Prihlásiť sa Prihlásiť sa | Registrácia Nová registrácia
Rescue Online | Sereď Online | SOL archív | Reportér 24

Najhoršia je mlčiaca väčšina
Označenie inzercie
Sereď Online

ISSN 1337-8481   Dnes je 18. 3. 2020, meniny oslavuje: , zajtra
RSS Export článkov
Top panel
Vrazda novinára a jeho priatelky nesmie zostat zabudnuta
Označenie inzercie
Wifina - internetove pripojenie pre verejnost
Označenie inzercie
RubrikyRubriky
FOTO
Označenie inzercie
INFOSLOBODA Transparentnosť v samospráve
Označenie inzercie
EXPEDICIA BALKAN 2014
Označenie inzercie
Sherlock Holmes
Označenie inzercie
Lekáreň
Údaje o lekárskej službe na dnešný deň nie sú dostupné.

Kino Nova
Múzeum Sereď
Farnosť Sereď
Označenie inzercie
Historické fotografie
Sereď
Označenie inzercie
Linky
Videá

"Považujem za správne ak sa štátnik usiluje byť nositeľom hodnôt, pre ktoré získa podporu ľudí a neuviazne na vlne momentálne nálady masy." - Zuzana Čaputová

Miloš MajkoDátum10. 08. 2019 23:01:34TémaAktuálne témy

Dnes sa mi dostalo mimoriadnej pocty. Vo švajčiarskom meste Ascona som si prevzala Európsku cenu za politickú kultúru. Vnímam ju ako prejav dôvery a zároveň ako záväzok. Zoznam ocenených za minulé roky je impozantný a je mi veľkou cťou a zadosťučením, že k nim pribudne tiež moje meno. Som vo veľkej politike pomerne krátko a sama mám v oblasti spoločenskej zmeny aj politickej kultúry väčšie ambície, ako sa za pár mesiacov predvolebnej kampane a 2 mesiace vo funkcii prezidentky dajú naplniť. Cenu, ktorú som práve prebrala nevnímam preto len ako cenu pre mňa. Vnímam ju aj ako ocenenie ľudí v našej krajine za to, že sa so zmenou, ktorú reprezentujem stotožnili.

Vstúpila som do politiky, lebo som cítila zodpovednosť za to, kde ako krajina, smerujeme a chcela som prispieť k tomu, aby to bola európska cesta, cesta environmentálnej ohľaduplnosti, cesta spravodlivosti, humanizmu a solidarity. Takúto motiváciu však deklarujú mnohí a to samé o sebe na ocenenie prínosu k politickej kultúre určite nestačí. Zdôvodnenie, prečo ste sa mi rozhodli ocenenie udeliť, sa preto pravdepodobne odohráva niekde inde. Ponúkala som to, čomu verím, že je správne a dobré, nie to čo bolo chcené a populárne. Snažila som sa moju ponuku vysvetliť, aj keď znamenala narúšanie stereotypov a predsudkov. Lebo bolo správne ísť radšej do rizika nezvolenia, ale ostať pravdivá a autentická.

Považujem za správne ak sa štátnik usiluje byť nositeľom hodnôt, pre ktoré získa podporu ľudí a neuviazne na vlne momentálne nálady masy.
Politika dnes asi najviac potrebuje návrat k hodnotám, nie k ich deklaráciám, ale ich uvádzaniu do života. O to vyššie nároky musia byť kladené na každého z nás, kto zastávame verejnú funkciu. Naše zlyhania, bez potrebnej sebareflexie, znamenajú posilnenie populizmu a extrému. Politický jazyk a kultúra správania sa je jedna z najväčších výziev, ktoré vnímam. Potrebujeme viac pravdivosti a autenticity, menej marketingu. Viac hodnotovej konzistentnosti a menej politických hier. Viac vecnosti a nie osobné útoky. Viac ľudskosti a menej ega.

Fotka Zuzana Čaputová.


Komentáre k článku:

Komentovať môžu:
registrovaní menom
registrovaní nickom
›VŠETCI‹
Smer obchoduje s kokaínom | 16-08-2019 08:06:46
A. Vadala mal obchodný vzťah aj s poslancom strany Smer Viliamom Jasaňom, ktorý bol tajomníkom bezpečnostnej rady štátu. Z tohto postu odišiel až po zverejnení posledného nedokončeného textu Jána Kuciaka, ktorý prepojil špičky Smeru s Antoninom Vadalom.

