Prihlásiť sa Prihlásiť sa | Registrácia Nová registrácia
Rescue Online | Sereď Online | SOL archív | Reportér 24

Najhoršia je mlčiaca väčšina
Označenie inzercie
Sereď Online

ISSN 1337-8481   Dnes je 18. 3. 2020, meniny oslavuje: , zajtra
RSS Export článkov
Top panel
Vrazda novinára a jeho priatelky nesmie zostat zabudnuta
Označenie inzercie
Wifina - internetove pripojenie pre verejnost
Označenie inzercie
RubrikyRubriky
FOTO
Označenie inzercie
ŠKOLA DEMOKRACIE
Označenie inzercie
EXPEDICIA BALKAN 2014
Označenie inzercie
Sherlock Holmes
Označenie inzercie
Lekáreň
Údaje o lekárskej službe na dnešný deň nie sú dostupné.

Kino Nova
Múzeum Sereď
Farnosť Sereď
Označenie inzercie
Historické fotografie
Sereď
Označenie inzercie
Linky
Videá

"NA CHVÍĽKU PROSÍM" - Peter Novoveský

Miloš MajkoDátum15. 05. 2018 10:34:49TémaAktuálne témy

NA CHVÍĽKU PROSÍM

Viem si predstaviť, že po dnešnej tlačovej konferencii Igora Matoviča budú na sociálnych sieťach, ale aj v rôznych komentároch, rôzne múdre vyjadrenia typu "kto sa bojí, nech nechodí do lesa" a podobne.

Bol som pri Igorovi v posledných dvoch rokoch dosť blízko. Volal mi, keď mu v auguste 2015 urobila NAKA raziu vo firme. Bol som na povale u jeho starej mamy, keď polícia niekoľko dní strážila jeho rodičovský dom, aby nezmizlo staré účtovníctvo. Som jeho obhajcom v trestnom stíhaní za "ohováranie" predsedu vlády. Bol za mnou aj posledný utorok, deň po tom, ako dostal od neznámeho muža vyhrážku, ktorá smerovala proti jeho životu.

Viem, ako ťažko niesli tieto útoky jeho najbližší - jeho manželka, a jeho dve dcéry. Viem, že po poslednom incidente sa obával povedať svojej manželke, čo sa udialo. Viem, že jeho dcéra mu raz ráno - po týchto nezmyselných útokoch - nechala na stole obrázok s nápisom, že ho prosia, aby odišiel z politiky.

Každý, kto si chce teraz kopnúť, by sa mal aspoň na chvíľu zamyslieť. Koľkí z nás by psychicky zniesli toľko útokov, diskreditačných kampaní v médiách vlastnených oligarchami, nezmyselnej kriminalizácie? Ak by sa niečo podobné dialo opozičnému lídrovi v Poľsku, či Maďarsku, tak by niektoré naše intelektuálne elity boli na barikádach. Teraz - sú ticho, pretože ... pretože Matovič. Nevadí, že popri tom sa likvidujú aj kľúčové princípy liberálnej (!) demokracie. Za ich hanebného mlčania.

Viem, o čom hovorím. Už od čias, kedy som bol na ministerstve spravodlivosti na mne vyskúšali takmer všetko. Vyhrážky smerujúce k mojej likvidácii (prvá prišla potom, ako som podal dovolanie proti M. Černákovi, a to už bolo veľmi dávno), diskreditačné kampane, či kriminalizáciu za vyšetrovanie Gorily. Dostával som nábojnice, biely prášok, sledovali moje deti. Snažili sa vytvárať psychický tlak. Na mňa, na moju rodinu. Nikto z nás nemá nervy zo železa.

A preto si myslím, že mám právo povedať - chápem Igora Matoviča. Viem, že Igor to nehrá. Ja možno nie som taký emotívny typ. Možno som si už na tieto mafiánske a ŠTB-ácke praktiky viac zvykol. Ale kto to nezažil na sebe, na svojej rodine, na svojich najbližších, ten by sa nemal ponáhľať k príliš rýchlemu úsudku.

Igor, nech Teba, Paulínu, a Vaše dcéry, táto doba ešte viac zomkne. Držte sa.

Spolucíti a podporuje Peter Novoveský, exprezident Nezávislých kresťanských odborov Slovenska a predseda strany ŠANCA v Trnave.

Zdroj: FB


Komentáre k článku:

Komentovať môžu:
registrovaní menom
registrovaní nickom
›VŠETCI‹
Re pre pre..... | 22-05-2018 17:19:56
Aj atomoveho fyzika.Netvrdim ze nie je.Ale nepoznas
Re pre pre gulak | 22-05-2018 11:50:40
Poznám!!! A dokonca som ochotný sa s tebou staviť o čo chces a mizerne prehras.Este k tomu dodám katolíckeho farára!
Pre re re gulak | 22-05-2018 11:47:12
Milý človek,ver čomu chces a ako chces,aj vykrikovať si môžeš čo chces,ale to je aj všetko.V právnom štáte a ešte tomu v EU,sa musia veci riešiť množstvo inak,ako si myslíš Ty
re pre gulak | 22-05-2018 10:18:41
Nepoznáš!Myslíš si že ak vymenuješ všetky profesie čo poznáš tak sa všetci posereme a ideme bojovať za velebenie cigáňov?Aj tí čo mali na to peniaze všelijaký splnomocnenci zistili že toto je beh na ......nekonečný.
gulak | 22-05-2018 08:17:20
Nepíšem tu,že všetci cigani,či romovia su neprisposobivý..ale to,ako žiju v osadách,či napr. na Luniku..za to si možu sami..myslím si,že štat na ich prevzdelavanie dava dosť penazí..
Pre Gulak | 21-05-2018 17:29:45
Ja poznám cigánov,učiteľov,architektov,inžinierov,letcov,aj veľa robotníkov,šoférov atď.Milicigani,nedajte sa urážať od takého indivíduá,ako je tento clovek
gulak | 21-05-2018 17:03:30
Cigani sa svojou cinnostou zaradili do skupiny..neprisposobivych...a pani Ivana..este tu cervenej ciapocke..
Ivana | 20-05-2018 20:52:10
Romov sme jednoznacne zaclenili do skupiny nevychovavatelni,
zlí,problemovi...
Ale aj Romovia nie su vsetci rovnaki
Som presvedcena ze aj my by sme mali ukazat dobru volu,
Budme k nim prisni i priatelskí...Nepohrdajme nimi
Urcite aj oni k nam budu lepsi
Peter | 20-05-2018 19:10:26
Tak ako chceš regulovat pôrodnosť aby ťa neukrižovali za živa?Daj konkrétnx návod ako to uskutočniť a aby bolo všetko s ľudskými právami počnúc .Stavím sa že nevieš.Ale ja viem,to sa nedá legálne uskutočniť.Možno nepamätáš,ale taký pokus tu na Slovensku už bol na príkaz vlády.Lekári mali véééééééľké problémy.
gulak | 20-05-2018 17:33:28
obcan..co keby ste isli prikladom a zaclenili si nejakeho cigosa z vychodu..
pre obcan | 20-05-2018 14:47:30
prepáčte ale nemôžem s vami celkom súhlasiť začleniť romov medzi neromov to sa už dávno robí a je to katastrofa, myslím tých neprispôsobivých lebo poznám aj slušných no žiť s takýmito neprispôsobivými musí byť peklo a to nehovorím o neporiadku ktorí spôsobujú. podľa mňa je treba im dať v samom prvom rade dať výchovu ako žiť v súlade s ostatnými obyvateľmi treba ich k tomu učiť už od útleho veku nariadiť im aby ich deti pravidelne navštevovali škôlky, školy.Naučiť ich a hlavne urobiť zákon ak ich dieťa niekoho násilne napadne, kradne ublíži na zdraví tak za takéto deti by mali niesť zodpovednosť ich rodičia, pretože ako dobre vieme práve rodičia nútia tieto deti kradnúť z odôvodnením že sa im nič nestane lebo nie sú plnoletý no keby rodičia za takýto úlet ich detí boli potrestaní som si istá, že by viac dohliadali na to čo ich deti robia. treba na nich tvrdšie meradlo, lebo neustále ospravedlňovanie a privieranie očí pred touto skutočnosťou nič nevyrieši.
Obcan | 20-05-2018 14:10:48
Nic sa nada riesit nasilim a ani romska otazka nie..
Na riesenie trestnych cinov mame policiu
Romov treba edukovat a integrovat
/ teda vychovavat a zaclenit medzi neromov/
S edukaciou suvisi potreba regulovanej porodnosti
Robo | 20-05-2018 14:03:49
Ked sa bojite o buducnost svojich deti volba strany
LS Nase Slovensko je najhorsia volba...
pre obcan | 20-05-2018 13:55:08
a čo tak romovia žijúci na východe, kde sa obyvatelia boja prejsť cez ich osadu aby ich tam náhodou nenapadli nedávno napadli aj nedávno napadli muža ktorému podbehlo malé dieťa pod kolesá auta, pretože na neho dospelí romovia stojaci popri ceste nedohliadli kde sa to dieťa hrá, ale ked mu vodič chcel poskytnúť prvú pomoc tak ho tam tak surovo dokopali, že mal silný otras mozgu a to nie je jediný prípad násilia ktorí romovia spôsobili tak čo oni nie sú fašisti? Prečo sa tu nepoužíva na každého ten istý meter spravodlivosti
pre obcan | 20-05-2018 13:46:17
konkretne kde a aké násilie spôsobili pretože pozerám videa na internete a žiadne násilie som nevidela iba som počula z médii - ktorým sa vlastne ani nedá veriť kedže o nich len rozprávajú ale ešte neodvysielali žiadne video kde by bolo vidieť ako úmyselne niekoho napadli ja to chcem vidieť na vlastné oči a nie len počuť potom uverím
Obcan | 20-05-2018 13:36:57
A este k tej Ludovej strane Nase Slovensko-
viete v com je nebezpecna?
Pretoze v principe VZDY NASILIM sa snazí odstranit prekazky,
vratane zodpovednych za ‚neblahy stav‘ stav veci.

