Prihlásiť sa Prihlásiť sa | Registrácia Nová registrácia
Rescue Online | Sereď Online | SOL archív | Reportér 24

Najhoršia je mlčiaca väčšina
Označenie inzercie
Sereď Online

ISSN 1337-8481   Dnes je 18. 3. 2020, meniny oslavuje: , zajtra
RSS Export článkov
Top panel
Vrazda novinára a jeho priatelky nesmie zostat zabudnuta
Označenie inzercie
Wifina - internetove pripojenie pre verejnost
Označenie inzercie
RubrikyRubriky
FOTO
Označenie inzercie
INFOSLOBODA Transparentnosť v samospráve
Označenie inzercie
EXPEDICIA BALKAN 2014
Označenie inzercie
Sherlock Holmes
Označenie inzercie
Lekáreň
Údaje o lekárskej službe na dnešný deň nie sú dostupné.

Kino Nova
Múzeum Sereď
Farnosť Sereď
Označenie inzercie
Historické fotografie
Sereď
Označenie inzercie
Linky
Videá

Poznáme mená kandidátov na poslancov a starostu obce

redakcia SOLDátum01. 10. 2018 10:56:28Témaobec Dolná Streda
417
Obec Dolná Streda uverejňuje zoznam kandidátov zaregistrovaných pre voľby do obecného zastupiteľstva a voľby starostu obce v Dolnej Strede.
Do 9 členného obecného zastupiteľstva kandiduje 16 zaregistrovaných kandidátov a na post starostu sa o Váš hlas uchádzajú 3 kandidáti.
Zoznamy sú uverejnené TU a taktiež v galérii pod článkom.
Komunálne voľby sa uskutočnia na základe rozhodnutia predsedu NR SR  v sobotu 10. novembra 2018 od 7:00 do 22:00 h.
Informácie pre voliča sú uverejnené TU.

 

zdroj: www.dolnastreda.sk


Fotogaléria k článku:

226
Autor: www.dolnastreda.sk
226
Autor: www.dolnastreda.sk

Komentáre k článku:

Komentovať môžu:
registrovaní menom
registrovaní nickom
›VŠETCI‹
Martina z ds | 08-10-2018 21:14:41
To už dlhšie a zasa myslím si že dôvodom sú voľby. Predtým sa báli názorov na výstavbu. A zasa na chvíľu to spojazdna 😁
dotaz | 08-10-2018 20:26:18
Prečo už zase nefunguje Dolnostredské fóru , že by zámer?
pre okienko pravdy | 08-10-2018 18:50:06
No tak tvoja slohová práca nemá chybu teda , na Poláka nemáš , žeby to písal pán PHDr. No vyzerá to tak . Ale no tak Ľuboš netreba ťa tam už 12 rokov stačilo, pusti tam Poláka alebo Švehlu ony sa tiež chcú na tvojom piesočku pohrať.
rybár | 08-10-2018 09:30:48
Aj tak, neoplatí sa mi platiť členstvo dvoch organizáciách, vyberám si Sereď, bohužiaľ. Jeden rybník mi nestačí. Nič v zlom. Predtým to bolo výhodnejšie.
pre okienko pravdy | 07-10-2018 21:36:13
podpíš sa ty hrdino, ty tu ohováraš a klameš! si starosta?

pre Jozefa nebývaš tu, a si príbuzný starostu. Ja ti neverím !
OKIENKO PRAVDY | 07-10-2018 20:29:29
Pocuj zufalec preco sa nepodpises vlastnym menom ked nieco z tej tvojej papule chces vykoktat?co sa tu navazas do niekoho kto ma gule a napise aj svoje meno?
pre jožko ml | 06-10-2018 22:37:39
Jožko to , že tu máš trvalý pobyt , ešte neznamená , že tu aj naozaj bývaš . Nestrápňuj sa tu prosím ťa aj tak každý vie o čo ty ide . Utekaj račej za Ľubošom do chatky má pre teba nejaké inštrukcie hahahaha.
pre Jozefa | 06-10-2018 18:08:04
Luboško si ťa naverboval bacha na teba
tvoj volebný program je mu slepo slúžiť,
takých poskokov a ešte k tomu smerákov čo chcú ubytovne máme dosť.

