Prihlásiť sa Prihlásiť sa | Registrácia Nová registrácia
Rescue Online | Sereď Online | SOL archív | Reportér 24

Najhoršia je mlčiaca väčšina
Označenie inzercie
Sereď Online

ISSN 1337-8481   Dnes je 18. 3. 2020, meniny oslavuje: , zajtra
RSS Export článkov
Top panel
Vrazda novinára a jeho priatelky nesmie zostat zabudnuta
Označenie inzercie
Wifina - internetove pripojenie pre verejnost
Označenie inzercie
RubrikyRubriky
FOTO
Označenie inzercie
INFOSLOBODA Transparentnosť v samospráve
Označenie inzercie
EXPEDICIA BALKAN 2014
Označenie inzercie
Sherlock Holmes
Označenie inzercie
Lekáreň
Údaje o lekárskej službe na dnešný deň nie sú dostupné.

Kino Nova
Múzeum Sereď
Farnosť Sereď
Označenie inzercie
Historické fotografie
Sereď
Označenie inzercie
Linky
Videá

Požičiavame si na to, aby sme mohli požičať Grékom. A oni sa idú - zabávať...

Miloš MajkoDátum05. 10. 2012 02:33:02TémaEkonomika

Už šiesty rok preukázatelne klesá Grécka ekonomika. A už tretí rok Grécko žije iba vďaka medzinárodnej pomoci krajín  EÚ a MMF.  Práve v týchto dňoch požičiavame  Grécku stovky miliónov  Eur, ktoré sme si na tento účel my sami požičali.

A práve teraz  Grécka vláda schválila 30 miliónov  Eur zo štátneho rozpočtu na výstavbu okruhu F1 pri meste Patra, ktorý má dokopy stáť až sto miliónov Eur.

Už v predchádzajúcich článkoch  som písal, že v čase, keď  naša armáda nemá na naftu a cvičenia, policajti majú prázdne výstrojné sklady, vláda zvyšuje dane,  všetky druhy poplatkov a postupne likviduje  podnikateľov, Slovensko požičiava  krajine, ktorá stále vynakladá na  nákupy zbrojárskej techniky stámilióny  Eur a - dnes sa pre istotu dozvedáme, že  Gréci sa na náš úkor idú ešte aj zabávať.

Nechápem a neviem, či ešte mám silu a chuť snažiť sa niečo tak absurdné chápať.  Nájde sa niekto, kto na takéto chovanie krajín  EÚ a samotného  Grécka poskytne racionálne vysvetlenie?


Komentáre k článku:

Komentovať môžu:
registrovaní menom
registrovaní nickom
›VŠETCI‹
gulak | 15-10-2012 15:06:54
Bez revolucie-vládna kasta nikdy neodstupi,alebo si myslíte,že spravia nejaké legislatívne zmeny voči sebe-nebudte naivní-sila ľudu je v jednote-tam na námestiach je sila,ktorú treba,len zdvihnúť-nič iné terajších mocipánov nezhodí z piedestálu moci
Registrovaný Martin Blasko Martin Blasko | 14-10-2012 14:33:15
Este by som dodal,.....ze ked nebudeme v unik,urcite nas rusi napadnu a aj madari.Este tymto plasia politici a vlastizradcovia narod :-) :-) :-) Ved slo aci tu boli pred uniou a budu aj po nej,.....Naco nam je takato unia kdeplatime inym straty,kde zadlzujeme nase deti a vnucata,.....nepotrebujeme ani ich fondy ktore sa aj tak rozkrazdnu,....co nam ta unia vlastne take dala?Mozno sa zjednodusil obchod,ale to sa da riesit aj dohodamy,ale zivot ludi sa zhorsil.
Registrovaný Martin Blasko Martin Blasko | 14-10-2012 14:24:12
Zaujimavy scenar :-) Ja neviem preco jned ludia robia taketo scenare pri myslienke odchodu z EU,ako keby to nemohlo fungovat na normalnych dohodach a spolupraci.Preco mame davat vsetky pravomoci Bruselu,preco nam ma Brusel prikazovat co mozme a co nie,ziarovky,energeticke stitky na domoch,zakryvdnie bananov a uharkov,kolko mlieka mozme dorobit a aj kolko dobytka mozme chovat.Sme alebo sme boli zvrchovanym statom,teraz sme len provinciou Bruselu.Mozme normalne spolupracovat s kazdou krajinou na svete bez toho,aby nam tu nejaky eurouradnik diktoval.Ten scenar je velmi prehnany a zbytocny.Kludne sa to da oznacit za poplasnu spravu :-) :-) :-) Slovensko momentalne nemoze urobit nic,pretoze nema uz pravomoci,vsetko dalo Bruselu a este ten zbytok co mame odovzda tiez.Ked sme sli do unie,tak nam hovorili ze to bude volny pohyb osob a tovaru,ze kazda krajina bude samostatna a bude to zalozene na spolupraci,ale toto dnes co je,neni ta unia do ktorej sme vstupovali.Nakoniec z unie chcu odist viacere staty,tato nalada neni len na slovensku.Unia je umely vymysel ktory nema buducnost.Takze,spolupracu ano,ale spojene socialisticke staty europske nie.
Vystupiť z EU | 14-10-2012 14:02:02
zatvorime hranice, vystupime zo Schengenu, unie, obozenieme republiku ostnatym drotom s 10 000 voltami, SIS premenujeme na STB (ved' napln prace sa v podstate nezmeni), zakazeme nabozenstvo, povolame Bilaka a spol. naspat' do vlady, nech nam vybavi bratsku tankovu pomoc v zahranici, zrusime vsetky strany okrem KSSmer, zavedieme opat' silnu Slovensku korunu, vyzenieme kapitalistov z nasho trhu, vratane autickarov znacky KIA, VW a Peugeot. A v zahranici budeme konecne dostavat' automaticky azyl, so vsetkymi privilegiami, ktore k tomu patria. To nam bude sveta zit'! Akurat sa na hraniciach budeme musiet'vyhnut' sprske guliek z pohranicnych(foodbbaallovyychh) samopalov a vysokemu napatiu v ostnatom drote... Ale tak kto by uz len pozeral na take drobnosti pri tolkych vyhodach, no nie?
Menej štátu | 13-10-2012 13:59:52
Pán Majko, plný súhlas s Vašim príspevkom, lepšie sa to snáď ani napísať nedalo. Potrebujeme menej štátu, aby boli menšie dane. Veď to je už smiešne že Švédsko má daň z príjmu 22% a my 23% - a z týchto peňazí sa budú platiť výplaty politrukom, nomenklatúrnym kádrom a rodinkárske či politické tlačenky, ktorých potreba je rovná pracovnému výkonu - teda nulová. A prečo menej štátu?

Pretože centrálne plánovanie nemôže fungovať… Zo skúseností s komunizmom už vieme, že život ľudí nie je možné dlhodobo centrálne plánovať. Len na Slovensku žije viac ako 5 miliónov ľudí, z ktorých je každý svojimi schopnosťami, záujmami a prioritami jedinečný. Títo ľudia spolupracujú so svojím okolím v mnohých sférach ľudského života a vytvárajú tak neskutočne komplikovanú pavučinu ľudskej činnosti. Je naivné myslieť si, že by akákoľvek skupina politikov a úradníkov bola schopná vyznať sa v každom detaily tejto pavučiny (alebo aspoň v dostatočnej miere) a riadiť ju, alebo dokonca každému z nás vidieť do hlavy a vedieť, čo v živote chceme. V našom okolí sa vyznáme najlepšie my sami, pretože my máme najviac informácií o svojej konkrétnej situácii a len my najlepšie poznáme vlastné schopnosti a preferencie.

