Prihlásiť sa Prihlásiť sa | Registrácia Nová registrácia
Rescue Online | Sereď Online | SOL archív | Reportér 24

Najhoršia je mlčiaca väčšina
Označenie inzercie
Sereď Online

ISSN 1337-8481   Dnes je 18. 3. 2020, meniny oslavuje: , zajtra
RSS Export článkov
Top panel
Vrazda novinára a jeho priatelky nesmie zostat zabudnuta
Označenie inzercie
Wifina - internetove pripojenie pre verejnost
Označenie inzercie
RubrikyRubriky
FOTO
Označenie inzercie
ŠKOLA DEMOKRACIE
Označenie inzercie
EXPEDICIA BALKAN 2014
Označenie inzercie
Sherlock Holmes
Označenie inzercie
Lekáreň
Údaje o lekárskej službe na dnešný deň nie sú dostupné.

Kino Nova
Múzeum Sereď
Farnosť Sereď
Označenie inzercie
Historické fotografie
Sereď
Označenie inzercie
Linky
Videá

Na rokovaniach OZ v Šintave začína byť "veselo"...

Miloš MajkoDátum10. 04. 2017 23:50:01Témaobec Šintava
200

Šintava  | Dnešné rokovanie obecného zastupiteľstva v Šintave sa nieslo v znamení skôr konfliktov, ako  hľadania kompromisov, novej "hračky" zakúpenej starostom za obecné peniaze, osočovania sa navzájom, opätovnej snahy starostu účelovo zle zrátať hlasy,  aby mu prešlo hlasovanie na zmenu VZN o odpadoch,  ale aj hysterického výstupu kontrolórky a jej verejného obviňovania  poslanca MsZ z konania, ktoré ako sa následne priznala, nevie dokázať. Nuž, vývoj v obci naznačuje, že situáciu nedokážu zvládať hneď niekoľkí volení zástupcovia.

Zaujal nielen  poslanec Polák, ktorý predložil návrh na zaradenie diskusie občanov do rokovania, ale aj poslanec Matušica, ktorý opačne občana hlásiaceho sa o slobvo okamžite arogantne okríkol s tým, že nie!

Kam sme sa to 27 rokov po revolúcii dostali, keď sa stále nájdu poslanci, ktorí nechcú dať slovo občanom svojou prácou prostredníctvom jej zdanenia sa skladajúcim aj na ich odmeny, starostovi Holičkovi a úradníčkam na platy  a vlastne na chod celej obce? To je teda v Šintave demokracia...

Perličkou bola neskutočná snaha, ba až s nadľudským vypätím síl a opätovným prispôsobovaním si zákonov nájsť spôsob, ako sa o siahnutí na zákonné práva občanov nekompetentným rozhodnutím obce Šintava v zastúpení starostom  Holičkom na rokovaní nebaviť namiesto hľadania spôsobu, ako sa s poškodeným občanom za obec dohodnúť. Starosta Holička má jednoznačne talent na vyvolávanie konfliktov a v podstate hnanie obce do súdnych sporov, ktoré ale zo svojho evidentne platiť nechce. Na výzvy poškodených ani ako fyzická osoba a ani z pozícíe štatutára obce totiž nereaguje.

Za uplnú anomáliu je možné považovať neodovzdávanie pošty určenej do rúk poslancom OZ podateľnou obecného úradu. Niekto na podatelni si asi neuvedomuje, že takáto prax a cenzúra skončila štrnganím kľúčmi na námestí  SNP v ´89 - teda pre tých, ktorí revolučné dni postrehli, nekachličkovali v tom čase kúpelne, či nevŕtali sa v pokazených motoroch vtedy obľúbených chladničiek značky Calex. Zatajovanie zatiaľ neznámeho počtu listov určených do rúk poslancom OZ totiž nie je až taká sranda a za doručenie pošty určite priamo nezodpovedá starosta, ale príslušná pracovníčka OZ. Iste nájde pádne argumenty, ktoré vyšetrovateľovi, ale aj kontrolórke  na vysvetlenie svojho konania predloží.

