Prihlásiť sa Prihlásiť sa | Registrácia Nová registrácia
Rescue Online | Sereď Online | SOL archív | Reportér 24

Najhoršia je mlčiaca väčšina
Označenie inzercie
Sereď Online

ISSN 1337-8481   Dnes je 18. 3. 2020, meniny oslavuje: , zajtra
RSS Export článkov
Top panel
Vrazda novinára a jeho priatelky nesmie zostat zabudnuta
Označenie inzercie
Wifina - internetove pripojenie pre verejnost
Označenie inzercie
RubrikyRubriky
FOTO
Označenie inzercie
INFOSLOBODA Transparentnosť v samospráve
Označenie inzercie
EXPEDICIA BALKAN 2014
Označenie inzercie
Sherlock Holmes
Označenie inzercie
Lekáreň
Údaje o lekárskej službe na dnešný deň nie sú dostupné.

Kino Nova
Múzeum Sereď
Farnosť Sereď
Označenie inzercie
Historické fotografie
Sereď
Označenie inzercie
Linky
Videá

Otvorená reakcia BK Lokomotíva Sereď na článok ŠBK Sereď „Takto si spoluprácu nepredstavujeme“ zo dňa 09.02.2018

1110
Otvorená reakcia BK Lokomotíva Sereď na článok ŠBK Sereď „Takto si spoluprácu nepredstavujeme“ zo dňa 09.02.2018
 
Už bolo naozaj dosť špinavej hry. Už bolo naozaj dosť nekalých praktík a zákerných ťahov smerom k nášmu klubu, nepodložených klamstiev a poloprávd, úmyselného vytvárania zlej a negatívnej atmosféry pod basketbalovými košmi v Seredi, ktoré sú priam učebnicovo vyskladané podľa praktík z čias ŠTB a KGB!!!!
 
V prvom rade je potrebné uviesť, že vznik samotného ŠBK Sereď bol prevádzaný aktivitou pána riaditeľa Jaroslava Čomaja ďalších predstaviteľov klubu ŠBK Sereď, keď ako členovia Lokomotívy Sereď potajomky založili konkurenčný klub ŠBK Sereď. Následne na jar 2016 oslovovali rodičov našich registrovaných hráčov kategórie mladší mini, ktorým predložili jednostranný pohľad na náš klub, dehonestovali našu prácu, tvrdili, že náš klub smeruje k zániku a presvedčili ich, aby títo registrovaní hráči BK Lokomotíva (celkovo 7 hráčov) prestúpili do ich nového klubu.
 
Rodičia boli oslovovaní najmä pánom Čomajom, ktorý takto zneužil svoje postavenie riaditeľa školy, ktorú títo hráči navštevovali a navštevujú. Bol to on, kto v rozhovoroch zákerne pošpinil klub BK Lokomotíva.
 
Až v okamihu, keď nám do Lokomotívy doručili podpísané prestupové hárky, sme sa dozvedeli o existencii nového klubu. Asi takto si pán Čomaj a jeho kolegovia z ŠBK Sereď predstavovali spoluprácu už od tajného vzniku ich nového „rodinného“ klubu.
 
To, že sa predstavitelia nového, konkurenčného klubu stále nemienia vzdať členstva v našom klube, je v hrubom rozpore s mravným a športovým kódexom a ukazuje to na charakter týchto funkcionárov, nakoľko sú absolútne deštrukční a pracujú systematicky v neprospech BK Lokomotíva Sereď. Náš klub má právo na základe týchto a ďalších faktov uvedených ľudí vylúčiť zo svojho združenia, ale najmä v snahe neeskalovať napätie a hlavne v záujme robiť všetko v prospech seredských detí, sme tak neurobili.
 
