Prihlásiť sa Prihlásiť sa | Registrácia Nová registrácia
Rescue Online | Sereď Online | SOL archív | Reportér 24

Najhoršia je mlčiaca väčšina
Označenie inzercie
Sereď Online

ISSN 1337-8481   Dnes je 18. 3. 2020, meniny oslavuje: , zajtra
RSS Export článkov
Top panel
Vrazda novinára a jeho priatelky nesmie zostat zabudnuta
Označenie inzercie
Wifina - internetove pripojenie pre verejnost
Označenie inzercie
RubrikyRubriky
FOTO
Označenie inzercie
ŠKOLA DEMOKRACIE
Označenie inzercie
EXPEDICIA BALKAN 2014
Označenie inzercie
Sherlock Holmes
Označenie inzercie
Lekáreň
Údaje o lekárskej službe na dnešný deň nie sú dostupné.

Kino Nova
Múzeum Sereď
Farnosť Sereď
Označenie inzercie
Historické fotografie
Sereď
Označenie inzercie
Linky
Videá

Poslanec MsZ Marian Sidor parkovaním na "zebre" demonštruje nedostatok parkovacích boxov

200

Sereď    |  Po odchode z rokovania  MsZ sme sa  Ing. Mariána Sidora, CSc spýtali, prečo svoje súkromné osobné auto parkuje na vodorovnom dopravnom značení, ktoré je na mieste aplikované preto, lebo v tejto časti  komunikácie, parkovanie umožnené nie je.

Na aute po celom dni "papuču" nainštalovanú nemal  a nenašli sme ani pokutový blok či predvolanie na  MsZ. Poslanec  MsZ  Marián Sidor  prostredníctvom nás, obyvateľom mesta poskytol  vysvetlenie, ktoré prinášame na videu.


Video k článku:


Komentáre k článku:

Komentovať môžu:
registrovaní menom
registrovaní nickom
›VŠETCI‹
celá táto záležitosť | 19-04-2013 16:05:11
mi pripomenula jednu scénku z filmu Pelíšky:"A komu tím prospějete?!" :-D


www.youtube.com/watch?v=4St9BnOFMXQ
Imro | 19-04-2013 15:29:01
Pre fakty 15.14.53:Keď videl pán Sidor aké reakcie sú tu na neho,pri platení pokuty mal si zavolať pána Majka s kamerou alebo mohol reagovať náčelník MP a ukázať tu doklad o zaplatení pokuty.Ale to nie je o tom že aj keď ju zaplatil tak až po vyzvaní medií.Hneď ráno tam mal mať papuču.Dovolím si tu tvrdiť a nikto ma nepresvedčí,že keby sa nikto do toho neobul, tak zabudnite že by platil pokutu.Papuče na autá sa dávajú podľa značky auta,ŠPZ-ky a hrúbky peňaženky.Zlaté oči čo videli zaplatiť pokutu pána poslanca.Papier sa dá ukázať po funuse hoc aký.
Fakty | 19-04-2013 15:14:53
1. Zaparkoval kde nemal
2. Podal nestastne vysvetlenie situacie
3. Dostal a zaplatil pokutu
4. 20 ludi si tu odbavilo svoj vnutorny hnev v ramci hesla "kto chce psa bit, palicu si najde" - samozrejme anonymne
5. Vlci vyju a karavana ide dalej - denne x vodicov v Seredi zle zaparkuje, pricom niektori dostanu pokutu. Ale co oci nevidia, srdce neboli :)
suhlas p.Klokner a Marek | 19-04-2013 13:55:23
p. Klokner má pravdu. Keby si však posvietil na vzťahy p. primátora s dotyčným pánom tak by sa ani nečudoval, že si takéto niečo môže dovoliť. A p. Marek má tiež pravdu. Pri malej uličke a aj na hlavnej ceste stoja a ničia trávu autá každý deň a MsP nič.
anonym | 19-04-2013 07:37:17
...ale opýtajme sa aj na jeho súkromné činnosti. a nebudeme sa už veru zaoberať nejakým jarným upratovaním.
j.f. | 19-04-2013 07:25:57
...... ja však áno :)
j.f. | 19-04-2013 07:23:18
Mal priznať chybu a zaplatiť pokutu. Takto to celé vyznieva ako reakcia nejakého nafukanca aj ked pravda taká byt nemusí. Ale som presvedčený, ze takto uz nezaparkuje určite :).
Robo Horvath | 18-04-2013 23:38:38
Je pravda ze to parkovanie je tam katastrofa ale od Sidora by som cakal skor nejake riesenie ako protest a vlastne proti komu ? Riesenie je a jednoduche. Oproti toho parkoviska cez cestu treba obetovat tie prestarle tuje a spravit tam pred postou parkovisko na parkovanie ako pred MsU,potom samozrejme zamastnancom MsU umoznit parkovat len vo dvore MsU a este aj posta ma dvor od hasicov, treba tam zburat ten odstrasujuci mur a posta nech si tam pre svojich zakaznikov vybuduje parkovisko. Mozno staci len takto trochu uvazovat ako sa to da a nie demonstrovat alebo chciet spoplatnovat parkovisko a znovu len zdierat obyvatelov mesta. Co vam malo platia na daniach a poplatkoch?
Anonym | 18-04-2013 23:00:33
Sidor mohol parkovať vzadu v dvore Msu kde sa robí parkovisko pre zamestnancov,aby pred úradom mohli parkovať ľudia idúci na poštu.Vraj aj dostal pokutu od polície . Môžete zistiť či je to pravda?
Rasto | 18-04-2013 22:07:06
Pan poslanec si parkuje pred uradom cely den a nic. Ja som na chvilku zastavil pri poste a hned dobehlo Mestapo. Nebolo by rozumnejsie tie parkoviska budovat? Na postu kazdy ist raz za cas musi a miest na parkovanie je tam asi 5
Peter Klokner | 18-04-2013 21:12:56
Pán Sidor nám ostatným dal návod kde sa dá parkovať bez rizika pokuty. Na video nemám náladu a čas. Takže pre ostatných je to celkom slušne zadokumentovaný precedens kde to ide aj bez otravnej "priestupkovej Kobry" alias MsP.Tu by mohol niekto dostatočne drzý resp. sebavedomý argumentovať možno aj diskrimináciou.
Inak v sobotu som teda ocenil brilantnú rýchlosť s akou sa vasporiadali s vodičom ktorý si niekoľko desiatok sekúnd dovolil zastaviť na takmer prázdnom parkovisku pri Jednote na mieste pre invalidov. Tento šokujúci čin mal podľa bleskovej reakcie jednoznačne najvyššiu prioritu.

