Prihlásiť sa Prihlásiť sa | Registrácia Nová registrácia
Rescue Online | Sereď Online | SOL archív | Reportér 24

Najhoršia je mlčiaca väčšina
Označenie inzercie
Sereď Online

ISSN 1337-8481   Dnes je 18. 3. 2020, meniny oslavuje: , zajtra
RSS Export článkov
Top panel
Vrazda novinára a jeho priatelky nesmie zostat zabudnuta
Označenie inzercie
Wifina - internetove pripojenie pre verejnost
Označenie inzercie
RubrikyRubriky
FOTO
Označenie inzercie
ŠKOLA DEMOKRACIE
Označenie inzercie
EXPEDICIA BALKAN 2014
Označenie inzercie
Sherlock Holmes
Označenie inzercie
Lekáreň
Údaje o lekárskej službe na dnešný deň nie sú dostupné.

Kino Nova
Múzeum Sereď
Farnosť Sereď
Označenie inzercie
Historické fotografie
Sereď
Označenie inzercie
Linky
Videá

Obyvateľ Garbiarskej ulice mal tento týždeň znovu poškodené auto. Kameru na parkovisko MP sľubuje už roky...

Miloš MajkoDátum14. 12. 2014 17:49:52TémaBezpečnosť
200

Tento týždeň nás kontaktoval obyvateľ činžiaka na Garbiarskej ulici. Ako v e-maili a v telefonáte, tak následne pri osobnom stretnutí sa rozčúlený a so spravodlivým hnevom sťažoval na rozbité okno na svojom osobnom aute. Povedal, že už ho mal tri razy vykradnuté, v noci pred našim stretnutím poškodené. Má dosť nečinnosti kompetentných a je pohoršený nad prioritami vedenia mesta v umiestňovaní bezpečnostných kamier  MP, ktoré majú slúžiť na ochranu zdravia a majetku občanov.

Stretli sme sa aj so zástupcom vlastníkov bytov v predmetnom činžiaku a urobili sme s ním rozhovor na kameru, ktorý prinášame.

Pripomíname, že dlhodobo upozorňujeme na zlé priority v umiestňovaní bezpečnostných kamier  mestskej polície  NON STOP monitorujúcich verejné priestranstvo. Dlhodobo upozorňujeme, že prioritu by mali mať priestranstvá medzi činžiakmi a parkoviská, na ktorých stovky občanov parkujú svoje autá. 

Posledné poškodené a vykradnuté autá ako nám, tak rozhorčeným občanom dávajú za pravdu. Aký názor na vec máte vy? Vyjadrite sa v diskusii.


Fotogaléria k článku:

200
Autor: Foto: poškodený občan

Video k článku:


Komentáre k článku:

Komentovať môžu:
registrovaní menom
registrovaní nickom
›VŠETCI‹
zaujímavá hláška | 19-12-2014 18:43:26
90% -ná istota že je to pravda
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 19-12-2014 14:20:58
pre Zona A | 19-12-2014 13:55:35 | - otazkou je prave preco setrenie prave na ludoch pri kamerach, ktori maju moznost realne odhalit uz pokus pachania TC alebo priestupku a adekvatne reagovat napr. vyslanim hliadky na miesto udalosti.

Kamery samotne totiz nic neriesia, resp. riesia iba statistiku.

Uclom kameroveho systemu je predchadzanie pachaniu hlavne majetkovej TC a nie ex post, teda o niekolko dni po spachani napr. kradeze nahanat nejakych fetakov v kapucniach, vo vacsine pripadov nestotoznitelnych s konkretnymi osobami...

Mesto Sered ma pravdepodobne najvyssi pocet bezpecnostnych kamier v SR, v porovnai s obdobnymi mestami - urcite.

