Prihlásiť sa Prihlásiť sa | Registrácia Nová registrácia
Rescue Online | Sereď Online | SOL archív | Reportér 24

Najhoršia je mlčiaca väčšina
Označenie inzercie
Sereď Online

ISSN 1337-8481   Dnes je 18. 3. 2020, meniny oslavuje: , zajtra
RSS Export článkov
Top panel
Vrazda novinára a jeho priatelky nesmie zostat zabudnuta
Označenie inzercie
Wifina - internetove pripojenie pre verejnost
Označenie inzercie
RubrikyRubriky
FOTO
Označenie inzercie
ŠKOLA DEMOKRACIE
Označenie inzercie
EXPEDICIA BALKAN 2014
Označenie inzercie
Sherlock Holmes
Označenie inzercie
Lekáreň
Údaje o lekárskej službe na dnešný deň nie sú dostupné.

Kino Nova
Múzeum Sereď
Farnosť Sereď
Označenie inzercie
Historické fotografie
Sereď
Označenie inzercie
Linky
Videá

Na smrť ho ubili pred vchodom do činžiaka

Miloš MajkoDátum21. 03. 2011 15:23:08TémaBezpečnosť
200

Sereď  |    Už veľa e-mailov čitateľov sme v redakcii prebrali, no obsah tohto nás šokoval a úprimne povedené, ťažko sme mu verili. Včera sme uverejnili iba fragment predmetného e-mailu a zisťovali sme podrobnosti prípadu. Skontaktovali sme sa s pisateľkou, družkou zabitého Františka i políciou. Všetko v snahe priniesť informácie overené a seriózne.

Žiaľ, faktom ostáva strašná skutočnosť - František, ktorý vyšiel von z činžiaka privolať venčiaceho sa psíka oblečený iba v tričku s krátkymi rukávmi a v papučiach, sa domov viacej nevrátil. A dnes je už isté, že sa ani nevráti. Brutálne ho dobili pravdepodobne železnou tyčou alebo baseballovou pálkou doposiaľ neznámi pravdepodobne traja páchatelia. Ťažko zraneného  Františka do nemocnice transportovali záchranári a Policajný zbor začal trestné stíhanie pre ublížení na zdraví. Blízka rodina až do soboty dva razy denne navštevovala svojho drahého v Novozámockej nemocnici, v snahe pomôcť  lekárom a byť pri tom, keď sa preberie s kómy. Žiaľ, František v sobotu ráno zomrel. Presnú príčinu smrti určí súdna pitva.

E-mail blízkej osoby zabitého Františka adresovaný  orgánom činným v trestnom konaní, ktorý bol doručený do redakcie v sobotu uverejňujeme na žiadosť pisateľky v plnom znení:

"Vážený policajný prezident pán Spišiak, vážený krajský riaditeľ policajného zboru v Trnave, vážení členovia policajného zboru. So slzami v očiach a obrovskou bolesťou v srdci píšem tento mail, dnes, 19.3.2011. Veľmi veľa ľudí teraz práve oslavuje Jozefa, avšak pre malý okruh ľudí zo Serede, pre celú moju rodinu a pre mňa osobne bude v kalendári meno Jozef bolestnou spomienkou na Františka Androvicsa, skvelého priateľa, ktorý nám bol ako brat, mojim rodičom ako syn.... ktorý nikdy nikomu neublížil, žil si príkladne svoj malý život a každým dňom bol za to vďačný....a ktorý dnes ráno zomrel v nemocnici v Nových Zámkoch na následky ťažkých zranení po tom, ako ho vo štvrtok 10.3. 2011 krátko po 22.00 doslova beštiálne dobili podľa očitých svedkov 3 chalani s kapucňami na hlavách priamo pred jeho vlastným činžiakom na Garbiarskej ulici v Seredi, keď išiel vyvenčiť svojho psíka. Viete Vy vôbec, že tento človek mal ísť v piatok ráno so svojimi najbližšími na lyžovačku? Viete vy vôbec, že tento človek mal rád tulipány a že tento rok mal osláviť svojich len 38 rokov? To asi určite nikoho nezaujíma!!! Pretože sa to očividne nikoho bytostne netýka!!! Ako môžete vyhlasovať v médiách, že kriminalita a celková situácia v Seredi sa upokojila, keď takto zbytočne vyhasne ďalší mladý život. Ako je možné, že celá Sereď si medzi sebou rozpráva, kto tento ohavný čin spáchal, len polícia nemá žiadne dôkazy a ak aj má, nepomôže si pre legislatívu a nikto nebude za to potrestaný?! Ako je možné, že takýto ohavný čin sa vôbec nemedializuje? Budeme verejne informovaní s výsledkami vyšetrovania? ŽIVOT to už ale aj tak NEVRÁTI! Nemala by nás polícia chrániť? Nemala by polícia očistiť ulice? Miesto toho nám pošlete čierne komando, ktoré bežným rádovým občanom dáva 20 eurové pokuty za pásy a 17 ročným deťom robí problémy v škole, pretože si dali svoje prvé pivo! Všetci, ktorí čítate tento mail, skúste sa zamyslieť, čo by ste robili, keby išlo o Vášho syna, dcéru, otca, mamu....ako by ste reagovali? Zmierili by ste sa s vysvetlením, že dotyčná osoba bola v nesprávnu dobu na nesprávnom mieste? Veď po tomto, čo sa stalo, sa ľudia boja chodiť von, na Garbiarskej po pol desiatej večer nenájdete ani nohu, občania žijú v strachu prehovoriť, aby sa im nestalo to isté. A bojím sa aj ja.............. S úctou obyvateľka Serede P. S. Nechcem byť na Vás tvrdá, pretože viem, že to máte v práci veľakrát ťažké, ale nezabúdajte, že žijete z našich daní a my chceme, aby ste nás chránili."

- - -

Je prirozdzené, že emócie a snaha odhaliť páchateľov tohto brutálneho činu - zabitia nevinného človeka  sú silné. Pozostalí so slzami v očiach prosia svedkov udalosti, aby sa prihlásili  na polícii a svojim svedectvom pomohli brutálny a ničím neospravedlniteľný čin  objasniť.

- - -

Dnes v dopoludňajších hodinách  sa na  OO PZ v Seredi  družka zabitého Františka stretla s vedením  KR PZ a OR PZ  a pri osobnom stretnutí vyjadrila svoje znepokojenie nad tým, čo sa stalo jej druhovi  priamo pred vchodom do ich činžiaka.

- - -

Policajný zbor  SR vyzýva svedkov udalosti zo dňa  10.03. 2011 kedy bol zbitý  František  Androvics, aby informácie vedúce k objasneniu tohto brutálneho trestného činu onámili PZ a to i anonymne na e-mailovej  adrese   bezpecnemesto@gmail.com

 


Komentáre k článku:

Komentovať môžu:
registrovaní menom
registrovaní nickom
›VŠETCI‹
pre strasne... | 24-03-2012 18:34:02
To je pravda, bohužiaľ to v praxi funguje tak, ako to popísal p. Lehocký. Aj keď slušný človek by si želal spravodlivosť, ktorá môže ale nemusí v tomto prípade prísť...
strasne... | 24-03-2012 00:19:33
Ak sa nenajde pachatel a nepotresta...zajtra to moze byt tvoj otec,alebo syn,dcera..alebo niekto blizky...zial...
Igor Lehocký | 23-03-2012 21:38:45
Je to vec dôkazov, na podklade ktorých by mohol vyšetrovateľ vzniesť obvinenie konkrétnej osobe alebo osobám a tie dôkazy môže získať vyšetrovateľ iba od ľudí, svedkov, ktorí možno poznajú podozrivých, ale z rôznych dôvodov nemôžu alebo nechcú byť spravodlivosti nápomocní. Akonáhle polícia dôkazy získa, vo vyšetrovaní, teda v procesných úkonoch sa bude pokračovať. Kriminálna polícia hľadá vždy svedkov a dôležité dôkazy, niekedy je to vec i náhody a šťastia okrem pracného hľadania. Tento prípad nie je zabudnutý alebo odložený, to v žiadnom prípade.
Peťa | 23-03-2012 20:34:48
Presne pred rokom sme sa tu nádejali, že tento brutálny prípad sa čoskoro vyšetrí, ale poviem pravdu, nemám z toho dobrý pocit...Nemám žiadne informácie či sa s tým pokročilo alebo to upadlo do zabudnutia, ak niekto vie niečo nové, prosím zaveste to sem.
asdfg | 14-01-2012 18:37:23
neboli svedkovia ktori by svedcili takze si behaju po vonku.....
tiez | 14-01-2012 17:55:56
to je naozaj zaujimave, ze sa o tomto mlci a dost dlho, hoci to nyjprv vyzeralo, ze su to dvaja mladici...iba vsetci sa bali nieco povedat...? Urcite by si hlavne roduna, ale vlastne my vsetci, zasluzila vediet, ci sa dalej vysetruje a hlada. Dik, ze ste to tu "ozaj..." znova vytiahli.Ved to je snad zly sen, take nieco nemoze zostat nepoirestane.
ozaj... | 13-01-2012 14:26:49
Uz bol niekto za tu vrazdu odsudeny?Preco taketo informacie odidu do zabudnutia?Ulohou novinarov je aby o tom informovali..co si ma obycajny clovek mysliet..ze zabiju a vsetko sa za par tyzdnov zabudne???
??????? | 13-01-2012 09:47:05
EšTE DODAM žE TIE OBCHODY SA TU ROBIA Už VYšE ROKA ALE NIKTO NIč NEVIDí-AKOžE!!!!!!!!!!!
???????? | 13-01-2012 09:45:39
ale prosím vás,je pravda že na chvílu sa fetáci zo serede vytratili, ale zasa sa pomali vracajú a ajk další nový! Ved u nás vo vchode predavaju fetakom CIGANI,mame vo vchode policajta,ktorý o tom vie,videl ich aj sám,hovorili sme mu nech s tým dačo zrobí a? deje sa dačo? ABSOLUTNE NIC-PREDAVAJU DALEJ!
???? | 13-01-2012 09:07:01
Takže prípad je uzavretý?
Posledný príspevok je z 09-07-2011 18:44:11.... Čo si má človek o tom myslieť?
Vyšetrovanie pokročilo alebo je ukončené a páchateľ neznámy?
re: anonym | 09-07-2011 18:10:45 | 09-07-2011 18:44:11
načo tu robíš hystériu? aké je mesto je len dôsledok takých ľudí ako ty!!!! obraz o meste si robia obyvatelia a ked takto budú všetci prispievať, tak obraz o meste sa nezlepší. podľa mna nikto nemusí mať žiadny strach. z jedného prípadu netreba robiť z mesta Bronx. chodím po meste a žiadny strach nemusí mať nikto, pokiaľ nemá za ušami.
anonym | 09-07-2011 18:10:45
je to hamba,že sú už od toho vyše troch mesiacov,a zatiaľ sa nepokročilo...Hoovorím sama za seba,niekedy sa bojím isť už aj na ulicu cez deň!!!
David | 09-07-2011 13:02:12
Tak ako to pokročilo???
Baby | 07-06-2011 19:27:18
na larzenkach uz behaju fetaci aj s nozmi...hrabu na tytesi ako krti (preco asi?)...to nebude dobre...nikdy..
Prophecy | 06-06-2011 13:30:19
Tipni si......
BL | 04-06-2011 11:58:18
Nemá niekto informácie ako pokročilo vyšetrovanie prípadu?
??? | 10-05-2011 12:49:39
Tak ako????
Všetko je už vyriešené?
Vinník je chytený a už aj odsúdený ako vidím...
j.f. | 26-04-2011 11:14:02
Pozri si Lampa v televízii JOJ Plus s p.Spišiakom.
anonym | 25-04-2011 18:20:20
Odhliadnuc od gramatiky, mohol by si objasniť tvoje slová, citujem "ja osobne som neni zastancom takychto praktyk kde sa navodi sytuácia zo strany štátu a prichádza k vraždám"?
j.f. | 25-04-2011 17:47:13
Ak sa ale nemylim p.Spišiak spadá tiež pod rezort KDH a aj ked nepochybujem o jeho profesionalite, pripada mi to skor šité na mieru Kristiánovi teda utajenemu svedkovi pri vraždách bratov Raiszovcov a Satora, kde v jednom prípade udajne zakopaval tela a v druhom stlacil spust. Teda je to parketa p.spisiaka, ktory si na vrazde Papayovcov vybudoval karieru. ja osobne som neni zastancom takychto praktyk kde sa navodi sytuácia zo strany štátu a prichádza k vraždám. Je to ale len moj osobny nazor a podotykam nazor laika.
j.f. | 25-04-2011 17:47:13
Ak sa ale nemylim p.Spišiak spadá tiež pod rezort KDH a aj ked nepochybujem o jeho profesionalite, pripada mi to skor šité na mieru Kristiánovi teda utajenemu svedkovi pri vraždách bratov Raiszovcov a Satora, kde v jednom prípade udajne zakopaval tela a v druhom stlacil spust. Teda je to parketa p.spisiaka, ktory si na vrazde Papayovcov vybudoval karieru. ja osobne som neni zastancom takychto praktyk kde sa navodi sytuácia zo strany štátu a prichádza k vraždám. Je to ale len moj osobny nazor a podotykam nazor laika.
Igor Lehocký | 25-04-2011 17:24:14
Pri všetkej úcte k p.Spišiakovi, on nie je tvorcom legislatívy v oblasti trestného práva, je to skôr parketa p. Lipšica, alebo inak KDH. Môžte mať na to laický pohľad akýkoľvek, sú to ustanovenia dobre premyslené, presne špecifikované, priniesli a prinášajú potrebné výsledky v boji s organizovaným zločinom, to je nepopierateľné.
j.f. | 25-04-2011 16:21:40
Dosť zvrátenú novinku pripravujú aj v dielni MS MR za pomoci p.spišiaka. Ak niekto niekoho zavraždí pod nátlakom.....riadna pi....na.
Korunnými svedkami proti mafii by mohli byť aj obvinení z úkladnej vraždy. Vyplýva to návrhu novely Trestného poriadku z dielne ministerstva spravodlivosti, ktoré vedie Lucia Žitňanská (SDKÚ-DS). Policajný prezident Jaroslav Spišiak novinku obhajuje, tvrdí, že jej potreba vyplynula z praxe.

