Prihlásiť sa Prihlásiť sa | Registrácia Nová registrácia
Rescue Online | Sereď Online | SOL archív | Reportér 24

Najhoršia je mlčiaca väčšina
Označenie inzercie
Sereď Online

ISSN 1337-8481   Dnes je 18. 3. 2020, meniny oslavuje: , zajtra
RSS Export článkov
Top panel
Vrazda novinára a jeho priatelky nesmie zostat zabudnuta
Označenie inzercie
Wifina - internetove pripojenie pre verejnost
Označenie inzercie
RubrikyRubriky
FOTO
Označenie inzercie
INFOSLOBODA Transparentnosť v samospráve
Označenie inzercie
EXPEDICIA BALKAN 2014
Označenie inzercie
Sherlock Holmes
Označenie inzercie
Lekáreň
Údaje o lekárskej službe na dnešný deň nie sú dostupné.

Kino Nova
Múzeum Sereď
Farnosť Sereď
Označenie inzercie
Historické fotografie
Sereď
Označenie inzercie
Linky
Videá

Pozvánka pre drobných podnikateľov a samostatne zárobkovo činné osoby na stretnutie s vedením mesta

Iveta TóthováDátum17. 11. 2013 12:46:37TémaMestský úrad

                                                                                                                     P o z v á n k a

 

Mesto Sereď pozýva

drobných podnikateľov

a samostatne zárobkovo činné osoby

 

na stretnutie s vedením mesta,

 

ktoré sa bude konať

dňa  27.novembra 2013 (v stredu)

o 17,00 hod.

vo Veľkej zasadačke MsÚ v Seredi.

 

Program stretnutia:

1.    Otvorenie stretnutia a privítanie

2.    Pripravované novinky z mesta

a)       Územný plán mesta Sereď

b)      Príprava rozpočtu a investície mesta v roku 2014

c)       Vzájomná informovanosť

3.    Aktuálne informácie z Úradu práce, sociálnych vecí a rodiny Galanta – Mgr. Príbelský – riaditeľ ÚPSVR Galanta

4.    Vystúpenie člena Komisie podnikateľskej a finančnej pri MsZ

5.    Diskusia

 

Stretnutie sa bude konať v neformálnej atmosfére, preto ani Vaše oblečenie nemusí byť formálne. Po ukončení oficiálnej časti je pripravené drobné občerstvenie. Prosíme o potvrdenie Vašej účasti telefonicky na čísle 0905556879 alebo mailom: silvia.adamcikova@sered.sk do 22.11.2013.

zdroj: www.sered.sk


Komentáre k článku:

Komentovať môžu:
registrovaní menom
registrovaní nickom
›VŠETCI‹
gulak | 02-06-2014 15:42:01
No nejaké fakt dobré mäsiarstvo by sa v meste zišlo-niekedy sa ľudom čudujem-napr.že v supermarkete si kupuje klobásky,ktoré sú ktovie ako dlho zabalené v igelitovom vrecúšku,ved horší nábeh na rakovinu,už asi ani neexistuje...
a bude ešte horšie | 02-06-2014 15:11:47
"30 slovenských boháčov má už majetok ako štvrtina bežných zamestnancov v krajine. Organizácia pre ekonomickú spoluprácu a rozvoj zase najnovšie uviedla, že desať percent najbohatších Slovákov zarába takmer 6-násobne viac ako desať percent najchudobnejších ľudí v krajine."

spravy.pravda.sk/ekonomika/clanok/319516-priepast-medzi-bohacmi-a-chudobnymi-sa-zvacsuje/

Čím viac chudobných bude pribúdať,tým viac budú nútení obmedzovať svoje výdavky,nákupy,bežnú spotrebu a následne to povedie ku krachom ďalších malých a stredných podnikateľov.Veľkí prežijú,tí su schopní byť v červených číslach aj niekoľko rokov,kým nezlikvidujú drobných konkurentov a obsadia ich miesto na trhu.
Jozef | 02-06-2014 14:30:43
"vrátane vodných zdrojov!!!" ????
prosim objasni...
Anonym | 02-06-2014 14:00:16
Problém s podnikaním pre Slovákov je na celom Slovensku, nielen v Seredi. Všetko lukratívne (vrátane vodných zdrojov!!!)si tu za babku kúpili zahraničné firmy s výdatnou pomocou zapredaneckých vlád: Mečiar, Dzurinda atď. Stali sme sa otrokmi pre nadnárodné spoločnosti. Všetok zisk z Hypermarketov ide do zahraničia a všetci Slováci v Hypermarketoch nadšene kupujú šmejdy, ktoré by sme za komunistov nedali žrať ani sviniam. Aj v Seredi Sereďania nadšene kupujú v Hypermarketoch. Naši bratia Nemci a Rakúšania sa tešia a veľmi nám ďakujú. Čím viac tam kupujeme, tým sú oni bohatší a my naopak: chudobnejší. Všetko zachránime keď budeme pindať na vedenie mesta, ktoré je "určite" zodpovedné aj za svetovú hospodársku krízu a vojnu na Ukrajine.Do toho bratia Slováci!
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 02-06-2014 10:46:02
anonym | 02-06-2014 10:41:09 | - no skuste to napisat Vy - prehlad mate. Skuste nieco zo zakulisia, nech sa ludia pobavia. ;-)
anonym | 02-06-2014 10:41:09
Pan Majko a s Vami je to ako?
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 02-06-2014 03:02:49
Poslanci MsZ a vedenie mesta ma neskutocne paky na komplikovanie podnikania v meste, na jeho ulahcenie a to v obidvoch pripadoch bud vsetkym podnikatelom, alebo vybranym skupinam ci jednotlivcom.