Ale vážne, to si naozaj poslanci OZ neuvedomujú, že nepodporením zákonnosti v obce a odďaľovaním riešenia problémov spôsobovaných aj starostom Holičkom a to ako jeho konaním (neodborným a nekompetentným), tak NEkonaním tam, kde by normálne človek konať mal nebudú v obci víťazi a porazení? Áno, správne, porazení budú všetci. Niektorí dnes a na obdobie, kedy si spravodlivosť bude hľadať cestu na svetlo sveta a žiaľ obyvatelia obce následne, keď bude potrebné za dlhú cestu k spravodlivosti platiť.

Nuž, demokracia je nákladná a  totalitné sklony našťastie stále viac občanov  nechce akceptovať.

Na záver rozmýšlam, prečo starosta nechce veriť, že občan či poslanec nie je schopný sám nápísať niekoľko stránok anylytického materiálu popisujúceho preberanú problematiku. Že by iných súdil podľa seba?

V každom prípade starosta sa nenechal zahanbiť ani dnes, rokovanie napriek upozorneniam poslancov že stále sa do diskusie hlásia občania, diskusiu ukončil a po vyhlásení rokovania OZ za ukončené  s grimasami jemu vlastnými rokovaciu sálu opustil. Na právach poškodení občania sa zase budú musieť brániť právnou cestou. Radosť robiť právnika takejto obci...

Videozáznam z rokovania spracovávame. 

 


Fotogaléria k článku:

200
Autor: Miloš Majko
200
Autor: Miloš Majko
200
Autor: Miloš Majko

Zobraziť všetky fotografie
200
Autor: Miloš Majko
200
Autor: Miloš Majko
200
Autor: Miloš Majko

200
Autor: Miloš Majko
200
Autor: Miloš Majko
200
Autor: Miloš Majko

200
Autor: Miloš Majko
200
Autor: Miloš Majko
200
Autor: Miloš Majko

200
Autor: Miloš Majko
200
Autor: Miloš Majko
200
Autor: Miloš Majko

200
Autor: Miloš Majko

Skryť všetky fotografie

Video k článku:


Komentáre k článku:

Komentovať môžu:
registrovaní menom
registrovaní nickom
›VŠETCI‹
Obcan | 07-05-2017 13:07:55
A kolko za neho zasa vyhodil penazi? Vie mi niekto zistit?
Vianoce už skončili | 07-05-2017 10:04:58
náš dedinský bilbord mi pripomenul, že je čas vyraziť do záhrad. Ďakujem miro.
Monika,Nitra | 06-05-2017 11:12:21
Dnes som po dlhsom case navstivila hrob svojich rodicov na cintorine v Sintave. No bola som zhrozena z tej vysokej travy po kolena medzi hrobmi. No co robi sprava cintorina neviem. Zak je to hanba na celu obec, a to som este nevidela taky neporiadok na ziadnom cintorine. a zaroven smutne pietne miesto a take zanedbane.
Monika | 04-05-2017 09:15:18
Ak to aj tentokrát vyhrá tento \"riaditeľ\" ,moje deti idú určite na inú školu.
Jurcaga | 04-05-2017 08:50:06
Myslim,ze vsetci,ktori sa chcu zucastnit na vyberovom konani na funkciu riaditela skoly v sintave by nemali vahat. Je totiz nacase,aby terajsieho riaditela vymenil niekto,kto bude mat vacsi zaujem o vzdelavanie nasich ziakov ako o nacvicovanie roznych kulturnych aktivit sluziacich na vitanie napriklad bieloruskych politikov. Zaroven si myslim,ze tento riaditel uz urobil viac skod pre obec ako by bolo unosne. Dam zatial dva priklady. Asi v roku 2006 vybudovala obec v skole i na zaklade poziadavky pana riaditela kamerovy system,ktorym sa zabezpocoval prehlad vyucovacieho procesu a cele dianie v triedach a na chodbach. Cena tohto diela bola asi 360000 sk. Pan riaditel vsak asi v roku 2011 cely system dal svojvolne zdemontovat, avsak teraz opat zacal volat o tom,ze by sa mali montovat kamerove systemy na skolach. No a dalsie skody obci vznikli tym,ze si navysoval neopravnene financne prispevky od obce na chod materskej skoly tym,ze z navrhu rozpoctu si neodpocitaval vlastne prijmy,ale tuto ciastku zahrnul do sumy,ktoru si ziadal od obce na jej financovanie. Zaroven vyzyvam komisiu,ktora bude urcena na vyber kandidata za riaditela skoly,aby skutocne zodpovedne hodnotila a dala svoj hlas perspektivnemu a bezuhonnemu kandidatovi,ktory bude mat predpoklad viest nasu skolu k uplnej spokojnosti deti,rodicov,obce a aby sa sintavske deti zasa vratili do nasej skoly,pretoze v nej dostanu pozadovane a kvalitne vzdelanie.
Oznam | 02-05-2017 13:59:19
Výberové konanie na obsadenie funkcie riaditeľa školy