Jozef Majtán Ml. | 06-10-2018 17:49:19
Milý anonym som občanom Dolnej Stredy od nanarodenia nikdy som nezmenil trvalý pobyt tak keď niečo píšete tak si overte dafakty lebo vyzeráte ako idiot keď píšete bludy s podpisom J.Majtán Ml.
Pravda | 06-10-2018 12:44:43
Treba to jednoznačne vymeniť najlepšie ak by sa to menilo každé 4 roky , aby sa tam niekto príliš nezabýval to myslím všeobecne na nikoho konkrétne . To isté aj poslanci a hlavne taký , čo sa neosvedčili.
Okienko pravdy | 06-10-2018 12:01:37
keď by si ty čušala tak čus, je mi jedno čo si ty myslíš a či bude pán Polák písať nejaké mená.
pre okienko pravdy | 06-10-2018 11:07:23
to okienko mas riadne spinave najprv si ho umy a poupratuj si v hlavicke makovicke
daj meno lebo si budem mysliet ze sam falosny rytier hlava pomazana nas poctil navstevou na sol a zacal sa v smrtelnom strachu o svoj tron obhajovat
ked si poslanec okrem Polaka a Vlada sa tiez riadne hambi,
ked tie ubytovne nechces tak to veru nepoznat
nez ty nieco urobis tak to Vasko trikrat postavia
spoliehat sa ja na teba veru nebudem !!!!
na tvojom mieste by som cusala ked zacne Polak pisat mena
tak bude musiet pisat aj mena tych zlych chces to???!!!!
Okienko pravdy | 06-10-2018 10:49:52
Pán Polák,
pohľad na vec jednotlivcov a skutočnosť čiže realita bývajú veľmi často rozdielne, a to je aj v tomto prípade.
pre okienko pravdy | 06-10-2018 10:27:42
Ďakujem za reflexiu k mojej stránke na FB. Autora tohto príspevku poznám, meno nezverejním. K mojej stránke na FB len toľko, že je to môj pohľad ako dlhoročného poslanca na dianie v našej obci a ten môže mať každý človek iný. Faktografiu sa snažím dodržať čo najpresnejšiu.
S pozdravom
Anton Polák, kandidát na starostu
Okienko pravdy | 06-10-2018 09:23:38
Ja ťa pán Polák poznám.

Tvoje Facebokové komentáre okolo diania v obci Dolná Streda pôsobia na mňa ako občana a rodáka z Dolnej Stredy veľmi rozpačito. Je to inak veľmi dobrá slohová práca.

Na jednej strane sa v komentároch chváliš ako si bol jeden z tých čo sa podieľal na osamostatnení obce a na všetkom tom dobrom a podstatnom čo sa udialo v obci od jej osamostatnenia , keď že tam v jednom komentári sám uvádzaš že boli pri tom iné osoby, ktoré samozrejme z istých pre teba zištných dôvodov nechceš menovať. Pravdepodobne by si potom nevynikol Ty. Ja však všetky mená tých osôb, ktoré sa zaslúžili o to čo píšeš vo svojich komentároch veľmi dobre poznám . Nepočul som ani jedného z nich, že by sa tým chválili. Že by to bolo preto že nekandidujú na starostu ?

Na druhej strane si sa počas tvojej predvolebnej kampane, ktorú si si robil po dedine keď si zbieral podpisy, vyjadroval ako by si to chcel robiť inak a lepšie. Čo ma trošku prekvapuje , keď že sám tvrdíš vo svojich komentároch, že bolo všetko čo sa dialo na obecnom úrade v poriadku. O čom svedčí aj fakt, že ty sám ako predseda finančnej komisie si na zastupiteľstve navrhoval zvýšenie platu súčasnému starostovi za to, že priniesol do obce viac ako jeden milión eur do rozpočtu obce z rôznych fondov. O čom si sa vo svojich komentároch samozrejme nezmienil.

Pozrel som si na tvoje odporúčanie aj zápisnice zo zastupiteľstiev , ktoré sú voľne dostupné na stránke obce Dolná Streda a teda to nie je žiadne tajomstvo, a s veľkým údivom som si prečítal že pán Ing. Polák bol prítomný na viacerých zastupiteľstvách na ktorých sa pojednávalo o tu stále omieľanej výstavbe oných ubytovní. Preto mi nejako nesedí tvoje vystúpenie na verejnom zastupiteľstve, ktoré sa odohralo v telocvični a z ktorého záznam je aj tu na seredonline, kde si sypeš popol na hlavu a tvrdíš že si o plánovanej výstavbe v takom veľkom rozsahu nevedel.

Z tvojho vystúpenia mi vyplynuli otázky.
Keď si pán Polák nevedel ako poslanec o onej plánovanej výstavbe, ako si si plnil potom povinnosti poslanca za ktoré si bol aj finančne odmenený ?
Ako si potom budeš plniť svoje povinnosti v prípade že by si bol zvolený do funkcie starostu, keď si si ich už ako poslanec neplnil ?
Podľa mňa to tvoje vystúpenie na zasadnutí zastupiteľstva v telocvični bolo cielené, keď že ako si sám uviedol, tak si sa na kandidatúru na post starostu pripravoval celý jeden rok.

Odo mňa zatiaľ toľko, na budúce možno viac.

