Prihlásiť sa Prihlásiť sa | Registrácia Nová registrácia
Rescue Online | Sereď Online | SOL archív | Reportér 24

Najhoršia je mlčiaca väčšina
Označenie inzercie
Sereď Online

ISSN 1337-8481   Dnes je 18. 3. 2020, meniny oslavuje: , zajtra
RSS Export článkov
Top panel
Vrazda novinára a jeho priatelky nesmie zostat zabudnuta
Označenie inzercie
Wifina - internetove pripojenie pre verejnost
Označenie inzercie
RubrikyRubriky
FOTO
Označenie inzercie
ŠKOLA DEMOKRACIE
Označenie inzercie
EXPEDICIA BALKAN 2014
Označenie inzercie
Sherlock Holmes
Označenie inzercie
Lekáreň
Údaje o lekárskej službe na dnešný deň nie sú dostupné.

Kino Nova
Múzeum Sereď
Farnosť Sereď
Označenie inzercie
Historické fotografie
Sereď
Označenie inzercie
Linky
Videá

Multidiskutujúci chcú zmiasť občanov a zľahčiť spoločenskú nebezpečnosť konania poslanca Koričanského. - AKTUALIZOVANÉ

Ďalším mimoriadne  diskutovaným článkom je včera uverejnený  "Dostal chuť na punčáky, tak ich zobral (ukradol) študentom. POSLANEC", v ktorom sme na základe svedectiev poškodených poukázali na amorálne, až zvrhlé konanie dlhoročného zamestnanca  Domu kultúry a poslanca  MsZ   Michala Koričanského. Za 24 hodín napriek dovolenkám, lyžovačkám a sviatkom článok navštívilo  4300  čitateľov, ktorí pod ním  zanechali   cez 50 diskusných príspevkov.

Už na pohľad drvivá väčšina príspevkov ostro odsúdila konanie poslanca Koričanského, no niekoľko príspevkov vyznieva v jeho prospech. Tieto príspevky sa stretli s odporom slušných ľudí pohŕdajúcich chmatáctvom poslanca a snažili sa dokonca jeho obhajobu vyvrátiť.

Aká je pravda ohľadom týchto príspevkov? Pozrime sa na ne bližšie.

Už včera pomerne rýchlo za sebou od jedného autora pribudli tieto tri:

rodic
01-01-2018 10:42:40 pan Majko zavadzate a klamete. dcera mi to rozpravala - dali mu za tanierik 6 - 7 zakuskov a bola pri tom aj triedna. to je všetko.

Upratovačka
01-01-2018 10:51:38 pýtali sta sa žiačok prečo nechali 4 hodiny otvorenú rano kuchynu ? Mohol si tam brat kto co chcel. a ráno tych ludi tam prejde vela. za jeden tanier zakuskov uražate človeka a bola pri tom triedna !prídite sa pozriet rano po stužkovej do ich šatní - bordel, prazdne flašky po alkohole, upchate WC atd.

Heligonkar
01-01-2018 11:00:39 opýtajte sa p. Skubena akým právom od nas pýtal a vyberal clenské a nechaval si to pre seba a neodvádzal to do Domu kultúry ? a dajte mu to mestké ocenenie nech tolko neplače, i ked si to nezaslúži !

Ako vyplýva z použitých nickov, jeden pisateľ sa snažil navodiť dojem, že sa zrazu zmobilizovala nielen uvedomelá upratovačka, ale ako "rodič" sa pokúsil zaútočiť aj na mňa, aj keď s incidentom nemám nič spoločné a nebol som pri ňom.  Pod nickom "Heligonkár" zase zaútočil na Dr. Skubeňa, ktorý sa "previnil" tým, že bol náhodným svedkom pri sťažnosti poškodených študentiek riaditeľovi DK a ako uviedol aj vo videu, vykonával dokonca aj robotu za ktorú zamestnanec DK Koričanský asi 40 rokov poberá výplatu.

Ďalším multiobčanom je diskutujúci, ktorý SOL "obohatil" o tieto skvosty:

mirosla
31-12-2017 16:58:01 zavist. asy sa tam potrebuje niekto dostat na jeho funkciu,co lubi puncaky. aj ja by som sy dal.

anonym
31-12-2017 23:30:57 este stale mu nikto nic nedokazal. jedna babka povedala.

anonym
01-01-2018 20:28:16 co sa vyhrazate ze sa da zistit. ked posielam z nejakej kaviarne tak prdel zistite. len neplaste ludi. nech pisu co vidia,cosa bojite.

A ďalším tento exemplár fantáziu si púšťajúci ešte ďalej snažiac sa znovu do svojich nezmyslov namotať aj mňa.

iveta
01-01-2018 13:21:13 dobre to povedal Primatoer mesta na popslednom zastupitelstve o Majkovi sloba an nenávisť je v ňom. a Skuben ako keby sa našli. Máte nejaké dôkazi alebo lejn jedna pani , študentka povedala a ani pri tom nebola. dúfam že sa právnik toho pána ozve a pán Majko bude mať problémi. Dôkaz pán Majko máte to na videu, alebo fotku. Pozor obviniť niekoho je ľahké ale dôkazi nie sú. zasezavádzate a klamete. Len tak ďalej !

suseda od kultúrneho
01-01-2018 13:24:17 Videla som po koncerte Heligonkárov ako si pán Skuben po akcii naklada tovar do svojho auta a bolo toho vela, pivo šampus, jedlo. Pýtam sa a to mohol ? Majko odpovedz a neboli to za tanier zakuskov.

Keď porovnáte oba príspevky zistíte, že v prvom sa hrá na polodebila neschopného napísať bez chyby jednu vetu a v druhom  sa snaží dokonca "múdro" stavať aj nejakú tú filozofickú otázku.

