Prihlásiť sa Prihlásiť sa | Registrácia Nová registrácia
Rescue Online | Sereď Online | SOL archív | Reportér 24

Najhoršia je mlčiaca väčšina
Označenie inzercie
Sereď Online

ISSN 1337-8481   Dnes je 18. 3. 2020, meniny oslavuje: , zajtra
RSS Export článkov
Top panel
Vrazda novinára a jeho priatelky nesmie zostat zabudnuta
Označenie inzercie
Wifina - internetove pripojenie pre verejnost
Označenie inzercie
RubrikyRubriky
FOTO
Označenie inzercie
INFOSLOBODA Transparentnosť v samospráve
Označenie inzercie
EXPEDICIA BALKAN 2014
Označenie inzercie
Sherlock Holmes
Označenie inzercie
Lekáreň
Údaje o lekárskej službe na dnešný deň nie sú dostupné.

Kino Nova
Múzeum Sereď
Farnosť Sereď
Označenie inzercie
Historické fotografie
Sereď
Označenie inzercie
Linky
Videá

Predsedom TTSK na ďalšie volebné obdobie sa stal Tibor Mikuš

24

Dnes sa konalo druhé kolo volieb na predsedov do VÚC. Trvali od 7,00 hodiny do 22,00 hodiny. V piatich krajoch a to  v Bratislavskom, Trnavskom, Nitrianskom, Banskobystrickom a Košickom kraji voliči svojimi hlasmi rozhodli o tom, kto sa stane ich županom. Oproti prvému kolu, ktoré sa uskutočnilo pred dvoma týžňami sa počet voličov a volebných miestností v meste Sereď nemenil. Pre 14 246 oprávnených voličov bolo k dispozícii  13 volebných okrskov.

Za Trnavský samosprávny kraj mali možnosť voliči vyberať medzi dvoma kandidátmi : Tiborom Mikušom a Józsefom Berényim.

Je krátko po polnoci, hlasy sú sčítané a o predsedovi TTSK je rozhodnuté. S počtom hlasov    48 358 zvíťazil Tibor Mikuš.  Druhý kandidát  József Berényi získal  31 884 hlasov.


Fotogaléria k článku:

24
Autor: Iveta Tóthová

Komentáre k článku:

Komentovať môžu:
registrovaní menom
registrovaní nickom
›VŠETCI‹
onanym | 25-11-2013 19:31:27
Cim viac pisu o Kotlebovi, tak viac uvazujem, ze cele to halo okolo neho robia len media. Jeho nazory su jednak spiatocnicke, no po zamysleni sa nad tym...s nim clovek musi suhlasit...
a no tak toto | 25-11-2013 17:51:02
Ja následne doporučujem rozpustiť vládu, parlament a všetkých doteraz mocipánov poslať do ženských rodidiel. A začať úplne od piky. A chameleonov priamo do Leopoldova, zlodejov do Ilavy, vrahov a iných hajzlíkov priamo na šibenicu.
funkcia predsedu samosprávneho kraja je zbytočná funkcia | 25-11-2013 11:12:42
v jednom rozhovore k tomu dospel jeden nezávislý poslanec v BBSK,počas rozhovoru na tému župan Kotleba,kde vlastne priznal,že ak mu úplne skresajú všetky jeho právomoci,župa bude fungovať ďalej,ale taký predseda ani nemusí existovať:


"Ako jeden z príkladov uvádzajú schvaľovanie rozpočtu, ktorý predkladá župan.

„Musíme počkať, čo predloží, ale nevidím to optimisticky. Taký vážny dokument, ako je rozpočet, sa dá v zastupiteľstve upraviť v detailoch, ale veľmi ťažko, ak sú zle nastavené východiská. V takom prípade ho musíme odmietnuť ako celok,“ konštatoval poslanec Smeru.

„Budeme tvrdo rokovať, ale pravidlá nebude určovať nový župan,“ naznačil ďalší.

Župa môže fungovať aj v rozpočtovom provizóriu, ale nie donekonečna, myslia si poslanci Smeru a naznačujú ďalší významný problém. „Obávam sa, že sa zastavia finančné toky z eurofondov. Nezvládnu to.“

Niektorí poslanci uvažujú o tom, že Kotlebovi obmedzia právomoci. Môžu mu napríklad zrušiť balík peňazí, o ktorom mohol župan doteraz rozhodovať bez schválenia zastupiteľstvom.