Spišiak pre TASR vysvetlil, že sa vyskytlo mnoho tých, ktorí boli ochotní svedčiť proti podsvetiu, zákon im to však nedovoľoval, pretože mali na krku obvinenie z vraždy v rôznej forme spoluúčasti. Malo ísť o ľudí, ktorí pri nich pomáhali, pretože museli počúvať príkazy.
Igor Lehocký | 25-04-2011 15:45:30
Myslím že od 1.1.2005, boli v Trestnom poriadku prijaté niektoré ustanovenia, ktoré dovoľujú trestať členov organizovanej skupiny zásadne nižším trestom, alebo dokonca zbaviť obvinenia niektorého z členov organizovanej zločineckej skupiny. Platí to v prípade, ak svojou výpoveďou významným spôsobom pomôže objasniť prejednávaný, alebo aj iný obzvlášť závažný trestný čin. Je to ustanovenie, ktoré zásadným spôsobom prinieslo prielom v mnohých tzv. zabetónovaných trestných veciach, v ktorých nebolo možné sa dôkazne posunúť vpred. Inak povedané, štát týmito ustanoveniami dáva šancu vymeniť dlhoročné nepodmienečné tresty za polovičné alebo za slobodu osobám z organizovaného zločinu. To neplatí pre návodcov alebo organizátorov zločinov.
anonym | 25-04-2011 11:46:51
tak ako napríklad v B.Bystrici kde sa stal zástupcom kukláčov človek ktory sa priznal k vydieraniu podnikateľa ako člen 10 čl.organizovanej skupiny. Toto ako vysvetlil urobil pod nátlakom a sôd ho oslobodil. Jedná sa o človeka, ktorý to robil pre M.Jacka/policajt/ obvineného z vražbdy Kubašiaka atd.
ja | 25-04-2011 11:23:27
ja sa už nečudujem ničomu, veď páchateľa kt.sa prizná vyšetrujú 5 rokov a nakoniec keď ho to prestane baviť povie že sa priznal pod nátlakom, prašivých ,vygumovaných, dementných feťákov nie sú schopní usvedčiť z ničoho .. tak potom sa ani nedivím že sa organizovanému zločinu tak darí... veď stačí keď vedia čítať a písať a už si môžu robiť čo chcú...
tomu wer | 24-04-2011 08:27:03
Rosivalovcov by mali postrielat pred jednotu!!!! tak toto je skurvena pravda ale najskorej bi mali nechat si kazdeho komu ublizili v zivote nech ich aspon kopne a verte ze nebolo bi treba ani strielat pretoze bi ich dokopali na smrt tolko bi ich bolo skurvisiny death
Drahi Seredania | 20-04-2011 14:42:42
pesimizmus v kazdom pripade, na Cukrovarskej nadalej bezi predaj zo dvora...
anonym | 20-04-2011 13:57:24
Pracujú, ale nemôžu len tak niekoho obviniť bez dôkazov. A ak je takáto tieseň ide to veľmi pomaly. Treba dúfať, že sa to podarí vyšetriť. Aj keď som skôr pesimista v tomto konkrétnom prípade.
anonym | 20-04-2011 13:46:24
Zdá sa, že sú tu dosť dobre informovaní ľudia. Jeden uisťuje, že sa na prípade pracuje a druhý vie, že zatiaľ nebol nikto obvinený.
anonym | 20-04-2011 12:55:40
mozte ubezpecit koho chcete,ale cas bezi dost rychlo a zatial nikto obvineny z tohoto brutalneho cinu.Clanok uz je davno prelozeny s mnohymi dalsimi a uz sa davno zabudlo ze sa tu nieco stalo.To velke bum uz davno prehrmelo.ja som velmi zvedavy ci sa nieco ohladom tohoto vyriesi!smutne
Igor Lehocký | 06-04-2011 17:02:03
Môžem každého ubezpečiť, že polícia na smrti Františka A. pracuje a venuje sa objasneniu tohto prípadu. Násilná smrť je pri vyšetrovaní pre políciu vždy prioritou, tak tomu bolo, je a aj bude.
anonym | 06-04-2011 16:20:58
Nemyslím si, že je to reálne napísaný článok. Co sa týka Frantiska je to smutny pribeh a pachatelia by mali dostat 25 rokov, ale je to hlavne chyba policie. Ludia nemozu suplovat policiu a ani nemaju moznosti sa v pripade ak upozornia na nezakonne konanie pachatela adekvatne branit. Mozno stacilo zavolat 158 a zil by. Pravdou vsak je, ze ludia su nabadaní aj zo strany policie aby sa necinne neprizerali pachaniu tr.cinom a chovali sa hrdinsky. Samozrejme nikto z nas nevie na koho natrafi a tragedia je na svete. Preto je vzdy lepsie zavolat policiu.
Seredˇ- Mesto strachu | 06-04-2011 15:16:06
http://plus7dni.pluska.sk/plus7dni/zaujalo-nas/mesto-strachu.html
anonym | 06-04-2011 12:19:46
viete prosim niekto ci sa s tym pripadom vobec nieco robi?Ci je aspon nieko obvineny?Lebo je ohladom toho zrazu nejake velke ticho.Rad by som vedel kto je za to zodpovedny a ako bude potrestany
pre 123456 | 02-04-2011 08:28:53
Skutočne neviem prečo si myslíš, že by sme sa stavali do pozícii najdôležitejších. Skôr mi pripadá, že ty si sa potreboval zviditeľniť, tak si tu niečo šplechol. Samozrejme od veci.
123456 | 01-04-2011 23:18:11
Bože vy tu riešite vaše hadky a blbosti ktore sem nepatria ale pozná ho vobec volado zvas viete sa vobec vcitit do jeho rodiny priatelov znamych ty ktory ho poznaju už roky a stale zanim smutia tu nieste dolezity vy ale ON !!!!
anonym | 30-03-2011 18:18:14
Viem, že protidrogové akcie nie sú v réžii OO PZ. Som v tomto celkom v obraze. :-)
Igor Lehocký | 30-03-2011 17:12:45
V zásade máte žiaľ pravdu 16:03:33. Myslím si, že sú si tohto stavu vedomí aj kompetentní na OR PZ, KR PZ. Do funkcií boli dosadení noví ľudia, oni teraz majú v rukách vykonať také zmeny, ktoré budú znamenať zlepšenie stavu aj na OO PZ v Seredi. Sú len dve možnosti: buď sa stav zlepší, čo je v záujme občanov Serede, alebo sa nezlepší a budú musieť byť prijaté nové opatrenia s inými funkcionármi, ktorí to budú vedieť dokázať, tá rovnica je dosť jednoznačná. Únik informácií je nepríjemná záležitosť pre samotných policajtov a verte mi, že sa hľadajú zdroje únikov. Chcem aby ste vedeli, že veľká väčšina policajných akcií napr. protidrogových, nespadá do kompetencie OO PZ. O pripravovanej akcii vie vždy celkom úzky okruh policajtov, viacmenej na úrovni kriminálnej polície na OR PZ v Galante a nie je až taký veľký problém zistiť, cez ktorých policajtov dochádza k úniku informácií a tým k zmareniu účelu policajných akcií. Je to na schopnosti či neschopnosti terajších funkcionárov vysporiadať sa s týmto javom a prepustiť z radov PZ osoby, ktoré takto konajú so všetkými dôsledkami, ktoré s tým súvisia. Výsledok práce policajných funkcionárov sa dostaví, či už kladný alebo žiadny. V prípade žiadneho je tu opäť priestor žiadať vyšších nadriadených o nápravu, že to ide je nepochybné. Vyčkajme, výsledok sa dostaví!
anonym | 30-03-2011 16:03:33
Pán Lehocký súhlasím s tým. Ale obávam sa, že to tak ľahko nepôjde. Ako sa dajú robiť zmeny, keď OO PZ Sereď má stále nenaplnené tabuľkové miesta? Myslím, že v prvom rade by sa patrilo naplniť počty policajtov, ak chceme čosi zlepšiť. Podľa mňa to je základná podmienka, aby sa niečo mohlo začať realizovať. Najprv tu boli reči, že v prípade potreby tu bude 20.000 policajtov, ale skutočnosť je taká, že asi nie je záujem naplniť voľné miesta ani len na OO PZ. Ďalšou vecou je korupcia a únik informácií. V Seredi neraz skončili akcie ako frašky, pretože všetci, proti ktorým akcia smerovala, boli včas o nej informovaní. Ale to sme zas pri tej korupcii. Pripomínam ešte raz - niektorí skorumpovaní policajti tu zostali, preto nečakám od nich nič. Bohužiaľ. Od koho zoberie policajt keš, tomu už neublíži. Taká je realita. Riešenie vidím v jednom - dotiahnuť sem iných policajtov z okolitých útvarov, naplniť stavy a potom sa môžu začať robiť zmeny.
Igor Lehocký | 30-03-2011 09:44:14
Dajme nejaký čas a šancu na deklarované zmeny v polícii, aké výsledky prinesú. V každom prípade je nutné, aby ľudia všetky svoje poznatky o drogovej trestnej činnosti adresovali smerom k funkcionárom polície na Okresnom riaditeľstve PZ v Galante, najlepšie na už známu adresu bezpecnemesto@gmail.com. Môžem Vás uistiť, že polícia sa nemôže nezaoberať podnetmi občanov. Je potom už len otázkou času, kedy budú vykonané opatrenia voči dílerom. Pripraviť policajnú akciu s úspešným koncom nie je ľahké, najmä čo sa týka drogovej tr. činnosti, je to otázka niekoľkých mesiacov, v lepšom prípade niekoľkých týždňov. V prípade dlhodobého neriešenia problému s drogami, je potom možné účinne využiť niektoré spôsoby verejnej nespokojnosti. V prvom rade je ale nutné dôverovať polícii, tam najlepšie vedia ako veci riešiť.
anonym | 29-03-2011 19:17:51
Kriminalita najlepšie prekvitá tam, kde má na to podmienky. V Seredi ich má ukážkové. Tie podmienky boli vytvárané dlhodobo. Spočívali v korupcii, v nezáujme kompetentných. Darmo Spišiak avizoval zlepšenie situácie. Zabudol na jednu podstatnú vec - tí istí policajti zostali. Teda aj skorumpovaní. Hovorím nielen o OO PZ, ale aj o okresných útvaroch. Kto bral keš, ten už neublíži žiadnemu vagabundovi. Nedovolí si to. Pretože ten vagabund ho má v hrsti. A tak to tu prekvitá ďalej. Česť výnimkám, nájdu sa tu aj poctiví muži zákona. Podobná kritika patrí aj prokuratúre a súdom. Je to tu prehnité.
občan | 29-03-2011 17:54:28
A samozrejme policajti na títeši kontrolujú ľudí, ktorí tade len prechádzajú.......to by som podotkol chodievam tade a viem ako to chodí už aj niektorí ľudia majú paranoje na obyčajného človeka, že je feťák.....V Seredi je to už raz tak pekne všetkých čo napr.idú po títeši alebo nebodaj pri váhu na larzenkách smerom na Dolnú Stredu ľudia hádžu do jedného vreca s feťákmi.Trebalo by už raz a navždy s tými troskami niečo spraviť......aby sa človek mohol normálne poprechádzať pri Váhu bez toho aby ho ľudia posudzovali ako trosku keď to tak nieje....Všade samá inzulínka vo váhu ani nehovorím, to už aj tie ryby čo tade prechádzajú po prúde musia mať akopunktúru celkom zadarmo...Je mi z toho na grc....z celej serede aké je to tu prehnitééééééé
Baby | 28-03-2011 21:44:02
nikto nepovedal, ze nepridu, a ze nic nerobia, ja len hovorim ako vela Seredanov - POMOC, TI FETACI NAS RAZ VYZABIJAJU! je ich tu v Seredi viac, nez vsetkych policajtov dokopy..
ja | 28-03-2011 21:29:52
a este som zabudol napisat ze som volal raz na fetakov a za 2 minuty tam bola hliadka a kontrolovala ich. Nebolo to pri tytesi ale na garbiarskej.
ja | 28-03-2011 21:28:30
Baby ja nehovorim ze tam nechodia, ja som narazal na tu kameru. Kazdy pinda ze je tam kamera a policajti nic nevidia. Preto som ti pisal, ze ci vies ktore konkretne miesto snima. Ani ty tupy fetaci su neni taky sprosty, aby stali rovno pod tou kamerou.
Baby pre Ja | 28-03-2011 21:20:22
a ked ich tam uz uvidis, tak nezabudni zavolat na policiu, co ti na to povedia
Baby pre Ja | 28-03-2011 21:17:50
chod si to tam omrknut, a ked napocitas menej ako 10 fetakov za 10 minut, tak mas u mna vyhru
ja | 28-03-2011 21:13:45
Baby 28-03-2011 21:04:19 a odkial vies co snima kamera mestskej policie? Vies presne povedat, ktore konretne miesto zabera, alebo si len chudera co nevie co by uz napisala? A ked tam uz vidis tych fetakov, preco nezavolas na tu policiu, nech ich skontroluju. Alebo si jedna z tych slapiek co tam chodi a vadi ti ta kamera a takto sa snazis na nu upozornit, ze je tam vlastne nanic? HAAA, kde je pravda. A dufam ze sa dockam aj odpovede. PS: ak nie si slapka a ani fetacka tak prtepac za to oslovenie.
Baby | 28-03-2011 21:04:19
vo fetovani opat vedie Cukrovarska, larzenky su opat v kurze, ked chcete vidiet 10 fetakov za 10 minut, pridte sa pozriet na tytes - postavte sa pod kameru metskej policie, aby ste mali najlepsi vyhlad - urcite uvidite za tych 10 minut minimalne 10 zlodejov, nasilnikov, kriminalnikov a mozno aj buducich vrahov, lebo ten, kto fetuje, ten len kradne - a potom sa mozeme cudovat, preco sa v Seredi zabija...
anonym | 28-03-2011 20:10:04
Určite áno...
anonym | 28-03-2011 20:05:40
vysetrovani
anonym | 28-03-2011 20:05:08
je nieco nove vo vystrovani?
eva | 28-03-2011 12:58:53
Keď sa už zvrtla téma na feťákov, pravidelne robia nákupnú turistiku do nášho mesta aj feťáci z okolitých väčších miest. Nechtiac som si raz vypočula rozhovor 3 feťákov z NR (hučali na celý autobus). Bavili sa o tom, kto drží ***** na Trnavskej, kde majú odložený nejký bicykel, a hlavne o tom kde si pôjdu šlahnúť. Či k cigánom na námestí, alebo niekam na garbiarsku. Pýtam sa Vás páni policajti, Vy takéto informácie nemáte? Pretože za 20 rokov čo tam bývam som nevidela, že by ste niečo s nimi riešili.
eva | 28-03-2011 12:42:57
No chlapci, pekne ste sa ukázali. To je reprezentácia, že v Seredi sú aj slušní ľudia.. Hanba Vám.
pravda | 26-03-2011 10:36:17
to patríí tomu degešovi čo sa hrá na moralistu a vypisuje tu litánie
pravda | 26-03-2011 10:35:05
Ty starý zakomplexovaný dement čo tu ty splietaš o tom že fetáci sú tííí čo si sem tam dajú jointa..ty jebko feťáci sú tíí čo chodia vypleštení a s pokrčeným ksichtom nedávaj všetkých do jedného vreca ty starý trulo a radšej sa pomaly bal a smer za železničný most...
anonym | 26-03-2011 09:48:41
klud hoši, toto sem nepatry
Tuco | 26-03-2011 09:02:12
neni som cigan,,Ty mi možes lenzavidet zdechlak, nauč sa žvykať a keby si na mna vztiahol ruku tak sa s nou viac nenažereš to mi ver ,,,tak sa kroť lebo ma už sereš dlhšiu dobu,,,radesj sa staraj a postav takym vagabundom čo Fera dobili,,kde si bol vtedy ty "hrdina" sedel si vautíčku a v teple driemal,ty maly blondavy zdechlak,kde si bol?ha?
anonym | 25-03-2011 19:31:43
V nasej drahej Seredi je tolko fetakov,co pochadzaju z dobrych rodin, rodicia vysoko postaveni....hmm...co bol ich motiv??? Ich vlastna sprostost!!!
ja | 25-03-2011 18:49:45
Tuco 25-03-2011 06:48:32 tusim si ty zdechlak dostal pokutu. Neni si ten cigan co ju vyfasoval pred par dnami?
anonym | 25-03-2011 14:02:01
Veď práve bola chyba začať reagovať na rozum, ten si bude stále omieľať to svoje...Je to ešte veľmi mladý zdravý rozum, nemyslí to zle, ale je nevyzretý, neskúsený, tvarovaný spoločnosťou podsúvajúcou mu akúsi čudnú plytkosť...nemajme mu to preto za zlé nemyslí to zle...Dozreje zmúdrie - vekom, skúsenosťami, pozorovaním...
Peter M. | 25-03-2011 13:41:54
zabudol som sa podpisat
anonym | 25-03-2011 13:41:30
Totalne v skratke...podstatny je motiv! a motiv nieje to, ze ti kamosi ponuknu joint, ale motiv je, ked je "rozhazane" manzelstvo, opilstvo, drogy v rodine, zanedbavanie dietata z mnohych dovodov, tyrane dietata, deti rodicov s mentalnou subnormou a vela dalsich...
to ze sa "rozum" toho dietata rozhodne skusit to co mu "kamarati" ponukaju je uz len pricina tohto motivu..to ze tu zohrava dolezitu ulohu spolocnost je na dalsiu temu..ale ta spolocnost vznika prave vyssie popisovanym sposobom..
..jasne ze su mnohe vynimky, ktore presahuju ramec tejto diskusie..
viac sa mi o tom naozaj nechce pisat..ja nemienim nikoho presviedcat o niecom comu nechce rozumiet..
chyba bola, ze som vobec zareagoval.
anonym | 25-03-2011 13:34:12
myslim si ze tento clanok bol uplne o niecom inom.takze ma uz zaujima iba kto to bol a aky trest dostane.Alebo ako daleko ho odnesie Vah.
zdravy rozum | 25-03-2011 13:24:31
Peter,

opytam sa ta najjednoduchsie, ako sa len da: kto alebo co môze zato, ze dieta zacne fetovat? Kde inde sa ten napad zrodi, ak nie v hlave toho dietata? Ja nehovorim o dovodoch, preco zacnu fetovat, tych je x, ale drzi mu niekto tu ruku, aby si to zobral?! Koho napadne fetovat? Jeho rodicov, tomu dilerovi? Ja sa cely cas bavim o tomto. Nebudem tu rozoberat sociologiu, soc. prostredie ci vztahy, odpovedz mi len na tuto jednu otazku, ak sa da. A o tych fetakoch, co kradnu bicykle, radia atd..., to je to, co som hovoril, zhana vsetko, co ma nejaku hodnotu, ale tu otrovu - lebo na poriadny fet maju zrejme len, ked dostane socku, ak ju vobec ma, mu da diler, ktorych tu beha xy a nie ten, co ich tu spominate. Prednedavnom zobrali policajti mojho suseda - 21r., pestoval si doma marisku a predaval! Ani v TV to nebolo, nic, lebo takychto bezvyznamnych dilerov nik nemedializuje, ale prave takito predavaju tym najposlednejsim fetakom! Poznate 8 mien dokopy a ti su pomaly zodpovedni za to, ako vyzera toto mesto, aspon dedukujem z toho, co tu citam. Ale nech ludia vybehnu cez vikend do ulic a nech sa pozru, ci robia bordel 30-35 rocní alebo tie decká do 20 rokov. Prave taketo decka su tie, ktore si barco daju, skombinuju ktovie co a potom nevedia co od dobroty! Taki, co tu fetuju x rokov, si potichucky fetuju a prezivaju. Keby boli policajne hliadky aspon s nejakou pravidelnostou a napeso, skrizili by cestu takymto fetakom obsmietat sa okolo aut a kradnut. Hadam si nemyslis, ze ti vacsi a znamejsi dileri potrebuju nejaku ukradnutu libertu alebo radio, co ide ledva zapojit?! Toto robia ti najposlednejsi fetaci a mladez, ktora kolkokrat nema co robit vonku! Ale jednoducho niekedy su aj rodicia bezbranni a potom je lepsie, ked takehoto fetaka chytia, zavru a este mu spravia aj laskavost, lebo je v teple a prezije. A ked vyjde, zase mu kaze niekto fetovat? Kolki radsej odisli za hranice SR, aby do toho zase nepadli! Skutocnostou je, ze fet bol, je a aj bude a tomu, ci moje, tvoje alebo susedovo dieta zacne fetovat, nezabranis, kolki sa pytaju PRECO? A co sa tyka tych policajtov, ako môzu chytit niekoho, kto vykrada auto, ked sa len prevezu a hotovo? Keby isiel pesi okolo a niekto tam je, ho pocuje, zbada, prinajhorsom trosku pobehne a je. Ale to by si mali uvedomit ti, ktori rozhoduju!
pre: zdravy rozum | 25-03-2011 11:54:31 | 25-03-2011 12:58:53
Ty vychadzas len z toho co si myslis ale realita je ina. Podla teba ten fetacik co byva v kastieli je pre dilera bezvyznamny. Ale skutocnost je taka ze prave taky im zarabaju najviac. Nenosia peniaze ale kradnute veci ktore maju aj 50 krat viac hodnotu ako im da davku. Ten tvoj bezvyznamny fetacik dokaze za jeden tyzden zarobit dilerovy aj 1500 Eu.
Peter M. | 25-03-2011 12:09:12
Ako pises je to obsiahla tema. Ale ak si mal psychologiu a dokazes napisat na "plnu hubu" ze sa fetovanie si moze dieta samo, tak ti tie hodiny moc nedali. (a dilerov som na mysli absolutne nemal, to je kapitola, ktora patri skor do "podnikania")
Ale nech, mysli si co chces, len ma dokazu rozhorcit slova, ktore su pisane bezhlavo.
BTW: z psychologie aj s psychiatrie mam absolvovanu skusku, cim nepoukazujem na to, ze som nejaky expert, len ze sa v teme aspon orientujem
zdravy rozum | 25-03-2011 11:54:31
pre Peter M.

