Prihlásiť sa Prihlásiť sa | Registrácia Nová registrácia
Rescue Online | Sereď Online | SOL archív | Reportér 24

Najhoršia je mlčiaca väčšina
Označenie inzercie
Sereď Online

ISSN 1337-8481   Dnes je 21. 3. 2020, meniny oslavuje: , zajtra
RSS Export článkov
Top panel
Vrazda novinára a jeho priatelky nesmie zostat zabudnuta
Označenie inzercie
Wifina - internetove pripojenie pre verejnost
Označenie inzercie
RubrikyRubriky
FOTO
Označenie inzercie
INFOSLOBODA Transparentnosť v samospráve
Označenie inzercie
EXPEDICIA BALKAN 2014
Označenie inzercie
Sherlock Holmes
Označenie inzercie
Lekáreň
Údaje o lekárskej službe na dnešný deň nie sú dostupné.

Kino Nova
Múzeum Sereď
Farnosť Sereď
Označenie inzercie
Historické fotografie
Sereď
Označenie inzercie
Linky
Videá

Odchytený zločinec sa na Slovensko možno vráti vládnym špeciálom. Zaplatí to sudca, ktorého vinou sa Mello "rekreoval" v Karibiku?

Miloš MajkoDátum16. 07. 2012 05:13:42TémaKRIMI správy
200 Možno práve tento vládny špeciál poletí pre zločinca zadržaného  Interpolom v Karibiku

Belize / Bratislava   |     Po tom čo minulý týždeň po akcii  Interpolu v  Belize zadržali hľadaného údajného zločinca  Mella, naskytá sa otázka, ako ho bezpečne dopraviť späť na  Slovensko. Treba povedať, že nie po prvý raz bude mať  Mello eskortu do  slovenskej basy. Tentokrát sa však po svojom  prepustení na slobodu  sudcom za procesnú chybu, Mello nevybral nikam inam, ako do destinácie v oblasti Karibiku, kam pre istotu z  Európy zrovna nelieta veľa leteckých spoločností  na priamych a  pravidelných letoch.

Takže to vyzerá asi tak, že v čase kedy priemerný  Slovák tŕpne  či pred absolvovaním zaslúženej a dávno  zaplatenej dovolenky neskrachuje ked už nie priamo letecká spoločnosť, tak aspoň cestovka,  Mello sa domov dovezie priam kráľovsky - predpokladá sa, že pre neho poletí vládny špeciál. Ten  slovenský však na tak dlhej trase potrebuje medzipristátie, čo samozrejme zvyšuje bezpečnostné a administratívne náklady a riziká. Tak by tomu bolo tiež pri lete štandardnou pravidelnou leteckou linkou.

Tak či tak dopraviť  odchyteného zločinca  Mella na  Slovensko nebude lacný špás. Skúsime sa staviť, či transport zaplatí zo svojho vrecka sudca, ktorý pochybil, alebo za  jeho chybu zaplatíme účet  zase my všetci?


Komentáre k článku:

Komentovať môžu:
registrovaní menom
registrovaní nickom
›VŠETCI‹
Ide to ku Kalinakovi | 28-07-2012 09:51:39
http://www.pluska.sk/krimi/domace-krimi/sokujuce-podozrenie-pomahali-mellovi-kalinakovi-podriadeni.html

