Prihlásiť sa Prihlásiť sa | Registrácia Nová registrácia
Rescue Online | Sereď Online | SOL archív | Reportér 24

Najhoršia je mlčiaca väčšina
Označenie inzercie
Sereď Online

ISSN 1337-8481   Dnes je 18. 3. 2020, meniny oslavuje: , zajtra
RSS Export článkov
Top panel
Vrazda novinára a jeho priatelky nesmie zostat zabudnuta
Označenie inzercie
Wifina - internetove pripojenie pre verejnost
Označenie inzercie
RubrikyRubriky
FOTO
Označenie inzercie
INFOSLOBODA Transparentnosť v samospráve
Označenie inzercie
EXPEDICIA BALKAN 2014
Označenie inzercie
Sherlock Holmes
Označenie inzercie
Lekáreň
Údaje o lekárskej službe na dnešný deň nie sú dostupné.

Kino Nova
Múzeum Sereď
Farnosť Sereď
Označenie inzercie
Historické fotografie
Sereď
Označenie inzercie
Linky
Videá

Od predbiehajúceho sa Róma na sereďskej pošte padali vyhrážky v rade čakajúcim občanom i pracovníčkam za prepážkou

Miloš MajkoDátum18. 02. 2015 11:34:47TémaAktuálne témy
200

Dnes, krátko po 8,00 hod. ráno došlo na sereďskej pošte k ďalšiemu incidentu medzi občanmi riadne čakajúcimi v rade a rómskymi spoluobčanmi, ktorí čakanie v rade nepovažujú za štandardné.

V momente, kedy k okienku pristúpila prvá rodina a vybavovala to, čo potrebovala sa k nej začali pridávať ďalší rómski spoluobčania, ktorí nebrali ohľad na troch či štyroch ľudí riadne čakajúcimi v rade. Jednoducho sa predbehli a na upozornenie najskôr nereagovali až následne hlavne jeden z nich začal byť agresívny nielen voči mne, ale aj ostatným ľuďom a dokonca aj voči pracovníčkam pošty, ktoré ich odmietli obslúžiť mimo poradia. Občan rómskeho pôvodu sa začal vyhrážať, že si to s nami vybaví vonku pred poštou a sypal jednu urážku za druhou a to napriek tomu, že bol upozornený, že pokiaľ neprestane, bude mať jeho konanie na verejnosti právnu dohru. Pre účastníkov predchádzajúcich incidentov je asi zbytočné hovoriť, že neprestal. Opačne, jeho agresivita stúpala, na čo som sa rozhodol privolať hliadku štátnej polície. Medzitým už pracovníčky pošty na svoju ochranu volali hliadku Mestskej polície. Keď rómsky spoluobčan videl, že ľudia sa nedajú, z pošty s ďalšími vyhrážkami utiekol ešte do príchodu policajnej hliadky.

Pri rozprávaní sa ako s pracovníčkami pošty tak i ostatnými ľuďmi pri incidente prítomnými, bolo vidieť, že stále si ľudia neuvedomujú ako strašne svojou toleranciou voči takémuto správaniu zvyšujú sebadôveru spoluobčanov rómskeho pôvodu, čím nepriamo spôsobujú ďalší nárast ich arogancie a vynucovania si prednostných práv tam, kde na ne za žiadnych okolností nemajú žiaden nárok.

Po incidente som podal oznámenie na OOPZ v Seredi s tým, že slušní občania mesta očakávajú vyriešenie tejto veci cestou zákona, aby nedochádzalo k zbytočnej eskalácii napätia medzi majoritou a minoritou len na základe arogancie jednotlivcov rómskeho pôvodu, ktorí nie sú ochotní, možno schopní pochopiť, že v právach a povinnostiach sme si rovní.

Na sereďskej pošte k obdobným incidentom dochádza každý mesiac, potvrdili to pracovníčky pošty a priebežne o tom dostávame aj informácie od občanov.

Žiadame občanov, ktorí boli svedkami obdobného správania sa akýchkoľvek občanov na pošte či u lekára, aby si tieto skúsenosti nenechali pre seba, ale napísali ich na redakčný e-mail, ako i tých občanov, ktorí boli svedkami incidentu dnešného. Nepochybne všetkým slušným ľuďom nehľadiac na príslušnosť k etniku ide o normálne a slušné správanie a verím tomu, že obidve strany majú záujem obdobným konfliktom sa vyhnúť.


Fotogaléria k článku:

200
Autor: Miloš Majko

Komentáre k článku:

Komentovať môžu:
registrovaní menom
registrovaní nickom
›VŠETCI‹
Nasratý sopornan | 19-02-2019 11:11:36
Je to o nervy keď sa predbiehajú v nemocnici, obchode, vadí mi aj keď sú hlučný v nemocnici. Keď na seba kričia na 10 metrov. Mám chuť aj ja vykrikovať niečo po slovensky a prehlucat ich aby to pochopili aké to je neslusne. A všade podobné skúsenosti.galanta, Sereď , Šaľa.lutujem tých bezbranných čo sa nevedia brániť.
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 26-02-2015 21:26:08
Daniel, to je na policii a nasledne na prokurature. Zatial sa snazim doverovat, ze vec bude vysetrena tak, ako vysetrena byt ma. Vsetko potrebne maju v rukach.

Este chvilku pockajme... ;-)
Marek | 26-02-2015 19:53:40
To Daniel : cigáň behá po Seredi a čaká na najbližšie sociálne dávky. Nič sa mu nestane lebo ani na pokutu nemá. Jedine žeby niečo vyhral v herni.
daniel | 26-02-2015 18:44:04
Miloš ja len takúto malú otázočku: Ako sa to ďalej rieši s našim pričmúdeným spoluobčanom,ktorý celé toto divadlo vyvolal? Už sa nepoužíva superrýchle súdne konanie?
Ludo | 24-02-2015 22:02:38
presne tak. Cigáni sa vtlačli do ambulancie, ale nikto nič nepovedal. Strčil som nohu do dverí, aby sa nezabuchli a vošiel za nima. Tu platí doradu- a von! a bol poriadok. Minule dalšia cigana ziapala v čakarni na plnú papulu a lekárovi tykala, že ich má hned zobrať. Slúbil som jej kopanec do tej bravčovej hlavy, ked nestíchne, a len-len že k tomu nedošlo. Chlapi, kde ste ??? Toto budeme musieť riešiť my sami.
0009 | 24-02-2015 13:39:43
Tak uvazujem ze kto ich vlastne diskriminuje,utlaca a vytlaca na okraj spolocnosti.Pokial sa nebudu chciet zmenit sami tak vsetci sa mozeme aj pos...
občan | 22-02-2015 12:15:27
Banda cigánska.
predátor | 21-02-2015 23:17:30
Akbudete mobilom volat policajtov,tak nenápadne odfotografujte aj drzého cigána.Potom totku zaveste na on-line mesta.Uvidíte čo sa udeje.
Krátky dvor a dlhý bič na nich platí.
Zn.Dlhoročná skúsenosť.
Cikáni | 21-02-2015 21:24:27
Nebojte, zachvílu bude vojna Merkelová ich uprace. Nemec ako nemec nie ?
seredanka | 21-02-2015 19:53:29
ked to clovek cita,zaludok sa mu obracia uz len pri pomysleni na tie hnusne neprisposobive rozozrate prasata!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!fuj hnus ved oni su uz tusim celosvetovo chraneny!dokedy budeme na tieto hnile obludy robit a trpiet ich urazky?!?!ZALEZI NA NAS DOKEDY IM TO DOVOLIME MY SLUSNI PRACUJUCI OBCANIA TOHTO MESTA.
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 21-02-2015 18:16:40
Nasilie plodi iba dalsie nasilie.

