Prihlásiť sa Prihlásiť sa | Registrácia Nová registrácia
Rescue Online | Sereď Online | SOL archív | Reportér 24

Najhoršia je mlčiaca väčšina
Označenie inzercie
Sereď Online

ISSN 1337-8481   Dnes je 18. 3. 2020, meniny oslavuje: , zajtra
RSS Export článkov
Top panel
Vrazda novinára a jeho priatelky nesmie zostat zabudnuta
Označenie inzercie
Wifina - internetove pripojenie pre verejnost
Označenie inzercie
RubrikyRubriky
FOTO
Označenie inzercie
ŠKOLA DEMOKRACIE
Označenie inzercie
EXPEDICIA BALKAN 2014
Označenie inzercie
Sherlock Holmes
Označenie inzercie
Lekáreň
Údaje o lekárskej službe na dnešný deň nie sú dostupné.

Kino Nova
Múzeum Sereď
Farnosť Sereď
Označenie inzercie
Historické fotografie
Sereď
Označenie inzercie
Linky
Videá

Pred zimným štadiónom v Bratislave sa stal " zázrak "

Juraj KuklaDátum25. 02. 2015 19:03:54TémaBlog Juraja Kuklu
200

Na jednej strane ulice pred zimným štadiónom stojí vysoká tribúna z ktorej znie siný hlas poslanca NRSR Alojza hlinu, zástupcu živnostníkov p.Blahu a zástupcu organizácie Slovenský pacient,  p. Herdu. O čo ide? Živnostníkom za bieleho dňa, de-facto „obrali o ľudské práva“. Za vykonanú prácu,  ani použitý materiál,  nedostanú zaplatené.

Ako sa to odohralo?

Najprv si živnostníci vysúsťažili práce, pracovali pre  giígant Váhostav. Zakúpili materiál, zadĺžili rodiny, založili majetok, práce odviedli, zaplatili svojim robotníkom, zaplatili DPH a čakali na svoje peniaze.Teraz s hrôzou vyše 1200 malých a stredných zamestnávateľov vrátane drobných živnostníkov zistilo, že peniaze nedostanú. Gigant Váhostav im dlhuje vyše 90 miliónov eur. Odkazujú im, že zo sto percent v „zmysle zákona tohto právneho štátu Slovensko“ im možno zaplatia len 10 percent, čo im nepokryje ani už vyplatené DPH! Podľa poslanca Hlinu, Váhostav, požíva krytie od mocných tohto štátu a práve ho, reštruktualizujú.

Čo to v preklade znamená?

Že po skončení bude zlegalizované toto odstránenie základných ľudských práv, 1200 malých a stredných zamestnávateľov vrátane drobných živnostníkov za odvedenú prácu nedostane zaplatené, môžu sa sťažovať na lampárni a čistý Váhostav bez dlhov môže ďalej pokojne podnikať. Oni sa ale obrátili na súd a na prezidenta Andreja Kisku.Otvorený list Prezidentovi SR je v prílohe.   Ak by toto prešlo, tak mnohých živnostníkov v zmysle zákona legálne okradnú a zničia!!!

Na druhej strane ulice stál les z roxorov a na každom tabuľka s podvedenou firmou. Vedľa tohto lesa, niekoľko desiatok protestujúcich, medzi ktorými sa predieralo mračno nedočkavých hokejových fanúšikov. Väčšinou sa tvárili že nič nevidia, nič nepočujú, prechádzali okolo a končili s pivom v rukách pri vchode na štadión.

„Zrazu sa ale stal zázrak! Ktosi z davu zakričal, musíme ich podporiť, veď toto je do neba volajúci zločin!!! Fanúšikovia vyprázdnili hokejovú halu, vybehli na ulicu. V autách dobehli všetky nati-korupčné mimovládky, počítačoví aktivisti za ľudské práva a odfrčalo asi 83 polsncov Národnej rady SR. Všetci sa zjednotili na jednej veci, chcú pomáhať poškodeným občanom a všetci chceli vystúpiť na tribúne. Kričali, toto je už veľa, toto nedovolíme a potom sa pustili Bratislavou smerom k Národnej rade SR, kde ich prijal predseda a sľúbil, že okamžite zvoláva národnú radu a takto okradnúť nevinných ľudí nedovolí“.

No tak toto sa naozaj nestalo! Je to len sci-fi, možno v inom štáte!

 

Stal sa tu iný zázrak. Ľudia hľadajú, sledujú a nikde nič. Nikde nevidno žiadne televízie, ani verejno právna, žiadne veľké médiá! O túto akciu nemajú záujem. Neprišli, asi ich zamkli niekde doma.