Postupne sa budeme venovat analyzovaniu stavu a ozrejmeniu, ako je mozne podnikanie ulahcit, skomplikovat, ale aj v podstate znemoznit...
Obcan | 31-05-2014 22:43:13
Nebudem sa zastavat poslancov mesta-niektori su uz od pohladu vychcani,ale za zatvaranim predajni v meste by som videl prave velky pocet obchodov na pocet obyvatelov a hlavne kupyschopnost.
Tak napr. kolko moze mat trzbu taka pekaren co robi len pre vlastnu predajnu a nie aj rozvoz vo velkom ?
Darmo moze mat chutne,kvalitne a hlavne cerstve vyrobky,ked v Kauflande dostat v akcii rozky po par centov,sice co na tom ze rano su ako z gumy,alebo take dopekane zmrazene polotovarove peciva...ale proste penazenka ludi nepusti a ani sa necudujem.
Ti co v meste a blizkom okoli pracuju maju vacsina podpriemerne mzdy a ti co pracuju vo vacsich mestach si nakupia tam uz len z toho dovodu ze je tam vacsi vyber,nizsie ceny a nemusia este riesit nieco po veceroch ked maju toho dost z cestovania.
A tiez sa tu nemoze uzivit kopa ochodov s handrami,to je tiez jasne.
Takze skor ako danie viny mestskym poslancom by som to videl naozaj len v tej nizkej kypyschopnosti obyvatelstva nielen mesta Sered,ale podobne je to aj v inych krajoch.
Robo Horvath :( | 31-05-2014 17:27:14
Dobra sprava pre vedenie mesta a obyvatelov.

Na zaklade pozitivnych krokov a podmienok ktore dlhodobo vedenia mesta vytvaraju svojou politikou v meste pre podnikatelov a zivnostnikov v našom meste, sa v priebehu niekolko dni vo velkom počte zatvaraju obchodíky aprevadzky.

Asi tri mäsiarstva a dalsie je na spadnutie
drogeria Teta
pod Hokejkou pekaren a dalsia predajna oblečenia
oproti H sport oblečenie
a viacero dalsich co uz zanikli v kratkej dobe a bohužial dalsie su na spadnutie.

Toto je ovocie, co prinasaju dlhodobe kroky vedenia mesta pre podnikatelov a zivnostnikov v nasom meste co platia tomuto mestu nemale dane a polatky.
Len tak dalej.
Pre RH | 05-12-2013 10:32:12
Vymyslená nie ale namyslená trúba si ty, čo píšeš ako Horváth a si iba obyčajný anonym .
Nie na otlak ti stúpili ale asi priamo na hlavu. A hlava takého hada bolí, že?
Robo Horvath :) | 04-12-2013 20:37:58
Pre: anonym | 04-12-2013 20:07:03
Prosim napis konkretne kde mi stupil niekto na otlak. Ked nemas co napisat konkretne tak tu nepis blbosti a nerob tu zo seba trubu.
anonym | 04-12-2013 20:07:03
Že RH je vymysleny človek je zrejmé, každý kto si prečita jeho výplody vie že to je o závist človeka ktorému stúpili na otlak.
Robo Horvath :) | 02-12-2013 17:50:57
Pre:Pre: | 01-12-2013 16:28:17
" pre Robo Horváth | 01-12-2013 16:28:17
Nechápem pán Horváth prečo si žlč vylievate len na terajšie vedenie mesta. Prečo ste takto nebombardoval aj predchádzajúce vedenia mesta. Ja vidím, že za tohto vedenia sa v meste robí pre občanov dosť,(aj v budovaní,aj v kultúre), čo o predošlých sa nedalo povedať. Čo sa asi tak urobilo pre občanov pod taktovkou pána Vranoviča, mudrovanie s kamarátmi na benzínke, tam robota hubou išla dobre. Éra pána Lehotu, nič nerobím, nič nepokazím. Ja vidím veci objektívne, nemám záśť ani voči jednému doterajšiemu vedeniu. Rozmýšľam z čoho tá Vaša nenávisť: či ste bývalý zamestnanec, alebo neprijatý do prac. pomeru na MsÚ, alebo podnikateľ, ktorý nedostal od mesta zákazku.Určite nie všetko je super, ale na druhej strane skritizovať každý krok,aj keď dobrý, musí z niečoho prameniť ."


