Prihlásiť sa Prihlásiť sa | Registrácia Nová registrácia
Rescue Online | Sereď Online | SOL archív | Reportér 24

Najhoršia je mlčiaca väčšina
Označenie inzercie
Sereď Online

ISSN 1337-8481   Dnes je 18. 3. 2020, meniny oslavuje: , zajtra
RSS Export článkov
Top panel
Vrazda novinára a jeho priatelky nesmie zostat zabudnuta
Označenie inzercie
Wifina - internetove pripojenie pre verejnost
Označenie inzercie
RubrikyRubriky
FOTO
Označenie inzercie
INFOSLOBODA Transparentnosť v samospráve
Označenie inzercie
EXPEDICIA BALKAN 2014
Označenie inzercie
Sherlock Holmes
Označenie inzercie
Lekáreň
Údaje o lekárskej službe na dnešný deň nie sú dostupné.

Kino Nova
Múzeum Sereď
Farnosť Sereď
Označenie inzercie
Historické fotografie
Sereď
Označenie inzercie
Linky
Videá

Pošta v Seredi prejde veľkou rekonštrukciou - VIDEO

24
Budova Slovenskej pošty v  Seredi v najbližšom čase prejde veľkou rekonštrukciou. Slovenská pošta má vypracovaný projekt a po obdržaní stavebného povolenia od mesta Sereď začne s rekonštrukčnými prácami. Podľa plánu by sa mali uskutočniť ešte tento rok. Súčasťou rekonštrukcie bude vybudovaný  nový bezbariérový vchod z ulice Pekárska ( oproti MÚ ). Na tento účel predalo mesto Sereď niekoľko metrov štvorcových zo svojho majetku do majetku Slovenskej pošty. Aj vybavovacia hala by mala prejsť rekonštrukciou.
 
Hovorkyňa Slovenskej pošty a.s.,  p. Stanislava Pondelová k rekonštrukcii napísala nasledovné stanovisko:

Slovenská pošta, a.s., plánuje rekonštrukciu budovy pošty Sereď 1.  Plánujeme zrekonštruovať, zmodernizovať a zväčšiť poštovú halu pre zvýšenie komfortu klientov, zrekonštruovať zázemie, zatepliť fasádu a upraviť dvor.  Súčasťou opráv bude aj bezbariérový prístup od Pekárskej ulice. Výška investície je momentálne v štádiu spracovania.

Mesto Sereď vyjde občanom v ústrety a parkovisko pred MÚ uvoľní nielen návštevníkom Mestského úradu ale aj Slovenskej pošty.  Motorové vozidlá zamestnancov MÚ budú parkovať vo dvore, kde sa dobuduje rozostavané parkovisko. V súčasnosti je tam približne 10 parkovacích miest, ale kapacita pozemku je najmenej  na 30 miest. Na dokončenie je potrebné  naniesť niekoľko kubíkov škváry, ktorú aj s asfaltovou drťou MÚ má k dispozícii a na to naniesť posyp makadamom.  Výškový rozdiel medzi úrovňou záhrady a dvora MÚ využije  na vybudovanie približne troch až štyroch miestností, z toho  tri by mali byť garáže pre automobily, ktoré sú majetkom mesta  ( Piaggio, nová biela Dacia a stará červená Dacia ).  Jedna miestnosť by mala byť dielňa. Plánom je, aby strechy garáží boli zároveň novými parkovacími miestami. Práce na parkovisku vo dvore by mali byť ukončené v mesiacoch október až november 2013.

Práce na Slovenskej pošte by mali prebiehať tak, aby chod pošty nebol narušený a klienti neboli ničím obmedzení. Po ukončení rekonštrukcie by z budovy slovenskej pošty mala byť budova moderná a komfortná. Slovenská pošta verí, že klienti túto rekonštrukciu ocenia a budú s jej službami nadmieru spokojní.  

