Prihlásiť sa Prihlásiť sa | Registrácia Nová registrácia
Rescue Online | Sereď Online | SOL archív | Reportér 24

Najhoršia je mlčiaca väčšina
Označenie inzercie
Sereď Online

ISSN 1337-8481   Dnes je 18. 3. 2020, meniny oslavuje: , zajtra
RSS Export článkov
Top panel
Vrazda novinára a jeho priatelky nesmie zostat zabudnuta
Označenie inzercie
Wifina - internetove pripojenie pre verejnost
Označenie inzercie
RubrikyRubriky
FOTO
Označenie inzercie
INFOSLOBODA Transparentnosť v samospráve
Označenie inzercie
EXPEDICIA BALKAN 2014
Označenie inzercie
Sherlock Holmes
Označenie inzercie
Lekáreň
Údaje o lekárskej službe na dnešný deň nie sú dostupné.

Kino Nova
Múzeum Sereď
Farnosť Sereď
Označenie inzercie
Historické fotografie
Sereď
Označenie inzercie
Linky
Videá

"Nový druh športu" na ulici Cukrovarskej? - píše čitateľka

redakcia SOLDátum20. 02. 2017 18:25:15TémaRedakčná pošta

"Dobry den, p. Majko,

chcela by som upozornit na novy druh sportu, ktory sa rozmohol v nasom meste. Konkretne v lokalite Cukrovarska. Jedna sa o rallye pod oknami blokov 758 a 757. Niektori vodici si smelo zaparkuju svoje vozidla na pristupovych chodnikoch ku vchodom a kedze odist im znemoznuju vozidla zaparkovane popri hlavnom chodniku, nemaju problem narobit tankodrom pod oknami na trave medzi stromami. Vcera, t.j. 19.2. 2017 uz konecne mestska policia nasadila prvym (ako to slusne napisat) idiotom  papuce. Tiez by ma zaujimalo, ako odidu machri, parkujuci na betonovom ostrovceku medzi blokom 758 a 757. No jedine asi tak, ze si to svihnu dozadu a prejdu po chodniku az ku Kauflandu. lebo ina cesta nevedie. Vcera vecer som vencila psa. Vzadu, za blokom 757 je len uzky chodnik. Ale macher tam mal odstavene auto. Ked som ho upozornila, ze toto nie je cesta, tak mi vynadal, ze co sa staram a on sa stahuje a tam predsa ziadny zakaz nie je, cize je to povolene!!!  Popri tom uzkom chodniku od Kauflandu su  vyjazdene kolaje ako od traktora...je to nieco otrasne...To skutocne potrebujeme na vsetko zakazove znacky? To clovek s priemernou inteligenciou nevie, ze po chodniku sa autom nejazdi? To som jedina, komu to vadi? To policia v nasom meste o tomto nevie?

Bola by so Vam vdacna, keby ste tento problem nacrtli na strankach denniku, pripadne napisali clanok, nech sa s tymto problemom konecne nieco deje.
Je nas tu par nadsenkyn, ktore sa starame  o poriadok a krajsie prostredie, chceme si zveladovat svoje okolie a citit sa prijemne...
 
Tak by ma zaujimalo, ci takyto borci by si rozryli vlastnu predzahradku tak, ako to robia pred vlastnym vchodom a pod vlastnymi oknami."
 
 
- - -
pozn.redakcie:
E-mail je podpísaný menom a priezviskom, s uvedením adresy a tel. čísla, no autorka e-mailu požiadala o zachovanie anonymity, čo dodržujeme.
 
 

Komentáre k článku:

Komentovať môžu:
registrovaní menom
registrovaní nickom
›VŠETCI‹
anonym | 23-02-2017 10:10:30
To je problém asi všade aj na Jesenského, všade. Pani si pustí psíka von, zostane fajčiť na schodoch a na psíka kašle. Zostávajú všade samé výkaly. A mnohí ďalší...Človek na to nemá nervy, môžte sa snažiť skrášľovať si okolie. O ohorkoch z cigariet nehovoriac, lietajú na zem rovno z okien a balkónov...Ľudia nemajú prosto úroveň a žiadnu úctu voči svojmu okoliu a životnému prostrediu...
feroo | 23-02-2017 09:32:49
tu kritizujete auta a co ty psickary tie hovna kto bude zbierat?ved vchody 758 maju najviac psov a nevidel som zatial nikoho kto by zbieral hlavne ty co maju bielich psov
shelley | 22-02-2017 05:19:00
Keby sa všetci takíto magori odsťahovali preč, to by bolo dobre! Ja by som oželel aj ten trávnik.
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 21-02-2017 21:35:22
seREdan | 21-02-2017 21:14:48 | - netvrdim ze ste sa niecoho dopustil a ani ze pouzivate nevhodne vyrazy. Diskusia zatial zostane v stave v akom je, nie preto ze by mi vyhovovalo opluvanie mojej osoby alebo kohokolvek ineho, ale z uplne inych dovodov, ktore rozoberat nebudem. Dalsie upravy v nej su vsak neodvratne a blizia sa. Nastanu vsak vtedy, ked to bude vyhovovat mediu a mne, nie niekomu kto sa roky systematicky na mediu, praci a penazi inych prizivuje. Ja si slobodu slova a demokraciu vazim a som si vedomy faktu, ze prava sa okliestuju lahko, no ziskavaju mimoriadne tazko. Preto kazdy krok a stiahnutie kazdeho prispevku starostlivo zvazujem a moznosti vyplyvajuce mi z vlastnickych prav nezneuzivam. K takemuto postoju systematicky vediem aj ostatnych administratorov a ludi, ktori administratorskymi pravami disponuju. Vo vztahu postojov k mediu najskor pred obyvatelmi mesta a obcanmi platiacim chod celej samospravy v plnej miere identifikujem tych, ktori ucelovo a systematicky rozvoju media skodia, diskriminuju medium a obcianske zdruzenie Obcan rozhodni pred inymi a az nasledne urobim opatrenia, ktore takemuto konaniu zamedzia.
SOL bude onedlho oslavovat desiate vyrocie svojej existencie, je zakladatelom asociacie nezavislych internetovych medii a poziva kredit, ktorym sa nemozu pochvalit ani niektore celostatne media. Zdoraznujem, ze to nie je zasluha jednotlivca ale celeho timu ludi, ktori pochopili, ze len vzajomnou komunikaciou je mozne hybat veci dopredu a mnohi z nich neodradilo ani riziko vyplyvajuce z anonymnej diskusie.
SOL nedegeneruje prispievatelov ale snazi sa ich vzdelavat. V mnohych pripadoch su vsak socialne siete a hulvatske zvyky siroko podporovane prave na nich rychlejsie a ucinnejsie, takze nas caka este velky kus roboty. Ak ovsem neuzname, ze vynalozena namaha sa nerovna potencialne ocakavanemu vysledku.
Inak dakujem za kazdy podnetny diskusny prispevok a tesim sa na vasu identifikaciu menom a priezviskom.
seREdan | 21-02-2017 21:14:48
Miloš Majko | 21-02-2017 15:42:24
začnem odspodu:
- no min. tým, že nepoužívam výrazy nehodiace sa do verejnej diskusie, ktoré tu niekoľko úbožiakov používa a vy sa na to nečinne prizeráte. Mimochodom, nemám žiadny problém identifikovateľne sa podpísať za predpokladu, že si v diskusii spravíte poriadok a ochránite slušných ľudí od hulvátov, ktorým nič nie je sväté. Nenosím plechovú masku aby som sa chránil pred pľuvancami rôznych idiotov
- nemyslel som, že keď som čítal v rubrike ČLÁNKY príspevok, ktorý ste pomenoval \"POSTREH A NAZOR OBCANA\" že som sa dopustil priestupku. Sorry! Moja reakcia smerovala niekam inam
-priznám sa, obsahu druhého odstavca moc nerozumiem. Čo má spoločné s mojim príspevkom. Celkom určite nie som žiadny volený zástupca občanov
- asi nie som ďaleko od pravdy, ak poviem, že SOL nie je jediné médium na Slovensku, kde možno anonymne a zdarma diskutovať. Ale diskusia na túto tému tu bola pretriasaná už viac krát a nemám záujem v nej pokračovať. Ak vám môžem ponúknuť riešenie, spoplatnite prístup na SOL alebo aspoň do diskusie a veľmi rýchlo sa problém vyrieši! Aj ten váš.
p. Hanus, | 21-02-2017 18:44:29
dakujem za snahu riesit dany problem.