A to je FASIZMUS - jeho ideologia.
Vsetci rozumni ju preto odmietaju .Treba ju umlcat v zarodku...
Pretoze ked zacnu konat je uz neskoro...

ODMIETAJME PRETO AKUKOLVEK FORMU NASILIA
pre obcan | 20-05-2018 13:18:14
boli ste si pozrieť aspoň tie rozložené základne NATO okolo Ruských hraníc? Asi ste si nedali tú námahu keď tak píšete a ak ste to videli vysvetlili prečo má NATO tieto základne okolo štátu ktorý USA neustále vzdoruje a nemieni pristúpiť na ich podmienky nechcem byť paraoidná a bola by som rada keby som sa mýlila, ale keď vám toto o ničom nehovorí je to veľmi smutné nemyslím, že práve len korupcia /aj keď ani to nie je v poriadku/ je to najväčšienebezpečenstvo ktoré nám tu hrozí mali by ste konečne otvoriť oči a dať si otázku čosa to tu a v okolitých štátoch vlastne deje mali by sme si to uvedomiť skôr než bude neskoro a nemusíte mať zato hneď zaškatuľkovať len preto že mám iný názor ako vy nie som v žiadnej strane a dnešná politika mi môže byť ukradnutá ale bojím sa o budúcnosť svojich detí nezáleží mi na tom kto má kde a akú veľkú vilu vôbec nie som závistlivá len chcem aby moje deti žili v mieri
Pre pre obcan | 20-05-2018 11:54:05
Ten vas komentar je prudko konspirativny
Vytvarate si vlastne teorie ,ktore vam vyhovuju
ale su na mile vzdialene od skutocnosti
A okrem toho nie ste vecny velmi zle sa to cita
Ako za socika
Len rozpravat a rozpravat a pisat a pisat a je uplne
jedno O ČOM
pre občan | 20-05-2018 10:43:45
a položili ste si otázku prečo ulica rieši práve smerákov a nikoho iného? Viem že to čo tu napíšem sa teraz mnohým nebude páčiť, ale ja skôr než niekomu uverím tak uvažujem napríklad prečo sa tak stále bojuje proti tejto strane, nuž áno ako dôvod sa udáva ako skorumpovanie tejto strany, hm ale prečo len z ich strany ved zkorumpovaných je tam oveľa viac a na oveľa vyššom mieste, ale to sa nerieši. Takže môj názor to že smer bola najdôverihodnejšia strana do chvíle kým na ron nezasadol Andrej Kiska mimochodom ktorý sám určuje kedy sa majú konať tieto protesty tak dovtedy to bolo ok. lenže smer mal jednu veľkú chybu bol pronárodný a snažil sa chrániť Slovensko pred europskou politikou konkrétne prvý sa vzoprel proti imigrantským kvótam, ktoré ak by sme ich dodržali museli by sme ich živiť z naších daní a to nehovorím o nebezpečenstve ktoré by nám tu hrozilo stačí sa pozrieť do iných štátov Francúzko Nemecko, no nesprávajú sa tam ako krotký baránkovia ,kto pozerá správy vie o čom hovorím, Ďalšia veľká \"Chyba\" bola keď razantne odmietol aby sa Smer podielal na besnení NATO, ktoré už aj tu majú vybudovanú základňu. Bola to jeho ďalšia chyba a začiatok jeho pádu, pretože USA sa to nehodilo do ich plánov a to obsadiť Rusko zo všetkých strán a že sa im to naozaj darí, je vďaka zapredaným politikom aj z iných štátov, ktorí si neuvedomujú alebo nechcú uvedomiť že takýmto konaním ohrozujú vlastných obyvateľov pretože v prípade útoku Nato na Rusko, by si to hlavne odniesli nevinní obyvatelia toho ktorého štátu nemyslím tým že by na nich útočilo Nato,ale Rusko by sa proti ich útoku muselo brániť a v takomto boji si guľka nevyberá či je vinný alebo nevinný. Nuž toto je podľa mňa pravý dôvod prečo je Smer taký nepohodlný. No ale je tu ešte jedna strana, ktorá by ako sa hovorí pre Slovenský národ položila aj život, ktorej skutočne záleží, na tom aby sme tu žili v mieri a to je ĽS Naše Slovensko, pre NATO oveľa nebezpečnejšia ako Smer a preto média, na čele s Andrejom Kiskom z nej silou mocou sa snaží vykresliť ako fašistickú no doteraz sa im presne nepodarilo čo také fašistické urobili...ach už viem číslo 88 ich tuším rozhnevalo, že vraj je fašistické v tom prípade beda kždému kto sa dožije takéhoto vysokého veku...pôjde na odstrel lebo je fašista? Alebo Mazurek povedal Žid, cigáň je to hanobenie rasy, tak musí ísť do basy nechápem prečo, keď mne niekto povie že som katolíčka neviem prečo by som sa mala zato urážať áno som a som na to hrdá a neurazím sa ani keď mi niekto povie že som beloška. jednoducho zavádzajú Slovákov a hladajú chyby tam kde nie sú. Aj teraz nedávno mali v parlamente prejednávali odchod 152 príslušníkov ozbrojených síl vyslať do Lotyšska, Estónska Líbii a Poľska a to z jediného dôvodu aby ukázali že sme poslušnými vazalmi Nato. Ak mi neveríte tak si vygúglite rozloženie Nato okolo hraníc Ruskej republiky a pochopíte komu a o čo v tomto neustálom rozoštvávaní národov ide.ide
