Prihlásiť sa Prihlásiť sa | Registrácia Nová registrácia
Rescue Online | Sereď Online | SOL archív | Reportér 24

Najhoršia je mlčiaca väčšina
Označenie inzercie
Sereď Online

ISSN 1337-8481   Dnes je 18. 3. 2020, meniny oslavuje: , zajtra
RSS Export článkov
Top panel
Vrazda novinára a jeho priatelky nesmie zostat zabudnuta
Označenie inzercie
Wifina - internetove pripojenie pre verejnost
Označenie inzercie
RubrikyRubriky
FOTO
Označenie inzercie
INFOSLOBODA Transparentnosť v samospráve
Označenie inzercie
EXPEDICIA BALKAN 2014
Označenie inzercie
Sherlock Holmes
Označenie inzercie
Lekáreň
Údaje o lekárskej službe na dnešný deň nie sú dostupné.

Kino Nova
Múzeum Sereď
Farnosť Sereď
Označenie inzercie
Historické fotografie
Sereď
Označenie inzercie
Linky
Videá

Otázka na poslanca MsZ

200

Vazeny pan poslanec Ing. Lubomir Kysely,

dnes kratko popoludni Pavol Pachnik na zaklade registracie do redakcneho systemu SOL vlozil blog s nasledovným textom:



Neuveriteľné sa stalo skutočnosťou – niekto nezvláda situáciu.

Pavol PachníkDátum07. 02. 2013 13:25:15TémaBlogy | Zobrazení: 141 ×
704

 

Neuveriteľné sa stalo skutočnosťou – niekto nezvláda situáciu.

Dnes som bol „poctený“ telefonátom, na ktorý sa asi nedá nereagovať

O 12.18.hod., mi volalo telefónne číslo 0917 757 198...

Nakoľko som však nebol doma .. chodím plávať .. keď som sa vrátil domov a videl som že mám zmeškaný hovor

slušne som zavolal na telefónne číslo, nakoľko mi volá veľký počet ľudí a nechcem nechať nikoho nepovšimnutého,

z dôvodu že veľa ľudí odo mňa niečo chce .. s VZN-kami miest a obcí.

O 12,34 ... bolo toto číslo obsadené, tak som zavolal o 12,36, kde sa mi ozval nejaký pán ..

Dobrý deň Pachník, volali ste mi ?

Hej počúvajte vy sa nepleťte do našich VZN-iek, my si budeme oceňovať koho mi chceme a váš je potom figu, čo si mi budeme robiť,

počkajte kto volá ?

to vás nemusí trápiť .. čo si vy myslíte kto ste .. keď sa stále pletiete do našich VZN-iek...

to čo má byť ?

to je to že sa stále pletiete do našich VZN-iek .... čo vás je potom ..

ešte tam padli nejaké nadávky .. avšak ,.. už som nechcel počúvať .. nakoľko sa mi ani po druhom raze uvedený dotyčný na čísle nechcel predstaviť.

Nakoľko som pochopil že ide človeka informovaného, čekol som si telefónne číslo na oficiálnej stránke Mesta Serede ... a zistil som zaujímavé !!!

telefónne čislo súhlasí s mobilným kontaktom na poslanca MsZ Sereď Ing. Ľubomír Kyselý.

„Ďakujem“ za tento výlev fantázie a irelevantných osočovaní .. neviem kto to bol .... ani ma to nezaujíma .. ani netrápi ...

avšak v štvrtej cenovej sa vedia baviť slušnejšie ..

Pozdravujem dotyčného ... z celého srdca ...

0917/757198

.. zrušil som ho .. nebudem sa baviť .. na úrovni štvrtej cenovej ...

