Prihlásiť sa Prihlásiť sa | Registrácia Nová registrácia
Rescue Online | Sereď Online | SOL archív | Reportér 24

Najhoršia je mlčiaca väčšina
Označenie inzercie
Sereď Online

ISSN 1337-8481   Dnes je 18. 3. 2020, meniny oslavuje: , zajtra
RSS Export článkov
Top panel
Vrazda novinára a jeho priatelky nesmie zostat zabudnuta
Označenie inzercie
Wifina - internetove pripojenie pre verejnost
Označenie inzercie
RubrikyRubriky
FOTO
Označenie inzercie
ŠKOLA DEMOKRACIE
Označenie inzercie
EXPEDICIA BALKAN 2014
Označenie inzercie
Sherlock Holmes
Označenie inzercie
Lekáreň
Údaje o lekárskej službe na dnešný deň nie sú dostupné.

Kino Nova
Múzeum Sereď
Farnosť Sereď
Označenie inzercie
Historické fotografie
Sereď
Označenie inzercie
Linky
Videá

O rozpočte, nahrávaní OZ a zvláštnych názoroch na demokraciu.

Miloš MajkoDátum23. 02. 2019 22:00:52Témaobec Šintava
200

Šintava  |  Síce s malým oneskorením, no pre zachovanie kontinuity prinášame krátky pohľad na predposledné rokovanie OZ v Šintave vrátane zverejnenia videozáznamu z neho.

Poslanci OZ sa v roku 2018 stretli na poslednom zasadnutí. Niektorí sa posnažili a predložili aj poslenecký návrh, ktorý však bol zaradený až po krátkej výmene názorov. Snaha tento bod presunúť do budúcnosti bola viac ako zrejmá. Komu a prečo vyhovuje odsúvanie jednoduchých riešení na neskôr? Snaha o transparentné zabezpečenie nahrávania obecných zastupitelstiev skončila viac menej pre odborníkov ťažko akceptovateľnými podmienkami, ktoré sú  v súvislosti s nahrávaním OZ nezmyselné.

Ďalej bolo poslancami poukázané na bod kontrolnej činnosti na prvý polrok 2019 nemôže byť zaradený na toto rokovanie, nakoľko podľa zákona musí byť vyvesený 15 dní na verejnej tabuli. Hlavná kontolórka sa bránila tvrdením, že nevedela o konaní OZ 27.12.2018. Jej tvrdenie je čudné, keďže na ňou vypracovanom dokumente je dátum 10.12.2018.  Je zaujímavé, že stanovisko kontrolórky k návrhu rozpočtu na rok 2019 bolo vypracované o deň neskôr a doručené bolo včas. Nejedná sa o klamstvo, či antidatovanie dôležitého dokumentu? Kto teda zlyhal - kontrolórka, alebo obecný úrad?

Asi nadôležitejším bodom rokovania bol rozpočet obce, ktorého súčasťou je aj rozpočet základnej školy. Na niekoľko nezrovnalostí v rozpočte poukázal poslenec Šimulčík, no vzhľadom na personálne otázky v škole, budú tieto nezrovnalosti doriešené počas roka. Rozpočet bol poslancami OZ schválený. Poslanci schválili aj zníženie odmien zamestnancov OÚ na úroveň rozpočtu z roku 2017. Ide však len o symbolické gesto, ktorým je odstránené predvolebné rozdávanie verejných peňazí bývalým starostom obce Holičkom. Malo by sa jednať o cca 3000 Euro.

Ďalším dôležitým bodom OZ bolo už spomenuté nahrávanie zastupiteľstiev. Tu treba povedať, že poslanec Šimulčík navrhol externé nahrávanie a poslanec Kavoň chcel nahrávanie obcou, ak by to bolo finančne pre obec výhodnejšie. Ceny za externé nahrávanie mali byť porovnané s cenami svojpomocnej realizácie. V prípade že pôjde o externé nahrávanie, poslanec Kavoň navrhol technické podmienky, ktoré nedosahujú na internete ani niektoré celoštátne televízie. Dnes už vieme, že toto sa odzrkadlilo aj na počte záujemcov o vykonávanie tejto služby pre obecný úrad. O tom však v samostatnom článku.

