Prihlásiť sa Prihlásiť sa | Registrácia Nová registrácia
Rescue Online | Sereď Online | SOL archív | Reportér 24

Najhoršia je mlčiaca väčšina
Označenie inzercie
Sereď Online

ISSN 1337-8481   Dnes je 18. 3. 2020, meniny oslavuje: , zajtra
RSS Export článkov
Top panel
Vrazda novinára a jeho priatelky nesmie zostat zabudnuta
Označenie inzercie
Wifina - internetove pripojenie pre verejnost
Označenie inzercie
RubrikyRubriky
FOTO
Označenie inzercie
INFOSLOBODA Transparentnosť v samospráve
Označenie inzercie
EXPEDICIA BALKAN 2014
Označenie inzercie
Sherlock Holmes
Označenie inzercie
Lekáreň
Údaje o lekárskej službe na dnešný deň nie sú dostupné.

Kino Nova
Múzeum Sereď
Farnosť Sereď
Označenie inzercie
Historické fotografie
Sereď
Označenie inzercie
Linky
Videá

Onkologické ochorenia narastajú - nezabúdajte na preventívne vyšetrenia

Iveta TóthováDátum04. 09. 2012 17:05:26TémaZdravotníctvo
24

Mudr. Viktor Kráľ |   Milé pacientky,


vzhľadom k celkovému poklesu návštevnosti ambulancii na Slovensku a nárastu onkologických ochorení dovolím si vás  upozorniť na dôležitosť preventívneho  vyšetrenia u gynekológa.


Niekedy dávno  začal  môj otec s prevenciami kedy neboli dnešné vyšetrovacie metódy, ale napriek obtiažnosti záchytnosti ochorení aj tak sa volali  pacientky poštovými pozvánkami. Návratnosť tohoto systému nefungovala.Pacientky aj tak chodili málo. Dnes keď máme dostupné najmodernejšie medicínske postupy na včasnú záchytnosť rakoviny je situácia ešte horšia keď ročne navštívia ambulancie len cca 20% žien s celej populácie od 18  do 69 rokov z čoho potom v porovnanie s inými krajinami mame vysoký počet a stály nárast onkologických ochorení ktoré by vôbec nemuseli byť a väčšina žien by sa dožívala viac rokov keby chodili pravidelne na prehliadky. Situácia sa ešte zhoršila  pretože zasahuje do  toho finančná náročnosť vyšetrení , nízka platbyschopnosť poisťovní a v neposlednom rade aj  finančná zaťaž pre  pacienta či už v ambulancii a potom  následne v lekárni.Bohužiaľ pacient hľadá zväčša najhoršiu alternatívu a to  neísť k lekárovi ev. vyberá "lacnejšie"alternatívy ktoré zväčša nesplnia účel.

Milé dámy verte po  20  rokoch praxe Vám ručím za to, že to má zmysel a funguje to .Nieje veľa možností ako  sa ochrániť pred zákernou  rakovinou íných orgánov. Máte možnosť jednoduchým bezbolestným krátkym vyšetrením tomu zabrániť. Nehanbite sa a nebojte sa . Máme vyšetrovacie metódy ktoré vám neublížia a vyšetrenia nebolia.
Vážené  pacientky kľudne sa  informujte telefonicky ev. mailom .Plánujeme v mesiaci september mať týždeň otvorených dverí a bezplatných vyšetrení  pre Vás.


Mudr. Viktor Kráľ   a sestrička Lucka Matušková


Komentáre k článku:

Komentovať môžu:
registrovaní menom
registrovaní nickom
›VŠETCI‹
Adina | 22-09-2014 03:37:25
KOMENTÁR PORUŠIL PRAVIDLÁ DISKUSIE
Príspevok svojim obsahom bol v rozpore s pravidlami diskusie, prípadne porušoval legislatívu platnú v SR a EÚ. Administrátorom portálu bol vymenený za tento oznam a uložený do archívu.
prednáška | 06-10-2013 15:47:23
MUDr.Viktor Kráľ bude mať prednášku na Základnej škole v Šoporni - dňa 14.10.2013 ,je to v ozname na webovej stránke. Jeho minuloročná prednáška bola určite na profesionálnej úrovni.
OAZA | 06-12-2012 23:29:26
nebojte sa a nehanbite sa ? :DDD tento clanok si dal niekym pisat alebo to zosmolil pan doktor sam ? ak sam, tak vam poviem drahi priatelia, ze vacsiu ironiu a pokrytectvo si clovek moze len vymysliet, akou on posobi akoby samovolne.. ked som k nemu prisla na preventivku, nielenze mi tam povedal svoj ,, odborny nazor na miss krasy,, este si aj zato zapytal peniaze. nejdem pripomenut ze preventivka je zadarmo u kazdeho sukromneho ci statneho lekara. bolo by asi na mieste, keby pan doktor, ak mozem vobec ten titul s jeho osobou spajat, radsej zacal nacvicovat taku tu jednoduchu uctu k ludom, pokoru a hlavne svoj chtic po blahobyte na ukor ineho :DD ono, hrat sa na akoby pana je sice obdivuhodne, ale v jeho pripade uz trapne. bez akoby.
pre spokojna pacientka | 06-12-2012 11:15:10
Vazena dama,Vy ,pokial mate s lekarom dobre skusenosti,tak k nemu chodte aj nadalej,ale nepoukazujte na iq pacientiek,ktoré maju nazor opacny.Takisto by sme mohli spochybnit to Vase.Kto,alebo co Vas opravnuje spochybnit odbornost Dr.Janicka?Podotykam,ze nie som jeho pacientka,ale vadi mi,ze vodu kazete a vino pijete.
geco | 06-12-2012 10:45:57
myslim, ze by bolo lepsie diskusiu k tomuto clanku zastavit...napisane tu aj tak bolo vsetko, aj slepy musi vidiet, ze ti dva prispevky od spokojnych pacientiek velavazenych dam pisal ten isty clovek...je to trapne
pre spokojné pacientky | 06-12-2012 10:00:41
Tie dva, skoro rovnaké príspevky, sú asi od jednej osoby. A aj tá mi pripadá ako objednaná, na napísanie príspevkov.
spokojná pacientka | 06-12-2012 06:40:56
Veľavážené dámy,ktoré tu vypisuje somasriny a strácate zbytočne čas! Prečítala som si Vaše komentáre a reagujem. Ja som pacientkou ešte bývalého starého pána doktora a následne pacientkou mladého pána doktora Kráľa. S oboma som veľmi spokojná, čo sa týka odbornosti a ja nemám ani zlú skúsenosť so správaním mladého MUDr. Viktora Kráľa. Ku mne sa vždy choval profesionálne, nikdy nemal zbytočné reči, ani sa falošne neusmieval.....To, že Vy nie ste s ním spokojné, je vec Vášho názoru a nevnucujte svoj názor iným! Veď nikto Vás nenúti, aby ste k nemu chodili, máte na výber už veľmi dlho, tak v čom je chyba? Vo Vás, alebo v doktorovi. Myslím, že vo Vás milé dámy, lebo ja ak nie som s niekým spokojná, tak predsa nebudem k nemu chodiť a nebudem ani písať negatívne názory. Jednoducho si nájdem iného lekára a hotovo. Len ktohovie, či Vami ospevovaný doktor Janíček, ktorý sa síce milo usmieva má aj odbornosť. O odbornosti MUDr. Kráľa nepochybujem, práve preto k nemu chodím. Mám s ním len pozitívne skúsenosti. Rodil moje dieťa, nemal zbytočné reči a je to odborník naslovovzatý......A to ako sa on chová vôbec neriešim, lebo nikto nie je bez chyby, ani Vy milé dámy. To čo tu píšete svedčí len o Vašom IQ. Takže nepíšte a konajte. Nweriešte okrem odbornosti nič a keď sa Vám ako odborník nepáči, tak nech sa páči napr. k doktorovi Janíčkovi. Ja určite svojho doktora nevymením. Prajem Vám pán doktor a sestrička veľa spokojných pacientiek ako som ja..........
spokojná pacientka | 06-12-2012 06:03:43
Veľavážené dámy, ktoré tu píšete negatívne názory na pána doktora Kráľa: veď NIKTO VÁS NENúTI, ABY STE K NEMU CHODILI!
Ja mám s ním len tú najlepšiu skúsenosť. Je to odborník na slovovzatý a že nemá správanie ako jeho otec, to prosím Vás neriešte a vybite si Vašu zlú energiu niekde inde. Veď nikto nie je dokonalý, ani Vy, čo tu píšete......Tak sa zamyslite nad sebou a nepíšte sprostosti, ktoré nemajú žiadny význam. Ešte raz zopakujem, že som pacientkou bývalého MUDr. Kráľa staršieho a následne jeho syna MUDR. Kráľa ml. a som nad mieru spokojná. Jeho odbornosť a profesionálny prístup k práci hovorí za všetko..... A neriešte prosím jeho súkromie a jeho povahové vlastnosti, veď nakoniec máte naozaj na výber, tak načo píšete blbosti a strácate čas vypisovaním somarín a klebiet, veď to svedčí o Vás všetkých.......Vážený pán doktor prajem Vám veľa spokojných pacientiek a zostaňte taký aký ste prosím. Hlavne si nevšímajte negatívne názory Vašich bývalých pacientiek, veď odísť z Vašej ambulancie mohli už dávno a nemuseli čakať na MUDr. Janíčka, ktorý sa síce milo usmieva, ale bohvie aká je jeho odbornosť....Veľ zdaru Vám aj Vašej sestričke.
rozhlas | 29-11-2012 17:41:19
už má aj "reklamu" v mestskom rozhlase :-( .. ten už musí byť inak zúfalý
Zlaza | 29-11-2012 17:18:50
Ja som odišla pred mesiacom,jeho správanie sa už nedalo tolerovať a jeho šuflík detto
anonym | 12-11-2012 09:02:03
Ženy od doktora odchádzajú treba hľadať nové lovištia.
pre postreh | 11-11-2012 23:26:30
V Šoporni ho ešte asi nepoznajú...
postreh | 11-11-2012 15:25:48
MUDr. Kráľ mal prednášku na Základnej škole v Šoporni...
zuzana | 09-10-2012 18:32:09
..bola som pacientkou dr.krala st.,rodila som u neho dceru,aj ma operoval,bol to profesional,aj ked niekedy nemal svoj den,na starú zostavu tejto ambulancie,t.j.starý doktor a sestrička danka nedopustím..po niekoľkých rokoch som od mladého doktora odišla..je smutné,že nekráča v šlapajach svojho otca,ktorý túto ambulanciu budoval vela rokov..lekárska prax totiž nie je iba o profesionalite,ale aj o empatii a chovaní sa k pacientke..k tomuto má mladý pán doktor dalej ako daleko..
wwww | 23-09-2012 23:39:52
Príspevok na stránke pána doktora http://www.lekar.sk/25820/mudr-viktor-kral/hodnotenia/page/2 je napríklad i takýto:
Michaela
V živote nikdy - mimo iné mažete príspevky.
