Prihlásiť sa Prihlásiť sa | Registrácia Nová registrácia
Rescue Online | Sereď Online | SOL archív | Reportér 24

Najhoršia je mlčiaca väčšina
Označenie inzercie
Sereď Online

ISSN 1337-8481   Dnes je 19. 3. 2020, meniny oslavuje: , zajtra
RSS Export článkov
Top panel
Vrazda novinára a jeho priatelky nesmie zostat zabudnuta
Označenie inzercie
Wifina - internetove pripojenie pre verejnost
Označenie inzercie
RubrikyRubriky
FOTO
Označenie inzercie
INFOSLOBODA Transparentnosť v samospráve
Označenie inzercie
EXPEDICIA BALKAN 2014
Označenie inzercie
Sherlock Holmes
Označenie inzercie
Lekáreň
Údaje o lekárskej službe na dnešný deň nie sú dostupné.

Kino Nova
Múzeum Sereď
Farnosť Sereď
Označenie inzercie
Historické fotografie
Sereď
Označenie inzercie
Linky
Videá

OZNAM

KINO NOVADátum29. 07. 2012 21:25:23TémaKino Nova

Kino NOVA v Seredi oznamuje všetkým svojim návštevníkom, že dňom 29.7.2012 končí s premietaním filmov na doterajších klasických premietacích strojoch, ktoré slúžili svojmu účelu celých 25 rokov. Dôvodom je digitalizácia, ktorá v oblasti kinematografie zásadne zmenila spôsob, akým filmový priemysel produkuje, distribuuje a premieta filmy. Doterajšie 35 mm celuloidové filmové kópie, cez ktoré bol prenášaný obraz na filmové plátno, nahrádza digitálne premietanie. Prišiel čas, keď v kine nemáme čo premietať, pretože všetky filmové distribučné spoločnosti od začiatku roka 2012 distribuujú filmové hity výlučne v digitálnej forme, na ktoré nemáme potrebné technické digitálne vybavenie.

Potešujúcou správou je to, že vedenie Mesta Sereď spolu s poslancami MsZ chcú udržať krok s požiadavkami technického vývoja kladeného na udržanie štandardnej úrovne kina a robia všetko pre to, aby proces digitalizácie prebehol v čo najkratšom čase. Predpokladáme, že do konca tohto roka bude zdigitalizované kino NOVA poskytovať svojim návštevníkom filmové projekcie v kvalitnom digitálnom zvukovom a obrazovom formáte.  

Marta Vácziová, vedúca kina NOVA


Komentáre k článku:

Komentovať môžu:
registrovaní menom
registrovaní nickom
›VŠETCI‹
Jozef | 31-07-2012 14:39:56
Tiez si myslim, ze by tie prachy bolio mozno vhodnejsie minut. Ved starosta pred volbami nieco nasluboval.

Čo považujem za nutné presadiť spolu s poslancami, zamestnancami, občanmi? 1. spoluprácu s firmami, podnikateľskými subjektami, komunikácia, komunikácia a komunikácia... 2. zvýšiť pocit bezpečnosti občanov a spoluprácu MsP a štátnej polície 3. pripraviť projekty na voľnočasové aktivity, podpora športu, detí, mládeže i starších občanov 4. budovanie oddychovo-rekreačnej zóny za Raketou, cyklochodník a značené cyklotrasy, objekt kasární 5. informovanosť občanov prostredníctvom internetu (oficiálna stránka mesta, SOL), technicky vyriešiť online prenos zo zasadnutí MsZ do domácností - prípadne na verejnosti velkoplošnou obrazovkou 6. orientovať sa na projekty z EÚ a mimorozpočtové zdroje, posilniť oddelenie projektov ..