tu ku stiahnutiu
Vyvesené: 2. 5. 2017

Dátum zvesenia: 18. 5. 2017

Zodpovedá: Správce Webu
Holickovec | 26-04-2017 08:56:57
aj cintorin a dom smutku.pan starosta chodte sa pozriet na cintorin do Pustych Sadov.To je vizitka starostu obce.vykosene vycisteny cely cintorin.tento starosta je mlady clovek a treba sa sa od neho ist priucit pan starosta.ludia skuste nakuknut za marnicu v Sintave. odpadnete...
Občan | 26-04-2017 05:03:29
Doporučujem poslancom , aby sa na budúce zasadnutie obložili fotografiami z obce, ktoré dokumentujú nedostatky na cestách, chodníkoch , odvodnení, škole a pod...
Janko | 19-04-2017 12:51:38
pan starosta ma zaco nakupovat. tak preco si nekupit nejake to ocenenicko...
pečať rozvoja obcí a miest | 17-04-2017 16:47:45
To je aka haluz? Ocenia obec a ta si zato zaplati :-D Alebo si najprv zaplati a potom ocenia? :-D
Pre Mareka Endela | 12-04-2017 21:58:02
Ďakujem Ti Marek, že si to dotiahol až do tohto konca.Presne tak po zverejnení faktúry na obecnej stránke aj mňa zaujala táto informácia,tak som začala pátrať,lebo mi bolo divné,aby nejaká štátna inštitúcia účtovala obci poplatok za ocenenie.Takže už by to malo byť jasné aj pánovi Polákovi,že tieto kúpené ocenenia majú asi takú istú hodnotu ako ocenenia za psa ktoré si zaplatí keď ide na výstavu ako spomínal na obecnom zastupiteľstve👺
Marek Endel | 12-04-2017 21:37:21
Dňa 27.2.2017 obec na svojej stránke zverejnila pečať rozvoja obcí a miest. Keďže túto pečať si zakúpilo viacero obcí, požiadal som niektoré o zaslanie kópií faktúr.
Z takto získaných faktúr som zistil, že faktúra obsahuje dve časti. Jedna je za získanie pečate v cene 186€ s DPH (takto získaná pečať sa môže prezentovať napr. elektronicky na obecnej stránke alebo vytlačiť) a druhá časť je za originálnu tlačovú formu akou sa prezentoval aj náš pán starosta v cene 79,20€ s DPH. Obec Chrenovec- Brusno si napríklad zakúpila len prvú časť za 186€.
Keďže priamo na tejto pečati sa spomína nejaká bližšie neurčená analýza, dňa 1.3.2017 som mailom položil spoločnosti, ktorá pečať vydala niekoľko otázok týkajúcich sa aj tejto analýzy.
Pýtal som sa napríklad, či sú niekde zverejnené výsledky všetkých hodnotených samospráv. Chcel som totiž zistiť, či existujú obce, ktoré si hodnotenie zaplatili a pečať nezískali a teda, či môžem považovať túto analýzu za dôveryhodnú. K týmto údajom som sa ale nedostal.
Osobne by som preto túto pečať zaradil na jednu úroveň s reklamnými predmetmi ako napríklad kľúčenka alebo igelitka.
obcan | 12-04-2017 19:57:45
Dnes som sa cudoval na cintorine v Sintave ake chodniky sa najnovsie buduju okolo noveho hrobu napriklad u pana Rackovica.kek sme robili mi rodicom 2 roky dozadu muselo sa dodrzat 30 cm okolo hrobuto uz neplati.lebo pri tomto konkretnom hrobr je chodnik viacej ako 1 meter.pan starosta chcem vysvetlenie
javorv | 12-04-2017 19:20:03
Aj koncom roka bola urcita staznost adrasovana na zastupitelstvo a vobec sa tam tento doporuceny list nedostal.ako je to mozne