Potom nečudo, že je tam väčšina hodnotení veľmi pozitívna, akoby bola písaná cez kopír.
pre postreh | 23-09-2012 12:57:32
Zaujímavé. Akoby si tie kladné hodnotenia písal sám cez kopirák.
pre veronu | 23-09-2012 12:38:16
vy zeny mate gynekologa a my mame zase androloga - nepotrebujeme chodit k zubarovi :-)
postreh | 23-09-2012 12:25:22
http://www.lekar.sk/25820/mudr-viktor-kral/hodnotenia/page/2 - stoji za pozretie prispevok p. Aleny a reakcia p. doktora... mimochodom ku podivu sa mu nejak pridali hodnotenia, a relativne pozitivne ako pred cca 3 mesiacmi... vtedy som hodnotenie napisala ja, taktiez - aj ked opravnene - negativneho charakteru, a sama som sa cudovala ze hodnotenia tam niet... hmm... niekto ho proste vymazal...
pre Katarina | 23-09-2012 08:47:50
prepacte,v poslednom prispevku malo byt..pre Katarina
Katarina | 23-09-2012 08:45:39
Vsetko,co ci uz byvale,alebo sucasne pacientky pisu su vlastne skusenosti.Ja nespochybnujem odbornu sposobilost p.doktora(na to nie som kompetentna/,ale poukazala som na jeho spravanie.Neviem a nerozumiem tomu,preco odmietate prijat ine nazory,ako je ten Vas.Vy mate dobru skusenost,nec sa paci.budte aj nadalej jeho pacientkou.Ja mam zlu skusenost,tak som od neho odisla.A preto,ze sa moj nazor lisi od toho Vasho,si nemyslim,ze patrim do kategorie nejakych blbcov.Poukazujete,ze sa pise anonymne...Vy ste podpisana?
anonym | 23-09-2012 08:44:36
To čo je tu negatívne písané sa aj tak rečami šíri v Seredi.
re_Katarína M. | 23-09-2012 08:31:26
Už sa to nedá dalej čítať a zatnem aj ja do živého. Ešte boli stare dobre koruny na Slovensku ked tam chodila moja manželka (užje to asi 10 rokov). Pri jej problemovom tehotenstve bral za vypísanie PN na mesiac 1000,-Sk do šuflíka, za preventívku 300,-Sk, a za sono proníkov 300,-Sk.... Verte mi či nie u nového lekára nič z tohto neplatí a je to odbormík a má tiež najnovšie prístroje! Ak to takto unho pokračuje aj nadalej, tak nech sa páči len si platte za "nadštandard", alebo to skuste inde možno budete sama príjemne prekvapená, že to čo on a vy považujete za nadštandard, je inde bežná vec zadarmo... :-)
Katarína.M | 22-09-2012 23:03:20
Pre Verona: nevysvetľujte, neriešte, padá to na neúrodnú pôdu ...
Verona | 22-09-2012 22:56:37
príspevok 21:58:05 ten si pozornejšie prečítajte, ak nepochopíte, tak pre vás len farma a farmár hľadá ženu :DDDDDDDD
pre Verona | 22-09-2012 22:10:29
Tak to snad nie...nepozname,prosime si vysvetlit:DDD
Verona | 22-09-2012 22:02:43
význam slova arogantný poznáte ?
Verona | 22-09-2012 21:58:05
Vy si uvedomujete že svojou pravdou haníte jeho meno ! je to vaša subjektívna pravda. Čo urobíte ak si zistí vaše údaje a zažaluje vás ? myslíte si že váš subjektívny pocit vás oprávňuje k tomu aby ste verejne odrádzali potenciálne pacientky ????
pre Verona | 22-09-2012 21:53:47
Pravda nie je hanenie.
Verona | 22-09-2012 21:50:11
nečítať čo mi nereže ? ma chcete rozosmiať ?
Verona | 22-09-2012 21:48:36
pravne vedomie ... je myslené tak, že by sme si mali byť vedomé následkov svojich konaní činov a teda aj hanenia inej osoby, ktorej môžeme spôsobiť ujmu . Samozrejme ak je niekto nespokojný ma na vyber, ale verejne niekoho haniť nie je spravna cesta. Nechápem, že nechápete !!! však vy mu kazite meno a tak mu mozete odohnat potencialne pacientky ! verejne to tu vypisujete ako hlupe husi a samozrejme anonymne.
pre Verona | 22-09-2012 21:46:18
Vy si zostaňte pri svojom doktorovi a nečítajte čo vám nereže.
pravne vedomie? | 22-09-2012 21:33:00
K skutocnosti,ze pan doktor ma arogantne spravanie,nepotrebujem ani trochu pravneho vedomia...je to nepopieratelny fakt a vlastna skusenost.Moze byt akokolvek dobry lekar,odradilo ma jeho spravanie.
Verona | 22-09-2012 21:30:04
PS: milá tublatanka, nechápem o čo ti ide. Ak už máš svojho lekára, tak si daj pohov a zapni si farmu.
Verona | 22-09-2012 21:25:25
Takže do diskusie sa zapája Tublatanka ? chlapi ? pár som si ich tu už všimla. Tí nech sa vyjadrujú k svojmu zubárovi. A propo mila tublatanka, môj príspevok zdá sa nebol pochopený, ale nič to.
Vivat! | 22-09-2012 21:23:33
Vivat Tublatanka!
tublatanka | 22-09-2012 21:16:03
.... a ešte to ďalej pekne pokračuje
Aj tak ju nikdy nezabijú
Tá nikdy nezomrie
Žije aj keď ju práve nechcú
A nikto pred ňou neutečie.
tublatanka | 22-09-2012 21:12:56
Bohužiaľ pani Verona, pravda vždy víťazí, pravde čas nevadí ani lesk všemocných peňazí......
Verona | 22-09-2012 20:41:49
Súhlasím s Katarínou.M. Trochu právneho vedomia by vám nezaškodilo, predtým, než si začnete púsťať ústa na špacír
ocenujem.. | 22-09-2012 12:29:59
odvahu zalozit takuto diskusiu,ale hodnotim to pozitivne pretoze to pomoze skvalitnit lekarske sluzby pacientom co je veeeelmi potrebne.Stalo by za to otvorit diskusiu aj o inych lekaroch,detskych,obvodnych a podobne.Dobri lekari sa nemusia bat a ti uplatkari ,aroganntni nafukanci co si myslia ze titul doktor mu dava pravo rozhodovat o zivote a smrti,nech sa schovaju od hanby (ak maju este nejake svedomie)pod ciernu zem!Osobne mam skusenost s detskou lekarkou ked si bez hanby pytala uplatok..a videla to na vlastne oci aj jej sestricka..takze by bolo o com pisat myslim si...
pre katarinu M | 22-09-2012 12:10:12
nemam slov k vasim komentarom, ale aspon vam budem vykat
pre Katarína M. | 22-09-2012 11:20:45
Žiadne prázdne reči.Bohužiaľ sú to skutočné zážitky, ktoré upozorňujú potenciálne pacientky pred arogantným lekárom, ktorý si nechá platiť za to čo je u iných zadarmo.
Katarína.M | 22-09-2012 10:10:50
Pre anonym: zrejme Vám uniklo, že príspevky sú plné negatívneho hodnotenia jeho prístupu, práce a v neposlednom rade finančnej náročnosti. Práve toto negatívne hodnotenie jeho práce, profesionality a odbornosti ma poburuje. Odhalenie mojej identity nie je potrebné, moje príspevky sú, ako píšete "ódou" na prácu pána doktora.
Odhaľte svoju identitu Vy, aby si pán doktor mohol uplatiť svoje práva v zmysle Občianskeho zákonníka !!! a netykajte mi :))) ...