Nie je to občas aj vám chlapci z MsP trápne donekonečna sa vystavovať pohŕdaniu za takéto trápnosti?
Marek | 18-04-2013 10:37:34
p.Majko to si o vas nemyslim, naopak som predsa pochvalil redakciu za prispevok. Len som neskutocne vytoceny z vyhlasenia p. poslanca
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 18-04-2013 10:02:39
Marek | 18-04-2013 09:45:19 | - dufam ze po tisicoch mojich prispevkov nemate pocit ze som uplny debil. Nie je vsak podstatne, comu verim. Podstatne je to, ze ja nechcem nihoho navadzat na kritiku ci obhajobu nejakeho konania. Svoj nazor som vyjadril a v materiali to mal umoznene aj Marian Sidor.
Znovu viem podstatne viac, ako je uverejnene. Neznamena to vsak, ze zaver uverejneny nebude. Len ho zase musi povedat Marian Sidor.
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 18-04-2013 09:57:56
denisa | 18-04-2013 04:21:40 | - Deniska, suhlasim. Pod clankom v ktorom som sa venoval nestastnemu Veselickeho vyroku som napisal jasne, ze policajt pri zakroku musi mat istotu, ze jedna v sulade so zakonom a jeho zakrok nespochybni hocikto.

Vyroky predstavitelov mesta v ktorych verejne prezentuju nazor, ze si nevedia predstavit mestskeho policajta, ktory by kontroloval urcitu osobu ci porusuje predpis, su mimoriadne nestatsne a pre pracu policajtov zle. Pri zakaze ktory nepozna vynimky totiz nie je mozne nechavat na policajtoch hoho hontrolovat a koho nie, pripadne ich nepriamo navadzat na to, ze su medzi nami osoby (nech ide o hocihoho), ktore kontrolovat nemaju.

Co taketo rozmyslanie pana Veselickeho a kazdeho kto to schvaluje sposobuje?

Myslim si, ze som to napisal dostatocne jasne a faktom je, ze ak dnes kazdemu zacne slopat aklohol (vino nepochybne) z flase ci krabice aj priamo na namesti pod kamerou staci aby policajtovi povedal, ze on iba usrkava. Ak sa bude policajt tvarit nechapavo, staci povedat, ze pan Veselicky mu to vysvetli. Zial, mnohi ludia si parkovanie v zakaze mozu vysvetlovat podobne a odvolavat sa na demonstrovanie nedostatku parkovacich miest.