Rad vam odpoviem. To ze tu upozornujem na problemy si myslite ze je nenavist? To urcite nie, a ja to tak ani nevnimam. A nikdy som nebol ani nie som ani som nemal zaujem sa stat zamestnancom MsU, taktiez som nemal a ani nechcem mat nic spolocne s MsU co sa tyka zakaziek akeho kolvek druhu alebo benefitu. A verte ze som kritizoval aj za Vranovica. Niekto kecal na benzinke a niekto zas keca v perlovke,tak to je uplne jedno. Viete ono Vranovic by aj mozno nieco robil ale z trucu niektorych poslancov mu to aj nebolo dovolene teda prehlasovane. Ono vedia ocom pisem. A uz som tu otom pisal sem tam. Ale podstatne je ze kritika a maximalna verejna kontrola posuva a zabranuje rozkradaniu,tunelovaniu a zlemu rozhodovaniu. A to ze niektore rozhodnutia boli a su pre obyvatelov aj podnikatelov špatne je viac ako iste.
Robo Horvath :( | 02-12-2013 17:47:22
Pre: Anonym | 02-12-2013 10:20:13 Na tupca reagovat uz nebudem. Co som chcel napisat na tvoju adresu som uz napisal, ale vidim ze okrem urazania ziadny argument.
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 02-12-2013 10:56:49
Na druhej strane, ten chudak zasiahne vlastne vzdy, ked niekto z nas poukaze na nieco, co tzv. trafi do cierneho. Takze az tak zle nie je, ze svojou propagandou vlastne citatelom dokazuje, kedy RH ci iny rozhladeny a mysliaci obyvatel mesta stupi niekomu na otlak, nie? ;-)
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 02-12-2013 10:53:17
Anonym | 02-12-2013 10:20:13 | - zvykne sa hovorit - raz pride ta povestna kvapka a voda z pohara pretecie...

No a potom admin zverejni, kolko ANONYMNYCH prispevkov od ktorych moralistov platenych z dani obcanov na urade systematicky hlasujucich za zrusenie ANONYMNEJ DISKUSIE na SOL, v pracovnej dobe pise ANONYMNE do sukromneho media a toto systematicky zneuziva na vlastnu propagandu.

Je to smutne a a smutne je, ze az takto hlboko su odkazani klesnut. Osobne utoky na diskutujucich. To je vsetko, na co sa zmozu. Nie argumentami vyvratenie tvrdeni napr. aj RH.

Pre Boha, priatelu, to si uz naozaj v tak stranjej moralnej zumpe, ze ziadnu inu propagandu nie si schopny vyplodit?

Asi maju naozaj pravdu ludia zmyslania Jura Kuklu, ze nic ine ako nova revolucia a dobry bic tychto chudakov vtierajucich sa po cely zivot do zadkov tych co su pri moci, ich nepozenie z funkcii...

Na jednom z minulych rokovani MsZ pod jeden z clankov sa zo vsetkych prispevkov podpisali iba Kurbel a ja. Z rokovacej saly za ten den ich pribudlo asi 20 (vsetko je v archive). Ostatne boli ANONYMNE.

Za posledne mesiace su najprimitivnejsie utoky voci diskutujucim vedene prave z tohto smeru.

Toto je to, co ludia chceli, co platia zo svojich penazi? To je naozaj potrebne vzopriet sa a ukazat, kde su hranice slusnosti a latka, za ktoru by za ziadnych okolnosti nemal nik zajst?
Anonym | 02-12-2013 10:20:13
Ten Horváth , čo si tu vylieva dušu je pekný primitív, mal by sa postaviť pred zrkadlo a nafackať si držku.
Počul niekto o takomto mene, že by niečo urobil okrem hanenia a urážok ?
Takýto ludia najviac škodia diskusii, ktorá má pomáhať veci riešiť . Ale čo už ,ako vravia Česi, blbí lidi taky lidi !

podnikatel | 01-12-2013 21:48:57
Moje problemy v podnikani ktore moze ovplyvnit mesto:

1) Konkurencia v Dome kultury- ja predavam cely mesiac a oni pridu tesne po vyplatach a vypalia mi rybnik
2) Vsade mimo mesta pri prvej zmienke o Seredi pocuvam iba narazky o drogach mafii a prostitutkach. Musim dlho presviedcat dodavatela aby mi trochu doveroval.
3) Vylozil som si Ackovu tabulu na chodnik a hned ma prisli skasirovat Mestski policajti.
4) Blizkost Trnavy, Nitry a celkova skladba obyvatelstva. Ten co pracuje mimo mesta tak tam aj necha peniaze. V meste chodia cez den iba mamicky dochodcovia a nezamestnani. Takym je tazko nieco predat.
5) Preco je dan pre podnikatela omnoho vyssia ako dan pre toho co nepodnika?
6) Nutenie mat smetny kos. Moja prevadzka nevytvara ziadny odpad (iba papierovy a ten spotrebujem) aj tak musim platit kos ktory ked necham vonku do rana zmizne.
pre Robo Horváth | 01-12-2013 16:28:17
Nechápem pán Horváth prečo si žlč vylievate len na terajšie vedenie mesta. Prečo ste takto nebombardoval aj predchádzajúce vedenia mesta. Ja vidím, že za tohto vedenia sa v meste robí pre občanov dosť,(aj v budovaní,aj v kultúre), čo o predošlých sa nedalo povedať. Čo sa asi tak urobilo pre občanov pod taktovkou pána Vranoviča, mudrovanie s kamarátmi na benzínke, tam robota hubou išla dobre. Éra pána Lehotu, nič nerobím, nič nepokazím. Ja vidím veci objektívne, nemám záśť ani voči jednému doterajšiemu vedeniu. Rozmýšľam z čoho tá Vaša nenávisť: či ste bývalý zamestnanec, alebo neprijatý do prac. pomeru na MsÚ, alebo podnikateľ, ktorý nedostal od mesta zákazku.Určite nie všetko je super, ale na druhej strane skritizovať každý krok,aj keď dobrý, musí z niečoho prameniť .
Robo Horvath :( | 01-12-2013 11:58:10
Pre:Občan | 30-11-2013 16:02:12 len pre teba a tvojou rečou.
Ty hovädo tupe komunisticke mna neurazaj, ak mas problem tak moje prispevky necitaj. Ja kludne mozem pisat co chcem a ty mi to nezakazes aj ked by si to moc chcel. A asi najlepsie by bolo, keby sme mali vsetci co sme ineho nazoru zasite usta, ze ty tupec.