Na stránke ŠBK Sereď sa ohľadne cieľov ŠBK Sereď píše: „Predovšetkým ide o pokračovanie kontinuity chlapčenského a z neho vyplývajúceho mužského basketbalu v Seredi.“ 
 
Vieme, že klub ŠBK Sereď nemá a ani neplánuje mať v súťažiach dievčenské družstvá. Na rozdiel od toho Lokomotíva má v súťažiach viacero dievčenských družstiev a plánuje aj do budúcej sezóny vytvoriť nové družstvo mladších mini dievčat (ročníky 2008 a mladšie). Opakovane sme predstaviteľom ŠBK Sereď navrhovali, aby umožnili dievčatám zo svojej prípravky následne trénovať a hrať v našom klube, avšak táto iniciatíva zostala bez odozvy. Bohužiaľ, s predstaviteľmi klubu ŠBK Sereď sa na spolupráci nedá dohodnúť, pretože už vznik ich klubu sprevádzali tajnosti, osočovanie a z nášho pohľadu klamstvo. Máme pocit, že už od svojho vzniku sa riadia heslom, že čím horšie pre Lokomotívu, tým lepšie.
 
Na telefonát od predstaviteľa nášho klubu môže každý rodič zareagovať tak, že nám odpovie, že nemá záujem. Ak zvážime vyššie opísané konanie p. Čomaja a jeho basketbalových kolegov pri vzniku ich nového klubu, zdá sa nám pokrytecké, že teraz kritizujú našu aktivitu smerujúcu k tomu, aby malé dievčatá, ktoré chcú hrať basketbal, mohli v basketbale plnohodnotne pokračovať v našom klube.
 
Každý nech si urobí vlastný názor na to, kde je pravda. BK Lokomotíva je otvorená každému dieťaťu, rodičovi, fanúšikovi. Príďte sa k nám pozrieť, či už na zápas alebo na tréning a sami posúdite, či má zmysel zveriť svoje dieťa do rúk našich trénerov.
 
BK Lokomotíva Sereď
 
Navštívte nás:
- osobne v ŠH Sokolovňa na Kostolnej ulici v Seredi
- na našej stránke: www.lokosered.sk

Komentáre k článku:

Komentovať môžu:
›REGISTROVANÍ MENOM‹
registrovaní nickom
všetci
Registrovaný redakcia  SOL redakcia SOL | 14-02-2018 10:15:29
Telefonickú žiadosť Miroslava Sedlačeka za autora článku akceptujeme a diskusia bude administrátorom dňa 14.02.2018 od 10:15 hod. obmedzená na úroveň \"registrovaní menom a priezviskom\".
Miroslav Sedláček | 14-02-2018 09:55:43
Miroslav Sedláček - člen výboru BK Lokomotíva Sereď
Vedenie BK Lokomotíva Sereď sa dištancuje od debaty a komentárov k článku, preto sme požiadali redakciu SOL aby upravila možnosť diskutovať iba diskutujúcim prihláseným menom.
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 14-02-2018 09:34:18
predpokladám, | 14-02-2018 09:12:05 | - UPN-ku patri skutocna vdaka kazdeho slusneho obcana krajiny za zverejnenie tychto materialov. Verim, ze hlavne mlada generacia netusiaca, co STB bola, niekedy tieto databazy oceni.

Ja vsak pisem presne o tom, o com Vy, len na zaklade znalosti podkladov, ktore ste Vy a dovolim si povedat, ze ani nik z mesta nestudovali.

Co sa tyka Vasho vnuka - ano, tu je otazka zo strany rodica na mieste. Ak mu nevyhovuje sucasny stav, ma moznost riesit ho napr. cez zriadovatela. Ten vsak napriek znalosti tychto faktov, Comajovi doveru dal a dalej je riaditelom.

Clanok ale nie je ani o STB, ani o Comajovi a ani o uz spomenutych materialoch.