Vobec nie su potrebne zbrane. Staci zaujem ludi a snaha organov cinnych v trestnom konani potlacat taketo chrapunske prejavy arogancie v zarodku a chranit tym slusnych ludi od dobytka.

Je potrebne pockat na riesenie. Policia kona.
gulak | 21-02-2015 17:00:27
Veľa cigošov kradne v supermarketoch..je tam SBS...majú tam kamery a všetci sa tvária,že nič nevidia,nič nepočujú...asi najlepšie bude..vybaviť si zbrojný preukaz...kúpiť nejakú 45-ku..za pár rokov to bude nevyhnutné vybavenie domácnosti..
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 20-02-2015 20:31:12
anonym | 20-02-2015 19:08:56 | - to naozaj? Co to je policia? Ja som myslel, ze sa tu hrame... ;-) Ale dakujem za ukazanie cesty na "konci tunela". Inak, ste genius... - to by ma ani nebolo napadlo. ;-)
pre anonyma | 20-02-2015 20:23:16
Ak privolam do predajne policiu, co asi spravi? Ciganka pride do predajne s niekolkymi pankhartami. Rozlezu sa ako plostice, pchaju do vreciek co sa da.Upozornujem ich mater, ktora nereaguje. Prasknu mi nervy decka vyhodim, ciganka zacne nadavat . Chytim ju za vlasy, vyhodim z predajne.Odvtedy sa u mna neukazala. A teraz si predstavte ze som miernej povahy, pokradnu mi co sa da, vynadaju , Zavolam policiu alebo si budem platit ochranku? A stou knihou by to nebol az taky zly napad.
anonym | 20-02-2015 19:08:56
Pán Majko, keď vám zopár ľudí napíše do e-mailu svoje skúsenosti s cigánmi, čo s tým urobíte? Budete písať o tom knihu? Také veci treba riešiť na mieste privolaním polície a nie zberať pamäte.
cepenan | 20-02-2015 16:51:10
pre cigana to si napisal uplne presne!!!moja skusenost z opicakmi uz je to sice 3-4r dozadu otravovali ma pred domom.ponukali motorove pili....samozrejme nejake cinske srandy.100krat som im povedal ze nemam zaujem ale sak cigan nerozumie:))) tak som otvoril branu a zavolal na psa:) za sekundu boli v aute dosrany a uz ich nebolo:)))
cigán | 20-02-2015 16:22:05
Ako sa vraví, "na hrubú dieru hrubá záplata". Ak by si bol dotyčný cigán "užil" nakladačku primeranú svojmu správaniu, celkom určite by si to nabudúce rozmyslel s takým správaní. A po ňom aj ďalší..A možno by trochu stiahli chvosty
Pavol Kurbel | 20-02-2015 16:13:06
Myslieť si, že za nás niekto urobí poriadok s tou bandou, čo sa nevie slušne správať je naivné. Ak sa nikto neozve v čakárni u lekára, na pošte, či v obchode, ale každý drží hubu a má sklonenú hlavu, tak potom sa nič nezmení. Budú ešte drzejší a budú si o nás nahlas hovoriť, akí sme debili. A právom.
Nepochybne | 20-02-2015 15:58:54
ak budem svedkom takého konania Cigáňa, ale aj bieleho, určite zavolám na Mestskú políciu. To by mal spraviť každý.To je asi len časť receptu, ako im stúpiť na malíček. Nepochybne treba ihneď policajtov volať, keď ich uvidíte šmejdiť na parkoviskách pred obchodnými reťazcami/ kauf. lí,bil./ lebo pripravujú sa niekoho určite okradnúť alebo podviesť. Jednoduchu zaujať k Cigáňovi takýto postoj, pokiaľ sa nezmenia. Iný začiatok cesty nevidím. Pri ich "bytovke" na Cukrovarskej zákaz zastavenia mot. vozidiel. Neviete si nájsť dôvod ? Obmedzovania vstupu do Cukrovaru.Povoliť parkovať len pre vozidlá tam osôb bývajúcich. Tam potom môžu policajti zarábať do aleluje od Cigáňov, ale aj bielych feťákov. A pokutovať tých, ktorí si to určite zaslúžia a nie slušných ľudí za hovadiny. Rasizmus. Vôbec nie! Západné mestá bežne vyháňajú prostitútky tam, kde nemajú kunčaftov. Ja byť na nejakej stoličke spravím poriadky raz- dva. A neporuším zákon ani omylom.Mám jednu výhodu. Nebol som a nie som feťák, navyše viem čo píšem .Nenávidím úplatkárov a úplatky.
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 20-02-2015 15:12:34
neprispôsobilí | 20-02-2015 14:37:09 | - kazdy diskutujuci, kazdy obcan mesta ma sancu postavit sa tu a teraz na stranu prava a netvarit sa, ze nieco vyriesia krcmove reci.

Kazdy, kto ma osobne skusenosti s obdobnym spravanim sa neprisposobyvych spoluobcanov na poliklinike, na poste ci v obchode ma sancu pripad popisat do mailu a necakat, ze niekto sa Vas problem vyriesi. Problem s dozadovanim sa az arogantnym vynucovanim si nadstandardnych prav a tym posliapavanim prav ostatnych obcanov mozem byt konecne temou, ktoru pri dostatocnom pocte poskodenych obcanov dokazeme dostat tam, kde je riesitelna.

Ak sa ludia na to vykaslu, tak problem odstraneny nebude a ludia sa budu znovu len cudovat (sice nechapem preco), ked budu znovu a znovu predbiehani a bude nimi pohrdane.

