? | 02-03-2017 14:45:08
do Dánska? Alebo kam? Hlavne že sme ju Šopornani zaplatili alebo zaplatili čo len bude a potom ešte doplatíme ďalšie výdavky na pobyt a podobne? To je nejaké pomýlené ?
pre nebezpečná dedina | 02-03-2017 14:27:12
Keď bude mať každý majiteľ svojho psa doma, nebude túlavých psov. Ale keď majiteľ ráno vyhodí psa na ulicu, nech sa ide \"vysrať\" a nešpiní mu dvor, tak potom to tak vyzerá. Za to ale nemôže ten pes.
Takze? | 02-03-2017 14:26:27
Zahmlievanie?
Pokúsim sa to pre Vás objasniť.
Ak máte na tento rok niečo zazmluvnené, už ste zaplatili zálohu? Napríklad za elektrinu či plyn? Alebo zabookovanú dovolenku pri mori?
Vám skutočne ide iba o spochybňovanie úradu a tých, ktorí sú ochotní pre obec a aj Vás niečo urobiť. Alebo sa mýlim, ak vám napíšem - závidíte?
Kto je za to zodpovedný? | 02-03-2017 14:21:25
Zodpovedný je majiteľ psa, ktorý je povinný zabezpečiť psa proti úteku z pozemku, resp. areálu či iného objektu. O tom pojednáva Zákon č. 39/2007 Z. z. o veterinárnej starostlivosti.
Obec je povinná zabezpečiť odchyt túlavých psov na základe dohody či zmluvy a tento odchyt sa v obci aj vykonáva. Žiaľ, mnohí ktorí idú do práce pustia psa na voľný výbeh a domov si ho vpustia po príchode z práce. Je to však môj názor.
Podľa Zákona č. 39/2007 Z. z. odchyt túlavých zvierat a ich umiestňovanie do útulkov a karanténnych staníc môžu vykonávať iba odborne spôsobilé osoby vyškolené podľa § 6 ods. 2 písm. ap).

Je niekto v obci na to spôsobilý? V takom prípade je potrebné oznámiť polohu psa, jeho popis, oznámiť to na príslušné miesto a agresívnemu psovi sa radšej vyhnúť. V prípade napádanie osoby agresívnym psom, môže zakročiť aj príslušník policajného zboru v zmysle zákona o policajnom zbore - ,,aby zneškodnil zviera ohrozujúce život alebo zdravie osôb,,.
Rýchlosť odchytu túlavého psa závisí od osoby alebo útulku s ktorým je dohoda o odchyte túlavého psa. Nezabúdajme na to, že obec za odchyt psa platí a taktiež sú poplatky za psa počas karantény. V prípade zistenia majiteľa takéhoto túlavého psa, poplatky je povinný uhradiť majiteľ psa.
Dánsko-faktura | 02-03-2017 14:14:19
Faktúra 900 EUR za cestu starostu do Dánska je zo začiatku februára na stránke obce! Tak potom neviem čo zahmlievate a kŕmite čitateľov SOL nejakými ideálmi spolunažívania. To je síce pekné ale na to treba tak vôľu obcanov ako aj vôľu zvolených funkcionárov obce. Takze?
Dánsko | 02-03-2017 13:54:48
Nedalo mi zareagovať na ,,volič | 02-03-2017 09:44:27
Čo vybavoval pán starosta v Dánsku ? Odrazí sa to v našom živote obcanov v Šoporni a na jej rozvoji? Ďakujem za odpoveď.,,

Nazdávam sa, že pán starosta ešte v Dánsku nebol a služobná cesta ho ešte len čaká. Či sa niečo odrazí na našich životoch, tak to záleží na nás. Preto som si pozrel stránku ...scandinavianstudy.sk/.., čo píšu o dánoch.

Zaujal ma posledný odsek:

,,Čo by ste po svojich skúsenostiach rád preniesli z Dánska k nám na Slovensko?

Nízku nezamestnanosť a reálne sociálne istoty. Medziľudské vzťahy a dodržiavanie zákonov. Keď je predpísaná rýchlosť jazdy auta 90 km/hod., tak ju všetci dodržiavajú, lebo je to pre nich samozrejmé. Sú neuveriteľne čestní vo vzťahoch a pedantní v práci. Preto je tam až neskutočná dôvera medzi ľuďmi. Nám to znie až nepredstaviteľne.,,

Toto všetko však záleží len od nás.
nebezpečná dedina | 02-03-2017 13:52:27
Mohol by sa niekto vyjadrit čo sa robi v obci proti túlavým psom? Kto je za to zodpovedný? Psy sú špinavé a zúrivé, skáču na ludi čo idu pešo do obchodu,na bicykloch a i na deti čo idu do školy! Je ich v dedine vela, robte s tym na urade voľačo! Zaujímajú vás vobec Šopornani a ich bežne problémy ?
pre volič | 02-03-2017 11:10:13
Keď chceš niečo vedieť, nepýtaj sa ako anonym. Opýtaj sa osobne, telefonicky alebo v diskusii na obecnej stránke. Som tiež volič a vždy keď som sa niečo pýtal osobne, vždy som dostal odpoveď.
volič | 02-03-2017 09:44:27
Čo vybavoval pán starosta v Dánsku ? Odrazí sa to v našom živote obcanov v Šoporni a na jej rozvoji? Ďakujem za odpoveď.
asi mu doslo | 02-03-2017 08:54:59
co napisal a co z toho moze byt.
Pre anonym | 02-03-2017 08:31:52
Nikto ti odpoved nenapisal,ani nemohol,pretoze su to len reci
na sivom aute | 01-03-2017 11:17:01
x9x sleduje a udáva pani V.
občan | 01-03-2017 10:33:10
Komu j..e? Starostovi? To už viem dávno, on je taky odmalička. A zástupca starostu koho sleduje a udáva na sivom aute? No za to bude pykať po zásluhe. Farizej jeden.
musis citat pozorne | 01-03-2017 09:33:08
Voliči | 28-02-2017 11:25:57

niekomu fest jebe!
anonym | 01-03-2017 08:57:48
A ktora je to v tej ZS
Trestný zakon | 01-03-2017 04:15:25
platí na verejných činiteľov p.Petras,p.Macho! Tolko ohovárania,špiny,intríg,klamstiev,vyhrážok čo ste obaja vyprodukovali za 2 roky vo vrcholných funkciách dedíny na obcanov s bývalého starostu-to nemá obdoby!! A tých krivych obvinení predtým za 3roky ked ste boli poslanci-tak to hovorí za všetko! Ste neschopní verejní činitelia platení z našich dani a máte zniesť vyššiu mieru kritiky a ludom pomáhať a nie sa na nich odbavovať a krivo ich obviňovať či vyhrážať sa paragrafmi ako bachar a policajt?!! Ti svedčí len i vašej úbohosti a nekompetentnosti a teda na urade vo funkciách ste úplne zllegalizuje a nemáte tam čo robit!
Trestný zákon | 28-02-2017 21:53:51
Podľa paragrafu 206 ods. 1 Trestného zákona sa dopustí trestného činu ohovárania ten, kto o inom oznámi nepravdivý údaj, ktorý môže značnou mierou ohroziť jeho vážnosť u spoluobčanov, najmä poškodiť ho v zamestnaní, narušiť jeho rodinné vzťahy, alebo spôsobiť mu inú vážnu ujmu. Potrestá sa odňatím slobody až na dva roky alebo peňažným trestom. Podľa paragrafu 206 ods. 2 Trestného zákona sa odňatím slobody na jeden rok až päť rokov alebo peňažným trestom alebo zákazom činnosti páchateľ potrestá, ak spácha takýto čin tlačou, filmom, rozhlasom, televíziou alebo iným podobne účinným spôsobom.
Z uvedenej skutkovej podstaty vyplýva, že predmetom útoku, resp. dotknutou osobou môže byť iba jednotlivec, nie právnická osoba, prípadne úrad alebo podobná inštitúcia. Z hľadiska naplnenia skutkovej podstaty je dôležitá skutočnosť, že musí ísť o oznámenie nepravdivého údaju, teda uvedenie informácie, ktorá je v rozpore so skutočnosťou, a to z hľadiska možnej objektivizácie. Oznámenie pravdivých skutočností nie je ohováraním.
Nepravdivý údaj musí spĺňať tú podmienku, že je spôsobilý značnou mierou ohroziť vážnosť osoby u spoluobčanov. To je potrebné posudzovať a hodnotiť vždy podľa okolností jednotlivého prípadu, najmä s prihliadnutím na postavenie dotknutej osoby, jej charakterové vlastnosti, ako aj vzhľadom na povahu oznámeného údaju, okolností, za ktorých došlo k oznámeniu a pod.
Zároveň sa pre naplnenie skutkovej podstaty tohto trestného činu vyžaduje úmysel páchateľa, teda minimálne vedomosť páchateľa, že údaj, ktorý o inom oznamuje, je nepravdivý a že takýto údaj je spôsobilý značnou mierou ohroziť jeho vážnosť u spoluobčanov.
Marian Petráš | 28-02-2017 20:46:32
Ked si bol policajt tak si si pýtal od žien tel čísla a potom si ich volal na kávičku a po kávičke sex. Všetci okrem tých pár platených Machom ta neznášajú tak si to uvedom.Zacínas a skaces do ženy? Takýto si chrapun a špinavec?! Bral si úplatky a zneužíval a zneužívaš svoje postavenie ako policajt aj ako zástupca na urade. Napíš občanom kolko ti platí Macho z obecnej kasy? Mám informácie z uradu že 500 EUR ako zástupcovi a 500eur t dávajú na naftu! Toto je Adrianko a Marianko vás veľký problém a vola sa to skrytá korupcia! Ked už točite o ženách, tak Adrian tvoja žena si ešte privyrába po hoteloch najstarším remeslom alebo učtovníctvom na urade mužovi starostovi ktorého ked tam neni a ti je často zastupuje ochotne vo všetkom kúr...nik Petráš??! Marian chod do ZŠ,tam je jedna čo rada rozťahuje nohy tam si vyrieš svoj problém a traumu zo žien.
pre nadrž anú | 28-02-2017 20:14:51
Závidíš? Mala si sa lepšie vydať.
pre nadr zadného petrasa | 28-02-2017 19:18:45
Si fakt uchyl a drbko ktorého odkopla vlastná žena a nielen pipky z ulice. Upokoj sa Marianko tvoj čas na urade sa rýchlo kráti a tvoje úlety a skutky s pomáhačmi a chráničmi budú náležite ohodnotené na miestach na to určených. A ozaj pozeraj sa občas za seba a s kým soferujes svoju kasnu a čo tam máš.
pre nadrž anú | 28-02-2017 18:52:40
ty si tak posadnutá Machom, že ani nevnímaš realitu komentárov. Krásne dávaš najavo, ako rada by si sa videla vedľa stoličky ,,inžiniera,, starostu, samozvaného boha a záchrancu vesmíru - Tvojho despotického LenOna. Takej zadubenej osobe ako si TY, je čokoľvek napísať či poradiť. A prečo? Lebo si najmúdrejšia, múdrejšia ako LenOn, až na jednu chybičku tvojej inteligencie - ukazovať ,,fakera,, občanom obce z idúceho sivého auta, keď sedíš na sedadle spolujazdca. A to dostatočne svedčí o tom, kto je psychicky labilný a kto by sa mal liečiť. Ovšem, ak si nadržaná, s tým si musíš poradiť sama a to tak, ako keď si nadrbaná na jednom silvestrovskom večierku vykrikovala, že ak by si nemala ,,R...,, tak nevieš čo je sex. Toto vyťahovať na verejnosti? Šak ty si potom nymfomanka!
psychopat Macho radí Sopornanom? | 28-02-2017 16:43:43
To je aká haluz? Kam až zašiel do akého kúta že radi človek verejný cinitel čo dokazatelne ma záznam na polícii že vykrádal školy, že fetoval a bral pochutiny a lieky- z toho je od mladi na hlavu , vykrádal rodičov zlato cennosti..udával cez počítač nadriadených v Leopoldove,vymýšľa intrigy na svojich kritikov a konkurentov .. Macho je proste hajzlik a idiot!
psychopat Macho radí Sopornanom? | 28-02-2017 16:43:43
To je aká haluz? Kam až zašiel do akého kúta že radi človek verejný cinitel čo dokazatelne ma záznam na polícii že vykrádal školy, že fetoval a bral pochutiny a lieky- z toho je od mladi na hlavu , vykrádal rodičov zlato cennosti..udával cez počítač nadriadených v Leopoldove,vymýšľa intrigy na svojich kritikov a konkurentov .. Macho je proste hajzlik a idiot!
drzost je | 28-02-2017 15:48:13
ze si nevies udrzat nervy na uzde a tak len spinis. z komentarov je dobre citatelne, koho to serie. tak sa ukludni a neskod si este viac. mysli na svoju buducnost. liecba psychickeho stavu je komplikovana a narocna. dobre ti radim, vazne.
:)
...coskoro znovu vymeni | 28-02-2017 15:34:57
daj pozor aby sa ti to nesplnilo v opacnom garde.
macho z leopoldova odisiel a ten tvoj aby tam nesiel. preto nechodi na pojednavanie? doslo mu co je zac a preto je pre neho vyhodnejsie byt stale obzalovany? fuj, taka hanba!
To je drzost | 28-02-2017 15:33:29
od verejného cinitela že sa tu vyhráža občanovi,občanom namiesto toho aby zodpovedne reagoval na otázky a kritiku Šopornanov. Čo máš na mysli Adrian a spol? To čo skrslo v tvojej zaujatéj idiotskej hlave a hlupaci pajaci to niečo odhlasovali! Klamstvo a podvod? Zato sa dockas spravodlivého ortielu za tvoje svinstva a nafalsovane podvody. Všetkých neuplatis ako si si myslel?! A so zdravím sa tu ty bastard nezahravaj, dostaneš čo druhým želáš. Na každú svinu sa voda varí.
to je ono | 28-02-2017 15:15:08
niekomu tecu nervy.
to je ono.
aspon vieme komu. priprav si peniaze aby si mohla zaplatit dlhy co mate voci obci. ustavny .. ani 2x dialyza ti nepomoze. mate to co ste druhym zelali...
pre trojitého idiota | 28-02-2017 13:55:39
3 krát to iste,fakt hodné Petráša a Macha. Ste verejní činitelia! To neni len chodiť za obecné do Nemecka niekolkokrat hore dole kukat autobus na kúpu či do Dánska ako obecná intriganska svina pri valove?! Treba robit v dedine a plniť sluby či ste dali. Už sa Vám nepodarí kúpiť hlasy za klobásy a Eura vo vecierke ako pri posledných volbach! Držíme päste Vlcekovi čo ho zbytočne osierate zo zúfalstva lebo na neho nemáte a dobre vam ide po krku. To je ono.
A je to tu | 28-02-2017 12:45:50
Ja som to pisal,ze tu niekomu uz nacisto jebe a je to tu
.
A je to tu | 28-02-2017 12:45:49
Ja som to pisal,ze tu niekomu uz nacisto jebe a je to tu
.
A je to tu | 28-02-2017 12:45:47
Ja som to pisal,ze tu niekomu uz nacisto jebe a je to tu
.
Voliči | 28-02-2017 11:25:57
Pozdravujeme starostu pána Vlčeka. Čoskoro znovu vymení zákerného intrigana Macha. Ten mu robi reklamu a ani o tom zdá sa netuší. A Macho netuší ani to že komentáre sú na neho ako verejného cinitela a nie na bežných obcanov. No čo už by sme chceli od Macha ignoranta? Či od primitiva farizejskej petrasa čo v kostole spína falošné ruky ked už nemôže volat slečinky a panicky na kávu a potom ich prekacuvat jak terajšiu ekonómku olinu v škole? Či?
okna | 28-02-2017 07:53:06
pamatam si to, ked sa menili na skole okna. ked v piatok skoncili v pondelok zacali na rodinnom dome. okna skryte do faktury skoly. kolko usetril? ci ,,ukradol,,?
studna | 28-02-2017 07:44:05
za tie peniaze mohli byt v dedine tri studne! tak sa pytam, kde su studne? Kde je vo Lvo?
Vlčekova richtarova studňa | 28-02-2017 05:37:07
Pamätáme a nezabúdajme. Zvlášť teraz ked cena vody stále stúpa a v potrubiach v dedine je vselijaka si vážime že mame takú kvalitnú a dobru studňu v centre obce. Ďakujeme p. starosta Vlček aj p.Pirselovi a ďalším čo starostovi vtedy pomáhali. Nie je to samozrejmost.Ved na našu sopornansku richtarovu vodu chodí vela ludi a sú to ľudia za Vlčeka i takí čo boli proti nemu no už zmenili názor.
ludia | 27-02-2017 23:27:56
Ludia a to si pametáte ked robil Vlček s Palom Piršlom a jeho spolkom artézku studnu aj dlažbu okolo studne?Tak vtedy sa robila dlažba aj u Vlčeka doma na dvore,čo poviete,prečo asi práve vtedy?
prena posmech | 27-02-2017 101154 | 27-02-2017 20:19:49
Ako vieš,že zazerajú ako supy? Možno preto, že pri tom krúžení okolo Rajčuri so zdvihnutým prstom si aj ty zazerala? Gesto hodné inteligenta. Teta V...ová musí byť na teba hrdá...
Faktúry! | 27-02-2017 19:42:33
To zas sú predražene faktúry na stránke obce!- IT služby papirov, obecný právnik,internet tam kde už je za tisíce, výlety starostu do Dánska,návrhy akože projektov do šuflíka ale fest preplatene! Atď atď. A po fasangoch pre starostovu rodinu a kamosov na náš obecný účet budú faktúry preprate cez Adrikovu večierku na Šalskej ulici. Jéé to je take machovinové.
pre na posmech | 27-02-2017 18:01:45
Fašiangy boli krásne milé,sprievod bol pekný,vystupenie tak isto od našej Važinky a Važiny adochodcov aj basu pochovali takže krásné staré šopornianske tradíce a staré zvyky boli dodržané aj ludí bolo dosť.Starosta bol v peknom šopornianskom kroji,takže všetko bolo super tak ako má byť a ohovárači nech boli doma nikomu nechýbali!!!
pre ohováračov | 27-02-2017 17:48:14
Stále ohovárate len Macha a na to ste už zabudli že aj Vlček mal okolo seba len svojich ludí.Traja čo boli aj pre betlehemské svetlo Beno,Lipovský a ten tretí neviem meno a niesli ho aj z Vlčekom do kostola aj foto z toho bolo.Na vianoce sedeli všetci v kostole v prvom rade a potom ked bolo treba prispieť na opravu kostola tak Vlček nechcel dať nič.Asi si to zobral pre seba.
faktura za internet v skolke | 27-02-2017 14:21:17
http://zssoporna.sk/?s=faktury&rok=2016&str=1

REJK-NET Sereď internet monáž MŠ 2950.00 €

Tato fakturka vypada ako kvalitny tunel, mohol by sa tu niekto k tomu vyjadrit? Kvalitny router stoji okolo 50€, internet na skole uz mame, tak ako moze stat montaz internetu 2950 Eur?
Na posmech ? | 27-02-2017 13:19:58
Hovorim,ze volakmu uz nacisto preskakuje,slusne napisane.o7
na posmech | 27-02-2017 10:11:54
boli fasangy pre 5 a pol človeka! Ved kto by tam išiel starostovi a Petrášoví vo na každého zazeraju ako supy a pred tym posielajú ludom exekucie a pokuty!? Posedenie Ď podnikatelmi tiež fijasko, posedela si zdena kisova a koval s Gálom za naše obecne. A z Macha je cestovatel. Bol sa pozret za naše peniaze v Dánsku!!! To budú skúsenosti. Možno vybavoval tu slubenu kanalizáciu alebo návštevu dánskeho krála ked už nič iné nedokázal. Alebo danske prasce aby sa mal po volbach kam zaradit- na každú svinu sa voda varí hehhe.
blikač | 27-02-2017 10:11:47
k \"obecné akcie-fiasko\":
Niekto tu poukazuje na sobotný \"šopornanský fašanek\"...,ale faktúry predražene vysoké pre machových kamarátov, rodinu a jeho večierku...Pritom faktúry za výdavky na túto akciu ešte nie sú vonku.
Zato si však môžeme pripomenúť, že v nedávnej minulosti sa výdavky na \"obecné akcie\" realizovali v prevažnej miere cez kamarátovu Infoeru a veru úsporné neboli. No a - pripomeňme si perličku z evidencie faktúr:
fa.č.109/2014 -28.5.2014 uhraDENá SUMA ...939,06 eUR ZA MäSOVé VýROBKY NA KULTúRNE PODUJATIE šOPORNANSKý FAšANEK.
od fi Bohuslav Súkenník, Pata,

fa 143/2014 - 31.3.2014 uhradená suma ...939,06 Eur za mäsové výrobky a potraviny \"NA LETNÉ kultúrne podujatie\" od fi Bohuslav Súkenník, Pata,

