Prihlásiť sa Prihlásiť sa | Registrácia Nová registrácia
Rescue Online | Sereď Online | SOL archív | Reportér 24

Najhoršia je mlčiaca väčšina
Označenie inzercie
Sereď Online

ISSN 1337-8481   Dnes je 18. 3. 2020, meniny oslavuje: , zajtra
RSS Export článkov
Top panel
Vrazda novinára a jeho priatelky nesmie zostat zabudnuta
Označenie inzercie
Wifina - internetove pripojenie pre verejnost
Označenie inzercie
RubrikyRubriky
FOTO
Označenie inzercie
INFOSLOBODA Transparentnosť v samospráve
Označenie inzercie
EXPEDICIA BALKAN 2014
Označenie inzercie
Sherlock Holmes
Označenie inzercie
Lekáreň
Údaje o lekárskej službe na dnešný deň nie sú dostupné.

Kino Nova
Múzeum Sereď
Farnosť Sereď
Označenie inzercie
Historické fotografie
Sereď
Označenie inzercie
Linky
Videá

Polícia už má v rukách ženu, ktorá na internete pálila korán

Prezídium PZSR  |MM|   Vyšetrovateľ Národnej kriminálnej agentúry obvinil 24 ročnú ženu zo zločinu výroby extrémistických materiálov v súbehu s prečinmi násilie proti skupine obyvateľov,  hanobenie národa, rasy a presvedčenia a  podnecovanie k národnostnej, rasovej a etnickej nenávisti. Za tieto trestné činy jej v prípade dokázania viny hrozí trest odňatia slobody od šesť mesiacov až do šiestich rokov.

     Obvinená sa mala podieľať videu zverejneného na internete. Na videu ako ukazuje knihu s nápisom The Quran, o ktorej opakovane tvrdí,že je to korán. Vytrháva z nej strany, hádžeich na zem (jednou zo stránsi na videu utriezadok, roztrhanú knihupomočí)a potom ichzapáli. Na zverejnenom videu môžeme vidieť, ako o okrem iného hovorí:

... v žiadnom prípade ma nikto nezastaví, aby som zabránila teda zabránila, pozastavila moje vysielanie videí, alebo fotografií alebo písomných názorov, čo sa týka Islamu. Proste za tým si stojím a sú to pre mňa paraziti, ktorí sú horší ako svrab, aby keď sa nevedia prispôsobiť oni nám, tak tu nemajú čo hľadať. ... Tak som sa rozhodla, že patrí to obecne čisto iba k islamom, k muslimom a islamu. Všetkých si Vás postupne budem loviť a každý kto sa mi postaví do cesty a bude ma chcieť zastaviť tak dopadne veľmi ťažko na hubu. ... tak isto ma nejak nezastavia a pôjdem po každom muslimovi. ...  Týmto všetkých zvolávam, každý kto bude silný a odvážny a bude mať odvahu sa postaviť tejto celej skorumpovanej zasranej nákazy, alebo parazitných svrabov alebo jak to nazvať tak s hrdosťou pôjdem s Vami a keďže ja som zákon a tak isto kat a bez ohľadu nato, či to bude žena, dieťa, alebo chlap, každého kto sa mi postaví do cesty bez problémov oddelám. Týmto odkazujem všetkých za Československo, zvolávam všetkých do boja.“

     Príslušníci Národnej kriminálnej agentúry začali okamžite konať. Operatívno - pátracou činnosťou stotožnili osobu na videu a získali informácie o mieste, kde by sa mala zdržiavať. Dnes (17. februára) ju v skorých ranných hodinách zadržali v Ružomberku. Zaistili tiež päť mobilných telefónov, pamäťové médiá a vlajky Slovenskej republiky.