Toto stretnutie podnikatelov a aj ostatne stretnutia obyvatelov je totalne fiasko a prepadak. Treba to uz konecne pochopit ze obyvatelov a podnikatelov prestante mat len za dojne ovce a kravy bez moznosti vlastneho nazoru,napadu a pripomienok.
Napr. na jednej strane tu uz vela rokov cielavedome likvidujete podnikatelov podporou toho stoloveho predaja v priestoroch mesta Dome Kultury aj ked tento smejdovy predaj nema nic spolocne s kulturou a kulturnym predajom. A len debil nepochopi to, ze takto sa vlastne uz vela rokov odlievaju z tohoto mesta peniaze. Toto stretnutie podnikatelov ste mali presunut do DK na najbližší termin stoloveho predaja smejdov,co je o par dní,ako s praktickou ukazkou kulturneho predaja a vyvozu penazi z tohoto mesta.
Potom sa cudejete, ze sa podnikatelia na vas vysr.li?
Ja na primatorovom mieste by som sa po takomto fiasku prepadol od hanby!!! Uz sa konecne preberte. Uz nas nezaujimaju prazdne reci,sluby ci ukazka v podobe akejsi demonstracie svojich kontaktov na riaditelov toho ci onoho uradu. S tym chodte do hája,to uz vieme, ale obyvatelov a podnikatelov zaujimaju konkretne kroky mesta, aby podnikatelia a obyvatelia prezili, aby nemuseli zatvarat a prepustat !!! Toto je to co ich zaujima.
pre anonym | 30-11-2013 18:37:46 | 30-11-2013 23:01:46
na tych fotkach su 4ja zamestnanci MsU + sef uradu prace + zastupca socialnej poistovne to su ti dole s cedulkami a potom je tam jedina nepodnikatelka ista poslankyna co je vzdy vsade + poslanec ktory neviem co robi + 25 dalsich ludi z ktorych co poznam tak vsetci podnikaju ... normalne fakty tucet na slovensku znamena 12 pokial viem
anonym | 30-11-2013 18:37:46
pre Občan | 30-11-2013 16:02:12 - asi si zamestnanec MU, že ? alebo nepoznáš zamestnancov MU a poslancov ! nevidel si kto tam bol ? ak tam bolo 10 podnikateľov, tak to je veľa. Robo to presne vystihol.
Občan | 30-11-2013 16:02:12
Aj taký debil ako Horváth postihnutý a zakomplexovaný má možnosť tu písať ako ostatní. ( treba si prečitať niektoré príspevky tohto VOLA).

Známy povedal , že stretnutie bolo pripravené , a keď ešte aj z tohoto vyrobí takýto ANONYMNÝ akože Horvát niečo iné je to na zamyslenie, k čomu takáto diskusia smeruje. Čím ďalej tým viac POD ÚROVEŇ .
dddd | 30-11-2013 14:35:04
Na tých fotkách to vyzerá ako stretnutie pracovníkov mestského úradu a nie podnikateľov.
anonym | 30-11-2013 00:10:50
Robo aj ja som si to všimol, len som to sem nechcel napísať...nerobíme predsa reklamu chválospevovej konkurencii :) ale ako som pozeral foto, možno 10 podnikateľov som videl. ostatný zamestnanci a poslanci. Pripadá mi to, akokeby tam boli zavolaní, nech je čím viac ľudí na fotkách...a to čo im vysvetľoval riaditeľ ÚP by každá šikovná ekonómka toho ktorého podnikateľa zistila aj sama. takže dávam Robovi za pravdu, zase fiasko .
Robo Horvath :( | 30-11-2013 00:03:16
Ale ze totalne fiasko. Ved na zaberoch tam bolo asi tucet podnikatelov a ostatne len zamestnanci MsU. Tak ze chlebicky sa zozrali, vypoculi sa nalinajkovane reci a to je asi tak vsetko co sa tam udialo. Presne tento scenar som predpokladal. Absolutne nic pozitivne pre podnikatelov a zivnostnikov co by ulahcilo ich prezitie v tomto meste aby nemuseli zatvarat prevádzky a prepustat. Podnikatelia vas skratka odignorovali za ten pristup co sa tu deje, je to zrkadlovy obraz pre vedenie mesta a poslancov k vasej doterajsej prace. Celkovo tie stretnutia vedenia su prepadak. Viem a vieme kde je chyba ze? Len niekto tu chybu nechce vidiet a do konca volebneho obdobia to tak chce.
Pre Jozef | 28-11-2013 23:23:35
Veď ako poslanec ste sa tam mali zúčastniť aj Vy. Vedeli by ste to lepšie.
Jozef | 28-11-2013 12:48:10
Len som si myslel, ze o takejto udalosti budu informovat SN.
pre Jozef | 28-11-2013 09:57:18
Údajne stretnutie bolo v hojnom počte, dobre zorganizované,v príjemnej a produktívnej atmosfére. To je vyjadrenie jedného prítomného podnikateľa. Názory iných nepoznám.
Jozef | 28-11-2013 07:29:57
Tak ako? Vie niekto nieco?
Drahoš | 25-11-2013 23:07:48
http://www.peticie.com/peticia_proti_zavedeniu_danovych_licencii_tzv_dane_zo_straty
nazor | 19-11-2013 20:49:47
Podnikatel uhradil si vsetky dane, poplatky, najomne za tabulu pred obchodom, mas uz 3. pokladnu za posledne 3 roky, zaplatil si si zvysene odvody aj vyssie dane mestu a zrazu nemas co jest? Mesto ta aspon raz za rok pozyva na chlebicky "zdarma".
Obcan | 19-11-2013 19:08:05
gulak | 19-11-2013 15:34:30

