Prihlásiť sa Prihlásiť sa | Registrácia Nová registrácia
Rescue Online | Sereď Online | SOL archív | Reportér 24

Najhoršia je mlčiaca väčšina
Označenie inzercie
Sereď Online

ISSN 1337-8481   Dnes je 18. 3. 2020, meniny oslavuje: , zajtra
RSS Export článkov
Top panel
Vrazda novinára a jeho priatelky nesmie zostat zabudnuta
Označenie inzercie
Wifina - internetove pripojenie pre verejnost
Označenie inzercie
RubrikyRubriky
FOTO
Označenie inzercie
INFOSLOBODA Transparentnosť v samospráve
Označenie inzercie
EXPEDICIA BALKAN 2014
Označenie inzercie
Sherlock Holmes
Označenie inzercie
Lekáreň
Údaje o lekárskej službe na dnešný deň nie sú dostupné.

Kino Nova
Múzeum Sereď
Farnosť Sereď
Označenie inzercie
Historické fotografie
Sereď
Označenie inzercie
Linky
Videá

Pred trnavskou radnicou sa zišli nespokojní občania

Miloš MajkoDátum17. 11. 2012 17:01:34Téma17. november 1989
200

Trnava   |   Dnes o  15. hodine sa pred trnavskou radnicou konalo verejné zhromaždenie občanov, ktorí prišli vyjadriť svoju nespokojnosť so stavom spoločnosti a situáciou, v ktorej sa nachádzame.

Z verejnej akcie spracovávame foto a video záznam.


Komentáre k článku:

Komentovať môžu:
registrovaní menom
registrovaní nickom
›VŠETCI‹
gulak | 19-11-2012 15:24:01
Už sme unudení a znechutení,liezť na námestia,protože robiť protesty na rôznych miestach a v rôznych mestách je absolutna blbosť a politici majú z toho srandu,malo ba sa uskutočniť,len jeden celonárodny protest v BA,ale bohužial v dnešnej dobe je opozícia taká skorumpovaná,ako terajšia vládna garnitúra,že aj keby niečo išli robiť,tak by sa im ľudia(a aj ja) na to vybodol
onanym | 19-11-2012 15:12:24
Protestovat, demonstrovat ano...ale nie za ucasti blbov v maskacoch, kanadach a s vyholenou lebkou..
Kritika? | 18-11-2012 12:28:39
Ivan ak by tam bolo 1000 ludi kazdeho by pustili na podium? Povedat si svoj nazor? Ved to by tam ty ludia boli tyzden. Prave preto treba aby mala akcie jasne pozadie jasnych organizatorov ktory maju jasny nazor. Staci triezvy a jednoduchy, nezachadzat do deatilov, tak aby s nim suhlasiloco najviac ludi, a realne poziadavky a plan co dalej ak budu poziadavky splnene. Potom by tam slusny ludia prisli, lenze doetaraz takato akcia nebola. Ako tak sa k tomu vo svojich pociatkoch blizila Gorila, no potom co sa na tribune vystriedali aj vselijake individua, a na celej akcii sa chceli prizivit rozne opat radikalne pravicove celky, vytrznici a podobne entity, cela akcia isla tam kam isla. Na vrchol sa dostaneme len malymi ale systematickymi krokmi, ak si myslime ze vyskocime akona trampoline tak to je to iste ako verit nasim politikom.
anonym | 18-11-2012 11:03:40
Pozitívom by bolo, ak by sa do čela akcie postavila nejaká významná osobnosť. Nemyslím teraz žiadneho politika ani iného zlodeja, ale niekto, koho by verejnosť rešpektovala. Inak totiž vypáli, ak sa tam postaví nacionalista, ktorý zrejme nevie ako zaujať, tak na dôvažok svojich slov podpáli nejakú vlajku. Je to primitívna úroveň demonštrácie a nemá nič spoločné s požiadavkami, ktoré pred tým ohnivo vykrikoval. Ďalšou chybou je, že tí "tribúni" nemajú žiadnu víziu, nemajú riešenie. Navrhujú zvrhnúť všetkých politikov, ale tam to končí. A čo bude ďalej? Včera akože chceli obsadiť rozhlas a keby sa im to čiste teoreticky podarilo, tak čo by nasledovalo? Potom sa netreba čudovať, že sa zmôžu len na reči ofrflať policajtov, ktorí vykonali pred týždňom dobrú prácu, keď ho zadržali pri pálení vlajky. To akože ľudia majú rešpektovať indivíduá, ktoré po plamenných rečiach sa znížia k páchaniu výtržností? Akokoľvek avizované zhromaždenie, ktoré je vraj slušné skôr či neskôr v ich réžii skĺzne do roviny primitívností. Koho toto zaujíma? Ak v 89-tom ľudia štrngali kľúčmi, aby sa neskôr ukázalo, že štrngali pre zlodejov a tunelárov, dnes tu máme velebiť pološialených ľudí, ktorí majú potrebu zviditeľniť sa akýmkoľvek spôsobom? Načo? Ďalšia vec sú úplné nevhodne organizované podujatia v rovnaký deň na rovnakých miestach. Napríklad včera v BA - Kozia ulica, Námestie Slobody, Námestie SNP, Hviezdoslavovo nám. Ak sa má ľud zomknúť, hádam by bolo najlepšie, keby bolo zhromaždenie jedno a poriadne. To by však organizátori jednotlivých stretnutí nemohli mať potrebu pomastiť si svoje ego a prihliadať na záujmy ľudí, nie na svoje zviditeľnenie sa. Včera som započul v dave, že ak si niekto myslí, že ľudia budú trikrát do týždňa chodiť na demonštrácie do BA, tak na to sa im môžu vykašľať. A mal úplnú pravdu. Napríklad včera už keď samozvaní rečníci nevedeli kam z konopí, vymysleli ďalšiu demonštráciu na štvrtok 22.11. O počte účastníkov v pracovný deň už teraz nemám žiadne ilúzie. Všetko je to o ničom.
ivan | 18-11-2012 10:52:18
pre Kritika?