Mame rovnost pred zakonmi a to je zaklad, ktory si musime uvedomi ak chceme, aby system fungoval.
Marek | 18-04-2013 09:52:43
pan poslanec keby povedal je mi to luto, stava sa, nestihal som a som ochotny niest nasledky tak tu mate 5 prispevkov a nikto nic neriesi ale tym co povedal robi z ludi idiotov. Myslite ze by p. poslanec siel takto demonstrovat aj keby schodza nebola?, proste tam odstavit auto a ist pesi niekam...., no samozrejme ze by tam nestal, ved co by z toho mal?
Marek | 18-04-2013 09:45:19
p. Majko, hadam neverite tomu co pan poslanec povedal, keby chcel upozornit na nedostatok parkovacich miest tak na to miesto vycapi nejaky transparent "tu by mohlo byt parkovacie miesto" na 3 dni, on proste potreboval zaparkovat (najlepsie pred vchodom) aby sa dostal na schodzu, nespravnych parkovani sa da najst v meste desiatky, ale nemoze si to dovolit verejny cinitel plateny z nasich dani ktoremu ludia dali doveru, bohuzial, on je ten co reprezentuje. To ze bol "ochotny" hovorit na kameru, ved je to jeho povinnost aj ked nepisana a urcite lepsie ako keby odmietol, to by bola arongacia a to by ste potom videli tie prispevky na fore. Mna prekvapilo ze ste si tykali v rozhovore (to je v poriadku mozno ste priatelia) a napriek tomu ste mu dali taku pre neho zakernu otazku, za toto som ochotny sledovat tieto stranky cely den lebo ste dokazali dat bokom mozno priatelstvo pred objektivnym spravodajstvom, btw Denisa palec hore za posledny prispevok. Necinnost policie radsej nekomentujem
denisasa | 18-04-2013 04:28:44
Este ma napadla jedna malickost najblizsie ak sa budem nudit tak nafotim z auta prejazdnost niektorych krizovatiek v meste kde pri zlom parkovani aut je braneny vyhlad na hlavnu cestu cestu a dufam ze by sa niektory spoluobcan zapojil do fotenia.
denisa | 18-04-2013 04:21:40
pan Majko neda mi nereagovat.pisem sice o 4 rano cez mobil tak sa ospravedlnujem za chyby ale to ze som si nedala servitku pred usta za tym si stojim.nejde o ziadne vybudenie nasilia skor je to myslene aby slovne dostal po papuli za tie jeho demonstrativne reci.ak jeden moze kaslat na zakony a druhy nie tak jediny plodic nasilia je tu dotycny pan. Ako som pisala nizsie skutocne sa hocikto v meste moze postavit do zakazu a tvarit sa ze demonstruje. Na margo toho vsetkeho musim napisat. Minulu stredu som cakala v aute pred postou. Stala som tam zhruha polhodinu a na tej inkriminovanej zebre stalo auto nemenovanej realitnej kancelarie. Statny sli hore a dolu a nikto nic.nikto sa ani nepozastavil. Potom si tam este zaparkovalo jedno auto na zebre. Chlapik vybehol na postu...tak neviem ci je to normalne. Druha vec sa tyka mna samej. Sla som cez jednosmerku na novovybudovanom namesticku. Zvonil mi mobil tak som sa postavila na kraj pri starej drogerii nech nezavadziam prejazdu. Dvihla som telefon s tym ze dotycnej osobe sa ozvem neskor a poviem vam kym som to do mobilu oznamila mi klopkal na okno mestsky policajt ze tam nesmiem parkovat. Hlavne ze som mala zapnuty motor. Prave som zlozila mobil a hovorim mu ze som tam parkovat nemienila len som si vybavila hovor. Takze to ma uz isli hned riesit. A dalsia vc parkovanie pri anicke na pravej strane vozovky smerom do parku. Tam by sa vyzbieralo pokut. Dokonca asi statny su vynimkou ked idu na cigansku a stoja na pravej strane ako hrdy vzor. Skutocne jeden meter v nasom seredskom stat v state asi neplati a isto mi vela spoluobcanov da v tomto za pravdu. Takze pan poslanec ak ma ego nech si zaplati pokutu a nech je ako uradna osoba ktora nas zastupuje aj nasim vzorom inak bude asi riadne lezat vela ludom v zaludkoch.
Andrea | 18-04-2013 04:17:59
Presne ukazka nasej mestskej policie ako si vsimaju dopravne priestupky. Na Garbiarskej ulici tiez stavaju auta pravidelne na zebre napr.cely vikend a viete kolkokrat prejdu mestski okolo a nic sa nedeje.Mali by absolvovat minimalne vysetrenie u ocnej lekarky.
Seeker | 18-04-2013 00:49:17
Kamery by boli funkcne a aktivita by sa vyvijala zo strany cinitelov ak by tam stala Skoda Favorit !!!!!!!
anonym, | 17-04-2013 23:16:20
však dajte niektopodnet na políciu štátnu a ponúknite zábery z videa, a uvidíte či polícia začne koanť .
MUSÍ konať na popud kohokoľvek, skúste to niekto uvidíte že za to dosstrane pokutu
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 17-04-2013 22:44:15
Popoludnie som s rodinou stravil v BA, takze som pomerne dost dlhu dobu bol v podstate mimo net. Nudzovy stav v diskusii nenastal, snad okrem dalsieho mytu na sukromnom blogu ktory platime mojmu priatelovi Veselickemu my obcania sa nic nezmenilo - vlastne, takmer nic.

