Prihlásiť sa Prihlásiť sa | Registrácia Nová registrácia
Rescue Online | Sereď Online | SOL archív | Reportér 24

Najhoršia je mlčiaca väčšina
Označenie inzercie
Sereď Online

ISSN 1337-8481   Dnes je 18. 3. 2020, meniny oslavuje: , zajtra
RSS Export článkov
Top panel
Vrazda novinára a jeho priatelky nesmie zostat zabudnuta
Označenie inzercie
Wifina - internetove pripojenie pre verejnost
Označenie inzercie
RubrikyRubriky
FOTO
Označenie inzercie
ŠKOLA DEMOKRACIE
Označenie inzercie
EXPEDICIA BALKAN 2014
Označenie inzercie
Sherlock Holmes
Označenie inzercie
Lekáreň
Údaje o lekárskej službe na dnešný deň nie sú dostupné.

Kino Nova
Múzeum Sereď
Farnosť Sereď
Označenie inzercie
Historické fotografie
Sereď
Označenie inzercie
Linky
Videá

Prečo si vážim Jána Budaja? - VIDEO

Miloš MajkoDátum21. 07. 2017 00:10:18TémaTak to vidím ja...
200

Za posledných asi 5 či 6 rokov som dostal množstvo otázok, prečo si vážim Jána Budaja, prečo systematicky prezentujem  jeho názory a konanie aj čitateľom a divákom našich médií  a prečo s ním v drvivej väčšine súhlasím. Ťažko sa mi tieto veci vysvetľujú ľuďom, ktorí J.Budaja osobne nepoznajú a nestrávili s nim desiatky, ba až stovky hodín v osobných rozhovoroch o časoch z pred roka 1989, ale aj týkajúcich sa súčastnosti, tak ako som strávil ja. Prvý otvorenejší rozhovor som s ním mal takmer desať rokov dozadu, pri jednom z osobných stretnutí a následnena ďalších stretnutiach napr.  v kaviarni Roland v Bratislave, či iných príjemných bratislavských kaviarňach.  Nie vždy bol poslancom NR SR, no vždy vystupoval vo verejnom záujme a vždy konal v záujme väčšiny ľudí - nás občanov.

Skutočne neriešim a nemienim riešiť minulosť, nakoľko posudzovať ju podľa mňa má právo ten, kto pozná fakty. Tých ľudí veľa nieje  a  ja som rád, že patrím do tej skupiny, ktorej sa tejto vymoženosti dostalo. Za posledné roky som mal česť osobne spoznať a o veciach sa baviť s ľuďmi ako Anton Srholec, Milan Kňažko, Eugen Gindl, Vladimír Ondruš, Anna Remiášová a mnohými ďalšími, ktorým som veril a verím, pretože svojimi postojmi a činmi počas mnohých rokov dokázali že si dôveru zaslúžia.

Dnes sa prioritne pozerám na súčasnosť a do budúcnosti. Preto si tentokrát dovolím viac sa nerozpisovať, ale odporučiť občanom vypočuť si tlačovku, na ktorej Ján Budaj znovu zaujal jasné a zrozumiteľné stanovisko vo veciach verejných, pomenoval zlo priamo a občanom znovu dal vzor, čo a ako je potrebné urobiť preto, aby organizované zlo opätovne nezvíťazilo nad právom, spravodlivosťou a dobrom pre občanov.


Video k článku:


Komentáre k článku:

Komentovať môžu:
registrovaní menom
registrovaní nickom
›VŠETCI‹
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 23-07-2017 18:22:40
Anonym | 23-07-2017 16:44:29 | - ten, kto podpisoval spolupracu, to s najvacsou pavdepodobnostou robil vedome. Otazka je, aky mal na to dovod.