Ako tu uz niekto napisal, spolocnost, ako taka upada. Z diskusnych prispevkov sa da jasne vyspecifikovat, kto do ktorej skupiny patri. Ti, ktorym nerobi problem nerespektovat ziadne pravidla sa prejavuju agresivne, vulgarne a arogantne. Neberu ohlad na nikoho. Vidia iba seba. Je to smutne, ze im neboli vstepene zakladne ludske hodnoty ako respekt, ucta, slusnost a vztah k majetku, okoliu, prirode a inym ludom. A preto si myslia, ze mozu vsetko.
pre Arogancia | 21-02-2017 18:31:08
Vazeny pane, zrejme Vam citanie s porozumenim vela nehovori. Ked sa niekto stara vo volnom case o skulturnenie zivotneho prostredia o svojom okoli, nenecha v trave kopky po svojom psovi. Odpratava bordel po vsetkych. Vo svojom volnom case. A ziadny humus okolo seba nevytvara. A robi to aj pre Vas. Pre vserkych. Aby ste sa aj Vy citili dobre. Ale toto je pre Vas zrejme neznamy pojem. Odstahovat sa, nechat po sebe humus a viac Vas nezaujima. Okrem toho, tu sa spomina sustavne parkovanie pri vchodoch, prejazd po chodnikoch, po travnikoch, medzi stromami. Kto sa stahuje, stahuje sa zvycajne v doobednajsich hodinach, kedy tych zaparkovanych aut popri hlavnom chodniku je minimum. Nenaklada auto pri skolskom plote pod ruskom tmy
Arogancia | 21-02-2017 17:32:33
Ľudia ste jedne velke spiny,ako keby vy ste sa nikdy nestahovali.Vpredu dobre ze kazdy kazdemu nevylezie na chrbat... jedno auto na druhe len aby ste mali auticko pred vchodikom v noci.Tento svet je jeden hnus a arogancia,za to ze sa len dakto stahuje.A stahovat a parkovat je dost velky rozdiel!!!!!!Ved aj na vas dojde \"ochrancovia prirody\" hlavna vec,ze hovna po svojich psickoch si odpratat neviete!!!!Vodu kaze,vino pije,ze dama 😂
Michal Hanus | 21-02-2017 16:26:40
Este doplnim, ze na najblizsej komisii pre rozvoj mesta sa bude riesit navrh na rozsirenie prakovacich miest na Cukrovarskej pri trafostanici, cca 150m2, dalej 3 prakovacie miesta pre ucitelov pri Fandlyho MS. S veducou oddelenia sme riesili vyznacenie prakovacich miest na Cukrovarakej. Je toho viacej.
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 21-02-2017 15:42:24
seREdan | 21-02-2017 13:54:40 | - uz uvod je uplne zly a nepravdivy.
Nejadna sa o clanok, ale o POSTREH A NAZOR OBCANA, na ktory ma pravo z Ustavy SR. Problem je, ze takpovediac \"verejnopravne medium\" financovane z dani obcanov vyjadrit svoj nazor anonymne (s ochranou pred pripadnou perzekuciou) neumoznuje.

Voleni zastupcovia zial VYUZIVAJU IBA ANONYMNE HLASY OBCANOV PRI VOLBACH, ktore ich dostanu k moci. Nasledne anonymne otazky obcanov vsak ignoruju.

Jedinou nahradou pre obcanov je tu SOL, na ktore sa obcianka s doverou obratila a SOL jej doveru nesklamalo.

To, ake prispevky diskutujuci pisu je na nich, ako aj v pripade Vasom. Aj Vy teda sluzbu Vam zdarma poskytovanu v sukromnom medialnom priestore vyuzivate.