Je potrebne zabezpecit ich plne vyuzitie pre obcanov mesta. Opakujem - PRE OBCANOV MESTA. Na chranenie ich zdravia, zivotov a majetku. Oni si ich totiz zaplatili a platia aj ich prevadzku.

pre Zona A | 19-12-2014 13:55:35
A čital si už niekedy stránku mestskej polície, odsek kamerový systém? Asi nie, čo? Inak by si nemoho pisať takéto blbosti. Je tam napísané že kamery sledujú priestranstvo neustále 24hodín denne. Pochybujem o tom že by si dovolili ich len tak vypnut. Ako to Ty píšeš pod písm. B. A /pre štrajk/ má pravdu tiež je tam písané že jr tam 53 kamier plus minule som na SOL čítal že mest plámuje osadiť ďalších 6 kamier, a z neovereného zdroja mám že z tých 8 ľudí, ktorí sú pri kamerách polovicu prepustili po dvoch rokoch. Neoverený je preto lebo som sa ich na mestskej polícii na to nebol spýtať, ale je to 90% -ná istota že je to pravda. Tak ako majú podľa teba 4 ľudia, ktorí sa striedajú po jednom ustriehnuť takmer 60 kamier? Ak na to vieš odpoveď tak choď na mestsku policiu a tam im tvoj návrh prednes. Určite si Ťa radi vypočujú. A ak žiadny návrh nemáš tak sem prosím nepíš tieto voloviny, keď nepoznáš fakty. Najprv si zožeň dôveryhodné informácie, alebo sa aspon pozri na ich stránku.
pre štrajk | 19-12-2014 11:25:51
Mna by len zaujimalo kolki z tych co to tu tvrdia (to co pise štrajk), aj naozaj vedia zodpovedne prehlasit, ze skutocne vedia a maju 100% vedomost o tom, ze kamery boli otocene inam a nic nezaznamenali alebo to sem len tak strelili do vetra a do plena sak co aj tak si mozem hovorit a pisat co sa mi zachce ved mame henut no ako sa jej hovori "demokraciu" ... Aj ked podla mna je to skor anarchia.
A za dalsie, ludia uvedomte si, ze kamery nie su vseliek na vsetko!!! Posobia a maju posobit skor preventivne, psychologicky a preto aj tu je potrebna sucinnost obcanmi, aby boli vsimavi a nahlasovali protipravne konanie ktore vidia!!! Potom uz nie je problem nasmerovat kameru na konkretny problem, konanie pachatela trestneho cinu, priestupku a pod. A nie sa tu potom vyvrsovat, kde boli kamery...
Aj ked tam bude sediet 10 ludi naraz, nemaju sanciu ustriehnut 50-60 (neviem mozno 70...?) kamier ani keby sa posrali...!!!
Skuste si doma pustit 60 televizorov, na kazdom iny film a sediet pri tom 12 hodin a ja sa vas po 6 hodinach skusim opytat na par detailov (napr ci ste si vsimli kolko bolo osob na scene v case 12.14 min. konkretneho vybraneho filmu...).
štrajk | 19-12-2014 07:53:30
štrajk pred MsP. alebo tam kde maju to hniezdo, čo maju sledovat kamery.
Zona A | 19-12-2014 07:34:45
Mam par znamich ktorim vykradli a poskodili za noc auta. To je jedno. A aj mne poskriabali auto napr hej. No a podla toho viem ze pokazde bola vyhovorka bud A) kamery otocene, B) kamery vypnute, C) kamery nefunkcne
sory co si mam o tom teda mysliet? casto policajti podla mna kaslu na to a nevysetruju to.
alebo treba natrafit na toho pravneho polisa co to riesit bude. neviem
dobrovolníci... | 17-12-2014 21:13:16
neviem čo si si dal andrees, ale chcem to tiež.. :D
pre Zona A | 17-12-2014 15:29:45
A ako to vieš? Preberal si nejaké prípady s policajtami? Bol si pri celom priebehu vyšetrovania? Pýtal si sa ich ako vôbec nakoniec tie prípady celé dopadli? Asi nie. A ak si nebol ty tým poškodeným tak by ti to aj tak s istotou nepovedali. Tak odkiaľ vieš či nejaké prípady vyriešili alebo nie? To je tak keď je človek neinformovaný a na internete sa z neho stáva odborník na všetko.
Zona A | 17-12-2014 11:48:49