Video k článku:


Komentáre k článku:

Komentovať môžu:
registrovaní menom
registrovaní nickom
›VŠETCI‹
ASTMA | 27-01-2014 19:33:30
Nech nezabudnú na poriadnu ventiláciu!V určitých dňoch opadáva aj farba z auta ked idete okolo a hlavne v lete!Už ma naplo medzi otvorenými dverami a nemyslím si,že by som bol fajnový!
Jozef | 27-01-2014 19:17:35
Na to,ze sa jedna o pol roka stary clanok a posta je stale nepruzna, sa to dobre rozbehlo.
presne | 27-01-2014 18:46:36
Veru tak. Nikoho nezaujíma rekonštrukcia pošty. Načo to bude dobré? Čo jej akože teraz chýbalo? Nič! Nič okrem toho aby sa to tam hýbalo !!!!!!!! Každý mesiac tam čakám jak tupelo a robí jedna pani, druhá je zatvorená a rada je tam jak na teplý chlieb! Poštu nie treba prerábať , ale treba aby tam začali pani makať za prepáškami. Behá ich tam dosť, len málo ich je za okienkami. Stále sú tam len rady a ľudia nemajú nato trpezlivosť. A to že sa ZASA prerába je trápne. Aj tak je to len na dve veci , pokiaľ tam ľudia budú čakať zasa 15-20min. v rade .
gulak | 27-01-2014 18:33:59
Rekonštrukcie sa robia preto,aby sa niekto pekne nabalil,alebo ide prerábať dom,vilku a pod.
Dovod? | 27-01-2014 18:28:39
Tých rekonštrukcií pošty prebehlo už niekoľko, žiaľ zatiaľ sa nič nezlepšilo... A ani sa nezlepší dokiaľ tam budu fungovať len dve dve ženy za prepážkami... Aj ked sa teraz super hyper moderne urobí a budu tam makať dve ženy je to na dve veci... Toto nech konečne pochopia na ústredí a posilnia tu poštu aj personálne!!!!!
trolljeger | 27-01-2014 18:06:48
Styri okenka su tam nato aby mohli davky vyplacat rychlo a vy ostatny namesto picovania na dve okenka by ste mali ist makat nech je zceho.
otazka | 27-01-2014 16:00:01
V akom stadiu je teraz parkovisko? A kedy sa zacne rekonstrukcia pošty?
pre: ACH JAJ MUHEHE | 25-09-2013 08:45:30 | 25-09-2013 21:48:44
aj ja robím s peniazmi - robím v banke a nesiem riziko, keď zle vydám platbu. rovnako aj lekár nesie následky za svoje chyby ak sa nejakých dopustí, aj vodič, aj novinár.. každý nesie následky ak urobí prešľap - to je snáď samozrejmosť, tak naozaj nechápem o čom bol tvoj príspevok... a neviem či si niekedy bol/a aj na nejakej inej pošte, ja chvalabohu áno, a môžem teda porovnať rýchlosť práce - a v Seredi je to naozaj úbohé. Aj prístup, aj rýchlosť vybavovania.
RE ODPOVED SL.P. | 25-09-2013 15:01:24
To je síce pravda,ale keby bolo otvorených toľko okienok,koľko ich tam je a nerušili by pani pri peniazoch vydávaním balíkov a doporučenej pošty,keby sa vedľa nej nechichotali dalšie dve tri,tak by na to každý pozeral inak!!A nezaškodilo by školenie pre tie paničky ktoré sa snažia pracovať s počítačom a za ten svet to nie a nie poslúchnuť!Ak by ich tam bolo päť pomalých tak vždy rýchlejšie ako dve pomalé!Nie náhodou??
Smerák robí kurz na Pošte | 25-09-2013 12:28:52
http://firmy.etrend.sk/firmy/postari-sa-naucia-zvladat-stres-za-desattisice-eur.html
ODPOVEĎ PRE SLOVENSKÁ POŠTA 23.9. | 25-09-2013 08:57:23
Máš na mysli, tých schopnejších konkurentov, čo strkajú dopisy napr. od O2 a sporitelne do cudzích schránok? Tak to ďakujem pekne!!!!! Susedia si navzájom porozdávajú poštu, no nie? Mne nastrkali do mojej schránky poštu pre pani úlne s inej ulice, ani meno nesedelo, ani priezvisko a ani dokonca ulica. A čuduj sa svete, nedoručovala to pošta. Neboli ani na jednom s nich známky a razítka pošty?!?!?!?!? Pekná poctivá konkurencia. Len si neviem predstaviť kto im povolil takto zbastardiť doručovanie faktúr a výpisov a inej pošty. ?!?!?!?
ACH JAJ MUHEHE | 25-09-2013 08:45:30
