Prihlásiť sa Prihlásiť sa | Registrácia Nová registrácia
Rescue Online | Sereď Online | SOL archív | Reportér 24

Najhoršia je mlčiaca väčšina
Označenie inzercie
Sereď Online

ISSN 1337-8481   Dnes je 19. 3. 2020, meniny oslavuje: , zajtra
RSS Export článkov
Top panel
Vrazda novinára a jeho priatelky nesmie zostat zabudnuta
Označenie inzercie
Wifina - internetove pripojenie pre verejnost
Označenie inzercie
RubrikyRubriky
FOTO
Označenie inzercie
ŠKOLA DEMOKRACIE
Označenie inzercie
EXPEDICIA BALKAN 2014
Označenie inzercie
Sherlock Holmes
Označenie inzercie
Lekáreň
Údaje o lekárskej službe na dnešný deň nie sú dostupné.

Kino Nova
Múzeum Sereď
Farnosť Sereď
Označenie inzercie
Historické fotografie
Sereď
Označenie inzercie
Linky
Videá

OBČIANSKE ZDRUŽENIE TULÁK - poďakovanie

OZ TULÁK Dátum18. 12. 2011 22:31:26TémaÚtulok
409

Členovia OBČIANSKEHO ZDRUŽENIA TULÁK ďakujú všetkým návštevníkom vianočných trhov, ktorý nás prišli podporiť zakúpením benefičných predmetov z nášho stánku. V Seredi sme takúto akciu organizovali prvý krát trošku narýchlo a tak sme boli trošku pesimisti. Na naše prekvapenie nás prišli navštíviť mladý ľudia, rodičia s deťmi ktoré vyhladkali nášho Rexa a Riška, ale aj vekovo starší milovníci zvierat. Celkovo sa vyzbieralo krásných 294 EUR, ktoré budú použité na krmivo a veterinárne ošetrenia pre opustených a týraných psíkov a mačičky zo Serede a okolia. Sme radi, že aj v Seredi je veľa dobrých ľudí, ktorý nás podporujú v našej činnosti a osud týchto tvorov im nie je ľahostajný.

Ešte by som chcel poďakovať Zdenkovi P. ktorý prispel ako jediný na náš účet pre vyhodené šteniatka z lesa sumou 50 EUR. Tieto peniažky využijeme na nákup špeciálneho mliečka pre šteniatka, ktoré momentálne potrebujú na prežitie.

Ešte raz Ď A K U J E M E.

S úctou

Milan

predseda OZ TULÁK


Fotogaléria k článku:

409
Autor: OZ TULÁK
409
Autor: OZ TULÁK
409
Autor: OZ TULÁK

Zobraziť všetky fotografie
409
Autor: OZ TULÁK
409
Autor: OZ TULÁK
409
Autor: OZ TULÁK

409
Autor: OZ TULÁK
409
Autor: OZ TULÁK
409
Autor: OZ TULÁK

409
Autor: OZ TULÁK
409
Autor: OZ TULÁK
409
Autor: OZ TULÁK

409
Autor: OZ TULÁK
409
Autor: OZ TULÁK

Skryť všetky fotografie

Komentáre k článku:

Komentovať môžu:
registrovaní menom
registrovaní nickom
›VŠETCI‹
Majka | 16-02-2012 18:32:25
Som sklamaná,ako málo prispievateľov sa našlo na OA.To len svedčí o ľahostajnosti ľudí.
OZ Tulák | 16-02-2012 08:59:54
ďakujeme všetkým priaznivcom ktorí prispeli do zbierky konanej na obchodnej akadémii v Seredi
Katarína
Mari-Vierka dakujem | 10-02-2012 16:45:51
OZNAM!!!!!!!!!!!!!Od 13.2.2012 do 17.2.2012 prebieha na obchodnej akadémii zbierka pre zvieratká OZ TULAK.Môžu to byť staré paplony,deky,uteráky,dezinfekčný materiál-z vyradených autolekárničiek,matrace,hračky,krmivo,obojky,skrátka všetko,čo nepotrebujete Vy alebo Váš psík.Taktiež finančná podpora.Alebo vo SVET PSOV na Dolnomajerskej ul.to rád odovzdá OZ TULAK.Aspon takto im pomôžeme....
Viera | 09-02-2012 23:12:58
mám 3 psíkov,ale nedala by som ich za nič na svete,bolí ma koľko krutosti je v ľudoch,robíte krásnu a záslužnú prácu,ale je to v dnešnej dobe ťažké,prajem vám veľa úspechov pri hľadaní dobrých ľudí pre tie zvieracie dušičky
Viera | 09-02-2012 23:07:25
Mari 26.1. súhlasím...
OZ Tulák | 27-01-2012 09:57:00
Pre Z.P.