netvrdim, ze sa tu nic neurobilo, ale ta komunikacia x 3 zatial viazne. Len sa zrazu rozhodnu a Ty obcan zaplat.
Hadam si nemyslis, ze budes aj rozhodovat. Na to mas jeden den raz za styri roky.
Peter | 31-07-2012 14:28:24
No,no,no,no silné slová,strašne silné bez logiky a za rok by si plakal ,že Ti mesto nepomôže každý na Teba kašle ,akí sme len seredania nekultúrny,lebo Ty si bezhlavo investoval do kina a mi do kina nechodíme!Všetci naokolo by boli vinovatí,ved si tomyslel dobre a vidina nebodaj zisku je jak se ríká v ri.i! Bohu vdaka ,že na to nemáš!
pre.anonym-to si ty lubos zo sme | 31-07-2012 07:19:10
taketo nezmysli dokaze vyprodukovat len smerak komunista alebo jeho aktivny podriadeny.....pozri lubenko ale sme im dali:D
the Truth | 30-07-2012 19:28:47
Vela kin na okoli sa bude prave kvoli digitalizacii rusit, my zostavame a ja to vidim ako plus. Za digitlaizaciou si treba predstavit aj to, ze tento system bude ponukat ovela viac moznosti ako klasicke kino, napr. premietanie akehokolvek digitalneho zaznamu resp. signalu tj. napriklad aj zive prenosy, koncerty etc. Tym, ze vela kin na okoli pojde "do kytek" otvara sa tu relativne slubny priestor ako by sa dalo na kine zacat zarabat. Digitalna distribucia tiez dovoluje prehravat v Seredi aj uplne novinky (tj.2-3 dni po Slovenskej premiere) a to za ovela priaznivejsiu cenu ako v komercnych kinach. Kino je super vec, je pravda, ze v aktualnom vedeni hlavne DK je stale citit znacnu skostnatelost a chyba ako aj DK, Kniznici ale aj Kinu poriadny manazer, ktory by robil kroky ktore by tieto institucie zviditelnili a pritahli do nich ludi. Osobne vidim v digitalizacii obrovsku prilezitost, bude (hlavne) na vedeni DK ako s tym nalozime.
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 30-07-2012 17:55:22
Vsetky zavazne rozhodnutia tykajuce sa velkeho mnozstva obcanov a pytajuce si vysoke investicie zo spolocnych penazi, by mali byt rozhodovane - konzultovane samotnymi obcanmi.