Pre všetky dámy negatívnych príspevkov: ak je niečo drahé, nekupujte si to. Ak je niečo v rozpore s etikou, s dobrými mravmi a podobne, tak to vyslovte nahlas, ale za predpokladu, že odhalíte svoju identitu, v opačnom prípade sú vaše hodnotenia len prázdne reči.
anonym | 22-09-2012 09:54:52
Katarína M. prečo si neodhalila svoju identitu veď Tvoje príspevky sú ódou na prácu pána doktora, jeho profesionalitu, ktorú mu nikto nepopiera, ak sa negatívne niečo hodnotí je jeho finančná náročnosť, ktorú nie každá žena môže dať,spoplatnil si a nie málo aj preventívne prehliadky. Čo potom hradí zdravot. poisťovňa?
Katarína.M | 21-09-2012 22:01:07
Pre anonym: no comment !!!
Vráťme sa k meritu veci, meritum veci je to, na čo pán doktor v svojom príspevku, resp. článku upozorňoval - dôležitosť preventívnych prehliadok, starostlivosť o zdravie, ponuka bezplatného vyšetrenia v jeho ambulancii. Všetky máme právo na výber lekára, tak sa tešte, že máte toho, ktorý vám vyhovuje a nešírte tu zlú energiu. Každý má právo voľby, právo vyjadriť svoj názor ... avšak, ktoré z vás, si stoja za svojím názorom natoľko, že sú schopné, odhaliť svoju identitu ?
Lubica | 21-09-2012 21:32:13
Za nadstandart sa plati s tym suhlasim ale pripada mi divne ze to co je unho nadstandart to je inde normalne a bezplatne Takze tak
sabka | 21-09-2012 20:48:05
Aha takže bývalé pacientky už nie sú hodnoverné že ? Podľa mňa neni nič hodnovernejšie ako pacientky, ktoré tam chodili. A to, že sú komentáre negatívne za to si pán doktor môže sám. Myslím, že tu neodznelo nič nové...každý kto k nemu chodil vie svoje a prečo to nepovedať nahlas ? Takže milá Katarína jeho práca sa ani nedá vyhodnotiť lebo on žiadnu prácu neodvádza. Vlastne odvádza otvorí svoj zázračný suflík a uloží si daľšie ľahko zarobené peniaze.
pre anonym | 21-09-2012 20:41:21
Presne to som chcela napísať.
anonym | 21-09-2012 20:39:51
Katarína.M - aj ty si anonymná, takže aj tvoj príspevok nie je tým pádom hodnoverný :)
pre Katarína M. | 21-09-2012 20:39:46
Ale môžeme.
Katarína.M | 21-09-2012 20:33:53
Nemôžeme na základe tejto diskusie, resp.komentárov na tomto fóre, vyhodnotiť prácu pána doktora. To, že je tu viac negatív, ako pozitív vzhľadom k obsahom komentárov, je síce na prvý pohľad možno alarmujúce, avšak len na pohľad prvý. Dôležité je uvedomiť si, že forma anonymných komentárov, nie je hodnoverná.
Hana | 21-09-2012 20:27:49
Milá Evička, načo by sa mal ozvať pán doktor Kráľ ? Veď je to všetko pravda ...je pažravý a takto skončil, že všetky pacientky od neho odchádzajú. Čo sa týka toho, že ho naučili mladé mamičky tzv. mafiánov na veľké peniaze to si nemyslím. Chodila som k nemu od začiatku a bolo mi to vysvetlené, že si musí pýtať peniaze za vyšetrenie lebo kúpili drahý prístroj do ordinácie. Dnes mu už pacientky prístroj preplatili cca 20krát a platia z roka na rok viac a viac. Bola som pacientka u pána doktora a myslela som si, že sú to nadštandardné služby a jeho arogantné správanie som sa snažila ignorovať. Raz ma to už naštvalo a pána doktora som vymenila. Keď som si prišla pre kartu nielen doktor bol arogantný, ale aj sestrička Lucia pokiaľ som navštevovala ich ordináciu bola na mňa milá, keď som si chcela zobrať kartu tak bola arogantná ako doktor. To mi nedala moju kartu, vraj ju zlikvidovali a dala mi len krátky výcuc z počítača, ktorý aj následne preriedila . Teraz navštevujem ordináciu u Mudr. Laluhu a som nadmieru spokojná. Tomuto hovorím nadštandardné služby. Nič neplatím a pán doktor sa o svoje pacientky veľmi dobre stará, je ľudský a precízny. Ďakujem pán doktor Laluha !!!
pani Katarina | 21-09-2012 20:04:46
Bola som pacientkou menovaneho p.doktora.Jeho arogantne spravanie nema nic spolocne s profesionalitou.
pre Katarína M. | 21-09-2012 19:58:24
50 komentárov proti, 3 za. Nič mi neuniklo.
Katarína.M | 21-09-2012 19:49:07
Pre komentátora môjho príspevku:
... zdá sa, že tu niekomu unikla podstata :), moje "smelé" konštatovanie, malo pre môjho komentátora "skrytý" význam a komentátor ho nenašiel :) ... je mi ľúto ...
pre Katarína M. | 21-09-2012 17:56:17
Aj pekná som, aj múdra som...To mi niečo pripomína.