ďakujeme ! peniaze sa rýchlo míňajú, potrebujeme ich ako soľ.

Katarína
Z.P. | 26-01-2012 22:51:16
Zdravim,ako sa vravi,kde je vola,tam je cesta... :) Pocnuc dnesnym dnom, som si zriadil trvaly prikaz na sumu 10 euro. Viem ze to nieje vela,ale kazda pomoc pomoze. Kto hlada cestu pomaha ,kto hlada dovody ma tisic vyhovoriek...Ako som povedal, pomozem ako mozem. Kazdy clovek si tvori svoju karmu sam...Ja viem ze to vsetci viete, ale tym , ze nekonate vasa karma trpi. Skuste sa nad tym zamysliet-SEREDANKOVIA :)
kika | 26-01-2012 21:13:25
verím tomu že útulok je potrebný, taktiež sa prikláňam k názoru, že po vybudovaní útulku bude čoskoro bohužiaľ zaplnený, ale ako Katka písala, keby sme si všetci povedali načo niečo robiť, tak aj tí 30ti zachránení psíkovia už by asi neboli. Patrí vám veľká vďaka a obdiv!!!Dúfam, že sa už konečne mesto pohne a útulok sa vybuduje!
Mari | 26-01-2012 21:12:51
Bezdomovci,alkoholici,všetkým sa pomáha,skoro všetci si takýto stav zapríčinili sami a dostávaju pomoc a podporu zo všetkých strán a možno aj z našich daní.Psíčkovia,mačičky-vyhodené na ulicu,trpiace,hladujuce,znášajuce bolesť,bezohľadnosť ľudí okolo nich a nie vlastnou vinou.Zamyslel sa niekto nad tým ubohým zvieratkom,že aj ono má srdiečko a častokrát omnoho viac milujuce ako človek.To nedrančí od vás eurá pred obchodom a nebyť OZ TULAK,ako a kde by skončili?!Možno to nieje najlepšie prirovnanie,ale je to tak.UTULOK je až prepotrebný a všetkým členom OZ TULAK patrí veľká vdaka a obdiv.
Majka | 25-01-2012 18:20:59
Veľmi pekne a hlavne zrozumiteľne napísané a vysvetlené prečo je potrebný utulok.Dakujem
Registrovaný OZ TULÁK OZ TULÁK | 24-01-2012 23:28:31
Čo sa týka odchytu psov nitrianskou karanténnou stanicou mám len informácie z druhej ruky, žiadne podložené konkrétne čísla zatiaľ nemám. Viem len toľko, že toto rieši mestská polícia, že psíkov vozia do NR do karanténnej stanice. Pár krát sme už odtiaľ psíkov "vyťahovali" keď sa našiel majiteľ. Samozrejme, keď bude útulok chceli by sme to riešiť my v spolupráci s mestskou políciou. Ako som už v minulosti písal, v týchto karanténnych staniciach sa psíky utrácajú. Názor p. Horvátha je zaujímavý, no myslím si, že vo veľa prípadoch nejde o peniaze, ale napr. o to, že dieťa ktoré pílilo rodičom uši že chce psíka na Vianoce zistilo, že sa treba oňho starať a to ho už nebaví, samozrejme rodičia na zviera nemajú čas, ľudia sú ľahostajní a bezcitný voči zvieratám, nedávajú svoje zvieratá kastrovať lebo to stojí peniaze atď... Samozrejme nemôžem hádzať všetkých do jedného vreca. Útulok je v meste potrebný, aby sme zvieratám, ktoré sú tulákmi nie z vlastnej vôle dali druhú šancu, aby nechtiac zabehnutý psík nebol zbytočne utratený len preto, že nemá byť kde dočasne umiestnený, aby schválne zrazené zviera autom nemuselo trpieť pri ceste, až kým nezomrie... Navyše podľa nového nariadenia európskej únie je každé mesto povinné mať zriadenú karanténnu stanicu popr. útulok, alebo mať zmluvu s niektorou karanténnou stanicou, čo zase nechceme... Riešenie by som videl skôr opačným smerom a to napr. odpustenie dane keď psík je adoptovaný z útulku, zníženie dane, keď má majiteľ psíka alebo fenu vykastrovanú, postihovať nezodpovedných majiteľov ... Bohužiaľ, na to, aby sme zbavili ulice túlavých zvierat treba omnoho viac, zmeny v zákonoch, zákaz bezhlavého množenia zvierat len za účelom finančného zisku a hlavne zmenu mentality ľudí. Okrem útulku chceme samozrejme viesť osvetu medzi ľuďmi, že kastráciou zviera netrpí, nie je to proti prírode, mačka bude naďalej chytať myši a pes brechať, chceme riešiť situáciu s premnoženými mačkami na sídliskách, nie spôsobom kŕmenia otráveným jedlom (mám aj také informácie ...).
Samozrejme sa chcem dožiť doby, keď útulky nebudú potrebné.