Pretože nechceme veľké hospodárske cykly… Neschopnosť štátu riadiť našu ekonomiku sa prejavuje napríklad v tom, že sa od doby, čo vlády a centrálne banky získali v ekonomike veľké slovo, na svete periodicky opakujú tzv. hospodárske cykly, čiže fáza eufórie a plytvania nasledovaná fázou krachov a nezamestnanosti. Štáty ovládajú tlač peňazí, centrálne ovplyvňujú úrokové sadzby a svojimi dotáciami a reguláciami sa snažia určiť, čo a ako sa bude vyrábať. Toto vedie k nahromadeniu zlých rozhodnutí v spoločnosti, ktoré prekonajú únosnú hranicu a vyústia v krízu = očistu. Vlády na liečbu krízy následne používajú rovnaké recepty, aké krízu spôsobili. A takto dookola, raz hore raz dole…

Pretože regulácia je drahá… Akékoľvek štátne zásahy a regulácie trhu sú pre spotrebiteľov v konečnom dôsledku zlé, pretože každá regulácia prináša nové náklady, ktoré si výrobca premietne do koncovej ceny. Navyše sú prekážkou pre začínajúcich podnikateľov a tak obmedzujú toľko potrebnú konkurenciu. Najlepším regulátorom vždy boli sami spotrebitelia, ktorí sa môžu na základe kvality výrobku/služby slobodne rozhodnúť, či si ich kúpia alebo nie. Výrobca má potom motiváciu vyhovieť im. Ak výrobca nejaký štandard nedodržiava, svedčí to o tom, že jeho zákazníci o tento štandard nestoja a nariadenie zo strany štátu tak pôjde proti vôli spotrebiteľov.

Pretože štát nie je efektívny… Neefektivita štátu musí byť jasná každému. Každé euro, ktoré štát minie, štát musel najprv niekde vziať. Okrem dlhu, čo je len dočasný nástroj, ktorý nakoniec aj tak musí byť splatený z iných zdrojov, ich mohol získať jedine tak, že ich vzal svojim občanom, obvykle pomocou daní. Tieto dane sa následne snaží prerozdeľovať medzi ľudí. Pri tomto procese však štát premrhá obrovské množstvo financií na sebanakŕmenie a nakŕmenie blízkych malého počtu riadiacich politikov. Predstavte si, že by tie dane zostali u ľudí a sami sa rozhodli, komu z nich koľko dať. Štát nám síce za naše dane poskytuje určité služby, ale kde berieme tú istotu, že každý z nás presne o tieto služby v tejto kvalite a v tomto množstve stojí?

Žiaľ táto vláda ide na to presne naopak, scenárom nám všetkým známym z 1948.
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 13-10-2012 11:59:59
Slovaci su jednoducho zobraci. 23 rokov si stale mame utahovat opasky a tosme na tom po celu dobu takmer najhorsie z okolitych krajin. Samozrejme hovorim o vacsine ludi, teda strednej a chudobnej vrstve. Nie o politikoch, zbohatlikoch ktori si na zaklade stranickych legitimacii naprivatizovali miliardy a byvalych STBakoch. Nehovorim o podvodnikoch, ktori maju zial na Slovensku ustlane na ruziach.
Zla legislativa, minimalna vymahatelnost prava a vysoka tolerancia voci zlocincom. Kratka pamat na zle az likvidacne kroky politikov. A nezaujem o veci verejne - teda o seba sameho, v konecnom dosledku nezaujem o svoju buducnost.
System EU nemoze byt funkcny pri tak vyraznych rozdieloch - v GR a Spanielsky je stale minimalna mzda vyssia, ako u nas priemerna a naklady na zivot zacinaju byt u nas ovela vyssie. Sme malicky trh, na co doplacaju najma drobni podnikatelia, no ich zvyhodnenia oproti podnikatelom inych krajin su - nulove. Sucasne zmeny v legislative budu pre beznych drobnych podnikatelov likvidacne. Stat na daniach vyberie ovela menej ako pocita a myslim si, ze podstatne menej, ako by vybral, keby opatrenia voci podnikatelom nezaviedol. Minimalne bude musiet z verejnych financii sanovat tych, ktori to v podnikani nezvladnu a skoncia.
Zla politika a zle predstavy o prosperite krajiny. Stale pripominam - Slovensko je jedno vascie mesto a rujinuje ho neskutocne velky statny aparat, vela stupnov riadenia (stat, VUC, obvodne urady, krajske urady, samosprava). To su miliardy, ktore uradnici prezeru a uradnici na to aby dokazali svoje opodstatnenie a dolezitost neustale vymyslaju dalsiu a dalsiu administrativu, birokraciu a likviduju tym stale viac tych, ktori hodnoty a peniaze tvoria.
Zbytocne clanky riadenia su aj v policii, hasicoch a kedze kazdy sef, riaditel a iny funkcionar potrebuje aparat ludi pod sebou, sekretariat a celu agendu, vo vysledku pocet ludi narasta, no robit realne nema kto.