Je to na kazdom poskodenom jedincovi...
neprispôsobilí | 20-02-2015 14:37:09
sú zákonom chránení ako vzácny druh. EÚ drží nad nimi ochrannú ruku, ale oni sami ich nechcú. Tí čo odišli museli sa vrátiť, aby čo viac, Dzurinda musel poslať pre nich špeciál. Oni vedia dávať len rozumy iným. Mali nám dať príklad ako ich prevychovať, ale pre istotu ich poslali späť. Najhoršie je to, že sa množia geometrickým radom. Len kto na nich bude robiť a na ich neprimerané nároky?
daniel | 20-02-2015 14:10:25
Aj pána Michala Irsáka z toho vynechajte! Ten už zopár rôčkov za susedov cigánov mal! Viete aké to bolo strašné keď hneď ráno musel počúvať od cigánov : "Dobré ráno pán sused" :-)
No vidíte | 20-02-2015 13:57:16
ako jeden jediný neprispôsobivý Cigáň, ktorý nikdy v živote nepracoval dokáže rozhádať nás gadžov, naštastie v tomto prípade to dobre skončilo. Nepochybujem, že tieto stránky čítajú aj naši ctení poslanci /toto sa netýka dr. Hanusa a p. Kurbela/ a som zvedavý čo spravia pre svojich voličov, aby došlo k zamedzeniu takéhoto správania sa týchto Cigáňov.Kedy už konečne uvidím v meste aj Cigáňa na aktivačných prácach. Kto im kontroluje výplaty dávok a najmä nárok na tieto dávky. Chcete recept na riešenie. Žiadny problém. Prvé dve cigánske rodiny treba presťahovať do 20 metrov od trvalého bydliska prednostu mesta a ďaľších 5 rodín 10 metrov od primátora, viceprimátora...., aby si to užili.Spolubývanie s Cigáňmi.
Jozef | 20-02-2015 12:56:17
Ok Tomas,prijem. Prajem skore uzdravenie.
daniel | 20-02-2015 10:36:35
pán "pre Tomas" alebo "pre Daniel?". Aj ja som si párkrát priznal chybu,no mne si to neuznal! Zaujímavé...
pre Tomas | 20-02-2015 10:28:36
Kompliment,ste myslim prvy clovek,ktory si SOL priznal chybu.Mate moj respekt.
Tomas | 20-02-2015 10:06:39
pre Jozef: preprac chripka a cigani mi zatemnili mysel, este raz som si to cele precital a znovu sa ospravedlnujem. rychlo citam potom to tak vyzera :-) tvoj prispevok som pochopil tak ze by si tych ciganov chcel prelozit do okolitych obci. a ty si pritom pisal o policajtoch... nuz stava sa a teraz teda trochu preplo mne.
gulak | 20-02-2015 09:38:04
Je zaujímavé to,že ked si tu ľudia začnú ventilovať svoj hnev,tak vždy sa tu nájde nejaký rypák,čo poukazuje na pravopis,chytá sa rôzných slov a pod.a podstata článku sa vytráca.Provokatéri sú v každom politickom režime.
Jozef | 20-02-2015 08:16:30
Tomas, evidentne mas problem s citanim.
Takze este raz a pomaly.
Reagoval som na toto:
"A kde boli strazcovia zákona tak dlho? Veď sú vedľa.To načo bolo potrebné ísť autom? Aj nad tým sa treba zamyslieť."

Doplo? pokial nie, tak popros niekoho dospeleho nech ti to precita.
Tomas | 19-02-2015 22:22:13
pre Jozef: ok trochu upravim svoj prispevok - prepina? to si urcite o tebe pomyslel kazdy obyvatel dotknutych obci, ked si precital tvoj skvely napad. a nebud vztahovacny lebo ten napad je je ozaj hlupy, blby prepnuty. ako som ti uz navrhol - zober si ich byvat k sebe do zahrady, alebo na ulicu, urcite sa ti susedia podakuju... je smutne ze si si z celeho mojho prispevku vsimol iba to ci ti prepina a nenavrhol iny sposob riesenia problemu indoslovakov ako to stahovanie. zjednodusene - nechapem preco chces problem Serede hadzat na bedra okolitych obci...
anonym | 19-02-2015 20:19:08
Obávam sa, aby to aj v prípade zistenia totožnosti toho muža nedopadlo takto. "Je to ich obvyklý spôsob života"...

http://roznava.korzar.sme.sk/c/6448351/vyhrazky-zabitim-a-sekery-patria-k-romom-usudil-policajt.html
sered | 19-02-2015 19:04:40
Simpanz nikdy nebude clovek...
anonym | 19-02-2015 18:55:14
Ako polícia vyriešila vyhrážanie sa daného róma?
Predpokladám, že sa vie o koho ide, keď si vyberal dávky? Boli tam svedkovia, dá sa ľahko vypátrať o koho ide. Má polícia snahu toto riešiť?
Bol obvinený, napomenutý, alebo ako to s ním dopadlo ?
pre Majka | 19-02-2015 18:23:36
A raklov príspevok ste prečo nevymazal? Veď je vulgátny a útočí na konkrétnu skupinu ľudí. Alebo vadí len keď útočia na Vás a Vaše názory?
Jozef | 19-02-2015 17:45:33
Tomas, ak prepina tak tebe.
Seredski policajti totiz nemaju len Sered, ale aj tie obce, o ktorych som pisal.
Takze skludni hormon a nabuduce najprv mysli a potom pis.
Tomas | 19-02-2015 15:54:47
pre Jozef: prepina? aky ma vyznam zobrat problem zo Serede a preniest ho do susednych dedin, ktore dokonca nemaju ani posadku PZ? ved si ich zober domov do zahrady mozno ich prevychovas... toto je len nazor...
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 19-02-2015 15:42:53
Michal | 19-02-2015 15:35:53 | - vsetky utoky na moju osobu su verejne pristupne a aj zostanu. Cim viac utokov je, tym viac utocnici davaju verejne najavo, ako informacie v novinach triafaju do cierneho. Ja nemam problem s "utokmi" na mna - keby som ich nezvladal, zablokoval by som diskusiu.

Ja mam problem s ludmi, ktori za kazdu cenu chcu odputavat pozornost od tem preberenaych v mediu.