Ak mu zoberieme všetky právomoci, potom je otázka, na čo nám je taký župan,“ myslí si jeden z nezávislý poslanec
anonym | 25-11-2013 09:52:34
podla stat.uradu SR v okrese GA a samozrejme aj DS vyhral p. Berenyi
Peter Klokner | 24-11-2013 23:58:36
Pre Dušana- Freššo predsa nie je v klube nenahraditeľných. Ja som spomenul iba tých, čo sú ochotní stať sa politickými prostitútmi len aby si udržali funkciu.
Ako nezávislý je Belica a Mikuš, ak ich chodí na míting podporiť Fico ?
O akej nezávislosti hovoria obaja, ak nimi riadené kraje si smeráci a novinári na politickej mape farbia na červeno ?
O akom drvivom víťazstve Smeru a zisku 6 županov dnes blúznil v telke Vážny keď reálne je výsledok 3 Smer, 3 nezávislí :-) , 1 pravica a 1 Kotleba ?

Je zjavné,že táto hračka sa pokazila a je dobre že práve teraz. Ficovi sa rúca sen o konci politickej kariéry v pohodlí Grassalkovičovho paláca, Matovičovi jeho detinské a iracionálne predstavy o možnosti riešenia cigánskeho problému Polákovou acylpirínovou metodou a pravica vytriezvela z naivnej predstavy, že istotami bombardovaný národ je ochotný čakať na zázrak v podobe ich racionálnej spolupráce. Minimálne tých 71000 stredoslovákov im poslalo jasné posolstvo.

Kotleba je aktuálne hrozbou iba ak pre politické strany, hlavne Smer. Ak bude dôsledný v snahe dokázať svoje tvrdenia o zločinnom konaní politikov, otvára sa mu o pár dní priam zlatá baňa príležitostí. A z tejto skutočnosti teraz musí zodpovedným v BB naskakovať husia koža. No a my si začneme užívať aké to je, keď niekto nemusí byť loajálny.
pre pre Holicu | 24-11-2013 21:44:25
No u nás ateistov nemáte šancu. Ale farári Vás určite zvolia za Pána Boha. RAdi pijú víno, milujú majetky/ vid. farára Sokolaú a občas aj nejeakú babu dostanú do postele......
pre holicu | 24-11-2013 21:33:01
Na vasu otazku odpovedam takto,ja premenim vodu na vino a zo strku urobim zlato,nechcete ma zvolit za zupana?
pre múdreho od Holicu | 24-11-2013 16:47:10
Takže predtým vážený nevážený si naprv pozrite toto a potom šup do seba ďaľšie pivko.

Prvý bod programu Kotlebovej strany znie:

Donútime politikov niesť zodpovednosť za svoje rozhodnutia
tak, aby vysoká politika viac nebola najorganizovanejšou zločineckou
profesiou. Zavedieme trestný postih politikov a vysokých štátnych
úradníkov za zneužitie právomocí, a to aj z nedbanlivosti. Prijmeme
súhrn účinných zákonov na preukazovanie pôvodu majetku a prešetríme
privatizáciu. Rozkradnutý majetok navrátime do vlastníctva štátu.
Ešte si tu furt niekto myslí, že Kotleba je fašista??????
Obdivovateľ Holičanov | 24-11-2013 16:31:03
Tak prajem príjemný a ničím nerušený pobyt v spoločnosti Vašich priateľov u Holicu. Je to neuveriteľný rukopis krčmových drístov , ktoré určite zdielate. Vy Ste sa ma chrapúnsky pýtal, ja Vám slušne odpovedám.Prečítajte si Vaše príspevky ku mne a potom sa môžete pobrať na ďaľšie pivečko do Váhoviec.Tam čapujú síce maďarské, ale vyrobené v Banskej Bystrici. Na zdravie!
čitateľ | 24-11-2013 16:09:02
pre objektívum 24-11-2013 15:39:11
Vy máte fakt problémy s rozmýšľaním, ale čo už, aj to je dar Boží. Doporučujem pokračovať v riešení krížoviek, tie nútia používať mozog na rozmýšľanie.
pre čitateľ :24:31 | 24-11-2013 15:39:11
pre čitateľ | 24-11-2013 15:24:31