Neviem kto si, ale to meno ti doslova sedí. V určitých veciach máš pravdu, že sú otvorené iba dve okienka, sú tam dlhé rady, ale ak by sa pomýlila poštárka v svoj neprospech, čo i len o pár éčiek, išiel by si jej to vrátiť? Keď by mala pracovať rýchlo, určite by prišla o veľa peňazí. Nie za pomalosť, ale za rýchlosť. Pretože peniaze treba prepočítať aj dva krát a dávať pozor, aby nevy dala navyše. Totiž nie od teba, ale od nej by to pošta pýtala nazad.
Slovenská pošta | 23-09-2013 07:17:45
Slovenská pošta je zadĺžený, zatuchnutý a neprispôsobivý relikt komunizmu, ktorý prežíval vďaka tomu, že schopnejší mali zakázané jej konkurovať.
.
Na poštu len v krajnom prípade. Pravidelne a spoľahlivo človeka vytočia.
Obcan | 22-09-2013 22:35:28
Myslim ze ludia nepotrebuju zase komplet prerobit postu ked bola prerabana vlastne nedavno.
Vtedy sa argumentovalo ze sa priestor zvacsi/pribudnu okienka,ale dodnes som nepochopil naco im je tolko okienok,ked idu vzdy max.2 okna-aspon teda ked ja tam sem-tam zajdem,tak pekne krasne cakam v dlhom rade.
Ved sa vlastne nic nezmenilo,naco to potom rekonstruovali a hlavne naco to idu rekonstruovat znova ???
Skor mi to pripada ako keby chcela posta zas len vlozit peniaze na rekonstrukciu,aby boli vykazana a hlavne vyplatene...
Opakujem este raz-problem posty nieje budova,ale to ze je vlastne napoly nefunkcna.
muhehe | 22-09-2013 22:24:42
a všetci dúfame že rekonštrukciou prejdú aj "poštárky za prepážkou" - lebo tie lenivé pomalé .... Keď tam raz za čas stojím s balíkom alebo pre balík, tak čakám 20min minimálne - spoza skla ich vidím jak klebetia, otvorené sú 2 prepážky z tých všetkých a ľudia čakajú až po dvere na ulicu.. ak si človek otvorí ústa, aj slušne, tak ešte naschvál spomalia..
Peter pre sheley | 22-09-2013 10:05:04
A čo sú pseudoúradníci na pošte na úkol?Oni na tú slanú vodu zarobia,lebo ja som odviedol dane a oni na mna z vysoka serú ak sa náhodou zastavím na pošte!Preberám tam len dobierky a vždy niekde inde a so samými problémami!Naše dane rovná sa slaná voda pre nich, minimálne!Ak majú problém z výškou platu,nech sa páči niekde inde ,určite tam ne robia z vlastnej vôle!
shelley | 21-09-2013 14:31:10
Ja na tú nešťastnú poštu nechodím veľmi často, ale vždy, ke´d tam idem, rozmýšľam, v čom to je, že to tam tak strašne dlho trvá. Tam aj keď prídete a ste druhý v rade, aj tak sa načakáte. Nechcem tie ženy obviňovať bez znalosti problematiky, myslím, že majú príliš malé platy na to, aby boli nejak veľmi iniciatívne. Asi tak ako aj sestričky v nemocniciach. O tom sa tiež popísalo veľa, aká je starostlivosť o pacienta u nás. Na pošte sú teraz všade počítače a mám dojem, že tie ich v práci ešte brzdia. Nuž, keď robíte s peniazmi, treba dávať pozor, lebo nezarobíte ani na slanú vodu - hmotná zodpovednosť. Keby mali takú hmotnú zodpovednosť naši politici! A tak by som to na záver celkom prekvapivo zhrnulo slovami : Ryba smrdí od hlavy!
pre anonym | 21-09-2013 11:30:31
Nemáš vysoké nároky,ale za tie ceny,čo si účtujú aj trocha ústretovosti voči občanom,ktorí sa im skladajú na výplatu by nezaškodilo!Starší ľudia sú častejšie na pošte ako Ty a tá arogancia a neochota to sa nedá prehliadnuť!Jedno okienko otvorené a traja zamestnanci okolo toho čo sa snaží niečo robiť a debata na plné pecky!Niekomu stačí tak málo....
smer na pošte kradne | 20-09-2013 17:36:26
Richard Sulik 18.9.2013 NRSR........3. jún, deň na to, toto sú už kauzy v dennom takte. 3. jún 2013. Slovenská pošta zaplatí 600 tisíc eur za opravu strechy. Slovenská pošta rekonštruuje strechu 2 400 m2 , 200 - 250 eur na meter. Podľa ľudí z brandže je bežná cena 30 eur za meter, rozdiel pol milióna. Ja by som to nespomínal kvôli pol miliónu, ale viete, ten denný takt, to už.... (Potlesk.)