Moja tolerancia je vysoka, no aj ta ma hranice. A ano, nie vsetko stiham citat ja. Nemam vsak dovod nevystupit tam, kde vicim ze to je potrebne a spravne.
Michal | 19-02-2015 15:35:53
nie vzdy maze Majko komenty ale administrator.rnA nemazu len take co utocia na Majka ale aj ine.
MICEH | 19-02-2015 15:20:51
KOMENTÁR PORUŠIL PRAVIDLÁ DISKUSIE
Príspevok svojim obsahom bol v rozpore s pravidlami diskusie, prípadne porušoval legislatívu platnú v SR a EÚ. Administrátorom portálu bol vymenený za tento oznam a uložený do archívu.
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 19-02-2015 15:09:27
MICEH | 19-02-2015 13:16:01 | - takze teda takto:

Uz ste dostali dostatocny priestor na vyjadrenie Vasich nazorov a to napriek tomu, ze pisete uplne od temy. Demokracia funguje takto - ak mate zaujem dalej spamovat diskusiu, mate moznost konatktovat nas e-mailom alebo telefonicky a dohodnut si individualny diskusny priestor. Vase dalsie prispevky netykajuce sa temy budu bz dalsich vysvetlovani zmazane.

Akykolvek dalsi utok na medium alebo moju osobu napr. obvinovanim z cenzury bude mat pravnu dohru. Ste v sukromnom medialnom priestore a mate slobodu volby ci v nom zostanete, alebo si vyhladate ineho masochistu, ktory Vam bude platit Vas exhibicionizmus. ;-)

Chapete predpokladam teraz, co je demokracia - je to slobodna volba kazdeho jedinca.
MICEH | 19-02-2015 13:16:01
Ale ocom tu trepete? Nevyjadroval som sa k danemu prispevku,kludne si vulgarizmy mazte. Pointa bola v tom Ze sa slovaci nemozu ozvat lebo su utlacany a cenzurovany vlastnou vladou. A Majko, uz som na tychto strankach prejavil nespokojnost a vyjadril som vlastny nazor,bez vulgarizmov a aj tak ste mi prispevky zmazali,lebo neboli v sulade z vasim presvedcenim.Mazete akukolvek kritiku na tieto takzvane noviny,cize cenzurujete nas ludi a nase nazory.Preto vas prirovnavam k slovenskej vlade. Drzim hubu a drzim krok,lebo ked vystupis z radu dame ta dole. Clovek prejavy a vyslovy nazor a je utlacany a sankciovany.A ze sloboda slova. Na slovensku je sloboda slova len v krcme pri pive.Ako nahle chce clovek zverejnit pravdu,ci uz v mediach alebo verejne,hned je cenzurovany a zastrasovany....chapete uz pointu prispevku?????
pán Majko | 19-02-2015 12:51:18
NIč SA NEDEJE. A najmä nenechajte sa otráviť od "tiež" prispievateľov.Predpokladám, že ak niekoho tu pošlú do riti nič sa v celku nedeje. Nech skúsia vydávať noviny.
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 19-02-2015 11:23:35
MICEH | 19-02-2015 10:39:41 | - nebudem nijaku vacsiu pozornost venovat Vasim prispevkom - nestojite mi za to.

Ked Vy vybudujete medium, kludne tolerujte prispevok o obsahu 3 slov z ktoreho su 2 vulgarizmy.
daniel | 19-02-2015 10:48:15
MICEH tak sorry!
miceh | 19-02-2015 10:44:15
nereagoval som na komentar od haha :D
MICEH | 19-02-2015 10:39:41
DANIEL