Vážený nevažený pane, Vy tú penu na Vašej papuli určite ešte máte. A myslím, že Ste ju preložil aj s pár poldecákmi.Inak by Ste sa na také blbosti nemohol pýtať. Vylúštil Ste v živote aspoň jednu krížovku? Mám dojem že len u Holicu, alebo v Kasíne.
Peter pre pre | 24-11-2013 15:35:06
Cigáni nie sú len sociálny problém ale aj etnický a čím dalej tým väčší!Ak by sa usmernili sociálne,tak etnicky by neboli až taký škodný!To že sú také zákony aké sú a to vo všetkých sférach je vina tých čo si mysleli že budú pri koryte až do smrti,a tí čo prišli po nich odkukali systém vyhovujúci aj im a niktonič neurobil na nápravu tohoto paškvilu!Išli by sami proti sebe a ani jeden z nich nemá v úmysle odísť dobrovoľne!Samozrejme,že Kotleba sám ako osoba nič nezmôže,sú tam poslanci a všelijakí iní paraziti,ktorí si budú hájiť svoje záujmy,ale verím že bude verejne bojovať proti praktikám ktoré z pracujúcich ľudí robia žobrákov a slušný človek sa nodopátra spravodlivosti!Ked bude mať okolo seba spriaznené duše tak stred slovenska bude vzor pre zvyšok a bez násilia!
Dušan | 24-11-2013 15:32:58
Pán Klokner zabudli ste na pána Freša.
onanym | 24-11-2013 15:29:54
Vitazovi gratulujem. Co sa tyka Ko-kotlebu, tam by som nemal obavy. Bude tarat ako vzdy, ale bez poslancov si neskrtne. Hoci v niektorych veciach s nim suhlasim.
čitateľ | 24-11-2013 15:24:31
pre: objektívum 24-11-2013 14:17:49
Človeče, Vy aj rozmýšľate a čítate čo píšete, lebo z tohto Vášho príspevku nie je jasné, že či p. Kotlebovi blahoželá-
te, alebo ho upodozrievate z kupovania hlasov za pivo, klobásu a cigaretku? Utrite si penu z úst a porozmýšľajte čo ste to vlastne napísal!!!
objektívum | 24-11-2013 14:17:49
Okrem Frešša môžu Kotlebu všetci bozať v riť. Čo tá Županská chrapač zasratá otvára svojej papule. Veď dostali menej hlasov ako pán župan KOTLEBA. Tak choďťe už konečne vy bývalý boľševici a HZDS do psej matere a už tu neotravujte vzduch. Už dospel čas, aby všetci bývalí HZDS, komunisti a židoboľševici odtiahli na VEČNÉ časy do riti.Vrátane toho Vášho trnavského župana. a Uvoľnili cestu iným.Nech žije KOTLEBA !!! Škoda že nepostavil kandidátov aj v Prešovskom a Košickom kraji. Určite by tam vďaka pracovitosti cigáňov uspel. Za jedno pivo, klobásu a cigaretku by určite volili aj jeho.
Pre P.Kloknera ,pre Petra | 24-11-2013 13:45:13
Nech teda bojuje,nieco ineho je usporiadavat protestne akcie(ja vobec nenamietam ze nema ma pravdu co sa tyka ciganskeho problemu),a nieco ineho je zodpovedne rozhodovat a este k tomu bez politickej moci.Tym stavom aky je ,vinovata .
nielen politika,ale aj legistlativa ,justicia,policia ,urady,vlastne vsetky urady a organizacie,ktore zosobnuju stat,v neposlednom rade cigani samotni.To znamena absolutna kontrola socialnych davok,Policia,sudnictvo vymazat im korupcne jednanie.posvietit si na lekarov a komisie,ktore uznavaju zdravych ludi za invalidov, absolutny boj proti mafianskym praktikam a drogam,rozvinut priemysel,aby ludia mali pracu a aby mohli z toho aj zit,vymanit sa z Eura,ako meny,to je len zlomok z toho,co by bolo potrebne na Slovensku podla mna urobit.Takze nadavat a bojovat proti ciganom,a kvoli tomu sa stat zupanom,to veru nestaci,Cigani su totizto problem socialny nie etnicky.Aj necigani vezmu,ked sa im ponuka.
objektívum | 24-11-2013 13:42:43
a určite to majú nasmerované do Pezinka. V blázninci im určite otvoria úplne nový pavilón. Samozrejme postavený z eurofondov.
Peter Klokner | 24-11-2013 12:45:26
Gratulujem p.Belicovi, Trebuľovi i Chudíkovi - voliči nenašli odvahu vystaviť im účet a vyhrali s programom založeným na svojich predchádzajúcich neúspechoch a akože nezávislosti s podporou štátostrany. Baška nestojí za komentár.
Najváčšia gratulácia patrí 71000 hrdinom v BB kraji, ktorí ukázali v plnej nahote, že ľudia nestoja o prázdne heslá o istotách a využili to jediné, čo im zostalo.
Sledujem práve drísty p.Vážneho o úspechu Smeru v druhom kole a tak iba konštatujem, že už sa naozaj socialisti úplne utrhli z reťaze reality.
