Prihlásiť sa Prihlásiť sa | Registrácia Nová registrácia
Rescue Online | Sereď Online | SOL archív | Reportér 24

Najhoršia je mlčiaca väčšina
Označenie inzercie
Sereď Online

ISSN 1337-8481   Dnes je 18. 3. 2020, meniny oslavuje: , zajtra
RSS Export článkov
Top panel
Vrazda novinára a jeho priatelky nesmie zostat zabudnuta
Označenie inzercie
Wifina - internetove pripojenie pre verejnost
Označenie inzercie
RubrikyRubriky
FOTO
Označenie inzercie
INFOSLOBODA Transparentnosť v samospráve
Označenie inzercie
EXPEDICIA BALKAN 2014
Označenie inzercie
Sherlock Holmes
Označenie inzercie
Lekáreň
Údaje o lekárskej službe na dnešný deň nie sú dostupné.

Kino Nova
Múzeum Sereď
Farnosť Sereď
Označenie inzercie
Historické fotografie
Sereď
Označenie inzercie
Linky
Videá

Na margo neuskutočneného stretnutia

 

Sebaodhalenie anonymov sa v pondelok 3. 2. 2014 vo veľkej zasadačke MsZ nekonalo.  Nenašiel sa nik, kto  by bol ochotný vystúpiť a povedať nahlas pod akým nickom kde diskutoval.  Stretol som sa s názorom, že chcieť od niekoho, aby diskutoval  tvárou v tvár, je  neférové a nezmyselné.  Ja si to nemyslím, no  rád sa nechám poučiť. Čo je neférové a nezmyselné na tom, keď chcem vedieť, kto sa ma na niečo pýta?

Pohľad na  mnohé anonymné príspevky v rôznych diskusiách ukazuje, že z piatich takýchto sú  štyri  žlčovité  poznámky , hrubosti a vulgarizmy a iba jedna zrozumiteľná otázka.  Neraz som si kládol otázku, prečo utajení nekladú otázky  priamo funkcionárom,  od ktorých odpovede údajne žiadajú.  Zdôrazňujem – údajne žiadajú. Pretože asi  desať  rokov sú na webovej stránke  mesta mailové adresy všetkých poslancov a primátora.  Čo bráni „zvedavému“, aby otázku poslal konkrétnemu poslancovi?  Teoreticky nič. V skutočnosti jeho  vlastný nezáujem. Tí, čo sa pýtajú anonymne, odpoveď dostať vôbec nechcú.  Jediným ich záujmom  je znehodnocovanie práce poslancov a primátora, ohováranie bez dôkazov a popretie skutočnosti, že Sereď v investíciách  a tempe rozvoja predbehla v ostatných troch rokoch niekoľko porovnateľných miest.

K skladaniu masiek  nedošlo. Dvanásť  sľúbených anonymných diskutérov na miesto a v termíne stretnutia oznámenom 18.1.2014 (15 dni vopred) neprišlo.  Končí február.  Neviem , či  niektorému z poslancov MsZ bol daný návrh na stretnutie  v inom termíne.  Pravdepodobne  už ani daný nebude. Veď načo?  Odpovede predsa neboli dôležité. Dôležité boli iba otázky o odmenách ktoré mali verejnosť hecovať.  Padol ďalší mýtus.  Mýtus o  nespokojných občanoch, ktorí sú ochotní vystúpiť z tieňa. Za mytológa budem ale označený  zasa ja. Aj keď  mýty tvorí niekto iný a ja sa ich snažím rúcať. Nevadí.  Hra so slovami môže mať rôznych víťazov. Sila argumentov  a merateľných výsledkov iba jedného.  