Za zaujímavý názor je možné považovať tvrdenie občianky, či je nahrávanie najväčším problémom obce a či nie sú väčším problémom neopravené chodníky. Treba spomenúť, že práve nahrávanie a hlavne zverejňovanie nahrávok otvorilo občanom oči a umožnilo zmeny vo vedení obce. Za spýtanie sa stojí - prečo sa občianka o rozbité chodníky nezaujímala 8 rokov?

Na záver dovolím poukázať na podľa mňa dosť nešťastný výrok verejne vyslovený starostkou obce Režňákovou vo vztahu k SeredOnLine.sk. Verím, že po zverejnení tohto videa si uvedomila  čo vlastne verejne povedala.


Fotogaléria k článku:

200
Autor: Miloš Majko
200
Autor: Miloš Majko
200
Autor: Miloš Majko

Zobraziť všetky fotografie
200
Autor: Miloš Majko
200
Autor: Miloš Majko
200
Autor: Miloš Majko

200
Autor: Miloš Majko
200
Autor: Miloš Majko
200
Autor: Miloš Majko

200
Autor: Miloš Majko
200
Autor: Miloš Majko
200
Autor: Miloš Majko

200
Autor: Miloš Majko
200
Autor: Miloš Majko
200
Autor: Miloš Majko

200
Autor: Miloš Majko
200
Autor: Miloš Majko
200
Autor: Miloš Majko

200
Autor: Miloš Majko
200
Autor: Miloš Majko
200
Autor: Miloš Majko

200
Autor: Miloš Majko
200
Autor: Miloš Majko
200
Autor: Miloš Majko


Skryť všetky fotografie

Video k článku:


Komentáre k článku:

Komentovať môžu:
registrovaní menom
registrovaní nickom
›VŠETCI‹
Registrovaný Michal Ištok Michal Ištok | 03-03-2019 21:07:40
Vo viacerých príspevkoch diskutujúci namietajú transparentnosť voľby riaditeľky školy. Ako člen rady školy som sa celého procesu zúčastnil.

Výberové konanie na funkciu riaditeľa školy bolo 12.12.2018 vyvesené na stránke školy aj obce https://www.sintava.sk/urad-2/uradna-tabula-1/vyhlasenie-vyberoveho-konania-na-funkciu-riaditela-skoly-285.html Vzápätí aj na stránke ministerstva vnútra http://www.minv.sk/?vyberove-ksutt Tak ako to vyžaduje zákon. Zákonom sú tiež určené termíny ako dlho musí byť výberové konanie vyvesené. Prihlásili sa dvaja kandidáti. Teda prvýkrát po 16-ich rokoch to boli naozajstné voľby. Bývalý riaditeľ skrátka konkurenta nezvykol mať... Rada školy https://zssintava.edu.sk/page.php?id=7 má 11 členov (za rodičov, za zamestnancov školy, za obec). K voľbe riaditeľa boli prizvnaní ďalší dvaja členovia - za štátnu školskú inšpekciu a za okresný úrad odbor školstva - spolu 13 ľudí volilo spomedzi dvoch kandidátov. Samotná voľba bola tajná. Zvolená riaditeľka dostala 10 hlasov, proitkandidát 3 hlasy. Opäť, hoci výsledok volieb bol jednoznačný, predsa len nebol jednofarebný, ako za éry Martina Bodisa.

Nevidím na celom procese žiadnu netransparentnosť, naopak konečne po rokoch boli voľby také ako majú byť. Až je divné, že tí istí diskutujúci nenamietali transparentnosť napr. v roku 2017, keď jediný kandidát dostal 100% hlasov.