Tu je foto telefónu že mi volal.. ak bude treba dám urobiť aj výpis hovorov

 

- - -

Tak ako zatial vacsina diskutujucich, ani ja osobne nechcem verit, ze Vy ako osoba ci ako poslanec - voleny funkcionar obcanmi mesta Sered, ste boli schopný takymto sposobom atakovat obcana Pachnika, ktory poukazuje na nezakonnost niektorych VZN v desiatkach obci a miest v Slovenskej republike.
Dovolim si pripomenut, ze s nim uvedenymi argumentami voci konkretnemu VZN sa musi stotoznit prokurator a az ten nasledne vyda protest, ktory de jure ma byt podnetom na zrusenie predmetneho VZN. Inak povedane, ak verejne ako poslanec MsZ vyjadrujete nesuhlas s takymto konanim, resp. atakujete Pavla Pachnika sposobom aky on uvadza, v podstatemozete vzbudit dojem, ze obhajujete nezakonne VZN a teda nezakonnost odobrenu zastupitelstvami mnohych miest.

Vazeny pan poslanec MsZ, v zaujme objektivity citatelom odovzdavanych informacii, Vam ponukame moznost vyjadrit sa ci uz pisomnym rozhovorom alebo na kameru. Mame za to, ze z pozicie poslanca MsZ Vam vyjadrenie sa k takemuto zavaznemu podnetu aj prislucha ako povinnost.

S uctou za SOL

Milos Majko

 

Poznámka: Tento list bol poslancovi  MsZ   v  Seredi  Ing. Lubomírovi Kyselému  odoslaný z redakčnej pošty dnes   o  14:27 hodine. Na vedomie bol dany primatorovi a viceprimatorovi mesta  Sered.


Komentáre k článku:

Komentovať môžu:
registrovaní menom
registrovaní nickom
›VŠETCI‹
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 14-02-2013 23:07:44
anonym | 14-02-2013 13:20:41 | - cakam a nesuhlasim s tym, ze to tak musi zostat. Mozno keby som mal rok pred smrtou a nemal by som male dieta.

Mozno sa najde nejaky mudrc, ktory napise aby som sa odstahoval, ked sa mi nepaci zabehany mechnizmus vladnutia a ovladania mesta - teda nas vsetkych. Moja odpoved - ked bude vola dostatocneho poctu obcanov, tak sa hold bude musiet balit ten - minimalne ustupit, kto sa dnes este mozno citi byt neohrozenym a nespochybnitelnym vo svojom konani. Velakrat ide iba o sebaklam - ti, ktori vidia do veci hlbsie vedia, o com hovorim.

Jednoducho odhodit flintu do zita a rezignovat - ak chcete, prosim, je to Vasa volba. Evoluciu vsak nezastavili ini diktatori, takze som optimista.
rolingstones | 14-02-2013 22:51:08
p.Kysely je inteligentny clovek , vraj.
anonym | 14-02-2013 13:20:41
v Seredi už nič iné ani nečakajte, je to smutné, ale je to tak, občania sú tu len do počtu a nie na to, aby niečo súdili a tobôž nie, aby mali pripomienky! :((
Obcan | 12-02-2013 12:08:04
KOMENTÁR PORUŠIL PRAVIDLÁ DISKUSIE
Príspevok svojim obsahom bol v rozpore s pravidlami diskusie, prípadne porušoval legislatívu platnú v SR a EÚ. Administrátorom portálu bol vymenený za tento oznam a uložený do archívu.
anonym | 11-02-2013 12:05:17
p.Kysely je inteligentny clovek,preto sa mi nechce verit tomu,co citam.Bolo by snad vhodne,keby sa k tomu vyjadril on sam a vzniknutu situaciu uviedol na pravu mieru.To je to,co by mu mozno este trosku zachranilo uz aj tak dost posramoteny kredit.
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 10-02-2013 13:16:58
Tak trosku poznam historiu Pavla Pachnika a snad iba toto:

- su stovky, ba tisice ludi, ktorym urady, stat, samosprava ci jednoducho "neomylni" smovladcovia vazne ublizili, vyuzili ba dokonca zneuzlili ich a ich rodiny. 99% poskodenych ludi mavne rukou a berie to za bezne. Rezignuju, pretoze nemaju chud, sily, financie ci odvahu vzopriet sa. Zial... A to jedno (ba dokonca mozno este menej) percento povie dost! Nerobi nic zakerne ako ti, ktori im namiesto sluzenia ublizuju. Jednoducho sa iba postavia na odpor. Svojvoli systemu a jedincov, ktori ho nehanebne tvoria a nasledne zneuzivaju proti vlastnym ludim. Ako Stalin...