Ani jeden podnikatel v Seredi nepotvrdi ze by platil neake vypalne ako pisete a ze tych podnikatelov tu teda je.
Ostava potom teda uz len ta nenazranost...
gulak | 19-11-2013 15:34:30
To,prečo je v Seredi kopec voľných priestorov na podnikanie-má viacero dôvodov,male platy väčšiny obyvateľov,premnožený počet priestorov na podnikanie,predražené ceny tovarov(napr.mal som záujem o šatníkovu skriňu,tak som si povedal,že si ju dám vyrobiť v Seredi-no nakoniec mi ju vyrobil podnikateľ z TO-o 200 eur lacnejšiu,ako mi ju nacenili podnikatelia zo Seredi),takisto to bolo z prerábkou bytu,výmena okien)-že by tu bolo také veľké výpalné,alebo niekoho nenažranosť...
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 19-11-2013 14:07:35
anonym | 19-11-2013 13:06:30 | - zly je pohlad : obcan platiaci dane proti volenemu zastupcovi a po debate pri chlebickoch sa rovna kompromis.

To moze fungovat v obchodnom vztahu, nie v samosprave.

Obcan dava mandat vykonavat svoju volu prostrednictvom voleneho zastupcu. Teda SVOJU VOLU. Nechcem bojovat s tymi, ktorych som voli, aby mi sluzili. Ja ich za to platim. Samozrejme sa to vztahuje obecne.

Ako voleni zastupcovia, tak obcania stale nevedia pochopit zaklad - samosprava je tu pre nas, nie opacne!!
anonym | 19-11-2013 13:06:30
Niekedy aj debata zajedaná chlebíčkami má svoj význam a dospeje sa k určitým návrhom,nápadom, zmenám,kompromisom.
Robo Horvath :( | 19-11-2013 12:01:17
Nečudujte sa ze mesto ma vela priestorov prazdnych, ved vidime aka je doba a co sa deje. Ale pozrime sa ake su zdevastovane za tie roky co ich najomcovia mesta maju a este do dôchodku len oni mat budu. A to len preto ze ak sa im odrataju energie cize elektrika,voda,kurenie,tak zistime ze su tam až do dôchodku skoro zadarmo. A potom sa cudujeme ze mesto z prenajmu ich priestorov nema ani len na zakladnu udrzbu svojich budov a to nehovorim o nejakej rekonstrukcii kvôli uspore. A toto dlhorocne prefikane drancovanie mestskeho majetku ma tiez za nasledok vytvaranie deficitu v mestskej kase, coho nasledkom potom je obhajoba a akoze nutnost zvysovat obyvatelom a podnikatelom dane a poplatky.
A to nielenze maju dozivotne lacno najom, cim drancuju mestsky rozpocet, ale samozrejme neplatia mestu absolutne a skoro dozivotne ziadnu dan z nehnutelnosti na podnikanie.
Potom kde je ta spravodlivost a serioznost voci ostatnym podnikatelom co sa snazia v tomto meste podnikat a platit dane? Po tomto myslite ze niekto ma chut sa tel. objednat, "Prosíme o potvrdenie Vašej účasti telefonicky na čísle 0905556879 alebo mailom: silvia.adamcikova@sered.sk do 22.11.2013." a s nadsenim pocuvat vase pripravene a nalinajkovane reči ktore sa potom zajedia chlebičkom ?
To ze to ide s podnikanim v tomto meste dolu vodou a je to nahovno vsetci vieme ale som moc zvedavy co mesto podnikatelom navrhne aby nezatvarali prevadzky,neprepustali zamestnancov,neodchadzali z nasho mesta,nerusili zivnosti a podnikanie v nasom meste. Ale priznámsa ze podla nalinajkovaneho programu od tohoto neocakavam absolutne nic.
občan | 19-11-2013 10:06:28
Tiež by som chcel vedieť, či by mesto predalo pozemky za takú cenu za m2 v centre mesta vedľa AB pizzerie ako boli predané určitej osobe?
Anonym | 19-11-2013 09:52:16
V Seredi je viac ako 50 voľných priestorov na podnikanie.Aj v Dome kultúry aj v kine Nova. Ale to by takýto veľkohubé indivíduá,čo tu píšu pod vymyslenými menami MUSELI začať ROBIŤ. A v tom je veľký problém týchto povaľačov šenkových , obyčajných , čo robiť NEBUDÚ .
anonym | 19-11-2013 08:29:05
Myslím, že každý kto chce v dnešnej dobe môže podnikať, a to aj priestoroch patriacich mestu. Veď sa len pozrite koľko je voľných priestorov či už v Nove, DK, na Garbiarskej a pod. A tiež by si mesto nedovolilo vyrubiť záujemcovi nájomné inak ako má primátor. Veď by si to ľahko mohol porovnať.Priestorov na podnikanie je v celom meste habadej.Problém je nájsť segment, ktorý by zaujal občanov a bol ziskový.Preto ani mesto vo veciach prenájmu nemôže robiť veľké prsia.
Jozef | 19-11-2013 08:07:16
nie anonym, mame to, co nam zvolili.
V 17 tisicovom meste staci na richtara 1725 hlasov, na viceblogera cca 600...
Pokial sa ludia na kazde volby s prepacenim vyseru, ako to uz byva zvykom, tak na buduce si richtara zvolia zamestnanci mesta.
A potom nam mozno zakazu VZN-kom aj tuto diskusiu.
Tak nam treba.
A co si myslite, ze ako mesto pomoze malym zivnostnikom?
Tak, ze zakazky bude dostavat PAK a podobne nespolahlive firmy? Alebo zvysovanim dani?
Ale zas na druhu stranu, ked nebudu mat seredski robotu, mozu sa ist poprechadzat po naucnom chodniku resp. zahrat si fotbal.
Mesto, aby usetrilo na daniach si zalozilo SRO-cku. Ale Vy dane platte. A este Vam ich zvysime, ved inde maju aj vyssie.
anonym | 18-11-2013 20:41:57
Tak ste tých komunistov a členov SZM nemali voliť. Máme to čo sme si zvolili. Bohužiaľ.
pre Roba Horvatha | 18-11-2013 20:33:39
S tim vedenim mesta,že boli aktivny v SZM máš uplnú pravdu ale podľa nich to už nie je pravda.Veď teraz to dotyčnemu už nevyhovuje.
Robo Horvath :( | 18-11-2013 20:01:31
Pre: 18-11-2013 12:37:46, je uplne jedno kto som a je uplne jedno ci vies kto som, ale podstatne je, ze som obyvatel nasho mesta.
A prosim ta netrep tu to co nieje pravda. V zivote som nebol sudruh cize komunista ako niekto z vedenia mesta a ani v Socialistickom zväze mladeže tak aktivne ako niekto z vedenia mesta a ani v ziadnej inej strane podla potreby ci vlastnej vychcanosti ako niekto z vedenia mesta, to znamena ze som nemusel prevracat kabat ako niekto z vedenia mesta a skratka je to hnus co sa zo seba neda len tak vygumovat a akoze nic sa nedeje a ideme dalej. Ved sa prosim vas pozrite do zrkadla, to uz naozaj niekto nema chrbtovu kost?