naco sa rozculujete? vzdy ked sa nieco stane kamery su vypnute alebo otocene inym smerom nie? Ci tam tie kamery su alebo nie nikdy nikoho neobvinia.
viem z vlastnej skusenosti
Peter | 16-12-2014 21:15:37
Ked uz sa to tu strhlo smerom ku Komenskeho tak ja osobne by som dal uplny zakaz vjazdu,m lebo to co sa tam deje kazde rano nie je normalne...!!! Kazdy by to dieta najdradsej az do triedy zaviezol. A este sa tu najde pako, ktory to kritizuje a obhajuje jazdu v protismere na jednosmerke.... To mi staci k obrazu jeho inteligencie...
anonym | 16-12-2014 18:43:02
Robo Horváth, ak niekto vymyslel tú dopravnú situáciu tak ako je, prečo za to nadávaš mestským policajtom? Veď tí chlapi robia len to čo sa od nich očakáva. Obráť sa so svojim žiaľom na niekoho iného a neukazuj na tých, ktorí to nezapríčinili.
pre: Robo Horvath | 16-12-2014 16:10:33
Čo si taký útočný? Kaká ťa, že si od mestských dostal pokutu lebo nevieš jazdiť normálne podľa dopravných predpisov? A jediná chorá vec si tu TY. A s tou úchylkou by som sa tiež skôr priklonil k tebe. Nemám v úmysle ďalej viesť s tebou túto debatu, lebo vieš ako sa hovorí (debila o ničom nepresvedčíš) takže to vzdávam a budem sa venovať inteligentnejším ľuďom.
P.S. Mal by si prestať fetovať to lacné lepidlo od vietnamcov. Lezie ti to na rozum
Robo Horvath | 16-12-2014 09:58:34
pre 16-12-2014 00:00:39
Moc sa tu hras na pana boha a vsetko si beries moc osobne. Pripomen mi kde som napisal ze ty zato mozes. Ale asi mas ten pocit ze to prave takto musiš prezentovat,ze by uchylka?
Je uplne jedno ci tam musia ist platit pokutu alebo na zaklade predvolania a doriesenia priestupku, mne je to fuk a kludne tam buzerujte obyvatelov a odbavujte sa na tom aj nadalej ja len poukazujem na nieco co je v tejto lokalite chore a co niekto takto zariadil,zobral za to peniaze a nevadi ze to komplikuje zivot obyvatelom co to a este pravdepodobne aj teba platia. Kludne si to obhajuj ale pre mna je to chore osklbavanie obyvatelov.
Peter | 16-12-2014 08:07:06
Pre mna je zas a vzdy zabavne citat tie komentare - je to tu sami najsamlepsi odbornik na pracu policie, na kamerove systemy a obsluhu a ich fungovanie, na umiestnovanie kamier, na trestne a priestupkove pravo a tiez na spravne spravo. Fakt klobuk dole, Vas je tu skoda, mozno ste sa minuli zamestnanim a odbornym zameranim...
Zona A | 16-12-2014 07:44:03
velmi dobre vieme preco. No preto bebu su NENI peniaze. Neni za co kupit kamery....
rozpravkar | 16-12-2014 06:50:17
Je zrejme,že si to zamestnanci MP asi chrania svoje teplé pracovné miesta aj pracovné miesta svojich manželiek
pre: Robo Horvath | 16-12-2014 00:00:39
No chlapče takto ti to poviem. Nemám žiadne informácie o tom, že by mi niekto chodil ku mne platiť pokuty sa to asi snívajú zvláštne sny po tej tršve čo húliš.a svojou odpoveďou si totálne odbočil. A to že nevedia nájsť mestskú políciu? Ak by nerobili priestupky tak bynemuseli platiť pokuty a taktiež by nemuseli hladať mestskú políciu. A skutočne nemôžem ani za to, že je presťahovaná tam kde je. Ale pokiaľ viem tak je tam už viac ako dva roky. Tak by to už mohli vedieť.
Robo Horvath | 15-12-2014 23:37:13
pre 15-12-2014 23:09:26
"Aj v lete tam tie deti mrznú? Lebo to je celoročný problém."
Ano to riesenie ake tam je niekolko rocny problem a najlepsie je ked sa bude robit hluk inemu pod oknom len nie tebe,ze? A to ze ked vam obyvatelia idu platit tie chore pokuty co im tam za to davate vas nevedia najst je realita lebo nie jedneho som uz smeroval.