P.S. Mimochodom, nie som za plánovanú výstavbu ubytovní, len aby ste vedeli.

Seredanka | 06-10-2018 08:59:54
Prosim o informaciu velky Zberny dvor je na Cukrovarskej ulici
na hranici Serede a Dolnej Stredy
Pytam sa maju dolnostredania aj iny zberny dvor ?
dakujem
Anton Polák | 05-10-2018 15:46:17
Pre Obyvateľ | 05-10-2018 08:51:14
Nič v zlom, len neviem, či ma vôbec poznáte. Ale napriek tomu som rád, že viete o mojej FB stránke Anton Polák - kandidát na starostu, kde mimochodom každého pozývam. Moje príspevky sa týkajú života obce v minulosti a aj v súčasnosti a ten, kto ma nepozná, má šancu ma aspoň spoznať. Takže Vás takisto pozývam, aby ste si moje príspevky prečítali a dozviete sa napríklad ako som ako poslanec takmer 26 rokov zastupoval našich občanov, čo som robil, ako som hlasoval atď. A tiež moje názory akým smerom by sa mala naša obec uberať nasledujúce roky. A možno sa aj niečo priučíte o fungovaní obecnej samosprávy. Uvítam aj osobné stretnutie s Vami, môžete ma kedykoľvek kontaktovať.
A ak máte na mysli výrub lesíka či sadu na Váhovskej ceste, ktorý vlastne chránil od hluku a prachu z diaľnice tak sa prosím obráťte na kompetentnejších a opýtajte sa ich prečo sa tak stalo. Pretože o tom sa v Obecnom zastupiteľstve nehlasovalo. Teším sa na stretnutie.
Anton Polák, kandidát na starostu
pre obyvatela z ou | 05-10-2018 13:13:19
bodaj by neurobil za plat 1800euro, propaguje sa sam ako nenahraditelny. Jeho ego narastlo ved je maltezky rytier nie sme jedina dedina ktora ma z EU fondov prerobene namestie, zateplene skolu a marnica to potrebovala aby dbolo mrtvym teplejsie. Kostolne namesie je skaredsie nez pred tym same chodnicky betony, hnus.Skoda vyrubanych stromov
Eu fondy mu idu sak je SME-rak sberny dvor v centre dediny je pruser mozme ho slavit az ked ho dovysetruju.
pravý obyvatel | 05-10-2018 13:13:17
Obyvateľ | 05-10-2018 08:51:14 Ak si naozaj obyvateľ , ako píšeš si si určite všimol , že okrem rozvoja dediny , ako si napísal sa tu ide stavať mega ubytovňa pardón hotel . Peniaze na právnikov za skalu , z ktorej nerybári majú veľké h... V centre dediny zberný dvor , cesty prehustené ešte niečo. Tie rozprávky o závisti a nenávisti hlási len starosta , a jeho komando. A kto tu píše nepíše je jedno veľa ľudí v DS už dávno zistili čo je starosta zač. Ale naďalej si ži v klame aj keď pochybujem o tom ,že to píše obyvateľ DS.
Alenka | 05-10-2018 10:39:22
máš pravdu anonymne nadávat je nečestné, ale od teba to neberiem, lebo máš zlé info. Polák hlasoval proti vyrúbaniu lesíka.
o zveľadení dediny sa tu písalo viackrát.
Obyvateľ | 05-10-2018 08:51:14
Typické slovenské kydať kydať, ale nikto nenapíšete, čo všetko starosta dobré spravil a že naša dedina každým rokom napreduje....(prerobené námestie, všetky obecné budovy sa skúlturňujú)

Kandidáti??? Pán Polák, ktorý si zrazu založí FB a kde bol doteraz??? na žiadnej dedinskej akcii sa nezúčastňoval, to že sa vyrúbal lesík hlasoval ZA a teraz sa tu idem oháňať a životným prostredím???? Tu na seredonline je 5 ľudí, čo dookola píšu nezmysli, ale normálny človek vidí, čo sa v dedine zmenilo a čo nie.....
Zberný dvor zaujimavé, že 2 roky dozadu tu nikto neriešil zberný dvor ani tí, čo tam bývajú.

A pána Švehlu nepoznám, takže ťažko povedať, aký by bol on starosta...