Ak si si nevsimol, svet nie je len cierny alebo biely, ale plny farieb. Neodporujem si, si to 2x precitaj a zistis, ze som pisal o tom, ze su pripady, kedy rodicia vychovavaju deti slusne a aj tak zacnu fetovat a su pripady, kedy rodicia vo vychove zlyhavaju a potom behaju po meste nastrocne deti v opilom stave. Takito rodicia nech sa potom necuduju, ked skonci ich dieta ako poulicny fetak alebo slapka pri Milexe. A za tym si stojim, ze ak decko zacne fetovat, tak zacne samo, nikto mu ruku nedrzi a nepcha mu to nasilu! To sa musi clovek venovat psychologii, ked sem chce napisat svoj nazor? Chces mi snad povedat, ze tie decka, co fetuju, ze zato moze diler?! Asi ta sklamem, ale psychologiu som mal na vyske, tak nejake to info o nej mam. Nemienim sa tu s nikym hadat, kazdy mame svoj nazor a ten svoj som napisal. Ak si mal na mysli psychiku cloveka spojenu s fetom, ok, ale ja stale vypichujem pointu vsetkych mojich prispevkov: kazdy je sam za seba! Jasne, ze decka, ktore nemaju rodinne zazemie, skoncia vacsinou podobne ako ich rodicia, poniektori sa dostanu do lepsieho prostredia, zalezi na tom, ako je jedinec silny, ale tiez je rozhodnutie na nom samom. To je debata na dlhu trat.
Peter M. | 25-03-2011 11:36:08
Pre zdravy rozum:
Za 1. citaj co pises, lebo si dost odporujes, na jednej strane tvrdis ze za vsetko mozu same deti a na druhej ako zle ich rodicia vychovavaju
Za 2. precitaj si zaklady psychologie a potom tu zverejnuj tvoje lahkomyselne rozumy. Venuj sa teme "Drogova zavislost" a zistis ze sa velmi mylis
Za 3. p. Majko: dost ma sklamalo ze suhlasite s nazorom ""zdraveho rozumu"" (schvalne v dvoch uvodzovkach)
vlado | 25-03-2011 10:33:09
ak ma niekto k dispozicii fotky tych bastardov-potencialnych pachatelov, tak poprosim poslat na vladihno@gmail.com
vdaka
zdravy rozum | 25-03-2011 09:20:01
Neviem, ale mate pocit, ze diler ma v Seredi problem predat drogu? Myslim, ze nie a preto je maximalna hlupost, aby diler nahanal vylieceneho fetaka, aby zacal fetovat! A este nieco, taki fetaci, ktori behaju bezcielne po meste, prebyvaju v kastieli a pod., no takych uz len potrebuje diler, aspon myslim ten, co ich tu tak vymenuvate! Takymto pobehajom sa fet ani nedostane, je to uz mix neviem akej otrovy, len nie fet a ten mu preda hocijaky cloviecik, ktoreho ani nepoznate! Niektori ludia stale ziju v nejakej predstave, stale maju pocit, akoby tu niekto vsetko riadil, ale pravda je taka, ze kazdy si robi a zije za seba! Tych, co zabili Frantiska, by dolamalo na smrt 90% tych, co ich poznaju, lebo to su neni ludia, su to obycajne hyeny a som moc rad, ako tu niekto prispel, ze su aj svedkovia, nakolko to, dufam, urychli proces vysetrovania. Kedy uz ludia, pochopite, ze tie decka zacnu fetovat sameeeeee, je to ich zvedavost, dobrodruzstvo! Preco chodia decka zo zakladnej s cigaretou v ruke? Ani to rodic neciti? Ved by som mu ruky odtrhol! Uz sa mi stalo, ze podnapita mladez mi vulgarne nadavala, a keby som sa priblizil a jednu im dobre facol, este mi budu aj rodicia krivdit a mam na krku policiu! Je to tak, mam kamosku na zakladnej skole, decko je drze, ponizuje ju, lebo tato je taky a taky a potom pride rodic a uz sa kamoska ani necuduje, preco je decko take! Osobne tiez poznam pripady, kedy si slusni rodicia vytrpeli peklo, lebo syn fetoval, ale za to nesie zodpovednost ten syn! Ten ma mat v hlave, ze v zivote nebudem trapit tych, ktori ma vychovali, nech mi nukaju neviem co! A ako vravim, nenuka diler, co myslite, ze ten diler sa bude zahadzovat takymito fetakmi, co ani nemaju na fet, aby na seba poukazovali a mali za chvilu domovu?! Tiez je problemom alkohol, kolkokrat je pocut rev a neviem, ako by to dopadlo, keby isiel nejaky slusny clovek okolo nejakej takejto zgerby, urcite by doslo minimalne k slovnej potycke! Ako tu uz niekto spomenul, policajti by mali mat pekne vychadzky a pesi, jednoducho treba hliadky a potom by zmizol aj rev z ulic, aj podnapita mladez, aj vselijaka spodina, co sa zakrada, aby vam vykradla auto! Pretoze tie vacsie ryby si robia svoju pracu niekde uplne inde a na inej urovni, ako kradnut radio z auta! Za to si BMW nekupi, tak si to uvedomte!
anonym | 25-03-2011 07:56:47
To bolo vojenské cvičenie. Prajem všetkým krásny slnečný piatok!!!
anonym | 25-03-2011 07:32:41
Ráno o 6.00 bolo počuť po Seredi streľbu,nevie niekto čo sa robilo?
anonym | 25-03-2011 07:09:41
Zdravy Rozum - plne suhlasim!

a pRE:Zdravy rozum | 24-03-2011 23:32:38 | 25-03-2011 04:11:36

Zdravy rozum sa snazil povedat,ze ak v prvom rade nezacnu fetovat,tak nemaju ani problem prestat alebo problem s dilerom!

Aj ja som vyrastala na sidlisku,kde bolo niekolko dilerov a fetaci tam kolovali 24/7! A nasa policia s tym nikdy nic nespravila! Iba ak policia z ineho mesta spravila zasah, bol na chvilu pokoj. Staci ked toto clovek vidi (tie trosky=fetaci zavisli na svojich drogach/dileroch) a poviem vam v zivote by som ziadnu drogu nevyskusala! Nikdy by som to sebe a svojej rodine nespravila.Mam zdravy rozum, nastastie viem rozlisit,co je spravne a co nie, a nedam sa ovplyvnit prostredim!
Tuco | 25-03-2011 06:48:32
mestkych by mali poslať zbierat vykaly po psoch,,su to obyčajní zdechláci a najvaäčší ten tupy ***** ***** čo žvykažuvačku a mysli si že je najvačši šerif a dava pokuty dochodcom ,,a inak je dosrany,,žebrak,,schovava sa za ubiformu,su tam posrane skrachovane existencie čo su zavisli na mestskej pokladi radesj by malo mesto platit sukromnu SBs ako hentych zdechlakov
pRE:Zdravy rozum | 24-03-2011 23:32:38 | 25-03-2011 04:11:36
By si bol prekvapeny ako diler potrebuje tych svojich fetacikov. Dokonca ked ma fetacik problem tak diler ho vacsinou vyseka aby neprisiel o stali prijem penazi. Poznal so fetaka ktory sa rozhodol po roku prestat fetovat. Za tyzden k nemu domov prisiel diler a skoro ho umlatil na smrt len k voli tomu ze ako si to on predstavuje ze nebude dalej fetovat a ze pokial od neho zas nebude brat tak ho zabije...
fgferg | 24-03-2011 23:47:07
Vsetci ste jaky mudry a jak presne viete o koho islo ked pisete menovite!Jak keby ste pri tom boli alebo to sledovali z okna!
Maly ste sa ucit za vyšetrovatelov!
Sproste reci odsudite niekoho na zaklade sprostych reci a rozsirite to tak jak hotovu vec.
Tupy seredani jeden powi a seci pocuvaju jupii
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 24-03-2011 23:38:15
Zdravy rozum | 24-03-2011 23:32:38 | - suhlasim
Zdravy rozum | 24-03-2011 23:32:38
Neda mi neprispiet, pretoze ako mlady clovek nejakym tym % do toho, co sa deje v meste, vidim. Ano, je tu plno spiny, fetakov a to, co sa stalo nebohemu Frantiskovi je viac nez hrozne, priam neuveritelne! Clovek vybehne na chvilu von a uz sa nevrati! Pevne dufam, ze tu spodinu, co to spravila, coskoro najdu a ze zato zhnije vo vazeni, hoci to zivot uz nevrati, ale aspon pre zadostucinenie rodine. Chcem vsak reagovat aj na reci o dileroch atd., nepochopim, ze este doteraz spajaju dilera s nejakym ubohym fetakom, ktory vraj robi spinavu pracu atd., prosim vas, uz sa preberte, dilerovi je ukradnuty nejaky fetak, to fetak ho potrebuje! A pochopte uz, ze ten fetak si pojde kupit fet hicikde inde! Ja som za, nech po vonku nebehaju fetaci, ale zato, ze fetuju, si mozu sami! Ani rodicia zato nemozu, mnohi vychovavali svohe dieta tak, ab z nich boli slusni ludia, ale droga je silnejsia, ci je to fet, alkohol, prostitucia. Kazdy z nich sa rozhodol pre svoj osud sam, nikto mu nasilu nic do nosa nepchal! X-krat som mal moznost vselico vyskusat, bolu to kamosi, co mi nukali, nech vyskusam, ale nic som si nedal a preco? Lebo mam nejaky ten rozum v hlave! Tak tu uz nepiste, ako dileri nicia ubohe matky, nikto tym deckam nekaze fetovat! Apropo, ked pocujem hlavne v lete 12-rocne decka, ten slovnik, flasa v ruke, naslopane ba mraky, oblecene tak, ze dievca moze byt rovno vyzlecene, tak sa sam seba pytam, kde su rodicua? Ja som bol o 21h doma a prosil som mamu, aby som mohol zostat o polhodinu dlhsie vonku! Ti rodicia nevidia, ako ide ich dcera von oblecena? A ten slovnik, ved to musia pocut aj doma, ale zo zivota viem, ze sa tak bavia aj doma a je to ok. Nikomu nechyba decko o 1h rano? Ved nemaju kolkokrat ani 14 rokov! Decka sa potuluju od puberty sami vonku, flasa v ruke, no co z toho moze byt? Len problemy, ktore uz nezvladaju ani rodicia a uz to ide. Jasne, su aj vynimky, to som pisal vyssie. Len tolko som chcel!
spravodlivosť! | 24-03-2011 21:30:36
Prosím všetky vyššie orgány a pána Spišiaka, aby už začali rozmýšľať a robyť niečo so situáciou v Seredi. Bývam v Seredi už detstva a veci, ktoré som videla a zažila sa nedajú ľahko opísať. Sereď je špina ľudstva a obyvatelia sa tu boja žiť zo dňa na deň viac a viac. Prečo preboha po nociach v Seredi nechodia na špacírky policajti v civile?prečo už neurobia nejaký premyslený záťah?Stačí zatiahnuť za správnu nitku a všetko sa spustí správnym smerom, lenže u nás na Slovensku mám pocit, že nikto nepremýšľa tak, ako by bolo vhodné. Halóóó ľuďia umierajú, ľudia sa boja feťákov, ktorým kedykoľvek môže prepnúť, ľuďia tu nežijú a po určitej hodine nevychádzajú zo svojich domov!!!takto sa o nás stará štát?Takáto má byť ochrana obyvateľov?toto je civilizácia?drogy v Seredi ovládli celé mesto a šíri sa to tu ako epidémia!Treba sem vpustiť komando a urobiť najväčšie záťahy, po pasákoch, díleroch, autičkároch, feťákoch aké kedy na Slovensku boli a našli by také veci, ktoré by uživili média na nejaký čas a tým som si istý. Zo Seredi sa pomaly stáva nezdravý žiotný štýl a s tým treba niečo začať robiť, lebo normálneho človeka tu už nestretnete. Rodičia strácajú svoje deti, z ktorých sa stávajú pred ich očami živé sfetované trosky a nikto s tým nič nerobí. Mám pocit, že už neexitujú hranice a všetko, čo kedysi bolo tabu začína byť viac ako akceptovateľné! treba všetkých zničiť a hlavne začať tích, ktorí boli pracovali pre zavraždeného M.K. a ktorí si chodia každý mesiac na dovolenky a menia autá ako ponožky...za čo to asi majú?a prečo sú zrazu v úzadí?všetku špinavú prácu za nich totiž robia feťáci a seredský odpad a oni všetko inkasujú. Nenávidím to tu!!!kto nezažil dlhší čas žiť v Seredi, nevie o čom hovorím a ani len si nedokáže predstaviť aký strašný tu dokáže život byť. Prosím teda všetkých právomocných nech sa spamätajú a začnú konať čím skôr, lebo za chvíľu môže byť ešte horšie...(aj, keď neviem, čo môže byč horšie ako zabitie)
anonym | 24-03-2011 18:40:35
ked ti nevykradli tak bud rad a otvor si oci si v Seredi
...
Jozef | 24-03-2011 14:27:12
P.s.
Asperačná zásada = možnosť zvýšenia hornej hranice trestnej sadzby najťažších trestných činov o ½ ak bolo spáchaných niekoľko trestných činov naraz.
Jozef | 24-03-2011 14:21:26
Igor, v to dufam. A este by sa urcite dala vyuzit asperacna zasada. Urcite sa na nich este nieco najde.
Registrovaný Igor Lehocký Igor Lehocký | 24-03-2011 13:57:23
Jozef, zmena právnej kvalifikácie skutku nie je vylúčená. Mnohé napovie súdna pitva a jej výsledky. Brutálny útok tupým a tvrdým predmetom na hlavu poškodeného spravidla vždy bol kvalifikovaný nie ako ublíženie na zdraví. Sám som zvedavý.
Test | 24-03-2011 13:00:55
skusobny komentar
anonym | 24-03-2011 12:10:54
Drevorubač, počkaj si na koniec svoje cesty životom a po smrti prideš do raja, tam su len dobrí. V skutočnom svete je to len ilúzia.
anonym | 24-03-2011 11:38:07
JE ABSOLUTNE NEPRIPUSTNE, ABY KED NIEKOMU NIE JE DOBRE, RIESIL SVOJE PROBLEMY KRADEZOU, LUPEZOU, VYDIERANIM A VRAZDENIM ...

AKU HODNOTU TAKATO LUZA SPROSTA DAVA NASEJ SPOLOCNOSTI ?

VSETKO SA JEDNA O PRIMITIVOV, LUDSKU SPODINU, POSLEDNYCH V SKOLE, ALE CASTO O PRVYCH PRI PACHANI TRESTNYCH CINOV !!!

LUDIA SPAMATAJTE SA, DOKEDY BUDEME Z NASICH DANI CHOVAT V BASACH TAKETO SRACKY ??? KTORE KED SKONCIA VYKON TRESTU, VOBEC NIE SU PREVYCHOVANI PRE SPOLUZITIE, ALE SI ZVYSIA LEN OD VACSICH GAUNEROV SVOJU KVALIFIKACIU A ROBIA ZLE ESTE VIAC,AKO PREDTYM !!!

VELA LUDI MA TAZKY ZIVOT, NASE PRAVO JE ZMENIT HO V RAMCI ZAKONA !!! ZAKONNY JE STRAJK, ZAKONNE JE IST K VOLBAM A VOLIT ZMENU ...

TREBA SA PYTAT, KDE IDU NASE DANE, KED SA MAME ZLE ... NEMA ZMYSEL VOLIT LUDI, KTORI NAS SKLAMALI !!!

TO JE JEDINA SPRAVNA CESTA, NIE SA LAHOSTAJNE ZAVRIET V SVOJOM BYTE A LEN NADAVAT AKO SA MAM ZLE A PRITOM SI OSPRAVEDLNIT TO, ZE IDEM NIEKOHO OKRADNUT !!!

V SEREDI SOM VYRASTOL, JE TO SKURVENE GAUNERSKE MESTO, KOPEC KRIMINALNIKOV A GAUNEROV, JEDEN VACSI PRIMITIV, AKO DRUHY ... NO A ESTE SA AJ NIKOHO NEBOJA, PRETOZE Z PENAZI ZISKANYCH NA DROGACH A NA KURVACH PRI MILEXE, JE JEDNODUCHE PODPLATIT VSETKYCH POLICAJTOV !!!

ZDRAVI VAS DREVORUBAC ;o)
anonym | 24-03-2011 11:22:22
KEDY SA UZ SPISIAK PREBERIE A ZACNE ROTOVAT SLUZBU U POLICAJTOV ???

VZDY PO NEJAKOM KRATKOM CASE RAJON V INOM MESTE !!!

A KEDY UZ UVIDIME V TEJ SKURVENEJ SEREDI TYCH 20tis POLICAJTOV ???
Peter z BA | 24-03-2011 10:15:26
No ja ked som toto videl, bol som fakt sokovany... sice hned ma sok presiel, ked som si spomenul o x inych pripadoch hlavne z vychodu, co som za tie roky v mediach..od konca neznej revolucie..zachytil. Ale dlho uz nic take nebolo, to je pravda. ZROVNA V SEREDI, NAJBEZPECNEJSOM MESTE NA SK, ako vravi Mr. Spisiak, ktoremu sice osobne fandim, ale toto je cisty hnoj. Nie je mozne, ze nikto nevybehol, nezreval z okna.. PICE CHROME !!

AK JE TU NIEKTO NA FORE, KTO TO VIDEL, A NIC ESTE NEPOSKYTOL ANI NA TEN POSTRATY POLICAJNY EMAIL - MA ROVNAKO TOHO CLOVEKA NA SVEDOMI!! NECH HO MA AZ TAK, ZE HO RAKOVINA ZOZERIE ZA TO. TO MU VAZNE ZELAM! PRESTATNE BY POSRATI, A OZNAMTE TO !! Mne je Boh svedkom, ze TAK BY SOM KONAL !

A vy vsetci, co tu vidite napr. mestsku policiu v stave ako pisem, PRIMATOR CO TU UDAJNE PISE... A NERIESITE TO - STOJITE ZA VELKE HOVNO. Tak nech vam osud zasluzene nalozi, i ked nie tak kruto, ako nestastnemu Frantiskovi.
Moje motlitby su s nim a jeho utrapenou mamou.. Nech im Boh dozici sa po smrti opat vidiet.
maros | 24-03-2011 10:11:19
preco obvinujete volakoho ked nemate dokazy vam alebo vasej rodine bby sa to pacilo tak si uvedomte co pisete
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 24-03-2011 09:55:56
Znovu ziadame diskutujucich, aby si uvedomili citlivost uverejnovania akychkolvek mien. Nech sa jedna o kohokolvek. Vysetrovanie policie nie je ukoncene, nespekulujte o menach - kazdy ma pravo na ochranu osobnosti a kazdy ma pravo branit sa.
Za Feriho | 24-03-2011 09:39:25
XXX: mas informacie o tom ako dopadla konfrontacia podozrivych na policii?
anonym | 24-03-2011 09:36:42
Valencinových to bol kamarad tak ich neberte do huby...bol to kamarad celej našej rodiny,,prve si zisti a potom vypisuj!!!!!alebo sa podpíš..Valencinova
pravda | 24-03-2011 09:11:19
Keby to vykonali niekomu z mojej rodiny, tak by som si to vyriešil v takej istej anonimite ako oni.....a nepomohlo by im nič....ani to ich povestné viacerí na jedného.....keď som v novinách včera videl tvár toho nevinného človeka z ktorého vyžarovala neskutočná energia tak som normálne zapochyboval či tíí postihnutý degeši vlastne vedia čo je život a ako si ho vážiť............
Miroslav | 24-03-2011 08:36:12
Ty sedlák, nauč sa najskôr gramatiku a potom vypisuj. Tupý dedinský *****.
anonym | 24-03-2011 08:34:29
http://www.pluska.sk/slovensko/krimi/zabili-frantiska-37-fetaci.html
vlado | 24-03-2011 08:18:44
Za Ferka Androvicsa vytahujem cierne zastavy,
cas sa neda naspat vratit, ani zastavit.
Feri je anjel, ktory nas bude zhora strazit.
Feri bol clovek, ktoreho si budem navzdy vazit.
NIKDY NA TEBA NEZABUDNEME!!!