Pre to, tu je video z celej akcie.

 

 




Fotogaléria k článku:

200
Autor: Miloš Majko
200
Autor: Miloš Majko
200
Autor: Miloš Majko

Zobraziť všetky fotografie
200
Autor: Miloš Majko
200
Autor: Miloš Majko
200
Autor: Miloš Majko

200
Autor: Miloš Majko
200
Autor: Miloš Majko
200
Autor: Miloš Majko

200
Autor: Miloš Majko
200
Autor: Miloš Majko
200
Autor: Miloš Majko

24
Autor: Miloš Majko

Skryť všetky fotografie

Video k článku:


Komentáre k článku:

Komentovať môžu:
registrovaní menom
registrovaní nickom
›VŠETCI‹
pre anonym | 26-02-2015 19:26:42 | 01-03-2015 00:22:46
Pre vasu informaciu. U nas nie je Kapitalizmus ale Fasizmus!
Zase Váhostav | 27-02-2015 08:59:26
Váhostav za zase chystá na spoluprácu z Číňanmi pri výstavbe obchvatu diaľnice. Takže SLováci, budete mať prácu. Zamestná Vás Širokého Váhostav. Tu o tom píše Pravda:
Na stavbu A2 tak prišlo vyše 500 Číňanov, no nakoniec sa Poľsko rozhodlo, že úseky dá dostavať iným. K slovu sa tak dostal napríklad Bögl a Krýsl či Eurovia.

Účasť silných hráčov z Číny v súťaži o D4 a R7 očakáva aj Počiatek. „Oni dnes doslova oplývajú kapitálom, ktorý môžu niekde investovať. Neviem si však predstaviť, že by sem navozili svojich pracovníkov a obzvlášť na takéto rozsiahle dielo,“ uvažuje Počiatek.

Napríklad China Communications Construction Company Limited je predbežne dohodnutá na subdodávkach s Váhostavom, ktorý prechádza reštrukturali­záciou.

„Sami by sme do tohto projektu nešli, momentálne sa na to necítime. Ani v spojení s inou firmou ako konzorcium. Číňania majú zase mnoho referencií, či už z Ázie, Európy, ale aj Afriky. Nikto nestavia vo svete viac ako Číňania,“ hovorí Marián Moravčík, šéf Váhostavu.
Váhostav sa však podľa tvrdenia Moravčíka momentálne nato necíti. Určite vedia, že žiadna firma na Slovensku im už nenaletí. Takže sa prestávajú cítiť.