Teraz neviem ocom ty pises.Ja som sem napisal len jeden koment,teda z tymto dva :D nereagoval som preto ze mi nieco vymazali alebo nieco.Ale uz par krat som sem dal svoj nazor a kedze to bolo v rozpore z majkom tak som bol zmazany. Majko nevie prijat kritiku jeho stranky a ani na jeho osobu tak vsetko maze. este raz teda. toto je moj 2. komentar 1.je ten na ktory si reagoval.
daniel | 19-02-2015 10:31:26
MICEH bola tam neslušná až vulgárna nadávka konkrétnej osobe. Ja sa ani Milošovi nečudujem že to vymazal
MICEH | 19-02-2015 10:05:36
Pre Majka. Pocuj . Ludia by sa mali ozyvat,vsetci to kazdemu hadzete do tvare.Ale vzdy to skonci tak ako aj na tychto tvojich novinach.Ludia sa ozvu a bum co sa stalo? ohlas bol zmazany,lebo moze pohorsit obyvatelov alebo skor len tieto tvoje akoze noviny? Kazda revolucia bola zalozena na prave ludi proti takymto ludom co vsetko cenzuruju,tutlaju a nevsimaju si. Maju len silne reci tak isto jak aj vy.Viete co je davova sila? Vela ludi nespokojnych z tym co je z umyslom napravit vec tak ako byt ma. Ale aj ked spravime (my lud) protest , ktory podla zakona poctivo ohlasime,co sa stane? Pride vlada a brani obcanom protestovat,vsade milion fizlov a okolo danej veci (dajme tomu ze dnes su to cigani) ani len ist nemozme aby sa nahodou nazlakli ked uvidia ze drzime obcas aj pri sebe.ano ano a aby nevznikli obcianske nepokoje....to mozu vyvolavat len CIGANI . my rodeny slovaci musime drzat hubu a krok.Tak sa uvedomte co a preco vlastne CENZURUJETE. a ked uz cenzurujete lud,tak aspon drzim hubu a nevijadrujem sa na strankach.
daniel | 19-02-2015 09:23:23
Mňa len stále zaráža ako ich tu poväčšinou oslovujete,vraj "rómovia". Ale veď to si iba nedávno vymysleli oni sami,teda v preklade "ľudia". Viete ako oni nazývajú bielych? Už dávno nie gadžovia,ale sedláci a v poslednej dobe už iba chrapúni. Áno čítate dobre,chrapúni!
My čo ich živíme si u nich nezaslúžime už ani krajšie oslovenie? A vraj "rómovia". Cigáni sú to,tak je to! Kľudni ich tak môžete volať. Za to vás ani nemôžu žalovať na súde. Bieli sú pre nich chrapúni a vy poniektorí ich voláte "ľudia"? Ná čo ste na hlavu?
Jozef | 19-02-2015 08:55:59
tak som sa teda zamyslel a napadlo ma, ze co ked nahodou boli kdesi na druhom konci mesta.
Alebo dokonca v Sintave, na Vinohradoch, alebo vo Vahovciach?
Mozno len v D.Strede.
anonym | 19-02-2015 08:02:59
A kde boli strazcovia zákona tak dlho? Veď sú vedľa.To načo bolo potrebné ísť autom? Aj nad tým sa treba zamyslieť.
Wonco | 18-02-2015 22:58:34
I'm an Korean
I don't understand Slovakia Government
They should take care about Slovakia people but they didn't do it....just care about Gypsy
In this happened....I'm too much sad...Police they didn't do it..they can't control about Gypsy
Please ...I hope...They must reform..
hahaha | 18-02-2015 22:10:03
KOMENTÁR PORUŠIL PRAVIDLÁ DISKUSIE
Príspevok svojim obsahom bol v rozpore s pravidlami diskusie, prípadne porušoval legislatívu platnú v SR a EÚ. Administrátorom portálu bol vymenený za tento oznam a uložený do archívu.
občianka | 18-02-2015 21:35:12
rasistka - úplne s tebou súhlasím..... do detailov....
občianka | 18-02-2015 21:33:24
škoda že to tu nie je ako facebook.... obč.2 BIG LIKE som rada, že tu vidím aj priaznivcov pošty a to podotýkam, že nie som ich zamestnancom ani som nikdy nebola... ale na toto sa fakt už nedá pozerať.... obdivujem ich za tým okienkom.... a hlavne za to, koľko dokážu vydržať!!!!
rasistka | 18-02-2015 21:27:34
Som rasistka, ked neznesiem tuto vrstvu ludi, nic nerobiacich, prežranych, drzych, spotenych, smradlavych, vyuzivajuc system spolocnosti, nespravia pre tuto republiku nič, len tu vyciciavaju, kradnu, robia dlžoby mestu, cele dni vysedavaju. kysnu, su chraneni aby nevyhynuli ako dinosauri. &&&
daniel | 18-02-2015 21:25:42
občianka ja ti za ten obrovský LIKE na facebooku tuto verejne ďakujem !
občianka | 18-02-2015 21:25:07
otázks znie? prečo si to na pošte dovoľujú? o čo sú tie ženy tam menej než každý iný pracovník v inej/ možno súkromnej inštitúcii?
Pavol Kurbel | 18-02-2015 21:24:51
Plno nadávok na cigáňov. Ale keď stojíme v rade a príde cigáň a predbieha sa, všetci držíme huby. Prečo vtedy sú všetci ticho Lebo sa ich bojíme, lebo sú drzí mnohokrát viac ako opice v ZOO. A pritom stačí tak málo. Ja som zažil podobný incident na katastri. Cigánka stála nejaký čas v rade, potom ju to prestalo baviť a keď sa otvorili dvere, všetkých predbehla a votrela sa dovnútra. Tak som tam išiel a požiadal pracovníčku, aby ju nevybavila, že sa predbehla. Poslali ju von. Len čo vyšla, začala mi nadávať a veď to poznáte. Tak som dvihol telefón a zavolal na políciu. Ešte chvíľa tam smradila a potom sa rýchlo zbalila a odišla. Už ani nepotrebovala nič vybavovať. Ak takejto zberbe budeme ustupovať budú drzejší ako opice v ZOO. Tým nechcem povedať, že všetci cigáni sú takýto. Sú medzi nimi aj slušní, ale na tú drzú zberbu treba len policajtov a je po probléme.
obč.2 | 18-02-2015 21:20:49
áno je to tak, do pracovníčok pošty sa prevažná časť občanov len naváža, ale ten kto neskúsil nevie aká je to práca, táto práca s ľudmi je psychicky vyčerpávajúca akokoľvek ju môžete mať radi, ten kto hľadal prácu včas sa otočil chrbtom alebo po dvoch troch dňoch to vzdal, inak to vyzerá v hale pred okienkom, inak za okienkom alebo nabalená zásielkami a letákmi 30-50 kg v čase - nečase, a potom príde niekto čo nemá čas a začne sa predbiehať alebo rozčuľovať a domáhať sa svojich práv a peňazí, ktoré idú z našich daní, sú to len ľudské bytosti, na ktoré si každý trúfa,je to o všetkých občanoch, dnes to boli rómsky občania inokedy sú to nie rómsky občania, nevedia čo je to pracovať pod stresom a s peniazmi, nevážia si prácu druhých a nevedia sa do toho vžiť...., sú inštitúcie kde si takéto niečo nedovolí ani bežný občan ale na pošte ano,
občianka | 18-02-2015 21:10:33
keby tu bola možnosť ako na facebooku dám vám za to obroský like :)
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 18-02-2015 21:06:00
občianka | 18-02-2015 20:56:35 | - aj v tomto pripade plati to uz "otrepane" NAJHORSIA JE MLCIACA VACSINA.

Niet dovodu, aby sa ludia necinne prizerali. Dnes sa deje nepravost inemu, zajtra sa moze mne. Ak sa ja otocim a nepomozem, aky dovod bude mat iny nezachovat sa nasledne rovnako...
občianka | 18-02-2015 20:56:35
pre - bolo by treba - veríme, že niekto z nich vychodil aspoň tretiu triedu a dokázal im to prečítať :)
Pán Majko, neverím, že v blízej budúcnosti sa nájde niekto tak odvážny ako vy.... boli tam iní "chlapi", ktorí sa dušovali a doteraz nič nedokázali.... maximálne sa znížiť na ich úroveň a to urážaním sa navzájom :)
a áno, nehovoríme o všetkých.... česť výnimkám....
ale aj tá najväčšia výnimka, o ktorej si myslíte, že medzi nich nepatrí, Vám dokáže vraziť nôž do brucha.... áno, doslova do brucha.... moja vlastná skúsenosť....
po dnešnej skúsenosti - ja budem tá, ktorá bude pracovníčkam pošty dvíhať sebavedomie - tá ktorá im ukáže, ako je ľahké takéto človeka dostať tam kam patrí.... aké sú ony k---y, p--e...??? aký právom ich tieto osoby takto osočujú? sú to ženy, ktoré majú doma rodiny.... akým právom ich oni dostávajú do štádia, že musia počúvať tieto urážky,čím ich majú právo dostávať do štádia, že z práce musia chodiť cez bočné uličky, aby ich niekto neovalil, poprípade aby sa bála prejsť 10 metrov na parkovisko a nasadnúť do svojho auta?...
raklo | 18-02-2015 20:53:17
Opice cerne vyj.bane nahonene
Bolo by treba | 18-02-2015 20:33:48
aby aj na Cukrovarskej mal niekto stále na Internete otvorenú SOL-ku a čítal svojim čo si o nich myslíme a čo ich aj určite čaká.
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 18-02-2015 20:32:24
Pokial je medzi nimi jediny slusny, uz nemame pravo hovorit o vsetkych. Jednoducho - ten dnesny sa im vydaril... ;-)

Nemal som zaujem rozduchavat ohen - upozornil som len na nespravodlivost tam, kde sa diala a zastal som sa tych, ktori to v danom okamihu potrebovali. Dnes som to bol ja a ak sa nescivilizuju verim, ze o mesiac to bude niekto iny, kto sa nebude na taketo arogantne konanie pozerat so zalozenymi rukami.