To si clovek aj mohol hned myslet ved ako inac by mohol nezamestnany bezdomovec Mello tolko utekat a vzdy dostal dopredu avizo no nie?
gulak | 20-07-2012 15:31:37
Hold-taký je svet-nikdy nebola,nie je a ani nebude rovnosť pred zákonom-a kto je väčší zločinec-K.Mello-či ľudia,čo mu umožnili utek zo Slovenska,či ľudia,ktorí využívali jeho služby,alebo ľudia,čo ho stále kryju a myslím si,že pre veľa vplyvných ľudí-je potešujuce,ak je niekde v tram-tárii-aspon nebude kecať
J.f.pre anonym je00 | 20-07-2012 15:20:31
Žeby rozzureny inkvizitor?
anonym je 00 | 20-07-2012 14:23:53
co tu moralizujes ty deges sa pozri na diskusie tu na SOL zo soporne to je zumpa jak cela soporna ..vtedy ta nezaujima nejaka vina-nevina alebo komunisti a smeraci su nedotknutelny
j.f. pre anonym | 20-07-2012 13:57:33
Suhlas
anonym | 20-07-2012 13:40:30
Treba rozlišovať. Jedna vec je ako ho vníma množstvo ľudí, druhá vec je zásada prezumpcie neviny, ktorá je ešte stále súčasťou trestného práva. Ak niekto napíše, že s prezumpciou na mňa nechoď, tu nemá zmysel žiadna seriózna debata. Dokonca je človek označený za toho, že sa za neho stavia. Ďalšia debata preto nemá zmysel. Zjavne došli argumenty, len sa nedajbože k tomu priznať.
j.f. | 20-07-2012 13:00:18
Jozko tu ani tak nejde na koho stranu sa kto stavia, ale skor o to, ze zakon ma platit pre kazdeho a hlavne rovnako. Ak mu za tolko rokov nedokazali nic a niekto stavia svoje obvinenia na ludoch, ktori sami pachali tr,cinnost a chcu sa vykupit z vlastnych cinov vypada to presne takto. Ak o tebe napisu napr.v bulvarnom platku, ze si ja neviem vrah, velmi tazko to vysvetlis ludom ako si ty. :).To ci boli bratia M.hovada neprinalezi sudit mne a myslim si ze ani tebe.
Jozef | 19-07-2012 14:56:10
Zabijem sa ked som taky?
ale teraz vazne.
Az je divne ako mnoho ludi sa stavia na jeho stranu.
A s prezumpciou na mna nechod. Staci sa pobavit s ludmi z Prievidze a okolia. Ti Ti povedia co za hovada boli bratia M.
A pokial sa citi nevinny, tak co mu brani ocistit sa pred sk. sudom. Ved ked ma prachy na najdrahsieho advokata v Belize, tak to moze skusit aj tu.
j.f. | 19-07-2012 14:42:27
Jozko Jozko to si cely ty :)
Jozef | 19-07-2012 14:31:17
cakal som, ze si rypnes, preto som tam dal odkaz na cely clanok. Len pre teba.
Ale toto uz bolo "C".
j.f. | 19-07-2012 14:29:10
Jozek ak povies A povedz aj B ... Belizský najvyšší súd v utorok /17.07.2012/pozastavil vydanie Karola Mella....
Jozef | 19-07-2012 13:41:11
Úrady rozhodli o Mellovom vyhostení, lebo klamal v žiadosti o trvalý pobyt.

BELMOPAN. Príkaz na vyhostenie Slováka Karola Mella z Belize bol vydaný s dátumom 16. júla, a bol mu aj doručený. Nie je však jasné, prečo belizská vláda podľa neho aj hneď nekonala, informoval belizský server 7newsbelize.com.

Čítajte viac: http://www.sme.sk/c/6462879/urady-vydali-prikaz-na-vyhostenie-mella.html#ixzz214GDdUzW
doplnenie 17:05:23 | 18-07-2012 17:08:23
to konanie vo veci sa týka prípadu Karol Mello...
ius est ars boni et aequi | 18-07-2012 17:05:23
bohužiaľ vačšina ľudí nevidí dovnútra justície.Najjednoduchšie je napísať,že ten alebo onen sudca je skorumpovaný,úplatný,gauner,hajzel a podobne.Ale keď sa nájde sudca,ktorý sa tejto mašinérii postaví,ako to dopadne?Hovorí sa,že hrdinov sú plné cintoríny.Bohužiaľ sú medzi nimi aj poctiví sudcovia napr.sudkyňa Lauková,ktorú doslova uštvali,lebo nechcela vyniesť rozsudok podľa "ťaháku"od pani predsedníčky.Tu je len niečo v skratke:

Sudkyňa Marta Lauková sa príplatku k nemocenskej nedožila. Súdna rada jej chorobu uznala až po smrti.