Kanál | 12-04-2017 19:13:20
Z 749/01 - Projekt pozemkových úprav č. A 2001/02579-13 z 15.6.2001 - v.z. 132/2001.
Podľa zák. č. 64/1997 Zz. § 17 ods. 2 - povinnosť užívateľov zachovať doterajší spôsob využívania pozemku v zriadenej záhradkárskej osade - v.z. 132/2001.
Kanál | 12-04-2017 18:00:44
Prekládku ústia kanála by mal riešiť a zaplatiť ten, čo dovolil navážku a ten čo ju urobil. Nie je správne, aby obec platila to čo nespôsobila.
Jurcaga | 12-04-2017 13:22:49
Pre Lenka Hanakova. Zmyslov to nalo viac. Prvy bol ten,aby sa mohol pan starosta za neho skryt a nebolo vidiet ako sa cervena pri tych svojich klamstvach. Druhy zasa v tom,ze ukazal,ze sidokaze z nasich penazi zaobstarat hocico cim by sa mohol chvalit a tym si zvysovat svoje nizke ego a dalej mohol poukazovat nato,ze predsa on je ten pravy,co robi vsetko pre svoje baho a teda ked sa mu neodsuhlasilo 50% navysenie platu,tak treba mu nechat aspon tych mizernych 25%. Pritom sa nezabudol chvalit,co vsetko urobil od svojho nastupu do funkcie,ale akosi zabudol povedat ze to nebolo jeho zasluhou. Preto som nemohol dostat v diskusii slovo,lebo dobre vedel,ze poviem ako klame. A samozrejme mi ho nedal ani vtedy,ked taral tia nezmysli a chcel som tiez uviest na pravu mieru tie jeho chvaly. Vtedy pan poslanec Matusica skoro vyskocil zo stolicky ked skrikol ,,v ziadnom pripade ,,. Zostava otazka co tychto dvoch panov spolu drzi? Zeby to boli spolocne zaujmy tykajuce sa skoly? Alebo je v tom nieco uplne ine? Takze pan poslanec Matusica,dufam,ze sa to dozvieme. Ved ako preseda kulturnej komisie a mnohych dalsich pojdete urcite prikladom aj pre sintavske deti a nebudete hrat mrtveho chrobaka. Tesim sa na vase vyjadrenie. Dufam,ze ako poslanco OZ vas svojimi otazkami neotravujem. Vopred dakujem za odpoved a dufam,ze niesom sam.
obcanka | 12-04-2017 13:06:22
mam stale rovnaky dotaz pan starosta.prerabala sa AKOZE marnica. nove dvere nova dlazba najhlavnejsi obrovsky luster ale kde je prosim bezbarierovy vstup ktory ma byt umozneny zo zakona do verejnych priestorov. kto mi odpovie...
Registrovaný Erik Herceg Erik Herceg | 12-04-2017 12:11:36
Aby sme boli féroví, okrem NIS hodnotil \"finančné zdravie\" obce aj renomovaný inštitút INEKO (nie INECO, ako je spomínané na stránke obce http://www.sintava.sk/urad-2/uradna-tabula-1/sintava-dosahuje-vyborne-financne-zdravie-109.html ).
V tomto hodnotení dosiahla obec pekné skóre 5,1 (zo 6).
http://www.hospodarenieobci.sk/profily/?ID=2386

Keď sa však pozrieme na celý rebríček slovenských obcí:
http://www.hospodarenieobci.sk/rebricky/?typ=o&fz=skore,i1,i5,i6,i9,i12&year=2015&sort=fzskore|desc&show=1351-1375
obsadili sme krásne 1366.miesto a predbehli nás takmer všetky okolité obce:
7. Gáň
25. Vlčkovce
57. Šúrovce
146. Sasinkovo
191. Pusté Sady
274. Majcichov
300. Báb
617. Pata
645. Vinohrady n.V.
780. Váhovce
dokonca aj 923. Šoporňa
jedine Dolná Streda sa umiestnila horšie ako Šintava - na 1583.mieste so skóre 5,0