Na rozdiel od mnohych inych verim, ze OO PZ sa s problemom vysporiada tak, ako im to kaze zakon. Ak nie, tak sa to vrati pracovnickam posty v este vacsej arogancii uz mozno o mesiac a policii v dalsej nedovere obcanov. Je to jednoduche - dnes je moznost pokazene napravit a ludom ukazat, ze s agresivnymi jedincami sa spolocnost dokaze vysporiadat rychlo a dostatocne ucelne.
Emana | 18-02-2015 20:26:56
Dokedy budeme na nich robit? Na dôchodky su peniaze neni, pritom ich dostavaju aj ked nemaju odrobene žiadne roky. Maju invalidne dôchodky, prispevky v hmotnej nudzi, lekarsku starostlivost a ktovie co este si vedia vybavit.
Ciganka sa uprdne a RZP je tam aj 2x denne.
Vsetci su v tomto štate diskriminovani, tak nech odtiahnu do prdele .
Robo Jasa | 18-02-2015 20:26:23
pre daniel: tak podľa Vás tých slušných je tu veľa a tých neprispôsobivých len pár desiatok. Dovoľte aby som sa Vám zasmial. Ha ha ha.
teda | 18-02-2015 20:19:45
správne rozprúdená diskusia.Má len jednu chybu krásy. Nik z nás nemá možnosť konanie tej čvargy ovplyvniť titulom svojich právomocí v práci. A páni poslanci a vedenie mesta sem asi okrem dr.Hanusa ani nepozrie.Dobre vedia, že by si nastavili zrkadlo a to sa im určite nechce.Veď oni sú asi blahorečení.TAkže kedy sa vedenie mesta začne týmto problémom agresivity Cigáňov začne zapodievať.Alebo nosia čierne okuliare? Kedy ja biely budem mať také isté práva ako Cigáň ? Prečo má tento štát diskriminuje. Musím platiť nájom, dodržiavať pravidlá občianskeho spolunažívania a zákony. Musím pracovať, platiť dane a triasť sa o prácu. Cigáň nemusí nič, on len predáva drogy,kradne, poberá sociálku a čo ja viem aké iné peniaze.Dôchodok má vyšší, ako ktokoľvek z nás, čo pracovali 30 až 45 rokov. Opakujem, má vyšší dôchodok.Samozrejme starobný a to napriek tomu, že v živote sa nestretol s pojmom pracovná zmluva. To fakt niekto čaká na poriadnu iskru? Ja som mal podobný prípad, keď ma tá cigánska čvarga obťažovala pri vykladaní nákupného košíka do kufru auta. Mal som tam položenú aj zbraň.Keď so ju chytil a posunul ďalej do kufra, aby som uvoľnil miesto pre nákupy, ten Gigáň si to všimol a v tom momente zmizol aj s dvomi Cigánkami ako gáfor. Asi po pol roku pred iným obchoďákom v Seredi sa tiež ku mne priblížili.V takej istej situácii. Čiže sofistikovane pripravované okrádanie bielych.Keď mi nasilu natláčal parfém, spoznal ma. A okamžite zmizol.
daniel | 18-02-2015 20:05:55
Robo Jasa nemáš pravdu! Je tu veľmi veľa slušných cigánov čo sa živia hlavou alebo rukami. Týchto zgerbošov čo vysávajú štát na rôznych príspevkoch je tu iba pár desiatok. Títo sú vysoko škodliví ale zákonom chránení. Chcel by som žiť asi pred 300.rokmi keď to ktorýsi panovník vydal edikt že zabiť cigána nie je trestný čin...
Robo Jasa | 18-02-2015 19:56:30
Podľa mňa je tých neprispôsobivých jedincov z tohto etnika
tak 99%, možno i viac. Takže keď to zaokrúhlime ... :(
PlavaM | 18-02-2015 19:53:59
Pán Majko, ďakujem...
sereda | 18-02-2015 19:41:11
mate pravdu netreba vsetkych hadzat do jedneho vreca
občianka | 18-02-2015 19:40:40
No, a teraz tu máte môj názor....
Dnes čítate o tom, čo sa stalo na seredskej pošte.... Doteraz som počúvala o nej len samé negatívne veci. A dnes, práve vďaka pánovi Majkovi, ste uvideli aj tú "pravú" stránku.... Dnes som bola svedkom troch incidentov na tejto pošte.
1./ako rómsky občan urážal všetkých na pošte, najmä pána Majku, ktorému sa dokonca vyhrážal, že ho zabije, keď vyjde von
2./rómsky občan sa vrátil na poštu celý zamaskovaný, ale bohužiaľ nie nadlho, lebo vďaka spravodlivosti ho hliadka PZ dokázala odviesť
3./rómsky občan sa vrátil na poštu z PZ a vychvaľoval sa tým aký je on "BOH", že sa dostal z poliacajnej stanice....
Po tomto dnešnom zážitku je vo mne veľa emócií, ktoré keby mohol človek vyjadriť, tak by ho zavreli za rasizmus....
Pani, ktorá sa vyjadrila k PZ, prepáčte, ale ako napísal "kolega" predo mnou.... Ako takémuto niečomu dokážete veriť????
Čo sa týka pošty: x-krát som bola svedkom ako títo naši "osadníci" chránený štátom urážali denne pracovníčky pošty, titulovali ich rôznymi vulgarizmami, pracovníčky, ktoré si zastali aj Vás, Vaše miesto v rade.... bežných ľudí.... Viete Vy vlastne o tom, čo takýto hnusný vulgárny človek dokáže spôsobiť na takej pošte? Viete Vy vlastne o tom, že tie ženy tam zarábajú minimálnu mzdu a že akékoľvek zaváhanie ich môže o túto výplatu pripraviť? Viete Vy vlastne o tom, že táto pracovníčka tam zarobí minimálnu mzdu a že taký "občan", ktorú ju pouráža a vynadá jej do k....v a do p.č. si momentálne preberá dávku vo výške minimálne 300-500€ a posiela ju pritom k Milexu, aby zarobila aspoň to čo on????? Nie, neviete..... Lebo stále vidíte len Vaše zásielky, dlhé rady, neochotné pracovníčky.... Vôbec nevidíte to, čo sa tam deje.... riešite a mútite vodu vždy len tým, čo negatívne sa stane vám.... veď si v pohode podajte životopis, sadnite si za to okienko a čakajte na to, ako vás nejaký "občan" vytiahne za krky cez neho....
po dnešku nemám slov.... Pán Majko, za dnešok.... Klobúk dolu pred Vami.... Rozdúchal ste oheň v správnom krbe a verím, že nikto z tých ľudí, čo boli dnes svedkom, to nezanedbajú.... ak áno, tak verte tomu, že ochvíľu sa bude mesto Sereď nazývať cigánskou osadou :) lebo v nej nebude vládnuť nikto iný.... len tá hnusná zgerba....
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 18-02-2015 19:31:00
seredan | 18-02-2015 19:25:12 | - nie je to o ciganoch ako takych, ale o neprisposobivych a agresivnych jedincoch, ako ten dnesny.