Vzdy je potrebne hovorit konkretne k pripadu. Evidencie STB su verejne.
Anonym | 23-07-2017 16:44:29
Obhajovať neobhajiteľné sa tu stalo akousi módou, pretože ak jeden podpísal a teraz napíše že navedel že sa upisuje Štb a ďaľší je na zoznamoch Štb a píše že vlastne omylom sa tam dostal a ani nevedel že tam chcel ísť. Zaujímavé že nikto z mojich kamarátov ani rodičov v tých zoznamoch Štb neni. Havran má pravdu. A ešte napíšte jak Vás tam zapísali bez vedomia.Ha,ha. Každý Spolupracujúci mal riadiaceho kontaktného veliteľa Štb nad sebou. Aj v okrese Galanta aj v Bratislave, takže tak. Keby nebolo 89 to by bolo veselia, koľkí by sa príslušenstvom k tejto organizácii chvastali. A akí by boli ešte hrdí podnikatelia a novinári. Či?
shelley | 23-07-2017 16:09:51
sused | 23-07-2017 12:02:04
vo všetkom máš pravdu, len tá gramatika!!!! V množnom čísle
mäkké IIIIIIIII !!!!!
pre havran | 23-07-2017 15:09:09
bum!
nejako sa ta to dotklo.
ako potom budes reagovat na nieco, co by si mal vysvetlit?
ty chudak!
havran | 23-07-2017 13:54:55
pre havran:moji rodičia boli obyčajní ľudia,mama v domácnosti,otec zahynul v r.1952,takže o mojich rodičov si ty debil neobtieraj svoju papuľu.A teraz bez emócií.Aj k nám na pracovisko chodil jeden eštébák,nahováral nás na spoluprácu,čo sme odmietli.Potom prestal dotierať.Tiež som si prezrel zoznam spolupracovníkov ŠTB,že či náhodou sa na nás nepriživoval,neboli sme tam.Preto si myslím,že kto to razantne odmietol,dali mu pokoj.Podľa toho,ako obhajuješ tých tzv.nevedomých spolupracovníkov si myslím,že v tvojej rodine asi nemali dobrý spánok po zverejnení spolupracovníkov.Ten prd si nechaj pre svoju rodinu !
co dodat | 23-07-2017 13:26:37
Myslim ze tu znovu ucelovo utiekla pointa a tou je cielena vyberova zlodejina mega rozsahu ktora mi pripomina toto mesto
sused | 23-07-2017 12:02:04
Ako očierniť človeka ? Napísať o ňom, že je vo zväzkoch ŠTB... a hotovo. Ako je to s tými zväzkami ŠTB ? Čo znamená byť vo zväzkoch ŠTB ?... Po kapitalistickom prevrate v roku 1989 bolo skartovaných veľa zväzkov ŠTB, hlavne zväzky komunistov ich spolupracovníkov a iných zločincov, ktorý mali jak sa hovorí „za ušami“ a dobre o tom vedeli, preto si dali záležať, aby ich zväzky boli skartované. Takýto ľudia sú dnes neodhaliteľný a nepostihnuteľný, proste sú „za vodou“ (v parlamente, na súdoch, majitelia médií, dokonca rôzny aktivisti, a pod.) Medzi týmito pokrytcami/zločincami/zlodejmi, ktorých zväzky sú skartované, môže byť naozaj ktokoľvek ale vzhľadom na „veľkú skartáciu“ po prevrate 89 sa ich mená nikdy nedozvieme. Položme si otázku prečo mnohé zväzky ostali neskartované a aký ľudia sú v nich ? V neskartovaných zväzkoch môže byť ktokoľvek, aj nevinný, bezúhonný človek. Bohužiaľ za komunizmu to bolo tak, že niektorý horlivý pracovníci ŠTB, v snahe dostať prémie, alebo „pomôcť“ človeku, zriaďovali zväzky aj ľuďom ktorých neoslovili, resp. oslovili, ale tí odmietli spolupracovať. Takto sa do zväzkov ŠTB dostali aj ľudia, ktorý ani len netušili, že ŠTB ich eviduje v nejakých zväzkoch, takže po kapitalistickom prevrate 89 pochopiteľne nevyvíjali snahu o skartáciu svojich zväzkov, alebo očistenie svojho mena súdnou cestou. No a týchto ľudí, z ktorých mnohý nič zlé neurobili teraz verejne pranierujú kadejaký pochybný „novinári“ z výplatnej listiny jednej nemenovanej ambasády. Iróniou osudu by bolo keby práve títo tzv. „novinári“(ich rodinný príslušníci, alebo ich sponzori) boli práve tí „ľudia“ ktorý si po prevrate 89, dali záležať na skartácii svojich zväzkov
Pre anonyma | 23-07-2017 11:53:16
Tajná služba je státní organizace, která má za úkol ochraňovat bezpečnost státu a jejíž práce je utajována. Mezi tajné služby bývají řazeny i neuniformované složky policie (útvary boje proti organizovanému zločinu, protiteroristická komanda), hlavně k nim však patří zpravodajské služby, civilní nebo vojenské, zabývající se výzvědnou nebo kontrarozvědnou činností. Kontrola tajných služeb politiky nebo veřejností bývá jen omezená a nepřímá.

