Prihlásiť sa Prihlásiť sa | Registrácia Nová registrácia
Rescue Online | Sereď Online | SOL archív | Reportér 24

Najhoršia je mlčiaca väčšina
Označenie inzercie
Sereď Online

ISSN 1337-8481   Dnes je 19. 3. 2020, meniny oslavuje: , zajtra
RSS Export článkov
Top panel
Vrazda novinára a jeho priatelky nesmie zostat zabudnuta
Označenie inzercie
Wifina - internetove pripojenie pre verejnost
Označenie inzercie
RubrikyRubriky
FOTO
Označenie inzercie
INFOSLOBODA Transparentnosť v samospráve
Označenie inzercie
EXPEDICIA BALKAN 2014
Označenie inzercie
Sherlock Holmes
Označenie inzercie
Lekáreň
Údaje o lekárskej službe na dnešný deň nie sú dostupné.

Kino Nova
Múzeum Sereď
Farnosť Sereď
Označenie inzercie
Historické fotografie
Sereď
Označenie inzercie
Linky
Videá

Prepad na pošte v Seredi - AKTUALIZOVANÉ

200

Dnes, krátko pred dvanástou hodinou, sa postavil k okienku na pošte v Seredi neznámy muž, ktorý vyzeral ako bezdomovec. Niečo držal pod tričkom, zdalo sa, že je to pištoľ, a mieril na poštárku za okienkom. Rázne povedal, že chce 1000 eur. Poštárka však postrehla, že za tričkom muž drží iba prst, a preto mu povedala, že zavolá políciu. Lupič od strachu okamžite zutekal.

- - -

 

AKTUALIZOVANÉ

Dobrý deň, polícia prijala oznámenie od pracovníkov pošty v Seredi. Vykonávame všetky potrebné úkony na preverenie oznámenia.

S pozdravom,

por. Mgr. Michal Hanus,  hovorca KR PZ v Trnave


Komentáre k článku:

Komentovať môžu:
registrovaní menom
registrovaní nickom
›VŠETCI‹
anonym | 09-08-2012 15:24:53
Pre značku policajt: Ďakujem, že si mi aspoň troška porozumel, ale veľa toho nebolo. Keď som zdravý a ešte robiť vládzem, neexistuje ani v tomto pochybnom režime, aby som si nenašiel robotu, i keby som mal zbierať smeti v Seredi alebo keby som mal odísť na hocijakú robotu do zahraničia. Roboty je dosť, stačí čítať len inzeráty. Choď sa prejsť po Seredi a všimni si tých chudákov bezdomovcov pred veľkou Jednotou na lavičkách, ktorí slopú čučo od rána do večera a možno niektorých nájdeš aj v Kocke, u Dániho alebo v Tuneli na železničnej stanici. Máš pravdu, že s robotou je to zlé. Ale najhoršie je, keď sa už niekomu robiť nechce, a pritom by mohol chodiť na fušky alebo kopať hoci aj susedom alebo iným záhrady. Vieš, prečo umrel Cyril alebo ten bývalý mäsiar? Mohli robiť, a nerobili. Porozmýšľal si, že títo bezdomovci nikde nerobia, ale stále majú za čo piť od rána do večera? Isteže, ekonomika štátu sa vyjadruje aj životnou úrovňou ľudí. Sú však takí, ktorí to zneužívajú a robia sa chudákmi, a sú aj takí, žiaľbohu, tých je viac, čo sa robia a sú aj bohatí. Rozhodne to však netreba zovšeobecňovať, lebo každý jeden prípad je osobitý a závisí od veľkého množstva okolností, ako sa kto a prečo k svojmu osobnému a spoločenskému stavu dostal. Čo keby si trošku študoval (čím ťa však nechcem podceňovať)?
Rado | 09-08-2012 11:28:28
Cely tento prepad je zufaly cin chudaka!!!!!Ist na obed na postu robit prepad je absolutny nezmysel.Ak by bol ozaj chcel nieco ziskat,urobil by to inak.Akor islo o to,aby na seba upozornil
policajt | 09-08-2012 11:22:33
Pre anonym:Netvrdim ze nemas pravdu,ale postarka je skolena aj na taketo pripady,urcite sa neda zastrelit za eura.Nerobim zi srandu ziadnu s toho.Je to vazna vec na zamyslenie.Kazdy vidi len dosledky,....preco sa vsak nepozriet aj na priciny?Ten clovek konal s nejakeho dovodu.Tento cely system robi s ludi bezdomovcov,....iste,su su ludia ktory si mozu za to aj samy,ale je vela takych,ktory sa tam dostsli ani netusia ako.Opytam sa ta ja,......co by si robil keby ze nemas robotu,nemas kde byvat,...nemas nic,.....umrel by si alebo zo sameho zufalstva isiel na postu urobit akoze prepad.Jasne ze plasit postsrky sa nesmie,....ale ani okradat obcanov a cele narody sa nesmie!!!!!!
lexa | 09-08-2012 11:07:36
anonym sa cíti dotknutý? pre mňa bude takýto zlodejíček, bezdomovec, či žobrák určite väčším "človekom" ako tí hore, lebo tento ukradne 100 Eur a nič sa nestane, ale tí, ktorých si tak zastávate a ešte ich aj volíte, nás všetkých okrádajú a zotročujú na dlhé roky dopredu,lenže sú krytí zakonmi,ktoré si účelne schvaľujú a preto su viac-menej nedotknuteľní.. ja by som želal pánovi premiérovi F. a jeho partii potkanov a hlavne pánom,ktorí sami seba nazývajú finančníkmi a podobne, nech ich raz stretne nejaký zúfalý narkoman alebo len človek zničený z tejto doby a využil princíp pouličnej spravodlivosti, a možno by z jedných rolexiek a tučnej peňaženky takýchto zlodejov prežil dlhšie ako z jednej vykradnutej pošty
seredan | 09-08-2012 09:25:41
uz mam plne zuby bezdakou fetakou a curakou co gumuju a robia si rally v noci po seredi...seredsky policajti dosra.i..uz by mal konecne niekto robit nieco v tomto meste...a tomu co prepadol postu by som dolamal ruky!
anonym | 09-08-2012 08:38:35
Pre značku policajt: Zastávaš sa bezdomovca, lebo vraj bol nútený ísť lúpiť na poštu. Robíš si z toho srandu, ale čo by si urobil, keby tou poštárkou bola tvoja žena? A inokedy sa to môže skončiť aj horšie, ako útekom lu*****, aj smrťou prepadnutej. Nie je podstatné, o koho ide, lebo zlodej vždy ostane zlodejom a lupič lupičom. Samozrejme, že väčšina ľudí odsudzuje aj tých hore, čo kradnú a žijú aj z našich peňazí. Choď si dať pol deci a tam rozprávaj svoje výlevy ožratým.
policajt | 09-08-2012 08:00:19
Suhlasim s otrokom :) Sorosmafia je vsade,....Inak je smiesne ak idu trestat bezdomovca ze si prisiel nabpostu pre 1000 eur.Ludia sa pohorsuju,kazdy to hned odsudzuje,ale ze ich modraci a lavaci,pravaci a poslanci mesta okradaju kazdy den,ze kazdy den platime vypalne tejto bande,....ze tu kradnu miliardy,toto ludia neodsudzuju,....ten chudak by mozno nekradol keby mal podmienky na slusny zivot.Za to ze bol obleceny ako bezdomovec este bezdomovec nemusel byt.Ved nabulici vidim chodim ludi financne zabezpecenych a tiez chodia obkeceny ako bezdomovci (teplaky,zlata retaz na krku)a v tejto "uniforme" chodia kazdy den a vsade.Ludia neodsudzujte cloveka ktoreho donutil system sa znizitk tomu,aby plasil postarku,.....on nemal.Politici maju a kradnu dalej,okradaju nas vsetkych.Dnes to bol tento pan,zajtra mozme babu na poste pkasit my,....
otrok | 09-08-2012 01:52:18
Možno to bol niekto z voličov pravicového zlepenca. Fico zabránil modrej bande naďalej rozkrádať štátny majetok a tak posielajú svojich voličov, aby kradli za nich. Lenže niečo tu nesedí. Lupič zutekal. Modrý lupiči neutekajú, ale sa odplazia, tak ako aj prišli. Neboja sa trestu, kradnú sebavedome, bez strachu a ani sa tým netaja viď kauza Gorila. Dobre totiž vedia, že ich slobodomurárske médiá z toho očistia a keby sa to nepodarilo, tak im Európska komisia poskytne útočisko. No ten čo zutekal, bol zrejme prvovolič zlodejského modrého zlepenca a nebol ešte zasvätený a dobre vyškolený v Bilderbergu:

http://www.youtube.com/watch?v=rOCwfsiskQQ
seredan | 08-08-2012 21:47:27
Ako hovory dr.Hujer Fico,........ludia potrebuju istoty,tak tento pan si po ne zasiel na postu :-)
sereď | 08-08-2012 16:41:22
Tak preto bolo na obed v meste toľko policajtov...
Autor článku | 08-08-2012 16:28:48
Ďakujem za Vaše domnienky ako ohlas na článok, neviem či to bol seredský bezdomovec alebo niekto cudzí, ale s informácií z Mestskej polície v Seredi viem, že páchateľa policajti zadržali.
geco | 08-08-2012 15:13:29
ktovie, ci to nebol jeden z tych typkov, co sedavaju pri jednote a nasavaju...mozno nemal na cuco, tak si odbehol na postu...ak ho chytia, bude mat o ubytko postarane na par rokov
Registrovaný Denisa Némethyová Denisa Némethyová | 08-08-2012 14:07:03
pán sused, vy máte skutočne zaujímavé potuľky :)

UPOZORNENIE: Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.

Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.

Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy. Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

Optik MORVAY AKCIA
Označenie inzercie
Reklamna plocha - bannerovy pruzok
Označenie inzercie
Pridať komentár
iLieky
Označenie inzercie
Reklamna plocha - bannerovy pruzok
Označenie inzercie
Reporteri
Označenie inzercie
Direct real Norea - REALITY
Označenie inzercie
Optik MORVAY
Označenie inzercie
Papiernictvo Kizze
Označenie inzercie
Begam Trnava
Označenie inzercie
Usporne vykurovanie
Označenie inzercie
LED ARENA
Označenie inzercie
Autopožičovňa Sereď
Označenie inzercie
Bezpecne mesto
Označenie inzercie
Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Sereď, Slovensko
Jasno
15°
C
72%
Východ 10 km/h
07:02
18:10

Štv

B

23°/12°

Pia

B

22°/9°

Sob

B

22°/9°

Vyhľadávanie
Posledné komentáre
Komentársmutok 11-02-2020 12:40:12:
Tragická dopravná nehoda medzi obcou Šintava a Šoporňa - AKTUALIZOVANÉ
KomentárPolícia Začala trestné stíhanie za zločin v kauze predaja rybníkov v P.Bystrici 08-10-2019 17:02:12:
Sereďskí rybári lovia opäť vo svojom revíri
KomentárPravda je len jedna 03-10-2019 17:26:08:
7. zasadnutie Obecného zastupiteľstva v Dolnej Strede dňa 3.júla 2019
Komentáranabela 26-09-2019 14:01:27:
Adrian Macho sa oficiálne ujal vedenia obce Šoporňa
KomentárSVD1 14-09-2019 20:22:21:
" V hudbe vyjadrujem svoje pocity "
Komentárveru 01-09-2019 17:42:35:
Z času na čas si zafajčil marihuanu, ktorú si sám dopestoval v dome vo Váhovciach
Komentárs.i.n. 30-08-2019 22:01:20:
Pripomeňme si hrdinov Slovenského národného povstania zo Serede
Komentáranonym 30-08-2019 19:54:00:
"Doteraz som sa nedožil výsledku zo strany MsU, poslancov MsZ v Seredi" - píše občan Serede
KomentárMiloš Majko 30-08-2019 12:57:35:
Prípad Jankovská nie je o stanovisku polície či právoplatnom rozsudku. Je o etike a morálke.
KomentárBlablablaha 29-08-2019 13:39:44:
Vláda schválila návrh nového zákona o občianskych preukazoch
Komentárivan 29-08-2019 11:08:33:
Seniorku v Trnave podvodníci nedostali. Legenda "vnuk".
Komentáruž pred 10 rokmi 29-08-2019 05:22:58:
Trnavská župa začína s rekonštrukciu Krajinského mosta v Piešťanoch a úseku cesty Podbranč - Myjava
Komentárteraz je 28-08-2019 08:18:20:
Obžalovanému starostovi Machovi pred prokurátorkou a sudcom do reči veľmi nebolo. Čo sa dozvieme na pojednávaní zajtra?
Komentárto nevymyslíš 27-08-2019 20:32:27:
Ministerka vnútra vymenovala nového prezidenta HaZZ
KomentárBaba Vanga 27-08-2019 17:15:31:
" Takže, aké riešenie sa núka, aby sme neprešľapovali na tej našej povestnej križovatke, kde nám zabíjajú štát ?" - píše Pavol Varga
Komentárpotecha 25-08-2019 13:41:57:
MFK Zvolen - ŠKF iClinic Sereď 0 : 2 (0 : 1)

Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Bottom panel

© SeredOnLine.sk všetky práva vyhradené. Obsah novín je chránený autorským zákonom č. 618/2003 Z.z. a medzinárodným právom.
Prepis , šírenie, či ďalšie kopírovanie tohto obsahu alebo jeho časti, a to akýmkoľvek spôsobom je bez predchádzajúceho súhlasu vydavateľa alebo autora článku zakázané.
Design: © Mgr. Matej Fraňo Logo a názov novín: © Miloš Majko
Noviny sú aktualizované priebežne.
Články uverejnené na SeredOnLine.sk neprechádzajú jazykovou korektúrou.
Redakcia a vydavateľ novín nezodpovedá za obsah autorov jednotlivých príspevkov. Redakcia a vydavateľ nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov a príspevky v diskusiách uverejnených v novinách.

Webdesign