Priatelia, prečo znovu zabíjam čas zverejnením týchto informácií? Preto, lebo pokusy o zneužitie SOL a manipulácia verejnej mienky cez  média ovládané zopár ľuďmi v meste dosiahla neúnosnú mieru. Občan má malú šancu zorientovať sa v sofistikovaných metódach využívaných na propagandu a ani len netuší o cenzúre, ktorá sa diala a deje v nich.

Považujem za nevyhnutné  ukázať čitateľom, čo všetko sú schopní  niektorí ľudia spraviť na dosiahnutie svojich cieľov na úkor občanov a obyvateľov mesta. SOL sa na týchto špinavostiach podieľať nebude a aj takýmito postupnými krokmi sa čitateľ naučí podvody a manipuláciu odhaliť sám.

Určite viete, že som počítal s útokmi na svoju osobu napriek tomu, že článok je vyhotovený výlučne na základe faktov poskytnutých poškodenými študentami, svedkami a triednou učiteľkou. Samotnú krádež nepoprel ani poslanec Koričanský. A dnes to je už len na ňom a občanoch. Ja by som bol najradšej, keby sa začal brániť právnou cestou a celý incident by bol riadne vyšetrený s vyvodením príslušnej zodpovednosti. Či tomu tak bude, ukáže pravdepodobne najbližšia budúcnosť.

- - -

AKTUALIZOVANÉ     02_01_2017

V diskusii článku týkajúceho sa  poslanca Koričanského  od  rovnakého autora vystupujúceho pod nickami   "rodic", "upratovacka" a Heligonkár, dnes ráno pribudol ďalší príspevok. Tentokrát sa diskutujúci vydáva za "matka študentky":

matka študentky | 02-01-2018 08:22:37 |

Písali ste uz aj o tom že do triedy dostali študenti krabicu zakuskov a financie ? Majko píšte všetko. a nebolo to tak ako píšete. dcera mi hovori niečo ine, ani ona nebola pri tom ako triedna dávala tnier zakuskov tomu pánovi. Majko zavádzate a klamete.

- - -

AKTUALIZOVANÉ     03_01_2017  11:00

Dnes ráno bol do diskusie na  SOL vložený mimo iných tento príspevok:

Neprávom a bez dôkazov obvinený | 03-01-2018 08:13:15 |
všetko to sú výmysli a klamstvá. ráno o 5 tej sme boli v kuchyni len ja a triedna a dala mi 7-8 zakuskov na tanier, nikto tam nebol tak neviem odkial ste to vzali ! Dajte mi nejaký dôkaz, že som kradol. Všetci študenti už boli doma, tak neviem odkial to mate a kto to vymyslel.Boli to zakusky ktoré ostali po stužkovej. Zvažujem dať trestne oznamenie na políciu za ohovaranie Sered online.Pán Majko potrebuje takéto spravy aby ste písali. Len sa Vám čudujem že pišete bez dôkazov. Inak kuchynu nechali otvorenú ked odchádzali, tak si mohol zobrať hocikto čo chcel.Štužkari dostali do triedy krabicu zákuskov a financie.To je všetko nebudem sa viac k tomu vyjadrovať. Tak píšte dalej,

 

Z  jeho obsahu vyplýva, že by autorom mohol byt poslanec   MsZ Michal KoričanskýPreto som dnes krátko pred 11. hodinou poslanca telefonicky oslovil - potvrdil autorstvo príspevku.

Vzhľadom na situáciu, v ktorej sa pán poslanec nachádza, chápem obsah jeho príspevku. Obrázok sa nám ale postupne skladá a my vidíme, že máme priznanie nielen k autorstvu dnešného príspevku, ale tým nepriamo aj ďalším štyrom. Takže už máme  5 príspevkov, každý s iným nickom vydávajúcim  sa tak za inú osobu:   "rodic", "upratovacka", Heligonkár, "matka študentky" a dnes to je "Neprávom a bez dôkazov obvinený".

Zvykne sa hovoriť, že trpezlivosť ruže prináša a tak zopakujem čo som už napísal a niekoľko krát aj povedal - Michal, podaj to trestné oznámenie, neodkladaj to. Čítajúc to, čo píšeš, sa totiž môže stať, že Ťa predbehne  napr. Dr. Skubeň, prípadne iný poškodený, keďže akosi sa odtŕhaš od reality. 

A znovu rada na základe skúseností: - komunikuj s občanmi, (povedz im pravdu, ospravedlň sa a choď už na dôchodok) nie s tým, kto Ti radami škodí. Ide o Tvoje meno, a Tvoj "poradca" má svojich starostí s klamaním občanov dosť. ;-) 

 

AKTUALIZOVANÉ     03_01_2017  23:35

Počas dňa s najväčšou pravdepodobnosťou rovnyký diskutujúci "bojuje" znovu. A znovu pod ďalšími nickami:

Anonym

03-01-2018 11:55:07 Ak mu tie zákusky triedna dala som zvedavý či je to pravda a ak je potom voľačo nesedí. Pán Majko , máte vyjadrenie triednej, alebo stačí keď sa vedro špiny vylialo a keď to Koričanský nebol, čo urobíte, lebo článok o tom že je de facto zlodej a kradol má autora. Je pravda že vy ste boli za študentami na pôde školy, môžete zverejniť vyhlásenie triednej? Ak ho teda máte a videla ho ako kradne 40-50 koláčov, čo je nemorálne ak to urobil. Ale ak sa mýlite, viete ako môže trpieť jeho žena deti a rodina?


Milan

03-01-2018 23:24:32 ja sa Vám seredania čudujem. Majko si robí do sered online članky a Heligonkár plače že mu nepriznali ocenenie mesta a že nebude robiť HELIGONKY A Vy sa zaoberáte 7 zakuskami ktoré dostal ten pán z kulturáku a v SEREDI SA vykupuju pozemky v Niklovke na stavbu bytov pre srbov a iných štatných prislušnikov.Zobudte sa a nepište somariny

 

Z obsahu týchto dvoch príspevkov je zrejmý úmysel odpútať pozornosť od príbehu poslanca MsZ Koričanského a diskusiu presmerovať na tému inú.