A este raz pre: 18-11-2013 09:27:20 mne je uplne jedno kto si a ak budes lepsie spat tak ma kludne urazaj ale mozno raz uvidis ze mne asi nesiahas ani po clenok. Ale pre mna to nieje podstatne.
Robo Horvath :( | 18-11-2013 16:15:34
Poprosim od toho najmu odclenit realne energie a potom môzeme pokracovat v debate.

A pre debila: 18-11-2013 09:27:20, ver tomu ze od zameru predaja prevadzok v budove NOVA som tu pisal a dobre viem preco a naco som to sem pisal. A to ze nasledne vlna kritiky zmenila tento zamer je len a len dobre ale urcite este nieje tomu koniec.
občan | 18-11-2013 15:34:10
A to určite nemusí platiť mestu žiadnu dań za podnikatlské pristory,nakoľko sú to priestory mesta.Dobre sa podniká!!!!!!!
občan | 18-11-2013 15:27:01
Tak to je veľmi výhodný nájom 1298 euro za 200 m2 aj s energiami keď je v tom kúrenie,vodné a stočné + elektrika na reštaurácia veľmi dobré najomné .
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 18-11-2013 15:09:36
Občan | 18-11-2013 14:00:45 | - evidentne, jediny kto tu spomina citanost, ste Vy.

Mate pocit, ze RH ci Jozef riesia citanost SOL? Dak to asi srandujete, ze? ;-)
Jozef | 18-11-2013 14:31:28
trt s makom.

AB - Celkový mesačný nájom vrátane energií: 962,74 €,

Pizzeria AB - Celkový mesačný nájom vrátane energií: 1.298,30€,
su to zmluvy podpisane v marci 2013

o tieto sa zaujimal obcan o12.15, nie o ine.
Občan | 18-11-2013 14:00:45
Aj niektorí ostatní nájomcovia majú zmluvy v kine uzavreté do r. 2025 , ale to už Jozef a Horváth nepíše. Keď bude mať záujem a povŕta sa v zmluvách a bude schopný písať pravdivo. Ale o to tu nejde a nebola by čítanosť taká ako keď sa napíše polopravda , klamstvo a sviňačina.
A o to tu ide.
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 18-11-2013 14:00:34
Pre pána Majka | 18-11-2013 12:37:46 | - presne tak, ako pod akymkolvek inym anontmnym prispevkom.