Michal Ištok, člen rady školy
Pre Hon un | 02-03-2019 14:22:54
Presne! Kde je ta transparentnost a riadne vyhlasene vyberove konanie? Riaditelka bola vopred jasna, to sa vedelo dopredu.
Je to diskriminacia pri vyberovom konani zohladnovat odkial clovek je, vidno,ze pani starostka o personalistike nema ani ponatia bo toto je trestne pri vyberku niekoho diskriminovat len preto ze nie je z obce!
Cize riaditelka vieme ako bola zvolena-uz davno vopred, kto bude dalsi? Traktorista? Vychovavatelka?
Vyhrazacka | 02-03-2019 14:15:06
Pani starostka uz ukazuje svoju pravu tvar, ide sa obcanom vyhrazat? To kde sme? Toto je v poriadku? Takato arogancia a vyhrazanie su transparentne? Je zvolena nech je aj 24 hodin na cintorine a po obci a strazi je to jej praca byt pre obcanov 24 hodin 7 dni v tyzdni, tak nech sa teraz nevyhraza ale kona. Zbytocne sluby a klamstva pred volbami nech sa aj teraz konecne predvedie a daco urobi pre obcanov!
Pan Majko ani vas uz zrazu nepotrebuje a nechce medium ktore urobilo obci zle meno, ked pred volbami robila rozhovor a pisala tu stvave komentare, roznasala spolu so svojimi namornikmi transparentnu samospravu aby narobila zlo vtedy ste jej bol dobry a teraz? Zrazu ked niekto poukaze na jej neschopnost vas nechce. Verim,ze budete mat tie gule a nadalej budete tak “transparentny”a budete monitorovat ju a jej tim.
jana | 02-03-2019 13:59:16
pre Majka | 01-03-2019 17:48:15 : Píšete , že nebolo výberové konanie a bola tam automaticky dosadená pani Endelová? A ja sa pýtam a? Prečo nemôže viesť školu niekto , kto nie len ,že je rodený Šintavan a má na to predpoklady? Či len niekto , kto je z Nitry a nie je domáci môže viesť školu? Takto je to správne každá obec ,by si mala v prvom rade vyberať domácich ,až potom z iných miest. A ešte dodám ,že som vôbec nesledovala boj o starostovkú stoličku .Len sa my páči , že je konečnevo vedí náš človek zo Šintavy. Či sa osvedčí je už na nej...
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 02-03-2019 12:10:26
pan novinar, | 02-03-2019 11:19:09 | - tak teda moja reakcia.

Mylite sa, NEBOLO mojim cielom zbavit sa starostu Holicku.

Mojim cielom je TRANSPARENTNA SAMOSPRAVA a co sa tyka Sintavy, venoval som jej stovky hodin svojho casu a BEZPLATNE.
Opakujem - UPLNE BEZPLATNE. Sol je tym pravdepodobne najvacsim sponzorom obce.

To, ze exstarosta Holicka transparentnu samospravu NEbudoval, NEreprezentoval a ani nezabezpecil nie je moja chyba, ale jeho.

Ak by bol smenil pristup z arogantneho a neschopneho starostu na normalne komunikujuceho a schopneho - pre mna za mna, nech by tam bol do smrti.

Zmena nastala nielen pre moju osobnu angazovanost, ale aj pre osobnu angazovanost a odvahu zopar obcanov, ktori sa odhodlali postavit svojvoli starostu a jeho neschopnosti celom a - vyslo im to. Osobne viem, kolko penazi, casu a energie takyto zapas stoji a kolko nepriatelov kazdemu z nas vytvoril a denne vytvara.

Vdaka teda za angazovanost kazdemu jedincovi, ktory sa dokaze pod svojim menom VEREJNE postavit arogancii moci a to napriek tomu, ze vie ako strasne poskodi sebe, rodine a svojmu pripadnemu podnikaniu.
Vnimam to ako vyssi ciel, hodnotu a urcitym sposobom aj ako pooslanie.