Vedenie mesta nerozhoduje o svojich aktivitach, ale o tom, co nas zivot ovplyvni roznymi sposobmi na dlhe roky. Takze obcan ma pravo vyjadrovat sa aj k tomu, ci o uvedenu aktivitu, investiciu a pod. vlastne ma zaujem. Komunikaciou s obcanmi vedenie mesta moze zistit, ci na danu vec (sluzbu) vobec existuje spolocenska objednavka.
Inak by sa to dalo nazvat prieskumom trhu, bez ktoreho asi ziaden zodpovedny podnikatel neinvestuje svoje peniaze. Teda - svoje. Ale tak to musi byt aj so spolocnymi.
blueray | 30-07-2012 17:41:40
Nechapem o com sa tu vsetci dohadujete. Taketo iste nazory tu boli ci uz na revitalizaciu namestia alebo na cyklotrasu. Denodenne vidim, ze je plno ludi v malom parku aj na novej cyklotrase. Ti ktorym sa tu paci, tak tu relaxuju a ti ktori sem nechodia - nikomu nechybaju. A tak isto to bude aj po ukonceni digitalizacie a znovu otvorenia kina. Ti co budu chciet ist do kina, pridu no a ostatni nech doma pozeraju blueray na svojich 3D TV. Aspon usetria 5€ za listok a budu si moct kupit dalsi 3D blueray film za 20-30€, ktory si pozru raz alebo dvakrat a potom ho zalozia na policku medzi ostatne a mozu si nahovarat ako zas dobre usetrili.
pre Nepochopenie | 30-07-2012 17:00:58
zaujimave ze 450 tis eur za umely travnik na treningove ihrisko pre sukromny futbalovy klub tu nikomu nevadi, ale ked sa zhodnoti budova, ktora uz existuje a neda sa na nic ine pouzit a moznosti su mat prazdnu nefunkcnu budovu kina alebo kino v plnej prevadzke, tak sa tu ohanate zivotnymi potrebami
Nepochopenie | 30-07-2012 16:47:14
Počujte to s tou pohotovosťou to tu bolo uvedené len ako príklad, nie na porovnávanie výdavkov a pod...zase ste to nepochopili, niektorí si pre svoju "odbornosť" nedovidia ani na koniec nosa!
Znova za seba opakujem, že najskôr nech sú peniaze na veci naozaj najpotrebnejšie a medzi ne patrí v meste s 20.tis. obyvateľmi aj pohotovosť! Nič viac a nič menej som s tou pohotovosťou nemyslel! Ved sa pozerajte na veci aj trocha z nadhľadu...
pre sedliaka z 30-07-2012 15:37:57 | 30-07-2012 15:51:27
fiha a ty vies co su bezne a kapitalove vydavky a z akych zdrojov mozu byt v samosprave hradene ? resp. my chces povedat, ze sa prevadzka pohotovosti (platy personalu, material, energie) moze platit z kapitalok ? radsej sa vrat do tej skolky kam si chodil, ak je to tvoja teoria
anonym ty budes iny dementny expert | 30-07-2012 15:37:57
"co sa tyka kina je to investicia, kym pohotovost je prevadzka, to su dva rozne druhy nakladov, ktore sa nedaju zaplatit z rovnakych penazi v rozpocte statnej alebo verejnej instititucie. bohuzial tomu nikto z vas nerozumie a preto sem tradicne pisete hluposti" TAK TOTO SA NACITA KAZDY DEN TO BY MALI MAT VSETKY EKONOMICKE UNIVERZITY NA SVETE ZARAMOVANE PRI VSTUPE DO BUDOVY..............sedliak a debil
Peter pre shelley | 30-07-2012 15:33:43
Ak by bolo kino v nejakej historickej budove a malo dlhú tradíciu tak OK!Ale čo majú tvoje reakcie spoločné s historiou a pamiatkami s čisto najmodernejším spôsobom premietania skôr prestavby nefunkčného kina na ešte nefunkčnejšie nechápem!Invetícia na digitalizáciu bude pýtať
financie späť a to je pri dnešnom trende DVD,INTERNET nereálne! Radšej vrazme peniaze do amfiku tam je šanca na rôzne využitie a pre viac ľudí!Ved zo 100 kín sa 98 ruší nehladajme zasa chybu len v tom,že je to zasa len v Seredi!
shelley | 30-07-2012 15:06:50
Ja som presvedčená, že keby mesto rozhodlo kino hodiť cez palubu a zatvoriť ho, ešte len potom by tu nastala debata "kinachtivých" občanov pod značkou "anonym" a siahodlho by tu obhajovali, že kino by v meste malo zostať.
Keď primátor povie doľava, oni chcú ísť doprava ...ak povie doprava, oni chcú ísť doľava. Vyspelosť národa sa meria okrem iného aj vzťahom ku kultúre, k svojej histórii, k pamiatkam. V tomto smere sme, žiaľ, ďaleko za ostatným národmi, napr. Čechmi. Ale to je dané historickým vývojom, a ten sa nedá "preskočiť." atď....
pre Ericha | 30-07-2012 15:06:26
takze zrusime aj muzeum, dom kultury, stadion, ihriska, sportove haly, parky, namestia, kostoly ? lebo to vsetko je stratove
Erich | 30-07-2012 15:00:20
Súkromný sektor do kina investuje svoje vlastné peniaze a ide im to. Verejný sektor v našom meste (naša samospráva) v budove kina topí naše spoločné peniaze, ktoré nám strhávajú z výplat a daní. Investícia musí mať návratnosť - rád si prečítam názory zástupcov mesta, akú návratnosť bude mať "investícia" do 3D kina v Seredi. Pretože mne to stále vychádza ako strata, strata a strata každý rok viac a viac.
anonym | 30-07-2012 14:44:36
kino prezitok nie je Erich, ty si prezitok a najskor nekulturne ho...o (rusil by si pomniky a kina a ktovie co este)...
co sa tyka kina je to investicia, kym pohotovost je prevadzka, to su dva rozne druhy nakladov, ktore sa nedaju zaplatit z rovnakych penazi v rozpocte statnej alebo verejnej instititucie. bohuzial tomu nikto z vas nerozumie a preto sem tradicne pisete hluposti, ktore su vysledkom nulovych znalosti a 100 percentnych nazorov. digitalizacia kina sa da zaplatit z usetrenych penazi z minulych rokov, prevadzka len z beznych vydavkov - aktualnych dani priamych ci od statu.
co sa tyka technologie ta bude taka ako v maxe v tt (mozno novsia) pretoze neexistuje lacne 3D kino ako lacna 3d tv, resp. v maxe je to totiz to "lacne", to drahe je imax a neviem ci to niekde na slovensku vobec funguje.
Erich | 30-07-2012 14:03:10
Pohotovosť zrušila ProCare, ale až po súhlase mesta - pretože boli zmluvne viazaní, že pohotovosť prevádzkovať budú.