Moja otazka na Vas - cim sa odlisujete od ostatnych anonymov?
Michal Hanus | 21-02-2017 15:36:59
Pre Susede.Vidim. Dakujem za Vasu doveru. Na zastupitelstve som riesil parkovanie na Cukrovarskej s veducou prislusneho oddelenia. Malo by prist k naprave.
Jozef | 21-02-2017 14:57:20
...a ked si pozries mapu, tak po tych istych trasach.
Suptel.
INFO | 21-02-2017 14:31:21
ASI VÁS NEPOTEŠÍM ALE V BLÍZKEJ DOBE PRÍDE V UVEDENEJ LOKALITE K ĎALŠEJ ROZKOPÁVKE A POKLADANIU OPTICKÝCH KÁBLOV... BLIŽŠIE INFO TU: http://www.sered.sk/spravy/3881
seREdan | 21-02-2017 13:54:40
Samotný obsah tohto článku jasne naznačuje a hlavne úroveň diskusie pod ním, že sú produktom liberálneho neomarxizmu a smerujú neomylne spoločnosť k dekadentnému úpadku. Jediné, čo nás môže \"tešiť\" je, že nie je to problém len Serede. Pri čítaní príspevkov niektorých diskutujúcich som nadobudol pocit, že sa presťahovali do blokov 757 a 758 z dolného konca Cukrovarskej. A admin sa na to len pozerá....
Lolo | 21-02-2017 04:04:18
K*k*t | 21-02-2017 03:22:28 - a keď sa zobudis tak si vezmi do ruky knižku slovenského jazyka aby si sa mohol prekrstit
K*k*t | 21-02-2017 03:22:28
Každý roby picoviny ale keď tie picovny nerobyte vy tak vám to prekaza. Keď sa pozerám na to čo tu ľudia píšu tak len sa na to pozerám a hlave mám hlas že ľuďom jebe.(myslím celé sered online) aj tie články proste sra*ky len úbohé pokúsi zaujať ludy.
Idem spať bru noc
Obcan | 21-02-2017 00:16:08
Aj vobec. Zachvilu vsade by bol len beton a ziadna zelen
vodic | 20-02-2017 23:05:10
jasne treba zakazat parkovat vobec
Obcan | 20-02-2017 22:58:10
Treba zakazat parkovat pri kine nova ludom co idu cvicit a na kavicku. Nech parkuju pred bilu alebo kauflacom
Ach boze | 20-02-2017 22:56:50
Milá pani poviem vám jedno keď sa budete stahovat alebo prerabat som zvedava ci budte obletovat cely cinziak aby vam uvoľnil miesto pred vasu bytovku ...a co i len uvidim ze ste to vy tak okamzite na vas volam políciu ze robite kolaje ako taktor ..a ked.si myslíte ze.clovek bude patkovat pred kauflandom ze.vam fanatikom co vam zalezi tak strasne na.kusok zelene bez tak je to tam na p*** ze budem nosit tie tazke vreca dosky a podobne veci tak ste.na velkom omyle ...potom si zavolam osobne vas aj vase kumpanky aby ste mi pomohli odniest tie vreca ok ?
Obcan | 20-02-2017 22:54:30
Suhlasim. Za cinziakom urcite nie. Je tam kusok zelene a kazdy tam mame spalnu a decku izbu otocenu a zase v noci pocuvat startovanie a buchot to asi nie. Podla mna uz ani neni velmi kde robit parkoviska
vodic | 20-02-2017 22:42:25
lebo sa to vyriesi samo,ludia predaju auta a budu chodit peso.
Vlado | 20-02-2017 22:31:33
Niekto zavolal políciu, pár týpkov dostalo papuču, pokutu, a čo ďalej?Že je tu málo parkovacích miest vieme všetci, že sa nemá parkovať na chodníkoch pred vchodmi je tiež každému jasné, je to príjazd pre záchranné zložky.Lenže, kým tam nie sú aspoň vodorovné značenia, tak sa tam zrejme parkovať bude aj naďalej.Ten zvyšok,ako sú jazdenie cez trávu a napr. aj státie šikmo na chodník je už len o inteligencii určitých jedincov.Aj tam by sa zmestilo viacej áut, keby niektorí neparkovali ako chuji a s relatívne malým autom zaberú miesto ako pre autobus, lebo tak musí stáť.Robiť nejaké parkovacie miesta za činžiakmi, to by bolo celé zle.Buďme radi, že je tam kúsok nezastavanej plochy.
anonym | 20-02-2017 22:16:37
Presne tak spravit za cinziakom parkovisko ked sa inde nici zelen moze aj tam trava sa znicit
vodic | 20-02-2017 21:52:46
co tak spravit namiesto toho psieho hajzliku parkovisko za panelakom.to uz je ale otazka na kompetentnych panov na mestkom urade.
provlem ? | 20-02-2017 21:38:05
Pocuvajte vy tupe hlavy ako sa ma teda clovek stahovat z cinziaku ked pred cinziakom neni ziadni priestor na.parkovanie .clovek nebude chodit po celych panelakoch a pristika ludi a odparkovali auta kedze tam parkuju aj niektory ludia z dvanast poschodovych panelakov...na mna zavola raz pani policajto za to ze som si stahovala.postel do vlasneho panelaku policajti to neriesili a viete preco ? Bo ziadni zakaz ani nic tam neni napisane ze tam nesmieme ist z dovodu ze potrebujem stahovat za to som dostala 15€ pokutu len za výjazd policajto nie za to ze som narusila.vasu nadhernu travicku dopocutia.
anonym | 20-02-2017 21:04:03