Debata pod clankom o parkovani Mariana Sidora nabrala na obratkach. Ale k veci.
Nedovolim si robit zaver z toho, ci poslanec MsZ zakon porusil alebo nie. To je na inych. Dovolim si vsak trosku zareagovat na diskusne prispevky.
Nepochybujem, ze mnohe z nich su napisane obcanmi tzv. od srdca, niektore dokonca az prilis priamo. Deniska, ustupte prosim od tych militantnych myslienok - nasilie plodi nasilie a Marian je fakt kludny clovek.

V diskusii ma mrzi jedno a stale to iste. Ludia, preboha, preco sa hanbite podpisat pod svoj nazor? Preco mate problem s tym, napisat, napr: "Marian, tak to si torsku prehnal, alebo myslim si, ze toto nie je ten najvhodnejsi sposob demonstracie". Vlastne, ani tak nejde o to, co napisete, skor - preco nie pod svojim menom?
S Marianom som sa normalne pobavil pri jeho aute odparkovanom na zebre, normalne mi odpovedal na otazky a normaalne mi ani neodtrhol hlavu. Neverim, ze by ju odtrhol komukolvek, kto by mu normalne napisal, co si o jeho konani mysli.
Viete, inak sa pocuva aj negaativum od konkretneho cloveka a inak od anonyma. Chceme poukazovat aj na krivdy, ktore ludia denno denne pocituju. A chceme poukazovat slusne, adresne a ferovo. Ludia, pomozte nam, nekazte to, co mame krvopotne za roky vybudovane.

Mrzi ma, ze ludia sa pustia snad do kazdeho cloveka, kto hlasa snad aj tu najslachcetnejsiu myslienku (netvrdim, ze toto je zrovna dobry priklad) a hlasa ju verejne a pod svojim menom. Skusili sme to vsetci a aj niektori poslanci (i ked teda pri urcitych menach sa mi uz toto spojenie pouziva dost tazko). Citatelia a diskutujuci sa pustili do kazdeho, kto trosku vytrcil cumak. Preboha ludia, preco tak trestate tych, ktori sa rozhodnu nieco skusit - viete ako s chuti sa na Vas vsetkych musia rehotat ti, co niekde v zadku cucia ako vos pod chrastou a niekolko volebnych obdobi z vysoka .... na Vas?

Je mozne, ba je prakticky isté, ze Marian pochybil. Nestrcil vsak hlavu do piesku, neposlal ma do prdele (druha vec je, ze by som sa nedal) a reagoval. Postavil sa pred kameru a komunikoval. Nedavajte mu zamienku, aby toho lutoval. Kazdy s nas je z masa a kosti, kazdy mame svoju cest a preto - skuste rozmyslat. Zatial mozno len to. Ostatne posupne pride.

Na zaver, skutocne neobhajujem konanie Mariana Sidora. Nemajte obavy, prinesieme info, ako vec dopadla. Mate moje slovo. Skuste vsak byt aspon trosku spravodlivi. Prosim.