Katarína.M | 21-09-2012 17:11:20
Vážené dámy, moja skúsenosť s pánom doktorom je pozitívna. Som zvyknutá, za kvalitu si priplatiť, nevidím na tom nič negatívne. Prístup pána doktora oceňujem, to, čo vy nazývate arogantnosťou a povýšenectvom, na mňa pôsobí profesionálne a teda by som to nazvala: vyšetrením s chladnou hlavou. Moje skúsenosti s inými lekármi, vzhľadom na to, že som pekná žena a nebojím sa to povedať, neboli práve najpríjemnejšie ... A preto práve, tento prístup zo strany pána doktora oceňujem. Som spokojná s prístupom, s riešením prípadných problémov, vďaka pánovi doktorovi, bolo moje tehotenstvo bezproblémové a dnes mám krásnu, takmer päťročnú dcérku. Na margo vašich teórií o ubúdaní pacientiek, pán doktor pôsobí ako lekár aj v Bratislave a nemyslím si, že by mu ubúdali pacientky ...
Evička | 21-09-2012 16:56:32
Dobrý deň ,na tie všetky reakcie prečo sa neozve pááááááán doktor,my sma starí seredania všetci sme chodili st.pánovi dr.Královi či na vyšetrenia ,alebo na kontoly,mojej mame diagnostikoval rakovinu prsníka ,čo jej chcel aj operovať ,ale ona to odmietla ,lebo verila mladším ,tak ju operoval jeho syn , úúúúúúúúúspešne ,lenže tie mladéé mamičky tzv.mafiánov si ho naučili na tie peniaze ....))))
geco | 21-09-2012 16:49:29
aj mne to pripada podozrive, ten styl vyjadrovania a este ten pozdrav sestricke...no pan doktor je asi fakt zufaly
pre anonym pre anonym | 21-09-2012 16:35:04
To nepísali pacientky, to si písal pán doktor sám.
anonym pre anonym | 21-09-2012 15:01:00
a ste si naozaj istá že to čo platíte je nadštandard? Písali to naozaj pacientky? tie posledné príspevky
spokojná pacientka | 21-09-2012 14:12:28
Musím vyjadriť spokojnosť s pánom doktorom a potešenie z tohoto článku.Ale ako to už na Slovensku chodí,to čo myslel Mudr.Kráľ ako dobrú vec-prevenciu rakoviny pravidelnými prehliadkami tu niektoré paninky nepochopili asi...S Mudr.Kráľom St.a takisto aj mladším,ktorý je už 10 rokov mojím lekárom mám tu najlepšiu skúsenosť.Ano,nie je to typ doktorka,ktorý sa na vás bude ulisne usmievat a robit vám kopu zbytočných vyšetrení(aj s takým som sa stretla),je to jeden múdry človek a odborník vo svojom fachu.Na rozdiel od ostatných nerobí na prístroji z roku 1995 ale snaží sa ísť s dobou aby skvalitňoval svoje služby a výkony. Zachránil život mojej mame,keď jej na bežnej prehliadke diagnostikoval podozrenie na nador-za čo som mu dokonca života vďačná.Ale vidím že sa jeho dobrá mienka bojovať za vačšiu prevenciu proti nadorovým ochorenia ešte pomaly obráti proti nemu.čo už s týmto sprostým národom..ja by som inému nešla,aj keď si musím priplatiť za kvalitu.Tie eurá mi zato stoja.Tiež Vám u zubára neurobia bielu výplň na poisťovňu.Za kvalitu sa platí a platiť sa bude.A keby bol p.doktor taký pažravý ako tu píšete,asi by nepozýval na týždeň otvorených dverí na BEZPLATNE vyšetrenie(ktoré môže niektorej zachrániť život) ev.konzultáciu.Prajem mu veľa úspechov aj sestričke.
anonym | 21-09-2012 13:42:28
Ja osobne mam s p. doktorom len pozitívne skúsenosti, som s jeho prácou veľmi spokojná a čo sa týka poplatkov, je to nadštandart, ktorý si musí každá pacientka uhradiť vzhľadom k presnosti a náročnosti vyšetrenia.
Sabka | 21-09-2012 12:52:08
Milé.. skoro som sa aj zasmiala nad týmto článkom. Som rada, že som od neho odišla ! Jeho arogantné chovanie a celkový prístup je na lekára naozaj smutný... ani sa nečudujem, že nemá pacientky. Veď ich berie len ako prostriedok, ktorý mu dá peniaze... a pažravosť sa nevypláca !
dadena7 | 19-09-2012 15:16:39
Už na pohľad pôsobí pán doktor povýšenecky a arogantne. Nikdy som k nemu nechodila, ale počula som veľa kritiky na jeho prístup k pacientkám. Ja už dlhé roky chodím k pani dr. Čimovej a som nadmieru spokojná a takisto som rodila u dr. Čimu. Tiež môžem len odporučiť.
Jozef | 19-09-2012 11:23:18
SN diskusiu k clankom nepovolia, pretoze by sa mohlo ukazat, ze otcovia mesta budu kritizovani a to nechcu.
Ale co by ste chceli za nase peniaze?
novinky | 19-09-2012 11:02:53