Nuz a asi samotna evolucia zatial vzdy zabezpecila, ze prave tito jedinci ci maximalne hrstka ludi dokazu nielen sebe ale aj ostatnym, ze sa to da. Zlomit zdanlivo nezlomitelne a napravit vo vseobecnosti vnimane ako nenapravitelne.

Vacsinou sa tito vitazi niekedy nekonecnych bojov proti mocnym - paradoxne je, ze moc sme im dali a stale davame my vsetci - rozhodnu nepomoct iba sebe, ale celej spolocnosti. No a je uz iba ne spolocnosti, ci sa prida, resp. ku ktorej strane ma blizsie. Zmeny totiz v demokracii mozu nastat az vtedy, ked ich chce vacsina.

A medzi to mizive mozno dokonca promile populacie, ktora urobila krok a odbocila zo stada pasuceho sa v ohrade ohradenej "elektrickym dratkom" (pamatate si na farara zo Slnko seno..._), patri aj Pachnik.

Palo Pachnik dnes uz nepomaha sebe. On svoj boj s nespravodlivostou a volenym samovladcom vyhral. Prave vtedy to mohol zalomt. Neskoncil - pokracuje.
Pre nas vsetkych. Aj pre Vas - aby aj Vase deti neboli sikanovane VZN-kami, ktore si navymyslali nami platene chore hlavy, aby obcanov mohli sikanovat.

Pre uplne zjednodusenie: - Pachnik VZN-ka nerusi, on upozornuje na rozpor VZN so zakonmi tejto krajiny. Ich protizakonnost napada prislusny prokurator a rusia ich ti, ktori ich stvorili. Pachnik len celej nasej pomylenej republike dokazuje, ze 96 % invalidny dochodca dokaze pre nasu spolocnost zadarmo viac, ako tisice dobre platenych "odbornikov" a volenych zastupcov.

Pachnik sa totiz na rozdiel od nich na nic nehra...
anonym | 10-02-2013 10:31:35
ak im poškodzujú
anonym | 10-02-2013 10:30:34
No tak to tu asi nejaká zakomplexovaná fanúšička pána poslanca ide vypľuť dušu za stalinske metody pana poslanca a ako vidim Pachnikovi to ani trošku neublížilo pretože vidím že o Pachnikovi sú informacie ktore len potvrdzujú že Pachnik nekope podpásovky ale je ochotný a schopný konať aj za druhých aj im poškodzuju.
anonym | 10-02-2013 07:35:55
Namiesto toho,aby sme sa zamysleli nad tym,ako sa spravaju poslanci,budeme riesit cloveka,ktory na tieto ich nedostatky poukazuje.
Ján G. | 10-02-2013 03:44:34
RE : pre p.Pachniaka | 09-02-2013 15:48:33
Ak je naozaj pravda o tom telefonate, preco nezverejnite zaznam o nom? ked uz ste nacali takuto temu, tak by ste ju mohli aj dokoncit...
Ja som pocula ze v Dolnom Kubine , kde ste posobili , ste mali problem, dokonca aj so starostom mesta...

On sa nevolá Pachniak, naurážaj ak nevieš čo píšeš a ku tomu konkrétnemu, čo tu dymíš iba zadymuješ priestor neuveriteľnou dymovou clonou

Nie Pachník mal problém so starostom, ale primátor mal veľké starosti s Pachníkom avšak nie ten primátor čo ho vyhodil z práce
ale až ďalší primátor, ktorý musel vyplácať Pachníka za šesť rokov, dobre čítaš, šesť rokov počas ktorých sa Pachník súdil, a keď vyhral spor po šiestich rokoch
to bolo potom skutočne radosť avšak asi pre Pachníka, pretože Pachníka museli vziať naspäť do práce na právne oddelenie mesta
teda radosť by som mal aj ja, hlavne keď museli Pachníka vyplácať za neoprávnenú výpoveď, keď dostal tú výpoveď z roboty, okamžité skončenie.

