Prihlásiť sa Prihlásiť sa | Registrácia Nová registrácia
Rescue Online | Sereď Online | SOL archív | Reportér 24

Najhoršia je mlčiaca väčšina
Označenie inzercie
Sereď Online

ISSN 1337-8481   Dnes je 18. 3. 2020, meniny oslavuje: , zajtra
RSS Export článkov
Top panel
Vrazda novinára a jeho priatelky nesmie zostat zabudnuta
Označenie inzercie
Wifina - internetove pripojenie pre verejnost
Označenie inzercie
RubrikyRubriky
FOTO
Označenie inzercie
INFOSLOBODA Transparentnosť v samospráve
Označenie inzercie
EXPEDICIA BALKAN 2014
Označenie inzercie
Sherlock Holmes
Označenie inzercie
Lekáreň
Údaje o lekárskej službe na dnešný deň nie sú dostupné.

Kino Nova
Múzeum Sereď
Farnosť Sereď
Označenie inzercie
Historické fotografie
Sereď
Označenie inzercie
Linky
Videá

Noviny SeredOnLine.sk sú tu už piaty rok a mesto nestoja ani cent – skladajú sa na ne občania mesta

Miloš MajkoDátum27. 09. 2012 14:22:22TémaREDAKCIA
200

Včera sme e-mailom požiadali vedenie MsÚ o uverejnenie nasledovného článku:

- - -

Už piaty rok sa obyvatelia mesta na internete denne stretávajú s online spravodajstvom a reportážami doplnenými stovkami fotografií a videozáznamami. Práve materiály z mestom organizovaných podujatí, materských, základných a stredných škôl, kultúrnych a športových podujatí všetci (aj tí žijúci mimo mesto či dokonca v zahraničí) môžu občania slobodne sledovať v nezávislých súkromných internetových novinách www.seredonline.sk.

Noviny denne tvoria bežní občania nášho mesta. Zadarmo a dokonca na vlastné náklady. Mesto Sereď doteraz samotné noviny nestáli ani jeden cent a to napriek tomu, že sú v nich publikované násobkami väčšie množstvá článkov ako napríklad aj tu, v Seredských novinkách, ktoré ročne už po dlhé roky naše mesto stoja desiatky tisíc Eur.

V pravidelnom seriáli o päť rokov úspešne fungujúcich internetových novinách SeredOnLine.sk čitateľom Seredských noviniek priblížime kto, ako, prečo, pre koho a s akým úmyslom ich tvorí. Porozprávame sa o tom, ako tvorcovia vnímajú iné médiá financované z peňazí nás občanov a ich obsah. A prinesieme občanom mesta aj príslušné štatistiky sledovanosti jednotlivých médií v našom meste.

Nezávislé súkromné internetové noviny SeredOnLine.sk tvorené občanmi mesta a pre nich, môžete sledovať kedykoľvek a z každého kúta na svete na internetovej adrese: www.seredonline.sk

Miloš Majko

- - -

V pripravovanom seriáli predstavíme tvorcov novín, podmienky za akých noviny vznikajú, prečo to robia a s akými problémami sa stretajú. Povieme si o tom, čo považujú za svoje priority a aké priority vidia vo vzťahu   občan - informovanost - spoločnosť.  Verejnosti  predstavíme individuálne  pohľady na fungovanie samosprávy a tiež cesty, ako samosprávu priblížiť občanom. A budeme hľadať spôsoby, ako občanov priblížiť samospráve. 

SOL je médiom regionálnym, tvoreným samotnými občanmi a pre občanov. Nám všetkým ide o krajšie mesto a lepší život našich detí. Sme si vedomí toho, že máme v rukách možnosti, ako to ovplyvniť. 


Komentáre k článku:

Komentovať môžu:
registrovaní menom
registrovaní nickom
›VŠETCI‹
pre Robo Horvath | 29-09-2012 21:41:52
Súhlasím, zariaďte to.
Robo Horvath | 29-09-2012 19:26:04
pre: anonym | 28-09-2012 20:21:14
"Skúste experiment - nejaký čas nepíšte nič o financovaní SOL a uvidíte, či o tom bude písať niekto iný. Tak zistíme kto tu vlastne rieši éčka pre SOL. Hm?"