A neda sa ani parkovat pred Kinom Nova lebo ti co idu cvicit /a idu do baru Fontana zaberu miesta tym co byvaju oproti Kina Nova a ti co tam byvaju si musa hladat misto ze kde zaparkuju a musa sa tocit a hladat misto kam daju svoje auta aj stymto by sa malo neco robit uz konecne lebo clovek ide z prace rano/poobede a vecer a neni misto
gulak | 20-02-2017 20:55:52
Len totalny cocot može stale spominať Matoviča..chod sa liečiť dr.Chocholouskovi
Obcan | 20-02-2017 20:22:00
Sa to idem vyriesit nasledovne. Mam tu susedu ktora robi naschval tak za 2r ked pojdem na dom byt predam bud romom alebo agenture do podnajmu aby tam dala rumunov.
Obcan | 20-02-2017 20:20:20
Nehovoriac o skupine tupanov co z balkonu klepu popol z cigariet a ludom pod to pada na balkon. Ked nemate na popolnik tak zezerte ten popol
anonym | 20-02-2017 20:13:51
Treba im rozjebat okna na tych autach a uvidite ako rychlo zacnu parkovat jak ludia.
Obcan | 20-02-2017 19:54:17
asi sa tie kable vstrebu....tak to aspon vyzera...bolo by zaujimave vykopat, co vsetko tam ti hajzli nahadzali za odpad..zrejme nevedia, co je polocas rozpadu...my po predkoch vukopavame vzacne artefaky...po nas vykopu zoslapnute plastove flase zo saguara...holt...kultura spolocnosti
Obcan | 20-02-2017 19:50:49
ta lampa tam uz zrejme ani nebude, lebo tolko bola naschval znefunkcnena, az to kompetentni vzdali...holt..prilis svietila do spanlne...
Obcan | 20-02-2017 19:44:31
Tie octavie co parkuju medzi cinziakmi su aspon jedna masarykove z vchodu 758/12 parkuje tam ako panko a pokazde ide po chodniku ku kauflandu a preto su tam take kolaje vyjazdene
Obcan | 20-02-2017 19:42:05
Presne kopaci co kopali optiku koble tam nechali vsak asi sa caka ze sa to uprace same. Lampa pred cinziakom 758 je odmontovana uz asi rok davalo ju dold mesto a este stale neni naspet.tma je tam ako v rohu
Susede | 20-02-2017 19:40:23
No, ja tam byvam..takze vidim...nemusim sledovat cez okno..chodim z prace, chodim na dvor so psom...vidim, ako vyzera travnik medzi vchodmi 6 a 8...zaplakali by ste...ak by to bolo vase...vidim krasny dvor za cinziakmi....tolko zelenej plochy ..a ako to vyzera? Hnus, spina, blato, rozryty travnik, kolaje od kolies,polna cesta namiesto chodnika s prilahlym travnikom...kazdy blbec tam pekne po chodnicku 1m sirokom pride autom a kasle na to, co po nom zostane...tak ma napadlo..p. poslanec Hanus, Vy to nevidite?
Problem | 20-02-2017 19:33:41
je ovela sirsi...ja tam chodim vencit psa...opomenuc to, ze cely december, januar a az teraz, koncom februara konecne doplnili sacky do kosov na psie vykaly, kazdy bozi den na tom ihrisku zbieram smeti...ako taky pako...normalne mam igelitku a vsetko to, com nevychovane deti pohadzu cestou zo skoly, co tam pohadzu fajciari, co tam nechali ti takzvani monteri, co kopali optiku, tie flase, skatule od cigariet, rozmocene letaky, ocurane sakle a igelitky, vsetko zbieram...a pytam sa....to vazne chceme, aby nas ten hnoj, co,po sebe nechavame pochoval? To je nam vazne jedno, co mame pod oknami? To je nam u zadku, ze mame okolo seba pomaly svincik ako na luniku? Cim sme my lepsi? To hentake hovada, ktore maju u prdele, ze su na chodniku, tak si tam na drzovku urobia cestu a je im jedno, ako to po nich vyzera? Rozmocena trava s kolajami ako po tanku..doslova...zdevastovany travnik, ktory lemuje taky svincik, ze sa mi chce vracat...kable z optiky pohodene na trave...kto ich odprace? a to je tam kvatum disciplinovanych psickarov, ktori poctivo prataju bordel ...a na co? Piskoskou je uz len lampa, ktora ma svietit...ale nesvieti, lebo hyperaktivny obyvatel ju znefunkcni, lebo mu svietila do spalne..tak ju odmontovali...a takto pekne si tu zijeme
Suseda | 20-02-2017 19:27:15
Nesledujem 24 hodin cez okno ani nechodim okolo cinziaku, takze nie nikoho som nevidela v poslednom case stahovat veci. Ale cele je to tu zle riesene,nikto s tym nic nerobi a asi ani nebude.
Suseda, | 20-02-2017 18:56:29
kedze tam byvate, to, co,tam pod oknami vidite Vam pripada normalne? Ten typek, co sa vcera stahoval mal pred cinziakom uplne volny plac...obehla som to so psom...mohol kludne nacuvat ku vchodu, prestahovat si veci a odist...ale nie...on si ako king zacuval na chodnik vzadu a pod ruskom tmy a bezbrehej drzosti a arogancie nalozil svoje kramy do auta zaparkovaneho na travniku az pri skolskom plote...videli ste, co tam po nom zostalo....pole poorane...a to sa uz deje pravidelne