Anotino Vadala blizky priateĺ špičíek Smeru, podľa talianskych vyšetrovateľov zo Slovenska za pomoci štatnych orgánov rozbiehal globálny kokaínový biznis.
Pre sudca na drogach | 15-08-2019 075506 | 15-08-2019 23:24:52
Ak sa pýtaš či chcem fet ty debile? Tak určite chcem ten fet ktorý ponúka naša trúbka Truban, ale též ty si taký fištrón ako tá naša trúbka, ak máš kontakty na toho sudcu tak ty ponúkam 10.000,--EUR ak mi predá ten tých 5g bíleho dizajnu.
Ty debile...
sudca na drogach | 15-08-2019 07:55:06
ches fet debile?...na slovensku aj sudcovia nosia v kufri kokain a nie su za to odsudeni a dalej sudia...skus urad vlady, skurumpovanu policiu alebo nejaky prokurator, sudca...poznavacie znamenie priaznivec smeru,lsns alebo podobna cvarga...to uz poznas..
Pre re pre gulak | 14-08-2019 053255 | 14-08-2019 23:14:06
Já nevím ale, ked som sa pýtal trúbky teda Trubana čo má za nový matroš tú 5gbíleho dizajnu tak držal basu. No nič mi o tom nechcel prezradit. Fištrón jeden.
Ale vidím že ty máš skutočné velké známosti s tými tvojimi (šak šeci o tom držá basu)
Ak móžeš tak ma zeznám ale potichúčky s tvojim dodavatelom ( nechcem ta podezírat, ale myslel som informátormi) len ozaj aby som skúsil tých 5g bíleho dizajnu.
Fery | 14-08-2019 11:08:03
Pri tých kauzách
spojených so SMER-om by človek očakával, že prokuratúra začne trestné stíhanie za závažný zločin zosnovania zločineckej skupiny zameranej na rozkradnutie národného bohatstva štátu, ničenia ekosystému,obchod s narkotikami a vlastizrady pre kolaboráciu s nepriateľom.
seredanka | 14-08-2019 09:01:19
čo máte stále s tými smerákmi, predsa Sulík, Poliaček sa tiež netaja tým že drogy sú im blízke prečo nehádžete siete aj týmto smerom....že by slniečkari a PS skôr potrebujú zdiskreditovať smerákov ako obľúbencov v SaS v tom prípade nie sú objektívny a nejde im o to aby poukázali všeobecne na zlo, ale majú na to iba vytipovaných ľudí....prečo tie rozdieli?
re pre gulak | 14-08-2019 05:32:55
Keby si zhanal drogy musis do centrali smeru strapaty, pelle,kali a mnoho dalsich smerackych smradov nemaju problem s dodavkou a ked priplatis este ti ich aj skorunpovany policajti dovezu.
pre gulak | 13-08-2019 090916 | 13-08-2019 23:19:20
Dneskáj som zhánal tých 5g bíleho dizajnu, no predstav si tu v seredi v brlohu drogových dílerov som nič nenašél. Pýtal som sa sa tu aj hentoho nejakého mastného človeka pred lídlom, len začal trepat o nejakej spisuvatélke ludmily podjavorínskej,
že sa opýta svojich indických bratov. Já nevím, ale mal som z toho zvláštny pocit a potom ešte dodál že pod lipú sa bude pýtat. Ale to už som vedel že robí fóri.
office 611 | 13-08-2019 17:09:14
PS bol vytvorený na diskreditáciu liberalizmu a slniečkárstva s tým, že bude na seba viazať tvrdé jadro liberálov a slniečkárov. A vzhľadom na to, že je to pomerne dobre ohraničená a teda limitovaná spolu s tým, že Mečiar sa aktívne vracia do politiky (a to rozhýbe aj doteraz pasívnych voličov) by som povedal, že čistky pôjdu do hĺbky a obnova štátu bude rýchla.
balkanec pod vplyvom | 13-08-2019 13:17:41
https://www.youtube.com/watch?v=UjZXoAGKgIU
Fiorel | 13-08-2019 10:27:18
.na čelo: “KO.O.” ...aby žiadne ráno nezabudol, kým v skutočnosti je a bol.
... ten chlap nie je normálny, typické správanie postihnuté konzumáciou drog. Jeho IT “odbornosť” tu nehrá rolu, lebo pre verejný život je tak “bezpečný”, ako feťák na operačnej sále. Neviem, kto by sa dal operovať chirurgom, o ktorom vie, že droguje....
gulak | 13-08-2019 09:09:16
Ale,ved on nie je ešte v politickej špičke a myslím si,že ani nebude a na tie drogove testy by mali ísť predovšetkým páni z vlády,či parlamentu,na čele s Pellim a jeho kolumbíjskym špáradlom
pre gulak | 13-08-2019 08:58:15
Nie je ho treba ani testovať na drogy Trubanové výroky, samé hovoria o jeho charaktere ak niekto pred študentmi prezentuje ako ho drogy dokážu nakopnúť, ako pre neho je droga viac ako zdravé jedlo, ako je presvedčení že voliť by nemali chudobní ľudia ako sa neúctivo vyjadruje o robotníkoch a veľa veľa podobných svojich pochybných ideí hlása pred mládežou stačí si pozrieť jeho videa a človek racionálne uvažujúci pochopí, že taký človek nepatrí do politiky,
Asistent DR.Chocholouska | 13-08-2019 08:14:58
Po sociálnych sieťach sa už šíria aj rôzne vtipy o “superhrdinke” Čaputovej:

“Kto získal viac ocenení ako Chuck Norris ? … predsa Zuzana Čaputová.”
narkomani zo smeru | 13-08-2019 06:48:24
na drogove testy by mal ist predovsetkym strapaty zo smeru, kali alias balkansky cigan zo smeru a kopec dalsich zlodejov a narkomanov zo smeru.
Obyvatel | 12-08-2019 22:21:07
Gulak skoda ze nieje v platnosti zakon povinneho nahodneho testovania politikov na drogy. Určite by to bolo zaujimave. Ale namiesto kecov mal Truban uz davno predlozit test jeho organizmu voči drogam. Toto by som povazoval za prvorade a zodpovedne voci jeho volicom
Peter | 12-08-2019 19:31:21
S tým Trubanom to ešte chvílu potrvá, len aby to Blaha neprepálil a nezabudol na ďalšie nebezpečné proamerické a proEÚ hyeny z opozície...tak tipujem že ďalší na rade bude Sulík a Hlina...a Kotleba má z toho všetkého takú radosť že aj nejakou groteskou na FB už dlho neobšťastnil svoju čriedu 😀
Asi máme dokonalú prezidentku | 12-08-2019 18:51:31
Asi máme dokonalú prezidentku, keď jej vyčítaju takéto hovadiny. Nič iné si na ňu nevymysely? Marketingové odelenie SMERu a proruskych fašistov to má fakt ťažké. Keby sa jej dalo vyčítať mafiu a vraždy novinárov, alkohol alebo zlodejiny obrovského rozsahu,prostltuciu- pardón štátnu radkyňu bolo by to horšie.
gulak | 12-08-2019 16:32:56
A Vy ste videl jeho zdravotne testy,ked si dovolíte napísať,že je drogovo závislý..
pre pre...vôbec.... | 12-08-2019 12:52:20
prosím ťa o čom točíš? Nikto tam nespomínal Poľsko, Rusko či smerákov zdá sa že PS ťa celkom vtiahlo do seba ako špongia, pretože to čo tam píšeš je ako počúvať, drogovo závislého Truba..na
pre..vôbec som sa v nej nezmýlil | 12-08-2019 10:32:09
pretože EU potrebuje poslušné ovečky ktoré budú tak tancovať ako im bude EU pískať...debile ty si myslis ze Polsko niekedy pristupi na Eu pristahovalecku politiku alebo bude lizat ruskemu Tupinovi zadnicu...Nikdy!!! Eu ich nikdy sakcionovat nebude a dokonca sa stanu navyspelejsou krajinou vychodnej europy ,lebo sa nebratrickuju z ruskom ako vladny vlastizradcovia na slovensku.
vôbec som sa v nej nezmýlil | 12-08-2019 09:23:30
Ani sa nečudujem, že ju odmenili, predsa presadzuje všetko to čo chcú aby presadila, aby sme tu mali dúhový odpad, ľudské zvieratá, hlúpe ovce, ktoré na všetko naletia a ktoré budú poslušne hlásať všetko to čo aspoň trocha rozumný človek odsudzuje, pretože EU potrebuje poslušné ovečky ktoré budú tak tancovať ako im bude EU pískať
Peter | 12-08-2019 09:07:33
...no keď rozum ďalej nepopustí tak potom sú jedinci, čo veria že na Slovensku máme len tri politické strany...jeden dlhý čas tu už istý LenOn žil a dokonca vraj sa chystá vstať z popola...šanca pre vás...svätá prostota...ale áno, o tom je demokracia, niekto niekedy dal jointa a nemusím ho predsa voliť a niekto iný vytvoril systém rozkrádania spoločných hodnôt a to je oveľa menší priestupok...fajn
Pre obyvatel | 12-08-2019 07:28:10
Konstatujem, ze lepsie byt truby, ako trubanove ovce..
Obyvatel | 12-08-2019 06:41:14