A co keby sa najkor skusil experiment ze mesto NEBUDE z nasich dani platit TV Kreu a potom uvidime kolko a ake budu reportaze z nasho mesta ak vobec nejake budu a dokedy to TV Krea vydrži.
Toto bude podla mna spravodlivy experiment.
anonym | 28-09-2012 21:05:25
Pravdupovediac niektorým veciam sa čudovať už ani nedá. Keď je toho viac, človek si časom zvykne.
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 28-09-2012 21:01:51
Ak ste to nepochopili z mojho prispevku, taj je dost pravdepodobne, ze patrite do skupiny sudi, ktori sa nebudu ani len cudovat... ;-)
anonym | 28-09-2012 20:58:23
Čomu sa budem čudovať? Skúste byť konkrétnejší.
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 28-09-2012 20:29:24
Nie, nikto iny o tom pisat nebude, pretoze nikto iny neumoznuje ludom - anonymom ako Vy slobodne sa vyjadrovat ku comukolvek v meste. To znamena, ze toto je paradoxna situacia. Pistat chcete a to na vsetky strany a tvarite sa ako chlapeck sediaci na haluzi stromu, ktoru si piluje. Ked je na to upozornovany, nechape. (Ani Vy) A ked nakoniec spadne, ine zakonitosti prirody nedovoluju, tak sa cuduje, co sa stalo. A to sa budete aj Vy.
Krutite hlavou, ze nie? Ale ano, a ak si to nepriznate, tak este aj klamete a co je najhorsie, ze kludne sam seba...
ssss | 28-09-2012 20:27:03
ja som zvedavy ci by Krea prezila ak by nebola stedro dotovana nasim mestom. Asi preto ze Tomcany a Horvath su kamaradi. Kreu uz poslali kade lachsie aj v Galante a inych mestach. Nechapem naco dotujeme sukromnu odpad televiziu ktoru polka mesta ani nechyta. Bud nech maju obidvaja alebo ani jeden aj ked SOL verim viac pretoze sem si clovek moze napisat svoj nazor a vidim ze podla toho nazoru sa aj veci casto udeju takze sem chodia z uradu pre napady a odozvu co na krey nebude nikdy
anonym | 28-09-2012 20:21:14
Pán Majko, píšete, že "My tu riesime uplne ine veci, ako ecka pre SOL, to len niekto to chce tak prezentovat.". Asi som dobre nepochopil tento výrok, ale prečo mám pocit, že ak sa z času na čas objaví príspevok o (ne)financovaní SOL mestom, tak takmer vždy s ním vyjdete Vy. Poukazujete na fakt, že SOL nestojí mesto ani korunu, vzápätí tvrdíte, že nič nežiadate, potom sa to tu vraj niekto iný snaží prezentovať... Kto by sa v tom vyznal? Skúste experiment - nejaký čas nepíšte nič o financovaní SOL a uvidíte, či o tom bude písať niekto iný. Tak zistíme kto tu vlastne rieši éčka pre SOL. Hm?
Registrovaný Iveta Tóthová Iveta Tóthová | 28-09-2012 01:24:19
Pán Majko spomínal, že som robila štatistiku uverejňovania článkov. Jedna zo štatistík bola ešte v roku 2010, to znamená, že týmto všetkým už seredonline niekoľkokrát prešlo :)

http://www.seredonline.sk/clanky/je-naozaj-pravda-ze-seredonlinesk-uverejnuje-clanky-o-kulture-len-v-malej-miere-ako-to-tvrdila-kulturna-komisia-presvedcte-sa-/

Viete, vedenie mesta nemá výhrady voči novinám ako takým, majú výhrady voči anonymnej diskusii.
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 28-09-2012 00:17:34
modelova situacia | 28-09-2012 00:06:36 | - pocit Vam neberiem, no statistika fakt nepusti. Ivetka uz statistikou jasne dokazala, kto, kolko a akych materialov o meste prinasa. A SOL uz pred minimalne 3 rokmi prekrocili kataster mesta. Je to prirodzene, no neznamena to, ze je mesto vynechane. V informovanosti o Seredi vysoko prekracujeme standard a to uz od vzniku novin. Dokazy su v samotnych novinach.