Autor: Ľubomír Veselický

Zdroj: SN


Komentáre k článku:

Komentovať môžu:
registrovaní menom
registrovaní nickom
›VŠETCI‹
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 28-02-2014 23:34:40
anonym | 28-02-2014 23:09:23 | - hlavne treba pred pozitim riedit...
anonym | 28-02-2014 23:09:23
Anonymovia neprišli.aj ked poslanec na vyzvu Majka urcil datu a cas stretnutia.
Ani silaci ani novinar neprisiel na stretnutie.
Sidor o 17 cakal, kto je teda srab?
pre:p.Herega | 28-02-2014 14:08:51
Súhlasím s Vami,veľmi múdro napísané.Čo páni poslanci chcú diskutovať s obyvateľmi-voličmi?!Nepohne s nimi nik!Po prečítaní Sereďských novín,kde p.primátor odpovedal na otázku týkajúcu sa odmien,teda prečo majú také odmeny.Vraj:používajú svoje autá,mobily,vybavujú kadečo...atď...čo je smiešne!Keď niekto chce byť poslancom,nevie čo ho čaká?!Vidí iba peniaze za tým?!No v Seredi asi áno!Dnes,keď sú už na svojich miestečkách,ani jedného,teda česť výnimke,nezaujíma kto im dal hlas,vďaka komu sú tam!Už nech sú voľby!
re Vlado | 28-02-2014 07:28:42
V podstate s tebou suhlasim, ale... Napr. co sa týka okruhu zvolenych otazok, clovek si preda potrebuje pripravit nejake materialy a podklady aby potom vedel na mieste dat fundovane odpovede, na tom nevidim nic zle. Aj na tom ze my ich platime a maju nas pocuvat, ale neviem si predstavit keby sa kazdy den 2-3 prip. viaceri ohlasili na stretnutie a nadiktuju si ľ-3 rozne casove useky.
Takze ja to vidim takto. Pises ze maju povinnost ti kedykolvek odpovedat, tak preco nenapise mail/list a nevyzves toho ktoreho konkretneho uradnika/predstavitela mesta/poslanca a uvedies tam aj to ze ich odpoved planujes zverejnit tu ci inde aby si mal dusu na mieste a videli to vsetci nie len ty...???? Ci je za tym este aj nieco ine? A teraz v pondelok je stretnutie aj ked zase v takom case akom je (ja tiez napr. pacujem do pol osmej) ale aj na tom vidis ze nie vzdy sa vsetkym vyhoviet... V minulosti si spominam ze toto stretnutie dali na neskorsu hodinu a aj tak tam nikto neprisiel... Tak o com to je?
Sakra nechcem sa tam "tych hore" nejak extra zastavat,ale taketo stretnutia verejneho charakteru na dotazy a podnety som este nikde inde v okoli nevidel Galanta, Trnava, Nitra, Hlohovec...).
Vladimír Herega | 27-02-2014 21:10:52
Nikomu názor neberiem, ale poslanci sú zástupci občanov mesta riadne zvolený demokratickým systémom, čo znamená, že ľudia im dali dôveru no na oplátku, majú povinnosť hájiť ich záujmy a práva.Ak niečo nefunguje, majú právo na odpoveď kedykoľvek, nie len vtedy ak sa to niektorému z nich páči a vyhovuje, a predtým si nadiktuje x podmienok, ktoré ľudia musia dodržať aby sa s nimi stretol.Pozor vážený, takto to nejde.Už som to spomenul viackrát, my platíme ich miestečka, nie oni nás.Bola daná výzva poslancovi, ktorý najprv súhlasil, no zrazu si to rozmyslel a začal diktovať.Sorry ale mne osobne je proti srsti aby som skákal podľa niekoho kto si robí z ľudí doslova dobrý deň.V nijakom zamestnaní nefunguje systém, že podriadený dáva príkazy nadriadenému.A či už sa to pánom poslancom páči alebo nie, sú zamestnancami mesta, čiže nás občanov.