Len je smutné, že je taká nenávisť medzi ľudmi a závidia si.....
pre mikuláša | 05-10-2018 05:46:39
Už zase ? Račej daj ako to je z tým zberným dvorom to je to čo nás zaujíma ten unikát v centre dediny. Ved aj ty si za to hlasoval dovolil ty starosta však?
Janko Hrasko | 04-10-2018 23:17:54
buchtova je slaby odvar o vela horsia je drza Valkyova nevolte ju je to hlupana a klamarka.
posranci | 04-10-2018 22:32:41
nehambite sa tu odsuzovat Buchtovu
ale vstupte si Vy do svedomia
Rajninec ma rozum schovany u Suryho
Borovicka ktory fici na vodke viete alkohol nici mozkove bunky
na Andela poslem kontrolu nemoze podnikat na obecn
om a zaroven byt poslancom bud alebo
je to vesele ked dvihaku ruky ako cvicene opicky bez pripomienok
Sury falosny maltezky rytier pracovnu dobu vyuziva na ksefty s Lukystavom a Vaskom

Tak toto je bombaaa!!!!!! | 04-10-2018 21:16:02
Paradne citanie odporucam precitat, vela sa dozviete o obci.

https://www.facebook.com/antonpolak805/
pre zdravie versus peniaze | 04-10-2018 21:09:30
presne ste to vystihli a uz je mi spatne z ich postoja, peniaze rozhoduju je to silny argument, dokonca aj ked sa robi nejaka spatnost na ludi ako tato vystavba, osperkuje sa to slovami ivesticna prilezitost a je to zrazu super.
Ale nam to zhorsi zivot.
ivestor | 04-10-2018 16:43:46
Vasko si je mooc isty nepaci sa mi to, ze je dohodnuty s Surym bolo davno jasne. Na chvilu som mu uveril, ked mi tvrdil ze zrusil vystavbu. Pocul som ze to schvalia aj tak, to na*erie!!!Musime ist na volby a volit tych co su proti! Inac mame smolu. Do volieb to nestiha schvalit a po volbach dufam bude uz Tono. Drzim palce a nie len kvoli vystavbe neviem sa ztotoznit s Surym, ked si odhalil svoju pravu tvar.
STANKA | 04-10-2018 13:05:47
DRZIM PALCE
mala | 04-10-2018 13:03:45
Stanislava pravdu.Mohlo sa stat ze jej kolegyna urobila chybu pri roznasani posty.Ved ta kolegyna je alkoholicka
Polak | 04-10-2018 11:26:09
Polak mal jediny gule povedat co si mysli... Ludi bez nazoru treba kopnut do... Ako mame volit poslancov co nepovedia svoj nazor otvorene..Mali sancu treba skusit inych.. mozno raz natrafime.. len treba skusat 4 roky je dlha doba sa ukazat...Skoda Vlada T.
Zdravie vs peniaze | 04-10-2018 11:01:51
Len si to tu vsetko zastavajme a vyhubme vsetku zelen co tu mame... Potom sa mozte prechadzat po chemoterapii medzi halami cinziakmi a kominami... smutne hodnoty ludi
Ešte len budete platiť viacej-čítaj | 04-10-2018 07:33:13
Obyčajný rybár píše:
3. októbra 2018 o 13:40
No a máme to tu. Povolený počet úlovkov ktoré si môže obyčajný rybár privlastniť na budúci rok je 40 ks. Tak že o desať kusov menej, a to ešte pán Godiška navrhoval iba 35 ks ako kompromis ale mu to pri hlasovaní neprešlo.

zo zápisnice:
p. Godiška – nakoľko už sme urobili nejaké zmeny, tak navrhujem urobiť kompromis a znížiť na 35 privlastnených rýb

Otázka:
Koľko rýb na jednu povolenku chcela RADA SRZ schváliť obyčajnému rybárovi, keď kompromis mal byť 35 ks ???

Ďalej máme zvýšenú cenu zväzového povolenia na rybolov na kaprové vody a zväzového povolenia na rybolov na lipňové vody z 35 EUR na 40 EUR.
Tak isto máme zvýšený odvod pre Radu SRZ, bude 6 EUR a výška jednotlivých členských známok sa zvýši o 3 Eurá.

Dôvodom zvýšenia má byť:
tajomník SRZ – porovnanie rokov 2017 a 2018 – medziročný pokles príjmov o viac ako 200. 000 EUR je spôsobený najmä účastníckym poplatkom minuloročných MS v LRU-mucha, ktoré sme organizovali.

Otázka:
Mimochodom pán tajomník, výdaj peňazí na účastnícky poplatok minuloročných MS v LRU-mucha sa nenazýva pokles príjmov, a to si akože aký manager, keď že nerozoznáš príjem a výdaj ?

Názor na vec pána predsedu KK SRZ Ing. Trokan – plnenie rozpočtu berieme na vedomie a v číslach je to na dobrej úrovni smerujúcej ku kladnému koncoročnému hospodárskemu výsledku zväzu

Názor pani Mgr. Jankovičovej je trošku iný – osobné náklady sú prekročené o 66 538 EUR oproti minulému roku, a osobné náklady sú už na výške 92,11 % a to sme len na 7 mesiaci

Aj keď tajomník SRZ tvrdí že – porovnanie rovnakých období rokov 1-8/2016 až 2018, priebežne príjmy z povolení za uvedené obdobie má rastúci trend, medziročne nárast príjmov o 108 000 EUR

Tak pán PaedDr. Čerešňák si myslí že – treba návrh o zvýšení cien povolení podporiť, keďže dobre vieme, že Sekretariát Rady SRZ je dávno podhodnotený

Tak že plat pána tajomníka Javora cca 5 000 EURO mesačne je podľa pána Trokana podhodnotený.