Trestná sadzba:

zločin výroba extrémistických materiálov podľa § 422a ods. 1 Trestného zákona spáchaný formou spolupáchateľstva podľa  § 20 Trestného zákona – trestná sadzba 3 až 6 rokov,

prečin násilie proti skupine obyvateľov podľa § 359 ods. 1, ods. 2 písm. a) písm. c) Trestného zákona s poukazom na § 140 písm. e) Trestného zákona - trestná sadzba 6 mesiacov až 3 roky,

prečin hanobenie národa, rasy a presvedčenia podľa § 423 ods. 1 písm. b) Trestného zákona - trestná sadzba 1 až 3 roky,

prečin podnecovanie k národnostnej, rasovej a etnickej nenávisti podľa § 424 ods. 1 Trestného zákona - trestná sadzba až na 3 roky.

 

 


Komentáre k článku:

Komentovať môžu:
registrovaní menom
registrovaní nickom
›VŠETCI‹
Peter | 24-02-2017 17:57:01
Každý jeden normálne zmýšľajúci človek to vidí.Iba tí čo nechcú nevidia a na to sa netreba pasovať za výkvet.Ak má niekto chuť,môže si dobrovoľne na vlastné náklady,do vlastného domu nasťahovať imigrantov koľko chce.Ale nech nenúti druhých aby robili to isté proti svojej vôli.Unia už nebude nikdy taká ako bola a Nemci sa až moc prsia a pasujú sa za vodcov .To neskončí dobre a na to netreba mať štyri vysoké školy,hlavne nie v Sládkovičove alebo Trenčíne.
Lubo | 24-02-2017 17:36:11
Sa tu zisiel tusim vykvet inteligencie.
Peter | 24-02-2017 16:51:30
Po voľbách vo Francúzku sa zmení smerovanie celej EU.Frantíci Taliani a aj Nemci sa prejavia a bude po problémoch s emigrantami aj Merkelovou.Zdravý sedliacky rozum toto nepochopí,čo vyvádza Merkelová.Trump sa vysere na celú EU aj s utečencami.A to je dobre.Vpozadí sa každá jedna vláda pripravuje na rozpad tohto spolku.
vlastenec | 23-02-2017 23:21:19
presne tak rado,orban nam ukazuje ako sa to da,chranit pred migraciou.aj rakusania ho najprv horlivo kritizovali,no ked si uvedomili,ze to asi inak nepojde,tak horsa stavat nenavideny ale ucinny plot.niekto ma rad vzrusenie take ako je v parizi,alebo zapalovanie aut,vykadov vo svedsku.co slnieckari a p.majko vadi vam mier?
gulak | 23-02-2017 22:18:44
Dokedy budu EU riadit socani,slnieckari a prevadzacska mafia..dovtedy sa migracii fakt nevyhneme..a pritom sa skoro denno denne presvedcujeme,ze v EU sa s alahistami v mieri coskoro nebude dat zit..
rado | 23-02-2017 18:10:38
Mozno by nam p.Majko mohol prezradit ktora mimovladka ho plati.migracii sa neda vyhnut?pre boha to uz co je za obmedzeni nazor.boli ste v prezidentskom palaci na veceru alebo aj nieco horsie sa vam stalo?
divadlo NAKA | 21-02-2017 13:34:01
...a niekolko-nasobneho vraha sprevadzaju dvaja policajti:
https://www.cas.sk/clanok/513928/brutalna-vrazda-evy-28-desiva-minulost-bestie-ktora-sa-k-cinu-priznala/
Jozef | 20-02-2017 11:44:04
Je uplne jasne, ze chalani z NAKA dostali instrukcie, ako ma zasah vyzerat.
A je uplne jasne, ze to bolo hlavne divadlo pre plebs.
A dalej je uplne jasne, ze ziadne knihy, ani Koran by sa nemali palit a uz vobec pouzivat tak ako henta slepica.
Dostane to, co si zasluzi. Bububu, tri mesiace na rok podmienka a uloha novely o terorizme je splnena.
A este by sa ju zislo vysvacat po papuli.
Mudrci | 20-02-2017 11:29:01
Kazda akcia ktoru prevadzaju tieto sbory ma svoje pravidla a predpisy,takze asi konali podla predpisov.Takze sa zase ukludnite.
divadlo NAKA | 20-02-2017 09:00:51
Vazeni divaci, dovolte aby som Vam predstavila divadlo NAKA, vstupenky zdarma resp. za pomocenie knizky a vyjadrenie nazoru.
To co urobila NAKA za divadlo, je viac ako detinske.
toto ma byt akoze ich prvy uspech od zriadenia novej jednotky?!
Viedli ju ako najvacsieho zlocinca, ktory spachal 10 vrazd a tie opatrenia okolo toho - za toto beru platy kuklaci resp. ich nadriadeni?
...no hnus, co sa tu deje.
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 19-02-2017 20:33:03
Pokiaľ u nás | 19-02-2017 20:19:00 | - nemajte obavy, nestoji otazka, ci sa to dozvieme z oficialnych zdrojov, ale kedy. A ci bude ten kto to urobil aj potrestany a ci bude nam nahradena skoda.