seredske novinky uverejneli tento clanok ako prve, kto pise tam? Nech to vedia vsade, ake nazory a ake skusenosti maju zeny s tymzo lekarom. Ak je to vsetko tak, ako to tu pisu, asi je treba podat pisomnu staznost - moze byt aj anonymna - pre lekarsku komoru. Lekarsku prisahu musel zlozit aj on,...
abcd | 18-09-2012 10:31:27
manželka tiež od neho odišla,vraj bol drzý a vulgárny,bral peniaze bez potvrdenia a ešte sa smial že už má na lízing,
ak takto budeš robiť ďalej fešák tak prídeš aj o gate a nie len o auto
znova bývalá pacientka | 18-09-2012 07:59:58
arogantnosť a drznosť tohto lekára nepozná hranice,platiť bolo treba za všetko a aby ste vedeli, platili sme za vymyslené marketingové služby, za prísroje /veď sú pre vás, milé pacientky- vyjadrenie pána "doktora"/, odišla som o dvere späť a som veľmi spokojná ako s prístupom a ešte som neplatila ani euro
Silvia K. | 10-09-2012 14:16:55
Neskutočne ma potešil tento článok! Dúfam, že aj tých pár pacientok, ktoré k tomuto lekárovi chodia (ak sa také ešte nájdu), dostanú rozum a odídu od neho! Tiež som už pred rokmi od doktora Krála odišla a som u svojho súčasného lekára nadmieru spokojná. Za preventívnu prehliadku nemusím nič platiť a vyšetrenia, ktoré počas prehliadky absolvujem som u doktora Krála nikdy ani neabsolvovala! Takže milé pacientky, už len z tohto dôvodu od doktora Krála odíďte - ak chcete absolvovať kompletnú gynekologickú preventívnu prehliadku a naozaj chcete mať po vyšetrení spokojné svedomie, že ste boli komplexne vyšetrená, k doktorovi Královi určite nechoďte! Pán doktor o prevencii rozpráva, no vôbec netuší, ako má preventívna prehliadka vyzerať! Jeho výzva k prevencii je skôr jeho zúfalý pokus ako preventívne zabrániť vysychaniu jeho finančných zdrojov!
arogancia | 08-09-2012 18:53:31
...je to par rokov dozadu,co som bola na operacii.pan doktor mi dost agresivnym sposobom vysvetlil,ze chodit nemozem preto,lebo som rozmaznana...bolo to na druhy den po operacii a uz vtedy som bola presvedcena o tom,ze viac k nemu do ambulancie nevstupim...
Marta | 08-09-2012 16:59:12
MUDr. Čimovej v Seredi chodím už 26 rokov a som nadmieru spokojná, jej odbornosť a ochota. Pani doktorka dakujem.
Jana | 08-09-2012 16:13:52
Máme šťastie, že máme na výber z dvoch mimoriadne kvalitných lekárov - gynekológov: MUDr. Janíček a MUDr. Laluha. Kedysi som na výber veľmi nemala a tak so mnou aj lekári "zametali". Dnes je iná doba a teda si mám z čoho vybrať a vybrala som si MUDr. Janíčka a neľutujem.
smsky | 06-09-2012 22:16:33
so vsetkym suhlasim co sa tu pise v komentaroch + maly "bonus" ked pisal sms s nemilym, neprofesionalnym a urazajucim obsahom svojim (uz byvalym) pacientkam potom ako presli k MUDr. Janickovi
geco | 06-09-2012 17:34:25
to je zle, ked gynekolog nema do coho pichnut:-)
len tak na okraj | 06-09-2012 17:04:29
V Seredi lekári gynekológovia majú toľko pacientok, že odmietajú prijímať ďalšie. Zdá sa, že iba jeden nemá do čoho "pichnúť". Čím to bude?
geco | 06-09-2012 16:25:13
toto sa zle cita...pan dokotor uz asi lutuje, ze sem pisal, ale zrejme inu moznost asi nema, kedze nema pacientky...esteze su tu na vyber aj poriadni doktori
pacientka | 06-09-2012 11:29:26
ja som tiez odišla od pana doktora, najviac ma zaujal šuflík plný penazí, peniaze z rúčky do rúčky, bez potvrdenia, skutočne odvaha napísať sem niečo o prevencii. Pán doktor, by si mal uvedomiť, že skutočne on potrebuje pacientky a nie oni jeho, je dost lekárov gynekologov, slušných, príjemných. Takže sa asi blízi dalsí koniec jednej súkromnej ambulancie,
Robo Horvath | 06-09-2012 09:20:19
Ako clanok super,urcite ma pravdivu hodnotu,ale ta odozva a komentare svedcia o nespokojnosti zien v tejto ambulancii.Doba sa meni a vidime ze arogancia lekara a platenie uz aj za chytenie klucky sa kludne moze stat,ze to tuto ambulanciu pochova.
..... | 06-09-2012 09:07:08
Pán doktor by si mal uvedomiť, že nie pacientky potrebujú jeho, ale on, aby prežil, potrebuje pacientky a podľa toho by sa mal správať. A nie, aby sa žena v ambulancii bála chytiť aj kľučky na dverách, lebo aj to jej spoplatní a ešte sa pritom aj drzo správa.
anonym | 05-09-2012 20:11:11
KOMENTÁR PORUŠIL PRAVIDLÁ DISKUSIE