Laukovej problémy sa vystupňovali potom, ako upozornila na nátlak v talári.

Sudkyňa ochoreniu podľahla pred pár dňami. Ešte v máji jej Súdna rada pozastavila príplatok k nemocenským dávkam, ktorý je 1300 až 1400 eur. Zrušenie odôvodnila údajnou účelovosťou péenky.
Lauková vlani na polícii oznámila, že vtedajšia predsedníčka Okresného súdu Bratislava I Gabriela Buľubašová ju chcela ovplyvniť, keď rozhodovala o kauze medzinárodného prevádzačského gangu.

Buľubašová jej mala na lístočku poslať odkaz, aby jedného z obvinených prepustila, „ak sa dá“.

Buľubašová, ktorá po prevalení kauzy prišla o funkciu, naďalej súdi. Ovplyvňovanie Laukovej v minulosti odmietla.

Polícia prípad stále vyšetruje. Bližšie súvislosti včera odmietla komentovať.

Sudkyňa Lauková krátko potom, ako ovplyvňovanie zverejnila, prišla ešte rozhodnutím Buľubašovej o agendu trestného práva. Buľubašovej nástupkyňa Helena Kožíková neskôr na Súdnej rade navrhla pozastaviť Laukovej dávku.

Dá sa však aj plávať po prúde,ale to radšej bez komentárov:

Aká to náhoda...
Podľa zistení SME vo veci konal sudca Stanislav Dutko.
Dutko v roku 2003 prepúšťal Ivana Lexu, v roku 2006 podnikateľa Ladislava Reháka. Obaja boli neskôr zbavení obvinení...
najvacsi zlocinec je fico | 18-07-2012 14:28:53
Robert Fico príde na rokovanie vlády s dvoma papiermi.

Vytiahne prvý: „Tu sú vymenované opatrenia, ktoré keď schválime, budú sa mať ľudia dobre do konca života ...“

Vytiahne druhý: „... a tu je zoznam tých ľudí.“.
anonym | 18-07-2012 08:15:24
Každý, proti komu sa vedie trestné konanie, považuje sa za nevinného, kým súd nevysloví právoplatným odsudzujúcim rozsudkom jeho vinu.

Ak je za zásah do osobnostných práv považovaný písomný prejav, je pre posúdenie, či sa negatívne dotkol osobnosti, potrebné analyzovať nielen obsah tohto prejavu, ale tiež formu v ňom použitých výrazových (slovných i grafických) prostriedkov, pretože tá je vonkajším prejavom obsahu (viď aj rozhodnutie Najvyššieho súdu Slovenskej republiky sp. zn. 3 MCdo 10/2005). Pri skúmaní, či článok uverejnený v novinách, časopise alebo inom periodiku zasiahol do osobnostných práv fyzickej osoby, je osobitne významná otázka pravdivosti skutkových okolností, ktoré sú v ňom uvedené. Pokiaľ médiá informujú o okolnostiach súvisiacich s trestnou činnosťou, treba mať na zreteli tiež princíp prezumpcie neviny, v dôsledku uplatnenia ktorého je o určitej fyzickej osobe ako o páchateľovi trestného činu prípustné informovať verejnosť až po právoplatnom odsudzujúcom rozsudku (porovnaj tiež Švestka a kol. „Ochrana osobnosti podle občanského práva", Linde Praha, a.s. 1996, str. 304).