Ale clanok je o poloblaznovi, ktory nevie co by od rozkose robil. Takych je v kazdej spolocnosti vela a kazda normalna spolocnost sa konaniu takych ludi brani.

Viem, kde zijem, co mam vedla seba a preto som vzdy VEREJNE tvrdil a tvrdim stale, ze problem je riesitelny rychlo, zakonne a uplne bezbolestne. ZIADNA NEGATIVNA, ale ANI POZITIVNA DISKRIMINACIA. Rovnake prava a povinnosti pre kazdeho. A je po srande, ale aj milionoch z eurofondov, z ktorych sa tym chudakom ktori sa nevedia vys*at do splachovacieho hajzla realne neujde takmer nic.

Vzdy je potrebne analyzovat stav a nenechat sa strhnut propagandou umyselne sirenou okolo problemu. Staci sa pozriet zu na SOL a uz spomenute tepelne hospodarstvo. Spominate si este na Kurbelov clanok a moje otazky primatorovi z pred troch rokov bez odpovedi? Zdoraznujem - bez odpovedi dodnes?

A najde sa niekto, kto by neregistroval kauzu URSO a Holjencika DNES - po troch rokoch od prvych nasich VEREJNE publikovanych otazok?

Pytam sa, spominate si na diskusiu okolo toho? Ak nie - pripomente si ju, je v archive.

Vazeni, ako popredu sme boli nie populizmom, ale jednoduchou analyzou problemu?

Tak to je so vsetkym. Aj s migrantami a s ostatnymi zlodejinami na vsetkych urovniach riadenia spolocnosti.

\"Politici\" nerobia z ludi hlupakov preto, lebo su sikovni, ale preto, lebo sa ludia odnaucili hlavu pouzivat na rozmyslanie... ;-)
Pokiaľ u nás | 19-02-2017 20:19:00
bude skutočná demokracie- teda aspoň 50 % tej čo je v Rakúsku,každý sa Vám tam v pohode aj podpíše. Keďže u nás vládne stále židoboľševická totalita, úplne to mení situáciu. Vy predsa v pohode viete,kto čo písal. Škoda , že my nevieme, kto si objednal podpálenie Vašeho auta. Než žije demokracia! Ala Fico !
Emana | 19-02-2017 20:15:33
To sa zasa Slovensko chcelo zviditelniť, ako eskorta policajtov predvedie túto ženu k súdu. Stačí jej dobrý advokát, bublina splasne, akurát jej médiá dopomohli k väčšiemu počtu sympatizantov.
Nieže by som s jej počínaním súhlasila, ale stávajú sa aj horšie veci, netreba z toho robiť tragédiu.
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 19-02-2017 20:06:56
Patrim mdzi prvych novinarov, ktori verejne zaujali stanosvisko uz pred niekolkymi rokmi. Nie populisticke, ale realne vychadzajuce z osobnych skusenosti a bez predsudkov.

Kto chce, najde publikovane v archive.

Migracii sa jednoducho NEubranime. Cim skor to zacneme brat sko fakt, tym lepsie pre nas.