re Vlado | 27-02-2014 08:13:06
A koremu konkretne z vas 20 sa mal prisposobit? Ci vy ste uz mali medzi sebou dohodnuty jeden konkretny presny termin a cas ? Nie nepresvedcis ma o tomto, je to len spekulovanie. Ked nemohli 3-4 z vas prist,tak ostatni 16 mohli prist, alebo nemohol ani len jeden z vas prist na ten stanoveny cas...? To by ste sa nikdy nedohodli na presnom case tak aby mohli prist uplne vsetci...
Toto nie je o proncipoch ale o storcovani sa a snahe vydupat si svoju pradvdu. Tolko moj nazor.
Vladimír Herega | 26-02-2014 21:03:40
pre 26-02-2014 17:54:35
Tu nejde a nešlo o dohodnutie sa medzi 20 ľuďmi, ale o princíp, že 1 človek, v tomto príp. poslanec mestského zastupiteľstva sa nebol ochotný prispôsobiť nikomu a ničomu, len si dupol termín, podmienky, otázky a hotovo.Tak ako pardon, poslanci sú zamestnancami nás, nie my ich, tak prečo by sa im mali ľudia podriaďovať?Lebo im to vyhovuje?Prečo by im mal niekto vopred oznámiť otázky?Aby si prišiel znova vypočuť demagógiu a blbé rozprávky typu, demokraticky odhlasované v zmysle zákona blablabla atď?Už ich bolo snad dosť, nie?
Pre Vlada | 26-02-2014 17:54:35
To som zvedavý ako sa chcete 20 dohodnúť na nejakom čase ktorý by vyhovoval všetkým... Čo bráni každému jednému prísť osobne na msu a pýtať sa vtedy keď mu to vyhovuje? Alebo napísať mail list čokoľvek a dožadovať sa odpovede? Už nestačí ani to ze ponúknu stretnutie tak zase sa budeme vyhovárať na čas počasie zlú náladu pripadne ešte niečo? To už je podľa mňa len hľadanie pseudoargumentov. Nechcem sa tým niekoho na msu zastávať ale takto teraz vidím ja ako nestranný človek.
celkom červený | 26-02-2014 17:52:59
Zase až takého mladého ste ma nemusel spraviť. Dufam že toto číta aj podslúžny Veselický.
...je rok 1970 a v vo Federálnom zhromaždení ČSSR buráca súdruh poslanec... | 26-02-2014 15:50:19
Vážené soudružky a soudruzi poslanci! Je jistě nejen přáním, ale i rozhodnou vůlí nás všech, aby socialistický řád plně prokázal své přednosti i v oblasti zákonnosti a aby nikdy v budoucnu nepřipustil nejmenší akt nespravedlnosti a křivdy proti těm, kteří se ničím neprovinili a kteří svou prací a celým svým životem věrně slouží zájmům a rozkvětu naší socialistické společnosti.
Nechť se to komu líbí nebo ne, nechť si třeba vysloužím další anonymní vulgární dopisy, připomínám, že musíme znovu nazývat ty, kdo svou poctivou prací tvoří socialistické hodnoty, budovateli, a ty, kdo tomuto procesu jakýmkoliv způsobem brání nebo škodí, našimi nepřáteli.