Že do digitalizácie idú aj iné mestá, ešte neznamená, že sa to oplatí. Kino pri vývoji technológií začína byť prežitok a skončí tak, ako tá parná lokomotíva, čo raz za rok prejde po Slovensku. Zážitok fajn, ale denno-denná prevádzka sa neoplatí nikomu. Ideálny stav by bolo celú budovu Kina Nova odpredať vo verejnej súťaži - aj keď to kvôli osobným záujmom pána primátora a jeho brata určite nehrozí - majú to poistené dlhodobými nájomnými zmluvami (nájomca má predkupné právo).
re: re: odborny posudok | 30-07-2012 13:44:47
Nilen ze by som rucil vlastnym majetkom, ale ak by som mal potrebne financie, sam by som investoval do digitalizacie.
Ak si to dovolia ine jednosalove kina na slovensku a ich mestske zastupitelstva, tak to asi az take stratove nebude.
Mozno sa vynalozene financne prostriedky nevratia hned v prvy rok prevadzky, ale staci si dat dokopy zakladne udaje a podla predpokladu je navratnost financii je cca 4-5 rokov. Potom uz bude kino v zisku ...
Jozef | 30-07-2012 13:39:42
re re re
pokial to kino bude prevadzkovat sukromna firma - OK.
Ale co si myslis, kolko este vydrzia prasule tomuto mestu,aj z toho, co nechal minuly starosta a aj z roznych dopredajov pozemkov?
Ved uz teraz spekuluju ako doplnit kasu roznymi spoplatneniami parkovneho, zvysenia poplatkov za odvoz smeti atd.
A pocitam, ze pridu este dva-tri supervyhodne ksefty, ako bola napr. sokolovna, skolka a pod. aspon na pol storocia dopredu a sme v vsak ty vies kde.
pohotovost | 30-07-2012 13:38:44
Preco sem pletiete pohotovost ? Pokial viem poliklinika nepatri mestu, ale sukromnej spolocnosti, ktora pohotovst zrusila. Kolko ludi vyuzivalo pohotovost naozaj preto ze to bolo nevyhnutne a kolko si len chodilo davat predpisat recepty lebo sa im pocas dna nechcelo cakat v cakarni u lekara ? To ze pohotovost v meste chyba je zle, ale preco to zatahovat do uplne inej temy, ktora s nou nema nic spolocne ?
rozpočet | 30-07-2012 13:35:52
zvýšime rozpočet mesta vo výdavkovej časti o 99 tis. eur, prípadne viac..
v príjmovej časti získame prostriedky z prenájmu parkovísk...
a zaplatí to občan...
koho zaujíma, že nemá z čoho...
môže ísť na dobrý film do kina...
re: re. 3D TV a 3D kino | 30-07-2012 13:29:54
Ak ste boli par krat v kinach ako je MAX TT, alebo MAX NR tak ste si museli vsimnut kolko ludi chodi do kina. A to premietaju vo viacerych salach sucasne a viac krat za den. A vzdy je plno ... To ze sa najdu aj taki ktori radsej pozeraju TV doma - no a co ... Ale vzdy sa najde dost ludi, ktori idu radsej do kina ... Predsa len TV s uhloprieckou 82cm alebo 116cm nie je to iste ako sirokouhle platno v kine :)
re: odborny posudok | 30-07-2012 13:13:14
OK a budete za tu investiciu ručiť vy vlastným majetkom, ak bude stratová? A to mi verte že bude!!
Napriklad ako somuž spomenul, nie som v zasade proti a som naopak rad ak sa tu niečo nové robí a buduje, na rozdiel od iných malomeštiakov, ale robme to až vtedy ak na to mame a ak máme v meste pohotovost!!!!! Najskor musim byť zdravý, aby som mohol pracovat a zarabat a chodiť do zábavných stánkov ako je kino!!!
Robo Horvath | 30-07-2012 13:11:56
Pokial vam to mestska kasa dovoli zatiahnut bez toho aby ste zvysovali dane a poplatky pre obyvatelov tak budis aj ked by som si vedel predstavit efektívnejsie vyuzitie penazi ako na 3D ale pokial nie tak som proti tomuto projektu.A ta sala sa by sa dala vyuzit aj efektívnejsie.
re. 3D TV a 3D kino | 30-07-2012 12:58:10 | 30-07-2012 13:10:38
Ale jasne máte pravdu, ja nepletiem nič dokopy, poitnu ste pochopili aj vy a o to mi išlo. Ja mam 3D TV a ked si kupim povedzme Blueray film v 3D tak to tiež bude 3D (okrem toho že ten TV zvlada aj tu softwarovu konverziu) tak ako v kine, samozrejme nie uplne, ale aj ta cena je rozdielna...:-)))
A to s tým pozeranám v 3D ste uplne trafili, takmer nikto tenTV nepozera v 3D tak ako nebude ani v kine...
odborny posudok | 30-07-2012 13:07:42
re: anonym | 30-07-2012 12:44:35
Mate k dispozicii financne vykazy kina, ked tvrdite ze je stratove? Je zvlastne, ze ked sa nieco v meste ide budovat, vzdy sa najde v diskusii viac negativnych nazorov a "odbornych posudkov" skor ako sa konkretny projekt dokonci. Cas ukaze ci digitalizacia kina bude stratova alebo zacne kino navstevovat viac divakov ...
Erich | 30-07-2012 13:01:36
Rozdiel medzi kinami v TT alebo v NR a našim je ten, že tie kiná sú súkromné a zrejme sú v zisku. Nášmu kinu digitalizácia vôbec nepomôže, pretože ľudia navštevujú cez víkendy zábavno-obchodné centrá, nie len kiná.