Zial sme tak tupi (a to hlavne pre populisticke nazory ludi,
ktori su schoppni max nechat sa manipulovat) ze namiesto serioznej priparvy legislativy sa odbavujeme na oscavani Koranu a nasledne obhajovani a \"zachranovani\" poloblazna, ktory toto je schopny sptravit.

Obmedzenost mnohym nedovoli rozmyslat tak, ako rozmyslaju ludia chapajuci realitu a fakty. O imigracii do Kanady, USA, Australie su vydane knihy. Nedostane sa tam (s vynimkou USA) prakticky nik, kto by nesplnal stanovene kriteria. A pozor! Tie su tak prisne, ze by realne uspelo malo Slovakov.

Na principe zahltenia jednoduchych ludi hovadinami funguje v spolocnosti kazda zlodejina (aj u nas v Seredi) - zial, stale vela ludi propagandu prekukne az velmi neskoro.

Neplanujem sa tu natakovat a stracat cas vo vysvetlovani toho, co som uz napisal davno a co sa postupne potvrdzuje nielen pri migrantoch, ale aj v suvislosti s Greckom, ale aj pri teme ludom ovela blizsej - prenajom tepelneho hospodarstva mesta.

Viete, najskor treba poznat fakty, nasledne rozmyslat a az potom pisat.

Tedam da sa aj opacne, no potom to vyzera dost srandovone. Hlavne s odstupom casu. Anonymne ujde, ne? ;-)
nie, nie, nie | 19-02-2017 19:45:07
treba sa brániť. Presne ako v Rumunsku. Hanba. Jedna baba a na ňu 101 policajtov a kukláčov. Tu už skutočne pozastáva rozum stáť. Také presilovka nebola ani na tých posledných sedem zatknutých, medzi nimi aj ten olympionik. A zrazu traja vonku. Poliši ich označili ako organizovaných zločincov, suca mal iný názor a pustil ich na slobodu. A potom sa divíte, dokonca si dovolím tvrdiť že vy idioti, ako ľakho zbiera a bude zbierať body Kotleba. Tu si fakt treba postaviť skutočne vážnu otázku,že kto je vlastne zločinec a skutočný terorista.
karol | 19-02-2017 19:12:13
zbohom slovensko
K tým uránovým baniam | 19-02-2017 12:59:30
Je to určite veľmi dobrý nápad. Fico a jeho rozkrádačská čvarga bude máť o budúcnosť dobre postarané. A zbytok si rozdelí všetko to, čo tá pakáž stihla nakradnúť. Jeden príklad za všetky. Tí klamári vo vláde aj Holjenčík bez akéjkoľvek hanby tvrdia, že URSO je nezávislý štátny orgán. Fico si však jeho šéfa / nepochybne zlodeja/ pozve na kobereček a úrad okamžite zmení svoj názor. Tieto špiny sú presne tak isto nezávislé, ako komunistickí sudcovia a prokurátori,keď vešali svojich súdruhov. Ale veď tí teraz hore sú len pohrobkovia najväčších komunistických svíň. Preto to svoje správanie majú geneticky dané.
Peter | 19-02-2017 12:26:27
Pán Majko,Vy ste masochysta?Vám nestačí akých máte susedov?Napriamo chcete diskutovať o pravidlách prijímania utečencov a migrantov a ešte ste s nikým nedebatoval či ich tu niekto vlastne chce?Pekne sa vyfarbujete a utvrdzujete nielen mňa o svojom smerovaní.A podotýkam že toto vaše smerovanie nemá s novinárčinou nič spoločné.Asi sa stretávate s tými /ne/správnymi ľudmi.Dakujem neprosím.
tak teraz neviem ( | 19-02-2017 10:11:15
Ak budem propagovať slovenský národ, aby sme si chránili česť slováka, aby sme si chránili vlastnú identitu slovenského národa, ak by som podporoval slovenský ľud...SOM EXTRÉMISTA ???a zato ma tento štát šupne do basy?
Čo sme potom, aký nárok, keď nejaký európsky NIEMAND Nás riadi a rozhoduje o slovenskom národe?
rado | 19-02-2017 00:19:11
p.Majko vy si prijmite koho chcete,vacsina slovakov nechce prijimat ziadnych migrantov.
prave ze treba raz a navzdy schvalit podmienky ze ich neprijmeme a nechceme.
tento stat si nevie poradit ani s vlastnymi ciganmi desiatky rokov naco by nam boli dalsi ktory nevedia ani pocitat a pisat a napatie bude eskalovat cim viac ich tu budu slnieckari ako vy pozyvat
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 18-02-2017 22:46:02
Zasadne odmietam taketo primitivne formy akoze protestu proti komukolvek.