Zmena teda nastala, no mne ide oto, aby bola trvala a aby boli v obci nastavene pravidla tak, ze bude v podstate jedno, kto bude "pri moci".

Preto aj moje zatial jemne upozornenie na uplne nevhodne vyjadrenia, ktore na zastupitelstve padli.

SOL a ja osobne som nebol a nie som viazany k ziadnemu volenemu zastupcovi a na sucasne vedenie obce a poslancov sa pozeram UPLNE ROVNAKO, ako na vedenie minule.

Takze dalsi clanok bude podstatne kritickejsi s tym, ze sa v nom najdu konkretni ludia s menami a funkciami. Nie preto, lebo by som snad ja chcel, ale preto, lebo keby som nepisal pravdu vychadzajucu z faktov, nebol by som nestranny a svojim sposobom opravnene by sa niekto mohol domnievat, ze sucasnemu vedeniu obce snad naddrzam.

Ako som uz napisal, Sintave som venoval mimoriadne vela casu, energie a tym pochopitelne aj penazi a tak udrzanie transparentnosti je mojim prioritnym zamerom.

Hlavne v dnesnej dobe su ludia zbyknuti, ze kazdy robi len to, za co je zaplateny a nik nieje ochotny urobit nic zadarmo. A uz vobec nie pre dosiahnutie "nejakej" transparentnej samospravy.

Roboil som to (a nielen v Sintave), robim to a budem to robit.

Preto som sa ani neprihlasil do "vyberoveho konania" na nahravanie OZ.

Uz z vyjadrenia na OZ je zrejme, ze snaha "vynechat SOL" je zrejma. Verejnej diskusii bol podrobeny Holicka s poslancami, bude aj Reznakova rovnako so vsetkymi poslancami.

To, ako budu vnimani nie je v rukach mojich, ale vylucne ich.

Takze SOL na OZ bolo, je aj bude. Ak nahodou nebuem mat cas, alebo budem mat inu prioritu, diskusii bude podrobeny zaunam vyhotoveny pre obec a obcou zaplateny.

Dnes je este skoro hovorit, ako sa zmena osvedci, ja si vsak myslim, ze to bude v pooriadku a v prospech obcanov. A o to predsa ide, nie?
pan novinar, | 02-03-2019 11:19:09
Nemam vo zvyku pisat vas sem,ale ked uz som napisala,tak to dokoncim.chapem,ze sa vam nepaci mierna kritika,az to vobec kritika bola.iba som sa spytala,ci mi vysvetlite ten podivny nazor clanku o demokracii.nic viac.vy ste ma oslovil,nech konkretizujem.to som urobila a preto nechapem,preco vam zrazu zalezi na podpise pod prispevkom.medium patri vam a vy umoznujete diskusiu aj anonymne.ak sa vam nepaci,tak ju zruste ,ale odpovedajte na otazku,ked ste o nu ziadal.vidim,ze ste jeden z tych ..tuctovych novinarov,ktory sa riadi heslom cim horsie,tym lepsie.sledujem zo zahranicia dianie v sintave,pretoze som rodacka,cakala som,ako dopadnu volby,tesim sa ze dopadli dobre,tak skuste pochopit,ze na vas neutocim,iba sa pytam.nebolo snad aj vasou snahou pomoct obcanom obce zbavit sa starostu holicku?tak preco hned na zaciatok ten konfrontacny ton?zlebo je za tym nieco osobne?zeby podmienky nahravania ?neviem,pytam sa.tak prosim,naucte sa ako novinar aj kritiku prijat,nie len o nej pisat.
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 01-03-2019 23:43:05
pan majko,neodpovedali | 01-03-2019 21:56:07 | - clanok povazujem za dostatocny. Ak nechapete, moja rada uz padla.