/ospravedlnujem sa Majovi Samekovi za pouzitie casti textu z jeho songu Bili Andeli/
xxx | 24-03-2011 01:50:34
tuco zakon je dobri len ked je niekto nafetovany tak je to tim hajzlom jedno
Registrovaný Matej Šalmík Matej Šalmík | 23-03-2011 20:30:13
Ak vôbec za niečo budú odsúdení, Jozef...
Jozef | 23-03-2011 20:24:52
bohuzial, ti HAJZLI nebudu sudeni za vrazdu, aj ked ich usvedcia.A preto by sa mali vratit stare zakony.Oko....
...zub.
anonym | 23-03-2011 20:11:03
úprimnú sústrast prajem rodine zosnuleho pana Františka.nepoznala som ho,ale velmi ma to zasiahlo.viem si predstavit,akú bolest prežívaú najbližší.Sered je hrozné mesto,hambím sa niekomu povedat,že tu byvam.a vrahom prajem ten najkrutejší trest.
Registrovaný Marta Bauer Marta Bauer | 23-03-2011 19:59:55
Katuška, je mi to ľúto. Úprimnú sústrasť celej rodine.
Jozef | 23-03-2011 19:59:31
Boze, Nikola, Ty tliapes. Asi budes naivna.
Nikola | 23-03-2011 19:54:34
a inak neviem ci si niekto vsimol ze bol relativny pokoj a potom ked jeden pan poslanec zacal robit okate halo aby si ziskal naivnych vtedy toto zacalo ...
anonym | 23-03-2011 19:52:47
treba zlykvidovat valencinovcov a cvaja
Tuco | 23-03-2011 19:46:20
Mame slabe zakony,.pytliactvo je trestny čin-aby mali pani na čo polovat 2,sudcovia ,pravnici maju najviac penazi z vagabundov,ked Tatry napadne korovec postriekaju sa praskovacim lietadlom,ked na vychode pasavka zemiakova niči zemiaky tak sa pohnoja,,vsade sa skodna niči,len na slovensku ma vačsie prava ludska skodna ako občan ktory pracuje a cti zakon,,cigan zotne strom vo vyske oči a smje sa na kameru,a su ako obylky,,ked sa tak opičime po amerike urobme farmarsky zakon,,kto vojde na pozemok a ado obydlia druheho sumyslom kradnut,,použit voči nemu legalne držanu zbran by malo byt povinnostou,,a nie čakat až vas traja vagabundi napadnu a budu byť že si chranite majetok ktory ste cely život splacali,,načo čakat na utok,,stat si vie chranit dane,papalasov ale nas nie,,treba urobit razne zakony a zlodej bude vediet čo ho čaka ked narusi vas pozemok adomovu slobodu ,,možno prve dva roky tu bude divoko ale skodna skonči,,takto sa množi,a smeje sa nam poslusnym ovciam,,dokedy sa pytam?!pan Lipsic ide pritvrdit zakon o zbraniach a strelive kvoli tragedii v devinskej,,ale že ten clovek sa 20rokov stažoval na neprispôsobyvych občanov ,ktorí mu robili zle ,tyrali ho psychycky,na to sa zabudlo,,treba prevenciu,,poriadok tu bude ked bude sukromne vlastnictvo nedotknutelne či je to 1euro alebo milion ,z principu,,tak ako vo Finsku,, na cintorinoch by pribudli mena vagabundov apo čase by bol pokoj,,je to tvrde ale tak sa to robilo so skodnou od nepamäti arobi doteraz,,kto neposlucha aj vo svete a vystrkuje rožky tak sa urobia kobercove nalety,,ale my občania musime čakat až nas niekto bije a aj potom ked občan sa brani tak je skumane či bol opravneny sa branit,,alebo branit svoj majetok,,tomu čo brokovnicou postrelil zlodejov by som dal vyznamenanie,,nemali kradnut,,poriadok by tu bol do 2ch rokov,,takto sa smradi len množia a smeju sa z nas poslusnych oviec.. apan Lipsic nech sem ide byvat,,a bez svojej ochranky,,on ma ochranku,peniaze,,a nič nerobi,,len by exemplarne trestal obyčajnych ludi čo sa brania,,obrante nas vy ,čo mate moc a nemusime sa sami,načo tam sedite,,jedine čo pan minister urobil dobre je že dal policajtom samopaly,,konečne maju dačo na vagabundov,,každy by mal mat zbran a v mohol si branit dom auto,,,policajti nemožu byt vsade,,urobte zakony pre slusnych ludi tak ako ste nam to sluboval,pan minister vnutra,,to že poslete na psychotesty ludi co maju legalne zbran nič neriesi,,vagabund si ju zadovaži aj bez testov abez povolenia,,ved v seredi je to horsie ako kedykolvek predtym,,čakate že zase niekto zoberie spravodlivost do vlastnych ruk? apotom ho vyhlásite za psychopata?je hlupe anaivne si myslet že tvrde restrikcie su nehumanne,,vidite že po dobrom to tu nejde,,treba vyrezat tieto zhubne nadory na nasej spoločnosti,pan minister dajte novy navrh trestneho zakona že 3ax a dost bude ozaj dost,,a občan ktorí ctí zakon a danovy poplatnik sa nemusi bat vyjst na dvor a branit si svojho hoci psa,auto kosačku,hocičo so zbanou v ruke,,lebo toto tu už nema obdobu,,,slusny občan a danovy poplatnik
an se | 23-03-2011 19:24:26
treba obnovit trest smrti a kazdy by si rozmyslel ci zabije
sused | 23-03-2011 18:45:35
Pre občan mesta sered:Napiš skratku toho mena.
anonym | 23-03-2011 18:35:11
určite ich dostanú, verím tomu. je fakt, že sa to nezačalo riešiť hneď. V tomto prípade by to poškodenému, žiaľ, ani nepomohlo. Tí hajzlíci nemajú peniaze na to, aby sa z toho vysekali.
toto nevyšetrujú mestskí policajti!
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 23-03-2011 17:45:54
Hlavne nie je vhodne vo verejnej diskusii menovat konkretnych ludi, uvadzat mena nech ide o hocikoho. Nechajte policiu pracovat. Vysledky sa dostavia. Nespochybnitelne a teda take, ktore obstoja ako dokazy v sudnom konani. Inak sa jedna iba o bezpredmetne konspiracie.
občan mesta Sereď | 23-03-2011 17:14:25
Ako občan mesta Sereď, nedá mi nezareagovať na bezpečnostnú situáciu v meste. V komentároch na stránkach seredonline.sk je jasne vidieť, ako sú občania nespokojný s prácou štátnej alebo mestskej polície a že treba s tým niečo robiť. Na MÚ prebehli viaceré výberové konania a mojou otázkou je, či by sa to nemalo týkať aj vedenia mestskej polície. Lebo neviem, ako môže jednu z vedúcich pozícií mestskej polície vykonávať občan, ktorý bol odsúdený za úmyselný trestný čin.
xxx | 23-03-2011 17:13:37
luda z bliskeho zdroja policie, mam potvrdene ze prave prebieha konfrontacia medzi Milanom R a Majom P ,v bliskej dobe sa dozvieme viac ....
Nikola | 23-03-2011 14:55:54
neznamy pachatelia?nechcite ma rozosmiat....uz aj v rozhlase ked to bude stale budu neznamy?....
anonym | 23-03-2011 14:33:26
ale samozrejme,uz sa okolo pripadu pracuje a to urcite intenzivne.Zarazajuce je to ze sa zacal pripad riesit az po desiatich dnoch ked bol uverejneny list.Takze najskor clovek musi zomriet a az potom sa s tym zacne nieco robit.Dovtedy sa to tu vsetko ututlavalo.To je velmi smutne!!
anonym | 23-03-2011 14:31:23
ja dufam ze ich policia dostane
anonym | 23-03-2011 13:47:48
Odkiaľ beriete tú istotu, že sa s tým prípadom nič nerobí! Je jasné, že áno. Ale zákon je zákon, počkajte, určite ich usvedčia!
pre anonym | 23-03-2011 13:04:31
myslim to uplne vazne o tych floydoch.
pre majko | 23-03-2011 13:02:26
P. majko, stacilo by, kebz si policia precitala tuto diskusiu a bolo by to rychlo vybavene. problem je vsak asi v tom, ze policajti citat nevedia.
anonym | 23-03-2011 13:02:06
A co sa tyka prace policie a celkovo slovenska. Sme rozvojova krajina medzi krajinami EU. Ceny mame sice rovnake, ale prijmi stvrtinove. Ak sa zacne prehlbovat este viacej chudoba, bude to este horsie aj co sa tyka trestnej cinnosti.
anonym | 23-03-2011 12:55:48
a prave preto, ze ste y nich pokakany vam tam magorkovia skacu po hlavach. a celkom dobre viem, co sa tam deje. aj ked tam nebyvam.
anonym | 23-03-2011 12:53:49
zial policia musi mat jasne dokazy a az na zaklade nich moze niekoho obvinit. Aj ked je zda sa jasne, kto bol utocnikom, nie je mozne pred policiou a nasledne sudom ako svedok povedat, ze ja si myslim, ze utocnik bol R......, pretoze to vsetci hovoria. Snad policia pritlaci a jednen z dotycnych sa prizna.
anonym | 23-03-2011 11:20:04
obyčajný občan | 23-03-2011 09:11:16

Tak toto si naozaj napísal veľmi výstižne. Pre tých čo vypisujú že to bol ten a ten. To je málo, že to sem napíšeš... Treba sa prihlásiť ako svedok udalosti a svedčiť proti nim! A za ďalšie - niekto tu spomínal zrušiť mest.políciu - veď aj štátny majú právomoci do značnej miery obmedzené a podľa viacerých tu prítomných sú to lajdáci takže zrušme aj št.políciu a bude nám tu sveta žiť! No nie? ušetrí sa kopec peňazí, budú krásne ihriská, školy... kde sa ale nikto nebude hrať, učiť... lebo ich nebude mať kto strážiť...
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 23-03-2011 10:52:48
Vodca je potrebny k uspesnej revolucii, vlada k uspesnemu fungovaniu statu - k pomoci tomu, kto je v nudzi je potrebny obycajny cit a uvedomenie si faktu, ze na svete nie som sam. Raz potrebuje pomoc on, nabuduce mozno ja...
anonym | 23-03-2011 10:46:56
Dnes je kazdy sam za seba, neexistuje ziadna ochrana obcana vo vsetkych smeroch,ziadne porozumenie , ochota, vsetky vztahy, sa zrutili a viete preco, lebo ludia nemaju dobrého vodcu (vládu).
xxx | 23-03-2011 10:36:30
tie mena čo som napisal pozna cele mesto ,a je otaskou času kedy policia odhali pachatelov toho brutalneho činu ,a zverejny niektore stich mien.
anonym | 23-03-2011 09:55:34
to je pravda ze tu je malo policajtov a aj ti co tu su sa boja,alebo su so vsetkymi kamarati.Bohuzial!Ale ked si dobre spominam na vyjadrenia p. Spisiaka,tak povedal: Nemam problem nasadit aj 1000 policajtov do Serede.Tak sa potom pytam ze kde su??? Kludne sem p. Spisiak moze prist byvat ked si mysli ze je toto najbezpecnejsie mesto.
Peter | 23-03-2011 09:52:18
pre obyčajného občana všetky palce hore.
obyčajný občan | 23-03-2011 09:11:16
Je smutné, že celá diskusia sa zvrhla do osočovania policajtov, či už mestských alebo štátnych.Myslím si , že väčšina policajtov sú slušný a poctivý ľudia a vykonávajú svoju prácu tak dobre, ako im to len zákon umožňuje. A to je hlavný problém- zákony. Bohužiaľ v tomto štáte ( a nie len v tomto štáte) sú zákony stavané tak, že viac chránia vagabundov ako obyčajných ľudí. Stačí si len pozrieť Trestný zákon a trestný poriadok, a človek hned zistí, že páchateľ môže úplne všetko, v podstate nemá žiadne povinnosti a môže akýmikoľvek prostriedkami mariť celé vyšetrovania. Naproti tomu policajti a orgány činné v tr. konaní môžu konať len v zmysle zákona. Ďaľším negatívnym javom sú médiá a niektorý vysoký funkcionári v policajnom zbore. Už určitú dobu tu pretrvávajú tendencia, vyhadzovať policajtov z policajného zboru za akýkoľvek malý prešľap. Preto sa aj policajti boja čo i len trochu tvrdšie zakročiť voči vagabundom. Prax je totiž taká, že policajtov z práce vyhadzajú už len pri podozrení z nejakého prešľapu zákona, na nich v podstate v niektorých prípadoch neplatí ani prezumpcia neviny. Koľkokrát takto príde o prácu policajt, ktorý možno dlhé roky poctivo pracoval a pomohol veľa ľudom, potom si náhodou dá v osobnom čase 1 pivo a sadne do vlastného auta a ak ho chytia, príde nielen o vodičák ,ako bežný občan ale aj o prácu. Týmto nechcem schvaľovať alkohol za volantom . Ale to som trochu odbočil od témy.Veľkým problémom je aj nizky počet policajtov. Veď v našom meste je myslím v noci len 1 hliadka štátnej polície. A táto hliadka nemá na starosti len mesto Sereď ,ale aj veľa okolitých dedín. A musia preveriť a zdokumentovať každé jedno oznámenie od občanov, od krádeže sliepok napr. na Vinohradoch až po dopravnú nehodu vo Váhovciach alebo vraždu v Seredi. A ešte vážený občania ruku na srdce. Policajti , na to aby vedeli tým vagabundom dokázať trestný čin alebo priestupok potrebujú aj svedecké výpovede nás – občanov. A sami sebe priznajme, komu sa chce chodiť po výsluchoch na súd a podobne. A preto radšej nikto z nás nikdy nič nevidí a a ani nepočuje, ak sa ho to osobne netýka.
Takže páni kritici polície a tí ktorí o tomto trestnom čine viete akekoľvej poznatky, miesto kritiky chodte na políciu a vypovedajte a verte tomu, že tento tresný čin aj s Vašou pomocou bude objasnený a páchatelia potrestaný.
ja | 23-03-2011 07:22:50
dobre sa vam obinuje druhich ket neviete do to bol co ket to bol aj ten to tu pise tie mnena?? bol si pri tom?
.??? | 23-03-2011 05:24:11
Sak co nenapisete tym fizlom ze Rosivalovci z majera?
anonym | 23-03-2011 00:06:31
ONLINE KONDOLENČNÁ KNIHA

http://kondolencnakniha.slovakforum.net/t1-topic

Vyjadrite posledné slová, pocity, spomienky na zosnulého Františka A.
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 22-03-2011 23:29:08
Rovnocenne a za kazdych okolnosti sa snazim upozornit kazdeho, kto by sa z dovodu obsahu svojho prispevku mohol dostat do problemov so zakonom. Kazdy ma rovnake prava i povinnosti a pred zakonmi sme si rovni. Iba opakujem, noviny nie su organom cinnym v trestnom konani, preto urcite informacie nepatria do verejnej diskusie. Ako s nimi nalozi dotycna osoba, je jej vecou.
t........ | 22-03-2011 23:21:34
a este nieco, kto pisal ten mail tak to vsetko vystihol a velmi dobre to napisal
uf.... | 22-03-2011 23:19:45
ak ma clovek informacie je to v rozpore s platnou legislativou SR? ten clovek asi nieco vedel ked to tam napisal...za to ho zahriaknete? mozno povedal viac ako bolo treba kedze utocnikovvia boli traja a mien bolo viac...ale po precitani par clankov, resp komentarov, vsetko a vsetci ukazuju na iste osoby...sam som osobu ktorej sa to stalo nepoznal, takisto ani tie napisane mena...ide len o princip...ale zaroven dany clovek ktory nieco vie by mohol informacie odovzdat osobne a aktivne s danou situaciou nieco spravit. v opacnom pripade je to ozaj iba ohovaranie a sirenie zavadzajucich informacii..kazdy ma kusok pravdy.
Tatiana | 22-03-2011 23:18:51
Ferka som poznala a velmi mi je luto co sa stalo,ked som sa to dozvedela tak som na nič iné nemyslela iba na neho aký to bol dobrý človek a prečo on musel tak dopadnúť.nikomu nikdy nič zlé neprajem,ale týmto prajem to isté čo urobili jemu lebo si nič iné nezaslúžia.Rodine a všetkým známym prajem úprimnú sústrasť a Ferkovi nech odpočíva v pokoji a nech tam čaká na nás,raz sa tam určite stretneme.ZBOHOM
postrielat ich!!! | 22-03-2011 23:08:44
tu vam niekto napisal mena o ktorych som pocuval aj ja ze to urobili tak policia prečo to nepreveri!!!!!!!!!!!!!!!!!kaslu na to a občania vedia kto to bol skor ako policajti a ti s tym aj tak nič neurobia!! prečo???? kazdy asi vieme.....
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 22-03-2011 23:04:00
V skratke asi tolko, ze noviny nie su organom cinnym v trestnom konani a niektore z diskusnych prispevkov vzhladom na obsah nemaju v novinach co hladat. Ostatne uz bolo povedane a napisane velakrat.
fortiss | 22-03-2011 23:03:13
Haved jedna... Clovek aby sa uz bal na ulicu vyjst vecer.. Ako mozeme v tomto svete kludne fungovat a zit ak mas za chrtom takychto hnusnych ludi, ktori ta odstrania zo sveta ani nevieme kedy.. tych by trebalo pozatvarat na cely zivot do vazenia aby si uvedomili co pachaju a ako ich ciny zasahuju do globalneho nepokoja... nie dost ze sa vo svete deje dost negativa, ale este sa najdu aj taki ktori smelo prilozia do ohna... nechapem tych ludi.. Spravny clovek pride o zivot za par sekund... no coment :(
xy | 22-03-2011 22:49:52
čo to znamena pre laika p.Majko ?
Pre:XXX | 22-03-2011 22:09:54 | 22-03-2011 22:48:31
like
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 22-03-2011 22:35:24
Opatovne ziadame diskutujucich, aby sa zdrzali prispevkov, ktore by mohli byt v rozpore s platnou legislativou SR. Dakujeme.
XXX | 22-03-2011 22:09:54
Policia by mala zobrat naraz tieto osoby : Milan Rosival, Bohuš Rosival ,Majo Piši, Slavo Prikril(zorak),Mišo Galgoci(jazva),Lukaša Gál(najnovši diler pervitinu),Rosivalovcov by mali postrielat pred jednotu!!!! dalej Andreja Sliža(sližo), policia by ich mala zavriet a bol by v meste pokoj !!
anonym | 22-03-2011 21:57:15
súhlasím...je...tý štát aj národ..všetko len zvyšujú každý čuší a platí...nenávidím tento akože demokratický štát..zarábam len na darmožráčov...!!!!!!
obcan | 22-03-2011 21:50:12
s tym ze tych dobrych je malo mas pravdu. Kiez by to bolo presne naopak. Treba len dufat ze sa Sered zacne naozaj cistit a nie len pred mediami a kamerami.
anonym | 22-03-2011 21:45:57
suhlasim,nie vsetci su zli...ale asi tych dobrych je velmi malo,aby nieco urobili s tym,co sa v Seredi deje. Ak to vyznelo,ze na teba utocim, sa ospravedlnujem a respektujem tvoj nazor. Nikdy nie je nic iba biele alebo cierne.
obcan | 22-03-2011 21:41:48
ja sa s tebou nehadam, ja len pisem svoj nazor. Ja ti za tvoj nenadavam, ani na teba nijako neutocim. Len som chcel ozrejmit ze nie za vsetko mozu len mestsky policajti. Ako pises mam tam zopar znamych, ale nie preto si ich zastavam. Len hovorim, ze nie vsetci policajti su zly.
anonym | 22-03-2011 21:41:26
tu sa tusim prebere vsetko, ale bude asi lepsie drzat sa temy, a mat uctu aj k nebohemu pred pisanim komentarov
anonym | 22-03-2011 21:35:40
mas pravdu, okrem kolntrolovania psickarok este spia na parkoviskach...ale nebudem sa tu s tebou dohadovat...ocividne si ich zastavas,lebo tam mas par kamaratov. Ty mas svoj nazor a ja mam svoj nazor! Vela ludi,co nie su zaujati,to vidi inak. Odkedy ich zalozili, pretrhnut sa tam teda nepretrhli.
obcan | 22-03-2011 21:32:55
este raz to poviem, ake maju prikazy take plnia. Aj mna uz kontrolovali asi 4 krat. Ale nebudem zato na nich nadavat.
obcan | 22-03-2011 21:30:50
anonym 22-03-2011 21:25:37 a nemyslis nahodou ze ak ich zrusia tak tych policajtov tu bude este menej ako doteraz? A zase nechytaj ma za slovicka. MP predsa neriesi len psov, ak nevies co vsetko robia,tak sa chod opytat na vedenie MP, urcite ty rad odpovedia na tvoje otazky. Skorej ako rusit ich by som ich posilnil, nech su aspom 2 hliadky. A viacej kamier do mesta. To by urcite neuskodilo.
s | 22-03-2011 21:29:49
Co je priorita?! Chranit obcanov alebo kontrolovat,ci niekto spratal po psovi?!
anonym | 22-03-2011 21:25:37
na co potom aj mame tu jednu hliadku mestskych policajtov,ked aj tak nic nemozu....iba psickarov kontrolovat? Nic v zlom,ale taky MP by mohol byt kazdy! Mozno by ich mali zrusit a pouzit tie penize,ktorymi ich platia na nieco uzitocne! Radsej tu budem mat s prepacenim nas...e v Seredi ako vrazdy!
obcan | 22-03-2011 21:13:33
nadavate tu na mestskych policajtov, ze kontroluju stale psov. Neboli ste to nahodov vy ludia, co ste pindali ze mestsky kaslu na psickarov, ze vsade je nasrate? Nechce sa mi teraz hladat tie clanky, kde ste ich zato osocovali. A ked to zacali robit, ze kontroluju psickarov zase na nich nadavate ze naco to robia. Robia to co musia. Ake maju prikazy take plnia. Poznam niektorych z nich a su to dobry chalani, ktory vzdy rad pomozu. Netreba vsetkych hadzat do jedneho vreca. A pre tych zaritych krytikov co len na nich pindaju, treba si uvedomit, ake maju pravomoci oni a ake statna policia. Mestska policia toto mesto nespasi. Ta ich jedna hliadka proste nema sancu.
anonymmm | 22-03-2011 21:13:25
anonym | 22-03-2011 20:56:42 moja rec, hrame sa na EU ale SK robotnik je otrok a pride aj na lamanie chleba toto nepotrva dlho asi ani do konca roka, zacina to byt neunosne a to ako tak som si zil pred 15timy rokmy, ach, no ale to sem asi nepatri
anonym | 22-03-2011 21:00:25
baránok | 22-03-2011 19:51:31

