Prihlásiť sa Prihlásiť sa | Registrácia Nová registrácia
Rescue Online | Sereď Online | SOL archív | Reportér 24

Najhoršia je mlčiaca väčšina
Označenie inzercie
Sereď Online

ISSN 1337-8481   Dnes je 18. 3. 2020, meniny oslavuje: , zajtra
RSS Export článkov
Top panel
Vrazda novinára a jeho priatelky nesmie zostat zabudnuta
Označenie inzercie
Wifina - internetove pripojenie pre verejnost
Označenie inzercie
RubrikyRubriky
FOTO
Označenie inzercie
ŠKOLA DEMOKRACIE
Označenie inzercie
EXPEDICIA BALKAN 2014
Označenie inzercie
Sherlock Holmes
Označenie inzercie
Lekáreň
Údaje o lekárskej službe na dnešný deň nie sú dostupné.

Kino Nova
Múzeum Sereď
Farnosť Sereď
Označenie inzercie
Historické fotografie
Sereď
Označenie inzercie
Linky
Videá

Pomaly ďalej zájdeš - aj v piatok popoludní - VIDEO

Miloš MajkoDátum11. 02. 2013 12:22:57TémaDoprava
200

Vodiči pravidelne jazdiaci po našich cestách sa prakticky denne stretávajú so situáciami, ktoré by pri neskoršej reakcii niektorých z vodičov mohli skončiť mnohokrát aj tragickou dopravnou nehodou. Na cestách sa niekedy ani nestíhame čudovať čoho sú mnohí väčšinou až príliš ponáhľajúci sa schopní. Jedným z pomerne kritických miest je stopka na výjazde zo Šoporne pri Poľovníku. Na tejto inak si myslím, že mimoriadne jednoduchej križovatke sme už aj my s fotoaparátom a kamerou pre spravodajstvo dokumentovali niekoľko dopravných nehôd.

V piatkové popoludnie pri ceste do Nitry kamera v aute zaznamenala situáciu, kedy dodávkové auto na stopke nezastavilo a vošlo do hlavnej cesty priamo za osobným autom idúcim pred ním, ktoré však vzhľadom na to, že sa rozbiehalo malo pomerne nízku rýchlosť. Práve toto bola situácia, ktorá pri nie včasnej reakcii vodiča idúceho po hlavnej ceste mohla skončiť minimálne ďalšou nehodou v štatistike tejto križovatky.

Videozáznam z kamery inštalovanej vo vozidle prinášame. Zo záznamu je zrejmé, že vozidlo idúce po hlavnej ceste, aby zabránilo kolízii muselo výrazne znížiť rýchlosť, ba až takmer zastaviť.


Video k článku:


Komentáre k článku:

Komentovať môžu:
registrovaní menom
registrovaní nickom
›VŠETCI‹
bla bla | 13-02-2013 23:12:14
Ja sem už nechodím kvôli článkom ale kvôli diskusií, to je niečo neskutočné:D naozaj ako "malé" deti:)
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 12-02-2013 19:18:45
lubo | 12-02-2013 18:54:56 | - jasne ze ma to bavi. Vy ste o tom snad pochybovali? Ved to robim 5 rokov a venoval som tomu tisice hodin volneho casu. O ostatnom nehovorim. SOL tu je pre vsetkych ludi - jasne, aj pre neprajnikov a som si vedomy toho, ze presne ako SOL stupa na vyzname, stupa aj ich pocet.

Nastastie je tu aj druha strana a ta mi hovori, ze to je cesta dobra a pre verejnost prospesna. Su tu stovky spolupracovnikov, bez ktorych by SOL nebolo to SOL, na ktore ste si zvykli. Takze napad a jeho realizacia je vec jedna a fanusikovia vec druha. Ak nie podstatnejsia, tak minimalne rovnocenna.