Ešte jedna perlička zo zápisnice zo zasadania Rady SRZ na záver môjho príspevku :
Na otázku pani Mgr. Jankovičovej – ešte k uzneseniu č. 51/2018, či teda boli vykonané MČS kde boli porušenia ?

Odpovedal pán tajomník SRZ – v zmysle odporúčania prebehli všetky mimoriadne členské schôdze v súlade s predpismi, každej ZO SRZ bolo odpovedané aj touto formou a boli teda určení aj delegáti na snem.

To slovko, že boli teda určení aj delegáti na snem, plne vystihuje samotnú podstatu dôvodu MČS.

Tak že vám Vážení členovia Rady SRZ v mene obyčajných rybárov ďakujem za zvýšenie ceny povolenky a zníženie počtu privlastnených rýb. Dúfam že takto budete pokračovať aj naďalej, pokiaľ nebudú všetky revíry CH a P, a cena povolenky 500 €.

Petrov zdar
Dotaz | 03-10-2018 23:06:51
kolko stal pravnik nekonecnej kauze boj o rybnik Skala ?
Dvaja sa peru a pravnik kesuje.
A rybari platiaj viacej, lebo chcu chytat aj na Skale aj v Seredi.
komentárik | 03-10-2018 22:18:37
Mne by zaujímalo,keď sa vyrúbal jedlý lesík pri dialnici, či starosta nám ho nahradí. Mal by to urobiť, bol dlhý skoro kilometer a izoloval od ďialnice.
Aj to, že sa budúci týžden ide odsúhlasiť stavba domov blizko Don jingu a niklováckeho múru nie je úplne OK. Chudáci ludia čo to kúpia, popílek im bude padať do záhrady.
Chápem pozemky sú drahé, ľudia chcú bývať, ale za cenu poškodeného zdravia, nechcel by som.
starosta a spol | 03-10-2018 18:51:30
Válkyová , Buchtová čo takto poslanci , ktorý tu vypisujú stále dokola to isté . Tiež ma zaujíma unikát zberný dvor v strede dediny.
Pre starostové komando | 03-10-2018 18:47:07
pre podomnou | 03-10-2018 18:27:25 Čo ma po nejakej Buchtovej mňa zaujíma vyšetrovanie zberného dvora ako sme na tom? Kedy bude už ten výsledok?
pre podomnou | 03-10-2018 18:27:25
Já zato nemôžem že Buchtová je trúba.
Obcan | 03-10-2018 18:08:10
Daj číslo 🏠 potom ti to zistím na pošte
pre podomnou | 03-10-2018 17:45:05
Taká malá otázočka. A ty odkiaľ vieš že tá kritika je neoprávnená ? Bol si pritom ?
odpoved pre | 03-10-2018 16:51:49
pre Jozefa a Buchtova
chcem teba vidiet ako s pokorou prijimas neopravnenu kritiku za druhého kolegu cha cha, ani to nie je smiesne, lebo su to predvolebne spinavosti od starosty spol.
Alenka | 03-10-2018 15:37:24
10. oktobra v stredu by mala byt asi schodza zastupitelstva o 17.00.
Daju nam zasa vediet az cez vikend ci bude, preto pisem skorej.
moj nazor | 03-10-2018 13:54:28

Urcite nie je pre ludi Sury. Pred rokmi sa dohodol s Vaskom ze moze vyrubat niklovacky lesik, aby tam mohol Vasko stavat halu, vobec ho netankovalo ze budeme dychal toxicky luzenec a ze to pojde na celu dedinu ba aj na jeho dom. Nastastie ludia sa to dozvedeli od Tomcanyho a Polaka a postavili sa proti, bolo im jasne, ze to uskodi vsetkym najma detom. A ze taky to lesik sa neda len tak nahradit, raste vela rokov.
Teraz je situlacia podobna, Vasko nemal este ani kupeny pozemok a uz si rok a pol vybavoval povolenia a verejne priznal, ze mu to bolo slubene starostom. Vasko tvrdo a arogantne pozaduje zmenu uzemneho planu.
Povodny projekt, ktory uz bol zpracovany 8-5 poschodove cinziaky s hotelom, bytmi, obchodnim strediskom a polyfunkciou ma 4 a pol hektarovom pozemku odsudilo na prvej schodzi v telocvicni a v peticii vela ludi.
Starosta pred volbami tvrdil, ze on s tym nic nema a ziadne ubytovne nedopusti, povedal nam v telocvicni ZE NAM NEMOZE DAT ZIADNU PRAVNU ZARUKU PROTI UBYTOVNIAM.
Neratal s tym ze bude mat protikandidata, zbadal sa a tak zacal tlacit na pilu na zastupitelstve, aby to este stihol dokoncit, s vyhovorkou ze novi poslanci sa to budu ucit 2 roky.
Za nasim chrbtom vybavuje zmenu uzemneho planu na krajskom urade na patposchodove cinziaky. Snazi sa obist pracovnu skupinu. Na verejnosti s tim nechce mat nic spolocne, ale riadne taha za nitky.
Nastastie do toho prisli volby a na cas im prerusili plan. Vasko nedavno dostal pokutu za nelegalne ubytovanie cudzincov v niklovke a bolo ich viacej, sustavne dlhodobo porusoval zakon. Vznika tu velky otaznik, ako bude dodrzovat stavebny zakon.