Sereď bola v hodnotení miest na 10.mieste so skóre 5,4 - takže tiež lepšie ako Šintava

Máme sa teda čím chváliť???
Cesty | 12-04-2017 12:06:41
Odporúčam všetkým neúspešným uchádzačom o opravu ciest v Šintave , aby si pozreli video a hlavne to, čo hovorí poslanec Matušica...
stanislava Režnáková | 12-04-2017 11:13:28
Pozrite si prosím video zo zastupiteľstva a zistíte aký názor má p.starosta na stavebnu komisiu.Tým som myslím odpovedala na Vašu otázku.
Tvarožková | 12-04-2017 10:42:41
Pán Matušica pozrite si ešte raz video zo zastupiteľstva .Ste s prácou starostu spokojný?!
Šintavan | 12-04-2017 08:40:39
Všimli ste si ako starosta zámerne odmietol zahájiť zasadnutie OZ až do príchodu poslanca Kloknera? On sa totiž bál!!! Lebo bolo poslancov 6, teda 3 proti 3. A to by sa mohlo stať, že by mu neprešli jeho nezmyselné návrhy a možno aj znížili jeho plat.
Zaujímavá informácia odznela o verejnom obstarávaní na zhotoviteľa opráv ciest. Neprekvapilo ma, že to vyhrala firma TIMS. Víťaz bol totiž dopredu jasný ako som už v minulosti informoval. Išlo len o formality. Paradoxne sa ešte ani nezačali opravovať a Matušica už rozprával o prácach naviac a rozšírení rozsahu prác o ďalšie úseky ciest. Jednoducho je to veľký podvod a cena uzatvorená v zmluve o dielo sa bude dodatkami určite navyšovať ako tomu bolo pri ul. Športová. Podobné niečo sa deje aj s opravou domu smútku. Tam ani verejné obstarávanie nebolo. Všetko sa robí bez projektových dokumentácií a stavebných povolení. Ako sám povedal, stavebnú komisiu úmyselne ignoruje lebo on je odborník na všetko. Ale niet sa čomu čudovať veď starosta má bohaté skúsenosti s čiernymi stavbami.
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 12-04-2017 08:24:11
Myslim si, ze u pana Holicku nieje problemom stav obce, ale stav jeho mysle uprednostnujucej konflikty aj tam, kde by veci riesilo jednoduche rokovanie. Asi si je vedomy stavu v sudnictve a pocita s tym, ze vsetky sudne spory budu ukoncene az vtedy, ked uz bude starostom dost pravdeporobne niekto iny.