Dnes je SOL v stadiu, ze uz nie Majko urcuje jeho smerovanie, ale kazdy bezny clovek. A to je pozitivny vysledok prace timu, ktory nikdy nik neohodnoti - radsej si kompetentni strcia hlavy do zadkov a odhlasuju si tajne hlasovanie, aby sa vyhli verejnej prezentacii svojich nazorov a tak sa uz totalne zhovadili pred svojimi volicmi.
Kludne protestujte, aj zajtra je den! A aj zajtra tu budu ludia, ktori chapu, ze cesta vedie iba cez transparentnost vo vsetkych sferach riadenia spolocnosti. Ved sa pozrite okolo seba - vsetko sa ruca. Obce kolabuju. Spytajte sa co sa deje v Devinskej, vidite Brunovce, Soprnu a to nemate sancu dostat sa k informaciam zo stoviek dalsich obci a miest.
V kazdej obci kazdy aktivista s ktorym som sa bavil ci mi pisal e-mail alebo telefonoval, seredanom zavidi SOL. Keby mal den 100 hodin, nestihal by som vlacit sa po obciach, kde potrebuju medializaciu toho, co sa tam deje. Odpoved? Urobte si demokraciu sami! Aku si ju spravite, v takej budete zit.

Udivuje Vas pravda? Aj ja som bol niekdey davno z nej prekvapeny a hodnu chvilu aj vykolajeny. No nakoniec mi vyvoj dokazal, ze inej cesty v riadeni spolocnosti fakt niet. A kazdy odpor volenych funkcionarov ma v tomto presvedceni utvrdzuje stale viac a viac...
Registrovaný Miro Motyčák Miro Motyčák | 12-02-2013 19:16:03
Mne osobne je v podstate jedno, kto soferoval ktore auto, a ktory vodic sa rypal v nose, ci telefonoval za volantom. Podstatne je poukazanie na problemove miesto, a myslim, ze vacsina rozumnych ludi si pri najblizsom prechadzani tymto usekom spomenie na toto video a budu opatrnejsi. Ak to zabrani co i len jednej kolizii, tak to bude ovela vacsi zmysel, jak zistovat, ktore auto kto soferoval a kto by mal aku pokutu dostat. Ale niektori ludia sa pravdepodobne radi bavia riesenim banalit. V okoli Seredi je viacero krizovych miest a je podla mna fajn upozornit na ne ludi aj takymto nazornym prikladom, ako sa v okamihu moze stat nehoda.
anonym | 12-02-2013 19:09:49
Prečo sa v článku spomína len pochybenie vodiča dodávkového auta?
lubo | 12-02-2013 18:54:56
p. Majko mne obcas pripada, ze Vas to bavi...
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 12-02-2013 18:49:52
pre Miloša | 12-02-2013 18:13:12 | - to je mozne, je tu vsak dost podstatny rozdiel. Mne sa neskladate na zyvobytie, nie som voleny obcanmi do verejnej funkcie a nie som povinny a v niektorych pripadoch ani ochotny na nezmysly reagovat. Asi chces odpoved na otazku - preco? Nuz takto - ak budem reagovat na vsetko co zaujima anonymneho diskutujuceho, tak sa z vydavatela nocin s priemernou mesacnou navstevnostou 103 000 unikatnych pristupov co cini cez stvrt miliona navstev, stane poskok kazdeho, kto si to momentalne zmysli. Kedze posolstvo clankom odovzdane bolo, ja som spokojny.