Poprosím poslancov hlasujúcich za takúto investíciu, aby za ňu ručili vlastným majetkom, pretože ja som presvedčený, že skončí v strate - nie v ich strate, ale v našej strate. Ak majú opačný názor, ručeniu sa nebudú báť.
3D TV a 3D kino | 30-07-2012 12:58:10
re: Erich | 30-07-2012 12:33:37

Pletiete tu hrusky s jablkami :) 3D TV nie je 3D, ale iba softeverova konverzia z 2D obrazu na kvazi 3D ... S 3D projekciou v kinach sa to neda porovnavat, nehovoriac o tom, ze 3D filmy co sa premietaju v kinach su priamo natacane za pouzitia 3D technologii, az na par starsich filmov, ktore boli dodatocne remastrovane na 3D, ale kavlitnejsimi postupmi a technologiami ako je tomu v sucasnych predrazenych "3D televizoroch". Kolki z nas maju 3D TV a schvalne kolko casu sleduju ten 3D obraz ? :)
anonym | 30-07-2012 12:44:35
V dnešnej dobe musí zakapať všetko čo nie je výnosné. Mesto, ktoré si nedokázalo udržať lekársku pohotovosť, nepotrebuje stratové digi kino. V žiadnom prípade nie. Istý poslanec MsZ tak horlivo vysvetľoval prečo nemôže pohotovosť fungovať, som zvedavý, či tak bude obhajovať aj nerentabilitu kina. Ak mestským pánom nevadilo zrušenie pohotovosti, dúfam, že nebudú obhajovať možnosť kultúrneho vyžitia v stratovom kine. Keď si nevážime zdravie obyvateľov, kultúra nám ho nezachráni.
re: Erich | 30-07-2012 12:33:37
Málokedy s tebou súhlasím, ale tentoraz máš 100% pravdu!!!!
Spravnme tu anketu na dve otázky:
1) Kolkí z nás boli tento rok v kine (prípadne aj minulý)?
2) Kolko krát ste boli v kine za posledné dva roky?

Ja osobne som tam nebol už asi 15 rokov... Aj ked bude 3D možno prídem 1x aby som to očekoval, ako sa to spravilo, ale nie všetky nové filmy su automaticky aj 3D. A keďže mam 3D doma a cena TV s 3D klesá za chvilu ju budu mať doma všetci tak návštevnosť bude uplne rovnaka... A to s tou pohotovosťou si vystihol nie na 100% ale na 1000% !!! A ešte aj tie argumenty že hovorit o zárobkovosti kina v dnešnej situácii je bezpredmentné, prečo nebolo bezpredmentná aj stratovosť pohotovosti???!!! Ve dtam išlo o životy a zdravie, o čo ide vlastne tu??? pri vštetkej úcte, aj tak v tom kine nebudu také technologie 3D ako je v TT MAX a pod, ak vobec bude 3D. Ak na to nemame zavrime to doby kým na to budeme mať a bude aj na prevádzku pohotovosti! Potom spravme aj 4D alebo 24D kino.... Toť moj názor!
Evička | 30-07-2012 12:30:11
Vy chcete digitalizovať kino? A na čo? Veď tam býva niekedy viac personálu ako návštevníkov. Cez veľkú noc sme mali v rodine maródov. Pohotovosť bola zrušená a nebola otvorená ani jedna lekáreň. Hlavné,že bolo otvorené KINO. Chcela aby som vedieť pre koho. Evička
Jozef | 30-07-2012 12:15:38
re.Erich
ani si sa moc nesekol:

....dovolím si reagovať na Váš email zo dňa 23.1. 2012 vo veci digitalizácie kina v našom meste. Súhlasím s Vami , že v minulom období nebol záujem túto záležitosť riešiť. Až v roku 2011 sme zaplatili príspevok do audiovizuálneho fondu ,čím je možnosť získať finančný príspevok na digitalizáciu kina.
Ak by sa to udialo v minulosti možno by sme už boli ďalej.
V tomto roku máme vyčlenených na digitalizáciu 25 tis. € - I. etapa digitalizácie. Je nielen zámerom mojím, ale aj poslancov MsZ Kino NOVA zachovať pre občanov nášho mesta aj do budúcna . Hovoriť o zisku v kine v súčasných podmienkach aj v podmienkach zdigitalizovaného kina je nereálne , ale napriek kino ku kultúre v meste patrí a bude fungovať.
V prípade ďalších otázok ma môžete kontaktovať na na známej emailovej adrese.

S úctou
Martin Tomčányi, primátor mesta Sereď

a 12.6.2012
Zmena rozpočtu mesta Sereď na rok 2012 bola nutná z dôvodu viacerých finančných operácií. Na kompletnú digitalizáciu kina Nova bolo potrebné navýšiť výdajovú časť kapitálového rozpočtu o sumu 99 tis. eur

Problémom je finančná náročnosť digitalizácie kina. Celkové náklady podľa štandardov DCI sú závislé od rozsahu rekonštrukcie, resp. celkovej konfigurácie dodávanej technológie a pohybujú sa v rozsahu od 120 do 160 tis. eur. Príprava, dodávka a samotná inštalácia digitálnej technológie trvá približne 2 až 3 mesiace. Určitý finančný doping poskytuje Audiovizuálny fond SR, ale nosná časť financovania by zostala na finančných možnostiach mesta.
Jozef | 30-07-2012 11:39:06
co mi to pripomina???
Aha, uz viem. Chlieb a hry.
len aby pri tych hrach, nepresiel dalsi majetok mesta do "ich" ruk. A aspon na 50rokov.
Či?
re:pre Ericha | 30-07-2012 11:33:24
ludia nemaju na chleba a ty im chces digitalizovat a davat 3D ....ked to je take vyhodne tak to zafinancuj zo svojho....Ty co na to maju idu do nr tt ba
pre Ericha | 30-07-2012 11:24:30
ja si skor myslim, ze ak sa zdigitalizuje a pojde sa aj do 3D tak navstevnost rapidne stupne. Vsetci aj z okolia co doteraz museli kvoli 3D chodit do TT alebo NR, pojdu tam kde to maju najblizsie.. To, ze ty si bol dvakrat v kine, na film ktory sa nepremietal neznamena, ze je to na vsetky filmy tak.. Bol som viackrat na filmoch, kde bolo odhadom vyse 200 ludi, takze tak..
Erich | 30-07-2012 11:02:44
Indiáni majú porekadlo: keď ti zdochne kôň, tak z neho zosadni. Nám zdochlo kino. Koľko peňazí chce mesto natlačiť do digitalizácie zdochnutého kina? Niekoľkokrát sa mi stalo, že som si kúpil lístok, ale nevysielalo sa, pretože musia byť minimálne 4 osoby - a boli sme iba dvaja.

Pani Vácziová, máte odhad nákladov na digitalizáciu? Ja cenu odhadujem na 100.000-200.000 €. Pri návštevnosti 4 osoby/1 premietanie a zohľadnení vykurovania a výplat zamestnancov nás jeden lístok stojí možno aj 100€. Zbavte sa toho tak, ako ste sa zbavili pohotovosti, tam išlo o životy, tu len o filmy.
majo | 30-07-2012 10:28:53
takze bude sa dat premietat aj 3D?
Evka | 30-07-2012 00:41:09
Cize do konca roka kino Nova nepremieta?

UPOZORNENIE: Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.

Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.

Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy. Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

Optik MORVAY AKCIA
Označenie inzercie
Reklamna plocha - bannerovy pruzok
Označenie inzercie
Pridať komentár
iLieky
Označenie inzercie
Reklamna plocha - bannerovy pruzok
Označenie inzercie
Reporteri
Označenie inzercie
Direct real Norea - REALITY
Označenie inzercie
Optik MORVAY
Označenie inzercie
Papiernictvo Kizze
Označenie inzercie
Begam Trnava
Označenie inzercie
Usporne vykurovanie
Označenie inzercie
LED ARENA
Označenie inzercie
Autopožičovňa Sereď
Označenie inzercie
Bezpecne mesto
Označenie inzercie
Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Sereď, Slovensko
Jasno
15°
C
72%
Východ 10 km/h
07:02
18:10

Štv

B

23°/12°

Pia

B

22°/9°

Sob

B

22°/9°

Vyhľadávanie
Posledné komentáre
Komentársmutok 11-02-2020 12:40:12:
Tragická dopravná nehoda medzi obcou Šintava a Šoporňa - AKTUALIZOVANÉ
KomentárPolícia Začala trestné stíhanie za zločin v kauze predaja rybníkov v P.Bystrici 08-10-2019 17:02:12:
Sereďskí rybári lovia opäť vo svojom revíri
KomentárPravda je len jedna 03-10-2019 17:26:08:
7. zasadnutie Obecného zastupiteľstva v Dolnej Strede dňa 3.júla 2019
Komentáranabela 26-09-2019 14:01:27:
Adrian Macho sa oficiálne ujal vedenia obce Šoporňa
KomentárSVD1 14-09-2019 20:22:21:
" V hudbe vyjadrujem svoje pocity "
Komentárveru 01-09-2019 17:42:35:
Z času na čas si zafajčil marihuanu, ktorú si sám dopestoval v dome vo Váhovciach
Komentárs.i.n. 30-08-2019 22:01:20:
Pripomeňme si hrdinov Slovenského národného povstania zo Serede
Komentáranonym 30-08-2019 19:54:00:
"Doteraz som sa nedožil výsledku zo strany MsU, poslancov MsZ v Seredi" - píše občan Serede
KomentárMiloš Majko 30-08-2019 12:57:35:
Prípad Jankovská nie je o stanovisku polície či právoplatnom rozsudku. Je o etike a morálke.
KomentárBlablablaha 29-08-2019 13:39:44:
Vláda schválila návrh nového zákona o občianskych preukazoch
Komentárivan 29-08-2019 11:08:33:
Seniorku v Trnave podvodníci nedostali. Legenda "vnuk".
Komentáruž pred 10 rokmi 29-08-2019 05:22:58:
Trnavská župa začína s rekonštrukciu Krajinského mosta v Piešťanoch a úseku cesty Podbranč - Myjava
Komentárteraz je 28-08-2019 08:18:20:
Obžalovanému starostovi Machovi pred prokurátorkou a sudcom do reči veľmi nebolo. Čo sa dozvieme na pojednávaní zajtra?
Komentárto nevymyslíš 27-08-2019 20:32:27:
Ministerka vnútra vymenovala nového prezidenta HaZZ
KomentárBaba Vanga 27-08-2019 17:15:31:
" Takže, aké riešenie sa núka, aby sme neprešľapovali na tej našej povestnej križovatke, kde nám zabíjajú štát ?" - píše Pavol Varga
Komentárpotecha 25-08-2019 13:41:57:
MFK Zvolen - ŠKF iClinic Sereď 0 : 2 (0 : 1)

Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Bottom panel

© SeredOnLine.sk všetky práva vyhradené. Obsah novín je chránený autorským zákonom č. 618/2003 Z.z. a medzinárodným právom.
Prepis , šírenie, či ďalšie kopírovanie tohto obsahu alebo jeho časti, a to akýmkoľvek spôsobom je bez predchádzajúceho súhlasu vydavateľa alebo autora článku zakázané.
Design: © Mgr. Matej Fraňo Logo a názov novín: © Miloš Majko
Noviny sú aktualizované priebežne.
Články uverejnené na SeredOnLine.sk neprechádzajú jazykovou korektúrou.
Redakcia a vydavateľ novín nezodpovedá za obsah autorov jednotlivých príspevkov. Redakcia a vydavateľ nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov a príspevky v diskusiách uverejnených v novinách.

Webdesign