Srdecna vdaka za konstruktivnu debatu. Aj Vam dobru noc.
modelova situacia | 28-09-2012 00:06:36
Pan Majko, ja skusim vysvetlit :)
Blog nema sefredaktora, nema cloveka ktory bude zodpovedny za redakciu a tym padom nedokazete ovplyvnit co bude obsahom daneho media. Nemyslim tm nazorovo ale myslim tym to, ze neviete ovplyvnit ci naozaj budete prinasat informacie zo Serede, ak sa dnes rozhodne 10 ludi zo Serede pisat o Trnave tak podla Vasej predikcie tomu nebudete branit, ale potom, budu to noviny zo Serede? A toto je ten rozdiel v novinach pride sefredaktora a povie potrebujem 5 clankov zo Serede a ludia v redakcii to spravia. Na blogu toto nikdy nedosiahnete a preto ak investujem do takejto institucie, nemame garantovane co za tie peniaze dostanem. Preto by som z verejnych penazi blog nedotoval, ine by bolo ak by ten blog bol vo vlastnictve mesta, to by uz bola ina pesnicka (samozrejme ak by bol nezavisly a kzdy obcan mesta by mal moznost don prispiet).

Tiez nesuhlasim s dotaciou pre Kreau ale Krea je televizia kotra vyssie spomenute poziadavky vie a dokaze splnit. Pan Majko vasa redakcia ste aktualne vy, vasa manzelka a Ivetka Tothova. Zvysok je blog a to je podla mna malo aby ste sa mohli nazvat novinami, taky mam z toho pocit ja.
A pan Majko, ja peniaze na zbytocnosti nedavam, dokazem zarobit to co potrebujem a nestazujem sa na krizu, nedostatok ani na nic ine, nie som ten tip.

Pan Majko, poslanci vedia a vidia, nie su tupi (aspon niektory) ale obcas sa treba pozriet aj na seba a zhodit trochu z tej neomylnosti. Ludia vela nevedia a aj o vas, verim, ze ukazete pozadie rokovani a celeho vyvoja naozaj objektivne. Som zvedavy, zelam dobru noc.
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 27-09-2012 23:43:25
modelova situacia | 27-09-2012 23:25:13 | - rozdiel medzi blogom a internetovym mediom sa za ostatne 4 roky tak zmensil, ze ho mohokrat bezny clovek nerozozna. Ano, s takych 60 mozno 70% je SOL blogom.
Co sa tyka zodpovednosti - tak ta je prave tam, kde clovek pise pod svojim menom podla mojich 5 rocnych skusenosti 100 percentna. Ako vydavatel, som nemusel ani v jednom pripade zakrocit - som rad, ze autori materialov su tak profesionalni a ze chapu co zodpovednost obnasa.

Nie je podstatny nazov, ale obsah. Ani Vy sem urcite nechodite preto, lebo ide o SOL. Faktom je, ze SOL je v regione jedinym mediom, ktore vzhladom na svoju navstevnost vie online rozsirit informaciu medzi tisice ludi denne. Nezavisle statistiky neklamu a akakolvek udalost v meste a na jeho okoli smeruje ludi na SOL. Ale to nie je zasluha jedneho cloveka. Za tym je naozaj kolektiv ludi, ktori denne noviny "krmia" obsahom. A preto stale hovorim, ze SOL patri nam vsetkym. No a preto si mozem dovolit povedat, ze SOL nie je ovplyvnitelne ani politikou, ani nabozenstvom a ani jednym clovekom.
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 27-09-2012 23:33:52
modelova situacia | 27-09-2012 22:57:55 | - este snad poznamka - problemom Slovenskeho obcana je to, ze je neskutocne prisposobivy. Ak nemusi, software, filmy, hudbu a pod. nekupi, ale ukradne. Ak ukradnut nemoze, tak pozicia a nevrati. Ak neni pozicat kde, tak jednoducho presvedci sam seba, ze sa bez toho zaobide.