Dakujem za pochopenie.
Robo Horvath | 17-04-2013 22:10:35
No pan poslanec Sidor si poriadne a demonstrativne nakakal na svoju hlavu a este aj na hlavu celeho vedenia mesta nakolko ako poslanec a prava ruka primatora je jeho sucastou nakolko az po intervencnom a rafinovanom tahu primatora sa pan Sidor dostal z pozicie nahradnika za poslanca a to tak ze sa ponukla funkcia a miesto na MsU zvolenemu panovi Himpanovi.
Vlastne pan poslanec demonstrativne vyzdvihol neschopnost vedenia to parkovanie tam riesit. Ale hlavne ze nejaky chuj by uz chcel ryzovat na parkovnom. Doporucujem sa na nazor plateneho parkovneho najskor spytat vasich volicov.
strelec | 17-04-2013 22:08:02
Po tomto príspevku príslušníci MsP môžu kľudne pokutové bločky hodiť do koša a papuče odniesť do zberu. Pan poslanec dal dobrý návod ako sa protestuje:-) A ešte otázka pre pána poslanca, kde bude protestovať so svojim auto, keď mu ten jeho protest zo včera prejde a zrealizujú sa namiesto zebry dve parkovacie miesta, ale budú aj tie obsadené práve vtedy, keď bude chcieť pred budovou parkovať opäť? Alebo budú tie dve miesta, ktoré si vybojoval za pomoci porušenia dopravných predpisov vyhradené pre poslancov miestneho zastupiteľsva?
luba | 17-04-2013 19:44:10
Som strašne zvedavá,kedy si naši mocipáni uevedomia že SoL to robit jednoducho vie a ostatní nie.Nič tu nie je strojené a všetko je spontánne a ľudské.Keby ešte ľudia pochopili aký nástroj majú v rokách a prestali by SoL škodiť svojou blbosťou.Mocipáni sa môžu aj p.o.s.r.a.t. a to čo má meno SoL nedobehnú.Držím palce a ďakujem.Stála čitateľka Lubka
Naka | 17-04-2013 19:39:10
Ak sme si všetci rovný, tak na rade je náčelník MP p. Mizerík, alebo sa mýlim? Pán Majko nekompromisne to dosledujte, netreba tejto novodobej oligarchii odpustiť vôbec nič, presne tak ako systém štátneho a obecného výpalníctva neodpúšťa nič bežnému občanovi.
osobna preprava sered | 17-04-2013 19:32:49
aj mnna zaujima nazor na to parkovanie,aj ja som dostal od mestskych pred "ANICKOU" 20€ pokutu,ostal som tam schvalne stat pol hodinu co som jedol.na tom istom mieste kde som stal ja a dostal pokutu,po mne zastalo asi 10 aut,a ani pani z MP Sered neracili sa unuvat dojst a dat pokuty.to je spravodlivost......
Marek | 17-04-2013 19:24:54
p.Majko, mohli by ste poziadat o vyjadrenie nacelnika mestskej policie? Jeho stanovisko by zaujimalo velmi vela ludi
anonym | 17-04-2013 18:34:36
Keby bol poslanček chlap, tak sa vyberie na políciu a dobrovoľne zaplatí pokutu. Priestupok je dostatočne zdokumentovaný, nie je čo riešiť.
hombre | 17-04-2013 18:17:17
dado | 17-04-2013 17:00:34: za celý tvojkomentár ale najmä za tú poslednú vetu yes! yes! yes!
dado | 17-04-2013 17:00:34
toto auto som si si vcera odfotil v troch roznych casoch a vzdy tam auto stalo tak isto takze to znamena ze tam stal od rana na dolnomajerskej pani mestky policajti rozdavaju pokuty obyvatelom toho cinziaku ze stoja jednym kolesom na trave ale vcera bolo prve strasne ostre slnko ktore zatienilo kamery a policajtom oci ktory sa vozili dokola okolo a ani raz nezastavili!!!!!tak isto pred jednou nemenovanou restauraciou stoja v krizovatke na zebre auta a to rovno pod kamerami v zivote som tam nevidel policajta a tam sa uz nejedna iba o nespravne parkovanie ale aj o dalsi priestupok ked vodicom vychadzajucim od narelu brania vo vyhlade v seredi nikdy neplatil a nikdy nebude platit rovny meter
tvoj tatko | 17-04-2013 16:37:42
dnes okolo pol 3 tam bola rovnaka situacia, len namiesto audiny stal na tej zebre cerveny ford galaxy tusim a este isli aj statni okolo. Asi si treba posckat kym budu mat zastupitelstvo pekne to nafotit alebo tam zavolat Markizu, nech maju niaku normalnu reklamu lebo asi si myslia ze nad nich neni.
Seredan | 17-04-2013 15:31:05
Pred jednotou je dostatočný počet parkovacích miest, ale to by musel asi urobiť pár krokov navyše
tak je to spravne tak to ma byt | 17-04-2013 15:28:30
Priestupok je aj tu viditelne zadokumentovany a majitel vozidla by mal byt pozvany organom podat vysvetlenie a zaplatit pokutu v spravnom konani.

