Prihlásiť sa Prihlásiť sa | Registrácia Nová registrácia
Rescue Online | Sereď Online | SOL archív | Reportér 24

Najhoršia je mlčiaca väčšina
Označenie inzercie
Sereď Online

ISSN 1337-8481   Dnes je 18. 3. 2020, meniny oslavuje: , zajtra
RSS Export článkov
Top panel
Vrazda novinára a jeho priatelky nesmie zostat zabudnuta
Označenie inzercie
Wifina - internetove pripojenie pre verejnost
Označenie inzercie
RubrikyRubriky
FOTO
Označenie inzercie
ŠKOLA DEMOKRACIE
Označenie inzercie
EXPEDICIA BALKAN 2014
Označenie inzercie
Sherlock Holmes
Označenie inzercie
Lekáreň
Údaje o lekárskej službe na dnešný deň nie sú dostupné.

Kino Nova
Múzeum Sereď
Farnosť Sereď
Označenie inzercie
Historické fotografie
Sereď
Označenie inzercie
Linky
Videá

Oznam Mestského úradu - brigáda za vyčistenie veľkého parku a amfiteátra

Iveta TóthováDátum10. 10. 2011 20:23:05TémaMestský úrad
24

Vážení občania,

mesto Sereď Vám oznamujeme , že organizuje prvú brigádu zameranú na čistenie veľkého parku a amfiteátra.

V piatok 14.10.2011 v čase od 9,00 hod. do 14,00 hod. sa brigády zúčastnia zamestnanci Mestského úradu, chod úradu však bude zabezpečený a v stránkové hodiny budete na úrade vybavení.

V sobotu 15.10.2011 pozývame všetkých občanov mesta, ktorí majú záujem prispieť k vyčisteniu veľkého parku a amfiteátra na dobrovoľnú brigádu organizovanú pre občanov mesta.

Zraz účastníkov brigády sa uskutoční

 

v sobotu 15.10 o 9,00 hod. pri amfiteátri.

 

Prineste si so sebou pracovné rukavice a kto má aj hrable. Brigáda bude trvať do cca 14,00 hod. a pre účastníkov je pripravený chutný guláš.

Všetkých srdečne pozývame a veríme, že spoločnými silami prispejeme k zveľadeniu parku a amfiteátra.

V prípade nepriaznivého počasia sa brigáda neuskutoční.


Komentáre k článku:

Komentovať môžu:
registrovaní menom
registrovaní nickom
›VŠETCI‹
Jozkovi a kritikom | 16-10-2011 09:34:59
Jožko , bol si sa v sobotu pozriet ? A všetci tam boli Zadarmo len tak mimo pracovnej doby , lebo chceli . A aj ludia z predchadzajuceho dna . Bol tam poslanec ,prednosta, primátor, úradnici ,obcania . Ty sed za compom a pis ubohosti.
anonym | 15-10-2011 11:52:21
Teším sa, že mesto aj touto brigádou spája svojich občanov. Veď ju bolo treba aj zorganizovať, organizovať priebeh počas celej brigády a kto to všetko robí. Myslím, že za tým sú pracovníci mesta, ktorí aj v sobotu pôsobia na bridáde, či už ako zabezpečovatelia,organizátori, brigádnici a neverím, že za peniaze. Verím, že sú tam zadarmo tak isto ako aj iný občan nášho mesta. Všetkým držím palce a myšlienka je to veľmi dobrá. Možno, že občania sa zvyknú, toto je len prvá lastovička, a na jar už nebude problém a radi sa občania takýchto aktivít zúčastnia, keď budú vidieť zmysel brigády a dobrý úmysel mesta.
pre Jozefa | 14-10-2011 16:40:39
si ty takto v poriadku ? aspon citaj po sebe co pises. ja som sem nevytahoval dohody 240 hodin za 19200 Sk, ale taky jeden vymaknuty mozog co si nevie spocitat, ze to je 80 SK na hodinu v hrubom a este to aj nejakemu dochodcovi zavidi ...
Jozef | 14-10-2011 09:03:38
Optimista:
..a prave to je to, v com sa asi nezhodneme.
Pokial ludia neprijmu zodpovednost za svoje ciny, tak sa vzdy a znova najdu taki, ktori budu svoju pracu flakat, kradnut, a podvadzat. "Vsak sa mi nemoze nic stat, nikto ma nepotresta tak co?"
Neviem kde a v akom odbore pracujes, ale ja robim v sukromnej spolocnosti, kde ked niekto urobi chybu, ktora spol. stoji prachy, tak skodu musi nahradit. A potom dovi dopo.
A tymto k tejto teme koncin.
Prajem peknu slnecnu sobotu.
Optimista | 14-10-2011 08:45:06
Jozef
Veď práve o tom to je. Nechoďme stále do minulosti, nevyhrabávajme zodpovednosť. Chceme niečo zmeniť k lepšiemu? Alebo sa iba vracať späť. Je to jeden z prvých krokov, ako oživiť život v meste, ako zblížiť ľudí.
Kto je zodpovedný za to, že bol rok 1989? Havel? Mečiar? Klaus? Regan? Bush? Clinton? Marťania? Treba ich všetkých postrieľať? Zabudnime na to a poďme svojou novou cestou.
Teší ma, že akciu podporuješ, najlepšie by bolo, keby si sa jej zúčastnil. ale ako som povedal, nikoho netreba nútiť, kto chce prí.
Jozef | 14-10-2011 08:39:43
optimista:
evidentne ma nechapes. Ja nie som proti tej brigade. A dokonca to chvalim.
Ale stve ma to, ze niekto kto bol zodpovedny za spravu majetku mesta na to s prepacenim roky rokuce sral, bral za to peniaze, ale zodpovedat sa nikomu nebude.
Jozef | 14-10-2011 08:32:13
a este pre- pre:
nevedel som, ze ako referent na MsU zarobis len 80 korun za hodku. Ale aspon uz viem preco si taky frustrovany.A to este, ako pises musis kopat nejake tunely. tststs.
Optimista | 14-10-2011 08:30:23
Pre Jozef | 14-10-2011 08:20:48
Ešte raz: Pôjdeme pracovať na SVOJOM. Mne osobne sobota vyhovuje, pretože mám voľno. Z roboty ma nik nepustí. A predsa mi to nevadí. Táto akcia je pre občanov, ktorí CHCÚ. Tí , ktorí nechcú, nech nechodia, ale aspoň neotravujte vzduch na SOL. Nikto nikomu nekáže, aby prišiel alebo neprišiel. Prosím prispievateľov, ktorí nemajú záujem o akciu, aby sa zdržali komentárov.
Napriek tomu verím, že nás, ktorí CHCEME, bude dosť a úprimne sa na akciu teším.
Jozef | 14-10-2011 08:20:48
..kedze si mna oslovil(a), tak zareagujem:
Tu nejde o to, kto co v minulosti vybavil, mne ide o to, co nevybavil, alebo zanedbal.A ked sa pozriem,kto na tom urade sedi zabetonovany uz roky(vacsina ludi su ti isti), tak sa nemaju cim chvalit.
A o sponzorskom dare banky viem a vdaka im za tych 5000 penazi.
to, ze akcia vyniesla cistych 3000 som sa docital az tu od Teba. Co branilo organizatorom akcie vycislit zisk a pochvalit sa Seredanom? Hoci aj tu na SoL. Alebo sem prispievaju len pred volbami?
A teraz k tej brigade: islo mi len o to, ze ti , ktori sa mali starat o majetok mesta pojdu robit za prachy v prac. case a ludi, ktori nemozu za to v akom stave je amfik vyzyvaju v sobotu.
Jožkovi a ost. | 14-10-2011 07:36:08