Inak povedane, ludia su akosi presvedceni o tom, ze co je na nete, to je zadarmo. Podnikam dvadsat rokov a to v reklame, marketingu a grafike. Viem, ze ked k Vam pride nieco urobit murar, nemate problem mu zaplatit za hodinu aj 7E, no ked by ste to iste mali dat niekomu, kto pracuje dusevne,budete vahat. Neberte to osobne - Nemate problem zaplatit velke prechy za pocitac ci fotoaparat, no jeho profesionalnu obsluhu zaplatit problem mate. Nerobi Vam problem v krcme prepit vyplatu, no mnohym tu istu sumu dat do cestovania a tym spoznavania novych krajin - to problem robi. Mnohym ludom nerobi problem prefajcit denne aj desiatky Eur, no take iste prachy dat vlastnemu dietatu do vybornej logickej hracky ci skolskej pomocky, problem robi.
A takych prikladov by ste nasli vela. Staci sa poobzerat.

Problem nie je co my nemame, ale co maju ini a preco to maju. Este raz - v principe nejde o tie Ecka - tie su fakt druhorade. Ide o ovela hlbsi problem, totizto, vsetko je ucelove a zabehane dlhe roky. Ak to nevadi Vam, tak mne to vadi. A nielen mne. Su nas stovky a kolko nas vlastne je, vidime az teraz, ked sme zalozili asociaciu Infosloboda. Zrazu vidime, ze nie sme len my ti blbci. Vidime, ze su nas stovky, resp. tisice, len sme o sebe nevedeli. A co je aj komicke? To co mame my v Seredi, meju ini vo svojich mestach a dedinach. Prisaham bohu, ako cez kopirak. Tu totiz funguje zvrateny, no naozaj overeny a zaujivany model, ktory sa prirozdene brani akymkolvek utokom zvonka.

Verte mi, aj u nas su aj poslanci, ktori vedia, odhadnut, kadial cesta nevedie. Klobuk pred nimi davam dole. Tak, ako pred ostatnymi ludmi, ktori napriek utokom vystupuju pod svojimi menami a ukazuju cestu ostatnym. A ci mi verite alebo nie, naozaj z toho nemaju uplne nic, okrem presvedcenia, ze uz to takto dalej nejde.

Rozmyslajte, co vsetko by bolo inak, kedby nebolo SOL. A mozno aj Vas napadne zaregistrovat sa a prilozit ruku k dielu. Mozno mate velke deti, no dovod si urcite najde kazdy, kto si ho hladat chce.
modelova situacia | 27-09-2012 23:25:13
Pan Majko, potom nie ste medium ale blogovacia stranka a to je sakra rozidel, vy ste sa vlastne tymto prispevkom uplne zriekol zodpovednosti za obsah tychto novin, ak by som bol poslanec a toto si precital tak vam neodklepnem ani cent :).
Ak sa berete ako blog tak potom ano robite to super. Ak chcete byt medium musite zacat chapat rozdiel emdzi blogom a mediom.
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 27-09-2012 23:14:36
modelova situacia | 27-09-2012 22:57:55 | - SOL nebolo nikdy zalozene ako biznis a pre biznis. Ak sa zamyslite nad sposobom tvorby, tak to pochopite. Nikto nie je do nicoho nuteny. Nikto nie je za nic plateny. Nic nie je cenzurovane a nijako upravovane. Nik nema diktovane temy, o ktorych ma napisat ci urobit reportaz.
Noviny su otvorene kazdemu obcanovi, su pre kazdeho obcana a princip ich tvorby priamo vylucuje to, co ste napisali "zavislost".
Sol je od zakladu postavene na systeme, ktory vylucuje zavislost.
A ak si snad myslite, ze by moje postoje niekto kupil, tak to dufam, ze nie...
Ak by som bol k tomu nachylny, uz minimalne dva roky by to tak bolo. Pre mna ma sucasna podoba SOL vacsiu (i ked iba moralnu) hodnotu, ako si pravdepodobne viete predstavit.

My tu riesime uplne ine veci, ako ecka pre SOL, to len niekto to chce tak prezentovat. Ale k tomu sa naozaj dostaneme postupne. Otazkou je, nakolko to bezny obcan pochopi, kedze ak by mali fungovat zakladne principy slovenskeho bitia, tak by uz vacsina obcanov republiky musela na namestiach aj spavat. No co, necham sa prekvapit aj ja.
modelova situacia | 27-09-2012 22:57:55
Pan Majko, a dotacia z mesta uz nie je biznis? Idete poukazovat na Krea, ze chcete to co oni, ale oni su biznis tak potom ako?