K Tvoje druhej casti - ak citas SOL dlhsiu dobu urcite Ti neuslo, ze pokym som kludny ja, mozes byt aj Ty. Otazkou je, ci aj niektori diskutujuci, ktori si len tak ledabolo pustaju fantaziu na spacir... - Chapem niektore aj Tvoje poznamky, no fakt je potrebne uvedoimit si, ze v SOL a v jednotlivych materialoch vzdy vidim ovela hlbsie, ako bezny citatel. Vacsinou mam k dispozicii ovela viac podkladov, ako je publikovanych - otazkou zostava, ci by publikovanie zbytku nebolo kontraproduktivne. V tomto pripade bolo. Ja si rad pockam na vyvoj diskuusie a kedze ma vsetko svoj cas, tak tym, ktori sa dnes citia byt hrdinami raz polozim nejaku tu otazku. No a potom bude zaujimave sledovat odpoved ;-)
pre Miloša | 12-02-2013 18:13:12
Miloš pripomína mi to Fica ako doteraz mlčí o tom či pil colu v konšpiračnom byte a to vyvoláva pochybnosti.Tak ak si to nebol ty stačilo napísať ja to nie som.Kedže nič také tu nebolo potom si už každý domyslí čo a ako.
Roman | 12-02-2013 13:49:05
Úprimne napísané každý kto videl toto video tak jasne vidí chybu aj vodiča ktorý nahrával to video aj vodiča mikrobusu (dodávky).
Vodič čo nahrával šiel pod mostom v protismere je to evidentné a ohrozil auto v protismere. Na začiatku videa ešte je vidieť ako je porušená značka V13 Šikmé rovnobežné čiary. O rýchlosti sa tu dá max. tak konštatovať ale dokázať nie.
Vodič mikrobusu tam má jednoducho značku P2 STOJ - daj prednosť v jazde - ktorú porušil nech sa na to pozeráte akokoľvek.
lubo | 12-02-2013 11:27:00
p.Majko ako rychlo ste isli?
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 12-02-2013 10:02:22
http://www.seredonline.sk/clanky/na-klasickej-stopke-pri-soporni-opat-celna-zrazka/

http://www.rescueonline.sk/clanky/nerespektovanie-dopravnej-znacky-sposobilo-nehodu/

http://www.seredonline.sk/clanky/dopravna-nehoda-pri-soporni/

Skuste tieto clanky a pripadne dalsie z archivu a nasledne obhajujte toho, kto neda prednost na stopke.
evzen lovec zen | 12-02-2013 09:44:02
Robim vodica a musim povedat, ze anooo, trubenie pomoze:D Vzdy ma to fascinovalo, ze ludia maju na to cas... Inak bezohladna jazda auta, ktore malo kameru v aute. Ale ano, treba poukazovat na chyby druhych, to je teraz v mode:)) a ja nesmiem byt vynimka.
bbbbbb | 12-02-2013 00:14:32
Že sa vyhováraš ako malé decko ktorému za to že bolo zlé hrozí trest a že keď naozaj bude treba tak dokážeš obyčajnú nulu.Opýtaj sa niekoho kto tomu rozumie a rýchlo cúvni.Spor nebude o dopravnej situácii ale o tom aké bludy tu stále vypisuješ a vieš veľké gulové :-DDDDD
odbornik na dopravu :-) | 12-02-2013 00:04:32
pre Majka
asi nie

pre bbbbbbb,

kde si prisiel na to ze mojim cielom je dokazat ze bezohladne jazdiaci mercedes soferoval Majko. Spomenul som ho v mojom vymazanom prispevku na zaklade prispevku sofera a ktory si asi nestihol precitat. O Majkovi je len jedna veta v zavere zlozena z dvoch slov, 99% rozsiahlejsieho prispevku je ohladom jazdenia.

bbbbbbb, aky mas ty nazor na situaciu na videu. bezohladu na to kto v medaku sedel.
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 11-02-2013 23:56:44
odbornik na dopravu :-) | 11-02-2013 23:54:39 | - mam za to, ze toto my dvaja uz nerozsekneme. Prijemny vecer.
bbbbb | 11-02-2013 23:55:02
Kamoško budeš to mať náročné.Ak to je vôbec záznam s auta pána Majka som zvedavý ako dokážeš že riadil motor on a existujú aj prekážky na ceste.Myslím siže pri spore vôbec nebude podstatné nič z toho čo tu na svoju obranu vypisuješ.Pán Majko uverejňoval video a keby sa mu zdalo nevhodné určite by ho nezverejnil.Sadol si si na lep.Hahahaha
odbornik na dopravu :-) | 11-02-2013 23:54:39
Navrh na co?