To, co som chcel ozrejmit ja, je - citujem:

" A to trochu narazam aj na pana majka,ktory wvojim komentarom tiez hlada problem,ktory neexistuje.."
pan majko,neodpovedali | 01-03-2019 21:56:07
Ste mi na konkretnu otazku,o ktoru ste ma ziadali....
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 01-03-2019 20:46:48
pre Majka | 01-03-2019 17:48:15 | - na rozdiel od Vas, ja sa pod svoje clanky a prispevky podpisujem menom a priezviskom, preto pisem len to, o com mam vedomosti a co viem dokazat.

O Vami ANONYMNE prezentovanych veciach nemam ziadnu vedomost.

SOL som ale pred 11 rokmi zalozil na principe, kde moje vedomosti a znalosti nie su prvorade a jedine spravne a tak mate moznost registrovat sa a POD SVOJIM MENOM A PRIEZVISKOM napisat to, co tvrdite anonymne.

Takze niet demokratickejsej moznosti a sance podialat sa na transparentnosti, ako publikovat svoje poznatky na SOL. To ale chce za VEREJNE napisane veci niest OSOBNU ZODPOVEDNOST.

Ocakavam teda, ze ma budete kontaktovat s tym, ze ste registrovany/na a realne Vam zalezi na transparentnosti a budete pisat pod svojim menom.

Som si isty, ze vela obcanov caka na Vas clanok a uvitaju ho.

Na druhej strane nevylucujem, ze sa moze niekto Vasimi verejne no anonymne napisanymi vyrokmi citit poskodeny a domahat sa svojich prav.

Uvidime...
pre Majka | 01-03-2019 17:48:15
Je to vec nazoru. Istok pisal clanky o netransparetnom vianocnom vecierku. Vysledkom bolo odstupenie riaditela k comu prispelo aj SOLANO. Preco nenapisete clanok o vyberovom konani na post riaditelky. Dopredu dohodnuta akcia. Vyberove konanie zverejnene len na stranke skoly, nie na stranke obce co je zriadovatel. Ale to sa transparentnej samospravy netyka? Alebo sa to len novinarovi nehodi a p. Istoka sa evidentne netyka. Ved bude zastupujuci poslanec.
zmena | 01-03-2019 15:20:55
Myslím ,že sa situácia v Šintave zmenila k lepšiemu snáď aj v iných dedinách to po čase pôjde.
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 01-03-2019 09:02:57
Tam, kde o veciach verejnych rozhoduju obcanmi voleni zastupcovia bola, je a vzdy bude demokracia, o aku budu mat zaujem volici.

Ak sa volici vykaslu na kontrolu spravy veci verejnych, tak jednotlivci ktorym bola do ruk dana moc, tuto zacnu vyuzivat a neskor zneuziovat.

Az zasledne samych seba presvedcia o tom, ze robia spravne, ze su najlepsia moznost a dokonca ze su nenahraditelni.

Nasledne uz len otazku tykajucu sa veci verejnych zacnu vnimat nielen ako utok na zastavany urad a ich funkciu, ale zial aj na svoju osobu.

No a ti skutocne "najtalentovanejsi" jedinci cestou moci a silou svojej funkcie ludi zaujimajucich sa o veci verejne a vykon ich mandatu, zacnu povazovat za svojich nepriatelov, skodcov obci, mestu a statu a cestou moci ich perzekuuju, znevyhodnuju a diskriminuju.

To nie je moja konstrukcia, ale fakty dnes viditelne na konkretnych pripadoch od najvyssej politiky, az po tu najzastrcenejsiu obec.