Niekto to uz napisal je to hobby, a tomuto hobby sa venuju viac-menej 4 ludia. Robite dobru vec, ale chcete sa "poskvrnit" mestskymi peniazmi? Potom mozete z nazvu vyhodit slovicko nezavisle, aj keby zostanete nezavisli. V ociach ludi proste uz nie ste nezavisli, financne budete zavisli a to je to co mne vadi. Uprimne uz dlshiu dobu pocitujem na SoL mierny upadok kvality, mozno preto ze tu vlastne clanky pisu dvaja ludia, zvysok su blogy a je citit ze peniaze/chut (?) pomaly vyprchavaju. Bojim sa prave toho, ze SoL sklzne do sedeho priemeru (v ktorom jednou nohou uz je) a nebude poskytovat to co bolo na zaciatku, uprimne andsenie a presvedcenie ake ma clovek len pri svojom konicku, urcita forma lasky. Peniaze tomu este viac pomozu.
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 27-09-2012 22:36:27
modelova situacia | 27-09-2012 22:27:53 | - priatelu, viem urobit zo SOL medium, ktore bude biznisom. Nechcite to. Nedopustite to. To uz nebude SOL.
seredan | 27-09-2012 22:30:02
Tak teda ja si myslím,že SoL má oveľa väčšiu budúcnosť ako pripúšťajú ľudia aj naši politici.Stačí čítať celoslovenské médiá a nemať na očiach klapky.SoL všetci podceňujú a to nerobia dobre.Pán Majko sa nepamätám,kedy napísal somarinu,vždy mal pravdu v ekonomike grécka aj vo veciach faceboku.Sol vyriešili veľa vecí ktoré boli roky neriešené. Aj ja som dal podnety, dodržali anonymytu a pomohli.Na Sol som niekoľko ráz denne a aj všetci moji známy.Držíme palce!!!!
modelova situacia | 27-09-2012 22:27:53
Dajme si modelovu situaciu. Vznikne 6 dalsich webov podobnych SOL, budu mat mozno menej citatelov, materialov. Ale podla logiky SOL by kazde medium malo dostat prispevok. Viete si predstavit dotovat 6-7 webov, pre ich nezavisle spravodajstvo?
Podnikatel ktory sa rozhodne podnikat na uzemi mesta a zamestnava miestnych tiez robi sluzbu "mestu" pyta alebo davame mu dotacie? Media su taky isty biznis ako vsetko ostatne, je jasne, ze v takejto forme SOL existovat bez inekcii (sukromnych ci verejnych) nebudu, reklamy je tu velmi mal, vacsina bannerov su bannery pana Majka, co mi pride trochu schizofrenicke a kontraproduktivne ale proti gustu ziaden disputat.
Co sa tyka dotacie, pan Majko tesim sa na dalsie casti dufam, ze napiste o mnozstve navrhov ktore ste mali zo strany mesta a ako ste vsetky odmietli. Prosim napiste aj sumy, ktore ste ziadali.

Dakujem za vsetkych ludi s vlastnym nazorom
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 27-09-2012 22:13:45
mino | 27-09-2012 21:53:24 | - porovnanie sice nie stastne, no urcite vystizne.