Nie, | 20-02-2017 18:49:54
nie je problem zavolat. Ale ked sustavne poukazujete a volate na nieco, co sa vo vasom okoli deje - a neverim, ze nic, tak uz ste povazovany za chronickeho strazovatela a nikto sa s Vami bavit nebude. Vid vyhadzane smeti z kontajnerov, vrieskajuci opilci nahanajuci svoje zeny, tlaciace detsky kocik a pod...proste zaujem o veci verejne, cize nase a vsetkych zamrzol na bode mrazu...kazdy cumakuje len do vlastneho hrnca a nestara sa o veci zacinajuce jeho rohozkou smerom von...sak, co ma nepali, to nehasim...strasny egoizmus sa rozmohol

Dotaz | 20-02-2017 18:41:58
A to je taky problem anonymne zavolat na policiu a nahlasit to...?
Suseda | 20-02-2017 18:41:27
Tiez byvam v tomto cinziaku, ten pan ktory parkuje tam kde nema a chodi poza cinziak je vraj mestsky policajt takze on moze. Ja ked som sa sem stahovala a nemali sme kade,tak sme presli poza cinziak od kauflandu a mestski policajti k nam chodili kazdy den,pokuta+sme museli opravit kolaje ktore tam uz ale davno pred tym boli. Pred tymito cinziakmi parkovanie este nikto nevymyslel. Chcela by som videt keby potrebovali napr. Poziarnici prijazd k vchodom,preletia tie auta??
Michal | 20-02-2017 18:41:13
Policajti rozdávajú pokuty zato, že pes nemá vysačku, či je za neho zaplatená daň, ale to, že bezdomovci v karavane pri Váhu boli trištvrte roka a obsrávali tam okolie za účasti nedeľných prechádzajúcich sa s deťmi, nato nereagovali ani po telefonátoch. Ľuďom je*e, ja to stále hovorím. Nič si nevážia.
Realita | 20-02-2017 18:40:14
Co sa cudovat ked Matovic povedal ze co nieje zakazane je povolene a dieru v zakone treba vyuzivat pokial sa da.

UPOZORNENIE: Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.

Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.

Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy. Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

Optik MORVAY AKCIA
Označenie inzercie
Reklamna plocha - bannerovy pruzok
Označenie inzercie
Pridať komentár
iLieky
Označenie inzercie
Reklamna plocha - bannerovy pruzok
Označenie inzercie
Reporteri
Označenie inzercie
Direct real Norea - REALITY
Označenie inzercie
Optik MORVAY
Označenie inzercie
Papiernictvo Kizze
Označenie inzercie
Begam Trnava
Označenie inzercie
Usporne vykurovanie
Označenie inzercie
LED ARENA
Označenie inzercie
Autopožičovňa Sereď
Označenie inzercie
Bezpecne mesto
Označenie inzercie
Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Sereď, Slovensko
Jasno
15°
C
72%
Východ 10 km/h
07:02
18:10

Štv

B

23°/12°

Pia

B

22°/9°

Sob

B

22°/9°

Vyhľadávanie
Posledné komentáre
Komentársmutok 11-02-2020 12:40:12:
Tragická dopravná nehoda medzi obcou Šintava a Šoporňa - AKTUALIZOVANÉ
KomentárPolícia Začala trestné stíhanie za zločin v kauze predaja rybníkov v P.Bystrici 08-10-2019 17:02:12:
Sereďskí rybári lovia opäť vo svojom revíri
KomentárPravda je len jedna 03-10-2019 17:26:08:
7. zasadnutie Obecného zastupiteľstva v Dolnej Strede dňa 3.júla 2019
Komentáranabela 26-09-2019 14:01:27:
Adrian Macho sa oficiálne ujal vedenia obce Šoporňa
KomentárSVD1 14-09-2019 20:22:21:
" V hudbe vyjadrujem svoje pocity "
Komentárveru 01-09-2019 17:42:35:
Z času na čas si zafajčil marihuanu, ktorú si sám dopestoval v dome vo Váhovciach
Komentárs.i.n. 30-08-2019 22:01:20:
Pripomeňme si hrdinov Slovenského národného povstania zo Serede
Komentáranonym 30-08-2019 19:54:00:
"Doteraz som sa nedožil výsledku zo strany MsU, poslancov MsZ v Seredi" - píše občan Serede
KomentárMiloš Majko 30-08-2019 12:57:35:
Prípad Jankovská nie je o stanovisku polície či právoplatnom rozsudku. Je o etike a morálke.
KomentárBlablablaha 29-08-2019 13:39:44:
Vláda schválila návrh nového zákona o občianskych preukazoch
Komentárivan 29-08-2019 11:08:33:
Seniorku v Trnave podvodníci nedostali. Legenda "vnuk".
Komentáruž pred 10 rokmi 29-08-2019 05:22:58:
Trnavská župa začína s rekonštrukciu Krajinského mosta v Piešťanoch a úseku cesty Podbranč - Myjava
Komentárteraz je 28-08-2019 08:18:20:
Obžalovanému starostovi Machovi pred prokurátorkou a sudcom do reči veľmi nebolo. Čo sa dozvieme na pojednávaní zajtra?
Komentárto nevymyslíš 27-08-2019 20:32:27:
Ministerka vnútra vymenovala nového prezidenta HaZZ
KomentárBaba Vanga 27-08-2019 17:15:31:
" Takže, aké riešenie sa núka, aby sme neprešľapovali na tej našej povestnej križovatke, kde nám zabíjajú štát ?" - píše Pavol Varga
Komentárpotecha 25-08-2019 13:41:57:
MFK Zvolen - ŠKF iClinic Sereď 0 : 2 (0 : 1)

Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Bottom panel

© SeredOnLine.sk všetky práva vyhradené. Obsah novín je chránený autorským zákonom č. 618/2003 Z.z. a medzinárodným právom.
Prepis , šírenie, či ďalšie kopírovanie tohto obsahu alebo jeho časti, a to akýmkoľvek spôsobom je bez predchádzajúceho súhlasu vydavateľa alebo autora článku zakázané.
Design: © Mgr. Matej Fraňo Logo a názov novín: © Miloš Majko
Noviny sú aktualizované priebežne.
Články uverejnené na SeredOnLine.sk neprechádzajú jazykovou korektúrou.
Redakcia a vydavateľ novín nezodpovedá za obsah autorov jednotlivých príspevkov. Redakcia a vydavateľ nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov a príspevky v diskusiách uverejnených v novinách.

Webdesign