Komentáre k článku:

Komentovať môžu:
registrovaní menom
registrovaní nickom
›VŠETCI‹
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 15-01-2018 19:12:39
vládnuť ? | 15-01-2018 18:53:03 | - a zodpovednost spolu s podstatne vyssim pravom verejnosti na kontrolu konania voleneho zastupcu obcanmi.
vládnuť ? | 15-01-2018 18:53:03
po moci túžia len malomyseľní idioti, ktorí si neuvedomia, že k funkcii je priradená aj povinnosť, charakter, spravodlivosť a poctivosť. Bohužiaľ Seredi takéto osoby neexistujú, sú tu len ziskuchtiví a nenažratí jedinci typu Koričanský.
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 12-01-2018 08:27:57
Nie kazdy ma zaujem byt pri moci, ovladat ludi, diktovat im co maju a co nesmia robit a nie kazdy kto moc do ruk dostane, ju zneuzije.

Po niekolko desatrocnych skusenostiach s drvivou vacsinou ludi v politike chapem, ze sa tomu tako veri, no aj doteraz tam boli aj ludia, ktori vedeli kedy odist, ktori mali charakter a ked vedeli, ze nic nezmenia, radsej volili polozenie funkcie.

Ja vidim najvacsi problem skutocne vo vacsine ludi, ktori nie su schopni vystupit a povedat DOST tam, kde sa deje zjavna krivda nielen jednotlivcom, ale dokonca v nasledkoch vacsine spolocnosti.

Ten stav je uz takmer 5 rokov aj v Seredi.

Drviva vacsina ludi sa prizera a do riesenia problemu sa zapoji az v momente, kedy sa krivda deje konkretne im.

Zpravidla je uz neskoro.

Uvedomte si, jedinci mozu dat impulz na zmenu, ukazat cestu, pripadne byt prikladom. Skutocnu celospolocensku zmenu (v state, regione, meste ci v obci) prinesie jedine vacsina.
pre Pedra | 11-01-2018 20:54:55
tak ja som iný budem robiť všetko aby som sedel v kancelárii primátora ale nie na tejto stoličke tú by som zahodil. Ak sa posadíš na takú stoličku tak budeš sa dopúšťať pokleskov tak ako tento. Budeš robiť mrtveho chrobáka a potom aj taký Koričanský budú v pohode, lebo budú mačkať ako budeš chcieť.
Pedro | 10-01-2018 15:32:48
\"Verte, ze neriesim pomstu, keby ano, tak by som urobil vsetko preto, aby som sedel na Martinovom mieste ja\".

No neviem, neviem či by to nebolo minimálne trošku obtiažnejšie sa tam dostať (nerád používam slovo \"nemožné\"), aj keď nepochybujem že urobené by bolo pre to skutočne veľa :D
Peter | 08-01-2018 20:12:46
Pán Majko,ak to považujete za postačujúce tak OK.
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 08-01-2018 19:13:14
Peter | 08-01-2018 18:39:17 | - a ja som uplne pochopil, co ste napisal. To bol dovod, preco som reagoval tak obsirne.

Verte, ze neriesim pomstu, keby ano, tak by som urobil vsetko preto, aby som sedel na Martinovom mieste ja.

Ja konam uplne opacne. Tvrdim, ze nech tam zostanu a nech sa zodpovedaju napr. za stav v MsBP (nemusim sa dufam ospravedlnovat, ze uz viac ako 4 roky verejne tvrdim to, co potvrdila teraz kontrola a dalsia kontrola potvrdi)
a ideme dalej. Su tu dalsi poslanci roky taziaci zo svojich funkcii - su veci, ktore nie je mozne dalej tolerovat.

V meste je vela nespokojnych ludi - ano, boja sa verejne vystupit lebo vedia, kolko osierania by si odniesli. Zatial sa boja.

A co sa tyka pohladu novinara venujuceho sa vseobecnym temam?

Nech sa ide spytat primatora mesta kde zije na 1% veci, ktore boli prebrane na SOL a nasledne si precitajte jeho stanovisko.
Peter pre Petra | 08-01-2018 18:51:59
Už sa Ti odkrvili tie začerveňané oči?Dýchaj a čítaj ešte raz môj príspevok.A keby záležalo odo mňa,tak Koričanského kopem do riti z DK až na Kaskády po novej cyklotrase,len neviem či by to pomohlo veci,ale mne určite.Ked som to čítal prvý krát,tak nechci vediet čo sa mi premietalo v hlave keby som bol jeden z rodičov dieťaťa na tej stužkovej.Bol som na štyroch,ale také hovädo som nestretol nikde.Asi preto že to nebolo tu v meste.A zatiaľ som tu nezaznamenal nejaké konkrétne vyjadrenia rodičov,čo sa ich to týka.Potrebujú aby to niekto vybavil za nich,alebo dohoda že sa nebudú vyjadrovať verejne a budú to hnať dalej alebo sa nechcú dostať do konfliktu s radnými?
Peter | 08-01-2018 18:39:17
Nikoho som ničoho nezbavil,len som napísal príčinu toho,prečo Vaše články alebo nejaké upozornenia na prešľapy z Vašej strany smerom k úradu vypadajú ako osobná pomsta silno zaujatého občana využívajúceho preukaz novinára.Nič ,to je môj názor a dovolil som si použiť myšlienku novinára ktorého uznávajú vo svete ,to je všetko.
Pre pre Petra | 08-01-2018 17:23:20
Prosím Vás,to čo ste teraz napísal!To je jak u blbejch.
pre Petra | 08-01-2018 16:23:54
Drístaš, drístaš a sám nevieš o čom. Ty ideš učiť niekoho o novinárskej etike ? pritom ti nevadí že Koričanský kradol zákusky a narušoval stužkovú ? Ty si asi tiež pekný exot!!!!!!
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 08-01-2018 16:22:25
Peter | 08-01-2018 15:24:47 | - Peter, ste velmi dobrym teoretikom a svojim vyjadrenim ste ma nielenze prilis rychlo zbavil mojich obcianskych prav, ale opomenul ste aj zakladny problem - ja tu s rodinou zijem, dieta mi tu chodi do skoly, podnikame tu, platim dane a - som prvy na rane.