Ak ma byt pre hlupaka dovodom na smiech to, co noviny v meste a regione dokazali, tak beriem - nech sa smeje. Spominate si na film Forest Gump? ;-)
mino | 27-09-2012 21:53:24
Pan Majko Vy mate jednu vec spolocnu s Lolom. On tiez zadarmo roky zameta ulice a tiez je vela ludom na smiech. Pravdou je vsak to ze ste obaja urobili pre mesto viac ako mnoho ludi poberajucich vyplaty, odmeny a ine vyhody z mesta. Ak dali prachy tej RTVcke (sice neviem za co lebo ju nechytam) tak si ich zasluzite aj Vy. Howgh
pre bývalý sereďan | 27-09-2012 21:48:40
a do RTV K*EA moze mesto nalievat kazdorocne prachy? tiez je to sukromna TV..
bývalý sereďan | 27-09-2012 21:41:49
Takto,myslím,že existuje zákon,že mesto či obec nesmie použiť financie z rozpočtu na rozvoj súkromného majetku.Otázka je či do tejto definície spadá aj SOL.Ale ako hlavný problém vidím neochotu mesta,keďže,ako som spomínal,nemyslím,že patríte k tým,čo by po nejakej finančnej injekcii bude písať to, "čo sa očakáva".
seredcanko | 27-09-2012 21:27:30
p. Majko a "jeho tim" ludi okolo SoL, ma moju podporu. Na Slovensku a mam pocit, ze v Seredi zvlast treba cloveka, ktory bude vrtat do problemov, ktore trapia verejnost a boja sa verejne na to poukazat, "lebo sme v Seredi".
A to ze si vytvoril web, ktory je nastevovany a popularnejsi ako oficialne mestske stranky lezi v zaludku mnohym rychlo-chtivym zbohatlikom. Neprajnici (ktori sa samozrejme do mna pustia) su tiez vysledkom toho, ze SoL su popularne, kedze sem chodia pre informacie, alebo uz len zavrtat v diskusii...
Redakcia len tak dalej... drzim palec
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 27-09-2012 21:23:54
Lubo, asi este nemate deti. Vela krat a ano, pre buducnost syna - stoji. Ak by ste disponovali tymi informaciami o diani v samospravach ako ja, verim, ze by ste rozmyslali podobne.
lubo | 27-09-2012 21:09:19
p.Majko, stoji Vam zato tato praca? kolkorat ste sa to uz sam seba opytal?
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 27-09-2012 20:38:41
bývalý sereďan | 27-09-2012 20:17:51 | - uvadzate:

"tento web je súkromný,takže si myslím,že o nejakom financovaní zo strany mesta nemôže byť ani reči"

napriek tomu, ze nikdy nepadlo slovo o tom, ze by mesto malo financovat SOL ako take, otazka na Vas: plati to iba pre SOL, alebo obecne, teda ze nemoze byt ani reci o financovani sukromnych medii?

Dakujeme za podporu, SOL je vysledkom prace desiatok prispievatelov a nie jedneho cloveka.
bývalý sereďan | 27-09-2012 20:17:51
Pán Majko nič v zlom,ale tento web je súkromný,takže si myslím,že o nejakom financovaní zo strany mesta nemôže byť ani reči. Nie,že by som Vám to neprial,z vlastných skúseností viem,čo obnáša takáto práca,ale ako spomínate mesto platí vlastné noviny,ktoré aj tak vyzerajú.Ad.2 myslíte ,že poslanci či primátor budú naklonení financovať noviny,ktoré im nepôjdu po ruke? Asi nie,ale držím Vám palce,lebo SOL som si obľúbil....
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 27-09-2012 19:49:56
lubo - este snad, inteligentnejsi po kratkom obzreti sa okolo seba pochopia, ze vyvoj ide nezadrzatelne dalej. Nezastavi ho nik. To dokazala historia uz viac krat.

Ti jesitni ci sprostejsi sa budu domnievat, mozno sa len stale budu presviedcat o tom, ze vsetko zostane po starom. Ze ovce naveky zostanu blbe a tie, ktore odbocia zo stada, tam rychlo zase zazenu. SOL a ine desiatky podobnych medii hovoria, ze - NIE.

No a uz je to len o tom, kto to kedy pochopi a kto nie...

- - -

Su tu aj ine projekty a to napr. charitativne. Uspech, ktory dosiahli obcania prostrednictvom SOL je obdivuhodny. A na veci je uzasne to, ze to nie je uspech jednotlivca, ale nas vsetkych. Tych 90 000 unikatnych pristupov co je viac ako stvr miliona navstev mesacne ma svoju silu. A ziaden jedinec nech je akokolvek naladeny ci stimulovany proti, to nezastavi.
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 27-09-2012 19:42:22
lubo | 27-09-2012 19:34:04 | - odpoved najlahsie najdete v jednotlivych kauzach v meste

No a preto, aby som nemusel za par rokov vysvetlovat synovi, preco zije v hnoji a preco som v ramci svojich moznosti proti tomu nic neurobil...
lubo | 27-09-2012 19:34:04
p. Majko, preco to robite? nehladajte v mojej otazke provokaciu :)
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 27-09-2012 19:03:26
... tak rozmyslam, kde v clanku ste nasli informaciu: "ze sa tu citi byt niekto velmi ukrivdeny , ze mu mesto nechce dat ani cent na jeho KONICEK a HOBBY ..."