Milan
pre:Michal | 24-01-2012 20:07:28
To nechápem ani ja,začo platíme skoro 34eur danˇ,sakle si kupujeme sami,pardon,za 8 rokov,čo máme psa nám MP dala až 2krát sáčiky,ale kontrolovať známky x-krát...No nesuhlasím s tým,že to budu ľudia zneužívať,myslíte,že vyhodí psa nech sa ide najesť do utulku?Takí,čo ich vyhadzuju,nezaujíma ani či su hladní,ani nijaký utulok.Kašľať na bezcitných ľudí,pomôže sa tým zvieratám,a dobrý nápad tých 5eur,ale nájdeme ich aj po zaplatení dane...Možno sa uľahčí,možno nie práca OZ TULAK,no aspon sa nebudu musieť strachovať,čo bude so psíkmi,ked si ich niekto hned nezoberie a prosiť aspon o DO.
Michal | 24-01-2012 12:11:39
Nechápte ma zle, ja podporujem vytvorenie útulku v meste Sereď, a som ochotný aj prispieť či už finančne alebo manuálne. Len mám obavy, že dobrý nápad a jeho realizácia bude zase zneužívaná "ľudmi" a vyhodených zvierat bude ešte viacej, keďže títo budú vedieť, že tu je útulok, ktorý sa o ne postará :(
osobne som za to, aby každý kto sa bude podieľať finančne na chode útulku, bol zvýhodnený pri platený dane za psa pre mesto.
Radšej budem mesačne dávať 5 Eur na útulok, ako dať mestu 34 Eur za NIČ !!!
OZ Tulák | 24-01-2012 08:53:12
chcem ešte podotnúť niečo k príspevku p. Horvátha....veľmi, ale veľmi sa mýlite v tom že keď ludia nebudú musieť platiť nebudú vyhadzovať psíkov na ulici....vyhodenie psa na ulici, vyhodenie šteniat v zime v lese, vyhodenie maltezáka medzi dedinami, vyhodenie nemeckého ovčiaka na dialnici, vyhodené šteniatka na dialnici, vyhodená kotná fena v dedine, vyhodená fena ktorá doslúžila ako rodiaci stroj ...a mnoho ďalších ....toto všetko sú zvieratá ktorým sme my pomohli a myslíme si že ani v jednom prípade nejde o poplatok za psa....ide o to že ludia sú .... a namiesto toho aby psíkovi našli nový domov tak ho proste vyhodia v lese, priviažu, alebo vyhodia na dialnici s tým že pes zahynie hladom , umrzne alebo ho zrazí a zabije auto...
to že sa nebude platiť poplatok za psa nezníži počet vyhodených zvierat. Pretože ludia zvieratá vyhadzujú z úplne iných dôvodov....