P.S.Normálne som sa zľakol,že v Seredi funguje stroj času :D
celkom červený | 26-02-2014 15:45:37
Prosím Vás, aký je teraz rok ? Ja som podľa toho, čo písal pán Veselický omládol o 30 rokov. Toľkej arogancie si nedovolili ani na Ústrednom výbore Komunistickej strany Československa. A tom boli iní namyslenci.
Registrovaný Ivan Sklenár Ivan Sklenár | 26-02-2014 15:35:17
P.S. Nižšie uvedený diskusný príspevok som v prvom rade adresoval tam, kde bol článok zverejnený, teda do SN. Keďže voľný prístup k diskusii tam má len osoba registrovaná na facebook-u, čo nie som a aj naďalej nemienim byť, požiadal som admina SN ešte pred 26-02-2014 15:24:51 o jeho zverejnenie. Bude dobré vedieť, kedy sa tak stane.
Registrovaný Ivan Sklenár Ivan Sklenár | 26-02-2014 15:24:51
Najviac z tohto článku, ktorý je prevzatý zo SN (elektronická verzia) ma zaujal stredný odsek. O sebe môžem povedať, že v komunikácii s volenými zástupcami MsZ mám určité skúsenosti. Žiaľ nemôžem povedať že vo všetkých prípadoch boli dobré. V auguste 2012 som elektronickou poštou na ich oficiálne adresy, ktoré majú na webovej stránke mesta, oslovil všetkých poslancov s vcelku jednoduchými otázkami zameranými na ich rozhodnutie vo veci schvaľovania rozpočtu mesta na rok 2012. Teda na zaobchádzanie s financiami, ktoré patria všetkým občanom mesta. Z devätnástich možných odpovedí som dostal v rozumnom čase (10 dní) odpoveď len od piatich z nich. Úmyselne neuvádzam mená tých poslancov, ktorí neodpovedali, aby som nebol obvinený zo „žlčovitých“ poznámok či útokov, ako sa píše v spomenutom odseku. V priebehu ďalších asi šesť týždňov prišli odpovede ešte od troch ďalších, čo som toleroval, lebo bolo obdobie dovoleniek. Tých zvyšných jedenásť sa neozvalo doteraz! Použijem recipročne otázku, ktorú tu napísal autor článku: Čo bránilo tým jedenástim poslancom, aby na päť konkrétnych otázok plne identifikovaného občana dali dostatočne zrozumiteľnú odpoveď na položené otázky? Ako som spomenul na začiatku, toto nie je prvá a ani jediná skúsenosť tohto druhu a popísať ju so všetkými súvislosťami je na samostatný článok. Aj na to však príde čas! Na adresu všetkých poslancov, ale zvlášť tých ktorí „zabudli“ odpovedať na môj mail si dovolím zacitovať uznesenie Ústavného súdu, ktoré bolo vydané v istej veci vo vzťahu občan vs. verejný činiteľ a odznelo v diskusii v jednom mienkotvornom denníku : "Verejní činitelia si musia byť vedomí toho, že budú vystavení pozornosti verejnosti a budú musieť akceptovať výkon práva na informácie zo strany verejnosti minimálne v tom rozsahu, v akom svoje ústavné alebo zákonné právomoci vykonávajú na verejnosti, resp. v styku s verejnosťou. "
Obcan | 26-02-2014 15:05:50
pre vsetkych | 26-02-2014 14:27:59

