Prihlásiť sa Prihlásiť sa | Registrácia Nová registrácia
Rescue Online | Sereď Online | SOL archív | Reportér 24

Najhoršia je mlčiaca väčšina
Označenie inzercie
Sereď Online

ISSN 1337-8481   Dnes je 18. 3. 2020, meniny oslavuje: , zajtra
RSS Export článkov
Top panel
Vrazda novinára a jeho priatelky nesmie zostat zabudnuta
Označenie inzercie
Wifina - internetove pripojenie pre verejnost
Označenie inzercie
RubrikyRubriky
FOTO
Označenie inzercie
INFOSLOBODA Transparentnosť v samospráve
Označenie inzercie
EXPEDICIA BALKAN 2014
Označenie inzercie
Sherlock Holmes
Označenie inzercie
Lekáreň
Údaje o lekárskej službe na dnešný deň nie sú dostupné.

Kino Nova
Múzeum Sereď
Farnosť Sereď
Označenie inzercie
Historické fotografie
Sereď
Označenie inzercie
Linky
Videá

Policajné správy zo Serede

KRPZ Trnava |MM| Seredskí policajti dostali echo od muža a na podozrivé osoby si počkali na autobusovej stanici.  V piatok, 28. 11.  išiel domov po službe 47 ročný vodič autobusu. V Bratislave nasadol do linkového autobusu, v ktorom sa okrem vodiča nik iný nenachádzal. Usadil sa na predné sedadlá a veci si odložil do batožinového priestoru. Príručnú peňaženku s hotovosťou si položil o sedadlo ďalej. Keď pristúpili na nástupišti ďalší ľudia, na sedadlo za ním sa posadili dve ženy. Až po chvíli si muž spomenul na svoju peňaženku a obzrel sa dozadu. Peňaženku nenašiel a tak mladé ženy požiadal, aby mu ju vrátili. Cestujúce pritom nevedeli, že muž pre istotu kontaktoval aj políciu. Na ich prekvapenie ich na stanici v Seredi legitimoval policajt. Ženy najskôr tvrdili, že peniaze patria im, no nakoniec ich vydali. Jedna mala 350 eur ukrytých v podprsenke a druhá 150 eur v kabelke. Poverený policajt ich vzápätí  obvinil z prečinu krádeže spolupáchateľstvom, za čo im môže hroziť dvojročné väzenie.

 

Vyšetrovateľ obvinil z prechovávania drog 35 ročného muža z Bánoviec nad Bebravou. Začiatkom leta ho na Ulici Cukrovarskej v Seredi kontrolovali policajti. Na poludnie im vydal osem papierových skladačiek s obsahom neznámeho hnedého prášku. Policajti podozrivé látky zadržali a zaslali na expertízne skúmanie. To potvrdilo, že ide o osem jednorazových dávok heroínu. Na základe týchto záverov vyšetrovateľ obvinil muža z prečinu nedovolenej výroby omamných a psychotropných látok, jedov alebo prekurzorov, za čo mu môže hroziť trest odňatia slobody až na 5 rokov.

 

 - - -

 

Policajné správy z galantského regiónu

Policajti z Jelky chytili pri čine 21 ročného miestneho muža. V pondelok, 1. 12 sa skoro ráno vkradol do kaderníctva v obci Jelka. Tehlu hodil do sklenej výplne dverí a keď policajti prišli, bol ešte v objekte. V rukách práve držal čiernu škatuľu. Policajti ho vyzvali, aby v konaní  nepokračoval a keď sa zdalo, že sa dá na útek, muža zadržali. Vzápätí ho predviedli na policajnú stanicu. Poverený policajt ho obvinil z prečinu krádeže v štádiu pokusu. Aj keď nakoniec  nič neodcudzil, 22 ročnému majiteľovi spôsobil poškodením zariadenia škodu približne za 300 eur. Polícia stíha muža väzobne, nakoľko sa za posledné obdobie dopustil v štyroch prípadoch majetkovej trestnej činnosti a v jednom prípade ho polícia stíha pre ublíženie na zdraví s výtržníctvom.

 

Polícia obvinila 40 ročnú ženu zo zločinu krádeže. Od augusta 2010 do septembra tohto roku odoberala bez platnej zmluvy v Tomášikove zemný plyn. Za štyri roky spotrebovala takmer 5400 m3 plynu v hodnote 1800 eur. Galantský vyšetrovateľ ju v týchto dňoch obvinil z krádeže závažnejším spôsobom konania, za čo jej hrozí trest odňatia  na 3 až 10 rokov.