...policia vam nepomoze, to su hajzli jedna ruka so zlocincami (jedni od druhych zavisia)...

Tak ale toto je už troška moc, nemyslíte...???
anonym | 22-03-2011 20:56:42
aj tak si za to môžeme sami že sme *****ý národ šeci sú dosraný sťažujú sa všetci na vysoké dane malé platy na to že policajti nič nerobia ale nikto si asi nevie uvedomiť že keby sa všetci na to vy*****i a začali štrajkovať ako sa patrí tak by sa s tým začalo niečo robiť lebo štát bez ľudí je nič každý tu píše pičovyny sprepáčením ale aby niekto konal nehrozí.. prečo slováci sú taký *****ý to mi vysvetlite.. mohli sme sa mať kludne lepšie sami si za to môžeme.. a aj tak ak ste si už stihli všimnúť v celom svete sú problémy viac a viac niekto povie že média neboli na takej úrovni ako sú teraz pičovyna jak mraky je to stále horšie a horšie len niektorí si to nevedia priznať.. a poviem vám môj názor a myslím si že nie som sám lepšie už to nebude..!!!
anonym | 22-03-2011 20:39:24
A povedzme si to na rovinu....zberba sa tam vyvaza na takych autach, na ktore normalny poctivy clovek nikdy nezarobi (ani len na benzin do takych aut). A odkial na to maju taki,co ani len skolu nikkdy neukoncili a uz vobec nie niekedy v zivote robili poctivu pracu. A presne ako uz bolo povedane,takych nikdy policajti nezastavia, len sa pozdravia so svetlami! Ale ved ano,zastavajme si nasich policajtov!! Samozrejme,ze najde sa velmi malo poctivych policajtov,ale velmi malo a ti sa boja.
anonym | 22-03-2011 20:34:50
vau tak to teda zasnem,ze nasi mestsky policajti si takto pospavaju,ked by mali chranit obcanov. Nikto nevravi,ze su jasnovidci a mozu byt vsade,ked sa nieco zle deje, ale takto nebudu nikdy nikde na spravnom mieste!!!A to ich platime z nasich dani!! Mali by im ist platy riadne dole! Ini ludia si nemozu dovolit pospavat v praci! Mozu sa hanbit!
anonym | 22-03-2011 20:32:31
Ked si mafiani vybavuju ucty, a nedaj boze nejakeho odstrelia, tak o tom vie kazdy, vsade to pisu, vo vsetkych mediach to je. Ked zavrazdia nevinneho, nikto o tom nevie! Smutna realita.
pre baranok | 22-03-2011 20:08:57
uvedom sa ty dilinko.. vobec nevis co to tu je.... rozmyslaj nad tym co pises.... sa ti rozrpava ked si neni odtialto ze?
anonym | 22-03-2011 20:06:00
policia bude teraz zase chvilu v pozore, ale oni su neni anjel strazny, keby tam v tej chvili boli, tak pochybujem ze nezasiahnu, som sice z opacneho konca serede ale toto je uz moc, asi sa vyzbrojim, par ran by som snad stihol vratit aspon by ostala daka stopa, ak by som to neprezil,,, ale stale nechapem ako mozne, ze nebyt toho emailu tak ani otom nevieme a sa vlastne nic nestalo,,, apropo aj ja uz uvazujem sa odstahovat. A v neposlednom rade je mi luto umlcaneho je to neuveritelne, uprimnu sustrast rodine a priatelke, paneboze kde to zijeme
anonym | 22-03-2011 20:04:59
Páni mestskí policajti-ako sa vám SPINKALO RANO 5.45 pred LIDLOM ,mynulý týžden? A ten DEBILKO ,ktorý bol za volantom ,nohou tlačil na brzdový pedál,takže osvetloval stenu Lidlu na červeno.Samozrejme auto bolo naštartované,aby im bolo teplučko.V týchto ranných hodinách spinkali už aj pri MILEXE. LEN TAK DALEJ.
Eliška Jánošíková | 22-03-2011 19:59:26
Pre občana 123
Ja bývam v Seredi 40 rokov a už som toho videla dosť. Mne sa zatiaľ tiež nič nestalo, ak nerátam ukradnuté kolesá na aute a auto hodené na zemi. Ale otvor oči a preber sa. Ja som už staršia osoba, ale vidím čo sa tu deje. Ty keď si spokojný, nepatríš tiež k nim?
baránok | 22-03-2011 19:51:31
boze moj, sered - zobudte sa tam ludia, nebojte sa tych zmetkov, su to uboziaci - vsetci do jedneho. zalozte si milicie, domobranu, 50 muzov, od 18 rokov do 50/55 rokov - dajte si hliadky po 4 hodiny, chodte po meste vo 4rici, na jednom aute, zalozte si fond, kde budu prispievat ludia na energie, poistky na auta, legalne zbrane. potrva pol roka a precistite to tam. nebudte posrani a dajte sa do toho, policia vam nepomoze, to su hajzli jedna ruka so zlocincami (jedni od druhych zavisia) - ked sa niekto dobyti dobre okupe vo vahu - a stane sa to par krat - ukludia sa ti vasi magori tam. nie som zo serede, ale byva mi tam rodina a par znamych. ti uz nechodia von po cca 18:00 niekolko rokov. a len tak amatersky z balkona, co som videl natocene - znamy len tak pre zabavu natacal, co sa deje v okoli cinzaku, nejake 2 hodinky - natocil - fetakov, co slahali na lavicke, potulujucich sa fetakov/opilcov, bitku. o kradeziach aut nehovoriac. o terore zo strany vypatlancov zlocineckych nehovoriac tiez.

sered - hlboko pohrdam zgerbou, co sa tam v takej mase nahromadila za posledne roky - preto vy normalni ludia, spravte si tam doma poriadok sami. to je moja rada.
anonym | 22-03-2011 19:47:20
V Seredi nikto nič nevidí ani nepočuje na to sme si už zvykli 15 ročný cigáni šoférujú autá kde sú policajti?????škoda reči je mi z toho na grc....
občan 123 | 22-03-2011 19:42:59
väčšina tu uvádza že všetci poznajú páchateľov a veľa ľudí to videli a sú svedkovia. Pýtam sa kde sú tí svedkovia ked za 10 dní sa nechytili. Prečo za 10 dní nikto akože s tých svedkov nešiel na políciu? tu pod rúškom anonymity viete len kydať a možno pod všetkými anonymami sa skrývajú iba 3 pisatelia ktorí sa stále opakujú a menia si nicky. Podľa mna ak by existovali nejakí svedkovia, polícia by už dávno mala vinníkov. V meste máme jednu štátnu hliadku a jednu mestskú hliadku polície, to ste mudrci ozaj takí jebn.tí že policajti môžu byť práve v tej chvíli tam kde sa niečo má stať? čo sú jasnovidci? je to tragédia čo sa stalo, ale budte pri rozume ked niečo idete písať. a ešte sem uvedte kedy bol v Seredi takýto prípad, ked niekoho dobili a ten zomrel. Kedy to bolo? asi nikdy, tak sem nepíšte reakcie na Sereď, že aké je to mesto. A ešte pre tie odsťahované seredanky: ja bývam tu 18 rokov, parkujem pred domom a ešte mi ani raz nevykradli auto. možno že niektorí odstahovaní si dávajú robiť v Seredi poisťovacie podvody ::::::)
papo | 22-03-2011 19:42:29
Pán Spišiak kde sú tie stovky a tisícky policajtov ktorých by ste mohli nasadiť v Seredi???Konajte si svoju povinnosť a pošlite ich sem.Za čo Vás platia z našich daní?Sereď je Anarchia....hanba tomuto štátu...a mestu Sereď...ten starosta sedí na guliach a nerobí pre mestonič iba ho tuneluje...fúj...
anonym | 22-03-2011 19:40:59
prašivá,špinavá a skorumpovaná SEREĎ....pokiaľ ľudia nezoberú spravodlivosť do vlastných rúk skorej ako policajti čo VY na to pán Spišiak?????
sps | 22-03-2011 19:35:53
Je smutne ze sa zacalo pisat ako aj v novinach a v telvizii konkretne Markiza 13 dni po zbabelom utoku troch fetakov ktory si chodia po meste dalej akoby nic len kvoli zlym zakonom? Pytam sa kompetetnych co sa urobilo doteraz aby sa podobneho cinu ty smradi z majera nedopustili znovu???? Pre Sered ale asi normalne ved vsetci vedia kto predava drogy kto kradne auta kto dobil na smrt cloveka ktory svojim cinom chranil cudzi majetok aj ked nemusel??!!!J ednoduchsie by bolo zobrat to do vlastnych ruk ale kto si potom pojde za havet odsediet par rokov zivota v Seredi nebude nikdy pokoj je to ohnisko zla uz niekolko desatroci a za par tyzdnov tu neurobi ziadny Cattani poriadok co sa este musi stat aby sa ozaj pohli lady????Presne viem co nic chce to cas aby sa zabudlo ze niekto niekde niekoho a hotovo ako doteraz treba aj nadalej pokutovat ludi v noci za jazdu po meste ved oni si nieco najdu ci uz to je nejaky drobny priestupok ale ked sa ruti nejake zname auto tak sa len stretavacimi svetlami pozdravia a hotovo Sered je vsivave mesto ktore nebude nikdy bezpecne!!!!!!!!
anonym | 22-03-2011 19:00:41
Co sa tyka policajtov, nie vsetci su zly. Ako tu uz bolo spominane tí dobry sa boja sami o seba a o svoje rodiny. Lenze problem je v tom ze vela podstatnych veci sa tyka hlavne tych najvyssich v tomto skorumpovanom state. Staci si precitat knihu Popol vsetkych zarovna a tak nejak to na slovensku funguje stale ak nie este horsie. Cele to je o tom, ze pokial pani najvyssi maju nejaky osoh zo vsetkych spinavstiev co sa tu deju, tak sa to poctivo ututla.

Prajem uprimnu sustrast a sucitim s Vami
anonym | 22-03-2011 18:57:49
Seredska zgerba!!!!!
records | 22-03-2011 18:18:33
K tomu listu uz nemam co dodat... Asi uz len vypadnut zo Slovenska, alebo najmenej zo Serede..
anonym | 22-03-2011 18:11:03
Ferko vzdy ked sme sa stretli si mal ten carovny usmev.Bol si super chalan ako i dobry makac v praci/Frankfurt n.M/Uz ta nestretnem v tomto zivote,ale dufam ze stretnem tych co ti to spravili.Pozriem sa im na mandle.Odpocivaj v pokoji.Oni ten pokoj uz stratili.WILI.
anonym | 22-03-2011 18:10:39
na jednej strane je to hrozne, ked takto niekto pise o rodnom meste, na strane druhej - je to realita!!! som tiez byvala seredanka a uz by som sa tam za nic na svete nevratila - aj ked tam ziju moji rodicia. len taka malickost: nie raz nam pri ich navsteve vykradli auto. to mozme byt vlastne radi, ze nam aspon to auto nechali!!! SMUTNE!!!
Petra | 22-03-2011 17:12:03
to je hrozné :-( ten mail pre Spišiaka sa mi páči, ale kiežby ho písať nemuseli :-(
Za Feriho | 22-03-2011 17:11:49
ponukam 1000 EUR ako odmenu tomu kto pojde na policiu a dosvedci, ze videl kto a ako to spravil. Vazne, Feri by to urcite pre mna takisto spravil.
anonym | 22-03-2011 16:31:46
tvrde tresty!!!!!! a nebranit sa trestu smrti
anonym | 22-03-2011 16:02:08
Castokrat tu odznelo, ze bol v nespravnom case na nespravnom mieste. Nemyslim si, bol predsa vo svojom MESTE, pred SVOJIM bytom. To ti hajzli boli na nespravnom mieste - mali doma sediet na riti (alebo uz v posteli, vycerpani z tazkej celodennej prace - tak ako vacsina slusnych ludi, ktori chodia do prace a ziju si svoj poctivi zivot
)
anonym | 22-03-2011 15:44:50
všetci radšej odtiaľ to utekajú
byvala seredanka | 22-03-2011 15:43:07
Pomoz si sam clovece...ja som chodila na sebaobranu,nakupila zbrane,noze,el.paralizer,strelne zbrane,pravidelne chodila na cvicak aj moj pes bol vycviceny utocne len nech sa nebojim ale zacala som sa bat samej seba lebo keby mi niekto pristupil k autu tak mu odstrelim hlavu.Bola som si tym ista..to je desive takmer som bola taka ista ako grazlici v seredi..v seredi uz nebyvam
anonym | 22-03-2011 15:40:44
Feri bol jednoducho v nesprávny čas na nesprávnom mieste a mohlo sa to stať hocikomu kto by išiel práve okolo, kde boli práve vtedy policajti??? inokedy sa tu vedia vyvážať...človek chce len dobre a skončí najhoršie ako sa skončiť len dá :(
obcanka | 22-03-2011 15:39:19
hamba na mesto Sered!!!
len na plač......:( | 22-03-2011 15:33:51
..........policajti sú posratý a vedia čo sa deje ......kdo nemá nato byt policajtom nech to nerobí.Videli by ste kolký by išli na úrad práce.A ja som mala problém 2 kát niekdo stál tam kde nemal a ked prišli policajti ešte mna nepekne z*****i /a jedno čo si myslíte o tomto slove/.Nakoniec som bola ja tá blbá čo nevie ,že vstup niekam tam sa može stát podla nich.....aspon sa im rátajú výjazdy podotýkam s našich daní.Takže budú občania Serede sediet doma a podnikatelia budú moct pozatvárat podniky.Zase viac zložených živnosti......Prečo nechodia v civile policajti večer ked sa vie,že Sered je samá skaza a poriadny ludia len cez den sú vonku.A viete prečo:Lebo cez den skaza spí lebo je vidno.
Soni Ni | 22-03-2011 15:28:39
V Seredi som zila rok a poviem Vam stacilo.Utiekla som odtial a nikdy sa tam nevratim..Seredania vravite tu o tom aky je kto zly ale na seba sa nepozriete.Iste vo vasom meste byvaju aj slusny ludia, ale aj ty spohodlnenli aby nieco riesili. Za ten rok mi v Seredi 2x ukradli auto, vyhrazali sa mi ze mi odstrelia psa ak sa budem zaujimat o kone pri rieke,na motorke som sa bala jazdit lebo takmer vzdy sa na mna nelepilo nejake auto tak som ju radsej ani nepouzivala,...typy na kradeze dava na ulici kto kolvek aj na cerpacke pri kauflande sa mi to stalo..taka je Sered..a policia nikdy mi nepomohli naopak zistila som ze policajti a rozne bandy su vlastne kamosi z detstva..vsetci do jedneho NEPOCUJETE,NEVIDITE,NEHOVORITE.. M.K. bol mafijan jak vysity ale aj mafijani maju svoje pravidla drzal psov na uzde ale ked teraz nieje kto bude novym sefom? iste ze vznika chaos a prve obete su na svete...bohuzial taka je realita.
bbb | 22-03-2011 15:17:43
Mohlo by tu byť aj 1000 policajtov, takéto veci sa stanú aj tak. Úprimnú sústrasť rodine ale nedá mi si zastať policajtov. Z operatívno-taktického hľadiska síce majú pôsobiť preventívne na všetkých stupňoch ochrany verejného poriadku (či už v doprave alebo na uliciach), ale nechcite od nich supermanské kúsky. Jednak im to nedovoľujú ľudské kapacity a ani technické kapacity. Ak by boli splnené podmienky, ktoré by im uľahčovali monitorovanie mesta (centrálnu kamerovú jednotku a podobne), tak by prevencia mala oveľa väčšie percento úspechu. Sú platení z našich daní, ale nemôžu byť všade. Môžno v ten deň zachránili veľa iných životov svojou prácou a poviem to, bohužiaľ takto. Pán František, nech mu je zem ľahká, bol v nesprávnom čase na nesprávnom mieste. Ale všetka česť a obdiv jeho odvahe postaviť sa veciam čelom. Položme si otázku - kto z nás by to dokázal? (pokiaľ viem, dokonca zlodejov oslovil a chcel tak zabrániť ich protiprávnemu konaniu, ale ak je to kačica, opravte ma)
anonym | 22-03-2011 15:11:32
V tejto Seredi to už fakt nemá chybu, človek si ide von pre psíka a domov sa už nevráti, bo ho zbijú pred vlastným domom a zaujímavé, že nikto nič nevidel...a naši páni policajti tí vedia len pokuty dávať a naháňať psíčkarov či majú nahláseného psa, to je z ich strany asi tak všetko...
anonym | 22-03-2011 15:08:06
mozno je spravny cas aby v Trnave nerobili kuklaci SBSkarov na futbale a konecne robili to na co su vycviceny.Urcite by bolo fajn keby chodili do Seredi castejsie a boli by aj nejake vysledky.Snad by si potom policia aspon trochu ziskala doveru obcanov.Futbal mozu kludne zrusit,aj tak stoji za h....
anonym | 22-03-2011 13:54:29
uprimnu sustrast vyjadrujem rodine po zosnulom frantiskovi!
anonym | 22-03-2011 13:38:11
http://tvnoviny.sk/sekcia/spravy/krimi-a-nehody/frantiska-dobili-na-smrt-pri-prechadzke-zrejme-prichytil-autickarov-pri-kradezi.html
anonym | 22-03-2011 12:48:33
maros mas pravdu Ferino bol bezproblemovy chalan a vsetko riesil usmevom taky ludia nepatria do tejto spolocnosti co druhim zoberu zivot jeho byvali kolega Milos

anonym | 22-03-2011 12:46:22
Presne tak.