Aby som len nekritizoval-ano staci napisat konkretny problem,uz mi tak z uradu odpovedali na podnet,sice tak neutralne,no vzdy odpovedali,s tym suhlasim.
Ale to vybavuju uradnicky,toto tu je skor myslene na poslancov,ze zabudaju za ich tam volili ANONYMNI volici.
Obcan | 26-02-2014 15:00:15
Ak som dobre pochopil tento prispevok bol uverejneny v inom mediu,predpokladam ze v miestnom.
Takze si to zhrnme:
Do media nema pravo nikto vaznejsie zasahovat a to medium je,,objektivne,, v tom ze nepripusta nic ine ako uspech terajsieho vedenia mesta.
Preto si zasluzili aj tie dlho kritizovane odmeny a aj viac,len to netreba prehanat vo velkom,to by uz bolo okate.
Co sa tej diskusie tyka ved jasne nadiktovali podmienky-datum,cas,miesto a jeden pan dokonca chcel vediet aj otazky ktore mu budu polozene dopredu.
Kam sa hrabe taky Putin,alebo americky prezident :-)))
Otazky by dostali od danych ludi v studiu ktore je vybavene technicky na dobrej urovni,respektive lepsej ako v zasadacke mesta,bolo by to vecer,kedy by dotycni boli uz doma a myslim ze panov poslancov by nezabilo ak by presunuli svoje zadky o 200m dalej.
Lenze oni len ten svoj urad,urad,urad.
Ako male dieta co sa citi dobre len pod maminou suknou :-)
Ale podstatne je to ze oni budu ti co budu klast luze podmienky a nie naopak.
Arogancia moci v priamom prenose.
Ludia odtrhnuti uplne od reality.
Dalsia vec specificka pre seredskeho poslanca-nikto z nich sem nechodi,ale o vsetkom su informovani,dokonca si myslim ze p.Majko uz podla stylu pisania,pripadne IP adresy vie ktori ze to sem chodia ,,na tajnasa,, alebo ako ja vravim-vykukat spoza krickov :-)))
Taky idu hovorit nieco o anonymoch ?!
Uz niekolkokrat bolo pisane,ale asi zbytocne to opakovat kedze hlava seredskeho poslanca to nevie dat dohromady-kazdy jeden ANONYMNY hlas vo volbach je im dobry a ked ten isty ANONYM sa opyta na nieco neprijemne kopu a prskaju !
Treba si uvedomit ze v tych funkciach zastupuju obcanov a ziju aj z penazi tych ludi,takze musia strpiet aj to ze im budu davane neprijemne otazky a budu viac pod dohladom.
Ak na to nemaju nech proste nekandiduju.
Vsetci sa tam citia utlacovani a ked pridu volby cuduj sa svete opat kandiduju !
Preco si sposobuju take muky ? :-))
Mne ak sa nebude lubit v praci,nedajboze by mi niekto robil problemy,okamzite dam vypoved a idem do lepsieho.
A pozrime ho-v Seredi je na urade kopec mucednikov ze aj v arabskych krajinach by nam mohli zavidiet :-)))
pre vsetkych | 26-02-2014 14:27:59
Dohadujete si tu terminy, pisete clanky, robite ankety a niekedy len staci tel. alebo e-mail :-) jak male dati a nie dospeli ludia
Vladimír Herega | 26-02-2014 14:13:21
pre nazor
Záujem bol, bohužiaľ páni poslanci veľmi dobre vedia, že 99% ľudí končí v práci bežne okolo 17:00 teda v dobe ked 99% úradníkov má dávno padla o našich zástupcoch ani nehovoriac.Ide o jednoduchý princíp.Ľudia chceli odpovede, no p. poslanci si začali určovať podmienky, čo komu kedy ako povedia.Nie.My ich platíme a v tom je ten veľký rozdiel.Oni sú povinný dať ľuďom odpoveď a informácie vždy, nie len vtedy kedy sa im chce alebo sa dohodnú.Ak sa im to nepáči, smola, demokracia je o tom, že ľudia sa môžu pýtať aj na veci, ktoré sa im nepozdávajú a o ktorých by najradšej ani nemukli.Termín, ktorý si následne určili bol len výkrik do tmy, z pozície arogancie a moci voči ostatným občanom.
Páni poslanci!!! | 26-02-2014 13:50:48
mali sa správať ako sa patrí na zástupcov ľudu a všetko by bolo ok.Lenže...dostali sa k moci a čo je z nich!Ja sa teším na pokračovanie p.Veselického,ktorého kritické články si veľmi dobre pamätám,ako prevráti kabát o pár rôčkov,jednoducho hnus!
nazor | 26-02-2014 07:53:16
Podla mna je to velmi trefne napisane. Ved ked chceli odpovede a bola ponuknuta moznost preco nikto neprisiel? Rovnako aj s tymi dotazmi, ved moznosti su ako ich spomenul p. Veselicky.
A da sa to velmi jednoducho vyriesit. Nech vsetci ti 12 alebo kolko ich bolo napisu dotaz mailom na vedenie mesta a nech tu potom zverejnia odpovede a je to, ci...? Tak zostanu nadalej v anonymite a aj sa dockaju odpovede a o to im predsa v prvom rade islo, ci snad nie?
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 26-02-2014 05:13:28
Lubos, po citaciach Tvojich prispevkov a Tvojich predvolebnych slubov a po vcerejsom fakt dostatocne trefnom materiali o Tebe na SOL, by som cakal skor Tvoje ospravedlnenie sa obcanom a mne za Tvoje verejne utoky zalozene na klamstve.