Doveď sponzora , ktorý zaplatí aj trebars Madonu a pochopíš že sa mýliš a píšeš úplne mimo . Kapela I.M.T.a časť réžie bola hradená sponzorsky .Opýtam sa ťa - kedy v minulosti niekto z vedenia vybavil skupinu takéhoto formátu (riaditel ,prednosta,primator,poslanec) , zabezpečil sponzorov a po odrátaní nákladov zostalo 3000 e na podporu niečoho čo v meste treba ? Karol ,Jozef a Dano a ost. zorganizujte niečo podobné , čo donesie len polovicu eur na správnu vec a nám uverejnite na SOL popis, foto,video.Spravíte koncert ,brigádu ,čistenie ?
Registrovaný Miro Motyčák Miro Motyčák | 14-10-2011 03:29:36
Bohuzial som v sobotu mimo, takze sa nemozem zucastnit, ale rozhodne tuto akciu vnimam velmi pozitivne. A niekedy az nechapem kolko idiotskych nazorov si clovek precita aj pri takejto pre mna pozitivnej sprave. Ved to sa nejde cistit pre Tomcanyiho, alebo Veselickeho. Cisti sa to pre obyvatelov mesta, aby sme sa dalsim malym krocikom priblizili ku krajsiemu a cistejsiemu mestu. Myslim, ze treba pochvalit snahu sucasneho vedenia zaangazovat ludi viac do diania v meste, aby sa len necinne neprizerali, ale aby sme sa spolocne pokusili zlepsit sucasny stav. Vedenie nam dava moznost spolupodielat sa na zlepseni vzhladu mesta a je na nas, ci sa pridame a pojdeme do toho spolu, alebo budeme doma sediet na zadku, frflat a nadalej anonymne vsetko okydavat.
pre Jozefa | 13-10-2011 19:27:26
ked si vies najst fakturu za koncert, tak si vies snad najst aj sponzorsku zmluvu, ktorou sa koncert aj ozvucenie uhradilo nie ? keby si bol podporit akciu, tak by si snad aj vedel zmluvu s kym hladat ... a ked si myslis, ze za tie smiesne sumy co su na tych dohodach, nad ktorymi sa tak rozplyvas sa da udrziavat v meste zelen, tak to musis byt fakt vedla ... ale mozno je pre teba 80 korun v hrubom na hodinu vysnena tunelovana mzda
anonym | 13-10-2011 15:09:55
Myslim, že všetky príspevky diskusie pod pozvánkou na brigádu rozdelíme do dvoch skupín podľa vety "Kto chce hľadá spôsoby, kto nechce hľadá dôvody." Verím že sa každý nájde v niektorej časti vety :-)Dobrovoľné aktivity vo veciach verejných sa veľmi dnes nenosia (subjektívny názor), ale verím, že bude účasť v sobotu počtom podstatne väčšia ako v piatok a väčšia ako minulý rok pri akcii organizovanej SOL v campingu, aby sme ako obyvatelia tohoto mesta dokázali sebe aj pracovníkom MsÚ aj týmto spôsobom, že nám na tomto meste záleží , hlavne mladej generácii:-). A nielen tým, že poukazujeme na to, že toto sa neurobilo, toto nie je , tamto chýba, tam sa vyhodili peniaze ....
vážené právne oddelenie MsÚ Sereď | 13-10-2011 14:37:12
odpovie mi niekto láskavo na moju otázku či prípadné poškodenie zdravia zamestnanca MsÚ pri zbieraní použitých injekčných striekačiek počas pracovnej doby bude posudzované ako pracovný úraz,či je možné upratovanie amfiteátra považovať za plnenie pracovných úloh zamestnanca a ako by to bolo s náhradou nákladov spojených s liečením závažného infekčného ochorenia zamestnanca a prípadnými trvalými následkami?Ďakujem za odpoveď.
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 13-10-2011 14:09:20
Erich | 13-10-2011 12:02:20 | asi Vas trosku sklamem, no noviny nesmu fungovat ako spionazna agentura. Sme na velmi vela akciach a vzdy sa spravame standardne a nie je ucelom spehovat kto a kde ako robi a skumat, ci je tam opravnene. Chapem obcanov, ze sa pytaju, preco uradnici v pracovnej dobe a preco oni zadarmo. To vsak nie je otazka pre nas, ale pre vedenie MsU. Za chod uradu zodpoveda prednosta a ja nepochybujem o tom, ze on vie, co robi. Ci sa to uz paci obyvatelom alebo nie, je vec druha. Urcite budeme aj na jednej a aj na druhej akcii, no ocakavajte uplne standardny pohlad tak, ako je to u nas zvykom od zalozenia novin. My budeme robit material o ludoch, ktori vo vysledku nieco buduju a to pre nas vsetkych. Ak ma niekto zaujem dosvediet sa veci ine, urcite je na webe e-mail na vedenie MsU.
Jozef | 13-10-2011 12:27:26
...je zaujimave, ze nikto okrem anonyma rypaveho si nevsimol druhu cast mojho prveho prispevku.A to ohladne 3000 eurovej faktury za vystupenie imstej skupiny na zachranu amfika.
A to este treba pripocitat aj ostatne naklady na reziu atd.
Ale, ako to Erich napisal huby do objektivov otrcili.
anonym | 13-10-2011 12:07:47
aj ja by som prisla v pracovnej dobe upratovat do amfiku, ale sefka ma nepusti
Erich | 13-10-2011 12:02:20
Jozef má pravdu. Zamestnanci MÚ prídu upratovať za riadny plat v piatok. Zrejme si začnú uvedomovať svoju nahraditeľnosť, keď väčšina bude v parku a aj tak úrad stránky vybaví.