Áno, prepáčte, budem korektný, prepáčte, dobre, Slovenská pošta rekonštruuje strechu 2 426 m2 , to je 248,85 eur na m2. Podľa ľudí z brandže je obvyklá cena 30 eur, tak už som to úplne korektne presne povedal, informácie inak verejne dostupné.
Gabika | 20-09-2013 11:48:57
ak má niekto výhrady, že v Seredi je na pošte všetko ok, choďte sa pozrieť do Galanty na poštu a uvidíte rozdiel. priestor, klíma v lete, a aj zamestnankyne sú omnoho rýchlejšie. venujú sa zákazníkom a nie jak v Seredi, rad 5 metrov a ona s druhou začnú preberať, kto aké zákusky priniesol...
Robo Horvath :) | 19-09-2013 21:58:44
O tom ze to parkovanie pred MsU treba poriesit pre zam. vo dvore som tu pisal uz asi pred rokom a konecne na to prislo co je rozumne riesenie len som sa nedocital ze kolko novych parkovacich miest vytvori posta.
sawubona | 19-09-2013 21:31:40
chodím na poštu do Kauflandu, ale tu to tiež nie je o nič lepšie - skoro stále otvorené iba jedno okienko, veľa ľudí. Akurát to prostredie je prijateľné. Na poštu občas treba ísť, všetko sa nedá riešiť cez net.
jedno | 19-09-2013 21:02:14
tak velke plus ze konecne po tych rokoch umoznia aj bezbarierovy pristup a tym hlavne aj moznost mamiciek s kocarmi. ale ja osobne som tam dlho nebol kedze vsetko riesim cez net
Maťka | 19-09-2013 20:50:38
ten bezbarierový prístup už bol načase , len aby sa aj tie služby a zatvorené okienka zlepšili a otvorili ....
Maťka | 19-09-2013 20:50:06
ten bezbarierový prístup už bol načase , len aby sa aj tie služby a zatvorené okienka zlepšili a otvorili ....
anonym | 19-09-2013 20:24:34
Čo by ste chceli? Karafiáty? Ja idem na poštu 2 krát do roka, ale neviem čo by mi tam malo vadiť. Masážne kreslá pri čakaní na vybavenie by ste náhodou nechceli? Na čo sa tu hráte?
pedro | 19-09-2013 20:16:58
dufam,ze aj tie spuchliny co sedia za sklom vymenia.
Ja... | 19-09-2013 19:56:33
Vzdy sa tu najde nejaky vandrak co ma nic hodne komentare...Nemali by ste ani zit vam vsetko vadi...Vam je to tu hodne nechat zarast a splinut s prirodou potom som zvedavy kto by tu otrcal tu smradlavu hubu co len vsetko komentuje a nikto nic neurobi.A dobre mu bude za cudzie chodit na novu postu!!! Debilny narod ste aj budete a my normalny sa len hambit mozme za vas zakomplexovany ludia co vam za mlada vsetci zle robili...
Seredan | 19-09-2013 18:15:00
Seredskej pošte sa snažím vyhýbať na kilometre radšej navštívim kaufland a prilahlé obce a tam čakať celú večnosť
sovereign | 19-09-2013 17:37:03
hm, myslim, ze posta sa kopletne renovovala pred cca 10-12 rokmi
martina | 19-09-2013 17:33:30
uz pred 5 rokmi bolo neskoro...
od kedy otvorili kaufland tak chodim len tam. horsie je, ked si musim ist vyzdvihnut postu osobne...
pre anonym | 19-09-2013 17:00:48
to ste teda slepy
anonym | 19-09-2013 16:06:50
ja chodim casto na postu a nemozem povedat jedno zle slovo na zamestnankyne, samozrejme musim vynechat tie datumy, kedy sa rozdava podpora, vtedy tam nejdem, neda sa ten vzduch dychat a ten hluk pocuvat. Zamestnanci si zasluzia obdiv ze tam musia vydrzat v takych podmienkach, v lete sauna, nedychatelny vzduch a predhistoricke vybavenie...urcite aj oni cakaju na lepsie pracovne podmienky
hela | 19-09-2013 15:03:08
dufam ze aj tie ženy vymenia
hela | 19-09-2013 15:02:33
hura
anonym | 19-09-2013 12:15:36
to je na porasku na poste a ta ochota no fuj
Peter | 19-09-2013 12:07:59
Okrem Poštovej Banky tam nevybavíte nič,alebo po dlhom čakaní lebo zo všetkých okienok je otvorené jedno a tam sedí osoba ktorá nevie ani na počítači!
Gabika | 19-09-2013 11:42:46
konečne..., ale potom by mali pouvažovať aj nad výmenov niektorých zamestnancov a bude to ok