Obcan | 19-05-2018 18:28:13
Pre nechapem to
Ak nevyriesi parlament - MUSÍ ULICA
Poznate inu moznost ?
gulak | 19-05-2018 17:12:26
Tvrdit,že masa protestujucich..su platení trolovia a že netušia a čo ide..myslim,že by ste bol vhodný kandidat do muzea voskových figurín..z menovkou..mimon..
Nechápem to | 19-05-2018 11:44:28
prečo je podľa vás seredanka trol preto že píše že problémy a návrhy ako vylepšiť situáciu je treba riešiť v parlamente? Nechápem ako to myslíte načo je potom parlament načo máme vládu, keď si myslíte že všetko vyrieši ulica...podľa mňa platení trolovia sú práve v uliciach...teda nemyslím tým že všetci mnohí z nich vôbec netušia čo sa tu deje, ale to ich neospravedlňuje
sú dve možnosti | 19-05-2018 08:47:24
buď je seredanka platený troll alebo vysledok produkcie konšpiračných webov typu hlavné správy a podobne. uf, je toto doba.
Pre seredanka | 18-05-2018 21:49:37
Vy nicomu nerozumiete..
seredanka | 18-05-2018 20:25:39
to viem aj ja že to tam nie je všetko v poriadku ale väčšina sedí v parlamente a aspo sa snaží niečo robiť a hlavne nechodia tam so všelijakými hanlivými transparentmi či nejakými fotečkami stiahnutými z internetu ak niekto radšej hrá divadlo ako by mal navrhovať a pomáhať ako vylepšiť situáciu ktorá je tu na Slovensku nuž podľa mňa nič sa tým nevyrieši. Má možnosť urobiť aby sa to zmenilo ale to by musel sedieť v parlamente a niečo robiť.Treba pracovať a nie len podrívať, ale to oni nedokážu oni len kritizujú no nič okrem poburovania nič iné nerobia nuž sa nečuduje, že je to tak ako je....
gulak | 18-05-2018 20:13:28
Mila pani..komediu tu uz davno hraju vladni politici..
seredanka | 18-05-2018 20:08:06
aj ja som za predčasné voľby ale verte mi voliť prevracačov a buričov z ulice určite nebudem a matovičovcov už určit nie kd budem chcieť vidieť komédiu tak pôjdem do divadla
gulak | 18-05-2018 20:04:49
Ja to neviem pochopit,denno denne vychadzaju na svetlo rozne pochybne tendre,podvody s eurofondami,predrazene nakupy a niekto sa tu cuduje,ze opozicia chce predcasne volby..ved aj Fico,ked bol v opozicii,tak vykrikoval,ze predcasne volby su legitimnou zbranou opozicie..
seredanka | 18-05-2018 20:03:56
určite mi to nenatlkli tí vaši nadháňači. Chcete mi povedať, že nie je nič podozrivé na tom, že zrazu všetky štáty sú rozhárané a plné nepokojov? Keby sa to dialo v jednom dvoch štátoch tak možno... ale takmer všade. Nuž robte si čo chcete, ale potom neplačte že vaše deti o niekoľko rokov budú vyrastať v porobe. Ak ste spravodlivý tak si položte otázku, prečo sa stále hovorí len o smerékoch smeráci tu vládli už aj predtým, no to čo sa tu robí teraz sa začalo až za vlády Andreja Kisku pravej ruky Georga sorosa. Prečo neobviňujete aj poslancov z iných strán Most Hít, OĽaNo SaS aj v ich stranách sa nachádzajú milionári zdokladovali vám alebo nejako preukázali kde nabrali svoje miliony? Ak obviujete jedného prečo nepozriete na prsty druhým? Lebo vám to neprikázali?
Obcan | 18-05-2018 19:30:45
Ovecky,kosiare,Soros uz tak velmi sprofanovane
Kdo vam to natlkol do hlav ..
Pre seredanka | 18-05-2018 19:22:58
Ste uplne mimo realitu.Trpite paranoiou ,vyhladajte prosim odbornu
lekarsku starostlivost,kym nie je neskoro.
seredanka | 18-05-2018 18:42:20