Ten miestny folklor okolo nech si strci tento hlupy vodic. Kazdy vie kam.
gulak | 17-04-2013 15:23:05
A nezabudnite ho zase voliť-blbečkovia
hombre | 17-04-2013 15:16:46
Nooo, my sa to v Seredi máme! Vydáme si VZN o alkohole, ale dodržiavať ho nemusíme, alebo "protestatívne" porušíme zákon o cestnej premávke (parkovanie) a nič. Jak tam poznám trochu to miesto, tak tá "zebra" je v dosahu kamery MP. Takže asi operačný mal celý ten čas protestu p. poslanca náhradné voľno, alebo bol tiež na zastupitelstve spolu s p.náčelníkom? Možno nám to p. náčelník objasní!
P.S. pre pána poslanca: tzv. zebra, na ktorej ste "protestatívne" parkoval, má vo Vyhl.č. 9/2009 Príloha č.1 označenie V13 vo vysvetľujúcom texte ku nej sa o.i. hovorí: Značka Šikmé rovnobežné čiary (č. V 13) vyznačuje priestor, do ktorého je zakázané vchádzať alebo doň nákladom presahovať...
Jozef | 17-04-2013 14:59:22
ja by som navrhol urobit zbierku, aby to nebolo prilis pre jedneho(prip. pokuty) a skusit takto demonstrovat pod kamerami.
A hyn se hukaže, ci sme si pred zakonom rovni.
no toto ? | 17-04-2013 14:56:37
u nás pred barakom, keď nie je kde zaparkovať a náhodou stojím jedným kolesom na tráve, za 10 minut mám papuču. Keby takto postavím auto ja, som o minimálne 100 eur ľahší. Nie to, aby som 9 hodín takto parkoval.
tibor | 17-04-2013 14:34:07
k politickej kulture
http://www.aktuality.sk/clanok/227047/demokracia-na-slovensku-kriva-najma-politicka-kultura/
Iggg | 17-04-2013 14:32:11
dalsi matovic ? Je zaujimave ze parkovacich miest je dost len lenivost ludi je obmedzena.
Toto mi skor pride trapne ale co uz cakat od ludi co sa prizivuju na nasich daniach
Jozef | 17-04-2013 14:30:34
hadam nebude nacelnik rypat do p. poslanca na zasadnuti, na ktorom sa ma schvalovat predlzenie jeho funkcneho obdobia.
Ved to vlastne ani nie je az taky priestupok. To je vlastne len akoby take usrkavanie.
martina | 17-04-2013 14:28:22
zeby bol nacelnik na zastupetelstve vo svojom volnom case? tak to by relativne zasahovat nemusel.......
náčelník | 17-04-2013 14:24:39
Na mestrskom zastupiteľstve bol celú dobu prítomný náčelník mestskej polície a chodil okolo tohoto auta. Ale asi mu nevadilo, že pán poslanec stojí tam kde sa nemá. Iný by za to dostal pokutu. Asi naozaj platí to staré známe, čo je dovolené bohom, nie je dovolené volom.
Registrovaný Denisa Némethyová Denisa Némethyová | 17-04-2013 14:15:39
Jozef ďakujem za objasnenie :)
Hombre výborný názor

A teraz by sa tým mala zaoberať polícia, na základe fotiek a evč. to si hociktorý občan mesta na dôkaz demonštrácie málo parkovacích miest môže odstaviť svoje auto na zákaze a oháňať sa pri pokute, že demonštruje. To je aj na plač aj na smiech, ako som napísala nižšie, dobre mu dať po papuli debilovi a nech si zaparkuje pred JEDNOTOU. je tam veľa voľného miesta a nie si riť odviezť priamo pred úrad - takých by nás bolo viacero, čo chceme parkovať pred každými dverami!!!
jano | 17-04-2013 13:55:14
cim viac titulov tym vacsi ... . Ako nechapem o co mu islo. Chce sa zviditelnit alebo zaujat ze ma audinu? Je to trapne ze tam parkoval. Mestka policia al. Statna policia by ho mala na zaklade fotiek riesit v zmysle zakona. To ze protestuje pre nedostatok miesta parkovacieho v meste Sered tym ze parkuje na zebre nevyriesi nic. V BA je takyro problem vsade. Ked je frajer tak nech zaparkuje tak niekde v BA a uvidi sa ci by mu to len tak preslo...
Jozef | 17-04-2013 13:53:26
Kandidujem za poslanca mesta Sereď z dôvodu, že sa už nechcem spoliehať na sľuby iných.