UPOZORNENIE: Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.

Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.

Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy. Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

Optik MORVAY AKCIA
Označenie inzercie
Reklamna plocha - bannerovy pruzok
Označenie inzercie
Pridať komentár
iLieky
Označenie inzercie
Reklamna plocha - bannerovy pruzok
Označenie inzercie
Reporteri
Označenie inzercie
Direct real Norea - REALITY
Označenie inzercie
Optik MORVAY
Označenie inzercie
Papiernictvo Kizze
Označenie inzercie
Begam Trnava
Označenie inzercie
Usporne vykurovanie
Označenie inzercie
LED ARENA
Označenie inzercie
Autopožičovňa Sereď
Označenie inzercie
Bezpecne mesto
Označenie inzercie
Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Sereď, Slovensko
Jasno
15°
C
72%
Východ 10 km/h
07:02
18:10

Štv

B

23°/12°

Pia

B

22°/9°

Sob

B

22°/9°

Vyhľadávanie
Posledné komentáre
Komentársmutok 11-02-2020 12:40:12:
Tragická dopravná nehoda medzi obcou Šintava a Šoporňa - AKTUALIZOVANÉ
KomentárPolícia Začala trestné stíhanie za zločin v kauze predaja rybníkov v P.Bystrici 08-10-2019 17:02:12:
Sereďskí rybári lovia opäť vo svojom revíri
KomentárPravda je len jedna 03-10-2019 17:26:08:
7. zasadnutie Obecného zastupiteľstva v Dolnej Strede dňa 3.júla 2019
Komentáranabela 26-09-2019 14:01:27:
Adrian Macho sa oficiálne ujal vedenia obce Šoporňa
KomentárSVD1 14-09-2019 20:22:21:
" V hudbe vyjadrujem svoje pocity "
Komentárveru 01-09-2019 17:42:35:
Z času na čas si zafajčil marihuanu, ktorú si sám dopestoval v dome vo Váhovciach
Komentárs.i.n. 30-08-2019 22:01:20:
Pripomeňme si hrdinov Slovenského národného povstania zo Serede
Komentáranonym 30-08-2019 19:54:00:
"Doteraz som sa nedožil výsledku zo strany MsU, poslancov MsZ v Seredi" - píše občan Serede
KomentárMiloš Majko 30-08-2019 12:57:35:
Prípad Jankovská nie je o stanovisku polície či právoplatnom rozsudku. Je o etike a morálke.
KomentárBlablablaha 29-08-2019 13:39:44:
Vláda schválila návrh nového zákona o občianskych preukazoch
Komentárivan 29-08-2019 11:08:33:
Seniorku v Trnave podvodníci nedostali. Legenda "vnuk".
Komentáruž pred 10 rokmi 29-08-2019 05:22:58:
Trnavská župa začína s rekonštrukciu Krajinského mosta v Piešťanoch a úseku cesty Podbranč - Myjava
Komentárteraz je 28-08-2019 08:18:20:
Obžalovanému starostovi Machovi pred prokurátorkou a sudcom do reči veľmi nebolo. Čo sa dozvieme na pojednávaní zajtra?
Komentárto nevymyslíš 27-08-2019 20:32:27:
Ministerka vnútra vymenovala nového prezidenta HaZZ
KomentárBaba Vanga 27-08-2019 17:15:31:
" Takže, aké riešenie sa núka, aby sme neprešľapovali na tej našej povestnej križovatke, kde nám zabíjajú štát ?" - píše Pavol Varga
Komentárpotecha 25-08-2019 13:41:57:
MFK Zvolen - ŠKF iClinic Sereď 0 : 2 (0 : 1)

Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Bottom panel

© SeredOnLine.sk všetky práva vyhradené. Obsah novín je chránený autorským zákonom č. 618/2003 Z.z. a medzinárodným právom.
Prepis , šírenie, či ďalšie kopírovanie tohto obsahu alebo jeho časti, a to akýmkoľvek spôsobom je bez predchádzajúceho súhlasu vydavateľa alebo autora článku zakázané.
Design: © Mgr. Matej Fraňo Logo a názov novín: © Miloš Majko
Noviny sú aktualizované priebežne.
Články uverejnené na SeredOnLine.sk neprechádzajú jazykovou korektúrou.
Redakcia a vydavateľ novín nezodpovedá za obsah autorov jednotlivých príspevkov. Redakcia a vydavateľ nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov a príspevky v diskusiách uverejnených v novinách.

Webdesign