že chcú ministerku Matečnú odvolať? Nič nového pod slnkom, keby na jej miesto postavili aj Anjela so svätožiarov nad hlavou ani ten im nebude vyhovovať a to len z jediného dôvodu, potrebujú aby to medzi národmi poriadne vrelo, sorosoví nadháňači chcú urobiť celosvetový prevrat veď je očividné že to vrie takmer v každom štáte, nech mi nikto nehovorí, že je to len o korupcii, chcú rozvrátiť celú Europu,aby ju nakoniec mohli celkom ovládnuť, aby sme boli len poslušnými ovečkami, ktoré môžu bez problému nahnať do ktoréhokoľvek košiara. Oni nepotrebujú inteligentný národ ktorý dokáže uvažovať vlastným rozumom, potrebujú iba blačiace stádo z ktorého môžu bez odporu profitovať a kým si toto študenti sami neuvedomia k čomu a proti komu ich používajú tieto nepokoje sa budú stále viac a viac stupňovať
Peter | 18-05-2018 16:09:19
Rozumiem.A teraz jednoduchá odpoved.Vlastný rozum a hlavne vlastný názor.Ten keby mali všetci,tak nepotrebujeme rádobyvodcov a usmerňovačov.Hned pri prvom pokuse usmerniť niekoho myslenie by narazil a veľmi rýchlo by si rozmyslel či bude pokračovať.Nech mi niekto vysvetlí,prečo bude odvolávaná ministerka Matečná,ak Sulík a jeho partia rátajú s predčasnými voľbami v krátkom čase.Načo posielajú tých študentov na protesty a nech nikto nevraví že nie,ked ako sa ukazuje nerátajú s tým že to bude mať úspech.Toto všetko z opozičnej strany je na náhodu.A chceme takýto systém?Ak sa podarí tak dobre a ak nie tak nič sa nedeje,ved skúsili sme,ale ľudom treba zakázať voliť čo sú na dôchodku,aj tým čo sú z dediny,aj tým čo nemajú vysokú školu.....Koho klamú?Sami seba a hlavne tých čo sa ľahko oklamať dajú a to sú tí čo nemajú vlastný názor a triezvy úsudok.A študent,čo neprispel ani eurom do spoločnej kasy a študuje zadarmo,nemá ani šajnu o skutočnom živote taký chce naozaj nejakú zmenu?Ani sám nevie čo žiada.Má vlastný názor a úsudok?Ak niekto robil to isté,čo inému verejne vytýka a na svoju obhajobu povie že to bolo v poriadku,tak to ma uráža.A ešte sa nájde niekto iný čo to verejne obhajuje a označí ľudí čo sú právom nasratí za blbcov,tak to je vrchol .Toto chceme?Jednoducho budú ľudí urážať až kým sa nedostanú tam kam chcú a ak tí so správnym názorom zistia že boli jednoducho zasa a opäť oklamaní a zneužití,tak zasa budú opäť iba urážky že chcú zmenu.Treba sa držať vlastného názoru a primitívne urážanie brať ako prejav slabosti opačnej strany.Tak preto!
Pre Peter | 18-05-2018 10:41:57
Peter,ako sa opovazujete,dám Vám dobrú radu,nechajte ich medzi sebou,lebo tuná názor,ak by bol akýkoľvek reálny,tu neobstojí,ba naopak,hneď Vám napíšu,že nemáte rozum,ako väčšina slovákov.Toto som prosím citoval,aby nedošlo k nedorozumeniu.
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 17-05-2018 18:20:10
Peter | 17-05-2018 17:02:30 | - budte konkretny. Dakujem.
Odozva | 17-05-2018 17:48:15
Miloš Majko | 17-05-2018 16:19:52
To nie diskutujúci nastavili takto vysoko latku, ale novinári, opozícia, pán prezident a organizátori protestov... Ja sa riadim biblickým, kto je bez viny, nech prvý hodí kameňom...Príspevok Najsmutnejšie je len odkopírovaný z NR SR a správy Pravda...
treba byť rozhladení | 17-05-2018 17:24:33
podľa mňa ak chceme vedieť kto a čo robí pre náš národ, mali by sme viac sledovať videa z rozpravy v parlamente tam sa presne ukáže kto a ako sa snaží niečo urobiť pre národ a kto návrh nechce schváliť len preto že to navrhla politická strana ktorá im zrovna nie je po chuti neschváli to napriek tomu, že to pred voľbami sami sľubovali svojim voličom. mali by sme pozerať čo sa deje v parlamente a nie len na ulici ale treba pozerať videa na internete a nie iba tie ktoré nám predkladajú média neraz poriadne zostrihané, alebo nesprávne podané.
Peter | 17-05-2018 17:02:30
Pán Majko ten váš koment to je na posmech ?Robíte si z ľudí srandu,alebo si myslíte že sú blbí?To každý súdny človek s úžasom pozerá na tie vaše vyjadrenia,samozrejme vysoko kvalifikované......Vy si žijete vo svojej bublinke a nevnímate realitu?
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 17-05-2018 16:19:52
S neskutocnym zaujmom sledujem vyvoj diskusie k teme. Verim, ze tak ako vela dalsich, aj tato diskusia bude sluzit ako vyborny sociologicky prieskum minimalne pre studentom VS.