Davno tvrdim - teoria Hokejky - ze bez radikalneho povyhadzovania snad 50 mozno viac % uradnikov a zredukovania samosprav mozno zase o 60 % krajina prosperovat nebude. Podnikatelia a firmy bremeno tvorby HDP jednoducho neunesu a jedina spravna cesta je znizenie nakladov statu a samosprav.
Tomu prirodzene musi predchadzat legislativa, likvidacia zbytocnej birokracie a zachovanie vylucne toho, co je pre chod spolocnosti nevyhnutne. Stat je najlepsi a najefektivnejsi vtedy, ked sa do obcanov miesa co nejmenej, ked ho ludia citia iba vynimocne. Kazdy zasah statu do zivota ludi prinasa naklady na vsetkych stranach a komplikuje uz i tak komplikovany zivot bezneho cloveka.

Zaklad - voleny funkcionar je sluha obcana a nie naopak. Politik ma zmysluplne riadit, spravodlivo rozdelovat a nie vyvysovat sa nad ostatnych a kradnut. Ked toto ludia zmenia, bude lepsie...
Registrovaný Martin Blasko Martin Blasko | 13-10-2012 11:33:00
Nehovorim ze nemate v niecom pra du,ale co sme si my slo aci prejedli?Slovaci len platili a stale platia,co im prejedli druhy.Nepoviem keby sme mali platy a dochodky ako greci a teraz pride na nas kriza,lenze my sme tu nic take nikdy nemali,stale sa tu zije oproti inym krajinam EU ako v Zimbabwe
abcd | 13-10-2012 11:19:27
Pán Blasko požičajte mi veľa peňazí. Ja z nich zaplatím drinky kamarátom, urobím oslavy, torty, objednám si kolotoč. Keď prídete, že chcete vrátiť peniaze - žiaľ nemám.