Co chcete aby som dokazal.
1. Ze vodic mercedesu je nevinny
2. ze vodic mercedesu je spoluvinny
3. ze vodic mercedesu je vinny v plnom rozsahu


alebo

4. Ze vodic mercedesu je p.Majko.
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 11-02-2013 23:47:01
odbornik na dopravu :-) | 11-02-2013 22:59:13 | - chapem Vase vyhovaranie sa... Viete, ono je dost podstatny rozdiel medzi mysliet si, a vediet. A este aj - dokazat...

Keby som sa spraval ako Vy (uznate, ze za 5 rokov mam denne stovky prilezitosti), na prve sudne pojednavanie by som isiel zaciatkom januara a neskoncil by som ani v case, kedy Vy v klude veceriate s rodinou.

Vzdy som tvrdil, ze najskor je potrebne rozmyslat a az nasledne pisat...

Roky tvrdim, ze zakladnemu pravnemu vedomiu by mali deti ucit od zakladky.
Nuz, nebude to take jednoduche. Takze znovu - ocakavam Vas korektny navrh.
odbornik na dopravu :-) | 11-02-2013 23:39:18
No v prvom rade ste nedodrzal 60tku pod mostom a prechod zakrutou sa da povazovat za nebezpecnu a fabia bola pri svojej krajnici co sa da povazovat (ak by to aj vodic fabie chcel tak moze to aj dokazat) ze ste ho ohrozovali.

Ad mikrobus, presiel som tade velakrat, viem aky dlhy cas je v 60tke prejst od miesta kde je vidiet sa pohnut mikrobus az po jeho dosiahnutie. Viete, normalny vodic milujuci svoj zivot pusti nohu z plynu skorej a predide efektne k tomu, co je na videu konciace sa prudkym brzdenim a trubenim.
Na mieste vodica mikrobusu by som argumentoval bezpecnou vzdialenostou od prichadzajuceho vozidla ktorou som si bol na 100% isty a ktora by pri dodrzani MPR bla bla bla, avsak kedze isiel rychlejsie sposobil tuto situaciu a brzdna draha od mercedesa by tomu len nasvedcovala. Nehovoriac ak by nebodaj tade nesiel xty krat, plus ma D a jazdi profesionalne x rokov.

Zaver
S tou vyhrou sudu to nemate take iste, lebo ste neprisposoibili rychlost okonostiam v premavke a vlastnou vinou ste sa dostali do ohrozenia vlastnou vinou. Co mozete dosiahnut je spoluvina. A ani neviem ako chcete zacat trestne stihanie. Ohovaranie? ALE TOMU SA NIKTO Z DOPRAVNEHO VENOVAT NEBUDE.

Apropo, spomenuli ste ze kto mal ake dovody na to ako isiel.

Takze verejna otazka, ake relevantne dovody mal vodic mercedesu k prekroceniu MPR, jazdu v protismere a minimalne z 50% dopomohol ohrozeniu oboch zucastnenych?

PS: Mate sa cas dva tri roky sudit s nazorom? Asi neviete co s casom, lebo moralne a spolocenske postavenie vam to nezabezpeci.
PS1: Alebo chcete nieco od pana s nazorom vytlct? Nejaky kapital najlepsie v EUR?