pre Miloš Majko | 15-12-2014 23:01:36
Robo Horvath | 15-12-2014 22:51:01 | - Robo, nejaky demokrat od kosti tu krical, ze Ti mam zatvorit hubu. Co Ty na to? ;-)

Demokrat a este socialny ved to poznas, kudy chodil tudy krad socialny demokrat :)
pre: Robo Horvath | 15-12-2014 23:09:26
Aj v lete tam tie deti mrznú? Lebo to je celoročný problém. A ak chceš mestských policajtov tak ich hľadáš po meste? Ja Ti poradím niečo čo robia normálni ľudia - vyskúšaj zavolať cez mobilný telefón na číslo 159 a tam už nejakých tých policajtov nájdeš. Lebo keď budú len na garbiarskej tak by sa sťažovali zase obyvatelia ostatných ulíc a skutočnosť je taká ak by si nevedel, že aj čepeň patrí pod mesto Sereď takže môžu byť aj tam.
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 15-12-2014 23:01:36
Robo Horvath | 15-12-2014 22:51:01 | - Robo, nejaky demokrat od kosti tu krical, ze Ti mam zatvorit hubu. Co Ty na to? ;-)
Robo Horvath | 15-12-2014 22:51:01
Vidite co sa na tej Garbiarskej a okoli deje a to uz roky rokuce a presto vsetko si mesto da MP skoro až do čepena. Ked clovek potrebuje MP tak ich ani nevie najst a dostat sa tam. Tak tam aspon pokutujme rodicov ked idu v sychravom zimnom ci dazdovom pocasi zaviest deti ku skole aby nemuseli tolko slapat a rano mrznut. To je super pre rodicov. A to len kvôli dementnemu rieseniu.

Pre 15-12-2014 20:35:23
Mas pravdu ze pod oknami bytoviek v tesnej blizkosti su parkovacie miesta a urcite je to fajn ked tam byvajucim rano smradia, hucia a buchaju dverami aut. Este ze tam nebyvaš, že?

pre 15-12-2014 21:10:36 Predstav si ze ja nevrdim ze to tam vymysleli MP a vobec neobhajujem anarchiu ale zdravy rozum a ten kto to tam takto dodrbal ho urcite nemal.

pre 15-12-2014 21:24:18 a vidim,ze teba to rozculuje. Este ze namas aj tú moc, zavriet obyvatelom hubu.
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 15-12-2014 22:40:36
pre: Miloš Majko | 15-12-2014 22:13:29 | - skuste si prieskum zopakovat a nasledne napisat, co Vam vyjde.

Co sa tyka mojich clankov, pisem na zaklade svojho poznania veci a snazim sa vychadzat z faktov.

Mam napisat - mrzi ma, ze vidim do veci ovela hlbsie ako ini obcania?

Mam klamat a pretvarovat sa ako mnohi ini, aby sa niekomu strcili do konecnika, lebo ine nie su schopni?

Som rad, ze si mozem dovolit vyjadrovat svoje nazory nehladiac na to, kto je v akej funkcii.

Este radsej som, ked vidim, ako sa dalsi ludia prestavaju bat pisat o veciach nie dobrych a dobrych iba pre uzku skupinu ludi, alebo dokonca vylucne pre jednolivcov.

Ale mam pre Vas navrh - piste aj Vy a piste pozitivne. To nie je zakazane. Len aj to chce kus odvahy. Vlastne, vsetko chce urobit nejeky ten krok dopredu... ;-)
pre: Miloš Majko | 15-12-2014 22:13:29
Stačí si pozrieť články na SOL a hlavne na Vaše. Min. 20% článkov čo sem dáte je o meste a jeho chybách. A aj keď sa v meste urobi niečo dobré tak to tu skritizujete a zdehonestujete všetky dobré veci. A väčšinou sa tu ani dobre urobené veci ani nespomínajú. Urobí sa 30 vecí dobre a 1 chyba a Vy sem dáte len tú chybu len aby ste mohol osočiť vedenie mesta alebo mestskú políciu. Prečo sem nedávate tie dobré veci? Lebo by to tak nezaujalo ako to zlé, čo?
Horváth ? | 15-12-2014 21:24:18
Horváth je vymyslená postava ktorá má za úlohu rozprudzovať debatu keď skapína. Všimnite si vtedy sa zapája Horváth a Majko.
anonym | 15-12-2014 21:10:36
Horváth, podľa teba sú na vine všetci možní len nie tí, ktorí porušujú predpisy? Daj si prosím niečo na spanie a zaľahni. Predstav si, že ani tí mestskí policajti to nevymysleli, ale tak hádam sú ešte na to, aby dbali na dodržiavanie predpisov. Ty dokážeš obhájiť ešte aj anarchiu na cestách a nezodpovednosť vodičov? Fakt nemáš chybu.
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 15-12-2014 20:49:08
pre: Robo Horvath | 15-12-2014 20:35:23 | - podla coho usudzujete, ze tato stranka " je zameraná len proti mestu a mestským inštitúciám"?