Občania prídu v sobotu. Zadarmo. Pán Majko, dúfam, že to všetko nafotíte, nech vidíme, ktorí zamestnanci mestského úradu prídu pomôcť aj v sobotu, keď to zaplatené mať nebudú. Lebo škeriť sa do fotoaparátu a biť sa na prsiach, čo som pre mesto urobil, keď mi z toho ide plat, je prirodzené. Prísť úprimne pomôcť a nič za to nechcieť - to je vzácne.

Mám návrh: čo tak zverejniť prezenčnú listinu z piatku aj zo soboty?
Jozef | 13-10-2011 10:55:41
reagujem na Teba posledny raz:
..nie list som nenapisal, ale som aj s primatorom a aj s veducim odboru ziv.prostredia p.Gablikom osobne o tom rozpraval.
A ktej buzeracii: snad si dokazes vytiahnut tu na SOL z archivu clanky o predmetnej veci a nasledna na strankach mesta VZN tykajuce sa tejto problematiky.
anonym | 13-10-2011 10:22:46
Jozef! Točíš ako sa Ti hodí. Kto do prčic je ÚRAD? Ako môže inštitúcia mať zodpovednosť. Nositeľom zodpovednosti sú vždy šéfovia inštitúcie! Keď už si taký angažovaný. Napísal si ako občan tohto mesta za ostatných 20 rokov jeden list primátorovi mesta, že sa Ti nepáči, ako mesto zanedbáva dreviny vo veľkom parku? A buď konkrétny, kedy ktorý úradník zbuzeroval majiteľa domu za neošetrenie plochy pred domom? Ak takýto konkrétny prípad neuvedieš, tak prepáč, kecáš a iba tvrdíš nezmysly, ktoré sa Ti hodia do krámu.
Jozef | 13-10-2011 10:12:16
evidentne mas problem s pisanym textom. Takze este raz:
"...cize, ak to dobre chapem, zamestnanci ""uradu, ktory sa mal doteraz starat"" o majetok mesta a nechal ho zdevastovat"...
URAD, nie radovy referent.
Bol a stale je to majetok v sprave mesta, takze aj za tie tvoje neosetrene nalety je a aj bol zodpovedny urad.
Pokial vie ten isty urad buzerovat a pokutovat svojich obcanov za neosetrene plochy pred sukr. obydliami, tak musi takisto osetrovat a starat sa o svoje (nase spolocne) priestory(chodniky, parky atd).
Uz sa chytas, o com pisem?
A na zaver, o tom co je moj problem, dovol, aby som rozhodol ja sam.
anonym | 13-10-2011 09:59:39
Preboha Jozef! Zobuď sa! Odkedy zamestnanec mesta rozhoduje o tom, či bude podpísaná dohoda o vykonaní práce? To je niečo také, akoby si obviňoval zamestnancov automobilky, že montujú do aut nekvalitné diely. Povinnosť starostlivosti o majetok mesta podľa zákona majú volení funkcionári. Zamestnanci robia iba to, čo im nariadia uzneseniami a rozhodnutiami zastupiteľstvo a primátor! A teraz buď múdry!
Jozef | 13-10-2011 09:36:02
"svoj" mily anonymko:
len rok 2008: Na pokosenie priestorov klubu dôchodcov, úprava okolia, orezanie kríkov, iné záhradné úpravy, vykonávanie remeselných prác a drobné úpravy bolo treba 240 hodín a 19.200.- Sk, pričom úžitky a plody zo záhrad, ktoré tvoria súčasť objektov klubov poberajú výlučne členovia klubu dôchodcov.
Ešte pikantnejšie vyznieva obsah dohody na kontrolné práce na úseku údržby mesta Sereď vo výške 31.752.- Sk, a dohoda na kontrolu súčinnosti pri dodávkach prác, pri ktorých sa používajú stroje, zariadenia, pri osádzaní vianočných stromčekov, či inštalovaní vianočnej výzdoby vo výške 15.926.- Sk.

a takychto nezmyselne vynalozenych balikov bolo a je stale hafo.