Povedane inak a mozno zrozumitelnejsie - pan starosta uplne s prehladom svojim NEkonanim \"vypisuje seky\", hodnotu ktorych nepozna a platit ktore platit bude obec z financii obcanov.
Registrovaný Iveta Tóthová Iveta Tóthová | 12-04-2017 08:03:10
AKTUALIZACIA: pridané video
zisky | 11-04-2017 22:42:10
No pán starosta sa hrdí plusovými číslami , ale kde je pravda?
Peniaze, ktoré minul boli len tie čo musel minúť/rozumej tie na bežný chod obce/ plus nejaké do školy ,dve chladničky do márnice a pardon opravu športovej ulice. Aj to ho museli poslanci pritlačiť, inak by boli plusové čísla väčšie. Takže kto do ničoho neinvestuje ,nič neminie a ani nič nezíska. Takže naprd takéto pečate
Registrovaný Lenka  Hanáková Lenka Hanáková | 11-04-2017 21:37:20
Ďakujem Erik Herceg za objasnenie predmetu. Nevedela som identifikovať daný predmet v koženom obale na fotografii. A zmysel daného certifikátu postaveného na stole, počas zastupiteľstva bol aký? Lebo ja tomu nerozumiem... Príde mi to komické (úsmev).
Erik Herceg | 11-04-2017 21:22:37
Starosta mal cely cas pred sebou certifikat Narodneho informacneho strediska, o ktorom je zname toto:
Je to akciovka, subjekt obchodného práva, \"národná\" je iba názvom.
http://orsr.sk/vypis.asp?ID=217700&SID=2&P=0
ich akcionár je \"SIMS, a. s.\"
http://orsr.sk/vypis.asp?ID=134709&SID=6&P=0
Niekedy sa takéto\"národné\" a \"slovenské\" názvy používajú na zavádzanie klientov, aby vzbudili dojem, že ide o štátne agentúry.
Pre prre pečať​ | 11-04-2017 17:27:18
No tak to je chvalihodne ale na druhej strane nič sa neurobilo, tak kde sa mali míňať a nechápem potom načo si musel Holicka kupovať pečať za 270€ od súkromnej firmy
Pre kulisa | 11-04-2017 16:50:42
https://www.finstat.sk/35751291/vykaz_ziskov_strat
Komentár | 11-04-2017 15:53:53
Cesty | 11-04-2017 08:17:50
Je zverejnená zmluva na cesty a ako tu v diskusii niekto očakával vyhrala spomínaná firma...
Vo faktúrach za minulý rok je faktúra podľa minuloročnej zmluvy plus dve ďalšie tiež oprava tej istej cesty, zaoberala sa tým stavebná komisia?
kulisa | 11-04-2017 15:25:43
na tú kulisu, ktorou sa hrdí náš pán starosta a ktorú mal pred sebou, sme sa poskladali zase len my občania. Za 276,00€ sa dá kúpiť na internete. Vydáva ju spoločnosť, ktorá si dala do názvu národná, len aby vyzerala dôveryhodnejšie.
Každá druhá obec na Sk si ju zakúpila. Čo myslíte o koľko zbohatla uvedená spoločnosť, keď jej každý starosta veľkoryso
zaplatil za takýto zdrap papiera?
Sintavan | 11-04-2017 14:13:50
Prosím bude to video ešte dnes lebo už sa neviem dočkať :-)
Ďakujem
onanym | 11-04-2017 08:39:48
Ja to samozrejme az tak nechcel nazvat do \"globalneho mieru\". Ale o poriadok najma doma. Len skoda, ze kazdy hovori o \"bordeli\" na Slovensku a ked uz su volby, tak tam nepride ani len 60% ludi... A to je smutne.
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 11-04-2017 08:19:05
onanym | 11-04-2017 07:58:28 | - pekna je myslienka svetoveho mieru, odstranenia problemov medzi Ruskou federaciou a USA, či vymeny Vlady SR a pod.

Kto len trosku pouziva hlavu na ine, ako nosenie capice musi vediet, ze zapriek vaznosti tychto problemov, nik z nas (ani 10, 100, 1000, ci 10 000 ludi) s tym nic neurobi.

Poriadok s gubernatormi a magormi ktori si nectia zakon a jediny dovod preco kandidovali v obci ci meste je ich kseft, urobime a to v podstate bez problemov. Staci niekolko ludi a hlavne DOSTATOK INFORMACII o diani v meste nezmanipulovanych tymi, ktori z chodu mesta ci obce tazia pre seba, blizkych a kamosov.

Samostatnym problemom su poslanci MsZ, ktori si nechcu uvedomit, alebo im nedochadza OSOBNA ZODPOVEDNOST za to, ako a preco konaju.

Tragediou su poslanci, ktori napriek predlozenym dokumentom z uradov - dokonca aj toho vlastneho nedokazu alebo nechcu vidiet, kde je problem. A ked to aj vidia daju prednost mozno priatelskym vztahom nad PRAVOM.

Narazia az v momente, kedy je poskodena strana dosledna a vytrvala v domahani sa prav a ked maju aspon zopar kolegov, ktorym nejde o vlastny prospech a pre ktorych je VEREJNY ZAUJEM nadradeny vlastnym pocitom a kamaratcagom.