Aha takze ako pises,"To dokedy budeme iba zakríknuté trúby," tak aby sme neboli tak mame volit zmenu jej materskeho stranickeho kolegu fetosa na LSD Trubana na ktoreho ked sa pozriem tak mam pocit ze šnupe stale. A uz sa vyhlasuje za premiera. Takze takato zmena je s kaluze do blata. Nezastavam si hajzlov zlodejov ci uz smer alebo sns ale toto je tiez grc. Akurat to sem prinesie viac usa zbraní a vosjka. Pretoze toto su ich onuce
Peter | 12-08-2019 01:07:02
Demokracia nám dala všetkým možnosť odovzdať svoj hlas kandidátovi, ktorý najviac spĺňal naše predstavy o slušnom a nestrannom reprezentovaní našej krajiny. Nuž stalo sa čo mnohí nečakali a už druhý krát sa do prezidentského paláca dostal človek, ktorý nie je iba bezduchým tajtrlikom istej politickej strany, ktorá aj napriek patentu na najlepších ministrov v histórii našej samostatnosti za posledných 12 rokov dok...vila snáď všetko čo sa dalo. Teda ospravedlňujem sa...školstvo úspešne ku....ví 9 rokov SNS. Aj toto je dôvod, prečo nechápem to bránenie sa nejakej zmene. Myslím si, že iba vďaka hlupákom ktorí pri voľbách zo strachu zo zmeny nedokážu vystaviť účet akejkoľvek strane a poslať ju načas (alebo aj na furt) do opozičnej karantény sme svedkami stavu, kedy politici aj napriek prúserom získavajú pocit nenahraditeľnosti. Aj teraz sme toho svedkami. Podhodiť voličom omrvinku a oni sa o ňu dokážu do krvi pobiť. Pridáme 2 Eurá dôchodcom, 20 centov k rodinným, na tie autobusy zadarmo sa chvalabohu zabudlo, aj na nižšie DPH na žranicu, ale zas mame rekreačné poukazy...taký víkend vlastnou dopravou s polpenziou v "našich" Tatrách pre štyroch za 600 + parkovanie panečku to sa máme, fujky cudzina ...a národ je v tranze. To dokedy budeme iba zakríknuté trúby, čo sa nechajú kúpiť fakt omrvinkami, keď okolo nás sa prehajdákajú denne milióny? Naozaj si po 25 rokoch nezaslúžime mať sa lepšie a aspoň trochu tak ako inde v Európe ? A ak si za hranicami konešne všimnú, že sa u nás mení politická kultúra a udelia ocenenie pre našu prezidentku tak namiesto pozitívnej emócie z toho, že sa o nás vie nielen vďaka Saganovi a Hamšíkovi sa niektorí jedinci ukájajú dehonestujúcimi komentármi. To je to najsmutnejšie.
pre sinn | 12-08-2019 00:20:26
to je ten Juncker čo ho Robo F. ako najväčšieho kamoša oslovoval že "drahý Žán Klód" ? Tak to potom musí byť dobrý človek nie ???
s.i.n. | 11-08-2019 18:47:08
Pre sin | 11-08-2019 17:29:20: Nauč sa prosím čítať s porozumením napísaného textu. Ako si prišiel na to, že chcem určovať kto má akú cenu dostať? Iba som poukázal na tie osobnostné "skvosty" ktoré už boli ocenené. Napr. taký Jean-Claud Juncker. Ten namiesto hotovosti dostal cisternu alkoholu?
Pre Pre sin | 11-08-2019 172920 | 11-08-2019 18:12:29
Ty evidentne kupuješ od Trubana. Daj si poradiť a neber drogy. Drogy ťa zničia.
Inak si neviem vysvetliť ako niekto s nepoškodený mozgom môže napísať že Čaputova si robí dobrú prácu pre SVK.
Veď ku kritizujú aj jej vlastní.
Pre sin | 11-08-2019 17:29:20
Dobré,že Ty chces určovať,kto akú cenu má dostať.Tak schválne,koho by si Ty navrhla,Harabina?.Pani Caputova robí dobrú prácu pre Slovensko,a Vy si vytvárajte svoje svety,keď Vám to robí dobre.,
gulak | 11-08-2019 16:55:51