U mna nie su problem len oni, ale hlavne nezaujem mesta o riesenie problemov v mestskych socialnych bytoch. Uz pred 6 rokmi som navrhol (zapisnice urcite existuju aj teraz) sposob, ako si s neprisposobivymi v bytoch poradit jedinym rozhodnutim. Zial, nebolo to akceptovane.

Zaklad uspechu ne je v rozlisovani podla etnika, ale podla individualne a teda vylucne podla spravania sa obcanov.
seredan | 18-02-2015 19:25:12
pan Majko ved sa ich nezastavajte co by ste zato dali keby ste sa vasich susedov zbavily Hitlerovy by ste aj pomnik postavil
seredan | 18-02-2015 19:21:54
este raz sem niekto napise ze romovia tak je debil ved odjakziva su to cigani(hadice smradlave)
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 18-02-2015 19:21:48
Zdrzte sa prosim vyjadreni s rasistickym podtonom. Ucelom clanku je upozornit na nevyhnutnost rovnakych prav a povinnosti bez rozdielu prislusnosti k narodnosti, vierovyznaniu ci etniku. Dakujem.
seredan | 18-02-2015 19:18:54
skoda ze ten Hitler nezačal u tychto smradlavych ciganov bol by teraz pokoj ale dojde na psa mraz
daniel | 18-02-2015 19:16:02
http://www.topky.sk/cl/11/1325980/Cistky-v-Marseille--Rozhnevani-Francuzi-vyhnali-Romov-a-spalili-osadu-

Takto treba s nimi !
Seredan | 18-02-2015 18:39:44
Je to banda
šak čas socky | 18-02-2015 18:30:51
to je obyčajný dobytok čo sa na pošte hlási len ked sa má roznášať socka!!!"! Keby chodili platiť šeky a my bežný občania ale oni prvý stoja už 18. hned zrána na šeky ani len tolko chochmesu nemajú aby počkali kým im to poštárka donesie. Fuj
Obcan | 18-02-2015 18:02:35
To asi nie | 18-02-2015 16:23:57

Ked uz spominate mesto-bolo by zaujimave zistit ako je to s uhradou toho dlhu za vodu (tusim okolo 70 000 eur)co sa zaviazali splatit hoci aj pracami pre mesto.
Napr.teraz nedavno boli chodniky sami lad,iste ho aspon osekavali,treba sa len pochvalit kedy a kde a hlavne kolko si uz z toho dlhu odpracovali.
No a po zime budu plne krajnice kamienkov,tak staci len par metiel,lopat a troska tej chuti do prace...
Otazne je ci mesto chce alebo sa na to uz radsej zabudlo...
anonym | 18-02-2015 17:59:26
A ty si uverila tomu, čo ten človek povedal? Základná chyba. Ako môžeš takému človeku veriť? To ti stačí na to, aby si zhodnotila ako to v skutočnosti bolo?
všetkým známe | 18-02-2015 16:46:31
je takéto konanie. Bola som svedkom toho ako o 15 30 ten istý človek na tej istej pošte v ten istý deň vykrikoval, že mu policajti nič neurobili, lebo ho poznajú!!! Takže muži zákona???a hrdinovia veľkomesta!!! iba toto sa dá povedať o ľuďoch, ktorí dokážu robiť poriadky v meste tým spôsobom, že autám tak malým, že im ledva vedia nasadiť papuču, s pôžitkom papuču nasadia. Tam kde stoja,, veľké autá" sa nasádzať nechodí. To je všetko: smutné, trápne, úbohé!
To asi nie | 18-02-2015 16:23:57
Ten Slota, čo do Budapešti na tankoch. Omyl. Veď aj ten vládol v týchto demokraticko-zlodejských vládach a namiesto nastolenia poriadku si pakoval svoje vrecká. Bože, kde sú tie čas, keď Cigáni museli pracovať. Aj tam v Cukrovare, aj v OSP aj v Niklovke. Teraz nemusia, vďaka TEJTO demokracii. A ľudia nech radšej držia ústa. Veď sami si toto svinstvo volia, presnejšie mocipánov, z ktorých sa stanú nenažranci. Toto je jedna z oblastí, kde demokrati mohli v pohode prevziať komunistické móresy voči Cigáňom a nik by nebol protestoval. Okrem Cigáňov.A netreba chodiť ďaleko do Vlády alebo VUC-ky. Stačí sa pozrieť na vlastný parlament v Seredi a na podmienky voľby hlavného kontrolóra. Všetci do jedného, ktorí sa podielali na vyhlásení podmienok na túto funkciu by mali zmiznúť z očí. Ale nezmiznú a ľudia ich budú velebiť a zase voliť. Je to fakt na grc. A sťažovať sa? Načo, veď ľudia si ten grc volia. Stačí si pozrieť kauzu ministra PAVLISA a je vymaľované. Žiaľ nie je voličov, ktorí majú všetko na háku.
sused | 18-02-2015 16:06:21
„Malý dvor a veľký bič“.
Stará múdrosť. | 18-02-2015 15:18:02
KLIN SA KLINOM VYBÍJA. Prázdne reči nikomu nepomôžu. Treba skutky a keďže nikto z nás skutky nerobí tak máme to čo máme.
Slovak | 18-02-2015 14:29:59
Je to uplne jednoduche na zapade to riesia tak ze neprisposobily obcania su vyhosteny mimo mesto do strazenej ohrady pod kamery kontrolovany aj policiou a do mesta mozu chodit od 7 hod rano do 19 hod vecer maju svoje campingove vozy vodu pracku a wc a kazde mesto ma klud za porusenie su odsudeny a zatvoreny podla porusenia predpisov len my sme slovensko
meno | 18-02-2015 14:28:59
sa nauc pisat aspon..
dôchodca | 18-02-2015 14:10:09
Problem je asi v tom,ze spolocnost ich pestovala a pestuje ako v bavlnke a peto si myslia,ze maju len prava a ziadne povinnosti.
daniel | 18-02-2015 14:08:14
jojo krásne si to napísal ! Aspom som to nemusel ja.
jojo | 18-02-2015 14:04:23
poznám to .. a nie som rasista ale takýchto treba zastrelit z každého páru dvoch----
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 18-02-2015 13:27:16
Povazujem za uplne neprijatelne, aby sa ktokolvek vyhrazal pracovnicke za prepazkou za to, ze ho neobsluzila nakolko nestal v rade.

Je uplne jedno, ci su tam pritomne stare babky, mlade mamicky ci dvoj metrovi chlapi. Ked sa ludia nenaucia postavit jeden za druheho tam, kde sa zjavne deje krivda, ked budu ludia zatvarat oci pred takymto konanim kohokolvek - budeme ovladani vzdy a vsade.