Teda v oboch prípadoch ten istý dodávateľ a na chlp presne tá istá suma. Ibaže v marci sa kupovali mäsové výrobky na LETNÚ akciu. ???!!!
Alebo, že by pani účtovníčka duplovane priložila tú istú faktúru k výberu hotovosti z účtu, čo mal pán bývalý gunernátor vo zvyku častejšie robiť a potom účtovníčka, pokladníčka mali problém ako to zdokladovať???
Ľudia nie sú sprostí, vidia do toho. Milanka, Milanko - Magorko, Magorko - kradol si, ale si to nevedel robiť inteligentne, takto teda nie .
Nechajte ju | 26-02-2017 22:40:00
chuderu. Ma toho dost. Aj magora, aj magoraku z borievky a mozno aj z ustavneho...
Kludne pytaj. Dvere mas otvorene, ctihofna obcianka.
šibi-ryby | 26-02-2017 20:19:05
Takže Tebe nešibe, Tebe priamo fest jebe.
Šibi-ryby.. | 26-02-2017 19:43:38
Bude neboj ale až za vyše 40 dní.Dovtedy budeme stále Macha kontrolovat a pýtať sa ho ako spravuje obec a obecne financie. V zaujme transparentnej samosprávy aj v Šoporni!
pre haha | 26-02-2017 18:40:11
tebe už načisto šibe.
Hahaha | 26-02-2017 18:36:28
Akcia bola super akorat tak pre machovu večierku,pre ritoleza staníčka a pre petrasa.Basista bachar pochoval basu aj so Sopornu.
k akcii | 25-02-2017 19:57:39
Akcia bola super a keď niekomu tečú nervy kto asi za to môže?
Obecne akcie-fiasko | 25-02-2017 18:00:30
Aj dnešné fasangy. Aký starosta taká o ničom nálada medzi ludmi, návštevnosť velmi slabá na Rajčure! Ale faktúry zato predražene vysoké pre machovych kamaratov rodinu a neho večierku cez čo to prepiera! Ľudia nie sú sprosti vidia do toho. Macho Macho takto teda nie!
pre poriadok | 23-02-2017 21:53:28
Až po tebe.
poriadok | 23-02-2017 21:33:12
s Machom najbližšie tiež.
pre Macho | 23-02-2017 21:13:53
S neplatičmi bolo treba urobiť poriadok už dávno, tak im treba.
Macho | 23-02-2017 20:51:23
udáva,obviňuje,posiela exekútora na Šopornanov. Cele zle!
pre zdá sa | 23-02-2017 20:19:50
Je celkom jasné, kto je trafený, tiež dobre vieme, kto uráža a udáva občanov obce.
Zdá sa | 23-02-2017 18:31:29
že trafený gunár zagagal a opäť sa len opakuje a krúti,vyhýba sa zodpovednosti ako verejný činiteľ. Nič nové v Šoporni s špeciálne u p.Macha a u jeho prívržencov čo vedia zväčša len urážať iných dosť podlo a naviac cez klamstvá a obvinenia . Smutné.
pre to aký primitív | 23-02-2017 17:38:58
Aký dôkaz? ...Aký hyenizmus?...Kto povedal, že tu píše súčasný starosta?...Ano sú tu urážlivé komentáre, ale kto je ich autorom?...Kto sa neštíti urážať súčasného starostu?
To aký primitiv | 23-02-2017 17:16:51
tu vypisuje o zdraví či nezdraví občana,obcanov Šoporne!!? To je Macho a jeho partia tak zúfalý s zákerný že sa neštítia zneužívať zdravotný stav prípadných kritikov a čitateľov SOL? Pán Majko toto je potom další dôkaz hyenizmu súčasného starostu ktorý klesol tak nízko aby sa takto vyhýbal otázkam vás a nás. To je od verejného cinitela nehorázna a neprípustná aktivita! Ďakujem a želám tomu starostovi Machovi a jeho ludom zdravie !
Nervy | 23-02-2017 12:34:12
v tebe pracujú? Psychopat? Aké diagnózy tu riešiš a koho? Si mimo ako vždy na pochutinach a liekoch? Správaj sa ako verejný cinitel a odpovedaj na otázky kým sú ešte tam. A bežných ludi si do huby neber!
pre Ela hop | 23-02-2017 11:33:46
Nemôžeš spávať? To je dobre. Aspoň vieme aké nervy v tebe hrajú, že nevieš zniesť, že táto dedina konečne žije, ..., ale pre istotu, choď na dialýzu a vyplav zo seba ten jed, nenechaj sa vyžierať z vnútra. Borovička a staropramen ťa nespasí. Už sa ukľudni a predýchaj to, že teraz to ide a funguje aj bez despotu. Nerýp sa v minulosti. Každý má nejakú a mysli na svoju :)
Ela hop | 23-02-2017 04:37:29
A je to tu. Nechajte starostu na pokoji,nekritizujte ho,nehovorte o ňom aký bol a je. Nechajte nech nás ďalej zanestnava ako rodinu a kamosov a ďalej nech nás dobre platí pár vyvolených. Nechajte nech dákej kradne a prepiera lóve na obecných zákazkách cez Krajču Mira, cez právnika, akože opravy budov, cez IT služby,cez internet na internet,.... starosta nás zato pekne sleduje, udáva, obviňuje,posiela exekútora,preklína, ved ma na to kvalifikaciu bachara a papier na psychopata a konzumenta pochutin,záznam u pomahacov a chráničov že vykrádal školy a zlato. Toto ma byt starosta??!
Ella | 22-02-2017 23:46:45
Prosím vás, nereagujte na jedného hlupáka, ktorý sa nevie zmestiť do kože.Nech sa má dobre, nech mu zdravie slúži. Už staré slovenské príslovie hovorí: Hlúposť potrebuje spoločnosť! Nechajte, ak nebudete reagovať, omrzí ho to. A hlavne nečítajte také sprostosti. Neviem ako tieto pixoviny môže admin nechávať, ale rozumné príspevky zmaže. Asi VIE prečo. Prajem občanom Šoporne dobrú noc a veľa sily vášmu starostovi.
Perlil | 22-02-2017 19:43:34
na OZ a pokračuje aj tu? Hehe ten starosta načisto stratil nervy a súdnosť. Čoskoro ho picne akebo si podreže žily.
PRE Dnes OZ | 22-02-2017 19:00:35
Chudáčik, ty si tak mimo! Niekto ti povie ,,A,, a ty si už pri ,,H,,. A pritom Ho..o vieš :)
Hovor a píš len o tom, čo vieš potvrdiť a máš o tej veci vedomosť. Inak si len chudák, ktorý trepe do vetra z posledných síl. Ako si dnes dopadol na pojednávaní? Zasa si sa ,,odročil,,? Neboj, príde ten čas. Alebo budeš ešte dva roky naťahovať a potom ako ctihodný obžalovaný občan čistý ako ľalia budeš kandidovať? Potom nám ukážeš? Nájdi si prácu a makaj. A či ešte stále žiješ z provízie za kotolňu? Nepeň. V kľude dýchaj a užívaj si slobodu :)
Dnes OZ | 22-02-2017 18:22:08
Dobrá zábava už hodinu. Starosta pení a perlí. Nejak zlyhali nácviky poslancov? V programe nič moc pre väčšinu obcanov-ani dlho sľúbena kanalizacia, ani projekty z EÚ!! Ale zato zas odpredaj obecných pozemkov! Kolky krát za machovej éry!? Všetko obecne rozpredal kamarátom a rodine! To sa nezabudne.
Vyfarbil sa | 22-02-2017 17:47:59
Starosta za 2 roky len nešpinil okolo seba,nakydal na bývalého a to ho dobehlo.Špina.
Idiot si ty mach | 22-02-2017 16:13:17
Už ti to tu písali. Tak len pripomínam.
pre postreh | 22-02-2017 15:30:26
evidentne nie si kompletný, keď 4x píšeš to isté. Opakovanie je matka múdrosti? Ale pôsobíš ako totálny idiot.
Ešte otázka, prečo si myslíš že to píše starosta. Načo ho zbytočne napádaš v komentároch? Dilinko, koľko ľudí ma internet? Kde ťa robili? V ,,újľaku,,?
postreh | 22-02-2017 15:11:00
Všimnite si ako tu Macho manipuluje tak ako v dedine. Namiesto toho aby odpovedal ako verejný cinitel na otázky a podnety Šopornanov,tak tu intriguje,vymysla, kladie otázky bežným ludom z obce,obviňuje,neštíti sa ponižujúco zneužívať tému zdravia obcanov atď atď..... toto je starosta??
postreh | 22-02-2017 15:10:59
Všimnite si ako tu Macho manipuluje tak ako v dedine. Namiesto toho aby odpovedal ako verejný cinitel na otázky a podnety Šopornanov,tak tu intriguje,vymysla, kladie otázky bežným ludom z obce,obviňuje,neštíti sa ponižujúco zneužívať tému zdravia obcanov atď atď..... toto je starosta??
postreh | 22-02-2017 15:10:50
Všimnite si ako tu Macho manipuluje tak ako v dedine. Namiesto toho aby odpovedal ako verejný cinitel na otázky a podnety Šopornanov,tak tu intriguje,vymysla, kladie otázky bežným ludom z obce,obviňuje,neštíti sa ponižujúco zneužívať tému zdravia obcanov atď atď..... toto je starosta??
postreh | 22-02-2017 15:10:42
Všimnite si ako tu Macho manipuluje tak ako v dedine. Namiesto toho aby odpovedal ako verejný cinitel na otázky a podnety Šopornanov,tak tu intriguje,vymysla, kladie otázky bežným ludom z obce,obviňuje,neštíti sa ponižujúco zneužívať tému zdravia obcanov atď atď..... toto je starosta??
faktura sa internet v skolke | 22-02-2017 14:22:07
http://zssoporna.sk/?s=faktury&rok=2016&str=1

REJK-NET Sereď internet monáž MŠ 2950.00 €

Tato fakturka vypada ako kvalitny tunel, mohol by sa tu niekto k tomu vyjadrit? Kvalitny router stoji okolo 50€, internet na skole uz mame, tak ako moze stat montaz internetu 2950 Eur?
fakt | 22-02-2017 14:06:09
je macho zakomplexovaný idiot. Zapelisil svojimi intrigami a klamstvami a falošnými obvineniami celu dedinu. Dostal do sra..iek celu rodinu, deti, dedinu.
čítaj pomaly | 22-02-2017 13:46:31
lebo od jedu nevies o citas.
na vaznost zdravotnych problemov ta iba upozornujem. a ze ci nejake mas, to je tvoj problem.
jediny kto sa vyhraza, si Ty sam.
Uz nevies kam a ako spinit?
Otazka idiotovi z uradu | 22-02-2017 13:38:36
Trhá ta ako si stal ze zeme? Zdravotný stav nerieš. Sám si privodis takú ujmu akú máš na mysli. Neni ti hanba vyhrážať sa tu zdravím? Si idiot úbožiak a tak čoskoro skončíš. A zaplienil si dedinu a hlavne svoju rodinu! Na každú svinu sa voda varí starosta.
otázka | 22-02-2017 13:15:07
Pojednávanie nebolo?
Zato ťa dobre trhá. Len si daj pozor na vlastné žily a trieskanie do zeme. Jedy ti môžu spôsobiť vážne zdravotné problémy. Nestačí ti to, čo už máš? Tak sa chlapče ukludni. Robíš len ostudu sebe, tvojej rodine /ak ešte nejakú máš, resp. tá čo zostala pri tebe/ a celej obci. Potom podľa Teba nás súdi celé slovensko :)
Idiotovi-bacharovi | 22-02-2017 13:00:29
No už sa trieskaš? Ešte žily!
Odpoved idiotovi | 22-02-2017 12:54:36
Pozri sa do zrkadla a odpovedz si- idiot! Vydrž dostaneš čo si zaslúžiš. Aj na súdoch. Treskni sa o zem a podrez si žily Adrian.
otazka | 22-02-2017 12:37:46
Stihnes pojednavanie? Ponahlaj sa pan ,,inzinier,,
Vies co? Kasli na to. Mas o jeden titul viac. Mozes sa chvalit ze si obzalovany. Tebe to aj pristane
Idiotovi | 22-02-2017 11:43:15
Dobre píšeš o sebe Adrik hehe.
milanku nemilanku | 22-02-2017 11:35:51
mas sediet na stolicke obzalovaneho.
Uz sa konecne ocisti. Nehanbis sa?
Idiot | 22-02-2017 11:30:53
Milanku nemilánku najväčší idiot sedí teraz na urade!
pre - blbec a idiot | 22-02-2017 11:15:53
Ale ťa trhááá. Čo, ÚS ti neodobril súhlas že si mohol kradnúť? Klídek, milánku. Rešpektuj predvolania, rozhodnutia,... a dlhy čo si spôsobil našej obci si už zaplatil?
okresný blbec a idiot | 22-02-2017 11:08:12
Už sa zobudz z toho deliria ty bachar vymletý. Ty tak potrebuješ okresnú príručku aby si vedel čo si nafalsoval a Spišiak za tie roky čo si v OZ a na starostovani! A to uz nehovorím aký si vymletý od malička za pochutiny a lieky!? Neboj dočkas sa súdov aj budeš súdený a odsúdený pravom..
Okresný súd | 22-02-2017 10:51:56
Tak som zvedavý. Bude či /opäť/ nebude?

...justice.gov.sk/Stranky/Pojednavania/PojednavanieTrestDetail.aspx?IdTp=EF889254-F01D-444B-840C-E96E6EE67A52
Tak veru | 21-02-2017 20:53:57
Kto to hovorí ten to je, tomu sa to šikuje. Už sa nezrieskaj o zem a nepodrezavaj si žily!
pre Nehraj | 21-02-2017 20:32:37
Dobre ta musi od jedu trhat. Daj si pozor, aby z teba nebola rozdvojena osobnost ako milanmilos :)
Nehraj | 21-02-2017 20:11:10
hru na akú nemáš. Neodputavaj pozornosť od svojich prešľapov ako poslanca a teraz starostu. Tak isto sú známe tvoje exempore s liekmi a pochutinami a s dobou ked si si podrezaval žily lebo veci neisli podľa teba. Vykrádanie škôl čo si robil s kamošmi je stále v evidencii,takze ako verejný cinitel máš čo vysvetľovať. Iné nerieš lebo potom musíš spomenúť prípady premiéra, poslancov,ministrov atď atď.... Akebo chceš byt novým sudcom? No na to nemáš ani odborne ani psychologické predpoklady.
pre fuj, tolka hanba | 21-02-2017 20:06:30
Zaujem by mozno aj bol, ale za tolko svinstiev sa meno ocistit neda.
fuj, tolka hanba | 21-02-2017 20:03:13
stale plnu hubu bachara a nic z toho nepodlozene.
ale byt tak dlho obzalovany a nemat zaujem ocistit svoje meno - fuj, hanba. sak ak je nevinny, naco caka?!
potom ze kto je blazen ;)
pre na6-tu | 21-02-2017 19:58:17
Dobre ze si pamatas ako sa volas :P
pre čo to ? | 21-02-2017 19:55:41
Ukludni sa, nic sa menit nebude.
Čo to? | 21-02-2017 19:29:45
Čo by si chcel pojedat či o com pojednávať? O tvojich podvodoch a intrigách nafalsovanych na urade ? Či o to ako si si podrezaval žily a trovil sa liekmi? Či ako si vykrádal školy..?? Ty bachar bláznivý.
PRE - lenin | 21-02-2017 145634 | 21-02-2017 18:37:09
Vyzerá to tak, že si trošička presne pribrzdená.
Skús mu doma povedať, že zajtra je pojednávanie ...
Ľudia dávno zistili čo je zač :)
pre na6-tu | 21-02-2017 18:25:32
Podpisuješ sa a píšeš ako D-Dilino.
pre pre pre pre pre lenin | 21-02-2017 174619 | 21-02-2017 18:07:20
Ale nehovor...rozkazuj si tam, kde ta bude niekto pocuvat :D
pre pre pre pre lenin | 21-02-2017 17:46:19
Tak potom nekecaj a nemontuj sa do toho o čom nemáš info alebo len machoprcoviny.. blabla
pre pre pre lenin | 21-02-2017 17:15:34
Mne neskapina nic. Pre mna za mna snivaj dalej :D
pre pre lenin | 21-02-2017 16:44:11
Hehehe no tvoja rybka už skapína v zašpinenom rybníku čo si si vykopal na svoj a rodinný biznis. Pôjdeš pekne do akvária do Leopoldova.
pre lenin | 21-02-2017 16:36:32
A mas zlatu rybku, ktora ti splni to zelanie? Ha ha ha :D
pre Lenin | 21-02-2017 16:15:47
to akože ho chceš vystriedať Ty Lenin alebo čo si
lenin | 21-02-2017 14:56:34
Ty predomnou staraj sa o seba. Starosta bude čochvíla staronový nemaj obavy. Ľudia už zistili čo a ako..? Pre a proti hehehe.
pre fasanek | 21-02-2017 14:50:29
clovece, co alebo kto ti brani kandidovat na starostu a ukazat ako dobre to vies robit. mudrosko!
mas aj inu moznost. odstahuj sa ked ti vsetko vadi a nevies v nasej dedine zit. najdi si starostu LenOna a budes happy.
pre fašanek | 21-02-2017 14:30:27
Myslíš asi tak ako Tí dvaja predchádzajuci starostovia???
fašanek | 21-02-2017 14:13:10
starosta je dobrá maska aj s jeho ansamblom. Ani prezliekať sa nemusia -hrajú skutočných podvodnikov a zloduchov.
pre plagát | 21-02-2017 13:51:10
Tradície su raz tradície je to dodržiavanie a udrživanie starích zvykov a to nezmení nikto ani keby si bol Ty sám starostom.Pochopil si človeče???
plagat? | 21-02-2017 12:34:11
dilinko, vies vobec aky je rozdiel medzi plagatom a informacnym letacikom?
nic nove nevymyslel? a vlcak co vymyslel? fasanek je tradicia trulo.
co sa ci lubi okrem modrych oci? sladke recicky byvaleho?
plagiat | 21-02-2017 11:19:43
Starosta stále iba opakuje po bývalom aj soparnansky fasanek-nič nové nespravil nevymyslel akurát dáva na to vela obecných peňazí pre firmy a občerstvenia a iné..... a ten plagaticek v schránkach s programom no hruza hrratanska na hanbu!
oprava | 20-02-2017 22:22:20
pán Majko, mal som dojem ,že ste poslancom MZ Sereď (už som si to overil). Tak ako novinár stojací na strane slabších.
občianka | 20-02-2017 21:41:30
Pán Majko o čo Vám vlastne ide?Ved vy sa vždy pridáte k tomu kto ide proti niekomu.Ked išiel Macho proti Vlčekovi tak ste boli za neho,teraz ked ide Vlček proti Machovi tak fandíte Vlčekovi proste stále len vrtate.
občianka | 20-02-2017 21:39:54
Pán Majko o čo Vám vlastne ide?Ved vy sa vždy pridáte k tomu kto ide proti niekomu.Ked išiel Macho proti Vlčekovi tak ste boli za neho,teraz ked ide Vlček proti Machovi tak fandíte Vlčekovi proste stále len vrtate.
pre 21 09 54 | 20-02-2017 21:27:58
Preto nie je poslanec.
Nema rad kritiku.
pre p.Majka | 20-02-2017 21:09:54
s tým príspevkom ohľadom toho neporiadku som nemal žiadny úmysel zmanipulovať diskusiu pod Vaším článkom,ale iba keďže som predpokladal, že to číta dostatok Šopornanov poukázať na to v akých podmienkach žijú obyvatelia priľahlých nehnuteľností.Tiež ma zarazila vaša poznámka že vlastník pozemku môže mat na nom aj nás..te.Už by ma iba zaujímalo ako by ste sa zachoval ako poslanec mesta Sereď, keby sa obyvateľ Vášho mesta obrátil na Vás o pomoc pri riešení takéhoto problému.
vymysel | 20-02-2017 20:58:29
22.2.2017 o 13.00 hod. P7, OS Ga...
to nevymyslis, to je zivot.
starosta sa zamotal | 20-02-2017 19:45:30
vo vlastných intrigách a klamstvách. Nepomáha mu ani manipulácia tu v príspevkoch ani zastrašovanie ani ďalšie výmysly o bývalom a o kritikoch!
odpovedať na otázky voličov | 20-02-2017 19:10:48
...soporna.sk/data/file0045.PDF

dvere budú otvorené :)
P.S.: Ak by boli zatvorené, skúste potlačiť kľučkou a dvere potisnite. Určite ich otvoríte. Len Vás poprosím, netlačte do druhej strany. Vždy v smere, ktorým sa dvere otvárajú.
ľahké? | 20-02-2017 18:23:02
Nelutujte sa. Stačí riadne kontrolovať súčasného starostu,že pani kontrolórka obce,že pani poslankyne poskanci? Občania .... a netvrdil bez dokazov klamstvá o tom kto nechal či nenechal dlzoby,kto čo robil ci nerobil. Na to treba sakra dôkazy a rozhodnutia inštitúcii na to určených. A terajší verejní činitelia musia odpovedať na otázky voličov a vysvetľovať podozrenia a všetko čo obcanov zaujíma bez výhovoriek a urážok!
aké ľahké | 20-02-2017 17:28:41
je do všetkého dobre rýpať a pritom ešte aj bez zodpovednosti ...
:)
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 20-02-2017 16:12:06
občianka | 20-02-2017 15:55:38 | - myslim si, ze je potrebne vysoko vyzdvihnut snahu obcianky - ale ma to podmienku. Napisala obcianka rovnaky prispevok v uplynulom volebnom obdobi, ked vtedajsi poslanci (dnes niektori z nich su zamestnancami OU a jeden z nich starostom) diskutovali a domahali sa slobody slova tu na SOL?