Neriesia nic, akurat eskaluju napatie v spolocnosti.

Namiesto takychto nezmyslov by mali ludia konecne ziadat vytvorenie jasnych pravidiel, za akych podmienok vseobecne SR prijme imigrantov.

A o tej chudere viac pisat isto netreba...
seREdan | 18-02-2017 21:49:47
Neprešiel ešte ani rok od volieb, a táto koalícia zlepená z prevracačov kabátov a rôznych prospechárov už narobila toľko trapasov a nezmyselných nariadení namierených voči običajním ľuďom, ktorí ich živia svojimi daniami, že to vyvoláva postupne narastajúci odpor a hnev ľudu. A deň zúčtovania sa blíži.
Emana | 18-02-2017 19:59:37
Ak podpálila korán, mala na to iste dôvod, možno hnev ktorý sa rozhodla vydať zo seba takto... Fico trhá faktúry, Matovič vytahuje z hrobu českú starenku, hovnivál behá zasa po slobode, Baštrnák sa všetkým smeje do ksichtu...
Vo vláde to vyzerá ako predstavenie Spejbl a Hurvínek. Tak ono by to tak ani nevadilo, keby sa toto všetko bytostne nedotýkalo nás- Slovákov.
dávam do pozornosti Žitňanskej tzv.protiextrémistickú novelu | 18-02-2017 10:45:10
platnú od 1.januára ktorú skupina poslancov napadla na Ústavnom súde.
http://hnonline.sk/slovensko/888853-zitnanskej-balik-napadla-opozicia
Možná právna neistota
Navrhovatelia vo svojom návrhu teraz tvrdia, že ochrana nijako nedefinovaných skupín ľudí je v rozpore s požiadavkou, že zákony majú byť určité. Trestného činu podpory a propagácie skupín smerujúcich k potlačeniu základných práv a slobôd sa človek po novom dopustí, aj keď prejaví nenávisť voči inej skupine osôb.