Katarína
Milan | 23-01-2012 22:48:15
Pan Bako aky je Vas nazor na odchyt psov v rezii pani Ildi z Nitry ktorej mesto plati peniaze za odchyt a karantenu psov? Vedeli by ste aj toto robit?
Registrovaný OZ TULÁK OZ TULÁK | 23-01-2012 22:32:34
Máme vytipovaný pozemok, či nám ho mesto poskytne ukážu až rokovania, ktoré by mali prebehnúť v najbližšej dobe. Pozemok nie je oplotený, nie sú na ňom žiadne prípojky k inžinierskym sieťam. Bude treba vybudovať koterce, karanténnu časť, sklad atď. Chceme, aby tam zvieratká bývali v slušných podmienkach, takže všetko to bude len otázka financií. Určite to nebude vybudované za jeden rok, ale postupne podľa možností. Takéto projekty sú vo väčšej miere financované z verejných zbierok, sponzorov, 2% z daní a niekedy aj príspevkami od mesta. Poznáme veľa útulkov, kde mesto neprispieva ani eurom. V každom prípade vás budeme informovať ako sa útulok bude vyvíjať.

Milan
Mari | 23-01-2012 20:09:34
Kedy asi bude utulok už v prevádzke a kde?Držím palce,nech sa Vám darí....
Registrovaný OZ TULÁK OZ TULÁK | 23-01-2012 15:59:08
Vážení priatelia a fanúšikovia.
Ospravedlňujem sa , ale nevšimli sme si túto debatu.
Všetkým Vám ktorí nám držia palce veľmi ďakujem. ďakujeme za akýkoĺvek príspevok. Ano, robili sme zbierku na fenočku Cindy vyhodenú v Šoporni ktorá mala škaredo zlomenú labku a mala obrovské bolesti. Operácia stála 300 euro, pre nás to bola veľká suma. Našťastie je veĺa dobrých ludí ktorých zaujímajú zvieratá a pomôžu. Vzhľadom na to že Facebook je fenoménom tejto doby, venujeme sa hlavne inzerovaniu psíkov , informovaniu a podobne na našej stránke na FB: OZ Tulák Sereď. O chvíľku budeme mať dokončenú www stránku:
www.utuloksered.sk , kde si budete môcť prečítať príbehy psíkov,pozrieť si psíkov ktorí hľadajú domov, psíkov ktorí nás opustili a podobne....Od augusta 2011 kedy sme začali aktívne pôsobiť sa nám podarilo umiestniť a zachrániť okolo 30 psíkov a niekoľko mačičiek. ďalších asi 11 zvierat máme v dočasných opaterách a hladáme im domov.
Áno , vieme že pustiť sa do útulku je veľmi ťažká a tŕsnivá cesta. Mám veľmi veľa priateľov kotrí pracujú alebo vedú nejaký útulok . Vieme s čím bojujú každý deń. A nielen s peniazmi....ale rozhodli sme sa do ísť aj napriek tomu že nás čaká ťažká cesta . Ale keď by si to každý povedal že je to ťažké ja do toho nejdem - ako by to potom u nás vyzeralo? nestál by ani jeden útulok ....