V pripade ze nie, jej prispevok je cistym populizmom a dalsim chabym pokusom o odvratenie pozornosti od obsahu clanku.
občianka | 20-02-2017 15:55:38
Prosím Vás všetých !!!Prestante tu už vypisovať tie hluposti a nechajte starostu starostovať ved ked mu skončí volebné obdobie tak uvidíme že čo dokázal.Ako sme to videli aj pri Kišovi,že zanechal aj dobré aj zlé veci po sebe.Tak isto aj Vlček zanechal aj dobré veci aj kopu dlžoby tak uvidíme čo dokáže Macho a potom kritizujte!!!!!!!!!!!
nas ra te | 20-02-2017 15:39:13
podla toho, kto ma akych susedov.
mat nas ra te a ze mu to nevadi, tak je to pekna vizitka obcana. a este ho zato aj pochvalite )
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 20-02-2017 15:23:55
Bavim sa na to, ako jednoducho sa ludia nechaju zmanipulovat a debatu pod vaznym clankom faktami poukazujucim na MIMORIADNE ZAVAZNE ZMENY v konani vtedy poslanca Macha a dnes starostu Macha dokazu odklonit na bordel u niekoho na sukromnom pozemku.

GRATULUJEM!! Ste fakt neskutocni...

Priatelia, na sukromnom pozemku moze mat jeho vlastnik aj nasr*te - je to jeho vec.

Kdezto fakty v clanku poukazuju na veci, ktore pre obec a teda obcanov mozu mat nedozierne nasledky.
Nie je lepsie mysliet a nenechat sa vmanipulovat tam, kde to niekomu vyhovuje?
je rozdiel | 20-02-2017 14:57:02
medzi bordelom na pozemku bordelara a rozdiel medzi tym, kto zodpoveda za bordel na jeho pozemku?
ze nejaka dcerenka nevie udrzat poriadok, tak vini sucasneho starostu? potom ze kto je blazen. chvali sa vlastnym bordelom z produkcie taticka.
arogancia starostu! | 20-02-2017 02:44:53
Ved zato dostal starosta Macho upozornenia prokurátora - zámerne nekonal a brzdil vydanie povolení na búracie a iné a spolu s Kovalom zo stavebného sa ukázali ako pomstychtiví nekompetentní chrapúni!! To je verejne tajomstvo v Šoporni a je to na smiech dávať to sem o bývalom. Len dokazujete že máte bývalého a jeho rodinu v žalúdku a že na urade konáte zaujato a neodborne! A že sa bývalého bojíte ked vytahujete na neho intrigy a takéto klamstvá! Zbytočne , vás čas je zratany a kopete do neho zo zúfalstva. Na vás sa treba sustredit aby ste tolko neokradli a nevyhrazali ste sa obcanom vy hyeny a blazen na stoličke starostu!
Aj takto | 19-02-2017 21:12:14
to vyzerá na pozemkoch občanov Šoporne.Pozemok patrí slečne M.V. dcére nášho bývalého starostu. Divoká skládka odpadu v zastavanom území obce (Fazuľová ulica). Pán exstarosta Vy ktorý sa oháňate zákonmi iste poznáte aj zákony ako sa má správať vlastník nehnuteľnosti a v akom stave ju má udržiavať.Dokonca ste podpísal aj VZNko v ktorom sa k tejto téme hovorí.Tu sa prejavuje ta Vaša arogancia voči ostatným občanom a vlastne k celej obci.
http://www.jpeg.cz/images/2017/02/19/q2la.jpg
http://www.jpeg.cz/images/2017/02/19/rFRPV.jpg
http://www.jpeg.cz/images/2017/02/19/pIxoH.jpg
http://www.jpeg.cz/images/2017/02/19/b2wuS.jpg
Blazen je blazen | 18-02-2017 06:26:25
Adrik by kontroloval, ukrižoval, zabil,rozštvrtil, ....každého kto ho kritizuje a kto ho prekukol jeho intrigy a zákernú povahu.Specialne intriguje na bývalého,lebo ma z neho veľký strach!Fakt Adrik je blazen úplne vymletý a treba ho poslať preč alebo do blazninca.
prokurator | 18-02-2017 04:02:37
starosta a poslanci sa hrali na prokurátora a dopadli na smiech! Hehehe zožrali machovovi taľafatky a teraz nevedia ako z toho vycúvať a musia sa občanom a bývalému ospravedlniť. Karma je zdarma!
odpovede sú | 17-02-2017 20:49:27
stále si klamal a klameš aj seba samého. Ak je niekto zadubeno slepí, nevidí ani vlastný ksicht. Choď aj k očnému a azda uvidíš aký si. Zlatíčko, utíš sa, prestaň sa klamať a nezabudni očistiť svoje meno. Stále byť obžalovaný...a ,,čistý,, ako ľalia. No toto?
Ani nemajú ako | 17-02-2017 17:04:22
Machovci odpovedať ked sa prišlo na ich podvody na cele s terajším starostom. Ten sa nedoplatí za prehraté súdne spory ked už nebude moct vyciciavat obecnú kasu ked nebude starostom. Už je to blízko na každú svinu sa voda vari!
neodpovedajte | 17-02-2017 13:34:44
na príspevky človeka, ktorý nemá všetko v poriadku,
nezhadzujte svoju česť a inteligenciu v anonymných príspevkoch, určite vám to nestojí za jeho príspevky a odpovede.
Sudca | 17-02-2017 12:48:58
Zase súdiš? Či si prokurátor kat ? Kto súdi druhých sám bude súdený! Tak to je a bude.
nefalsovany protokol nku | 17-02-2017 11:47:34
aspon ze to priznavas. nefalsoval. falsoval len byvaly. tak ho to dobehlo ;)
ak by to bolo klamstvo | 17-02-2017 11:43:55
tak dnes by bol byvaly zbaveny spod obzaloby. ci?
kde je potom problem? preco sa vyhyba sudom, ak je nevinny?
a pozitivna reklama takeho vyznamu je fakt super.
občan | 17-02-2017 11:19:04
Aj zlá reklama je reklama. Zvlášť ked sa o to postaral terajší starosta svojimi klamstvami o bývalom a nefalšovaným protokolom NKÚ! Či?? Ved si ho to dobehlo a ešte dobehne. Potom sa začne krútiť jak had aké priehladne.
dobrá reklama | 17-02-2017 11:07:34
Byť tak dlho obžalovaný?! To je fakt dobrá reklama. Na hrad s ním :)
no toto | 17-02-2017 10:54:20
Bachar si robi štatistiku kto je kolko zo Šopornanov vonku či v dedine,keby sa radšej staral o dedinu a neplytval obecnými peniazmi na predražene zákazky pre Krajču a svojich kamaratov či rodinu!?....Veru bývalý mu leží v žalúdku ked ho stále rieši a spomína. Dobrá reklama pre p. Vlčeka.
m
paranoja u bývalého starostu | 17-02-2017 10:41:16
je známa už dávno. Všetci mu ubližujú, všetci sú proti nemu,... Kto? Šak ho ani v dedine nevidno! Kto mu potom ubližuje? Jedine jeho svedomie, jeho charakter bez chrbtovej kosti, ON sám, ktorý je schopný udať aj nevinného, len aby na chvíľu odpútal pozornosť.
Občan | 17-02-2017 10:15:31
Zlatíčko, bachar,povinný, urob, neurob,dýchaj,nedýchajú,súdy atd. atď .... niekto je tu riadne pomyleny. A myslim že to je súčasný verejný cinitel ktorému tečie do topánok a ma každú chvíľu paranoju u bývalého starostu. No dočká sa ked si tak privoláva a želá.
len toľko.. | 17-02-2017 09:09:29
pre:bacharovi | 17-02-2017 02:44:19 Trocha- málo, moc- si protirečíš. Obecný právnik nestíha zakrývať jeho podfuky a bla-bla , a dostáva do vačku veľké obecné peniaze?!? Načo by zakrýval podfuky, keď má ako ty píšeš právnik do vačku. Nedáva mi to zmysel. Ale tvoje vyjadrenie vôbec nemajú zmysel.Neviem, čo znamená: tymaj dedine!! Asi nie som na tvojej vlne.. Ale hlave mi vysvetli čo si tým myslel a na koho narážaš:Asi si mýliš svoje dojmy s pojmi, či? A čo bude milanku o šesť dni? Asi si mimo bachar. Tak mi vychádza z toho, že budíš dojem, že sa hádajú dvaja starostovia- bývalý a súčasný, ale keď sa zmýliš, tak nevieš za koho kopeš. Kruh sa zužuje. Žeby niekto nespokojný vytváral ilúziu o dvoch kohútoch, ktorí sa bijú a tretí víťazí? Už sa vidíš na starostovskom kresle. Veď ti sa zakopneš, ohrdnutý kandidát na starostu. A ak máš podozrenie, že sa dejú veci nečestné, je tvojou povinosťou zabehnúť na najbližšiu políciu a podať trestné... Ale nie ako onehdy podal jeden nespokojný: po dedine sa hovorí, ľudia sa zhrkujú a debatujú,mám takú vedomosť, no škoda, že bez svedkov.
z vlastnej skúsenosti | 17-02-2017 08:50:28
vieme, komu si sa zodpovedal ty po celé štyri roky. Šak preto si aj tak dopadol. Ľudia ti prestali veriť a koho si mohol toho si udal. ... Daj si dialyzu, liečiky a poslúchaj. Jedovať sa nad sebou samým ti nepomôže.
p.s. skús si spomenúť, kto je obžalovaný a kto nie. Keby bachar robil tak ako ty, keby robil tak ako si myslíš, boli by ste obaja na súde. či?
Tak klídek zlatíčko :)
hovoríš z vlastnej skúsenosti? | 17-02-2017 08:29:58
Len ti to fakt nepomáha. Rieš svoju bacharsku úchylku a nie čas komentov. Si verejný cinitel tak sa zodpovedas občanom voličom 24 hodín ! Jasne?
namesacnemu | 17-02-2017 08:23:53
nemozes spavat? a intrigy vytvaras zo spanku? ze o nich vies len Ty ;)
mal si si uzit lieky a bolo by ti dobre.
bacharovi | 17-02-2017 02:44:19
čo na to lekár obhajca us..? To vieme dávno o psycho Adriana- no nepomáha mu to a kradne dalej ako zlato rodičom a ked vykrádal školy! Obhajca čiže jeho drahý obecný právnik už nestíha zakryvat jeho obecne podfuky a intrigy na obcanov a len idu tisíce EUR do vačku obecného právnika zbytecne! Ústavná starostlivist by mohla Adrikovi pomoct a tymaj dedine!
hnusne prihara a smrdí | 16-02-2017 22:41:20
Nie náhodou, že ti prihára až to smrdí? Je len tvoje zbožné želanie inému. Toto je tvoje odpútavanie pozornosti od skutočnosti, či? Čo na to lekári, obhajca, ÚS,...?
dovárame | 16-02-2017 22:26:37
Na každú svinu sa voda varí. A ta u nás v Šoporni už hnusne prihara a smrdí. Skoro ako ked bola v Leopoldove.
Koukám | 16-02-2017 21:32:46
že Šoporňa a jej ctihodní občania nesklamali. Chovajú sa ako prasce. Lepšie povedané ako svine. Ale vlastne ve´d ani sviňa nevynáša na verejnosť toľko špiny, nenávisti a zákeznosti, ako to dokážu stihodní občania Šoporne. Česť Vašej statočnej práci ! Pokračujte ešte s väčším nadšením vo Vašom diele ! Ste vzorom aj pre súdruha Fica.
pre Veru tak | 16-02-2017 18:06:17
Dobre píšeš. Plní si svoju povinnosť z našich. Len či ty dane platíš?! Plná huba reči o poctivosti o znášaní väčšej miery kritiky a kto to píše? Príživník...? ,,Len On a ty,, ste ctihodní občania.
Veru tak | 16-02-2017 17:58:27
klídek si verejný cinitel a bachar čo oklamal voličov a musíš znášať väčšiu mieru kritiky ako bežný občan, jasne? Tak tu nestraš pln si povinnosti za co si platený z našich dani. A nerozhadzuj ako zo svojho !
klídek... | 16-02-2017 17:43:58
nerozčuľuj sa.
vyhrážaš sa - po frňáku.
ty sa tu verejne vyhrážaš verejnému činiteľovi ublížením na zdraví? myšlienka nie je trestná. ale príprava a pokus už áno.
!
klídek, aby si sa neunáhlil. máš toho málo na krku? už si dlhy zaplatil?
DILINO | 16-02-2017 17:08:36
Si ty a riadny! Neviem o com o kom točíš!? Ale máš toho na rovasi dosť aby si zas dostal po frnaku za to čo si jako starosta napáchal a napovymyslal na druhých. Bachar psychopat vymletý!
dilinko | 16-02-2017 16:23:33
o šesť dní...
22.2.2017 o 13.00 hod. pojednávacia miestnosť P7 okresný súd...
ASI si zabudol?! Či? Oj, ja som zabudol, že ty sa vieš ASI zo ,,všetkého,, vykrútiť. Čo to bude nateraz? Služobne odcestovaný? Nezamestnaný bude ASI (služobne) mimo? :) Asi ...
Asi asi? | 16-02-2017 16:03:41
Asi si mýliš svoje dojmy s pojmi, či? A čo bude milanku o šesť dni? Asi si mimo bachar.
asi? | 16-02-2017 15:44:45
Teba zrejme dobre neošetrili a potom to takto v tvojej hlavičke vyzerá. Chaos jedného závitu po borovičke nevie kam sa má točiť. Točí sa doľava, tak sa nečudujem, že si ASI riade mimo :)
p.s.: ešte šesť dní. nezabudni milánku :)
asi... | 16-02-2017 15:26:34
asi to v hlavičke nemáš v poriadku, asi sa ty niečo zdalo, asi si si niečo vypil, asi zas nemáš čo robiť, asi si robíš srandu asi-asi pritiahnuté za vlasy...
neistota na urade | 16-02-2017 14:51:57
Asi to nemáte dobre ošetrené ked asi.... či vobec posielate asi dlžníkom výzvy a či asi komunikujete s občanmi tak ako treba?.. a asi sa bude dnes v noci a nadránom svietiť? Či asi starosta a zodpovední asi nevedia či asi sa zase blbo vyhovoria ? Asi......
sám seba oklameš | 16-02-2017 08:32:44
pre:Šoporňa nesvieti ! Asi dane neplatíte, keď posiela na vás exekútora!! Prajem pekný deň.
Šoporňa nesvieti ! | 16-02-2017 06:23:25
v dedine zas tma! Bachar šetrí alebo sa zas nestará? Načo platíme dane?Ame exekucie posiela na nás!?
hanba je | 15-02-2017 06:38:20
ze tento bordel v dedine robia samotni obcania ktori mozno ani dane neplatia. ci mame zit v spine? uvedom sa. tvoja povinnost ako obcana je udrziavat cistotu a takych borderov ktori zakladaju cierne skladky hlasit obci. o co ti ide? mudrosko?!
platíme dane | 15-02-2017 05:27:19
a starosta sa stará len o svoju rodinu kamosov a pár poslancov čo zdvíhajú ruky za každú hovadinu jako opice. Tento týžden obecní pila a upratujú bordel na súkromných pozemkoch napríklad oproti corgona na Ferencovych pozemku- poslanec OZ , odvážajú odtial všetko na obecnej multikare. Tak isto u starostovej rodine, u rodičov a doma.. za obecne prachy! Bez hamby! Dokedy takto. ?
pre zdravie | 14-02-2017 20:59:36
ako ty vies o diagnoze- psycho, o liekoch, o snupani o pochutinach, o inej zavislosti o krádeži zlata, vykrádani škôl-o bacharovi akože o starostovi? Ako sa to odráža na tvojom zdrví? to vidíme dva roky! Tak sa spamtaj. zdrvie je len jedno, šanuj si ho. inak ti prerastie cez hlavu diagnoza- psycho milánku....
zdravie verejného cinitela | 14-02-2017 18:51:10
to je podstatne. Nielen diagnoza- psycho, na liekoch, snupanie pochutin, iné zavislosti ako krádeže zlata, vykrádanie škôl-že bachar akože starosta? Ako sa to odráža vo vykonávaní alebo zneužívaní funkcie to vidíme dva roky! Skutek utek a s nimi plane predvolebne sluby za Eura a klobásy! Tak sa spamtaj aj so svojimi prisluhovačmi kúpenými za naše obecne.
zdravie hyeny | 14-02-2017 18:12:29
Už vam to tu písali že treba zvažovať pri písaní zdravie svoje a iných. Nezahravajte sa so svojim zdravím neviete čo bude zajtra ako dopadneme. Alebo ste ešte väčší úbožiak a pokrytec než je vdedine známe? Či?
pre hyena | 14-02-2017 13:59:27
ako ty vies kto je psychopat na liekoch na fete robi podvody krici udava na institucie a urady...ked si sam na liekoch, hyena. rychlo sa uzdrav, jed v tele hada je vazna vec. dialyza ma co robit aby ten jed vyplavila. ukludni sa chlapce
pre pre hyenu | 14-02-2017 12:27:38
Už si sa zobudil po fete? Daj si znova lebo si mimo a buchni sa o zem bachar.
pre hyenu | 14-02-2017 12:07:15
ako ty vies kto udava spini kto je farizej zlodej komu tecie do topanok kto sa kedy vysral posral uteka skryva sa vyuziva zneuziva, ked to nie si Ty? Hyena?
hyena | 14-02-2017 04:36:40
To čo je za nechutnú hyeny ten opicak starosta? Takto bez dôkazov špiní ludi a obviňuje aby ich zastrasil? A ešte mu v tom pomáha ten farizejsky bývalý policajt Petráš ? To by sa lubilo starostovi keby to na neho nekdo povedal napísal že zneužíva svoje decká?! A možno to aj robi ved u psychopata na liekoch človek nikdy nevie a k tomu fet a tece mu do topánok za podvody na urade??.... Krik každý večer z jeho domu a jeho žena v slzách. Neskutočne jaky je starosta had a zakerak.
zneužíva svoju dcéru!?? | 13-02-2017 21:10:29
No toto?! Keď ho chudera musí živiť, voziť v aute, v dome strpieť,...a On nemá prácu, je bezmajetný povaľač,...
A čo sa sťažuje. Šak ju predtým zabezpečil stolen majetkom. Nehorázne...či to neny On?
Dnes další súd | 13-02-2017 19:40:00
Starosta predudi aj gate-len škoda že z našich spoločných obecných peňazí. Zažaloval ho občan Šopornan za ohováranie a poškodenie mena,lebo ho Adrian krivo obvinil na úradoch a inštitúciách že zneužíva svoju dcéru!??..... nehorázne od starostu!
rozdvojená osobnost | 13-02-2017 13:23:13
pre-zdravie | 12-02-2017 09:31:40 takze aj ty si úbožiak čo si :nezaslúži byt tam kde je a mama čo ho porodila by mala od hanby chodit po kanáloch. Raz pravdu aj tak všetci odhalia. Bud trpezlivý už sa to deje. Ak dnes nemáš zdravotný problém tak zajtra ho mat môžeš: vychádzam z toho, že aj ty píses o machovi a psychiatrii aj o riaditelke, ktorá je akoze na líkoch?! a to, ze je niekto akoze vazne chory si mohol napisat aj sam. co si myslis, ze dam vypoved z roboty a budem niekoho sledovat, kam chodí a co robí? tak mi z toho vychádza, ze jeden clovek píse vsetky clanky za seba aj proti sebe. len príst na to, naco to je vsetko dobre..
zdravie | 12-02-2017 09:31:40
V dnešnéj dobe ma každý zdravotné problémy take i onaké. Ten kto tu písal o zdraví asi bývalého mal napísať aj o zdravotných problémoch iných. Napr aj o tom že raditelka školy je už na likoch a tym nemá ani morálne právo vykonávat tuto funkciu. Macho sa liečil a lieči zo závislosti aj na psychiatrii..... Takto by sme mohli pisat o každom.je to však úbohé ked nejaký zmrd píše účelovo o zdravotnom stave len jednej osoby. Človek čo to napísal je úbožiak nezaslúži si byt tam kde je a mama čo ho porodila by mala od hanby chodit po kanáloch. Raz pravdu aj tak všetci odhalia. Bud trpezlivý už sa to deje. Ak dnes nemáš zdravotný problém tak zajtra ho mat môžeš.
Pre vševedka | 12-02-2017 08:51:15
A nás ostatných si zabudol resp. zabudla? Máme sa za to uraziť? Takto na nás zabúdať !b
Kto tu pení? | 12-02-2017 08:25:41
Komentuje to tu proti Vlcekovi: Marian Petráš bývalý policajt, Olina a parohac Kovaloví obidvaja zamestnaní Machom,Eva Kabrhelová psychicky mimo liecena zamestnaná Machom-jej švagrovi dáva Macho všetky zákazky v dedine,rodina rosypalova švagrovi kamosi dlhoročne robia s pochutinami,Machová žena radodajka čo po hoteloch obstastnovala chlapov akože robila účtovníctvo,tajtrlik machov spolužiak Martin Gála,Milena Vörösová beztvara muzatka predavačka. Nakonec to naj- psychopat bývalý bachar zlodej zlata vykrádač terajší starosta. Hahahaha toto je zgerba platená Machom.
celé zle | 11-02-2017 17:55:38
Iba výhovorky terajších. Sledujem to tu a na obci dlhšie. Preto nezamotávaj ústavný sud s inými sudmi čo ma starosta na rovasi za svoju nadutost a aroganciu. A iné termíny si rieš s kým chceš i s bývalým. Tak či tak ti to nátre každý lebo tvoje klamstvá sú známe a postavené na vode. A či niekdo slope? Mne to je fuk. Ved ty odmladi fetujes a si na likoch a čo? Nevieš jako skončíš a kde skončíš ? Tak klud psychos.
Či strácas za jeden deň pamet? | 11-02-2017 17:38:14
Pracovníčka zo stavebného mala toho dosť už dávno. Sa čudujem, že ju tam aj vlčák strpel. A Koval posiela do Serede? Ty debilko, asi nemáš prehľad čo sa môže vybaviť na obeci a čo sa vybaví v Seredi na stavebnom! A pani Búranová? Čo bolo na súde? Myslíš na Ústavnom súde? Na tom súde, kde povedala pravdu? Ide o ten súd, kde ju chcel Vlček potopiť, lebo ona akože zodpovedala za hlasovacie hárky? Nezodpovedá za ne náhodou štatutár? ... Ak nemáš celkový prehľad čo sa kedy dialo a následnú postupnosť, aby ti veci dávali logický zmysel a pravdu, tak netrep hlúposti, nezavádzaj a nezmotávaj rôzne udalosti do jedného celku, aby to tebe dávalo zmysel. Lebo iným, ktorí vedia čo je vo veci sa to javí, že si čistý DEBIL! Aj tak skončíš. Dialýza ti nepomôže a s pitím neprestaneš. Jediná tvoja útecha je už len to vypisovanie a útecha, že aspoň v tvojej hlavičke je /možno/ jasno. P.S.: nezabudni – 22.2.2017! Nezabudni komentovať, že kto pení 😊
Pcha pcha | 11-02-2017 16:51:04
Kam sa na teba pchá hocijaký pachatel? Či strácas za jeden deň pamet? Pripomenem ti pracovníčku že stavebného čo si ju vyhodil a dal si tam popletu neschopného Kovala. Haha sama sranda ked ma neco vybavit a stavebné vyriesit. Secko posila do Seredi. A čo na súde robila bývala matrikarka Búranová? Otočila kabát jak cela jej rodina ze slizkým poslancom Búranom na čele ?! Na blití z takých farizejov a prospecharov aby zachránili dcerenku učitelku na škole?.. Aj tak skončite !
pre ,,Zbytecne,,. | 11-02-2017 16:40:07
,,Zbytecne,, sa snažíš zavádzať.
Kedy bol ,,další sud,, s ,, bývalú pracivnicku čo ju vyhodil dobrovolne nasilu,,?
V termínoch pojednávaní okresného súdu takéto pojednávanie nebolo. Tak mi prosím ťa napíš, kde bol ten súd a s kým.
Lebo podľa tvojho komentára je to čistá hovadina.
Jediné najbližšie pojednávanie bude 22.2.2017! vo veci zmareného referenda s obžalovaným Mgr. Milanom Vlčekom.
A ten milión. To je v eurách? Či vo forintoch? Ak v korunách, tak sa chlapče preber. Si dosť pozadu. Potom sa mi zdá, že si pribrzdený. Ľudovo povedané - debil!
Prečo ti vlastne odporujem komentárom. Tebe je to ,,zbytecne,, Nič si nepochopil, nič nechápeš a ani nebudeš chápať. Tvoja myseľ... Pcha, myseľ... V duchu sa smejem, že či nejakú máš :)
Další súd | 11-02-2017 14:29:49
Tento týžden sa starostovi vobec nedarilo, včera mal sud s bývalú pracivnicku čo ju vyhodil dobrovolne nasilu jak všetkých do roka!! No dostal po frnaku. Valí sa to na neho a faktúry pre obecného právnika presiahli milión!! Zbytecne.
rovní a rovnejší | 11-02-2017 07:46:16
Za pravdu sa každý háda.A v tomto prípade starosta a jeho ludia na urade tahaju za kratší konec lebo zavádzajú vlastných obcanov klamu a zvýhodňujú svoju rodinu a kamaratov! Tak to je a môžte si písať a hovirit čo chcete ani urážky a vyhrážky nepomôžu zakryť ale podvody s nedoplatkamy a faktúrami. Starosta to ma u ludi velmi nahnuté a pravom!
PRE nad vecou | 10-02-2017 21:24:18
Počuj, ty nie si nad vecou, Ty si POD PAROU!
To o čom točíš? Ešte ani víkend nezačal a už tu melieš dvenatri, tárajko ko..
nad vecou | 10-02-2017 17:59:49
Machovci nemusíte hned penit, aj tak vás je malo. Keby ste postupovali tak jako treba tak by sa Šopornani nestazovali a nenadávali by vam. A Habovu a dalších kamaratov neplatičov starostu ste kedy poriesili!? Nikdy ! Takto sme si rovný podla starostovho metra ? Smutne. Takto je to cele zle na urade.
pre čudne exe | 10-02-2017 17:37:28
A tebe nie je čudné že my si všetci poctivo platíme svoje povinnosti voči obci a ty nie? Nemali by sme my všetci navštíviť teba doma a poriadne ti vynadať?
pre čudné exe... | 10-02-2017 111053 | 10-02-2017 17:03:35
Zasa len výhovorky a narážky.
Kde si bol, keď si nezaplatil to, čo ti zo zákona vyplýva ako POVINNOSŤ?!
Kde si bol, keď ti prišla upomienka a neuhradil si ju a ty si ju ignoroval?!
Tak sa ťa pýtam - koho je to problém? TVOJ!
Ak by si zaplatil tak, ako bola určená lehota splatnosti, nemal by si problém. Tak sem nehádž tvoju vlastnú špinu na hlavu toho, kto sa zo zákona domáha, aby si si splnil zákonnú povinnosť. Alebo najprv ideš do obchodu, s nákupom bez zaplatenia odídeš a potom sa prídeš sťažovať na predavačku?
Čo s tým má toto porovnanie? Logické je, že za služby sa platí.
vrchol drzosti | 10-02-2017 16:50:44
je to, čo sem píšeš. Ak by si mal prehľad o akciách poriadaných obcou, vedel by si o aké občerstvenie a pre koho bolo realizované. Aj pre Teba boli dvere otvorené, tak ako pre každého občana a stačilo dvihnúť tvoju ctenú riť a prísť...
Pre niekoho je vždy ľahšie vymlátiť si hubu a poosierať všetko okolo, ako sa najprv zamyslieť nad sebou samým, či sa svojim komentárom nezhovadíš.
pre čudné exe | 10-02-2017 16:47:03
Vieš čo je hanba? Že si roky neplatil. Konečne začal niekto robiť poriadky. Aj so smeťami. Nálepky na smetné nádoby super vec. Teraz nech si vykladajú po dva tri smetné koše niektorí.
čado-moro | 10-02-2017 16:19:23
a ze to zasa vies len Ty :)
Zaujimava zhoda jedinca. Nejeduj sa, inak ti dialyza nepomoze vyplavit ten jed z tela hada ;)
čudné exe... | 10-02-2017 11:10:53
v dedine u obcanov pokračujú.. aj dnes bolo na urade čaro-moro! Krikúú a haluzí až až od dosadených úradníkov.a starostu nikde. Zas sluzobnuje mimo aby mu nemohli dobre vynadat. Neposila predexekucne nič a hned dáva pokuty a exe!! Hanba!
na urade aj v januári hody? | 10-02-2017 10:15:09
Faktúry-občerstvenie najskôr 700 EUR potom 990 EUR !! Vraj cateringove obč. hehehehe..no toto je vrchol drzosti od starostu. A ďalšie tonery za 650 EUR! Či ich na tom urade žerú? O dalších faktúrach škoda reči.. velke safarenie na urade !! Dokedy ?
starostovi prihara | 09-02-2017 20:34:16
Ma další súd za falošné obvinenie občana Šoporne! Zase velke peniaze na obecného právnika ! Dokedy ??
o čom točíš? | 08-02-2017 08:29:40
Koho máš na mysli? Upresni napíš lebo inak si len tárajko.
pises o kom? | 08-02-2017 07:43:11
O LenOnovi? Dializa pomaha? K liecbe potrebujes klud, tak klidek, chlapce. Nebud jak male decko.
malé decko | 08-02-2017 06:13:08
Tak sa správa predchádzajúci komentovac oje....ač.A už odmalička ked sa trieskal o zem pred rodičmi potom v škole a teraz na urade. Nič nové v Šoporni. Poznáme ho dobre aj to že viní vždy iných a nič dobre mu z oči nekuka.
ste na smiech | 07-02-2017 20:49:13
Jediný kto začína na tomto fóre s obviňovaním, si práve ty. Kto si škrtne a kto nie, o tom rozhoduje volič. Ty si rozhoduješ o tom, kto škrtne teba.
lebo medveď | 07-02-2017 19:52:01
Zas tá istá pesnička a výhovorky na lenina či koho?.. cele zle ! Už sa postavte na urade v škole zodpovedne k veci a neklamte ľudí. Ked nemáte argumenty tak aspon nikoho neurazajte a neobviňujte. Nikdo v dedine vam to už neverí a ste na smiech a po volbach si ani neskrtnete.
zloby nebolo? | 07-02-2017 19:20:53
Lebo LenOn nikoho na úrad nepustil. Aj počas Dní otvorených dverí bol zamknutý v kancelárii.
Dokázali ste len špiniť, udávať, krivo svedčiť. Tak, ako na ústavnom súde.