 


Komentáre k článku:

Komentovať môžu:
registrovaní menom
registrovaní nickom
›VŠETCI‹
občan | 09-12-2014 08:58:13
primátor by sa mal pozrieť na to,či nahodou počas zmeny tí čo sedia na MP za počitačom sa nebavia počas pracovnej zmeny na FB a internete.
pre Aach jaj | 06-12-2014 17:59:30 | 08-12-2014 15:42:26
Prepáčte, nebol som tu dva dni, bol som v práci a tam nemôžem používať počítač.
Takže celé dni som za monitorm? to asi nie, ja sa totiž živím poctivou prácou. Chodím sem iba, ak mám trochu času. Ale ako vidím, za tým počítačom sedíte práve vy! Alebo za tým monitorom MsP? Alebo dokonca si dovolím tvrdiť, že ste jeden zo supov, čo sú nad tými sledovačmi! Že mám pravdu?
Pacmaga | 08-12-2014 14:42:06
Zleteli orly z Tatry presne o tri štvrte na tri
pršalo a zmokli
prechladli a zdochli.
občan | 08-12-2014 09:28:20
pre kameru Pichla si do osieho hniezda MP sa nasrali,zato že si napísala pravdu palec hore.
Aach jaj | 06-12-2014 17:59:30
Keby si len nesedel cele dni za monitorom a nemudroval o hlupostiach a trocha sa aj zaujimal o dianie v meste a o tom ako funguje svet, kam. system a podobne nepisal by si nezmysli, ktore ti vyniesli tento titul... Žial prve miesto tu už niekto obsadil davno pred tebou, preto to titulovanie druhym miestom.
"Bulo roka č.2" | 06-12-2014 17:21:14
Ďakujem pekne za gratuláciu a tebe zasa gratulujem za prvé miesto. Ako sa ti darí za tým monitorom?
Bulo roka | 06-12-2014 09:41:47
A cenu "Bulo roka č.2" získava svojim príspevkom "kamera | 06-12-2014 06:19:29" a to za posledné vety v jeho komentári.
Gratulujem...!!!
kamera | 06-12-2014 06:19:29
Svetlo do tohoto prípadu by mohla priniesť kamera, pod ktorou sa to stalo. Pevne verí, že mestská polícia poskytne kamerové záznamy z tejto jazdy, pretože aj zábradlie pri lekárni na Pekarskej ulici na výjazde na Čepenskú je vytrhnuté. Konštatujem, že ako vždy bola kamera natočená niekde inde a nie na miesto havárie. Pozdravujeme obsluhu kamerového systému.
Večerná búračka. | 06-12-2014 06:12:41
včera večer okolo 20:30 sa stala dopravná nehoda pri židovskom kúpeli. Vodič osobného mot. vozidla určite nešiel veľmi pomaly, pretože zaparkoval v prerazenom a posunutom plote miestnej reštaurácie. Asi sa ponáhlal na večeru do reštaurácie a možno chcel použiť skratku no zabudol. že je na aute.
pre: realita | 05-12-2014 18:56:48 | 05-12-2014 22:05:09
Ak by ich chceli pozatvárať tak by museli mať najskôr nejaké dôkazy proti nim všetkym. Ak by niekoho nastrčili aby si šiel kúpiť dávku tak môžu zavrieť iba toho kto mu to predal ale v skutočnosti tam predávajú takmer všetci.
Za ďalšie bývam v blízkosti a tak viem že už tam pár krát boli policajti robiť raziu ale asi nič nenašli pretože to majú dobre poschovávané a boli tam aj so psami.
Ďalej nemyslím si že niekto z bánoviec nad Bebravou príde do serede len tak si kúpiť jednu dávku určite toho kupoval veľa a to je brané že to nie je pre vlastnú spotrebu ale na ďalší predaj.
A myslím si že ak zatvoria jedného dílera tak za ňho príde ďalší a takto to pôjde dokola.
jajajjj | 05-12-2014 19:03:50
to nechápu ani pándle, stačí , že sa riadia tabulkami.
realita | 05-12-2014 18:56:48
Vyšetrovateľ obvinil z prechovávania drog 35 ročného muža z Bánoviec nad Bebravou. Začiatkom leta ho na Ulici !!!-Cukrovarskej-!!! v Seredi kontrolovali policajti. Nepochopim princip toho, ze nejaky obycajny fetak si pride kupit davku len preto lebo to na zaciatku nezvladal udrzat pod kontrolou a ostal zavysly a oni ho na 5rokov. Preco racej nerozlozia celu tu cigansku haved co tie drogy predava aby nemuseli nicit zivoty druhym a dotycneho narkomana zavriet do ustavu a zbavit ho zavyslosti!!! Vy zatvarate znicenych zavyslych ludi a ciganov co im to predavaju a nicia zivoty dalsim a dalsim, tak ty si tam verejne predavaju. Rad by som dostal vysvetlenie lebo stale to nejak neviem pochopit...