Na tento post je dostatok kandidátov , ale určite nemajú všetci potrebné vedomosti a skúsenosti. Ich neodbornosť je vidieť na dlho neriešených problémoch, ktoré ma už hnevajú.

V našom meste treba veľa vecí rýchlo riešiť, avšak deje sa to neuveriteľne pomaly. Za hlavný problém súčasného stavu považujem trvalú neschopnosť realizovať podstatné zmeny.

Nechcem aby naše mesto riadili ľudia, ktorí dávajú iba sľuby, sledujú vlastné záujmy a ešte za to berú peniaze.
Marián Sidor
hombre | 17-04-2013 13:50:12
Ale páni, čo nie je dovolené bohom, je dovolené volom!
Jozef | 17-04-2013 13:33:15
Denisa, je to poslanec za Tvoj obvod(č.1) a okrem toho clen komisie pre rozvoj mesta a zivotne prostredie.
A podla neho samotneho asi poloboh.
A mozno bol naozaj unaveny a nerozumel dopr. znaceniu.
tibor | 17-04-2013 13:31:51
Sa mi rozum zastavuje. Pan Sidor, som od vas pocul iba rozmne veci. Ale toto? To sa chcete stavat k politikom typu Matovic. Ten sa pre inu vec postavil s autom na prechod, ale zavolal k tomuto protestu dopredu novinarov ...
Ste si chybu mohli priznat.
A tiez by som si vypocul daco od policie, ako to auto nahodou prehliadlo.
moto | 17-04-2013 13:21:09
V tomto prípade by som už neriešil tohto arogantného poslaca, ale hlavne mestskú políciu,prečo tento priestupok / stál na zebre min. 4 hodiny / nezadokumentovala a neriešila.
Registrovaný Denisa Némethyová Denisa Némethyová | 17-04-2013 13:06:22
prosím vás a kto je tento pán? ja som ho v živote nevidela a nič o ňom nepočula..nielen pokutu by som mu dala, ale aj jednu po papuli!
Imro | 17-04-2013 12:47:54
Keď som tu pred nedávnom kritizoval parkovanie v meste podľa značky auta,ŠPZ-ky a nečinnosť MP v týchto prípadoch,tak ste ma tu prepáčte za výraz osierali.Takto arogantne sa k nám obyčajným občanom správajú niektorí poslanci a podnikateľia tohoto mesta.Hlavne pri Slo.Sporiteľni a nie len tam. Čo sa týka pána Sidora,bol som si pozrieť parkovisko vo dvore za úradom a okolo obeda tam boli voľné miesta,mohol kľudne preparkovať.A volné miesta boli aj pri OD Jednota,ale to by musel ísť nejakých 50m peši.Hlavne že má titul pred menom aj za menom.Bol by som zvedavý,ako by reagovala polícia keby som ja postavil auto na zákaze státia a dal by som si do okna ceduľu PROTEST.ZABUDNITE!!!
Jozef | 17-04-2013 11:36:58
je zaujimave, ze z 56 kamier, ktore uvadza stranka msp. , nefunguju zrovna tieto:
Kamery č. 28-31 monitorujú priestor v okolí MsÚ:
aktivista | 17-04-2013 11:31:37
Ja som tiez viedol podobnu obciansku iniciativu s rovnako chrabrymi umyslami na jednom seredskom sidlisku zial neustale som mal na kolese papucu a za oknom ruzovy listok...
marek | 17-04-2013 11:20:16
neuveritelne ako sa p. Sidor vynasiel, do oci bijuce aky ma policia dvojaky meter, nic nevidi pritom to miesto je aj v dosahu kamery, ked ja som zastavil v malej ulicke do parku pri ceste kde sa parkovat nesmelo, do dvoch minut mi prisli mestsky dat pokutu. Podme vsetci demonstrovat nedostatok parkovacich miest, budeme parkovat na chodnikoch, travnikoch, ved predsa ide o nasu formu protestu. A pan bude asi aj dopravny inzinier ked posudil ze sa tam moze vytvorit dalsie miesto, tie pruhy tam predsa len tak niekto nedal.....
Pre redakciu: som milo prekvapeny ze sa dokazete pustit do sporu aj s inymi ako beznymi obcanmi
Jozef | 17-04-2013 11:13:59
Mozno som uz unaveny, ale nerozumel som celkom tomu co tu tvrdi p.poslanec.
A mozno su uz unavene aj oci mestskych policajtov a ich kamier.
A mozno p. poslanec len vytvara precedens pre buducich porusovatelov dopravneho znacenia.
Ale mozno si v tajnom hlasovani, tak tajnom, ze o nom nevieme odhlasoval imunitu.