To vsak nikomu nedava pravo na take vyjadrovanie, o ktorom bola rec.
Jozef klame 2 | 18-11-2013 13:45:20
A bez vody. Treba si pozrieť web, je tam všetko. Keď si porovnáš ceny nájmov , pravidlá sú také isté pre všetkých nájomcov v kine NOVA.
A kto si myslí, že podnikať je prechádzka ružovou záhradou, skúste to - je tam dosť voľných priestorov na prenájom.
Jozef klame | 18-11-2013 13:40:02
Nájom je 963Eur, ale len za Pizzériu a bez energií.
Jozef | 18-11-2013 13:17:41
ta zmluva je do 31.12.2026
Celkový mesačný nájom vrátane energií: 962,74 €, (227m2-AB)
občan | 18-11-2013 13:14:13
V príspevku Roba Horvatha navidím nič zlé len zrejme niekomu klepol po prstoch a tomu sa to nepáči.
Pre pána Majka | 18-11-2013 12:37:46
Viete, že Robo Horváth neexistuje. A asi viete, že pod týmto menom píše jeden závistlivý bývalý súdruh zo Športovej ulice.
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 18-11-2013 12:22:05
Pre Horvátha | 18-11-2013 09:27:20 | - Vas prispevok jeden z adminov zmazal. Hned po tomto zisteni, som ho vratil spat, aby citatelia vedeli, ako sa sustavne spravate k diskutujucim, ktori maju ine nazory ako Vy.
Mozno by bola na mieste otazka, preco si v nie Vasom sukromnom medialnom priestore dovolujete nadavat inym, urazat ich, ponizovat a osocovat ich.
To je Vas chapanie demokracie? Ak ano, ziadam Vas, aby ste tento sposob demokracie aplikovali vo svojej rodine, vo svojom dome ci v komunite, ktora Vam taketo spravanie bude tolerovat. Dakujem za pochopenie.
občan | 18-11-2013 12:15:25
Veď nech primator okaže tù mluvu čo má uzatvorenú z mestom na 25 rokov. Keď môže mať on takú zmluvu čo by mal ísť príkladom môžu mať takú zmluvu aj ostatný podnikatelia. Alebo sú výhodné zmluvy len pre vyvolených? Čo vy na to pán primátor?
Obcan | 18-11-2013 11:58:31
Ak je pravda to s tymi dlhodobymi zmluvami na stvrtstorocie (preco nie rovno na 100r ? )tak potom sa mesto vysmieva z ludi.
Na jednej strane sa musia zvysit dane pre ,,obycajnych ludi,, lebo sa dlho nezvysovali a vsetko islo hore,na druhej strane par vyvolenych ma zabetonovane zmluvy,ale tie uz sa zvysovat nebudu.
Co tak aj pre obyvatelov ustalit rovnaku cenu na 25r ?
Ved aj banky ked poziciavaju na dlsiu dobu,tak fixuju urok na vacsie percento,ako ked je to kratkodobo,lebo nikdy sa nevie co bude o 10r nieto este o 25.
Pred 10r bola hodnota penazi ina ako dnes a bude ina ako neskor.
To iste ako ked pred rokmi najom vyzeral byt v ramci normy,o 25r to moze byt smiesna suma.
Priklad spominaneho podniku-najom vychadzal z urcitych cien co boli a aj dany podnik mal ceny nastavene na uroven aby dokazal zaplatit a mat aj zisk.
Ale neverim ze za 25r nezmenia ceny,ved jasne ze ide o zisk,ale najom ostava rovnaky.
Ak to prenajme sukromna osoba OK,ale ak mesto a je to pre neho nevyhodne,bolo by zaujimave vediet kto za to hlasoval ...
Pre Horvátha | 18-11-2013 09:27:20
Taký anonymný debílek ako Ty ak by sa dostal do vedenia akejkoľvek organizácie by ju zlikvidoval,

Kino sa zachovalo a je modernizované, priestory fungujú pre ludí a neboli predané ako to chcel spraviť bývalý súdruh a predpovedal HORVÁTH.

Škoda že takýto nímand si nezoberie do prenájmu NIČ a NIKDY NIČ neurobil, nevytvoril a nevytvorí, lebo jednoducho len sedí a nadáva na všetko okolo. Ale ak sledujem príspevky tohoto " človeka" tak sa nečudujme.
Zakomplexovaný chudák vo svojom vnútri, ktorý trpí schizofréniou a potrebuje psychopomoc.
anonym | 18-11-2013 08:15:57
Dúfam, že program neni Otče náš, teda nemenný, ale bude aj voľná diskusia a hľadanie optimálnych riešení k spokojnosti podnikateľov a aj mesta. Nie je treba hneď všetko zatratiť, čo sa ešte ani neuskutočnilo. Kvitujem snahu mesta, a verím, že snaha bude aj od podnikateľov a malých živnostníkov. Lebo len vzájomnou komukáciou sa dá dospieť k nejakým výsledkom.
Robo Horvath | 18-11-2013 00:03:57
Preco by to robil ked to ma zazmlvnene na 25 rokov. To je super spekulacia a vypociavost. Taketo prefikane zmluvy dlhodobo drancuju cize ochudobnuju mestsky rozpocet. Drzostou a bezohladnostou je potom zvysovat obyvatelstvu dane a poplatky. Je to vskutku hnus a tragedia pre obyvatelov,podnikatelov a vlastne cele nase mesto.