Nakoľko súd po dvoch znaleckých posudkoch nemal inú možnosť len konštatovať na základe dvoch nezávislých znaleckých posudkov, že Pachník sa nemohol dopustiť skutku
ktorý skutok mu kládlo za vinu mesto Dolný Kubín. To by som aj ja potom prežil tak ako Pachník.
Viem o tom veľa, a to čo ty tlačíš tu do verejnosti nemá ani minimálne reálne šance a ani minimálnu pravdu. Pachník nemal žiadny problém. Musela by si poznať najprv skutočnsoti.

Takže zle niekto dostal informáciu, alebo bol niekto úplne zavedený ako ty.
Pachník nebol ten zlý, Pachník z toho vyšiel ako víťaz súboja, ktorý nikto nedostal k náhrade škodu, ktorá musela byť vyplatená Pachníkovi.
Pachník fakticky zarobil za šesť rokov niečo čo nikto doteraz nezaplatil a nikto nebol potrestaný za to že Pachník dostal slušnú odmenu za šesť rokov skús hádať koľko to bolo.

Takže ak chceš niečo rozprávať či písať ako zlé správy namierené voči osobe Pachníka prever si skutočnosti kto bol a začo vystavený problému
a potom kvákaj niečo ak budeš mať preverené skutočnosti kto je zlý a kto je dobrý. Zatiaľ si sa netrafila.

Pachník v tomto súdnom spore preukázal svoju čistotu a a nemožnosť aby bol prepustený z práce.

A ešte navrch, Pachník zastupoval tiež príslušníka mestskej polície ktorého museli tiež po štyroch rokoch vziať späť na pracovisko, pretože Pachník dokázal že tak isto jeho vyhodili nazákonne okamžite z roboty. To bola iná pesnička primátora ktorý si myslel že môže všetko. Pachník dokázal dva krát že primátor nie je ten kto je nedotknuteľný a nie je ten ktorého podržia aj na súde.
Pachník pomohol tomu ktorého vyhodili z práce za to že nechcel pritakávať primátorovi nezmysly ktoré šíril o Pachníkovi primátor.
To ti je úplne iná pesnička ako tvrdíš ty. Keby si to mala preverené tak radšej nenapíšeš nič.

To si nemusela vôbec načínať.
pre p.Pachniaka | 09-02-2013 15:48:33
Ak je naozaj pravda o tom telefonate, preco nezverejnite zaznam o nom? ked uz ste nacali takuto temu, tak by ste ju mohli aj dokoncit...
Ja som pocula ze v Dolnom Kubine , kde ste posobili , ste mali problem, dokonca aj so starostom mesta...
Peter pre p.Kyselého ml, | 09-02-2013 13:24:17
Toľká snaha vyvýšiť sa nad ostatnými!Je na to dôvod?Syn pána poslanca nemá ani polovicu IQ niektorých prispievateľov do tohto periodika!Pán poslanec nemá toľko energie aby sa obhajoval sám?Ani energie,ani odvahy,ani inteligencie!A ten slovník!Definujte slovo čávo p Kyselý!Zaobídem sa bez obsluhy
hodnej kráľa a môžete písať aj rýchlo,ja viem rýchlo čítať!
lolofon | 08-02-2013 20:25:35
Mozno prisiel na to ako by mu to pomohlo
anonym | 08-02-2013 20:06:51
myslím si, že ak by to nebola pravda, tak by sa už p. poslanec už dávno voči tomu ohradil.

Prečo sa asi nechce vyjadriť ??
Anna | 08-02-2013 19:57:43
Ak je vsetko v sulade s kostolnym poriadkom preco sa uz davno nevyjadril pan poslanec Kysely?nieco tu smrdi....
anonym | 08-02-2013 18:24:41
Arogancia a sebavedomie ani staršiemu,ani mladšiemu nechýba.
Jarmila | 08-02-2013 18:17:36
pre p.Kysely ml.
Neviem,preco si myslite,ze ked niekto pise anonymne,tak ma nizke IQ.Nesuhlasim ani s vetou,ze uvedene dristy su vytiahnute z analneho otvoru,pretoze vyjadrenia p.Pachnika su dost doveryhodne.A uz vonkoncom nerozumiem tomu,preco by mal niekto chodit k Vam na navstevu a diskutovat s Vami,pretoze problem sa dotyka Vasho otca a v prvom rade poslanca,ktory je plateny z nasich dani.Takze netreba hned utocit ale naozaj by bolo vhodne sa na celu vec pozriet objektivne.
Ľubomír Kyselý mladší | 08-02-2013 17:59:28
pre Ivana,