Robo Horvath :) | 24-11-2013 12:43:23
Ludia dali jasne najavo ze uz maju dost len slubov pre ich lepsi zivot a skutek utek. Obyvatelia uz maju toho dost sa prizerat na to tunelovanie,rozkradanie,necinnost a neustale odrbavanie,zdrazovanie atd. Kotleba je ovocie politickej neschopnosti,natlaku a ludskej flustracie v tomto state.
Je vidiet ze ludia uz maju plne zuby tejto politickej pretvarky a toho marazmu co sa tu deje. V nasom kraji nebol skutocne vyber a cele sa to zvrhlo len na madarsko-slovensku volbu co bolo stastie pre Mikuša. A urcite to nebola volba za jeho zasluhy v tomto regione.
Pocitam ze Kotlebove zvolenie sa zacne maximalne demonizovat coho vysledkom bude to ze politici smeru urychlene rozhodnu o navrate k trom samosprávnym krajom aby Kotlebu odstranili z akej kolvek funkcie a vôle obyvatelstva. Kazdopadne ma Kotleba aj môj obdiv za to ze ma odvahu sa pustat do boja s takou velkou politickou gorilou ake tu je. Cas ukaze ze do akej miery bola tato volba spravna.
Samozrejme | 24-11-2013 12:42:39
Každý slušný kandidát po prehratom boji by mal urobiť to čo p. Majko!Lenže u nás to je tak,že budeme hľadať vinníka a nadávať a hľadať všade inde chybu len nie v sebe!
extremisti ovladli Slovensko | 24-11-2013 12:01:57
ved v siestich z osmych krajoch vyhrali neokomunisti!
hombre | 24-11-2013 11:44:43
Peter (24-11-2013 11:13:03) dobre si to napísal! M.Kotleba okrem protikandidátov mal proti sebe aj všetky médiá a politikov v nich. Všetci sú plní predsudkov a urážlivých výrokov. Alebo tých 71400 voličov, čo mu dali hlas sú tiež všetci fašisti? to J.R.Nem.: začni šetriť na ten sľúbený drink. Na Slovensku je dosť draho a beriem ťa za slovo! A hoci M.K. nemá také právomoci a možnosti ako premiér, očakávam, že upratovať sa začne nie len na samotnom úrade VÚC ale aj v Krásnohorskom Podhradí. Držím mu palce!
pre rozčarovaný a anomym | 24-11-2013 11:43:37
Prepáčte, ale chcem sa zastať pána Majku. On predsa blahoželal k víťazstvu zástupcovi kraja, v ktorom žije. Výsledky z ďalších krajov predsa nespomína, teda to nie je tak, že vynechal iba p. Kotlebu.
Peter pre J.R.Nem | 24-11-2013 11:13:03
Kotleba,nie je nejaký burič,ktorý vznikol z večera do rána ako tí samozvaní ochrancovia štátu,násilníci a provokatéri čo šaškujú po Bratislave!Národ v okolí B.B. ako jediný na našom alibistickom slovensku ide na to pekne od podlahy,a ide vzorom pre ostatných !Ešte ani poriadne nezrátali hlasy a už tu píšeme,že ten by tam nemal čo robiť ,tamten je komunista ale ved nie je rok po voľbách,ale iba pár hodín!A národ si vybral dúfam demokraticky a slobodne a na osobné sympatie jednotlivca sa neprihliada!Samozrejme,že Kotleba bude nejako limitovaný ale nebude dosraný už dopredu a bude všemožne bojovať v rámci určitých pravidiel za voličov čo mu dali svoj hlas!Súčasný politici radšej do ničoho nevrtali aby náhodou nemali prácu navyše a vyhovárajú sa na EU!Francúzi ,A ngličania nie sú v EU?Vedia urobiť poriadok s prisťahovalcami a cigánmi a nikto im nepovedal,že to je proti nezmyselným zákonom EU!Takto by sme mali rozmýšlať na celom území zatiaľ slovenska!Všetci sa ho boja či je to Fico alebo Figeľ pravica ľavica,stre,lebo teraz vyjde na jvo,že nikto z nich ani prstom nepohol aby sa niečo urobilo z neprispôsobivými cigánmi a za teplú plievku kupovali tisice hlasov!Držme palce Kotlebovi a nodcudzujme jeho činy,lebo ešte nič zlé a protiústavné,alebo protizákonné neurobil!Ked zorganizoval nejaký pochod tak sme mu držali palce,tak mu ich držme nadalej!
anonym | 24-11-2013 10:46:53
Pán Majko, vaše blahoželanie je blahoželanie občana Majka alebo nezávislého novinára? Nemal by podľa vás aj Mikuš odísť do politického dôchodku, keďže tiež patrí k tým, ktorí tu roky len mútia politiku? Už ste zabudli, že bol členom HZDS? Či nevadí? Lepšie je srdečne mu zablahoželať?
Obcan | 24-11-2013 10:46:16
J.R.Nem. | 24-11-2013 09:16:43