Emana | 26-02-2015 19:39:06
Presne ako povedal A.Hlina.Už nie je co rozkradat, už su v našich penaženkach. Zakony, ktore nechrania občana, ale zlodejov. Začina mi byt zle z tejto vlady, byt mladšia, neostanem tu. Chcem sa vsak dožit toho, ked aspon moje vnučata sa dožiju lepšich časov, ale v tejto republike to nebude.
Je mi z toho strasne smutno, Slovaci a Slovensko bude takto o pár desatročí iba predmetom dejepisu.
anonym | 26-02-2015 19:26:42
Sú to síce stále tí istí, ale teraz sú to kapitalisti. Za minulého režimu by si toto nedovolili, teraz sa s tým vôbec neserú.
hombre | 26-02-2015 19:02:47
anonym | 26-02-2015 18:39:09
koho si myslel pod pojmom "týchto kapitalistov"?? Reč je tu práve o nich!!O kapitalistoch s červenými knižkami za kredencom. Veď čo keby to raz znovu vynášalo?
anonym | 26-02-2015 18:39:09
Ak maju niektori niekedy potrebu nadavat na komunistov, nech si spomenu na tychto kapitalistov.
gulak | 26-02-2015 16:24:03
Toto je dôsledok tzv.nežej revolúcie..špine,čo robili ľudom zle za boľševikov,sa zase zjednotili a ovládli túto republiku...tu nepomôžu rôzne kvázi štrajky,musí tu byť generálny štraj...kde sa zjednotia zamestnanci a aj živnostníci,len v jednote je sila...
Marek Sladký | 26-02-2015 15:26:19
Ak by to spravil pred vchodom na štadión a nie vedľa možno by aj prišli nejaké TV (okrem SPORT TV), lebo by čakali senzáciu, resp. čakali na stret s fanúšikmi.
hombre | 26-02-2015 13:42:07
Tu, národe Slovenský, je jasne zdokumentované, kto a ako ťa odrbáva s tichým Ficovým súhlasom a pritakávaním jeho nohsledov za plne diskrétneho nezáujmu tzv. "veľkých" médií!! Prečo o tomto protestnom zhromaždení médiá na čele s RTVS ani necekli? A mali udalosť doma "pod riťou" ! Zato tá istá RTVS sa hnala až na krajný východ republiky na to, aby odvysielala reportáž aj s právnymi názormi na poliaty pamätník vlastizradcu a páchateľa násilia po celé desaťročia, na obyvateľoch bývalej ČSSR. A to Doteraz sa nenašiel medzi týmito komunistickými pohrobkami nikto, kto by prejavil čo i len úprimnú snahu o nápravu napáchaných krívd! Kto je tu tak sprostý, že ficoboľševici majú stále tak vysoké preferencie? Ten Lojzo Hlina nie nadarmo pred časom priviezol na Nám. SNP v BA ovce! Bolo to o tebe, Národe Slovenský! Koľkí z Vás sa pri čítaní týchto riadkov aspoň doma pri počítači začerveňali?
spina, grc, hnus | 26-02-2015 10:10:39
...fuj, neda mi zareagovat na tieto udalosti:
-majitel takejto firmy a cele vedenie, by mali byt zbaveny majetku, z ktoreho by sa mali povyplacat tito zinostnici.
Dalej je nevyhnutne pozatvarat uradnikov (politikov), ktori pridelili dalsie zakazky tejto prehnitej firme.
Okradnutym zivnostnikom navrhujem, aby v pripade exekucie ci inej ujmy na majetku, branili svoj majetok, hoci aj so zbranou v ruke a nedovolili zlodejovi - statu (bankam a pod.), ktorý ich okradol, aby ich ich aj pochoval.
Obcan | 26-02-2015 09:43:18
Sa mi pacia ti privatizeri,pardon ,,podnikatelia,, - kamarat z vlady vybavi statnu zakazku,nielen ze je predrazena,ale este ozobracia obycajnych ludi a smeju sa im spolocne do ksichtu...
Nie aby uz mali na sebe davno pruhovane pyzamo,ale oni su este vazenymi osobnostami...
Fico,Siroky ...atd by sa mali obavat aby niekomu nepraskli nervy,lebo ked clovek nema co stratit tak robi zufale ciny...
Ale treba povedat aj to preco je tu vlada aka je:
Lebo na SVK sa to stale meni,jedna vlada odrbe ludi,tak sa to vymeni,no ludia akoby nechceli vidiet ze NIKTO z nich nechce dobre obyvatelovi tohto statu.
Modri budu vykrikovat na cervenych a naopak,popri tom si kazdy ide za svojim kseftom a okrem ohovarania v mediach pre luzu sa pekne krasne kryju...
Co sa konkretne tohto pripadu tyka,maju byt zakony (samozrejme ze niesu) ze Siroky uz mal byt davno v Leopoldove a majitel kazdej dalsej firmy co by toto robil tiez.
Ale divim sa aj tym chlapom ze beru zakazky kde figuruju taki zmrdi.
Na druhej strane na vychode ked clovek nema ziadnu pracu,tak sa ani nedivim ze zo zufalstva zoberie aj toto.
A uz sme pri tych zufalych cinoch a zufalych ludoch-nedavna minulost ukazala 2 pripady ako sa to moze koncit...
Ancik | 26-02-2015 09:14:02
Fico sa nevyprdne. Toto je zaciatok.Moj nazor je to ze slovaci postupne dostavaju rozum od druhych statov v protestoch a viete ze vsetky protesty su masove rozbijanie rabovanie... Ako to robia aj tu zahranicny susedia v EU co rozbili cele namestia podpalili, tak raz to pride aj sem lebo slovaci zistia ze toto je jedina moznost ako sa postavit spinam. A tym sa potom zacnu samovolne odvolavat funkcionary a vela ineho takze nechajte cas a aj tu padnu namestia popolom. Ludia sa ucia a naucia sa aj toto.
Dušan | 26-02-2015 05:11:41
Fico na na nich vyprdne! Pre neho je to nepodstatná skupina voličov! Naivných dôchodcov je viac! Tým treba dať vlaky zadarmo. Ľudia, ktorí na tie jeho populistické gesta dávajú svoje odvody a dane, ho vôbec nezaujímajú ! H A N B A !
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 26-02-2015 02:18:56
Vlozene fotografie.
shelley | 26-02-2015 00:44:20
Nech sa teraz Fico tvári sociálne a nie chodí po BB kraji , rozdáva peniaze a robí si predčasnú volebnú kampaň! Toto treba riešiť!