Je o FINANCNEJ PODPORE SPORTU DETI z verejnych financnych zdrojov.



predpokladám, | 14-02-2018 09:12:05
že Vaša práca je založená najmä na váhe argumentov. Viete, pripadá mi morbidné, aby môjho vnuka eventuálne učil príslušník zločineckej ŠtB. Preto tá moja otázka na s. Čomaja. A toto píšu na stránkach ÚPN. Možno, že sa jedná len o neuveriteľnú zhodu dátumov a mien.
Jaroslav Č.
Dátum narodenia: 10.02.1955
Evidenčné číslo: 218278
Krycie meno:
Priebeh služby
od do miesto útvar odbor oddelenie funkcia hodnosť poznámka
01.10.1982 31.12.1987 Bratislava Správa ŠtB KS ZNB II. odbor 5. oddelenie referent 1.1.1987 starší referent
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 14-02-2018 09:06:28
pán Majko | 14-02-2018 08:48:23 | - byvalu STB rovnako AJ JA POVAZUJEM za zlocinecku organizaciu - konieckoncov to nie je len nas nazor, hovoria o tom rozsudky najvyssieho sudu.

Mne ide len o to, aby takto citlive informacie o konkretnych ludoch boli uvadzane pokial mozno presne. A je uplne jedno, o kom konkretne je rec.

Zaroven zastavam nazor, ze v pripade NEZNALOSTI problematiky je lepsie

1. - pytat sa
2. - studovat v suvislostiach
3. - az nasledne sa vyjadrovat

Ubezpecujem Vas, ze viem o com pisem. Je toziz jednoduche odpapagajovat nejaku polovicnu, ci dokonca zo stvrtiny pravdivu informaciu a sirit ju dalej. (inak Comaj pokial viem nie je obcanmi volenym zastupcom, takze je v inej pozicii, ako napr. Tomcanyi, ci ktorykolvek poslanec MsZ). Ze je plateny z dani danovych poplatnikov je pravdou.
pán Majko | 14-02-2018 08:48:23
ja som sa s. Čomaja len spýtal, či bol alebo nebol príslušníkom zločineckej ŠtB. Prívlastok zločineckej som nevymyslel je, ako tak ju nazýva zákon. Odpoveď nijako nesúvisí s tým, čo p. Čomaj robí, alebo nerobí dnes. V Čechách je normálne, že agent ŠtB ing. Andrej Babiš dostal poverenie k zostaveniu vlády. P. Čomaj je platený aj z mojich daní. Ak takéto otázky považujete za nie práve najsprávnejšie, v pohode môj príspevok môžete zablokovať. A ja vôbec nebudem tieto veci komentovať na verejne prístupnej stránke a p. Čomaj je mi ukradnutý.
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 14-02-2018 08:39:30
Vzhladom na vyvoj povazujem za potrebne, ucelne a moralne zapojit sa do diskusie a to nasledovne:

- v suvislosti s dotaciami z verejnych financnych zdrojov je nevyhnutne oddelit dve veci - minulost p. Comaja z pred roka 1989 (aj v nej ma anonymny pisatel vazne medzery) a sucasny postoj k detom (skole) z pozicie, ktoru zastava na skole a v sporte.

Minulost nepochybne (tak ako po ostatne roky) bude znovu verejne rozoberana uz zhruba o mesiac pri okruhlom 30. vyroci Svieckovej manifestacie (opakujem, mame k dispozicii vsetky dolezite archivne dokumenty a tak s plnou vaznostou si dovolim napisat, ze informacie ludia nemaju presne a uplne), no tu a teraz je rec o PODPORE SPORTU PRE DETI.