Peter M. | 22-03-2011 12:26:33
Mestskí policajti v Seredi sú na NIČ. Možno na rozveselenie občanov pri pohľade na nich!
anonym | 22-03-2011 11:57:07
moj názor... ze načo je vlastne ta mestská polícia sak nič nerobia len sa vozia na aute a vyhánaju decká zo sýdlisk ze ručia nočný klud ...kam tento svet speje ??? .......... celú sered kto možte chote bývat na dediny
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 22-03-2011 11:12:49
Peter | 22-03-2011 09:43:23 | - poucenie pri vkladani prispevkov povazujem za dostatocne, resp je nadstandardne voci ostatnym diskusiam. Tak isto aj kroky, ktore noviny voci porusovatelom zakona v konkretnych pripadoch vykonali. Je na kazdom jednotlivcovi, ako sa zachova.
k.b. | 22-03-2011 10:57:23
neviem aký debil moze napisat ze je to trapne lebo je to čista pravda ze toto debilne mesto sa meni na afganistan kde sa zabijaju jedna radost!!! aj ja bývam na garbiarskej a bojim sa len z vchodu vyjst po tme a ked musim tak musim a ked si predstavim ze sa to moze stat aj mne tak mi to veru neni jedno ... policajtom neverim !!!! to ze davaju pokuty neni robota!!! to je nabalovanie si vačkov.... robte s tym niečo!!!!!! je tu viacej roboty ako sledovat ludi zo psami či maju zaplatene znamky 2x do týždna!!! myslim ze podstatnejsie su naše životy!!!!!
lucia | 22-03-2011 10:51:51
Táto stránka určite má svoje opodstatnenie a ja som rada, že aspoň táto stránka tu pre nás Sereďanov je. Dosť pochybujem, že policajtov na čele s p.Spišiakom trápia naše problémy. Aj keď, veľmi rada by som sa nechala milo prekvapiť, keby tento prípad dotiahli do konca. Zatiaľ tomu nič nenasvedčuje. Čin sa stal pred vyše týždňom, páchatelia sú známi a to je asi tak všetko. Tomu sa vraví rýchly policajný zásah.
A vraj kriminalita v Seredi klesla :) pcha! a kde? V priebehu pol roka nám vykradli dom a pokúsili sa ukradnúť auto. Môžem vlastne len ďakovať Bohu, že páchateľov pri tom nikto nevidel... (asi ani nemusím dodávať, že páchatelia sú neznámi)
Peter | 22-03-2011 09:43:23
prepáčte p.Majko, ale sám vidíte že Vami povolená voľná sa zvrtla do nenormálných príspevkov. O čo ide v tomto prípade? o to aby bola iba čítanosť. Nechápem. Tu sa idú vyjadrovať nejakí anonymi, bezdôvodne urážajú a osočujú ľudí, nabádajú na nevraživosť, napádajú na útoky voči konkrétnym osobám bez toho aby tie osoby boli usvečené a dokázaná im vina. Ak sa pasujete na seriozne médium, tak zastavíte anonymné príspevky.
anonym | 22-03-2011 09:41:56
No vidíš. Bývaš na garbiarskej a nič si si nevšimol. Aky si to potom všímavý občan, a tu píšeš blogy.. Keby si bol taký všímavy tak by si si všimol, že sa po seredi už mesiac pohybujú nový ľudia, o ktorých nikto nevie kto je. Kontroľujú, zapisujú, fotia. Ja som si to všimol keď som bol v sobotu vonku... Riešiť tu na blogu takéto veci a písať si čo by malo byť, mohlo a je je trapne..
sprayer | 22-03-2011 09:24:59
odkedy je spisiak pol.prezident, tak stupla kriminalita nielen v Seredi ale celoplosne na Slovensku. Ludia, poradte..ktory debil, sprayer sa podpisuje v Seredi BSH podpisom? Po polnoci dna 20.3.2011 popisal niekolko domov v cepeni cervenym sprayom a taktiez je jeho autogram aj na pravej strane posty oproti Mestskym policajtom, ktory tiez nic nevideli.. ?!? Ak date typ a adresu typka, najdem si ho. Zameriaval sa len na nove domy, resp.nove fasady. Pojde dolu. diky!!
anonym | 22-03-2011 09:24:26
mna by velmi zaujimalo ako zabespecila policia miesto cinu.Bol privolany psovod??Bola tam hned kriminalka??Patralo sa hned po pachateloch??Pochybujem.Ved niekoho zbili a spravime o tom zapis.Problem je ze zomrel a dostalo sa to na svetlo!A az teraz sa zacina nieco robit.Smutne.
Sered hanba | 22-03-2011 09:20:07
Úpramnú sústrasť celej rodine. Ak niekto z vás vie infolinku na tv markiza alebo tv joj,prosím skopírujte celú túto stránku a pošlite to tam !!! Mne sa to nedá skopírovať... Aby sa celé Slovensko dozvedelo, čo sa v Seredi robí a ako sa tají kriminalita a násilie v tomto meste. Veď nie je možné, aby od 10.3. nikto nevedel, čo sa tu stalo. Keby sa dnes nepozriem sem na túto stránku, tak by som to tiež nevedel. A to prosím bývam na Garbiarskej ulici !!!!! Je to hrôza, hnus !!!
suhlasim s xzy | 22-03-2011 08:14:13 | 22-03-2011 09:15:43
takáto stránka by určite mohla pomôcť. Ak by bol záujem o takéto niečo mohla by to byť veľmi dobrá vec pre občanov Nášho mesta. Ak by bola takáto stránka vytvorená, určite by sa našlo vela prispievateľov do nej. A okrem toho aj polícii by pomohla. Viem, že takáto stránka by na Slovensku asi mohla byť problém kôli právnej úprave, ale existuje aj free hosting na zahraničných účtoch, takže by v tom nemal byť problém.
Úprimnú sústrasť rodine a tých hajzlov dať dole!!!
Registrovaný marian tkac marian tkac | 22-03-2011 09:11:43
ferinko toto si si nezasluzil.prajem tym hajzlom ktory chodia po slobode aby dopadli minimalne,ako ty a trpeli ako si trpel ty a my trpime a dlho trpiet budeme my tvoji kamarati, tvoja rodina a vsetci co ta poznali najme tvoja priatelka mirka ktora stebou prezivala posledne chvile zivota a s ktorov ste si planovali buducnost a taky hajzli vam to prerusily. ferinko cest tvojej pamiatke a odpocivaj v pokoji to ty praje tvoj kamarat kroremu si inak nepovedal ako marosko.
pre anonym pod. | 22-03-2011 08:39:42
NERISKUJ!!!
anonym | 22-03-2011 08:31:43
aj ja som za! Dobry napad s tym zoznamom fetakov, dealerov, autickarov.. a kludne mozte pridat aj *****! A FOTO TAK ISTO!!!
anonym | 22-03-2011 08:24:50
xzy | 22-03-2011 08:14:13 ja by som bol za, ale asi sa to nemoze z nejakych zakonov, asi by to bola diskriminacia ta dokaze chranit vsetky zivly
xzy | 22-03-2011 08:14:13
mohla by sa zalozit web stranka, kde by boli zverejneni vsetci zlodeji,fetaci,dileri, aby sa vsetkym zafixovali do pamati, aby co najviac ludi vedelo na koho si treba dat pozor, koho si vsimat.
najlepsie by bolo keby taku stranku zrealizovala policia a zahrnala by cele Slovensko, ludia by si naklikali svoje mesto a vstupnou podmienkou by mohol byt napriklad prvy trestny cin.
ja byvam v seredi a az vcera som sa dozvedel o ohavnom cine spachanom na p. Frantiskovi, zelam uprimnu sustrast rodine.
Bolo by dobre, keby obcania poznali tvare a mena co najvacsieho poctu delikventov, myslim si, ze by to mohlo prispiet k ich lahsej identifikacii a zaroven opatrnosti obcanov.
anonym | 22-03-2011 08:12:54
pre nam. slobody | 22-03-2011 07:56:39 trochu si sa nespravne vyjadril, nehovori sa popriat ale napr. vyjadryt a este nie zosnulej rodine ale rodine zosnuleho, ale chapeme to, ze myslel si to s uctou a zaroven aj s pohorsenim situacie v meste, zdielam stebou tvoj nazor
nam. slobody | 22-03-2011 07:56:39
to co sa deje uz v seredi je hrozne....hned by som chcel popriat rodine uprimnu sustrast, je to hrozne co sas stalo..a policii nech uz konecnce ked sa nieco taketo stane nezaobchadzat z ludmi ktory to sposobili v rukavickach...zobrat do miestnosti a bit z obuskom kym si neprizna aj to co jedol pred mesiacom...dnes uz clovek nemoze ani na nikoho pozret bez toho aby mu niekto nevyhrazal...ja simyslim ze casom si ludia zacnu vybavovat ucty sami a na policiu sa uz nikto ani neobrati..ale aspon si budem vedomy ze ten co nieco urobi bude potrestany...este raz je mi luto co sa stalo...zosnulej rodine vela pevnych nervov...
anonym | 22-03-2011 07:51:13
kto nepozna este tie zvery tak akurat vyprazdnuju smetiaky na legionarskej, stary aj jeden z mladych
anonym | 22-03-2011 07:42:41
Celkom by ma zaujímalo kedy alebo v akom momente ľudom prasknú nervy, zozbiera sa ale skupinka 50 ľudí ktorý zoberú zákon do vlastných rúk. Myslím si že kým by polícia zareagovala stihli by spraviť za ten večer viac roboty ako oni za roky.
Registrovaný milan Hrasna milan Hrasna | 22-03-2011 07:33:09
Ak je pravda to co tvrdi markíz de sade | 22-03-2011 05:01:13 / http://www.cas.sk/clanok/187127/oprasene-dramy-13-rocnu-skolacku-znasilnili-otec-aj-syn.html / a tie zvery su zodpovedne aj za Frantiska, tak ozaj nechapem preco by spolocnost nemala takyto ludi popravit.
prec zo serede | 22-03-2011 07:14:24
ak je to mozne aspon ti mladi, vypadnite zo serede ak sa da, hoci aj hocikam na dedinu
anonym | 22-03-2011 05:47:56
ako sa moze nieco taketo stat? a to kratko po 22 hodine? zeby uz vsetci spali? .... je to nejak neuveritelne, ved na garbiarskej byva tooooolko obcanov....ja sice uz v seredi skoro 7 rokov nebyvam (nastastie), ale mam tam rodinu a za tu celu dobu, co tam nie som, som nepocula o meste nic pekne.... moment, zamyslim sa..... no naozaj si neviem na nic spomenut....sama vrazda, smrt, drogy - clovek naozaj nema byt na co hrdy, ze pochadza prave odtial.... cochvila sa budu rodicia bat poslat deti bez dozoru do skoly... je to fakt sila....
celej rodine uprimnu sustrast
markíz de sade | 22-03-2011 05:01:13
mas pravdu lajo,že to boli rosivalovci,ale bol s nimi aj ten debilek Píši,nevim ake ma krstne meno,ale byva za dračikom ten cinziak.tak nejak v strednom vchode.stale su v pivnici a fetuju si tam cele noci pervitin.na hlavach kapucne,aby ich nebolo opoznat-bastardov!píši a rosivalovci!!!-jednemu som dal na hlavu kladivá a druhý mi utiekol s tymi ritnami jak hroch!milan ros. alias ritnany,teba za to rozlamem,mimo tohto mas u mna este jednu staru vec-10 rokov dozadu si ty,tvoj brat,a tvoj otec znasilnili 13 rocne dievca z galanty,ktore bolo malo este naviac miernu dusevnu zaostalost.ani to ste neodsedeli v base!len 15mesiacov vo vazbe,pritom ste mali spodnu hranicu 5rokov!clanok v novom čase-MARNE KRIčALA,žE MA IBA 13 ROKOV... SMRADI!!!
FERKO BOL DOBRACISKO OD KOSTI,TO VIE KAZDY CLOVEK,KTORY HO POZNAL!!!UPRIMNU SUSTRAST RODINE A PRIATELKE.
anonym | 22-03-2011 00:43:54
keby kandidoval clovek ktory vyhlasi ze pokial sa dostane do parlamentu tak necha postavit novu vaznicu, sprisni tresty, obmeni policajny zbor, obmeni prokuraturu a podobne tak Ma moj hlas a nebojim sa ze by nepresiel do parlamentu....
Fufík | 22-03-2011 00:36:19
Tipy do novín odoslané,dúfam,že to aspoň jedna z oslovených TV uverejní...
Fufík | 22-03-2011 00:20:36
Stačilo mi čo sa tu všetko deje. Odnes zásadne pri sebe nosím svoju zbraň. Mám ju legálne, no nemal som potrebu ju pri sebe nosiť, no vidím,že v Seredi to inak nejde. Upozorňujem,že keď nejakému feťákovi odstrelím hlavu,lebo ma bude ohrozovať,odstrelím aj toho,čo ma príde riešiť,pretože mňa nezaujíma,že sa tu banda tupých hláv nevie prebrať a konať,mňa zaujíma môj život a moja bezpečnosť.
anonym | 22-03-2011 00:06:47
Najlepsie je,ze pol Serede ani len nevie o tomto pripade, co je pre mna uplne nepochopitelne. Takto sa u nas ututlava surova vrazda?!?! Pardon... ublizenie na zdravi!!! Vo vsetkych slovenskych televiziach by to malo byt, nech vidia vsetci,co sa tam deje a snad sa uz ti, co s tym maju nieco robit, zobudia. Uz by bolo na case!
.................... | 21-03-2011 23:57:04
treba tu zopakovat nedavnu akciu pri hlohovci , proste zastrelit !!!
Robo Horvath | 21-03-2011 23:53:25
Pokiaľ si chcete niečo prečítať v SOL od ďalších poslancov,no tak to si treba najprv počkať až do volieb,lebo len vtedy je dôvod sa vyjadrovať v súkromných internetových novinách.
Registrovaný Denisa Némethyová Denisa Némethyová | 21-03-2011 23:51:34
Toto je už vrchol všetkého čo sa tu deje...ja sa už aj hanbím povedať, že som zo serede. tiež často venčím psa po tme...to aby sa človek bál po zotmení výjsť z domu...kurnik, dúfam, že keď ich chytia, tak nebudú šetriť guľkami do hlavy...škoda toho, že nie je v našom štáte schválený trest smrti a fyzické tresty...to by si aj malí zlodejíčkovia uvedomili či niečo robiť, alebo nie..je to smutné a je mi to ľúto...týka sa to každého z nás...lebo sa to v tomto špinavom odpornom zasratom skorumpovanom meste môže stať každému z nás.....
obcan | 21-03-2011 23:48:36
je smutne co sa deje. taky ludia si zasluzia len jednu vec...
a k teme o poslancoch ... preco by som mal pracu poslancov hodnotit podla toho ci pisu komentare pod clanky ? trosku pritiahnute za vlasy. za to ze vas to pan lehocky bavi kazdy den sem prispievat a vsetko citat neznamena ze to robia aj oni.
seredan | 21-03-2011 23:45:40
presne tak ako pises , viem kto si a zostane to bez mena :) mas pravdu kocka, policia v seredi je onicom lebo nic neriesia !!! poprepustat ich z prace , skoda platov !!!
tt | 21-03-2011 23:44:16
uprimnu sustrast pozostalym.bol by som velmi rad keby sa aj policia vyjadrila k tomuto pripadu co najskor a dala obcanom blizsie informacie nech sa tu zbytocne nepisu vselijake bludy.
pipik | 21-03-2011 23:40:54
tu a urobit poriadok?ved to by nemohli vsetci vediet kedy je razia a tak..pamatam si nejaky ten rok do zadu ako som sedel vo velkom parku s frajerkou a okolo nas isli fetaci s kartonmi malinoviek a plnymi igelitkami z lidla a smiali sa ze sa musia zdekovat lebo o 19 hod.pride za hradzu razia a utekali do kastiela..tak ako je mozne ze to vedeli popredu?ved sa tu ma robit poriadok a nie informovat ludi kedy sa maju zdekovat aby ich nahodov nechytil iny policajt ktory nieje zrovna kamarat,ale koli neakej blbosti to vedia robit poriadky...pamatam si ako som bol maly a byvaly v kolkarni tzv.pankaci a robil sa snimi strasny poriadok a teraz?kde je ta spravodlivost a ochrana?to fakt su uz vsetci normalny policajti na dochodku alebo co?
...mám strach napísať meno... | 21-03-2011 23:39:05
Pán Lehocký, dať svoje meno pod akýkoľvek príspevok v Seredi neznamená, že len to, že Vám zbijú brata, znásilnia frajerku, odstrelia psa pri venčení pred očami, ale aj že vás pri najbližšej príležtoswti niekto nechá zmiznúť, alebo vás aspoń jeho kamaráti zmrzačia. Naozaj ste sa nikdy neboli prejsť večer po nočných tzv. slušných podnikoch? Naozaj ste nikdy nevideli ako sa štátni policajti otočia medzi dverami keď zbadajú kde je bitka, len aby nemuseli zasahovať, lebo sa buď boja o seba, alebo svoju rodinu? Na čo nám je politik, ktorý si sám také nič nezažil? Taký, ktorý sa nikdy neprešiel nočným mestom? Nočnými podnikmi? Dajte si tú námahu, sadnite si pár večerov po sebe do Seredských barov a počúvajte, pozerajte. Mňa len porezali, keď som ich nestíhala obslúžit tak rýchlo, ako by si ´páni´ želali. Naozaj si myslíte, že to človeku stojí za neustály strach vyjsť večer so smeťami??? Načo nám je politik, ktorý sa bije do hrude ako on by povedal, udal, urobil??? Choďte a dokážte to. Návod som vám dala, iste príde k úžitku. A tým, že tak neurobíte, Seredskú realitu ignorujete aj Vy! Kážete nám?! Tak nám choďte príkladom!!!
za re | 21-03-2011 23:31:49
asi preto sem drviva vacsina poslancov neprispieva pretoze vzdy sa najde nejaky mudrlant co ma len svoju zaslepenu pravdu a uroven tym upada..a hold nie je nikde v oblubenej LEGISLATIVE ustanovene ze poslanec MsZ je povinny prispievat do sukromnych internetovych novin a to nasledne odraza jeho zaujem momentalne diane :-P
anonym | 21-03-2011 23:27:04
Uprímnu sustrast želam celej rodine,a tí čo to urobili,by som ich zaživa zežrat psom nech im pomaly odhryzuju z tela ***** fetošské..
obcan serede | 21-03-2011 23:18:07
na kazdeho kkta v seredi je este vacsi kkt !!!a ti uboziaci na majeri ? kto to je ? R ? spodina !!!
obcan | 21-03-2011 22:50:46
v Seredi je vela individui,ktori si myslia ze svet(sered)patri im...skuste im povedat nieco co sa im nebude pacit a skoncite ako Frantisek...uprimnu sustrast celej rodine!
anonym | 21-03-2011 21:44:23
Ja si myslím,že mestskí policajti sa boja grázlov,preto nič neurobia.
filip | 21-03-2011 21:44:12
ludia prosim vas, ozaj mate potrebu riesit mestskych poslancov v diskusii o smrti mladeho cloveka??
anonym | 21-03-2011 21:43:06
a nebyť ľahostajní k svojmu okoliu, to si asi vyžaduje aj trochu ochoty obetovať sa, aj keď z toho (na prvý pohľad) nič nemám. Ale obetovať sa - to je dnes už tak strašne staromódne a my sme predsa moderní ľudia, nie?
Jarmila Tomášková | 21-03-2011 21:39:39
Staci,že Vy sa tu vyjadrujete k veci.Dobru noc.
Igor Lehocký | 21-03-2011 21:33:45
Pani Tomášková, Váš príspevok k brutálnej smrti F.Androvicsa je hodnotný a obdivuhodný.
Pán Královič, Váš vek a skúsenosti sú Vaše ospravedlnenie.
anonym | 21-03-2011 21:32:53
Pochybujem, že sa veci zmenia, ak budú v meste iní policajti, alebo viac policajtov. Myslím, že najpotrebnejšie je, aby sme prestali byť ľahostajní. Nebyť ľahostajní, keď vidím, že niekto robí zlobu, že niekomu sa deje krivda. Neostať ticho, pretože sa mi niečo môže stať. No áno, môžem dostať nakladačku (alebo aj horšie), ale ak budem ticho dnes ja, v budúcnosti sa mi môže stať že všetci naokolo budú ticho, keď sa bude diať krivda mne.
femanon | 21-03-2011 21:31:41
http://anonymouse.org/anonemail.html