\"Orieš neprávosť, budeš ju aj žať.\"
Tak hovorí staré dobré príslovie :)
uz sme dokazali | 07-02-2017 17:08:02
ked sme boli v škole a kde treba. Nenecháme robit rozdiely a presadzanie podla toho kdo je kdo a či je tmavsi bledší! Dolazuj ty ako raditelka a .. pred kontrolu! Tolko zloby jako na obecnom urade! To nikdy takto nebolo.
a nielen to | 07-02-2017 16:04:09
dokaz to.
Rodičia | 07-02-2017 15:20:37
Prevádzanie podla toho kto je biely a kto čierny! Krik v raditelni, červená je jak paprika jazdy deň ta dvojokularnikova Eva K. No zavarila si. Segreguje a robi rozdiely medzi žiakmi? A nielen to !
pre rovní a rovnejší?? | 07-02-2017 13:59:36
Vieš čo mi nesedí v popise tvojho komentára?

,,zastrašovanie rodičov žiakov, predvádzanie žiakov podľa známostí a farby pleti,,

Kde sú tí rodičia, ktorí sú zastrašovaní?
Čo je význam slova - ,,predvádzanie žiakov podľa známosti a farby pleti,,?

Tebe nejde o nič iné, len o nasieranie si na vlastnú hlavu svojimi komentármi. Ak by to bolo tak ako píšeš, tak tí rodičia ktorých sa to týka, by už dávno konali. O akom ,,predvádzaní,, tu melieš? Alebo si myslíš, že by rodič nechal konanie riaditeľky len tak a nechránil by vlastné dieťa? Bez rozdielu na farbu pleti rodiča?