Povazujem za nechutne v takejto suvislosti anonymne utocit na konkretneho menovaneho cloveka NESPRAVNYMI, resp. zverejnovanim NEPRESNYCH INFORMACII.
pre Jaroslav Čomaj | 14-02-2018 08:04:50
Všetko je také jednoduché, stačí zodpovedať na jednu, jedinú otázku súdruh Čomaj. Bol ste príslušníkom zločineckej ŠtB ale Ste nebol príslušníkom zločineckej ŠtB ? Za všetkých ďakujem za jasnú a zrozumiteľnú odpoveď.
Jaroslav Čomaj | 14-02-2018 08:04:20
pán Majerník, ak by som chcel deťom robiť zle, asi by som nemohol pracovať v školstve.
fanúšik | 14-02-2018 07:17:33
hovorí sa trafená hus za gága, presne to sadne na Vás p.Čomaj ak by ste ten svoj klub financovali sám zo svojich peňazí a neskovávali ste sa za školu tak by ste nemali ani jedného hráča tak je na každom čo si bude myslieť, Vám ide len o jedno urobiť Lokomotíve a deťom zle to je veľmi nepekné a mali by ste sa nad sebou zamyslieť a navštíviť odborníka z lekárskeho prostredia viete karma je zdarma ked Vás dobehne to nebude pekné.
Jaroslav Čomaj | 14-02-2018 06:43:33
Ak by bola slušnosť rastlina, alebo živočích, tak by zdá sa v našich podmienkach skôr či neskôr vyhynula. Už sme tak zvyknutí na hulvátske, drzé a primitívne správanie sa ľudí okolo nás, že slušná reakcia nás prekvapí, dokonca vzbudí podozrenie. Na vyžadovanie slušnosti, akoby sme úplne rezignovali. Najradšej mám keď sa niekto správa ako kretén a jediná reakcia okolia je: ,,Kašli na to. On/ona je taká.´´ Veď áno, každý sme nejakí, ale to nie je ospravedlnenie pre neslušné sa správanie voči druhým, zvlášť vtedy keď dotyčný nemá dostatok informácií, ale vôbec mu to nebráni, aby verejne niekoho hodnotil, resp. odsúdil. Nuž, ale pod rúškom anonymity je to také ľahké a lákavé. Každý komentujúci (aj anonym) by si mal najskôr overiť veci a potom vyjadriť svoj názor, inak je to len vyjadrenie niekoho iného. Potom v plnej miere súhlasím s vetou v príspevku: \"Každý si urobí vlastný názor na to, kde je pravda\".
predsa | 13-02-2018 18:43:19
v klube ŠtB!To,čo sa deje na Slovensku, to je v prdeli. Ale už sa asi niečo deje.Aj s agentom ŠTb ing. Babišom Andrejom. mOžno to príde aj do Serede. Skoda, že ten ŚtB Klub nevznikol na cirkevnej škole. Pravdu povediac, keď si bývalý eštébak založí svoj vlastný športový klub so všetkým, čo k tomu patrí je to jeho vec. Keď tam bude vrážať vlastné peniaze je to opäť jeho vec. Nech sa jeho pivot volá KIM IR SEN. Ale keď ŠtB aj teraz žije z verejných peňazí, je to poburujúce.
No predsa | 13-02-2018 18:28:23
celá rodina
občan | 13-02-2018 18:15:09
na čo je ten klub ŠBK, vedenie mesta by malo zaraziť súkromné aktivity p.Čomaja , kto je ten predseda pozná ho niekto z rodičov detí čo sú v tom klube?
Pre súhlas | 12-02-2018 18:17:53
BK Lokomotiva funguje pri CVČ Komenského Sereď.
sláva | 12-02-2018 17:07:33
ŠtB ožíva.Zase v praxi.
Suhlas | 12-02-2018 16:31:16
Presne tak. Princip je urobit napriek BK Lokomotiva. Urazena jesitnost nic viac. Založili klub , ktory dokonca dostal od mesta financie,pritom je to klub fungujúci pri CVČ Fandlyho Sereď.

Pre pridávanie komentárov k článkom sa prihláste. Ak nemáte prihlasovacie meno a heslo, zaregistrujte sa tu.