Ja si myslim, ze tu len ludia vyjadruju svoje nazory, poziadavky a predstavy o fungovani ICH MESTA. A preco tu? Nuz, lebo inde to maju zakazane a to napriek tomu, ze prave to ine si platia zo svojich penazi...
pre: Robo Horvath | 15-12-2014 20:35:23
Ona tam je dostatok parkovacích miest pred bytovkou z oboch strán cesty je parkovisko na Dolnomajerskej taktiež všade sú parkovacie miesta to iba ľudia sú veľmi pohodlní a radšej zaparkujú na chodníku len preto, že to majú o tridsať metrov bližšie k škole. Najradšej by ich na aute zaviezli až do triedy aby si detičky neošúchali topánky...
A je zvláštne, že všetci kritizujú len mestskú políciu. Veď aj štátni policajti sú platení z našich daní a pokiaľ viem štátni dávajú omnoho vyššie pokuty a tiež sú platení za to aby chránili náš majetok a nie len vybereli pokuty. Či to nebude tým že celá táto stránka je zameraná len proti mestu a mestským inštitúciám (to je len môj osobný názor).
A tiež chodím autom cez komenského ulicu a ešte sa mi nestalo že by mi dali pokutu, pretože rešpektujem predpisy a značky. Tak sa nad tým zamyslite že v kom je tá chyba...
0009 | 15-12-2014 20:22:10
Pan Majko.mam na Vas prosbu.Vymazte komentare R.H.uz tu kazdemu leze na nervy.a ze trepe z cesty ani nehovorim.Dakujem.
Robo Horvath | 15-12-2014 18:09:37
Nato ze tam niekto bez zodpovednosti nadrbal vsetko na jednu kopu to znamena obrovske huste zastavanie,skoly,soc.byty a pod, bez dostatocnej komunikacie a parkovania je trestuhodne pre toho kto to takto navrhol a samozrejme odsuhlasil a dostal za to plat a odmeny. A nie tu zato ze tu niekto nieco dodrbal tak trestajme vodicov co nemaju kade poriadne prejst a ani len kde zaparkovat. Je to normalne dat 5 parkovacich miest pred skoly kde rodicia vozia stovky deti do skoly?
Toto je riesenie pre nas obyvatelov ze nas bude MP pokutovat zato co niekto totalne dorbal? A este tam obyvatelia zaplatia aj tu kameru a platia celu MP ?
Ty sa uvedom ved toto je chore co sa tu deje a este tomu aj tlieskaj.
je na to riešenie | 15-12-2014 17:59:14
odstahujte sa, ja by som tam nežil
anonym | 15-12-2014 17:53:23
"...šklbať zato ak niekto omylom prejde par metrov v prazdnom protismere". Naozaj omylom? To sú presne tí, ktorí to robia naschvál, tak prečo si ich ešte zastávať?
pre: Robo Horvath | 15-12-2014 15:21:23 | 15-12-2014 17:13:06
Takže mi chcete povedať že porušovať prikázaný smer jazdy je super? No tak to je skôr mne z Vás na GRC. A tá kamera na Komenského ulici je asi preto lebo ráno sú všetky deti a ich rodičia lenivý prejsť sa pár metrov do školy peši všade chodia autom a je tam taká dopravná situácia ako tam je. Idem tade ráno peši nevie tadiaľ prejsť lebo múdri rodičia si to odparkujú rovno na chodníku alebo v strede cesty či rovno v kruhovom objazde a to sa Vám zdá normálne? By ste sa mal uvedomiť. Ja hovorím, že ak dávajú pokuty tak dobre im tak. A ja som som im dával čo najvyššie aby si to dobre zapamätali. A aj všade inde kde porušujú predpisy. By som bol zvedavý kto im a aj Vám odsúhlasil, že môžete mať vodičský preukaz, keď nepoznáte dopravné predpisy.
pre - pre riešenie | 15-12-2014 16:38:56