Lubos, zacinam sa hanbit za to, ze som Ti v minulosti dovolil tak intenzivne pisat do SOL a ovplyvnovat tym Tvojich volicov, ktori Ti uz vela krat po volbach napisali, co si o Tebe myslia za to, ako si sa zachoval a ako si otocil kabat.

Ako obycajne - zneuzivas medium platene obcanmi na vlastnu propagandu a to nielen toto. To fakt nemas na to, aby si taketo nezmysly robil za svoje vlastne peniaze?

Tieto Tvoje kroky ma vazne utvrdzuju v presvedceni, ze u niektorych ludi padly vsetky zabrany slusnosti a prestava fungovat elementarny pud sebazachovy. Je to o to horsie, ak je rec o volenych zastupcoch platenych z dani ludi, ktori makaju na to, aby si sa aj Ty mohol najest...

- - -

Lubos, kedze asi takto dlho pred poslednymi volbami, si bol asi najaktivnejsim prispievatelom do SOL, normalne by mi bolo luto, keby si pred tymi nastavajucimi, bol o tuto moznost ochudobneny. Myslim si, ze obcania a volici maju pravo vediet, ako sa ich poslanec vyvija vo funkcii nazormi, charakterom i odborne.

UPOZORNENIE: Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.

Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.

Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy. Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

Optik MORVAY AKCIA
Označenie inzercie
Reklamna plocha - bannerovy pruzok
Označenie inzercie
Pridať komentár
iLieky
Označenie inzercie
Reklamna plocha - bannerovy pruzok
Označenie inzercie
Reporteri
Označenie inzercie
Direct real Norea - REALITY
Označenie inzercie
Optik MORVAY
Označenie inzercie
Papiernictvo Kizze
Označenie inzercie
Begam Trnava
Označenie inzercie
Usporne vykurovanie
Označenie inzercie
LED ARENA
Označenie inzercie
Autopožičovňa Sereď
Označenie inzercie
Bezpecne mesto
Označenie inzercie
Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Sereď, Slovensko
Jasno
15°
C
72%
Východ 10 km/h
07:02
18:10

Štv

B

23°/12°

Pia

B

22°/9°

Sob

B

22°/9°

Vyhľadávanie
Posledné komentáre
Komentársmutok 11-02-2020 12:40:12:
Tragická dopravná nehoda medzi obcou Šintava a Šoporňa - AKTUALIZOVANÉ
KomentárPolícia Začala trestné stíhanie za zločin v kauze predaja rybníkov v P.Bystrici 08-10-2019 17:02:12:
Sereďskí rybári lovia opäť vo svojom revíri
KomentárPravda je len jedna 03-10-2019 17:26:08:
7. zasadnutie Obecného zastupiteľstva v Dolnej Strede dňa 3.júla 2019
Komentáranabela 26-09-2019 14:01:27:
Adrian Macho sa oficiálne ujal vedenia obce Šoporňa
KomentárSVD1 14-09-2019 20:22:21:
" V hudbe vyjadrujem svoje pocity "
Komentárveru 01-09-2019 17:42:35:
Z času na čas si zafajčil marihuanu, ktorú si sám dopestoval v dome vo Váhovciach
Komentárs.i.n. 30-08-2019 22:01:20:
Pripomeňme si hrdinov Slovenského národného povstania zo Serede
Komentáranonym 30-08-2019 19:54:00:
"Doteraz som sa nedožil výsledku zo strany MsU, poslancov MsZ v Seredi" - píše občan Serede
KomentárMiloš Majko 30-08-2019 12:57:35:
Prípad Jankovská nie je o stanovisku polície či právoplatnom rozsudku. Je o etike a morálke.
KomentárBlablablaha 29-08-2019 13:39:44:
Vláda schválila návrh nového zákona o občianskych preukazoch
Komentárivan 29-08-2019 11:08:33:
Seniorku v Trnave podvodníci nedostali. Legenda "vnuk".
Komentáruž pred 10 rokmi 29-08-2019 05:22:58:
Trnavská župa začína s rekonštrukciu Krajinského mosta v Piešťanoch a úseku cesty Podbranč - Myjava
Komentárteraz je 28-08-2019 08:18:20:
Obžalovanému starostovi Machovi pred prokurátorkou a sudcom do reči veľmi nebolo. Čo sa dozvieme na pojednávaní zajtra?
Komentárto nevymyslíš 27-08-2019 20:32:27:
Ministerka vnútra vymenovala nového prezidenta HaZZ
KomentárBaba Vanga 27-08-2019 17:15:31:
" Takže, aké riešenie sa núka, aby sme neprešľapovali na tej našej povestnej križovatke, kde nám zabíjajú štát ?" - píše Pavol Varga
Komentárpotecha 25-08-2019 13:41:57:
MFK Zvolen - ŠKF iClinic Sereď 0 : 2 (0 : 1)

Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Bottom panel

© SeredOnLine.sk všetky práva vyhradené. Obsah novín je chránený autorským zákonom č. 618/2003 Z.z. a medzinárodným právom.
Prepis , šírenie, či ďalšie kopírovanie tohto obsahu alebo jeho časti, a to akýmkoľvek spôsobom je bez predchádzajúceho súhlasu vydavateľa alebo autora článku zakázané.
Design: © Mgr. Matej Fraňo Logo a názov novín: © Miloš Majko
Noviny sú aktualizované priebežne.
Články uverejnené na SeredOnLine.sk neprechádzajú jazykovou korektúrou.
Redakcia a vydavateľ novín nezodpovedá za obsah autorov jednotlivých príspevkov. Redakcia a vydavateľ nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov a príspevky v diskusiách uverejnených v novinách.

Webdesign