Zásada prezumpcie neviny chráni každého pred vyslovením výroku o vine bez toho, aby bola jeho vina preukázaná v súlade so zákonom (Nölkenbockhoff v. Nemecko, rozsudok z roku 1987). Prezumpcia neviny nemôže zabrániť tomu, aby verejnosť bola informovaná o trestnom vyšetrovaní, vyžaduje ale, aby informácie boli podávané so všetkou uvážlivosťou a opatrnosťou. Inkriminovaný článok („uvážlivo a opatrne") neprezentoval D. P. iba ako osobu podozrivú zo spáchania trestného činu, čo by nebolo porušením prezumpcie neviny (III. ÚS 83/01), ale ho v rozpore s touto zásadou prezentoval priamo ako páchateľa trestnej činnosti. Z tohto dôvodu treba článok považovať za neprípustný zásah do osobnostných práv D. P.. Tento záver považuje dovolací súd za významný z hľadiska posúdenia spôsobilosti článku zasiahnuť aj do osobnostných práv navrhovateľov (k tomu viď bližšie 3.).

(uznesenie Najvyššieho súdu SR z 13. októbra 2011, sp. zn. 3 Cdo 84/2011)

Zdroj: www.najpravo.sk
najvacsi zlocinec je fico | 18-07-2012 07:56:55
najvacsi zlocinec je fico aj z jeho stbackou sudcouskou mafiou a nie nejaky melo
Miro | 18-07-2012 07:48:05
Sereď o 10 či 20 rokov, ak sanič nezmení.

Bruselu sa nepáči vplyv bulharských mafiánov



Únia vydá najtvrdšiu správu o organizovanom zločine v krajine. Mafia v Bulharsku podľa nej ovplyvňuje ekonomiku aj politiku.

SOFIA, BRATISLAVA. V Bruseli možno už dávno oľutovali, že v roku 2007 dovolili vcelku ľahko vstúpiť do Európskej únie Bulharsku a Rumunsku.

Aj po piatich rokoch zostávajú najproblematickejšími členmi.

Kým rumunského premiéra Victora Ponteho si už za útoky na ústavný súd a prezidenta zavolali na koberec, pozornosť sa obracia aj na Bulharsko.

Európska únia v stredu vydá správu o situáciu v krajine. A podľa médií bude doteraz najtvrdšia.

Silný ekonomický vplyv



Mafia v Bulharsku
•Má veľký ekonomický vplyv v krajine. Aktívna je aj v 15 iných krajinách únie.
•Ročný obrat 12 najsilnejších skupín je 1,8 miliardy eur.

Zdroj: správa Európskej komisie

Brusel najviac kritizuje úlohu a postavenie organizovaného zločinu v krajine. Bulharská mafia je podľa správy výnimočná.

„Ich úloha a vplyv mimo Bulharska sú podobné iným organizovaným skupinám, výnimočná je ich úloha v Bulharsku. Na rozdiel od iných členských krajín majú výrazný vplyv na ekonomickú aktivitu v krajine,“ píše sa v správe, ktorej časti publikoval portál Euractiv.

Ročný obrat dvanástich najväčších mafiánskych skupín je 1,8 miliardy eur, citoval zo správy portál Novinite.com.

Bulharská mafia sa živí najmä obchodom s ľuďmi. Správa komisie cituje aj údaje z Europolu.

Podľa nich je bulharská mafia jednou z najväčších v Európe, keďže je aktívna až v pätnástich členských štátoch.

Silu mafie v krajine ukazuje aj prípad z tejto jari. Dvoch bulharských mafiánov známych ako bratia Galevovci odsúdil súd na päť, respektíve štyri roky väzenia.

Azda najslávnejších mafiánov v krajine médiá označovali za súkromných majiteľov 50­tisícového mesta Dupnica. Spolu so skorumpovanou políciou ovládali obchod v meste a šikanovali obyvateľov.

Len pár dní po odsudzujúcom rozsudku obaja ušli. Cez hranice prešli na falošné pasy, čo podľa médií môže naznačovať, že im pri úteku pomáhala aj polícia. Vláda a súdy sa často obviňujú, že slúžia organizovanému zločinu.

Novinári, ktorí sa snažia odkrývať mafiánske praktiky, sa cítia ohrození. V máji napríklad niekto podpálil auto syna novinárky Lidie Pavlovovej.