Ty si fakt veľká trúba, ktorá trúbi do sveta svoje nezmysly a tak sa nad sebou zamysli :)
rovní a rovnejší?? | 07-02-2017 13:47:38
Z obce sa to prenieslo i do školy? Kde je starostov dosadený človek riaditelka? Nerovnost,zastrašovanie rodičov žiakov, predvádzanie žiakov podľa známostí a farby pleti.Jasna diskriminácia sociálne slabších obcanov i romov-ich detí v triedach školy!! Je toto možné v 21 storočí?! Starosta zakrýva tieto prešlapy raditelky a smeje sa tomu? Je čas na poriadnu kontrolu a nápravu!
rodákovi | 06-02-2017 15:45:54
Tak si rodák zo S.alebo zo Šoporne? Ani sám nevieš,amutný to prípad lebo nemáš buď overené pravdivé info alebo si domyslas a lízeš a lízeš a strkas sa tam kde už miesto niet.
rodák zo S. | 06-02-2017 14:41:45
pre-naozaj? | 06-02-2017 10:28:02 Prečo si myslíš, že článok je primitívny? Nie preto, že sám si ako Forest? Iba hlupák si myslí, že všetci sú hlupáci. A prečo si myslíš, že som úradníkom na nejakom ,,vašom\\\" úrade? Je zakázané čítať články o vašej dedine? Nik nemôže čítať, dokonca ani prispieť pokiaľ nie je šoporňanom? Máš to v hlave celé pomotané, myslím, že ti to vrazilo celkom na mozog. Neviem, či si chlap, žena, možno ,,tínedžer\\\" ale celkom iste viem, že robíš celej vašej dedine poriadnu hanbu. A nie len dedine, ale aj sebe.A to, že článok nie je profesionálny bude asi preto, že nie som novinár, som iba obyčaj. rodák zo Serede, ktorý si rád prečíta niečo z rodného kraja. Ale ako tak čítam tak infekcia blbosti postihla už okolie. Pozor, aby vás nevyhlásili ako ložisko nákazy ako pri vtáčej chrípke!
PS: Zrejmä ťa vyľakalo, ako si sa vyjadril o luďoch, ktorí dbajú o bezpečnosť a poriadok tejto krajiny. Čo ti tak nahnalo strach? Asi nemáš čisté svedomie. Viac nemienim reagovať na idiota tvojho zrna, som čestným občanom, na zaslúžilom dôchodku a takýto grázel nestojí zato.
naozaj? | 06-02-2017 10:28:02
Neznížim sa na primitívnu úroveň predchádzajúceho príspevku. Ten svedčí o zúfalstve a neprofesionalite terajších na urade v Šoporni. A len tak dodávam že starosta neni sudca ani prokurátor ani vysetrovatel.... či?? Aj preto narazil a nemá tam čo robit a ňu ešte míňať tisíce EUR z rozpočtu na hon na bývalého a dalších kritikov jeho činnosti ako verejného činiteľa!
JA iba JA a ešte raz Ja | 06-02-2017 10:04:50
pre naivného:Iba žvásty Tak potom zrušme právnikov, sudcov, policajtov, aby nevznikli podozrenia, že je to iba pre ich úbohé egá,a sú iba pomstichtivci. Nechajme zlodejinu rozkvitať v štáte, vrahovia nech zabíjajú našich starších rodičov, znásilňujú naše deti, teroristov... Prečítaj si, čo napíšeš, lebo teraz si dokázal, že si iba obyčajný somár, idiot, ktorému ide iba a iba o seba.Vráť sa na strom, kaď si pod nohy a riaď sa iba pudom. Medzi civilizovaným národom nemáš čo hľadať.
Iba žvásty | 06-02-2017 01:22:29
Zas cifry o prečerpaní? Sto tisíce milióny koruny Eura forinty..... Kto by ešte veril terajším úradným machovcom ked nič z výmyslov a ich obvinení bývalému nikdy nedokázali. Skor naopak točia sa a zamotávajú čoraz viac a tisíce pribúdajú v tisícoch na konto obecného právnika čo platíme zbytočne my občania Šoporne za starostove hlúpe ego a pomstychtivost. Úbohé!!
klamár a podfukár | 05-02-2017 21:18:28
napríklad bývalý prečerpal rozpočet provizória o viac ako 100tisíc eur.
Na aký účel ho prečerpal? Kto je zlodej?
Tolko blbostí | 05-02-2017 20:04:21
Klamár podfukár a zlodej kričí chytte zlodeja? Čo zastiera a prekrýva cez bývalého? Už je to trápne a smiešne. My vyčkame len vy tam na urade klamete a zavádzate ludi až sa práši! Nepomôže vam ani to.Pravda vyšla o vás napovrch.
len toľko.. | 05-02-2017 16:51:26
re:OZ v pohybe | 05-02-2017 15:26:02 Máme sa domievať, že štyria poslanci kopú za bývalého? Alebo sa báli, alebo boli vydieraní ohľadom schvaľovania právnika na ústavný súd.Jeden sa jednoznačne vyjadril, alebo dobre, povedzme si otvorene - prezradil, s kým sa chcel deliť.. A počkáme, ako sa to vyvrbí ďalej.Minimálne dvaja posxanci sa zľakli zasadačky, lebo tam by bolo nápadné, aby im ktosi on line posielal správy. Tak by sa občania dozvedeli, kto krúti ich naivnými hlavičkami.To by
sa dozvedeli o podfukoch a klamstvách bývalého...
v pohybe | 05-02-2017 15:47:30
Štyria poslanci? Pozri si program OZ. /bod č. 8/ prečo pár verných neprišlo. /viď: prezenčná listina/
Dôvod ospravedlnenia nie je známy. Možno choroba, služobná cesta, možno samotný charakter poslanca k danej veci.
Zasa podľa seba /podfukár a klamár/, súdiš iných.
OZ v pohybe | 05-02-2017 15:26:02
Nacvicovanie poslancov pred OZ starostovi nevyšlo. Štyria poslanci na OZ neprišli. Čo sa dozvedeli o podfukoch a klamstvách starostu?
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 01-02-2017 17:01:55
Mozno by bolo lepsie nedokazova si, kto dokaze ineho zmysluplnejsie urazit alebo ponizit, ale radsej zobrat fotoaparat a ukazat, na koho strane je pravda...
pre cesty | 01-02-2017 16:48:59
Posypane neboli ani v minulosti ani teraz. Klzisko ako vysite po cestach.
cesty | 01-02-2017 16:35:53
boli odhrnuté, aj posypané. V minulosti aj dnes. Nemáš do čoho rýpnuť? V lete budeš písať o čom? Že ti je horko a Macho nezabezpečil polievanie aby ti na slnku nezahorela hlavička?
klzisko | 01-02-2017 14:55:05
Dufam, ze tentoraz sa cesty aj posypu. Nie ze sa budeme tri tyzdne smykat a zabijat na klzkych uhladenych cestach, tam kde nie su chodniky, tak ako to bolo pri predoslom snezeni.
otazka | 29-01-2017 18:08:15
Kedy starosta zverejní upozornenia prokurátora čo dostal?Kedy zverejní pokuty za tisíce EUR za zle spravovanie ČOV a kanalizácie? Čoho sa bojí ? Hahaha
realita je taka | 29-01-2017 17:07:28
ze ta ide rozhodit od jedu milánko.
toto tu uz par krat bolo.
naco sa este viac strapnujes. si na smiech a robis ostudu celej tvojej rodine. este ti nejaka zostala? este si ju neudal?
občan | 29-01-2017 16:20:31
Kto si spôsobil psychické problémy odmalička? Predsa starosta Adrian. O iných neviem. Kto fetoval a požíva pochutiny,vykrádal školy,trieskal sa pred tabulu o zem? Ten istý Adrian či teraz vykráda obecný rozpočet pre svoju rodinu a pre množstvo nedbornych kamosov na urade! Nuž taká je realita.
len toľko.. | 29-01-2017 15:35:24
Si vedľa ako jedla. Nie som ani Adrian, ani starosta a s chorobou sa netreba zahrávať. Aspoň vidíš, ako si sa zahrával s osudom, keď si im vypisoval o liekoch večer, aby nezabudli užiť. Máš čo si chcel. A už vymysleli diagnózu : machofóbiu?. Ty si asi prvý a najtrápnejší pacient.Tuším sa ty vracia úder. Pozor, aby si sa nezamotal v spleti ilúzií a intríg na ústavnom súde. Môže sa ti to vypomstiť! A čo si prial ešte starostovi? Žeby návrat do Leopoldova? Len aby to šampananské nestrielalo na tvoju počesť, keď mu to tak fb. praješ aj s ľudmi, ktorých nepoznáš..
Tolko | 29-01-2017 14:38:38
si toho pomotal starosta,občan,Adrian,Sopornan....aj sa priznávaš že sleduješ spiclujes cez chráničov. Zneužívaš informácie ktoré nemáš legálne. Krásne si sa usvedčil aj s Petrášom. Cele zle neodborne a nemorálne. Kto je eštebák a smejd? Akorat starý Macho teraz prvý v kostole čo sa kríz s Ježiškom trase ! Obecní právnici chcú rozmotať tvoje intrigy? Neskoro pre teba, Šopornani vedia o tebe všetko.
len toľko.. | 29-01-2017 14:16:01
re:Fakt? | 29-01-2017 13:45:43 Vysvetli mi ako obyčajnému človeku odkiaľ vieš, čo mi nevieme!? Alebo si sa práve sekol a prezradil si o sebe, že si žalobaba a beháš po prokurátoroch a udávaš? Nebol si náhodou aj eštébak. Potom to nasvedčuje k mnohému.. Treba sa pozrieť do hĺbky.. Tak predsa si TY udal aj vlastného zamestnávateľa, keď mu robili dom. prehliadku? tak to si bol TY, čo si udal aj vlastnú rodinu? Ja byť tvojim otcom, zapriem, že si mojim dieťaťom. Vydedil by som ťa a zamkol bránu a v živote nechcel mať nič s tebou spoločné. Myslím, že si HANBOU RODINY. Zostávaš sám, preto tie podozrenia kolom seba. Už aj ,,priatelia\" sa ti otáčajú chrbtom. Aj keď sa snažíš opakovať všetko akoby v pokoji, vrie to v tebe a nevieš to zakryť. A len si spomeň, ako to dopadlo na súde v Košiciach. Toľko si zmotával, až si sa zamotal. A nie je všetkým dňom koniec. Prajem ti pokojný nedeľný podvečer.
Fakt? | 29-01-2017 13:45:43
Čo to splitas akú Reginu a fazuľovú uličku? Takto akorat ty rozdávas obecne pozemky svojim kamosom a rodine že? A ty si bol v nemocnici zase na psychiatrii? Či aj niekto s tebou? S týmto by som sa nezahraval. Či ty závidis aj choroby obcanov ? Smutne no vyjadruje to tvoju pokrytecku povahu a zákernosť. A ešte so občanom nevysvetlil a nenapravíl prokuratorske upozornenia- bolo ich nikolko!! Tajíš ich pred poslancami a tajíš ich pred občanmi- nikde o tom na stránke obce ano zmienka. Dlho to neudržis v tajnosti. Či nájdeš 3-ho právnika? Hehehe, nejak ti to nepomáha skor naopak.
od veci | 29-01-2017 13:32:47
Kto sa durdí? Ty musíš byť vážne chorý a neskutočný debil. V minulých komentároch si poukazoval okrem iného aj na rozpočet. Tak si skús pozrieť položky na dotácie, aby si videl, že pre farský úrad je dotácia 2.500,-eur. Nauč sa najprv číslice, potom sa nauč rátať a ak budeš vedieť normálne zmýšľať, bude to tvoje víťazstvo. Zvykám si na to, že tvoja huba veľmi rád všetko zveličuje, prekrúca a podáva informácie tak, aby ty si bol ten pravdovravný a veštci občania, poslanci a starosta sú tí, ktorí len kradnú, zavádzajú, hania,..
A ak máš vedomosť, že starosta prekročil svoje právomoci a mal by byť stíhaný, tak načo čakáš? Ak máš podozrenie podaj oznámenie a nepíš tu o úplatkoch, keď dobre vieme, ako si práve ty kupoval hlasy a po voľbách využil napríklad aj Reginu, ktorá pre teba spisovala petíciu a ak by bola úspešná, mala dostať pozemok vo fazuľovej.
Ty si fakt myslíš, že niektoré informácie sa medzi ľudí nedostanú? Snažíš sa kopať okolo seba, ale nezabudni, že napríklad 22.2. je súdne pojednávanie a že si už po prepustení z nemocnice dosť silný a zdravý na jednanie. Či?
Chlapče, sype sa na teba všetko to, čo si ty chcel sypať na iných. A to čo želáš ty /iným/, tebe želám dvojnásobne :)
k veci | 29-01-2017 12:53:06
Len sa tolko nedurdi starosta a či občan za ktorého sa schovavaš. Spomeň si odkiaľ si došiel pred chvíľou kde si farizejsky klacal na kolenách a hral divadlo pred pár babkami a pred farárom ktorého si kupuješ za dotáciu 3500 EUR aby ovečky usmerňoval k zhovievavosti k tvojim intrigám a skutkom. Neviem kto je L..o ani V...o ale viem že nie si sudca ani prokurátor a už dávno si prekročil svoje právomoci za čo ponesies pravom zodpovednosť a súdiť budú teba. To si si svojimi klamstvami vykoledoval a nepomôžu ti ani dvaja predraženi právnici za 80 EUR! Ohľadom úst. súdu nepredbiehaj, či zase skúšaš podplácať ako pri vyšetrovaní volieb ked si si kupoval voličov? 15 000 EUR si dal??
len toľko.. | 29-01-2017 12:20:39
re:chápem | 29-01-2017 11:10:25 Ty chápeš h...o . Nie som starosta, ani jeho kamarát, som len obyčajný občan obce, ktorý pozerá na problém zo svojho pohľadu a má svoj NÁZOR. Nevnucuj nám tvoje drísty, to môžeš oblbovat svojich rodo-verných, ako L..o, V..ová,atď.. Boh vie, či aj platia dane tejto dedine, nie iba naťahovať ruky a ospravedlňovať sa, že sú cigáni.Kto dá čo zadarmo nám, našim deťom, vnukom. Koľkí sa zadĺžili na niekoľko desaťročí, aby mali kde bývať a popritom si aj platia, ako sa patrí. Ale ty zakrývaš svoju neschopnosť, tak rozhlasuješ bludy. Prečo platíme drahého právnika? Lebo ho potrebujeme, lebo ty si príčina!!!! Nezaplatím si pôrodníka, keď nie som tehotný. To dá logiku, no tvoj mozog asi na to nestačí. A obviňovať starostu, poslancov, občanov, to je pre teba také ,,vlčákovsé\". Ty sa neštítiš obviniť ani svoju dcéru, dokonca na súde, že ti preberá poštu..! Len TY a TY.. Dokonalý narcis. Dúfam, že na ústavnom súde budú sudcovia hodní svojho postavenia a budú vedieť ako dať takej kreatúre, ako ty, čo jej patrí. Hou!
chápem | 29-01-2017 11:10:25
že si nervózny pán starosta. Nedarí sa ti presadiť tvoje obvinenia a zakryť predražených právnikov a zákazky. Tvoj problém a nenadávaj ked nemáš iné argumenty. Jeden právnik nestačil na bývalého starostu tak musíš platiť z našich peňazí ďalšieho aby si zas nepohoreli. Toto by si si nedovolil zo svojich peňazí tak len plytvas obecne. Hádam by bolo načase aby si si uvedomil že s takými klamstvami čo si nahucal poslancom si nič nedokázal.Len svoju bezmocnosť a úbohosť. Chápeš, či ?
pre nechápavého | 29-01-2017 10:33:53
Bol si na zastupiteľstve? Tak si mal dobre počúvať.
Ak si nebol a niekto ti hovoril čo bolo na zastupiteľstve, nepovedal ti to tak, ako to bolo. A TY Debil, preberáš informácie z tretej ruky, ktoré si neoveríš a potom si z huby robíš riť. Nesrď sa, nemôžeš zato že si domýšľavý a nechápavý :)
ako mantinel | 29-01-2017 10:15:20
Len svoje omiela ten náš nepodarený starosta a sám tomu neverí ked mu nestačil jeden predražený právnik a už musel najať ďalšieho tiež za 80 EUR na hodinu a výsledky take ako za predchádzajúcich 6 rokov- len obhajuje starostove klamstvá a pomstu ..... ved Šopornani to prekukli a zrátajú mu to.
tak ešte raz... | 29-01-2017 10:02:08
Vybielil účty? Prepáčte, ale ak by si občan splnil svoju povinnosť zaplatením povinných platieb, nemusel sa dostať do samým sebou vytvorenej situácie neplatiča. Čo tým dokázal? Že predtým ušetril niekoľko eur?
Za druhé - prečo taký občan nereagoval na výzvu? Nereagoval na podnet exekúcie? Prepáčte, ale ignorovať niekoľko výziev a potom sa tu hrať na nejakého ctihodného občana, ktorému starosta ublížil na exekúcii JE maximálne úbohé!
Narážate na starostu, že tu vypisuje a plače. Jediný kto má na to dôvod na plač je práve bývalý. A znova opakujem, že nepíšte praktiky, ktoré ON sám tvoril počas svojej ,,kariéry,,. Teraz plače a sťažuje sa na ústavnom súde? Začo? Že okradol obec a MAL by vrátiť nám občanom do obecnej kasy cca 27.000!eur? To žiada ústavný súd, aby mu udobril jeho zlodejinu?
A tak sa napĺňa karma...
pre len tolko | 29-01-2017 09:22:21
Starosta nemusíš sa pajedit a obhajovat ked si si to zavinil sám. Ty si vymyslel intrigy a falošné obvinenia na bývalého a vybielil si účty občanom aj svojim voličom zákerne cez exekútora! Tak teraz nevypisuj a neplač, ukázal si svoju pravú tvar -narazil si na odpor a skutočnú pravdu z inej strany. A tak sa naplní tvoja karma a všetka tvoja pomstychtivosť vychadza a víde na povrch.
len toľko.. | 29-01-2017 00:03:24
re:pre pravnik | 28-01-2017 11:48:19 Keď tak všetko vieš a bol si na zastupiteľstve, tak nám vysvetli, prečo museli toho právnika objednať? Prečo musí ísť zastupovať obec až na ústavný súd? Nemal byť súd najsamprv na okresnom a následne na krajskom súde? Alebo oba súdy prebehli a niekto nám natlačil kaleráby do hlavy,, že Macho všetky súdy prehráva?\" Prečo musí obec platiť znova právnika? Kto je nespokojný?, ktorý sťažovateľ? Okrádaš občanov o peniaze, ktoré by sa mohli použiť na prevádzku obce. Myslíš, že občania sú taký sprostí a nechajú sa oblbovať tvojimi rečičkami. Ako napr. pozdrav z lúky a v šoporni rastú slivečky? A to prečo nepovieš, že máš zaplatiť tuším 29tis. éčiek. Škoda, že zastupiteľstvá nie sú on-line. Potom by sa občanom otvorili oči.. Aj to, čo vyplodí taký poslanec.A či vlastne mu ide o obec, alebo pomáha zakrývať zlodejinu. V Číne by už stál pri múre. Ale budú voľby a tam sa to všetko zráta..
PS: Do Petráša sa nenavážaj, nesiahaš mu ani po členky. A vieš, koľko stojí fotograf pri akciách. A on je na každej jednej akcii. Tie fotky teraz možno nemajú takú cenu, no po rokoch budú mať pre NÁS neskutočnú hodnotu.
Faktury | 28-01-2017 12:41:57
Tam to zbadáme, aj právnikov aj iné predražene zákazky.....píš si čo chceš vieme svoje a tvoje výplody a úskoky ma nezaujímajú. Väčšina Šopornanov ma v tom jasno čo je starosta zač a viac si ani neškrtne.
Bacha na to! | 28-01-2017 12:29:06
Čo si veľmi dobre počul???
Starosta povedal aj meno. Tak mysli, aké meno povedal.
Robíš zo seba cokota :)

P.S.: a citujem z tvojho posledného komentu: ,,...účelovo zamlcava a falšuje ako mi vyhovuje,,

Falšuje niečo, čo tebe vyhovuje? Pochybujem :)
pre pravnik | 28-01-2017 11:48:19
Zase klameš. Na obec. zastupitelstve poslednú stredu v zasadačke uradu to jasne starosta povedal-že objednal ďalšieho právnika za 80 EUR na hodinu. Velmi dobre som to počul a čaká sa na vayjadrenie z úst. Súdu, že? Takze starostove intrigy a klamstvá majú velke trhliny. Odporúčal by som poslancom najskôr si veci overiť na urade, pozret argumenty lebo starosta ich účelovo zamlcava a falšuje ako mi vyhovuje. A potom sa vykruca a hádže to na poslancov, že ved oni to odhlasovali! Bacha na to!
pravnik | 28-01-2017 10:21:39
je stale ten isty. tak sa najprv preber a rozmyslaj aku prkotinu napises. preco? lebo ludia vedia ako to je, len ty robis zo seba debila. rozmyslaj poslanec...
Drahí pravnici | 28-01-2017 08:57:55
Starosta si najal ďalšieho právnika za 80 ečiek na hodinu!! Z našich spoločných peňazí si rieši svoje ego a pomstychtivost- cele zle! Prvý obecný právnik už zinkasoval 30 000 tisíc eciek!!! z obecného rozpočtu!!neslychané..Poskanci riešte to konečne, starosta vás klame a zavádza.
Kriticky | 27-01-2017 14:48:51
k starostovi sú hlavne Šopornani. A poslanci nech sa zobuda! Bolo by načase.
Pozorovateľ | 27-01-2017 11:55:23
ing. Jozef N... nevieš kto používa slovné spojenie - ,,velka prezamestnanost a plytvanie a neschopnost.,,
??
obecne zastupitelstvo | 27-01-2017 08:54:32
V stredu zasadali starostovi lokaji bez vlastného názoru a schvali ďalšie odmeny kúpenej kontrolorke čo kryje podfuky. A už kuju pikle v zasadačke? Poslanci chodte sa občas pozret na úrad na pracovnú morálku pracovníkov! Hlavne čo tam furt robi vecný chránič vysetrovatel špicel Petráš? Dobre zneužíva bývalých.. velka prezamestnanost a plytvanie a neschopnost.
Šoporňa | 26-01-2017 17:19:43
Machovci nefnukajte. Ste na smiech.
Tu si vy nevdacnici nic nevazite. | 26-01-2017 15:12:22
Vitaj doma. Nenormálne si normálne chýbal na tomto fóre s tvojimi genitálnymi komentami :)
machove klzisko | 26-01-2017 13:34:22
Kam sa hrabu okolite dediny na nas? My uz mame klzisko 3 tyzdne po celej dedine odkedy nasnezilo.
Tu si vy nevdacnici nic nevazite.
\"DAKUJEME\" pan sarosta
šopornanská cvokaren | 26-01-2017 05:29:23
Cvok lahko zapadne medzi domácich cvokov. Na urade špeciálne či ? Za pravdu sa každý háda,poznáme to.
zahada je | 25-01-2017 22:51:35
ze ta pustli z cvokarne
pre kurt | 25-01-2017 19:14:48
Stĺpiky sú u kisovej a pri kurte nikdy aj tak neboli iba diery a stĺpiky sa nosili von z naradovne z telocvične. Záhada vyriešená.
pre kurt | 25-01-2017 16:49:40
Kdeze je ten kurt? Kam sa da natiahnut siet, ked tam nie su stlpiky? Da sa tam hrat tenis? Len tolko...
Posedenie podnikatelov | 25-01-2017 10:57:23
Vie mi niekto povedat aká podnikatelka je Zdena Kišová? A za vrchom stola pri Machovi? No toto..napapala sa napila z obecného a vyhrgala.pofajcila..Toje také šopornanske ako ked robila na obecnom urade a nechala spilit ohradu okolo Floriana lebo nemala čím ohradit doma slepice na dvore hehehehe.
kurt | 25-01-2017 09:24:48
Tenisový kurt pri škole je stále! Plot dala spilit ešte malá raditelka Javorová,ked sa kradlo pletivo a nechcela to stále opravovat. Len tolko z histórie.
pre klzisko | 25-01-2017 06:30:14
A kto brani rodicom, aby klzisko vytvorili. Nakoniec pred rokmi isty nemenovany ucitel-telocvikar s istym nemenovanym riaditelom-neskor starostom zlikvidovali tenisovy kurt pri ZS, ze urobia klizisko. Vlozili sa do toho aj nejake investicie a klzisko nikde.
klzisko | 24-01-2017 23:45:16
pre soporna nespi | 23-01-2017 21:24:50. aj vinohrady, aj dolna streda,,a dokonca aj sered vuziva prirodne klziska,,, ale vies ze kazdy rodic je rad ked jeho dieta sa korculuje na umelom lade,, ak je moznost,,, a tu soporna nema,,,
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 24-01-2017 21:45:34
anonym | 24-01-2017 19:19:56 | - pod inym clankom som Vam cez slzy napisal, ze s ludmi ako Vy, nebudem v diskusii stracat cas. Plati to aj tu.

Tema nie som ja, ale vyroky poslanca Macha v case, kedy sa chcel dostat na post starostu a jeho konanie pocas zastavania funkcie, na ktoru ho ludia zvolili. Ak chcete diskutovat o jeho \"zahadnej\" premene - mate moznost.

Na rozdiel od Vas, ja sa drzim faktov a viem identifikovat aj autorov jednotlivych vyrokov a stanovisk.
anonym | 24-01-2017 19:19:56
Kto by už len chcel zničiť SOL, pán majko nenamýšlajte si,čím dalej tým viac bojujete sám so sebou a mám pocit že aj s neexistujúcimi nepriateľmi.Adrian urobil v Šoporni kus roboty a šopornania to vedia .Aj bez vás a vašeho SOL. A keď tu pod každým článkom píšete a asi veríte aj a namýšlate si aký ste dôležitý je to na úsmev ale cez slzy.
soporna nespi | 23-01-2017 21:24:50
zaspal si len ty. soporna uz velmi davno vyuziva stare rameno vahu ako prirodne klzisko :)
klzisko | 23-01-2017 21:09:13
soporna spiiiii?? vsetci naokolo maju klzisko,,, aj vynohrady ci pata,,, len soporna spiiii?
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 01-01-2017 21:45:56
p. Majko \'zazracne\' zmenil nazor na vypovedanie zmluv. Sered - ano, Soporna - nie. | 01-01-2017 21:29:39 | - tentokrat Vam jasne ukazujem, ze mame aj dalsie tlacitko, ktore prispevok stiahne do archivu tak, ze nieje zverejneny ani NICK v KTOROM primitivne ZNEUZIVATE verejnu diskusiu.

Nie, nemajte obavy, prispevok pre pripedne vysetrovanie zostava v databaze zachovany v povodnej podobe.

Naozaj nevyhrate. Fakt, nekecam. Diskusiu nezablokujem, takze voleny zastupcovia otazky dostavat budu. Cim budete skusat primitivnejsie utoky, tym tvrdsie budem reagovat, az to skonci tym, ze ludia sa budu mat moznost IBA patat volenych zastupcov, no oni budu mat moznost odpovedat IBA pod vlastnou registraciou.
Demokracia je demokracia a ta nedava rovnake prava volenemu zastupcovi a obcanovi. Dlhodobo upozornujem, ze voleny zastupca musi, kdezto obcan len moze.

Verte mi, neznicite SOL - kazdy utok nas robi jedine ostrazitejsimi a skusenejsimi. Na zakernosti sme zvyknuti - ide len o to postupne identifikovat, preco sa deju, kto za nimi stoji a komu a preco teda vyhovuju.

No a ked toho bude vela napriek dobre myslenym verejnzm upozorneniam, tak pojde zaloba. Zial, kde niet rady, tam niet pomoci.
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 01-01-2017 18:50:56
-Edo- | 01-01-2017 18:24:16 | - nie, Vy len nedodrziavate pravidla a nerespektujete upozornenie. Tak ako som napisal, tema je Adrian Macho. Zmluva bude inokedy.

Takze sa zariadte, alebo budu Vase prispevky zmazane.