UPOZORNENIE: Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.

Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.

Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy. Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

Optik MORVAY AKCIA
Označenie inzercie
Reklamna plocha - bannerovy pruzok
Označenie inzercie
Pridať komentár
iLieky
Označenie inzercie
Reklamna plocha - bannerovy pruzok
Označenie inzercie
Reporteri
Označenie inzercie
Direct real Norea - REALITY
Označenie inzercie
Optik MORVAY
Označenie inzercie
Papiernictvo Kizze
Označenie inzercie
Begam Trnava
Označenie inzercie
Usporne vykurovanie
Označenie inzercie
LED ARENA
Označenie inzercie
Autopožičovňa Sereď
Označenie inzercie
Bezpecne mesto
Označenie inzercie
Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Sereď, Slovensko
Jasno
15°
C
72%
Východ 10 km/h
07:02
18:10

Štv

B

23°/12°

Pia

B

22°/9°

Sob

B

22°/9°

Vyhľadávanie
Posledné komentáre
Komentársmutok 11-02-2020 12:40:12:
Tragická dopravná nehoda medzi obcou Šintava a Šoporňa - AKTUALIZOVANÉ
KomentárPolícia Začala trestné stíhanie za zločin v kauze predaja rybníkov v P.Bystrici 08-10-2019 17:02:12:
Sereďskí rybári lovia opäť vo svojom revíri
KomentárPravda je len jedna 03-10-2019 17:26:08:
7. zasadnutie Obecného zastupiteľstva v Dolnej Strede dňa 3.júla 2019
Komentáranabela 26-09-2019 14:01:27:
Adrian Macho sa oficiálne ujal vedenia obce Šoporňa
KomentárSVD1 14-09-2019 20:22:21:
" V hudbe vyjadrujem svoje pocity "
Komentárveru 01-09-2019 17:42:35:
Z času na čas si zafajčil marihuanu, ktorú si sám dopestoval v dome vo Váhovciach
Komentárs.i.n. 30-08-2019 22:01:20:
Pripomeňme si hrdinov Slovenského národného povstania zo Serede
Komentáranonym 30-08-2019 19:54:00:
"Doteraz som sa nedožil výsledku zo strany MsU, poslancov MsZ v Seredi" - píše občan Serede
KomentárMiloš Majko 30-08-2019 12:57:35:
Prípad Jankovská nie je o stanovisku polície či právoplatnom rozsudku. Je o etike a morálke.
KomentárBlablablaha 29-08-2019 13:39:44:
Vláda schválila návrh nového zákona o občianskych preukazoch
Komentárivan 29-08-2019 11:08:33:
Seniorku v Trnave podvodníci nedostali. Legenda "vnuk".
Komentáruž pred 10 rokmi 29-08-2019 05:22:58:
Trnavská župa začína s rekonštrukciu Krajinského mosta v Piešťanoch a úseku cesty Podbranč - Myjava
Komentárteraz je 28-08-2019 08:18:20:
Obžalovanému starostovi Machovi pred prokurátorkou a sudcom do reči veľmi nebolo. Čo sa dozvieme na pojednávaní zajtra?
Komentárto nevymyslíš 27-08-2019 20:32:27:
Ministerka vnútra vymenovala nového prezidenta HaZZ
KomentárBaba Vanga 27-08-2019 17:15:31:
" Takže, aké riešenie sa núka, aby sme neprešľapovali na tej našej povestnej križovatke, kde nám zabíjajú štát ?" - píše Pavol Varga
Komentárpotecha 25-08-2019 13:41:57:
MFK Zvolen - ŠKF iClinic Sereď 0 : 2 (0 : 1)

Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Bottom panel

© SeredOnLine.sk všetky práva vyhradené. Obsah novín je chránený autorským zákonom č. 618/2003 Z.z. a medzinárodným právom.
Prepis , šírenie, či ďalšie kopírovanie tohto obsahu alebo jeho časti, a to akýmkoľvek spôsobom je bez predchádzajúceho súhlasu vydavateľa alebo autora článku zakázané.
Design: © Mgr. Matej Fraňo Logo a názov novín: © Miloš Majko
Noviny sú aktualizované priebežne.
Články uverejnené na SeredOnLine.sk neprechádzajú jazykovou korektúrou.
Redakcia a vydavateľ novín nezodpovedá za obsah autorov jednotlivých príspevkov. Redakcia a vydavateľ nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov a príspevky v diskusiách uverejnených v novinách.

Webdesign