„Cítim sa ohrozená, nikto za mnou nestojí,“ povedala Lidia Pavlovova pre portál Novinite.com. Za posledných desať rokov sa v krajine objavilo podľa Euractiv až 150 vrážd na objednávku, čo je vysoko nad priemerom v únii.

Ohrozený Schengen

Premiér krajiny Bojko Borisov sa k správe pre médiá nevyjadril. Údajne v posledných dňoch telefonoval s predsedom komisie José Manuelom Barrosom, aby „zjemnil kritiku“.

Brusel však vyzerá, že má neposlušných členských štátov už dosť. Posledné udalosti môžu ohroziť aj plánované prijatie krajín do Schengenu.
najvacsi zlocinec je fico | 18-07-2012 07:38:14
najvacsi zlocinec je fico aj z jeho stbackou sudcouskou mafiou a nie nejaky melo
FIHA | 18-07-2012 07:25:26
To už je článok.Pán Majko,vraj sa nevybral nikam inam .Nuž vybral sa inam.Nešiel rovno do Belize dosť dlho sa motal aj po Europe a to ho dokonca videli a odfotili aj v Prahe.Stačilo šikovne sledovať Marošovu a mohli ho mať už v Europe.Ked mu v Europe začalo prihárať zmizol do Belize.Ciže v žiadnom prípade sa po prepustení nevybral do Belize.Toto ste mali napísať a bolo by to v poriadku.Osobne si myslím že si ešte počkáme kým ho dostanu na Slovensko.No a čo sa týka sudcu -zaplatí chirurg pohreb ked pochybil?Operuje dalej!
Fakty | 17-07-2012 21:16:34
Faktom je, ze Mello zatial nie je zlocinec, zlocincom bude az ked ho sud pravoplatne odsudi, to, ze to bude o 5 rokov je uz druha pesnicka :)
mino | 17-07-2012 20:37:40
Ze K.M. nie je zlocinec tomu uz veri skutocne iba Zuzana Marosova...
J.f. | 17-07-2012 18:52:17
Jozko neviem kde tam je napísané že z podozrivého urobíte zlocinca bez pravoplatneho rozsudku a je to v poriadku ale budiz. Zvykol som si u vás dvoch na alibizmus hlavne ak sa to týka vašich článkov a odpovedi.
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 17-07-2012 15:42:50
Jozef | 17-07-2012 14:59:21 | - srdecne dakujem za poskytnutie informacii pre j.f. Bol som na rokovani a neskor som sa dostal k diskusii.
Takze moja reakcia je uz tymto zrejme zbytocna.
Jozef | 17-07-2012 14:59:21
pre j.f.
ked si povedak "a", povedz aj "b".
pokracovanie clanku, z ktoreho citujes:

....
Odporca sa v konaní bránil tým, že článok vychádzal z podkladov orgánov činných v trestnom konaní a že bolo legitímnym právom dôverovať v správnosť takto získaných informácií. Dovolací súd sa stotožňuje s jeho názorom, že novinári (vydavateľ) nemôžu znášať zodpovednosť za to, že šíria informácie poskytnuté orgánmi štátu, pretože to je ich úloha a poslanie. Majú pri tom právo spoľahnúť sa, že štátny orgán voči nim koná v súlade so zákonmi a Ústavou Slovenskej republiky a nemôžu znášať negatívne dôsledky toho, že tak štátny orgán prípadne nekonal (I. ÚS 2/1999). Pri tom treba rešpektovať tiež určité špecifiká bežnej periodickej tlače, určenej pre najširšiu verejnosť. Tlač tejto povahy a tohto zamerania (na rozdiel od publikácií odborných a vedeckých) môže v niektorých prípadoch – s ohľadom na rozsah jednotlivých príspevkov a čitateľský záujem – podať informáciu aj s určitým zjednodušením. Novinárom je dokonca umožnené používať určitú mieru preháňania a provokácie. I keď nie každé zjednodušenie alebo provokácia musí viesť k zásahu do osobnostných práv dotknutých osôb, má aj takáto úprava informácie (jej zjednodušenie) svoje limity – nesmie ísť o úpravu, ktorá prekračuje rámec primeranosti, potreby a prípustnosti a vo svojej podstate znamená zásadnú vecnú zmenu získanej informácie.
j.f. | 17-07-2012 13:49:41
Pan Majko a na Slovensku neplati prezumpcia neviny? Pokial viem Mello nie je pravoplatne odsudeny.
Pokiaľ médiá informujú o okolnostiach súvisiacich s trestnou činnosťou, treba mať na zreteli tiež princíp prezumpcie neviny, v dôsledku uplatnenia ktorého je o určitej fyzickej osobe ako o páchateľovi trestného činu prípustné informovať verejnosť až po právoplatnom odsudzujúcom rozsudku. To len na margo nadpisu zločinec. :)