V demokraciích je kontrola tajných služeb zaručena zpravidla dozorem výborů či komisí, složených z volených zástupců občanů, činných pod slibem mlčenlivosti. Tajnost informací je časově omezena, podle stupně závažnosti. Předpokládá se, že je tak možné posoudit a zaručit zodpovědnost jednotlivců ještě za jejich aktivního života.

V diktaturách nebo totalitních zemích vykonávají tajné služby především[zdroj?] politickou represi – stávají se tajnou policií
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 23-07-2017 11:52:37
anonym | 23-07-2017 11:16:56 | - Slovensko sa s STB malo vyrovnat okamzite po ´89 roku rovnako, ako s Komunisticckou stranou a prisluhovacmi byvaleho rezimu.

Mal byt dosledne dodrziavany lustracny zakon a vsetkym STB-akom malo byt zabranene akymkolvek sposobom sa podielat na moci, privatizaciach a ich infiltracii do vedenia novych spolocnosti.

Zodpovedni za kradeze spisov mali skoncit v base a STB-aci mali prist o vysluhove dochodky a o cest.

Verim, ze by to v krajine vyzeralo inak.

To by ale museli byt pravidla pre kazdeho rovnake, resp. by nesmeli slobodu slova zneuzivat individua, ktore pod ruzkom anonymity verejne o inych ucelovo tvrdia veci, ktore nijako nedokazu.
Citatel totiz netusi, kto za anonymom stoji - kludne tam moze byt byvaly dostojik STB s vysluhovym dochodkom vo vyske dnesneho manazerskeho platu potomka v minulosti STB prenasledovaneho obcana.

Viete, ide o to, ze NEZNA REVOLUCIA bola skutocne NEZNA...
anonym | 23-07-2017 11:16:56
Štb Štb kedy sa Slovensko s touto otázkou vyrovná?
Keď vymrie generácia čo podpísali spoluprácu s Štb a generácia ich obhajovateľov a slepých obdivovateľov aj z radov novinárov.
sefl | 23-07-2017 09:21:10
už je to tu zase ----- údajne
Karel Kryl | 22-07-2017 18:07:58





Vízia 21


Páči sa mi stránka · 2. marec 2015 ·





..
\" Politikom sa neverí, politici sa kontrolujú.
Verí sa v Boha, verí sa v prírodu, verí sa v krásu, verí sa v myšlienku, ideu.
V politika sa neverí a kto v neho verí je idiot! \"
pre havran | 22-07-2017 16:49:00
a čo tvoji rodičia, prarodičia? ako vieš, či neboli v štb?
lebo ti to povedali?
poznám jedného štbáka, býva neďaleko a mesto niekedy patrilo pod okres galant,...
...koľko podpisov urobil za niekoho iného, aby splnil kvótu...
???
a potom sa stane to, že človek, ktorý sa vyhýbal spolupráci s štb, je zrazu v zozname...
neviem koľko máš rokov, ale o živote a o niektorých nekalých praktikách vieš bohužiaľ, prd
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 22-07-2017 15:21:01
Jaroslav | 22-07-2017 13:49:26 | - presne tak. A Jan Budaj odstupil z kandidatky napriek tomu, ze za nim stala drviva vacsina VPN.

Jeho spis sa stratil. Ucelovo ho niekto pravdepodobne odcudzil, aby nevysla pravda STB a Budaj na verejnost.

Jan Budaj sustavnym oznacovanim za STB-aka trpel roky a to nepriek tomu, ze v jednom z archivov sa nasli dokumenty potvrdzujuce skutocnost, ze J.Budaj s STB NESPOLUPRACOVAL. Prave opacne, bol sledovanou a pre system nepriatelskou osobou. To uz ale malokto uvadza, lebo to malokomu vyhovuje.

Ja to vidim takto: keby bol Jan Budaj vydieratelny na zaklade obsahu spisu, NIKDY be nekonal tak, ako kona. Pouzili by totiz materialy proti nemu.