Ja prosim pekne jazdím po Bratislavskej (okrem iného)denne aj 10 krát hlavne vo večerných a nočných hodinách, čiže vyplýva mi to z pracovnej náplne. Cez deň smerom na Čepeň a veľakrát sú v noci na jednom mieste a cez deň na druhom. No a čuduj sa svete medzi činžiakmi im asi nevychádza čas. Ja iba tolko k vašej hlúpej poznámke pán ich nadriadený! Mne nevadí, že chodia, ale nech chodia v noci po sídliskách a tam kde sa pácha skutočná kriminalita a nie tam kde ich je stále vidieť a potulovať sa medzi filckami.
Robo Horvath | 15-12-2014 15:21:23
Pre marian | 15-12-2014 14:39:28 To bolo dobre a aj mna by to zaujimalo. Ta dopravna cast je tam neustale problemovo riesena vcetne toho kruhaču co sa asi ako kruhač neda nazvat ale vyberanie tam pokut je to super. Urcite sa tam celkom slusne darí obyvatelov pokutovat a šklbať zato ak niekto omylom prejde par metrov v prazdnom protismere.
Tak na toto je tam ta kamera super potrebna, že?
Nuž niekto je na to asi hrdý a niekomu je na grc.
marian | 15-12-2014 14:39:28
seredan 12-52-44.prepac za stopku som nedostal, ale za to ze som behol do jednosmerky pri komenskeho skole ano. ta kamera tam je naco. mozes sa zase mudro vijadrit ty kovicamakovica.
seredan | 15-12-2014 12:52:44
Marian ty to mas v hlavicke riadne pomylene. Odkedy MP riesa stopky? Trochu pohni rozumom ak daky mas kym daco napises. A dostal si od MP pokutu za stopku?
Andrees | 15-12-2014 12:42:03
Zoberte si to tak ze my mestku policiu ani nepotrebujeme. Okrem pokut za chodniky a bezdovodne minanie benzinu su na uplne na nic. Len sa vozia a trestny cin nevidia. Tak naco sa vozia? V Seredi je milion kamier a sa mi zda ze skoda elektriky co na nu minaju a pritom mestkych policajtov platia za nase peniaze. Takze ich neplatte a prepustite uplne su v tomto meste zbytocny. Keby zaplatite nejakych dobrovolnikov z mesta tak o 100% viac by ustrazili ako tyto mlady chlapci prsnaty co sa chodia nechat fajcit k milexu. ;) viem ocom hovorim...
marian | 15-12-2014 11:14:18
hlavne ze je kamera pri starej lekarne, jak sa vycchadza z dolnomajerskej.kvoli stopke,aby mohli buzerovat ludi.
pre riešenie | 15-12-2014 10:58:09
Vám asi viac vadí, že Vás vidia ako sa zdržujete na tej Bratislavskej, ako to, že parky sú plné psích hovien, resp. plné mesto prechádzajúcich nákladiakov. Bohužiaľ, každý má iné priority a tie Vaše sú pod ich úroveň.
Peter | 15-12-2014 10:12:27
Prečo MP nepoužíva bicykle,ktoré im boli zakúpene z AB -čka.Ani cez leto ich na bicykloch nebolo vidieť.
riešenie | 15-12-2014 07:04:49
Aj by bolo riešenie. Páni takzvaný mestský policajti by sa nesmeli po nociach vyvážať po Bratislavskej a počítať filcky. Namiesto toho by mali robiť obchôdzky medzi činžiakmi! Ale, radšej im kúpte ďalšie terénne auto a nech ho čo najlepšie využijú (na spánok?) A kamery? Vždy vidia len to, na čom sa dá trhnuť. (psíčkari, fajčiari, papuče na autá, čakanie pri kaplnke na nákladiaky. Toto je ich hlavná náplň! Zamedzovanie kriminality? To je pod ich úroveň.
Pozorovateľ | 15-12-2014 06:48:20
Neželám to nikomu, ale aby sa vec pohla dopredu buď treba pomôct autu pána poslanca alebo niekoho tam zamordovať. Inak sa veci nepohnú dopredu.