Nie teoreticky - uplne fakticky a nielen za moje clanky, ale aj za Kurbelove a vlastne za kazdy nazor obsana, ktory je na SOL publikovany.

Ludia pri moci nepovazuju za nebezpecenstvo jedneho, desat ba ani sto ci tisic spravodlivo nasr*tych obcanov - lebo o sebe nevedia. Nebezpecny je uz jeden, lebo ma kde svoju nespokojnost vyjadrit a nasledne dvaja ci dalsi dostavaju informacie, rozum a su rozbuskou, ktora uz vybuchla na MsBP, na MsU pri odmenach prednostovi, naposledy sa Koricanskemu neoplatilo bzt nenazratym a pod.

Takze nepriatelom zopar ludi nie je obcan, ale ja a SOL, ktore nedokazu mat len vdaka mne pod kontrolou.

Co znamena sirenie informacii realne pochopite v momente, kedy bude medzi vsetkych ludi rozsirena tlacena Transparentna samosprava - to sa uz aj babidky a deduskovia zacnu pytat, ci to je s tym Martinkom pravda...

No a nasledne kniha, ktora vyjde na jesen.

Takze, teoreticky su Vase frazy v poriadku a prakticky aj u mna, no ked som napr. v Brunovciach. Tam totiz zatvorim dvere na aute a takpovediac \"mam ich na haku\".

Tu vsak denne riesim pouzite ihly a striekacky z mestskej nehnutelnosti na vlastnom dvore, cierne stavby realizovane mestom povolene sintavskym intelektualom - vsetko je v rezii niekolko neschopakov, ktorym aj ja prispievam na vysoko nadstandardnu vyplatu, sluzobne auta a vlete na zimu a v zime na teplo v kancelarii.

Nemam nic proti komunikacii so mnou - denne nakoniec hovorim s vela ludmi pri kave i telefonicky. Problem ale mam so zmrdmi, ktori niekolko rokov utocia anonymne vzdy, ked vdaka SOL a transparentnosti ktoru prinasa vedeniu tecie do topanok.

Osobne utoky rozoberat zatial nebudem, na to je este cas.

Momentalne len cakam, kedy sa rozhodnu verejne vystupit dalsi vazne poskodeni ludia, ktori niekolkymi verejne povedanymi vetami tie Koricanskeho zakusky a aparaturu na svadby by udsunuli na 100 miesto problemov v meste.

Toto vsetko by nemuselo byt, keby clovek nebol tvor pazravy, zakerny a vypocitavy a vedel by, kedy ma dost. Aj zviera totiz vie, za ktoru ohradu nemoze...
Peter | 08-01-2018 15:24:47
Pán Majko,ak budete robiť tú novinárčinu tak ako by ste mal,tak nemusíte nikomu nič vysvetlovať a pri strate trpezlivosti alebo pri inom názore na vec aj urážať oponenta.Ak sledujete samosprávu a nájdete prešľap,malo by stačiť ak to zverejníte a necháte diskusiu na ľudoch.Ak niečo nekalé zistíte tak to ako novinár zverejníte,máte svoje zdroje a väčšie možnosti ako bežný občan.To je OK.Ale Vy sa hned ale už ako bežný občan vyjadríte k problému a kto je iného názoru tak je neraz urážaný od Vás.Máte prehľad o danej veci väčší ako 99percent obyvateľov mesta a tak trochu to zneužívate.Toto je podstata novinárskej práce?Podľa nejakého uznávaného novinára nie.Neviem meno ale sledoval som diskusiu na čt už dávnejšie a on to povedal na rovinu.Ak novinár zistí niečo a zverejní to pre informovanosť občanov,čo je podstata jeho práce,nemal by sa vyjadrovať k danej veci a vôbec už nie vec riešiť alebo dávať návod ako vec riešiť,lebo tu sa stráca nestranosť novinára.A Vy ešte aj urazíte .K tým punčákom na Ukrajine,ak sa rozšíri EU tým smerom tak poctivý punčový zákusok bude minulosťou aj tam.Tak ako aj tu.
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 08-01-2018 14:07:05
Jozef, ja si puncaky kupujem, NEkradnem ich detom. A najradsej mam zakusky na Ukrajine - tam este robia poctivu robotu. U nas zacinam mat pocit, ze je jedno, aky zakusok jem. Odlisuju sa iba tvarom.
Halo | 08-01-2018 14:00:10
Pán Majko,plne s Vami súhlasím,len nechápem,čo to má spoločného s mojimi príspevkami.Rad to zopakujem o čo mi išlo.Islo mi hlavne o to,že diskutujuci by mali mať rovnaké podmienky(nezistovat hneď IP adresy ak niekto nesúhlasí s mojím názorom)a za druhé vymazavat ozaj to čo odporuje pravidlám,ktoré sú Vami dane.A pre mňa za mňa kritizujete a odhalujte ktohokolvek ak to má svoje opodstatnenie?
Jozef | 08-01-2018 13:45:11
P.S. poznam sa s dodavatelom
Jozef | 08-01-2018 13:34:16
Netrp, kupim Ti puncak.
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 08-01-2018 13:28:41
Jozef | 08-01-2018 13:00:33 | - od zalozenia SOL pod svojimi clankami standardne neobmedzujem diskusiu a trpim ;-) napriek tomu, ze nie som verejnym cinitelom a volenym zastupcom.