Vezmime si priklad:
Postavim si dom bez stav.povolenia (na cierno) na vlastnom pozemku.
Ako to na Slovensku chodi,niekto ma uda,pridu taki pani a budem ho musiet na vlastne naklady zburat.
Na druhej strane si cigosi obsadia CUDZI pozemok,postavia NACIERNO chatrce a ked ich niekto uda,oni udaju jeho za rasizmus a NIC sa nedeje,este sa smeju ludom do ksichtu !
Je toto normalne ?
Ved ak platia zakony na kazdeho,tak nech sa aj tak dodrzuju.
Potom sa tu ide kazdy velice cudovat ze vyhravaju ,,extremisti,,
Ak niekto dodrziava zakony a chce slusne zit,len to ocakava aj od ostatnych je nazyvany extremista,tak ja som potom tiez extremista.
J.R.Nem. | 24-11-2013 09:16:43
Ked ten pan Kotleba vyriesi ako Zupan jeden jediny problem v ciganskej otazke,tak kazdemu,kto bol z neho doteraz taky nadseny zaplatim poldeci,alebo kavu alebo vino.To je prave chyba na Slovensku,ze volite,najprv emocie,protest a az nakoniec pride zdravy rozum.Zakony sa robia v parlamente,a pretoze Slovensko,je sucastou EU,bude aj pan Kotleba narazat na ustavu a na zakony EU.
rozčarovaný | 24-11-2013 05:59:10
Pán Majko jedna otázočka. Prečo v demokratickom štáte zvanom / alebo v takzvanom/ Slovenská republika po slobodných s demokratických voľbách neblahoželáte aj demokraticky zvolenému Marianovi Kotlebovi. Nemyslíte si že slušne povedané Vy ako novinár by Ste nemal takto pochlebovať staronovému županovi? To že mu pochlebuje pár zasratých páprďov, ktorí sa na svojich štátnych stoličkách aj ako 65 roční držia silou mocou je pochopiteľné. A že nedajú možnosť mladším, to je tiež pochopiteľné. To Vás pán Majko neirituje / presnejšie neserie/ ? Som zvedavý, či sa aj na toto opýtate najbližšie pán Mikuša?
Vlado | 24-11-2013 00:41:22
Mikuš, Uhliarik, Berényi, je úplne jedno kto tam bude, pretože pre bežných ľudí aj tak nehli a nehnú prstom.Jediný výsledok, ktorý ma potešil bolo víťazstvo Mariána Kotlebu v B.Bystrici.Držím palce aj naďalej.V parlamentných voľbách ho volím zas.
Seredan | 24-11-2013 00:30:36
Spokojnost :)
Som musel zmobilizovat svoju celu rodinu a poslat ju pekne volit.
Nastastie mame zupana slovaka a nie madara
čiri | 24-11-2013 00:30:21
Sice som aj ja volil Mikusa, no gratulujem skor Kotlebovi :)
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 24-11-2013 00:21:31
Srdecne blahozelam k presvedcivemu vitaztvu Tiborovi Mikusovi.