Vsetkym

Viete aky vyznam ma slovo predvidat v doprave? Ma vyznam ze sa nebudem pustat bezhlavo do suboja ale ustupim, ocakavam ze to moze zle dopadnut a predpokladam ze v druhom aute je ten, kto prave nepredvida. Mna to zachranilo desiatky krat pred istou zrazkou minimalne. Je lepsie situacii predist, ako ju nasledne riesit az raz bude neskoro.
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 11-02-2013 23:20:42
odbornik na dopravu :-) | 11-02-2013 22:59:13 | - halooooo, odbornik na dopravu! Co je, onemeli ste? Doslo Vam, preco som doteraz na nikoho nereagoval - az na Vas? A aj to v prvom rade zmazanim hovadiny ktoru ste napisali - sanca pre Vas na ukludnenie sa a az nasledne mojou reakciou? Uz viete, o com vo videach v lavom stlpci na SOL hovori JUDr.Ivor? Tak teda navrhnite - ako dalej? Aky postup zvolime? Ja som trpezlivy, no ako som Vam uz napisal, vsetko ma svoje hranice.
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 11-02-2013 23:05:21
odbornik na dopravu :-) | 11-02-2013 22:59:13 | - dakujem za poucenie, ktore evidentne patrilo mne. Som vnimavy a pomerne chapavy, no musim Vas upozornit, ze ste na najlepsej ceste najblizsie dva ci tri roky dokazovat, kto v danej chvili kde sedel za volantom, ake mal dovody na to ako isiel a pod. Ja do toho idem. Aj Vy? Ako odbornik na dopravu by ste s tym nemali mat problem...
odbornik na dopravu :-) | 11-02-2013 22:59:13
Ze som napisal svoj nazor na vodica mercedesu je nieco zle? Urazil som vas? Ze som vas spomenul priezviskom? Co konkretne sa vas tak rozculilo?