Tak teda podla logiky niektorych diskutujucich, ma ktokolvek (musi byt predsa jedno ci Matovic, ja, alebo samotny diskutujuci) niest zodpovednost za konanie niekoho, od koho za komercnu cenu nieco kupi.

Povedane inak - idem na kavu do kaviarne, riadne zaplatim ucet a ak napr. 10 rokov potom bude jej majitel sudeny za spreneveru, danovy unik, uzeru ci znasilnenie, budem snad spoluzodpovedny za jeho konanie a to napriek tomu, ze som si dokonca ani neuzil spolu s nim?

Ludia, to akoze myslite vazne, alebo len tak srandujete?

Ak vazne, tak mam fakt obavy, ci ma Slovensko este sancu na navrat k PRAVU, SPRAVODLIVOSTI a jeho obcania budu niekedy schopni a ochotni vidiet veci take, ake su a nie take, ake by ich z roznych dovodov chceli mat...
Odozva | 17-05-2018 14:31:41
Obcan | 17-05-2018 13:10:10

Tu ide o protichodné konanie odškodnenie verzus kúpa pozemkov údajne pod cenu od toho , kto občanov poškodil ...
Obcan | 17-05-2018 13:10:10
Napis konkretne veci o obchode Matovica
s Majeskym
Najsmutnejšie | 17-05-2018 13:05:31
Návrh poslancov Národnej rady Slovenskej republiky Martina FECKA, Jána BUDAJA a Igora MATOVIČA na vydanie zákona o čiastočnom odškodnení klientov nebankových subjektov

Líder Obyčajných ľudí Igor Matovič nevidí problém v tom, že v minulosti spravil pozemkový obchod s Jozefom Majským. Tento privatizér, ktorý čaká aj na rozsudok v kauze tunelovania nebankových spoločností Horizont a BMG, patrí ku kontroverznej skupine podnikateľov blízkych niekdajšiemu HZDS.
Obcan | 17-05-2018 12:24:56
V parlamente Matovic vela spravit nemoze

Vacsina zakonov predkladanych OL ANO - Nova su super pre ludi ale nepresli v parlamente pretoze opozicia je poctom hlasov v mensine.






O ludich | 17-05-2018 11:42:00
Nechapes ze tu spravodlivost mame v rukach my ludia
Pokial sa nerozhybu masy v uliciach a nevyjadria svoju nespokojnost
bude to len o Matovicovi
a nic sa nezmeni...
To nie je o nepokojoch ale o tom,ze ludia sa chcu mat lepsie
Chcu zit a pracovat tu na Slovensku a nie utekat za lepsim zivotom do sveta
Mame tak krasnu krajinu
Len aby nam vytvorila lepsie podmienky pre existenciu
Fico nepocuva Matovica ,ale ludí —ULICU pocuvat musi!



pre na rovinu | 17-05-2018 11:08:34
ak by to bol za spravodlivosť, tak by neustále nebehal po ulici aby poburoval národ a vyvolával neustále nepokoje ktoré raz môžu zničiť našu republiku, ak by naozaj chce byť bojovníkom za spravodlivosť prečo má vytipovaných iba smerákov prečo nútočí aj proti ostatným, prečo neprizná aj svoje podvody to by urobil každý čestný človek no jeho útok je iba jednostranný. Ak chce naozaj dobre pre národ prečo nesedí v parlamente? To je miesto kde môže pomôcť národu.
Na rovinu | 17-05-2018 10:32:15
Fico a spol.spravili zo štatnej pokladnice sukromnu firmu

A my hlupaci mame do tej pokladnice odvadzat dane do posledneho centa!,
Neviem ako vy ostatni ale ja odmietam byt okradana a klamana
Zdanuje sa vsetko aj 2 krat
Cheme aby zo statnej kasy profitoval cely narod a nie firmy blizke vlade
Ved je to jasne
Tak ako je to v Nemecku a Rakusku
90% naroda tomu nerozumie
Igor povysil si boj za spravodlivost nad svoju rodinu
Vacsina z nas by to nedokazala
Mas historicke poslanie
Podobne ako Remisova Lipsic Nikolsonova a Beblavy
Nevzdavajte to!
Spojte sa ak vam ide skutocne o narod!,
Mozno raz Slovaci pochopia ako to funguje vo vyspelom svete
a vase aktivity ocenia
Dakujeme
Pre Peter | 17-05-2018 09:49:37

BOze Boze Peter
Ty vobec nechapes co sa v tejto republike deje
Vacsine Slovakov chyba zdravy rozum !!
Tak ako tebe !!
Ty vidis len seba na ostatnych ludoch ti ale vobec nezalezi
Rovnaka krvna skupina ako smeraci
Bezcharakterni blbci
Pokial budete vo vacsine nema teno narod nadej
Daj sa viest mudrejsim
Lexa ako obycajne rozumny triezvy komentar