Ciastocny suhlas, ale naozaj len ciastocny.Tiez ma hnevalo nejasne pozadie, neuvedenie organizatorov a nerealne poziadavky na letaku ktory mal akciu propagovat.Je nesporne pravda ze vyhlasovanie nerealnych casto az stupidnych poziadaviek (aj ked mozno s dobrym umyslom) veci neprospieva,naopak velmi skodi a to je prave to co ti hore pouzivaju ako argument pre nepocuvanie hlasov zdola.
No bol som v Trnave pred radnicou a mozem Ti povedat ze "vykrikovacov nezmyslov" by si spocital na prstoch jednej ruky. Organizatori (muz a zena) precitali svoje prispevky za par minut a potom vyzyvali pritomnych aby isli na podium vyjadrit svoje nazory.Ak by si tam bol, mohol si rozumnymi argumentami prave Ty urcit charakter celej akcie, ludi by si isto presvedcil - boli na to pripraveni, preto tam prisli, to bolo citit, ver mi.Pri kazdom rozumnom nazore zaznel potlesk.A to nehovorim keby tam prislo takych rozumnych,rozhladenych ludi 50,100 alebo 1000. Krikluni by nemali sancu.
Ak slusni a rozumni ludia uz nevijdu ani von, lebo akcia ma nejasne pozadie a poziadavky tak potom kto za nich vyjadri nesuhlas? "Niekto" sa zial vzdy najde, len vysledkom je zabetonovanie sucasneho zalostneho stavu a panstvo sa nam rehoce spoza okien (nie len) Trnavskej radnice!
Kritika? | 18-11-2012 09:11:33
Ivan ver ze viacerym to nie je jedno, ale tato akcia mala nejasne pozadie, nerelane poziadavky a anarchisticku naivitu. Prepac ale nepojdem protestovat na akciu v ktorej pozadi stoji LSNS na cele s Misunom a Kotlebom. Nepojdem na akciu ktorej poziadavky by ludia mohli diktovat keby sa zidu dva miliony protestujucich, a nakoniec nepojdem na akciu, ktora hovori zvrhnime vladu,parlament, prezidenta ale co potom to uz nikoho z organizatorov netrapi.
dado | 18-11-2012 08:22:11
ivan ked bude kamen sulozit cehlu tak sa potom zmeni situacia na slovensku mozes si sem pisat co chces aj tak si mafia made in parlament urobi co chce
ivan | 17-11-2012 23:51:58
Dakujem za uznanie, ale ver ze by som bol omnoho radsej, keby som sa v kazdej vete mylil. Mam deti,blizkych,ktori to maju este cele pred sebou,ale v tejto rozkradnutej zanikovej zone bez stipky moralky a slusnosti,nehovoriac o spravodlivosti sa obavam to bude este velmi tazke
geco | 17-11-2012 23:39:56
je to presne ako pise ivan...sme uplne apaticki a znechuteni...znechutili nas politici, ktorych sme tu mali poslednych vyse 20 rokov...obcas rozmyslam, ako by sa tu zilo, keby nam tu nevladol meciar, dzurinda a teraz fico...asi si takychto politikov fakt zasluzime...dnes som v bratislave videl asi najviac policajnych aut za poslednych dvadsat rokov...vsade, na kazdom kroku boli policajti...politici sa evidentne boja, ze by sa tu mohlo nieco stat, ale myslim, ze je to zbytocne...na nic sa aj tak nezmozeme a oni budu moct pokojne kradnut dalej
ivanovi | 17-11-2012 22:58:52
Ivan velmi dobre si to napisal.Uplne suhlasim s kazdou vetou.
ivan | 17-11-2012 21:04:46
Som sokovany z totalneho nezaujmu ludi o dianie v krajine(uz mi ani neda napisat ze "nasej"). V 80 tisicovej Trnave sa 79 900 ludom zjavne zije velmi dobre a su spokojni. Sme tak lahostajni,znechuteni,nevedomi,hnili zdvihnut zadky aj v den volna a prist postat chvilu na namestie a aspon tym pomoct vyjadrit ze Vsetko je spatne?No dakujem pekne ludia! Radost vladnut takemuto osprostenemu nemohucemu stadu a priam povinnost zneuzit,vyzmykat ho do poslednej kvapky krvi.Mame tu presne to,co si zial zasluzime!!!Politici vsetkych urovni si po dnesku mozu mädlit ruky ze bez akehokolvek rizika z dola mozu nadalej sluzit cudzim zaujmom,likvidovat "nevyvolenych nevedomych s charakterom",stale viac utahovat slucku a uzivat si vyhody z toho pre nich plynuce posuvajuce ich medzi "hornych 10000".Co na tom ze kvoli tomu vsetci ostatni su uz za hranicou kde niet uz ani nadej a odkial niet navratu...Prosim Vas s tymto sa nesmieme zmierit ak chceme niekedy dôstojne zit!!!Chce vobec niekto? Dnes to tak nevyzeralo!