...a kto, podla teba sa ma starat o majetok mesta, ak nie jeho zamestnanci? Za to si ich obyvatelia mesta platia.
Obcas si sprav cas a pozri si objednavky a nasledne faktury mesta. A potom hovor nieco o 4. skupine. Ty mudrc.
anonym | 13-10-2011 09:18:26
Jožinko náš milý! Nik zo zamestnancov úradu nespôsobil, že za celé desaťročia neboli náletové dreviny a kríky v zadnej časti parku a v amfiteátri odstraňované. Na oznámenie o brigáde reaguješ na úrovni 4. cenovej skupiny. V jednom máš ale pravdu. Zo vstupeniek na koncert mohlo byť viac peňazí. Lenže to by musel byť zo strany domácich väčší záujem. Nepochybujem o tom, že mnohí z nich sem v budúcnosti veľmi radi napíšu, že tu nie je žiadna poriadna ponuka kultúry alebo športu. No a to je problém Tvoj a mnohých iných.Pre seba všetko, pre spoločnosť nič. Ale čo sa týka kritiky, tak to ste všetci borci.
otázka pre vedenie mesta | 13-10-2011 09:08:07
chcel by som sa spýtať,či v prípade,že niektorý zamestnanec Mestského úradu upratujúci areál amfiteátra POČAS PRACOVNEJ DOBY!!!sa poraní a infikuje injekčnou striekačkou,ktorých sa tam po narkomanoch povaľujú haldy,má nárok na liečbu hepatitídy A,B alebo C,resp.nebodaj HIV a či má niekto z mestského úradu čo i len poňatie o tom koľko takáto event.liečba stojí?
P.S.Ak by som bol zamestnancom Mestského úradu,tak ma na takúto brigádu prinútia jedine s pištolou pri hlave!
Jozef | 13-10-2011 08:54:28
...cize, ak to dobre chapem, zamestnanci uradu, ktory sa mal doteraz starat o majetok mesta a nechal ho zdevastovat, pojdu brigadovat za PLAT a vy obcania, ktori si tento urad platite za to, aby sa o majetok mesta staral, chodte makat v ramci svojho volna a zadara.
To mi pripomina beneficny koncert za zachranu amfika, kde za vystupenie jednej skupiny mesto zaplatilo pravdepodobne viac, ako tato akcia priniesla.(Faktúra č.: 201102)
Či?
anonym | 12-10-2011 11:41:39
optimista - porovnavas neporovnatelne...bezdomovcov s lastovickami...ten bordel v parku urobili bezdomovci, ktorych tam niekto nechal byvat, preco ked uz nebol amfik funkcny, nebol poriadne ohradeny? ja som sa tam bol pozriet, viem, co tam je...hlavne v malej budove, kde sa premietalo...odporucam tym, ktori to tam budu upratovat, aby rano neranajkovali, lebo inac tie ranajky este raz uvidia...sam som trochu zvedavy, co vsetko tam najdete
Optimista | 12-10-2011 08:07:47
Keď Vám s prepáčením na balkón nas..ie lastovička, tiež ju budete naháňať, aby si to prišla upratať? Veď nechceme upratovať cudzie, ale NAŠE ! Nech sa každý zachová tak, ako mu povie jeho svedomie. Verím, že sa nás tam zíde hodne. Klobúk dolu pred takouto akciou. I keď nie som zástancom socializmu, kedysi ľudia sami pracovali v akciách Z, upravovali si okolie bytov, domov, bez toho, aby im niekto platil. A mám na to pekné spomienky, utužovalo sa priateľstvo, ľudia mali k sebe bližšie. A na záver sa šlo na pivo. Takéto akcie by sa mohli stať tradíciou.
Howgh
Marta Bauer | 11-10-2011 22:16:40
Určite prídem, aj keď môžem len do dvanástej. Pokúsim sa nahovoriť viacerých a zohnať nejakú partiu.
anonym | 11-10-2011 20:46:15
ľudia ak nechcete prísť pomôcť tak sa radšej zdržte komentára. Je na každom ako sa rozhodne, mesto nikoho nenúti (je tu možno konečne niekto kto nezostane len pri slovách) a predsa ak sa Vám páči v akom prostredí žijete prosím nemusíte pohnúť ani prstom... Som za takéto akcie!
anonym | 11-10-2011 19:01:14