Zásada prezumpcie neviny chráni každého pred vyslovením výroku o vine bez toho, aby bola jeho vina preukázaná v súlade so zákonom (Nölkenbockhoff v. Nemecko, rozsudok z roku 1987). Prezumpcia neviny nemôže zabrániť tomu, aby verejnosť bola informovaná o trestnom vyšetrovaní, vyžaduje ale, aby informácie boli podávané so všetkou uvážlivosťou a opatrnosťou. Inkriminovaný článok („uvážlivo a opatrne") neprezentoval D. P. iba ako osobu podozrivú zo spáchania trestného činu, čo by nebolo porušením prezumpcie neviny (III. ÚS 83/01), ale ho v rozpore s touto zásadou prezentoval priamo ako páchateľa trestnej činnosti. Z tohto dôvodu treba článok považovať za neprípustný zásah do osobnostných práv D. P.. Tento záver považuje dovolací súd za významný z hľadiska posúdenia spôsobilosti článku zasiahnuť aj do osobnostných práv navrhovateľov (k tomu viď bližšie 3.).

(uznesenie Najvyššieho súdu SR z 13. októbra 2011, sp. zn. 3 Cdo 84/2011)
chore sudy | 16-07-2012 21:59:50
Zvolili ste si Smer a s nim aj pohrobkov z HZDS. Jarjabek muti vodu v STV ktora sa uz 20 rokov neda pozerat (mimo obdobia Rybnicka) a stale by to chcel riadit a rovnako Harabin v sudnictve ktoremu za 20 rokov uz skutocne nikto neveri a napriek tomu to riadi. Viaceri pani zo Smeru by mali radsej riadit kolotoc alebo bicykel lebo na nic vacsie nemaju. Kazdy kto volil Smer volil slobodu pre tohto vraha 10 rocneho chlapca a uprimne mu zelam aby aj jeho syna zabil niekto koho Harabinove sudy nikdy v zivote neodsudia!
aaaa | 16-07-2012 19:54:30
B) je správne.. :(
a sudcu exemplarne zavriet na 15 rokov, myslim, ze by sa potom taketo pochybenia uz nestavali...
najprv | 16-07-2012 15:56:54
ho mali cez more ťahať na lane. Ak by to zvládol, tak ostatné na ťažnom lane za autom. A nie mu robiť taxikára za drahé peniaze. A sudca čo pochybil? Vyzliecť z talára!
shelley | 16-07-2012 13:07:38
Pán Majko, dajte nejakú ťažšiu otázku.
marian | 16-07-2012 11:18:27
samozrejme my vsetci jak za ine kavzi, nato sme tu danovy poplatnici.
anonym | 16-07-2012 06:34:10
Ale veď pán sudca mal pri rozhodovaní "právny názor". Krásna formulka pre mylné rozhodnutia.

UPOZORNENIE: Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.

Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.

Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy. Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

Optik MORVAY AKCIA
Označenie inzercie
Reklamna plocha - bannerovy pruzok
Označenie inzercie
Pridať komentár
iLieky
Označenie inzercie
Reklamna plocha - bannerovy pruzok
Označenie inzercie
Reporteri
Označenie inzercie
Direct real Norea - REALITY
Označenie inzercie
Optik MORVAY
Označenie inzercie
Papiernictvo Kizze
Označenie inzercie
Begam Trnava
Označenie inzercie
Usporne vykurovanie
Označenie inzercie
LED ARENA
Označenie inzercie
Autopožičovňa Sereď
Označenie inzercie
Bezpecne mesto
Označenie inzercie
Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Sereď, Slovensko
Jasno
15°
C
72%
Východ 10 km/h
07:02
18:10

Štv

B

23°/12°

Pia

B

22°/9°

Sob

B

22°/9°

Vyhľadávanie
Posledné komentáre
Komentársmutok 11-02-2020 12:40:12:
Tragická dopravná nehoda medzi obcou Šintava a Šoporňa - AKTUALIZOVANÉ
KomentárPolícia Začala trestné stíhanie za zločin v kauze predaja rybníkov v P.Bystrici 08-10-2019 17:02:12:
Sereďskí rybári lovia opäť vo svojom revíri
KomentárPravda je len jedna 03-10-2019 17:26:08:
7. zasadnutie Obecného zastupiteľstva v Dolnej Strede dňa 3.júla 2019
Komentáranabela 26-09-2019 14:01:27:
Adrian Macho sa oficiálne ujal vedenia obce Šoporňa
KomentárSVD1 14-09-2019 20:22:21:
" V hudbe vyjadrujem svoje pocity "
Komentárveru 01-09-2019 17:42:35:
Z času na čas si zafajčil marihuanu, ktorú si sám dopestoval v dome vo Váhovciach
Komentárs.i.n. 30-08-2019 22:01:20:
Pripomeňme si hrdinov Slovenského národného povstania zo Serede
Komentáranonym 30-08-2019 19:54:00:
"Doteraz som sa nedožil výsledku zo strany MsU, poslancov MsZ v Seredi" - píše občan Serede
KomentárMiloš Majko 30-08-2019 12:57:35:
Prípad Jankovská nie je o stanovisku polície či právoplatnom rozsudku. Je o etike a morálke.
KomentárBlablablaha 29-08-2019 13:39:44:
Vláda schválila návrh nového zákona o občianskych preukazoch
Komentárivan 29-08-2019 11:08:33:
Seniorku v Trnave podvodníci nedostali. Legenda "vnuk".
Komentáruž pred 10 rokmi 29-08-2019 05:22:58:
Trnavská župa začína s rekonštrukciu Krajinského mosta v Piešťanoch a úseku cesty Podbranč - Myjava
Komentárteraz je 28-08-2019 08:18:20:
Obžalovanému starostovi Machovi pred prokurátorkou a sudcom do reči veľmi nebolo. Čo sa dozvieme na pojednávaní zajtra?
Komentárto nevymyslíš 27-08-2019 20:32:27:
Ministerka vnútra vymenovala nového prezidenta HaZZ
KomentárBaba Vanga 27-08-2019 17:15:31:
" Takže, aké riešenie sa núka, aby sme neprešľapovali na tej našej povestnej križovatke, kde nám zabíjajú štát ?" - píše Pavol Varga
Komentárpotecha 25-08-2019 13:41:57:
MFK Zvolen - ŠKF iClinic Sereď 0 : 2 (0 : 1)

Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Bottom panel

© SeredOnLine.sk všetky práva vyhradené. Obsah novín je chránený autorským zákonom č. 618/2003 Z.z. a medzinárodným právom.
Prepis , šírenie, či ďalšie kopírovanie tohto obsahu alebo jeho časti, a to akýmkoľvek spôsobom je bez predchádzajúceho súhlasu vydavateľa alebo autora článku zakázané.
Design: © Mgr. Matej Fraňo Logo a názov novín: © Miloš Majko
Noviny sú aktualizované priebežne.
Články uverejnené na SeredOnLine.sk neprechádzajú jazykovou korektúrou.
Redakcia a vydavateľ novín nezodpovedá za obsah autorov jednotlivých príspevkov. Redakcia a vydavateľ nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov a príspevky v diskusiách uverejnených v novinách.

Webdesign