Je uplne jedno, ci je agresorom Rom alebo ktokolvek iny. Jednoducho sa predbehol, bol arogantny, agresivny a vyhrazal sa.
Jozef | 18-02-2015 13:27:12
fuy s kapusty lysty
marian | 18-02-2015 13:25:05
fuj rasisty
onanym | 18-02-2015 13:06:03
kazdy ma svoje prava, ale povinnosti. Neviem preco sa na romov neberie rovnaky meter. Proste s nimi uz fakt jednat tvrdo a nekompromisne. Tak isto, ako s kazdym inym..
daniel | 18-02-2015 13:05:30
seredan ono sa to ľahko sem napíše,ale aj v tej čakárni u doktorky keď sú štyri staré babky a ty sám a v tom príde 8-10 takýchto indivíduí,tak skús si otvoriť hubu! Budeš čušať tak ako ja! Raz sa jeden pán ozval keď cigánka vypľula žuvačku do kvetináča. Skoro ho zožrali! Kriku narobili okolo toho ako keby ten pán niečo zlé urobil a nie oni. Je to len čierna zgerba! Fuj !
seredan | 18-02-2015 12:41:27
dobre po gebuli im dat. Su drzi jak opice.
nevidím problém | 18-02-2015 12:34:56
ak takéto situácie pretrvávajú takmer každý mesiac, nevidím problém, aby riaditeľ OO PZ v Seredi dvihol zadok zo stoličky a danú vec vyriešil aj s pracovníčkami pošty. Nevidím problém, aby sa hliadka v priestoroch pošty občas ukázala, hlavne v uvedených kritických dňoch. Nevidím problém, aby taký nespratný spuchnutý prepracovaný róm, občas pocítil aj ruku zákona...
daniel | 18-02-2015 12:07:32
To robia všade. Aj doktorke keď som chodil všetci slušne čakali až sa naraz dovalila tlupa cigánov a rovno ku dverám. Oni nemôžu čakať v rade ako ostatní ľudia. Asi sa zakaždým ponáhľajú do roboty.
anonym | 18-02-2015 11:56:02
Policajtov bolo treba zavolať tak, aby o tom nevedel. To je neskutočné čo si tí zákonom chránení dovoľujú.

UPOZORNENIE: Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.

Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.

Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy. Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

Optik MORVAY AKCIA
Označenie inzercie
Reklamna plocha - bannerovy pruzok
Označenie inzercie
Pridať komentár
iLieky
Označenie inzercie
Reklamna plocha - bannerovy pruzok
Označenie inzercie
Reporteri
Označenie inzercie
Direct real Norea - REALITY
Označenie inzercie
Optik MORVAY
Označenie inzercie
Papiernictvo Kizze
Označenie inzercie
Begam Trnava
Označenie inzercie
Usporne vykurovanie
Označenie inzercie
LED ARENA
Označenie inzercie
Autopožičovňa Sereď
Označenie inzercie
Bezpecne mesto
Označenie inzercie
Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Sereď, Slovensko
Jasno
15°
C
72%
Východ 10 km/h
07:02
18:10

Štv

B

23°/12°

Pia

B

22°/9°

Sob

B

22°/9°

Vyhľadávanie
Posledné komentáre
Komentársmutok 11-02-2020 12:40:12:
Tragická dopravná nehoda medzi obcou Šintava a Šoporňa - AKTUALIZOVANÉ
KomentárPolícia Začala trestné stíhanie za zločin v kauze predaja rybníkov v P.Bystrici 08-10-2019 17:02:12:
Sereďskí rybári lovia opäť vo svojom revíri
KomentárPravda je len jedna 03-10-2019 17:26:08:
7. zasadnutie Obecného zastupiteľstva v Dolnej Strede dňa 3.júla 2019
Komentáranabela 26-09-2019 14:01:27:
Adrian Macho sa oficiálne ujal vedenia obce Šoporňa
KomentárSVD1 14-09-2019 20:22:21:
" V hudbe vyjadrujem svoje pocity "
Komentárveru 01-09-2019 17:42:35:
Z času na čas si zafajčil marihuanu, ktorú si sám dopestoval v dome vo Váhovciach
Komentárs.i.n. 30-08-2019 22:01:20:
Pripomeňme si hrdinov Slovenského národného povstania zo Serede
Komentáranonym 30-08-2019 19:54:00:
"Doteraz som sa nedožil výsledku zo strany MsU, poslancov MsZ v Seredi" - píše občan Serede
KomentárMiloš Majko 30-08-2019 12:57:35:
Prípad Jankovská nie je o stanovisku polície či právoplatnom rozsudku. Je o etike a morálke.
KomentárBlablablaha 29-08-2019 13:39:44:
Vláda schválila návrh nového zákona o občianskych preukazoch
Komentárivan 29-08-2019 11:08:33:
Seniorku v Trnave podvodníci nedostali. Legenda "vnuk".
Komentáruž pred 10 rokmi 29-08-2019 05:22:58:
Trnavská župa začína s rekonštrukciu Krajinského mosta v Piešťanoch a úseku cesty Podbranč - Myjava
Komentárteraz je 28-08-2019 08:18:20:
Obžalovanému starostovi Machovi pred prokurátorkou a sudcom do reči veľmi nebolo. Čo sa dozvieme na pojednávaní zajtra?
Komentárto nevymyslíš 27-08-2019 20:32:27:
Ministerka vnútra vymenovala nového prezidenta HaZZ
KomentárBaba Vanga 27-08-2019 17:15:31:
" Takže, aké riešenie sa núka, aby sme neprešľapovali na tej našej povestnej križovatke, kde nám zabíjajú štát ?" - píše Pavol Varga
Komentárpotecha 25-08-2019 13:41:57:
MFK Zvolen - ŠKF iClinic Sereď 0 : 2 (0 : 1)

Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Bottom panel

© SeredOnLine.sk všetky práva vyhradené. Obsah novín je chránený autorským zákonom č. 618/2003 Z.z. a medzinárodným právom.
Prepis , šírenie, či ďalšie kopírovanie tohto obsahu alebo jeho časti, a to akýmkoľvek spôsobom je bez predchádzajúceho súhlasu vydavateľa alebo autora článku zakázané.
Design: © Mgr. Matej Fraňo Logo a názov novín: © Miloš Majko
Noviny sú aktualizované priebežne.
Články uverejnené na SeredOnLine.sk neprechádzajú jazykovou korektúrou.
Redakcia a vydavateľ novín nezodpovedá za obsah autorov jednotlivých príspevkov. Redakcia a vydavateľ nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov a príspevky v diskusiách uverejnených v novinách.

Webdesign