Prihlásiť sa Prihlásiť sa | Registrácia Nová registrácia
Rescue Online | Sereď Online | SOL archív | Reportér 24

Najhoršia je mlčiaca väčšina
Označenie inzercie
Sereď Online

ISSN 1337-8481   Dnes je 18. 3. 2020, meniny oslavuje: , zajtra
RSS Export článkov
Top panel
Vrazda novinára a jeho priatelky nesmie zostat zabudnuta
Označenie inzercie
Wifina - internetove pripojenie pre verejnost
Označenie inzercie
RubrikyRubriky
FOTO
Označenie inzercie
INFOSLOBODA Transparentnosť v samospráve
Označenie inzercie
EXPEDICIA BALKAN 2014
Označenie inzercie
Sherlock Holmes
Označenie inzercie
Lekáreň
Údaje o lekárskej službe na dnešný deň nie sú dostupné.

Kino Nova
Múzeum Sereď
Farnosť Sereď
Označenie inzercie
Historické fotografie
Sereď
Označenie inzercie
Linky
Videá

Policajný zákrok v Zemianskych Sadoch

159

KRPZ Trnava |MM|  Poverený policajt Obvodného oddelenia zo Šoporne začal trestné stíhanie pre prečin výtržníctva a prečin ublíženia na zdraví. V Zemianskych Sadoch, na ulici pre rodinným domom, o 04.45 hod. po predchádzajúcej slovnej hádke, 26 ročný muž z obce Šalgočka, päsťou niekoľkokrát udrel do tváre 37 ročného muža z Nitry. Týmto konaním mu spôsobil ľahký otras mozgu, reznú ranu v oblasti líca a zlomeninu nosa s posunom, s predpokladanou dobou liečenia do troch týždňov.    

 

V súvislosti s postupom policajtov v obci Zemianske Sady zo dňa 10. júla z hľadiska trestnoprávnej zodpovednosti zakročujúcich policajtov skúma tento postup inšpekcia Ministra vnútra, ktorá zahájila konanie. Riaditeľ Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Trnave dal pokyn nadriadenému s personálnou pôsobnosťou nad zasahujúcimi policajtmi, zahájiť konanie o ich prepustení. V rámci tohto konania sa bude skúmať, či došlo k hrubému porušeniu služobnej prísahy. Ak bude na základe výsledkov tohto konania zistené, že policajti konali v rozpore so zákonom, alebo závažným spôsobom opomenuli konať v súlade so zákonom, budú prepustení z Policajného zboru. Oddelenie kontroly Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Trnave taktiež nezávisle preveruje a skúma činnosť nadriadených policajtov, najme o preškoľovaní zasahujúcich policajtov internými aktmi riadenia. V prípade zistenia akýchkoľvek pochybení zo strany nadriadených, budú riešení v disciplinárnom konaní.  


Komentáre k článku:

Komentovať môžu:
registrovaní menom
registrovaní nickom
›VŠETCI‹
anonym | 14-07-2011 00:17:23
mediálna nafúknutá bublina...
pre cyberlord | 13-07-2011 12:45:24
V princípe máš pravdu, ale len tak pre informáciu, radar majú na ODI v Galante a nie v Šoporni na oddelení. Jedine ak by merali rýchlosť kalkulačkou... Z obvodných oddelení boli radary stiahnuté len na ODI. Ak už teda kritizuješ, najprv si všetko over. Ináč zavináč.
anonym | 13-07-2011 09:50:28
http://spravy.pravda.sk/policajti-pri-bitke-v-zemianskych-sadoch-pochybili-celia-stihaniu-1c4-/sk_domace.asp?c=A110712_173528_sk_domace_p29
cyberlord | 13-07-2011 09:22:02
Policajne oddelenie v soporni buzeruje opilcov ktory idu z krcmy v podgurazenom stave, dava pokuty za alkohol ale nerisi absolutne nic. Poznaju sa dokonale z okolitymi zlodejmi, autickarmi, dealermi drog, podasvaju si s nimi ruky, tykaju si a hraju sa na kamaratov .. nie len v civile ale aj pocas vykonu svojho povolania. Cez dedinu jazdia novozamcky pani vodici ako zmyslov zbaveni a cuduj sa svete radar tam uvidite raz za pol roka. Vidina lacneho zarobku panov policajtov zo Sopornianskeho obvodneho oddelenia ich naviguje okolo pohostinskych zariadeni kde zodieraju z koze robotnikov krory po tazkom dni sa idu odreagovat do krcmy na kus reci s kamaratmi a posediet pri pohariku. Nehody nezapricinuju opity cyklisti ale bezohladni vodici. V letnych mesiacoch nie je nic nezvycajne ak v okoli soporne najdete vylihovat panov prislusnikov v okolitych polnych katastroch za obcou Soporna. Ale ved nech si oddychnu, vykonavaju velmi narocnu pracu .... a na toto platime vsetci dane. Ale aby som nehadzal vsetkych do jedneho vreca, urcite su aj poctivy policajti. Tak prosim poctivcov aby mi odpustili hodnotenie ich lajdackych kolegov. Ten kto je cestny a spravodlivy policajt toto prijem a ten kto je lempel, povalac a budizknicemu sa nad tymto bude pohorsovat a vyskakovat z koze. Obvodne oddelenie v soporni je k nicomu a uplne zbytocne sa plytva statnymi prostriedkami na jeho prevadzku.
ada | 13-07-2011 02:23:41
re:zakon - to bude ono !
anonym | 12-07-2011 17:18:27
Máš úplnú pravdu. pišta
anonym | 12-07-2011 16:27:32
je to na smiech.cela policia a aj to co sa tu deje.nic sa tu nezmeni
to je jedno | 12-07-2011 12:16:37
Miloš, asi máš pravdu, len ma nas..lo, že sa zatvárajú oči nad vážnejšími vecami, a vzápätí sa naháňajú nejakí chlapi na bycikli s pár pivami v sebe... Zdá sa Ti to fér?
zakon | 12-07-2011 10:24:18
pekne si to tu vsetci nakladajú......pravda je len jedna policajti sa minimalne bali,že keby sa do toho zamotajú neskôr by sa im to mohlo vypomstit.......a tu nastáva probléééééém
dado | 12-07-2011 10:16:48
Vstci tu pisete o nejakom zakroku nevykonanom stakymi pravomociamy ake policajti maju to ani nemohlo dopadnut lepsie je mi luto tych policajtov ale vybrali si sami svoju profesiu tak to musia teraz aj znasat
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 12-07-2011 09:37:59
Kazdy z nas ma pravo na svoj nazor. Opatrne vsak s tvrdenim (aj v rovine otazok), ktore by sa mohlo dotknut kohokolvek. Niektore veci vyslovene verejne as tazko beru spat.
to je jedno | 12-07-2011 07:03:03
Tak toto je presný obraz policajtov zo Šoporne. Namiesto toho aby sa starali o poriadok a o lumpov, starajú sa len o to ako dojsť čo najlahším spôsobom k nejakým "výsledkom". Napríklad tak že striehnu pri krčmách a dávajú fúkať byciklistom, ktorí potom dostávajú 200€ pokuty. Dedina je plná drog, vykrádačky sú tu bežné, ale ich zaujímajú dôchodci. A keď stretnú naozaj vagabundov, tak si s nimi podávajú ruky. Nie sú náhodou na ich výplatnej páske?
MYNONA | 11-07-2011 21:25:30
Toto som chcel napísať ale bál som sa to tak verejne :)
anonym | 11-07-2011 21:00:40
Nebyť videozáznamu tak sa nič nestalo, ako mnoho krát. Otázka: na čo je nám takáto polícia? Policajt v službe nemá poznať ani svojho brata a nie sa "bratríčkovať" s lumpami. Za takúto ostudu by som rozpustil celé oddelenie a za šéfa dosadil okresného riaditeľa! Po tom, čo by oddelenie získalo vážnosť, aká mu prislúcha, by sa mal vrátiť na svoj post a držať oddelenia na patričnej úrovni.
MYNONA | 11-07-2011 20:35:16
Konečne nejaký humor aj tu,:)
Igor Lehocký | 11-07-2011 20:11:22
Aj ja si myslím, že by sa mal každý vyjadrovať k tomu, čomu rozumie. Tlačové oddelenie KR PZ by nemalo o sebe písať bludy. :))
MYNONA | 11-07-2011 20:06:19
To že polícia to ma ťažké je nám jasné, ved preto chodia rýchlo do dôchodku. Škoda že takýto meter neplatí aj pre ostatných čo pracujú ťažko napr: sestrička na áre atd. hmm



Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 11-07-2011 19:41:34
Naozaj iba malokedy su veci naozaj tak, ako sa zdaju na prvy pohlad. Kazda minca ma totiz dve strany. Praca policajtov je narocna a nikdy nevedia, co ich na konkretnom zasahu caka. Musia sa rozhodovat v zlomku sekundy a v situacii, do ktorej sa nedostanu dobrovolne a sami, ale su do nej "vlozeni" pracou. Nehovorim, ze policajt sa nemoze dopustit chyby, alebo ze sa jej nedopusti. V kazdom pripade vsak je potrebne a korektne vyckat na objektivne vysetrenie pripadu Inspekciou MV. Myslim si, ze je nevyhnutne podrobne vyhodnotit mnozstvo materialov a svedectiev. Nie som na ziadnej strane viem vsak, co je mozne urobit nekorektnym spracovanim akehokolvek materialu ktorymkolvek mediom. Staci jednostranny pohlad konkretnej osoby a verejnost sa moze chytit nespravne interpretovanych podrobnosti akejkolvek udalosti. Moze dokonca prist k ublizen iu konkretnym osobam a to by mal mat na pamati kazdy, kto naraba s verejnou mienkou.
Preto som za to, aby kazdy vydrzal na zavery vysetrovania udalosti.
MYNONA | 11-07-2011 17:53:03
Náhodou si mysli že tí policajti to zvládli bravúrne, veď tam boli iba dvaja na toľkých a to že sa poznali s niekym ? Veď na slovensku sa pozná každý s každým no nie? A ten kamerový záznam bol nejaký zostrihaný takže Policia konala dobre.
Igor Lehocký | 11-07-2011 15:43:28
Vážený "občan", tomu čo Vy vidíte na kamere nemusíte veriť, len skúste veriť tomu, čo je napísané v tlačovej správe KR PZ Trnava, to by mohlo stačiť aj Vám, teda za určitých predpokladov.
j.f. | 11-07-2011 15:21:48
vrazda frantiska v seredi, napadnutie v zemianskych.... mali by ste v prvom rade upozornit ludi, ze radsej ako sa chovat hrdinsky a upozornovat individua ze pachaju tr,cinnost, by mali radsej vytocit 158 a nechat to vyriesit policiu.
anonym | 11-07-2011 15:05:03
Ako je mozne, ze styria napadli a mlatili jedneho a nakoniec iba jeden z nich je obvineny???? Policia sa moze strcit niekam, ked si popodava ruky a necha ostatnych z toho vyviaznut bez ujmy!
občan | 11-07-2011 14:53:48
pán Lehocký, sám by ste mal vedieť, že nie všetko čo vidíte na kamere, musí byť pravda. Ak sme si pozreli záznam na tej kamere, všetci sme múdry a vieme asi ako to približne bolo! Hovorím približne, lebo nevieme čo povedali dotyčné osoby hliadke hned po príchode, či napadnutý povedal ako to bolo, či napadnutý povedal kto ho napadol. Iná vec je už ked dotyčné osoby napadli tú osobu pri hliadke a osoby si kludne odišli. Ak policajti dostali tento kamerový záznam, verím že sa im bude inak rozhodovať o výtržnosti.
Igor Lehocký | 11-07-2011 13:42:29
Pokiaľ je pravda to, čo bolo zverejnené v TV JOJ, podľa krokov riaditeľa KR PZ asi ano, že policajti na mieste nechali odísť útočníka, odchod do civilu by im malo "spríjemniť" obvinenie pre zneužívanie právomoci verejného činiteľa. Takto dehonestovať samých seba, kolegov a políciu ako takú, to sa dá len ťažko pochopiť.

UPOZORNENIE: Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.

Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.

Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy. Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

Optik MORVAY AKCIA
Označenie inzercie
Reklamna plocha - bannerovy pruzok
Označenie inzercie
Pridať komentár
iLieky
Označenie inzercie
Reklamna plocha - bannerovy pruzok
Označenie inzercie
Reporteri
Označenie inzercie
Direct real Norea - REALITY
Označenie inzercie
Optik MORVAY
Označenie inzercie
Papiernictvo Kizze
Označenie inzercie
Begam Trnava
Označenie inzercie
Usporne vykurovanie
Označenie inzercie
LED ARENA
Označenie inzercie
Autopožičovňa Sereď
Označenie inzercie
Bezpecne mesto
Označenie inzercie
Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Sereď, Slovensko
Jasno
15°
C
72%
Východ 10 km/h
07:02
18:10

Štv

B

23°/12°

Pia

B

22°/9°

Sob

B

22°/9°

Vyhľadávanie
Posledné komentáre
Komentársmutok 11-02-2020 12:40:12:
Tragická dopravná nehoda medzi obcou Šintava a Šoporňa - AKTUALIZOVANÉ
KomentárPolícia Začala trestné stíhanie za zločin v kauze predaja rybníkov v P.Bystrici 08-10-2019 17:02:12:
Sereďskí rybári lovia opäť vo svojom revíri
KomentárPravda je len jedna 03-10-2019 17:26:08:
7. zasadnutie Obecného zastupiteľstva v Dolnej Strede dňa 3.júla 2019
Komentáranabela 26-09-2019 14:01:27:
Adrian Macho sa oficiálne ujal vedenia obce Šoporňa
KomentárSVD1 14-09-2019 20:22:21:
" V hudbe vyjadrujem svoje pocity "
Komentárveru 01-09-2019 17:42:35:
Z času na čas si zafajčil marihuanu, ktorú si sám dopestoval v dome vo Váhovciach
Komentárs.i.n. 30-08-2019 22:01:20:
Pripomeňme si hrdinov Slovenského národného povstania zo Serede
Komentáranonym 30-08-2019 19:54:00:
"Doteraz som sa nedožil výsledku zo strany MsU, poslancov MsZ v Seredi" - píše občan Serede
KomentárMiloš Majko 30-08-2019 12:57:35:
Prípad Jankovská nie je o stanovisku polície či právoplatnom rozsudku. Je o etike a morálke.
KomentárBlablablaha 29-08-2019 13:39:44:
Vláda schválila návrh nového zákona o občianskych preukazoch
Komentárivan 29-08-2019 11:08:33:
Seniorku v Trnave podvodníci nedostali. Legenda "vnuk".
Komentáruž pred 10 rokmi 29-08-2019 05:22:58:
Trnavská župa začína s rekonštrukciu Krajinského mosta v Piešťanoch a úseku cesty Podbranč - Myjava
Komentárteraz je 28-08-2019 08:18:20:
Obžalovanému starostovi Machovi pred prokurátorkou a sudcom do reči veľmi nebolo. Čo sa dozvieme na pojednávaní zajtra?
Komentárto nevymyslíš 27-08-2019 20:32:27:
Ministerka vnútra vymenovala nového prezidenta HaZZ
KomentárBaba Vanga 27-08-2019 17:15:31:
" Takže, aké riešenie sa núka, aby sme neprešľapovali na tej našej povestnej križovatke, kde nám zabíjajú štát ?" - píše Pavol Varga
Komentárpotecha 25-08-2019 13:41:57:
MFK Zvolen - ŠKF iClinic Sereď 0 : 2 (0 : 1)

Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Bottom panel

© SeredOnLine.sk všetky práva vyhradené. Obsah novín je chránený autorským zákonom č. 618/2003 Z.z. a medzinárodným právom.
Prepis , šírenie, či ďalšie kopírovanie tohto obsahu alebo jeho časti, a to akýmkoľvek spôsobom je bez predchádzajúceho súhlasu vydavateľa alebo autora článku zakázané.
Design: © Mgr. Matej Fraňo Logo a názov novín: © Miloš Majko
Noviny sú aktualizované priebežne.
Články uverejnené na SeredOnLine.sk neprechádzajú jazykovou korektúrou.
Redakcia a vydavateľ novín nezodpovedá za obsah autorov jednotlivých príspevkov. Redakcia a vydavateľ nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov a príspevky v diskusiách uverejnených v novinách.

Webdesign