Kocky su hodene, za vystavbu je Sury, Borovicka, Rajninec, Andel, Majtan proti je Polak, Dobis, Valkyova, Buchtova. V konecnom dosledku o tom budu rozhodovat poslanci. Zasa sa postavili na nasu stranu Tomcany, Polak , Mikulas.
Pre ludi a pre zivotne prostedie, su tu oni dvaja. Dokazali to viackrat za svoje posobenie, velka skoda pre nas, ze Tomcany uz nebude kandidovat. Nebali sa mat vlastny odlisny nazor, aj ked museli celit starostovi.



stanislava Buchtová | 03-10-2018 12:35:16
Ty sa podpíš a nemoralizuj tu, lebo nevieš napísať ani svoje meno asi sa bojíš. Alebo píšeš na objednávku . Zaujímavé pokiaľ som nešla kandidovať bolo všetko ok a zrazu od januára 10 defektov na bicykli a kritizovanie mojej práce . hm zaujímavé . Ako sa správam ty nerieš ,nedáš tu svoje meno a ideš tu mňa kritizovať ja sa podpíšem svojím meno a nie som anonym , či sa bojíš , že dám tvoju poštu naschvál susedovi ? :D Si trápny .
Buchtová, | 03-10-2018 12:22:44
rešpekt a úctu u ľudí si krikom nezískaš, tvoje ďalšie vystupovanie mi už ani nestojí za námahu komentovať.
stanislava Buchtová | 03-10-2018 12:07:16
Buchtová, | 03-10-2018 11:55:41 Napíš číslo domu ty hrdina uvidíme , kto má pravdu. Prečítaj si to ešte raz , aby si to pochopil. Ale kľudne v piatok môžeš roznášať hlás sa u vedúcej potom posúdim tvoju prácu ja . Kritizovať je ľahké . Ak by som sa pomýlila viem si to priznať, ale povieme si otvorene ak by nebolo mňa tak si poštu nosíte sami . To by ste si niektorý aj zaslúžili pretože si moju prácu niektorý nevážite . Už vidím teba ako to ideš robiť. A za také peniaze nebiť mojej dcéry už tam dávno nerobím.Inak by som Vám želala ,aby tú poštu zatvorili potom by si čakal na svoju poštu v Seredi v dlhom rade , až na ceste vonku. Takže ak sa chceš so mnou baviť tak sa podpíš .
stanislava Buchtová | 03-10-2018 11:57:45
Jozef | 03-10-2018 11:32:27 kolegyňa oprava .
Buchtová, | 03-10-2018 11:55:41
ty nie si dobrý človek. Miesto toho aby si prijala s pokorou kritiku na tvoju prácu (a teraz si ma svojimi výrokmi presvedčila o tom že bola oprávnená), tak okamžite si zo svojej neschopnosti obvinila svoju kolegyňu, to hovorí za všetko.
pre jozefa majtana | 03-10-2018 11:53:44
nemas nic ine na nu, tak si vymyslas kraviny....
Jozef | 03-10-2018 11:32:27
sB diktat za 5.
co je vela, to je moc.
buchtová | 03-10-2018 11:31:52
netrapoš tu
stanislava Buchtová | 03-10-2018 11:27:06
Pre anonym | 03-10-2018 09:52:27 Dobrý deň , ak Vás tak zaujíma moja škola prezradím Vám to . Mám strednú pedagogickú školu v Trnave. A tej druhej veci . Vy myslíte asi moju kole ginu , ktorá s tým má bohužiaľ niekedy problém . Bohužiaľ niektorý nemajú číslo domu , ani schránku. Ak je to na mojej strane treba to povedať vedúcej pošty, a tá ma na to upozorní.Alebo my to môžete povedať osobne a nepísať na sered online. Inak v piatok ma môžete kľudne zastúpiť nemá , kto roznášať možno vy to roznesiete lepšie , rada sa na to pozriem.
Karol | 03-10-2018 11:02:13
Ked sa uz pretriasa p. Buchtova, ja s nou nemam problem. Podla mojich informacii chodi takmer na kazdu schodzu zastupitelstva obce. Urcite by bola lepsia poslankyna ako vecsina sucasnych poslancov, ktori niektori nechodia na schodze.
Pre anonym | 03-10-2018 09:52:27
Neviem akú školu má pani Buchtová, v tej škole sa asi neučili čítať,lebo jej robí problémy prečítať si na mojom rodinnom dome dvadsať centimetrové číslo domu a moju poštu dáva susedovi. V tej škole asi chyba nebude.