Nappriek uvedenemu stale tvrdim, ze to "nie je chyba" resp. nieje len chybou z retaze odtrhnutych volenych zastupcov, ale hlavne apatickych a o veci verejne sa nezaujimajucich obcanov.
daniel | 01-03-2019 08:49:27
Čo to tu stále meliete o demokracii ? Na Slovensku nikdy nijaká demokracia nebola a toto čo tu je teraz je diktatúra riadená nosatými. naši politici sú iba panáci poslušne plniaci príkazy Bruselu a Júesej
tak takto? | 01-03-2019 08:16:18
Co ste mysleli pod nazvom clanku o zvlastnych nazoroch na demokraciu?
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 28-02-2019 16:08:34
myslim ,pan mako,ze ste | 28-02-2019 14:00:29 | - skutocne nechapem Vase narazky a nie som zvyknuty "choditokolo horucej kase". Na rovinu napiste, co ste mal na mysli.
myslim ,pan mako,ze ste | 28-02-2019 14:00:29
Dostatocne scitany nato,aby ste sa nasli v mojom prispevku..resp. skuste sa hladat v tych vasich.novinar nie je novinarom iba vtedy,ked hlada problem vsade,aj tam,kde nie je.ja viem ze viete o com pisem a chapem,ze pozitivne reakcie ludia citaju menej,ale trochu menej jesitnosti by vam skutocne prospelo.a to neurazam,iba konstatujem
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 28-02-2019 02:08:09
vyhrazat? | 27-02-2019 07:03:04 | - prosim konkretizujte svoju narazku v suvislosti s mojim menom. Dakujem
Hon-un 053.1 | 27-02-2019 23:36:16
Mňa by zaujimalo kedy pani starostka vyhlasi výberové konanie na pracovne miesto obecneho traktoristu pokial viem stale tam nikto neni.su dve možnosti bud ho nepotrebujeme otom ale pochybujem alebo miestečko ma už niekto slubené??? Veď pani riaditelku zš. Uz mame "vybavenu" tak mozme vyberať ďalej či?
sepultura666 | 27-02-2019 07:29:03
Fe-ki-sov-ce 2 ???? ;-))
vyhrazat? | 27-02-2019 07:03:04
Komu to pripada ako vyhrazanie?podla mna sa snazi udrzat poriadok,keduz obcania su tak uvedomeli a hazdu odpad vedla kontajnera..vyhrazal sa holicka,ze vam zastavi vodu!nato ste zabudli??vsade hladate senzaciu,aj tam,kde nie je..chapem odporcov noveho vedenia,ale trochu sudnosti by nezaskodilo. A to trochu narazam aj na pana majka,ktory wvojim komentarom tiez hlada problem,ktory neexistuje..
Obcan | 27-02-2019 05:45:25
To nikomu nevadi , ze tam bol neporiadok?!
To ste dopadli - vyhrazky obcanom | 26-02-2019 21:43:11
Ona sa ide vyhrazat zatvaranim cintorinov pocas Vianoc. Toto je uz ina arogancia!
potecha | 26-02-2019 21:22:40
Pani starostka sa uz pevne v kresle uvelebila a SeredOnLine uz nebude potrebovat,tak ako ho nepotreboval ani HOLICKA a tych 15 obcanov na zasadnuti OZ,tak to je sila...SINTAVANIA to ste ale dopadli...
Vyhrazanie starostky | 26-02-2019 19:41:10
Tak pan reporter - Vasa misia v Sintave konci! Pani starostova sa pekne vyfarbila! Simulcik ju slabo pripravil - treba do buducna napisat, co chceme hovorit.
Pozrite 1hod 16 min - ona sa ide vyhrazat!
Nech zacne nieco robit a nie vyhrazat sa obcanom!
Sintava - takto sme dopadli!
Hroza
zvedavý | 24-02-2019 18:08:11
a výborne to ide aj bez invektív a hrubej arogancie starostu.
Držím palce celému zastupiteľstvu.

UPOZORNENIE: Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.

Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.

Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy. Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

Optik MORVAY AKCIA
Označenie inzercie
Reklamna plocha - bannerovy pruzok
Označenie inzercie
Pridať komentár
iLieky
Označenie inzercie
Reklamna plocha - bannerovy pruzok
Označenie inzercie
Reporteri
Označenie inzercie
Direct real Norea - REALITY
Označenie inzercie
Optik MORVAY
Označenie inzercie
Papiernictvo Kizze
Označenie inzercie
Begam Trnava
Označenie inzercie
Usporne vykurovanie
Označenie inzercie
LED ARENA
Označenie inzercie
Autopožičovňa Sereď
Označenie inzercie
Bezpecne mesto
Označenie inzercie
Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Sereď, Slovensko
Jasno
15°
C
72%
Východ 10 km/h
07:02
18:10

Štv

B

23°/12°

Pia

B

22°/9°

Sob

B

22°/9°

Vyhľadávanie
Posledné komentáre
Komentársmutok 11-02-2020 12:40:12:
Tragická dopravná nehoda medzi obcou Šintava a Šoporňa - AKTUALIZOVANÉ
KomentárPolícia Začala trestné stíhanie za zločin v kauze predaja rybníkov v P.Bystrici 08-10-2019 17:02:12:
Sereďskí rybári lovia opäť vo svojom revíri
KomentárPravda je len jedna 03-10-2019 17:26:08:
7. zasadnutie Obecného zastupiteľstva v Dolnej Strede dňa 3.júla 2019
Komentáranabela 26-09-2019 14:01:27:
Adrian Macho sa oficiálne ujal vedenia obce Šoporňa
KomentárSVD1 14-09-2019 20:22:21:
" V hudbe vyjadrujem svoje pocity "
Komentárveru 01-09-2019 17:42:35:
Z času na čas si zafajčil marihuanu, ktorú si sám dopestoval v dome vo Váhovciach
Komentárs.i.n. 30-08-2019 22:01:20:
Pripomeňme si hrdinov Slovenského národného povstania zo Serede
Komentáranonym 30-08-2019 19:54:00:
"Doteraz som sa nedožil výsledku zo strany MsU, poslancov MsZ v Seredi" - píše občan Serede
KomentárMiloš Majko 30-08-2019 12:57:35:
Prípad Jankovská nie je o stanovisku polície či právoplatnom rozsudku. Je o etike a morálke.
KomentárBlablablaha 29-08-2019 13:39:44:
Vláda schválila návrh nového zákona o občianskych preukazoch
Komentárivan 29-08-2019 11:08:33:
Seniorku v Trnave podvodníci nedostali. Legenda "vnuk".
Komentáruž pred 10 rokmi 29-08-2019 05:22:58:
Trnavská župa začína s rekonštrukciu Krajinského mosta v Piešťanoch a úseku cesty Podbranč - Myjava
Komentárteraz je 28-08-2019 08:18:20:
Obžalovanému starostovi Machovi pred prokurátorkou a sudcom do reči veľmi nebolo. Čo sa dozvieme na pojednávaní zajtra?
Komentárto nevymyslíš 27-08-2019 20:32:27:
Ministerka vnútra vymenovala nového prezidenta HaZZ
KomentárBaba Vanga 27-08-2019 17:15:31:
" Takže, aké riešenie sa núka, aby sme neprešľapovali na tej našej povestnej križovatke, kde nám zabíjajú štát ?" - píše Pavol Varga
Komentárpotecha 25-08-2019 13:41:57:
MFK Zvolen - ŠKF iClinic Sereď 0 : 2 (0 : 1)

Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Bottom panel

© SeredOnLine.sk všetky práva vyhradené. Obsah novín je chránený autorským zákonom č. 618/2003 Z.z. a medzinárodným právom.
Prepis , šírenie, či ďalšie kopírovanie tohto obsahu alebo jeho časti, a to akýmkoľvek spôsobom je bez predchádzajúceho súhlasu vydavateľa alebo autora článku zakázané.
Design: © Mgr. Matej Fraňo Logo a názov novín: © Miloš Majko
Noviny sú aktualizované priebežne.
Články uverejnené na SeredOnLine.sk neprechádzajú jazykovou korektúrou.
Redakcia a vydavateľ novín nezodpovedá za obsah autorov jednotlivých príspevkov. Redakcia a vydavateľ nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov a príspevky v diskusiách uverejnených v novinách.

Webdesign