Milý Ivan keď sa naučíš čítať tak ťa veľmi rád privítam u nás doma ako som už predtým napísal , ja nepotrebujem ani internet ani telefón na to aby som si niečo s niekym prediskutoval, keď sa doučíš písmenka a dočítaš si za pár rokov môj predchádzajúci komentár kľudne dobehni.
Ivan | 08-02-2013 17:38:50
Inteligencia je zrejme dedicna - starsi voli telefon, mladsi internet.
Ľubomír Kyselý mladší | 08-02-2013 17:31:21
Milý anonymní pisatelia, kedže Vaše IQ nesiaha ani natoľko aby ste tu kydali na niekoho aspoň pod vlastným menom a nie trápnymi nickmi tak mám pre Vás! len toľko neviem kde ste vyhrabali dané drísty ktoré tu riešite, ale myslím že veľmi hlboko z análneho otvoru. Keď inokedy budete mať nejaký osobný alebo iný problém s pánom poslancom ,mimochodom mojim otcom, veľmi rád Vás osobne privítam u nás doma , obslúžim Vás ako kráľov a budem sa snažiť rozprávať pomaly a zreteľne aby ste to na prvý krát pochopili.Keď niekoho chcete osočovať tak nájdite toľkú guráž a povedzte to človeku do očí, face to face a nie sa tu hráte na čávovcov a keď príde čo k čomu neviete ani ako sa voláte. Keby ste náhodou nerozumeli niektorým z použitých slov v tomto komente rád Vám ich detailne vysvetlím. S vrúcnym pozdravom pre Vás hrdinov Serede.
anonym | 08-02-2013 10:25:15
Vyšlé VZN mesta by mali byť v súlade s právnymi predpismi tohto štátu a nemali by byť napadnuteľné občanmi typu Pachník. Myslím, že na to mesto zamestnáva dosť právnikov, zamestnáva kontrolórku s právnickým vzdelaním, a taktiež hádam aj medzi poslancami sú právnici. Preto sa divím,že človek od niekiaľ poukazuje na ich chyby.
zvedavý | 08-02-2013 09:33:43
....a p. kontrolórka dostáva pravidelne mimoriadne odmeny, asi tak dobre kontroluje VZN-ká,či?
Jarmila | 07-02-2013 21:11:56
Vacsina z nas je zaneprazdnena,kazdy den sme uponahlani a nejak sme sa prestali zaujimat o dianie okolo nas,co samozrejme urcitej skupine ludi vyhovuje.Kiezby bolo takych Pachnikov viac,mozno by bolo v panoch poslancoch trosku menej arogancie,ale mozno viac pokory./cest vynimkam/ak je pravda to,co uviedol p.Pachnik,tak je skutocne na zvazenie,ci p.poslanec je vhodnou osobou,ktora by mala zastupovat nas obcanov.
obyvatel | 07-02-2013 20:48:36
Je hanba to ze sa skladame na pravnikov, v zastupitelstve sedia pravnici a ludia zijuci z prava a pride nejaky invalidny dochodca a ukaze ze vlastne ti JUDR a moj k***t este jake tituly produkuju tony papierovych sraciek. Ja ked urobim v robote chybu tak ma kopnu do riti este ten den a tu je banda "expertov" ktory tu budu davat na papier chybne VZNka este asi 20 rokov sak raz sa to naucia?
...... | 07-02-2013 19:47:39
A aby sme mali čo čítať :)
zaza | 07-02-2013 19:41:40
Asi preto aby sme vedeli koho sme zvolili za poslanca.
Matej Šalmík | 07-02-2013 19:10:47
A prečo si to nevydiskutujú dotyční medzi sebou?
vyznamenanie | 07-02-2013 18:02:11
zase sa SOL a autor vyznamenali ... upada to tu prave do tej stvrtej cenovej kategorie
hombre | 07-02-2013 17:48:07
seredan | 07-02-2013 17:24:51, navrhni p. ING. KYSELÉMU, aby na budúce kandidoval za primátora a ubezpeč ho, že mu dáš svoj hlas. A až Ťa poslúchne, spočítaj si koľko dostane hlasov. Tie budú miera kreditu, aký požíva na verejnosti.
seredan | 07-02-2013 17:24:51
presne, pokial neni zvukovy zaznam moze to byt len Pachnikov vymysel. Nehovorim ze to tak je, ale ze moze byt. A popravde aj mne lezie na nervy nejaky pachnik co robi zo seba vsadebolka, vsetko vie, vsade bol, vsetko videl.
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 07-02-2013 17:24:07
fasa | 07-02-2013 17:03:19 | -hlavne davajte pozor, aby ste sa s predchadzajucim prispevkom nepohadali, lebo potom by mohlo hrozit, ze v niektorom momente zabudnete, koho vlastne predstavujete. Aj to sme v diskusii uz mali ;-)