pierko | 17-05-2018 09:39:50
Kto bráni Matoviča a jeho podvody je zrejme z jeho podnikateľského košiara,rovnaký podvodník robiaci podvody na daniach a tým okrádajúci nás všetkých.To isté platí aj o upjatých prívržencov Smeru,ktorí nechcú vidieť zjavné podvody a obohacovania sa.
Občan | 17-05-2018 08:04:31
Pán Matovič síce pranieruje jednotlivé osoby, ale nejde do jadra problému. Všetko čo napáda súvisí s nekvalitnými zákonmi alebo ich nedôsledným dodržiavaním. Niektoré javy sú v našej spoločnosti už od roku 1989 a domnievam sa, že mnohé z nich nevymysleli v SMERE a v SNS, ale pokračujú v konaní svojich predchodcov z predošlých vlád. Ak chce spravovať našu krajinu, musí mať na všetkých rovnaký meter a keď objaví jedno pochybenie u konkrétnej osoby , mal by sa zamerať na to, či sa to neopakuje z minulosti napríklad obohacovanie sa na pozemkoch a postihnúť bez výnimky všetkých čo takto konali. Do zákona by sa mali dostať dlhšie premlčacie lehoty.
re Kaliň.... | 16-05-2018 16:50:17
Staré dokumenty sa skartujú už dlhé roky a všade.Nikto nič neporušil a ani nič protizákonné neurobil v tomto prípade.Nezastávam sa nikoho,ale už je to trápne ako sa zo všetkého nasilu robí senzácia na vymývanie mozgov.Takto ideme sami proti sebe.
Kaliňákova skartovačka zničili doklady z 277 obstarávaní | 16-05-2018 16:24:23
https://www.aktuality.sk/clanok/588517/kalinakova-skartovacka-znicili-doklady-z-277-obstaravani/
Peter | 16-05-2018 16:08:49
Lexa,slovo podvod sa používa pri stámilionoch,ako aj pri jednom eure ak sú predmetom trestného činu.Ak chceš ospravedlňovať malý podvod tým že druhý robí veľký podvod,tak zbohom a amen s našou republikou.V konečnom dôsledku bude viesť našu krajinu menší podvodník a tak je to správne?Inak ja som Matovičovi nikdy nevytkol jeho dane ,podvody a podobné prešľapy.Ale mohol by vysvetliť ako získal tie miliony ak popiera základný fakt podnikania,že zlé je ak lacno kúpiš a draho predáš.Nikdy nič nikomu nedokázal,iba všetko to jeho šaškovanie je na úrovni údajne.To je také alibistické ale na barana ako ty to zaberá a to je smutné,pre teba.Matovič je chorý pablb,na tom trvám.Možno šikovný podnikateľ,jediný a a jedinečný ale chorý.
lexa | 16-05-2018 14:46:31
Komentár od Petra sa dal čakať ešte ani nebol hotový článok tohto pána :D KLasické tupé ovečky sa museli ozvať, áno Matovič a jeho daňové podvody, aké robí asi milión ďalších podnikateľov na SLovensku, že si napíše náklady na firemné auto, úúúú, Slovensko skoro stroskotalo pri tvorbe rozpočtu, lebo tam chýbalo tých pár eur od Matoviča... To, že ste *****é stádo ovečiek a SMER vás vyše 10 rokov ojebáva v rádoch miliárd eur je v pohodke, ale pár eur Matoviča je smrteľný hriech. S vašou logikou a myslením sa ani nečudujem v akých sračkách je táto republika a nevyhrabe sa z nich ani za 100 rokov, keďže sme takí pripečený národ, ktorý bude zlodejskú firmu smer voliť donemoty.. kto chce kam, pomôžme mu tam, len sa potom nečudujte, že do našich nemocníc sa bez poriadne tučnej peňaženky ani neoplatí chodiť, že naše deti sú sprosté ako americké deti, lebo na učiteľské platy nie je, nečudujme sa, že právnici, sudcovia a exekútori si robia čo sa im zachce, lebo smeráci z nich spravili najvyššiu šľachtu národa, nečudujme sa, že polícia okrem merania rýchlosti a vyberania výpalného v podobe pokút od vodičov nič iné nevyrieši, nečudujme sa, že máme najdrahšie cesty, ktoré sa po 2 rokoch rozpadávajú, ale hlavne že miliardy končia na správnych účtoch našich ľudí... Ale aj tak BU BU BU, pozor na toho nebezpečného Matoviča s jeho sto eurovými podvodmi, neviem či by nemal dostať aspon doživotie.. *****á Slovač....
gulak | 16-05-2018 12:56:58
Myslím si,že najväčšie ovce pochadzaju z košiara..Smeru a SNS..
Matovičová svätožiara | 16-05-2018 10:33:28
tá svätožiara, ktorú ste Matovičovi nasadili na hlavu má niekoľko trhlín. To že má veľa neprajníkov je len preto, že k vôli tomu aby sa zviditeľnil neustále sa predvádza pred médiami ako bojovník proti neprávosti, lenže zabúda, že to čo odsudzuje na iných, aj on sám v tom bahne stojí až po uši. Nemal by zabúdať že ľudia nie sú hlúpi už neveria všetkému čo im média a tiež Matovič naservírujú existuje internet, kde si ľudia môžu overiť čo je pravda na jeho slovách a čo nie
tony | 15-05-2018 20:04:52
aj vtedy ste sedel s matovicom ked najazdil 500tis. km za rok na fabii?
Peter | 15-05-2018 19:05:12
Toto hádam pán Novoveský nemyslí vážne!Potom že kto má koho za ovce.A bude horšie ,tak sa búchal do prs aký je poctivý ,spravodlivý a hlavne jediný a teraz potrebuje takúto primitívnu obhajobu?
je to bumerang | 15-05-2018 18:12:17
nuž chápem vás, že ako kamarát ho bránite ale dajte si ruku na srdce koľkým ľudom,už ublížil aj on a neraz aj neprávom obvinil iných nuž teraz sa nemôže diviť, že všetko to zlo čo chrlí okolo seba sa mu teraz vracia naspäť ako bumerang nezabúdajte že ZLO sa nakoniec zožerie samo

UPOZORNENIE: Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.

Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.

Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy. Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

Optik MORVAY AKCIA
Označenie inzercie
Reklamna plocha - bannerovy pruzok
Označenie inzercie
Pridať komentár
iLieky
Označenie inzercie
Reklamna plocha - bannerovy pruzok
Označenie inzercie
Reporteri
Označenie inzercie
Direct real Norea - REALITY
Označenie inzercie
Optik MORVAY
Označenie inzercie
Papiernictvo Kizze
Označenie inzercie
Begam Trnava
Označenie inzercie
Usporne vykurovanie
Označenie inzercie
LED ARENA
Označenie inzercie
Autopožičovňa Sereď
Označenie inzercie
Bezpecne mesto
Označenie inzercie
Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Sereď, Slovensko
Jasno
15°
C
72%
Východ 10 km/h
07:02
18:10

Štv

B

23°/12°

Pia

B

22°/9°

Sob

B

22°/9°

Vyhľadávanie
Posledné komentáre
Komentársmutok 11-02-2020 12:40:12:
Tragická dopravná nehoda medzi obcou Šintava a Šoporňa - AKTUALIZOVANÉ
KomentárPolícia Začala trestné stíhanie za zločin v kauze predaja rybníkov v P.Bystrici 08-10-2019 17:02:12:
Sereďskí rybári lovia opäť vo svojom revíri
KomentárPravda je len jedna 03-10-2019 17:26:08:
7. zasadnutie Obecného zastupiteľstva v Dolnej Strede dňa 3.júla 2019
Komentáranabela 26-09-2019 14:01:27:
Adrian Macho sa oficiálne ujal vedenia obce Šoporňa
KomentárSVD1 14-09-2019 20:22:21:
" V hudbe vyjadrujem svoje pocity "
Komentárveru 01-09-2019 17:42:35:
Z času na čas si zafajčil marihuanu, ktorú si sám dopestoval v dome vo Váhovciach
Komentárs.i.n. 30-08-2019 22:01:20:
Pripomeňme si hrdinov Slovenského národného povstania zo Serede
Komentáranonym 30-08-2019 19:54:00:
"Doteraz som sa nedožil výsledku zo strany MsU, poslancov MsZ v Seredi" - píše občan Serede
KomentárMiloš Majko 30-08-2019 12:57:35:
Prípad Jankovská nie je o stanovisku polície či právoplatnom rozsudku. Je o etike a morálke.
KomentárBlablablaha 29-08-2019 13:39:44:
Vláda schválila návrh nového zákona o občianskych preukazoch
Komentárivan 29-08-2019 11:08:33:
Seniorku v Trnave podvodníci nedostali. Legenda "vnuk".
Komentáruž pred 10 rokmi 29-08-2019 05:22:58:
Trnavská župa začína s rekonštrukciu Krajinského mosta v Piešťanoch a úseku cesty Podbranč - Myjava
Komentárteraz je 28-08-2019 08:18:20:
Obžalovanému starostovi Machovi pred prokurátorkou a sudcom do reči veľmi nebolo. Čo sa dozvieme na pojednávaní zajtra?
Komentárto nevymyslíš 27-08-2019 20:32:27:
Ministerka vnútra vymenovala nového prezidenta HaZZ
KomentárBaba Vanga 27-08-2019 17:15:31:
" Takže, aké riešenie sa núka, aby sme neprešľapovali na tej našej povestnej križovatke, kde nám zabíjajú štát ?" - píše Pavol Varga
Komentárpotecha 25-08-2019 13:41:57:
MFK Zvolen - ŠKF iClinic Sereď 0 : 2 (0 : 1)

Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Bottom panel

© SeredOnLine.sk všetky práva vyhradené. Obsah novín je chránený autorským zákonom č. 618/2003 Z.z. a medzinárodným právom.
Prepis , šírenie, či ďalšie kopírovanie tohto obsahu alebo jeho časti, a to akýmkoľvek spôsobom je bez predchádzajúceho súhlasu vydavateľa alebo autora článku zakázané.
Design: © Mgr. Matej Fraňo Logo a názov novín: © Miloš Majko
Noviny sú aktualizované priebežne.
Články uverejnené na SeredOnLine.sk neprechádzajú jazykovou korektúrou.
Redakcia a vydavateľ novín nezodpovedá za obsah autorov jednotlivých príspevkov. Redakcia a vydavateľ nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov a príspevky v diskusiách uverejnených v novinách.

Webdesign