Predpokladam, ze na 3 upozornenie by uz bolo fajn... ;-)
-Edo- | 01-01-2017 18:24:16
KOMENTÁR PORUŠIL PRAVIDLÁ DISKUSIE
Príspevok svojim obsahom bol v rozpore s pravidlami diskusie, prípadne porušoval legislatívu platnú v SR a EÚ. Administrátorom portálu bol vymenený za tento oznam a uložený do archívu.
pre Adrian -Edo- Macho | 01-01-2017 01:01:23
Cize ked ma OZ vacsiu moc ako starosta, preco potom obec nezverejnuje faktury v pdf formate, ked to OZ jednohlasne odhlasovalo???
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 01-01-2017 00:57:07
-Edo- | 01-01-2017 00:47:02 | - zasadne nepiste do diskusie vtedy, ked na to nemate mentalnu dispoziciu.

Tema je Adrian Macho. Tema zmluva bude pod inym clankom onedlho.
-Edo- | 01-01-2017 00:47:02
KOMENTÁR PORUŠIL PRAVIDLÁ DISKUSIE
Príspevok svojim obsahom bol v rozpore s pravidlami diskusie, prípadne porušoval legislatívu platnú v SR a EÚ. Administrátorom portálu bol vymenený za tento oznam a uložený do archívu.
pravnik | 31-12-2016 23:32:03
Na pravnika obec a skola minula za ery starostu Macha vyse 28 000 EUR, co je 850 000 korun.

Odpovedanie na ziadosti podla infozakona nie su udania. Staci odpisat.
spomen si | 31-12-2016 22:30:07
kolko udani si podal anonym vs. obec? /lenon to vie/
do noveho roku zelam vela zdraveho rozumu, trpezlivosti a odvahy. :)
Obecny pravnik | 31-12-2016 19:46:57
Nehovoril nahodou p. Macho v roku 2012, ze naco nam je drahy pravnik, ze ved obec mavala pravnika predtym za 900 EUR rocne.

vid clanok
http://www.seredonline.sk/clanky/kam-zmizli-peniaze-v-soporni/

Preco nevyuziva pravnicke sluzby tohto pravnika? Ved len za december obec zaplatila za pravnika z nasich penazi 3700 EUR.
Pani kontrolorke a poslancom to nevadi?
veru veru | 31-12-2016 19:22:22
22.2.2017
:)
Pokracuj..
veru veru | 31-12-2016 18:38:49
Silvester či 1.april? Pokračuj.
veru veru | 31-12-2016 18:07:03
neustale udavat obec a klamat...ze to lenona este bavi. potom ma pravnik pracu, aby obhajil pravdu. nejde to nahodou z nasich penazi? kto je tomu na vine? dokedy bude udavat? cestny poctivy obcan, ocisti najprv svoje meno spod obzaloby.
V ďalšom roku | 31-12-2016 17:05:44
nebude stačiť ani trojnásobok za právnika ! Toľko sa toho nazbieralo starostovi a \" snaží \" sa ďalej!! ..
Obecny pravnik | 31-12-2016 16:24:44
Ako je mozne, ze obec zaplatila za pravnika v decembri 3700 EUR???

Dakujem pekne za slusnu odpoved bez urazok. Pekneho Silvestra prajem.
pre pre pre kolegu | 31-12-2016 13:35:27
Vymalovane mas zrejme ty:-)
pre pre kolegu | 31-12-2016 12:50:55
Na Silvestra celkom fajn žart. Ešte chvílu takto a je vymalovane.
nie je mi jasné | 31-12-2016 11:38:04
Ako mohla byť pre Šoporňu výhodná zmluva, podľa ktorej mala obec platiť za to, čo majú všetci ostatní zadarmo? :O
pre kolegu | 31-12-2016 11:25:58
samotrejme,že bačuje s peniazmy veď je starosta a o akej premene to tu stále zmotávaš,dlžoby nenarobil a vidieť po ňom kopu urobenej práce a spokjnosť v obci,že to tebe nevyhovuje ani sa nečudujem,myslíš,že tieto Tvoje žvásty niekoho zaujímajú si akurát tak na posmech.
kolega | 31-12-2016 05:51:11
Že \"zázračná premena\" Ma cha? Veru nie. On je taky odjakživa,len sa pretvaroval. Ale to ste zistili ked ste to dali do úvodzoviek. To čo stváral doma a v Leopoldove v base nech hodnotia tam dotyční ale v Šoporni bačuje za naše peniaze a bude sa zodpovedat a nie hádzať špinu na dtruhych ako ma vo zvyku.
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 31-12-2016 00:56:08
je to do oci bijuce | 31-12-2016 00:22:52 | - ja co slubim aj dodrziavam. ;-)
je to do oci bijuce | 31-12-2016 00:22:52
KOMENTÁR PORUŠIL PRAVIDLÁ DISKUSIE
Príspevok svojim obsahom bol v rozpore s pravidlami diskusie, prípadne porušoval legislatívu platnú v SR a EÚ. Administrátorom portálu bol vymenený za tento oznam a uložený do archívu.
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 31-12-2016 00:00:03
dvojaky meter | 30-12-2016 23:00:45 | - jeden jediny meter a vzdy rovnaky.

Zmluva musi byt vyhodna pre obidve strany. Nehovorte, ze Adrian Macho podpisal nevyhodnu zmluvu!

V momente kedy povie, ze podpisal nevyhodnu zmluvu nastane cas na vzdanie sa funkcie, nie? ;-)

- - -

Zmluve sme sa pod tamto clankom venovali naozaj dostatocne. Myslim si, ze po mojom prispevku su obyvatelia obce podstatne zorientovanejsi. Neplanoval som sice tak podrobne, no cast noveho clanku je teda hotova a druha bude dopracovana onedlho.

Dovtedy - toto je clanok o ADRIANOVI MACHOVI a jeho \"zazracnej\" premene po nastupe do funkcie starostu. Takze diskusiu mozete orientovat tymto smerom.
dvojaky meter | 30-12-2016 23:00:45
p. Majko sa v Seredi bezne dozaduje ukoncenia zmluv uzavretych mestom.
Ale v Soporni to uz podla neho mozne nie je .... alebo zeby len ta jeho zmluva bola nevypovedatelna?
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 30-12-2016 22:04:35
Jojo | 30-12-2016 21:46:20 | - ja si myslim, ze to ZATIAHNU OBCANIA presne tak, ko vyzdy.

Otazka je, o aku ciastku pojde. Doteraz obec Soporna dodavatelovi DLHUJE 12 x 200 Eur. Advokat ma podklady a po roku NEPLNENIA ZAVAZKOV OBCE PODPISANYCH STATUTAROM MACHOM bude dana zaloba. A Vam obcanom sa zacinaju PODSTATNE NAVYSOVAT NAKLADY a to napriek tomu, ZE OBEC POSKYTOVANE SLUZBY UZ VIAC AKO ROK NEVYUZIVA!!

Je to nieco obdobne, ako dodatocne vyplatenie platu kontrolorky, ktora sice do prace nechodila, no svoje dostala.

Viete, problem ludi ako Vas starosta, starosta Sintavy ci ten nas gubernator je, ze USTANOVENIM DO FUNKCIE si myslia ze MOZU VSETKO. Presne, ako povedal Paska - vyhraj volby a mozes vsetko. Aj Paska uz pochopil, ze zase az tak vsetko nie. ;-)

Nasledne to je uz len na kompetentnych organoch, ci maju zaujem takychto pomylencov riesit. Tieto sucasne nie - to vieme asi vsetci. No co ak tie dalsie ano?

Raz totiz PRAVDA A PRAVO ZVITAZIT MUSI, lebo inak by sme poprecli zaklady evolucie.
Bude to takto | 30-12-2016 21:58:36
JOJO-efekt alebo bumerang. Verte mi.
Jojo | 30-12-2016 21:46:20
Súhlasím bude to bolieť, len sa natíska otázka koho?
OZ, alebo bývalého štatutára?
Treba si počkať, čas ukáže.....
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 30-12-2016 21:32:15
p.Majko | 30-12-2016 20:38:52 | - suhlasim s Vami takmer na 100 %. Presne ako pisete - citujem:

\" stačí sa riadiť starou dobrou morálkou a slušnosťou\"

fakt bez urazky. Zmluva je zvacsa dvojstranny pravny akt osetrujuci obchodny vztah. Zmluva zpravidla vznika na ustalenie a vyjasnenie podmienok vztahu (dokonca moze byt aj manzelska) - teda kto, za co, preco a ako nieco bude dodavat, poskytovat a aj garantovat po dobu jej ucinnosti. Vztah vznika na zaklade nejakych predpokladov, alebo znamych skutocnosti - tak tomu bolo aj v tomto pripade.

Ak chce dodavatel poskytnut a garantovat urcitu sluzbu na urcity cas v pozadovanej (dohodnutej) kvalite a rozsahu, musi preto vytvorit podmienky. A to nieco stoji. Preto zmluva so sankciou pri nedodrzani zazmluvnenej dlzky trvania vztahu.

Uz sme si teda povedali, ze zmluva je dvojstranny pravny akt. Zmluvne strany jej podpisom prijali na seba urcite zavazky a povinnosti. (Zatial si dufam rozumieme.)

Ak jedna strana zmluvu plnit prestane, strane druhej je automaticky sposobena skoda. (stale si rozumieme, ze?) To je asi logicke aj pravne nevzdelanej osobe.

Je uplne nepodstatne, ci o odstupeni od zmluvy rozhodlo zastupitelstvo, obcania, martania alebo ten, kto ju podpisal - ak toto NEBOLO V SULADE S DOHODNUTYMI ZMLUVNYMI PODMIENKAMI. (stale si rozumieme?)

Zmluvnej strane poskodenej je totiz uplne jedno, kto sposobil skodu - zmluvna strana ma PODPIS A RAZITKO TOHO, kto ZMLUVU PODPISAL a ZAVIAZAL sa ZMLUVU DODRZIAVAT. (neviem, ale ak si rozumieme, tak podme dalej)

Viete, starosta nieje LEN STAROSTOM, ale aj STATUTAROM OBCE. To je nieco, ako konatel firmy. Starosta neberie len svoj plat, honor a vyhody vyplyvajuce z funkcie, ale NESIE AJ PRAVNU ZODPOVEDNOST ZA SVOJE KONANIE a chod OU. (uz to je zlozitejsie, no verim ze stale pochopitelne)

Takze, ak sa niekomu nepaci ZMLUVA, je chore co i len jednym ockom spatne pozriet na mna, resp. DODAVATELA. To si musite Vy obcania riesit s panom Machom, ktoremu ste dali doveru 4 roky viest obec a PODPISOVAT ZMLUVY. (ze sa nemylim?)

Ak aj starostu \"nakopete do gul\" za nieco, co sa Vam nepaci neznamena to, ze on si proste povie, ze nic sa nedeje a ZMLUVU - TEDA NIM UZNANE A PODPISANE ZAVAZKY OBCE jednoducho hodi za hlavu. Lebo protistrane z tej ZMLUVY jej NEplnenim VZNIKA SKODA. (stale zrozumitelne a pochopitelne?)

Takze na zaver - nie je podstatne, ci vyuzijete sluzby mojho, susedovho ci svojho pravnika, ja som Vam vo SVOJOM OSOBNOM VOLNOM CASE vysvetloval NAPOSLEDY. Najblizsi volny cas radsej venujem svojmu dietatu. A Vy si konzultacie mate moznost OBJEDNAT a ZAPLATIT.

Verim, ze to je dostatocne v sulade \"so starou dobrou moralkou a slusnostou\".

Prajem prijemny zvysok tohto roka.

P.S.: Poskodenemu je v podstate jedno, kto to zatiahne - ci ten, kto podpisoval, alebo ten, kto za dohodnutych podmienkok podpisoval (ak bol v momente podpisovania pricetny) a pravne zaviazal OBEC, TEDA VAS OBCANOV.
Naklady totiz vznikaju a dodavatel si svoju cast zmluvy stale plni a do konca volebneho obdobia plnit aj bude.

Nieco nechavam aj na rozmyslanie...

Obecné zastupitelstvo | 30-12-2016 20:58:31
Čo čakáte od takého chabeho zastupiteľstva? Toľko chýb a nekompetentných rozhodnutí až až! Je čo naprávať a bude to bolet. Než urážky, na čo zdvíhajú ruky za každú kravinu?
asi tak | 30-12-2016 20:51:49
Nato sa robia zmluvy aby sa dodrziavalo ich plnenie. A obsah zmluvy by mal mat jasne pravidla respektujuce vyhovujuce a zavezujuce pre obe strany. A mal by ich podpisat nie retard ale ten kto vie posudit obsah so zodpovednostou.
p.Majko | 30-12-2016 20:38:52
ja nemám záujem o služby Vášho právnika,ja sa Vás len slušne pýtam ako ste mohol uzatvoriť takúto zmluvu ktorá je podľa Vás nevypovedateľná bez následkov,obec s Vami musela uzatvoriť nejakú zmluvu aby Vám mohla vyplatiť danú čiastku a teraz keď OZ starostovi odsúhlasilo odstúpenie od zmluvy Vy sa začnete vyhrážať právnikom,to akože chcete bez charakterne si uplatňovať nárok na odmenu keď zjavne druhá strana o to nemá záujem.Tu netreba využívať služby právnikov ale stačí sa riadiť starou dobrou morálkou a slušnosťou,ja len toľko bez urážky,dobre?
Obecny pravnik | 30-12-2016 16:11:47
Ako je mozne, ze obec zaplatila za pravnika v decembri 3700 EUR???

Dakujem pekne za slusnu odpoved bez urazok.
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 30-12-2016 12:11:00
K zmluve | 30-12-2016 10:31:38 |- ale za to, ze Vy nerozumiete, ja naozaj nemozem.

Ak mate zaujem o pravne rady, mozem Vam odporucit advokatsku kancelariu, ktora ma zastupuje.
K zmluve | 30-12-2016 10:31:38
p.Majko ja nejako tomu nerozumiem,obec Vám zmluvu zrejme jednostrane zrušila asi sa s Vami nedohodla,tak podľa Vás by ju mala plniť do nekonečna a čo ďalej?
pre -Edo- | 28-12-2016 19:55:48
Hovoríš mi z duše. Sám som chcel napísať, že jedného BOHA sme už v Šoporni mali. Tu sa teraz ukazuje ďalší. Prečo odrazu taká zmena? Sú v tom peniaze?
-Edo- | 28-12-2016 19:34:47
Treba obcanom pisat pravdu- Tak píše samotný novinár.A mňa preto zaujíma, ak pred dvoma rokmi bolo písané na Vlčeka a teraz opak na Macha, kde je teda meritórna pravda? Tá ktorá komu, kedy, ako vyhovuje? Kto nám tu čosi podsúva, kde je pravda.Kto sa hrá na boha a určuje akým smerom máme ísť. Nebuďme ovce, nenechajme sebou manipulovať. Alebo je manipulácia účelová, kto viac pomastí dlane? Ale to už je na každom z nás, aký názor si urobíme..
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 28-12-2016 13:05:35
nech pride na oz | 28-12-2016 12:57:55 | - dolezite je drzat sa faktov.

T a teraz sucasny starosta MUSI a minuly moze. Ine to je v pripade, ze sa niekto zodpoveda kompetentnym organom. Ale to sa deje tam, kde to urcuje zakon.

Treba obcanom pisat pravdu. O pravach, povinnostiach a to aj vo vztahu zmluvnych stran k uz spomenutej zmluve.

Nie je dobre vytrhat z kontextu iba to, co momentalne niekomu vyhovuje.
Suvislosti su dolezite vela krat nie pre dnesok, ale pre buducnost a meritorne riesenie veci.
nech pride na oz | 28-12-2016 12:57:55
a nech vysvetli co robil. kam a komu dal vyse 10.000€ !
ale asi tazko lenon pride, ked sa nevie ani spod obzaloby ocistit. a takemu treba verit?
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 28-12-2016 12:18:39
len zahmlievanie?? | 28-12-2016 09:46:10 | - urcite neznechuti.

Obcan je oproti volenemu zastupcovi VZDY v neskutocnej vyhode. Obcan moze, voleny zastupca musi.



čakať do volieb | 28-12-2016 10:52:52
Zas kúpených za Eura a klobásy ? Čo Adrik a táto Štefan? Vo fazulovej uličke a vo vecierke? Na to sa spoliehate ? No len aby sa starosta nepreratal-na každú svinu sa voda vari a už vre.
pre zahmlievanie | 28-12-2016 10:21:01
šťekáš tu jak pes pred plotom a nevšimol si si,že každý na teba s...e,ešte si nezbadal,že si píšeš sám sebe aj si odpovedáš.Presne tak zo starostom sme spokojní a je lepší ako sme čakali,počkaj do volieb a potom uvidíš.
len zahmlievanie?? | 28-12-2016 09:46:10
Aj jasný zámer a krátkozraká taktika Macha. Znechutiť Majka a ďalej šíriť dezinformacie a klamstvá v obecných novinach,na OZ a medzi najatymi dobre zaplavenými poskokmi v dedine. Len aby sa starosta nepreratal- na každú svinu sa voda varí.
pre Milos Majko | 28-12-2016 08:34:42
Iné som ani nečakal. Mne stačilo u dávno:D
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 28-12-2016 08:24:00
pre Miloš Majko | 28-12-2016 07:50:57 | - myslim, ze nielen moj predpoklad sa naplnil - len a len vseobecne zahmlievanie.
Takze len a len anonymne. Pokracujte. Dovtedy, pokym poviem stacilo. ;-)
pre Miloš Majko | 28-12-2016 07:50:57
Máte pravdu demokracia a sloboda slova je na niektorých miestach nulová. Čo sa nehodí , to sa vymaže...Niekto má platiť za to, čo majú iní zadarmo... Ja nemusím nikomu nič dokazovať. Som občan Šoporne spokojný so starostom obce. Hotovo...
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 27-12-2016 21:43:11
pre Miloš Majko | 27-12-2016 13:07:45 | - vidim, ze reakcia na konkretne otazky je nulova. Skoda. Ale na druhej strane je vidiet, ze naozaj mate len na vseobecne frazy, podpasove anonymne utoky na ludi okolo seba bez pouzitia akycholvek faktov a ponizovanie ludi.

To uz nieje demokracia a sloboda slova. To je zakernost, podlost a primitivne spravanie sa ludi, ktori su v kute tak velmi, ze uz ani nechcu, aby ini vedeli ako.

Mam navrh - podme do zivej debaty pred kameru a dajme na stol pre obcanov fakty. Obhajme svoje tvrdenia. Podte, ked ste si isty, ze mate pravdu!
aktualne | 27-12-2016 21:30:12
Máte zmysel pre humor ale ten váš smejd si už neškrtne. Toto je lepšie ako prezentácia smejjdtovarov.
pre ná nech | 27-12-2016 21:11:24
Volili sme ho teraz a budeme aj nabudúce. Je lepší než sme čakali.
ná nech | 27-12-2016 20:59:08
neodpovedá! Kašlat na neho teraz aj pri volbach. Potom sa zbadá farizej a podvodnik jeden.Hlavne nech voliči vedia čo je zač!..
pre rozdiel | 27-12-2016 20:37:57
pekne si to napísal,ja som len zvedavý ako si to tu Tí rypáci predstavujú,to akože má starosta 24hodín sedieť pri nete a odpovedať na takéto stupídne otázky a urážky? Ak máte nejaké otázky tak sa dostavte na OZ alebo na OU a keď nedostanete tam odpovede potom môžete niečo povedať o transparentnosti lebo toto už nejde nikomu ani do zadku.
Prečo? | 27-12-2016 16:17:55
neinformoval a neprerokoval starosta upozornenia prokurátora ktoré dostal na jeseň 2016 ako mu ukladá zákon!? Čoho sa bojí?
občan | 27-12-2016 15:26:39
Transparentnost.....aká..asi taká,že sa tu par blbcov predvádza anonymnymi výmyslami ničím nepodloženými. Urážky jednotlivcov a to ešte aj cez vianočné sviatky.HANBAAA
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 27-12-2016 15:26:15
pre Miloš Majko | 27-12-2016 13:07:45 | - co konkretne bolo inak? Inak bol starosta, inak bol poslanec, inak bol obcan?

Je uplne jedno, kto sedi na stolicke starostu, poslanca - obcan vnima INSTITUT, ktory plati zo svojich dani.