Direct real Norea - REALITY
Označenie inzercie
Optik MORVAY
Označenie inzercie
Papiernictvo Kizze
Označenie inzercie
Begam Trnava
Označenie inzercie
Usporne vykurovanie
Označenie inzercie
LED ARENA
Označenie inzercie
Autopožičovňa Sereď
Označenie inzercie
Bezpecne mesto
Označenie inzercie
Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Sereď, Slovensko
Jasno
15°
C
72%
Východ 10 km/h
07:02
18:10

Štv

B

23°/12°

Pia

B

22°/9°

Sob

B

22°/9°

Vyhľadávanie
Posledné komentáre
Komentársmutok 11-02-2020 12:40:12:
Tragická dopravná nehoda medzi obcou Šintava a Šoporňa - AKTUALIZOVANÉ
KomentárPolícia Začala trestné stíhanie za zločin v kauze predaja rybníkov v P.Bystrici 08-10-2019 17:02:12:
Sereďskí rybári lovia opäť vo svojom revíri
KomentárPravda je len jedna 03-10-2019 17:26:08:
7. zasadnutie Obecného zastupiteľstva v Dolnej Strede dňa 3.júla 2019
Komentáranabela 26-09-2019 14:01:27:
Adrian Macho sa oficiálne ujal vedenia obce Šoporňa
KomentárSVD1 14-09-2019 20:22:21:
" V hudbe vyjadrujem svoje pocity "
Komentárveru 01-09-2019 17:42:35:
Z času na čas si zafajčil marihuanu, ktorú si sám dopestoval v dome vo Váhovciach
Komentárs.i.n. 30-08-2019 22:01:20:
Pripomeňme si hrdinov Slovenského národného povstania zo Serede
Komentáranonym 30-08-2019 19:54:00:
"Doteraz som sa nedožil výsledku zo strany MsU, poslancov MsZ v Seredi" - píše občan Serede
KomentárMiloš Majko 30-08-2019 12:57:35:
Prípad Jankovská nie je o stanovisku polície či právoplatnom rozsudku. Je o etike a morálke.
KomentárBlablablaha 29-08-2019 13:39:44:
Vláda schválila návrh nového zákona o občianskych preukazoch
Komentárivan 29-08-2019 11:08:33:
Seniorku v Trnave podvodníci nedostali. Legenda "vnuk".
Komentáruž pred 10 rokmi 29-08-2019 05:22:58:
Trnavská župa začína s rekonštrukciu Krajinského mosta v Piešťanoch a úseku cesty Podbranč - Myjava
Komentárteraz je 28-08-2019 08:18:20:
Obžalovanému starostovi Machovi pred prokurátorkou a sudcom do reči veľmi nebolo. Čo sa dozvieme na pojednávaní zajtra?
Komentárto nevymyslíš 27-08-2019 20:32:27:
Ministerka vnútra vymenovala nového prezidenta HaZZ
KomentárBaba Vanga 27-08-2019 17:15:31:
" Takže, aké riešenie sa núka, aby sme neprešľapovali na tej našej povestnej križovatke, kde nám zabíjajú štát ?" - píše Pavol Varga
Komentárpotecha 25-08-2019 13:41:57:
MFK Zvolen - ŠKF iClinic Sereď 0 : 2 (0 : 1)

Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Bottom panel

© SeredOnLine.sk všetky práva vyhradené. Obsah novín je chránený autorským zákonom č. 618/2003 Z.z. a medzinárodným právom.
Prepis , šírenie, či ďalšie kopírovanie tohto obsahu alebo jeho časti, a to akýmkoľvek spôsobom je bez predchádzajúceho súhlasu vydavateľa alebo autora článku zakázané.
Design: © Mgr. Matej Fraňo Logo a názov novín: © Miloš Majko
Noviny sú aktualizované priebežne.
Články uverejnené na SeredOnLine.sk neprechádzajú jazykovou korektúrou.
Redakcia a vydavateľ novín nezodpovedá za obsah autorov jednotlivých príspevkov. Redakcia a vydavateľ nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov a príspevky v diskusiách uverejnených v novinách.

Webdesign