Tak ako v minulosti, aj teraz VEREJNE VYSTUPUJE proti zlu a VEREJNE kritizuje mocnych. Zasadnym sposobom sa za dvadsat rokov zasadzoval o nastolenie prava a spravodlivosti vo veci zavlecenia M.Kovaca ml., zrusenia Meciarovych amnestii a vysetrenia vrazdy R.Remiasa.

Problem teda nieje v J.Budajovi, ale v tych, ktori NAM VSETKYM UKRADLI REVOLUCIU a vyuzili ju vo svoj prospech. Za to nemozu ziadni priami akteri a uz vobec nie Budaj.

Ludia tazko chapu, ze zlo, nepravost, zlodeji a arogantni jedinci sa v spolocnosti presadzuju zial ovela lahsie, ako slusni ludia.

Vyborne to je vidiet v Sintave. Arogantny starosta verejne sa vysmievajuci obcanom a aj poslancom ma navrh oproti vzdelanemu, inteligentnemu a slusnemu poslancovi, lebo ludia sa akosi nechcu so starostom natahovat neuvedomujuc si, ze volia tym nie pravo, spravodlivost, slusnost a transparentnost v obci, ale prave tolko odsudzovanu aroganciu a nechutnu \"vladu\" jedneho arogantneho cloveka, ktory porusuje zakony lebo mu nehrozi sankcia, nehospodarne vynaklada desiatky tisic Eur verejnych zdrojov a nekomoetentne rozhoduje o veciach verejnych. Naposledy dokonca spochybnil meritorne rozhodnutia sudov a stanoviska prokuratury.

Je na obcanoch, koho chcu mat vo volenych funkciach a teda komu odovzdaju moc ovplyvnovat ich zivoty a zivoty ich deti.

Takze znovu - vidim do problematiky hlboko a kedze disponujem ako informaciami J.Budaja, tak F. Gala a dalsich ludi, nemam problem VEREJNE napisat to, co pisem.
Jaroslav | 22-07-2017 13:49:26
„Ján Budaj se stal hrdinou listopadových tribun, jeden čas byl nejčelnejším představitelem VPN. Náš rozchod nastal ve chvíli, kdy neprošel lustracemi. Je faktem , že Ján Budaj podepsal spolupráci se Státní bezpečností a není podstatné, zda byl či nebyl aktívnym agentem. Domnívam se, že jím nebyl. Ale ten podpis ho diskvalifikoval ve volbách.“
Jana Klusáková a Fedor Gál rozmlouvají NADORAZ, nakladatelství Primus 1992, strana 16 – 17.
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 22-07-2017 12:40:28
havran | 22-07-2017 12:21:40 | - az privelmi zjednodusene a manipulativne. Milan Knazko bol aj za socializmu jednym z najlepsie platenych a ziadanych hercov. Ze sa po rovelucii pridal k Meciarovi, je jeho zivotna cesta ako aj to, ze od neho pomerne rychlo odisiel.
Knazko podla mna skor hodne po revolucii zmeskal a aj na post prezidenta kandidoval neskoro.

Napiste, z coho vychadzate pri posudzovani konania J.Budaja. Konkretne. Ako som uz napisal, ludia su povrchni a staci im malo udajov o podstatnych veciach. Rad prijmem nove informacie.
havran | 22-07-2017 12:21:40
pre Miloša : pre krátiacu sa pamäť na svojich vyvolených:p.Kňažko bol poslancom,ministrom,riaditeľom televízie.Zlodeji veľmi dobre vedia,že koho majú ísť vykradnúť.P.Budaj mal tú smolu,že mu došli na spoluprácu s ŠTB,muselo mu stačiť byť v bratislavských parlamentoch,ale čas plynie,zabúda sa na hriechy a začínajú sa znovu vystrkovať rožky.
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 22-07-2017 11:31:18
sused | 22-07-2017 09:09:43 | - v archive mam niekolko dobovych dokumentov, knih napisanych a vyanych v roku 1990. Zaroven mam rozhovor nielen s J.Budajom, ale aj Fedorom Galom a rozhovory som robil ja sam, takze nic sprostredkovane.
O emu som sa uzaujimal velmi podrobne a dokonca som aj hodne publikoval. Staci najs v archive a citat.