Nazor | 03-10-2018 09:32:29
Kazdy sa priradi k takemu lidrovi
Hodnoty ktoreho vyznava
Obcan | 03-10-2018 09:31:24
krestania ku Kristovi
smeraci k Ficovi
kotlebovci k Hitlerovi
Nazor | 03-10-2018 08:55:54
Alebo aj ked nemali doteraz moznost spravit nieco pre ludi ci maju
na to dispoziciu
Ci maju ludske vlastnosti - nie su sebecki,su empaticki,radi pomahaju druhym nepovysuju sa Maju k ludom uctu..
Obcianka | 03-10-2018 08:51:30
Ludia rozhodujme sa podla toho ako doteraz zili a co pre ludi spravili
Polak alebo Svehla?
Piste co o nich konkretne viete aby sme sa vedeli ostatni zorientovat
Ale nie vselijake jaloviny ale podstatne veci..
Maju radi ludi?Su kreativni,konstruktivni vedia dodrzat slovo
Ci to co hovoria je i skutocnost Sudme ich podla ich doterajsieho celeho ich zivota Nie podla toho ako sa prezentuju ale podla ich doterajsich skutkov
Konkretne ciny,konkretna praca
Obcan | 03-10-2018 08:43:35
P.Svehla alebo p.Polak?
Dajme sancu novym ludom
P.Sury ako nositel Radu maltezskych rytierov moze byt kvalitnou
konstruktivnou opoziciou I bez starostovskeho platu
a spolocenskej ,superpozicie,
Nevirm ale ti smeraci su vsetko jedna krvna skupina
Velmi by som im nedoveroval A volit ich bude len ten
co vyznava rovnake hodnoty ako ich lidri..
TO JE JASNE
Nie je pre nich problem klamat, kradnut.
Z poslancov by som dala sancu p.Valkyovej
Karol | 03-10-2018 07:44:27
Ono na vzdelani zastupitelov nezalezi, skorej zalezi na tom ako to budu spoluobcanov zastupovat. Napr. sucasny starosta ma dva tituly, ale v poslednom volebnom obdobi dolnostredanov nepresvedcil, ze ich zastupuje. Dufam, ze si vstupi do svedomia a vcas stiahne kandidaturu na starostu. To iste plati aj na vecsinu sucasnych poslancov.
anonym | 02-10-2018 21:46:05
Majtán je to isté ako Šúry, nebýva tu,dal si naoko trvalý pobyt k príbuznej. Býva v Seredi, mal tam kandidovať. Podvodom začínať!!!
je na dvesto percent rekrút falošného maltézkeho rytieta.
Tiež mistr Oravec.
Kamoška vdova predavačka. Zaujímavé, tá nie je ohováraná. Jej vzdelanie plne postačuje.

Dávam na vedomosť naša budúca poslankyňa poštárka, má super strednú školu a má na (akože)lepšiu robotu, ale obetuje sa pre dcérku. Inak naozaj všetci nemôžme byť doktori filozofie, niekto na nich musí skutočne robiť.

Vážení občania oznamujem Vám, hlavná výhra v SMS súťaži je mega ubytovňa made in Vaško. To je rozvoj dediny.
Obyvatel | 02-10-2018 14:33:45
No tu si aspon mozete napisat svoj slobodny nazor na vasich kandidatov ale na kandidatov Serede je zablokovany este aj slobodny nazor. Otrasna cenzura slobodneho slova
Katastrofa | 02-10-2018 00:45:15
Zoznam kandidatov na starostu je dufam uz podla konecneho poradia.Kandidati na poslancov neverim vlastnym ociam.Od posluhovacov po ludi co ani ako Dolnostredan nepoznam no kvalita bude ten poslanecky zbor.To ze niekto nema chrbtovu kost sme vedeli ale ze ani kozu na tvari to je uz sila Money Money Money terajsi poslanci to hadam nemyslia vazne ze idu kandidovat fakt cista provokacia Pan Polak to bude mat tazke ale drzime palce.SMS sutaz kedy zacne?
poslanec | 01-10-2018 22:01:47
zo starych poslancov idu kandidovat ti co chcu sidlisko a nepohli ani prstom aby nam pomohli
novy poslanci dufajme budu lepsejsi pozor okrem naverbovanych Surym to je majtan losonska a vranka

UPOZORNENIE: Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.

Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.

Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy. Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

Optik MORVAY AKCIA
Označenie inzercie
Reklamna plocha - bannerovy pruzok
Označenie inzercie
Pridať komentár
iLieky
Označenie inzercie
Reklamna plocha - bannerovy pruzok
Označenie inzercie
Reporteri
Označenie inzercie
Direct real Norea - REALITY
Označenie inzercie
Optik MORVAY
Označenie inzercie
Papiernictvo Kizze
Označenie inzercie
Begam Trnava
Označenie inzercie
Usporne vykurovanie
Označenie inzercie
LED ARENA
Označenie inzercie
Autopožičovňa Sereď
Označenie inzercie
Bezpecne mesto
Označenie inzercie
Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Sereď, Slovensko
Jasno
15°
C
72%
Východ 10 km/h
07:02
18:10

Štv

B

23°/12°

Pia

B

22°/9°

Sob

B

22°/9°

Vyhľadávanie
Posledné komentáre
Komentársmutok 11-02-2020 12:40:12:
Tragická dopravná nehoda medzi obcou Šintava a Šoporňa - AKTUALIZOVANÉ
KomentárPolícia Začala trestné stíhanie za zločin v kauze predaja rybníkov v P.Bystrici 08-10-2019 17:02:12:
Sereďskí rybári lovia opäť vo svojom revíri
KomentárPravda je len jedna 03-10-2019 17:26:08:
7. zasadnutie Obecného zastupiteľstva v Dolnej Strede dňa 3.júla 2019
Komentáranabela 26-09-2019 14:01:27:
Adrian Macho sa oficiálne ujal vedenia obce Šoporňa
KomentárSVD1 14-09-2019 20:22:21:
" V hudbe vyjadrujem svoje pocity "
Komentárveru 01-09-2019 17:42:35:
Z času na čas si zafajčil marihuanu, ktorú si sám dopestoval v dome vo Váhovciach
Komentárs.i.n. 30-08-2019 22:01:20:
Pripomeňme si hrdinov Slovenského národného povstania zo Serede
Komentáranonym 30-08-2019 19:54:00:
"Doteraz som sa nedožil výsledku zo strany MsU, poslancov MsZ v Seredi" - píše občan Serede
KomentárMiloš Majko 30-08-2019 12:57:35:
Prípad Jankovská nie je o stanovisku polície či právoplatnom rozsudku. Je o etike a morálke.
KomentárBlablablaha 29-08-2019 13:39:44:
Vláda schválila návrh nového zákona o občianskych preukazoch
Komentárivan 29-08-2019 11:08:33:
Seniorku v Trnave podvodníci nedostali. Legenda "vnuk".
Komentáruž pred 10 rokmi 29-08-2019 05:22:58:
Trnavská župa začína s rekonštrukciu Krajinského mosta v Piešťanoch a úseku cesty Podbranč - Myjava
Komentárteraz je 28-08-2019 08:18:20:
Obžalovanému starostovi Machovi pred prokurátorkou a sudcom do reči veľmi nebolo. Čo sa dozvieme na pojednávaní zajtra?
Komentárto nevymyslíš 27-08-2019 20:32:27:
Ministerka vnútra vymenovala nového prezidenta HaZZ
KomentárBaba Vanga 27-08-2019 17:15:31:
" Takže, aké riešenie sa núka, aby sme neprešľapovali na tej našej povestnej križovatke, kde nám zabíjajú štát ?" - píše Pavol Varga
Komentárpotecha 25-08-2019 13:41:57:
MFK Zvolen - ŠKF iClinic Sereď 0 : 2 (0 : 1)

Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Bottom panel

© SeredOnLine.sk všetky práva vyhradené. Obsah novín je chránený autorským zákonom č. 618/2003 Z.z. a medzinárodným právom.
Prepis , šírenie, či ďalšie kopírovanie tohto obsahu alebo jeho časti, a to akýmkoľvek spôsobom je bez predchádzajúceho súhlasu vydavateľa alebo autora článku zakázané.
Design: © Mgr. Matej Fraňo Logo a názov novín: © Miloš Majko
Noviny sú aktualizované priebežne.
Články uverejnené na SeredOnLine.sk neprechádzajú jazykovou korektúrou.
Redakcia a vydavateľ novín nezodpovedá za obsah autorov jednotlivých príspevkov. Redakcia a vydavateľ nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov a príspevky v diskusiách uverejnených v novinách.

Webdesign