UPOZORNENIE: Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.

Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.

Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy. Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

Optik MORVAY AKCIA
Označenie inzercie
Reklamna plocha - bannerovy pruzok
Označenie inzercie
Pridať komentár
iLieky
Označenie inzercie
Reklamna plocha - bannerovy pruzok
Označenie inzercie
Reporteri
Označenie inzercie
Direct real Norea - REALITY
Označenie inzercie
Optik MORVAY
Označenie inzercie
Papiernictvo Kizze
Označenie inzercie
Begam Trnava
Označenie inzercie
Usporne vykurovanie
Označenie inzercie
LED ARENA
Označenie inzercie
Autopožičovňa Sereď
Označenie inzercie
Bezpecne mesto
Označenie inzercie
Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Sereď, Slovensko
Jasno
15°
C
72%
Východ 10 km/h
07:02
18:10

Štv

B

23°/12°

Pia

B

22°/9°

Sob

B

22°/9°

Vyhľadávanie
Posledné komentáre
Komentársmutok 11-02-2020 12:40:12:
Tragická dopravná nehoda medzi obcou Šintava a Šoporňa - AKTUALIZOVANÉ
KomentárPolícia Začala trestné stíhanie za zločin v kauze predaja rybníkov v P.Bystrici 08-10-2019 17:02:12:
Sereďskí rybári lovia opäť vo svojom revíri
KomentárPravda je len jedna 03-10-2019 17:26:08:
7. zasadnutie Obecného zastupiteľstva v Dolnej Strede dňa 3.júla 2019
Komentáranabela 26-09-2019 14:01:27:
Adrian Macho sa oficiálne ujal vedenia obce Šoporňa
KomentárSVD1 14-09-2019 20:22:21:
" V hudbe vyjadrujem svoje pocity "
Komentárveru 01-09-2019 17:42:35:
Z času na čas si zafajčil marihuanu, ktorú si sám dopestoval v dome vo Váhovciach
Komentárs.i.n. 30-08-2019 22:01:20:
Pripomeňme si hrdinov Slovenského národného povstania zo Serede
Komentáranonym 30-08-2019 19:54:00:
"Doteraz som sa nedožil výsledku zo strany MsU, poslancov MsZ v Seredi" - píše občan Serede
KomentárMiloš Majko 30-08-2019 12:57:35:
Prípad Jankovská nie je o stanovisku polície či právoplatnom rozsudku. Je o etike a morálke.
KomentárBlablablaha 29-08-2019 13:39:44:
Vláda schválila návrh nového zákona o občianskych preukazoch
Komentárivan 29-08-2019 11:08:33:
Seniorku v Trnave podvodníci nedostali. Legenda "vnuk".
Komentáruž pred 10 rokmi 29-08-2019 05:22:58:
Trnavská župa začína s rekonštrukciu Krajinského mosta v Piešťanoch a úseku cesty Podbranč - Myjava
Komentárteraz je 28-08-2019 08:18:20:
Obžalovanému starostovi Machovi pred prokurátorkou a sudcom do reči veľmi nebolo. Čo sa dozvieme na pojednávaní zajtra?
Komentárto nevymyslíš 27-08-2019 20:32:27:
Ministerka vnútra vymenovala nového prezidenta HaZZ
KomentárBaba Vanga 27-08-2019 17:15:31:
" Takže, aké riešenie sa núka, aby sme neprešľapovali na tej našej povestnej križovatke, kde nám zabíjajú štát ?" - píše Pavol Varga
Komentárpotecha 25-08-2019 13:41:57:
MFK Zvolen - ŠKF iClinic Sereď 0 : 2 (0 : 1)

Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Bottom panel

© SeredOnLine.sk všetky práva vyhradené. Obsah novín je chránený autorským zákonom č. 618/2003 Z.z. a medzinárodným právom.
Prepis , šírenie, či ďalšie kopírovanie tohto obsahu alebo jeho časti, a to akýmkoľvek spôsobom je bez predchádzajúceho súhlasu vydavateľa alebo autora článku zakázané.
Design: © Mgr. Matej Fraňo Logo a názov novín: © Miloš Majko
Noviny sú aktualizované priebežne.
Články uverejnené na SeredOnLine.sk neprechádzajú jazykovou korektúrou.
Redakcia a vydavateľ novín nezodpovedá za obsah autorov jednotlivých príspevkov. Redakcia a vydavateľ nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov a príspevky v diskusiách uverejnených v novinách.

Webdesign