odtialto mozte posielat anonymne emails.
Jarmila Tomášková | 21-03-2011 21:29:13
p. Lehocký,nemám slov...
Igor Lehocký | 21-03-2011 21:22:55
Prepáčte mi re:, nechtiac som skĺzol na Vašu úroveň ponímania argumentov, myslím, že nie je potrebné mi písať niečo inak ako takto otvorene, pokiaľ to bude k téme článku. Ja totiž absolutne nie som zvedavý na kvetnaté písania o tom, ako poslancom MsZ nie je ľahostajná situácia v meste. Vážená alebo vážený re:, napr. tento článok svedčí o záujme a ak je to dosť primitívne konštatovanie, nuž s tým Vám naozaj nepomôžem. Ak Vás môžem poprosiť, skúste niečo k téme článku, bude to ok.
anonym | 21-03-2011 21:17:18
co sa tyka policajtov...osobne niektorych poznam.A davam im zapravdu,ze bohuzial za peniaze,ktore zarabaju nebudu ohrozovat svoj majetok alebo svojich blizkych.Zijeme vsetci v Seredi? Vidim,ze niektori ale nemate predstavu co sa tu deje.To musi ist zhora,od ministra alebo ineho doleziteho cloveka.Tento bordel tu neupracu radovy policajti co Vam davaju pokutu za parkovanie.Keby ste obetovali cas straveny pri kritizovani policajtov radsej napriklad listu,ktory rozposlete vo viacerych kopiach od prezidenta az po prezidenta policajneho zboru,tak verim,ze by sa viac zmenilo.Lebo ked tam posleme 5000 listov,ze uz sa tu neda zit,tak sa nad tym mozno aj zamyslia,ze asi je tu nieco postavene na hlavu.Treba hladat riesenie a nie kritizovat tu,na bezvyznamnej diskusi.Tu nezmenime nic.
Registrovaný Marcel Královič Marcel Královič | 21-03-2011 21:15:58
Osobne som sa o tejto skutočnosti dozvedel až predvčerom. Čo ma najviac zarazilo bol fakt, že takýto zločin nebol skoro vôbec medializovaný, pričom často krát samotná medializácia napomáha k rýchlejšiemu objasneniu...
Pozostalým prajem úprimnú sústrasť a verím, že páchatelia budú potrestaní.

p. Lehocký: od Vás som to nečakal a mrzí ma, že práve Vy vnášate do tejto diskusie politiku...
anonym | 21-03-2011 21:14:40
...aj kaviareň je monitorovaná, a propo... číslo PC atď...
re: | 21-03-2011 21:09:45
Vážený pán Lehocký...toto bolo dost primitívne z Vašej strany.Potom,že treba prezentovat svoje názory.Napíšte ho a takto to dopadne.Urázanie...chcela som Vám napísat správu,len neviem nájst Vase meno.
Igor Lehocký | 21-03-2011 21:05:12
Vážená hovorkyňa poslancov MsZ, ktorá sa podpisujete ako re:, kde nič nie je, ani smrť neberie.
anonym | 21-03-2011 21:04:30
...islo tu o rychlost....policajnu ..ze kde su???????????ked sa deje nieco kde ide o zivot ...tam su taky rychli neni....
anonym | 21-03-2011 21:03:43
pisat anonymny mail sa da napriklad z internetovej kaviarne,alebo hociktorej free wifi zony(aspon myslim)...to pre tych,s nedostatocnou predstavivostou
anonym | 21-03-2011 21:02:43
môžem sa spýtať? vraví sa, že dvoch polícia chytila...prečo ich pustili....prečo? lebo neboli dôkazy? alebo prečo? čo teda polícia robí, keď doteraz ešte nikoho neobvinili?
anonym | 21-03-2011 21:01:19
....byvam na tej istej ulici ,mam rocne dieta a je strasne ist von a bat sa co i len otocit na sekundu hlavu s pocitom ,ze sa kedykolvek moze nieco stat...mne alebo aj tazko pomysliet jej ....a tu nikto nic neriesi...kam maju mamicky chodit s detmi von????v parku musite najskor skontrolovat miesto kde zastanete ci tam nahodou nieje nejaka striekacka alebo nejaky zvlasny typci.....fakt idete zo strachom von!!!!hlavne ,ze je na denodenom poriadku mat kazdych 10 minut papucu na aute zato ze si idete vylozit dieta k babke....co trva asi tak 5 minut...vtedy su policajti rychli..
anonym | 21-03-2011 20:59:59
problem s parkovanim vidim skor ako populacny alebo ekonomicky problem.Bezpecnost je niekde v uplne inej kategorii si myslim.Vist na ulicu a mat strach o zivot,alebo nevediet zaparkovat pred barakom mi pride na mile vzdialene.Sam parkujem kade tade po chodnikoch a travnikoch,lebo bohuzial nie je kde inde.Bol by som rad,keby sa v tejto diskusi preberala skor bezpecnost v suvislosti s clankom.
kiko | 21-03-2011 20:55:01
Na Garbiarskej ulici niekoho dobili na smrť?Toto sa mohlo prihodiť bdelej štátnej polícii v Seredi?Pritom len cca 100 metrov vzdušnou čiarou od tohoto miesta vyjde hliadka služobným autom pri kolkárni v kovbojskom štýle "uhnite ved ideme my"pomáhajúc si na ludí chrbtom otočených prípadne zaskočených trúbením .Prevezú sa po hrádzi prípadne ešte zlegitimuju náhodne vybraného občana samozrejme s osobnou prehliadkou.A napriek takýmto a podobným opatreniam sa situácia okolo bezpečnosti v meste nezlepšuje? žeby to štátna polícia vzala zo zlého konca- to hádam nie!Alebo žeby predsa?Som si istý, že to vzala zo špatného konca.
re: | 21-03-2011 20:53:52
...absolutne som to takto nemyslela,ako ste to pochopili...máte dar obracat a vyvracat slová:-)
anonym | 21-03-2011 20:52:50
Vážení, na koniec blogu si prečítajte upozornenie. Vrátane zaznamenávania Vašej IP adresy, takže sa nikdy nevyjadrujete anonymne, pokiaľ vo Vašom PC nemáte príslušný program. ... Ste neustále monitorovaní. ...A Vy chcete, aby sa touto cestou prihlásil svedok?
anonym | 21-03-2011 20:50:30
Tak asi nijak,radšej vídete do okna,alebo na ulicu s revom,že zavoláte políciu,ktorá je v tomto meste na posmech,alebo to budete tolerovať,s tým,že čo ak by jednu vonku tresli a ja sa už nepreberem!!A to je len o násili!!Nehovoriac o parkovaní!Zavoláte na mestskú políciu s tým,že sa neviete dosťat domov,pretože neaký nezodpovedný vodič stojí pred vchodom a pritom miesto je označené,že sa tam nesmie stáť!!A pán policajt Vám povie s úsmevom do telefónu,že tie čiary na zemi sú tam len tak nakreslené.
No oplatí sa aj volať??????????
Registrovaný Igor Lehocký Igor Lehocký | 21-03-2011 20:49:04
Ano, rozumiem, nevyjadrovanie sa poslancov znamená ich záujem o také "šeplety" akou je napr. bezpečnosť obyvateľov mesta, to má logiku.
Pefo | 21-03-2011 20:49:00
Ja by som založil skupinu organizovaných ludi a vsetky tie zvery by som pomaly po jednom kántril.Inak tam poriadok nebude nikdy.
re: | 21-03-2011 20:42:12
...nerada by som,aby sa to zvrhlo na takúto debatu...v niečom pravdu máte,ale v niečom nie.Ja som len poukázala na to,že neznamená,že ked sa nevyjadria do medií,tak im je situácia v meste lahostajná...
Igor Lehocký | 21-03-2011 20:39:01
Kde sa nevyjadria? No v najčítanejších novinách mesta Sereď. A viete kedy ich najviac zaujímalo dianie v meste a kedy sa tu húfne vyjadrovali? V októbri a novembri 2010. Nič Vám to nehovorí? V Galante to vedia a v Seredi zase skapal pes, že ano.
re: | 21-03-2011 20:33:27
Kde sa nevyjadria?alebo ako viete,že sa nevyjadria?nič v zlom,je to lenb môj názor.Poznam poslancov,ktorí vela urobili pre bezpecnost tohoto mesta.
Igor Lehocký | 21-03-2011 20:29:21
Dobre. A čo teda znamená, keď sa 98% poslancov MsZ k takýmto udalostiam nevyjadria?
anonym | 21-03-2011 20:26:45
Šokujúce a nepredstaviteľné.Toto už nie je niečo, čo sa nás netýka.Toto je realita, v ktorej žijeme my všetci Sereďania. Čo keď by som to bol ja, alebo vy, Váš otec, syn, frajer alebo brat,sestra ? Čo keby sa nás to bytostne týkalo a človek,ktorého milujeme by sa už nikdy nevrátil? Nedokážem si ani predstaviť,čo prežívajú jeho najbližší,že nemali šancu sa s ním ani rozlúčiť.A prečo? Lebo videl niečo,čo nemal? Lebo bol v nesprávnu dobu na nesprávnom mieste? Tisne sa mi otázka,čo stojí za ten ľudský život.Koľko áut,alebo heroínu stojí za to vziať človeku život a zničiť ďalšie životy rodín pozostalých? Čo je to vlastne za ľudí čo niečo takéto dokážu? Ani zvieratá sa nezabíjajú medzi sebou kvôli svojmu obohateniu a blahobytu. Snáď sa už kompetentní zobudia a začnú s tým niečo robiť. Viem,že nie sú všemocní a veľakrát im zväzujú ruky práve zákony, ktoré nás majú chrániť.Ale v poslednom čase sme videli aj pozitívne kroky,videli sme,že sa to dá...tlieskam a fandím.Snáď to nebol koniec, ale len začiatok policajnej práce v Seredi.Snáď Františkova smrť donúti zamyslieť sa aj nám.Ešte raz by som dal rád do pozornosti ANONYMNÚ adresu pre emaily bezpecnemesto@gmail.com . Viem aké komplikované je to so svedectvami,ale možno práve tá Vaša anonymná informácia alebo tip pomôžu zachrániť život inému otcovi,alebo priateľovi a možno pomôžete, aby sme sa nebáli chodiť po uliciach nášho mesta.Verím,že aj kvapka v mori je dôležitá.Na záver prajem Františkovej rodine úprimnú sústrasť.
pre p.Lehocký | 21-03-2011 20:22:57
p.Lehocký,tentokrát s Vami nesúhlasím.To,že nevyjadria svoj názor na seredonline,neznamená predsa,že im je situácia v Seredi lahostajná a nič nerobia pre zlepsenie a zmenu zivotav meste.
Igor Lehocký | 21-03-2011 20:11:51
Mnohí občania Serede sa tu aspoň vyjadria, aj keď anonymne, ale aspoň sa vyjadria. Poďme spočítať, koľkí z tých, ktorí sa podieľajú na riadení mesta a o všetkom podstatnom, čo sa v meste udeje rozhodujú, koľkí z nich sa vyjadria, alebo vyjadrili, teda poslanci MsZ. Okrem pána Veselického, B.Horvátha a primátora ani rana, nič, podčiarknutá nula. Aj to je obraz Serede a má svoju výpovednú hodnotu!!!
seredan | 21-03-2011 20:11:48
darina to ako sa zachovali policajti v tvojom pripade je mi luto. Ak sa dakedy daco podobne stane poradim ti obrat sa rovno na ich nadriadenych. Ja co mam skusenost s MP musim povedat ze je dobra. Ako som pisal predtym, nie vsetci policajti v meste su zly. Najdu sa aj taky, ktory si robia svoju pracu poctivo.
filip | 21-03-2011 19:53:36
odpocivaj v pokoji a uprimnu sustrast rodine a znamym...pani policajti dobre viete kto za tym je, zadrzte ich a nechajte ich jeden den napriklad pred jednotou a vypnite bezpecnostne kamery...
problem | 21-03-2011 19:52:33
cely problem spociva v tom, ze niektori ludia su zbabeli ritolezci!! napriklad aj policajti... a potom to takto vyzera...
Peter | 21-03-2011 19:45:03
Pán policajný prezident to mám fakt chodiť v Seredi s brokovnicou alebo coltom. A potom ma Tí dvaja frajeri v policajnom aute zbalia a obvinia s nedovoleného ozbrojovania?
Alebo sa mám nechať zabiť!!!!!!!!!!!!!!!!! Pre Vašu radosť to spravím ale len s podmienkov že vrahov chytíte.
Drahé Kongo, Burundi, Mali, Senegal.......
darina | 21-03-2011 19:41:34
pre seredan
to by bolo fakt ideálne, že keď človek vidí ako niekto robí niečo protizákonné a zavolá políciu tak ta koná. Moja skúsenosť,sused videl ako sa nám pokúšali vykradnúť auto, zavolal štátnu políciu a po zložení telefonu, mal telefonát zlodej. Policia prišla za 15 min aj keď bývame neďaleko od polície.Druhá skúsenosť, v noci opitá mládež stala pod oknami, spievala, tlieskala a tancovala.Zavolali sme mestských a tí prišli v štýle " ahoj chlapci ako sa máte, tíško niekto sa sťažuje" Tak ako myslíte, že takáto polícia vám pomôže????????????????,
anjel | 21-03-2011 19:29:19
za toto TREST SMRTI!!!
poriadok | 21-03-2011 19:19:55
Bohužial ja nevidím problém v polícii.Problém je v sudnictve a nízkych trestoch.Páchatela možno chytia kolko dostane?8 ALEBO Až 10 ROKOV?Pri smrti človeka máme smiešne nízke tresty.Ved to bolo neumyselné zabitie že páni advokáti?Alebo ublíženie na zdraví s následkom smrti?Nikdo nedokáže že to bola umyselná vražda a v tom je ten problém.V oboch prípadoch vyhasne život ale tresty su velmi rozdielne.Polícia nemože biť všade, ale zákon a trest áno.Niekedy aj chápem slobodu nosenia zbrane v Amerike.
anonym | 21-03-2011 19:16:50
keby mne niekto takto zabil otca a viem kto to bol tak si ich určite odsedím,sered je skurvené geto
lajo | 21-03-2011 19:13:39
rosivalovci co sa to vsetci bojite napisat
anonym | 21-03-2011 19:12:58
ceny stúpaju, nervozita stúpa a životná uroven klesá, bohužial toto tymto smerom už lepšie nebude, a možte si byť istý že polícia toto nezachráni, stredna vrstva sa prepada a tym padom ich potomkom na ničom nezáleží, samozrejme s výnimkami ale uznať sa musí fakt, že rok čo rok sa mame na hovno a toto budú nasledky,,, to čo sa stalo F.A. odsudzujem a uprimnu sustrasť pozostalim
anonym | 21-03-2011 19:08:30
Tak toto je uz vazne svinstvo co sa tu deje.Podla toho co uz hovori cele mesto sa treba pozriet na rodinu R z MAJERA
anonym | 21-03-2011 18:53:01
tych co to spravili verejne popravit na namesti bolestivou smrtou!!!!!!!! urcite by som sa prisiel pozriet
seredan | 21-03-2011 18:52:48
skoda vyhasnuteho zivota. Dufam ze ty spinavci co mu to spravili skoncia v base, alebo este lepsie dakde vo Vahu. A apelujem na vsetkych ludi, nezostavajte lahostajny, ak vidite daco co sa vam nezda volajte hnet policiu. Nie vsetci policajti su zly a skorumpovany. Ak sa dakto bude motat pri cinziakoch, parkoviskach, autach treba volat. Nech sa takato tragedia uz nezopakuje.
anonym | 21-03-2011 18:46:41
je katastrofa, čo sa stalo. Prijmite naozaj úprimnú sústrasť.
Hrozba je tu, žiaľ, zo všetkých strán. začína na základných školách, to si asi nikto neuvedomuje, čo musia znášať učitelia tam. chyba je vo výchove, v prostredí, v spoločnosti. Verím, že práca policajtov je ťažká, je fakt, že nemôžu byť všade. Je mi úprimne ľúto človeka, ktorý bol v mojom veku a určite nemienil svoj život takto ukončiť. Je mi to veľmi ľúto!!!!!
xxx | 21-03-2011 18:37:11
každý má svoj názor a nikto ho nikomu neberie...je to velmi smutné čo sa stalo..pozostalej rodine vyjadrujem uprimnu sustrast.snáť sa podarí chytit tých čo to všetko sposobili a pojdu na tvrdo sediet!! viem tolko že ked sa ten čin stal tak mu aj nejaký ludia pomahali -dávali prvú pomoc tak tu nepíšte že sa nik nenašiel,lebo boli tam a pomohli ako vedeli!!
kriminalita v tomto meste je nie čoraz menšia ale čoraz väčšia..fakt aby sa človek bál ist len psa vyvenčit...asi to bude tak že sa budeme musiet spojit my ludia proti týmto vagabundom kedže policia s tým nič nerobí...vyčistit ulice..parky...bytovky-vchody..hádam celé mesto od takýchto ludí...
anonym | 21-03-2011 18:32:03
pan Lehocky ...ak ste vyrastali v Seredi a chodite po meste s otvorenymi ocami,tak by ste aj vy vedeli, ako to tam funguje.
anonym | 21-03-2011 18:23:56
urcite to z toho cinziaku niekto videl,len sa boji prehovorit.ved ked prisla sanitka,tak tam uz bolo ale 30 ludi.Tak kde sa tam preboha tolko ludi nabralo ked nikto nic nevidel??
Igor Lehocký | 21-03-2011 18:23:12
Každý jeden anonym, ktorý tu píše o skorumpovaných policajtoch a ktorý vie o tom, ktorý z policajtov je skorumpovaný a neoznámi to na príslušné inštitúcie, sa podieľa na stave, aký tu dnes je!! Nevidím, nepočujem a nepoviem je typické pre Mexiko, alebo iné rozvojové krajiny, kedy sa ľudia naučili žiť tak, že im vládne zločin a skorumpovaní policajti. Krajský riaditeľ PZ nám všetkým podal pomocnú ruku prinajmenšom v podobe možnosti aj anonymne zasielať poznatky o osobách páchajúcich trestnú činnosť, ale aj o policajtoch, ktorí pomáhajú kriminálnikom. Čo je ešte potrebné? Veď mu to dajte na vedomie, navrhnite riešenia a nie sa mlčky prizerať na marazmus mesta Sereď. To je riešenie? Včera to bol František, zajtra to budete Vy? Ale budeme všetci ticho, lebo to je riešenie?
Anonym | 21-03-2011 18:11:20
Ak to niekto videl, treba to povedať, pomenovať ludí /vagabundov/ ktorý zabili človeka, aby polícia vyšetrila vrahov!!! Potom bude treba dať prípad takému sudcovi, ktorý nie je skorumpovaný... , lebo za túto situáciu môžu skorumpovaní sudcovia....
Viktor | 21-03-2011 18:11:16
Ja osobne si myslím že situáciu môžme zmeniť iba my občania a asi iba tým že budeme pri sebe nosievať minimálne jeden použiteľný nôž ktorým by sme sa dokázali obrániť. Predsalen riešenie políciou by bolo tiež pozitívne ale tiež by asi opäť časom zlyhalo. V dnešnej dobe ísť po ulici sám alebo výjsť von sám môže znamenať koniec života. Je to nečakané ale bohužial rozpadá sa to tu nielen zvnútra. Je mi jasné že slová sa píšu a vravia jednoducho ale kto by sa tu mal starať o zákon a poriadok? Jasné že polícia s našou pomocou. Vychovávať deti v Sereďi bude a asi aj je dosť namáhavá vec. Záleží od ľudí aký sú. Hádam sa konečne tý hore nad týmto zamyslia a pomôžu nám odstrániť tento problém. Srdečná vďaka všetkým ľudom ktorý ostali normálny a zanechali si svoju dôstojnosť a kus slušnosti a ešte obdivujem ľudí ktorý svojim správaním neobmedzujú ostatných. A bohužial stalo sa čo sa stalo, nevinnej osobe. Je mi to ľúto.