Priatelia, krotte sa, obhajujete neobhajitelne velmi okato.
Za tie roky co citate moje prispevky by ste uz mohli vediet, ze s nepripravenou vecou von nejdem. Trpezlivost ruze prinasa - zvykne sa hovorit.

Nenamyslajte si nezmysly - vyvoj nezastavite. Chapem aj tych, ktori musia skackat tak, ako ini piskaju. U nas vsak nemusite. U nas je demokracia. ;-) - - - snad este poznamka - zacinate sa zamotavat. Kecat sam zo sebou je narocne, co?
anonym | 27-09-2012 18:56:26
snáď Vás pán Majko niekedy za to, čo robíte vysvatia :)))
anonym | 27-09-2012 18:44:20
Pán Majko, SOL sú plné reklám, bannerov a pod. Nič z toho nekvapne? A ešte k tomu nadpisu - ktorí občania sa na ne skladajú?
pilot | 27-09-2012 18:26:32
a stale dookola uz 5 rokov rovnaka informacia :)
tlacit seredske novinky mohol predsa ktokolvek.
aj ten nas najvacsi nezavisly spravodajca co robi vsetko zadarmo zo svojimi ludmi...
mam taky pocit ze sa tu citi byt niekto velmi ukrivdeny , ze mu mesto nechce dat ani cent na jeho KONICEK a HOBBY ...
napr.ja | 27-09-2012 16:41:56
Transparentné, vždy dostupné, otvorené pre každého, aktuálne, moderné, objektívne a pravdivé má mesto jedno médium - SOL. Ešte si tak uvedomiť kto je to mesto a už to bude celkom v poriadku. "napr.SME" čo vy na to?
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 27-09-2012 16:38:39
napr. SME | 27-09-2012 16:25:54 | - suhlasim s Vami za predpokladu, ze vychadzate zo vseobecne znamych informacii, resp. poznatkov, ktorymi disponuju bezni obyvatelia mesta.

Vsetko je o informaciach.

Pockajte na druhu a dalsie casti materialu a - verte mi, budete mat moznost dany stav hodnotit s ovela vacsim mnozstvom faktov.
napr. SME | 27-09-2012 16:25:54
SOL - je nezávislé súkromné medium. Tak prečo by malo mesto Sereď z daní všetkých, platiť tomuto mediu. Samozrejme okrem toho čo si u SOL objednalo. Viete si predstaviť, napr. že medium SME by žiadalo od vlády na svoje pôsobenie a činnosť peniaze a vláda by mu ich poskytla? Napokon mesto má svoje media, napr. Seredské novinky, web stránku, miestny rozhlas. Tak o čom je táto výzva?
Registrovaný Marek Sladký Marek Sladký | 27-09-2012 16:08:03
ak by SOL neexistovali, tak by som o vela veciach čo sa tu dejú nevedel. Vďaka za tento projekt aj keď je pravda, že veľa ľudí ho nemusí. (najmä komu idú po krku)
Anonym | 27-09-2012 14:36:27
Ktorí občania sa na ne skladajú? Menujte ! Sú to vaše nezávislé a súkromné noviny a tak neviem či ide o sťažnosť alebo o čo. Veď vám prispievajú firmy za reklamu. Či?
j.f. | 27-09-2012 14:36:12
Pan Majko zatial vas musi uspokojit len jedna, ale velmi podstatna vec, a to, ze robite dobru vec pre obcanov tohto mesta!!!!!

UPOZORNENIE: Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.

Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.

Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy. Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

Optik MORVAY AKCIA
Označenie inzercie
Reklamna plocha - bannerovy pruzok
Označenie inzercie
Pridať komentár
iLieky
Označenie inzercie
Reklamna plocha - bannerovy pruzok
Označenie inzercie
Reporteri
Označenie inzercie
Direct real Norea - REALITY
Označenie inzercie
Optik MORVAY
Označenie inzercie
Papiernictvo Kizze
Označenie inzercie
Begam Trnava
Označenie inzercie
Usporne vykurovanie
Označenie inzercie
LED ARENA
Označenie inzercie
Autopožičovňa Sereď
Označenie inzercie
Bezpecne mesto
Označenie inzercie
Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Sereď, Slovensko
Jasno
15°
C
72%
Východ 10 km/h
07:02
18:10

Štv

B

23°/12°

Pia

B

22°/9°

Sob

B

22°/9°

Vyhľadávanie
Posledné komentáre
Komentársmutok 11-02-2020 12:40:12:
Tragická dopravná nehoda medzi obcou Šintava a Šoporňa - AKTUALIZOVANÉ
KomentárPolícia Začala trestné stíhanie za zločin v kauze predaja rybníkov v P.Bystrici 08-10-2019 17:02:12:
Sereďskí rybári lovia opäť vo svojom revíri
KomentárPravda je len jedna 03-10-2019 17:26:08:
7. zasadnutie Obecného zastupiteľstva v Dolnej Strede dňa 3.júla 2019
Komentáranabela 26-09-2019 14:01:27:
Adrian Macho sa oficiálne ujal vedenia obce Šoporňa
KomentárSVD1 14-09-2019 20:22:21:
" V hudbe vyjadrujem svoje pocity "
Komentárveru 01-09-2019 17:42:35:
Z času na čas si zafajčil marihuanu, ktorú si sám dopestoval v dome vo Váhovciach
Komentárs.i.n. 30-08-2019 22:01:20:
Pripomeňme si hrdinov Slovenského národného povstania zo Serede
Komentáranonym 30-08-2019 19:54:00:
"Doteraz som sa nedožil výsledku zo strany MsU, poslancov MsZ v Seredi" - píše občan Serede
KomentárMiloš Majko 30-08-2019 12:57:35:
Prípad Jankovská nie je o stanovisku polície či právoplatnom rozsudku. Je o etike a morálke.
KomentárBlablablaha 29-08-2019 13:39:44:
Vláda schválila návrh nového zákona o občianskych preukazoch
Komentárivan 29-08-2019 11:08:33:
Seniorku v Trnave podvodníci nedostali. Legenda "vnuk".
Komentáruž pred 10 rokmi 29-08-2019 05:22:58:
Trnavská župa začína s rekonštrukciu Krajinského mosta v Piešťanoch a úseku cesty Podbranč - Myjava
Komentárteraz je 28-08-2019 08:18:20:
Obžalovanému starostovi Machovi pred prokurátorkou a sudcom do reči veľmi nebolo. Čo sa dozvieme na pojednávaní zajtra?
Komentárto nevymyslíš 27-08-2019 20:32:27:
Ministerka vnútra vymenovala nového prezidenta HaZZ
KomentárBaba Vanga 27-08-2019 17:15:31:
" Takže, aké riešenie sa núka, aby sme neprešľapovali na tej našej povestnej križovatke, kde nám zabíjajú štát ?" - píše Pavol Varga
Komentárpotecha 25-08-2019 13:41:57:
MFK Zvolen - ŠKF iClinic Sereď 0 : 2 (0 : 1)

Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Bottom panel

© SeredOnLine.sk všetky práva vyhradené. Obsah novín je chránený autorským zákonom č. 618/2003 Z.z. a medzinárodným právom.
Prepis , šírenie, či ďalšie kopírovanie tohto obsahu alebo jeho časti, a to akýmkoľvek spôsobom je bez predchádzajúceho súhlasu vydavateľa alebo autora článku zakázané.
Design: © Mgr. Matej Fraňo Logo a názov novín: © Miloš Majko
Noviny sú aktualizované priebežne.
Články uverejnené na SeredOnLine.sk neprechádzajú jazykovou korektúrou.
Redakcia a vydavateľ novín nezodpovedá za obsah autorov jednotlivých príspevkov. Redakcia a vydavateľ nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov a príspevky v diskusiách uverejnených v novinách.

Webdesign