Nechápem,čo ste z toho nervozný,doteraz tu boli prezidenti,čo majú toho dosť za ušami,ale ako vidím,to Vás netrápi..zaujímavé...
s.i.n. | 11-08-2019 15:56:23
Od koho dostala Zuzana Čaputová cenu „za politickú kultúru“? Jej donátorom je Nadácia Hansa Ringiera. Je to mediálna skupina ktorá vlastní bulvár už nie len na Západe, ale prenikla aj na Slovensko. U nás vlastní Aktuality.Sk . Tí tejto skládkovej lady robia od začiatku propagandistickú kampaň a šíria liberálnu ideológiu. Na indexe ocenených od Ringiera sú také mená ako Jean-Claud Juncker, srbský prezident Boris Tadič alebo expredseda Európskej rady Donald Tusk. Čo treba viac dodať?
Anonym | 11-08-2019 14:30:13
Vidim v tom podobnost s Havlom. Tiez zbieral ocenenia a rozne pocty. A ked bolo treba, tak z neho urobili aj jedneho z najvyznamnejsich dramatikov. Takto sa vymyvaju mozocky. Ale netreba tie ocenenia brat vazne. Aj Nobelova cena uz stratila na vaznosti.
Zuzana | 11-08-2019 14:01:35
Aj no tomto vidieť, ako sa menovaná stala prezidentom, schválne píšem prezidentom, lebo ústava pojem prezidentka nepozná. To je charakter, keď takéto ocenenie, vlastne za nič prevzala. Asi však musí. Aj od bulváru. Figúrka. “Velebnosti Jud blejt”.
tony | 11-08-2019 13:43:09
zabudli ste napisat najbulvarnejsia medialna spolocnost vo svajciarsku Ringier jej udelila cenu, + 50 tis.euro,takto ocenuju neoliberalnych politikov,ktory ani nevedia kde je sever,ale americka opicka sa pekne usmieva,ved to uplne staci,este treba vymysliet cenu trubanovi,napr: dealer roka,alebo pikovy kral,ža ludoveho uz mame.
Udenac | 11-08-2019 13:42:11
Zuzke vsetko najlepsie k meninam.
Registrovaný Fakt... Fakt... | 11-08-2019 12:49:52
... je to skutočne na grcanie.
Obyvatel | 11-08-2019 11:56:09
Otrasne. Este ze som ju nevolil. Šef jej materskej strany PS fetak ona rozvedena. Priam ukazkove smerovanie pre mladu generaciu. A tieto účelove ocenenia je len určitý druh korupcie ako si mocna kasta takto lacno kupuje a zavezuje statnikov a politikov k loajalite ich potrebam. Jeto grc.
Anonym | 11-08-2019 11:25:04
Za necele tri mesiace zatial nic neukazala, aj ked treba uznat, ze za taky kratky cas sa toho vela neda. Media maju zatial najväcsiu starost ako chodi oblecena, ucesana, nastylovana a co tym chce vyjadrit. Ale na toto ju predsa nikto nevolil. Uvidime neskor.
seredan | 11-08-2019 11:19:24
bezvyznamna cena pre bezvyznamnu figurku
Anonym | 11-08-2019 09:51:28
Kiska bol tak slaby prezident, ze ani tu by som mu nedal. Aj ked v minulosti tu odznel nazor, ze bol zatial najlepsi.
Seredan | 11-08-2019 01:19:05
Na druhu stranu Kiska tam bol celých 5 rokov a dostal maximalne kozu.
Re seredan | 11-08-2019 00:21:13
Pozor ešte sú to len dva mesiace aj s cestou...
Anonym | 10-08-2019 23:54:59
Nuz vsetko je mozne za 3 mesiace.
Seredan | 10-08-2019 23:08:47
Za 3 mesiace v prezidentskom paláci už dostala cenu ? Pýtam sa za čo ?
To vážne stačí kritizovať Rusko a činu a chváliť poľský systém že nakupuje americké zbrane a ich plyn ?
Keby radšej povedala či jej Truban ponúkal omamné látky keď bola v PS by bolo pre občanov zaujímavejsie