UPOZORNENIE: Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.

Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.

Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy. Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

Optik MORVAY AKCIA
Označenie inzercie
Reklamna plocha - bannerovy pruzok
Označenie inzercie
Pridať komentár
iLieky
Označenie inzercie
Reklamna plocha - bannerovy pruzok
Označenie inzercie
Reporteri
Označenie inzercie
Direct real Norea - REALITY
Označenie inzercie
Optik MORVAY
Označenie inzercie
Papiernictvo Kizze
Označenie inzercie
Begam Trnava
Označenie inzercie
Usporne vykurovanie
Označenie inzercie
LED ARENA
Označenie inzercie
Autopožičovňa Sereď
Označenie inzercie
Bezpecne mesto
Označenie inzercie
Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Sereď, Slovensko
Jasno
15°
C
72%
Východ 10 km/h
07:02
18:10

Štv

B

23°/12°

Pia

B

22°/9°

Sob

B

22°/9°

Vyhľadávanie
Posledné komentáre
Komentársmutok 11-02-2020 12:40:12:
Tragická dopravná nehoda medzi obcou Šintava a Šoporňa - AKTUALIZOVANÉ
KomentárPolícia Začala trestné stíhanie za zločin v kauze predaja rybníkov v P.Bystrici 08-10-2019 17:02:12:
Sereďskí rybári lovia opäť vo svojom revíri
KomentárPravda je len jedna 03-10-2019 17:26:08:
7. zasadnutie Obecného zastupiteľstva v Dolnej Strede dňa 3.júla 2019
Komentáranabela 26-09-2019 14:01:27:
Adrian Macho sa oficiálne ujal vedenia obce Šoporňa
KomentárSVD1 14-09-2019 20:22:21:
" V hudbe vyjadrujem svoje pocity "
Komentárveru 01-09-2019 17:42:35:
Z času na čas si zafajčil marihuanu, ktorú si sám dopestoval v dome vo Váhovciach
Komentárs.i.n. 30-08-2019 22:01:20:
Pripomeňme si hrdinov Slovenského národného povstania zo Serede
Komentáranonym 30-08-2019 19:54:00:
"Doteraz som sa nedožil výsledku zo strany MsU, poslancov MsZ v Seredi" - píše občan Serede
KomentárMiloš Majko 30-08-2019 12:57:35:
Prípad Jankovská nie je o stanovisku polície či právoplatnom rozsudku. Je o etike a morálke.
KomentárBlablablaha 29-08-2019 13:39:44:
Vláda schválila návrh nového zákona o občianskych preukazoch
Komentárivan 29-08-2019 11:08:33:
Seniorku v Trnave podvodníci nedostali. Legenda "vnuk".
Komentáruž pred 10 rokmi 29-08-2019 05:22:58:
Trnavská župa začína s rekonštrukciu Krajinského mosta v Piešťanoch a úseku cesty Podbranč - Myjava
Komentárteraz je 28-08-2019 08:18:20:
Obžalovanému starostovi Machovi pred prokurátorkou a sudcom do reči veľmi nebolo. Čo sa dozvieme na pojednávaní zajtra?
Komentárto nevymyslíš 27-08-2019 20:32:27:
Ministerka vnútra vymenovala nového prezidenta HaZZ
KomentárBaba Vanga 27-08-2019 17:15:31:
" Takže, aké riešenie sa núka, aby sme neprešľapovali na tej našej povestnej križovatke, kde nám zabíjajú štát ?" - píše Pavol Varga
Komentárpotecha 25-08-2019 13:41:57:
MFK Zvolen - ŠKF iClinic Sereď 0 : 2 (0 : 1)

Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Bottom panel

© SeredOnLine.sk všetky práva vyhradené. Obsah novín je chránený autorským zákonom č. 618/2003 Z.z. a medzinárodným právom.
Prepis , šírenie, či ďalšie kopírovanie tohto obsahu alebo jeho časti, a to akýmkoľvek spôsobom je bez predchádzajúceho súhlasu vydavateľa alebo autora článku zakázané.
Design: © Mgr. Matej Fraňo Logo a názov novín: © Miloš Majko
Noviny sú aktualizované priebežne.
Články uverejnené na SeredOnLine.sk neprechádzajú jazykovou korektúrou.
Redakcia a vydavateľ novín nezodpovedá za obsah autorov jednotlivých príspevkov. Redakcia a vydavateľ nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov a príspevky v diskusiách uverejnených v novinách.

Webdesign