A ze stretnutie sa bude konat v neformalnej atmosfere ale zato uz je pripraveny harmonogram zvastov. Co si myslite koho z pritomneho publika budu zaujimat reci pana riaditela na temu " Aktuálne informácie z Úradu práce, sociálnych vecí a rodiny Galanta – Mgr. Príbelský – riaditeľ ÚPSVR Galanta"
To budu len keci,keci a len same keci.
A pritom staci dat len jednu volnu temu a debatu.
Ake mesto robi kroky aby podnikatelia nemuseli zatvarat prevadzky,prepustat a nasledne nato prestat mestu platit uz tak dost vysoke dane a poplatky. Toto je to co podnikatelov,zivnostnikov a obchodnikov zaujima a nie tie keci co ste si uz nalinajkovali.
podnikateľ | 17-11-2013 22:11:57
Primátor nech si v prvom rade zvyši nájomné za pizzeriu a bicykle v kine Nova.
podnikatel | 17-11-2013 16:57:53
dakujeme p, primatorovi a poslancom hlavne tomu co ich navrhol ze zvysili dane vobec som na nich neni zvedavy

UPOZORNENIE: Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.

Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.

Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy. Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

Optik MORVAY AKCIA
Označenie inzercie
Reklamna plocha - bannerovy pruzok
Označenie inzercie
Pridať komentár
iLieky
Označenie inzercie
Reklamna plocha - bannerovy pruzok
Označenie inzercie
Reporteri
Označenie inzercie
Direct real Norea - REALITY
Označenie inzercie
Optik MORVAY
Označenie inzercie
Papiernictvo Kizze
Označenie inzercie
Begam Trnava
Označenie inzercie
Usporne vykurovanie
Označenie inzercie
LED ARENA
Označenie inzercie
Autopožičovňa Sereď
Označenie inzercie
Bezpecne mesto
Označenie inzercie
Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Sereď, Slovensko
Jasno
15°
C
72%
Východ 10 km/h
07:02
18:10

Štv

B

23°/12°

Pia

B

22°/9°

Sob

B

22°/9°

Vyhľadávanie
Posledné komentáre
Komentársmutok 11-02-2020 12:40:12:
Tragická dopravná nehoda medzi obcou Šintava a Šoporňa - AKTUALIZOVANÉ
KomentárPolícia Začala trestné stíhanie za zločin v kauze predaja rybníkov v P.Bystrici 08-10-2019 17:02:12:
Sereďskí rybári lovia opäť vo svojom revíri
KomentárPravda je len jedna 03-10-2019 17:26:08:
7. zasadnutie Obecného zastupiteľstva v Dolnej Strede dňa 3.júla 2019
Komentáranabela 26-09-2019 14:01:27:
Adrian Macho sa oficiálne ujal vedenia obce Šoporňa
KomentárSVD1 14-09-2019 20:22:21:
" V hudbe vyjadrujem svoje pocity "
Komentárveru 01-09-2019 17:42:35:
Z času na čas si zafajčil marihuanu, ktorú si sám dopestoval v dome vo Váhovciach
Komentárs.i.n. 30-08-2019 22:01:20:
Pripomeňme si hrdinov Slovenského národného povstania zo Serede
Komentáranonym 30-08-2019 19:54:00:
"Doteraz som sa nedožil výsledku zo strany MsU, poslancov MsZ v Seredi" - píše občan Serede
KomentárMiloš Majko 30-08-2019 12:57:35:
Prípad Jankovská nie je o stanovisku polície či právoplatnom rozsudku. Je o etike a morálke.
KomentárBlablablaha 29-08-2019 13:39:44:
Vláda schválila návrh nového zákona o občianskych preukazoch
Komentárivan 29-08-2019 11:08:33:
Seniorku v Trnave podvodníci nedostali. Legenda "vnuk".
Komentáruž pred 10 rokmi 29-08-2019 05:22:58:
Trnavská župa začína s rekonštrukciu Krajinského mosta v Piešťanoch a úseku cesty Podbranč - Myjava
Komentárteraz je 28-08-2019 08:18:20:
Obžalovanému starostovi Machovi pred prokurátorkou a sudcom do reči veľmi nebolo. Čo sa dozvieme na pojednávaní zajtra?
Komentárto nevymyslíš 27-08-2019 20:32:27:
Ministerka vnútra vymenovala nového prezidenta HaZZ
KomentárBaba Vanga 27-08-2019 17:15:31:
" Takže, aké riešenie sa núka, aby sme neprešľapovali na tej našej povestnej križovatke, kde nám zabíjajú štát ?" - píše Pavol Varga
Komentárpotecha 25-08-2019 13:41:57:
MFK Zvolen - ŠKF iClinic Sereď 0 : 2 (0 : 1)

Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Bottom panel

© SeredOnLine.sk všetky práva vyhradené. Obsah novín je chránený autorským zákonom č. 618/2003 Z.z. a medzinárodným právom.
Prepis , šírenie, či ďalšie kopírovanie tohto obsahu alebo jeho časti, a to akýmkoľvek spôsobom je bez predchádzajúceho súhlasu vydavateľa alebo autora článku zakázané.
Design: © Mgr. Matej Fraňo Logo a názov novín: © Miloš Majko
Noviny sú aktualizované priebežne.
Články uverejnené na SeredOnLine.sk neprechádzajú jazykovou korektúrou.
Redakcia a vydavateľ novín nezodpovedá za obsah autorov jednotlivých príspevkov. Redakcia a vydavateľ nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov a príspevky v diskusiách uverejnených v novinách.

Webdesign