UPOZORNENIE: Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.

Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.

Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy. Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

Optik MORVAY AKCIA
Označenie inzercie
Reklamna plocha - bannerovy pruzok
Označenie inzercie
Pridať komentár
iLieky
Označenie inzercie
Reklamna plocha - bannerovy pruzok
Označenie inzercie
Reporteri
Označenie inzercie
Direct real Norea - REALITY
Označenie inzercie
Optik MORVAY
Označenie inzercie
Papiernictvo Kizze
Označenie inzercie
Begam Trnava
Označenie inzercie
Usporne vykurovanie
Označenie inzercie
LED ARENA
Označenie inzercie
Autopožičovňa Sereď
Označenie inzercie
Bezpecne mesto
Označenie inzercie
Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Sereď, Slovensko
Jasno
15°
C
72%
Východ 10 km/h
07:02
18:10

Štv

B

23°/12°

Pia

B

22°/9°

Sob

B

22°/9°

Vyhľadávanie
Posledné komentáre
Komentársmutok 11-02-2020 12:40:12:
Tragická dopravná nehoda medzi obcou Šintava a Šoporňa - AKTUALIZOVANÉ
KomentárPolícia Začala trestné stíhanie za zločin v kauze predaja rybníkov v P.Bystrici 08-10-2019 17:02:12:
Sereďskí rybári lovia opäť vo svojom revíri
KomentárPravda je len jedna 03-10-2019 17:26:08:
7. zasadnutie Obecného zastupiteľstva v Dolnej Strede dňa 3.júla 2019
Komentáranabela 26-09-2019 14:01:27:
Adrian Macho sa oficiálne ujal vedenia obce Šoporňa
KomentárSVD1 14-09-2019 20:22:21:
" V hudbe vyjadrujem svoje pocity "
Komentárveru 01-09-2019 17:42:35:
Z času na čas si zafajčil marihuanu, ktorú si sám dopestoval v dome vo Váhovciach
Komentárs.i.n. 30-08-2019 22:01:20:
Pripomeňme si hrdinov Slovenského národného povstania zo Serede
Komentáranonym 30-08-2019 19:54:00:
"Doteraz som sa nedožil výsledku zo strany MsU, poslancov MsZ v Seredi" - píše občan Serede
KomentárMiloš Majko 30-08-2019 12:57:35:
Prípad Jankovská nie je o stanovisku polície či právoplatnom rozsudku. Je o etike a morálke.
KomentárBlablablaha 29-08-2019 13:39:44:
Vláda schválila návrh nového zákona o občianskych preukazoch
Komentárivan 29-08-2019 11:08:33:
Seniorku v Trnave podvodníci nedostali. Legenda "vnuk".
Komentáruž pred 10 rokmi 29-08-2019 05:22:58:
Trnavská župa začína s rekonštrukciu Krajinského mosta v Piešťanoch a úseku cesty Podbranč - Myjava
Komentárteraz je 28-08-2019 08:18:20:
Obžalovanému starostovi Machovi pred prokurátorkou a sudcom do reči veľmi nebolo. Čo sa dozvieme na pojednávaní zajtra?
Komentárto nevymyslíš 27-08-2019 20:32:27:
Ministerka vnútra vymenovala nového prezidenta HaZZ
KomentárBaba Vanga 27-08-2019 17:15:31:
" Takže, aké riešenie sa núka, aby sme neprešľapovali na tej našej povestnej križovatke, kde nám zabíjajú štát ?" - píše Pavol Varga
Komentárpotecha 25-08-2019 13:41:57:
MFK Zvolen - ŠKF iClinic Sereď 0 : 2 (0 : 1)

Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Bottom panel

© SeredOnLine.sk všetky práva vyhradené. Obsah novín je chránený autorským zákonom č. 618/2003 Z.z. a medzinárodným právom.
Prepis , šírenie, či ďalšie kopírovanie tohto obsahu alebo jeho časti, a to akýmkoľvek spôsobom je bez predchádzajúceho súhlasu vydavateľa alebo autora článku zakázané.
Design: © Mgr. Matej Fraňo Logo a názov novín: © Miloš Majko
Noviny sú aktualizované priebežne.
Články uverejnené na SeredOnLine.sk neprechádzajú jazykovou korektúrou.
Redakcia a vydavateľ novín nezodpovedá za obsah autorov jednotlivých príspevkov. Redakcia a vydavateľ nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov a príspevky v diskusiách uverejnených v novinách.

Webdesign