UPOZORNENIE: Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.

Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.

Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy. Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

Optik MORVAY AKCIA
Označenie inzercie
Reklamna plocha - bannerovy pruzok
Označenie inzercie
Pridať komentár
iLieky
Označenie inzercie
Reklamna plocha - bannerovy pruzok
Označenie inzercie
Reporteri
Označenie inzercie
Direct real Norea - REALITY
Označenie inzercie
Optik MORVAY
Označenie inzercie
Papiernictvo Kizze
Označenie inzercie
Begam Trnava
Označenie inzercie
Usporne vykurovanie
Označenie inzercie
LED ARENA
Označenie inzercie
Autopožičovňa Sereď
Označenie inzercie
Bezpecne mesto
Označenie inzercie
Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Sereď, Slovensko
Jasno
15°
C
72%
Východ 10 km/h
07:02
18:10

Štv

B

23°/12°

Pia

B

22°/9°

Sob

B

22°/9°

Vyhľadávanie
Posledné komentáre
Komentársmutok 11-02-2020 12:40:12:
Tragická dopravná nehoda medzi obcou Šintava a Šoporňa - AKTUALIZOVANÉ
KomentárPolícia Začala trestné stíhanie za zločin v kauze predaja rybníkov v P.Bystrici 08-10-2019 17:02:12:
Sereďskí rybári lovia opäť vo svojom revíri
KomentárPravda je len jedna 03-10-2019 17:26:08:
7. zasadnutie Obecného zastupiteľstva v Dolnej Strede dňa 3.júla 2019
Komentáranabela 26-09-2019 14:01:27:
Adrian Macho sa oficiálne ujal vedenia obce Šoporňa
KomentárSVD1 14-09-2019 20:22:21:
" V hudbe vyjadrujem svoje pocity "
Komentárveru 01-09-2019 17:42:35:
Z času na čas si zafajčil marihuanu, ktorú si sám dopestoval v dome vo Váhovciach
Komentárs.i.n. 30-08-2019 22:01:20:
Pripomeňme si hrdinov Slovenského národného povstania zo Serede
Komentáranonym 30-08-2019 19:54:00:
"Doteraz som sa nedožil výsledku zo strany MsU, poslancov MsZ v Seredi" - píše občan Serede
KomentárMiloš Majko 30-08-2019 12:57:35:
Prípad Jankovská nie je o stanovisku polície či právoplatnom rozsudku. Je o etike a morálke.
KomentárBlablablaha 29-08-2019 13:39:44:
Vláda schválila návrh nového zákona o občianskych preukazoch
Komentárivan 29-08-2019 11:08:33:
Seniorku v Trnave podvodníci nedostali. Legenda "vnuk".
Komentáruž pred 10 rokmi 29-08-2019 05:22:58:
Trnavská župa začína s rekonštrukciu Krajinského mosta v Piešťanoch a úseku cesty Podbranč - Myjava
Komentárteraz je 28-08-2019 08:18:20:
Obžalovanému starostovi Machovi pred prokurátorkou a sudcom do reči veľmi nebolo. Čo sa dozvieme na pojednávaní zajtra?
Komentárto nevymyslíš 27-08-2019 20:32:27:
Ministerka vnútra vymenovala nového prezidenta HaZZ
KomentárBaba Vanga 27-08-2019 17:15:31:
" Takže, aké riešenie sa núka, aby sme neprešľapovali na tej našej povestnej križovatke, kde nám zabíjajú štát ?" - píše Pavol Varga
Komentárpotecha 25-08-2019 13:41:57:
MFK Zvolen - ŠKF iClinic Sereď 0 : 2 (0 : 1)

Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Bottom panel

© SeredOnLine.sk všetky práva vyhradené. Obsah novín je chránený autorským zákonom č. 618/2003 Z.z. a medzinárodným právom.
Prepis , šírenie, či ďalšie kopírovanie tohto obsahu alebo jeho časti, a to akýmkoľvek spôsobom je bez predchádzajúceho súhlasu vydavateľa alebo autora článku zakázané.
Design: © Mgr. Matej Fraňo Logo a názov novín: © Miloš Majko
Noviny sú aktualizované priebežne.
Články uverejnené na SeredOnLine.sk neprechádzajú jazykovou korektúrou.
Redakcia a vydavateľ novín nezodpovedá za obsah autorov jednotlivých príspevkov. Redakcia a vydavateľ nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov a príspevky v diskusiách uverejnených v novinách.

Webdesign