Nechápem, to naozaj vás zaujíma len to, čo vlastníte, nezaujíma vás okolie a krajina, kde bývate, tí, čo chodíte na dovolenky do krásnych destinácií, nezatúžili ste niekedy mať čistotu a podobnú krásu vo svojom okolí, veď tu je váš život.
seredan | 11-10-2011 18:42:13
je to uslachtila myslienka. Bohuzial moj nazor je taky, ze by si to mali vycistit ty, co tam byvali, teda ty bezdomovci, co ten bordel do anfiku navlacili. Ak by sa jednalo o ine miesta, to by som sa pridal, ale nemienim po nikom upratovat bordel, ked ten dotycny by si ho mal upratat sam. Aspom to by mohlo zvazit vedenie mesta a skusit tych bezdomovcov co byvali v anfiku prijmet k tomu, aby si to sami po sebe upratali. Inak drzim palce aby pocasie vyslo a zislo sa vela dobrych ludi pri cisteny a nasledne spolu posedeli pri chutnom gulasi.
Johny | 11-10-2011 14:36:38
Zaujimave, ako dlhe roky vsetci pindaju, ako amfiteater zarasta, je tam bordel a neviem co. Ak sa vsak zacne nejaka akcia na vycistenie, zrazu ste plní moralky a vymyslate si dovody preco neist. Ale je to vasa vec.
anonym | 11-10-2011 11:05:39
Celý život sa riadi "zákonom rezonancie". Ak rozdávame lásku, ona sa k nám vráti, ak rozdávame nenávisť i tá sa k nám vráti. Ak sa pozrieme na svet akým je v súčastnej dobe, tak mu chýbajú predovšetkým láskyplné sily, ktoré by vytvorili mier, jednotu, spravodlivosť a poctivosť. Pokiaľ však sami v sebe nemáme vlastnosti ako je tolerancia, schopnosť akceptovať, poctivosť, mier, radosť, súcit, lásku a pod., nemôžu sa tieto vlastnosti po našej Zemi šíriť. Pretože každá zmena za začína v srdci jednotlivca! A my máme túto moc tým, že sa rozhodneme a spravíme to SPRÁVNE! Áno ja prídem!
anonym | 11-10-2011 10:51:41
palo - nech zacnu ti, co tam ten bordel urobili, resp. ti, ktori im umoznili, aby ho tam robili...potom sa pridam a pomozem aj ja
Palo | 11-10-2011 10:28:02
Kto si chce nájsť dôvod prečo neprísť, ten si ho nájde. Ale ja som rodený Sereďan, mám toto mesto rád (aj keď je špinavé a zanedbané) a chcem priložiť ruku k dielu. Preto prídem a pomôžem. Niekto začať musí!!!
Registrovaný Daniel Loffler Daniel Loffler | 11-10-2011 08:21:19
mam zmiesane pocity. Aj by som v sobotu prisiel pridat ruku k dielu, ale nebudem v Seredi :( skoda. Ale pevne dufam, ze sa mi podari niekedy inokedy pomoct pri nejakej dalsej, alebo podobnej akcii.
anonym | 11-10-2011 07:17:57
Chvíľu som aj uvažoval, že by som prišiel s deťmi, ale predstava, že moje detičky budú do vlastných rúk chytať použité injekčné striekačky od feťákov ma definitívne odradila.
karol | 11-10-2011 01:50:09
toto mi pripada ako nepodareny vtip a fraska. moralka mi z principu nedovoli podporit tento dobry projekt lebo mestky urad po dnesku na neurcity cas nemienim podporovat . snad dve ruky chybat nebudu. uzite si to.
.
este ma napadla otazka do plena: naco je nam amfiteater, ked budeme mat nove multifunkcne namestie s prenosnym podiom vhodnym aj na premietanie filmov? vacsi efekt by mala obnovena vodna priekopa v parku...
anonym | 10-10-2011 23:17:26
No tak toto sa povie odvaha az bezocivost. Na jednej strane sa ide nicit zelen na namesti a tu sa ide cistit smetisko. Nech si to pride vycistit byvaly primator, ved si sedel dost dlho bez prace a za velke peniaze na stolicke hlavy mesta. A ryba smrdi od hlavy.
anonym | 10-10-2011 21:56:38
a ak sa nepodari ..sam neprides...aby to neostalo len pri reciach???
Jaroslav Matejička | 10-10-2011 21:30:13
ak sa mi podarí zohnať nejakých "sparing partnerov" tak po interlige prídem. :) nech to nezostane len pri rečiach :)