Problém nie je v tom, že banky požičali. Problém je v tom, že krajina si prežrala svoju budúcnosť. Tak, ako my si ju prežierame pravidelným každoročným deficitom. Hoci si ten grécky koláč delilo najviac niekoľko tisícok ľudí, účet prišiel každému Grékovi. Tak, ako raz ten účet príde každému Slovákovi. To je dôsledok toho, ako sme ten jeden jediný raz za štyri roky volili.
Registrovaný Martin Blasko Martin Blasko | 13-10-2012 10:47:07
A.Merkelova navstivila protektorat grecko.Na letisku ju prisiel privitat protektoratny premierktoratny premier Samaras a prisli ju pozdravit aj obycajny greci.Frau Merkelova sa citila tak bezpecne,ze ju muselo chranit 7000 policajtov a dokonc aj ostrelovaci boli v plnej polnej.Merkelova prisla podporit grecku vladu v skrtoch ktore nemecka vlada naordinovala grekom a slubila dalsiu inekciu.Skutocnost je vsak taka,ze ziadna pomoc grecku neni,nemecke banky sa zahoja a nemecke firmy zaziju vzostup,pretoze zucastou skrtouje aj privatizacia greckych strategickych podnikov o ktore nemci maju zaujem,....cize vypredaj narodneho majetku.Nerozumiem ako tato pomoc grecku ma vyriesit krizu,ked ju len viac prehlbuje a nakoniec,.....slovaci maju krizu od 89 roka :-)
anonym | 13-10-2012 08:52:42
Odporúčam výstup SVK z EÚ. Aj tak už nemôžeme byť vo väčších sračkách ako sme teraz.
50% Slovakov nema kanalizaciu | 13-10-2012 06:53:51
..ale tu budu mudrovat ako najvyspelejsi narod sveta aj s hranatym smerackym debil§m
obcan | 11-10-2012 15:00:07
Ja by som slovo kapitalisticka EU nepouzival,......skor socialisticka :-)
Prečo nevystupite z eu? | 09-10-2012 18:20:53
co brani Slovakom usporiadat referendum a vystupit z tej nenavidenej kapitalistickej eu a zacat sa venovat konecne tej tretej ceste a istotam.
Erich | 09-10-2012 15:56:46
Nechať zbankrotovať Grécko a vylúčiť ho z eurozóny by z ekonomického pohľadu bola veľmi jednoduchá vec, ktorá by Grékom dnes veľmi pomohla. Politicky by to však nebolo reálne. Peniaze, ktoré Grécko dlží francúzskym a nemeckým bankám však niekomu patrili - boli to dôchodky Nemcov a Francúzov - a tamojší volič je na svoje okradnutie omnoho citlivejší ako ten hlúpy slovenský (od kupónovej privatizácie 1991 až po znárodnenie dôchodkov 2012), navyše Francúz ani Nemec si znova zlodeja nezvolí (u nás zase platí, že čím väčší zlodej, tým viac percent - štyridsiatku dostal iba Fico a Mečiar). Preto sa v súvislosti s Gréckom stále hľadá politicky akceptovateľné riešenie.

Výrazným faktorom, ktorý riešenie sťažuje, je spoločná euromena. Takýto ekonomický vývoj predpokladal už v roku 2003 (!!!!) Václav Klaus (http://www.klaus.cz/clanky/1056 - časť o čiernom pasažierstve). Neúmerné zadlžovanie sa vyplynulo z toho, že Grécko a Španielsko sa prijatím eura dostali k úrokovým sadzbám pri úveroch ako malo Nemecko.
gulak | 09-10-2012 14:26:46
To,že EU-je mizerný spolok bolo jasné,už vtedy,ked tam zobrali Bulharov a Rumunov-my sme museli plniť drasticke ciele a títo balkánskí cigáni to mali v paži a aj tak ich zobrali-najlepšie by bolo vystupiť z EU,mať svoju korunu-ved okolité štáty jasne ukazuju,že ich národné meny nijako nebránia rozvoju ekonomiky,skôr im pomáhaju
slovak | 09-10-2012 14:05:31
Západ už dávno naši pracujúci predbehli vo výkonnosti v ich etablovaných firmách v strednej a východnej Európe, ale v mzdách pracujúci v strednej a východnej Európy sú ponižovaný vlastníkom a manažérmi týchto spoločnosti, keď zamestnancom nie sú ochotní dať ani 50% miezd ľudí na západe či v USA. Stali sme sa kolóniou západu po roku 1989. Nič viac, akurát by som dodal, že ti čo to spôsobili sa nabalili aj svoje rodiny a dodnes majú verejnú vládnu a legislatívnu moc.