Vzhladom na stale mensi cas, ktory mozem diskusii venovat, prestavam mat zaujem jednu vec vysvetlovat viac krat, takze nevylucujem, ze aj ja si vyberiem s kym, o com a kolko budem diskutovat.
Jozef | 08-01-2018 13:00:33
Milos, rozmyslam, v minulych volbach - tych zupanovych, nebol si sice zvoleny, ale voleny si bol. Aj Ty musis strpiet?
Či?
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 08-01-2018 12:40:34
Halo | 08-01-2018 12:04:55 | - mylite sa, veci sa maju inak.

Prakticky vsetci autori clankov su fyzicke osoby, ktore nemaju ZIADNU POVINNOST s niekym diskutovat, cokolvek vysvetlovat a uz vobec nemusia znasat ani ten najmensi naznak osocovania, utokov ci znevazovania. Takze tu budeme nekompromisni.

Je tu volebny rok a utokov bude pribudat - pisem zo skusenosti ziskanych viacerymi volbami. To, co sa voci mediu a mne osobne dialo v minulosti, sa uz nezopakuje.

Povedane inak - my si urcime s kym, o com a do akej miery mame zaujem diskutovat.

Na strane druhej tu su voleni zastupcovia, ale do urcitej miery aj uradnici a vsetci ti, ktori su plateni z verejnych financnych zdrojov.

Hlavne voleni zastupcovia MUSIA STRPIET podstatne vyssiu mieru kritiky, odpovedat na otazky obcanom im uklada zakon a tu Vas ubezpecujem, ze budu pod mimoriadnym drobnohladom a to ovela viac, ako v minulosti.
Halo | 08-01-2018 12:04:55
V žiadnom prípade to tak nebolo,a to vysvetlenie je v poriadku,akceptujem,ale musí to platiť pre každého a pre všetkých!!
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 07-01-2018 18:52:55
Netreba byt psychologom, staci rozmyslat pred tym, ako nieco anonymne napisete o konkretnej osobe. Urobte to znovu a postup sa zopakuje. Len dnes to nebudem js najvacsou pravdepodobnostou ja, ale jeden z adminov.
Halo | 07-01-2018 18:44:13
Preco kroku došlo?Ja nie som psychológ!Zrejme také veci niekoho bavia!
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 07-01-2018 15:59:37
Halo | 07-01-2018 15:09:51 | - napiste dovod, preco k tomu doslo. Viete dobre, ze ja s tym problem nemam. Aj to pripomenut.
Halo | 07-01-2018 15:09:51
Potom,každý,kto tu napíše anonymný príspevok ,sa pokúša manipulovať verejnú mienku?Tu ide o princíp!!!!!Alebo sa dovolí diskutovať len registrovaným,lebo to musíte zniesť.A to nie je len v prípade Korycanskeho,stáva sa to skoro vždy.Mimochodom,aby nenastala chýba,jeho čin odsudzujem,tak ako Vy.Pisem to preto,lebo ja som bol tiez z anonymity odkrytý proti svojej vôli,a žiadny verejnú mienku som neovplyvňoval.)
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 07-01-2018 14:06:56
Halo | 07-01-2018 13:48:26 | - pokus o manipulaciu verejnej mienky tym, kto sa dopustil protipravneho a amoralneho konania a dokonca jeho systematicke utocenie na tych, ktori jeho konanie upozornili ODHALENY BYT MUSI a to vo verejnom zaujme. Ide totiz o verejneho cinitela, poslanca MsZ a v jeho pripade dokonca niekolko desatroci cloveka zamestnaneho v DK a teda plateneho obcanmi.

Anonymita NEMOZE sluzit k zakryvaniu takto primitivneho a podleho konania jednotlivcov.
Halo | 07-01-2018 13:48:26
Nezameravam sa teraz na Korycanskeho,mne vadí skoro na každej diskusii,že sa majiteľ blogu zúčastňuje diskusie ako radový diskutujuci,to by bolo v poriadku,ale využíva možnosť odhalovat iných diskutujucich,ktorí si želajú byť anonymni,čo je úplne v súlade s pravidlami tohoto médiá.To v poriadku nie je! A táto aktualizácia tohoto nechutneho príbehu sa zakladá na tejto skutočnosti.
Narušenie stužkovej | 07-01-2018 12:38:58
Vážený pán Majko. SPAM je nevyžiadaná správa, najčastejšie však e-mail, zameriavajúca sa hlavne na ponuku niečoho (najčastejšie porno obsahu).
Tak mi tu láskavo nepíšte, že spamujem diskusiu. Skúste si najskôr naštudovať pojem SPAM.
Peknú nedeľu Vám želám
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 05-01-2018 15:04:44
Narušenie stužkovej | 05-01-2018 14:55:51 | - preto, aby ste sa nemuseli pytat, je potrebne PRECITAT CLANOK a VYPOCUT SI VIDEO. Tam ziskate presne informacie.
Prosim.