UPOZORNENIE: Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.

Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.

Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy. Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

Optik MORVAY AKCIA
Označenie inzercie
Reklamna plocha - bannerovy pruzok
Označenie inzercie
Pridať komentár
iLieky
Označenie inzercie
Reklamna plocha - bannerovy pruzok
Označenie inzercie
Reporteri
Označenie inzercie
Direct real Norea - REALITY
Označenie inzercie
Optik MORVAY
Označenie inzercie
Papiernictvo Kizze
Označenie inzercie
Begam Trnava
Označenie inzercie
Usporne vykurovanie
Označenie inzercie
LED ARENA
Označenie inzercie
Autopožičovňa Sereď
Označenie inzercie
Bezpecne mesto
Označenie inzercie
Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Sereď, Slovensko
Jasno
15°
C
72%
Východ 10 km/h
07:02
18:10

Štv

B

23°/12°

Pia

B

22°/9°

Sob

B

22°/9°

Vyhľadávanie
Posledné komentáre
Komentársmutok 11-02-2020 12:40:12:
Tragická dopravná nehoda medzi obcou Šintava a Šoporňa - AKTUALIZOVANÉ
KomentárPolícia Začala trestné stíhanie za zločin v kauze predaja rybníkov v P.Bystrici 08-10-2019 17:02:12:
Sereďskí rybári lovia opäť vo svojom revíri
KomentárPravda je len jedna 03-10-2019 17:26:08:
7. zasadnutie Obecného zastupiteľstva v Dolnej Strede dňa 3.júla 2019
Komentáranabela 26-09-2019 14:01:27:
Adrian Macho sa oficiálne ujal vedenia obce Šoporňa
KomentárSVD1 14-09-2019 20:22:21:
" V hudbe vyjadrujem svoje pocity "
Komentárveru 01-09-2019 17:42:35:
Z času na čas si zafajčil marihuanu, ktorú si sám dopestoval v dome vo Váhovciach
Komentárs.i.n. 30-08-2019 22:01:20:
Pripomeňme si hrdinov Slovenského národného povstania zo Serede
Komentáranonym 30-08-2019 19:54:00:
"Doteraz som sa nedožil výsledku zo strany MsU, poslancov MsZ v Seredi" - píše občan Serede
KomentárMiloš Majko 30-08-2019 12:57:35:
Prípad Jankovská nie je o stanovisku polície či právoplatnom rozsudku. Je o etike a morálke.
KomentárBlablablaha 29-08-2019 13:39:44:
Vláda schválila návrh nového zákona o občianskych preukazoch
Komentárivan 29-08-2019 11:08:33:
Seniorku v Trnave podvodníci nedostali. Legenda "vnuk".
Komentáruž pred 10 rokmi 29-08-2019 05:22:58:
Trnavská župa začína s rekonštrukciu Krajinského mosta v Piešťanoch a úseku cesty Podbranč - Myjava
Komentárteraz je 28-08-2019 08:18:20:
Obžalovanému starostovi Machovi pred prokurátorkou a sudcom do reči veľmi nebolo. Čo sa dozvieme na pojednávaní zajtra?
Komentárto nevymyslíš 27-08-2019 20:32:27:
Ministerka vnútra vymenovala nového prezidenta HaZZ
KomentárBaba Vanga 27-08-2019 17:15:31:
" Takže, aké riešenie sa núka, aby sme neprešľapovali na tej našej povestnej križovatke, kde nám zabíjajú štát ?" - píše Pavol Varga
Komentárpotecha 25-08-2019 13:41:57:
MFK Zvolen - ŠKF iClinic Sereď 0 : 2 (0 : 1)

Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Bottom panel

© SeredOnLine.sk všetky práva vyhradené. Obsah novín je chránený autorským zákonom č. 618/2003 Z.z. a medzinárodným právom.
Prepis , šírenie, či ďalšie kopírovanie tohto obsahu alebo jeho časti, a to akýmkoľvek spôsobom je bez predchádzajúceho súhlasu vydavateľa alebo autora článku zakázané.
Design: © Mgr. Matej Fraňo Logo a názov novín: © Miloš Majko
Noviny sú aktualizované priebežne.
Články uverejnené na SeredOnLine.sk neprechádzajú jazykovou korektúrou.
Redakcia a vydavateľ novín nezodpovedá za obsah autorov jednotlivých príspevkov. Redakcia a vydavateľ nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov a príspevky v diskusiách uverejnených v novinách.

Webdesign