UPOZORNENIE: Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.

Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.

Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy. Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

Optik MORVAY AKCIA
Označenie inzercie
Reklamna plocha - bannerovy pruzok
Označenie inzercie
Pridať komentár
iLieky
Označenie inzercie
Reklamna plocha - bannerovy pruzok
Označenie inzercie
Reporteri
Označenie inzercie
Direct real Norea - REALITY
Označenie inzercie
Optik MORVAY
Označenie inzercie
Papiernictvo Kizze
Označenie inzercie
Begam Trnava
Označenie inzercie
Usporne vykurovanie
Označenie inzercie
LED ARENA
Označenie inzercie
Autopožičovňa Sereď
Označenie inzercie
Bezpecne mesto
Označenie inzercie
Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Sereď, Slovensko
Jasno
15°
C
72%
Východ 10 km/h
07:02
18:10

Štv

B

23°/12°

Pia

B

22°/9°

Sob

B

22°/9°

Vyhľadávanie
Posledné komentáre
Komentársmutok 11-02-2020 12:40:12:
Tragická dopravná nehoda medzi obcou Šintava a Šoporňa - AKTUALIZOVANÉ
KomentárPolícia Začala trestné stíhanie za zločin v kauze predaja rybníkov v P.Bystrici 08-10-2019 17:02:12:
Sereďskí rybári lovia opäť vo svojom revíri
KomentárPravda je len jedna 03-10-2019 17:26:08:
7. zasadnutie Obecného zastupiteľstva v Dolnej Strede dňa 3.júla 2019
Komentáranabela 26-09-2019 14:01:27:
Adrian Macho sa oficiálne ujal vedenia obce Šoporňa
KomentárSVD1 14-09-2019 20:22:21:
" V hudbe vyjadrujem svoje pocity "
Komentárveru 01-09-2019 17:42:35:
Z času na čas si zafajčil marihuanu, ktorú si sám dopestoval v dome vo Váhovciach
Komentárs.i.n. 30-08-2019 22:01:20:
Pripomeňme si hrdinov Slovenského národného povstania zo Serede
Komentáranonym 30-08-2019 19:54:00:
"Doteraz som sa nedožil výsledku zo strany MsU, poslancov MsZ v Seredi" - píše občan Serede
KomentárMiloš Majko 30-08-2019 12:57:35:
Prípad Jankovská nie je o stanovisku polície či právoplatnom rozsudku. Je o etike a morálke.
KomentárBlablablaha 29-08-2019 13:39:44:
Vláda schválila návrh nového zákona o občianskych preukazoch
Komentárivan 29-08-2019 11:08:33:
Seniorku v Trnave podvodníci nedostali. Legenda "vnuk".
Komentáruž pred 10 rokmi 29-08-2019 05:22:58:
Trnavská župa začína s rekonštrukciu Krajinského mosta v Piešťanoch a úseku cesty Podbranč - Myjava
Komentárteraz je 28-08-2019 08:18:20:
Obžalovanému starostovi Machovi pred prokurátorkou a sudcom do reči veľmi nebolo. Čo sa dozvieme na pojednávaní zajtra?
Komentárto nevymyslíš 27-08-2019 20:32:27:
Ministerka vnútra vymenovala nového prezidenta HaZZ
KomentárBaba Vanga 27-08-2019 17:15:31:
" Takže, aké riešenie sa núka, aby sme neprešľapovali na tej našej povestnej križovatke, kde nám zabíjajú štát ?" - píše Pavol Varga
Komentárpotecha 25-08-2019 13:41:57:
MFK Zvolen - ŠKF iClinic Sereď 0 : 2 (0 : 1)

Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Bottom panel

© SeredOnLine.sk všetky práva vyhradené. Obsah novín je chránený autorským zákonom č. 618/2003 Z.z. a medzinárodným právom.
Prepis , šírenie, či ďalšie kopírovanie tohto obsahu alebo jeho časti, a to akýmkoľvek spôsobom je bez predchádzajúceho súhlasu vydavateľa alebo autora článku zakázané.
Design: © Mgr. Matej Fraňo Logo a názov novín: © Miloš Majko
Noviny sú aktualizované priebežne.
Články uverejnené na SeredOnLine.sk neprechádzajú jazykovou korektúrou.
Redakcia a vydavateľ novín nezodpovedá za obsah autorov jednotlivých príspevkov. Redakcia a vydavateľ nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov a príspevky v diskusiách uverejnených v novinách.

Webdesign