Nespamujte prosim diskusiu rovnakymi prispevkami. Dakujem.
Narušenie stužkovej | 05-01-2018 14:55:51
Pán Majko. Odkial máte informáciu, že p. Koričanský prišiel za DJom o 1:30, a nabádal ho aby už prestal hrat? Vyjadril sa k tomuto obvineniu aj DJ, ktorý tam hral?
Ďakujem
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 03-01-2018 23:41:46
AKTUALIZOVANÉ
Obcan | 03-01-2018 14:35:46
p.poslanec ked uz sa snazi ocistovat svoje meno,jedno ci pod jednym nickom,alebo viacerymi,tak by sa mohol aj vyjadrit ako to bolo s tym zneprijemnovanim ztuzkovej slavnosti tych studentiek. Alebo mozno nastal prave v magickom zase polnoci ukaz ako samovypinanie,samorozsvecovanie ... ??
Peter Novák | 03-01-2018 13:25:33
Bagatelizujme takuto hlupost, ale ...je to sproste kradnutie. A takto to potom vypada v state, kradne sa vo velkom, samozrejme v sulade so zakonmi a co na to ludia? Povedia: No a co?! Kradnu aj iní... A potom to tu tak vypada. A ze ide o diskretaciu nevinneho, pripadne znicenie jeho zivota?! A kto mu kazal toto robit? V zivote som nic nikomu nikdy neukradol a ..som tu. Urobil nieco, nech nesie nasledky.
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 03-01-2018 11:22:34
AKTUALIZOVANÉ
pre anoným | 02-01-2018 20:56:36
upriamil si sa len na krádež, ale zrejme ti vôbec nevadí jeho chovanie a konanie počas stužkovej slávnosti. Na jeho konanie budú mať študenti dlho , dlho spomienku. Tak, že hodnotme veci a človeka za jeho konanie komplexne
pre pre môže | 02-01-2018 20:44:16
Môj príspevok nesvedčí o ničom, zato ten tvoj svedčí o všetkom.
anonym | 02-01-2018 20:20:28
robite komediu. jak keby ste v zivote nikto nic neukradly. neviem ci existuje taky clovek.
pre môže | 02-01-2018 20:04:11
Aj toto je jeden spôsob odpútavanya od realyty a podstati vecy.
Kto sa upryamy na text a jeho víznam, tak spravydla urobý niekde chibu, ale to nykomu nevadý len tebe ti zázrak slovenčyny. Čo mislýš je to gramatickí správne ?
ale áno | 02-01-2018 19:39:04
ypsilon v slove celým samozrejme bije do očí / alebo byje ?/, ale tie preklepy sú bežnou súčasťou rýchleho písania.
Takže netreba z toho robiť veľkú hlavu, pán JUDr. je už dôchodca, podstatné je meritum veci. Ak je skutočne pravdou to, čo sa píše o Koryčanskom je to skutočný prúser ako Brno. Nielen pre neho samotného, ale aj pre tých, ktorých podporoval pri hlasovaní. Ale v celku 80 % poslacov Národnej rady jú určite ešte horší ako Koryčanský. Chceli ste demokraciu, tak ju máte. Rýl, ryto ,koryto tak čo sa čudujete.
pre môže | 02-01-2018 19:27:01
ty gramatický génius bez vlastného názoru. Vyjadriť sa k veci ti robí asi ťažkosti. Samozrejme to svedčí s kým sympatizuješ.
Tieto písané diskusie nie sú o gramatike a jej úprave ale o názore a odsúdení neprávosti. Nikto tu si nedáva pozor na nejaké i-y, čiarku a pod. Pokiaľ by niekto napísal takto \" očy \" vôbec mi to nevadí hlavne že pomenoval tento orgán správne.
Emana | 02-01-2018 18:26:18
Ak si p. Koričanský myslí že je neprávom obvinený nech sa voči tomu ohradí, ak nie tak nech sa ospravedlní.
Alebo teraz ešte čaká, či sa neozvú další sťažovatelia ?
...pre môže...
Osobne si myslím že chodíte na internet opravovať diktáty, až také hrozné to nieje- prihliadnuc na to , že tento pán si určite nepripravoval koncept, ale písal priamo tak, ako mu prichádzali myšlienky . Hrozné a zahanbujúce je konanie p. poslanca !
môže... | 02-01-2018 18:01:40
...niekto, kto má pred menom JUDr., urobiť v jednom komentári toľko chýb? Viem, že to nesúvisí s témou, ale je to hrozné.
Obcan | 02-01-2018 17:10:04
Uplny suhlas s p.Skubenom. Inak pre tie zakusky by pomaly vysumelo ako arogantne sa spraval k studentkam a ako im zneprijemnoval stuzkovu slavnost. Tomu sa vravi ciste chrapunstvo !
anonym | 02-01-2018 14:09:14
Kúrnik šopa, ak chcete riešiť poslanca kvôli tomuto, tak podajte oznámenie na OO PZ a nechajte to na nich. Vypisovaním a diskutovaním na SOL sa nevyrieši nič.
JUDr. Ladislav Skubeň | 02-01-2018 13:47:19
Sledujem túto diskusiu tak ako niekoľko sto občanov. Serióznosť,čestnosť a spravodlivosť vyjadrili tí diskutujúci, ktorí prijali rukolapné dôkazy o tom, že sa skutok stal, čo je neodvrátiteľné a odsúdili konanie ak poslanca, tak i pracovníka DK v jednej osobe p.Koričanského. Bola to čistá náhoda keď som bol u riaditeľa DK a v tom čase došli spravodlivo napálené študentky so sťažnosťou na p. Koričanského - o čo išlo je už všeobecné známe a je rozpísané i v i-meili ktorý poslali p. Majkovi.
Za účelom objektívneho zistenia či sa skutočne skutok tak stal, bol som požiadaný ako právnik, aby som sa zúčastnil pohovoru s ostatnými študentami a triednou profesorkou. I stalo sa, celá trieda jednomyseľne potvrdili všetko tak ako bolo i-meilom oznámené. Triedna profesorka taktiež potvrdila túto skutočnosť.