Môžeme to zmeniť už teraz 17 novembra 2012, keď vyjdeme do ulíc protestovať so základnými požiadavkami na transparentoch:
· Prístup do RTVS · Tvorba občianskej Ústavy · Novelizovať volebný zákon · Všetky tieto normy schváliť v celonárodnom referende · Protesty sa musia opakovať každú sobotu po 17 novembri 2012.
Martin Blasko | 08-10-2012 23:09:00
Suhlasim s preddiskutujucim.My nedavame peniaze grekom,ale davame ich nemeckym a francuzkym bankam,ktorebzle.zainvestovali v grecku,je to ich usli zisk.Tie banky ak by padli,tak ma frau Merkelova a Holande doma problem,takze sa skladame vsetci.O ich "spatnej" investicii v grecku by som tiez pochyboval,......myslim ze im to niekto navrhol a slubilnze im to vrati,.....ako keby to bolo dopredu pripravene.Kazdy v EU vedel ako grecko na tom je ked vstupovalo do EU a islo na euro,.....neverim ze by to nevedelinako sa teraz vsetci prekvapene tvaria,vsade vsetko smiruju,maju tajne sluzby,spiclov,takze jenpre mna neuveritelne ze by o tom nevedeli!!!!!!Ale ovcanom musia nieco povedat :-) Ktovie co slubili vlastizradcom nasej krajiny ked odkleply euroval?Asi ze si EU zavrie oci predtym co nakradli a este nakradnu :-) Cela tato fraska je dopredu zorganizovana,ma to ludi dohnat donsameho zufalstva,na same dno a potom ludia pristupia na vsetko co EU povie,len aby sme sa zachranili.Ludia uvedomte si,ze vsetky problemy su umelo vyvolane a ludia co ich vyvolavaju pridu aj s riesenim.Grecko neobvynujme,....pozrite sa na spanielsko,portugalsko,taliansko,.....ved oni boli v dobrej kondicii ked isli do EU aj na euro a su tam kde greci,zaujimave? :) Treba vystupit zEU,....nebojme sa,boli sme tu pred EU,budeme mozno aj po nej,.....politici len plasia narod aby lahsie presadili co potrebuju.Komu sa zlepsil zivot v EU?Kolkym je vyhodne euro?Ved nic neni s toho pravda co politici hovorili,.....boli sme oklamany a teraz si to musime priznat.Terajsia EU neni EU ked sme tam vstupovali.Len tolko k tomu,....
Prophecy | 08-10-2012 13:56:09
Vy ste fakt všetci naivný?
Aj keby 100% obyvateľov EU NESÚHLASILO s pomocou pre Grécko, aj tak by im EU peniaze poslala !!!
NIKTO opakujem NIKTO z Grékov reálne tú pomoc nepocíti a ani peniaze nikto nedostane z Grékov.
Všetko to ide nemeckým a francúzskym bankám...
Sa už konečne snažte používať iné médiá ako zmanipulovanú TV !!!
Nenadávajte na národ keď za všetko môže špinavá politika a nenažranosť.
aj pre toto je doma chudoba!!! | 05-10-2012 11:46:47
www.gorilizmus.com
Robo Horvath | 05-10-2012 11:23:43
Doma rastie chudoba a bieda a opatrenia co sa teraz robia to len zhorsia.
http://www.topky.sk/cl/7/1326459/Sedemstotisic-Slovakov-na-hranici-chudoby-nie-je-prekvapenim--tvrdi-sociolog
Peter | 05-10-2012 07:53:53
Inak toto je už vážne sila... My tu nemáme peniaze na nič (doslova), všetko padá na hubu, vládne istoty pomaly ale isto potopia aj strednú vrstvu, ktorá tu už pomaly aj tak nie je. Velebnosti je z toho na grc...
Ale asi sú ešte neni nemecké a francúzske banky zahojené, tak sa musia peniaze aj nadalej tlačiť do tejto bezodnej diery!

UPOZORNENIE: Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.

Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.

Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy. Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

Optik MORVAY AKCIA
Označenie inzercie
Reklamna plocha - bannerovy pruzok
Označenie inzercie
Pridať komentár
iLieky
Označenie inzercie
Reklamna plocha - bannerovy pruzok
Označenie inzercie
Reporteri
Označenie inzercie
Direct real Norea - REALITY
Označenie inzercie
Optik MORVAY
Označenie inzercie
Papiernictvo Kizze
Označenie inzercie
Begam Trnava
Označenie inzercie
Usporne vykurovanie
Označenie inzercie
LED ARENA
Označenie inzercie
Autopožičovňa Sereď
Označenie inzercie
Bezpecne mesto
Označenie inzercie
Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Sereď, Slovensko
Jasno
15°
C
72%
Východ 10 km/h
07:02
18:10

Štv

B

23°/12°

Pia

B

22°/9°

Sob

B

22°/9°

Vyhľadávanie
Posledné komentáre
Komentársmutok 11-02-2020 12:40:12:
Tragická dopravná nehoda medzi obcou Šintava a Šoporňa - AKTUALIZOVANÉ
KomentárPolícia Začala trestné stíhanie za zločin v kauze predaja rybníkov v P.Bystrici 08-10-2019 17:02:12:
Sereďskí rybári lovia opäť vo svojom revíri
KomentárPravda je len jedna 03-10-2019 17:26:08:
7. zasadnutie Obecného zastupiteľstva v Dolnej Strede dňa 3.júla 2019
Komentáranabela 26-09-2019 14:01:27:
Adrian Macho sa oficiálne ujal vedenia obce Šoporňa
KomentárSVD1 14-09-2019 20:22:21:
" V hudbe vyjadrujem svoje pocity "
Komentárveru 01-09-2019 17:42:35:
Z času na čas si zafajčil marihuanu, ktorú si sám dopestoval v dome vo Váhovciach
Komentárs.i.n. 30-08-2019 22:01:20:
Pripomeňme si hrdinov Slovenského národného povstania zo Serede
Komentáranonym 30-08-2019 19:54:00:
"Doteraz som sa nedožil výsledku zo strany MsU, poslancov MsZ v Seredi" - píše občan Serede
KomentárMiloš Majko 30-08-2019 12:57:35:
Prípad Jankovská nie je o stanovisku polície či právoplatnom rozsudku. Je o etike a morálke.
KomentárBlablablaha 29-08-2019 13:39:44:
Vláda schválila návrh nového zákona o občianskych preukazoch
Komentárivan 29-08-2019 11:08:33:
Seniorku v Trnave podvodníci nedostali. Legenda "vnuk".
Komentáruž pred 10 rokmi 29-08-2019 05:22:58:
Trnavská župa začína s rekonštrukciu Krajinského mosta v Piešťanoch a úseku cesty Podbranč - Myjava
Komentárteraz je 28-08-2019 08:18:20:
Obžalovanému starostovi Machovi pred prokurátorkou a sudcom do reči veľmi nebolo. Čo sa dozvieme na pojednávaní zajtra?
Komentárto nevymyslíš 27-08-2019 20:32:27:
Ministerka vnútra vymenovala nového prezidenta HaZZ
KomentárBaba Vanga 27-08-2019 17:15:31:
" Takže, aké riešenie sa núka, aby sme neprešľapovali na tej našej povestnej križovatke, kde nám zabíjajú štát ?" - píše Pavol Varga
Komentárpotecha 25-08-2019 13:41:57:
MFK Zvolen - ŠKF iClinic Sereď 0 : 2 (0 : 1)

Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Bottom panel

© SeredOnLine.sk všetky práva vyhradené. Obsah novín je chránený autorským zákonom č. 618/2003 Z.z. a medzinárodným právom.
Prepis , šírenie, či ďalšie kopírovanie tohto obsahu alebo jeho časti, a to akýmkoľvek spôsobom je bez predchádzajúceho súhlasu vydavateľa alebo autora článku zakázané.
Design: © Mgr. Matej Fraňo Logo a názov novín: © Miloš Majko
Noviny sú aktualizované priebežne.
Články uverejnené na SeredOnLine.sk neprechádzajú jazykovou korektúrou.
Redakcia a vydavateľ novín nezodpovedá za obsah autorov jednotlivých príspevkov. Redakcia a vydavateľ nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov a príspevky v diskusiách uverejnených v novinách.

Webdesign