Nové znenie skutkových podstát však podľa poslancov nedáva odpoveď na otázku, o akých ľudí by mohlo ísť. „Novelizovaný text evokuje, že môže ísť o akúkoľvek inú skupinu osôb, ktorá je definovaná na základe jedného spoločného kritéria. Mohlo by ísť teda o skupinu fajčiarov, veteránov, recidivistov, prokurátorov, smetiarov či pedofilov,“ píše sa v návrhu doručenom na Ústavný súd. Ten v jednom zo svojich nálezov navyše konštatoval, že ak zákonodarca prijme právnu normu, ktorej formulácia nie je jednoznačná, nastoľuje stav právnej neistoty.
Náchylná aplikácia politiky
Poslancom sa nepáčia ani ďalšie nové znenia extrémistických deliktov. Tie boli doplnené o takzvané politické presvedčenie. Napríklad, kto verejne hanobí skupinu osôb pre politické presvedčenie, dopustí sa trestného činu hanobenia národa, rasy a presvedčenia. Za to mu hrozia až tri roky väzenia. „Verbálny prejav ,špinavý smerák‘ by mohol byť posudzovaný odlišne ako ,zdegenerovaný SaS-kár‘,“ upozorňujú poslanci. V tomto prípade sa obávajú, že rôzne aplikovanie zákona by mohlo viesť až k svojvoľnému konaniu orgánov činných v trestnom konaní.
Ktoré ustanovenia trestného zákona sa poslancom nepozdávajú:
- podpora a propagácia skupín smerujúcich k potlačeniu základných práv a slobôd v časti „alebo nenávisť voči inej skupine osôb“,
- prejav sympatie k hnutiu smerujúcemu k potlačeniu základných práv a slobôd v časti „alebo nenávisť voči inej skupine osôb“,
- hanobenie národa, rasy a presvedčenia v časti „politické presvedčenie“ a
- podnecovanie k národnostnej, rasovej a etnickej nenávisti v časti „politické presvedčenie“.
paragrcgraf | 18-02-2017 00:49:24
to je tusim prvy politicky vezen po revolucii.cochvila otvoria aj uranove bane a za iny nazor sup ho na 10rokov.
Peter | 17-02-2017 18:37:13
Tu pomoze uz len \"Takze tak\"
onanym | 17-02-2017 16:50:37
Nemame ine co riesit? Co Basternak, a zbytok bandy? To NAKA neriesi??
Bolo by určite | 17-02-2017 16:20:45
podstatne normálnejšie, začať hon na politikov. Stačilo by len 50 % toho, ako to robili a aj budú robiť v Rumunsku a za rok - dva v novinách nebudú mať čo písať ako korupcii a škandáloch. Slováci, veď sa pozrite aj do zrkadla !!!!! Rumuni, ktorých Ste vždy podceňovali a podceňujete Vám jasne ukázali cestu, ako vláde demokratickými spôsobmi vykrútiť krk. Neposudzujte Rumunsko len podľa pár brigádníkov, ktorí tu pracujú a robia s nich otrokov. Keď by Ste zajtra boli v Rumunsku, tak si myslíte, že Ste v najbohatšej krajine.
gulak | 17-02-2017 16:06:19
Stredovek stale trva..zacina hon na carodejnice..
No toto je v p****** | 17-02-2017 15:54:18
Nestačí, že si z nás robia prdel z domovej prehliadky u Baštrnáka.... Pri hovnomanovi nezabezpečia základný biologický dôkaz- hovno....... Babu z Ružomberka ktorá počurá a podpáli Korám šupnú do basy.....Vrahov a podobnú lúzu nevezmú do väzby......, lebo vraždiť nie je extrém..
V Seredi zaistia debilnú Cigáňku so 167 dávkami fetu....... Nie je sa čo diviť. Policajný prezident bývalý učiteľ,... bývalý ŠTbák riaditeľ školy... Samsung načierno zamestnáva Srbov- robí z nich otrokov.. Vláda vidí, ale nekoná. Z hodinovej mzdy si agentúra ponechá cca 5 EUR- ZA HODINU !!!!! Nech napíšu ich výdavky... Denne 100 Ľudí x 8 = 800x5 = rovných 4.000 EUR za deň hrubého.Srbi tvrdia, že robia aj 12 hodín. Takže to vychádza na 6000 denne pri 100 ľuďoch. Ubytko platia zamestnávatelia- lepšie povedané otrokári. Fakt tá demokracia ala Amerika je super vysnívaný svet. Pár jednotlivcom. Toto sa predsa raz skončiť musí.
seredan | 17-02-2017 13:33:03
Clovek co v Syrii reze hlavy, upaluje ich, znasilnuje sem pride do EU ako chudobny migrant a mimovladky na cele s Kiskom sa idu z neho posrat ako mu co najlepsie pomoct. Potom tu mame posahane dieta ktore znevazi knizku a je hned z toho trestny tribunal ako za Cisara IV.
Preco nieje zavrety Poliacik ktory v roku 2011 spalil bibliu a este sa tym chvalil ?

UPOZORNENIE: Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.

Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.

Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy. Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

Optik MORVAY AKCIA
Označenie inzercie
Reklamna plocha - bannerovy pruzok
Označenie inzercie
Pridať komentár
iLieky
Označenie inzercie
Reklamna plocha - bannerovy pruzok
Označenie inzercie
Reporteri
Označenie inzercie
Direct real Norea - REALITY
Označenie inzercie
Optik MORVAY
Označenie inzercie
Papiernictvo Kizze
Označenie inzercie
Begam Trnava
Označenie inzercie
Usporne vykurovanie
Označenie inzercie
LED ARENA
Označenie inzercie
Autopožičovňa Sereď
Označenie inzercie
Bezpecne mesto
Označenie inzercie
Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Sereď, Slovensko
Jasno
15°
C
72%
Východ 10 km/h
07:02
18:10

Štv

B

23°/12°

Pia

B

22°/9°

Sob

B

22°/9°

Vyhľadávanie
Posledné komentáre
Komentársmutok 11-02-2020 12:40:12:
Tragická dopravná nehoda medzi obcou Šintava a Šoporňa - AKTUALIZOVANÉ
KomentárPolícia Začala trestné stíhanie za zločin v kauze predaja rybníkov v P.Bystrici 08-10-2019 17:02:12:
Sereďskí rybári lovia opäť vo svojom revíri
KomentárPravda je len jedna 03-10-2019 17:26:08:
7. zasadnutie Obecného zastupiteľstva v Dolnej Strede dňa 3.júla 2019
Komentáranabela 26-09-2019 14:01:27:
Adrian Macho sa oficiálne ujal vedenia obce Šoporňa
KomentárSVD1 14-09-2019 20:22:21:
" V hudbe vyjadrujem svoje pocity "
Komentárveru 01-09-2019 17:42:35:
Z času na čas si zafajčil marihuanu, ktorú si sám dopestoval v dome vo Váhovciach
Komentárs.i.n. 30-08-2019 22:01:20:
Pripomeňme si hrdinov Slovenského národného povstania zo Serede
Komentáranonym 30-08-2019 19:54:00:
"Doteraz som sa nedožil výsledku zo strany MsU, poslancov MsZ v Seredi" - píše občan Serede
KomentárMiloš Majko 30-08-2019 12:57:35:
Prípad Jankovská nie je o stanovisku polície či právoplatnom rozsudku. Je o etike a morálke.
KomentárBlablablaha 29-08-2019 13:39:44:
Vláda schválila návrh nového zákona o občianskych preukazoch
Komentárivan 29-08-2019 11:08:33:
Seniorku v Trnave podvodníci nedostali. Legenda "vnuk".
Komentáruž pred 10 rokmi 29-08-2019 05:22:58:
Trnavská župa začína s rekonštrukciu Krajinského mosta v Piešťanoch a úseku cesty Podbranč - Myjava
Komentárteraz je 28-08-2019 08:18:20:
Obžalovanému starostovi Machovi pred prokurátorkou a sudcom do reči veľmi nebolo. Čo sa dozvieme na pojednávaní zajtra?
Komentárto nevymyslíš 27-08-2019 20:32:27:
Ministerka vnútra vymenovala nového prezidenta HaZZ
KomentárBaba Vanga 27-08-2019 17:15:31:
" Takže, aké riešenie sa núka, aby sme neprešľapovali na tej našej povestnej križovatke, kde nám zabíjajú štát ?" - píše Pavol Varga
Komentárpotecha 25-08-2019 13:41:57:
MFK Zvolen - ŠKF iClinic Sereď 0 : 2 (0 : 1)

Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Bottom panel

© SeredOnLine.sk všetky práva vyhradené. Obsah novín je chránený autorským zákonom č. 618/2003 Z.z. a medzinárodným právom.
Prepis , šírenie, či ďalšie kopírovanie tohto obsahu alebo jeho časti, a to akýmkoľvek spôsobom je bez predchádzajúceho súhlasu vydavateľa alebo autora článku zakázané.
Design: © Mgr. Matej Fraňo Logo a názov novín: © Miloš Majko
Noviny sú aktualizované priebežne.
Články uverejnené na SeredOnLine.sk neprechádzajú jazykovou korektúrou.
Redakcia a vydavateľ novín nezodpovedá za obsah autorov jednotlivých príspevkov. Redakcia a vydavateľ nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov a príspevky v diskusiách uverejnených v novinách.

Webdesign