Zmenil sa iba pohlad Adriana Macha. Vychadzajuc z publikovanych materialov, ked NEbol starostom on, mu sloboda slova, otazky a transparentnost vyhovovali. Volal po nich takto:

\"Aj tu sa niekto búcha do pŕs, že on koná iba zákonne, on všetko dodržuje, počkajme si na výsledky šetrení, počkajme, čakajme a čakajme a čakajme .... a zlí sú tí, čo na neho iba útočia a nehovoria pravdu.\"

Viac informacii k sustavnemu prezentovaniu svojej osoby (ADRIAN MACHO) najdete tu:

http://www.seredonline.sk/clanky/ako-poslanec-bol-adrian-macho-v-komunikacii-s-obcanmi-aktivny-publicitu-na-seredonlinesk-vyhladaval-a-rad-nielen-clanky-pisal-ale-aj-ostro-diskutoval/

- - -

Minulost dobieha...
INEKO? | 27-12-2016 14:52:34
Zneužitie obecných novín starostom? Prednosta ako nástroj klamstiev pre obcanov ? Aká dôvera v terajšie vedenie obce?
pre Miloš Majko | 27-12-2016 13:07:45
Starosta Adrián Macho nemá problém komunikovať s občanmi. Pred pár rokmi bolo všeličo inak a dnes to neplatí. Súčasného starostu si vážime, nech si tu píše kto chce, čo chce. Pekný deň.
rozdiel | 27-12-2016 13:03:58
Odpovedať na otázky verejne položené...
Komu odpovedať? Akej ,,verejnosti,,? Anonymnej?
Veď, kto sa chce opýtať, nemusí sa hanbiť kto sa pýta. Myslím si, že vždy je lepšia komunikácia, ak niekto vie kto sa pýta a komu je odpoveď adresovaná.
Ale na tomto fóre sa kto pýta? ,,Neznámy ľud,,? A vôbec, bola tu už normálna, logicky položená otázka, na ktorú sa dá zodpovedať?
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 27-12-2016 12:46:28
pre otazka | 27-12-2016 11:09:41 | - ale pred par rokmi OSOBNE este poslanec Macho vyzyval obcanov, aby sa pytali VEREJNE tu na SOL - preco mu otazky uz ako starostovi polozene VEREJNE teraz vadia?

Priatelia, nestoji otazka, ci minulost cloveka dobehne, ale kedy a s akymi nasledkami...
prehre otázka,reotazka | 27-12-2016 11:55:19
naozaj neustále opakovane
reotazka | 27-12-2016 105548 | 27-12-2016 11:39:23
Usporiadaj si to v hlave. Najprv vykrádal školy, potom kostoly.. potom, potom za plotom. A či bol liečený? na psych. gynekol. zubnom, ušnom... hovorí ti niečo lekár. tajomstvo? Ak má muž prostatu, tak to určite zavesí na Sol. Sa už konečne spamätaj. Len hádky, ohováračky, urážky obvinenia..M., aj keď sme ťa volili, už ťa určite nebudeme, hoci naše dedi chodili spolu do školy. Zosmiešňuješ sa tu, vyplakávaš, ako plačka na pohrebe. Mal som dojem, že si tvrdý chlap, no žiaľ mýlil som sa.Si jeden zákerný človek. Vieš o čom tu píšeš. A že udávaš na prokuratúru školu a potom sa pýtaš, prečo škola míňa peniaze na drahého právnika, je od teba podlé. Okrádaš naše deti o peniaze a hlavne vo svojich prejavoch vypisuješ bludy o našich potomkoch, našej budúcnosti. Píš ešte, nech sa otvoria oči ostatným zaslepencom, ako si chovali hada na hrudi.
pre otazka | 27-12-2016 11:09:41
Ak chces odpoved na otazky, chod na zastupitelstvo, tam dostanes odpoved. Nikto nebude odtial utekat pred obcanmi, tak ako v minulosti... Chod sa opytat na urad, nebudu sa pred tebou zatvarat ako v minulosti pri prilezitosti dna otvorenych dveri, ktory sa mal konat pravidelne a nekonal...
otazka | 27-12-2016 10:55:48
Opakujú sa tu viaceré témy. Súčasne vedenie obce bud neodpovedá alebo opakuje dokola staré témy na bývalého starostu a veselo súdi a obvinuje. A z druhej strany sa opakuje info o liečení starostu a o tom ako vykrádal školy? A odpoved nič.. asi sa to bude opakovat ked to je pravda so súčasným starostom a stále sa vykruca !
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 27-12-2016 01:00:01
preod veci | 26-12-2016 135910 | 27-12-2016 00:53:51 | - naozaj neustale opakovane.

Otazka je, ci to je pravda...
preod veci | 26-12-2016 135910 | 27-12-2016 00:53:51
Stále dokola. Liečený, na liekoch, vykrádal rodičov a ďalšie
bla, bla, bla nezmysly. Daj niečo nové! Opakuješ sa stále dokola, ako obohraná platňa.Došli ti nápady? Alebo dementnieš!? Skús radšej krížovky, rébusy, miesto plameňo-žlčových urážok.
Prajem pokojnú noc.
od veci | 26-12-2016 13:59:10
Zodpovedný Macho a spol zas točia svoje psychouvahy? Jediný kto zatial bol liečený a závislý je Adrian. A potrebuje to zjavne znova!
dosť trápne... | 26-12-2016 13:51:26
áno, dosť trápne, keď ti stále nedochádza, že tvojou liečbou sa ti rodina a štát poďakuje /ak nejaká pri tebe zostala. okrem ,,zbohatnutej,, dcérenky a bse dajky/
naozaj, dosť trápne, dva roky šalieť, že z obecného netečie :)
je mi ťa nesmierne ľúto, že takéto niečo trafené, musí niekto v dome strpieť. a možno sa mýlim. možno že si takto vyhovujete a podporujete sa ako presne trafená ,,rodina,,.
popletkovi | 26-12-2016 12:42:38
To si dobre poplietol kamošmi. Alebo to je vysvetlenie podfuku s INEKO v sopornanskych novinách? dosť trápne a úbohé a zas len lži a úskoky!
pre bývalého starostu | 26-12-2016 12:13:21
Pán V., nie je vám hanbou, takto sa zhovaďovať! Veď už ste na smiech v celej dedine.Všetci už vieme, že píšete všetky články VY. Veď sú ako cez kopirák, ešte aj ten list, akože od rodiny..
Raz píšete, akoby to písal Macho, raz ako jeho otec, a raz zas niekto iný.. Skúste si najsamprv zistiť, kde sa ten človek nachádza a či má prístup na net. Ste trápny, detinský, vás si už nik nebude vážiť, ani vášho komplica, tiež stroskotaného kandidáta na starostu s jeho sliepkou, ktorá nevie ,,vyprodukovať\" ani jednu súvislú vetu. Len mi je ľúto vašej dcéry. Hoci moc rozumu nepobrala, už teraz z nej máte ,,hepu\", aj keď bohatú, no osamelú. Priatelia sa z nej smejú poza chrbát, no tak vám treba! Ani vy nie ste anjel, že? Ako ste osr.l konkurentov guláš v Pohode! Zhorený, čvarga si iný nezaslúži! To sú vaše slová.. Pravda ,,vycháza\" na povrch, aj s tvrdým y. Dnes už nikoho neoklamete, ľudia si dobre pamätajú, a všetko sa dá nagoogliť. Nemusíte nám podsúvať vaše názory, ďakujeme za vaše príspevky, názor sme si už urobili sami.
PS: Aj keď ste urobil z vašej dcéry boháčku, exek. môže siahnuť na jej majetok, pokiaľ vy tam máte trvalé bydlisko. To vám právnik nepovedal? Škoda, čakali sme, že sa na súde očistíte, no teraz ľudom dochádza, že niečo nie je s kostolným poriadkom, keď sa súdu bojíte.
bez komentára? | 26-12-2016 09:44:40
Pán Boh uslyš a uzdrav psychicky narušeného starostu a jeho otca Štefana.
,,na moj sviatok,, ? | 26-12-2016 09:11:48
prajem ti skore uzdravenie :)
sv.Štefan | 26-12-2016 08:17:58
Stratili reč a výhovorky prednosta Gála a starosta Macho? Takto zneužiť Šopornanské noviny? Čo na to redakčná rada? Dr Búran? Šéfredaktor a dnes sa na neho pozrime na môj sviatok v kostole pri vystúpení važinky! Kde mu behajú myšlienky ked dopustí taky podvod a klamstvo v novinách čo vedie?? A ostatní? Kabrhelová, Baranova(Kovaľová) či Vozarova? Za naše peniaze krivia školu, knižnicu, udalosti! Bože nakopnú ich do..... ked farizejsky pred ľudmi hrajú divadlo v kostole a falošné spínajú ruky nie ktebe Najvysiemu ale k sochám a svojim chamtivým chúťkami na úkor vacsiny Šopornanov!
Hodnovernosť udajov | 25-12-2016 21:01:20
je už riadne otrasesená, že pán starosta a pán prednosta? To mame veriť tomu pamfletu čo na zákazku starostu vytvorila akože kontrolórka obce ktorá na to nemá vzdelanie a je iba fakturantka?? Hádzanie číslami je smiešna parketa Macha, Kovalu,že? A koľkože auditov ste za dva roky museli robit aby ste niečo nafalsovali? Kolko veci ste zatajili a odniesli z uradu na začiatku 2015?? Takže?
ineko | 25-12-2016 20:29:08
zasa táraš debilko. Poďme počítať drobné :)
Skús hodnotiť záverečný účet za rok 2014.
O koľko bol prečerpaný?
Obec celkovo za rok 2014 prečerpala rozpočtové provizórium o 296.909,59€!!!
Je to v záverečnom účte za rok 2014, strana 34!
Tak sa ťa pýtam, kam a komu išli tieto peniaze? Na aký účel ich prečerpal?
Tak mi sem netrep nejaké ineko. Počítaj vlastnú kuchyňu. A ak vieš čítať a počítať, porovnaj si to s rokom 2015 :)
Potom mi napíš či za rok 2015 bola obec v mínuse a aká rezerva sa vytvorila. Potom zhodnoť, kto ako štatutár hospodáril, a kto si tvoril ,,budúcnosť,,
Ale cením si tvoju snahu neustále sámého seba presviedčať o pravde, pokore a čistote ľalie :)
INEKO - obecny urad - trapas | 25-12-2016 19:45:54
tu je link na stranku Ineko, Soporna roky 2012-2015
http://www.hospodarenieobci.sk/profily/?ID=2396&y=2015

tu je link zo stranky soporna.sk
http://soporna.sk/pdf.php?file=ineko-05122016-002

je tam pekne vidiet ako vymazali rok \"2012-\" a zatvorky, aby sa mohli chvalit za hospodarenie akoze za rok 2015
Pre zavistlivcov | 25-12-2016 18:49:32
Niekomu evidentne prekaza, ze urad uz dva roky funguje a dedina sa rozvija. Namiesto vymyslania nezmyslov a intrig by ste mali rozmyslat ako rozvijat obec.
Pre Milana Vkceka | 25-12-2016 13:53:13
Ako mozno posliapat cloveku nieco co nema?
edo, edo, ale si dopadol ) | 25-12-2016 13:38:42
ty nemôžeš súdiť. ani kritizovať. zato ,,ježiško sa narodil,, môže súdiť aj celý úrad za ,,podvody a účelových klamstiev,,.
Takto to dopadne, keď sa z LenOna stal NapoleOn a teraz sa z neho ,,ježiško sa narodil,, :) a ON môže všetko. Vyčkajme :)
Ja chcem vidieť ľaliu :) pravdu a pokoru.
-Edo- | 25-12-2016 13:34:31
pre:Ježiško sa narodil | 25-12-2016 13:02:51
Je to priznanie, čierne na bielom.-,,zlodej kričí chyťte zlodeja. Sám ste sa tu prezentoval ako zlodej. Nič viac a nič menej.. Len vaša myšlienka. Aj keď niekedy skôr napíšeme, ako rozmýšľame.. Nie som ani ,,machovec, ani vlčiakovec\".Niekedy stačí pohľad z vonka.
Ježiško sa narodil | 25-12-2016 13:02:51
Tak-Edo-či kto ste,nesúďte a nevyšetrujte! Na to sú súdy a orgány čin. v trest. konaní a nie vy,ani Macho,ani poslanci. Vydržte,dočkáte sa. A to odhalené klamstvo prednostu OcÚ s INEKO v Šopornianskych novinách je len slabý odvar podvodov a účelových klamstiev terajšieho starostu a jeho partie.
-Edo- | 25-12-2016 10:44:07
pre:Milan Vlček | 25-12-2016 08:41:48 citujem :...a stále čítame a počujeme ako zlodej kričí chyťte zlodeja.-Takto sa verejne priznávate, že ste zlodej?-
PS: Pokojné prežitie vianočných sviatkov.
anonym | 25-12-2016 09:45:15
Amen.
Milan Vlček | 25-12-2016 08:41:48
Želám pokojný 1.sviatok vianočný a úctu k pravde a pokore, i keď sa to niekomu nepáči a stále čítame a počujeme ako zlodej kričí chyťte zlodeja. Stačilo klamstiev a prekrútených faktov-čoskoro sa občania Šoporne a čitatelia SOL dozvedia ďalšie informácie a dôkazy kto ako obec Šoporňa viedol a vedie a ako sa intrigami a chorou nenávisťou pošliapiava česť a dobré meno človeka, rodiny, ...
trapas je | 24-12-2016 23:43:46
že pri kontrole za roku 2013 zistili, že lenon ,,kradol,, a je povinnosťou úradu, tieto financie od lenona požadovať späť do obecnej kasy.
Toto chceš počuť? A z toho ťa trhá? Koľko to bude? Cca 27.000€ ?! Môžeš bliakať, zavádzať na úradoch, udávať kohokoľvek, ale ľudí v obci neoklameš. Dobre vedia, že aj On mohol investovať tisíce, tak ako Macho, ale LenOn sa rozhodol inak. Investoval do svojej budúcnosti a teraz za to musí pykať. Hanbiť sa a očistiť sa. Ale žiadna stoka sa nedá vyčistiť na čistú ľaliu.
Ešte raz ti prajem pokojné vianočne sviatky a veľmi veľa duševného pokoja :)
INEKO - obecny urad - trapas | 24-12-2016 22:51:17
http://www.hospodarenieobci.sk/profily/?ID=2396&y=2015

tu je dokaz ako sa manipuluje s informaciama na obecnom urade a este sa s tym chvalia, lebo sa jedna o roky 2012 - 2015.

Jednoducho na urade skopirovali info z Ineka a vymazali z tabulky rok 2012- a nechali iba rok 2015. Cize vlastne sa chvastaju s Vlcakovymi vysledkami hospodarenia.

Tak toto je trapas vazeni!!!
V Šoporni od rana veselo | 24-12-2016 11:15:42
Ľudia padajú jak hrušky a nadávajú na starostu. Nerobí sa a neposypa!!! Načo sa vystatuje ked sa stará iba o seba a chodníky sú smyklave ... či čaká na novy rok komu dá jakemu kamkovi další predražený kšeft na zimnú údržbu v dedine??
veselé voanoce | 24-12-2016 10:27:28
Plne pravdy! Ty trafený psychopat a idiot starosta v jednom. Od rana sa pozeráš do zrkadla, to je fakt. Ešte k tej ekonomike- inak by si blačal keby si mosel splácat 70 000 EUR po Kišovi v roku 2011 za jarek oproti maline čo robil krajca Miro a nedorobil pri Jednote ale zaplatené dostal!! Inak by si blačal keby ti taká rosypalova vatahuvala každý mesac nové nezaplatené faktúry v desattisícoch že sa na to zabudlo a treba to a faktúry boli u nej a v zasadačke a v rozpočte ani tuk o tom že Antalová ?!! A Macho s prednostom vystonavaju v novinách o nejakých 50 000 čo je priemer faktúr na mesac a ked nastúpili na úrad tak to vo februári 2015 uhradili a odvtedy si dva roky bačuju jako chcú len občas ked im to vyhovuje zahmlievajú s bývalým! Zbytočne ved i Ineko potrdil že ta Vlčeka sa hospodárilo v poradku. Ludi už neoklamete!
"všetko poprekrúcať" | 24-12-2016 10:10:37
,,.spochybniť,osočiť a nakoniec sa zločinec z toho dostane čistý ako ľalia.,,,

Máš na mysli zločinca, ktorý je obžalovaný a robí prieťahy v súdnom konaní? Ty potom obhajuješ zločincov a zločinec je pre teba čistý ako ľalia? \"všetko poprekrúcať\" - zaujímavý postoj. Určite ,,V zmysle zákona,, :)

Sú vianoce a dnes na štedrý večer si dopraj aspoň kúsok ryby, nech netáraš od hladu a zamysli sa sám nad sebou, o čom a ako píšeš.
Prajem ti, aby ti prestala kypieť žlč od jedu a aby si sa zmieril s pravdou.
Myslím to vážne a úprimne. Nie že by si mi chýbal s tvojimi komentármi, ale ako následok, lebo ak skončíš na psychiatrii, aby sme sa my - daňovníci, nemuseli skladať a vynakladať financie na tvoju liečbu.
Mysli teda aj na svoje duševné zdravie a ostatných normálne zmýšľajúcich spoluobčanov.

Prajem pekné a pokojné vianočné sviatky...
Machulove ovce | 24-12-2016 09:34:22
blečia a blabla.. lebo sú hladne. Starosta sa na nich vykaslal, žádné roboty ani zákazky! Všetko dávno obsadené s jeho kamarátmi s rodinu. Dobrý mu boli machulaci len pri volbach a tak teraz nech drža prazne huby. Farárovi sa ovečky tež rozutekali lebo sa nehava vydržiavaj od machulu- kde sú časy ludskeho kamodyho alebo sadeckeho! A v novinách ritoblbec Ovsík prednosta ked sa omylo tak aj pravdu napíše- obec Šoporňa je vo vynikajúcej kondícii za roky 2012 ,2013,2014,2015 ! Pán Vlček bravó!! Pravda vychádza na povrch i v tomto a machulove prekrúcanie je už trápne spolu s tupým hlasovaním ešte tupsich poslancov čo si ani neoveruju čo im starosta nabúchal do hlavy a zdvíhajú ruky za klamstvá! No budú prekvapeni že veci sú inak a dopúštali sa spolu s machulom machovin!
stale dokola... | 24-12-2016 09:15:47
to už hádam ani neni možné,niektorí ľudia zaprú aj nos medzi očami,prednosta to napísal presne a jednoznačne a takáto reakcia to ozaj len ukazuje v akom duševnom zdraví sa nachádza pisateľ,ma takomto princípe funguje aj naše súdnictvo,všetko poprekrúcať, spochybniť,osočiť a nakoniec sa zločinec z toho dostane čistý ako ľalia.
veselé vianoce | 23-12-2016 22:23:55
všetkým čitateľom SOL, šoporňania buďte k sebe milí , úprimní a pravdovravní, bude sa nám v obci lepšie žiť. Máme šikovného starostu, zastupiteľstvo, majú záujem o rozvoj dediny, preto by sme mali byť všetci nápomocní a vážiť si jeden druhého.
Ešte raz všetkým prajem krásne Vianoce.
nenechal? | 23-12-2016 21:29:40
preco sa teda zanechal dlh cca 50.000€?
a citaj co prednosta napisal. je to na tej istej strane, staci posledne dve vety, tupce :)
Klobuk dole pred prednostom uradu | 23-12-2016 21:19:17
V sopornanskych novinach uverejnil Hodnotenie finacneho zdravia obce za rok 2015 podla INEKO s vysledkom : VYBORNE FINANCNE ZDRAVIE.
Podla INEKO je to vysledok hospodarenia za roky 2012,2013,2014,2015. T.j 3 roky posobenia Vlceka + 1 rok posobenia Macha. Vlcek obec v ziadnom svrabe nenechal. Dakujeme pan prednosta. Podozrievali sme Vas, ze ste Machov clovek. Mylili sme sa, prepacte
Na koho faktúry? | 23-12-2016 21:14:44
Na koho rozpisoval EX? Lebo éčka sa míňali a nič sa neurobilo. Prednosta to dobre napísal. To ťa trhá? Pravda?
Klobuk dole pred prednostom uradu | 23-12-2016 21:08:36
V sopornanskych novinach uverejnil
sopornan | 23-12-2016 20:44:04
KOMENTÁR PORUŠIL PRAVIDLÁ DISKUSIE
Príspevok svojim obsahom bol v rozpore s pravidlami diskusie, prípadne porušoval legislatívu platnú v SR a EÚ. Administrátorom portálu bol vymenený za tento oznam a uložený do archívu.
pre falos | 23-12-2016 19:21:12
Na grc nam bolo z novin LenOna
Falos | 23-12-2016 18:48:01
Ako vyšitá! Stále aj v posledných obecných novinách, Macho si chce takto znovu kupovat voličov za kalendáre a články z propagandy predražených oprav fasády obecných budov ?! Pre bogača a raditelku školy a ta potom farizejsky vypisuje o púti do Vatikánu?? Ludom sa z toho bleje a grca ked to čítajú a vidia. Na koho faktúry to Macho rozpíše teraz?....
Dakujeme | 23-12-2016 18:30:50
Dakujeme p. Majko, ze ste konecne Machovi zavreli klapacku. Ked podpise zmluvu, mal by za nu niest aj nasledky.