Konanie p. Koričanského je odsúdenia hodné i keď nemal brať /boli by mu určite dali/ stačilo len slušne požiadať, ale hlavne spočíva v tom, že asi v polčase stužkovej oslavy nabádal DJ aby ukončil hudobnú produkciu, keď sa tak nestalo tak upozorňoval čašníkov aby prestali obsluhovať, zapínal im svetlá a Keď sa študentky ohradili proti jeho chovaniu a konaniu, tak ich obvinil že sú opité.
Takto zdevastovať stužkovú slávnosť dokáže, inak to neviem nazvať len idiot. Naskytá sa tu otázka čo vôbec tam robil p.Koričanský, nebol pozvaný ani hosť, mal tíško sedieť niekde v kútiku a čakať na ukončenie slávnosti a zamknúť KD.
Keď, že p. Majko mal v úmysle požiadať aj Bc. Veselického o rozhovor aby sa vyjadril k meritu veci, tak oslovil aj mňa keď, že som aktívne 10 rokov dochádzal do styku s pracovníkmi DK pri organizovaní akcie Heligonka moja láska aby som uviedol svoje dojmy ak nejaké boli k činnosti ktorá nekomunikovala s pravidlami korektnosti.
Vo videu hovorím o neblahej skúsenosti s p. Koričanským a to, že sme s riaditeľom vylepovali plagáty, nakoľko toto odmietol že ako poslanec je to pod jeho dôstojnosť, vymenil kľúče od miestnosti kde bol uložený kuchynský servis, čím určitým spôsobom sabotoval akciu a pri predaji vstupeniek dal tomu punc je to natočené na DVD.
Keď, že v príspevkoch sa objavujú skutočnosti , že takéto konanie p. Koričanského nie je zvláštnosťou tak je záhadou čo vlastne v DK ešte robí? Takýmto jeho konaním chce poopraviť kredit funkcionárov DK a alebo zdvihnúť honor tejto kultúrnej ustanovizne ?
Pokiaľ berieme p. Koričanského ako poslanca tak to je vecou celého zastupiteľstva ako sa stým vyporiadajú, ale určite na povesti, ktorá je aj tak dosť naštrbená to im nepridá.
A teraz prečo som sa rozhodol napísať aj ja :
Nemám sa z čoho ospravedlňovať z celím konaním p. Koričanského nemám nič spoločné, avšak občan zrejme blízky p. Koričanskému ktorý vystupuje pod nicmi ako : rodič, upratovačka, heligonkár, matka študentky napadol a krivo obvinil aj mňa, zrejme preto, že som povedal pravdu za ktorou si stojím o p. Koričanskom. Proti takýmto bezcharakterným pätolizačom sa ohradzujem a ich upozorňujem, že ak sa znova objavia nejaké hanebné údaje o mojej osobe v akejkoľvek súvislosti vyvodím právne dôsledky, podám trestné oznámenie pre ohováranie a krivé obvinenie mojej osoby. Zároveň takýmto osobám oznamujem, že internet vôbec nie je tak anonymný ako si myslia, dokázal to už p. Majko keď ustanovil diskutera, ktorý vystupuje za 5 osôb. Keď, že som pracoval 25 rokov v štátnej správe v silovom rezorte a aj ako veliteľ OOPZ tu v seredi, tak bezpečne prehlasujem, že polícia má dokonalé metódy ako vypátrať pisateľa. Pokiaľ by niekto písal z int. kaviarne, tak táto je dostatočne pokrytá kamerovým systémom, tak že zistiť pisateľa je veľmi jednoduché a ľahko.
Verím, že prestane hanobenie kohokoľvek takýmito individuami, len preto že povedali pravdu a majú zmysel pre čestnosť a spravedlivosť.
Som presvedčený, že čestní ľudia naďalej prejavia svoj názor na p. Koričanského, lebo jeho konanie sa vymyká ľudskému chápaniu, že za účelom ziskuchtivosti a chamtivosti klesnúť jeden človek ako pracovník DK a poslanec miestneho zastupiteľstva.
prajem príjemný deň s úctou JUDr. Skubeň
pravda | 02-01-2018 12:27:39
Kde je vlastne pravda? Či je to už tak, alebo onak, či zobral alebo nie, nemal v tom priestore čo robiť bez doprovodu. Sú to citlivé veci a na to si mal dať pozor. My to tu nevyriešime. Vedia to len oni ,ako to vlastne bolo.
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 02-01-2018 11:29:23
seredan | 01-01-2018 23:49:55 | - stale cakam na odpoved. Prosim konkretne.
Dakujem.
Môj názor | 02-01-2018 11:25:17
Pán Majko tak potom s tým súhlasím ked to s nimi nechcel vôbec riešiť ani to slušne vysvetliť. Já si ho nezastávam a ako bolo písané v predošlom mojom príspevku - tiež by ma to hnevalo. No uvidíme teda ako to dopadne no nemyslím si že ho kôli tomu prepustia , no každopádne hanba je to riadna !
Potvrdilo sa osvedčené | 02-01-2018 09:23:40
po stáročia ľudia hovoria, že \" rovný rovného si hľadá \" je to pravda aj v tomto prípade chmatáka poslanca a penzistu pracovníka. Tá rovnosť spočíva v tom, že asi dvaja ľudia ktorí sa ho zastávajú sú presne taký istí ako on, ak by mali nejakú príležitosť urobia to čo Koričanský a je len plynutie času kedy budú aj oni odhalení.
Optik | 02-01-2018 03:48:21
Nič sa nebudú diať.Nadriadený budú robiť mŕtvu rybu a časom to prehramí a upadne do zabudnutia tak ako všetko.Psi šťekajú a karavána ide ďalej.Vivat Slovensko Vivat Sereď
Cepenan | 02-01-2018 01:04:55
Tak toto je hanba jak hovado...Ale aspoň ľudia vidia koho volili...trula čo kradne puncaky a na hlasovaní sa poväčšinou stlačil tlačidlo zdržal sa hlasovania....
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 02-01-2018 00:28:58
Môj názor | 02-01-2018 00:03:33 | - z publikovanych informacii je zrejme, ze to studenti riesili OKAMZITE.