Niekedy je mozno narocne a dokonca aj nakladne a pre vycsinu v sucasnom bordeli aj nepochopitelne stat na strane verejneho zaujmu, no ako udalosti v Seredi, tak v Sintave jasne dokazuju, ze aj po rokoch zapasu za pravdu uspech prist moze.

Ved vidime, ze aj mafianov z 90-tych rokov ktori prezili, postupne odvadzaju v putach. A to uz aj v tej nasej gubernii.

Vyvoj nezastavime, mame vsak moznost rozhodnut sa, na ktorej strane svojimi postojmi a konanim budeme stat...
Cesty | 11-04-2017 08:17:50

Názov
Zmluva o dielo
Číslo zmluvy

01/04/2017
Predmet zmluvy

Oprava vozovky na ul. Nové domy a ul. Nad Váhom v Šintave
Cena

39 874,96 EUR Tridsaťdeväťtisícosemstosedemdesiatštyri eur, 96/100
Dátum účinnosti zmluvy

11.4.2017
Platnost zmluvy do

31.05.2017 Tridsiatehoprvého mája dvetisícsedemnásť
Dátum uzatvorenia/udelenia súhlasu s uzatvorením zmluvy

10.4.2017

Dátum zverejnenia

10.4.2017










Odberateľ

Obec Šintava
IČO

00306193
DIČ
2021000927
Adresa
Šintava č. 244
Telefón

031/7892370
E-mail

obec@sintava.sk
Web

www.sintava.sk
Dodávateľ

TIMS,s.r.o Nitra

IČO

314120807
DIČ

2020405387
Adresa
949 11 Nitra, Pražská 2
Meno podpisujúcej osoby
Miroslav Holička
Funkcia podpisujúcej osoby
starosta obce

Dátum zverejnenia

Číslo faktúry
Popis plnenia

Cena *

Dodávateľ
Odberateľ


08.08.2016
09107116

oprava cesty -ul.Športová
2 289,26 EUR
TIMS,s.r.o Nitra


08.08.2016
08207116

oprava cesty-Športová ul.
29 485,25 EUR
TIMS,s.r.o Nitra


08.08.2016
08307116

oprava cesty-Športová ul.
4 677,67 EUR
TIMS,s.r.o Nitra
onanym | 11-04-2017 07:58:28
Konecne zacinam mat pocit, ze ak chceme poriadok v nasom state, najprv si musime spravit poriadok doma. V mestach, dedinach, ci len obycajnych domacnostiach. Az potom sa cosi moze zmenit.
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 11-04-2017 07:10:12
Gramatika | 11-04-2017 06:35:25 | - nie, po polnoci som to po sebe necital. Urobim tak pri prijemnom rannom espresse.

Rovnako je to s materialmi publikovanymi z dopravnych nehod, ktore su napisane napr. cez mobil alebo tablet priamo z dialnice, pripadne katastrof publikovane priamo z miesta katastrofy.

Tam je prioritou vcasna informaacia a hodnotu nema gramatika a preklepy, ale obsah samotnej spravy.

V tomto pripade to je obdobne, prirovnal by som to k spomenutej havarii, aj ked katastrofa ma vyznamom k vcerajsiemu dianiu na OZ najblizsie.

Takze ja som Vam odpovedal a teraz Vy - necitate co je napisane na SOL?

Pripomeniem:

\"Články uverejnené na SeredOnLine.sk neprechádzajú jazykovou korektúrou.\"

Na SOL je hodnotne to, za napriek preklepom a gramatickym chybam, clanok od jeho publikovnia, teda okolo polnoci do 7.00 rana precitalo cez 200 ludi. To je skoro 30 ludi za hodinu, alebo 1 clovek kazde 2 minuty - ak sa nemylim. Priatelu, v nocnych hodinach.

Miloš Majko Dátum 10. 04. 2017 23:50:01 Témaobec Šintava | Zobrazení: 207 ×
Gramatika | 11-04-2017 06:35:25
Aj to po sebe občas prečítate?

UPOZORNENIE: Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.

Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.

Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy. Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

Optik MORVAY AKCIA
Označenie inzercie
Reklamna plocha - bannerovy pruzok
Označenie inzercie
Pridať komentár
iLieky
Označenie inzercie
Reklamna plocha - bannerovy pruzok
Označenie inzercie
Reporteri
Označenie inzercie
Direct real Norea - REALITY
Označenie inzercie
Optik MORVAY
Označenie inzercie
Papiernictvo Kizze
Označenie inzercie
Begam Trnava
Označenie inzercie
Usporne vykurovanie
Označenie inzercie
LED ARENA
Označenie inzercie
Autopožičovňa Sereď
Označenie inzercie
Bezpecne mesto
Označenie inzercie
Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Sereď, Slovensko
Jasno
15°
C
72%
Východ 10 km/h
07:02
18:10

Štv

B

23°/12°

Pia

B

22°/9°

Sob

B

22°/9°

Vyhľadávanie
Posledné komentáre
Komentársmutok 11-02-2020 12:40:12:
Tragická dopravná nehoda medzi obcou Šintava a Šoporňa - AKTUALIZOVANÉ
KomentárPolícia Začala trestné stíhanie za zločin v kauze predaja rybníkov v P.Bystrici 08-10-2019 17:02:12:
Sereďskí rybári lovia opäť vo svojom revíri
KomentárPravda je len jedna 03-10-2019 17:26:08:
7. zasadnutie Obecného zastupiteľstva v Dolnej Strede dňa 3.júla 2019
Komentáranabela 26-09-2019 14:01:27:
Adrian Macho sa oficiálne ujal vedenia obce Šoporňa
KomentárSVD1 14-09-2019 20:22:21:
" V hudbe vyjadrujem svoje pocity "
Komentárveru 01-09-2019 17:42:35:
Z času na čas si zafajčil marihuanu, ktorú si sám dopestoval v dome vo Váhovciach
Komentárs.i.n. 30-08-2019 22:01:20:
Pripomeňme si hrdinov Slovenského národného povstania zo Serede
Komentáranonym 30-08-2019 19:54:00:
"Doteraz som sa nedožil výsledku zo strany MsU, poslancov MsZ v Seredi" - píše občan Serede
KomentárMiloš Majko 30-08-2019 12:57:35:
Prípad Jankovská nie je o stanovisku polície či právoplatnom rozsudku. Je o etike a morálke.
KomentárBlablablaha 29-08-2019 13:39:44:
Vláda schválila návrh nového zákona o občianskych preukazoch
Komentárivan 29-08-2019 11:08:33:
Seniorku v Trnave podvodníci nedostali. Legenda "vnuk".
Komentáruž pred 10 rokmi 29-08-2019 05:22:58:
Trnavská župa začína s rekonštrukciu Krajinského mosta v Piešťanoch a úseku cesty Podbranč - Myjava
Komentárteraz je 28-08-2019 08:18:20:
Obžalovanému starostovi Machovi pred prokurátorkou a sudcom do reči veľmi nebolo. Čo sa dozvieme na pojednávaní zajtra?
Komentárto nevymyslíš 27-08-2019 20:32:27:
Ministerka vnútra vymenovala nového prezidenta HaZZ
KomentárBaba Vanga 27-08-2019 17:15:31:
" Takže, aké riešenie sa núka, aby sme neprešľapovali na tej našej povestnej križovatke, kde nám zabíjajú štát ?" - píše Pavol Varga
Komentárpotecha 25-08-2019 13:41:57:
MFK Zvolen - ŠKF iClinic Sereď 0 : 2 (0 : 1)

Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Bottom panel

© SeredOnLine.sk všetky práva vyhradené. Obsah novín je chránený autorským zákonom č. 618/2003 Z.z. a medzinárodným právom.
Prepis , šírenie, či ďalšie kopírovanie tohto obsahu alebo jeho časti, a to akýmkoľvek spôsobom je bez predchádzajúceho súhlasu vydavateľa alebo autora článku zakázané.
Design: © Mgr. Matej Fraňo Logo a názov novín: © Miloš Majko
Noviny sú aktualizované priebežne.
Články uverejnené na SeredOnLine.sk neprechádzajú jazykovou korektúrou.
Redakcia a vydavateľ novín nezodpovedá za obsah autorov jednotlivých príspevkov. Redakcia a vydavateľ nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov a príspevky v diskusiách uverejnených v novinách.

Webdesign