Pekne sviatky.
sopornan | 23-12-2016 17:14:05
KOMENTÁR PORUŠIL PRAVIDLÁ DISKUSIE
Príspevok svojim obsahom bol v rozpore s pravidlami diskusie, prípadne porušoval legislatívu platnú v SR a EÚ. Administrátorom portálu bol vymenený za tento oznam a uložený do archívu.
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 23-12-2016 17:11:15
nechápem \"pristupit k radikalnejsiemu rieseniu.\" | 23-12-2016 16:56:20 | - takze len pre Vas.

Kazdy podpisany autor clanku na zaklade pravidiel v mediu zavedenych pri ich vzniku - teda pomaly pred 10 rokmi - ma pravo urcit si, s kym ma zaujem diskutovat a s kym nie. To je demokraticke, suhlasite?

Voleni zastupcovia su ale v inej pozicii, oni maju POVINNOST KOMUNIKOVAT o veciach verejnych a vykone ich mantadu s OBCANOM ULOZENU ZAKONOM. Etiku a moralku vynecham, nakolko to by som pisal podstatne dlhsie.

Predpokladam ze ano a tak pokracujem: ja osobne v 99% robim vynimku a napriek tomu, ze som uplne bezna fyzicka osoba, nebranim sa komunikacii. No nakolko za to nie som plateny a teda ide o MOJ OSOBNY CAS (a ten jediny neviem nijako nahradit), rozhodujem sa s kym, o com, kedy a v akom mnozstve budem komunikovat.

Vzhladom k tomu, ze mi to tu tak trosku patri a mam tu nejaky ten par centovy financny vklad, zalezi mi na mediu a v pripadoch, kde evidentne niekto chce zdarma poskytnuty medialny priestor ZNEUZIVAT a dokonca aj proti samotnemu mediu, radikalnejsi zasah znamena, ze moznost diskutovat dostane iba obcan diskutujuci a pytajuci sa volenych zastupcov a poukazujuci na veci verejne. Druha strana ho bude mat vylucne registrovana - Soporna tu ma registracii plnu ****.

Predpokladam, ze takto zjednodusene a podrobne vysvetlenie postaci. Cas, ktory som bol nateraz ochotny venovat Vam, Machovi ci Soporni prave vyprsal.
nechápem "pristupit k radikalnejsiemu rieseniu." | 23-12-2016 16:56:20
znamená to cenzúru? ak to nebude po vôli niekomu, tak príspevok zmaže? alebo to znamená len jednostranný pohľad na vec? v čom je potom \"objektivita\" a \"postoj nad vecou\"?
je radikalnym riešením napríklad \"niekoho držať za gule\"?
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 23-12-2016 16:13:23
sopornan | 23-12-2016 11:24:12 | - odo mna k teme zatial naposledy - teda az do zverejnenia podstatnych veci tykajucich sa zmluvy:

- nestojim na zmluve so Sopornou a ze ju starosta jednostranne vypovedal neznamena, ze je neplatna. My podmienky zmluvy plnime, len obec rok neplati. Ani v najmensom nepochybujem o tom, ze obcanov zacne tema zaujimat tak za dva az tri roky.
- moje ego je tam, kde bolo vzdy. Tak, ako mi po hlave neskakal Vlcek - ten sa o to inak ani len nepokusal, nebude mi ani Macho. Ak niekoho drzi za gule alebo na nom je niekto zavisly - ja neriesim, ja nepatrim ani do jednej skupiny.
- zmluvy sa nazyva zmluvou, lebo ide o dvojstranny pravny akt. Obsahuje ako podmienky, tak moznosti a sposob vypovede.
- keby som ja mal zaujem stat na niekoho strane, spraval by som sa inak a to nielen v tomto pripade.

Najdolezitejsie ale je to, ze nie ja tu ponizujem okolo seba kazdeho - ja uvadyam fakty a zatial obcanom len pripominam, ako sa sucasny starosta spraval pred zvolenim do funkcie. Ludia musia byt pripraveni na informacie, ktore pridu vcas. Aj ked si myslim, ze vela uz vidia a tusia ak samotni...

Takze nateraz tuto temu uzatvaram a mate moznost diskutovat k osobe a vykonu mandatu Vasho starostu.

Verim, ze ste to pochopili a nebudem musiet pristupit k radikalnejsiemu rieseniu. Upozornujem, nie preto, ze by mi vydili prispevky, ale preto, lebo nenecham znovu noviny zneuzivat a tentokrat dokonca na utoky proti nim a mne. Takze pravidla mate jasne, zariadte sa...
pre Transparentny Macho | 23-12-2016 11:55:41
Minuly rok na obecnom zastupitelstve sa jednohlasne odsuhlasilo, ze sa budu uverejnovat faktury v PDF formate na obecnej stranke.
A zhodou okolnosti v tom istom bode sa odsuhlasilo aj zrusenie zmluvy s SOL.

Macho zmluvu zrusil, ale faktury uz nechce zverejnovat. Coho sa boji?

Len tolko k tej \"transparentnost\". \"Dakujem\"
sopornan | 23-12-2016 11:24:12
Bez urazky na zaklade pocitov ste to napisali Vy.Ja nevidim ziadne fakty nic.Len vase ego dostalo na frak,ked OZ,teda nie starosta zrusil NEVYHODNU zmluvu medzi obcou a SOL.
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 23-12-2016 11:17:21
sopornan | 23-12-2016 10:17:08 | - so svojimi pocitmi sa musite vysporiadat sam.
sopornan | 23-12-2016 10:17:08
p.Majko,nielen ja,ale evidentne dost rozmyslajucich ludi,ma pocit,ze tieto ataky na Macha,su len odozvou na zrusenie zmluvy zo Sol.Doteraz som od Vas necital ziadny fakt o tom,kde porusil zakon,ako ste prisiel na to,ze sa zmenil,len kopu reci s vypovednou hodnotou 0.
pre transparenty Macho | 23-12-2016 09:06:27
Precitaj si celu zapisnicu z toho zastupitelstva a zistis , ze tvoj navrh nepresiel. Len ty to nechces stale pochopit.
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 23-12-2016 08:46:03
tak potom predsa... | 23-12-2016 08:21:21 | - prijemne rano a prispevok, ktory je dalsou inspiraciou pozriet sa do archivu a pripravit dalsie porovnanie zmien, ktore u niektorych ludi prinasa funkcia a moc.

Ano, nebude obcanovi a mediu diktovat voleny funkcionar. Nech si pripomenie slub a uvedomi, kto, koho a za co plati.

Ja si nastastie mozem dovolit byt nezvisly - od ziadneho z nich som NIKDY NEDOSTAL ani Cent a neplati ma ani stat.

Je cas zacat sa venovat teme a tou je postoj k Adriana Macha k veciam verejnym a vykonu mandatu starostu v roku 2012 a v sucasnosti.

Ja temou nie som a ani nebudem. Nie som volenym zastupcom, verejnym cinitelom a kazda moja reakcia je len a len prejavom mojej dobrej vole, pretoze ja sa za svoje postoje ani minule a ani sucasne nehanbim a nie som odkazany v mediu diskutovat pod desiatkami nikov.
tak potom predsa... | 23-12-2016 08:21:21
ide len o popularitu \"media\"...
rypanie, provokacie, \"fakty\", ... hlavne ze su komentare. a medium je objektivne :) lebo nikto nebude diktovat co je komu objektivita. zaujimavy postoj.
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 23-12-2016 02:02:12
o co ide.. | 22-12-2016 19:50:44 | - kludne ju ukoncite, alebo v nej pokracujte - fajn ponuka, nie? ;-)

Akurat v ponuke nemate moznost urcovat mne co, kedy a ako budem robit.
o co ide.. | 22-12-2016 19:50:44
vám vôbec nejde o nejaké faktúry alebo transparentnosť ako sa tu snažíte navodiť Váš záujem o dodržiavanie zákonov ale Vám ide jednoducho o rýpanie,ak máš skutočný záujem o nejaké nahliadnutie do dokumentov verím,že Ti to na OU umožnia a nemusíš tu okolo toho vypisovať vedecké články.Pán Majko príčína,dôsledok, nemusíte tiež vypisovať v rôznych inotajoch dôsledok je len jeden a to,že z OU nedostanete už žiadné eurá,myslím,že túto tému by sme mohli týmto ukončiť.
Transparentny Macho | 22-12-2016 12:23:58
Minuly rok na obecnom zastupitelstve sa jednohlasne odsuhlasilo, ze sa budu uverejnovat faktury v PDF formate na obecnej stranke.
A zhodou okolnosti v tom istom bode sa odsuhlasilo aj zrusenie zmluvy s SOL.

Macho zmluvu zrusil, ale faktury uz nechce zverejnovat. Coho sa boji?
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 22-12-2016 09:31:51
skutočne II | 22-12-2016 08:55:57 | - neponahlame sa na vlak, ktory utecie. Na vec sa pozerate ocami, ktore vidia svoje priority - peniaze. Zmluva je nasledok. Dolezita je pricina.

Pekne krok za krokom...
skutočne II | 22-12-2016 08:55:57
Už som tu raz položil otázky aby ste sa konktétne vyjadrili v čom je starosta netransparentný v čom porušuje zákony a je arogantný lebo tieto Vaše tláchaniny nám už nelezú ani do z...u ja Vas vôbec nechápem o čo Vám ide,či sa chcete robiť dôležitý alebo čo?P.Majko, Macho sa nezmenil je stále rovnaký,ako som pochopil tak Vám obec zrušila nejakú zmluvu a v tom momente ste sa otočil o 180 stupňov a teraz porozmýšľajte kto sa zmenil,mne to vypadá z Vašej strany trapné a nedôstojné.Veď ste doteraz vypisovali aby sa kolektívne rozhodovalo tak OZ rozhodlo,že zmluva sa pre nevýhodnosť zruší tak sa zrušila a v čom je teraz problém?To akože mal isť starosta proti OZ?To by si zasa niekto na ňom zgustol.
pre zo zakulisia | 21-12-2016 15:32:15
Mozno tebe...
zo zakulisia | 21-12-2016 11:22:29
O intrigách na nepohodlných obcanov rokuje starosta mimo úrad? Komuze to neverí z úradných?
pre Peter | 20-12-2016 20:52:59
Daj info k veci čo myslíš.
Peter | 20-12-2016 16:49:33
Nie všetci sa prihlásili,čo si to zobrali osobne.Ale času je dosť.Ten povestný archív by vedel rozprávať,to veru áno.
pre zničí sa sám... | 20-12-2016 11:15:19
tieto Tvoje zbožné želania sa asi ťažko splnia a to aj Tvojou zásluhou,keď sa starosta chce zničiť sám potrebuje na to čas a kľud a ten mu evidentne neposkytuješ.
pre zničí sa sám | 20-12-2016 11:01:53
Nechápem, ako môže byť niekto tak sprostý. Rozumieš? Taký Debil!
Vnímaš vôbec čo a ako napíšeš? Alebo ti od zlosti kypí žlč.
Akože,... krásne slovo. Skutočne výstižné. Potom \"akože\" si nóóó.. ...
A znova ti opakujem: Nepíš to, čo robil /falšoval, podpisoval, krivo svedčil, vyhrážal, utekal, .../ EX!
zničí sa sám | 20-12-2016 08:46:18
Starosta je v koncoch ked už nahovára ludi aby krivo svedčili proti jeho oponentom-kritikom. A za to im ponuka akože odpustenie dlžob. Nóóó..
Lolo | 19-12-2016 19:11:05
Peter ty o čom stále točíš? Nemáš sa na kom odbavovat?
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 19-12-2016 19:11:03
Peter | 19-12-2016 19:03:45 | -snazite sa ako sa len da. Chapem, ina moznost nieje, kedze archiv je archiv a nie ja, ale prave on dokazuje pravu tvar kazdeho voleneho zastupcu.
Pokracujte, je to zaujimave - archiv je bohaty...

- - -

Marian, pamatas, co som Ti hovoril?
Peter | 19-12-2016 19:03:45
Nepomohlo!Aspoň v jednom prípade,či?Tu je jedna taká skrytá zásada.Ten čo najviac, hlasnejšie a môže aj urážlivo ,kritizuje všetko vo vesmíre,okrem ....samozrejme sa teší veľkej podpore prezentovanej ako nezávislá.
skutočne.. | 19-12-2016 16:50:22
bolo by dobre napísať v čom porušuje starosta Macho zákony v čom je netransparentný,prečo si myslíte,že je arogantný lebo takto to vyznieva ako zúfalé ohováranie,vyjadrujte sa konkrétnejšie. Vopred ďakujem!
trúba | 19-12-2016 16:23:34
Na toto prekliate mediu
anonym | 19-12-2016 16:00:12
Adrianovi v Šoporni a Majkovi do VÚC
Peter | 19-12-2016 15:42:26
Marek,ako pomohli nezávislé noviny niekomu do politiky už druhý raz?
nechápavý | 19-12-2016 15:25:46
no som už taký od prírody, ako to tu čítam o tom hnusákovi Machovi,furt sa neviem dočítať ako konkrétne ho zneužil. Že si dovolil ešte ako poslanec písať do tohto skvostného média a poukazovať na nedostatky v starostovaní Vlčeka, až mu to nakoniec prinieslo víťazstvo vo voľbách na starostu. A tak vďaka SOL sa Macho stal starostom - citujem:\"SOL im poslúži, aby sa človek dostal do politiky\" . SOL o jeho využívaní média na to aby sa dostal k moci vedie archív a to aj volačo stojí. Ale teraz, keď poslanci obce mesačné platby zatrhli, zmluvná sumička 9800 E z rozpočtu obce za 4 roky sa neplní , zostal Macho ako takmer každý iný obecný funkcionár, nafúkaný mocipán, ktorý ignoruje občanov s ich požiadavkami, lebo Vlčekovi sa nepozdáva transparentnosť machosprávy obce. Sila jeho postavenia vo funkcii starostu je taká obrovská, že všetci poslanci miestneho OZ mu lížu zadok a hlasujú iba podľa jeho vole a taktiež všetci občania, ktorým sa páči, že po rokoch Vlčekvoej samovlády , samospráva obce funguje formou kolektívneho rozhodovania /a tých je nepomerná väčšina, ako tých nespokojných/ sú taktiež všetci Machoriťolezci. Hlavná vec , že médium je nad vecou a nerieši to.
pre pre p.macha | 19-12-2016 14:57:11
Ako tomu rozumet? Raz macho komunikoval a teraz nekomunikuje? Nedá sa byt Janicko aj Marienka naraz. Aké priehladne a dotvára to obraz machovej skutočnej povahy a pokriveného charakteru.
pre p. Macha | 19-12-2016 14:10:38
NEMOMUNIKUJE
pre p. Macha | 19-12-2016 14:09:38
Konečne ste pochopili , čo sú niektorý zač. Robte to ,ako to robíte a bude všetko v poriadku. Tu je jasný príklad, prečo nikto z okolitých obcí komunikuje s týmto médiom .
malina | 19-12-2016 10:52:35
Treba zvolit za starostu Jana Haziho ten to da na slizlig hot a seci budu rad ze maju super starostu...
krysa a had | 19-12-2016 07:02:21
To je Macho. Už ho prekukli voliči i Majko. Chlapec si zavaril a poriadne. Klamstvá a intrigy ho dobehli. Dostane účet.
chrbtova kost | 18-12-2016 20:15:39
Tu Adrian Macho ma. Nie ako jeho predchodca. Obcania obce su so starostom spokojni, to len niekto, komu prestali tiect peniazky na ucet zmenil postoj.
Marek Sladký | 18-12-2016 20:07:25
Miloš ale takúto podobnú situáciu si už raz zažil s L.V. Žeby de javu. SOL im poslúži na to aby sa človek dostal do politiky a potom akoby zabudol odkiaľ prišiel.
Registrovaný tomas vojtech tomas vojtech | 18-12-2016 17:51:56
Vďaka Ficovi a jeho škriatkom sa vracia socializmus.. Tak sa nedivte že sa začínajú obracať kabáty ako vtedy.. Z ľudí ktorým do rúk vkladáme našu budúcnosť sa stávajú o5 hyeny prahnúce po svojom bohatom válove! Toť vše...

UPOZORNENIE: Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.

Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.

Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy. Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

Optik MORVAY AKCIA
Označenie inzercie
Reklamna plocha - bannerovy pruzok
Označenie inzercie
Pridať komentár
iLieky
Označenie inzercie
Reklamna plocha - bannerovy pruzok
Označenie inzercie
Reporteri
Označenie inzercie
Direct real Norea - REALITY
Označenie inzercie
Optik MORVAY
Označenie inzercie
Papiernictvo Kizze
Označenie inzercie
Begam Trnava
Označenie inzercie
Usporne vykurovanie
Označenie inzercie
LED ARENA
Označenie inzercie
Autopožičovňa Sereď
Označenie inzercie
Bezpecne mesto
Označenie inzercie
Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Sereď, Slovensko
Jasno
15°
C
72%
Východ 10 km/h
07:02
18:10

Štv

B

23°/12°

Pia

B

22°/9°

Sob

B

22°/9°

Vyhľadávanie
Posledné komentáre
Komentársmutok 11-02-2020 12:40:12:
Tragická dopravná nehoda medzi obcou Šintava a Šoporňa - AKTUALIZOVANÉ
KomentárPolícia Začala trestné stíhanie za zločin v kauze predaja rybníkov v P.Bystrici 08-10-2019 17:02:12:
Sereďskí rybári lovia opäť vo svojom revíri
KomentárPravda je len jedna 03-10-2019 17:26:08:
7. zasadnutie Obecného zastupiteľstva v Dolnej Strede dňa 3.júla 2019
Komentáranabela 26-09-2019 14:01:27:
Adrian Macho sa oficiálne ujal vedenia obce Šoporňa
KomentárSVD1 14-09-2019 20:22:21:
" V hudbe vyjadrujem svoje pocity "
Komentárveru 01-09-2019 17:42:35:
Z času na čas si zafajčil marihuanu, ktorú si sám dopestoval v dome vo Váhovciach
Komentárs.i.n. 30-08-2019 22:01:20:
Pripomeňme si hrdinov Slovenského národného povstania zo Serede
Komentáranonym 30-08-2019 19:54:00:
"Doteraz som sa nedožil výsledku zo strany MsU, poslancov MsZ v Seredi" - píše občan Serede
KomentárMiloš Majko 30-08-2019 12:57:35:
Prípad Jankovská nie je o stanovisku polície či právoplatnom rozsudku. Je o etike a morálke.
KomentárBlablablaha 29-08-2019 13:39:44:
Vláda schválila návrh nového zákona o občianskych preukazoch
Komentárivan 29-08-2019 11:08:33:
Seniorku v Trnave podvodníci nedostali. Legenda "vnuk".
Komentáruž pred 10 rokmi 29-08-2019 05:22:58:
Trnavská župa začína s rekonštrukciu Krajinského mosta v Piešťanoch a úseku cesty Podbranč - Myjava
Komentárteraz je 28-08-2019 08:18:20:
Obžalovanému starostovi Machovi pred prokurátorkou a sudcom do reči veľmi nebolo. Čo sa dozvieme na pojednávaní zajtra?
Komentárto nevymyslíš 27-08-2019 20:32:27:
Ministerka vnútra vymenovala nového prezidenta HaZZ
KomentárBaba Vanga 27-08-2019 17:15:31:
" Takže, aké riešenie sa núka, aby sme neprešľapovali na tej našej povestnej križovatke, kde nám zabíjajú štát ?" - píše Pavol Varga
Komentárpotecha 25-08-2019 13:41:57:
MFK Zvolen - ŠKF iClinic Sereď 0 : 2 (0 : 1)

Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Bottom panel

© SeredOnLine.sk všetky práva vyhradené. Obsah novín je chránený autorským zákonom č. 618/2003 Z.z. a medzinárodným právom.
Prepis , šírenie, či ďalšie kopírovanie tohto obsahu alebo jeho časti, a to akýmkoľvek spôsobom je bez predchádzajúceho súhlasu vydavateľa alebo autora článku zakázané.
Design: © Mgr. Matej Fraňo Logo a názov novín: © Miloš Majko
Noviny sú aktualizované priebežne.
Články uverejnené na SeredOnLine.sk neprechádzajú jazykovou korektúrou.
Redakcia a vydavateľ novín nezodpovedá za obsah autorov jednotlivých príspevkov. Redakcia a vydavateľ nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov a príspevky v diskusiách uverejnených v novinách.

Webdesign