- - -

Kazde porusovanie zakonov je potrebne trestat, nech sa jedna o kohokolvek.
Kludne menujte konkretne - ukazali sme si, ze vseobecne frazy zmysel nemaju a uz sa nenosia.
pre Peter | 22-07-2017 11:26:45
konkrétne.

inak je to JPP

a stačí sa pozrieť na dnešné vedenie. postačí, ak sa budeš zaujímať o výstavbu diaľnic, tunelov a tunelovaní, udeľovaní či priraďovaní zákaziek,... a skutok sa stále nestal. korupcia nie je tč! čo je skryté, nik sa nedozvie. tým pádom nie sú dôkazy a peniaze miznú. zákazky predražené,... ako to?

zjavne nemáš žiaden prehľad o situácii a tebe postačí, ak ti niekto niečo sľúbi. lenže sľúbiť nie je problém. dodržať sľub je oveľa dôležitejšie a zodpovednejšie voči voličovi. kto sľuby dodržal? to je pre mňa dôležité a nie sľub, že sa budeme mať lepšie. kto je to - budeme? kto patrí do tejto skupiny? ak si v nej, tak si spokojný. ja som iný. ja nie som - budeme!
Peter | 22-07-2017 10:57:56
Ak má byť východiskom z tejto šlamastiky podporenie zákonodarcu,čo nerešpektuje a úmyselne porušuje zákon a chváli sa tým v médiách a žiaľ bohu mu to prináša aj nejaké politické body u voličov,tak sa nečudujme danej situácii.Tá vysnívaná demokracia je nám na míľe vzdialená a každý si ju vysvetľuje po svojom a to je problém.
myslím si, že | 22-07-2017 09:54:01
mnohí už nemajú vlastný názor a volia tých, ktorí najviac kričia a kradnú. v sile moci majú hybné páky od úradníkov až po justíciu a samozrejme, že potom sa ,,skutok nestal,,.
a práve takíto, bez názoru a vlastného úsudku volia zlodejov, klamárov a tí slušní, rozumní, tí ktorí vedia čo je morálka, slušnosť a česť, zostávajú zašľapaní davom primitívov.
slovensko hynie vďaka takýmto voličom, ktorí sa nechajú oklamať suchým rožkom. a stačí tak málo - myslieť a zvažovať reálnosť, či je ten smer správny.
sused | 22-07-2017 09:09:43
Mna by zaujímalo ako to bolo ked Gál,Zajac a členovia VPN vyhodily z hnutia Budaja.
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 22-07-2017 01:28:15
Presne ako som predpokladal. Same primitivne vseobecne frazy. Ludia uz nemaju fantaziu ani na to, aby do diskusie napisali nieco uveritelne.

A prave preto si vazim ludi, ako Budaj. Maju rozum, pouzivaju ho a nemaju obavu pod svoje nazory sa aj podpisat...
prebudenie | 21-07-2017 22:15:20
Naozaj si to nikto ani v najhoršom sne nemyslel ako to bude po r.1989. Ale sme to chceli všetci, tak nie je dobré obviňovať buď Budaja, Kňažka či Gála. Tí boli na tribúne v najhoršom čase. Keď to prehrmelo, ako keby z neba spadol sa tam objavil pán Mečiar a začal jemu vlastným spôsobom ohurovať ľudí. Týchto zmietol. A začalo sa rozkrádanie, rabovanie...čo sa robí doteraz.
Luza | 21-07-2017 15:15:54
Ti dvaja podomnou nie sú chorí, sú to platený trolovia, berú dve eurá za koment, platí to oligarcha, dôležité je aby ples ostal sprostý
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 21-07-2017 15:15:06
Ste schopni napisat aj nieco konkretne, alebo len vseobecne.

Viete napisat konkretne, pre koho Budaj s Knazkom zabezpecili lukrativne funkcie?
havran | 21-07-2017 14:09:37
S Kňažkom vytvárali koridor za nášho štrngania kľúčmi pre najväčšie rozkrádanie štátneho majetku v našich dejinách.A pre seba a svojich blízkych všelijaké funkcie a lukratívne posty.
Pravda | 21-07-2017 09:41:19
člen ŠTB vycvičený na rozprávky starej matere

UPOZORNENIE: Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.

Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.

Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy. Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

Optik MORVAY AKCIA
Označenie inzercie
Reklamna plocha - bannerovy pruzok
Označenie inzercie
Pridať komentár
iLieky
Označenie inzercie
Reklamna plocha - bannerovy pruzok
Označenie inzercie
Reporteri
Označenie inzercie
Direct real Norea - REALITY
Označenie inzercie
Optik MORVAY
Označenie inzercie
Papiernictvo Kizze
Označenie inzercie
Begam Trnava
Označenie inzercie
Usporne vykurovanie
Označenie inzercie
LED ARENA
Označenie inzercie
Autopožičovňa Sereď
Označenie inzercie
Bezpecne mesto
Označenie inzercie
Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Sereď, Slovensko
Jasno
15°
C
72%
Východ 10 km/h
07:02
18:10

Štv

B

23°/12°

Pia

B

22°/9°

Sob

B

22°/9°

Vyhľadávanie
Posledné komentáre
Komentársmutok 11-02-2020 12:40:12:
Tragická dopravná nehoda medzi obcou Šintava a Šoporňa - AKTUALIZOVANÉ
KomentárPolícia Začala trestné stíhanie za zločin v kauze predaja rybníkov v P.Bystrici 08-10-2019 17:02:12:
Sereďskí rybári lovia opäť vo svojom revíri
KomentárPravda je len jedna 03-10-2019 17:26:08:
7. zasadnutie Obecného zastupiteľstva v Dolnej Strede dňa 3.júla 2019
Komentáranabela 26-09-2019 14:01:27:
Adrian Macho sa oficiálne ujal vedenia obce Šoporňa
KomentárSVD1 14-09-2019 20:22:21:
" V hudbe vyjadrujem svoje pocity "
Komentárveru 01-09-2019 17:42:35:
Z času na čas si zafajčil marihuanu, ktorú si sám dopestoval v dome vo Váhovciach
Komentárs.i.n. 30-08-2019 22:01:20:
Pripomeňme si hrdinov Slovenského národného povstania zo Serede
Komentáranonym 30-08-2019 19:54:00:
"Doteraz som sa nedožil výsledku zo strany MsU, poslancov MsZ v Seredi" - píše občan Serede
KomentárMiloš Majko 30-08-2019 12:57:35:
Prípad Jankovská nie je o stanovisku polície či právoplatnom rozsudku. Je o etike a morálke.
KomentárBlablablaha 29-08-2019 13:39:44:
Vláda schválila návrh nového zákona o občianskych preukazoch
Komentárivan 29-08-2019 11:08:33:
Seniorku v Trnave podvodníci nedostali. Legenda "vnuk".
Komentáruž pred 10 rokmi 29-08-2019 05:22:58:
Trnavská župa začína s rekonštrukciu Krajinského mosta v Piešťanoch a úseku cesty Podbranč - Myjava
Komentárteraz je 28-08-2019 08:18:20:
Obžalovanému starostovi Machovi pred prokurátorkou a sudcom do reči veľmi nebolo. Čo sa dozvieme na pojednávaní zajtra?
Komentárto nevymyslíš 27-08-2019 20:32:27:
Ministerka vnútra vymenovala nového prezidenta HaZZ
KomentárBaba Vanga 27-08-2019 17:15:31:
" Takže, aké riešenie sa núka, aby sme neprešľapovali na tej našej povestnej križovatke, kde nám zabíjajú štát ?" - píše Pavol Varga
Komentárpotecha 25-08-2019 13:41:57:
MFK Zvolen - ŠKF iClinic Sereď 0 : 2 (0 : 1)

Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Bottom panel

© SeredOnLine.sk všetky práva vyhradené. Obsah novín je chránený autorským zákonom č. 618/2003 Z.z. a medzinárodným právom.
Prepis , šírenie, či ďalšie kopírovanie tohto obsahu alebo jeho časti, a to akýmkoľvek spôsobom je bez predchádzajúceho súhlasu vydavateľa alebo autora článku zakázané.
Design: © Mgr. Matej Fraňo Logo a názov novín: © Miloš Majko
Noviny sú aktualizované priebežne.
Články uverejnené na SeredOnLine.sk neprechádzajú jazykovou korektúrou.
Redakcia a vydavateľ novín nezodpovedá za obsah autorov jednotlivých príspevkov. Redakcia a vydavateľ nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov a príspevky v diskusiách uverejnených v novinách.

Webdesign