Vysledok vsak ziaden. Koricansky nebol prepusteny a ani riaditel a ani primator nezaujali k incidentu relevantne stanovisko.

Studenti sa rozhodli spravne - nie je predsa mozne, aby bolo taketo podle konanie nielen zamestnanca, ale aj poslanca (a to je este vacsi pruser) tolerovane, ba az kryte.

- - -

Tak ako seredan, bude nieco konkretne?
Môj názor | 02-01-2018 00:03:33
Nechápem ako môže niekto napísať : jedna baba povedala. Očividne to potvrdilo viac ľudí : študenti aj samotná učiteľka tak asi niečo na tom bude nie? A nejde o punčáky či obsadenie jeho \"fleku\" ako to niekto napísal , ide o princíp. Keby to bolo na mojej či vašej akcii tiež by vás to nahnevalo keby si niekto niečo vzal bez vášho povolenia.Mne sa pán Koričanský zdá ako milý pán kedže ho osobne nepoznám a ani nesledujem jeho prácu a aj ked ide \"len\" o koláčiky - malo by sa to vysvetliť a ukončiť . Dejú teda skôr chystajú sa tu aj horšie veci -navláčenie cudzincov . To je hlavne treba riešiť a tam by sa mali občania vyjadriť a nie robiť také haloooo skrz prkotinu. To si mali riešiť medzi sebou
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 01-01-2018 23:53:31
seredan | 01-01-2018 23:49:55 | - predpokladam, ze srandujete. U Vasich prispevkov to tak zvacsa totiz vyzera.

Napisete aj dovod?
seredan | 01-01-2018 23:49:55
No ale na druhej strane je to ukážka ako médium dokáže či už vinného alebo nevynného zničiť.
Nielen jeho ale pošpiniť celú rodinu.

UPOZORNENIE: Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.

Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.

Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy. Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

Optik MORVAY AKCIA
Označenie inzercie
Reklamna plocha - bannerovy pruzok
Označenie inzercie
Pridať komentár
iLieky
Označenie inzercie
Reklamna plocha - bannerovy pruzok
Označenie inzercie
Reporteri
Označenie inzercie
Direct real Norea - REALITY
Označenie inzercie
Optik MORVAY
Označenie inzercie
Papiernictvo Kizze
Označenie inzercie
Begam Trnava
Označenie inzercie
Usporne vykurovanie
Označenie inzercie
LED ARENA
Označenie inzercie
Autopožičovňa Sereď
Označenie inzercie
Bezpecne mesto
Označenie inzercie
Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Sereď, Slovensko
Jasno
15°
C
72%
Východ 10 km/h
07:02
18:10

Štv

B

23°/12°

Pia

B

22°/9°

Sob

B

22°/9°

Vyhľadávanie
Posledné komentáre
Komentársmutok 11-02-2020 12:40:12:
Tragická dopravná nehoda medzi obcou Šintava a Šoporňa - AKTUALIZOVANÉ
KomentárPolícia Začala trestné stíhanie za zločin v kauze predaja rybníkov v P.Bystrici 08-10-2019 17:02:12:
Sereďskí rybári lovia opäť vo svojom revíri
KomentárPravda je len jedna 03-10-2019 17:26:08:
7. zasadnutie Obecného zastupiteľstva v Dolnej Strede dňa 3.júla 2019
Komentáranabela 26-09-2019 14:01:27:
Adrian Macho sa oficiálne ujal vedenia obce Šoporňa
KomentárSVD1 14-09-2019 20:22:21:
" V hudbe vyjadrujem svoje pocity "
Komentárveru 01-09-2019 17:42:35:
Z času na čas si zafajčil marihuanu, ktorú si sám dopestoval v dome vo Váhovciach
Komentárs.i.n. 30-08-2019 22:01:20:
Pripomeňme si hrdinov Slovenského národného povstania zo Serede
Komentáranonym 30-08-2019 19:54:00:
"Doteraz som sa nedožil výsledku zo strany MsU, poslancov MsZ v Seredi" - píše občan Serede
KomentárMiloš Majko 30-08-2019 12:57:35:
Prípad Jankovská nie je o stanovisku polície či právoplatnom rozsudku. Je o etike a morálke.
KomentárBlablablaha 29-08-2019 13:39:44:
Vláda schválila návrh nového zákona o občianskych preukazoch
Komentárivan 29-08-2019 11:08:33:
Seniorku v Trnave podvodníci nedostali. Legenda "vnuk".
Komentáruž pred 10 rokmi 29-08-2019 05:22:58:
Trnavská župa začína s rekonštrukciu Krajinského mosta v Piešťanoch a úseku cesty Podbranč - Myjava
Komentárteraz je 28-08-2019 08:18:20:
Obžalovanému starostovi Machovi pred prokurátorkou a sudcom do reči veľmi nebolo. Čo sa dozvieme na pojednávaní zajtra?
Komentárto nevymyslíš 27-08-2019 20:32:27:
Ministerka vnútra vymenovala nového prezidenta HaZZ
KomentárBaba Vanga 27-08-2019 17:15:31:
" Takže, aké riešenie sa núka, aby sme neprešľapovali na tej našej povestnej križovatke, kde nám zabíjajú štát ?" - píše Pavol Varga
Komentárpotecha 25-08-2019 13:41:57:
MFK Zvolen - ŠKF iClinic Sereď 0 : 2 (0 : 1)

Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Bottom panel

© SeredOnLine.sk všetky práva vyhradené. Obsah novín je chránený autorským zákonom č. 618/2003 Z.z. a medzinárodným právom.
Prepis , šírenie, či ďalšie kopírovanie tohto obsahu alebo jeho časti, a to akýmkoľvek spôsobom je bez predchádzajúceho súhlasu vydavateľa alebo autora článku zakázané.
Design: © Mgr. Matej Fraňo Logo a názov novín: © Miloš Majko
Noviny sú aktualizované priebežne.
Články uverejnené na SeredOnLine.sk neprechádzajú jazykovou korektúrou.
Redakcia a vydavateľ novín nezodpovedá za obsah autorov jednotlivých príspevkov. Redakcia a vydavateľ nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov a príspevky v diskusiách uverejnených v novinách.

Webdesign