Skutocne zastavate nazor, ze otazka na voleneho funkcionara, poslanca MsZ od obcana, jeho volica ci media je "robenie bomba kauzy"?
fasa | 07-02-2013 17:03:19
ukazka ako z obycajneho telefonickeho hovoru sa da urobit bomba kauza
1234 | 07-02-2013 16:42:41
vsetky reci bez dokazu co povedal kto povedal bez pocutia zvukoveho zaznamu neverim lebo kazdy hovori a pise len co chce
hombre | 07-02-2013 15:56:42
to "anonym | 07-02-2013 14:59:39" : z výsledkov prokuratúrou anulovaných VZN dnes už po celom Slovensku vyplýva, že asi sa p.Pachník vo veci vyzná. A pokiaľ trochu poznám pozadie niektorých zrušených VZN, tak p. Pachníkovi ani tak nejde o ich vecný obsah,napr. či vodiť psov na verejnom priestranstve na vôdzke alebo nie, ako o to že jednotlivé obecné či mestské zastupiteľstvá svojimi nekompetentnými výstupmi v podobe VZN porušujú platné zákony SR! Ja som rád, že sa aspoň jeden taký človek v našej spoločnosti nachádza! A Vy anonymný občan, sa nečudujte, keď Vám raz niekto naparí nejakú nezmyselnú pokutu a tá nebude v súlade s platnými zákonmi SR ale zato bude presne podľa platného VZN-ka. Prajem príjemné premýšľanie. P.S. kedysi za komunistov sa hovorilo, že sa dobre rozmýšľa od jablkových jadierok. A tie nestoja ani dnes veľa...
aktual | 07-02-2013 15:55:53
bolo by dobre, keby sa vedel vyjadrit este dnes a na kameru. Mozno by to pomohlo na posudenie jeho i ked nie uplne aktualneho stavu. Tiez sa mi nechce verit, ze by bol schopny takeho niecoho. Ale clovek nikdy nevie...
sused | 07-02-2013 15:51:51
J.Werich povedal:Kde blb, tam nebezpečno.
gulak | 07-02-2013 15:48:48
Sered je malé mesto a myslím si,že veľa ľudí pozná toho nášho poslanca,čiže vieme,ako sa správa-nič nové pod slnkom
anonym | 07-02-2013 14:59:39
Čo p. Pachník je právnik so zreteľom na samosprávu, čo rozumie všetkým VZN v republike? Až tak ma VZN-ká nezaujímajú, pretože nemám ako občan podľa nich čo riešiť/nemám psa, neparkujem s autom, nikde nemám reklamu,nežiadam ocenenie a pod./ ale pán Pachník má stále čo riešiť.Žeby na našej radnici boli samí negramotní právnici, poslanci, a na nedostatky ich musí upozorňovať najväčší majster na VZN na Slovensku.

UPOZORNENIE: Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.

Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.

Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy. Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

Optik MORVAY AKCIA
Označenie inzercie
Reklamna plocha - bannerovy pruzok
Označenie inzercie
Pridať komentár
iLieky
Označenie inzercie
Reklamna plocha - bannerovy pruzok
Označenie inzercie
Reporteri
Označenie inzercie
Direct real Norea - REALITY
Označenie inzercie
Optik MORVAY
Označenie inzercie
Papiernictvo Kizze
Označenie inzercie
Begam Trnava
Označenie inzercie
Usporne vykurovanie
Označenie inzercie
LED ARENA
Označenie inzercie
Autopožičovňa Sereď
Označenie inzercie
Bezpecne mesto
Označenie inzercie
Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Sereď, Slovensko
Jasno
15°
C
72%
Východ 10 km/h
07:02
18:10

Štv

B

23°/12°

Pia

B

22°/9°

Sob

B

22°/9°

Vyhľadávanie
Posledné komentáre
Komentársmutok 11-02-2020 12:40:12:
Tragická dopravná nehoda medzi obcou Šintava a Šoporňa - AKTUALIZOVANÉ
KomentárPolícia Začala trestné stíhanie za zločin v kauze predaja rybníkov v P.Bystrici 08-10-2019 17:02:12:
Sereďskí rybári lovia opäť vo svojom revíri
KomentárPravda je len jedna 03-10-2019 17:26:08:
7. zasadnutie Obecného zastupiteľstva v Dolnej Strede dňa 3.júla 2019
Komentáranabela 26-09-2019 14:01:27:
Adrian Macho sa oficiálne ujal vedenia obce Šoporňa
KomentárSVD1 14-09-2019 20:22:21:
" V hudbe vyjadrujem svoje pocity "
Komentárveru 01-09-2019 17:42:35:
Z času na čas si zafajčil marihuanu, ktorú si sám dopestoval v dome vo Váhovciach
Komentárs.i.n. 30-08-2019 22:01:20:
Pripomeňme si hrdinov Slovenského národného povstania zo Serede
Komentáranonym 30-08-2019 19:54:00:
"Doteraz som sa nedožil výsledku zo strany MsU, poslancov MsZ v Seredi" - píše občan Serede
KomentárMiloš Majko 30-08-2019 12:57:35:
Prípad Jankovská nie je o stanovisku polície či právoplatnom rozsudku. Je o etike a morálke.
KomentárBlablablaha 29-08-2019 13:39:44:
Vláda schválila návrh nového zákona o občianskych preukazoch
Komentárivan 29-08-2019 11:08:33:
Seniorku v Trnave podvodníci nedostali. Legenda "vnuk".
Komentáruž pred 10 rokmi 29-08-2019 05:22:58:
Trnavská župa začína s rekonštrukciu Krajinského mosta v Piešťanoch a úseku cesty Podbranč - Myjava
Komentárteraz je 28-08-2019 08:18:20:
Obžalovanému starostovi Machovi pred prokurátorkou a sudcom do reči veľmi nebolo. Čo sa dozvieme na pojednávaní zajtra?
Komentárto nevymyslíš 27-08-2019 20:32:27:
Ministerka vnútra vymenovala nového prezidenta HaZZ
KomentárBaba Vanga 27-08-2019 17:15:31:
" Takže, aké riešenie sa núka, aby sme neprešľapovali na tej našej povestnej križovatke, kde nám zabíjajú štát ?" - píše Pavol Varga
Komentárpotecha 25-08-2019 13:41:57:
MFK Zvolen - ŠKF iClinic Sereď 0 : 2 (0 : 1)

Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Bottom panel

© SeredOnLine.sk všetky práva vyhradené. Obsah novín je chránený autorským zákonom č. 618/2003 Z.z. a medzinárodným právom.
Prepis , šírenie, či ďalšie kopírovanie tohto obsahu alebo jeho časti, a to akýmkoľvek spôsobom je bez predchádzajúceho súhlasu vydavateľa alebo autora článku zakázané.
Design: © Mgr. Matej Fraňo Logo a názov novín: © Miloš Majko
Noviny sú aktualizované priebežne.
Články uverejnené na SeredOnLine.sk neprechádzajú jazykovou korektúrou.
Redakcia a vydavateľ novín nezodpovedá za obsah autorov jednotlivých príspevkov. Redakcia a vydavateľ nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov a príspevky v diskusiách uverejnených v novinách.

Webdesign