UPOZORNENIE: Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.

Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.

Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy. Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

Optik MORVAY AKCIA
Označenie inzercie
Reklamna plocha - bannerovy pruzok
Označenie inzercie
Pridať komentár
iLieky
Označenie inzercie
Reklamna plocha - bannerovy pruzok
Označenie inzercie
Reporteri
Označenie inzercie
Direct real Norea - REALITY
Označenie inzercie
Optik MORVAY
Označenie inzercie
Papiernictvo Kizze
Označenie inzercie
Begam Trnava
Označenie inzercie
Usporne vykurovanie
Označenie inzercie
LED ARENA
Označenie inzercie
Autopožičovňa Sereď
Označenie inzercie
Bezpecne mesto
Označenie inzercie
Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Sereď, Slovensko
Jasno
15°
C
72%
Východ 10 km/h
07:02
18:10

Štv

B

23°/12°

Pia

B

22°/9°

Sob

B

22°/9°

Vyhľadávanie
Posledné komentáre
Komentársmutok 11-02-2020 12:40:12:
Tragická dopravná nehoda medzi obcou Šintava a Šoporňa - AKTUALIZOVANÉ
KomentárPolícia Začala trestné stíhanie za zločin v kauze predaja rybníkov v P.Bystrici 08-10-2019 17:02:12:
Sereďskí rybári lovia opäť vo svojom revíri
KomentárPravda je len jedna 03-10-2019 17:26:08:
7. zasadnutie Obecného zastupiteľstva v Dolnej Strede dňa 3.júla 2019
Komentáranabela 26-09-2019 14:01:27:
Adrian Macho sa oficiálne ujal vedenia obce Šoporňa
KomentárSVD1 14-09-2019 20:22:21:
" V hudbe vyjadrujem svoje pocity "
Komentárveru 01-09-2019 17:42:35:
Z času na čas si zafajčil marihuanu, ktorú si sám dopestoval v dome vo Váhovciach
Komentárs.i.n. 30-08-2019 22:01:20:
Pripomeňme si hrdinov Slovenského národného povstania zo Serede
Komentáranonym 30-08-2019 19:54:00:
"Doteraz som sa nedožil výsledku zo strany MsU, poslancov MsZ v Seredi" - píše občan Serede
KomentárMiloš Majko 30-08-2019 12:57:35:
Prípad Jankovská nie je o stanovisku polície či právoplatnom rozsudku. Je o etike a morálke.
KomentárBlablablaha 29-08-2019 13:39:44:
Vláda schválila návrh nového zákona o občianskych preukazoch
Komentárivan 29-08-2019 11:08:33:
Seniorku v Trnave podvodníci nedostali. Legenda "vnuk".
Komentáruž pred 10 rokmi 29-08-2019 05:22:58:
Trnavská župa začína s rekonštrukciu Krajinského mosta v Piešťanoch a úseku cesty Podbranč - Myjava
Komentárteraz je 28-08-2019 08:18:20:
Obžalovanému starostovi Machovi pred prokurátorkou a sudcom do reči veľmi nebolo. Čo sa dozvieme na pojednávaní zajtra?
Komentárto nevymyslíš 27-08-2019 20:32:27:
Ministerka vnútra vymenovala nového prezidenta HaZZ
KomentárBaba Vanga 27-08-2019 17:15:31:
" Takže, aké riešenie sa núka, aby sme neprešľapovali na tej našej povestnej križovatke, kde nám zabíjajú štát ?" - píše Pavol Varga
Komentárpotecha 25-08-2019 13:41:57:
MFK Zvolen - ŠKF iClinic Sereď 0 : 2 (0 : 1)

Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Bottom panel

© SeredOnLine.sk všetky práva vyhradené. Obsah novín je chránený autorským zákonom č. 618/2003 Z.z. a medzinárodným právom.
Prepis , šírenie, či ďalšie kopírovanie tohto obsahu alebo jeho časti, a to akýmkoľvek spôsobom je bez predchádzajúceho súhlasu vydavateľa alebo autora článku zakázané.
Design: © Mgr. Matej Fraňo Logo a názov novín: © Miloš Majko
Noviny sú aktualizované priebežne.
Články uverejnené na SeredOnLine.sk neprechádzajú jazykovou korektúrou.
Redakcia a vydavateľ novín nezodpovedá za obsah autorov jednotlivých príspevkov. Redakcia a vydavateľ nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov a príspevky v diskusiách uverejnených v novinách.

Webdesign