Ukazte toto video znalcovi dopravy a sfleku mate pokutu. Pardon, ale arogantna jazda mercedesu, nic ine. Mimo to by ste mali vediet, ze sposobena nehoda v protismere sa riesi odobratim vodicaku.
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 11-02-2013 22:48:53
odbornik na dopravu :-) | 11-02-2013 22:38:57 | - som za kazdu srandu, ale su hranice, kde sranda konci. Davajte si pozor na vyjadrenia, ktore o inych pisete verejne.
odbornik na dopravu :-) | 11-02-2013 22:38:57
KOMENTÁR PORUŠIL PRAVIDLÁ DISKUSIE
Príspevok svojim obsahom bol v rozpore s pravidlami diskusie, prípadne porušoval legislatívu platnú v SR a EÚ. Administrátorom portálu bol vymenený za tento oznam a uložený do archívu.
Marián | 11-02-2013 19:43:10
pri jazde aj ja používam DVR kameru. Pre jedného pisateľa podomnou - je základom, aby kamera bola za čelným sklom. Inak je na nič. Ja mám kameru tesne pod vnútorným spätným zrkadlom. Takto je v dostatočnej výške a na stred vozidla. Tieto DVR kamery či originál "čierne skrinky" záznamy skresľujú a to hlavne rýchlosť vozidla a vzdialenosť. Pri skutočnej vzdialenosti napríklad 5 metrov sa cez kameru zdá vzialenosť aj 7 - 8 metrov. Ale som rád, že tu máme skutočných odborníkov a anylytikov z odboru dopravy. Pre všetkých odporúčam mať takéto zariadenie a hneď z dvoch dôvodov: 1 - pre vašu obhajobu pri škodovej udalosti, 2 - na to, aby ste sa aj vy mohli pochváliť rôznymi "kúskami našich šumacherov".
Evča z Paty | 11-02-2013 19:26:27
Stačí obchádzať napríklad prekážku na ceste a kamera veľmi skresľuje rýchlosť. Nedanie prednosti v jazde ťažko ospravedlníš čímkoľvek čo tu uvádzaš.Na tej križovatke sa mi to stáva často a je dobre že na to niekto upozornil.Našťastie ku kolízii nedošlo ale už veľa razy áno.
peter | 11-02-2013 19:08:59
v tomto prípade má aj vodič mercedesu maslo na hlave. mám pocit že pod mostom nedodržal max. povolenú rýchlosť, nadbehol si do protismeru a nespomalil aj keď hrozila kolízia a trúbenie hovoria sami za seba. nezastavenie vodiča mikrobusu je viacej ako sporné ale priestupok vodiča mercedesu je jednoznačný. osobne by som sa asi viacej obával stretnúť pod mostom vodiča mercedesu ako tento autobus.
seredčan | 11-02-2013 18:58:04
Mňa viac yaujíma kto šoféruje tú dodávku
sofer | 11-02-2013 18:20:26
Na tom MERCEDESE ide Miloš,alebo žeby nie.
Leon | 11-02-2013 17:31:34
To je úžasné znovu sme v Seredi.Dokonale zadokumentované nedanie prednosti na stopke a tu sa niekto odbavuje na zbytočnostiach.Denne aspoň desať krát pri obchádzaní idem rovnako a ešte som nikoho neohrozil a nik pre mňa nemusel brzdiť!!!!Asi je pravda že sa vodičáky aj kupujú.Už ty si to potvrdil.
anonym | 11-02-2013 17:15:13
Tá jazda v jazdnom pruhu na úseku pod mostom bola ukážková.
sopornan | 11-02-2013 17:14:04
hlavne | 11-02-2013 16:54:27
citujem "ze na zazname kamery po opakovanom zhliadnuti jasne vidiet ze mikrobus sa dal do pohybu az po tom ako zastavil na stopke." Neskutocne, radim ti v zaujme vlastnej bezpecnosti vratit vodicak.Asi budes prekvapeny,ale na Stopke nestaci len zastavit...ale tam si sa asi v autoskole neprepracoval...
Leon | 11-02-2013 17:06:18
Napísal že: jak kreten zatrubi na vodica namiesto toho aby viac pribrzdil.Sa kontroluj a nabudúce napíš svoje meno nech viem, komu sa na ceste vyhnúť!!!!Tak podľa teba je tupec ten kto zabránil v zrážke keď mu vodč ktorý má stopku nedal prednosť!!!!Choď si zopakovať autočkolu!!!!
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 11-02-2013 16:59:54
hlavne | 11-02-2013 16:51:11 | - uz som sa nalakal, ze tento clanok zostane bez Vasej reakcie...
hlavne | 11-02-2013 16:54:27
ze na zazname kamery po opakovanom zhliadnuti jasne vidiet ze mikrobus sa dal do pohybu az po tom ako zastavil na stopke.
autor je prinajmensom slepy a hlada senzaciu na svojej slepote
hlavne | 11-02-2013 16:51:11
ze sofer auta ide vo svojom pruhu na zaciatku videa a kameru ma v zornom poli. co je zakazane... a potom jak kreten zatrubi na vodica namiesto toho aby viac pribrzdil. rychlost auta je tiez diskutabilna...
taky soferi su este nebezpecnejsi ako ked sa niekto pomaly rozbieha zo stopky. tupec
lubo | 11-02-2013 13:21:34
toto sa mi stalo uz vela krat a aj horsie situacie na tomto mieste
Roman | 11-02-2013 13:07:31
Nič nové toto je tam denne si myslím. Mne osobne tam už raz vbehol aj kamión s návesom.
A najlepšie na tom je že ak idete zo Šoporne a zastavíte tam tak vodiči za Vami sa ešte rozčuľujú a dokonca aj trúbia že čo tam zastavujem pritom je tam STOPka - tiež osobná skúsenosť !

UPOZORNENIE: Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.

Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.

Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy. Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

Optik MORVAY AKCIA
Označenie inzercie
Reklamna plocha - bannerovy pruzok
Označenie inzercie
Pridať komentár
iLieky
Označenie inzercie
Reklamna plocha - bannerovy pruzok
Označenie inzercie
Reporteri
Označenie inzercie
Direct real Norea - REALITY
Označenie inzercie
Optik MORVAY
Označenie inzercie
Papiernictvo Kizze
Označenie inzercie
Begam Trnava
Označenie inzercie
Usporne vykurovanie
Označenie inzercie
LED ARENA
Označenie inzercie
Autopožičovňa Sereď
Označenie inzercie
Bezpecne mesto
Označenie inzercie
Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Sereď, Slovensko
Jasno
15°
C
72%
Východ 10 km/h
07:02
18:10

Štv

B

23°/12°

Pia

B

22°/9°

Sob

B

22°/9°

Vyhľadávanie
Posledné komentáre
Komentársmutok 11-02-2020 12:40:12:
Tragická dopravná nehoda medzi obcou Šintava a Šoporňa - AKTUALIZOVANÉ
KomentárPolícia Začala trestné stíhanie za zločin v kauze predaja rybníkov v P.Bystrici 08-10-2019 17:02:12:
Sereďskí rybári lovia opäť vo svojom revíri
KomentárPravda je len jedna 03-10-2019 17:26:08:
7. zasadnutie Obecného zastupiteľstva v Dolnej Strede dňa 3.júla 2019
Komentáranabela 26-09-2019 14:01:27:
Adrian Macho sa oficiálne ujal vedenia obce Šoporňa
KomentárSVD1 14-09-2019 20:22:21:
" V hudbe vyjadrujem svoje pocity "
Komentárveru 01-09-2019 17:42:35:
Z času na čas si zafajčil marihuanu, ktorú si sám dopestoval v dome vo Váhovciach
Komentárs.i.n. 30-08-2019 22:01:20:
Pripomeňme si hrdinov Slovenského národného povstania zo Serede
Komentáranonym 30-08-2019 19:54:00:
"Doteraz som sa nedožil výsledku zo strany MsU, poslancov MsZ v Seredi" - píše občan Serede
KomentárMiloš Majko 30-08-2019 12:57:35:
Prípad Jankovská nie je o stanovisku polície či právoplatnom rozsudku. Je o etike a morálke.
KomentárBlablablaha 29-08-2019 13:39:44:
Vláda schválila návrh nového zákona o občianskych preukazoch
Komentárivan 29-08-2019 11:08:33:
Seniorku v Trnave podvodníci nedostali. Legenda "vnuk".
Komentáruž pred 10 rokmi 29-08-2019 05:22:58:
Trnavská župa začína s rekonštrukciu Krajinského mosta v Piešťanoch a úseku cesty Podbranč - Myjava
Komentárteraz je 28-08-2019 08:18:20:
Obžalovanému starostovi Machovi pred prokurátorkou a sudcom do reči veľmi nebolo. Čo sa dozvieme na pojednávaní zajtra?
Komentárto nevymyslíš 27-08-2019 20:32:27:
Ministerka vnútra vymenovala nového prezidenta HaZZ
KomentárBaba Vanga 27-08-2019 17:15:31:
" Takže, aké riešenie sa núka, aby sme neprešľapovali na tej našej povestnej križovatke, kde nám zabíjajú štát ?" - píše Pavol Varga
Komentárpotecha 25-08-2019 13:41:57:
MFK Zvolen - ŠKF iClinic Sereď 0 : 2 (0 : 1)

Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Bottom panel

© SeredOnLine.sk všetky práva vyhradené. Obsah novín je chránený autorským zákonom č. 618/2003 Z.z. a medzinárodným právom.
Prepis , šírenie, či ďalšie kopírovanie tohto obsahu alebo jeho časti, a to akýmkoľvek spôsobom je bez predchádzajúceho súhlasu vydavateľa alebo autora článku zakázané.
Design: © Mgr. Matej Fraňo Logo a názov novín: © Miloš Majko
Noviny sú aktualizované priebežne.
Články uverejnené na SeredOnLine.sk neprechádzajú jazykovou korektúrou.
Redakcia a vydavateľ novín nezodpovedá za obsah autorov jednotlivých príspevkov. Redakcia a vydavateľ nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov a príspevky v diskusiách uverejnených v novinách.

Webdesign