Príspevok svojim obsahom bol v rozpore s pravidlami diskusie, prípadne porušoval legislatívu platnú v SR a EÚ. Administrátorom portálu bol vymenený za tento oznam a uložený do archívu.
Monika | 05-09-2012 18:10:26
odisla som k dr. Janickovi na Zeleznicnu a som velmi spokojna
tiež jedna | 05-09-2012 14:52:45
tiež jedna, ktorá od MUDr.Kráľa ml.odišla.Bola som pacientka jeho otca-vtedy som bola veľmi spokojná.Zostala som pacientkou aj syna, ale jablko spadlo vééééľmi ďaleko od stromu.Nespokojná som odišla MUDr.Laluhovi do Šaľe a lepšie som ani nemohla spraviť.Pohoda, klídek , prístup aj od sestričky, no takto si predstavujem vzťah pacient-lekár.Ďakujem pán doktor Laluha .
anonym | 05-09-2012 14:24:48
Odišla som, išla som na Železničnú ul. a som veľmi spokojná.
pre MUDr. | 05-09-2012 13:33:09
Aj ja som mala podobnú skúsenosť, ako akútny prípad som k nemu prišla a on mi drzo povedal, že si nebude "sviniť" ambulanciu. Ďakujem, ale k nemu neprídem, aj keby bol v Seredi jediný!
Jana | 05-09-2012 13:03:09
Myslím, že p. doktorovi budú pacientky ubúdať i naďalej, nakoľko v Seredi už dlhšiu dobu ordinuje skutočne kvalitný a hlavne ľudský gynekológ (na Železničnej ul.) Som jeho veľmi spokojnou pacientkou. Mám už svoje roky a skúsenosti s lekármi siahodlhé a viem porovnať. Tu som skutočne u toho správneho odborníka.
P.s. Ma margo MUDr. Kráľa st. - Moja osobná skúsenosť ako 18. ročnej žiaľ nebola pozitívna. Doslova mi povedal, buď bude mať obálku na stole, alebo sa nemá o čom so mnou baviť. Verte, hneď som si kartu preniesla k inému gynekológovi.
bývalá pacientka | 05-09-2012 10:29:04
Doktor Kráľ starší-na neho krivé slovko nemožem povedať,či už prístup,ochota a akási ľudskosť z neho išla.Mladší sa na neho v ničom nepodobá,myslím pracovne ,ako aj prístup k pacientkam je zlý.Ked odišla od neho sestrička Danka,zobrala som kartu a som už dlho vedľa u Mudr.Čima a spokojnosť nadovšetko.A našla som tam po rokoch sestričku Danku.
Byvala pacientka | 04-09-2012 22:03:09
Pokazil si pekne meno tvojmu otcovi.
anonym | 04-09-2012 21:58:37
Dakujem za vaše vyšetrenie.O dvoje dvere dalej mi spravia preventivnu prehliatku zdarma.A ma take iste sono ako aj ty.Jednemu lekarovi preplatia preventivku poistovne a druhemu nie?Možte si volat pacientky.DAKUJEM!
Záujem o pacienta | 04-09-2012 20:32:07
Mnoho lekárov je arogantných ku svojim pacientom. Takto by to malo dopadnúť s každým, kto si spoplatní aj preventívne prehliadky.
Ak bude lekár bojovať o pacienta, len vtedy sa KONEČNE zlepší úroveň poskytovaných služieb a nebudeme platiť zbytočné poplatky /prednostné vyš. a pod., nebudeme prispievať lekárovi bezdôvodne na diagnostické prístroje/ Takže si ako pacienti môžeme len zaželať, aby TIE OTVORENÉ DVERE, BEZPLATNÉ VYŠETRENIA BOLI UŽ KONEČNE SAMOZREJMOSŤOU !
dalsia vasa byvala pacientka | 04-09-2012 20:22:28
Vzdy som k vam chodila pravidelne -platit.Zbytocne som sa stazovala.Len vase drze spravanie mi bolo odpovedou.Keby som vas nebola vymenila,uz dnes tu nemusim pisat.Bol to krok na poslednu chvilu. Zbytocne kazite meno otcovi.
Nespokojna byvala pacientka | 04-09-2012 18:36:26
Presne tak.Aj ja som niekedy chodila k tomuto lekarovi a mala som s nim len zle skusenosti.Jeho arogantne chovanie nemalo obdobu.Takze nech tu nevyplakava ze chodi malo ludi.A nech sa tu teraz nerobi pekny.
Jarka | 04-09-2012 17:52:30
Od vela zien som pocula o arogantnom spravani pana doktora...tiez chodim do Sale k Mudr.Laluhovi a som nadmieru spokojna...
anonym | 04-09-2012 17:47:37
Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré... budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
pre mariana | 04-09-2012 17:45:28
presne tak isto to pripada aj mne, počula som , že tam ženy platili ani nevedeli za čo, a bali sa odtial odisť, ja chodim už dlhšie doktorovi Laluhovi síce do Šale, ale stoji mi to raz za rok zato. Ešte som nikdy neplatila ani cent, a posiela ma všade každý rok na čo mám nárok.
pre Marián | 04-09-2012 17:30:51
Aj vám to tak príde, že si pán doktor naháňa pacientky lebo od neho utekajú?
Marián | 04-09-2012 17:10:18
Keby ste sa slušne správal k svojim pacientkám, nemal by ste dnes poloprázdnu ambulanciu. Dnes vám už článkay v novinách nepomôžu.