Katarína
abcd | 07-01-2012 05:15:08
Prečo sa do diskusie nezapájaju členovia s OZ TULAK a pán BAKO?Ved Vy o tom viete najviac.Zaujímalo by ma všetko okolo toho.Dakujem
abcd | 05-01-2012 05:06:38
Hovorí sa,kto nemá rád zvieratá,nemá rád ľudí-a to sa mi potvrdilo x-krát.....
ABCD | 05-01-2012 05:01:59
Ja každý mesiac budem posielať z učtu tých 10eur,to ani nezbadám,že mi tam chýbaju,aspon takto troškou prispejem.Držím palce OZ Tulák.A čo zbierky?Ked je taký prípad ako teraz,že treba na operáciu.
Majka | 05-01-2012 04:57:20
Poznám veľa ľudí,ktorí by pomáhali,len ako sa to rozbehne neviem,teraz potrebuju peniaze na operáciu jedného psíka,ja prispejem,čo vy?Keby každý poslal alebo do salonu Svet psov,kde sa môže všetko nosiť aj príspevky priniesol,veľmi by sme im určite pomohli.Nepoznám ani jedného člena OZ TULAK,no ich práca je neoceniteľná a neocenená mnohými.keby každý prispel čiastkou 10eur,čo je bagateľ,niečo by sa vyzbieralo na pomoc tým nemým tváram.PRIDAJTE SA,PROSIM!dakujem
kika | 04-01-2012 19:12:58
aj ja sa pridávam, tiež som za vybudovanie útulku v Seredi, aj za to, aby peniaze, ktoré sa vyberú na dani za psov sa dávali na činnosť OZ Tulák!!!!!Za tú dobu čo OZ funguje, spravili kus práce za čo im patrí veľká vďaka!!!!!
.... | 04-01-2012 10:22:56
To je pravda, ze je tu malo prispevkov a preto sa pripajam aby tan utulok bol zrealizovany. Myslim ze je to dobry napad, je vela ludi ktori maju radi zvierata a dufam ze pomozu.Urcite sa najdu aj dobrovolnici s vencenim, ved kolko deti nemoze mat doma psika a je lepsie takto vyplnit volny cas ,nez sa zbytocne poflakovat. Drzim palce aby to vyslo.
Abcd | 04-01-2012 05:14:19
Je až zarážajuce,ako málo príspevkov je k utulku pre psikov v našom meste.To tu žije toľko ľudí bez srdca a citu k nemým bezbrannným stvoreniam?!Hrozné,ale čo očakávať od SEREDE?!
Majka | 03-01-2012 06:43:53
Rozmýšľam nad tým,čo píšete,s tým,že nebude poplatok za psov,určite neprejde,ved to su peniaze zadarmo.Tí,čo su schopní psa sa zbaviť,určite za neho neplatia.Každý den OZTulák nachádza nejakého psíka,prosia ľudí o pomoc,o dočasku,takto si myslím,že by sa mali lepšie tí bezbranní tuláčikovia a hlavne by to pomohlo OZ TULAK a nebehalo by toľko psíkov-bezdomovcov po uliciach....
Robo Horvath | 02-01-2012 16:02:37
Útulok, je moc hrboľatá cesta, na ktorej je jama a keď do nej spadnete, tak už z nej sa nebude dať vyliezť. Stále nebudete mať peniaze na zriadenie, chod a údržbu útulku. Pokiaľ vám aj mesto dá peniaze vyzbierané ako poplatok za psov, je to veľmi málo na to, aby ste mohli existovať ako útulok, kde nebudú mať psíkovia peklo. Ja mám rád psov a za môjho života som už pomohol a zobral z útulku troch psíkov. Ale skôr by som vyvíjal na mesto tlak aby zrušili poplatok za prvého alebo jedného psa. Aj tak je to diskriminačný poplatok psičkárov voči chovateľom ostatných zvierat. Ľudia ak nebudú musieť platiť, nebudú psov vyhadzovať na ulicu a aj skôr si psíka zoberú ak bude na ulici. Táto možnosť sa dá skúšobne realizovať na rok či dva a potom sa vyhodnotí účinok. A hlavne to bude pre mesto určite prijateľnejšia možnosť ako dať pozemok, postaviť a financovať útulok. Neviem či by nebolo rozumnejšie vyskúšať najskôr takúto možnosť ako sa bezhlavo pustiť do útulku.
Majka | 02-01-2012 07:49:15
Ahojte,na SOL sa začne diskutovať o UTULKU,pridajte sa všetci,píšte....Dakujem
Majka | 01-01-2012 17:20:58
kde vlastne máte sídlo?Dakujem
Registrovaný OZ TULÁK OZ TULÁK | 19-12-2011 22:13:57
V najbližšej dobe spustíme webovú stránku www.utuloksered.sk kde budú k dispozícii všetky údaje týkajúce sa OZ TULÁK.
Aby som neukrivdil našim prispievateľom, na šteniatka z lesa nám prispeli aj priamo na trhoch, tieto peniažky sú započítané v celkovej vyzbieranej sume. Všetkým ďakujeme.
P.Z.. | 19-12-2011 20:47:28
Nieje zaco,su to len peniaze,vy robite zasluznu cinnost a je na kazdom cloveku ,ako sa k tomu postavi... Do buducna mozte pocitat s dalsimi prispevkami,dobre by bolo zvrejnit cislo uctu,kam sa daju posielat prispevky.Dakujem.

UPOZORNENIE: Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.

Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.

Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy. Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

Optik MORVAY AKCIA
Označenie inzercie
Reklamna plocha - bannerovy pruzok
Označenie inzercie
Pridať komentár
iLieky
Označenie inzercie
Reklamna plocha - bannerovy pruzok
Označenie inzercie
Reporteri
Označenie inzercie
Direct real Norea - REALITY
Označenie inzercie
Optik MORVAY
Označenie inzercie
Papiernictvo Kizze
Označenie inzercie
Begam Trnava
Označenie inzercie
Usporne vykurovanie
Označenie inzercie
LED ARENA
Označenie inzercie
Autopožičovňa Sereď
Označenie inzercie
Bezpecne mesto
Označenie inzercie
Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Sereď, Slovensko
Jasno
15°
C
72%
Východ 10 km/h
07:02
18:10

Štv

B

23°/12°

Pia

B

22°/9°

Sob

B

22°/9°

Vyhľadávanie
Posledné komentáre
Komentársmutok 11-02-2020 12:40:12:
Tragická dopravná nehoda medzi obcou Šintava a Šoporňa - AKTUALIZOVANÉ
KomentárPolícia Začala trestné stíhanie za zločin v kauze predaja rybníkov v P.Bystrici 08-10-2019 17:02:12:
Sereďskí rybári lovia opäť vo svojom revíri
KomentárPravda je len jedna 03-10-2019 17:26:08:
7. zasadnutie Obecného zastupiteľstva v Dolnej Strede dňa 3.júla 2019
Komentáranabela 26-09-2019 14:01:27:
Adrian Macho sa oficiálne ujal vedenia obce Šoporňa
KomentárSVD1 14-09-2019 20:22:21:
" V hudbe vyjadrujem svoje pocity "
Komentárveru 01-09-2019 17:42:35:
Z času na čas si zafajčil marihuanu, ktorú si sám dopestoval v dome vo Váhovciach
Komentárs.i.n. 30-08-2019 22:01:20:
Pripomeňme si hrdinov Slovenského národného povstania zo Serede
Komentáranonym 30-08-2019 19:54:00:
"Doteraz som sa nedožil výsledku zo strany MsU, poslancov MsZ v Seredi" - píše občan Serede
KomentárMiloš Majko 30-08-2019 12:57:35:
Prípad Jankovská nie je o stanovisku polície či právoplatnom rozsudku. Je o etike a morálke.
KomentárBlablablaha 29-08-2019 13:39:44:
Vláda schválila návrh nového zákona o občianskych preukazoch
Komentárivan 29-08-2019 11:08:33:
Seniorku v Trnave podvodníci nedostali. Legenda "vnuk".
Komentáruž pred 10 rokmi 29-08-2019 05:22:58:
Trnavská župa začína s rekonštrukciu Krajinského mosta v Piešťanoch a úseku cesty Podbranč - Myjava
Komentárteraz je 28-08-2019 08:18:20:
Obžalovanému starostovi Machovi pred prokurátorkou a sudcom do reči veľmi nebolo. Čo sa dozvieme na pojednávaní zajtra?
Komentárto nevymyslíš 27-08-2019 20:32:27:
Ministerka vnútra vymenovala nového prezidenta HaZZ
KomentárBaba Vanga 27-08-2019 17:15:31:
" Takže, aké riešenie sa núka, aby sme neprešľapovali na tej našej povestnej križovatke, kde nám zabíjajú štát ?" - píše Pavol Varga
Komentárpotecha 25-08-2019 13:41:57:
MFK Zvolen - ŠKF iClinic Sereď 0 : 2 (0 : 1)

Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Bottom panel

© SeredOnLine.sk všetky práva vyhradené. Obsah novín je chránený autorským zákonom č. 618/2003 Z.z. a medzinárodným právom.
Prepis , šírenie, či ďalšie kopírovanie tohto obsahu alebo jeho časti, a to akýmkoľvek spôsobom je bez predchádzajúceho súhlasu vydavateľa alebo autora článku zakázané.
Design: © Mgr. Matej Fraňo Logo a názov novín: © Miloš Majko
Noviny sú aktualizované priebežne.
Články uverejnené na SeredOnLine.sk neprechádzajú jazykovou korektúrou.
Redakcia a vydavateľ novín nezodpovedá za obsah autorov jednotlivých príspevkov. Redakcia a vydavateľ nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov a príspevky v diskusiách uverejnených v novinách.

Webdesign