Ďakujem za prečítanie tochto príspevku.
anonym | 21-03-2011 18:11:02
silne pochybujem,ze Vam niekto povie,kto to spravil.(aj ked je to smutne). Ludia sa boja a nechcu,aby sa im alebo ich rodine stalo nieco podobne!Skorumpovani policajti nikoho neochrania! Ti su plateni nielen nasimi danami!!!
anonym | 21-03-2011 18:09:59
alebo policia caka ze ich ze ich obycajny ludia co tu maju strach zatknu a postavia pred sud??? a potom budu rozpravat ako vycistili Sered od mafie.
anonym | 21-03-2011 18:06:21
citali ste to vsetko od zaciatku??ja nie som ani policajt a viem o koho sa jedna.a tak isto to vedia aj vsetci policajti co su tu.tak naco sa tu hrame???
anonym | 21-03-2011 18:05:01
p. Lehocky.
Igor Lehocký | 21-03-2011 17:58:24
Ak to viete, tak Vás prosím, aby ste to anonymne oznámil buď na emailovú adresu bezpecnemesto@gmail.com. , alebo policajtovi, ktorému dôverujete!!
anonym | 21-03-2011 17:57:32
Policajti by sa vazne mali zamysliet nad tym, ze su tu PRE NAS !! pre nas LUDI !!! NIE MY PRE NICH !

su plateni vdaka nam, vdaka tomu, ze pracujem a odvadzam dane ! takze nech sa spravaju podla toho a nie ako kovboji !



ttt | 21-03-2011 17:54:40
taketo pripadi niesu v seredi nicim vinimocne len teraz sa to skoncilo smrtou nevinneho cloveka normalny clovek sa pyta kolko ludi musi byt v meste este dorezanych dopichanych a brutalne zbitych aby niekto uz konecne konal vsetci dobre vieme kto to bol a kto chodi po sertedi z nozom neiustale napada ludi
anonym | 21-03-2011 17:53:06
je to katastrofalne
ludia uz nechcu vidiet, ak aj vidia radsej sa otocia chrbtom a nepodaju pomocnu ruku...boja sa...ale coho ?!?

nestarat sa :-(, to pocuvam z kazdej strany? ! ?

priority su inde...ludskost vyhasina... agresivita...stupa...pomaly...isto a rafinovane :-(
cepenan | 21-03-2011 17:40:13
toto je uz silna kava aj na mna!sered bola vzdi divoka a bol tu bordel drogy atd...ale taketo ciny sa tu nikdy nedieli!neviem kam toto mesto smeruje ale asi budeme musiet chodit vsetci ozbrojeni ako v amerike...
anonym | 21-03-2011 17:40:01
Sereď?????? a že bezpečné MESTO pokial sem neprídu policajti z iných okresov poriadok tu nikdy nebudeeeeeee....všetko je to tu skorumpované aj tu aj v GALANTE....Všetci o všetkom vedia,ale nikto nič nevidí...
Registrovaný 333sered sered 333sered sered | 21-03-2011 17:27:44
Mna by celkom zaujimalo co robila policia doteraz!Ved sa to stalo 10.3.2011 a dnes je 21.3.2011.Lebo doteraz bolo velke ticho a zrazu sa ide vsetko vysetrovat.Cela Sered je skorumpovana a myslim si ze kludne mozme zacat od policie.
? | 21-03-2011 17:23:12
Je to viac ako zaujimave ze sa tato sprava nezmedializovala..Preco asi?V tom case ked ma byt podla pana Spisiaka dianie kriminalnikov pod drobnohladom sa stane takato strasna vec?Este strasnejsie je to ze mu nikto neprisiel na pomoc aj ked boli ociti svedkovia...Nechcem byt zlym prorokom ale taketo spravanie do buducnosti nevesti nic dobre..:-(
Eliška Jánošíková | 21-03-2011 17:15:46
Pre pána primátora! Veľmi si želám, aby ste mali pravdu, ale ja tomu neverím, že ich vypátrajú.
anonym | 21-03-2011 17:14:44
Preboha to co sa uz v tej Seredi robi! Presne tak ako sa pise v predoslych komentaroch... policajti nohy vylozene na palubovke a prevazaju sa po meste.(hlavne ti nasi mestsky nevyzeraju,ze maju toho vela na praci) a ano ruka v ruke s grazlami. Hanba im je! Nevinni doplacaju,pretoze oni si nerobia svoju pracu! Tak ako je treba "vycistit" Sered,tak by bolo treba to "precistit" aj u tych nasich skvelych panov policajtov!
Registrovaný primátor Martin Tomčányi primátor Martin Tomčányi | 21-03-2011 17:12:31
Je mi veľmi ľúto že sa táto tragédia stala práve v našom meste.Vyjadrujem úprimnú sústrasť rodine. Po viacerých stretnutiach s kompetentnými pevne verím, tak ako veľa slušných ľudí v Seredi,že páchatelia budú zaistení a následne ich stihne maximálny trest za vyhasnutý mladý život
123 | 21-03-2011 17:01:22
Pre Pani Elene Jánošiková plne svami súhlasím,páni policajti prečo by mali chodiť po vlastných keď si kľudne môžu vyložiť nohy na palubovku,otras a hnus.
Zachvílu sa budeme báť íst von čo i len so smetami alebo ísť s malými deťmi von .
Otras :(
Johny | 21-03-2011 16:52:52
Nepoznal som ho, ale...nech odpociva v pokoji...
Eliška Jánošíková | 21-03-2011 16:51:05
Sereď nebude nikdy bezpečná,pokiaľ nezačne polícia pracovať tak ako má (aj štátna, aj mestská). Veď všetci v meste vieme, že policajti sú s takýmito ľuďmi jedna ruka. Asi by bolo veľmi dobré, keby sa policajti striedali. Napr. zo Šale by prišli slúžiť do Seredi a pod. Tak by sa nenadväzovali kontakty a možno by konečne urobili poriadok. A aj mestská polícia, by sa konečne mohla prestať voziť s nohami vyloženými na palubovej doske (spolujazdec)a začať sa prechádzať po vlastných. Ale to je iba môj názor.
... sam neviem ... | 21-03-2011 16:38:27
Hlavne sa vsetci zamyslime ... po vojne je kazdy general ... ved to je ake otrasne ... aby sa "slobodny obcan" bal vypovedat!!! Ved to je aka hanoba!!! Moje rozhorcenie!!! Mozno nenarazam na radovich policajtov ... ale kompetentny vedia kto je za tuto morbidnu situaciu zodpovedny!!! Tak vystupte z tiena a zacnite s tym konecne nieco robyt !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Obavam sa ze keby idem okolo tak sa do tej sarvatky zapletiem a mohli sme byt na ARO dvaja. Hanebny BASTARDI!!!
A kto pojde svedcit??? Dufam ze sa niekto preberie ... pri niektorom clanku som cital nieco o formovani DOMOBRANY!!! Do certa vazeny, to si tu mame zobrat spravodlivost do vlastnych ruk??!!!!!
Igor Lehocký | 21-03-2011 16:19:17
Podľa dostupných informácií, motívom brutálneho útoku na nebohého malo byť to, že F.Androvics mal útočníkov upozorniť na to, aby sa nemotali okolo vozidla, ktoré pravdepodobne mali v úmysle vykradnúť a toto ho stálo život. Kto má v sebe čo i len štipku zodpovednosti, svedomia a má vedomosť o páchateľoch tohto brutálneho útoku, hoci aj anonymne podajte informácie, o čomkoľvek čo by mohlo mať súvis s touto udalosťou, pomôžte polícii tento skutok objasniť a svoje poznatky jej odovzdajte, pomôžete pozostalým a aj sami sebe zbaviť sa strachu pred takýmito ľuďmi a Sereď bude o krok vpred v bezpečnosti.
Bystrík Horváth | 21-03-2011 16:05:44
Verím, že polícii sa podarí čo najskôr tento hrozný čin vyšetriť. Mladý život to už nevráti, ale spravodlivosť by mala byť dostatočným mementom pre všetkých. Ferko, spomíname.
j.f. | 21-03-2011 15:56:04
Obrovska tragedia a hlavne zbytocna smrt mladeho cloveka. Treba dufat, ze pripad bude riadne vysetreny a pachatelia potrestaní. Ja osobne som tiez pocul o tomto cine a rozpravalo sa o ludoch s priezviskom R...... .
Eliška Jánošíková | 21-03-2011 15:44:24
Som zhrozená z toho, čo sa stalo, nakoľko som toho človeka poznala. Len nechápem, že nikto nepočul keď ho vonku mlátili. Okrem toho, tam kde František býval, bývajú aj niekoľkí policajti a nikto nič nevidel a nepočul. Je to hrozné!!!
bez mena | 21-03-2011 15:39:44
Nemám slov, mladý život vyhasol ZADARMO! Dotyčná pani má pravdu, ak sa nás to bytostne netýka, oľutujeme, ale náš život ide ďalej. Ale čo život tých, ktorých sa udalosť bytostne dotkla? Je to hrozné, neviem, musí to byť pre blízkych strašne ťažké. Prajem im veľa síl prekonať túto bolesť a stratu! Už len tento hrozný čin tým bastardom dokázať! Ako už pani spomenula, je verejným tajomstvom, kto to spravil...tak páni policajti, dúfam, že to úspešne vyriešite! Ktože nám to v meste odváža odpad?!!!!

UPOZORNENIE: Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.

Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.

Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy. Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

Optik MORVAY AKCIA
Označenie inzercie
Reklamna plocha - bannerovy pruzok
Označenie inzercie
Pridať komentár
iLieky
Označenie inzercie
Reklamna plocha - bannerovy pruzok
Označenie inzercie
Reporteri
Označenie inzercie
Direct real Norea - REALITY
Označenie inzercie
Optik MORVAY
Označenie inzercie
Papiernictvo Kizze
Označenie inzercie
Begam Trnava
Označenie inzercie
Usporne vykurovanie
Označenie inzercie
LED ARENA
Označenie inzercie
Autopožičovňa Sereď
Označenie inzercie
Bezpecne mesto
Označenie inzercie
Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Sereď, Slovensko
Jasno
15°
C
72%
Východ 10 km/h
07:02
18:10

Štv

B

23°/12°

Pia

B

22°/9°

Sob

B

22°/9°

Vyhľadávanie
Posledné komentáre
Komentársmutok 11-02-2020 12:40:12:
Tragická dopravná nehoda medzi obcou Šintava a Šoporňa - AKTUALIZOVANÉ
KomentárPolícia Začala trestné stíhanie za zločin v kauze predaja rybníkov v P.Bystrici 08-10-2019 17:02:12:
Sereďskí rybári lovia opäť vo svojom revíri
KomentárPravda je len jedna 03-10-2019 17:26:08:
7. zasadnutie Obecného zastupiteľstva v Dolnej Strede dňa 3.júla 2019
Komentáranabela 26-09-2019 14:01:27:
Adrian Macho sa oficiálne ujal vedenia obce Šoporňa
KomentárSVD1 14-09-2019 20:22:21:
" V hudbe vyjadrujem svoje pocity "
Komentárveru 01-09-2019 17:42:35:
Z času na čas si zafajčil marihuanu, ktorú si sám dopestoval v dome vo Váhovciach
Komentárs.i.n. 30-08-2019 22:01:20:
Pripomeňme si hrdinov Slovenského národného povstania zo Serede
Komentáranonym 30-08-2019 19:54:00:
"Doteraz som sa nedožil výsledku zo strany MsU, poslancov MsZ v Seredi" - píše občan Serede
KomentárMiloš Majko 30-08-2019 12:57:35:
Prípad Jankovská nie je o stanovisku polície či právoplatnom rozsudku. Je o etike a morálke.
KomentárBlablablaha 29-08-2019 13:39:44:
Vláda schválila návrh nového zákona o občianskych preukazoch
Komentárivan 29-08-2019 11:08:33:
Seniorku v Trnave podvodníci nedostali. Legenda "vnuk".
Komentáruž pred 10 rokmi 29-08-2019 05:22:58:
Trnavská župa začína s rekonštrukciu Krajinského mosta v Piešťanoch a úseku cesty Podbranč - Myjava
Komentárteraz je 28-08-2019 08:18:20:
Obžalovanému starostovi Machovi pred prokurátorkou a sudcom do reči veľmi nebolo. Čo sa dozvieme na pojednávaní zajtra?
Komentárto nevymyslíš 27-08-2019 20:32:27:
Ministerka vnútra vymenovala nového prezidenta HaZZ
KomentárBaba Vanga 27-08-2019 17:15:31:
" Takže, aké riešenie sa núka, aby sme neprešľapovali na tej našej povestnej križovatke, kde nám zabíjajú štát ?" - píše Pavol Varga
Komentárpotecha 25-08-2019 13:41:57:
MFK Zvolen - ŠKF iClinic Sereď 0 : 2 (0 : 1)

Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Bottom panel

© SeredOnLine.sk všetky práva vyhradené. Obsah novín je chránený autorským zákonom č. 618/2003 Z.z. a medzinárodným právom.
Prepis , šírenie, či ďalšie kopírovanie tohto obsahu alebo jeho časti, a to akýmkoľvek spôsobom je bez predchádzajúceho súhlasu vydavateľa alebo autora článku zakázané.
Design: © Mgr. Matej Fraňo Logo a názov novín: © Miloš Majko
Noviny sú aktualizované priebežne.
Články uverejnené na SeredOnLine.sk neprechádzajú jazykovou korektúrou.
Redakcia a vydavateľ novín nezodpovedá za obsah autorov jednotlivých príspevkov. Redakcia a vydavateľ nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov a príspevky v diskusiách uverejnených v novinách.

Webdesign