UPOZORNENIE: Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.

Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.

Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy. Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

Optik MORVAY AKCIA
Označenie inzercie
Reklamna plocha - bannerovy pruzok
Označenie inzercie
Pridať komentár
iLieky
Označenie inzercie
Reklamna plocha - bannerovy pruzok
Označenie inzercie
Reporteri
Označenie inzercie
Direct real Norea - REALITY
Označenie inzercie
Optik MORVAY
Označenie inzercie
Papiernictvo Kizze
Označenie inzercie
Begam Trnava
Označenie inzercie
Usporne vykurovanie
Označenie inzercie
LED ARENA
Označenie inzercie
Autopožičovňa Sereď
Označenie inzercie
Bezpecne mesto
Označenie inzercie
Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Sereď, Slovensko
Jasno
15°
C
72%
Východ 10 km/h
07:02
18:10

Štv

B

23°/12°

Pia

B

22°/9°

Sob

B

22°/9°

Vyhľadávanie
Posledné komentáre
Komentársmutok 11-02-2020 12:40:12:
Tragická dopravná nehoda medzi obcou Šintava a Šoporňa - AKTUALIZOVANÉ
KomentárPolícia Začala trestné stíhanie za zločin v kauze predaja rybníkov v P.Bystrici 08-10-2019 17:02:12:
Sereďskí rybári lovia opäť vo svojom revíri
KomentárPravda je len jedna 03-10-2019 17:26:08:
7. zasadnutie Obecného zastupiteľstva v Dolnej Strede dňa 3.júla 2019
Komentáranabela 26-09-2019 14:01:27:
Adrian Macho sa oficiálne ujal vedenia obce Šoporňa
KomentárSVD1 14-09-2019 20:22:21:
" V hudbe vyjadrujem svoje pocity "
Komentárveru 01-09-2019 17:42:35:
Z času na čas si zafajčil marihuanu, ktorú si sám dopestoval v dome vo Váhovciach
Komentárs.i.n. 30-08-2019 22:01:20:
Pripomeňme si hrdinov Slovenského národného povstania zo Serede
Komentáranonym 30-08-2019 19:54:00:
"Doteraz som sa nedožil výsledku zo strany MsU, poslancov MsZ v Seredi" - píše občan Serede
KomentárMiloš Majko 30-08-2019 12:57:35:
Prípad Jankovská nie je o stanovisku polície či právoplatnom rozsudku. Je o etike a morálke.
KomentárBlablablaha 29-08-2019 13:39:44:
Vláda schválila návrh nového zákona o občianskych preukazoch
Komentárivan 29-08-2019 11:08:33:
Seniorku v Trnave podvodníci nedostali. Legenda "vnuk".
Komentáruž pred 10 rokmi 29-08-2019 05:22:58:
Trnavská župa začína s rekonštrukciu Krajinského mosta v Piešťanoch a úseku cesty Podbranč - Myjava
Komentárteraz je 28-08-2019 08:18:20:
Obžalovanému starostovi Machovi pred prokurátorkou a sudcom do reči veľmi nebolo. Čo sa dozvieme na pojednávaní zajtra?
Komentárto nevymyslíš 27-08-2019 20:32:27:
Ministerka vnútra vymenovala nového prezidenta HaZZ
KomentárBaba Vanga 27-08-2019 17:15:31:
" Takže, aké riešenie sa núka, aby sme neprešľapovali na tej našej povestnej križovatke, kde nám zabíjajú štát ?" - píše Pavol Varga
Komentárpotecha 25-08-2019 13:41:57:
MFK Zvolen - ŠKF iClinic Sereď 0 : 2 (0 : 1)

Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Bottom panel

© SeredOnLine.sk všetky práva vyhradené. Obsah novín je chránený autorským zákonom č. 618/2003 Z.z. a medzinárodným právom.
Prepis , šírenie, či ďalšie kopírovanie tohto obsahu alebo jeho časti, a to akýmkoľvek spôsobom je bez predchádzajúceho súhlasu vydavateľa alebo autora článku zakázané.
Design: © Mgr. Matej Fraňo Logo a názov novín: © Miloš Majko
Noviny sú aktualizované priebežne.
Články uverejnené na SeredOnLine.sk neprechádzajú jazykovou korektúrou.
Redakcia a vydavateľ novín nezodpovedá za obsah autorov jednotlivých príspevkov. Redakcia a vydavateľ nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov a príspevky v diskusiách uverejnených v novinách.

Webdesign